PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 29 de gener del 2024

PELÉ ES REENCARNA EN VITOR ROQUE I FA UN GOL GENIOL //// FEM UN PARÈNTESI AMB EL NOSTRE MEMORIAL DEMOCRÀTIC //////// EL FOC DEL TEMPS PURIFICA LA HISTÒRIA. NOSALTRES TENIM ALTERNATIVES FIABLES I MOLT BOGARDISTES

Bon dia! Primer de tot direm que el dia que les girls empaten, empaten de veritat. Ni mitges tintes, ni tucans, ni porteries a zero. Elles en saben i etziben un 4.4 de categoria davant de l'enorme Benfica i així anem cap a la tercera Xampions a velocitat de Renault 4.4. I puntu!


Els de la secció masculina, ara que no tenen entrenador, segueixen jugant de manera extraordinària i el nou Pelé, de nom Vitor i de cognom Roque com el Rocall de les Medes, fot un gol geniol i deixa bocabadada a l'afició mundial, 1 a 0 davant del totpoderós Osasuna de Pamplona, és a dir d'Irunya (sense Ñ).


Ara que estem de masoquisme sideral molt autodestructiu, restaurem el Memorial Democràtic Barcelonista amb imatges que no necessiten paraules. Carreguem les piles que això va de pet cap a la doble Xampions, de girls i de boys!



 



  ........................
 ...............................................
 
......................
.......................................
...........................................................
 ..............................................................................................
  
 
 
......................
.......................................
...........................................................
 ..............................................................................................
 
 
 
 
......................
.......................................
...........................................................
 ..............................................................................................
 
......................
.......................................
...........................................................
 ..............................................................................................
 
 


 "Oh tenebres, llum meva!"

Sòfocles

El foc purificador crema i mola com un bon àpat. Comença la temporada de les calçotades i entrem en canal dins de les entranyes del barcelonisme. Dies de vins i roses. Dies de soroll i dies de fúria. Benvinguts al blog de la Penya Bogarde. Sempre fidels a la més rabiosa actualitat. Comencem per elles, per les Girls, som-hi amb aquesta instantània del post-partit del 0 a 6 davant del totpoderós Betis de Sevilla. Mariona i Aitana etziben calçots i les tenim en plena ingesta. Pura parranda blaugrana!

El foc purificador arriba a Can Francisquet. Mireu les flames que envolten la roda de premsa de l'Oriol Sort, en Jaume Creixell i la gran periodista Núria Casas. Presentem la nova cap de premsa del bogardisme insurgent. Foc a Can Francisquet, flames a dojo i tres persones com tres genis de la comunicació i de l'esport.

Roda de Premsa a la sala de Premsa oficial del FC Barcelona: Jan Laporta, Xànxels Rojals i Jaume Creixell s'adrecen a la massa social. Pancarta potent al fons: "Tenim alternatives fiables".

Xavi Hernández ha estat sorprès per la nostra redacció en una calçotada descomunal. Així ens agrada. Cal afavorir la nostra pagesia. Calçots a dojo! Pancarta potent : "Tenim alternatives fiables".

En acabar la roda de premsa oficial ha arribat el comunicat de premsa amb les alternatives fiables damunt de la taula, gentilesa del soci Txauni:

La graella del Kalikenyo roda a tota llet. Mireu com roda en Deco, artífex principal i gran voltor de la crisi de la secció masculina del vell club de futbol Barcelona.

Els germans graciencs Gascó (Vicenç i Xavier) celebren la gran victòria de l'Europa davant el St.Andreu. Una felicitació als guanyadors del derbi barceloní. Football modest, football de barri!


82 comentaris:

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

amb cruesa entra l'humor? No entenc massa bé la reorientació que propugneu amb aquesta rarissima mescla barrejada que em fa riure bé quan veig calçots i seguidament no sé si riure, somriure o arrufar nas i boca per pensar en que teniu problemes de la imaginació o que necessiteu un curset amb el fill d'Eugenio. Podeu millorar amb un setrill rajant oli bo

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

vaig advertir al Viriato-Hardiato una cosa que potser ha quedat a l'aire:
Voler ser graciós, enfadat, gos, porc, aranya, barcelonista, madridista, fatxa, catalanista, pescador i membre de la comissió de festes dels pirates i premianencs no sé pas si és massa comptabible en un so homenot. Hard, sigues el que saps fer i quan vols ets, sigues Viriato.

penyabogarde ha dit...

