PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 6 de novembre del 2023

NIT DE GLÒRIA EUROPEA //////////// BOUS I ESQUELLES A DONOSTI I AL MARESME

SHAKTAR DONUT 1, BARÇA 0

Nota prèvia: El Donut és rodó i és clavat a un zero. Resultat: 0 a 0. Empat a zero. Però acceptem aquesta treballada derrota i no impugnem el resultat. Ens agraden les derrotes i més quan perdem amb la dignitat demostrada en escreix jugant de conya com va passar en aquesta duríssima fase de grups. Ens agrada perdre per 1 a 0.


El plaer de les nits de glòria europea. Partidàs del Barça. Pura contenció davant de les embestides del Shaktar Donut. Un equip amb fam de gols s'estavella contra el mur blaugrana i s'ha de conformar amb un minso golet de dubtosa factura. Una vegada més hem gaudit de la màgia d'entre setmana. Europa ens somriu i nosaltres donem la talla en escreix i seguim les instruccions de Jaume Creixell

El Shaktar Donut exhibeix les seves febleses i el Barça demostra ser més que un club assortint de felicitat al castigat poble d'Ucraïna. Som una ONG, juguem amb elegància i respectem els rivals. Tenim un entrenador tocat pels déus i ho demostra dia a dia aplicant els coneixements adquirits al Pròxim Orient. Xavi en sap i té el cap molt ben estructurat. Els jugadors es limiten a posar llurs virtuts al servei d'un esquema, un projecte i un ADN virtuós. 



Conclusió d'un gran periodista català. Només llegir la frase ja ens sentim del tot realitzats. És evident que amb el concurs de Winston Bogarde hauriem empatat. Però aquesta vegada tocava fer feliços als nostres rivals. Jornada rodona!



Oferim una imatge espectacular. La presidenta Xànxels viatja a l'extrem orient en missió especial. Té l'encàrrec de fitxar un nou massatgista, tres fisioterapeutes i un pediatra per la canalla jove que ha pujat al primer equip. Ens consta que Tailàndia és terra de grans doctors i doctores. Bona feina, presidenta!




-------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

.......................................................................

.....................................................

.....................................

........................

...............

..........




Bous i esquelles a dojo! El Barça assoleix tres punts d'or en la seva visita a Donosti. El mag de les dues àrees, Araujo, pescat in fraganti després del partit, esperant l'obertura en una Herriko Taberna. 0 a 1 ben parit davant del sempre simpàtic club del Real Donosti de la vila de San Sociedad.

El nen Yamal torna a escola. In fraganti a una de les àules del seu institut. Mireu-lo fent colzes en el pupitre. L'ESO és el seu repte i encara ha de superar el complicat i exigent quart curs.

Entretant a Can Francisquet....Presència del 34è campió de motos damunt de pedres: Toni Bou. El flamant mega-campió mundial es retrata al costat de l'encarregat Oriol Sort i d'un bou de veritat. Exhibició en tota regla.

Sorpresa davant del Golden Corner. Toni Bou i el bou de veritat fan acte de presència i es retraten davant de la plana major del bogardisme. La pancarta és definitiva: "Tots som bous".

 

Toni Bou i els bous no s'estan de res i compareixen en bloc davant de Las Cortes Españolas. Pancarta contundent: "Amnistia mega-total i puntu!"

Valtònyc, Jan Laporta i Xànxels Rojals celebren la tornada a casa del nostre raper acompanyats del flamant campió Toni Bou i del seu bou de veritat.Fantàstic !!!

Toni Bou i el bou de veritat comparteixen pessebre amb la mulata Regina do Santos i una mula de veritat. Torna el pessebre tradicional, escola Rovelló. El Nadal és a tocar.




116 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

he tornat dels Estats Units, problemes de connexió m'han allunyat del blog de la Penya Bogarde. Un repàs retrospectiu als darrers reportatges em fan veure que esteu en plena forma. El meu veredicte és el de sempre: Pistonut!

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Bones, puc opinar sense rebre cops i empentes?
Només per ajudar, de debò.
Una mica justet lo del bou, no penseu?
Pel que fa a la barreja, sincerament, davant dels fets i del bany de realitat política,
potser que aneu reajustant el tema, entesos?
La part de Yamal em sembla correcta.
Araujo té un punt de gràcia, cal reconeixer la part positiva.
Com sabeu, sempre miro d'ajudar.
Demanaria a qui faci aquest blog que prengui nota amicalment dels meus consells
i que em defensi de la cantarella agressiva que amb tota seguretat obtindré.
El que aporto són consells, ni són ordres, ni són retrets.

Afectuosament i a la vostra disposició:

Ted B.F.B.

Boniatoalexandra ha dit...

bona fe, Ted

Joan Patateta també Williams ha dit...

Discrepo de Ted Berrigante i Boniato. Estic amb Estruch i penso que el que veig i llegeixo és formidable. Endavant bogardes!

