PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 19 d’octubre del 2020

Euromaneta en homenatge a Kubala i tot funciona correctament. Avancem amb tota normalitat i sense dubtar del que som i serem!

EUROMANETA BLAUGRANA EN HOMENATGE A LADISLAU KUBALA.

5-1 davant del Ferencvaros de Budapest!

 

 

Agermanant els pobles hongarès i català, fent possible l'espectacle del football europeu. Repassada història del FC Barcelona davant de l'històric, mític i poderós Ferencvaros de Budapest. Una euromaneta que desborda la premsa magiar. Mireu i gaudiu del que som i serem. El món hongarès es rendeix davant la maquinària koemanista! 5-1. Ulleu els diaris d'Hongria:

 







 

-------------------------------------------------------------



 
Avancem amb tota normalitat i sense dubtar del que som i serem! Ara estem orgullosos del resultat obtingut davant del Getafe. Perdre per un sol golet davant d'una màquina de fer mal, és senzillament un èxit. El palco del Getafe acredita el que passa. Tots ells són Abascals i puntu!


En plena restricció del gremi de la restauració, els cambrers han sortit al carrer i han encerclat el Golden Corner i el Centre l'Amistat Obrera. Les dues seus del bogardisme del carrer Sant Antoni reben amb satisfacció els cambrers que celebren la derrota madridista.Cal fer esment que el Molt Honorable President KRLS Puigdemont, en una nova jugada mestra, torna d'incògnit de l'exili i , disfressat de cambrer, s'apunta a la festa, fantàstic !!!.

Can Francisquet: Ramon Usall ja és el president d'honor de la Penya i comparteix el seu títol al costat de la ja presidenta d'honor Núria Feliu. L'historiador lleidatà ha estat proclamat per majoria absoluta dels nostres associats. Un home i una dona comparteixen presidència honorífica. Absoluta paritat. Mireu-los al costat del president d'honor de la mercería Can Francisquet, el soci Oriol Sort.

I ara toca...Xampions!

132 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El titular d'aquesta crònica és molt estrany i diria que és la mala gràcia que s'adiu dia a dia amb el mal fer de la penya Bogarde que aspira a fer del suposat humor un veritable trangol d'ofenses sense cap mena de sentit. Dir que no es dubta del que som i serem em sembla d'una patologia neuròtica imbuida per la merda de sempre que és aquesta religió de fanatisme sordit que en comptes de fer riure es dedica a la cinica rematada de gracietes per amagar un mal clau de ment que no va enlloc. Entre uns que disparen sense aturador com si aixo fos la playstation i el Hard que deixa lluny la seva genialitat de ser un dels premianencs més enrotllats per ser el que ara fa esclau del personatge salvatge que ha creat.

Va bogardes, va Hard!
Uns heu de tornar a la primera etapa d'humor guapo i Hard com a mínim a fer Viriato i no abandonar el carisma de la Palmera, però això, això? No sé que dir que no hagi dit.

Per ajudar que no sigui i per això us segueixo.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

El mantra de sempre del molt amargat Berrigan que si es diu de cognom Fàstic ell mateix es reinvindica com el que és. A Gudulermi!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Qui ets tu faustinet per saber dels meus cognoms i del que dic?
Primer de tot el que et toca fer és explicar d'una punyetera vegada el que vol dir gudulermi en comptes de passar-ho per la cara cada vegada que fas un komentari.
Jo estic per ajudar i si vols t'ajudo però em sembla que mereixo que em diguis que és el gudulermi que tanta marxa dóna al teu cos, o no?

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Ted: El gudulermi el reservo per als amics, no pas per tu. Vine a Vic i potser l'ensumaras aprop de l'estació.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Faustinet que jo de Vic només en vull el pa de pessic

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Getafe 1
Barça 0
IMPOSSIBLE
Getafe no és futbol
Barça sí és futbol

DESGLOSSEM I RESUMIM

G / globo
E / extraño
T / tiene
A / amnesia
F / fecunda
E / endemoniada

NO COMPUTA CAP DELS FACTORS

Tràmit superat

Hard mod ha dit...

Fastigós, fastigós .... a més de fer fàstic, fastigós, et creus que tens alguna cosa a aportar, a part d'inventar, niolejar i tragiversar, res més.
Dit aixó, a més avorreixes fins el mes profund dels petons de morfeu. ZZZZzzzzzzz, que caspós que ets berrigan, molt caspós.

La palmera , la palmera , tac-taca, la palmera. Fer "palmas" es el que més li fa el xirri a la Astrid, que li canta una rumba del flaire que deixa anar, bacallà d'islandia patrocina aquest espai.

