PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 5 d’octubre del 2020

NOBITA NO TÉ LIMITS...SORT QUE L'EQUIP EMPATA.

 Darrera hora i ara va molt seriosament.

Nobita està arribant al paroxisme i etziba feixistades a dojo arran de la reeixida moció de censura. El cap de la llotja està en mode Neró-incendiant-Roma i vol morir matant. Ara tira de franquisme, porta els discrepants davant dels tricornis i no té aturador. El poble barcelonista necessita la ferma arribada d'un bogardisme insurgent en tots els camps, a tot vent, a mar oberta i a cel encès. Ja no podem més. Tenim la imatge de la nova llotja amb orgia desconfinada i insuportable.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anem a pams: Empat! El primer empat virtuós a càrrec dels nens d'en Koeman. Tot perfecte! Set punts en tres partits que inclouen el sempre valuós punt de l'empat. El puntu de l'empat. La glòria bogardista. El seu autor, l'autor de la barraca, ha estat el recuperat Coutinyo. Mireu-lo. Coutinyo ja llueix la barretina sideral i visita el Fossar de la Moreres acompanyat de l'expresident Torra. Un més a la pomada rupturista!

Mercat de fitxatges. Can Francisquet s'anticipa a totes les transaccions dels darrers moments de la cursa d'altes i baixes i reuneix davant de la seva seu, en un brindis a base de cava català, a les persones directament afectades per aquest ball de noms i cognoms. Uns surten, altres arriben i uns tercers aspiren a donar la nota tot el sant dia: Oriol Sort, el recepcionista de la nostra merceria de capçalera, reuneix Memphis Depay, Eric García i Dembélé. Junts acorden els seus futurs respectius.

L'Amistat Obrera de Premià de Mar és el testimoni de la trobada fraternal entre Sergi Roberto, Sergiño Dest i el representant dels dos Sergis: Jordi Rovelló. Ambient de cordialitat extrema.

Us oferim una novetat per als temps del COVID19. Foto de grup del bogardisme davant de la nova seu del bogardisme de Premià de Mar. Mireu-los, agermanats davant de la façana de la històrica Amistat Obrera. El moviment obrer bogardista recupera el local que en el seu dia va veure nèixer la Penya Bogarde.

Eleccions nord-americanes. El yankee blaugrana Konrad de la Fuente anuncia el seu ticket electoral a la Casa Blanca. L'era de Trump arriba al seu final. Bogardisme a Washington.

Acabem amb una nova incursió gastronómica. El cartell ho diu ben clar VAR CASA PACO. Els reunits són Florentónguez, Francisco Franco, el rei emèrit i el diputat Carrizosa. Junts dissenyen la temporada blanca.

I ara ens toca descansar per culpa de la maleïda "selección".

225 comentaris:

1 – 200 de 225   Més nou›   El més recent»
Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

la barreja de sempre degrada la web

Joan Estruch ha dit...

Miri senyor anterior: A mi tot em sembla pistonut.

Francesc ha dit...

Ja torneu a moure el post anterior per por? Nosaltres estavem dient coses importants en el post d'abans que us afecten i molt especialment a Harlopa Hardera. A vegades feu subtil censura com movent el post quan us molesten les veritats.

Mat Cluny ha dit...

bogardes farsants esteu acollonidos per la potencia de "LA IDEA" que hem explicat en els comentaris del blog al post que encara era viu

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

"LA IDEA" l'explica molt detalladament el bon Javi en els comentaris que pertanyen a l'article anterior i que com sempre passa el webmaster de Bogarde salta amb una nova entrada que talla el fil

Roy's Motel La Camillera ha dit...

Estic un xic intrigada amb aquest misteri de La Idea. Feu cinc centims, va.

Hard mod ha dit...

Idea i OJE son un oximoron i puntu.

Seguim cel.lebrant l'adoració que ens teniu.

De res.

Hard mod ha dit...

Li hem fotut un 0-4 al Madrit i ni un trist comentari .... en fi

Puta OJE, Puta Madrit.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Querido amigo Hard/Mod:

Habida cuenta de que hay peticiones nada soslayables acerca de la necesidad de compartir información entorno a "LA IDEA", dándose de tu parte una precisión sesgada acerca de su contenido, me veo obligado a reproducir el mensaje traspapelado en el cual figura en sentido de "LA IDEA".

Un abrazo muy grande, de tu amigo,

Javi

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

A continuaciòn reproduzco el mensaje escamoteado en el post anterior.

"LA IDEA"

Amigos y amigas,

cada vez somos más aquellos y aquellas que imprimen un giro de 360 grados al bogarderismo aplicando la amistad como forma de relanzamiento: Excursiones, encuentros, quedadas, visionado de partidos, todo en el más estricto respeto por las normas sanitarias.

La idea se denomina "La idea" y todo ello obedece al encuentro del Clot. Ahora disponemos de varios planes: la web corre a cargo de unos informáticos amigos de Marga, un servidor se ofrece de francotirador amistosos en el rastreo de blogger, Mat-Francesc-Astrid seguirán en el empeño de trasladar bogarderistas a nuestra trinchera.

No nos enfrentamos a estre blog, solo aportamos pareceres diferenciados.

Un saludo AMIGOS Y AMIGAS.


Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...

Como complemento de lo que dices Javi, con Patri nos vemos el viernes para pulir alguna cosa de los enlaces y los gráficos de la página Web bogarderistas.

A Hard le digo solo un "Bon dia si et dutxes".

marga bosch i el seu verb ha dit...

Seguim en el whatsapp bogarderista. Atent MAT CLUNY que avui tens encàrrecs i avui és.....el teu dia, maco!!!!!!

Mat Cluny ha dit...

Missatge rebut Marga, tens un email amb les coordenades

Mat Cluny ha dit...

Visca LA IDEA

Hard mod ha dit...

Molt Wathapp molta parafernalia, però està clar que a explicar-ho , heu de venir aquí , i és perquè el que conta és aquí.
No sou res.
la Bogarde MAI falla.
Fracasetty mirilla styletti.
Muhahahahahahahaahahah, que patetics. Bla bla bla, a la Bogarde va.
M'adoreu i no hi podeu fer res. Menys en frankie , "paquito" que encara es pregunta per les garanties de seguretat si truca al circ Raluy .... Muahahahahahahahah.
Mascareta i guants per Mataró obligatoris, can Francisquet és garantia de seguretat, confinament feliç, confinament Can Francisquet.

MUhahahahahahahahahah

Amadeu Jordà ha dit...

Sense preàmbuls m'estreno seguint el combat antiartista de l'Eduard i del Marc. El meu objectiu és aportar pensaments futbolístics amb lletra acurada. Dels fitxatges frustrats opino que les beceroles de l'ofici de fitxar no estan en el fet d'exhaurir el temps limit i la bossa econòmica. Es tracta de fitxar poc però bé i sense apurar a darrera hora. El meu veredicte és un 10 per la premura de l'adquisició de Dest i de satisfacció per la no-reeixida vinguda de Eric García. Penso que no s'ha de tenir relació de cap mena amb el Manchester City. Em sap greu Depay però qui sap si per final d'any amb el segon torn el lliguem curt. Ara ja dic que els liquen del camí quan són verds maduren a trenc de simó. El simó sempre serà el millor dels carruatges.
Gràcies per cedir espai Bogarde a les meves aportacions.

Francesc ha dit...

hard no té ni puta idea del que és LA IDEA i el mou la corrosiva enveja de no pillar res del que ara ja és una realitat anomenada B-O-G-A-R-D-E-R-I-S-M-E.

Caga de gust, ara ja passo de parlar educadament. Amb els detritus no hi ha educació que valgui, només la pessigada a l'angonal del cul de hiena.

I deixa de fotre llenya malalta sobre el meu nom que no és altre que Francesc.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Vaig estar a Torelló i des de ben lluny s'escoltava un soroll animal molt desagradable que em fa pensar en algú que corre i defeca per aquí i que mai sortirà a la nova web. Un soroll que feia així:
MUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahahMUhahahahahahahahahah.....i en resultava un soroll sortit d'una superficie bruta en forma humana, potser era un home, que garlava estridentemente un MUhahahahahahahahahah.

Ah ja recordo qui era, era HARD El brut, el més brut del món. Era tant brut que a la bruticia des d'avui en diran: la HARDICIA.

Això mateix, la bruticia ara ja és LA HARDICIA.

Astrid Barriada ha dit...

Que grande que ets Marga! Estem com mai i tot just comença la festa.

Hard mod ha dit...

Pakito aplaudim el teu tarannà obert i diàfan, pregon, veiem que l'amistat t'inunda i els bons sentiments t'afloren , veiem com ja no te'n amagues de res, que ja pots ser qui ets i que et presentes tal com raja, sense haver de dissimular, sense vendre fum com fan altres que verbigraciamente us entabanen amb vi barat i vermut de garrafó, gracies 6Q, el teu testimoni és impagable, la OJE en estat pur.

Por-K, veiem que t'agrada imitar el riure pregon i infaust que venim regalant al Blog, ens agrada que ens l'envegis i imitis, però sentim dir-te que no et surt bé , prova al Whatsapp ... et cal.De res. Muhahahahahahahah , com et rabenta , eh?, meuca? Muhahahahahah

Astrident .... ara has estat graciosa ....Muhahahahahahah comença la festa. Muhahahahah
Hardada estàs, ben hardada. Ens idolatres, gràcies, nosaltres no, més aviat ens provoques Basques.

