PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 27 de novembre del 2023

EUROSORPRESA A MONTJUÏC .............TERRY VENABLES I EL NOSTRE A.D.N. CLÀSSIC I ETERN

PACIÈNCIA. 

JA TORNARAN ELS EMPATS

 QUE ENS FAN MÉS GRANS!





Eurosorpresa a Montjuïc. Un Barça interessant s'aproxima a l'empat davant del modest Porto portuguès. La victòria de la nit euroblaugrana (2 a 1) tanca provisionalment un període d'excepcionalitat europea. Només sobrava un gol i empatant hauríem matat dos ocells d'un sol tret: Un Empat bogardista i una sostinguda euroclassificació assegurada com a segons de grup. No ha estat possible. No es pot ser perfecte. El marcador simultani Dardo indica matemàticament el resultat d'aquest curiós matx internacional entre equips amics de la península ibèrica. Paciència.


Encenedor a gas Flaminaire 2, 

Mitjons Ferry's 1. 




Jaume Creixell haurà d'esperar. Donem un marge de confiança al rei de les rodes de premsa, el petit Xavi, home sempre optimista farcit d'adjectius positius, passi el que passi sempre, sobretot, demana paciència. Temps al temps. Paciència. Fins l'empat dels nostres somnis. Bogardisme!



.............................................................................................

..................................................................................

......................................................................

........................................................

.............................................

.................................

........................

................

...........



Primer de tot i d'una manera sentida i especial, el nostre record per al qui fou un mite de la classe obrera britànica. Un gran footballista, del fang, de la gespa, de la sang, del camp i de la banqueta. L'home que va trencar la llarga travessia i la sequera blaugrana des dels vells temps del Johan jugador. L'home del "Urruti t'estimo". Un bogardista d'abans de Winston Bogarde. Generació del fa poc traspassat Bobby Charlton, el nostre gran TERRY VENABLES. Home afable, entrenador de toc directe, patada endavant, contraatac i Meyba. Cantant crooner i amic dels catalans. TERRY VENABLES. Primer de tot: Can Francisquet! En Terry rep l'homenatge pertinent i l'encarregat Oriol ho celebra. Pancarta de fons "Urruti t'estimo".

No parlarem de la secció masculina del FC Barcelona. Sembla que va empatar a Vallekas. Encara estem de sort, un empat és un senyal de bogardisme, per residual i inútil que sigui. Xavi, maco, pensa en Terry Venables, ell aplicava la ciència britànica i la va clavar en temps de plom i foc. Pren nota, maco, Xavi, pren nota, li diu el mestre. Imatge impactant: Xavi Hernández a la banqueta al costat del mestre Terry.

Breument: Les Girls, primer equip del FC Barcelona, li etziben quatre barraques a domicili a les lleones de Bilbao: Ofici, sentiment, convicció, colors i orgull. Exemplars, les nostres girls. El primer equip de l'entitat. Solvència contrastada. Mariona menja calçots i puntu!

Jaume Creixell ja no pot més! El gran i futur entrenador de la secció masculina aixeca pedres i fa musculatura. Acte seguit el tenim tallant troncs. Dues modalitats i dues fotos amb el nostre home preparant la seva arribada a la banqueta. Recepta infalible: Posant-se en forma amb els esports tradicionals d'Euskadi. Mireu-lo.



I ara: Galeria fotogràfica dedicacada a Terry Venables. Els nostres companys i col.legues de la premsa britànica, suplement dominical de THE GUARDIAN, ens ofereixen un dossier dels que emocionen. Això és FOOTBALL, la resta és brossa i negoci.

































102 comentaris:

Boniatoalexandra ha dit...

Venables persona i Hard cosa

Joan Estruch ha dit...

pistonut i historic

Hard Mod ha dit...

Ui , que ofensiu… hauràs de resar tres pare nostre …. Pallassa .
Muhahahahhahahahahahahahahahhahahaahhahahahahabahababaha
Muhahahahahahahahahhaahhaahhaahahahahahhaahahahahahahahahaha
#Vermut
#Pelandruskydrusky
#Yzaguirredrusky
#Xipistruskytrusky
#Gilidrusky
#Gilda .

Hard Mod ha dit...

Com no pot ser d’altra manera L’encert en l’homenatge del gran Bienhablas es infal·lible.
Posem a la capelleta del llindar, la seva memòria com cal a can francisquet, com bé s’indica en la crònica i un record etern en el golden corner. I puntu.
La merda en pot no fa pudor si no en lleves la tapadora, esperem que duri i no es torni a repetir , lamentable que sigui precisament la presidenta eel gremi de merdes en pot qui obri el fil.
I es que la seva obsessió malaltissa pel blog de la bogarde es imparable … no se li passa ni amb amfetamina.
Geniol.
Muhahahahahahahahahahahaha
Muhahahahhahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahah
#Vermut
#Yzaguirre
#Venables
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

calla gosset

Boniatoalexandra ha dit...

jo no presideixo res, cabronas.
Soc una modesta destrossa gossos de caronya com tu. Gos filós.