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

la vinyeta final amb el bou i la mula és de traca.... Quina imaginació! lligueu el motorista Bou amb un bou i el porteu al pessebre on hi ha una mulata que l'espera amb una mula. Ni el millor guió de Plats Bruts ho hauria contemplat, sou molt grans!

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

m'encanta i no puc entendre els llepafils que hi posen pegues a tot per tal de donar la nota

Boniatoalexandra ha dit...

no vols entendre el mar de fons degut al maltractament sistematic que rebem bastanta colla

Boniatoalexandra ha dit...

ho veig molt forçat

Boniatoalexandra ha dit...

Patateta, potser Estruch no sap que tu fas la rosca a qui encobreix el maltractador

Nico N comunicant ha dit...

Morgen

document efectuat, facturat i lliscat.
Ja donareu senyals de fum al respecte.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard Mod ha dit...

Realment cal ser molt imbècil per haver de preguntar si pots entrar a fer novament l’imbècil i permetre’t el luxe de voler ser algú al blog .
Mes enllà de la teva impostura habitual les teves pregunte més retòriques son de marxam d’autèntics imbècil, i per això ho certifiquem : Fastigós … ets imbècil de diploma i certificació AENOR.
Ens encanta !!!!
El teu relat esperpèntic, insuls , avorrit i cursi ens fa pensar que ni passant per la fàrmacia et recuperes. En fi , Ecoembes t’arrreplegui.
Un cop més hem de dir amb assertivitat meridianament cristallina , que la crònica es tan bogardista que podem afirmar un com mes , que mai falla.
I puntu
Muhahahahahahhahahahaahhaahhahaahahahhahahahahaahhahahahaahahhahaahhaahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahhahahaahhaahhaahhaahhahaahhaahhahahahahaah
#Vermut
#Yzaguirre
#Fartons
#Xifré
#Aquisobrenfastigososdelcul
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Es evident que si una gilipolles com tu hi troba peros , es que va bé . I puntu.
Muhahahahahahahahahahahahhaahah
Muhahahahahahahahahhahahaah
#Vermut
#Crotolamo
#Fartons
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Gipolles 2.0 , pira’t , i tot resolt , sobres , merda en pot.
Muhahahahahahahahahahhahahaahhaahahhaahahahahahab
Muhahahahahahahahhahahahahahahahahaahgaahahhaahahahahhaha
#Vermut
#Aquisobrengilipollesenpot
#Yzaguirre
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Esperem una prompta convocatòria de lectura al Golden Corner !!!
Muhahahah
#Gilda .

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Quatre, quatre!!!! Quatre missatges absolutament ofensius signats per un gos! Quatre bordades, quatre!!!! Un gos insaciable que s'ha tret el morrió i del refredat ha deixat de fer bup bup bup per fer muhahahaha muhahahaha. Un gos que bord quatre, quatre!!!! Quatre vegades seguides, quin desastre caní. Proposo que es faci un pipi-can a Fleming-Verdguer. En quan al refredat un bon veternari. Però al Maresme tenim molta experiència a gran escala:

https://www.helpguau.com/

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

https://www.helpguau.com/
La solució

Ted Berrigan Fàstic Bonada (una mica cansat, entesos?) ha dit...

Jo no anava gens errat en preveure que rebria una pallissa d'insults pel sol fet d'opinar i aconsellar. En termes civilitzats d'això en diuen dialogar, parlar, opinar, contrastar. Però no puc esperar res de bo de qui m'ha vexat des de temps immemorials. Motiu? Ja m'agradaria saber raonablement el motiu del tracte que rebo, però no sé com processar tanta insidia. Podria dir que molesta la meva insistència en aconsellar, ho accepto, però no és de rebut que una insistència en el suport voluntari hagi de fer que la màquina de blasmar s'activi com un resort automàtic. No ho entenc.

Potser ara convidrem que EL TABÚ, ha fet mal? Jo diria que el Tabú en tot cas ha descrit un final feliç i no mereix exabruptes. La intenció sempre és bona, no creguis el que no és, Viri!

Si et sens ofès demano disculpes, però jo ajudo Bogarde i en el teu cas, Viri, jugo a ser amable, ja que no em permets ser amable sense jugar i ja que no acceptes mai cap migradesa moral, ni cap fil d'empatia.

Jo soc persona disponible, és de bon premianenc saludar, dir què tal, somriure, establir relació i conversa, acabar plàcidament en un bareto fent una canya i comentant la jugada. En Encara que sigui fent el mateix que tu fas a l'Anec Groc amb els de l'ajuntament tot prenent el cafè amb llet d'entre hores.

O no? O no, Viri?

Hard Mod ha dit...

Esperem amb candeletes la resposta del tal Viri, això no treu que siguis un merdos mes de la piltrafilla, no t’equivoquessis fastigós , interès vacil·larte molt per sobre de les teves possibilitats .
Que aquesta colla d’arreplegats necessitin creure el teu discurs no ens incumbeix ni inclou .
Que siguis imbècil es una constatació irrenunciable a una realitat de fet.
Muhahahahahhahaahahahahhaahhahahahaahhahaahahahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahhaahhaahhahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahah
#Vermut
#Trabuc
#Fartons
#Gilda

Ted Berrigan Fàstic Bonada (una mica cansat, entesos?) ha dit...

