PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 5 d’octubre del 2020

NOBITA NO TÉ LIMITS...SORT QUE L'EQUIP EMPATA.

 Darrera hora i ara va molt seriosament.

Nobita està arribant al paroxisme i etziba feixistades a dojo arran de la reeixida moció de censura. El cap de la llotja està en mode Neró-incendiant-Roma i vol morir matant. Ara tira de franquisme, porta els discrepants davant dels tricornis i no té aturador. El poble barcelonista necessita la ferma arribada d'un bogardisme insurgent en tots els camps, a tot vent, a mar oberta i a cel encès. Ja no podem més. Tenim la imatge de la nova llotja amb orgia desconfinada i insuportable.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anem a pams: Empat! El primer empat virtuós a càrrec dels nens d'en Koeman. Tot perfecte! Set punts en tres partits que inclouen el sempre valuós punt de l'empat. El puntu de l'empat. La glòria bogardista. El seu autor, l'autor de la barraca, ha estat el recuperat Coutinyo. Mireu-lo. Coutinyo ja llueix la barretina sideral i visita el Fossar de la Moreres acompanyat de l'expresident Torra. Un més a la pomada rupturista!

Mercat de fitxatges. Can Francisquet s'anticipa a totes les transaccions dels darrers moments de la cursa d'altes i baixes i reuneix davant de la seva seu, en un brindis a base de cava català, a les persones directament afectades per aquest ball de noms i cognoms. Uns surten, altres arriben i uns tercers aspiren a donar la nota tot el sant dia: Oriol Sort, el recepcionista de la nostra merceria de capçalera, reuneix Memphis Depay, Eric García i Dembélé. Junts acorden els seus futurs respectius.

L'Amistat Obrera de Premià de Mar és el testimoni de la trobada fraternal entre Sergi Roberto, Sergiño Dest i el representant dels dos Sergis: Jordi Rovelló. Ambient de cordialitat extrema.

Us oferim una novetat per als temps del COVID19. Foto de grup del bogardisme davant de la nova seu del bogardisme de Premià de Mar. Mireu-los, agermanats davant de la façana de la històrica Amistat Obrera. El moviment obrer bogardista recupera el local que en el seu dia va veure nèixer la Penya Bogarde.

Eleccions nord-americanes. El yankee blaugrana Konrad de la Fuente anuncia el seu ticket electoral a la Casa Blanca. L'era de Trump arriba al seu final. Bogardisme a Washington.

Acabem amb una nova incursió gastronómica. El cartell ho diu ben clar VAR CASA PACO. Els reunits són Florentónguez, Francisco Franco, el rei emèrit i el diputat Carrizosa. Junts dissenyen la temporada blanca.

I ara ens toca descansar per culpa de la maleïda "selección".

225 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 225 de 225
EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

quan era jove feien una peli que es deia Operacion Ogro, ahi lo dejo pero ens allunya de LA LLIBERTAT CATALANA

Jo no vull gastar res de mi em reservo per la LLIBERTAT CATALANA. Passo de llarg de qui emcrtiqui. He dit que jo soc aqui per dir el que penso i res ens ha de distreure INDEPENDENCIA // * //


// * // 100 % cat

Astrid Barriada ha dit...

Dorus Day

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Obus Orus Opus Hardus Harbub bup bup dog chien can gos perro dogus dogo... i fracassety

El dandy del Roy's Motel ha dit...

Hard es opus

penyabogarde ha dit...

Caratsus! 204 comentaris en un sol post! Ni el New York Times!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Molts comentaris pertanyen a un OGRO que vosaltres de la Penya Bogarde no us digneu d'esborrar i altres hem de suportar les seves OGRETATS.

Mat Cluny ha dit...

Què en treieu de bo abonant l'ogro Hard, va expliqueu els motiu de la protecció papal que rep aquests asteroide insultador.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb el suport intangible del meu mentor EDUARD ANTIARTISTA de Reus:

El poema dels divendres!


SOL

El gol es fa sol
quan del peu astut
en surt el xut
i del cor valent
el cap ardent
i no s'hi val res
de dir que tot o res
doncs del gol gran
en surt el bell cant
de tot llueix sol
i mireu quin gol!


Bon cap de setmana

Marc

Balaustrada Santiveri (Sagunt, País Valencià) ha dit...

ORUS és OGRUS , no le trobe el trellat

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
penya bogarde:

jo de vosaltres en comptes de preguntar per Nobita el que faria és esborrar totes les parrafades de OGRO HARD. No em sembla honest passar de llarg amb un "i Nobita?" per distreure l'atenció davant de les línies més porques i insuperable que mai he vist escrites en un domini de blogspot.com
Espero una rectificació.

Pots anar a plorar a la cooperativa de pares, potser amb un analisi d'ADN troben el teu. De res. Alli pots trobar també registrada a la d'Ogrus....Muhahahahahaha, Avui et veig ristretto. George. De mentre pots anar esperant i vas darrera de mari pepi que porta anys esperant la mateixa somicada.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Què en treieu de bo abonant l'ogro Hard, va expliqueu els motiu de la protecció papal que rep aquests asteroide insultador.

Nomes cal NO ser un IMBECIL com tu, idiota. Si ho has de preguntar, és que no ho entendràs mai, cap de pont , moniato, tros de suro, capsigrany, quoniam, barbamec, au treu a passejar el quisso que ja tens prou feina, giorgio. ... I no treguis el cap pel marina que no hi ha fanta. fantasma.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Què en treieu de bo abonant l'ogro Hard, va expliqueu els motiu de la protecció papal que rep aquests asteroide insultador.