Marcel Ventura, Granollers amic del Tradicionarius ha dit...

esperava la foto que us vaig remetre, entenc que T. Venables acapara merescudament la sana atenció. Abans Venables, ho comprenc

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

aplaudiment pel que heu posat de Venables i una critica, ara amb l'amnistia al sac haurieu de deixar el tema llacet groc que queda prehistoric. Barrejar sense motius devalua el que podria ser top 100 i us quedeu en Top 25

Astrid Barriada ha dit...

salfuman a la boca i a veure si et salves, tocabandurries de cementiri!!!!!

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Benvolgut Marcel:
No ens hem oblidat de la teva petició i de que també estem en deute amb el soci Albert Sinderes. Veiem que has entès el relleu merescut que correspon avui a Terry Venables. Ben aviat seras satisfet.

La Junta

Boniatoalexandra ha dit...

Ted jo et trobo massa indulgent amb la parida del dia. En quan al bulldog la pudor que escampa em remet a la desembocadura del riu Niger, el més brut de la terra

Hard Mod ha dit...

Fastigos … ets un puto sipao, per tu no hi ha amnistía possible botifler i nyordaco !! Ves a besar-los el cul als de la cal viva … mongo.
Mr. Taboo … cardes fàstic fastigós fastiguejat.
Un coi de 3X1 del Carrefour en fastics .
Per altra banda cal der esment que la merda en pot ara passa a ser merda deshidratada, rotllo pastilla avecrem … Geniol!!
Per la resta seguim la puntuació de la taula atentament i puntu.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahjaahahhahaahhahaahahhaahah
#Vermut
#Druskydissecada
#Xup-xup merdaenpot.
#Fartons
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

abans de contracolpejar em reservo els punys esperant saber quin trellat hi ha en el previsible insult de drusky o pelandrusky, mots que em dediques amb les teves cordes vocals de gos tartaja i refredat. Que signifiquen?

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

HOLA BOBOS, ME GUSTA LA DEBACLE CULERA, ME PARTO EL ANO CON XAVITO, HARDITO, LAPORTITA. MALOS SOIS.

BANZAI SANTIAMÉN

marga bosch i el seu verb ha dit...

Podria dir que com a adversària que soc del Hard, m'agrada la desesperació del gos tinyòs. Peró també tinc humanisme en la meva ment. Així que introdueixo una variable del tot plausible i neta. No crec que el salvi ni la dutxa que sempre li recomano. En el fons el que necessita i la verborrea ho demostra, és una vacuna gegantina contra la ràbia. Aquest és el solucionador dels problemes que assoten la vida moribunda d'un gos perdut i malalt. Necessita dutxa, carinyo i ser estimat. La ràbia impedeix que surti a la llum l'ànima perduda. Amb tota la llàstima que sento, si per mi ha de ser el puc portar al veterinari més eficaç. També penso que cal compartir unes mesures com es recomana habitualment, tant per gossos amb ràbia com per a les persones humanes afectades per l'agressió d'un gos que propaga la ràbia: es recomana que: Eviteu el contacte amb animals que no coneixeu. No els toqueu si no és necessari. Eviteu el contacte amb la seva saliva i, sobretot, amb les mucoses (nas, boca, etc.). Si es produeixen els contactes, renteu-vos després.
Eviteu tot contacte especialment amb aquells que es trobin a terra o fora del seu refugi habitual. Afecta a gossos portadors i a victimes d'aquests gossos portadors. Cal actuar amb cura, carinyo, fins i tot amor. Tot es pot solucionar si hi posem de la nostra part.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...


Sense que jo critiqui el fet que Ted hagi desvetllat el tabú, també crec que aquest tabú sens dubte pot haver incrementat el cabdal de ràbia del gos. Només cal observar l'augment d'histèria repetitiva de l'escriptura del gossot Hard en els darrers comentaris de comentarista que escriu amb les potes brutes.

