PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 8 de gener del 2024

El Barça de Xavi Creixell entra en la fase Dream Team 2.0 ///////////// Procedim a efectuar el mode fuet 2024





JA SOM UNA REALITAT






El FC Barcelona entra en la fase Dream Team 2.0. Corren molt bons temps. La connexió subterrànea entre Jaume Creixell i Xavi Hernández comença a donar els fruits. D'una manera sorprenent i accelerada assistim al final de la fase construccionista i el projecte ja vola per les altures de l'elit del football mundial. 




Aràbia Saudita és el paradís de la llibertat. El seguici del FC Barcelona arriba al desert, munta un parell d'orgies, reparteix alegria i celebra la festa golejant el potent Osasuna de Pamplona. Lewandovski recupera el seu missatge resolutiu i el mataroní Yamal peta la xarxa. 2 a 0 i tot ja és bufar, fer ampolles i xal·lar.





El projecte DREAM TEAM 2.0 ja és una realitat i la construcció ha reeixit de manera exponencial i meteòrica. Som aspirants a tot i comença l'era daurada del FC Barcelona.


.............................................
......................................
............................
.......................
................
............
.........
......
....
..
.













POSEM-NOS AL DIA

Primer de tot, siguem clars i catalans. Les nostres girls, el primer equip de l'entitat blaugrana, en fan 9 a la bona gent del Llevant Les Planes. Un duel català que demostra la grandesa del nostre primer equip. Imatge del tot justificada: Mariona Caldentey i Caroline Graham Hansen han cuinat uns bons plats  de seques amb botifarres a la Bota del Racó. Bon any, sou l'orgull del bogardisme!

Ara entrem de pet en la secció masculina. Remembrança retrospectiva del fascinant post-matx amb la gran Unión Deportiva Las Palmas. El club de la colònia espanyola afro-insular fot anar de cul als nens d'en Xavi. Breument, partit administrat in-extremis i victòria per la mínima. Imatge: Xavi retratat a l'escola. Porta bata, mostra platans canaris i pren apunts

Aparició televisiva de la Penya Bogarde. Aprofitant les xarxes de l'Esport3, els nostres agents desplaçats a la Vall Fosca, envien un meravellós missatge a tota la humanitat. La pantalla ens mostra el gran moment (franja verda inferior per sota del cos inexpugnable de Jaume Creixell).

Ara narrarem els fets de Barbastro (nota: escrivim Barbastro i no Barbastre per la mateixa raó que no ens agrada llegir Lérida quan nosaltres escrivim Lleida). Observeu Xavi i son germà. Atipant-se de" jamón aragonés" per escalfar la panxa abans del matx.

Xavi s'excita i crida molt. El de Terrassa ho peta des de la banda. Mireu-lo, vestit de miquelet tradicional. Un home amb caràcter.

La graella del soci cuiner Calikenyo torna a rodar. Com roden els caps apollastrats de Joao Felix i Oriol Romeu. Pollastre a preu de saldo.

Anem a Can Francisquet. El nostre benvolgut encarregat de la merceria, Senyor Oriol Sort, presenta en societat al crack descomunal brasileny Vitor Roque. Un jugador de perfil Pelé. Solvència contrastada a bon preu. Apareix ben acompanyat de les brasileres Regina do Santos, Carmen Miranda i Astrud Gilberto. Pura samba blaugrana!


70 comentaris:

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

algunes coses que veig m'agraden, potser cal baixar la guàrdia amb la barreja. Ara veig els meus objectius de reviscolament un xic limitats, perdo esperances de recuperar el Viriato. Clar que el temps ho cura tot i les places en van plenes, d'ell i de les seves ocurrències camaleòniques. Sense anar més lluny, amb el fred del matí, veure de lluny a Virihard a l'Anec Groc té el seu merit per ser un home transformista com ell. M'ha agradat veure que us agrada Aragó, dit sigui de pas

marga bosch i el seu verb ha dit...

