PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 4 de setembre del 2023

El retorn del blog bogardista és el retorn de la dignitat del periodisme compromès en la recuperació i defensa dels valors del FOOTBALL i de les arrels essencials del FC Barcelona.



DECLARACIÓ EN CALENT

A) El retorn del blog bogardista és el retorn de la dignitat del periodisme compromès en la recuperació i defensa dels valors del FOOTBALL i de les arrels essencials del FC Barcelona. 

B) Ens posem al dia sense remenar més la brossa de les seleccions espanyoles d'homes i dones, els seus directius i entrenadors i l'entorn podrit que les acull. La nostra divisa sempre serà SI NO VOLS POLS NO VAGIS A L'ERA. Què hem de dir que no sabéssim! 

C) El màxim objectiu d'un jugador i d'una jugadora footballística que pertany al FC Barcelona és jugar i, si pot ser guanyar, amb el FC Barcelona. Fidel a la línia, el bogardisme anima aquests objectius i també recorda el país vexat que som i la llengua perseguida que es parla als Països Catalans. 

D) El bogardisme, recordem-ho, vol fer esmenes totals a la deriva financera en que està sotmès el nostre FOOTBALL. Denunciem amb fermesa el parc d'atraccions que configura el nou món de la pilota. Ens caguem en la lliga nord-americana (un "Rodeo" en tota regla), espanyola (una "corrida") i en els xous dels emirats petrolers. Ens hi caguem i molt. 

E) Resumint tots els punts us oferim la primera fotografia de la temporada amb en Cantona davant de Can Francisquet amb la pancarta sagrada de SI NO VOLS POLS NO VAGIS A L'ERA acompanyada de senyera estelada d'estel roig i bandera del FC Barcelona de Barcelona.

No ens movem de Can Francisquet: Mireu en Joan Gamper en doble versió, vestit d'home i vestit de dona, celebrant el doblet gamperià d'aquest estiu, degudament pancartejat: "Soc en Joan i la Joana Gamper i celebro el meu trofeu".

Seguim a Can Francisquet : L'encarregat major de la botiga, Oriol Sort, presenta els dos nous Joans. En Joan Fèlix i el Joan Cancell. Dues noves figures del club que tindran molt a dir i a demostrar.

Seguim a Can Francisquet: Un parell d'Oriols a la vista. Oriol Romeu i Oriol Sort, gent de cap degudament pelat i orgullós. Benvingut i retrobat sigui l'Oriol de can Romeu!

Anem a la torradora: El cuiner Kalikenyo fa girar els caps de Deco i Mendes amb estil. La torradora a l'ast del bogardisme és així. No volem voltors ni traficants de canalla!

Celebrem el triomf davant l'Osasuna (1 a 2) i ho fem amb Jaume Creixell i el seu missatge clàssic i definitiu: "Aquest any guanyarem però pixarem sang".


125 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre , una crònica impecable !!!!!
Muhahahahahahahahaha

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

interessant d'entrada i anunci d'una temporada collonuda

Filiprim Reniu ha dit...

m'agrada tot però en el darrer llistat de comentaris em sento sorprenentment insultat per algú i em sobte quan soc nou en el blog, em resulta molt estrany

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Una reentré especial que m'adverteix de que potser hi haurà canvi de to, potser potser.
Jo aquí, bregant i ajudant. El de sempre ja té prou feina amb la que li espera amb en Bellonch, no cal dir que Folch va ser poc i molt poc (Ara veig que Gamper és doble esser)

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...



Hola, només hola i dir que es fa difícil de resumir el seguit de converses preocupants que tenim en el whats.

Ens hem proposat tallar del tot amb Bogarde, tallar a mitjes o mantenir activitat. Ha sortit mantenir activitat a Bogarde i potenciar el blog web de LA IDEA.

AVISEM de manera neta i clara que no gosarem el blanqueig d'algú que supera a Rubiales en el maltractament del gènere. Està molt AVISAT el brut de Hard.

Volia escriure un dia de la tercera setmana d'agost i em vaig frenar.

La majoria de LA IDEA ha decidit mantenir activitat aquí i enfortir el blog web de LA IDEA

Hard Mod ha dit...

Tu com la resta de catalanets ben pensants, i com es habitual al blog , entreu aquí fent el graciós … en el teu cas, que acabaria a hosties això ,,,, perquè que la resta es peguin est bé mentre tu no rebis, però cuan et diuen que igual la primera et cau a tu per orni ,,,, l’hora ja es un insult . Perquè tu ho ets tot i ningú et tús … molt bé … que et bombin idiota .
Que ets nou, haver-te informat , gamarús , tens centenars de fils a tal efecte i zero excuses, i si no t’agrada, ratlla al mig i costat i costat .
I puntu
Au … queda amb algun ionqui del teu poble i t’hi pegues.
Muhahahahahahahahahahhaahahhaahahahahhaahahahahhaha
Muhahahahahahahhaahhahahahahahahahahahaahhaahha
#Vermut
#Stop pegaires
#Gilda
#Siesqueaquisobrenmongos.

Hard Mod ha dit...