Rosaura Martínez ❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥ ha dit...

us deixo uns dies i tot és odi
❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥
jo dic que cal molt amor
❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥
amor al Barça i amor entre les persones
❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

les meves millors sinsaboroses premdes eren el corpinyo de la meuca Solerich, la deesa del tall de vidre, just a la RENFE de Vic on ara melindrejo i les orelles em serveixen per rebre coses que em diuen com "fes el favor de divulgar al món el que protagonitza Santi Espert, surfista de riu". Jo ara demano perdó per tantes faltes de compromís, vaig dir que tindrieu noticies de Santi Espert, surfista de riu. Ara faig entremesos del cas béstia d'en Santi Espert. Ho vaig dir i és tantissimament enorme el que ha protagonitzat que necessito aire per respirar i temps per pair tot el que us explicaré.

SURF EN EL CEL?

De tant en tant apareixen misteris al cel que generen dubtes i disparen la imaginació. Per falta de dades o de coneixement, no sempre se'n troba una explicació, però segur que sempre n'hi ha una, i segurament sense connotacions esotèriques. Dijous passat al vespre, la càmera de Cantonigròs, de l'Agrupació Meteorològica d'Osona, va capturar la imatge d'una estranya formació al cel, en forma d'hèlix. Era una taula de surf voladora, quins collons! Aquest tipus de misterioses formacions es coneixen com a "rods". Hi ha tot tipus de teories sobre aquestes "estructures", "entitats" o "objectes voladors no identificats". El cert és que molts científics pensen que és un efecte de "taca de moviment", però no pas, era una taula de surf, la taula de surf de riu d'en Santi Espert. Tot fou creat pel pas d'insectes voladors i surfistes de mida grossa que es mouen a gran velocitat i que no poden ser enregistrats nítidament per les càmeres de vídeo. Peró per més collons en aquest cas: Sí!
En Santi Espert ha fet el que semblava impossible, deixeu que respiri unes hores, potser un dia, tot se sabrà. Ara us disposo d'aquest aperitiu!

A gudulermi, molt a gudulermi.

Boniatoalexandra ha dit...

Faust, ets del Barça o ets d'un grup com satanic?

Hard Mod ha dit...

Som el teu pitjor malson malefic.
I espera que ens trobis a un pam.
No hi haurà prou pot per tanta merda.
Muhahahahhahahahahahaahahahahahahahababababababababababababababababababababbaababbaabahavhahahagagahahahhahahahahahahahahahahhaahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaahhaahhaahahhahahahahahahahahahahahahha
#Vermut
#Stop drusky&co.
#Petunies
#Surf
#Fartons
#Gilda

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Hard Mod, sincerament no esperava aquesta resposta que em dediques quan el cas del meu amic surfista no inclou cap motiu que et pugui ofendre. Em sap greu que al meu relat li correspongui el qualificatiu de "malson"

Anònim ha dit...

Aquest darrer post no era per voste ,s ‘ha malinterpretat.
Muhahah

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Li agraeixo l'aclariment. Tampoc és necessari plorar, atenent l'expressió que llegeixo

A Gudulermi!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fent amics com sempre aquest meuco (*) de gossot que no accepta consells relatius a la neteja, l'higiene i la rectitud moral. Mira gosset gossot, que encara crec que tens solució.


(*) Meuco vol dir meuca en mascle, com sigui i es vulgui

Boniatoalexandra ha dit...

un meuco, bona aquesta Marga!!!

Hard Mod ha dit...

També malinterpreta de nou.
De res.
Muhahahahahahhahahahaha

Hard Mod ha dit...

Ja et vàrem dir fa poc que vas mes caldosa que un microones … es veu que aquest mot t’es familiar, segur que hi destines un Pressupost mensual , et cal.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahaahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vetmut
#Yzaguirre
#Gilda

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, bonic! Et dono suport, et proposo solucions, et veig recuperable i injustament em blasmes i m'embrutes. No és de rebut. Tampoc és de rebut el maltractament que li dispenses a l'amic Faust, pensa que jo dubto de molta gent que escriu aquí, per això tenim LA IDEA, però el Faust no em sembla mereixedor de les teves escopinades. Opino amb les mans netes, la cara amable i el cor sincer. Encara pots redimir el mal que has fet, no soc la única que intenta aconseguir la teva reacció positiva. Em garles del micronones, quin problema? En tinc de marca Thompson, ja ens entenem. Hauries de provar-lo i et passo referència. Tot ho soc ajut i suport al que necessitis, amic, bonic, maco, estimat Hard. Gosset reciclable que ets.

Aquest és exactament el meu, t'asseguro que va per feina, no crema i en canvi escalfa a la perfecció:



https://ventasalbion.com/tienda/microondas-thompson-th-20d-blanco-20l-230v-240v/

Rufino Espino ha dit...


Retorno i miro, tot em sembla passat de les voltes.

Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahaahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahaahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahaahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

jo també sé fer hatgstaads!!!!

#frenopaticdecalella
#ortopediacalixte
#nigromante

Hard Mod ha dit...

