PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 25 de setembre del 2023

El retorn del Tucàn + Els colors del CE Premià + Aviat arriben els Papers Carlets //////// Congrés universal de cambrers / Campions per quatriplicat

Empat insular, un punt i anar-hi anant. El Barça vesteix igual que el C.E. Premià i es distreu davant del poderós Mallorca de Mallorca. 




2 a 2 és el senyal d'un TUCÀN. Recuperem un dels empats més estimats del bogardisme de sempre. 

El Tucàn! 


I per tancar la minicrònica direm que la setmana vinent anunciarem la gran primícia publicitària: La signatura del nou esponsor que reforçarà Molfort's en l'equipació del Barça: Papers Carlets d'Olot. Serà aviat i serà, com ha de ser, a Can Francisquet!




.........................................

..................................

...........................

...................

...............

...........

.......

.....




Bona vista a curt, mitjà i llarg termini. El gremi de la restauració ho peta. Fins i tot exportem alegries gremials a la capital del Reino. Cambrers a dojo. Cambrers matalassers. Cambrers universals que surten del pou de la crisi i somriuen com mai. El Podrit s'arrossega agonitzant davant dels seus rivals casolans que li etziben un simpàtic 3 a 1. Cambrers i més cambrers! Camareros!







El FC Barcelona de Barcelona segueix els seu curs triomfal amb el  quartet a la butxaca. L'inici fulgurant del Gamper va permetre entrar a la Xampions i a la Lliga en mode campió i la copa borbònica serà una petita fita més a sumar a aquesta prematura ratxa de perfecció futbolística. L'encarregat Oriol Sort ho peta: La nostra merceria esdevé un clam. El botiguer apareix amb el XAVI guarnit de cambrer. Un no parar.

El podi ho diu tot. Calaix número 1 destinat al campió Sergi Roberto, calaix número 2 destinat al subcampió gironí i premianenc Arnau, calaix número 3 destinat al tercer de la taula, l'Unió Esportiva Olot, representat pel seu defensa Carles Mas. Geniol. Estelada de fons i alegria en el podi. Trofeu esponsoritzat per PAPER CARLETS D'OLOT. Mostrem el mateix Paper Carlets d'Olot fent de fons publicitari del podi català.

Bonica remuntada del FC Barcelona davant del Celta de Vigo. 3 a 2 amb il.lusió i administrativament tramitat. Lewandovski és geniol i la sap ben llarga. Per celebrar el triomf, pillem in fraganti l'astre polonès al restaurant dels Tres Porrons d'Abrera. Parada i fonda sortint de Montjuïc!

Tanquem barraca amb una perspectiva de Lluis Companys davant de l'estadi municipal que porta el seu nom i que el feixisme mediàtic li manlleva denominació.


84 comentaris:

Joan Patateta també Williams ha dit...

Moltíssimes gràcies per aquest detall de recordar la meva etapa de cambrer de llavis prims

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Bon dia, segons com m'agrada, segons com em desagrada. La millora consisteix en saber jugar amb el blanc i negre. Em sobra el groc que ja està passat de moda ara que es va arreglant tot i es fa compatible ser català, ser espanyol i no haver de suportar litigis del passat més canibal. Per discutir amb adversaris prefereixo la rivalitat de sempre entre el Barça i el Madrid i així evitem la politica del desastre. El futbol supera l'agror del xoc de la politica i canalitza millor sense tocar el marasme de Puigdemont, Junqueras i altres que ens han portat a la fi de la racionalitat. Per mi la rivalitat ha de ser entre clubs i equips però no pas entre gent d'un mateix món. M'agrada el tros dels tres porrons i no m'agrada l'escapulari de sempre amb el groc, ja sabeu que vull col.laborar i opino al respecte, el Viriato que no vols ser Viriato millor que s'estalvii la bronca de sempre fent el toro

Hard Mod ha dit...