Ets tan manyefla i curt de gambals que encara vas escrivint que ets qui per ajudar i no passes de ser un xivato de tres al quart que aporta informació pèssima .
La qual cosa, aquesta darrera , es motiu de feafent escarni i rius de llàgrimes, del que arribem a riure, però res, tu segueix informant … que ho bordes … com un gos , no que ho brodes.
Geniol.
Muhahahahahahahhahaahahahahahahhahaahhahahahahahahaah
Muhahahahhahahahahahahahahahahahaahhahaahajhaajjahaahhahaahhahaahjahahahajaahhahhahhaahahhahaahhaha
#Vermut
#Fastiguejat
#Jutjatdeguardia .. mu-ha.
#Pringat
#onerestual77
#

Hard Mod ha dit...

El que decideixi el vostre Gulag, ens rellisca … i puntu, a plorar al cementiri, colla de momies , pesats i tifes varies.
A cagar a la via !!!
Au , feu un trenet i cap a la costa, com els nens de P-3, amb una cordeta i a l’altra ma un rotllet de paper de cel·lulosa. Au …!!!
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahhahaahhaahahahhaahahahhaahhaha
Muhahahahhaahahahhaahahhaahhaahahahahahhaahahahahahahahahahahahhaahahahah
#Pringats
#Vermut
#Marxem 97538764578 vegada
#Totbogardeores

Filiprim Reniu ha dit...

resulta incomprensible que em facin aquesta bronca. El que em fa bronca auguro que está confod

Boniatoalexandra ha dit...

Quin afany de protagonisme quw tens Hardy!!! En nom de qui xerres, portaveu de tu com ets??

Astrid Barriada ha dit...

quina vida més amarga que disposes com per renyar tots els dies la gent. Al nostre grup ens informen que has estat tot l'agost burxant la guilla i filant la daga de sang. Fas una pena enorme

Boniatoalexandra ha dit...

confirmo el sentiment escrit de l'Astrid

Hard Mod ha dit...

Acabes de deixar ben clar que el teu narcisisme passa per qüestionar a la resta … OKB .
Perquè sempre, la culpa es d’altri, igual que la impostura …
A la que us les canten clares i rodones us passa això , i es el que te ser el que sou … i puntu .
Muhahahahhahahaahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahhaahah
#Vermut
#Amargats
#Potols
#Aquisobrenmongos
#Gilda
#Fartons

marga bosch i el seu verb ha dit...

Abandona d'una PUNYETERA I BRUTA vegada aquesta fixació per La Idea!
Nosaltres som gent unida per sensacions bones i valors de bé, tu que ets brut comences plantant gent, segueixes amb insults i ara et fas el portaveu de la Penya Bogarde.

El problema és que sembla que gaudeixes del vist i plau del webmaster de la pàgina.

Lamentable

Hard Mod ha dit...

Insistint en el maniqueisme propi de les escorrialles del blog , la bilis surt per la boca en forma de bromera llefiscosa dels de sempre, perquè el món son ells, el centre del blog … això si no s’escapa a ningú que fa dos escrits algú retreia L’afany de protagonisme a altri … mira pelandrusca, a nosaltres això de la Idea o com li diguis perquè ni puta idea en teniu del que va la bogarde , ens rellisca , dessua i/ o ens la pela … sou una colla de piltrafes i pelleringues, uns escaldums de tendrums, ociósos de la vida que entreu al blog arrossegant-hi la vostra miseria.
Sou els típics que seguí pensant que sou algú… com si us haguéssiu fartat de l’oreal a perruqueria i is haguéssiu cregut allo de que ho valeu … miserables , farts d’anar al corte ingles a que is donin la raó en tot…. I va i us surt un gra al cul , us creixen els nans i us foteu de lloros amb la realitat…. Que no es ça de l fastigós i això is frustra i enutja mes …
Fote-vos , us ho guanyeu a pols .
Efectivament teniu el que us mereixeu … ineptes de la vida.
Aneu al vostre blog de merda a empastifar-vos de carronya.
Desapareix mòmia .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahaahhahaahahahahhahahaahahhaahahahahah
Muhahahahahahhahahahahahahahahahhahaahahahahhahahahaahhaahhahaahahahahhahaahhahahahahahahahah
#Vermut.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Vermut de què? Basc? Ho hem de repetir que ens agrada català o torinès?
En el teu darrer comentari brut com sempre demostres que regalimes i demostres viure en una realitat bruta i paral.lela i des d'aquesta societat teva bruta i sense passar el fregall, realitat tristament personal, pretens dir com som els que vivim en el món real. Fas pena, a vegades por, a vegades terror, a vegades riure. Ets polivalent que no vol dir valent. Ets covard amagat en un món que no és el món dels humans. Tú el que has brutament escrit no respon a la vida
Policovard!

Boniatoalexandra ha dit...

Policovard, polihardad

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

Veiam, veiam, o sigui que tens patent de cors per repartir estopa i per impartir moral?

Amb una setmaneta aqui llegeixo coses teves dignes de ser replicades, cosa que vull treballar a fons. Soc un curios de mena

Hard Mod ha dit...