Ningú a el vermut com nosltres, i puntu.
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
Muhahahaahahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahhaahahhahaahahahahahahahahahhaahhahhhahah
#Vermut
#Yzaguirre
#Banderilla
#Gilda .

Rufino Espino ha dit...

ja veig que la meva tornada genera ansietat.
Hippy Moddy, ets un màquina tiu!
què significa aquesta frase que has escrit així:
"Ningú a el vermut com nosltres, i puntu"
ets un màquina, tiu!
i per què sempre escrius muhahaha?
dues preguntes xupi, no?
ets un màquina, tiu

sé fer hadstaggs!

#mandoquia
#grabulosa
#calelladelacosta
#etsunmaquinatiu

Boniatoalexandra ha dit...

plasta de gos!

Hard Mod ha dit...

Saborós que ens surt el vermut els dimecres … mai fallem .
I puntu .
Muhahahahahhahahhhahahahahahahahaahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahhahahahahahahhaahahhahahahahhaahahahahahahhahahaha
#Vermut
#Yzaguirre de Reus
#Fartons
#Banderilla
#Seitons
#Gilda

Rufino Espino ha dit...

Em quedo igual amb aquesta resposta

Hard Mod ha dit...

Sistema Creixell impecable !!
Això rutlla i els nassos van a pams.
Anem moltfort’s i el Dr.Sbobet ho rubrica phil parranda .
La fortalesa de can Francisquet resta inexpugnable malgrat l’assetjament continu de les hosts de la merda en pot.
Som mes de Bar que de Var i ho pillen a la primera, altres van mes perduts que un pingüí al serengheti … que gran era en Rubianes !!!
Dit i fet , la Bogarde mai, mai , mai …. Mai falla.
Muhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahhahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Fartons
#Yzaguirre de Reus
#Gilda

Rufino Espino ha dit...

no he vist cosa igual en ma vida. Em pregunto que he dit per que em fotin aquesta bronca desproporcionada, estic totalment consternat

Boniatoalexandra ha dit...

matusseria total la del gos mesquer. Un desconegut novell de Vic relata una historia i el gos li borda amb mala llet. Quin gossot fent de cicerone acollint amb sanya a qualsevol cargol que treu banya.

Ara més fagocitamenta canina suprimint la vida del bonàs Rufino. I pel que sembla el gossot ha eliminat en Marcel Bentura, amb quatre muhaha.

Amfitrion sinistre ets, Hard Dog

Francesc ha dit...

Rufino, tot el meu suport i afecte per tu

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Entenc el teu gest Boniatoalexandra, però no soc nou aqui ni desconegut, de temps ja fa que soc el missatger dels gudulermis amb seu al vell Snack de Vic i esporadicament informo de fets bogardians a Osona. Tinc prou autonomia com per no ser inclos en la teva llista.

A Gudulermi

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

ViriHard, si creus que em vaig excedir publicant El Tabú, m'ho dius i et demano disculpes. No crec que comprometés en excés el cas ja que en escriure Lvania m'entens i no poso el nom real d'ella. Però la meva intenció era forçar que sortissis de l'armari del àlies Hard Mod i reemprendre ni que sigui un 10% de Viriato, és a dir el que ets i sense més. Diferent seria si no et pillés el personal, doncs en Francesc i jo som els que estem al lloro, però ja saps que les xarxes socials les carrega el diable i en tenim casos bèsties de malentesos per xarxa que acaben a bofetades perfectament evitables. Escriure LVANIA en el Tabú no compromet a "ella" i la narració avança sense necessitat d'ofendre, fins i tot la puc tornar a reproduir per la gent que li agrada la literatura, el cas és que la meva intenció era de generar un efecte positiu en tu mateix i veure que no cal seguir aconsellant, només per automatisme ja hauries rectificat però veig una iniciativa fallida.

Ens veiem a la plaça, ok.
Ja veus, no?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tot va agafant la bona forma dels que saben destriar el brut del net, insisteixo sense mandra i em van apel·lar per un tema del microones.
Pel que llegeixo de Ted no soc la única que intenta aconseguir la teva reacció positiva. Em garles-parles-xerres del micronones, quin problema? En tinc de marca Thompson, ho vaig dir dilluns i ja ens entenem. Hauries de provar-lo com vaig dir dilluns i et passo referència. Tot té solució. Gosset reciclable que ets.

Aquest és exactament el meu com et vaig garlar el dilluns, no crema i en canvi escalfa a la perfecció, com ho vaig xerrar dilluns.

goita la referència

https://ventasalbion.com/tienda/microondas-thompson-th-20d-blanco-20l-230v-240v/

Javi Lidón Mingorance EL CLOT + La Idea ha dit...