Hard Viri o Viri Hard, tanto monta.
Et fas trampes al solitari, impresionant!
Caus en el teu parany jugant a fet-i-amagar!
Et repasso, t'escric E-D-U-C-A-D-A-M-E-N-T i et desmarques de Viri responent la meva pregunta al propi Viri, és a dir, al que va ser el teu punt àlgid de triomf social premianenc. Feta la llei feta la trampa, tal faràs tal trobaràs, de peus a la galleda, pixats al ventre, farigola de la bona. Viri Hard, agraeixo la resposta, no per les formes que gastes, sobretot per aquest exultant contingut que M-A-L-E-D-U-C-A-D-A-M-E-N-T contestes.

#peus
#galleda
#pillat
#trampes
#solitari
#molaferhadstad

No et dic que dimiteixis com a persona, només que dimiteixis com a Hard

NNubiola : Nichts? ha dit...

Morgen

Res? Nichts?

Nichts zu verzollen? Nichts? meine Literatur übertrifft mein Holz.

El servei de correus crispa per motius erràtics:
Camines uns 800 metres, trobes un cilindre obsolet i en camines 700 més.
Fas lliscar l'element i tornes a casa comptant les hores de trajecte.
Res, doncs, res?

Us ho dic en alemany per si no es capta el grau de crispació viscuda:

Der Postdienst friert aus unberechenbaren Gründen ein:
Sie laufen etwa 800 Meter, finden einen veralteten Zylinder und laufen weitere 700 Meter.
Sie streichen über den Gegenstand und kehren nach Hause zurück, wobei Sie die Fahrtstunden zählen. Nichts also, nichts?


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico,
tant bon punt rebem senyals seràs informat al detall.
Atentament,
La Junta de la Penya

marga bosch i el seu verb ha dit...

maniobres de distracció per saltar l'envà de canyes que separa el món net del món brut. Així és com veig jo mateixa el sentit de tantes intervencions que s'allunyen de la pomada que ens ocupa. Veig el.logis desmesurars per part del comentarista Estruch, raspallades a l'esquena de part del senyor Willians de la Patateta, excesos de part de Gorgui Fortuny i del Romesco de sempre, i ara aquest absurd en alemany que no entra en el tema que ens ocupa i distreu com una fera dins d'un quirofan guatemaltenc. No serà tot plegat un joc de joguines destinat a avortar el desig de LA IDEA per un barcelonisme amb caliu? Crec que el problema rau aquí, per no dir que tot es conjura per crear un separador entre qui insulta embrutant i qui les rep de tots els colors, tots els dies, totes les hores i si m'apureu tots els minuts.
Estic bastant preocupada, enfadada lógicament i sobretot estic penedida d'haver dipositat esperances en allò que més irreversible. Frustrada és l'adjectiu correcte. Estic frustrada però sé com entomar els mals moments adquirits doncs el contrapès que representa La Idea m'anima a seguir caminant al costat de les bones amistats, del barcelonisme sincer i si seguim per aquesta web és senzillament PER MORBO I PER COMPLICITAT EN WHAT'S.

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

zaska toñeju toñeju!!! Grande Marga!!! Grande!

Hard Mod ha dit...

Aneu a donar la brasa al local de venopunció del vostre barri, aquí tenim partit i puntu.
Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaah
Muhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahha
#Vermut
#Partit
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

els teus l'estant liant als carrers de Madrid, fascineroso, hot dog

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Ultrahard és nom de Rottweiller, ara pillo i veig imatges per la tele rollo fatxillero

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

JODER QUE PLACER
SE HUNDE BARCELONITA
Y SOLITOS A LA TUMBONA DE LA TUMBA

AMO SHAKTAR GUAPERAS DEL FUTBOL

EUROPA NO ADMITE LA MEDIOCRIDAD CULERA

SOIS SO BOBOS
BARCELONITA
HARDITO
LAPORTITA
PEONZA BOGARDISTA

NO MERECEIS MI GALERÍA DE ARTE

NL MERECEIS MIS BOLEROS

BANZAI PIMIENTA

Boniatoalexandra ha dit...

fot por

marga bosch i el seu verb ha dit...

Penya Bogarde siembra vientos y recoje tempestades. Exemple?
Mireu el Banzai, mireu el Hard, mireu la impunitat dels que embruten el vostre web.
Veig la violència nocturna als carrers de Madrid i penso el mateix, Sánchez siembra vientos y recoje tempestades. A veure si ens entenem i ens dutxem abans d'obrir la boca i evitarem desastres majors.