Paquirrin .... En Mat mcclunyscosky diu que si li passeges el quisso. Jo li faria amb el meu russell professional , pero ves per on .... no el trobo.
Walking the dog .... Muhahahahaha.

Des d'aqui animem a tothom a escoltar radio premia de mar, s'hi fan alguns programes realment bogardistes, ens hi escoltem !!!
Muahahahahahahahaahahahahahahahha i haha per pakito del word , que worde ets , eh paqui?, anims paquirrin, t'han tancat el bar, quina sopena, eh? Muahahahahahaha



Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard veus? i sense anar més lluny el divendres et vaig veure passar per Joan Prim i anaves a tota llet sense saludar a qui et saludava, un servidor.

Francesc ha dit...

no t'hi escarrassis Teddy, el paio aquest ens ha fet el mal de ojo i no es cansa d'incordiar, nosaltres ja tenim LA IDEA i quan vulguis en reobrir baretos preparem una nova rulada per carrers amb priva de Barna amb el cicerone potent que tenim, el Javi va senational Magic Man al pormayor

Pimpinela sense Duo ha dit...

mola bogarde vull ser vostra

Francesc ha dit...

Que hortera Pimpinela!!!!!

Pimpinela sense Duo ha dit...

No pilles que soc ironica sense Duo?
Soc aqui per barcelonisme i safareig de Premià, hola gent!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

un DUO és 1+1 i per tant és 2

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

VEO VEO A DON CANALONES, VEO VEO VEO VEO A DON HARDITO LINDO, VEO VEO VEO A DON FAUSTITO, VEO VEO VEO LO QUE ME SUDA SOBACO GRIEGO, VEO VEO VEO LA CAIDA EN PICADO DEL BOGARDERISMO, VEO VEO VEO LOS LABIOS EN REMOJO DE TODOS LOS MIEMBROS DEL CLAN DE LA PLACITA DEL AYUNTAMENTITO DE PREMIACITO DE MARITO.
VEO VEO VEO EL SOBACO DE BOGARDITO CON SU HABITUAL HEDOR A COBAYA DE SETÚBAL.

OS VEO Y ME SIENTO SUPERIOR ANTE TANTA MISERIA Y CARNAZA.

EL CLÀSICO ASOMA SIN TEMOR A NADA NI A NADIE.

MI PRONÓSTICO ES LETAL DE BOMBONERA CON UN RESULTADOR APABULLANTE:

BARCELONITA 0
REAL MADRID 6 o 7



BANZAI ALFOMBRA 歧义页 歧义页 歧义页

SOBRE TODAS LAS COSAS: ¡¡¡¡¡¡¡¡ 歧义页 !!!!!!!!

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...
Hard veus? i sense anar més lluny el divendres et vaig veure passar per Joan Prim i anaves a tota llet sense saludar a qui et saludava, un servidor.

Normal, no saludo imbècils.

Com diuen els kortatu :

En la calle tontos que saludar,
Coches zeta, un cacheo en el portal,
Chulos de puta teniendo que aguantar
Siempre lo mismo, mierda de ciudad.

Au berrigan .... confina't.

Pakirrin , Imbècil 2.

Francesc ha dit...
Que hortera Pimpinela!!!!!

Mira so retrassat d'un quart d'hora, tu almenys vas tenir una oportunitat amb servidora, la donem sempre fins que ai l'as !, la cagueu.
Alguns/es , inmodestament àdhuc, com la idiota de l'Astrid que ja va entrar a matar, la molt gilipolles; així tu a la primera ja et llueixes a sac pac (ito) , doncs aixó paki, que ets un borde per natura, que et bombin el cul amb una canya esquerdada , vas de kie i ets un llepaculs irredempt d'en Mingarrancia, a qui vols enganyar, al quisso d'en Clooney ? au va .... obre't una paperina de kikos, i deleita't , t'escau. Tens llapissos per avorrir, pallasso. T'esperem al marina, on no entraràs , faràs com en mirilla, de voyeur, mirar molt per la mirilla pero sense prou cotage, només el teniu per ser aquí rera un teclat , so valents, les càmeres del CC de l'ajuntament ho corroboren.

Banzai , si tu només hi veus com un ciclope, amb l'ull del cul, que no vas a l'oculista sino a terapia amb Natxo vidal , pamplines.

Hard mod ha dit...

Anònim Pimpinela sense Duo ha dit...
No pilles que soc ironica sense Duo?
Soc aqui per barcelonisme i safareig de Premià, hola gent!