A tu el Que et passa es que a mes de ser un envejós que no surt a la crònica i per tant no ets ningú , ets un nyordaco recalcitrant i mes atrotinats que el camió ebro de les cerveses .
Au , tira cap a la llar d’avís i que et fiquin en una vitrineta climatitzada .
Muhahahahahahahahahabahababab
Muhahahhahahaahahhahahaahhaahahahhaahababahajah
#Vermut Yzaguirre
#Gilda
#Pernilet

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Quin comentari més desafortunat i amb els peus a la galleda, Virihard!!!!!
Et fiques amb la gent gran com si fossis un crio, precisament tu!!!!!!!!!!
Nyordaco? Ser catalanista no exclou voler parlar amb tothom, una altra ficada de gamba!
Camió Ebro de les cerveses? Vius en l'antany o què? Ara les porta la distribuidora i en furgones Ford o Nissan. Posa't al dia en automoció, podries anar al saló de l'automòbil.
No et fiquis amb els avis, total bé que els animaves en el Penjaculpes 2022, o no?

Sergi El Cuc Mutant d'Alella ha dit...

Els 3 Porrons d'Abrera, quina ilusió de retrobar-los aquí, els meus parents es reunien una vegada a l'any camí de Montserrat i corren fotos familiars per casa, era un clàssic

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

ya dije que me interesaba este blog, entre otras cosas por su resilencia en unos tiempos arbitrarios en los cuales ya no está de moda el arte de bloggear.
Discrepo de ciertos elementos poco acordes con la intención del mismo, pero meritorio es quien insiste en un blog cuando ahora todo se dirime en el Tik Tok.
Los comentarios parecen ser una derivada de alguna querella anterior pero no entraremos en ello.

Hard Mod ha dit...

Au pallasso , ves a mamar-la a alguna trobadeta dels misèries aquests de la piltrafilla i no cal que tornis .
Au via !!!
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahah
Muhahahhahahahaahhaahahjaahahahahahahhaahahahah
#Vermut
#Adeucapullos
#Lapiltrafillas’enfila

Boniatoalexandra ha dit...

hi confies amb els amics del torero?

Boniatoalexandra ha dit...

finura de Ted i cornada del toro sense sentit

Casio Torredemer Milosevic-Carpanta ha dit...

Me atrae la duda, coño, de ver tanta agresión por parte de un troll que me trata de mala gaita sin ton ni son. ¿Qué jodienda yace en tu craneo para emitir tanta leche? Harmodosito has de ser ante el primero que pescas.

¿Repito lo de coño?
¿Prefieres palabras amables?

Creo que la estoy cagando dando palica a alguien que trolea.

Me huele a maquinario más que a ser parlante humano

Hard Mod ha dit...

A ensumar pots anar a ensumar la xona seca de ta tia.
Au … via .
Muhahahhahahaahhahaahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahhaahahababbaabab
#Vetmut
#Aquisobrentontosdelcul.

Casio Torredemer Milosevic-Carpanta ha dit...

¿Por qué te gusta joderme?

Pocahontas Mermeliu ha dit...

En Ted demostra saber del que parla però pel que es veu el torero també es pensa que el seu ofici de matador li permet dir que en sap més que ningú de vehicles. Amb lo de les furgonetes de cerveses la ficada de gamba ha estat total, la resposta d'en Ted del tot letal. Ara que em digui el Hardtorero que també en sap de jeeps, més que jo que soc propietària recent d'un Jeep Renegade que abans de comprar-lo m'he empollat tot el que representa la comparativa de preus, motors, conbustibles, prestacions i estètica, de tot! Però resulta que el torero parla de furgona Ebro i es fa el savi, quan respon megabé en Ted amb la rèplica detallada i el propi torero pixa fora de test i tanca en fals un fil que ell ha provocat mogut per soberbia torera que no és més que xuleria amb "traje de luces". Quin riure, furgoneta EBRO de cerveses!!!! Molt bo Ted!!!! Molt bona li engaltes!!!!! Que vagi a escola, el torero analfabet!!!! GRAN TED!!!!! Molt ben empastada.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

LLEGIU-ME AMB ATENCIÓ, SI US PLAU.