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Ostres, Marga, amb millors paraules has dit el que intento explicar des de fa uns anys amb l'exemple de la baralla entre els de groc i els contraris en el parc de can Rafart quan lo del procés, comencen amb bromes i pinten llaços i els altres repliquen amb adhesius, baralla discusió i la canalla jugant al davant, a mi això em va fer pensar moltes vegades en com es comença jugant i de la cridòria es passa a la brometa, la brometa carrega i el desenllaç el tenim al davant. Per dir el que vaig dir el Hard m'ha fet passar de tot i encara insisteix, bon exemple Marga, tots plegats ens mereixem una trobada de les que munta Javi, potser és el darrer moment i ocasió per dir a Hard i als mateixos de la direcció de la Penya Bogarde que s'hi afegeixin , fem paus, fem xerinola i passem página. Sona ingenu però pot ser útil. Bon dia a tothom.

Boniatoalexandra ha dit...

crec que el gos fa vida noctura davant de la seu del Sanchez a Ferraz

Hard Mod ha dit...

Realment el vermut ens surt rodó com un Donut !!!
El Barça empata en diferit . Bogardista i Geniol !!!
La resta , en català o en nyodanyol o castellanufu es pura essència de merda en pot i gran.
Muhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahaha
Muhahahahahahahhaahhahaahahhaahahahahhahahahahahahahahha
#Vermut
#Donut
#Fartons
#Merdadepot
#Yzaguirre de Reus
#Gilda

Mat Cluny ha dit...

Pe`ro mira que n'ets de trist i com la cagues, gosset!
Et fas el simpàtic i no tens credibilitat.
Ja vas anar al guau center d'Argentona?
Volen amos per gossos bords:
https://www.helpguau.com/

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Boníssim Mat, boníssim!

#helpguau mola cantiduby

en català també sona a ful

#socorsbupbup

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

em llevo de puta mare i amb ganes de brega
mentre m'afaitava sonava a l'spoty la cançó i m'he adonat que té destinatari.

Tú que decidiste que tu amor ya no servía
Que preferiste maquillar tu identidad
Hoy te preparas para el golpe más fantástico
Porque hoy empieza la revolución sexual
Déjalo ya, no pretendas despistar, ahora
Déjalo ya, ¿a quién quieres engañar?

Feta a mida del Hard, maquillatge, identitat maquillada, pretendre despistar, a qui vol enganyar, una definició guapi pel susodicho

Tú que decidiste que tu amor ya no servía
Que preferiste maquillar tu identidad
Hoy te preparas para el golpe más fantástico
Porque hoy empieza la revolución sexual

però la proclama per la revolució sexual no li funciona, està més sol que la una, que les dos, que les tres, que les quatre, que les cinc i que les mil

em llevo de puta mare llegint les muhahahahaha de turno i vaig a fer estiraments fins al port esportiu de Badalona, ummmmmmmmm la sal del mar en tota la cara.

NNubiola : Nichts? ha dit...

Morgen

Res, encara res?
Nichts, immer noch nichts?


Correus com Rodalies: Traspàs immediat a la Generalitat.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard Mod ha dit...

Nicht nichts , keine ist.
Muhahahah
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

Un gos que parla alemany, suposo que el gossot ho necessita per passar videos de Hitler sense subtitols. Toma aquesta bup bup bup bup la renoda

Mariona Talavera ha dit...

Boniato, t'has passat molt, jugues a ser antifa i ets la Monja Atómica caganera fent caca a la via

Boniatoalexandra ha dit...

Mariona em pregunto i et pregunto com ha de ser la teva convivencia amb Hard, una noia i un gos. Esteu fets un per l'altre i l'altre per una.

una que diu zzzzz groinggggg i l'altre que vol dir bup bup pero de la boca surt... muhahahaha ga

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

BUENOS MUY BUENOS DÍAS

XAVITO, BOGARDITO, BARCELONITA Y HARDITO LINDO SE HUNDEN.
EL REAL MADRID CAMPEANDO EN LIGA Y CHAMPIONS.
NADA MÁS POR HOY, SOLO DECIR QUE SOMOS ETERNAMENTE LOS MEJORES.

NI BOLERO, NI INVITACIÓN A MI GALERÍA DE ARTE, NI VIAJES CON MI FURGO.
NI LA BOLA, NADA DE NADA MERECEIS.

BANZAI SARDINA DE LAS FEROE EN ESCABECHE TASMANO

Hard Mod ha dit...