Bon dia piminela.... aquí podràs veure que per caritat aguantem a massa desviat mental. però som així de bons samaritans. A més, alguns son una colla de desagraïts i amargats, ja t'ho diem. Ni cas, a tal efecte tenim la perruqueria sempre oberta, pentinem a tort i a dret, sense complexos, anem moltfort's perquè som geniols, i mes enllà dels personalismes, la Bogarde, Mai , Mai ,Mai .... Mai falla. ( Berrigan , hem escrit 4 cops Mai... no t'alteris).

penyabogarde ha dit...

"calmante vitaminado" Bon dia Banzai.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME MOLA TU ESTILO CAFRE, HARDITO LINDO.
¿ ACEPTAS UN DUELO DE CABALLEROS ?
CAPA, ESPADA Y FLORETE.
TAL VEZ PREFIERES BAZOOKA COMO EL CHICLÉ O ARMA NEGRA DE BALÍSTICA AL POR MAYOR.
YO ME VEO VEO VEO EN PLAN DECIMONÓNICO:
FLORETE O SABLE TOLEDANO.
TAL VEZ SI OPTAS POR ARMA BLANCA, ARMAS TOMAR, LO TUYO SERÁ DE CUCHILLO SIN TENEDOR.
TAL VEZ OPTARÁS POR AGUJA IMPERDIBLE O SIMPLE TACHUELA DE FERRETERÍA.

ESCOJE LAS ARMAS Y SI ES DE BUEN PARECER NOS VEMOS EN MANRESA, CENTRO Y CORAZÓN DE CATALUÑA. CERQUITA CERQUITA DE LA MONTAÑA DE MONTSERRAT COMO EL TIMBALER DEL BRUCH, VAMOS VAMOS, EPISODIOS NACIONALES A PORRILLO.


¡¡¡¡¡¡ MENDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!


BANZAI DUELO DE TITANES





是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页 是一个消歧义页 ¡¡¡ 是一个消歧义页 !!!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

BOGARDITO FEO, EL CALMANTE TE LO TOMAS TU CON ÁCIDO COJONUDO PERO CON ACEITE DE RICINO A LA PIL-PIL. RECETA DE LA ABUELA CASILDA, SO BOBO.

BANZAI BOTICA

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No ofenc si dic que l'article que heu penjat segueix fent la barreja que no porta enlloc i afegiu la política barrejada amb el coronavirus de manera molt de calçador. És una observació i no insulto per dir-ho.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Puc dir la meva?
No hi ha possibilitat de revertir tanta xocada de parers i refer-nos entre tots per crear una manera bogarderista mínima de relació sense baralles?
Crec que sí.
Jo he hagut de veure com Mata´ro ha perdut coses com el xurrero, la milissa, can xammar, el robafaves, però del drama del dol per perdre coses estimades en surts bé si mantens el que tens de manera neta. Ara Mataró dins de muralles és neta.
La penya pot ser neta.
Reconec que m'està sent lenta la creació de la nova web, em faltes coses laterals, enllaços, grafics i altres dispositius però miro de que amic Lesán em passi unes hores de servei. Enllestir per novembre si puc.
Si el clima de Bogarde es va pacificant podem tenir el vostre blog i la nostra web com agermanades, caldrà mesurar mots i formes segur i no excesir en errors.

Crec que podrem superar el batxe.

Hard mod ha dit...

Batxe? .... però , però que es aixó!!! Batxe!!!!!!
Quin atemptat al fonema TX, per l'amor de deu !!! quina ignominia!!! Quina maca de respecte, quin insult !!! però , però que és això!!!!??????
Marga demana disculpes INMEDIATAMENT !!!!!
Batxe!!!!

Hard mod ha dit...

BANZAI QUAN QUEDES ENCULAT ET POSES TAAAAN MC1 .
FLOERETA ES LA QUE TENS A LA MIRILLA , LA QUE T'EMPENTA EN NATXOI AMB TX, AIXÓ SI.
QUEDA CLAR QUE ETS TAAAAN ÑORDUT QUE VAS DE CID CANPIXADOR, STUOPEND-1.
BANZI ... XARRUPA QUE ET VESSA, MILHOMENS, MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hard mod ha dit...


Anònim MADRIDISTA ÑORDISTA BANZAI ha dit...

FLORETE O SABLE TOLEDANO.
TAL VEZ SI OPTAS POR ARMA BLANCA, ARMAS TOMAR

A TU ET VA EL BONDAGE.... LLADREGOT!!!

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Hard mod ha dit...

BANZI , O OLIVER , COM PREFEREIXIS, APUNTA :

BLACK & DECKER BEHS03K . AQUESTA SI QUE SI !!!!!

MUHAHAHAHAHAHAHA

Hard mod ha dit...