Només em faltaria entrar en disputes sobre la presumpte qualitat d'un Jeep o en comparar una vella Ebro amb una Nissan. Gent de terra, mireu que en sou de complicats!

Nosaltres, gent de mar, d'ultramar i de costa remullada prou en tenim en comparar la força de les veles i dels vents en relació a les motoritzacions antigues i modernes. El meu favorit per quan no estic dalt de la fragata militar és un Evinrude E-TEC G2, equilibrat sens dubte. Ara bé, no poso pegues a altres opcions com ara la d'un bon motor engreixat Mercury de 115 Hp, també mola bastant el Suzuki DF25 per a vaixells petits més modestos.

Voldria aportar el meu parer sobre si una forgoneta moderna Nissan és més rentable a llarg termini que una vella Ebro amb manteniment regular, però la carretera no és el meu fort.

Us agraeixo l'atenció donada a temes de motor. No tot és futbol a la vida.

En sabeu de canyes de pescar?

Hard Mod ha dit...

Tiu , ets la canya !!!
Muhahahah
#La canya .

Boniatoalexandra ha dit...

aneu de copes Hardtorero i Esnaola? Quina pena!

Boniatoalexandra ha dit...

passa d'ell

Boniatoalexandra ha dit...

del Hard res, passa!

Casio Torredemer Milosevic-Carpanta ha dit...

¿ Te gusta joderme, Hard-Mofante?

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

El arte de la mofa mejor en Marte que ser arte.
Le gusta a uno joder a los demás.

Hard Mod ha dit...

Empat Tucà bogardista i d’ensaïmades amb sobrassada .
Twice , duble bubble, couple.
Ens encanta!!!!
Muhahahahahahhahahahaahahhahahaahhaaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vetmut
#Sobrassada
#Ensaïmada
#Fartons
#Yzaguirre

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Jodido Hardmodlobohombreenparís:

¿Te jode mi persona o te jode el mundo en general?
A primera vista te veo alicatado, tirando a ser necesitado de compañía y amor.
¿Te jode mi presencia por aquí?
Supongo que me acostumbraré a tus zumbidos incomprensibles.

Te leo pensando que eres el "lobohombreenparis". ¿ Te gusta La Unión ?
Debes creer en que la unión hace la fuerza, en París o en Premià de Mar, como en Logroño un coño. Únete con unión a los que te joden pero no me jodas ni a mi ni a quien se te antoja.

Me jodes y solo te trato y me tratas desde hace algo más de una semanita.

Te veo muy glotón.

Astrid Barriada ha dit...

Casio: El torero va a por tí aunque no seas un toro. Embiste, rebuzna y necesita descansar en un balnerario lejano.

Boniatoalexandra ha dit...

ara portes barretina, torero?

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Com els infants, escriu VETMUT, molt tendre el bobet del ruedo!

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

He vist que Lluís Companys apareix en una fotografia i porta les dents molt brutes, mireu-lo amb atenció. No sé si aquesta ha de ser la millor manera de prestigiar un president martir.

He vist un producte insólit de nom Carlets. Quina intenció hi ha al darrere del producte?

He vist fotos de futbolistes que no són del Barça. Quin doble missatge s'amaga aquí?

He vist un ocell? Algun motiu de pes que justifiqui aquest ocellot?

He vist comentaris lesius. Toca ser així? Convé tanta creuada verbal?

He vist moltes coses rares. Fins i tot veig que es parla de toros, de vermuts que en diuen vetmuts i de barretines. Es pot afirmar que aquesta pàgina ratlla la deficiència mental?

Moltes i masses preguntes i dubtes.

Hard Mod ha dit...