Ja tardava el comentari atavic , ignorant i estripat sobre l’alemany i el nacional-socialisme , mira boniata de merda de pot que n’ets d’ignorant que òbvies que por Karl Marx va escriure Das Kapital en alemany i acabes de menys preuat no mea ni menys que a tants altres procers que varen escriure en alemany, típica enveja ñorda, que t’escau, lerda .
Tooooooonntaaaaaaaa!!!!!!
Muhahahahahahhaahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahajaj
Muhahahhahahahahahahahhaahahahahhahaahahahhaahhahahahahahhaahahhaahah
#Das Vetmuth
#Die Fartons
#Tottenkopf
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Constatem un cop mes que els covards només entren al blog quan la premsa esportiva ela Meca certes circumstàncies , obviant que el
Girona d’esta repassat am Madrit olímpicament i provant de distreure aquesta qüestió amb pamflets anti Xavi , en 15 dies alguns merenguemerdosos desapareixeran novament del blog com qualsevol virus oportunista.
El que es incontestable es que ahir a Ferraz alçant pollsatrots hi havia menys mongos perquè ho havia partit del PodriT i això son fets .
Felicitats !!!
Al PSOE i al MadriT li està quedant molt maco el referèndum del procés.
Muhahahahahahahahahhahaahahhaahahahahahahahhaahhaahahahahahahahha
Muhahahahahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahahaahhahahaahahhaah
#Vermut
#gilda

Bufet d'advocats LA IDEA (Mat Cluny, advocat diplomat) ha dit...

Dos comentaris monstruosos i seguits com un parell de cent-peus deixant petjada de suc a la xarxa. Dos comentaris que borden sense bup bup i que deixen el rastre imprescindible per a convertir el seu testimoni en inequívoca prova pericial pel judici i el pal punitiu que rebrà el seu autor.

Ara bé, hi ha un punt d'atenuant per al subjecte denunciant: La seva condició canina el pot deixar sense pena. Aleshores la feina li correspondrà a un escorxador, tot i que abans haurà de retre declaració en qualsevulla associació oficial relacionada amb la protecció d'animals. Això farà que el contenciós querellador s'allargui massa mentre l'abominable gos segueix bordant i molestant fins als extrems violents que tots sabem. Això AIXÒ! Això, aixó que dic vol dir que davant del galimaties burocràtic prepararem un bon cubell d'arsènic sense compassió. HAS LLEPAT, GOS!

Un altre problema superable rau en el fet no gensmenys important de que el subjecte del delicte continuat expressa un MUHAHAHAHA que desconcerta la categoria vocal que acostuma a definir els gosssos, aquell agradable bup bup que millora en català al molest guau guau hispà. Però ben segur que LA IDEA ho farà bé. Disposem d'un servei juridic molt professional.


Hores comptades Hard-Muha!

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahaahahahahhahaahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahah
Muhahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahaahahahahhahaahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahah
Muhahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahaahahahahhahaahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahah
#Vermut
#Matatdiplomatenbocamollisme
#Gilda

Mat Cluny ha dit...

taquicàrdia al cor del gos!!!

Boniatoalexandra ha dit...

a veure per on sortirà ara el pacient

Boniatoalexandra ha dit...

En breu tindreu noticies del que hem acordat a La Idea... Ens retirem en bloc fins que la P. Bogarde no es desmarqui del Hard

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Exiliats a Creta o a les Antilles. Voleu xalupes?

Hard Mod ha dit...

Mira , poca pena mataronina , es la enessima b vegada que véns amb aquesta cantarella de merda … de pot.
Au , tira cap al geriàtric i acaba d’arrugar-te.
Au passa …!!!!!
Muhahahahahahahahahahahahahaahahhaahhaahahahahahhahahaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaha
#Vermut
#Morts de gana
#Merda de pot
#Yzaguirre d’ampolla
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Aquí sobren colxonetes de basar que es amb el que sura la merda en pot .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Boniata de pot
#Bocamolla
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

jo no soc mataronina, dic això i guillo, gos de merda!

Mariona Talavera ha dit...

em sento super per haver aportat el meu grau de sorra en la fuga dels pesats de La Idea de pus

Sir Winston ha dit...

Esperem que no tornin .

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

penso que han marxat per fer manis a Madriz amb Abascal, Ayuso i cia

Joan Patateta també Williams ha dit...

crec que ara si que podrem garlar de futbol. Crec que ara toca recuperar la millor versió de Lewandovski

ALBERT SINDERES ha dit...

per fi petúnies petúnies

Eric Puniol Galeta d'Argentona ha dit...

No veig massa clar el paper de Xavi a la banqueta, però li dono un marge de confiança

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

dedueixo que la colla de la Idea han pujat a l'Ave per anar de mani a Ferraz. Ja es veia que eren una banda

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Jo vaig oferir una possible salvació a aquesta patulèia terrestre de la Idea a condició que ens deixessin en pau i ni així però ara si demanessin el meu suport naval no el tindrien. Desagraïts com són dedico el temps d'avui a treure brillo als norays que esperen el retorn de les meves naus i enfilo el sextant des de la zodiac de guàrdia

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia de part meva i del meu mestre i superhome Eduard, l'antiartista de Reus.

Heus aquí el poema dels divendres, procuro no faltar a la cita que no és prèvia.

RESCLOSA

Un xut destructor mereix tarja si mal fa al cos de l'altre.
El joc d'atac representa un torrent de gols, cops i perills.
La solució per qui se sent atacat és la resclosa.
Resclosa de l'amor i de la terra!


Passeu un molt bon cap de setmana, dracs!