A veure bocamoll, que ens la dessua la teva opinió , que ens qüestionis o ens jutgis i puntu, si no la toques, a plorar a casa … això es la bogarde i puntu.
Muhahahahahahahahahahhaahhaahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahaahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut

Hard Mod ha dit...

Stop momies .

Muhahahahhahahahahahaahhaahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahaahahahhaahahahahhahahahahahahahahaahha
#Vermut

Boniatoalexandra ha dit...

p o l i c o v a r d

Hard Mod ha dit...

Monopoly … només conjugues poli … pallassa .
Muhahahahahahahahaahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahaahahahahahahahah
#Vermut
#Trucalapoli
#Fartons

Maria Josep Rierol Altamirada Vilassar de Dalt 1960 des del castell ha dit...

Hard, estas molt repetit. Plega i cuida't

Mat Cluny ha dit...

mirem endavant,
sense Hard
temporada futbol,
gols i joc.
Els temes del tonto no interessen res.
Si no marxa i si no el bloqueja la penya, doncs nosaltres La Idea ni cas d'ell.
Existencia zero.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

les restes (-) no sumen (+)
i els estirabots, boten però no voten

6-6=0
estirabots afirmatiu (+) BOT
negatiu (-) VOT

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

BUENOS Y MALOS DÍAS MEQUETREFES
SOY EL NIÑO DE LA BOLA
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

MI EQUIPO ES EL LIDER
SOMOS LA REHOSTIA
VOSOTROS CULEROS CON NEGREIRA APAÑANDO RESULTADOS
VOSOTROS EN LA OLLA DE LOS CEPORROS CALIENTES.
ESA OLLA QUE ES LA PISCINA CALIENTE DE HARDITO, LAPORTITA Y BOGARDITO.
SABEIS QUE DISPONGO DE GALERÍA DE ARTE.
SABEIS QUE SOY EL NIÑO DE LA BOLA.
SABEIS QUE ME ENCANTA CANTAR BOLEROS.
SABEIS QUE EL MADRIDISMO ES EL JUEGO HECHO ARTE.
SABEIS QUE SOIS ESCORIA DE UN PASADO NEGRO E INDIGNO.
SABEIS QUE YO OS INDICO EL CAMINO DE VUESTRA REDENCIÓN.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
¿¿¿¿ OS GUSTA EL FUTBOL, BOBOS ????
YA SABEIS LO QUE OS TOCA, BOBOS:
VENGAN TODOS AL MADRIDISMO Y A GOZAR.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
BANZAI LA BOLA DEL NIÑO.

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

El meu primer balanç d'aquest blog és que suspenc amb un zero al senyor de la Bola per ser del Madrid, al senyor Hard Mod molt deficient per menysprear a tothom i fins i tot per menysprear un nouvingut com jo, i al senyor Conrad li poso un insuficient per incomprensible.

Boniato aprovat per que el veig patir, tot i que el seu estil no em convenç.

De la resta de gent encara he d'avaluar amb més profunditat.

Esbrino, valoro i m'enganxo a aquest blog.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ho tinc tot preparat a les Medes. Festassa de la Diada 11 setembre.

Vull el Banzai en persona. Vull Sir Hard en persona que el trobo fet un xicot fort com un roc i ben parit. Omplim la grada de la Meda Gran que tindrà de tot amb animació i crits de Visca Sir Hard!
Aleshores els Segadors i després mocs i gargalls damunt del Banzai.
Hi haurà petanca, cant coral amb la Coral Medenca i vermut amb tapes variades a L'Estartit.
Feu camí i feu forat a l'agenda.

Sou grandiosos, visca la Penya Bogarde!

Filiprim Reniu ha dit...

M'agrada aquesta proposta de l'Esperit, és constructiva i atractiva

Boniatoalexandra ha dit...

Esnaola, estas boig?
Anomenes el Rubialeshard com a "Sir Hard". Et passes mil pobles, pescador de sardines!!!!!!

Hard Mod ha dit...

La obsessiva-compulsiva del blog està a la que salta …. Típic de ionqui , això si es justifica impudicament carregant sempre a , sempre , en la resta … impostura infantiloide on n’hi hagi.
Patata bullida … cardes pena.
A plorar al cementiri.
Muhahahahhahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahjaahjaahahahah
Muhahahahahajajajajajaajajajajahahahahahhahahaahahahahhahahhaahahahhaahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahahhahahaahahahaha
#Vermut.
#Gilda
#Fartons
#Stop Piltrafes indecents.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hola, holeta, amor, Hard, amor nostre, amor que ens ajuntes!
Mira si som generoses i generosos que et dediquem un POST COMPLET a la teva persona i expliquem coses que et deixaran fet un desfet de temps d'enveja.

Hola Hard, hola holeta, mira mira mira que miris i vegis com et dediquem el nostre festí resument l'estiu feliç de tota LA IDEA

Mira dedicat i amb el teu nom i tot, dedicat dedicat dedicat, mira!!!

Mira Hard i mireu la resta de bogarderistes i bogarderos.