Resposta oficial a Ted Berrigan:

Amb els resultats irrefutables al davant, pensem que les teves crítiques constants a com fem el blog no tenen massa credibilitat, sincerament ho estem petant en visites i participació.
Llegeix i compta...

VISUALITZACIONS DEL BLOG DES DE LA SEVA FUNDACIÓ
Sempre 452639
Avui 27
Ahir 43
Aquest mes 8047 segon registre de visites des de la fundació del blog!
Darrer mes 2304

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

Replico per dir que qui us llegeix ho fa ben segur per visualitzar pàgines de basura

Francesc ha dit...

Fot-li Ted! Que surtin els colors als que encobreixen el Hard i qui no sigui de Premià ni falta li fa per constatar el que sabem els que el trobem vagant per carrers i atropellant gent amb jeta fent comentaris aquí

Boniatoalexandra ha dit...

el dia que el gos deixi de ser porc en quedarà una aranya trepant del coll i la gran teranyina ofegarà gos i porc, aquell dia el cagat de la vida s'agenollarà davant La Idea i prendrà vermut català amb nosaltres i el seu Tabú serà Best Seller a les libreries, ara falta guarir el cervell i la feina serà del metge Krospell

Hard Mod ha dit...

Només les deixalles, immundícia, sobralles, lixiviats, poditum, fems, triadures, arramasalls, despulles, romanalles, espellucalles, residus, desferres, xavalla, morralla, bilorda, quisca, ronya, brossa, sentines, porquicia, Macam i Suarda com tu només atrau a deixalles, immundícia, sobralles, lixiviats, poditum, fems, triadures, arramasalls, despulles, romanalles, espellucalles, residus, desferres, xavalla, morralla, bilorda, quisca, ronya, brossa, sentines, porquicia, Macam i Suarda com la piltrafilla i nosaltres en fem, contra pronòstic, una estadística inabastable per la majoria .
Au a cagar, que es on has de ser , miserable.
Muhahahahahhahahahahaahhaahhahahahahahahahahahaahahahhaahahhaahahahhahahahahahaahhaahahahahhaahahah
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhahahaahahahhaahhahahahahahahahahahahahhaha
#KK NO … OKB!!

Hard Mod ha dit...

Alguns tenen el
Sistema biliar proporcionalment invers a les estadístiques del blog …
Ens encanta !!!!!!……..
Volem que la piltrafilla presenti números
De la putisssississssssisisima merda de Blog que deien tenir.
Ni el puto whatsapp els treu aquest número i això que hem de dir que el gafaplastys perroflauty, i altres personatges han desaparegut ….
Si es que la Bogarde , mai , mai, mai …… mai falla!!!!
Muhahahahahahahahahahahhaahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahhahaahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahbahaha
#Pringats!!!
#No en tenen ni puta idea.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

atura el carro i rellegeix el Tabú doncs diumenge corria per la Gran Via la teva Lvania i ja et pots imaginar la pinta........ Callo el que penso

Boniatoalexandra ha dit...

has perdut la noció de la realitat

Joan Patateta també Williams ha dit...

admiro la capacitat de resistencia de Hard Mod's

Boniatoalexandra ha dit...

Patatahard a ls vista

Hard Mod ha dit...

Veiem com ni medicantesi-se la mitigata oficial del blog se’n surt … normal.
Aquesta i altres que nomes criyiquen sistemicament el blog i les seves entrades, només demostren una pregona i visceral enveja per no sortir-hi, ni tan sols esment.
A nosaltres no es que no ens importi, simplement no busquem un protagonisme que altres anhelen i envegen tant.
Eslukehia. OKB.
Miseria existencial, mental, verbal i actitudinal. Un pom de misèries , un eixam de miserables piltrafilles.
Ens encanta!!!
A la cuina la foto del papa i al menjador la bandera pollastrot nacional. La Mogigata ho decora .
Geniol!!!
Muhahahahhahaahhaahahahhahaahhahaahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahaahah
Muahhahahahahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahhaahahahahahhaahhahahahaahahhahhahahahaahhahahahahahahahhaha
#Ni puta idea.
#Miseries & company
#Friki’s team

Pocahontas Mermeliu ha dit...

