PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 20 de novembre del 2023

LA MANETA EN ESTAT PUR

 



...........Doncs, sí. LA MANETA ja està aquí. 

Les cambreres ho peten arreu del món. Les nostres jugadores, el primer equip del Barça, saben fer els deures i en fan cinc al Podrit. La secció masculina espera Creixell per tornar a ser el que era. Cambreres!








Imatges definitives. 
Primer de tot, Can Francisquet. Bones notícies.
L'encarregat Oriol Sort i la presidenta Xànxels Rojals reben l'ONA BATLLE a la nostra merceria. Tot el que passa ens agrada molt dels molts i puntu!
Mariona Caldentey esmorza seques amb botifarra amb l'artífex del veritable estil: Jaume Creixell.

Jaume Creixell compareix vestit de senyora davant del santuari de La Cisa. L'acompanyen les senyores Bonmatí i Paralluelo vestides de senyores, vestides de gala.

El senyor Creixell sap el que es fa i vestit de cambrera, es retrata ben estelat amb en Jan Laporta.

Els disturbis d'extrema dreta segueixen a tort i dret. En tots ells apareix Madridista Banzai brandant la bandera del seu club. Mireu les imatges...


Roda de Premsa a Can Francisquet. Presentació del nou organigrama. Creixell director tècnic provisional, vestit de senyora (esperant la seva arribada a la banqueta masculina) al costat de Jonatan Giráldez, l'entrenador del primer equip del FC Barcelona, el de les noies campiones!

Clínica Sbobet. Males notícies. Gavi ben embolicat i en companyia del doctor William Sbobet i l'infermera Mentxu Alpari. Al fons una pancarta llarga i molt explícita " Si no vols pols, no vagis a l'era"


90 comentaris:

Hard Mod ha dit...

pica manetes toca les tetes, toca-les be que són boniquetes
I puntu !!!
Mihahahahahahahabahahahabababababababahahhahahahahahhahahahaahhaahahahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahaahah
#Vermut
#Ma manetes
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

ara resulta que el gos s'ha empetitit i canta cançons infantils, ah esclar, és un gosset. Bup bup bup la renoda!

Boniatoalexandra ha dit...

el gosset no ha pillat els ultims comentarios del ultim anterior article que descriu la connivencia ciaaaaaa!

Joan Estruch ha dit...

Mirant i ullant a fons, artistes aquells que fan obres mereixedores de l'adjectiu pistonudes. És el cas palmari del que miren, ullen i veuen els meus ulls.

Boniatoalexandra ha dit...

Estruch, inclous en Hard en la teva pistonutitat?

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Opino que fer burla de Gavi pot ser justet en termes d'humor aixi com el caire masclista d'un humor agafat amb calçador. Opino i no vull brega, col.laboro amb el desig de cridar ben fort un visca la Penya Bogarde fidelals seus primers anys

Hard Mod ha dit...

Vermut , vermut , vermut
Muhahahahjahahahaahha
Muhahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Gilda .

Boniatoalexandra ha dit...

el que has de fer Hardy upbup és escoltar el president Aragonès i prendre nota de tot el que mereixem els catalans i els humans. Per un gos pot ser dificil i tens dispensa, però fes un esforç, per Déu!

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

Boniato, demanes la lluna. Que un gos escolti una entrevista de gran calat al nostre president Aragonès, és demanar la via lactea!!!!!!

Boniatoalexandra ha dit...

tens raó Eric i el president mereix public humà

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Bon mig dia a tothom.

Tinc una especial curiositat per el tema o monotema del senyor signant Hard-Mod. En els seus originals escrits té una rara tendència a repetir una llarga onomatopeia que respon a algun esser viu i acte seguit rubrica amb uns Hashtag que evoquen vermuts, contundències, una tal Gilda i altres vegades inclou algunes paraules que estalviarem per no ofendre. Els escrits del senyor en qüestió em deixen perplex i una mica dubtós de la naturalesa que els inspira, talment un maquinari de precisió, no és massa ---per no dir gens i poc usual---- la mancança de empaties en temes relacionats amb el joc, els partits, la lliga o la champions, cosa que em deixa més confús.

