PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 13 de novembre del 2023

CREIXELL HO PETA, ELS JOAOS ES DIVERTEIXEN I NUBIOLA ENS DIU HOLA.




Jaume Creixell marca el camí. Tenim un Xavi Hernández en mode acollonit. L'ombra de Creixell pesa com el plom. El bogardisme agita l'espectre de Jaume Creixell. Primera fase: Una victòria in-extremis en el thriller esportiu dominical davant del totpoderós Alavés de Vitòria, és a dir, l'Àlava capital Vitòria que no és victòria, realment anomenada Gasteiz. El quadre blaugrana, inspirat pel futur i imminent nou entrenador Jaume Creixell, supera un partit mal parit i seguim a l'UVI. L'astre Creixell sempre té raó. Creixell, gros i enfadat, es presenta a Can Francisquet ben acompanyat del nostre encarregat Oriol Sort:

La parella de joaos ja no sap com fer-se un lloc en la història del nostre club. El pas efímer d'aquest parell de soques pel nostre club serà digne d'estudi. Ells volen destacar i s'espavilen guarnits de qui sap què.

Les baixades de nivell del FC Barcelona masculí es compensen en escreix gràcies a la magna prestació de les girls que fal gols, fan espectacle i segueixen en primera línia mundial. Aitana desplega la senyera!

 Florentónguez mitineja davant de la multitud espanyolista. Cap novetat. Sap triar i ha triat el seu camí.

Anem al tema més important. El nostre amic dels mil noms ens lliura un envelop farcit de literatura de gran volada i ens dedica una vegada més el seu art. Un privilegi que tenim a la Penya Bogarde i que ens fa feliços i, com ell vol, més seriosos i responsables. El nostre amic dels mil noms és el gran amic Nico Nicolau Nikita Hola Nubiola que ens diu Hola. Una vegada més: Moltes i serioses gràcies. Heus aquí el relat:





















106 comentaris:

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

siguem sincers si ho som i ho volem ser.
Uns entren i surten, logicament la mala llet genera aquesta inquietut.
Raons en sobren a La Idea.

el blog el mirem i el miro, el dissecciono i veig coses maques com el tractament de l'Aitana. La resta, no és novetat i veig la barreja groga, una gracieta una mica justa en relació a la banqueta i un seguit de frases massa inconexes que ratllen el bogardià estil a un mer pica soques sense retorn.

Miro com puc lo del llarg escrit fotocopiat i em permeto opinar al respecte. Alguna relació entre aquesta novel.la de la Llambregada i el futbol, sembla ser el titol de la lletrerada això de la parrafada fotocopiada que es diu Llambregada.

Em perdo jo o us perdeu vosaltres?

Premià de Mar té potencial i es perd així, però no costa gaire escoltar ni que sigui una miqueta els consells d'altri. A fe de bé.

Doble N Nico que us accepta en tant que Nubiola ha dit...

Morgen!

Ich schätze die Wiedergabe meines Schreibens sehr und lobe den vorherigen Kommentar eines Prohoms der Unwissenheit

Ho puc traduir al català per si no ho enten tothom, en el benentès que tots hauriem de saber parlar, escriure i cantar en alemany.

Tradueixo i agraeixo:

"------------Ich schätze die Wiedergabe meines Schreibens sehr und lobe den vorherigen Kommentar eines Prohoms der Unwissenheit"

vol dir_


"-----------
Seriosament agraeixo la reproducció del meu escrit i comdemono el comentari anterior efectuat per un prohom de la ignorància"

Efectuada la traducció i resposta al ignorant de torn, celebro ferm que us agradi. A la propera prometo superar totes les accions escomeses.

Danke
Óbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico

també conegut com en Doble N Nico que us accepta en tant que Nubiola,
la Junta de la Penya et tornem a mostrar el nostre afecte i agraïment per aquest escrit llarg i ric en literatura, en forma i contingut. Realment ens omple de satisfacció i el compartim.
Serem seriosos com dius i infinitament agraïts.

La Junta

penyabogarde ha dit...

Adjuntem la traducció oficial del nostre comentari gràcies a que la Penya Bogarde disposa d'una Escola d'Idiomes amb secció de filologia germànica.

Lieber Nico

alias Double N Nico, der dich als Nubiola akzeptiert,
Die Junta de la Penya zeigt Ihnen noch einmal unsere Zuneigung und Dankbarkeit für dieses lange und reichhaltige Schreiben an Literatur, in Form und Inhalt. Es erfüllt uns wirklich mit Zufriedenheit und wir teilen es.
Wir werden es ernst meinen, wie Sie sagen, und unendlich dankbar sein.