QuiQuin , per escriure aquestes mongolades pots anar a altres milers de llocs… això i deixes caure el regalim de baba que et brolla per la comisura dels llavis i ho difrutes.
Au … pallasso, ves-te a mirar el cul en un espill.
Muhahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahha
Muhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Yzaguirre
#Aquisobrenmongos
#Fartons
#Gilda
#Stop OJE.

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Oye chulo de mierda: Te metes con todo dios. Quienes se sientan agredidos ya saben de sobras como responder si quieren. Paso de defender a Puniol, seguro que ya es mayorcito y espavilao, pero advierto que te he formulado un par de preguntas anteriormente que puedo repetir sin rechistar:

¿Te jode mi persona o te jode el mundo en general?
A primera vista te veo alicatado, tirando a ser necesitado de compañía y amor.
¿Te jode mi presencia por aquí?
Supongo que me acostumbraré a tus zumbidos incomprensibles.

Te leo pensando que eres el "lobohombreenparis". ¿ Te gusta La Unión ?
Debes creer en que la unión hace la fuerza, en París o en Premià de Mar, como en Logroño un coño. Únete con unión a los que te joden pero no me jodas ni a mi ni a quien se te antoja.

Me jodes y solo te trato y me tratas desde hace algo más de una semanita.

Te veo muy glotón.


Boniatoalexandra ha dit...

Moles, noi. Et vols fer de La Idea?

penyabogarde ha dit...


Senyors i senyores:

Com ja és costum dels administradors del blog, no prendrem partit en les polèmiques i defensarem la llibertat d'expressió. En relació a les preguntes que formula el senyor Eric Puniol, li contestem que les mateixes preguntes probablement porten incorporada la resposta. Som clars i catalans amb les nostres cròniques i imatges.

Atentament

La Junta

Boniatoalexandra ha dit...

Molt bonic això de callar-vos les injusticies

Mat Cluny ha dit...

què puc dir jo dels insults que he rebut i mai defensat per aquesta junta neutralment complice???? M'han canviat el nom, em foten escarni cafeter, el que sigui i res de defensa de junta

Francesc ha dit...

i a mi res de defenses de la junta aquesta quan el torero fa befa del meu nom setmana si, setmana també

Boniatoalexandra ha dit...

el mal pa de cada dia

Hard Mod ha dit...

La immundícia i el ploramiquisme habitual dels piltrafilles torna a inundar el blog …
Ens encanta , encara voldrien aparentar domini i bones maneres , no en saben, no poden . I puntu .
Son com son per natura, i Cervera tampoc ho dona.
Morralla de sentina.
Muhahahahahhahahahahahahaahahahaahahhaaha
Muhahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Yzaguirre
#De Reus
#Fartons d’alboraia
#Gilda
#Aquisobrenmongos.

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Abominable Hardeante:
Hay algo en tu ser que me deja perplejo.
¿Te jode mi persona? ¿Te jode?
Como mucho llevo diez días husmeando este blog.
El primer día ya me lanzaste un mamporro jodedor.
¿Te jodo?
¿Me jodes?
Y eso del mu-hi-ho-ha ¿ES PARA JODER MÁS?
Presenta tus credenciales, maromo.

¿Te jode mi insistencia?

¡ Te jode !

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia en nom meu i del meu mestre mentor EDUARD ANTIARTISTA de Reus

no pot faltar el poema del divendres.



FALTA DIRECTA

Els nitrons no són els neutrons però ploren com uns mussols de vida estreta i pidoladora
ja que són el foc que alimenta els drons! Un dia surt el sol del gol i ens saluda amb formol

però el futbol es juga sense drons com les martingales del senyor dels anells i els camions
de res en surt un mar de medallons però tampoc hi ha despatxet ni Maria que ho aturi així
del gol, la fura, que no vol dir fúria. Les arracades sense liquens són fils de bedoll clar.