Si ho comento és perquè si es tractés d'un comentari aillat ho passaria per alt, però és reiterat i diria que diari i a vegades multiple i en hores inesperades, no sé, com si el cas fos d'una omnipresència exagerada. Fins aquí només plantejaria dubtes però els dubtes passen a ser preocupacions quan observo fent revisió de molts comentaris de dies anteriors que la tendència és de replicar i ofendre sense massa sentit a la resta dels que intervenen, tampoc ho entenc però penso que potser els ofesos entren massa en el seu drap que no deixa de ser una manera d'atorgar un protagonisme a un que precisament el que sembla esperar és ser protagonista per bé o per mal. El que importa en publicitat és que parlin de tu. Bé, malament, però que en parlin. Jo ara en parlo com a observació sense més intenció que l'intent d'esbrinar el trellat.

El blog planteja temes molt divertits i en canvi fa mal forat per l'afany de protagonisme del senyor Hard//Mod és monopolitzador i a vegades lesiu, el que podria ser una filera divertida de comentaris esdevé una guerra d'estirabots.

Potser amb dosis més fluixes la medecina de l'autocontrol pot fer fortuna i amb el temps pot fer furor. Segueixo amb la dèria dels significats de les onomatopeies i dels Hashtag que completen els missatges de missatger misteriós.

Una altra cosa que observo és un viaix localista que implica gent i activitats de Premià de Mar que dubto siguin d'interés per la totalitat dels que ho llegim, en el meu cas des de Granollers.

Fico la pota? Potser m'he excedit i demanaria en aquest cas les disculpes oportunes.


Marcel Ventura

Albert Sinderes ha dit...

Alguns, senyor Ventura, voldrien maduixes.
Jo només puc aportar petúnies.
Això sí, petúnies i petúnies!
Ho recordo sovint a la Penya.
Abans em retrataven en els posts, em van demanar una foto meva amb enllaç aquí mateix i va ser ben utilitzada. Ja voldria sortir novament.

Petúnies, petúnies!

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Amic Albert, et dic amic eh!
Creus que puc ser un personatge retratat en aquesta penya? Senzill com dius, Albert?

Albert Sinderes ha dit...

Benvolgut Marcel, jo ho vaig fer així:

Vaig seguir instruccions enviant aquí mateix un enllaç"recorta y pega" amb una foto meva i em van satisfer, des d'aleshores segueixo la pàgina encara que no hi surti, esperant un dia que torni a sortir i gaudeixo dels articles, no tant dels comentaris, tot sigui dit.

Petúnies, petúnies!

penyabogarde ha dit...

Al company Albert Sinderes:
Tens raó, aviat tornaras a ser protagonista en alguna de les nostres cròniques.

Al nou company Marcel:
Com diu l'Albert, si ens lliures un enllaç de la imatge que vols associar a la teva persona, sigui la que sigui, serà ben recepcionada i disposaras d'una presència en les cròniques. El que no farem com és norma de la casa és entrar en disputes relacionades amb les polèmiques que apareixen en els comentaris.

Atentament : La Junta

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

m'atreveixo doncs?

Val, m'atreveixo i la llanço ara:


https://www.behindthevoiceactors.com/Marcel-Ventura/


Suficient?

penyabogarde ha dit...

Gràcies Marcel, molt ben trobada. La passem al cap de la secció de fotografia, Henry Tosea.

La Junta

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Espero haver actuat correctament i ja em sento excitat de pensar en que un dia puc ser famós.
El que em queda pendent de resposta és el que pugui dir en Hard-Mod, al qual li he fet preguntes que no pretenen ofendre. No vull ficar la pota i procuro caminar amb peus de plom per evitar relliscades

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

perdó, he esmenat dos missatges anteriors per tal de mesurar les paraules.

ara sí:

Ai Marcel, que per ventura com diu el teu cognom vas amb el lliri a la mà i ben neta que la deus tenir i ben poc que saps que el Hard que dius només et voldrà fer mal i embrutar el que tens de net i polit.