Nomes cal NO ser un IMBECIL com tu, idiota. Si ho has de preguntar, és que no ho entendràs mai, cap de pont , moniato, tros de suro, capsigrany, quoniam, barbamec, au treu a passejar el quisso que ja tens prou feina, giorgio. ... I no treguis el cap pel marina que no hi ha fanta. fantasma.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
penya bogarde:

jo de vosaltres en comptes de preguntar per Nobita el que faria

Tu el que has de fer es quedar-te al whatsapp del clot a llepar figues xoxes. Estúpid. Tanta fatxanderia d'anar diant qui i que ha de fer, ploramiques, xuta-llaunes. Pagafantes. Xarrupa embornals, llepacaries, respallaortodoncies, aixafatolls, rabenta grans.
Cluny , o Mat at, pira't.

Francesc ha dit...

Tot queda impune per una raó cosmica MOLT FEHACENT: Hard segur que és de la Junta de la Penya i té barra lliure per emetre barbaritats sense limit.

Així va el món, com Facundo y la vuelta al mundo.

Papapanatisme a doquier.

EL OGRO CHORRA, OGRO SE QUEDA

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Quina manera de malgastar energies fotent-se els plats pel cap.
Jo només dic q7ue hem d'estalviar forces per la INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA
Cal més ESTELADES, més estelades fortes i nobles!
Per CAT //*//
//*// DE TOT COR FOC I VENT LES MEVES GANES DE LLIBERTAT
EL MEU SIGNE DE LLIBERTAT //*//

PROU //*// LLUITEM CONTRA ELLS i no ens barallem entre nosaltres

he decidit posar aquest missatge a tot els llocs que visito i en visito molts

prou opresió

llibertat CAT CAT CAT //*//



//*//
//*//
//*//
//*//
//*//
//*//

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

ogro NO
vida SÍ

Nikita Zix ha dit...

calla collons de Harmmod!

Crew No passara el Hard ha dit...

Som el Anxova Okiss Adidas Crew i ens hem super unit.

Les verius i els eczemes, com les nafres putrefactes i les llenties fumades per la ganga de les rebaixes a Mercadona, fan pifia en el plat i puja la bacteria a la massa encefalica provocant un fenomen digne de la jurisprudencia divina, la unica justicia que pot assimilar el que ara plasma el bombus boletal que ha fet mans i manigues per destrossar una web que es rebenta i es siliconitza per culpa teva, si teva i teva.

Ets Hardmod el beode que esparrama odi dia a dia sense pietat amb una sanya martiritzadora que no s'ha vist mai en un escrit. De poc serveix que advertim, patim i srnsorialitzem la clariana dels helicopters, ni que prenem nota amb paper de calcar, que ho desem en un floppy disc, que passi a cedé, que formi part del whatsapp, del dropbox, del xarxament telematic, de la moleskine, del bloc de notes, dels post-it, de les xuletes de copiar i dels cistells dels coloms missatgers.

HARDMOD NO ES UNA BROMA.
ES UN MAL PET SORTIT DE CUL DOLENT.

SIGNEM:

pau radar
observer mirilla
els birretys
laura storm

Astolika Frenk ha dit...

Deixeu de fer eufemismes, sou feixistes i el Crew que heu muntat es una merda ultra i para de comptar, sou fatxes pau i mkrilla i cia.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

ME PONE A TUTIPLÉN ESTE CREW DE LA PALMERA.
EL BOGARIDERISMO SE DESANGRA SOLITO Y YO SOY EL PUTO JEFAZO DE LA VIDORRA.
HARDI-TO LINDO YACE EN LA CUNETA Y MI VIDA ES UNA FIESTA.

BANZAI CULEBRA.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

SE HUNDE SE HUNDE SE HUNDE EL TITANIC CULERO
COM HARDITO PALANTE Y MESSITO EN LA LINEA
ME PARTO EL ANO Y COMIENDO VOY QUE ME LO PASO DE JILGUERO EN CELO BIRMANO.
JUAS JO JO JO JO LA TRONCHA DE MOCTEZUMA Y VIVA MI ESÓFAGO

BOBOS SOIS


BANZAI ESPINACA PARA POPEYE

Hard mod ha dit...

Ens agrada que ens dediqueu atenció , 200 post, paga extra ... Muahahahaha

Ogresits inmensament us estem . Muhaahahaha Bhu!!! muahahahaha

Sr Cluny ens agrada així mateix, que rememori de pas a la seva mare. de res, sabiem que li havia passat per alt.

Lamentem que Bars i restaurants no atenguin per tancament administratiu per covid, així doncs tots aquells que voldrien personar-se en cert establiment de davant l'ajuntament de Premià de Marx a pirlar-la, encarar-se i algunes fatxenderies mes habituals de comentari fàcil al blog, doncs que es facin fotre. Muahahahahah

per cert : Nobita.

Hard mod ha dit...

Mari pepi dient aixó :

ogro NO
vida SÍ

Sabem llavors que estàs en llista d'espera de negres del taüt. Es que tens molt bona idea, pepi. Muhahahahahaha

Hard mod ha dit...

Anònim MADRIDISTA MORREADOR ha dit...
ME PONE A TUTIPLÉN ESTE CREW DE LA PALMERA.
EL BOGARIDERISMO SE DESANGRA SOLITO Y YO SOY EL PUTO JEFAZO DE LA VIDORRA.
HARDI-TO LINDO YACE EN LA CUNETA Y MI VIDA ES UNA FIESTA.

Tu el que ets es un mort de gana que no té on caure mort, i ens ho demostres en cadascun de les teves vomitades majuscules, muhahahahahahaha capdecony.

Segador ha dit...

Segarem ben arran, Adidas es madridisme.
Ni un pas enrera, no passaran.

«El més antic ‹Més antic   201 – 225 de 225   Més nou› El més recent»