Entrem en l'any dels prodigis gràcies a la pinya que fem amb LA IDEA, en sabreu de molt bones i ben netes aviat aviadet. Ara que han passat els reis, em plau de cantar-vos una de molt bonica del meu cantant favorit, el Joan Dausà, per mi és el millor de tots els cantants catalans del moment:

Escolta. Nit de Reis
Notes que l'abric se't fa petit
Sents com els pulmons volen sentir
El fred intens d'aquesta nit

Vols curar per sempre el descosit
Fer saltar les grapes del neguit
Que t'acompanya fins el llit

Astrid Barriada ha dit...

a mi també m'agrada molt en Joan Dausà!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Resumint acords de whats:
missatge net 1) Bon any a tothom, fins i tot als animals
missatge dolç 2) Hem guanyat l'objectiu IDEA
missatge operatiu 3) Operació #efectesanders perfectament aplicada, gràcies Alexandra!
missatge conclusiu 4) Net tot
missatge rubricat 5) Brut K.O.

Marga
Mataró, 8 de gener de 2024

Boniatoalexandra ha dit...

Primer de tot, visca Joan Dausà!
El que val molt també és el bon resum de Marga. Queda clar com diuen a França que TOUT EST A NOUS... Aixo mateix, tot ja és nostre

Joan Patateta ha dit...

quina juerga a la botiga aquesta del Gran Francisquet, mites carioques a plena maraca, sou molt grans!

Boniatoalexandra ha dit...

pues mira Patateta, resulta que per aqui qui es creu amo de la Penya Bogarde encara no ha tingut el detall d'atendre les queixes de La Idea i resulta maldestre de veure com els insults queden en blanc i al minim detall es fa canvi de tema. Per cert Patateta, tu també voldries fer les matonaded de mal follat del tita curta Hard?
Veig que no has ficat cullerada al fil deliberadament "oblidat" del compendi del darrer article on La Idea ens plantem en boles i ovaris davant del boques Hard

Boniatoalexandra ha dit...

#ilovejoandausà
#efectesanders

NNubiola : Nichts? ha dit...

Morgen

FRANZ BECKENBAUER, silenci seriós i respecte.

Demà compro uns guants per anar a la recerca del cilindre groc més ardent.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico,
compartim l'admiració per qui fou un gran futbolista alemany denominat "Kaiser". Sabem les teves predileccions pel món germànic.
Canviant de tema, entenem que tenim en perspectiva un dels teus meravellosos treballs. Gràcies anticipades. Si es tracta d'uns guants, no hi ha pressa i el fred pot justificar qualsevol tardança.
Moltíssimes gràcies!
LA JUNTA DE LA PENYA

Francesc amb comprensió ha dit...

Tinc l'agradable sensació de que inaugurem un any de comentaris sense pets, llufes, rots i estridències desagradables. El Barça passa un moment delicat i si aplique bon humor ens ens sortirem millor.

Que Hard abaixi com es veu bé la seva guàrdia malaltissa serà un bon detall per seguir amunt fent carisma entre tots i fent ronda guapa.
Agradable sensació que per fi arriba la parranda maca i ben portada com el full time grotesc de les vaques sagrades.

Em confesso!!! Us demano feina, tinc un nen al qual alimentar... Això busques aquí? Però si et trobes LA IDEA fent de tu un mocador de paper de plata!!! Fota't neng! No, Hard. Quan triem una professió amb vaivens, sabem a què juguem: no val a rebaixar-se d'aquesta manera. L'objectiu de la indústria futbolera no és donar-te feina ni a tu ni a ningú, reietó.

Hi ha centenars de piloteros que han patit anys d'ostracisme, i han hagut d'empassar-se la vanitat fent classes de dança del ventre com tu o altres tasques menys vistoses, sense tanta necessitat d'airejar frustració i muhahaha. Quan has esgotat els papers de petxugó és del tot normal que els bloggeros prescindeixin del teu art pudent. En canvi tu, manso xato ni saps si agrair el premi en veure la teva tifarada bucal. Hardelo?

Doncs aprèn-ne una mica i després tries o no parlar-lo amb sofocants muhahahaahahahahaha. Vols tenir feina assegurada de per vida? Tens un exemple de com acabaràs si admires la realització dels pocs gols xarons d'uns babaus que et fan l'onada.

Però tingues clar que el futbol que desconeixes no ha nascut per alimentar-te el nen que portes a l'aixella ni pagar-li bolquers de tanta rabieta que tens. No!!!! Has llepat!!!!