Die Tafel

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

He d'entendre que això que sou no és una Junta, ni el que dirigiu és una Penya.
Sou els amics del Hard i no us talleu mai de protegir-lo i ara per despistar li foteu a la filologia, per favor! Quina jeta, quina cara i quin rostre!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Es pensaven que claudicariem. No i no, La Idea sobreviurà a la caiguda dels rivals. Hard marxarà i es cansarà i nosaltres plantant cara a qui planta el cos. I per més INRI direm que La Idea escriurem sempre que vulguem aquí i que tenim blog propi per enaltir el que és nostre i que pot agradar als bogardes de bona fe que segur en queden

T E D B E R R I G A N F À S T I C B O N A D A P R E M I À D E M A R D I G N I T A T I V ERITAT ha dit...

aquest que us diu Hola tampoc acaba d'entendre la manca d'empatia que té aquesta penya amb la gent que sistemàticament és insultada per un gos que abans era un Viriato. Llastimosament el que diu Hola passa de puntetes damunt del macabre gossot que amaga la bona persona que és quan vol i que sabem a Premià i les festes i garrins, i el gran Correfoc de diables

Sergi El Cuc Mutant d'Alella ha dit...

L'escrit que heu publicat signat pel senyor Hola, em resulta enorme i de gran valor

Fernando Atienza ha dit...

Me preocupa que se corra un túpido velo después de una semana de fuego cruzado en este blog.
Me mosquea el alarde de malos augurios que se deduce de lo que acabo de leer en diagonal en el texto gigantesco de deficiente fotocopiadora. Pero lo que me asombra es como se sortea la dicha, mala dicha, como quien dice ante lo que es una simple crisis de juego en el Barça. Soy del Barça y empatizo con Idea y con Bogarde no creo en luchas sin sentido entre seguidores del mismo club. Ahora veo el Tibidabo y cuando giro la cabeza veo Montjuic, ambas montañas me hacen pensar en lo cambiada que está la ciudad y la mejora abismal con el periodo del chabolismo junto al mar y de las primeras incursiones al Tibidabo de infancia diezmada.

¡Astracán!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fernando ¿quieres tomar contacto con nuestro grupo?
La Idea pronto anunciará un evento

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ho hem replicat tot de manera neta i que es foti el brut!!!

https://margaboschlaidea.blogspot.com/2023/11/la-idea-es-colla-i-es-proposta-per.html

Fernando Atienza ha dit...

Me parece que La Idea ha tomado una buena dirección

Hard Mod ha dit...

Tu en cambii nomes es un cul , un cul de ratlla al mig i costat i costat , al mes pur estil Creixell, tambe ens tens fins les pilotes que ens exploten i si cal te la tallem i et fem monja , gilipolles.
Un cul que només tira merda enllaunada , de pot o brik … ets un crac de la porqueria merdosa ideal … Eva pira’t com la llet Evaporada ideal… o eafuma’t com uns ideales … fon-te, per tu es ideal.
I que et follin, retrassat , que sembles canari.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahaahhaahhaahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahaha
#Vermut
#CULmenero
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

quina passada, ens retirem i la penya borda. Tornem i la penya calla. Ha sortit de conya, sabem qui apoya a qui

Hard Mod ha dit...

Sempre sab qui ha a pollat la OJE, la que submís a ment escriu en castellà a l’amo per educació … muhahahahahahahahahahahah
Putos Nyordos !!! Ens encanta !!!
La piltrafilla ja ha marxat del blog 73.294 vegades.
Que véns a explicar pringada … au a pagar Fantes a la piscina del geriàtric , mòmia .
Muhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahhahahah
Muhahahahahahahhaahhaahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahahhaahahhahaahhaahhahahahahahahaha
Muuuhahhahahahahahahahhahhahhahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhhahahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

Gossot, una pregunta intima. Permets? Et passes la vida barrinant la vida dels altres, quan dediques a la teva?

Boniatoalexandra ha dit...

mira i sent enveja del nostre blog

Boniatoalexandra ha dit...

Idea tra-tra-tra aliron... aupa
... som vencedors... plis plas a la renoda..... bits, webs, trinku trinku... pinxo i punxo...... arri tatanet.... Bis.... Vizconde Drácula.... Aleoo... La guasa que curt de la cua del gos.... Manoi Caldes Montbui, Solsona, kopa de oros....... Zorionak a la tollana.... siki olor a gat.... LIONESA NENG DE VERDAD QUE LO SIENTO PERO NO PUEDO ESTAR CON LA GENTE QUE ME HACE FALTA DE NADA QUE NO HAYA SIDO LA QUE ME HA PASADO LA VIDA Y QUE EL ACEITE RIBBON ES DE CLARA PEÑA Y NO SE SI ES LO QUE SE HA HECHO EN ESTE CASO Y NO SE SI ES NECESARIO TENER UNA COPIA DE LA PROPIEDAD O DE LA QUE NO HAYA SIDO POSIBLE QUE ME LO HAGA SABER PARA QUE LO HAGA EL PAGO DE LA MISMA MANERA QUE ROMA ROBA A LA MISMA CUENTA CON LA QUE SE HA REALIZADO EL PAGO DE LA MISMA CANTIDAD QUE SE HA REALIZADO EN LA MISMA LÍNEA DE LA BOLA DEL NORTE Y EL RESTO DE LOS ÁNGELES DE LA MISMA MANERA QUE EL REAL MADRID SE HA CONVERTIDO EN UNA DE LAS PRINCIPALES EMPRESAS DE LA MISMA CATEGORÍA QUE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Tinc el presentiment que Boniato intenta explicar alguna cosa però els nervis li fan dir coses incomprensibles. Sincerament, veig coses que els meus ull no havien vist mai

Boniatoalexandra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Boniatoalexandra ha dit...