És imprescindible fer fora del blog Bogarde al que signa com a Hard Mod

Marga Bosch i el seu verb ha dit...

Jo soc totalment partidària de la decisiva intervenció escrita per Pocahontas.
El que sempre he emprat com a metàfora referida a la neteja és més que una metàfora ja que és un fet necessari netejar, dutxar, rentar i ordenar el cap mental de Hard, tasca encomanada al doctor metge especialista psiquàtric expert en electroxocs, el nostre estimat Krospell.
També cal esmentar que el format gos està en mans de la gossera d'Argentona.
També cal esmentar que el format porc està en mans del departament d'agricultura i ramaderia de la Generalitat, secció salut animal.
També cal esmentar que el format aranya està en les bones mans del Senyor Francesc de Premià de Mar que és un detallista en l'art de les repassades de defectes en racons abandonats per on hi passa el Hard.

Som LA IDEA i diem que és imprescindible que Hard sigui expulsat d'aquest blog i així entrarem a xerrar amb que governi aquest blog per ajudar a fer de Bogarde i d'Idea un sol projecte guapo, divertit i constructiu.

MAT CLUNY ha dit...

Com no pot ser d'altra manera em sumo a la lógica exigència reclamadora de que ÉS IMPRESCINDIBLE com diuen les meves companyes Pocahontas i Marga, im-pres-cin-di-ble foragitar Hard d'aquest blog.
Qui ho ha de fer ja sap que només es tracta de abotonar un botó amb un dit i eliminar-lo per sempre

Nico no pas Niko, Nubs i us dic Hola però em limito a ser NN per als que no riuen ha dit...

Morgen, però morgen!

No heu rebut un envelop voluminós com un ferrocarril de mercaderies?

Podria ser una nova juguesca del servei de Correus?

La causa és la boira dels darrers dies?

Em sembla digne d'astorament i estupefacció.

Ho voleu en l'idioma pare de tots els idiomes?

Sie haben keinen sperrigen Umschlag wie einen Güterzug erhalten?

Könnte es ein neues Spiel des Postdienstes sein?

Ist die Ursache der Nebel der letzten Tage?

Es scheint mir des Staunens und der Verblüffung wert.



Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard Mod ha dit...

A tu en canvi matat del cul , no hi ha recicladora ni depuradora que et pugui blanquejar .
Merda ets i merda seràs , tòxic .
Muhahahyahahahahhahahahahaaahahahahahah
Muhahahahahahahaahhaahahahahahahahahhaahhahahaahhahahahahahahahahahah
#Tontodelafava

penyabogarde ha dit...

Amable Nico, no hem rebut l'envelop, estarem al lloro per si arriba i ho comunicarem.
L'esperem de tot cor.

La Junta

Mat Cluny ha dit...

no et pots imaginar el que puc fer amb les meves ungles. No necessito ni els dits, tontolaba.

Boniatoalexandra ha dit...

distracció de manual, Junta junteta!

Boniatoalexandra ha dit...

cartetes d'amor, ara?

Washington Colmenero Badalona Esfèrica ha dit...

jo veig les coses amb la tranquil.litat de constatar que Hard ha passat de gossot a porc i de porc a aranya fins que ara ja només és una pelleringa de terenyina suspesa a l'aire i afectada per manca d'eter i com Denis Hopper a Blue Velvet necessitarà una mascareta connectada a una bombona d'eter per tal de subsistir. En Doctor Krospell ja supervisa la seva ment, però ara li toca a tot un valent com Hard haver de connectar els seus pulmons a un bidó d'eter accionat amb mascareta.

#efectesanders
#eter

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

Virihard, necessites més comentaris com els que surten aquí per recapacitar?
Aquest del company de Badalona m'ha deixat amb un interrogant gran. Recordo la peli que esmenta i et veig a tu fent respiracions per inducció i emetent sorolls que també s'assemblen als que fa Darth Vader quan aspira i inspira des de dins del casc negre.