Premià de Mar mereix millors habitants que el que proposa un que del muhahaha no en surt.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

d'entrada valoro guapi el llarg però astut comentari d'en Francesc, a cau d'orella n'hem parlat i abastament, crec que tot anirà reposant i en propi Virihard serà part d'aquesta anhelada trnquil·litat

Pocahontas Mermeliu ha dit...

la sensació troglodita està en el fet de que tot sigui un mu-ha-ha sense sentit

Boniatoalexandra ha dit...

Quin zaska, Francesc! No tens manies per anar de cara amb el porc gossot.

August de Mataró. En Pulido dins de muralles ha dit...

crec que l'afició no és justa amb Ferran Torres

Mat Cluny ha dit...

August: Mira noi, el que realment és just d'admetre és que hem esclafat el porc!

Hard Mod ha dit...

Matat de matar coses …. Apunta’t a St. Marti i calla , que no en tens ni puta idea ,,, ni idea, ni puta idea, xarrupa caries.
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah

Mat Cluny ha dit...

M'encanta!
Parlo d'esclafar el porc i el Hard respon en sentir-se al·ludit.
M'encanta! Seguim triomfant.
Com que m'encanta seguiré gaudint del cantant que ens encanta.
Canta i encanta Joan Dausà que sembla fet a la mida del gos, del porc, del Hard:

Un menjar exquisit, vull provar aquest vi
Qui vol cafè, hi ha Gintònics també
I juguem al joc d'aquelles nits d'estiu
No parleu tan fort, que la nena dorm!

transcrit via IDEA en surt això de bo, m'encanta com canta:

Un menjar exquisit, vull provar aquest vi
Qui vol cafè, hi ha Gintònics també
I juguem al joc d'aquelles nits d'estiu
No parleu tan fort, que el porc dorm!


Pilles Hard? A tu que t'encanta escarnir-me parlant de cafè?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Concepte I.D.E.A.
I (igualment)
D (discrepo)
E (enormement)
A (atiborrat)
IDEA = IGUALMENT DISCREPO ENORMEMENT I ATIBORRAT
Conclusió: IDEA ÉS UN BLUFF

Hard Mod ha dit...

Matat mira si ets Matat que tens un comprensió lectora sota mínims. En cap cas es desieix del nostre escrit que ens sentim al·ludits pel teu … inepte.
Si es que d’on no n’hi ha no en raja.
Sant Martí 11/12 es el dia de la matança del porc , i tu que tan ETA de la idea , no en tens ni puta idea.
Perquè no pots , perquè no en saps.
Altrament la bogarde , mai falla.
Muhahahahahahahhaahhahaahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahhahaahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahhahaahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahhahaahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
#Stop ineptes

Mat Cluny ha dit...

la cagues reiteradament, em parles de comprensió lectora, de matança del porc...
Juas juas la renoda de wolframi! Sant Martí? Sant Porc no entra en el santoral, ets infame!
Estas de conxorxa amb el pallissa Canaló i emnpatxes desampatollant el lio que tens entre 11 i 12, jolipes jolipes, m'encanta, m'encanta.
El Joan Dausà es recorda de tu quan canta el que encanta dient que "Mirant el cel veig estrelles i una d'elles és negra i no es veu prou bé". Hardgos ets estrella negra.
Marramiuau derrotat estas okiss la renoda!

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

ni cas Mat, deixa que la bilis faci del porc un tros de reuma en formol natzarí

Mat Cluny ha dit...

Diu i canta Joan Dausà:
"Si les branques van plenes de fulles, més enlaire aniran les parres"
o dit a la manera de La Idea:
"Si les branques van plenes de burrades, més avall aniran els gossos"
Com de bé m'ho passo llegint animalades d'altri!

Boniatoalexandra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Boniatoalexandra ha dit...

Joan Dausà sembla fet a la mida de La Idea. Molant!

Boniatoalexandra ha dit...

Canaló sicari del gos

Anònim ha dit...

Matat … ens encanta poder refregar-te per la cara tantíssima ignorància , altivesa i prepotència que gastes .
Au te … pagafantes .
Inepte.
https://ca.m.wikipedia.org/wiki/Matança_del_porc
Fent especial atenció al dia del santoral de Sant Martí l’onze de novembre … ignorant.
Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahavahahavavahahahahhahahahahahahahaahahhahaahahahahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahaahahahvahavahahahahav
Muhahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahaahahahvahavahahahahav
Muhahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahaahahahvahavahahahahav

Mat Cluny ha dit...

