PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 18 de setembre del 2023

EL FACTOR TAMAGOTXI ENTRA EN ESCENA + JA SOM CAMPIONS DE XAMPIONS SENSE BAIXAR DE L'AUTOBUS + ENLLESTIDA LA FEINA: SOM CAMPIONS I JA PODEM ANAR A CANALETES

Nota informativa


El factor Tamagotchi (en català i euskera, Tamagotxi) entra en escena. Aquella andròmina pionera en les males arts de l'entreteniment mal entès, coneguda com el Tamagotxi, s'ha convertit en la darrera ocurrència del superdotat periodista Ricard Torquemada. Ara dedica estones a parlar d'això mentre la pilota roda damunt de la gespa. Però tenim les proves dels seus interessos en aquesta marca de distreure criatures de finals del segle XX:

Siguem clars i meridians: 

JA SOM CAMPIONS DE XAMPIONS SENSE BAIXAR DE L'AUTOBUS.


Euromaneta davant del campió de Valònia i Flandes. Poca broma! I tenim un gat català (cat) nascut a Portugal (Ibèria) que ens cau del cel per dotze mesos. Us presentem Fèlix The Cat. El gat català de Cat! 


I segueix la polseguera seleccionadora (a veure si els homes també es planten una vegada a la vida) ... Com també segueix la nostra divisa escrita i explicada fil per randa tot i esperant un oleguerisme-cantonatisme més generalitzat i en tots els gèneres:



................................................

................................................

................................................

................................................




Tot lligat, tot tancat i tot barrat. Hem guanyat el Gamper i ara hem guanyat la Lliga. Com? Ben senzill i geniol. El Podrit és il·legal, ens en refot on siguin i el lloc que disposin a la taula classificatòria. Res. Fantasmagoria de manual i tenebres. La Lliga ara i aquí ja és cosa de dos. El Barça i el Girona. El que vingui des d'ara serà un llarg tràmit fins l'adveniment del Gamper 2024. El Girona serà subcampió i ens acompanyarà en el podi. 

El més important succeix a segona divisió: L'empat del Ñol amb l'Eldenc d'Elda ens demostra que la segona divisió és un bon lloc per als pericos. Tot i això, la tercera sempre és més interessant en tots els termes. Mingorance de blanc i blau, visita a la Verge de Núria!

Dit això, nosaltres tanquem la lliga amb una bonica maneta de 5 dits davant del Betis. Els Joaos són Johans i alcen la maneta nuclear! Cruyff, Neeskens, Fèlix i Cancell es retraten junts!

Imatge potent: Can Francisquet és un clam compartit entre el botiguer encarregat Oriol Sort i els humoristes casposos Tip i Coll. Blanc i negre total per aquests referents, pancarta contundent i bilingüe: "Dona'm la maneta, Pep Lluís / Dame la manita Pepe Luís".

Una altra imatge potent: Jaume Creixell està com una moto i canvia el seu lema "Hem guanyat la lliga sense pixar sang".

Més. Una altra imatge potent: Fernandito Alonso i Jose Maria Aznar fitxen per Biscuter. El flamant pilot asturià ens presenta el Biscuter model Real Madrid 155. Decoració amb la bandera espanyola i escut del Podrit.

Més encara i una altra imatge potent: Els ex-tennistes madridistes Alcaraz i Navidad entren en el món de l'esgrima. Uniformes blancs com els correspon als practicants del noble esport imperial.

Més i més amb una altra imatge potent: Eric Cantona amb barretina aparca el seu tanc estelat davant Can Francisquet i no es talla un pèl amb la pancarta "Jo no jugaré mai amb La Roja"


71 comentaris:

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Entro i veig llacet groc passat de moda ara que tot es va arreglant.
Primer ja veig humor acceptable i ric amb els johans. Avancem per pa pagina i reiteracions sense massa enginy.