Patateta pot fer queixa, el Nubiola pot veure com li publiquen en la web un cargament de surrealisme el Hard pot pixar aqui i a mi em critiquen per escriure sense ofendre!!!!

Hard Mod ha dit...

Ens encanta tot plegat !!!
Un vermut apoteòsic !!!
La golfa de Mataró que voldria ser el De roses amb xaiques , balandres i menorquines es queda en matalàs inflable … es els UE te ser una rabentacatres aficionada .
Sublim, un vermut perfumat i fresquet que rodola gargamella avall en un exercici refrescant i tonificador. Geniol, Creixell en Brindaria repetidament i de manera efusiva com no pot ser d’altra manera . Encantador tot plegat.
Cal ser molt pocavergonya per mostrar-te tan miserable com per venir aquí a a pidolar un altre blog… que dit de pas ens la dessua.
I puntu . Ploramiques i morts de gana ideals !!!
Ments abjectes en recerca de píndola de la felicitat, rodó com un Donut !!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muuuuuuhahhahaahuuuuhahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
#Vermut
#Yzaguirre de Reus
#Fartons
#Alboraiatime
#Pagafantes
#Gilda

marga bosch i el seu verb ha dit...

Si us plau, anem amb mesura i bon codi. Si us plau, amb tota la meva educació possible i amb el màxim respecte per qui pensa diferent. Hi ha extralimitacions que perforen l'entranya i l'embruten. El mal esser es porta a dins, tots tenim una part dolenta i tenim maneres de redimirla.

Vull màxima atenció al que vaig a explicar. Especialment al H.M. i de retruc truc truc als meus amics que saben com penso i saben del que som capaços quan l'amistat és un valor generós.

Massa brutor, massa calvari xerramental, poc sabó, poc respecte i excesos de crits per part del que substitueix la paraula dita i respectuosa per l'exabrupte del dolor i la follia del mal soroll, ara mu-ha-ha o potser demà ki-ki-ri-ki com aquell gall que triplica el cant per anunciar que hi haurà una traició en temps de Judes, temps també del garbell i de l'ànima petada.

H.M. quantes vegades t'he dit que fem paus?
H.M. i els consells de neteja barata i eficaç?
H.M. no vas passar a l'agenda el que pot proveir Can Patuel?

Les rutes del bon record, fetes amb la meva lletra i sempre quan començavem a intercanviar comentaris abans d'aquest estol de càstics i escopinades, on són ara?

Parlava fa temps del Niño Cocodrilo -pasen y vean- del xurrero de la Riera, del Cinema Serras, de la Piñol, del llanero solitario, de la lechería del carrer sant Josep, de la vein sorda de l'atic, del veinatge, de les muralles, de can Patuel, del negrito del parc central, del Blinco....

El Blinco on haviem quedat que fariem un dinar i la plantada va ser enorme.
El Blico que dies després tancava per sempre, que hauriem gaudit dels seus darrers plats!

Era amistat, era mà estesa. H.M. aleshores SENSE CAP MENA D'EXPLICACIÓ TEVA vas començar a insultar, a blasmar, a escarnir, per quin motiu? ENCARA ESPERO RESPOSTES.

Inaudit el tracte, del tot inaudit, i jo pobre de mi reiterant trobada i quedant al Zuric de plaça Catalunya per res, per res de res!

I com jo molta altra gent, gent que sempre rebia el teu piño verbal.

I què feiem els que ens sentiem agredits?

Ens uniem! Com?

Fent quedades, intercanviant mòbils, ara dos ara tres i ara quatre, fins els 8 o 10 de les darreres vegades, animats per Javi, un amic que té prou capacitat per agrupar gent diferent units per el bon fer i el bon humor i per saber passar pàgina del teu mal vent recollint tempestats i transformant-les en un joc divertit per passar millor els efectes de sentir-se agredits.

I ens trobem, i ho parlem i fem el volem i fem un blog-web, i estem aquí per decisió parlada i esmenada i sortim quan ens sentim vexades i vexats, podriem replantejar però no cal, si no som nosaltres qui hem de sortir, tenim blog-web propi però sabem que en origen vam ser ben rebuts fins que tu H.M. vas assestar cops protegit rarament per webmaster de Bogarde.

I ens trobem per veure partits i tenim bar a la Muralla Vella de Mataró, però no ens hi conforme ja que ens agradaria intercanviar i venir a Premià de Mar o que vingués gent de baix a Mataró també. Alguns ho han fet i de LA IDEA s'han afegit perquè de la bona amistat també en surt un GRUP D'AFINITAT.