I a qui no agradi Koeman , es baixi el Whatapp. I puntu. Els empats tenen gust a gloria, fan olor a victoria bogardista.

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...
la barreja de sempre degrada la web

Aquest cop t'hem de donar la raó fastigós drogaddicte, les barreges aquestes no molen gens, que tu et barregis amb la Bogarde es ben paupèrrim, no et barregis Berrigan Bonada Fastigós drogaddicte ... i posa't la corbata verda, que vas fet una piltrafa, sembles un indigent, llardós.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard ja no ets res

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

T'equivoques Marga.
Hard és molt, és tot el mal del món.
Fins i tot és el no-res del bé del món.
És la totalitat del mal. El que passa és que jo estic convençut que la darrera disfressa de Hard ja dura massa i s'està menjant aquell transformista divertit que era en temps de Viriato, Okiss Palmera i sobretot en els temps de la Gallarda Xai.
Esportista de mena, noi atent, sempre a la festa major, pirata, premianenc, rondaller. A la Plaça Nova, a Pirates, a Psycho Anxova, a Hemisferi Sud Vilassar de Dalt, aquell era tot bonhomia.
Ara Hard és mal del món però segur que el personatge inventat caurà com la careta del pigmalió.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard ex-Viriato, m'insultes molt peró qui insulta no és la teva vertadera persona amagada dins d'una disfressa de fireta. Qui insulta és la disfressa monstruosa que has ideat i de la que no goses prescindir. Em consta que ni vas al baretu a veure partits. Jo intento anar-hi amb el Chechu B.
Tot s'arreglarà i segur que acabaras creant un altre personatge. Els camaleons teniu el do especial de transfigurar les vestimentes. En Folch és hereu del teu gest i ja veus el gat que té a casa, no sabem si és mesqué o gat de canviar rodes. En Folch!!! Hard, en Folch!!!

Hard mod ha dit...

Va, creem un altre personatge, fastigos, com vols que es digui? ...mHHhhhhhhhhhh Mari pepi?.
Algu coneix un atal Mari pepi? o també es un personatge? ... o Javio lidon? potser javi lidon es un mingarrancia personatge de banzai... o potser astrid es un personatge de frankie pakito 6q ... Tu de que vas okius palmera? de mirilla?
Who is who?
Muhahahahahahahaha

Hard mod ha dit...

Ps-k 2 .... okis palmera. pillety.

Mat Cluny ha dit...

Putu fantasma inkisidor i ensinistrador de foques, aixo ets capullin de billarin que deia Quincoces. Mira que ets desagradable. No has pensat mai si tens amics i si ets el phantom with the glass.

Camarerooooo

q
¿ qué?

Una de bozal pal Hardillo.

Astrid Barriada ha dit...

Em temo que el pla B de "LA IDEA" es posar en marxa abans del previst i hem de der persistentes davant aquesta maquina de destruir que ara es diu Harlopa Mixeta Caligura.

Francesc ha dit...

LA IDEA ja es imparable. El bogarderisme gira damunt l'eix Clot Mataró i som potents i ja no hi ha futur a hardilandia

Piilar B. ha dit...

El whats bogarderista augmenta. Javi, Marga, Mat, Ma Josep, Francesc i servidora que es presenta Pilar B. Pero sis altres hi ha. Encarrec com a part de la Idea es si voleu deixar telefons aqui els copio i afegim, els vostres noms els paseu una vegada sigueu dins del what's.

La Idea puja

Pilar B ha dit...

Euforia meva de dir Piilar pero amb una i. Millor

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pilar, explica el mínim acordat. Ets novata en escriure en un blog que és un veritable martiri per la bona gent i encara et diran el nom del porc. Però LA IDEA funciona.

Ted Berrigan, estic d'acord amb el teu matís

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Putu fantasma inkisidor i ensinistrador de foques, aixo ets capullin de billarin que deia Quincoces. Mira que ets desagradable. No has pensat mai si tens amics i si ets el phantom with the glass.

Camarerooooo

q
¿ qué?

Una de bozal pal Hardillo.


Anònim Piilar B. ha dit...
El whats bogarderista augmenta. Javi, Marga, Mat, Ma Josep, Francesc i servidora que es presenta Pilar B. Pero sis altres hi ha. Encarrec com a part de la Idea es si voleu deixar telefons aqui els copio i afegim, els vostres noms els paseu una vegada sigueu dins del what's.

La Idea puja


Gràcies Pilar, ja era hora que fitxessin a algú competent, veiem més a prop la fugida esparverada de la OJE en massa. Es una llàstima però que hàgiu de seguir fent-ho públic aquí, amb la gran quantitat ingent de recursos que teniu a l'abast. Curiós oi?, si més no. Muhahahah ens partim de riure, ho confessem. Can Francisquet no es toca , serà sempre nostre.

Aprofitem per cel.lebrar així mateix les bones notícies per la companya Tamara. I puntu, desenmascararem la OJE adés i ara, per sempre.







Ens encanta el teu estil foro coches. Que calorro el pavo , muhahahahah.
Tenim un tanga amb l'anagrama de forocoches i amb un brau estampat per tu, t'anirà bé de mascareta, de res.


Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
LA IDEA ja es imparable. El bogarderisme gira damunt l'eix Clot Mataró i som potents i ja no hi ha futur a hardilandia

Pakito, et veiem en un tres i no res fent una Marató a IKEA, buscant un clot o forat on amagar-te, sublim.

Mariona Talavera ha dit...

Començo a tenir els ovaris a tutiplén de mosques per culpa d'aquesta merdota de La Idea.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOLA BOYS Y GIRLS
NO SE COMO LO LLEVAIS
OS VEO ALTERADILLOS...
EL REAL MADRID CIERRA EL PICO A TODO DIOS LIDERANDO LA TABLA.
EL PARENTESIS DE LAS SELECCIONES NOS VA DE PERILLAS PARA SEGUIR MUSCULANDO.
ESTAIS ATERROTIZADOS.

¡¡¡ MENUDO BANQUETE DE OTOÑO ME ESPERA !!!
MIENTRAS UN SERVIDOR DA RIENDA SUELTA A LA BARRIGA
VOSOTROS OS DESGAÑITAIS CONTRA TODO Y HARDI-TO LINDO COMULGA SUS RUEDAS DE MOLINO.

ME LO PASO DE TETA GALLEGA Y ALABASTRO CÁNTABRO VIENDO COMO RUGE LA MANADA DE ASNOS.

SOIS ASNOS.

SOIS MUY ASNOS.


BANZAI FRENESÍ


这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页
这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页
这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页


¡¡¡¡¡¡¡¡ 这是一个消歧义页 !!!!!!!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

SOBRE TODO SOBRETODO SOBRE TODO
APUNTAOS ESTA, SOBRE TODO:

¡¡¡¡¡¡ 这是一个消歧义页 !!!!!!

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

HArdware spatxurrat parlant de la Tamara.
Apaga y vámonos
pillety
oportunista
calla bobby!

Kodachrome a mansalva
adquirit de hurtadillas

MIRILLA PROJECT 2020-2021:

Retrating all the bogard-riducule people.


sou els meus conillets d'indies per exapandir el meu projecte



Hard mod ha dit...

Anònim MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...
HArdware spatxurrat parlant de la Tamara.

Tu en canvi ets mes de parlar de Rodrigo Lanza, que es dels teus, aquell pobre nano del documental la ciutat morta, aquell que buscava venjança , l'amiguet dels perroflautes com tu, la colau i companyia del que tan s'us va omplir la boca amb l'emissió del documental a la TV, aquell que pobret va llançar un test al cap d'un Guàrdia urbà de Barcelona que restava al carrer i que havia acudit per les queixes d'uns veins de les típiques festetes de kasal, i que el va deixar tetraplègic i una família destrossada, el mateix bon xicot que va matar a Victor lainez i ara li han imposat una pena de 20 anys .... tu vols parlar d'aquest , dels teus amics.
Nosaltres preferim parlar de Tamara , de la que el ñordisme del teu ha reprimit i castigat injustament i antidemocraticament, els vostres fiscals policies i jutges Ñordos.

Oportunista va ser ton pare, pallasso , que s'hauria pogut estalviar el polvu, desgraciat.
Superior supremacista dogfluty; conillets d'indies ..., els que cries a la OJE, xarrupa embornals.

Au ja surts ben curull d'Elnnet, au cap a ikea que tens marató.

Hard mod ha dit...

Banzai ,,,, restes desembiguat, el vermut de reus del sopena t'ha deixat xinat mamon...... muahahahhahahaha veus rodes i molins com un que vagaba per la taca, de traca xavalot, de traca muahahahahahahah . Que, no vareu guanyar el gamperT, ves per on , Mala suerte poca fortuna. Oh michelle. .MUhahahahahahahahahahahahah

Banzi, presenta't a l'Ikea , que aquests amics teus de la OJE han muntat una marató en un clot. No t'espantis la majoria son de cooperativa de pares.

marga bosch i el seu verb ha dit...

calla d'una punyetera vegada i prepara la baba que et caurà quan vegis la nova web. Encara tenim pendent una cita per ser més propers com a persones.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

I tú que saps de mi com per dir que soc seguidor de tal o qual personatge

kodachrome no vol dir ser tonto

no em fiquis en coses que desconec

jo respecto Tamara pero no m'agrada el rollete ce-de-erre

visca la vida, paio, la vida!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

baralla ...............alfamunerologia bogardista de la PENYA DEL MEU COR.
BA (batiscafo)
RA (ratonera)
LLA (llaminadura)
..............................Sense aigua, rates i reposteria:
..............................Zero (0)

Hard mod ha dit...

calla d'una punyetera vegada i prepara la baba que et caurà quan vegis la nova web. Encara tenim pendent una cita per ser més propers com a persones.

per no tenir temps de fer un blog OJE, en gastes massa per aqui.... lerda.