Inepte tu tururuuuuu
confons 11 de gener amb 11 de novembre.

Clat que demanar una agenda a un gos és demanar una amanida a un esquimal perdut en el desert, juasssss la renoda juasss

anonim ara??????

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Veig que Virihard vol deixar de ser Viri per ser només Hard, no vol prendre nota del profit que pot treure deixant clar el paper d'un àlies que pot ser operatiu en forma de broma encara que macabra i mantenir allò que al carrer ha mostrat i que es podria considerar un carisma entre la vida social premianenca. Si no haguessin pillat el seu àlies encara ho entendriem però amb la de gent de la zona plaça i casc antic que fa ullades al blogg, no sé pas que en treurà de insistir amb aquesta xapeta de cartró pedra convertida en un zoològic de remugamenta, crits i retrets. Sincerament, pena

FRANCESC recullo, observo i plantejo ha dit...

Ted: no oblidis un detallet a tenir present,
quan li vas enforquillar amb el Tabú va augmentar la virulència i l'entrada d'any ha portat una bona filera de comentaris relacionats amb el sexe.
Aquest tema li ha fet mella i segur que profunda ja que no va encaixar ni una de les çaskades de la Idea, tema delicat pel que sembla i ara ho lligo al reivindicament de Joan Dausà que les seves lletres moderen l'escalfor del cos quan saberudament canta allò de l'idiota:
Si em mires així
fas que em senti tan petit
i sé que demà no podré oblidar
aquest precís instant...
Per què sóc tan idiota?

Aquest precís instant...
Per què sóc tan idiota?

Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...
Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...
Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...


Fet just com un trajo a mida del propi Hard

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

En Dausà és perfecte en el cas del Hard

Boniatoalexandra ha dit...

Jo no coneixia massa, algunes cançons si, del cantant Dausà i en vistes a la linkada he fet provisions de youtube i tenim un bon acompanyant musical per La Idea Iniciem l'any 2024 amb bon cant, mola molt respondre la brutalitat amb cançons directes al fetge

NN Fred i Guants ha dit...

Morgen


He comprat uns guants a la Merceria Teresa Ros del Passeig Pompeu Fabra, a Llagostera.
Complement necessari que em pot facilitar les coses en l'acte previst d'accedir a la ranura d'un cilindre groc per on fer lliscar en eslàlom un enorme envelop. El fred refreda els dits. Les mans inclouen els dits.



Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Francesc tens vista amb la lletra del Dausà que ens canta les coses més simples i encerta del tot el fet de que Hard queda retratat al detall per l'escaire

penyabogarde ha dit...

Benvolgut NN
Ja anticipem la nostra gratitud a l'espera del que anuncies.
La Junta

VAMPIR FAKIR BAYO "el Vampus deVallvidrera" (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ ha dit...

(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ
(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ Ja que es parla de fuets aniria bé de recordar que ser barcelonista vol dir estar preparat per el bo i millor i pel dolent i pitjor. Jo practico el llit de claus, les catifes amb vidres i de nit faig de vampir, em viuen Vampus i soc Fakir com bé sabeu els veterans de la Penya (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ
(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ Visca la sang del Barça!

Joan Patateta també Williams ha dit...

Algú li pot dir a Xavi que sigui més exigent amb els horribles jugadors que entrena?

Boniatoalexandra ha dit...

Hard és un putu fantasma que no lliga ni un cromo ni una efemeride, avui és 11 de gener, serà tonto del cul el gos aquest?

Boniatoalexandra ha dit...

algú li pot dir a Patateta Bullida que sigui menys pilota del Hard?