Marc

Conrad Canaló Stewart ha dit...

És prou visible que el blog de la Bogarde experimenta restes.

resta / (-)
en base a les baixes dels negatius (-) que mai sumen (+).

Un cantant francès de nom Gilbert Montagne entonava el "El boig" (1 boig)

1, 2, 3, 4 i 5
cantem amb ell per 1/un/boig

https://www.youtube.com/watch?v=GFIsCf4T_lU

NNubiola : Nichts? ha dit...

Morgen

Res?
Zero?

Correus kaputt!

Danke
öbs
neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico, hem rebut l'envelop!

Avui l'obrirem seguint els nostres costums:
Obrir, llegir en veu alta, compartir i publicar en el blog.
De moment només podem dir que té molt bon aspecte i que tenim moltes ganes d'obrir el document.

Gràcies anticipades.

LA JUNTA

marga bosch i el seu verb ha dit...

Bon dia.
He de donar la cara en nom de La Idea. Ho hem parlat per what's. Pensem que hem perdut l'esperança de redreçar aquest blog. Disposem d'una eina millor que és el nostre propi blog. Hem decidit plegar col·lectivament. Jo vaig votar en contra, doncs em considero una persona carregada de paciència, però la resta ho ha valorat així. Han estat uns anys de sotmetre la nostra presència als insults i la befa constant de l'energumen que signa com a "Hard Mod", el qual hem denominat simpàticament "Hard". En molts casos hem intentat pal·liar el maltracte convertint aquest personatge en un gos, una cosa, un gas o un no-res. La paciència de la nostra gent ha explotat i es considera com un tema més que amortitzat.

El que més ens afecta i preocupa no és el personatge en si mateix, prou feina té per deixar de fer pena. El més lamentable i que a mi personalment m'ha deixat frustrada ha estat el paper de la Junta aquesta que només xerra per contestar a la gent que li sembla bé i que ha encobert el maltractador, a pesar de tantes queixes rebudes. No és de rebut.

Puc perdonar la plantamenta rebuda per ell i el que s'ha arribat a dir contra meva però així com no oblido el dia que vaig visitar el local de Bogarde a Premià de Mar i alguna imatge meva passatgera en el blog-web, també he de dir que estic contenta de la colla que hem fet els que ens agrupem com a col·lectiu La Idea.

Farem més trobades a Barcelona o com a Mataró com va passar a Can Bruguera.

Ens seguirem trobant qui vulgui a les hores de partit televisat al Cafè de la Muralla Vella, a tocar del vell Hospital i a sota de Can Xammar, a la part antiga de Mataró.

I us convidem a visitar el nostre blog web, sempre i ara mateix. Justament ara tenim un blog amb nova entrada i aquest missatge detallat.

M'acomiado i ens acomiadem. Avui dono la cara pel grup La Idea.

Marga Bosch

marga bosch i el seu verb ha dit...

us adjunto el darrer escrit on hi veureu com gaudim, com som i com de bo és ser de La Idea.
N'estic molt orgullosa!

https://margaboschlaidea.blogspot.com/2023/06/ser-de-la-idea-es-el-millor-que-hi-ha-i.html?sc=1699619482855#c6483897215569920922

marga bosch i el seu verb ha dit...

Adéu siau a tothom i que algun dia ens retrobem amb la contricció ben feta

Marga

Sidru el de la màquina ha dit...

Au, guilla, pocasolta!
que t'inflin amb la màquina del meu avi!
¡¡¡¡¡ Qué lo hinchen, qué lo hinchen !!!!!
Amv la màquina de l'avui Sidru.

VAMPIR FAKIR BAYO "el Vampus deVallvidrera" (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ ha dit...

Jo acabo de llegir l'enllaç que ha escrit la senyora Marga. No té ni idea d'escriure.
He vist les fotos, fan basarda com a mínim, per ser caritatius.

(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ

no té sang i no té vidres

Fernando Atienza ha dit...

Por mi parte lamento esta división

Laser Ramentol d'Alella ha dit...

El fracàs de la xapa de La Idea ha tingut un bon final.
Nosaltres Bogarde i La Idea a rular per Villadiego

Joan Patateta també Williams ha dit...

he sentit vergonya aliena veient enllaç de Marga al seu blog. Vergonya i un punt de morbo

Anònim ha dit...

Per fi la xapa d’aquesta colla de de mentiders/es fins al darrer moment, de miserables a tota nivells, impresentables de totes totes … sembla que es pugui acabar , però com altres vegades , el seu ego de merda de pot, de pot de merda concentrada, eso ho impedirà , inclús després de dir-los que es piressin, que aquí la impostura sobra, la supèrbia sobra , el despreci xenòfob sobra, i tota la merda que porten a sobre sobra. I puntu
No caurà la grossa de quw no tornin ni aquests merdosos ni d’altres igual de covards i merdosos que sovint sobrevolen el blog… al final els haurem de dir que partim pinyons , boquetes de pinyó , així, tots monos ells.
Muahhahahahahahaahahahahahahahahhaahahahahhaahahahahahahah
Muhahahahhaahahhaahahahahhaahhahahahahaahhaah
#Vermut
#Canfrancisquetirreductible
#Goldencornermaifalla
#Fartons
#Gilda

El guapo de Burriac ha dit...

toc de brillantor, visca Bogarde!