Hard mod ha dit...

Anònim MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...
I tú que saps de mi com per dir que soc seguidor de tal o qual personatge

Que plores , somicaire.
El zasca ha sonat fins a jaen..... muahahahahahaha

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Fatxa!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

i maleducat

Amadeu Jordà ha dit...

Les virolles cremen si les agites com la cua de l'escorpí.

Hard mod ha dit...

Anònim Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...
Fatxa!

Muhahahahahah gran argument ....
Muhahahahha ploramiques miserable, ets un mort de gana.
hahahahah. Pillety ridiculety , ja no t'en saps ensortir i aixó nomes demostra la teva poca pericia a l'empat, l'essencia bogardista, estas fora , lerdo, hahahaha.

Hard mod ha dit...

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
i maleducat

Tu en canvi ets no educada, ets com un garrinet salvatge, Mari Pepi queda't al whatsapp, hi estàs millor.
Ah , i borde a parir, es clar. Ets molt borde mari pepi. Aixó ho sap tothom i a Can Rafart en va ple.

Empat i mat.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

set (7) punts (.......)
en tres (3) partits (part + its)
amb vuit (8) gols a favor (+)
i un (1) gol en contra (-1)

Logartitme transubstancial en medular plana
L.T.E.M.P.


Penya Bogarde només n'hi ha una (1)
la Penya de sempre (forever and ever)

FARISEUS = EL SEUS FARS
MENTIDERS = MENTS + ID.0 + ER(TO)S

Hard mod ha dit...

Som ben cofois de veure com alguns miren, miren i remiren, xerren i xerren , i ni diuen ni veuen. Muhahahahaha

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard: No creus que ja dura massa la teva comèdia?
Ets capaç d'escriure una ratlla sense ofendre la gent.
A mi no em molesta, ja tinc coll avall de la teva penúria humana que et fa jugar així.
El que em molesta i em preocupa moltíssim és que facis mal a altres persones i especialment a les dones a les quals tractes de manera grollera i molt mal intencionada.

Hard mod ha dit...

No, no ho crec.
A més de que el teu comentari es obertament ploramiquer i tendenciós, com és habitaual en la teva misèria conceptual a la que ens tens des de sempre també acostumats, hem d'aclarir que aqui tractem igual a tothom sigui del gènere que sigui, que perquè ho sàpigues en son mes de dos ( esperem no et rabenti el cap amb tal afirmació) no ho tenim en compte ni servidora ni hard.
Pessim comentari Mari Pepi. ^qui no vulgui pols no vagi a l'era. au cap al clot 2.0.

Hard mod ha dit...


バンザイはトラコロンです

I puntu.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

No em crec que pugui haver gent com Hard

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Què s'amaga darrere de l'expressió "Misèria conceptual"? Ho pregunto pensant en si alguna vegada no ha passat per la teva teulada la idea de que podries ser un miserable sense concepte o un misericordiós que brama per ser ajudat. No serà per les vegades que hem volgut ajudar i ajudar i ajudar. Abans que Javi ja et digués que tot es resoldrà amb l'amistat que portem dins, jo mateixa i altres bons amics et fem ofertiments d'ajuda i res de part teva, només la misèria miserable sense concepte que et passa per la teulada i que de l'escarni en fas cogoll

Per què? per què? Què t'he fet jo de mal?
Em pots dir el motiu per el que des del primer dia que vaig escriure ja em vas fustigar?

Contesta si ets persona

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Amics bogarders!

Ja podeu esborrar la TAMARA CARRASCO de la foto de capçalera. La Tamara ja està en llibertat i cal celebrar la seva absolució. Ara que sigui la injusta injustícia qui indemnitzi a la gran Tamara.

Salut i revolució!

Hard mod ha dit...

Anònim Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...
No em crec que pugui haver gent com Hard

Resa i creuràs, qui no dubta, no creu.
Hard no es gent, aprèn a expressar-te millor. De res.
Som mes de París Londres Reus, que no de Washington Badalona.
L'avellana connection ens es friendly. I puntu.

Hard mod ha dit...

Anònim Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...
Amics bogarders!

Ja podeu esborrar la TAMARA CARRASCO de la foto de capçalera. La Tamara ja està en llibertat i cal celebrar la seva absolució. Ara que sigui la injusta injustícia qui indemnitzi a la gran Tamara.

Salut i revolució!

La seguirem tenint present i repectant.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Certament Hard Mod no és gent, algú va dir un dia que era cosa

Manel Sala Blanco ha dit...


Missatge important en clau, procediu a desllorigar mots com qui cerca o caça bolets.


Penyora bogarda

les millors falgueres són les que parlen i no badallen davant la caiguda del sol, quan la remor de les excavadores visita l'espai silent de la vall grossa. El foruncle de Taïs creix entre les males herbes i els gossos ferotges masteguen les flors de punxa que surten de totes les tijes. Adobem el camp i cridem Bogarde. Penyora altiva la del jugador que vincla la canya i escura les dents fins deixar-les de vidre transparent i immaculat.

Penyora bogarda: No us baralleu.


Del grup de l'Eduard


Manel Sala Blanco

Hard mod ha dit...


I have no one to meet
And the ancient empty street's too dead for dreaming
Ei!Hey!Mr. Tambourine man, play a song for me.

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quina alegria Hardmod, ja ets quasi Viriato només llegir el teu missatge que ja tornes al Viriato, Viriato !!!! Bob Dylan !!!!!!!!!!!!! Ara veig que no tot està perdut. A casa d'en Mingo amb els Greatest Hits del cantant!!!!!
HO SABIA et delataries, sortiries de la disfressa, per fi a la fi fi fi fi !!!!!!! la verbena de finals dels vuitanta amb la viki, la Esther, la sinisterjolly i el gran gary de negro, el xus zam, el roys, abrics llargs, la paltrinieri i el ford fiesta del lupo
Haurem de seguir el camí tambourine que has obert Viriato per fi, per fi!!!!!!

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Berrigan
ets un Secret Agent 007.
Has pillety all Hard.

El cercle esta CLOSED.

finish hard identity


Bye Bye Viriato Man

Premia va ple de tu

Tu no vas ple de Premia.


Closed The End

Amadeu Jordà ha dit...

Les mines de wolframi no admeten llum angonal

Amadeu Jordà ha dit...

Manel Sala, veus que bo!

Hard mod ha dit...

Anònim Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...
Berrigan
ets un Secret Agent 007.
Has pillety all Hard.

On target ... muahahahahahah

Llàstima que no em saludeu pel carrer, em posarú corbata verda, a veure si teniu prou coratge .... jinyetys, muhahahahah.

Molts de Bar de var Casa Paco ..... muhahahahahaha
Lidon no us vol , pero al Clot ... curiós, Classistes.

Hi ha qui tira la canya, hi ha qui es fot on the rocks un Pilé 43 d'un sol glop.

Barry saluda!!

Entré en una discoteca
Soy timido y me asusté
Pibitas que con quince años
Y los chavales también
Hablaban de cosas raras
De lo cual no me enteré
Les diré lo que decían
Les diré lo que decían
Por si saben lo que es
Que dame la mandanga y déjame de tema
Dame el chocolate que me ponga bien
Dame de la negra que hace buen olor
Que con la maría vaya colocón
Dame la mandanga y déjame de té
Dame chocolate que me ponga bien
Dame de la negra que hace buen olor
Que con la maría vaya colocón
Pasados 20 minutos
Sin saber cómo y por qué
Con el aroma del humo
Yo tambien me coloqué
Me dijeron los chavales:
"Ven acá y aplástate"
Le pegué a la mandanguita
Le pegué a la mandanguita
Se acabó mi timidez


Muhahahaha

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Quan et vols fer el culturetes, Hardetes, escrius en castellà.
Insultes sempre i quan perds el cor et surt el castellà tu que vas de katalino pura raça. Veus com es pot viure amb dues llengues i no passa res dolent, avui et defenso pibe.

MARC GALí dels divendres: Serafí. ha dit...

Bon dia ara que creix la llista de poetes antiartistes que visita el blog Bogarde, estimat i benaurat! Ara que hem de ser més agraïts que mai per tot el mestratge rebut gràcies a les classes magistrals del professor EDUARD ANTIARTISTA. Amadeu i Manel, ja ho veieu, tal com ho parlavem al Teïna, ara tot rutlla sobre lletres i aquí van les meves modestes lletres d'aprenent de poeta amb el poema dels divendres.



GOLEJADA

La cala deserta
la barca buida
l'estadi silent
l'herba neta
el record del gol
la mirada perduda
les ganes de matx
la prosa vençuda
i jo que soc dard
de tantes clicades
i no goso parlar
del xut que manca




Tingueu un cap de setmana de prompte recuparació epidèmica.
Jo canto com puc i vull ser algun dia un fi serafí.

Marc

Hard mod ha dit...