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

HOLA HOLAZA BOBOS

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

OS ESPERO EL DOMINGO CON UN PAR DE BANDERILLAS
SOIS UNA PEONZA EN FORMA DE TORITO TONTO
OS LAS CLAVO Y ME VAIS A SACAR A DAR TRES VUELTAS AL RUEDO

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

EL REAL MADRID DESTROZARÁ SIN PIEDAD A BARCELONITA
EL REAL MADRID SE MEARÁ EN LAPORTITA
EL REAL MADRID SE CAGARÁ EN HARDITO LINDO

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

MI GALERÍA DE ARTE SIGUE DE PUERTAS ABIERTAS
MIS BOLEROS ASOMAN POR MI BOCA
MI FURGONA CARGA CON TODO LO QUE SEA
HOLA SOY EL NIÑO DE LA BOLA

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

BANZAI JIRAFA

Anònim ha dit...

ÑORDANZAI PIRULERO, COM QUE ETA MES COVARD QUE ELS ITALIANS A GUADALAJARA DEIXAREM QUE CARDIS AL CAMP MUTS I A LA GÀBIA , NOMÉS PER COMPASSIÓ I PERQUE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LA FAUNA FLORA I ANIMALS DE CONPANYIA ENS OBLIGA .
AU , A XARRUPAR FANALS AL MERDABEU .
MUHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAJAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH
MUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHJAHAJAHAHAHAHAHHAHAAHAHAJAHAHHAHAAHAHAHAHJAJAJAJAJAJAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH

Boniatoalexandra ha dit...

conclusio de que Hard i Banzai són la mateixa persona i de lletres majuscules... Pillats els dos, pura eskoria

Hard Mod ha dit...

Desespera feta en buscar on no n’hi ha perquè de tu no en raja Mogigata, quin argument mes pauperrim. Ens encanta , ens entusiasma que et mostris tan abatuda i mancada d’arguments i idees per falsejar el discurs i es quw com la testa de la Piltrafes de la piltrafilla ni en saps, ni pots , ni s’espera . Carronya pura.
En Benzinera ploranera es dels teus , Naltros som de la bogarde i tu NO. I punt1
Muhahahahahahahahhaahhahaahhahaahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaahhaahhahahahahahah
MUHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH

Francesc amb comprensió ha dit...

Harddddddddddddddddddddd
goitaaaaaaaaaa
amb el Tabú va augmentar la virulència i l'entrada d'any ha portat una bona filera de comentaris relacionats amb el sexe.
Aquest tema li ha fet mella i segur que profunda ja que no va encaixar ni una de les çaskades de la Idea, tema delicat pel que sembla i ara ho lligo al reivindicament de Joan Dausà que les seves lletres moderen l'escalfor del cos quan saberudament canta allò de l'idiota:
Si em mires així
fas que em senti tan petit
i sé que demà no podré oblidar
aquest precís instant...
Per què sóc tan idiota?

Aquest precís instant...
Per què sóc tan idiota?

Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...
Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...
Vull començar de nou
sabent que tot s'acaba...


Fet just com un trajo a mida del propi Hard

Hard Mod ha dit...

Tu Frikirrin a part de friki i idiota ets gilipolles i a ca teu no ho saben , EstupenduT
Que en gaudeixis .
Muhahahahahahahahahahahahhahahahahhaahhahhahahahahhaahhahahahahahahahahahhaahahahhaahhaahhaahhahahahahahahaahhaha
Muhahahahahahahahahahahahhahahahahhaahhahhahahahahhaahhahahahahahahahahahhaahahahhaahhaahhaahhahahahahahahaahhaha

Boniatoalexandra ha dit...

escrius fatal com bordes

Francesc Queda clar! Soc FRANCESC ha dit...

repassa la lletra del gran Joan Dausà i busca t'hi dins. Animal!

Hard Mod ha dit...

Frikirrin a tu el Sant Martí et va passar per sobre … justament amb la truja Mogigata.
No us lligues un cromo perquè no en sabeu i perquè no podeu, ets jove o vell, però curt de gambals, lo cartanyà t’ho clava .
Muhahahahahahhahahahaahhahahahahahaahahahahahahahahhaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahva
Muhahahahhaahahahhaahahhaahahhahahahahahahaahahahhahahahahhaahhaahahah
#. https://youtu.be/5OJbRen4lcA?si=4EofSqEhewVVSTTv

Hard Mod ha dit...