Mà estesa, per nosaltres no serà pas, H.M. Preguntes tens al davant que repeteixo ara:


H.M. quantes vegades t'he dit que fem paus?
H.M. i els consells de neteja barata i eficaç?
H.M. no vas passar a l'agenda el que pot proveir Can Patuel?
i la baralla inutil quin sentit?


Linies obertes H.M.

Aperol Apel·latiu Apple Apel de la Font del Cardener ha dit...

Doncs jo penso que cal humilitat com deia Bertolí Bretx a Collsuspina. Humilitat perquè tothom està equivocat i quedem pocs per seguir el curs purificador de la història. Apel·lo el sentit de la humilitat i per això torno a la xarxa d'en Bogarde

Hard Mod ha dit...

Pero quina xapa mes infumable de loser acaben de lleguir !!!
Geniol!!!
Ens encanta !!!
Rodó com un Donut
Excels com can Franciesquet
Irreductible com el golden corner
Muhahahahahahhahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahhaahahahahahahahhaahahahhahaahahahhaahahahahahahahahah
#Vermut
#Gilda

marga bosch i el seu verb ha dit...

Creus amic que de la Font del Cardener en brollarà l'amistat i la humilitat que pregones, fill meu del meu cor?

Aperol Apel·latiu Apple Apel de la Font del Cardener ha dit...

Més et valdria a tu Bosch i als que sou també gent de la penya bogarde tots siguin els que siguin copseu el que vol dir humilitat quan tot el món s'equivoca i modestament un veu que té la raó i no per això deixo de ser humil

Aperol Apel·latiu Apple Apel de la Font del Cardener ha dit...

El que li dic a Bosch li dic també a Hard Mod. Humilitat per veure com el món s'equivoca i jo tinc la historia que em fa bufera i reacció alèrgica contra vents i marees i cants de sirena. Ens han enganyat i tenim horitzó. Us apel·lo a pensar en el voraviu i no pas en si tenim una ungla més neta que l'altra

marga bosch i el seu verb ha dit...

de quina banda del tauler d'escacs estas, Aperol?

Aperol Apel·latiu Apple Apel de la Font del Cardener ha dit...

soc de la banda del Empastre, ballo sardanes amb mocassins i de la mateixa manera que em sento del tauler de vostè, dama Bosch, també em sento ballant una polka darrera una mampara fosca l costat del rei del mambo i del mujijaja. Tenim una font al Cardener que rega l'entrada del Llobregat i el concili de Trento ja ho va sancionar en el seu dia. No m'agrada el futbol però apel·lo el món a no perdre la humilitat del pa tou a la taula quan cauen bombes. Soc seu del vos Bosch com soc de la religió Bogarde com soc també soci del club de seguidors del mujijhahaha que belluga amb un pal les fulles de l'ametller. Sentiu-vos apel·lats que ja raja la copeta del meu calze com una gota perduda de la font del Cardener

Joan Patateta també Williams ha dit...

Ara si que flipo, Hard, Aperol i Marga dalt d'un helicopter!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Si us plau, anem amb mesura i bon codi. Si us plau, amb tota la meva educació possible i amb el màxim respecte per qui pensa diferent. Hi ha extralimitacions que perforen l'entranya i l'embruten. El mal esser es porta a dins, tots tenim una part dolenta i tenim maneres de redimirla.

Patateta amb qui estas?

Joan Patateta també Williams ha dit...

Amb qui estic? Estic amb molts. Amb el Cardener, amb el Llobregat i amb la teva riera de Mataró. Em sento que soc i estic entre el que diu el bosc silenciós de la Bosch i el que m'apel·la la humilitat d'un Aperol servit amb gel i una oliveta. Soc per damunt de tot l'esperit golafre de La Calandria i admiro el que escriu el senyor alemany que del seu hola en fa un bonica bola.

marga bosch i el seu verb ha dit...


Linies obertes H.M.

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

nou friqui a la vista el de l'Apple Macintosh del Cardener. Dia que passa friqui que entra

marga bosch i el seu verb ha dit...

A vegades penso que la ment escalfada i el cervell cremat del Hard Brut està maquinant una nova embrutada convocant a espècies perdudes d'altres contrades i tot amb una intenció inconfessable de apilar la brossa que arreplega pel carrer en benefici del seu mal viure.
Nosaltres ni fu ni fa, sempre de festa i aplaudint els nostres colors.

marga bosch i el seu verb ha dit...

ah oblidava detall: He llegit dinant tot el conte del senyor Hola/NubiHOLA

millor que no pas els reportatges bogards.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo sumo 12 (12) intervencions (inter + vencions)
el resultat és un apel·lador (1), dos rius (2)
desglossats en Llobregat i afluent Cardener (1 + 1).
Ofereixo a bon preu un seminari (sem + i + nari)
per alfanumerelogia no binaria (bi/na/ria).
Sumo (+) i no ensumo (-)-
Ho verifico (veri=aigua mineral) (fico/ ficus en profà 098).