Sr zombie, el vertit en el seu escrit es inexacte, de cap a peus, començant des del principi, aquí els culturistes els posa el xaval d'efecte doppler, que a mes manifesta ser de pur sang, informi's, no s'hi apunti, peró, els inflen pel cul amb aire comprimit, potser un tant desagradable, sincerament i sospitós, dit de pas.
Pel que fa a l'insult, ja és de traca, revisi el post dedicat a sa senyoria anteriorment i veurà que menteix, que esta mentint, i sabem perquè, se li veu el llautó colemenro, de res.
Esperem fermament que no vagi vostè de ñordistaní, anar i ser serien conceptes diferents per aquesta expressió poligonera com sería Katalino, també de res.
Particularment tant hard com servidora vivim en cinc que no en son dos, també de res bis.
En tot cas defensi actituds , arguments, és bo, a mi no cal que em defensi, gràcies, a tal efecte tenim a mari pepi, Francesc i el sr Lleó , que son uns feres en el tema.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Els que parlen de disfresses potser haurien de denunciar les disfresses dels suposats poetes que blanquegen la mala llet de la Penya contra els que no pensen com la mateixa Penya. Llavorens hi ha qui es queixa del Banzai o de qui siguin els del Clot.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Com pots veure senyoret Hard la meva comentada d'abans demostra que no em mullo ni per uns ni per altres i que vaig de cara sense condicionants ni prejudicis, em molesta el transvestisme que faci vostè i la doble vara de medir dels que li critiquen de vostè que es disfressa però no critiquen la disfressa dels poetes que juguen a poetes, TOTS SOU IGUALS

Astrid Barriada ha dit...

Washington hem de ser clar:

O estas amb el Coyote Hard o estas amb la gent que està cansada de mentides i insults.
En una guerra si et poses al mig de les trinxeres enfrontades et pot quedar el cos com un formatge gruyere.

Jo et recomano que abandonis el puesto de neutral i siguis com a minim sensible al que anem dient una colla de gent afectada per la catarata d'insults que rebem a diari

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si un (1) és de la lletra A, un (1) no pot ser de la lletra B.
Si dues lletres sumen (+), dues lletres també poden restar (-).

Francesc fan suárez adverteix ha dit...

nobita i hard són el mateix, molesten i ataquen

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Nobita és madridista i és Banzai
´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Hard mod ha dit...

Anònim Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...
Com pots veure senyoret Hard la meva comentada d'abans demostra que no em mullo ni per uns ni per altres i que vaig de cara sense condicionants ni prejudicis, em molesta el transvestisme que faci vostè i la doble vara de medir dels que li critiquen de vostè que es disfressa però no critiquen la disfressa dels poetes que juguen a poetes, TOTS SOU IGUALS

>I ens agrada, si a vostè no, ja sap on és la porta o ens aguanta, tampoc li demanem que hagi de demostrar res ni per vostè ni per nosaltres. Demani un ristretto a Cluny, es el noi dels cafès, en tot cas.

Anònim Francesc fan suárez adverteix ha dit...
nobita i hard són el mateix, molesten i ataquen.

Negatiu pakito, no juguis a confusions impossibles per procurar-te rèdit, aquí no tens credit de cap mena , Nobita es Para-OJE i puntu, Pakito i pikoleto redunden. Xisquet porta pastes que això promet a cafetó.

Guardia civil un estat dins l'estat, una capçalera que tindrem en compte.

Mat Cluny ha dit...

Nobita, Hards i Washington dinen junts amb Felipe VI

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Washington hem de ser clar:

O estas amb el Coyote Hard o estas amb la gent que està cansada de mentides i insults.
En una guerra si et poses al mig de les trinxeres enfrontades et pot quedar el cos com un formatge gruyere.

Hola astrud ... ens agrada el teu post aclaridor, qui no esta amb tu esta contra teu .... plas plas plas, ja tens el gulag a punt?
Au, per tu no hi ha cafè, tu a partir de les 10 AM; ja ets de whisky. Que gran ets Astrud. Ets de les que fumen, ara tracta'm de tu.
Muhahahahaha

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Nobita, Hards i Washington dinen junts amb Felipe VI

Veiem que estas disposat a escriure qualsevol rucada en tal de servir el cafè.
Incorregible.

Hard mod ha dit...


It's been a hard day's night
And I've been working like a dog
It's been a hard day's night
I should be sleeping like a log
But when I get home to you
I find the things that you do
Will make me feel alright

You know I work all day
To get you money to buy you things
And it's worth it just to hear you say
You're gonna give me everything
So why on earth should I moan
'Cause when I get you alone
You know I feel okay

When I'm home, everything seems to be right
When I'm home feeling you holding me tight
Tight, yeah!

It's been a hard day's night
And I've been working like a dog
It's been a hard day's night
I should be sleeping like a log
But when I get home to you
I find the things that you do
Will make me feel alright
Ah!


BE HARD , STAY RUDE, KEEP ON THE FAITH.
GO-GO , NO POGO.

Mat Cluny ha dit...

Jo no puc més i porto poc temps
algú ha d'aturar l'inaguantable martitizador Hard Viking
És molt perniciós i grimpa per les parets de l'odi

Mat Cluny ha dit...

Hard Barbar quantes vegades he de dir que el meu cognom és francès heredat de la població de Cluny a on hi un monestir clunysense i no tinc res ni ganes de ser Clooney.Coffee
d'acord, doncs adéu i molt bon dia

Mariona Talavera ha dit...

Washington Xurrington, tros de pilona, calla i remena el cul d'home davant del monarca i deixa de vomirar insectes putrefactes en aquest mundillo bogardista, fica el nas a la web de la OTAN i veuras xominades guerreres per tot el planeta i t'allistes a fer de marine casc blau en boles, recorda que a Washington hi ha una casa blanca com la del MADRID a on hi viu el teu parent Trump, el de les trompades

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

dime como eres y con quien vas y te diré como vas y con quien te pareces
boing boing la palmera
Morrut Hard et retrates, et canses sol i no cansaras mai als que plantem la cara davant de la teva brutalitat verborreica que ja estas capa caigut
zas boombastic la pirla
FACTOTUM LASER
nosferatu era un bossinet de mel dolça al costat de l'amargura de cada paraula d'un esser asteroide com hard el morrut de Premià.
kOMANDo el Comú a sak sin dudar
AUTORIA EN BENZOL
Diras ja ja ja je jo ji de que t'estem fent la comba i que si tal que és el que vols però has traspassat mogollón de linies chavalote
ADVERTING THE CASTING
has fotut castanya a la tira de people i aixo s'ha acabat avui divendres
PETICIÓN A ESTRASBURGO COMO TU FRIEND PUIGDEMONT
jo demano a quin joder porti squesta web que esborri el teu rastre de la xxarxa

ahi lo dejo chavalote

Astrid Barriada ha dit...

si Hard és Frankenstein, Talavera la MARIONA és la novia de Frankenstein
mala moza per ser de les que van de feministes que a eso no me ganas niñata

Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...

Tot està molt fotut com per no veure que la bronca és una consecuència del terrabastall que causa el COVID19. Jo penso que tot es pot reconduir si mirem de ser antics en les maneres com abans feia la gent que es saludava pel carrer i si un avi no passava se la l'ajudava i no com ara que semble el temple de la desbarrada.

Sort que a Vilassar de Mar no tenim el problema de Premià de Mar.

Visca Bogarde!

marga bosch i el seu verb ha dit...

La gravetat de la pandemia m'impedeix proposar una cosa que vaig dir al grup de Clot/Mataró i que ara vull desvetllar. Abans de fer possible LA IDEA, volem cremar el darrer cartutx visitant en grup Premià de Mar, es tractaria de fer un darrer intent de paus. Ara la pandèmia ens frena per fer com voldriem i proposava ja que no es tractaria de venir una o dues persones sinó tota la gent que ens trobem a Mataró al Cafè de la Muralla Vella i també els que coneix Javi més els que van fer cap al Clot abans del virus. Aquest detall esplicatiu es fa per dir que no era intenció definitiva fer penya a part i tenir web propia, pero el temps ens afecta i el que s'està escrivint per aquí ens obliga a fer el que no voldriem fer que és marxar en grup i presentar la nova web que serà aquesta tardor.

penyabogarde ha dit...

NOTA:

Ja pots maquinar el que vulguis:

La Penya Bogarde és la Penya Bogarde i la resta són trolls.

La Junta

Francesc ha dit...

que la penya bogarde es la penya bogarde ho dius tu, fals bogarde. El que feu es encobrir el Hard i fer-li la santa onada per tal que garli a plaer les seves neurosis. La penya ha d'admetre que darrere del que anomenem LA IDEA el que hi ha es la verdadera Penya que esta creixent davant dels vostres mocosos nassos.

Roy's Motel La Camillera ha dit...

Els de La Idea sou del Nobita

Mat Cluny ha dit...

Roys: Difames!

Roy's Motel ha dit...

qui difama es voste

Hard mod ha dit...

Un neci és molt més funest que un malvat. Perquè el malvat descansa algunes vegades; el neci, mai."

Anatole France

Hard mod ha dit...

Un ristretto si us plau .

Hard mod ha dit...

Caps perfectament a la incineradora .

Hard mod ha dit...

En català si us plau. El català Es cosa de tots.

Hard mod ha dit...

Adéu !!

Hard mod ha dit...

I mai , mai , mai , falla.

Hard mod ha dit...

Pakito ... ens faràs plorar.
Para una mica , riure tant, no pot ser bo .
Hiperventiles , galifardeu.

Hard mod ha dit...

C’est la OJE.
Amb dues de sucre si no és inconvenient.

Hard mod ha dit...

Tractar de vostè al nen de xampany, el
Confon , i no es dona per aludit el pobre , total ens porta els Cafès i poca cosa mes .

Francesc ha dit...

