PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 15 de gener del 2024

CAMBRERS, COOPERATIVES, FUETS I DIVERSIÓ ////////////////////// VAGA GENERAL, FUETADA TOTAL



Bones perspectives! 

El bogardisme torna a la feina i aixeca la vaga general de manera indefinida, condicionada i provisional. Farem una descripció dels fets del dijous 18 de gener de 2024. Primer de tot, a la salut del nostre admirat Simeone (home de fang i sang), derrotat i eliminat el podrit, despleguem els cambrers! Cambrers i cambreres!









En segon lloc, parlem del dia anterior, dimecres 17 de gener de 2024: Les Girls perforen la xarxa podrida amb un simpàtic i moderat 4 a 0 en la que ha estat la enorme i gran nit de Mariona Caldentey. Per ella, doncs, tots els honors mallorquins. Els honors del football del primer equip del club. Bogardisme!





En tercer lloc parlem de la secció masculina. Partit de poder a poder davant del bonic club Unionistas. Un club de mal nom i bona pasta. No és el que sembla. Un club cooperatiu que ens remet al món d'ahir. Un club salmantí que disposa d'un model d'entitat que resulta ser el que sempre hem volgut els bogardistes aplicat al FC Barcelona: La cooperativa esportiva sense voltors. 
Ara parlem del matx: El fuet de Creixell es fa notar damunt l'esquena de Xavi Hernández i Ferran Torres fot el gol de la seva vida. Acte seguit fa el mateix el jazzman Koundè i ho remata Balde en mode funambulista. Però no ens enganyem. Aquesta secció necessita ingerir molt més fuet del que menja. El bogardisme aconsella que n'aprenguin del primer equip, de la poderosa formació femenina que és l'enveja de l'univers.







..........................
.....................................
................................................
.......................................................
................................................................
..........................................................................
...............................................................................................................................................
......................................................................................................
.................................................................................................................








Els carrers s'omplen de gent blaugrana.

"Vaga general, fuetada total" és el crit de la lluita de tot un poble. Senyeres i banderes blaugranes acompanyen els seguicis . El carrer és un clam. Mobilització general.

Can Francisquet en mode reivindicatiu. Reunió de vaques sagrades: Rexach, Cruyff, Kubala, i Bogarde davant de la pancarta superior "Vaga general, fuetada total".

Més rotacions a Can Francisquet: Koeman, Guardiola, Setién, Luís Enrique, Valverde, Tito Vilanova i Setzji Bardjuan. Junts, exentrenadors sense pietat i en un mateix combat  ."Vaga general, fuetada total".

La Cisa, pesos pesants del bogardisme històric en lluita: Jaume Creixell, Núria Feliu, Monica Vitti, Louis de Funes i La Moreneta."Vaga general, fuetada total".

Més VIPS se sumen a la vaga: Rosalia, Els Pets al complet, Joan Pera i l'Avi del Barça. "Vaga general, fuetada total".

El Golden Corner buit presidit per una pancarta: "Vaga general, fuetada total".

Puro Kalikenyo ens presenta la torradora buida. "Vaga general, fuetada total".

Santi Almenar plega de la Penya i exhibeix la pancarta de moda "Vaga general, fuetada total".

69 comentaris:

Boniatoalexandra ha dit...

Feu vaga sense explicar motius

Joan Estruch ha dit...

Em sembla pistonut i entenc la vaga com un toc d'atenció vers els jugadors entrenador, cos tècnic, metges i directiva.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hola Cafarnaun Blog!
Jugueu amb enigmes. Passeu de l'humor a la gaita, deixeu fer comentaris amb muhaha i que la muntanya de confusions augmenti. No crec que digueu virolla quan es protegeix el xoc.
Consell, finura i vista, si us plau.

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

sento una profunda decepció amb aquest Barca totalment desconegut als meus ulls

penyabogarde ha dit...

Senyor o senyora Boniato Alexandra,
la seva pregunta comporta no haver copsat el missatge d'aquesta crònica.
La resposta la teniu justament expressada en el comentari del senyor Sklop.
Atentament

La Junta Directiva de la Penya

Francesc ha dit...

Penya, si trec la "y" queda "Pena". La pena que feu de ser protectors del Hard, el gos que és porc i que insulta bramant bilis. El personatge que té barra lliure per escarnir a diari a la bona gent. Feu-vos mirar aquest defecte i que no us muntin una vaga general a vosaltres per ser còmplices d'un impresentable. El cas més estrany que es coneix a Premià de transformisme etiquetal i de passar a ser el motor de la festa major a ser un drama a les xarxes socials.
La Idea es va cohesionar havent rebut les seves males maneres, ara anem bé i fem del nostre fer una colla divertida sense petulàncies.