Xuta, guanya i viu l'oreneta oriflamada. La dels lectors desencantats pel pas de les figues,
el pas de les castanyes i els embats dels mosquits que bramen de nit sense dia ni migdia.


Passeu un bon cap de setmana. Dracs!

Marc

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

El poeta de turno se mete entre mi mensaje y se pierde la conjura.
Repito:
Abominable Hardeante:
Hay algo en tu ser que me deja perplejo.
¿Te jode mi persona? ¿Te jode?
Como mucho llevo diez días husmeando este blog.
El primer día ya me lanzaste un mamporro jodedor.
¿Te jodo?
¿Me jodes?
Y eso del mu-hi-ho-ha ¿ES PARA JODER MÁS?
Presenta tus credenciales, maromo.

¿Te jode mi insistencia?

¡ Te jode !

Hard Mod ha dit...

Com es costum al blog la poesia i la lírica li donen mil voltes a la prosa xavacana habitual de la piltrafilla mes macarra, torera i poligonera .
Ens encanta !!!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahjaahhaahhahhahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahjaahhaahhahhahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahahhahaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahjaahhaahhahhahahahahahahahha
#vermut
#Yzaguirre anti artista de Reus
#Geniol
#Empat ensaïmada
#Gilda
#Fartons d’alboraia.

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

Es evidente que te jode que mi vida exista y de que mi letra se escriba en este blog.
Te jode y me quieres joder cuando el jodido eres tu con tu jodida manera de joder a los demás.
¿Acaso piensas que me voy a chupar el dedo mientres me jode un psicópata como demuestras ser?

Hardjodiente eres y te excedes en diez días desde mi primer comentario inofensivo y correcto.

Vives para joderme.

Pocahontas Mermeliu ha dit...


No comulgo con tu lenguaje, Casio, pero empatizo con tu situación derivada del mal que te incoa este Hard.

Nosotros que somos un grupo LA IDEA arrastramos lo mismo desde hace unos añitos con este insoportable muhahahaha de marras.

La putada es que quien administra esta página acepta su juego y no le llama la atención, pura impunidad.

Hard Música ha dit...

Sentim música , molta música !!!
Pops , molts pops i molt sounda !!!
100% premianenc i puntu.
Muhahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahahahaabhahaahahahahahahahahah
#Soundsystem
#Pops
#Vermut
#Yzaguirre
#fartons

Mat Cluny ha dit...

els teus cagarros són la música del teu cul de toro
muhahahahahahaha
muhahahahahaahhaha

afina els budells que tot sona a merda quan apretes el culet.

tens una virtut, ets toro i torero al mateix temps


muhahahahahahahaha muhahahahaahahahahahaha

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

confirmado a destajo, te jode mi vida y jodes por joder a todo el mundo

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Plego del blog per sempre

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Es respira un mar de fons i baralla. Hi ha poca visibilitat per calitja.
Necessiteu fragates? Us ofereixo una de segona mà de la Guerra del Golf.
La vaig trobar atracada a la platja de Pals.

sklop romesco de Bordils ha dit...

Quin merder, renoi!

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Viri!!!
Per favor!!!
Atura aquest pal d'una vegada!
No en treus res de bo.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo no toco el dos ni pensar-ho. Em mantinc aquí perquè La Idea cohesiona les adversitats i perquè som una colla que va neixer per unir queixes i hem evolucionat a colla d'amistats. Us penseu que no farem més gires rulant per bodegues? No serà pas el que li agradaria al torero. Farem molt i serem més. Qui vol xafar la guitarra es porta un sant benito al clatell per xulo, per torero, per plantador. Superem tot el que ens fa el brut i anem amb galdos orgull, ale ala, ali i a cantar el boogie boogie que és el ball de moda i ara piquem de mans


MI HI HI HI HI HI
MI HI HI HI HI HI

#somlaideaiestemalegres hadstadd de cap de setmana i whatsapp actiu amb idees per seguir amb orgull aquí que les compartirem aquí

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

Conec el cant de la Cerbatana

Boniatoalexandra ha dit...