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

observo dos elements

a) he vist el blog de Marga i tela marinera

b) des que han pirat disciplinats i en fila, trobo que aqui es respira la millor Penya Bogarde

Fernando Atienza ha dit...

yo estoy con W. Bogarde pero no soy partidario de esta división ni de que algunos hagan mutis por el foro. Prefiero que todos, unos y otros, muestren sus cartas.

Joan Patateta també Williams ha dit...

doncs jo sense ells estic de putissima mare

Boniatoalexandra ha dit...

soc aqui per donar la cara i us denunciaré. Ara plego i no em veureu mai més. No aguanto el que feu tots. Si ara he trencat el silenci és per advertir que hi han escrits ofensius de jutjat. Ara si, prou, mai més aqui

Anònim ha dit...

Esperamos que nos denuncies a todos someramente y terciando los altos tribunales del estado.

Joan Patateta també Williams ha dit...

la Boniato aquesta no acaba de fotre el camp?

Hard Mod ha dit...

La moniata aquesta no es mes que un alter ego.
La impostura de dir que entra aquí per donar la cara i de fet dur-ho a terme per només amenaçar un cop mes i concretament amb accions judicials , es marca de la casa de la merda en pot.
Impostura amb pedigrí i puntu.
Sempre ha estat així.
Ah , per fi poder em anar deixant el vermut i fer una cerveseta !!
#Cerveseta
#I puntu.

Boniatoalexandra ha dit...

Doncs ara sabrá vostè el que és una impostura. Jo torno i qui ha de marxar d'aqui és el Hard Mocs, gos sarnós!
VISCA EL BARÇA I VISCA LA IDEA!

Boniatoalexandra ha dit...

i si fots el camp tu? Patata calenta!

Boniatoalexandra ha dit...

imites un amic, capullo masclista!

Joan Patateta també Williams ha dit...

què passa ara?

Hard Mod ha dit...

Au mòmia , a la puta Calle !!!
Mòmia !!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Impostura
#Mentidera
#Fartons
#Bokadepinyó-Bokaespinyada
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

el que passa és el que us passarà si no foteu el camp per sempre, tots vosaltres un rere altre, no us dono el gust que sou vosaltres qui heu de marxar. No us faré el gust, capullos masclistes

Boniatoalexandra ha dit...

impostor tu i el teu merda de fals vermut, si ets abstemi, de gos que ets. MARXA DEL MEU COMENTARI

Mat Cluny ha dit...

orgull i cap ben alt, som gent amb valors i qui no els té que guilli.... Whats i zoom en mode de reunió La Idea torna gradualment i visca el futbol!

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

merda! Una flor no fa estiu i un pardal no fa tardor!

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

Això de La Idea és una xaladura de campionat

FRANCESC ha dit...

Som aqui per gota malaia, fins que Hard i els seus marxin i fins que sigui la junta Bogarde la que premi el botonet expulsador

Hard Mod ha dit...

La veritat es que com que sou uns inutils , però molt ineptes, una bocaxancla , uns pagafantes covards , heu intentat jugar amb les galetes del web i m’heu sortit escuats … inutils … i no ena heu pogut tallar l’accés , cosa que una i altra vegada heu intentat .
Això que a apuntat a la factura de boca de pinyonet, com tantes altres.
A mes del futbol ens agrada el baseball Frikirrin , el baseball.
S’us omple la boca ee merda de que us oireu i no direu no dues hores …. Que merdosos i poca dignitat que teniu , es un fet.
Muhahahahahahahhaahhaahahahahaaahahhaahhahahaahhahaahhaaha
Muhahahaahhahahahaahahahahahahahahahhaahahhaahahahahhaahha
#Vermut
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Molta boniata molt moniato però a tu el que et cal es un bon castanyot, i ho sabem .
Tothom ho sap , se’t nota massa.
Muhahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahbahahaahahahahahahahavahahahahahahhahahahahahhahahahahahaahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahhahahahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhaahhahahahahhahahahahhahahah
#Vermut
#Pagafantes
#Impostura
#Covarda
#Mentidera
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

et pensaves, Ultra-Gos, que deixavem el fil de comentaris a la teva merced? Plegaras tu i marxaras amb el Muhahaha a la motxila. ets un Ultra-Gos ridicul

Pocahontas Mermeliu ha dit...

jo jo jo...
caigut el bord en trampa
... boing la renoda...
de quatre grapes...
pixats in the ventre...
jugada mestra de La Idea ha servit per pillar Patateta, Sklop, Gorgui i cia com a sikaris hooligans del Hot Dog.