Hard es un dispositiu robotitzat policial que dispara missatges i respostes de manera sospitosa i ataca per fer caure la gent en trampa digital. Millor vigilar i evitar contacte amb ell.

Mat Cluny ha dit...

cierra el pico

Mat Cluny ha dit...

boca cerrada no moscas

Hard mod ha dit...

Cert, et tenim controlat paquito, desde 1984.
Els robots seran sempre nostres .

Francesc ha dit...

controlar des de 1984 vol dir controlar un nen de 4 anys que era. Em sembla com tot el que fas un abusiu us de tot

Francesc ha dit...

i no em dic paquito, prou!

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Buenos domingos a todos, amigos, amigas


Lamento que se interprete
mi gesto amistoso como indecoroso pero el motivo de La Idea es ayudar a la Peña a su crecimiento y entente.

La Idea es para todos.

Javi

Hard mod ha dit...

A veure paquito , si no et dius paquito perquè respons quan ens dirigim a paquito , ja et vàrem dir , paquito, que sembles tan curt de gambals com marí Pepi , que no dient-se marí Pepi sinó Maria Josep sota una col i de mirada per sobre l’espatlla, sempre fa el mateix . Acabeu fent un cuní amb un prou. Agafarem un altre micadir de paper .
Ens agraden molt les teves interpretacions Sui generis . ( busca a Google que vol dir ) .
També amb l’entrada llibre i 1984 igual , igual només , fins i tot , descobreixes coses noves , i es que no anar llegit pel món , és el que té. Com anar a l’estadi sense evacuar. De res curtet ee gambals , poc llegit i temeros de la ira del gran germà.
Al final t’haurem de cobrar i tot.

Hard mod ha dit...

Per fi una entrada de minga tramvia llegible , això ja semblava el tiquet del bon preu o el Carrefour , on a part de la llista et lliuren un tiquet mea llarg que un dia sense pa .
Mingarrrancia , no et necessitem , t’ho pots traduir al Google , que te traductor automàtic . De res.

Tots aquells que amb la vostra impostura impostada i mes postissa que les dents i la napia de Belèn Esteban us en podeu anar a la puta merda . Merdosos.
Per que us quedi Meridianament clar i sense possibilitat d’interpretacións tipus paquito.
La propera seran 5€ . Preu d’amic.

Mat Cluny ha dit...

Trist final per Hard Mod, ja no carbura un fanal

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Amigazo Hard-Mod

Reincides conmigo y no haces otra cosa que brindar ocasiones de fraternidad.

Me gusta tu estilo.

Javi

Francesc ha dit...

Per mi H Mod es una catastrofe

Mat Cluny ha dit...

Francesc has fet la millor definicio del gris actor de pacotilla i home lesbic perdut en un orinal que li fa de llar

Francesc ha dit...

Es massaaaaaa facil de fer, colegui Mat.

Ara direm 12 octubre Dia de Hardespanidat pal nene Hardabascalero

Zaska a la virulé

Astrid Barriada ha dit...

Sou finissims, bons amics Mat i Francesc, fent justicia fins la comdemna merescuda del maleant Hard que tanca la seva presencia aqui per K. O.

Astrid Barriada ha dit...

LA IDEA ha vingut per quedar-se, ho has fet de perles tal com va sobre rodes i guió perfectissim. Almenys ha valgut la pena insistir i netejant aquest web i fent llum verda al nou web de LA IDEA, tot bogarderisme hi guanya

Astrid Barriada ha dit...

gracies Javi!!!!!!!!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Javi ets el corrent d'aire fresc en una penya que necessita canviar. Podrem refer el que un sol dolent ha destruit amb proteccio dels que no donen la cara.

Astrid Barriada ha dit...

See Seee

Hard mod ha dit...

La claca.
La OJE s’ha convertit en una claca , uns es fan la pilota als altres, atès l’escassissim nivell argumentatiu i recursos oratoris.
La idea es que no en teniu ni outa idea, aquesta es la idea que us hauríeu d’anar fent present.
Lema taules comentaris i lamentable redacció .
Àstrident de tres al quart , aprèn a escriure , ets pitjor que un mal ci en un banquet.
Àstrid , que es això d’escriure “ maleamt” ... quina paupèrrima traducció ñorda.
Ves a fer amistar al Congo pava , allí podrás colonizzar la fábrica de perfums,que la la porca t’hi acompanyi , li cal i Mataró ho mereix.
Cluny ... ara ara si que hem rigut, se t’ha escapat això d’home lèsbic ... muhahahahah va posa un volluto i descansa , tens la neurona sobresaturada.
Per cert que tal el Quisso, ja fa el platz? .

Astrid Barriada ha dit...

sadic es poc, escoria menys. Res, Hard es el no Res

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Vaig dir que no mullo per cap bando i de poc que em fusellen. Aguanto, iguals els dos bandos i us cal pensar

Mat Cluny ha dit...

queda clar que Hard celebra desfile 12 octubre cada bisbe porta la seva misa

Hard mod ha dit...

Volem foto .

Hard mod ha dit...

Campions d’Europa , clooney ho supera.
Anem Moltfort’s.
Alguns fracassen com el pozo. I puntu.

Hard mod ha dit...

Ets escòria , morralla i detritus. Feliç dia de L’extermini . Llardosa.

Hard mod ha dit...

Et cal no venir a donar sermonets. De res i de guaperas pots anar a la dèria d’abril mateix i a triomfar.

jersey ha dit...

fasciohard

mariona talavera ha dit...

Jersey? Tens fred? burru, ets del Clot també?

Hard mod ha dit...

Deu ser un Sr. Rabequeta , que fa frescona.
Anem bé per anar a sants. En fi, Trolls.

Mat Cluny ha dit...

Segueix aixi brutus Hard, gos bulldog, gos fumador, gos escura paelles, gos de taronja, gossot de membrillo, gos flonjo, gos de gas, gos de mina seca, gos i gos.

El final del gos estaria escrit en el rebost de la gossera.

Frinandonem el gos pigmalionero de cara de tebeo. El Hard Gos com la gossa sorda i fiadora de gas gossal

A veure gos hard si ets digne der der gos perro can chien dog


Va gos va que borda insults.


Borda gos

Boooooooooooooooooooorda!!!!

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Oh sorpresa de dir que estreno comentari des de la banda del quadrilater enmig del combat a sang calenta entre comentaristes enfadats i el wje es veu ase de tots els cops el heavyweight champion Hard Mods capacitat de respondre a tots els cops de l'adversari dels mil noms. Un combat per assalts que s'allarga de matinada. Vaig entrar a la Penya Bogarde per amor a la bimba i de moment tot va de boxa super professional. Un plaer de seguir el combat aprop del joc de cordes, que soni aviat el gong o la sang em tacarà la camisa. Dong Dong, em presento Edmond Canyameres de Cabrera de Mar i company de Cesc Gorgui

penyabogarde ha dit...

Benvingut company Canyameres!

Francesc ha dit...

Un altre acolit de la bronca, el tal Canyameres????????????

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Només soc acolit de l'alcohol de la ratafia i de l'escuma de la cervesa.

No tinc el gust de coneixer al tal senyor Francesc.

Soc del morro fort, porto ermilla de pell d'0vella i la barretina no em fa suar de bona que és.

Demano respecte.

Soc català com Pere Quart i pentino rinxols de crema catalana regada amb gotes d'Estomacal Bonet.

No estic per bromes.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Voleu saber més de mi mateix?
Jo em manifesto així:
//*//
//*//
//*//
//*//
//*//
//*//
//*//
//*//
Ha quedat clar i català?

Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...

Collons Edmond! Quina entrada en matèria!! Redéu, em sembla que faras fortuna en aquest blog, t'ho vaig dir: La Penya Bogarde és una cosa rara però amb trempera!

Hard mod ha dit...

Edmond , amb la OJE has topat ... aquí hi ha una colla de llepaculs i bufa espelmes Ñordics, és el que hi ha . La perruqueria Hard & Mod , els rinxola, això si.

Mat clooney , BUP, BUP!!!
Muhahahahahahah , Xarrupa que et vessa.

Pakito .... per tu no hi ha ratafia ni un trist polo ni rabequeta a can Francisquet , mai mai seríes Herbie Hancock ni en els seus inicis. Ets ruc, ets pobre, penses com un ruc i pobre perquè vesteixes pobre, ruc.

Anem moltfort's i mai fallem, no com d'altres ñordos que ni tan sols saben tirar polvores de guix en un avionet ....Muhahahahahaha Francesc , apunta això de la cagada dels avionets ñordistanís en el teu Word, és antològic i a l'altura de la teva incompetència, ruc!!

Cluny assegura un " café para todos" , Un terme molt Aznarià i verbiagraciado. Muhahahaha

A naltros el submarí ens sura, almenys:

n the town where I was born
Lived a man who sailed to sea
And he told us of his life
In the land of submarines
So we sailed up to the sun
'Til we found a sea of green
And we lived beneath the waves
In our yellow submarine.

Hard mod ha dit...

Cluny , si us plau , usi codony/codonyat i no "Membrillo", mira que ets membrillu, tenim un mingarrancia i un membruillu al blog, altrament, tita petita, en cluny no té tita i si la té , la té petita. Really George.

Un pinyol de pomanyela
Un pinyol com un codony
Un pinyol per na Miquela
Que ha robat es meu amor

Entesos? ....Muhahahahaha ÑorduT.

Mat Cluny ha dit...

Hardet Hardet, oh quin nivellet!

Francesc ha dit...