FLORETE TOLEDANO ..... SI ES QUEEEEEE....!!! PUTA OJE.
MUHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días

Leo con suma atención el hilo comentarista que se mece en este interesante artículo que se me antoja como respetable. Ya advierto que me mueve la amistad y creo en el buen hacer de Penya Bogarde. Otra arena para otro costal será que sea de mi agrado o que este humor se me antoje como algo cosquilleante. Pero lo importante como en el deporte es participar.

Advierto la cascada simpática de HardMod. Su pugna por aflorar me enternece y me hace retroaer a los años vetustos de colegial. Eres grande Hrdmod, no apabullas ni mucho menos, tus aparentes castigos me resultan encantadores y abundan en el sentido fatuo de la amistad como consecuencia transhumante de lo aparente enemistador hacia lo más galante de la categoría amistosa.

Me asombra sobremanera y en sentido porfiador positivo que se vislumbre un duelo en la cumbre con todo el ritual y la liturgia del duelo entre caballeros. Grata sorpresa y celebro por todo lo alto que alguen como Banzai Madridista apueste por la tradición cortesana del duelo a duermevela en el jardín posterior del castillo.

¡ Fantástico !

Estos elementos dan rienda suelta a los argumentos de LA IDEA.

Esperamos que la pandemia no haga mella en nuestros corazones y que se levante la prohibición barista, restauradora y bodeguera.

Mis amigos, de los cuales un servidor es uno más en la hazaña, preparan una nueva ronda de cuadrilla, un nuevo recorrido bodeguero hacia otras latitudes:

Visitaremos en breve, si nada se complica en términos sanitarios, el populoso distrito de Sants-Hostafrancs-Montjuïc. En pocas semanas, empero, con el corazón en la mano y el visto bueno de Marga, Maria Josep, Mat y Francesc.

Vayan añadiendo nombres a LA IDEA y de buen comienzo os espero con afirmativo saludo a aquellos y aquellas que se porfíen en formar parte de LA CUADRILLA DE LA IDEA.

Anotad nombres y ya iremos concretando santo, seña, lugar, día, hora y recorrido.

Hardmod, Conrad, Pimpinela, Ted's Berrigan's, muchos más. Estais más que invitados.

Ahora todo está en manos del cumplimiento de las medidas anti COVID diecinueve.



Abrazo a todos y a todas.

Javi


Un abrazo

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja hi pots comptar amb mi, Javi, a totes totes i la tercera volta la munto jo mateixa a Mataró. Ets gran! La primera vegada va ser una sorpresa impensable i en va neixer una colla d'orgull

Francesc ha dit...

LA CUADRILLA DE LA IDEA mola Javi, es pot dir també LA COLLA DE LA IDEA, per les dues llengues sense rivalitat i així arribem a més gent sense caure en bandos que xoquen

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Me parece muy adecuado lo que propones Francesc. La Cuadrilla de la Idea / La Colla de la Idea. Tanto monta, monta tanto. Amistad y respeto ante todo. Mil gracias.

Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...

concentrada com estava llegint a Javi no vull passar de resquitlló de la barbaritats sustantiva que ha escrit amb missatges felons el Hard, ja no té solució de res ni per res. Però la vida donarà sorpreses algun dia, et veig Hard a Sants-Hosrafrancs-Montjuïc fent la corranda de les bodegues, suposo que empinar el codo ja et suposa una excusa per rebaixar-te a ser de la cuadrilla colla.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin problema hi ha en dir "BATXE" si de petita jugava davant de casa i a falta de paraules per dir el més precís li deiem batxe i ens enteniem.

Hard mod ha dit...