#efectesanders, invent bo de l'Alexandra, efectiu del tot

Boniatoalexandra ha dit...

el llautonàs hardista se us veu des de Nova Zelanda, foteu cagar

N lluny de Nicòsia, aprop de casa vostra, Nubiola NN ha dit...

Morgen


dits protegits, mans voladores. Passes endavant. Geolocalitzat un formós cilindre groc.
Lamento les fases prèvies que he realitzat per procedir al lliurament epistolar.

(geschützte Finger, fliegende Hände. Du gehst weiter. Einen schönen gelben Zylinder geolokalisiert. Ich bereue die vorherigen Phasen, die ich durchgeführt habe, um mit der Briefzustellung fortzufahren.)

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico, estarem amatents a qualsevol moviment postal.
Gràcies anticipades.
La Junta

Fernando Atienza ha dit...

Me parece necio que se otorgue carta blanca a quienes hacen del merodeo atroz un acto de comentario pernicioso, más atroz me resulta que quien deba suprimir el mal fario se limite a proteger a un ser nacido para arrollar al resto de los mortales.

¿ A qué fuego fatuo responde el acto de salvar de la quema a un tártaro de los desmanes ?

Doblan fatal las campanas para una peña que permite el indecoroso trance de Hardante.
Los cipreses creen en Dios pero permiten que el diablo celebre sus trances ante las narices de todos nosotros.

¿ Qué coño ocurre en esta Peña ?

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Bon mig dia

Ara ja disposo de tots els imputs vitals del nostre amic Santi Espert. Com han anat les festes nadalenques? Els Reis, bé? Doncs ara toca posar fil a l'agulla i preparar punys i ungles per rebre notícies fresques, més aviat gelades, del que ha set el gran i darrer episodi d'en Santi Espert, surfista de riu i expert en automoció Opel.

El nostre amic em convoca al bar Meskpa de Vic i ens entaulem amb petits plats de dolços i un parell de cafès expresos. Diu coses enormes en Santi Espert i prenc nota per fer-ne la molt oportuna transcripció en aquest blog de blogs. L'escola bogardiana d'Osona no és una broma, que siguem de la gresca no vol dir que ens mamem el dit com nens.

Diu coses fortes en Santi Espert i em quedo sense espai.

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Segons arriba per vàries fonts, els fets succeixen a Calldetenes.
Santi arriba una tarda de tardor a aquesta vila annexa de la metròpoli de la plana. Santi llueix una barba noble com mai havia portat, sembla un Sant Pau. No té fred el molt atleta, gens de fred i mireu que fins ara fa fred sever i de sempre Osona ha set lloc de fred i gebrada. Santi Espert obre les portes del seu flamant Opel Combo 1.7 , el furgó escanyolit de caixa quadrada i molt abonyegat. Model 1995. Ranci i petroler com ha de ser. Espert treu de la carcassa un nou model de planxa-taula de surf batejada com Surfi-Serrallonga-Acqua- Explosion, llueix enganxines de Motul, Bardhall, Champion i Magneti Marelli.

Li pregunto i ara què? Em diu tot d'una: "Vinc d'Olost, de l'altiplà independitzat de la corona d'Osona. He participat en la cursa de bulldozers tirats per taules de surf fluvial i he guanyat". El torrent anava sec i la cursa ha estat complicada. La organització ha canviat el recorregut i ha forçat noves proves a superar. Es tractava d'arrossegar bulldozers a pols i mantenir a peu pla la taula surfera fluvial sota els peus. Segons Espert "Ho he fet i prou bé. La part més dura ha estat la part parlada de la prova que consistia en recitar fragments de Martí Pol davant del jurat. He optat per Estimada Marta en honor a la meva cosina Marta Espert. El jurat m'ha fotut un 8 sobre 10".

Els participants han quedat reduits a 2, el propi Santi i en Pau Montes dels Hostalets de Balenyà. En Pau anava bé en la primera prova empenyent un bulldozer destartalat marca Iveco però s'ha estimbat en la prova oral incapaç de recitar un sol vers de Martí Pol. Resultat: En Santi Espert resulta guanyador i el podi només l'ha vist a ell tot sol a la caixa alta. Espert és dels nostres i ha cridat VISCA BOGARDE des del podi. El batlle de Calldetenes en Miquel Riera Casases li ha estampat la medalla de la vila i el medalló de Sant Martí, patró de la vila de Calldetenes.