¡¡¡ Buenos días !!!

Se me antoja moros en la costa, lío morrocutudo en la playa Bogardera.
Solo os digo que tenemos para pasado el puente de Diciembre y antes de las navidades algo grande. La Idea regresa a la ruta de las Bodegas enlazando Camp del Arpa, Clot, Lesseps, algo de Raval y un toque clásico en el Bar Gol cerca del Paralelo.

Pronto paso detalles. Reservando finde 16/17 Diciembre, el grupo en whatsapp y abierto por aquí mismo.

Abrazos y basta de peleas


Javi

Astrid Barriada ha dit...

gracias Javi, por fin a lo nuestro

marga bosch i el seu verb ha dit...

esperamos conversación en whats y en abierto para el resto. Cuando disponga detalles lo publico en el blog web de La Idea y comparto

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Ok Javi

#bodegasatope

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

tilín whats, quina una de bona, serà un gran dia no ho dubto

marga bosch i el seu verb ha dit...

sumem sumem sumem

Hard Mod ha dit...

Es evident que la rabia i l’enveja i la resta de pecats capitals els absorbeix l’enteniment i cegats d’odi escriuen a tort i a dret sense coneixament … la piltrafilla en essència , son així .
No tenen remei, no en saben , no poden.
Muhahahahahahahaaahahahaha
Muhahahahahahahahaha
#Vermut
#Surf
#A Gudulermi
#Yzaguirre
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Estem encantats en que el vermut traspassi fronteres …. Almenys per alguns que reconeixen que els la lien parda … ens encanta , ser espectadors d’aquesta pollos es impagable.
Així i tot els escrits que al fastigós li surten com si fos diarrea , son infumables.
Marca de la casa , Mr.Taboo no en sap mes.
Geniol.
Seguim amb el vermut i per bingo.
Muhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahvaavahahahahhahahahahahahahahahhahaahahahhaahahah
Muhahahahhaahhahahhahahaahhaahahahahhahahaahahhaahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Mr,Taboo
#Geniol
#Gilda

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

si a algú li rasca i li pica que rasqui i que piqui, fa rasca? Millor.
Jo reservo la data del bodeguisme i ben contenta, a rascar que fa rasca.

marga bosch i el seu verb ha dit...


Pel que llegeixo de Ted, avui i dilluns passat. Dic Ted: Em garles-parles-xerres del micronones, quin problema? Dilluns i avui. En tinc de marca Thompson, ho vaig dir dilluns i avui i ja ens entenem. Hauries de provar-lo com vaig dir dilluns i avui i et passo referència. Tot té solució. Gosset reciclable que ets.

Aquest és exactament el meu com et vaig garlar el dilluns i avui, no crema i en canvi escalfa a la perfecció, com ho vaig xerrar dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goita la referència

https://ventasalbion.com/tienda/microondas-thompson-th-20d-blanco-20l-230v-240v/

dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!


dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!


dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!


dilluns i avui !!!!!!!!!!!!!!!!!!

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Hi serem, Javi

Anònim ha dit...

https://youtu.be/Yap5FWzJq6o?si=MT_Vrd_8P3rR-gfE

marga bosch i el seu verb ha dit...

Anònim graciós, aquí videos pornos ni en broma, La Idea som gent d'ordre i de la broma en fem festa sincera i ens defensem dels que ens ataquen, o sigui que boca neta i mirada sana, visca el Barça! el nostre club!

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

VaL, sí, d'acord que hi ha responsables del blog que tenim al davant, val, val!
Però la no compareixença per evitar les accions lesives com el video porno que ni els mateix youtube permet de veure a tothom per raons obvies, representa un traspassar línia vermella.

El nivell abominable se supera i el clàssic Hard té anònims que li fan la brassa i l'admiren o és ell mateix que la fica com un ficus.

És trauma per un tabú? Si cal retiro el tabú, però ja he dir abans que era beneficiós i no feia constar noms compromesos.

Ara passa la ratlla del trauma i arriba la gargamella encesa?

Des del punt de vista de la psicoanàlisi, el trauma, el dol i l’elaboració són conceptes fonamentalment fotuts i relacionats amb el pitjor brot xungo l’humà, és a dir, amb les xorrades més cutres l’ésser humà.

Ex Viriato, refugiat en àlies de moneder sense fons en un poti poti que fot enlaire la realitat, com premianec puc dir que des del moment del nostre naixement i el teu és una mica nostre, tots vivim un trauma en la mesura que som dividits cabronament entre conscient i inconscient, és a dir, en boca plena i badallosa, que les paraules tremendes no ens arriben per dir o explicar tot el que volem.