Hóstia Viri! Ara que tenim al festa d'hivern, potser que facis el click mental que et faci canviar i tornar a ser racional i divertir.

Joder Viri! Aprofita l'ambient festiu del cap de setmana. Ens veiem a la comissió de festes, va, vinga, el joc s'ha d'acabar que tens recorregut fora del Hard que has mal creat!

Albert Sinderes ha dit...

No tinc més opció quan veig baralles: Petúnies, petúnies!

Joan Patateta també Williams ha dit...

sempre he pensat que la sal i el pebre poden resoldre problemes als que tenen problemes

Boniatoalexandra ha dit...

Patateta, maco, jo sempre he pensat que una patata plena d'aranyes fa que un gos mengi com un porc. Pilles?

Hard Mod ha dit...

Gilipolles , si haguessis estat al marina en una lectura de les cartes de Nico potser no passaries per ser tan imbècil .
I puntu.
Muhahahahahahhaahahahhaahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahaahhaahahahahhaahahahahhahaahahahha
#Malalta

Hard Mod ha dit...

Deixa de fumar-te els geranis i els ficus.. pavu.
Muhahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahhaahha
Muhahahahahahahahahhaahahahahahhaahahahahhahaahahahahah

Anònim ha dit...

Si tu aquí pilles dia si i dia també … que parles, miserable .
Primaveres.
Muhahahahahahhahaahahahahahahahahhaahha
Muhahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahahjaah
#Pringada

Boniatoalexandra ha dit...

quina peli de terror et muntes al teu Marineland????????

Boniatoalexandra ha dit...

ara demostres no tenir puta idea de cinema agredint a Washington

Boniatoalexandra ha dit...

Imbecil, parlo amb Patateta i em surts tu xerrant bilis amb mi. Ets un omnipresent obsessionat. Krospell et farà un cervell nou amb el cervell de llauna del robot Pericles-35....la lobotització reciclara la teva massa encefalica i te la ficarà en el falo perdut. Ence-fali-ca de falus, el falus phalus del pallús.

#efectepallús
#efectesanders
#efectekrospell

MAREK BRUGUERA ha dit...

No sé com ho veieu tots i totes però jo n'estic fins els collons i al capdamunt de la verborrea i del remug d'aquest Hards i si no li paren els peus qui mani en aquest blog potser que em posi jo pel mig i extirpi el tumor H d'una puta vegada. N'estic molt fart i tip, aquí jo parlo del Barça, del Xavi maltractat per periodistes, del bo d'en Cancelo, de com costa anar a Montjuïc, de l'anunci d'Estrella fent crida a l'afició per anar al camp, vull vida blaugrana i la vull des d'ara mateix i que tots i totes siguem potents arraconant aquest cabrón que es dedica a remugar i vexar la gent insultant a diari sense més motiu que el seu protagonisme. Jo no li deixaré passar ni una. Per si algú no em coneix, soc en Marek, ell si que em coneix de babejar quan guanyava partides de dards al bar dels Pirates i després en els bons temps del bar de birres artesanes del Psycho Anxova. Ho segueixo i callo fins ara, miro i repasso comentaris, els meus compis Observer i Pau Radar m'animen i jo ara rajo, rajo fins que s'acabi el efecte ventilador d'aquest farsant de xarxes i no soc de perfil manso.

Marga Bosch i el seu verb ha dit...

Hola Marekk, no tinc el gust de coneixer-te però entenc molt bé el que expliques.
També soc pro-Xavi i pro-la gent que va de cara. Si no coneixes LA IDEA per aquí ens trobaras demanant el mateix que bonament també demanes. És molt comprensible el teu enuig

Boniatoalexandra ha dit...

m'agrada Marek, de cara al gra

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes

Marek eres un as

Fuerza y contundencia

MAREK BRUGUERA ha dit...

No esperava piropos però els accepto, tinc clar que la meva presència aqui resulta inquietant per Hards. El frustrat campió de dards va estar massa temps babejant rabieta i enveja per la rolling fellow que tenim la kolla. Està akollonido.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

pel que es veu aquest porc fa mala sang a tot arreu. Gracies per la info, Marek!

Boniatoalexandra ha dit...

está clar que el gos no fa amistats

Hard Mod ha dit...