esscau d’assenyalar l’impacte de la Sentència del Tribunal Constitucional 31/2010, de 28
de juny de 2010, que resol el Recurs d'inconstitucionalitat 8045-2006, interposat per
noranta-nou diputats del Grup Parlamentari del Partit Popular en el Congrés en relació
amb diversos preceptes de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut
d’autonomia de Catalunya, entre altres factors.
Aquest fet i la situació econòmica condueixen el govern català a proposar la revisió del
sistema de finançament sota la fórmula d'un pacte bilateral Generalitat-Estat o pacte
fiscal, al marge del sistema comú de finançament previst a la Llei orgànica de
Finançament Autonòmic, amb el nou govern d'Espanya sorgit de les eleccions estatals del
20 de novembre de 2011.
El rebuig d'un pacte fiscal per part del Govern d'Espanya i la massiva manifestació de l'11
de setembre de 2012, en què una gran part de la població catalana es mostra partidària
de la independència de Catalunya, entre altres factors, precipiten la convocatòria
d'eleccions anticipades al Parlament català amb un triomf majoritari dels partits favorables
a la convocatòria d'una consulta sobre la independència de Catalunya.
A aquests elements cal afegir-hi el canvi en l'orientació de la política lingüística de les
institucions de l'Estat respecte del català, i el canvi de posicionament de formacions
polítiques que emprenen o recolzen campanyes contràries a majors cotes d'estatus legal
per al català. En aquest sentit, la Sentència del Tribunal Constitucional de 2010 sobre
l'Estatut d’autonomia de Catalunya, en afectar diversos articles de contingut lingüístic,
com es detalla més endavant, comporta un punt d'inflexió a partir del qual convida l'Estat
a donar prioritat a una política lingüística que s'orienti a reforçar una primacia de la
llengua castellana, com a oficial de l'Estat. El foment i la protecció de la pluralitat
lingüística de l'Estat queda en un pla secundari, i les previsions del text constitucional al
seu article 3r i de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries (d'ara
endavant, la Carta), ratificada per Espanya, amb prou feines es prenen en consideració.
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística - 10 -
Això ha derivat en la formulació de diverses iniciatives polítiques parlamentàries
adreçades a fer recular o limitar l'estatus oficial del català, o a la interposició de recursos
contra noves lleis i previsions normatives que venien a cobrir àmbits encara pendent de
normalitzar pel que fa a l'ús del català, com ara el socioeconòmic, l'acollida d'immigrants,
el cinema, etc., com es detalla més endavant, i a establir un caràcter preferent per al
català. Això mateix ha succeït respecte de la nova Llei 35/2010, d'1 d'octubre, de l'occità,
objecte de recurs per part de l'Estat per raons similars.
I per això també, arran de l'augment de la conflictivitat jurídica en matèria de llengua, es produeix així mateix un gran impacte en l'opinió pública catalana la i valoració per la
llengua pròpia de la qual constitueix un dels principals temes d'interès alhora que un dels
majors punts de consens social i polític.
En el context de crisi econòmica apuntat, el debat lingüístic, i la percepció d'una tendència
regressiva, s'endinsen en l'extensió apuntada d'un sentiment d'incomprensió i
discriminació en la societat catalana, per part de les institucions estatals, que s'ha de tenir
en consideració en l'anàlisi de l'evolució política general per tal com es tracta d’un dels
vectors polítics principals de la societat catal

Hard mod ha dit...

I ara demana perdó, plantada.

Hard mod ha dit...

Els barbarismes són com el mal alè, se’ns escapen de la boca i no ens n’adonem. És per això que, si volem parlar un català correcte, necessitem localitzar aquelles paraules que substituïm per castellanismes. Paraules com ‘cadera’, ‘bassura’, ‘borde’, ‘raro’ o ‘medir’ són utilitzades de forma recurrent i fan autèntic mal d’orella. I això és només la punta de l’iceberg! Per posar-hi remei descobrim algunes de les paraules que diem malament i quina és la seva forma correcta en català.

Podeu llegir també la nostra llista amb els millors insults en català per perfeccionar l’art de la blasfèmia en la nostra llengua.