El trauma pot ser matéria de tabú i si el tabú es deslloriga el trauma es pot superar i era el meu motiu de col.laboració. Els humans som éssers parlants o ens resquem les aixelles? Som éssers sexuats sense dependre de videos i éssers mortals abans de la mala ferum d'un cementiri i, per tant, hi ha un munt de traumàtic que ens perseguirà tota la vida i passa el que passa, Viri!!!

Llavors nano, el trauma és un efecte en el psiquisme a lo bèstia, una cosa tan profunda que de vegades ni un mateix per gran que sigui és capaç de parar-hi compte, ho entens !!!!

Aquesta és una de les coses més cabrones del trauma, que el subjecte separa tabú i trauma i ja no sap que té una mica d’allò secret guardat en el seu raconet traumatic, una cosa que potser entra en acció com un asteroide en el moment menys pensat de la vida falsejada per un àlies, quan tot està en pau i en ordre però es destapa aquesta dèria d'atacar a tothom.

Per quins set sous et comportes com el que no ets?

Boniatoalexandra ha dit...

no ens faran callar, es nota coalición entre Bogarde i Hard, no marxarem, ens heu fet mal i ens hem aixecat, la merda és vostra

Rufino Espino ha dit...

això que passa no es troba a cap blog del món, diria jo. Ara que els blogs estan de baixa aquest per lo bo i per lo dolent està en el rovell de l'ou. Cony de tot.

Muhahahaha muhahahaha muhahahaha

Boniatoalexandra ha dit...

Rufino, jo de tu estalviaria el muhahahaha doncs el gos mastí mossega i pot ferir o segons com pot matar

Hard Mod ha dit...

En fastigos en la seva linia i un cio mes acortéis prego ame y … plasta !
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
PAGAFANTES
Muhahahahjahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhb
Muhahahahjahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhb
#Vetmut
#Mr. Taboo
#Mr Potato
#Yzaguirre de Reus baix Camp
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

em sembla que el gos ja tira la tovallola

Mat Cluny ha dit...

El Tabú i no el Taboo, l'ha deixat estabornit. Ted el repassa i li ha fet un biopic a mida pel que es veu. Ted sap la seva vida i dedueixo que ha sortit a la llum el que el traumatitza i fa que Hard ens tiri la seva propia merda

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

hola visca el Barça i ara esteu al lloro del que dic. Hi ha un restaurant a Premià de Mar que está xapat, Restaurant Alacant, coneixia un pintxe de cuina, era del Madrid i va anar a Canovelles, el trobo al mercat i ens retobem, fem daikiri a Bar Anonims prop de la Porxada, recordem codes de Premià i ahir li dic lo de Penya Bogarde, em diu que passarà per aquest blog a saludar. Fiable.

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

el colegui es diu Isaac i jo soc el general bum-bum que espera ser famós en aquest blog

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hola Marcel general Bum Bum, vés amb peus de plom que et poden tocar la cresta i de la teva bona entrada que sembla neta en pot sortir una pinya bruta, el salvatge del muhahah embruta a tots els que entren. Tenim experiència i et recomano que xiulis i miris cap a un altre costat quan et faci l'hèlix que bufa el ventilador de la brutor

Marc Galí tots els divendres que puc, vull ser el vostre serafí ha dit...

Bon dia a tothom de part meva i del meu mestre mentor i guia literari, el poeta Eduard Antiartista de Reus. Jo també intento deixar ben alt el nom de la ciutat de Reus.
Us faig avinent el poema dels divendres.

HORT BUIT

El menestral guia amb cura el tractor
el camp s'asseca i vol pluja,
per aigua no serà si la font brolla.
La sequera és extensiva al futbol.
Quan costa fer del xut un bon gol!
Brolla el xut, neix la jugada, gol!
I els pardals escampen la boira
del dolor per un xut als nuvols.
Negats al gol hi són els que especulen.
El menestral aparca el tractor cansat.
Ni gespa verda, ni sorra groga hi ha,
el món crema malmès per els inhumans.
El gol no arriba, la pluja tampoc.


Passeu molt bon cap de setmana, dracs!

Marc

marga bosch i el seu verb ha dit...

Em declaro una fan del Galí, tots els divendres escriu belles paraules.
Aquesta és la gent que necessita aquest desastre de blog web!
Enhorabona Marc!
M'agrada quan dius "el món crema malmès per els inhumans.
El gol no arriba, la pluja tampoc"
Va per aquí el drama dels que aprofiten les xarxes per castigar la bona gent com tu.