Gent sense estudis: feu-me cas

conradcanalostewart@yahoo.fr

(Montpeller)

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

Conrad Canaló Stewart i...de Montpeller?
Collons, mestre, collons!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

yes/oui/si
Stewart és el meu punt sorpresa.
PUNT/POINT/PUNTU/PUNTO
1,2,3,4

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Els canalons s'han remullat en el canal canaló de la Mànega?
Ara resulta que tens arrels angleses, mira que arribes a ser espavilat, professor Stewart.
Mentre no hardegis, tot va bé. Voldria anar a les teves classes si em garanteixes que no hi anirà el gos, el gosset, el gos, el pudent!

Hard Mod ha dit...

Un cop mes la Puta mòmia mataronina fa una marató de papanatisme paternalista … pagafantes sense remei .
El millor de tot ea veure que està a la que salta , immediatament després , per veure en quina posició , postura o suposada part es significa algun intervinent … i a sobre es pensa que no ens adonem de la impostura que suposa . Es que ets molt tonta mòmia , mooooolt tonteta .
En fi , mes de la mateixa merda enllaunada i de pot.
Escorrialles.
Muhahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahahhaahahaaah
Muhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahababababahahha
#Vermut 1 Fanta 0
#Gilda

Mat Cluny ha dit...

bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup bup el god el gos de la vida de la terra bruta de la mala llet de la historia del malfactorisme bup nuclear vomitant teranyina per la boca del borf i del super fort diari sense noticies bup bup bup bup bup CALAMITAT

Hard Mod ha dit...

Tant bordar no vares passar de l EGB i vas cridant BUP … inútil .
Muhahahahahhaahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahha
Muahhaahhahaahhaahhaahahahjaahahahahjahjah
#Vermut
#Pringat
#Loser
#Pagafantes
#Escuraolles
#Gilda

Mat Cluny ha dit...

Hard egebé egebé egebé egebé egebé egebé egebé.... no, millor encara, egemalament ment ment egemalament egemalament efectivament efectivament de malament

Hard no és EGB
egebé!!!

Hard és egemalament

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

bonissim Mat!
El gos no passa de la EGB i ha de fer un egebeegebeegeegbegebe però com que bé vol dir bé, aleshores borda dient egebemalament egebemalament i recupera el bup bup bup perquè voldria fer B.U.P i resulta que s'estimba com a gos vell perquè ara el B.U.P. ja no es diu BUP i es lamenta bordant bup bup bup
Ara ja li direm tots el bup bup tapioca i quan sent tapioca ja ens entenem que va per Fleming Verdaguer fent esses per evitar les caquetes color tapioca merda d'oca

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

abra-kla-dabra
1-2-3-4-5

Vostès discuteixen sobre estudis primaris i secundaris i jo ho ofereixo nivell universitari
Coneixeu l'ALFANUMEROLOGIA que és la ciència filo-matemàtica amb més futur?
Expliquem el món (filosofia) amb números (matemàtiques) i lletres (filologia).

Jo soc l'especialista a nivell europeu i m'he format a la Hopkins de Baltimore (USA) per tal de fornir el departament de la UAB i ara estic de gira pels campus de Ginebra, Amsterdam, Oxford, Roma i Lisboa. Ara m'organitzo des de Montpeller.

conradcanalostewart@yahoo.fr
Despatx central Universitat de Montpeller


Eureka!

Hard Mod ha dit...

Es massa greixós pel blog en Pakirrin , el teu comentari de nivell P-3 i no arriba al minim estandarditzat , per molt carnet de friqui que presentis a Secretaria … no en saps i no pots, com de costum, el greixós de la classe de piltrafilles fins i tot suspèn en cutre.
Malament frikiT malament, passa a dreta i jau, sit paki… sit!!
Muhahahahhahaahhhhhahahhaahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahhaahhhhha
Muhahahahahahaahahahahahahahahahhaahhaahahahahahahahah
#Vermut
#Dogchow
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

El meu nom és Francesc i n'estic fins als collons de tú, Hard que no vols dir el teu nom encara que tot Premià en va ple de tu, del teu passat guapo i del teu present de clavaguera Fleming Verdaguer! Fins als collons de tu.

Aperol Apel·latiu Apple Apel de la Font del Cardener ha dit...

apel·lo al valor de la humilitat com a manera de desfer el torsimany i l'udol glossolari

Conrad Canaló Stewart ha dit...

RECORDATORI per si algú s'hi vol afegir és una oportunitat única!

Jo soc l'especialista a nivell europeu i m'he format a la Hopkins de Baltimore (USA) per tal de fornir el departament de la UAB i ara estic de gira pels campus de Ginebra, Amsterdam, Oxford, Roma i Lisboa. Ara m'organitzo des de Montpeller.

conradcanalostewart@yahoo.fr
Despatx central Universitat de Montpeller


Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Amb sinceritat dic que el missatge d'Aperol és la cosa més bonica que he llegit en aquest web des de fa temps per part d'algú que no és encara membre de LA IDEA. Hi ha tantes coses que em fan pensar en la debacle de Can Rafart de l'any 2018 quan els llaços i els anti-llaços davant de nens i nenes. La broma mal feta que acaba sent reguer de mal auguri. Doncs així ho veig i ho dic

Hard Mod ha dit...