Considereu bogardià el que us he explicat?

A Gudulermi, amics i amigues!

penyabogarde ha dit...

Amic Faust, també hem publicat aquests comentaris de gran valor en el mur del facebook de la Penya. Moltes gràcies.
La Junta

Hard Mod ha dit...

Ens complau veure com la crònica es fa desde el golden corner i la persiana de can francisquet, dos reductes que els pelmes habituals mai assoliran.
El relat osonenc passat pel Lluçanès ens a fet fruïr intensament .
Bogardista 100% .
Saludem eufòricament als participants de la crònica i especialment al nostrat embaixador de la modernitat aborigen mes austral .
I al podrit, que el Bombin !!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
Muhahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahaha

Boniatoalexandra ha dit...

bordes o parles? Aranya!

Mat Cluny ha dit...

El gos porc que ara fa terinyes

Boniatoalexandra ha dit...

Aranya porca canina

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

Opinions sobre coses que llegeixo:
impresiona de saber que un alemany segueix la Penya Bogarde
impresiona llegir el cas Gudulermi Espert
impresiona veure que hi ha gent que ha convertit la Penya en un Zoo

Mat Cluny ha dit...

mira puni puniol que a mi el que m'impresiona a tope és que un Puniol no critiqui ni digui res del culpable de la total degeneració d'aquest blog i saps que parlo del teu coleggui hardaranya. Coneixes LA IDEA? Ja fas tard

P O C A H O N T A S M E R M E L I U ha dit...


Un gos porc i aranya, ua vegada més LA IDEA demostrem capacitat de sintesi refererida a un malalt de muhahahaha un esser que escampa teranyines adobades amb cagarros. Un porc aranyós de mala pasta! Sabem coses d'ell que ell es pensa que no sabem, la sort tenir d'en Francesc que piula detalls de peli de terror

Javi Lidón Mingorance EL CLOT EL CLOT Y EL CLOT ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡ Buenos días amigos y amigas !!!!!!!!!!!!!

Lanzo una idea de La Idea para luego concretarla detalladamente en nuestro whats y redireccionarla a esta tribuna. En vistas a la generalización de la fauna derivada del ocaso existencial de Don Hartmod, me ronda por la cabeza una propuesta harto coincidente con lo que se mece en esta triste cuna en que se ha convertido la agónica vida de mi querido Hartmod al cual le debo unos zumos y al cual empero le sigo esperando en nuestras movidas en Barna.

Lanzo la propuesta para el próximo trimestre mirando ya a la necesaria Primavera del presente año. La próxima quedada en Barna, debe sumar al bodegueo un concierto guapo y una matinal en el ZOO de la ciudad. La transformación del gran Hartmod en araña me parece un episodio más de lo que puede ser un bucle narrativo animal. A la espera de que se agrande el bucle con otros ejemplares, de momento contamos con un cerdo, un asno, una vaca, un perro y una araña. Estos son los ejemplares o especies del reino animal que he contabilizado en las carnes de Hartmod. Material suficiente, empero, para condimentar el bodequeo con la visita al ZOO de Barcelona. Añadiremos que el ZOO comparte cuadrante urbano con los nuevos edificios de la periferia del Poble Nou, así pues cuando proceda podemos unir El Clot con Poble Nou, parando en el Zoo y regresando con el Metro al mismo Clot o bifurcando nuestros pasos hacia Poble Sec previo asomo en nuestro Bar Gol de la zona Parlament cercana al Paralelo.

Son ideas al vuelo que iremos somerando en el whats y que una vez tomen forma serán redirigidas a este blog, pero pasito a pasito, seguimos recordando la última bodegada y tampoco nos conviene apagar sus ecos recientes.


Un abrazo


Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...

Super, Javi, super
Lo vamos hablando luego en whatsapp, yo me encargo de un artículo afín en el blog-web.
Lo trabajaremos con calma pero el artículo lo publico en breve. Me encanta la propuesta.
Super.

marga bosch i el seu verb ha dit...

per agafar temple i gana ja tinc el reportatge del blog web, enveja segura de Hard

https://margaboschlaidea.blogspot.com/2024/01/zoo-bodeguero-y-la-idea-suma-vida.html

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Bestial, super super Marga grazie grazie a muerte molt bo i orgullosy!

Boniatoalexandra ha dit...