Mireu i mira que surts com ens agrada, mira mira:

https://margaboschlaidea.blogspot.com/2023/06/ser-de-la-idea-es-el-millor-que-hi-ha-i.html

marga bosch i el seu verb ha dit...

món mundial i net, mireu mireu:

https://margaboschlaidea.blogspot.com/2023/06/ser-de-la-idea-es-el-millor-que-hi-ha-i.html

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

quan llegiu la nostra epopeia el muhahahahaha serà un ridicul mihihihihihi descafeinat

ben escrit i ben retratat super Marga, és de xupar-hi els dits

Filiprim Reniu ha dit...

Esbrino les disputes i contrasto opinions. M'he informat amb l'enllaç facilitat per M.Bosch.
Correcte, alegre i escatidor. El millor de tot és la participació i treure bon suc amb el pretext tranquil del propi futbol.

Constato en l'enllaç que hi ha un agrupament de gent a la defensiva, com si hagués succeït un repte o una baralla insospitada. Veig dades que apunten a una colla, bé.

Gràcies per l'enllaç que facilita contrastar les parts en litigi.

Manoi La Idea que diuen i renoi el Hard-Moid que replica.

La foto il.lustra una colla en uns temps de poca sociabilitat.

MADRIDISTA BANZAI LA BOLA Y YO ha dit...

HARDITO LINDO, ESPERO QUE HAYAS SACIADO TU BOCA CON MI COMENTARIO ANTERIOR.

BANZAI REBOMBÓN

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

He trobat la paraula triple per tancar la carpeta Hard!!!!!!!!
Cataplasma-Carpanta-Hardplasta!!!!!

Carpeta Closed
Finish C. C. H.

postdata : Super reportatge al web de La Idea, vist, rigut i aplaudit. Gran Marga!!!!!

Hard Mod ha dit...

De fa anys que el nostre vermut traspassa fronteres i es que la miseria de la piltrafilla passa per temir whatsapp, blog i tot de femers ad oc… stupendut.
Ens la ressua , i es que a la baogarde sabem qui som , que volem i on anem … bo necessitem subterfugis manguis … i puntu .
Que pringats ….
Muhahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahah
Muhahahhahahaahhahahaahahahahjahajahahaahahhaahahahahah
#Vermut
#Pagafantes
#Fartons
#Gilda
#Stop frikis .

marga bosch i el seu verb ha dit...

corrector LA IDEA

De fa anys que el nostre vermut català és LA IDEA i traspassa fronteres i es que la miseria de la HARDILERIA passa per EMBRUTAR i tot de femers ad oc… stupendut (S'ESCRIU AMB "E")
Ens la DIGNIFICA , i es que a LA IDEA sabem qui som , que volem i on anem … bo necessitem subterfugis bruts.
Muhahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahah
Muhahahhahahaahhahahaahahahahjahajahahaahahhaahahahahah
#Vermut CATALÀ
#Pagafantes PAGACOCACOLA
#Fartons FARTS
#Gilda GIL
#Stop frikis BRUTS

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia en nom meu i del meu mentor i mestre Eduard Antiartista de Reus, flor del bar Teína de Reus mateix i sempre al meu costat i al vostre. Us renovo el costum de lliurar-vos el poema dels divendres.

LLEU

El tot de lleu que fa vitrina
que no és pas tort ni que trina
aleshores el riu és xut de gol
que baixa la torrentada i guanya!


Passeu un bon cap de setmana

Marc

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Viri, hem de parlar no?
Doncs parlem-ne. El cas és que ja dura massa la gaita, el sac de gemecs i la cornamusa que et portes entre l'aixella, no creus? No vull ser pallissa que per això ja està l'alcalde per tant mirem de fer el que és precís i sense entrar en laberints. Havent gent nova per aquí i en alguns casos afectada per les teves respostes d'estomac, potser que recapitulem la trajectoria. Primer cal explicar a la gent que el teu àlies de Hard Mod té un punt enginyós però pel meu gust sona massa com a tecnológic més que altra cosa. Si entrem en canal recorda la gent de Premià de Mar la teva bonhomia, el teu tarannà afable i la dedicació a festes populars, la Major i especialment a Penjaculpes, Pirates i Premianencs, el que en direm un dels imprescindibles. Essent com ets de ben parit i sociable, havent superat anys d'ostracisme municipal i sortint ben reexit em pregunto sobre quins set sous et fan emprar aquest àlies agressiu i pocasolta? D'acord, em diras muhahaha i seguiras com un sant pau feliç i cantàire, d'acord.

Però què en treus d'agredir a tot déu? Suposo bé de pensar que necessites desdoblar la personalitat per oferir una versió gore i tarantinesca, oi? Ho dic per aquella disfressa que vas adoptar en el Gararrock de 2019. Callo? Callo!

Si has estat puntal en moltes coses, si has sabut diblar en Folch, perdona, o passar de puntetes quan en Bellonch et feia la peineta, por segura, perdona. ALESHORES PER QUÈ?

Els de La Idea han sabut unificar el seu victimisme, en Francesc i menda lerenda advertim i recolzem el teu retorn mai descartat al Viriato. Aleshores què?

Aleshores arriben un parell de nous comentadors despistats i els carregues la tinta letal de l'insult sense to ni so.

PER QUÈ?

COYOTE sense DAX bareto CAPOTE Arenys de Mar a la riera a baix amb la N-II ha dit...