Bona pasta la teva i verge estas encara de totes les ires que et dedicarà aquest element que tant un dia és gos, com un dia és mula, com a vegades beu massa vermut de garrafa basca i a vegades rondina per tot allò que no sigui el seu ego desmesurat i bifront.

Jo soc de Mataró, ja saps que tenim un tunel a Parpers que uneix la teva ciutat i la meva, ho dic perquè hi ha una colla de persones que hem estat sovint insultades per Hard al qual li diem el Hard Brut, però que els seus maltractaments ens han unit en un grup, un blog web i una colla amb whatsapp i trobades presencials que hem acabat sent la vertadera Penya, la de l'amistat sense insults.

En trobem al Bar cafeteria de la Muralla Vella al costat de Can Xammar a Mataró on veiem tots els partits del Barça.

Ja aniras captant de quin peu calça aquest personatge.

No t'enfadis quan ataqui, nosaltres hem sabut donar-li la volta i sincerament ens causa pena i un cert dolor per la seva decadència humana.

Ens anem cartejant, amic Marcel.

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

imagino el que dius per això he fet un missatge alertant de que no hi hagin baralles. No sé si ho haurà entès. El que només puc dir és que jo no entraré en baralles ni bandols. Espero que entengui el meu missatge i sobretot avui estic satisfet de l'acollida rebuda per la direcció de la Penya Bogarde, he passat d'espectador a futur actor i per mi pot ser un autèntic privilegi

Marcel

Mat Cluny ha dit...

Marcel aquí o estas amb Hard o estas amb La Idea. És la llei del camp de batalla.
No s'hi val entrar de tranquis i marcant distàncies. Tu tries, maco!

Boniatoalexandra ha dit...

Molt ben explicat Marga i ben rematat per Mat

Hard Mod ha dit...

@ls de la turra constant avorrint mes i mes, sermonets infumables i un aire prepotent de superioritat realment carstic …. Que pesats mare meva … aneu a cardar un polvu d’una Fruita vegada o us passeu el vídeo en loop de la golfa de presidenta de madrit dient que li agrada la fruita ….
L’altre president , el que pot amagar-se sota un ral i alguns han tret a colació, mes val que atxanti la mui una estoneta …
Cansins ….
Creixell si us plau , carda’ls-hi la ratlla al mig !!!
Muhahahahahahhaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahajajahahah
Muhahahahahahaahhahaahhaahhahaahahahahahahahahhahahahahhahahaahahahahahah
Muuuuuuuahahhahahahhahahaahahhahahahajajahahaahahahhahahaah
#Vermut
#Jaumecreixell
#Yzaguirre
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

Resposta mediocre d'un gos a una batería de comentaris dectraca i diploma. Bup bup la renoda!

Hard Nod ha dit...

La Merda en pot ja no sap com empastifar i fer mes i mes pudors, un festival olfatiu.
OKB.
Drusky, Pelan Drusky , opera’t.
Muhahahahahahahhaahhaahhahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaah
#Vermut
#Oh quina pudor!!!
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda .

FRANCESC ONLY FRANCESC ha dit...

Suposo que el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot i es limita a fer rutllar l'olfacte obturat que sent pudor de qualsevol flaire o aroma. Aquesta distorsionada pituitaria canina causa estralls que ni el milllor veterinari pot guarir, ni el gran especialista Pere Meroño que de gossos en sap un munt. Remenant contenidors a Fleming-Verdaguer es pillen infeccions mentals que no pas mentolades. Efecte Talamàs sens dubte, del bub bub al cof cof agitat i agonic. Mal diagnostic

Boniatoalexandra ha dit...

la xapeta de dir pelandruski em resulta incomprensible, ni flowers del que significa, mister guau bup!

Boniatoalexandra ha dit...

almenys en Marcel, el nou del blog, ja sap quin peu calça el Hardmodbrutbupguau.

O estas amb ell o estas amb La Idea, que colla som i bona!!!

Hard Mod ha dit...