Isaac Sanjuan ha dit...

holis pasant link el Ventura, si, Alacant restaurant paellador i peix a la carretera, ara jo de Canovelles i bona miga amb Ventuta, del Real Madrid respetuosament per aqui colegando con culés, bon rollete, NO PROBLEMO. A la que surti de tot i buenas pal personal rollo saca el güisqui Cheli

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Eps! Isaac! Ens ho passarem bé, ja et vaig dir que jo aquí soc el General Bum Bum, tu i jo a tope, demostrant que ser adversaris culés i madridistes, ens entenem per compartit parranda i Porxada

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

El bulldog al acecho.........Molta mala espina!
Molta mala espina! Jo si fos el general Bum Bum, donaria molta guerra!
Sabre al puny, al loro nou amic general Bum Bum!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Neteja total! Un altre triomf de LA IDEA

Des de Mataró sentim el cor del gos com batega bum bum dels nervis

Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
el cor del gos batega bum bum dels nervis
el cor del gos batega bum bum dels nervis
el cor del gos batega bum bum dels nervis
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum
Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum Bum

el cor del gos batega bum bum dels nervis

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

ara no entenc res? Deixeu de fer mals usos del meu apel·latiu militar, el General Bum Bum soc jo

Isaac Sanjuan ha dit...

jo tampoc pillo l'asunto però ja vas dir que aquí hi havia tela, seguiré amb atenció, compi Marcel

Hard Mod ha dit...

Es veu que la piltrafilla ha estat fent recapte, el gran recapte … només ha aconseguit merda en pot, normal.
El dog chow se l’han cruspit instantàniament .
Muhahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahahahhahahaahahhaahahahahahahahahah
#Vermut
#Lee hoker
#Yzaguirre
#Gilda .

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Pregunta de "novato": Piltraflla qui són?
És per estar al corrent i per saber amb qui el jugo el pa.
Jo vaig de cara i soc el General Bum Bum.

Boniatoalexandra ha dit...

he recaptat perritos calientes, burru

Hard Mod ha dit...

Amargada , mòmia …. Quan treguis d’aquest blog la teva xona pudenta , haurem fet net, abans no , tira cap al teu blog fastigós o la merda que tinguis de cosa virtual i de a d’empastifar el bon nom de la Bogarde i l’empat etern.
I puntu.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahah
Muhahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahha
#Vermut
#Yzaguirre de Reus , baix camp.
#Fartons d’alboraia.
#Gilda

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

queda a l'aire el sentit del que va la piltrafilla.

Vindrà de lluny la punyalada que es divisa?

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

m'ha molestat que una de per aqui em robi el Bum Bum, és que jo soc aquí el general Bum Bum

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Gent nova de per aquí, us imagineu com gaudeixo de fer el vermut del diumenge al passeig de Badalona entre el pont del petroli amb monument de Anis del Mono i el port esportiu????
Doncs, gent nova, collons amb el pesat del mu ha ha ha, el gos aquest heu de saber que ens esbronca quan es posa la paraula vermut al morro i ens fot la brasa de com, quan i què hem de fer. els nostres dies de goig. Un pesat dia a dia, aixi que, gent nova, ja us hi trobareu

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

aigua de boca
arquitecte xinès
fil de seda arab
manfonguilla grega
simpatia amb cloroform
situació amb nafres
el dit del gegant Ulisses
Biafra
No vull vermut
vull mistela
sento foques al mar

Cara de sentinella!

Boniatoalexandra ha dit...

tota la gent que llegeixo ho fa guapo menys el que hi entra per xorrejar i remugar. Només que el webmaster esborri lo del Hard i ja es respiraria

Mat Cluny ha dit...

aquest migdia el Vermut Bellod de St Joan Despi lliscarà avall de la meva gargamella i picarem olives, croquetes i uns musclets de fabula

#vermutcatalamaibasc

Maria Josep Rierol Altamirada Vilassar de Dalt des del castell 1960 ha dit...

Fent cami cap La Massa, vermut en familia i veient com cau per la pendent aquell que ens vol obligar a fer vermut quan ell vol, ordena, imposant marques i tapes, inventant coctels i combinats. Ja som grandets. Jo contenta del solet del migdia però hauria de ploure pel problema climatic

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

Sabeu com és un dissabte per mi, General Bum Bum?
Llegeixo l'ARA fent el cafè, vaig a comprar amb la dona, visito els sogres i fem dinar de familia,. migdiada, escolto musica simfonica, espero el sopar i acabem mirant la tele. El diumenge es dia de partit i vaig amb amics a fer vermut com molta gent i arriba el moment de la pilota, res que afegir. No em barallo com fan els que m'han precedit en els comentaris. SOC EL GENERAL BUM BUM.

Boniatoalexandra ha dit...

ets sincera, admiro el que fas

Hard Mod ha dit...