Com ens agrada refregar la inutilitat a la piltrafilla !!!
Ineptes .
https://tarragonadigital.com/noticia/14310/vermut-negre-yzaguirre-reus-millor-espanya?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&territori=NacioDigital&fbclid=IwAR16P4yW-CUlGLn9-_x7hG-Xq7J70p0keRAw2aMIsN-c2iHolaUJ5kE-Zgg_aem_AfsjVIqzrhhOb-ecVWsNzYgKeMD5JsQ8fze-xcYHVVkaKrN0jj872dZpxRdEJ-pHn8I#Echobox=1705087235
Muhahahahahhahaahahhaahhaahahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahah

Hard Mod ha dit...

Quin dissabte amatent al clàssic !!!
Muhahahahahhahahahhahahaahahaahahaahahhaahhaahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahaahhaahhaahah

Francesc ha dit...

Soc estrictament Francesc, gos mal criat de merda que ets!

Boniatoalexandra ha dit...

lliçons de merda, ara?

Boniatoalexandra ha dit...

ets una merda madridista siamesa de Banzai muhahahaha

Boniatoalexandra ha dit...

ara has dit la paraula justa: Merda!

Boniatoalexandra ha dit...

Merda Merda i Merda

Boniatoalexandra ha dit...

molta merda guarrindonga... folla i calla, folla gripaus!!!

Mat Cluny ha dit...

quin capullo escrivint hardades de putero!!! Que folli si es home!!!

Sergi Cuc Mutant ha dit...

podrieu tots fer un canvi de tema i de to ?

Hard Mod ha dit...

Alba fundación piltrafilla 0- Nenes del Barça golden corner 6.
No hi ha mes preguntes senyoria.
Yzaguirre , quin vermut!!! I de Reus!!!
Ooooooooo KB
Muhahahahahabahahahhaahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhaahahahahhaah
Muuuuhahahhahahahahhahahahahaahbahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhaahhahahahahahahha
Muhahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahbahahahahahahahja
#Apa quin Vermut!!!!

Washington Colmenero Badalona Esférica ha dit...

vermutasso al passeig, Badalona super, Hard imbecil

Washington Colmenero Badalona Esférica ha dit...

de que vas gossarro?
Ets el Matogrosso del confort termic amb matalassos habituals que regulen el calor i la curvatura de la columna vertebral i ara un detall ets gandul al llit i no pots follar

Hard Mod ha dit...

Avui es día de partit i puntu.
Muhahahahhahaahahhaahahahahhaahahhaahajahahahahahahahahajajahajahha
Muhahahahahhaahahahahahahahahahahahajahahahahahbahaahajhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahagahahahgahagagagaggagahahahahahahhahahahahjajajajjjajauauayattarafagagahahahahahhahaha

Boniatoalexandra ha dit...

avui és dia de follar pels porcs castrats com Hard


mihihihihijiji la renoda
#efectesanders

Mat Cluny ha dit...

Ja no té sentit replicar un porc fet gos, la suntuosa merda que imbrica les seves entranyes li causa un efecte esbudellador, el derrotay. És el que LA IDEA anomenem #efectesanders.

Final de trajecte.

Mat Cluny ha dit...

#efectedoble
#efectederrotay
#efecterenoda
#efectesanders
#efectecapat

Ni Foking Foking
Ni Primus Filius

Hard Mod ha dit...

A la piltrafilla en general i a tots en concret, se’ls a d’aclarir que allo dels siglerus d’en Laporta anava per una altra banda , la Mogigata s’acaba d’emocionar, fins i tot ha mullat una mica les calces al veure escrit siglerus … si es que mes truja i gallina no pot ser, … warra, warra .
Muhahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhaha
Muhahahahahahaahhahahahahahaahhaahahahahahahahahhahahahahahahaahahahhahahaahahahhahahaahahahahahah
#Escalfabrguetes
#Rabentcatres.
#Siglera

Boniatoalexandra ha dit...

bestiola, et dono 24 hores per demanar disculpes i la resta em reservo les consequencies. Estas definitivanent advertit

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS
ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS
ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS
ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS
ME SUDA EL ANO DEL GUSTAZO QUE SIENTO CON ESTE DESCALABRO ABSOLUTO DE BARCELONITA, LAPORTITA Y HARDITO

BANZAI ME SIENTO DIOS

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

LA BOLA, LA BOLA, LA BOLA, SOY EL NIÑO DE LA BOLA

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

GOLPE Y PORRAZO
HARDITO LAPORTITA BARCELONITA

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