Vist per sentencia

Hard Mod ha dit...

Vermut i música celestial !!!!
Muahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahaahhaaahahah
Muhahahahahahahahaahhaahahahahhahaababhaahhaahahjaah
#Vermut
#Yzaguirre
#De Reus
#Fartons
#Aquisobrenmongos

Boniatoalexandra ha dit...

tu vermut basc amb sofre a granel. Infrahumà de mala gaita!!!

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

Pensava que havia quedat clar que l'adjectiu "mongo" quedava suprimit dels comentaris per totes les connotacions despectives cap a qui pateix discapacitats sensorials. Hi ha linies vermelles que la Junta ha de limitar.

Bon dia i visca el Barça

Francesc ha dit...

SERHARDIO HARDRAMOS UN GOL MOLT HARDERO

ETS SER-HARD-IO HARD-RAMOS

Mat Cluny ha dit...

Ara bo pillo, Hard Ramos

Fernando Atienza ha dit...

Confieso que me estoy perdiendo algo entre tantas feces y orines

Hard Mod ha dit...

El desempat de Sergio Ramos es inadmisible i puntu.
Tot vermut .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahajahahahahahahaha
Muhahahahahahahaahhahahahahaahahahajajahahahjaahjahaajaj
#Vermut
#Olelé
#Fartons
#Yzaguirre de Reus avellana-connection.
#Aquicontinuensobrantmongosiploramiques

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

HOLA BERZAS
LA BOLA
EL NIÑO
BOLERO
GALERÍA DE ARTE
BOBOS
ADIOS GIRONATITA
ADIOS BARCELONITA

HARDITO LINDO BOBITO

BANZAI LIDER ETERNO

Washington Colmenero Badalona Esferica ha dit...

he demanat respecte per gent amb discapacitats i tornes amb adjectiu mongo.

Observatori Mirilla No Frontier Total ha dit...

Girona? Barça? No sé no sé ni fu ni fa com la xapa del 1 d"Octubre joderrrrrr nothing rien de rien passat a la historia ja cancelat.

Hardware finish tutto Pavarotti.

Cagaste Burt Lancaster

ey pillo que te pillo
som del món

del món

the world

Hard Mod ha dit...

1-O , els merdosos apareixen de repent amb la seva típica impostura … els pagafantes , pega iaies … covards .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahabahababababahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha
#Vermut
#pagafantes
#Fartons
#Yzaguirre de Reus
#Nyordacus.

Boniatoalexandra ha dit...

retira lo de mongos

Eric Puniol el Galeta d'Argentona ha dit...

the putu amo
queda confirmat que HMod es el putu amo i rei de la puta Penya que el protegeix. Uns li diuen torero, jo li dic mediocre rabioso sempre mu mu mu i no aporta més que odi i senectud

Mat Cluny ha dit...

Harpanta, també ens has de tocar els collons el dia 1 d'octubre, tu si que ets ÑORDO i amb Ñ.

Deixa d'incordiar i vine a la plaça Catalunya que ara surt president Puigdemont per pantalla.

Retorn exiliats i redpecte, Hardpolla anticatalanista de manual.

Bronca, avui?

Insensat!

Hard Mod ha dit...

Matat ets tan matat i miserable que uses l’1-O per intentar vonatruïr un telar un vip més inpistat i de greu impostura, però en la Vostra línia miserable .
Fots basques matat , vergonyeta., un diacurs de vergonyeta.
No ho portes bé, resta al sofà .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahha
#Vermut.
#Mortsdegana
#Aquisobrenmongos.

Hard Mod ha dit...