Un 3'5 sobre 10.Us queda molt lluny de ser com quan vareu començar anys que fa.

Boniatoalexandra ha dit...

ningú parla de Ter Stegen. Quina cagada!

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Hola canalla!!!

En breu tindreu noticies de l'estiu tremendo del gran amic bogardià, el surfista de riu Santi Espert. Espero el fet que autoritzi la noticia que us deixarà garratibats.

Hard Mod ha dit...

Volem crònica surfista a gudulermi i puntu.
Muhahahahahahahahahaaahahahahahahahah
Muahhahahahahaahahahhaahahahahahahahhahahaaha
#Vermut.

Boniatoalexandra ha dit...

Una hiena parda intenta fer noves relacions havent triturat infinit nombre de persones. És el que té la mala gestió de les emocions. Nosaltres ja hem optat pel buit total per les hienes pardes i comentem el gol de Joao Cancelo

#somfutbol

Mat Cluny ha dit...

Jo soc aqui per parlar del Barça i no per presenciar una corrida de toros que fan muhahaha. Els toros ni aqui ni enlloc.

Hard Mod ha dit...

Multiplica’t per zero, ets tan inepta que no deixes de fer referència allò que afirmes ignorar ….
Pallassa.
Muhahahaaahaahahahhaahahhahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#Vermut

Hard Mod ha dit...

Vist el teu comentari i enllaçat amb l’anterior que hem fet , sembla que t’estem torejant des de fa anys , capullo.
Muhahahahahahahahahhaahhaahhahaahahahhahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahhahahahaahhaahahahhaahhahahahaahahahahahahhaha
#Vermut.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Ho cantava Manolo Escobar que "no me gusta que a los toros vayas con minifalda".
Un web de futbol ocupat per un amant de la sang i la fiesta nacional.
La xarxa està plena de foros taurins, aquí sobra aquest disbarat salvatge.

Fernando Atienza ha dit...

Soy futbolero, sigo al Barcelona i al Racing, eso no me priva de mi gusto por los toros. Huelo a ignorancia y desprecio inducido por tópicos falsamente animalistas al respecto. Acaso nadie sabe de que se trata cuando hablamos de toros bravos ¡Pregunto y respondo!
¿Por qué el toro es bravo? Como todos los herbívoros, el toro bravo sabe por instinto que tiene depredadores que en todo momento pueden estar al acecho. La mayor parte de las especies optan simplemente por huir. Sin embargo el toro, si es bravo, en muchas ocasiones se arranca en embestida ante todo lo que le provoque, sobre todo si está solo.
Esa es la realidad compatible con el amor por el deporte.

Hard Mod ha dit...

Marxa i així ens desempalleguem de tant miserable .
Muhahahahahhaahhaahahahahahahah
Muhahahahhaahhaahahahaahahhaahahah
#Vermut.

Hard Mod ha dit...

Et felicito fill.
De la piltrafilla havies de ser … tot la mateixa carronya.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahhaahahahahahahahahahahha
#Vetmut.
#Toreroalegrameldiatorero.

Sergi El Cuc Mutant d'Alella ha dit...

Aquí n'hi ha que reparteix més hòsties que el bisbe de Solsona abans de pirar amb una feligresa.

marga bosch i el seu verb ha dit...

De ben petiteta els toros m'han fet arrufar el nas, per por o per precaució no sé pas si per instint o mera basarda. El futbol és més planer encara que a vegades com juguen els equips durs la sang pot correr, penseu en el Getafe. Però el fons de tot és l'ètica lligada al fet de dutxar-se en cos i ànima. LA SALUT mental i física i el fet de netejar l'ànima, el carrer i la plaça del poble o ciutat de cada esser. Ser de poble no és deshonra, ser de poble brut sí que ho és i ser un amant dels toros des d'un poble brut és lesiu per la vida dels altres. Però jo soc de futbol, avui sense anar més lluny farem trobada amb entrepans i beguda davant del monitor gegant del cafè de la Muralla vella de Mataró al costat del fossar i la muralla de Can Xammar i serem el que som com bogarderistes de ciutat neta i ho fem des de fa temps, des que encara ens trobavem a la Riera en l'altre cafè ara tancat. Però toros...Mai!