No podem per mes que partir-nos la minga amb els xiquets de la gossera amb un 2 de 3 amb folre i manilles .
Un cop mes ela fem la Figuereta i saludem al públic .
L’infantilisme habitual de la piltrafilla que OJEja .
Res de nou sota la capa del cel .
Borden, doncs cavalquem .
Quin vermut santxo.
Muhahahahhahahaahahahhaahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahhaahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Tabú
#Pelandrusky
#Fartons
#Yzaguirre de Reus
#Gilda .

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

tot supera les previsions i ja espero ser un protagonista de les documentades publicacions de la magna Penya Bogarde

guerra sense caserna, jo no penso entrar en fer elecció de bandols com em proposen per aquí, encara no he copsat ni valorat l'abast de la comentada disjuntiva bèlica.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Veient que el gossarro segueix manipulant la gent, repasso els seus hatgstads i ja hi torna a remetre bajanades. El detall de que fixi un #Tabú vol dir que l'efecte causat per la revelació exhaustiva el Tabú per part del grandiós historiador local Ted, ha resultat ser un efecte devastador en les neurones de l'ex-home derivat el gos i ara gossot que ja és gossarro.
Amic Ventura, no cal que plantegis dubtes sobre qui és qui en aquesta batalla, queda clar que és Hard, el gossarro brut, contra tots. Llastimosament la Penya directiva encobreix i pren mal partit per qui ens maltracta a tots, ben segur que tu Ventura, seras mal rebut per aquest gossarro bordador.

Boniato Alexandra ha dit...

Marga no et deixis del puntet capullet que fa servir el Hard quan em diu pelandriski o Druski.
no tinc ni flowers del que significa aquesta expressió que presumeixo com a xunga

F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot el cognom Talamàs ha laminat les neurones del gossot


Hard Mod ha dit...

Pakirrin , la perica t’ha ratllat les neurones , vas ratllat com un disc de la Trinca , et ratlles cuan fas el prou, prou en el mes estil Josep Cuni …
Ets una ratlla.
Vas ratllat als posts de la bogarde . Creu i ratlla pakirrin.
Això que el sistema Creixell et ve que ni pintat , ratlla al mig i costat i costat . I puntu.
A la capgrossa només cal dir-te que la bilirrubina et vessa , que la rabia t’acompanya i que la
Bromera et brolla descontrolada ment per la puta bocassa quw gastes … i sincerament , ens encanta , galdosos i cofois de veure’t amb la vena inflada . Estàs on volíem … bucòlic !!
Dog chow per la piltrafilla tutti cuanti. I puntu … que no manquin galetetes canines …
Estem de vermut !!!
OKB!!!!!
Ciutat Esportiva Creixell marca la diferencia , perquè can francisquet ena queda com a seu social i el golden corner com a fòrum. I Mataró es Crema.
#Vermut
#Yzaguirre
#Ciutat Creixell
#Fartons
#Stop Killakus
#Frikirrinrinrinrinrin ratllat
#Gilda .

Boniatoalexandra ha dit...

seriosament, el comentari del Gossot Hard té tots els elements de delicte d'odi : per masclisne, per assenyalament, per dir crema Mataró, per insults reiterats. Espero que els gossos no quedin al marge de la llei

.... Estopa... oing... ziusss... comaty.... grunx.... si promotion... gathering..... old..... schedule.... Great.... fishing...... mòmia...... thank...... de.... valora menta.... reservations of buildings..... callar i pagar el deute... desastre.... Philip en sap més de tot... en Philip... Siiiiii!!!!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard amb la seva brutor reforça LA IDEA.
Culata. El tret per la culata!
Ni amb una escopeta de balins de Can Patuel es pot fer més malament.
Cosa que toca el Hard, cosa que li surt rana, rana que és granota!
La Idea és sinònim de consciència tranquil·la i sana.
Avancem amb pas ferm i fomentem amistat, barcelonisme i alegria.

F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

No em molesta ser reiteratiu encara que el lema de les "palabras necias, oidos sordos" a vegades és molt millor. Reitero que em dic FRANCESC i admeto també el tracte de Cesc.
Avís a gossos, gossets, gossarros i gossots.
F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C.F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C.F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C.
F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C. F.R.A.N.C.E.S.C.

Hard Mod ha dit...