Matat ets tan matat i miserable que uses l’1-O per intentar construir un relat un cop més impostat i de greu impostura, però en la Vostra línia miserable .
Fots basques matat , vergonyeta., un diacurs de vergonyeta.
No ho portes bé, resta al sofà .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahha
#Vermut.
#Mortsdegana
#Aquisobrenmongos.

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh
Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh
Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh
Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh
Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh
Muhahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahhahhaaahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahh

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

quina cultura que tens!

Mat Cluny ha dit...

els fatxes com tu no aturaran el poble català, esteu lligats a Ñ, tu mateix, Iceta, Asens, Sanchez, Yolanda, Feijoo i Abascal

Fora del nostre Barça!

Boniatoalexandra ha dit...

em temo el pitjor pel que diuen els que et coneixen. Ets un troll de l'extrema dreta. Em preocupa

Boniatoalexandra ha dit...

et repeteixes. doncs jo ho recalco com abans, ets un troll de l'extrema dreta pel que orienten els que et coneixen millor de la tevs vila

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cal refer el bon clima que s'albirava entrant l'estiu i que ara torna a ser brut.
Les decepcions acumulen brossa de dificil reciclatge.

I si fem compostatge amb l'esser brut?

Boniatoalexandra ha dit...

anem amb precaució. L'extrema dreta no té limits

Anònim ha dit...

Com heu deixat de malament al Observatori Mirilla No Frontier Total … després aneu dient del Hard Mod .
Encobriment al blog.
Junta dimissió .

penyabogarde ha dit...

La Junta ni encobreix al Hard Mod, ni encobreix al Mirilla, ni encobreix als que protesten agrupats com La Idea. Els comentaris de cada comentarista els assumeix l'autor o autors i nosaltres publiquem articles. És la tradició de la Junta que, certament, no combrega amb l'ideari dels madridistes, ni dels que critiquen la catalanitat o l'antifeixisme. No emcobrim, senzillament deixem que cadascú assumeixi el seu comentari i que tingui les rèpliques que disposi el replicant de torn.

La Junta

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Si la Junta equipara Hard de Mod amb el Observatori Mirilla, queda molt clar però que molt clar que encobreix dues merdes en una i que justifica plenament que nosaltres de La Idea tinguem raons justificades per dir que tenim tota la raó del món

TENIM TOTA LA RÁO DEL MÓN

penyabogarde ha dit...

La Junta no equipara i puntu!

Mat Cluny ha dit...

Deixeu-vos de formalitats i aneu de cara al merder de fons que consisteix en que Hard és un tocapilotes que només viu per escarnir i seguir dia i nit els moviments telemàtics de la resta d'humans. Menys trifulca tècnica i més contundència amb el vertader galifardeu i papisastre que fa anys que ens marca el cos amb forja calenta, atureu el foll!

OBSERVATORI MIRILLA DOCUMENTARY + FOTOGRAFIA ARTISTICA ha dit...

dringggggggggggggggggg

sona la flauta


dringgggggggggggggggggg


fiiiiiiii!!!!!!!!


Algú m'ha d'obligar ORDENES SON ORDENES a ser indepe si soc d'esquerres en Comú????


KI OBLIGA A KI ?

Bogarde?

Hardware Spatxurrat?

aviat dossier retratant la colera bogardiana!
la colera de mossen Hardware!

THE WORLD IS MINE soc del món, vosaltres sou de quatre provincies

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

la pudor s'escampa en forma d'encobriment de Hard i de Mirilla

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

quin sentit té ara això dels encobriments quan alguns hem tingut cobriments de cor per culpa de Hard?

Hard Mod ha dit...

Anem a per glaçons , aquí hi ha vermut per estona….
Muhahahahahahhahaahahhahahaahahahahhahahahahahahaahhahaahhaahhahaha
Muhahahahahahahahhaahhaahhaahahahahahahhahahahahahahahaahhahahaahahahhahahahah
#Vermut
#Glaçons
#Yzaguirre e Reus
#Fartons
#Gilda
#Mirillaculdemico.