Edmond he pensat malament i ho he encertat a la primera
ja que n'ets un bitxo més de la colla de la fera pantera

Rima de conya, Edmundo.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Hardet Hardet, oh quin nivellet!

Nenet que n'ets de tontet.... Muhahahah

Ens has corprès amb les teves rimes en diminutiu .... geniol. En pakito ho rima millor que tu i mira que es el ruc oficial del blog desde fa 15 dies.... i parles de nivell, muhahahahahaha.

Paquito, al fossar de les moreres no s'hi enterra cap traïdor, de res.

Dos) dir que has pensat malament, és redundant , tu bé, no en saps de pensar, ruc!!!

Paqui ... tenim un steadler HB per tu. Passi per recepció a recollir-lo.
Muhahahaha.

Francesc ha dit...

No soc Paqui ni Paki, però m'agraden els Staedler HB si vols et recullo una capsa sencera a la teva recepció, només has de dir lloc i hora. En el paquet posa "Per Francesc" que és el meu nom, únic nom. Si vols encara et deixo posar Francesc-Xavier que és com consta al full de la partida de naixement. Jo vaig neixer, tú encara has de neixer i qui sap si vas neixer i ara ets un pavo d'ultratomba ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

ja ja ja ja ja ja !!!
ja ja jabalina jabalina,
ja ja ja jamoncete jamoncete,
ja ja ja jaboncillo jaboncillo,
ja ja ja jalapeño jalapeño,
ja ja ja Jalisco Jalisco,
ja ja ja Jaimito Jaimito,
ja ja ja Jabato Jabato,
ja ja ja jauja jauja,
ja ja ja QUIERO UN LAPICERO
ja ja ja PREPARA LA RECEPCIÓ
ja ja ja jabugo, jabugo,
ja ja ja Jacinto Jacinto,
ja ja ja Jacobo Jacobo


ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

soc UNICAMENT Francesc i si vols Francesc-Xavier,
soc UNICAMENT Francesc i si vols Francesc-Xavier,
soc UNICAMENT Francesc i si vols Francesc-Xavier,
soc UNICAMENT Francesc i si vols Francesc-Xavier !!!!!!!!!!!!!!

Va al llapis porfa, a on he d'anar a buscar-lo?

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Morgen


tinc la dentadura i el llavi superior fets un desastre. La mascareta apreta i no goso treure-la de la meva embocadura per por a ser contagiat, per la qual cosa el procediment emprat per fer el canvi de mascareta reglamentari el realitzo a velocitat de Concorde. He trobat unes mascaretes alemanyes molt interessants i avui mateix m'han arribat via postal.

Si us interessen la referència és:

AIO Transparent Mask - Sustainably Made in Germany.

Us passo un enllaç de gran interés, crec que us pot anar bé.

Conté un video explicatiu d'aquesta meravella teutona, una vegada més Alemanya va al davant del món en ciència, tecnologia i seriositat professional. Observeu el video i m'ho sabreu dir:

https://www.indiegogo.com/projects/aio-transparent-mask-sustainably-made-in-germany#/


Danke
Öbs
Neubaten
Holz


Nota correctora pristina: en alemany Màscara / Mask és MASKE.

penyabogarde ha dit...

hem vist el video, estimat Nico. No hi ha dubte de que ens trobem davant d'una descoberta històrica en matèria sanitària.
Moltes gràcies.
La Junta

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...

No soc Paqui ni Paki, però m'agraden els Staedler HB si vols et recullo una capsa sencera a la teva recepció, només has de dir lloc i hora. En el paquet posa "Per Francesc" que és el meu nom, únic nom. Si vols encara et deixo posar Francesc-Xavier que és com consta al full de la partida de naixement. Jo vaig neixer, tú encara has de neixer i qui sap si vas neixer i ara ets un pavo d'ultratomba ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

Anem per parts Mary Paqui.

A tot tonto com tu li agraden els llapis o llapissos, coses del català, tu en reclames caixes senceres i no ens n'extranyem el més mínim, més pòtol i ruc no pots ser, només un nen amb sabates noves por superar un paquiT amb un llapis. Mes tonto i no neixes paquito. Muhahahahaha

Part2 ( pavo) que seria gall d'indi, però acceptem pavo, of course , perquer , paquito , tu n'ets molt de pavo, et menges els mocs a cullerot.

Ja:

" 1. Les grafies simples j, g

S’escriu j davant de les vocals a, o, u: jaqueta, passejar; bajoca, jove; dejuni, justícia.

S’escriu g davant de les vocals e, i: gel, mengem, veges; àgil, enginyer, girar."

Aixi que paquita ( culona) et deixem tot uns coneixaments , no saps ni riure tros d'inutil.

"El castellà és l’única llengua del món que riu amb la jota («jajaja»). Sí, sí, ho has llegit bé, l’ÚNICA! Sorprenent, oi? I més encara quan una gran quantitat de catalans fan servir la jota quan riuen al Facebook, al WhatsApp o al Twitter. Desconeixement? Potser sí. Influència del castellà? De ben segur.

La veritat és que l’onomatopeia del riure no és pas de les més comunes en la literatura, fet pel qual pot ser que no tinguem l’hàbit de fer servir l’onomatopeia correcta en català. Darrerament, però, amb l’auge de les xarxes socials i de les converses informals per escrit, la veritat és que riem cada cop més (o, si més no, ho fem veure). Cal, doncs, que siguem conscients de com es riu en la nostra llengua i que no deixem que el castellà també ens interfereixi en aquest aspecte.

Personalment, he de reconèixer que jo abans també reia amb la jota, ja que desconeixia que en català s’hagués de fer servir la hac. No naixem ensenyats, que diuen, i mai no és tard per rectificar. :-)

Fem una comprovació tècnica:

Pronuncia aquestes cinc paraules en veu alta i estigues atent/a al so de la lletra jota.

jaqueta
jersei
jiddisch
joguina
jurídic
Oi que no té cap sentit que en català riguem amb la jota? [Si encara no et convenç, llegeix «jajaja» amb el mateix so amb què pronuncies el mot «jaqueta».] Tal com has pogut comprovar, el so que vindria a simular el riure i el so de l’inici d’aquestes paraules… no coincideix. Així doncs, en català riem amb la lletra hac perquè en algunes interjeccions, com seria el cas del riure (o dels típics «aha» o «ehem»), esdevé una consonant aspirada, i no pas muda (com en el cas del mot «hàmster»).

Un petit apunt normatiu, però. Segons el DIEC, no hauríem de riure amb un simple «hahaha», sinó que amb un «ha! ha! ha!». "


Doncs de res paquita, que en gaudeixis.

Hard mod ha dit...

Per altra banda queda clar on es la recepció de la Bogarde, Paquito, que mires molt i no veus, parles massa i no dius res .... Muahahahahahah
Premià sera combatiu alegre i tropical, paqui, qui paqui. s'hi sol accedir per la nacional.
El cafè a quina hora es ?

Francesc ha dit...

Cas perdut, ets cas perdut, perdut i més que perdut

a mi no em diguis paquito , ni paco, ni res del que et passi per la teulada.

O vols que et digui JART ? Amb la JOTA que detestes i que el dogma gramatical ari ens vol aplicar per decret?

El català és llengua barrejada i mundial no pas llengua pura i indepe.

Tots parlem català i castellà i anglès i el que sigui per entendren's però no hem de sometre la llengua de cada un a la dictadura dels linguistes indepes.


Va mandamás, va que vull ser lliure i viure en el món no com tu que et tanques a dins d'una senyera i no ho veus mes enllà del Pompeu Fabra

Llet ! Vull un trailer TIR carregat de Staedler's. Milers de llapis Staedler per mi mateix.

Passo pel teu localet eh?

Hard mod ha dit...

Agraim gern , a Nico , l'enllaç a aquests estris anti-covid. tota aportacio combativa amb la pandèmia . és d'agrair. i puntu.

Hard mod ha dit...

Jart ens agrada, estem jarts de tu paquita. Too matx jarts, nen. muhahahahaha
Si passes per el marina, TOTHOM SAP QUE EL MARINA ES L'EPICENTRE DEL BOGARDISME, TROS D'IMBECIL, potser trobaras algun llapis, o no.
Així , clar i català pel teu món lliure, perquè no et lligues un cromo, ruc. i per que et quedi twice clar.
Quan passis pel Golden corner, i no el localet , tros d'ignorant, vine amb el Sr Lleó, ja et varem dir que davant la teva espectativa de garanties de seguretat que tan reclamaves (seguit d'un espantós no tinc por... només et calia dir, però estic be , eh ? estic bé.) i a tal efecte aquí et deixem el telèfon de recepció i pots preguntar per ell, i estarà encantat d'acompanyar-te.
Sr Lleó. telefon : 937 06 56 56.

De res Paki. Paki aixi en diminutiu farda jart!! un jart de fardar, nen... o pavo, clar.




Francesc ha dit...

Jugues amb la meva vida i el teu joc et pot sortir car. Medita.

Hard mod ha dit...

Muhahhahahahahahahah , caríssim !!!
No su pudem parmití!!!
Muhahahbaha
Hard Pakito !!! Altantu. ..!!! Muhahhahahaha

Francesc ha dit...

Hardot deixa d'incordiar, estic treballant, collons de pelmazo!

Hard mod ha dit...

Pelmazo es un barbarisme.
De res , troll.

Francesc ha dit...

i ara no siguis pelma que em distreus i he de portar la petita a l'escola bressol, encara que a mi em passa pel forro dir guarderia. So dictador!