Marga quina canya i quanta enveja causarà a l'aranya, canya a l'aranya canya i canya!!!! Quin blo web tenim, canyaaaa canyaaaaaaa canya canya canya canya canya canya a l'aranya.... Sant Jordi mata l'aranya aranya!!!!!!!!

Hard Mod ha dit...

Colla de pallassos!!!
Nenes Barça 4 , Floretes Podrit 0.
I puntu.
Donde està la Bolita ??!!
Muhahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
K P 1 ll1

Boniatoalexandra ha dit...

Has quedat petrificat amb el document de la Marga i parles xorradament, Aranya!!!! Aranya porca feta gos porc que ja xapes els recursos muhaha aaaaahhhh LA RENODA apunta LA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA RENODA

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

l'aranya sempre enganya
l'aranya vol maranya
el porc és un badoc
el gossot és ninot

ali ali ali ele ele ele
corranda xula per moderar els ànims que som de La Idea i no ens juguem el pa com el Hard

siri i ipil two ipil i siri ha dit...

Ja veiem, que ja veiem, sou tristillos i nos som espavilades, ja veiem que no teniu horitzó, sou empresaris i sou polítics contra la nostra classe, ja veig un brou caldo de cultiu cultivo però no passareu ja som moltes moltis a l'atak

marga bosch i el seu verb ha dit...

siri i ipil two ipli siri ?
més reforços per l'aranya bruta?
Tinc Heno de Pravia comprat a can Patuel.
Enveja cotxina del que hem publicat en el blog web de La Idea


https://margaboschlaidea.blogspot.com/2024/01/zoo-bodeguero-y-la-idea-suma-vida.html

El Cigró de Tona (Armengol) ha dit...

Ieps! Soc de Tona i alguns ja em coneixeu de fa temps que escrivia més per aquesta pàgina i he quedat tocat de curiositat per tot el que explica Faust Puig. Des de fa dos anys visc a Vic Districte Federal i d'en Faust sé el mateix que ell sap de mi, una mica de gresca compartida, oi que sí Faust? Estic molt interessat en contactar amb el senyor Santi Espert com també estic molt interessat en aprofundir el que es porta entre mans i mànigues el Gudulermi.
Espero notícies, tot és molt gran. Visca la penya Bogarde i visca Osona rebel!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cigró cigronet, em caus bé, vés amb compte de que no et tiri la canya el Hard per sumar-te a la seva secta de cretins de zoològic, tots els seus membres són ell mateix vestit de porc, de gos, d'aranya i un dia el tenim de catxalot o de zebra, vés amb compte, em caus bé i jo soc com la majoria de gent sensata de La Idea

Hard Mod ha dit...

Barça 3 - OJE 1
OKB !!
Muhahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahajajahahahahahaahhahahahahahaahah

Boniatoalexandra ha dit...

des quan interessa el futbol a una aranya canina i porca bisexual com Hard????

Boniatoalexandra ha dit...

qué merdes volen dir les sigles O K. B.????

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

¿COPICHUELA? YA OS LA PODEIS MERENDAR, NOSOTROS REALES EN EUROPA, LIGA I CON SUPERCOPA EN EL BOTE SEGANDO BARCELONITA, HARDITO Y LAPORTITA.
BANZAI EREÑOZAGA Y ARTE EN GALERÍA CON NIÑO, BOLA Y FURGONA

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

IZNATA, BUSQUEN EN WIKIPEDIA AL FUTBOLISTA IZNATA

Hard Mod ha dit...

En tal de demostrar per enessima vegada el tan curteta que ets , t’explicarem phil parranda que vol dir O K B , i es que es mes que evident que la O es una VOCAL i tenint dos fonemes possibles , en aquest cas usariem l’anomenat obert , la K i la B son consonants i a l’escriure’s en Majúscula es pronuncien ca i bé i ara senyores i senyors , tots junt i tots alhora O Ca Bé …. Oh que bé !!!
Inútil .
Muhahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahhaahahahahahahhhahaha
Muhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaahhahaahhahahahaahhahahahahahahahahahahahhahahahahahah
#Stop meuques lerdes .

HARD MOD ha dit...

Busca at podrit 4 real podrit 2 .
Que mala suerte poca fortuna !!!!
Muhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahahah

Boniatoalexandra ha dit...

un mestre tites explicant vocabulari de poligonero. Mira que ets cutre so aranya porca de gossot inculte!!!!
OKG, oh que gos!!!