Fernando Atienza ha dit...

¡ Ojo!

Boniatoalexandra ha dit...

Jesulin de Ubrique, aquí?

Francesc ha dit...

encara es pot caure més baix però La Idea som gent de futbol i no perdem més el temps amb segons qui

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Ara el torero de guardia es queixa quan ell i només ell va deixar anar des del minut zero el inconfusible remugar del toro que és el maga arxisobat muhahahaha. Cria cuervos i recoje tempestades o sigui cria toros y recoje cornadas.

Doctrina Mistinguet ha dit...

Cal garlar de tauromaquia aquí?

Abans taurons que tauromaquia!

Visca el Barça!

Boniatoalexandra ha dit...

Mistingueta!!!!
Els taurons fan mihihi sota l'aigua. Els toros fan muhahahaha damunt la peixera i escupen.
La Idea volem futbol i el futbol ha patlay. Barça 5 Anvers 0

marga bosch i el seu verb ha dit...

ambient net i agradable al cafè de la Muralla Vella, la tele mostrava els gols i menjavem entrepans i preniem uns beures. Això és el que volem i el que som. Ningú parlant de corridas de toros a la vista

Astrid Barriada ha dit...

s'ha de ser tonto per preferir toros abans que futbol, era evident que amb tot això del muhahaha el que hi havia era un toro en zel.

penyabogarde ha dit...

Una polèmica prescindible, tractant-se de gustos i maneres de veure la vida i els esports.

LA JUNTA

Javi Lidón Mingorance EL CLOT EL CLOT Y EL CLOT ha dit...

Buenos días.

¿¿¿¿¿ Algún argumento convincente que justifique el escrache hacia un jugador del Español que lleva en su apellido el mismo que llevo yo en persona ???????


No me apetece, me parece soso y tal vez produce grima.


Javi

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

jo opino de dues coses que em semblen rares.

Em sembla rar que es forci el tema del gat Félix amb el Cat quan aquest monosílab és gat en anglès. Potser la frenada ha estat tardana i us heu passat pel meu gust.

Em sembla que fer l'animal acaba passant factura, Virihard. Veig i miro i repasso comentaris anteriors on t'adjudiquen el paper de torero i segur que els excesos del MU MU HA faciliten aquestes interpretacions

Opino i aconsello

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Bon dia tinguin i no s'entretinguin!

Només em falta el vist-i-plau d'en Santi Espert i tindreu una primicia única del nou episodi de la vida fluvial del gudulermi fluvial més estimat.

Faust

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

¿Y si os dejais de nazionalismos?

Joan Patateta ha dit...

Casio, d'entrada fots cagar.

Hard Mod ha dit...

Només per aquest motiu es d’obligat compliment , babau.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaah
Muhahahahahahahahhahahaahahahahahaahahahhahahahahahahahahah
#Vermut
#Acagaralavia
#Apasturararbeca

Hard Mod ha dit...

No t’escalfis, fastigós , està clar que tot plegat ea producte del lixiviat que tens per farciment cranial .
Muhahahahahhahaahhahahahaahahahahhaahhahaahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahajajahahahahahhahahahah
#Vermut

Hard Mod ha dit...