és curiós que ningú parli del Barça per aquí

veniu al Bar Capote que flipareu calamars a la romana com mai que jo hi vaig setmanalment.

jo parlo del FC Barcelona per exemple no entenc el fitxatge de Joao Felix

Astrid Barriada ha dit...

Coyote, a mi em costa molta parlar de futbol quan del que es cou ara i aquí és com fotre fora a un perill públic que muharreja fent muhhahahahaha

Boniatoalexandra ha dit...

Marga, bon zaska amb el teu comentari copiant el comentari del Hard amb sucoses variacions, ets de traca i mocador

Boniatoalexandra ha dit...

Ted, escrius molt bé i aclareixes molt del cas

Hard Mod ha dit...

La teva ineptitud creativa fa que ens necessitis de referent , perquè ets una merdosa i ho saps.
Mer-do -sa
Muhahahaahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahah
#Vetmut.

Hard Mod ha dit...

Reaccions idèntiques , respostes idèntiques … pseudonims idèntics …
Muhahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahhahaahahahhahahahaha
#Mer-do-sa
#Vermut
#Fartons
#Aquisobrentontosdelcul

Hard Mod ha dit...

Normal , amb una cigala a la boca …
Muhahahahahhaahhahahaahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Follatontes

Boniatoalexandra ha dit...

jo no necessito jugar amb pseudonims identics, per aquesta tasca estas tu i els pseudonims que narra Ted Berrigan

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
#Vermut.

Boniatoalexandra ha dit...

els xinesos. mihihihihi
els russos mufmufmufmuf
els francesos mahahahaha
els arabs mujamujamuja

els cafres insultadors.....
muhahahaha muhahahaha

No falla. Jo prefereixo dir gool i celebrar el futbol milllor que els cafres insultadors que bramen el muhahahaha

Soc lliure i feliç

Maria Josep Rierol Altamirada de Vilassar de Dalt des del Castell 1960 ha dit...

Aquest muha muhahahaha és la teva aportació a la diada nacional de Catalunya?
Quin nivell!

Mat Cluny ha dit...

Tractant-se de Hardpanta i la Diada, confesso que podria ser pitjor. El veig més de Valle de los Caidos abans que del Fossar de les Moreres. Boing Boing La Renoda via Fora!

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
Muhahahahahhaahahhahaahahhahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahhaahahahahhahaahhah
#Vermut
#Puta piltrafilla.
#Put a Espanya .
#Farum

Boniatoalexandra ha dit...

Ara jugues al putaespanya de postal? La mula del muhaha faltant el respecte als que celebrem LA DIADA

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Feliç Diada Nacional.
Avui ofrena floral i parlaments seguit de vermut, si si vermut, al mateix parc de Can Rafart. A la tarda manifestacio Barcelona, dos autocars.

VISCA CATALUNYA I VISCA EL BARÇA

Hard Mod ha dit...

La impostura de la piltrafilla creix i creix ….
El que us munta les vermut adés que es un sociata ñordo confés … si si , dels que enterren la penya en cal viva i els acaben amnistiant, aquestos als quw llepes el cul, ela quw ara obriu la boca bocamolla .. aquests que un dia critiqueu ela llaços grocs i ara feu dos posts com ela que acabeu de fer , aquests sou els que ensaboneu als Descamisats com els del vídeo que us deixem … està clar que només podem felicitat-vos pwr ser tan idiotes .
https://www.tiktok.com/@cope_es/video/7276031926631157025
Muhahahahaahhahahahaahhaahahahahhaahahahahahahahhaah
Muhahahahahahahahahhahahahaahhaahahahahhaahahahhaabbaba
#Vermut
#mingarrancia/Cope
#Aquisobrentontosdelcul
#Putapiltrafilla

Boniatoalexandra ha dit...

ni una lliçó teva de catalanitat, jo soc nacionalista i del Barça

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

per ser catalanista mo cal ser del llacet groc. JORDI PUJOL no anava de llacet i treia molt per Catalunya

Hard Mod ha dit...

Ja tenim la implicada en la deixa del iaio i la lerda llepa culs de torn que va de nacionalista, serà de espanyarda, que el primer que feu es escriure aquí en castellà submísament … so lerdos !!
Muhahahahahahahahahahaahh
I el
Quw varen treure The collons va ser allo de les ITV’s, allo dels
Residus , els cotxes de luxe i bla bla bla … pujulerus …. Hahahahahahahahahahah
Pringats !!!
Muhahahahhahahahahahahahahahhaahhaahahahahahahahahahahahhaha
Muhahahahahahhaahhahahaahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahabahababababaabababababba
#Vermut
#Yzaguirre de Reus
#Gilda
#aquisobrenllepaculs
#Stop convergents
#Pujuleria ni aquí ni enlloc .

Boniatoalexandra ha dit...

escrivim en castellà???
poc saps tu de llegir

Francesc ha dit...

Hardpanta, aqui vas de barretina i quan hem pasaat per la plaça rumb a l'estació per la mani... tu res, quiet amb el llibre fent veure que bo hi erets

marga bosch i el seu verb ha dit...