Paquirrin , Paquirrin, Paquirrin … nxts , nxts, nxts …
Paquirrin aixó no , Paquirrin … així no …
Paki … aixó no .
Paki … així no.
Paquirrin … no en saps .
Paquirrin …. No pots .
Estem encantats Paquirrin…
Més que res perquè , tu Paquirrin, no saps qui som.
Perquè tu Paquirrin no saps amb qui estàs parlant.
Paquirrin.
Muhahahahahahaahahahahahajajajajahahahahjajahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahahhahahahaahahahhaahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahbaha
#Vermut
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda
#Ah , si … Paquirrin

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Prou, Hard, prou!

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Si hem de parlar de persones, la dignitat es diu Francesc.
Demano respecte per una bona persona com és ell i pel que representa a la vila.
I tu, Virihard, modera les formes, com a mínim. No vas per bon camí.
Dic que no hi vas, ho saps i no fas res per evitar-ho.
Em sap moltíssim greu. També ho saps i més greu em fa que hi reincideixis.
Amic, et vull dir, amic.
Quina merda, no?

Hard Mod ha dit...

Que et follin !!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Efectivament , en el teu cas merda en tetra brikque fa mes modernet. Tot i que tu j de modernet ja poca cosa , cada co repapieges mes i mes .
Ens encanta !!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahahhaahahahahha
#Vermut
#Maristes
#Gilda

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

què pretens amb lo de Maristes? Jugues amb foc, no banalitzis

Hard Mod ha dit...

Mort de gana ….
Necessites un sistema Creixell i puntu .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahaahahahahahahaha
#Vetmut
#Maristes Tabú
#Pagafantes
#Fartons
#Gilda.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

amb això de Mort de Gana m'has fet recordar de quan muntaves festa major crec que l'any 80 i pico amb La Trinca a la Plaça de l'Ajuntament i això que era abans del Viriato.

Ai Viri-Hard i ara banalitzant i donant vidilla al àlies Hard!

Hard Mod ha dit...

A mes de mort de gana ets un ignorant fabulador, mai hem muntat cap festa major … ni aquí no enlloc …. Pallasso .
Muhahahahahahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahhaahahahahahahhaahhahaahah
Muhahahahhaahahhaahahahahahahhahaahahahahahahhahahahahahahahahah
#Vermut
#Mort de gana
#Fabulador
#Ignorant
#Fartons
#yzaguirre de Reus
#Gilda
#Crispetes.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

i no hi tornis amb els Maristes.
I si t'ha fet feridura el Tabú, què hi farem!
Ha estat guapo compartir el Tabú, uns que ja coneixien aspectes i altres com qui llegeix una novel.la entre romàntica i d'aventures.
jojojo quin gust!
Riscos de ser popular oi Hard, oi Viriato, oi cap de Pirates?
Clar que sí, maco, què no ha estat res!
Bon cap de setmana i afegeixo un nom al llistat de tremolors: En Talamàs!!!!!!

Boniatoalexandra ha dit...

zaska Berrigan a la boca del gos!
Bup bup... piri siri miri... gl to go.... al loro.... sigma.... el jardinet.... gali gali a la turca... rondo de 6....cartofen Hard... gos gosdet... Dog... canesio... Hot Bull and dog... Bull de porc i gos BULLDOG

F. R. A. N. C. E. S. C. ha dit...

Folch, Bellonch.... i ara surt el putu amo, en Talamàs, el que vigilava des de dalt d'un arbre. Impresionant Ted!

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Sense entrar en les vostres coses. No conec el senyor Talamàs.
El que disposo és de la seva traducció alfanumèrica.

TALAMÁS = TALA (en castellà del verb "talar" com "talar un árbol") i en català directament "tallar" en el cas de ser aplicat als arbres.

Resultat previ:
TALAR Y MÁS
TALLAR I MÉS
TALLARMÉS

o millor encara, alfanumèricament: TALLAR (RESTAR) MÉS (SUMAR)

Resultat definitiu:
TALLAR (-) MÉS (+)
per tant: (-) + (+) = -+

el senyor Talamás es diu Senyor "-+"







RECORDATORI per si algú s'hi vol afegir és una oportunitat única!

Jo soc l'especialista a nivell europeu i m'he format a la Hopkins de Baltimore (USA) per tal de fornir el departament de la UAB i ara estic de gira pels campus de Ginebra, Amsterdam, Oxford, Roma i Lisboa. Ara m'organitzo des de Montpeller.

conradcanalostewart@yahoo.fr
Despatx central Universitat de Montpeller

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia de part meva i del meu mestre Eduard Antiartista de Reus, us escric el poema del divendres.