Acantilat – Penya-segat, precipici

Acera – Voravia o Vorera

Aclaració – Aclariment

Aconteixement – Esdeveniment

Acreedor – Creditor

Adelantar – Avançar

Afiançar – Afermar, refermar

Agobiar – Afeixugar, molestar

Agraviar – Agreujar

Agravi – Greuge

Agulletes – Ebraonament

Ajuar – Caixada, Aixovar

Albornós – Barnús

Aleman – Alemany

Alfombra – Catifa

Aleró – Ràfec

Alimentici – Alimentós

Aliviar – Alleujar o alleugerir

Anclar – Ancorar

Aplaçament – Ajornament

Aplastar – Esclafar

Arrepentir-se – Penedir-se

Assafata – Hostessa

Assustar – Espantar

B

Bàcteria – Bacteri

Bahia – Badia

Bandeja – Safata

Bisco – Guerxo o Guenyo

Bassura – Deixalles o brossa

Bisuteria – Bijuteria

Boquilla – Broquet

Borde – Esquerp-Rondinaire

Brillo – Lluentor

Bulla – Gresca, brega

C

Cadera – Costat, maluc

Calderilla – Xavalla

Caldo – Brou

Callos – Tacons

Calvo – Calb

Cansanci – Cansament

Carinyo – Estimat o amor

Colilla – Llosca o Burilla

Colmado – Botiga de queviures

Columpios – Gronxadors

Colxa – Vànova o cobrellit

Crucigrama – Mots encreuats



D

Decepcionar – Decebre

Dècim – Desè

Delanter – Davanter

Desbarajuste – Desgavell

Despotricar – Malparlar

Despreci – Menyspreu

Desprendiment – Despreniment

Despedir – Acomiadar

Difundir – Difondre

E

Emitir – Emetre

Empenyar – Empenyorar

Empolvar – Empolvorar

Empotrar – Encastar

Enterar-se – Assabentar-se

Enredadera – Planta enfiladissa

Entreno – Entrenament

Escarxa – Gelada

Esquadra – Escaire

Estorbar – Fer nosa o destorbar

Extranger – Estranger

Excluir – Excloure

F

Farola – Fanal

Fascisme – Feixisme

Fastidiar – Malmetre

Financiar – Finançar

Finiquito – Liquidació

Flequillo – Serrell

Folleto – Fullet

Fontaner – Lampista

Frescura – Frescor

G

Galardó – Guardó

Garantitzar – Garantir

Gasto – Despesa

Gelos – Gelosia

Gimnàsia – Gimnàstica

Gordo – Gras

Gravació -Enregistrament



H

Hombro – Espatlla

Hospedar – Hostatjar

I

Impar – Imparell

Incautació – Confiscació

Incluir – Incloure

Inconfundible – Inconfusible

Infiel – Infidel

Ingeni – Enginy

Inglaterra – Anglaterra

Ingle – Engonal

Inquilí – Llogater

Insertar – Inserir

Interrumpir – Interrompre

Invernader – Hivernacle

J

Jalar – Engolir

Juerga – Gresca

L

Làmpara – Làmpada

Làtigo – Fuet

Lejia – Lleixiu

Lentilla – Lent de contacte

Liar – Embullar

Litro – Litre

Llamatiu – Cridaner

M

Matadero – Escorxador

Medir – Prendre mida

Mèdula – Medul·la

Membrillo – Codonyat

Menospreci – Menyspreu

Mercancia – Mercaderia

Mermelada – Melmelada

Metro – metre

Metxero – Encenedor

Milló – Milió

Montanya – Muntanya

Muleta – Crossa

Munyeca – Canell

N

Nitxo – Nínxol

Nombrar – Nomenar

Novatada – Quintada

Novio – Enamorat o parella

Nutrir – Nodrid

O

Olvidar – Oblidar

Omitir – Ometre

Orquesta – Orquestra

Össea – Òssia

Hard mod ha dit...

P

Pago – Pagament

Pajarita – Corbatí

Palco – Llotja

Palomitas – Crispetes

Panyal – Bolquer

Papilla – Farinetes

Paro – Atur

Parpadejar – Parpellejar

Pavo – Gall dindi

Pavo real – Paó

Peató – Vianant

Pedido – Comanda

Pegatina – Adhesiu

Peluqueria – Perruqueria

Pepino – Cogombre

Permitir – Permetre

Petxuga – Pitera

Piropo – Floreta, galanteria

Pitar – Xiular

Plaç – Termini

Polvos – Pólvores

Pomelo – Aranger

Postre – Les postres

Provist – Proveït

Pulgada – Polzada

Pulsera – Polsera

Pupurri – Mescladissa

Q

Quarto – Habitació

Quiebra – Fallida

Quilat – Quirat

R

Raro – Rar

Rato – Estona

Reaci – Rebec

Real – Reial

Renudar – Reprendre

Rebeldia – Rebel·lia

Recader – Missatger

Recado – Encàrrec

Recurrir – Recórrer

Red – Xarxa

Redada – Batuda

Reflexar – Reflectir

Refunfunyar – Remugar

Renta – Renda

Reposteria – Rebosteria

Retràs – Retard

Rimbombant – Ressonant

Roçar – Fregar

S

Sabiondo – Setciències

Sellar – Segellar

Sello – Segell

Sèrio – Seriós

Siesta – Migdiada

Sobaco – Aixella

Sombra – Ombra

Sonar – Mocar

Sonajero – Sonall

Suelto – Menuts

Suero – Sèrum

Suggerència – Suggeriment

Sutil – Subtil

Susto – Esglai, espant

T

Tapete – Tapet

Timar – Estafar

Tinglado – Tramoia

Tipo – Tipus

Tirita – Tireta

Toldo – Tendal

Tonelada – Tona

Tongo – Trampa

Tonto – Beneit

Tope – Límit

Tormente – Tempesta

Tràfic – Trànsit

Traïcionar – Trair

Traje – Muda o Vestit

Tubería – Canonada

Tubo – Tub

U

Ucrània – Ucraïna

Uve – Ve baixa

V

Vado – Gual

Vago – Mandrós

Vale – Val

Valla – Tanca

Varilla – Vareta

Vasc – Basc

Venta – Venda

Verossímil – Versemblant

Vèrtig – Vertigen

Vizcaya – Biscaia

Vivenda – Habitatge

X

Xanxullo – Tripijoc

Xapuça – Nyap o bunyol

Xatarra – Ferralla

Xavacà – Vulgar o groller

Xino – Xinès

Xiringuito – Barracó, Guingueta o Quiosquet

Xispa – Espurna o guspira

Xivato – Acuseta

Xiste- Acudit

Xuleta – ?