Efectivament , cal tirat de la cadena i diluir aquest nyordac1 dins el crack d’en fastigós … així la mateixa merda queda en el mateix contenidor .
Muhahahahahhaahahahahhaahhahahahahaahhahahaha
Muhahahahahahahahhahaahhaahhaahhahaahhaha
#Vermut
#Nyordonazis ni aquí ni enlloc
#Apidolarawaterloo
#Gilda
#Fartons

Boniatoalexandra ha dit...

quin repertori de corrida en 4 missatges oreja, rabo, vuelta al ruedo, torerooooo

aqui es parla de futbol

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Parece que molesto con mi taxativo comentario. Me limito a ojear en esta pocilga recomendada por F. A.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Amic Casio
de tú només em grinyola que tinguis un cognom que inclou el matón Milosevic, per la resta et puc recolzar, una victima més de les embestides del toro del muhaha. Toro perillós.
Però com fem a LA IDEA nosaltres som gent de futbol i del Barça. Quan sentis parlar en majuscules de LA IDEA podras veure que som gent de futbol que volem fer amistats justament per evitar les cornades que alguns dels nostres han rebut des de fa temps per part del toro i del torero que corre i insulta a tothom a diari

Hard Mod ha dit...

A tu et va massa el rabo per fer sense impostura un comentari com aquest.
Ara intenteu defugir la connexió amb aquest tipus d’impresentables , però l’heu convidat vosaltres .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahhahaahahhaah
#Vermut
#Aquisobrentontosdelcul
#Fartons .

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Sort que soc lleugera de reflexos i estic entrenada, he vist un toro que em venia de cara i he saltat amb energia cap a l'interior del meu Jeep. El meu vehicle és fort i jo condueixo a prova de toros, borratxos al volant i altres incidències.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

El toro remuga i el meu Jeep ho esquiva gràcies al meu savoir faire de conductora experta. Els toros i els toreros tenen enveja del meu Jeep. Tinc Jeepppppppppppppppppppp! Tinc un Jeep fantàstic! El meu Jeep és només meu. El meu Jeep i jo, només és meu com els gelats Magnum "mío, solo mío"

Jaume el Fatalista ha dit...

Un Jeep, un toro i un torero.
Es posa tot molt i molt interessant.
Segueixo el conducte i el fil.
Tornar al blog i veure que l'evolució és angosta com un barranc verge.

Boniatoalexandra ha dit...

Pocahontas, quin model de Jeep?

Francesc ha dit...

N'hi ha amb sort que tenen un Jeep, bona gent.

N'hi ha altres que els falta un Xip, mala raça de mal toro.


Juasss Juasss la renoda!!!

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Jeep Renegade, diesel, nou de trinca.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

i per postres la infantilada del Tamagochi, cau tot en ridicul i mira que els vull ajudar

Casio Torredemer Milosevic-Carpanta ha dit...

em costa de seguir el fil i el trobo fascinant

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Doncs... Jo dic bon dia de part meva i del meu mestre i mentor Eduard Antiartista de Reus.
Us lliuro el poema dels divendres. US AGRADARÀ MOLT.
US AGRADARÀ MOLT
MOLT I MOLT, SEGUR QUE US AGRADARÀ MOLT.

Vector

El vertex de la porteria és el vector del gol
i la sabata del gol és la bota del qui ho vol
sembla vent de ventilador en sortida d'un sol
i el millor sempre és que no sigui un parasol



SEGUR QUE US HA AGRADAT, MAI OPINEU I PENSO QUE EL SILENCI ÉS APLAUDIMENT, OI QUE SÍ?




Passeu un molt bon cap de setmana

Marc

penyabogarde ha dit...

Estimat Marc! Ens agrada molt! Ho llegim tots els divendres! Ets dels nostres!
Gràcies, geniol, genial i ben escrit. Literatura i futbol de bon veure.