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia en nom meu i del meu mestre mentor Eduard antiartista de Reus. El divendres és aquí i jo soc el poeta dels divendres que miro de ser puntual, demanio disculpes per el dia que vaig faltar per culpa de la grip.

El poema del divendres ja el teniu al davant.


GOLIAT

El fort goliat de gol li ve el nom
com del fat li porta la gola
del gol fort que surt del peu
eina noble i afilada, xut de gol
i per això ell que fa gols
de nom es diu Goliat amb congom de fat
que és el destí, el seu, el del gol.
Goliat goleja i del gol en fa vida.



Tingueu un bon cap de setmana, dracs.

Marc

marga bosch i el seu verb ha dit...

Diccionari de mots aranyosos, gossalls i porcs.
QUE HARD PLEGUI DE NOSALTRES PER SEMPRE!

Ens vol alliçonar i nosaltres li contestem amb cultura bàsica, comencem per la lletra "o".

Oligofrènic. El porc que es mira el mal melic
Oli. El que perd un porc quan camina de gairell
Olivada. El que voldria menjar un gos i que no pot per manca de gust
Onanista. Igual que l'oligofrènic però entre cames
Obturat. Problema d'una aranya anant al WC
Obsessió. Facultat d'un gos que li permet viure sempre dins d'un mateix
OMO. Marca de sabó que trobarem a can Patuel. Ideal per netejar roba de porc.
Omoplat. Part del cos que li penja a una aranya després de llegir la bona gent.
Ofensiva. Acció reeixida de LA IDEA per deixar bocabadat un gos.
Orgull. El que tenim LA IDEA i que no tenen ni els porcs, ni els gossos i ni les aranyes.
Oh! Exclamació que té una aranya llegint el blog de LA IDEA
O.K.B. Parida graciosa emprada per poligoneros per dir que una cosa està bé, quan està fatal

Seguirem amb més cursets!
Som l'escola de LA IDEA.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tot el meu suport, Alexandra. Ell que segueixi fent rodar la merda per les cantonades del seu poblot brut. Premià hauria d'aturar al porc que embruta els seus carrers.

Mat Cluny ha dit...

super super !!!!!
quin zaska en tots els morros del porc !!!!
que vagi a escola !!!!

Hard Mod ha dit...

Restem encantats amb la riuada de bilis que deixa anar la piltrafilla ..OOOOOOO KB.
Muhahahahaahhahahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahahahaahahahahhaahaahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahhhahahahahahahahahahhaahahaha
#OK INEPTES

Boniatoalexandra ha dit...

espero que et tanquin al quarto de les rates per no saber la lliçó, gilipolles premianenc, gos bord, aranya capada i porc de baba infecta

Hard Mod ha dit...

I Continúa imparable el festival brollador de Bilis de la piltra Filla … en el seu maxim exponent la rabenta- K-3 …
Un festival , escolti!!
Muhahahahahhaahhahahaahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahjaahahahahahahahahahahahhaahahahaha
Muhahahahahahahahhaahahahahhaahhaahhahaahjahaahahahahahahahahahahahhahahahaahhaahahahhaahahahahhaahhaahhaahahahhaah
#OKB !! ( ho pilles ,he ? Ho pilles .. es gravíssim …. Quisir )

Boniatoalexandra ha dit...

.................. #efectesanders

FRANCESC ha dit...

Hardgos, estas exposant massa rl teu perfil fosc i en parlem molt a les terrasses de la plaça, fes el favor de ser una mica més sensat. Una miqueta, plis.

siri ha dit...

puny ferm i horitzo clar

Boniatoalexandra ha dit...

Siri, ets pro-Hard???

Hard Mod ha dit...

Friquirrin , ja tens prou dog chow per que puguis fer el vermut aquest capde… ahhh!!! OKB.
Muhahahahhahahahahahahahahaahhaahhaha
Muhahahhaahahhahahahahahahahaahahahahahaahahahahahah

Anònim ha dit...

La trista i miserable existència de la mogigata fa que per ella el món bogardista es divideixi en pro i anti nosaltres… extensiu a la resta de miserables piltrafilles de la OJE.
Medica’t, et cal.
Muhahahahahahhahaahahahahahhahahahahaahhahahahahaahhaahah
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahahahahhaahhaahahahahahahha
#OKB

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Nit perfecta per els que hem anat al St Jordi a veure Joan Dausà i per resultat Barça femeni i Hartdot res de les dues coses

Hard Mod ha dit...