Ens pixem de riure veient com el sistema Creixell s’aproxima a la infal·libilitat de la bogarde.
El vermut surt rodó , i puntu.
Muhahahahahahahahahahahahahhahhaahahhhhaahhahahahahaahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahh
#Vermut
#Vermut
#Vermut
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

ets boig i ho saps

Hard Mod ha dit...

No t’enteres de res, ni tampoc ho saps, vius com la resta en la ignorància a, l’engany i la manipulació … ens encanta !!!
Estas en un moment vital en que tot et patina i veus la follia en altri atès que no has resolt la teva psique …. També ens encanta.
Passa per la farmàcia a veure si tenen algun xarop per tu, reina, per la resta de la piltrafilla no ela ha funcionat, segueixen aquí embadalits com idiotes i bocabadats en un blog que fa la xona calenta.
Amb l’ajut de Mr. Taboo tot rutlla.
I va i ela set ciències analistes de blogs venen aquí i s’ho flipen. Com si això fos descobrir la sopa d’all, sou uns miserables i mentre s’us tracti de miserables cosa que el vostre puto ego es incapaç d’admetre o digerir estareu aquí pensant que es un cau de sonats … au mira’t al mirall … bocamolla.
Muhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahhaha
#Vermut
#Aquisobrentontosdelcul
#Boniamongo
#Ho bongonia
#Ho boniata
#Ves a la farmàcia
#Fartons
#Yzaguirre
#Gilda i Banderilla

Boniatoalexandra ha dit...

aquest ha estat el missatge més aberrant mai escrit pel gos boig de cada dia. Ets boig, gos i aberrant i el més jevi és que ho saps. I ho saps!!!!!!!!!!!!!!

Pocahontas Mermeliu ha dit...

avui dinem amanida de cabra, tallarines amb tomaquet, formatge i vedella amb bolets

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

jo dino de puta mare però no soc aqui per participar de les vostres baralles. Soc el General Bum Bum i toca xiulet de revista

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

haguessiu vist els nanos de l'infantil del Vilassar de Mar, aquest mati al camp Xevi Ramon! Ja els voldria el Barça

Boniatoalexandra ha dit...

Bum Bum, no et mulles a favor meu?

Albert Sinderes ha dit...

Marcel, ni cas a segons quins. Espero que un dia les petúnies petúnies siguin la divisa i el Bum Bum també

Boniatoalexandra ha dit...

Sinderes sinalefes que vols fer socis del Gos????

marga bosch i el seu verb ha dit...

el gossot brut abans Hard va de tort i no sap què fer i intenta tenir adeptes per fer front al domini net i polit de LA IDEA, més ara que s'acosta la data del 16 de desembre amb la super-bodegada que estem preparant, enveja assegurada

Anònim ha dit...

Aquest dilluns serà de vermut , està clar que tots ela bocamolls habituals mes tota la testa que ha estat criticant a Xavi s’han de cardar la llengua al cul , put into.
I puntu, putito.
Boniata …. Tu no saps bi qui ets, vindràs aquí a explicar res a ningú… au tira cap a la pista lateral del ringling.
I borda , borda molt que nosaltres cavalquem.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahbaahhahaa
Muhahahahahahaahahahahahahahhahahahaahhahaahahhahahahahaahahhahahahhaahhahahahaahahahahahah
#Vermut
#Cavalcadapqsomelsreis
#Yzaguirre
#Banderilla
#Gilda

Pocahontas Mermeliu ha dit...

es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard
es confirma el fracàs absolut del Hard

Mat Cluny EXPLICO ALS NOUVINGUTS ha dit...

el fracàs consisteix en contemplar la inutilitat total de les seves provocacions
muhahahahahaha res de res muhahhhahah fracàs muhahahaha zero patatero muhahahah

Ara tiu, ja saps de què va la renoda!
La renoda, tiu, la renoda!

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

el volum enorme del fracàs és com el mil deixalleries pendents de compostatge.
La merda acumulada per Hard podria ser reciclada i en sortiria un munt de xiringuitos d'anis del Mono en versió Cretanx do Petanx. Ho penso i ja estic bebent Cava Gramona per la trontxa del cap i pota Sentsenertinbam!!!!!!!!!

Hard Mod ha dit...

La Nostra empremta es indiscutible , podem entrar com a anònim no quw sigui involuntàriament i ser reconeguts semore …. La merda de pot en canvi es sempre confusa i amb una etiqueta sospitosa .
Geniol .
Muhahahahahahahaahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah
Muuuuuhahahahahahhaahahababahbahahaahabahhabahhahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Yzaguirre
#Muhahahhaha
#Gilda