La Junta

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Escribo indistintamente en catalán y en castellano. Anteayer opté por el castellano paterno y materno y ayer opté por un catalán pulcro y sin problemas, me parece que merezco un aplauso. Me amo a mi mismo. Hoy optaré por el castellano, sin menoscabar el catalán que merece su lugar en el mundo bajo el sol o la luna.
Me abrocho el cinturón para decir cuatro cosas que me resultan sorprendentes de este blog deportivo que a la vista de sus interminables y ricas retahilas de comentarios me deja asombrado y admirado. Mis cuatro cosas son anotaciones sobre estilo, sobre fondo, sobre formas y sobre contenidos. El estilo me parece mejorable pero es fresco y combina bien las imagenes y los textos, a veces algo estridentes y con recursos prescindibles como el tamagochi que ya está más que superado. Pero es llevadero. Sobre el fondo me dirijo a quienes dirimen follones y no acabo de medir las fuerzas que comporta la pelea aparentemente agria pero no por ello deja de ser sana. En cuanto a las formas, esto ya es más delicado ya que es bien conocido el problema de la percepción real de las intenciones ante textos de pantalla que merecen un refuerzo en forma de emoticones auxiliares. Los contenidos se ajustan al modelo de un blog flexible y las apariencias confunden algo pero el resultado es positivo.

Debo dejar claro que no apuesto por la tendencia politica del blog, en cuanto al barcelonismo en ello nos podemos entender, soy de los que gritan VISCA EL BARÇA sin chismorreos, apuesto por este club por simpatía de origen familiar y por la proximidad entre Masnou y la ciudad condal.

Lo mío es el zarpazo, mis apellidos refuerzan la condición cosmopolita de mi ser, de mis zarpazos pero tambien de mis diálogos, sofismas y petardeos.

El petardeo me interesa y lo describo como la acepción engañosa, astuta y hábil y, en particular, el petardeo realizado con la intención de obtener algún beneficio económico,
pero aquí solo espero destellos de relación sin forzar la máquina.

Me quedo por aquí.

Hard Mod ha dit...

Però
Quina xapa mes infumable !!!
Quina turra mes avorrida … però quin egolatrisme cultural de merda sobre la llengua …
A la que he llegit que s’estima molt ja ha quedat clar que se la pela com un mico … no cal llegir mes .
Perquè sempre acaben caient aquí la meeeerrrrrrda mes merdosa que corre per la xarxa … i es que els impresentables de la piltrafilla tenen iman i ho Aboquen tot aquí .
Quin fàstic .. eh? Berry?
Eeeeeeeeeeevssssssaaa!!!!!!
Muhahahahahhahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahah
Muhahahahahahahahhahaahahahahahahahahah
#Vermut
#Gilda
#Fota’telcastellalcul
#Nyordos ni aquí ni enlloc
#Stop Piltrafes i altres deixalles en espais públics .

Pocahontas Mermeliu ha dit...

soc feliç amb el meu Jeep

Boniatoalexandra ha dit...

Casio Torredemer, me interesa todo lo que escribes. A ver si nos conocemos más

Boniatoalexandra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

d'entrada no em molesta que em diguis Berry, tampoc veig que et molesti que et digui Virihard malgrat evocar els bons temps. A mi em reconforta l'escrit del que signa Torremeder. Benvingut i rebut hauria de ser qui fa esforç amb la paraula. Acas no va ser aplaudit el teu llarg pregó de la 1a festa major, la de l'estrena de Pirates? Doncs igualment. Ara soc a Calonge, poble de llibres, cadascun amb lo seu i el que és meu ja ho saps, com el disc que em vas deixar de Dire Straits i que sempre que escolto la copia CD em fa pensar el el significat de l'amistat. Ara m'esquives massa i fot molt

Hard Mod ha dit...

Poc tardaves en escriure en castellà com vas dir que ni feies i quw nosltres teníem manca de comprensió lectora oi … lerda .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahvaavavavahavahavavavghahahahahahahahahhahaahahahahahhahahaahahahahahahahahahahagagahhaahahahgagagagagagaggahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahaha
#Vermut
#Lerda
#Nyorda
#ipuntu

Boniatoalexandra ha dit...

no accepto lliçons de catalanitat, racista torero!

Boniatoalexandra ha dit...