Jugada mestra, desapareixem i acte seguit surten els hooligans del cau i cauen de peus in the gallega de four grapes.......
Joc net, jugada mestra de LA IDEA ara sabem el quid de la question.

El vermut dominical serà magnanim

Pocahontas Mermeliu ORGASME ha dit...

Has quedat retratat, em pixo de riure, guisso hot dog!!!!!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

quina trelliscada, Virihard! Perds facultats i reflexos, mira que tenies agilitat en els desembarcaments pirates i a la baixada d'andronimes. Fa pena el nivell avtual que exhibeixes i ara has fet un Chiquito de la Calzada aficionat comorrr pecador de la pradera comorrr comorrrr quasi Eugenio saben aquel que diu viriiiiiiiiiiii

Sergi Puniol Galeta d'Argentona ha dit...

Puc ser groller?
Veig que la Gran Meuca Bosch després de jugar a fet i amargar no dona la jeta i treu a pasturar la colla de la mamporreria habitual per fer de putetes i putos i omplir calaix

Hard Mo ha dit...

Ui ui ui la merda en pot es posa amenacetes …. Pel que sembla no sabríem amb qui estem
Parlant ….. au ensenya a la família el blog, almenys que sàpiguen d’un et vindria el castanyot.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Lacastanyeraielcastanyot
#Ratafia&Moscatell
#Panellets i panellons.
#Basoracrsarkubalaimanchon
#Fartons
#Rectificacioalwhatsapp
#Gilda.

Hard Mod ha dit...

Aquí la única que ha quedat com el cul ets tu amb això de l’orgasme …. Pagafantes.
Muhahahahahaahahahahahahahaha
Muhahahahahahaahahahahahahahahahahbaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Orgasmediu
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

sou insectes que us multipliqueu seguint la caca del gos.

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

HOLA BOBOS
REAL GOLEADA BLANCA AL VALENCIANI-TA

DIGO QUE EL REAL DEBE AFLOJAR EL ALUD PARA EVITAR SOBRESALTOS

SOMOS EXAGERADAMENTE INALCANZABLES

OS INVITO A LA GALERÍA DE ARTE

TENGO FURGO

CANTO BOLEROS

SOY EL NIÑO DE LA BOLA


BANZAI SUPERHOMBRE

Francesc ha dit...

Finissim comentari del company Puniol

Francesc ha dit...

un comentari propi de qui va amb Vox a fer manis de diumenge, finissimament fatxa com els hardistes

Francesc ha dit...

soc de finissima ironia amb els gossos

Boniatoalexandra ha dit...

finissims els que encobreixen amb silencis o remugant per fer l'ona al Hard Bup Bup

Hard Mod ha dit...

Oooooh quiiiina penaaaaaa !!!!
buaaaaaaaaaaa
Buaaaaaaaaaaaaaaa
Buuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Com plores !!!!! Buaaaaaaaaaaaa
Inquibridirs !!!! Buuuuaaaaaaaa
Muhahahhahaahhahaahhaahahahhaahahahahahahahahja
Muuuuuuuhahahhaahhahahahahahaahahahahahahahahhahabaahahah
#Vetmut
#ohquinparany
#Ploramiquesdemerdadepot
#Fartons
#Yzaguirre
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...

mira gosset, resulta que avui les patates braves les he acompanyat de vi blanc de l'Emporda, resulta que hi ha dies que el vermut no el necessito i menys el basc de Boris Izaguirre

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

La samfaina xunga que et portes, Hot Dog d'Ikea Montigalà, el pitjor que tenim a Betulo

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahhahahahahjahahaahhaahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahaahahhahahaahahahahahahahahhahahaahahhaahahahahaha
#Vermut
#Yzaguirre de Reus
#Gilda

Mat Cluny ha dit...

avui olives arbequines, xips Torres, musclos, salsa Espinaler i vermut Miró. Tot català

Astrid Barriada ha dit...

El hot dog amb Boris Izaguirre, jo prefereixo una visita a la Fundació MIRÓ

zaska cultural i català
La Idea Orgullosa Marca Registrada.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, marxaras solet d'aquí i ja et dic que nosaltres doble blog aquí i al nostre.

Puniol, Serfi, retira lo de "meuca"

Hard Mod ha dit...

Vermut, vermut , vermut , un Yzaguirre de Reus ( Baix Camp) com la catedral de Girona , la mes ampla.
Border lines parlant-nos de la Miró … si tu sabessis … ha ha ha.
Meuques que volen fer fora no se qui , no sap com … Ballarem sobre la teva tomba , du du-a.
Amb un disc dels stones o dels alton.
Inutils … no en sabeu, no podeu , i la bogarde … mai, mai , mai ….. mai falla.
Rodó com un Donut i del dia , no com altres que van pansits i arrugats, rebregats de qualsevol manera ….
Ens encanta !!!!
Muhahahahahahhahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahhahahahahahahahhahahahahaahhahaahajhajahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Miró
#Yzaguirre
#Fartons
#Banderilla
#Gilda .

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

calla bergant!