Mira Marrek , ves a cascar-te-la al WC de psycho , això allíberes tensions i et petes uns granets al mirall …. I de las t’en vas a prendre pel cul , imbècil , i a vacil·lar als ionquis del teu barri , pagafantes .
I si n’estas fins la polla , te la tornes a pelar.
Mindundi.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahhahaahahhahahahahahaahhahaahhahaahahahah
#Nohiaproupiscinapertamtdexulo.
#Pgafantismegafaplasty’s

Marek ha dit...

Jojojo!!!
Ho sabia!!!
Sabia que t'encantaria que ens trobessim per aquí.
Pues ja veus, maromo!!!
Les coses de la vida eh?
Com el Tienny, com el Pau Radar però en el meu estil cosa elegant people, ja soc aquí de joggint!
Pas problem broda!!!!
Aquesta bogardada penya facilita que jo aqui canti al món tutti problemi que em passa pel cap sobre les teves argucies al poble, transformista de pega i pena local.
Per començar fent el ridicul al Patronat, Pastorets, no cola quan fas de Sant Josep barba barbing amb gometa elastica barbeta torta

jo jo jo Premià Pride rules!

Boniatoalexandra ha dit...

zaska i sense entendre el tema, oloro zaska

MAREK BRUGUERA ha dit...

el meu objectiu és que piano piano pilleu el tema. El pavo Hard se las trae i anem a DESKODIFICAR la flipera passant el temps A PIACERE BRODAS AND SISTARS

Hard Mod ha dit...

Marrek , canvia de camell, ni drogar-te no saps.
A tu el centre esportiu municipal , el club natació , i ça piscina del tenis et venen petites , no l’illa fantasia t’es prou per l’Ego de xulopiscines que gastes … pallasso.
Millora el teu angles de killaco de tres al quart,,, ens la pela que hagis rebut un encàrrec d’entrar al blog, perquè de gilipolles fatxendes com tu ens en pentinem mitja dotzena per sessió .
Així que ja pots muntar una de dards, parxís o Monopoly i a disfrutar amb el caganeules de gafaplastys.
Au ves al blog de la piltrafilla i t’hi pavoneges estarrufat amb la teva pedanteria autosuficient , i es que de perdonavides presumptuosos i petita ya com tu els Esbandim amb el sistema Creixell , enfaristolat pels antros mes insalubres de premia que es el que t’escau per vanitat i tafarra.
Au , ratlla al mig i costat i costat, i si en tens els pebrots plens , ja saps , el WC del psycho t’espera… Marrek mocós.
Muhahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahhaah
Muhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahhaahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahah
#Xuloputes.

MAREK BRUGUERA ha dit...

NI TU saps de que parles, momia en fornol. Et casca l'enveja que no casis amb cap crew de Premià, hauries de provar a Vilassar de Mar, potser tens exit. La teva problemàtica és la que es veu al carrer in the street igualet aquí, ho garlo amb Observer i Pau, portem anys de Maresme nocturn i diurn, a pams tenim tota l'escena, broda.

MAREK BRUGUERA ha dit...

i per més recochineo el teu prucess està finiquitat, josh josh joussss jopppe joint !!!!

Out hortera's

Hard Mod ha dit...

Marrek menja-mocs , abans de res hauries d’acreditar que som de premia … punt zero, la resta només es alegoria del teu bocamollisme il·lustrat i fatxenda … pallasso.
I encara aban de parlar de processos renta’t la boca i curra’t un parell de quadernets de ruaix i vinyet, Nyordo.
Muhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahahhahahahahahahhahahaahahahahahahhahaahahahahahahhaahahhaha
Muhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahahhahahahahahahhahahaahahahahahahhahaahahahahahahhaahahhaha
Muhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaahahhahahahahahahhahahaahahahahahahhahaahahahahahahhaahahhaha
#Canvia de camell.
#Malfumat.
#Macarra3/4.