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

VISCA CATALUNYA LLIURE //*//
El trabuc al puny i no penso entrar en qui té raó i qui està equivocat en aquesta web!
Ja ho vaig advertir que jo només CATALUNYA i que obri tothom d'acord o en desacord amb el que representa CATALUNYA.

VISCA CATALUNYA LLIURE //*//
VISCA CATALUNYA LLIURE //*//
VISCA CATALUNYA LLIURE //*//
VISCA CATALUNYA LLIURE //*//

No accepto que em diguin que soc d'uns o dels altres.
Jo soc de CATALUNYA i seré de CATALUNYA
I HO REPETEIXO?

VISCA CATALUNYA LLIURE //*//

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
i ara no siguis pelma que em distreus i he de portar la petita a l'escola bressol, encara que a mi em passa pel forro dir guarderia. So dictador!

Es impressionant el que fa la ignoirància, qualsevol adversitat es de dictadura , de nazisme, hahahahahha que no sabeu ni que és ... Muahahahahahah Au cap a la bressola, que hi falta gent, potser fins i tot aprens la diferencia entrre aqui i alli ...muahahahahah!!!!
Pakito!!! lamentable. I fes el favort de treballar , tot el dia enganxat a les xarxes socials, naltros almenys cobrem per ser aqui i tu no, tu ho fas per vici, Muhahahahahaha. 160 posts a ... pessetes, un dos tres respongui otra ves, Muhahahahaha

Anem moltfort's, es geniol, caixa cobri.




Francesc ha dit...

no em toquis els cataplins Hardot de pena! Deixa'm en pau que estic fent unes factures i repassant comptes al despatx i em distreus amb les teves milongues. Encara faras que l'empresa entri en fallida per distracció del personal, so dictador!!!!!!!!!

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

us baralleu i no toca barallar-se, primer CATALUNYA.
Jo soc de CATALUNYA, és el meu partit i és le meu equip!
Llibertat! Llibertat! Llibertat!
Guardeu les baralles entre vosaltres per quan Catalunya sigui lliure!
//*//
//*//
//*//
CAT CAT CAT CAT CAT CAT CAT CAT
//*//
//*//
//*//

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

Edmond currela de Hardware Spatxurrat
secta banderity identity
no flag
no frontier
The World is Mine
All free free the World

missatge xungo Edmond
naftalina hardista

kodachrome renovat

Hard mod ha dit...

zzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzz MIRILLA COPY PASTE ALL MESSAGE.

Repetitiu. i puntu.

155 punts d'equidistancia, Muhahahahaha.


Pakirrín, ets un inútil, ho saps i vols endossar el teu fracàs a d'altri, deixa les empreses en pau, el doppler no . Muhahahahahah i fes el favorT de treballar, gandul.

Hard mod ha dit...

Cel.lebrem i molt absències sonades, ja era hora.
La contraclotada, funciona. Hem enviat un missatge d'agraïment a la bodega Sopena. Of course.

Geniol.

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Morgen,

recordeu quan en varis dels meus projectes envolopats esmentava "l'ermot" ?

Ho vaig veure venir. L'ermot mundial és la pandèmia present.

La solució vindrà d'Alemanya i m'atreveixo a concretar que vindrà del Land de Renània-Palatinat.

De moment us insisteixo en la mesura preventiva més eficaç: LA DEUTCH MASKE!

Recapitulem que no és mai pesat de fer:

Si us interessen la referència és:

AIO Transparent Mask - Sustainably Made in Germany.

Us passo un enllaç de gran interés, crec que us pot anar bé.

Conté un video explicatiu d'aquesta meravella teutona, una vegada més Alemanya va al davant del món en ciència, tecnologia i seriositat professional. Observeu el video i m'ho sabreu dir:

https://www.indiegogo.com/projects/aio-transparent-mask-sustainably-made-in-germany#/


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Estimat Nico:

Els teus treballs ratifiquen el que dius, recordem l'ermot i estem garratibats davant de la dimensió de la crisi que de manera sensible i artística ja vas advertir en vàries ocasions. Així doncs, els teus materials afegeixen un valor afegit que ultrapassa el domini de les arts per abraçar el món de la ciència i de la informació.

La capacitat de descriure artísticament i de vell antuvi el que ara és part del present, reforça la teva obra i redobla la nostra admiració per tot el que representa.

Moltes gràcies, també, per aquests consells relacionats amb les mascaretes alemanyes.

La Junta de la Penya Bogarde

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Senyor Nico Maske jo crec que la soluciò a la pandèmia serà només catalana amb tots els respectes per Alemanya o qualsevol que cerqui solucions.
NO PERDEM MÉS EL TEMPS. CATALUNYA ÉS IGUAL A FER LES COSES BEN FETES.
Si ho podem fer nosaltres, NOSALTRES SOLS, millor.
El primer CATALUNYA.

Llibertat! Llibertat! Llibertat!
Guardeu les baralles entre vosaltres per quan Catalunya sigui lliure!
//*//
//*//
//*//
CAT CAT CAT CAT CAT CAT CAT CAT
//*//
//*//
//*//

tenim una sanitat que explica el que altres sanitats no expliquen

//*//
//*//
//*//

GRANS DOCTORS TRILLA I MITJÀ, DOCTORS CATALANS

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Caray caray DON EDMOND

com les gasten els cocolisos de Cabrera
ratatatata
penya penyita teniu ONE PROBLEM

RADAR EN MARCHA

Bogarde factoria de cat cat cat (catetos)

Hard mod ha dit...

Nen d'efecte doppler... la neurona no et retorna senyal. Puntu.
Marxa s'escriu amb X, inepte. No ets més ÑorduT perque la bandera us surt destenyida, capdepont, sino fins el paper de cel.lulosa us sortiria amb la Ñorda estanquera al fregar-vos el cul . Muhahahahaha. A xuparla, aixó si amb ics ... analfabet. Muhahahah si es que sou una colla de "poligonerus forocoches". puts a xandall. Muahahahahahah

PAU RADAR AND THE PIRLONA CREW ha dit...

uau uau Hard ja has llepat. La Pirlona Crew quan diu LLEPAT vol dir que t'has pringao solito.

Solito

Muy Solito.

Ganado Vacuno.

Cagaste Burt Lancaste.

Tripi only Laca pal pelo.


Tanquen Bars, no problem

No xapen acera frente bar.

Nos vemos

Has llepat

Pirlona Crew

Mat Cluny ha dit...

No dono credit de la capacitat del Ogro. Si, Ogro, de petit ens deien que viene el ogro, ara granadets encara veiem un ogro. Es la paraula que millor escau OGRO. Pero el nostre grup cada vegada mes ganso te un parany anti OGRO que es LA IDEA

Francesc ha dit...

Guapo compi!!!!! contra ogro hardero tenim La Idea... whatsapp Idea On Fire

Astrid Barriada ha dit...

El Ogro que buen turrón

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Deixeu de vomitar en llengua espanyola i Visca Catalunya per damunt de baralles de cafeteria madrilenya //*//

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Edmond ai ai ai Edmond...
ai ai ai la roska identity...
globus aerostatic?
Kaka a la vista
Sniff pena sniff...
Plorarem crema katalina als ulls...

Version Hard in Tegucigalpa?

J. L. M. ha dit...

¿Los dominios del lobo o los barrizales del ogro?

Luego lo trataremos en esta misma pantalla.



J. L. M.

Hard mod ha dit...

Mirilla de la roskilla, que no arribes a mandonguilla.
Tros de carn i bilirrubina que empasses quina i quinina.
No veus que ets un ñordo que beu fino la Ina?.
Que com deia en Sabina " pierdes la calma con la cocaína ".

Ets el merdós del postureig del maresme, i t'ho diem sense perdre l'esma.
Doncs el teu personatge de merda, ens el pixem com l'esperit sant i la terna.
Vas de guais venent fum de peta, de perro flauta i fins i tot a Tegucigalpa, de Ñeta.
Ens la sua que vulguis fer la punyeta, ets mes babau que un nadó de teta.

Sabem què corre pel whatsapp del clot, doncs els bocamolls ho xerren tot.
Sabem que no portes espardenya sinó esclop, ets un colon inadaptat amb salacot.
Ens la pela la teva xarrameca i pregàries a sant Ot, estas més passat que una Torrot.
Ets com un balandre al mar mort, ni en una ampolla series sinó dins un pot.

La rima mai falla.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡¡¡¡Buenas mañanicas!!!!!
¡¡¡¡¡¡ Tal y lo como díría mi abuelo materno con gracejo aragonés!!!!!!

Es de suponer que todos habeis deducido las siglas JLM, las mías, claro.
Abundando en LA IDEA, el el último hilo de whatsapp "Clot-Mataró" hemos acordado esclarecer algunos extremos de LA IDEA. De buen comienzo se trata de esparcer pistas que lleven LA IDEA a su paradero final que no es otro que el de la amistad y cordura colectiva en esta Peña y en otros vericuetos que se sienten parte de la peña, como es nuestro constructivo caso elaborado en un encuentro físico barcelonés y en el desarrollo del rico hilo constante de nuestro wharsapp.

Hoy damos rienda suelta a la pista LOS DOMINIOS DEL LOBO, incorporando la variación sometida a consulta de whatsapp en forma de LOS BARRIZALES DEL OGRO.

Arde el cielo tenebroso de un crepúsculo inmundo que abarca latitudes hasta ahora porfiadas empero, por fin, encuadradas en su total disposición geográfica. Ante tal visión limitada por la tiniebla pugna por aflorar el destello que iluminará los dominios del lobo y de modo sobremanero se tercian ante lo que se conoce como la apertura del bosque profano. Ni más ni menos que los barrizales del ogro.