IVORI

La xutada perfecta
trenca xarxa de corda
i del gol en surt tot,
el cofre ple d'ivori.

Passeu un molt bon cap de setmana, dracs.


Marc

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

L'escrit del senyor Nico és una obra mestra de la literatura
felicitats Bogardes!

Boniatoalexandra ha dit...

tapant el problema Hard Tabú

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

tapeo demà al Kaila del Passeig Maritim Badalona... cluises, calamars romana, croquetes, vermut CATALÀ i si vol venir el gos un xerrup de llet i mossegar costelleta de conill, lligat a la cadireta.

Esperem el gos Harf de Premià, el bup bup bup perdut

Hard Mod ha dit...

Serà que ets tu que vas de macarra per la xarxa …. Momia.
Au , a fer Palmas a la feria de abril , killaca .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#Stop Killak11
#Papanatesalexandra
#Vermut
#Pagafantesalexandra
#Tabú
#Maristesalexandra
#Geniol
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Palomo palomino cojo , que perds mes oli que el ebro que repartia les birres, i se’t en va mes la olla que a Núria … plega , ridícul i esperpèntic , palomino.
Colomenero de tres al quart. No et lligues un cromo en un llum de Panini … au , opera’t.
Muhahahahaahahahahahahahahabahhabaabbaahbaahhahahahahahahahaahahahahahhaahhahahaah
Muhahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahaha
#Vermut
#Palmero
#Palomitero
#Palometro
#Palminero
#Palomero
#colmenero
#Colomet.
#Gilda

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

el vent bufa pets de gos
ssssssiu ssssiuuuuu sssssssssiuuuuuuuu
oh, no és un gos qualsevol, no, no..... És EL GOS

Boniatoalexandra ha dit...

quantes hosties has rebut a la vida? Miserable invertebrat! Bitacora sense quadern, la sang demana hemorragia

F. R. A. N. C.E. S. C ha dit...

Talamàs, sona a merder a la vista, Talamàs inquieta al xutxo de Verdaguer i Fleming. Talamàs com qui diu Folch i Bellonch i no en té prou. Talamàs, en Talamàs vetlla nens des de dalt del seu arbre. Això ha deixat el guisso en pla de gos acollonido.

Hard Mod ha dit...

Si palomino , cardes molta farum, apestes!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahaahhahaahahahahaahhahaahhaahahahah
#Vermut
#Yzaguirre
#Apestat
#Apalominat
#Colomet
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Friquirrin que et follin , sones a pagafantes caducades.
T’escau.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
%Tabu Maristes
#Gilda .

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

ni una vegada més amb el rollo xapejador de palomino, quan bordes no fas gracia. Pidola bup bup i morro shhhh i amb morrió

Enio MORRIONE

Francesc Francesc Francesc only Francesc.... vetlla el culet que en Talamàs s'acosta ha dit...

Maristes?

Hard Mod ha dit...

Com va dir Juli Cesar … tu també Frikirrin ?
A tu tambe et van pillar amb Tabú Maristes com al pringat de Fastigos , genial , Geniol .
Muhahahhahahahahahahahahaahahahahah
Muhahahhahhaahhahahahhahaahahahahahahahahah
#Vermut
#Pakirrin
#Maristes
#Tabu
#Gilda

Francesc Francesc Francesc Francesc Francesc Francesc ha dit...

que empatolles amb Maristes, tramposo que ets. Tots i tu anavem als hermanos de la Salle, borrico, i ara morrió i xiton.

My Name is Only Francesc

Eric Puniol Galeta d'Argentona ha dit...

dissabte per descansar, calleu tots, Hard, Comeneiro, Boniato. Calleu tots

Hard Mod ha dit...

Mira mil homes … xarrupa-me-la de canto … llepacaries.
Muhahahahhahaahhahahahhaahahhahahahahahahaahhahahahahaha
Muhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Pringat
#Gilda

Eric Puniol El Galeta d'Argentona Puniol ha dit...

Frena el vehicle senyor HaerdMod, demano festa i treballes com un miner en zel. Pensa uns mica abans de posar el peu al freno

Aperol Apel.latiu Apple Sacrifici i Geminis ha dit...

som la veu dels que no tenim altres veus que les de la resistencia, no accepto pautes, no accepto la genuflexio i el fet de ser corcada politica. Som la veu del sacrifici, soc un esser que viu al limit i en punt exacte que cau la malediccio que ni em mou

Boniatoalexandra ha dit...

no en tenim prou amb el gos i ara tenim el guru Geminis amb el sacrifici i el martiri. Dos que no hi toquen, un per gos i l'altre per martir. El gos fa bup bup i el Gemimis Apple fa com Sant Llorenç a la graella treient pit damunt les brases

Boniatoalexandra ha dit...

avui el gos està enfadat amb els 5 gols que han fet les del Barça a les seves gosses. Hard Cibeles KO

Laser Ramentol ha dit...

martir i heroi, sembla vostè

Mat Cluny ha dit...

quins aliats més friquis que disposa el gos de clavaguera!!!!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Apple és marca d'ordinador
i no és un Personal Computer

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Talamàs. El nom que completa el trio que acollona a Hard Bup-Bup.
Folch, ai!
Bellonch, ui!
Talamàs, ouf!