MAT CLUNY EM SUMO AL BEFFF BEFFFF ha dit...

no entro en el controvertit rifi rafe de Marek i Hard però si que apunto un pel a la sopa de lletres. Tens la teva puta mania, Hard singular, de jugar a ser plural. Fas cagar amb tanta sodomització verbo-anal. LA IDEA és col·lectiva i d'aquí que tu vulguis pluralitzar la teva trista singularitat que necessita trasmutar de gossot, a porc i de porc a aranya, quin desastre ets!
Ara ja pots seguir la teva vara xapa amb el teu contricant Marek, ni entro ni surto, només et dic que deixis de fer el grande que ets mini gos, mini porc i mini aranya com el mini Molina del Polònia. Basterdet, bastardet que ja fas tardet. Premià es lleva amb la pudor dels teus pets, mini pets de mini culet, de mini ventre, de mini intestí, de mini tripa, de mini porc, de mini gos, de mini aranya. Mini Hard trauma que tens trauma maxi per cervell mini, ets mini tot, mini tot, mini ti, mini mini com un Mini 1000 dels d'abans, mini man, maxi guarro, maxi serrin al coco, okiss la renoda

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

Ho veus Viri-Hard?


Esperes que et rendeixin pleitesia o què? Et fiques amb tothom i rondines. Mira que ho tens fàcil per ser qui ets ara que tothom sap que aquí impostes de llarg. Et serveix fer el Hard, fer que ets més que un de sol com ets? Et serveix si és secret a veus que ets qui ets i que justament ara a les portes del Carnestoltes i de les festa major d'hivern i de que comenci la Vella Quaresma a perdre peus i sabates, ara justament? Ara que la comi de festes prem l'accelerador? Ara? Mira que tenim un cap de setmana guapo de debò i de que has estat anys brillant per voluntari i et lliguen la petja malgrat tot amb el frankenstein que has parit en forma de H.M. Si no en treus gaire de tot plegat tret de que la teva vida es bifurca de mala estampa.
Cap de setmana a ple de sac als bars de la Plaça, ens veurem i no m'esquivis.

Abraçada i bona festa d'hivern, Premià de Mar puja el llistó festiu

Marc Galí, el bard que us saluda, tots els divendres endres serafí de versos ha dit...

Bon dia i bon divendres de part meva i del meu mestre i mentor literari, el meu Eduard Antiartista de Reus, Flor del Bar Cultural Teïna. El que miro de fer bé és que us agradi el poema del divendres, fet amb ganes de sumar el meu vers al que és la Penya més maca de totes.


CARROS DE FOC, CARROS DE GOL

La millor cantada és l'havanera de Julius,
nen petit que canta des del llit
i que tant somnia dia i nit
per fer un gol amb el pit, Julius!
El nen que branda els cavalls
i que lliga els ponis amb detall
del cor del foc del carro,
carros de bon foc que són carros del bon gol
Julius!



Passeu un molt bon cap de setmana, dracs!

Marc

Hard Mod ha dit...

Fastigós , el teu encàrrec es tan lamentable com ela que havia fet la mòmia cap grossa…. I puntu .
Sou una miserables i ho sap tot el Maresme .
Poca- penes… i uns pagafantes rebregats.
Au … a plorar a l’abaixador d’ocata que hi passa l’airet.
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Fasarrojar

Boniatoalexandra ha dit...

puc dir la meva?
El Hard hauria de sortir més de Premià i potser s'adonaria que l'abaixador d'Ocata porta mesos xapat per obres... zaska!!!!

Hard Mod ha dit...

Mira si ets curta de gambals que el fet de que estigui xapat impedeixi anar-hi a prendre-hi l’airet , si es que no et mostres mes inepta perquè no entrenes …
Curta , que ets molt curta i vas de llesteta , del curteta que ets .
Muhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahhahahaha
Muhahahahahahajajajajajajajhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaaahahhahahahaha
#Pagfantes.

Boniatoalexandra ha dit...

ui ui ja ha parlat el president del consell comarcal del Maresme, ui ui ui quina expertesa, com domina el territori, ui ui ui, el senyor Hard, el senyor que ho sap tot, ui ui ui quina saviesa!

Marek Bruguera ha dit...

El HM xulejant per aqui, ens veiem ok i on the street, finde ideal per trobar-nos, colegui.

Mat Cluny ha dit...

no problemo, el Hardpanta porc, gos i aranya no afecta la meva vida i jo si que l'afecto amb la meva vida sana i feliç

Hard Mod ha dit...