¡¡¡¡ Los barrizales del ogro !!!!


Entiendo que esta historia causa horror, incertidumbre y curiosidad compulsiva, pero ahora me planteo un respingo respiratorio que permita al curioso lector una contumaz provisión de fatuidades talmúdicas. Tal como suena: Pura talmucidad hebrea.

Dícese del ogro como alguien capaz de socavar la vida noble de las gentes del lugar. Esta definición del proceder ogral nos retroatrae a Hard.

HARD ES OGRO AMIGO.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Aprovechemos la amistad que nos brinda HARD !!!!!!!!!!!
La ogrez de Hard es pura causa-efecto de su amistad emborronada en enemistad.

Pura lógica ya que es solo AMISTAD.



Un saludo

JAVI
J.L.M.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
No dono credit de la capacitat del Ogro. Si, Ogro, de petit ens deien que viene el ogro.

Gracies per admetre la nostra gran , immensa, ingent capacitat, tu no la tens. de res.

Vas crèixer amb la por, fantàstic, naltros no.

No tens crèdit, ergo no pots donar-ne, tens quisso, passeja'l.

A tu et deien "que viene el Ogro"... entorna't.-en allí. sigui a la Borgonya, a Jaén o a Tierra de fuego ... deixa de destrossar empreses a Catalunya, no cal.

Avui un volluto , escau george.

Hard mod ha dit...

Mingarrancia, tornem als escrits infumables, no tens esmena. adéu.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Agradezco la bella entrada de HardMod en el estadio creativo de la literatura.
Me gusta tu proceder plumífero que nos acerca, aproxima y une de manera definitiva.
Amigo eres, Hard, más que nunca.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Més carcamaleria castellana i cap protecció a la LLENGUA CATALANA.
No més baralles entre bogardencs, ara tot és PRIMER CATALUNYA.
Primer de tot la llibertat del POBLE CATALÀ.
//*// Quatre barres
//*// Quatre barres barrudes
//*// Quatre barres barrudes damunt del groc
//*// Quatre barres barrudes damunt del groc de la llibertat
Primer CATALUNA
Segon CATALUNYA
Tercer CATALUNYA

Jo no perdo el temps amb fer les baralles que canses.

CATALUNYA //*// CATALUNYA //*//

Blog que visito: Senyal que li estampo així //*//
Web que visito: //*//
Instagram que visito: //*//
Telegram que visito: //*//
Signal que visito: //*//
Email que envio: //*//


Arreu que vaig sempre el meu senyal així: //*//

No us desempallaguereu de mi, aquí he trobat el filó de la lluita per CATALUNYA.

//*//
//*//
//*//
//*//

Edmond avisa, arriba i es queda!

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
El Ogro que buen turrón

Per un cop has estat audaç.
Ves en compte no t'adrecis al costat fosc .... a la OJE no t'ho perdonaran. Muhahahaha

Astrid Barriada ha dit...

No tens ni punyetera idea del que és una transcripció, bobet que vol dir petit bobo o mini bobo, Hard?
Quan un turró està caducat com és El Lobo es converteix en el El Ogro, valenss?
Ho veus com ets de parvulari caspós? Hard necessites amistat i Javi ens està explicant un plan específic per la teva situació i deixaras de ser ogro per ser turró i després la resta és LA IDEA que passa per la teva amistat segura

Però no em penso avançar en els esdeveniements, Javi que si que és audaç farà el OK reticular i ja està que hi guanyaras d'entrada ja no et dic bobo, només bobet en diminutiu de bobo mini, mini bobo com mini-molina del polonia de TV3

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Edmond es passa de frenada un munt a veure si s'ofegarà de català.
A vegades parlar tant de Catalunya fa més mal que bé i s'ha de fer per petites dosis. Nosaltres tenim estelada a l'entrada del poble i amb això ja queda clar que som catalans i que volem la independència

Conrad Canaló Stewart ha dit...

E.D.M.O.N.D.

Alfanumerologia analítica al detall:

E (Encriptació)
D (Descriptiva)
M (Minuciosa)
O (Ordenada)
N (Numèrica)
D (Deliberada)

Conclusió:

Factor repetitiu CAT perjudica i resta (-)
Millor (+) ser breu i concís:
CAT va bé (+) i suma sense repetir excesivament.

CAT mereix una ENCRIPTACIÓ DESCRIPTIVA, MINUCIOSA, ORDENADA, NUMÉRICA I DELIBERADA.

EDMOND ha de fer valer el sentit alfanumèric del seu nom i ser breu.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hi ha maneres malparlades d'insultar com per exemple Hard conegut ara com Ogro.
Hi ha manares hipocrites d'insultar amb sobredosi de soberbia com és l'estil Canalons.
Les dues maneres fan mal, una per grolleria i l'altra per arrogància cínica.

La durada de la mala maror que es respirar en aquesta web es fa insuportable i algun responsable hauria de fer the End a aquesta pèssima escola del maltractament.

Quan fa que vull ajudar com a barcelonista? Només es tractaria de casar humor i futbol.

Per favor

Francesc ha dit...

Maria Josep et vull consolar però amb aquesta merda de gentussa que corre per aquí t'estas exposant a que siguis vilipendiada greument i amb una sanya increible i impropia de la societat que vam somiar de joves, no hi ha mirador del desastre que sigui mes apropiat que la simple observacio de la sarta de comentaris perversoss de mala gaita que recorren tots els esgrafianaments de penuria de cada comentari de l'ogretat maxima i celosa de La Idea, de la Idea i de la Idea.

Ho estem fent be i no donguem pistes al klan hard Ogro, no vull que t'exposis davant del martiri de cada dia amb aquest mediocre fulano que ens vol atemorir i fer callar.

La Idea va per bon cami mira el whats

Hard mod ha dit...

Mari Pepi ... ves que et fotin un bon clau , el necessites, mal follada que estas pava. Amargada de la vida.
Muhahahahah

Hard mod ha dit...

Per cert , en català és Ogre, però en fi, com que el tema el porta el gran mingarrancia, passa el que passa, esteu mal dirigits, no us molesteu en adquirir un Ruaix i vinyet i us passa el que us passa ... Muhahahaha
Ogre ens agrada. Buh!!
Hard Mod & shreck, fa patxoca. Nom de consultoria financera.
Encantador.

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
No tens ni punyetera idea del que és una transcripció, ...

bla bla bla .... no t'has lligat un cromo pava. muhahahahahah
La rabia i l'odi t'obnubilen ... se't nota, mira el whatsapp.

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
Maria Josep et vull consolar ...


Paquirrín en benefici de tots, tira-te -la, que brami com una truja!!!, a veure si ens deixa en pau.
Hi ha recompensa econòmica. Et cal, sabem que paquito poco paquete, però amb poc la Mari Pepi ja fa. Posa't la camisa blava, sabem que la posa catxonda.
Ho veiem urgent.

Muhahahahaha

Hard mod ha dit...

G. ROSELL PELLISE
CL Gran Via de LluIs Companys,62
08330 Premià de Mar - Barcelona
E. VIAYNA ORNOSA
Plaça,94
08330 Premià de Mar - Barcelona
G. BARNIOL COMELLAS
Sant Antoni,31
08330 Premià de Mar - Barcelona
J. RODRIGUEZ BRAUN
Mallorca,18
08330 Premià de Mar - Barcelona
A. BUENACHE BLANCO
CL Gran Via de Lluis Companys,241
08330 Premià de Mar - Barcelona
M. GAZA PAUSAS
CL Gran Via (FARMÀCIA),136
08330 Premià de Mar - Barcelona
E. GARCIA GARCIA
Joan Prim,84
08330 Premià de Mar - Barcelona
J. PUEYO SALVADOR
CL Gibraltar,2-4
08330 Premià de Mar - Barcelona
M. VIAYNA ORNOSA
AV Gran Via,195 A
08330 Premià de Mar - Barcelona

Paqueterrín, aqui et deixem notes d'interès, pots adjuntar-ho al word, tampoc voldriem ara que et llancessis sense protecció a la tasca encomanada. Cuida't.

Recorda que el orujo " El Afilador" patrocina aquest espai.

Francesc ha dit...

He premut el botó detecta blogs damunt del Hard Mod i m'ha sortit la confirmació de que no és un esser humà i m'ha sortit això en el seu perfil:

http://vespat5tx.blogspot.com/

Ara ja està tot aclarit de que és un objecte cossificat i no pas una persona.

S'enten la seva mala gaita escrivint.

El perdono doncs pensava que era una persona i les coses no tenen al cap altra cosa que filaments i dispositius de funcionament.

Vostè perdoni, cosa.

penyabogarde ha dit...

I Nobita?

Mat Cluny ha dit...

penya bogarde:

jo de vosaltres en comptes de preguntar per Nobita el que faria és esborrar totes les parrafades de OGRO HARD. No em sembla honest passar de llarg amb un "i Nobita?" per distreure l'atenció davant de les línies més porques i insuperable que mai he vist escrites en un domini de blogspot.com
Espero una rectificació.

Mat

PAU RADAR i la PIRLONA CREW ha dit...

Kin Zaska li has engaltat al ogrus dei Hard

Moles catx, Mat!

Francesc ha dit...

OGRUS DEI, bonissim!!!!!!!!!!!!

Mat Cluny ha dit...

Mecagun la puta d'Ogrus. Jo jo jo juasssssss

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 225   Més nou› El més recent»