No és de rebut ni de bon veure que algú com el de sempre es dediqui a pontificar sobre qui és autenticament catalanista. La Diada es respecta i el Barça també.
Siguem gent neta i hi guanyarem plegats en el destí del país i del propi Barça

Pocahontas Mermeliu ha dit...

cretí és aquell que de la seva impostura neix la suposada i no demostrada impostura dels altres

Mat Cluny ha dit...

quina frase més guapa, Pocahontas!!!!!!!!!

Francesc que parla fent consulta prèvia a LA IDEA ha dit...

què pretens, Hard, amb el vídeo monstruós d'Alfonso Guerra?
El vols associar amb LA IDEA quan nosaltres només parlem del Barça, ens unim per amistat i per un factor compartit d'haver estat gent insultada per tú. Haver estat i encara ho som.
què pretens, manipulador?

Anònim ha dit...

Tara comentaris tantea mentises, impostures i rucades . La piltrafilla es retrata.
Mentiu, amenaceu, escriviu en castellà a l’amo, tragiverseu i intenteu tot allò que s’us passa per la mono neurona que teniu.
Stupendut ttttttttt
Sou escòria primmirada i uns llepafils de piscolabis. I puntu.
Muhahahahahahahahahahajajajajajahahahahahahahajajahahahahahahahahahahahhahaahhaahah
Muahhahaahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahahhahaahahahahhaahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Pagafantes
#Frikiescoria
#Papanates
#Gilda
#Fartons

Hard Mod ha dit...

Com que sou uns llepes , escriviu en castellà a l’amo que us munta els pagafantes i puntu. Muhahahahahahahahah
I sabem llegir mes que tu xuparla.
Drusky.
Muhahahahahahahhahaahahahahahahahahhaahhahaahahhaah
Muhahahahahhahahahahahahhahahahahahahaahahahahhaahahhahaahah
#Vermut
#Axuparla
#Pagafantes
#Lerda
#Gilda
#Piltrafilles

marga bosch i el seu verb ha dit...

#Hardbrutdefinitiuets
Molt greu i ets B.R.M.C.
Ets un Burot de Riu Mentider Compuls.
Més net i clar, impossible.
B.R.M.C. ho ets!!!!!!

Boniatoalexandra ha dit...

la jeta de signar com anonim, un paperina

Joan Patateta també Williams ha dit...

avaluo el present culer com un compas d'espera i potser en Romeu serà basic

Boniatoalexandra ha dit...

BRMC exquisida forma de tancar la carpeta del Hard. Entre dimarts i dimecres obrim torns i tanquem definitivament la carpeta del Hard. Fonedís a la vista. La Idea acorda el BRMC anunciat per Marga. Ara relleus i confirmacions

Joan Patateta també Williams ha dit...

jo parlo del fitxatge de l'Oriol Romeu i els xapes vinga amb tonteries i noves trames

Mat Cluny ha dit...

B
R
M
C !!!!!!

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

tankant carpeta per sempre

BUROT DE RIU MENTIDER COMPULS

Compte enrrere acabem Hsrd

Pocahontas Mermeliu ha dit...

La cirereta del pastis de comiat, la clau BRMC.

El Burot de Riu Mentider Compuls que avui ja serà carpeta tancada.

marga bosch i el seu verb ha dit...

la carpeta clausural es va tancant lenta i decididament
de forma sana i neta, el B...de R...M...C... ha trobat la destinació acordada.
What's reuneix, tots opinen, tots decidim.


#burotderiumentidercompuls
#ales24horesfinal

Astrid Barriada ha dit...

Aquesta serà històrica!

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Viri! Per la mort i l'amor de Déu!
T'adones que ja ets com un ninot de fira?
Així has d'acabar? Incomprensible, sincerament em sembla incomprensible.
La teva pel·lícula et surt cara i connecten aquest desastre amb tantes coses de la vida local.
No sé pas.

Hard Mod ha dit...

Ti que has de saber , ignorant !!! Muhahahahhahahahahahahaahahahahhahahaahahhaahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahah
Muhahahahahhahaahhahahahaahahahhahaahhahaahhahahahaahhaahahah
#Vermut
#Molt Vermut

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

No sé quina falòrnia bruta et portes amb els vermuts. Borratxo?

Ted ens va fer cinc centims discrets del tema "Viriato" o "Viri", discret com és només insinuant qui ets i com ets i com es degrada un mateix.

Com pots comprendre la relació que LA IDEA hem tingut amb tu es limita als plantaments, insults i trampes desenvolupades en la xarxa social, de Premià versió en carn i ossos no en tenim gaire a dir. En el meu cas però si que aquell dia quan vaig anar al bar brut i que ja vaig advertir a qui sigui webmaster que vareu mal jugar amb la meva imatge.

El que testifiquem és que la teva gresca s'acaba. La carpeta es va tancant en les properes hores. Hores netes!!!!!!!!!!!!

BRMC com a formula et fot la pell erisada.