Si no sabeu tapar les vostres mancances mes que amb comentaris cursis i infantiloides només redundeu en el pagfantisme que us patrocina , es encantador!!!!
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahbaahahhaah
Muhahahahahahahhaahahahajajajahahahahahajahajajajaj

Hard Mod ha dit...

Mira pallasso marrek o com et diguin , nosaltres de col·legues teus, res de res , mort de gana, no que ens haguéssim anat mai ee copes , fantasma .
Au tira cap a la piscina amb el banyador marca paquet i et vas fent unes palmes killakes mentre et pentinem , lolailako!!
Muhahahahahahahhaahahhaahahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah
#Siesquelaencantaquelsarrebossem

MAREK BRUGUERA ha dit...

poca memòria tens de quan vas estripar una bossa de patates de la rabieta que et va agafar de no anar al concert de Blues perquè no cabies en el Renault del meu cosi, memoria limitada la que tens. Colegui ens veiem que rarament mossego. Avui vespre, demà, baretos

NN Nubiola Hivern i Sequera ha dit...

Morgen

Res?
El que passa amb Correus és greu

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard Mod ha dit...

A veure GILIPOLLES, ja amb majúscules perquè vaig is fent boca …. Que mai ens has vist idiota.
Au ves a xarruparli al imbècil del fastigós … capullo.
Muhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahaha
Muhahahahahahhaahhahahahahahahahahahaahahhahahajahahabaahahahahahah
#Idiotesentranyables

Boniatoalexandra ha dit...

avui vermutejo a Gracia!!!! Trobada amb la family

La Junta de la Penya ha dit...

Bon dia, Nico
Ahir divendres ens va arribar el correu. Avui dissabte en farem atenta lectura i seguirem els costums de recepció i agraiment.
Una salutació
La Junta

Washington Colmenero Badalona Esférica ha dit...

de puta mare els calamars al paseig. Badalona vermut

MADRIDISTA BANZAI DESDE BLANES EN ASUETO SEMANAL ha dit...

MBAPPE
MBAPPE
MBAPPE
MBAPPE
MBAPPE
MBAPPEEEEEEEEE
YA ES NUESTRO
EL REAL MADRID INVENCIBLE, FUERTE Y DEFINITIVAMENTE INEXPUGNABLE

BANZAI GLORIA

Hard Mod ha dit...

Com es habitual en la piltrafilla de la OJE i sense pudor de cap mena, la miseria miserable fa que haguem d’assistir a la publicitat de merdes varies personals sobte compres i consumicions que no ens van no ena venen, comentaris absolutament prescindibles i que només aporten el Baix nivell dels que l’aboquen.
Això es la bogarde i aquí no es te perquè venir a deixar anar vermutets de tres al quart , ni les samarretes del podrit que us hagueu comprat al mercadet i gual que tampoc veniu a explicar quw heu subornat als del VAR ni pagat de sota ma al Almeria, perquè no cal , ja sabem que sou uns gilindrunguis manguis okh brodah , que us fumeu les samarretes del che Guevara si escau .
Així que a fer el tita freda al blog de la capgrossa de Mataró que menjant-se com se les menja doblegades us atendrà amb gust orgasmic.
Au , bon diumenge i a cascar-la , 1-3 , ratlla l mig i costat i costat, i sabwm quw la pròxima foto de la crònica de la bogarde a cm francisquet us corà, perquè la bogarde mai , mai , mai ….. mai falla.
Pringuis…
Muhahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahaha
MuhahahahahahahahhahaahhahaahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahHahahaha
Muhahahahahahahahhahaahhahaahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahah
#OKB

Boniatoalexandra ha dit...

quin text més absurd del gran analfabet H

Josn Patateta ha dit...

aquesta gentussa de La Idea no parla del 1 a 3

Boniatoalexandra ha dit...

tanca el pico que la Patateta explotará dins del ventre, masclista pro-Hard, fas cagar i fas pena. Tens rabia de no fer vermut català ni italià com el teu capo Hard

Boniatoalexandra ha dit...

vigila macho ibérico ME TOO

Washington Colmenero Badalona Esférica ha dit...

un plaer Martini blanc i escuoinyes

Mat Cluny ha dit...

jo avui....... Vi del Bages!!!!!