Jesulin de Ubrique no és futbolista

Anònim ha dit...

Hard Mod

Anònim ha dit...

Està clar que la revelació de la teva impostura t’ha llançat a la distracció de la qüestió … quw ai se’t donen lliçons de catalanitat … mu ha ha i ha …. Pallassa .
Se’t dona la mes gran de les lliçons de mentidera.
Del que ets i mes enllà de la pleitesia que enmarques , bocamolla.
Muhahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahahahvaahbahaha
#Vermut
#Lerda
#Nyorda

Boniatoalexandra ha dit...

Mentidera, jo??

Au confessa't a l'ermita de Roncesvalles.

Mentidera????

Tens proves???

Torero!!!

Impostor tu, rejoneador barato!!

Proves, vull proves!

Pocahondas Mermeliu ha dit...

Comentaves una cosa del meu Jeep?

Francesc ha dit...

Algun problema amb l'Alexandra? Eh, torero matón de cantonada Fleming/ Verdaguer?
Deixa d'incordiar i mutis al pico. Asetjador.

Boniatoalexandra ha dit...

en el whats

Hard Mod ha dit...

Frikirrin , que has estat sempre un xuloputes de tres al quart, no es novetat, ara que fer-te a mes a mes el marixulo ja es patètic .
T’escau.
Muhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha
#Vermut.

Francesc ha dit...

li has dit mentidera a l'Alexandra. Et sembla poc? Tu que ets el rei de la mentida premianenca

Boniatoalexandra ha dit...

Thank You Francesc

Mat Cluny ha dit...

Hardpolla, aqui hem dit que es parla de futbol!
Parlar de futbol és el que toca. Barça i Girona per exemple. Saps el que és una pilota? Si vols La Idea et fem un seminari complet

Javi Lidón Mingorance EL CLOT ha dit...

¡¡¡¡ Buenos días !!!!

Recojo el guante gentilmente lanzado por mi amigo colega Mat.
¡¡¡¡ Hablemos de futbol !!!
De entrada y para no cansar al personal, una pregunta a quien administra este blog:

¿Obedece a una broma, un fario fetén o un simple gesto de memoria deportiva el mero hecho de usar mi apellido para renacer a un jugador del RCD Espanyol?

Muchas gracias por su atención.


Javi

Boniatoalexandra ha dit...

ens ajudem i som persones

Hard Mod ha dit...

Dilluns de vermut , perquè per alguns es festíu i per altres no, a roncesvalles , no es firat.
Ens encanta !!!
Esperem que la piltrafilla torni de madriT perquè l’autocar era gratis.
#Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahah
#Vermut
#Tapaboques

Mat Cluny ha dit...

PRESSUPOSES MOLTA CACA.
La Idea som del Barça, així que ni som piltrafilla, ni som d'anar a Madrid.
Almenys has dit alguna cosa de futbol: Tanoca!

Hard Mod ha dit...

Mat-at, ens acabes de confirmar que ahir et va quedar una mala nit Davant els resultats esportius del teu equip merengue , i enutjat , has vingut a descarregar la teva ira aquí, al Crisol culé per exel·lencia.
Sabem del pal que vas i de la teva dèria malaltissa per amagar-ho.
Escriure a la bogarde no et salvarà de res … perquè la bogarde , mai , mai, mai … mai falla.
Muhahahahahahhahahahahaahhaahahabahhaahahahahahahjahaahhahaa
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Pringat
#Gilda
#Fartons
#Yzaguirre
#matengues
#Merdabeu

Mat Cluny ha dit...

El putu amo de la calumnia ets!
Jo mai he estat madridista.
El que sembla madridista des del primer dia ets tu, boicotejant les vides dels altres.
Tanoca!

Pocahontas Mermeliu ha dit...

un toro en zel muhahahahaha ja ho diu prou clar muhahahahahha el Diestro Hardero de la verònica y la muleta