Si es que vas més ratllat que una autopista .
Ruc.
Muhahahaahaahhaahahhahaahahahhh
Muhahahahhahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaah
#Vermut.
#Gilda .

Francesc ha dit...

el gos progressa adequadament, ni m'ha dit el meu nom ni tampoc la seva deformació en forma de befa.

Una abraçada

Boniatoalexandra ha dit...

no et pots imaginar el que penso fer el dissabte abans de dinar !!!!

Boniatoalexandra ha dit...

de primeres, ara et dic que deixa de bordar al membre de La Idea, en Francesc

Boniatoalexandra ha dit...

no et mereixes ser la victima del gos més lleig del món

Hard Mod ha dit...

Nosaltres no ens repetim , tu si .
No en saps , no pots , no serveixes.
Pakirrin , plega .
I puntu.
Muhahahahahahahhahaahahhaahahahahahahahahahahaahhahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahaahhaahhaahhahahaahhahahaahahhaahahahahahahhaahahha
#Vermut
#Gilda

Aperol Apple Sacrifici i puny Ordinador serialitzat Dafoe ha dit...

El vertex bisbal d'un gos és inversament proporcional al bit descarriat del programari lliure. El Barça no mereix un soci amb quatre potes que fa del Mac un recurs de la Rioja o del sector de la Fira de Sony, nipons tecnics del Japón. Ara per poc de distance tenim form ple de pa de missa. Barat i jo miro el sacrifici revolucionari de ser el que soc, el proletari dels Macs que fan Google per evitar biblioteca de prediccionatge i Dolce Vita somrient. Els bits de gos no mouen ordinadors. Jo lluito i indico als meus seguidors el cami de la vida. Ens sentim part del senyal que cap GOS ni cap os polar podrà atemorir.Fora la POLITICA DELS GOSSOS DE PLOM ARRIATS AMB CORDA.

SOC COOPERATIU I TINC HORITZO. EL SOL SURT I LLUITEM BRIOX I PACO RABANE.

NO A CAROLINA HERRERA I GOS CAN CAN.

AFA ENTENC BOGARDE

Francesc ha dit...

Francesc vé de franquesa. Francesc no es vulnera. No em rendeixo ni em canso, burla quw rebo i resposta a la galta no de porc, saborós i tendre, sino de gos. De gos pudent i de pell corcada.

Soc i seré Francesc, atac de gos, resposta d'home.

Boniatoalexandra ha dit...

Amb quin grup vas, Aperol?

Joan Patateta també Williams ha dit...

Hostia quin comentari! De traca, la part final és un trencaclosques de campionat. Aquest cap de setmana toca partit amb el Rayo, jo currant a la Calandria amb mig cervell en el matx i la resta servint plats i reforçar cuina. Horari laboral de dinar. Ocata Rebel Stay Up!

Nikita Zix però Nico doble N Nubiola millor ha dit...

Morgen

molt vent, un vent diferent per les meves terres,
un vent ferreny que supera la tramuntana clàssica de l'Empordà.
Un vent que esculpeix el rostre.
Anorak, gorra de llana i peus que corren cap a Girona.
Passejant pel Call no riu ni crist a la creu.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico,
al Maresme també tenim una bona ventada.
Aprofitem l'avinentesa per reafirmar-nos en el gran valor del teu darrer escrit.
Ens omple de satisfacció tot allò que ens fas arribar.
També volem dir que estem aprenent a no riure.
Salutacions
LA JUNTA

Hard Mod ha dit...

Albuerm un cap de setmana de vermut intens .
Ens encanta .
La moniata merda de pot amb suc, no té equip… ens encanta , a mes a mes , tampoc te àlbum de cromos i no s’en lliga ni un …. Es perd en cromos i equips , no pot , no en sap i li manca la suficient capacitat de comprensió lectora que li cal per seguir el blog de la bogarde … fantàstic !!!
Estem entusiasmats!!
Muhahahahahahahahahahahahabajahahabahabahahhaahhahaahahahhaahahhaahahhaha
Muhahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahhaahahahah
#Vetmut
#Cap de setmana
#Bogarde
#Gilda .