Tot i que hem de felicitar a les nenes de can Barça, no ens podem permetre el luxe de no dir que un resultat de 7-0 es absolutament l’antítesi del bogardisme que anhela sempre l’empat.
Dit això , bon podem oblidar almbenzinera de la bolita que ja no sap ni on es la bola, ni la bolita ni els collons d’en porcioles.
Per altra banda els abraçafanals i les escombra-platges que van a veure a tita-fredes com en dausà o altres saltimbanquis sense anima, s’abstinguin de tan papanatisme al blog … i puntu i OKB.
I si us heu perdut, us fem un diagrama de flux , una auca i un power point a veure si us pilleu un cromo.
La piltrafilla va amb l’àlbum buit.
Muhahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahhahahhahahhahahaha
Muhahahahahahahahahahahahhahaahhaahahahhahahahahahahhahaahahahhahahahaahahahahhaahhaahahahahahah

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Hard avorrit sense inquietuts, la teva sensibilitat musical no passa de Camilo Sesto. Observo que ets marrullero i envejós de qualsevol cosa que fem els altres

Boniatoalexandra ha dit...

Aranya sense cervell ni vermut

Francesc ha dit...

Porc vergonya premianenca!!!
Soc Francesc, respecta el meu nom i seras respectat.
La tirria que li tens a Joan Dausà es correspon al teu mal gust de regueton.

Ara vermut cinzano, xips, escupinyes i et fots

Washington Colmenero Badalona Esférica ha dit...

passeig maritim Badalona, vermutassooooo!

Boniatoalexandra ha dit...

Hauria anat al sant jordi amb Dausà, almenys canta amb classe. El Hard que tiri d'OT

Hard Mod ha dit...

Bla bla bla i reblà , au aneu a arrossegar-vos al vostre blog de merda , que no pot ser mes que de merdoses per merdosos.
Aquí es la bogarde, així que a plorar al vostre blog de les lamentacions o el que sigui.
Ens la pela .
Muhahahahahahhahahahahaahhahaahhaahahahhaahhahahhahahahahahahahahahhahahaahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahaahhahaahahahahha

Boniatoalexandra ha dit...

LA IDEA mana i tu calla. Fot el camp a la clavaguera

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hardgosbrut que tens una enveja que et fa embogir més del que ja estas.
Et creus amo i senyor del blog de la Penya Bogarde pel mer fer de que et protegeixen.
Parles en plural quan LA IDEA plural sempre t'ha dit que ets més singular que un esquimal perdut en el desert.
Insultes, cap novetat. No has volgut anar de cara i ser normalet i anar amb nosaltres quan ten la barra oberta per tornar al teu senderi, però potser mai l'has tingut.
Ara ordenes que un marxi i aprofites per canviar de nom a la gent que malmets.
Jo com sempre puc perdonar plantades però espero un petit gest teu que no veig.
Hauries de ser més del futbol i no de la bandarrada que practiques.
Tampoc veig que respectis els gustos dels concerts dels que a tu no et fan el pes.
I dels vermuts imposats ja no en parlo. Ets el Hitler dels bars o què?

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

HOY NO MERECEIS QUE OS MUESTRE LA BOLA. SOLO DECIR QUE SOMOS LIDERES, QUE LO VUESTRO ES MAFIA NEGREIRA, QUE AHORA OS QUEJAIS POR UN SUPUESTO ERROR COLEGIADO Y QUE LLEVAIS DECADAS MANGONEANDO ARBITROS.

BANZAI CASO NEGREIRA

Hard Mod ha dit...

Si alguna cosa tenen en comú per sobre de tot el Nyordito de la bolita i els medrosos de la piltrafilla es que quan no les piden hacer diuen que son verdes , amb el seu egos centrisme supremacista que els caracteritza . Ens encanta !!!!
0-4 pallasso!!!
Muhahahahhahahahahaaahaahahhahaahahahahhahaahhahahaahahahahahaah
Muhahahahahahahahhahaahahhaahjahaahahjaajajajajajahahahahahahjaahahahahhaahhhahahahahaahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahah
OOOOOOOOOOOO KB!!!!

Mat Cluny ha dit...

el que has escrit ara només ho entens tu, so burru!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!
Ui ui ui, quina por! Hard fa por! Més cultura de música i vermut i menys muhahaha!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard ja ets el Hitler dels bars
Hard ja ets el Hitler dels bars
Hard ja ets el Hitler dels bars
Hard ja ets el Hitler dels bars