Xupete – Xumet

Z

Zueco – Esclop

Hard mod ha dit...

Irredempta, postra't i demana perdó per sant Pompeu fabra !!!! Barbara!!! Impura!!! Meteca!!!

Hard mod ha dit...

Plantada de mataró , les següents regles son les que coneixes perque son en castella i de la guardia civil:

1. Las reglas esenciales que definen el comportamiento del guardia civil son las siguientes:
1. Mantendrá una disposición permanente para defender a España y proteger el ejercicio de los derechos y libertades de los ciudadanos, que ha de tener su diaria expresión en el exacto cumplimiento de la Constitución y las leyes.

2. Pondrá todo su empeño en preservar la seguridad y el bienestar de los ciudadanos, sin discriminación alguna por razón de sexo, origen racial o étnico, religión o ideología, orientación o identidad sexual, edad, discapacidad, o cualquier otra condición o circunstancia personal o social, actuando siempre con dignidad, prudencia y honradez.
3. Cumplirá con exactitud sus deberes y obligaciones impulsado por el sentimiento del honor, verdadera seña de identidad del guardia civil.
4. Hará un empleo legítimo de la fuerza, con un uso gradual y proporcionado de la misma, siendo la persuasión y la fuerza moral sus primeras armas. Se regirá, en todo caso, por los principios de congruencia, oportunidad y proporcionalidad en la utilización de los medios a su alcance.
5. Estará preparado para afrontar con valor, abnegación y espíritu de servicio las situaciones que se derivan de sus misiones.
6. Actuará como instrumento de la Nación española cuando participe en misiones para contribuir al mantenimiento de la paz y la seguridad internacional o en misiones de apoyo humanitario, en estrecha colaboración con Instituciones de países aliados, o en el marco de Organizaciones Internacionales de las que España forme parte o en misiones de cooperación internacional.
7. La disciplina, factor de cohesión que obliga a mandar con responsabilidad y a obedecer lo mandado, será practicada y exigida en la Guardia Civil como norma de actuación. Tiene su expresión colectiva en el acatamiento a la Constitución y su manifestación individual en el cumplimiento de las órdenes recibidas.
8. Desempeñará sus cometidos con estricto respeto al orden jerárquico establecido en la estructura orgánica y operativa de la Guardia Civil, que define la situación relativa entre sus miembros en cuanto concierne a mando, subordinación y responsabilidad.
9. Obedecerá las órdenes, que son los mandatos relativos al servicio, que un guardia civil da a un subordinado, en forma adecuada y dentro de las atribuciones que le corresponden para que lleve a cabo una actuación concreta. Del mismo modo, deberá atender los requerimientos que reciba de un guardia civil de empleo superior referente a las disposiciones y normas generales de orden y comportamiento.
10. Usará el saludo militar como muestra de respeto mutuo, disciplina y unión entre los integrantes del Instituto. De igual manera será utilizado como símbolo externo de corrección en sus relaciones con los ciudadanos.
11. Ejercerá un estilo de mando basado en el ejemplo y el liderazgo personal, procurando conseguir el apoyo y cooperación de los subordinados mediante un alto grado de prestigio y dedicación profesional, preparación, iniciativa y capacidad de decisión.
12. No renunciará ni podrá compartir la responsabilidad en el ejercicio del mando. Todo mando tiene el deber de exigir obediencia a sus subordinados y el derecho a que se respete su autoridad, pero no podrá ordenar actos contrarios a la Constitución, a las leyes o que constituyen delito.
13. Evitará todo comportamiento que pueda comprometer el prestigio del Cuerpo o la eficacia del servicio que presta a la sociedad.
14. Se preparará para alcanzar el más alto nivel de competencia profesional y para desarrollar la capacidad de adaptarse a diferentes misiones y circunstancias.
15. En el cumplimiento de las misiones de carácter militar que se le encomienden, actuará conforme a las reglas establecidas en el artículo 6 de la Ley Orgánica 9/2011, de 27 de julio, de derechos y deberes de las Fuerzas Armadas, además de a las suyas propias.

Hard mod ha dit...