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

M'agradava jugar a "barquitos", les guerres aquelles entre vaixells que feiem amb diagrames.
Però aquí m'ho passo molt millor i em sembla tot molt bonic per no dir collonut.
Espero que no hi hagi cap mala jugada amb la meva imatge enviada, patirem poc, a riure guais!

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Ara en dic una de molt guapa per dir que el vermut del meu dissabte serà només meu.
El compartiré amb la dona, però el beure cadascú als seu got i xerrup

marga bosch i el seu verb ha dit...

Al passeig maritim de Mataró tenim el bar restaurant amb terrassa del La Sal del Varador.
Allà hi seré el diumenge fent vermiut abans d'anar a veure el partit del Barça que veurem a la cafeteria de La Muralla Vella, al costat de Can Xammar.
Vermut? I tant, vermut amb amigues i sense seguir la vomitada del brut!

Marc Galí tots els divendres que puc, vull ser el vostre serafí ha dit...

Bon dia dracs, de part meva i del meu mestre i mentor Eduard Antiartista de Reus,

el poema del divendres ja està aquí.

FILIPRIM

Puntada de peu amb punteria de gol,
filant prim, fent golàs, fent triomf.
Arrecada, anell, cadena, rellotge.
Tot vola de la força del xut.
Gol i xut, amor i record dels llims.
El gol, la vida, el foc i el cel.



Passeu un bon cap de setmana,


Marc

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Tinc moltes ganes de coneixer en persona a tota la Penya Bogarde.
Una forta abraçada a tothom.

Mariona Talavera ha dit...

la tontorrona de la Marga diu que el Barça juga el diumenge, jo jo jo!
Oi, dogo dogo, saltant la tanca! jo, jo, jo!

marga bosch i el seu verb ha dit...

tontorrona seras tu nena! tothom pot cometre una errada amb el teclat!
Dutxa't més sovint i sigues educadeta!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcel Ventura ---Granollers---- Amic del Tradicionarius ha dit...

Quines baralles més interessants, cada minut que passa més m'agrada la Penya Bogarde.
Jo en aquests casos soc el General Bum Bum.

Hard Mod ha dit...

Aquí a qui li put la xona es a tu , de sempre, que vas més calenta que un microones i babeges mes que un llimac.
Au a fer-un bany txec amb Salfumant al txirri i et prens una Fanta …. I a disfrutar quw son dos dies, mai mes ben dit, momia que Tutankamon al teu costat, està a p-3.
Muhahahhahahahaahhahahahhahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhaah
Muhahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Txonaloca
#Lerdadelaxoni
#Tontalcul
#Pelandrusca
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

Ventureta, intenta distingir el bé i el mal

Marcel Ventura..... Granollers.... Amic del Tradicionarius. ha dit...

el que jo faci és cosa meva i prou. Jo espero guanyar al Rayo i dinaré a les 13h per no interrompre el partit. Tinc la meva colla a Granollers i no faré el que em digui un boniato. Jo soc el general Bum Bum

Boniatoalexandra ha dit...

ets el general Bum Bum?

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

Juro que soc el general Bum Bum i per això soc també sensible a la guerra i a la pau. Bogarde em fa pensar el Pax Romana, Tractat de Pau de Versalles i la guerra dels Segadors

Boniatoalexandra ha dit...

ahhh quin plaer pel meu paladar, ahhh!! Aquest vermut Bellot de Sant Joan Despi... quin sabor, com entra a la boca, com regalima coll avall, quin posit que et deixa a la panxa. Ben fresc, amb gel i oliveta. I ara les croquetes, ahhhhhh! Tot Made in Catalonia, esperant el partit. Ver. ut català com ha de ser.

Boniatoalexandra ha dit...

doncs so ets bum bum li fas pim pam pum i pipa al gosset Hardet

Mat Cluny ha dit...

conec el Bellod, especialment el blanc que em recorda el Punt E Mes classic estil Carpano foc italià. Avui jo vaig de birra artesana MONTSENY, la negra és faustica, molt singular, per picar unes ametlles salades i prou. Avui el Barça juga a les dues i vaig al Bar Ginés pantalla grandiosa.

Mat Cluny ha dit...