Hard Mod ha dit...

Al nivell que anem, ja estem pensant que la bilis abocada pel la Mogigata oficial de la piltrafilla , acabaria amb la sequera .
Encantador veure com brolla!!
Es fantàstic!!!!!
Ena encanta !!!!
Muhahahahahhaahahahahahahahahahhaahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahaahahahhaahahah
#Aixirabentisrabentacatres

Boniatoalexandra ha dit...

Cataplasma Hard Porc-Gos-Aranya, lo de mogigata ho deixes per si un dia tens una gata i calla.

T'has oblidat de seguir la recepta post-lobotomia? El doctor Krospell et va dir que els primers dies amb cervell de plastic s'ha de fer bondat i callar.

Vigila i xapa la boca

MAREK BRUGUERA ha dit...

Segueix la xapa catallufa i poc sportive del Harlangas, com el coneix el personal de zingui, o prefereix que tiri de Hardware com recomanen Pau Radar i el super Observer?
Jo estic aquí per parar peus al que fot patades.

marga bosch i el seu verb ha dit...

http://margaboschlaidea.blogspot.com/

visiteu el blog web i tornareu el bo i millor per acabar amb Hard

Hard Mod ha dit...

Fins l’avorriment absolut la bilis de la piltrafilla torna a regar el blog …si es que foteu pena .
La Mogigata ja desbordada desbarra per la tangent sense saber a quin fil argumental aferrar-se, ja dispara a cegues val cuejant incoherències absurdes i infantiloides, felicitats, ho petes .
Després entra el tarzan d’ocata marcant paquet, no sabem si de l’estanc o de correus, on em son especialistes perquè el del banyador que marca carda sembla una cançoneta dels pallassos de la tele . També li escau.
Marrek , tarzan d’Ocata , fuma’t la liana que et cal, i no patissis que per creuar la plaça com dissabte et posaríem una cordeta des del balcó de l’Ajuntament perquè creuis AD OC, la moniata et fa de xita.
Tu aquí has entrar per encarece i a pentinar-te , perquè a parar peus i muerdes s’et dona fatal , igual que de fer-te el soci, que nomes eta un killaco patxec patetic cagadet al gafaplastys i al tontet que es tirava de la moto que fa hora extres a trànsit amb el mossos posant multeyes d’exces de velocitat,
OKB.
Au xulopiscines inflables , tatua’t el carnet del súper 3 i a fer el xeriff al psycho entre dard i dard.
Campió , as de la liana.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaah
Muhahahhahahahahahahahahahahahahaahhaahahhaahahahahhaahahahahahahahahhahaha
#Siesquefanunpostgrauengilipolles
#Stop Nyordettys

Hard Mod ha dit...

Realment patètic haver d’entrar aquí a publicitar la teva merda en tetrabrick UHT , tenint els teus acòlits al whatsapp … està clar que véns a pescar, però si fas de madame de putiferi en el teu blog , aquí sobra , aquest tipus d’activitats fraudulentes son impròpies del bogardisme .
Però tu que sabràs … hahaha
Lamentable , mòmia , lamentable.
Muhahahahahahahahahhaahhahahaahhahaahhahaahhahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahhahahahahahahhahaahhahahahahahhah
#AutiracapaMatarócansina .

marga bosch i el seu verb ha dit...

FRANCAMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!! la dutxa és urgent, el Hard fa pudor de sofre de les mines del Mar Caspio, Matarí declara estat de seguretat exprema per evitar que la teva pudor penetri en el nostre terme

MAREK BRUGUERA ha dit...

Com dissumula el pavo Hardlangas, ja vas al metge titanlux? Bola, bola, boleta que el pus altera el monyo, portes fatal la cagada del prucessss mira mira qui mana i mira mira qui ets, derrotat!
de-rro-tat signitty!
La verdad acojona, pues sí, coyuuntura politica adversa pa ti prucesssss K.O.

TED BERRIGAN FÀSTIC BONADA ha dit...

Desastre total del meu estimat Viri-Hard que no sap ni aprofitar la festa major d'hivern i mira que ets de la organització quasi vitaliciament