#burotderiumentidercompuls

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

En aquesta encertada decisió de tancar la carpeta del Hard per mi hi pesen dues coses:
La primera per ficar-se en tot el que no l'importa.
La segona els insults dels quals l'adjectiu " -mongo- " m'ha sembla el més imprudent i lesiu.
Per mi doncs ja està tot dit i empenyo el meu gra de sorra en el tancament de carpeta previst per avui.
Burot de Riu i Mentider Compuls, insultador afegiria.

COYOTE sense DAX bareto CAPOTE Arenys de Mar a la riera a baix amb la N-II ha dit...

Jo proposo un pacte brutal:
Que es retiri el Hardimod i que es retiri la tropa de la Bosch.
Sense aquest merder aquí potser podem xerrar del que representa fer gols i més gols.
i de passada us espero al bar el Capote d'Arenys de Mar i ens fotem una taja de birres i tapes variades, aleop!

Boniatoalexandra ha dit...

carpeta quasi quasi tancada. Aquesta nit pot ser bestial

Pocahontas Mermeliu ha dit...

super!
La meva part de la carpeta ja està closed!

BUROT de RIU MENTIDER COMPULS

Francesc ha dit...

Confiança en Xavi Hernández

marga bosch i el seu verb ha dit...

Estimat Francesc, jo penso que Xavi pot tenir una temporada brillant amb paciència i pot afrontar la Champions amb joc net i bona lletra

Mat Cluny ha dit...

I què en penseu del turc-alemany Gundoghan? No penseu que pot anar bé però que sembla que serà una adaptació lenta al futbol de posició del Barça de Xavi? No ho tinc massa clar.

Hard Mod ha dit...

Acaba de sonar l’alerta de la Generalitat als mobils … la piltrafilla acaba d’explosionar.
Muhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahhaahhahahaahhaahahahahahahahahahah
#Vermut
#Boum
#Yzaguirre de Reus
#Gilda
#Aquisobrentontosdelcul

marga bosch i el seu verb ha dit...

Em conformo amb un Barça dels nois que faci la meitat del que estan fent les noies.
El futbol constructiu ajuda a la gent a ser una bona pinya

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Marga, has vist la notícia?

La patronal i els sindicats de les jugadores han arribat a un acord aquesta nit en relació al salari mínim i la vaga en la primera divisió del futbol femení ha quedat desconvocada. No es va disputar la primera jornada, el cap de setmana passat, però la competició arrencarà aquesta setmana.

Les dues parts han subscrit un acord per a les tres properes temporades pel qual s’estableix un salari mínim.

EL QUE PARLAVEM A BLANES DIUMENGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

Ahir vaig veure els talls de la roda de premsa de Deco que d'entrada li dono un marge de confiança en el càrrec, de diners no sé si domina com Mateu Alemany però de jugadors probablement que si

P O C A H O N T A S M E R M E L I U ha dit...

La destentada, uéééé
La Txacona, uééééé´
La Filla del Bisbe, uééééé
La Placera, uééééé
En Rosendo, uééééé
En Llops i Barrals, uéééééé
En Talamàs, uééééé
i a mon pare li deien Mermeliu i ho vaig heretar!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Situació inclassificable en els azimuts descoordinats del meu sextant que
impedeix lectura i interpretació de les consignes emeses per Pocahontas.

Paradoxa Jaws-Taurons en fila de 087H encaixant vertex de vela llatina alterada.
Missatges amb enigma de Zimbombes i Burots: IN-COM-PREN-SI-BLE
Diagrama marí esverlat pel vent de Llevant moderat que no arriba a llevantada.

Vaig bé?

P O C A H O N T A S M E R M E L I U ha dit...

Amic Esperit, vols ser el nou H?

Sembla que fas burleta del que escric i no saps la importància del que tracto amb les 8 persones referides que són part de la meva vida.
Has vist jugar a De Jong?
Mira-li la classe que té.
Segueix bons exemples i no cauras en ser un nou neguit per als que estimem el futbol i que hem viscut massa temps seguint improperis i caient llastimosament el la trampa d'un trampòs de les xarxes socials.

Hard Mod ha dit...

Sou heu estat isereu uns miserables i puntu .
Muhahahahahahahahahahahahahahhahahaah
Muhahahahahhahahaahahahahahahahhaha
#Pringats.
#Vermut

Boniatoalexandra ha dit...

Abracadabra... de la cabra el millor no és el "abra" i a vegades es pot dir abraCADAVER.

Heu parlat del De Jong, per mi el millor d'ara és Balde

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

M'acusen de coses que mai he fet, soc mariner del Barça i defenso Bogarde als quatre vents i a tots els mars i oceans

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia de part meva i del meu mestre i mentor literari EDUARD ANTIARTISTA DE REUS

Em sap fotudament greu que la gent es discuteixi i jo aporto la pau de la poesia com tots els divendres que puc ho faig amb amor i barcelonisme.

El poema dels divendres ja és aquí.


ESTRABADA

Estira la cama fins al fons i surt el xut de neutrons
de la daga de basarda d'un foc pregon de bons neulons
i ben curt el poema gol de fer un crit a Sant Ferriol


Passeu un bon cap de setmana

Marc

P O C A H O N T A S M E R M E L I U ha dit...


Dues coses, una de nova i una de repetida:

Cosa nova: Parleu de Balde i de De Jong, però atenció al Yamal!