Vermut Bellot de Sant Joan Despi, un dels secrets amagats del Baix Llobregat

Marcel Ventura de Granollers i amic del Tradicionarius ha dit...

Soc el general Bum Bum

Hard Mod ha dit...

El millor vermut, geniol!!!
Adorem a lee hooker i puntu.
Al patrocini de Dog Chow li diem Creixell et pentini.
I la boniata un cop mes ea got ça castanya. Massa previsible .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahhaahahhaahahahhaahhaha
Muhahahahahhahahahahahahaahhaahhaahahhaahhaahhahahahaahahhahaahhah
#Vermut
#Fartons
#Yzaguirre de Reus
#pagafantes
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

hard, has escoltat alguna vegada l'expresió catalana "fill de puta". És una pregunta que faig des del meu desconeixement

Marcel Ventura... Granollers amic del Tradicionarius ha dit...

xoc de trens, es veu i jo soc el general bum bum

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Com et degrades estirant el xiclet de l'alies Hard Mod. Ara Viriato em sona a abans de Crist. I no sé quina conya et portes amb la Fanta!

Hard Mod ha dit...

Un diumenge de vermut a la bodega vaig anar, em vaig prendre un Yzaguirre i a la bogarde vaig anar.
I puntu.
Muhahhaahhahahahahahahahahhaahahahahahahha
Muhahahhahahahhahahaahhahahahahahahahah
#Vermut
#Ellsbordenosaltrescavalquem
#Yzaguirre
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

mira que ets incult!

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Hardgos, deixa que fem els vermuts sense el teu control neurotic

Sergi Cuc Mutant Alella ha dit...

estic cansat de tots els rondinaires

Hard Mod ha dit...

Palomino , les cagaradetes al colmenar … viejo.
Muhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah
Muhahahahahahhahahaahahahahahhahaahahahahah
#Vermut
#Es es colmo
#Yzaguirre
#Gilda

Hard Mod ha dit...

I fins aquí un cap de setmana on la merda en pot ha restat en el contenidor gris.
Muhahahahhaahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahhahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Merdenpot
#Cagallonetsdepalomino
#Yzaguirre
#Gilda

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Crec que hauries d'anar a la merda, però per sempre

Boniatoalexandra ha dit...

no saps el que és un vermut ni zombi

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Virihard, respecta als altres sisplau

Boniatoalexandra ha dit...

aixi Ted

marga bosch i el seu verb ha dit...

Estaquirot hardot!
Et penses que abaixarem la guàrdia? Estaquirot!
Ho tens fatal amb LA IDEA!
Bona setmana a tothom menys a tu, dutxa el teu cos,
que la teva ment necessita més que una dutxa.
Estaquirot!

Fernando Atienza ha dit...

Se me antoja que hay mucha tela para cortar y mucha enemistad para curar

Hard Mod ha dit...

Mira Mr. Taboo, ja que t’hi veus poc, perquè no entres a mar i proves que et folli un peix polla, et cal.
Muhahahahahahahahahahhahahaahhaahhaahahahahhahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahhaahahahah
#Vermut
#Mr. Taboo
#Peix polla
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda
.

Hard Mod ha dit...

Tu guàrdia la muntes al zurich a veure si pilles catxo.
Que vas mes sortida que la d’emergència del metro .
Muhahahahahahahhaahhahaahhahaahhaahahahahahahahhahahahaahhaahhaah
Muhahahahahhahahahahahahahahaahahahhahahahahaahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Ensenyahoalafamilia
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda

Hard Mod ha dit...

A tu el que et manquen son infinitat de coses , la primera escriure en català nyordo, i ça segona no entrar mes a qui , nyordo també.
I la tercera esfumar-te, capullo.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahaahahhaha
Muhahahahhahaahhahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Fumfumfum
#Yzaguirre
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Eiiii quins tres missatges ofensius i repulsius, fets amb mala llet i definitivament irreparables. Deixa respirar a la bona gent i no surtis del teu orri enteranyinat de Flemig-Verdaguer.
El tabú afecta i no té aturador.

Avui Anec Groc? Eh, bretol!