Hard Mod ha dit...

El sistema Creixell s’imposa per mèrits i criteri propi, la piltrafilla borda, nosaltres cavalquem.
Tots sabem qui va al camp a animar l’equip Femení i qui no …
Pudor a merda de pot no en feia , ras i curt.
Muhahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahhaahahhaahahhaahah
Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahhahaahhaahhaahhaahahahahahhahah
#Vermut
#Maneta
#Geniol
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Res a dir del teu amic Apple Aperol? El veig molt dels teus.
Res a dir de com van les dents de tromolor quan després de llegir Folch i Bellonch...llegeixes Talamàs?
Jinyamenta sense menta i aigua al plat pel gosset mentre ens hem fotut un vermut Cinzano de perles i castanyoles, i quin bé de déu de cloïses, de braves, de musclos i de croquetes

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Com un gos nauseabundo pot parlar de Creixell i repartir carnets de futbolisme quan amb prou feines pot escurar el pot de llet i llepar les cames del seu amo i escorpí de Fleming-Verdaguer.

penyabogarde ha dit...

La junta alça la veu i entona un sayonara per Banzai!
5 a 0 i puntu!

Mat Cluny ha dit...

aquesta mediocre Junta que signa quan escriu aquí és per distreure el fil establert on es posa el Hard a caldo per tots els seus mals. Casualitat gens casuals d'una junta que encobreix el malfactor.

Observatori MIRILLA Sanders of the Komuns Crew ha dit...

zzzzooom bombstic spoiler total
TENIM GOVERN PROGRESSISTA
Comuns Crew al completo with Urtasun i gol per l'esquadra a Pablo
SOM VIUS I SOM GOVERN
Tajada i rajada armonezing de futbol

Hardware spatxurrat i puigdemontao

okiss palmera
lesotho crew
celebració al local en Comú

open open arms
open govern

Anònim ha dit...

Alcem una progressió numèrica que sens dubte a la Bogarde es resoldrà :
1-3
1-0
5-0
1-3
5-2
4-0
0-4
3-1
1-0
5-0
A Banzai i a la piltrafilla els manca hemoal per guarir tant coïssor.
Ahhhh … OKB, covard com es no treurà el nas per aquí .
Merda de brick.
Estem encantats !!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#EquipF
#Gilda

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Avui repasso coses:

Molt bo el senyor Nico, escriu bé i m'agrada.
Molt dolents els comentaris de gent que encara es pensa que Hard és un punkarra, quan a Premià sabem que ha fet de tot i ha tingut grans moments algids amb Viriato, festa major i molt més que no cabria en el missatge.
Molt malament el Apple Aperol, un nou seguidor del phantasma que borda per no parlar com realment sap quan virateja.
Sorpresa per Francesc, no esperava que aparegués Talamàs, això si que és anticipar el gran moment del retorn de Hard al senderi que mai hauria d'haver abandonat.

Repasso, aconsello i celebro

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Hard aposta per un anonimat que delata tot el tremolor dental

Anònim ha dit...

Pel que sembla alguns cel·lebren que veurem mes agressors sexuals sortint de presó, felicitats fill.
Per altra banda sembla que en Puigdemont us l’ha clavat fins la campaneta, Geniol.
I també resulta que als de podemos els han rabentat el KK.
La justicia ñordañola posará el fil a l’agulla per recosir un esfinter tan estripat.
OKB !!!
Ens encanta !!!
Ñordistan arriva. I aixó que es 20-N
Muhahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahaahhahahahaahahhahahahaahhaahajahahahhahahahahahahahhahahahahahahah
Muhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
#Vermut
#Ñordistan septentrional
#Yzaguirre de Reus
#Gilda.

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
Talamás a destajo
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
Talamás a destajo
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
Talamás a destajo
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
muhahahahahahahaha
Talamás a destajo

Mat Cluny ha dit...

fuuuuuuu fum fum fum.....................LORIET !!!
el hardet gosset es fa fumet
fumet fumet fumet ralet ralet muhanet de la ventosa i del coll fred
ara si que som els bons de la terra terreta oe oe oe oe fonedís hardet de la gossera

gosset bup bup bup bupet bupet bupet bupet
ara fun fum fum del nadalet
i calla la callada que surt la melindrada
ets no ets si ets un ets del ets xapi xapi

MUHANET MUHANET TUARET TUARED DEL DESERT DESERTET

Calitxa manoui l'arrecada en penyora de dring campaneta

hardetdetdetdetdet muji nujo mukkkkk!

La renoda!

Boniatoalexandra ha dit...

un desastre el Hard

Gaming Club ha dit...

I appreciate the time and energy you invest in your readers.