Cosa repetida: Agredida com soc per Esperit, repeteixo els meus punts d'orgull amical i familiar.

La destentada, uéééé
La Txacona, uééééé´
La Filla del Bisbe, uééééé
La Placera, uééééé
En Rosendo, uééééé
En Llops i Barrals, uéééééé
En Talamàs, uééééé
i a mon pare li deien Mermeliu i ho vaig heretar!

P O C A H O N T A S M E R M E L I U ha dit...

Per ordre:
el meu De Jong, Yamal i potser Balde

Observatori sense fronteres, alies MIRILLA, retratos & realismo local ha dit...

Em vull fotre en mode "rajando a saco paco".

La diada wow quantre gats i el cabo, el cabo i quatre gats.
Yolanda arrassa en vots, mogollón a la virulé i labios rojos!
El final de tot el delirium del prucesss és aquesta barbacoa de l'ANC
i luegu venim a veure aquest blogg i ainx ainx el Hardware de capa caida com un Sandeman!
Sí que sí que tenim plans xatis per FINDE local:
Night de dardeo al nou Psycho Anxova amb I.P.A. canandiense.
Estarem els Blookies, la penya Albatros, Orellots Crec i els BBPP.
Dels BBPP estaran segur Sebas, Tienny, Mingo, Rafanell brothers i Dracula Pere.

...............i el Hardware Spatxurrat, passarà d'estrankis?

Dissabte a tope que tenim al Palmar el festiva Gafarrock,
estarem komuns al siento por siento de bopping !

Reportatge analogic a manta i vull immortalitzar el rostre de Hardware!!!


..............i el Hardware Spatxurrat, també passarà d'estrankis?

Costa assumir la derrota electoral i el pleno al quince de Yolanda Díaz?

Red Lips al poder

Hard Mod ha dit...

Hem fruït intensament al ceure com la gallega ha anat a bruxelles amb les calces a la boca a pidolar a Puigdemont , la resta es la fullaraca que acostumes a deixar anar , ñordo.
Muhahahahahhaahhaahhaahhahaahahahahahajahahahhaha
Muhahahahahahhahahahahaahhaahahahahhaajahahhaahhaahhahaahahahahahah
#vermut
#Nomes si es violadors al Carrer, inutils.

Observatori Mirilla ha dit...

ens veiem al Gafarrock de dissabte si no vens avui al Psycho i m'ho komunikes a la cara. Manso!

Boniatoalexandra ha dit...

Balde potser o Ter Stegen

Pau Radar ha dit...

el Psycho Anxova torna en Splendor total i i'm waiting la hostia puta per Phantasma MUHAHOWSKI Puñal cronista. Pal de dia pluja i nit tooooope wiscabarça bandidosh!

Hard Mod ha dit...

Ja has tornat a caure de la moto i sense Casc.
Muhahahahahhahahahahahhhhahahahahaahahaha
Muhahahahahahahhhahahhaahahahhahhahahahahahhhhahahhahahahahhhhahahahah
#Vermut

Pau Radar ha dit...

Saps sobradanenty que passo de motos i que el meu vehicle és un Ford Kuga. Enteradillo!

Boniatoalexandra ha dit...

gran pluja nocturna al Maresme i ara sol maco esperant partit

Hard Mod ha dit...

Llastima que una escorrialla com tu ho espatlli .
Muhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut!!

Boniatoalexandra ha dit...

5 a 0, bonic partit

Joan Patateta També Williams ha dit...

torno a La Calandria i treballo amb un ull i amb l'altre ull miro el partit i visca el Barça

Boniatoalexandra ha dit...

Joan, ets fiable?

Javi Lidon Mingorance EL Clot ha dit...

Buenas,

Perdido en su laberinto, el amigo Hartmod tal vez opte por tomar las de Villadiego. Empero resulte sagaz y egicaz.

Abrazos

Javi

Javi Lidon Mingorance ha dit...

quiero decir eficaz

Hard Mod ha dit...

Mingarrancia, sens dubte no estàs en el teu millor moment.
Flaqueges i s’et veu decaigut , no ens en sorprenem.
Muhahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabahahahah
Muhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahaahahhahaah
#Vermut -1 - KDD-0.
#Gilda
#Fartons
#Stop OJE.

Javi Lidón Mingorance EL CLOT EL CLOT Y EL CLOT ha dit...

Amigo:

Jugar con fuego fatuo tiene sus riesgos.

Abrazos,

Javi

Mat Cluny ha dit...

Javi, recuerda el punto numero 3 del ultimo hilo de mensajería whats de LA IDEA donde tratamos los usos de la futbolería de cara a este nuevo y nuestro curso bogarderista de La Idea en clave #sabemdefutbolinoentraremeninsultsdelhard

Javi Lidón Mingorance EL CLOT + La Idea ha dit...

¡¡¡ Gracias Mat !!!

No me percaté del detalle.

Fidelidad a La Idea.

Saludos.

Javi

Joan Patateta també Williams ha dit...

crec que hi ha gent que no confia en la meva persona

Boniatoalexandra ha dit...

el pa de cada dia en un lloc en el qual hi ha un tiu impune