2. Reglamentariamente se desarrollarán las reglas esenciales de comportamiento del guardia civil establecidas en el apartado anterior, incorporando, por su condición militar y con las adaptaciones que sean necesarias, las reglas esenciales que definen el comportamiento del militar, las Reales Ordenanzas para las Fuerzas Armadas y el código de conducta de los empleados públicos.

Ara fes el FavorT d'aprendre les del català ... i demana disculpes.

Mat Cluny ha dit...

Ho he llegit tot

Mat Cluny ha dit...

Marga no ho mereix

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard,

et demano perdó.
Em fas por.
Molta por.
Ho reconec.
Necessitaré protecció.

Ja està tot llegit i entès.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Hard,

et demano perdó.
Em fas por.
Molta por.
Ho reconec.
Necessitaré protecció.

Ja està tot llegit i entès.

I ara resa dos pare nostres. La teva ànima ho necessita, cremaràs a l'infern sinó.

Anònim Mat Cluny ha dit...
Ho he llegit tot.

Normal, t'empasses els totxos de Mingarrancia, no t'empassaries aixó, de sucre dos, gràcies.


Hard mod ha dit...

Perez de los cobos saluda !!!! cupula interior 5, Pikoleto -0
El ñordisme se la menja doblegada, la colau ha emès un missatge indesxifrable, pel que sembla tenia la boca curulla.

OJE, küsfollin.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tenir por és un problema i demanar seguretat és un dret

Mat Cluny ha dit...

El millor lloc per Hard és el seminari

Francesc ha dit...

o la cartoixa de Miraflores, fijo

Joan Estruch ha dit...

He vist Kubala Koksis i Czibor i ho trobo pistonut.
Ja heu llegit el meu llibre?

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Tenir por és un problema i demanar seguretat és un dret

Al valle de los caidos als de la OJE us el garanteixen.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
El millor lloc per Hard és el seminari

Que de xaval el mossén et toqués, no és culpa nostra.
Per tu noio hi ha lloc que no sigui al clot . Muhahahahahaah

marga bosch i el seu verb ha dit...

vull arribar a un punt en que les meves paraules no siguin respostes per un noi que dedica la seva vida a posar la lupa damunt de les paraules dels altres i a fer l'escarni a cada pas que no és del seu grat

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

solidarirat amistossa per Marga que som La Cuadrilla de la Idea-La Colla de la Idea
per whatsapp hem fet acord de crear firma de grup per resposta directa

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

cullons quin complot anti bogarde!!! Ara foten un club de rol amb la kolla rondineta!

francesc ha dit...

La cagues Esclop, la cagues fins al fons
no so club de rol i som esperit sa de bogarderisme i ens trobem i fem activitats

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
o la cartoixa de Miraflores, fijo

Mira Pakirrín , tu si que t'en menges de flors, tant de llapis , no pot ser.
I por no en fas ... eh A-marga-da plantada? a que no ... El lleó no em fa por pam i pipa, pam i pipa ... ja vas trucar al sr Lleó paquiT?
Bhu!!!!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Amigos,

Puro decoro. Intentaremos ser más breves y para evitar repeticiones tal como anunciaban anteriores comentarios, hemos creado el Grup La Cuadrilla de la Idea-La Colla de la Idea. Esta decisión no incumbe al saludable derecho que debe ejercer quien quiera de nuestros miembros para practicar sus propios comentarios y bien detallar lo detallable.

Javi

Hard mod ha dit...

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
solidarirat amistossa per Marga que som La Cuadrilla de la Idea-La Colla de la Idea
per whatsapp hem fet acord de crear firma de grup per resposta directa

Amistosa es essa sonora, mai cap essa sonora s'escriu amb doble essa, si no saps ni conjugar el verb DIR, on vas escrivinbt dobles esses, borinot SSS , a alguns la doble essa s'us escapa, coses de la OJE, s'us veu el toten kopf.
Es molt repipi venir aqui a dir parides tipus hem fet un grup de resposta directa al whatssap ... es pot ser mes arrossegat i poca-pena? es que es lamentable!!!! però que babós!!! feu mes baba que un llimac en vinagre!!!
No sou res , heu de venir aquí .... i ho reconeixeu obertament ... cal ser tonto no , el resegüent, colla de retrassats.
nomes us cal dir , som una colla de merdosos losers i desgraciats que venim a plorar el que per whatsapp no podem per que no se'n assabenten .... jackass mode on.


Muahahahahahhahaahahhahahahahaahahahahahahaahahahahah

Hard mod ha dit...

Anònim francesc ha dit...
La cagues Esclop, la cagues fins al fons
no so club de rol i som esperit sa de bogarderisme i ens trobem i fem activitats

Paquirrin , que sou la OJE i puntu.

No disfressis un grup de morts de gana, que heu de venir aqui a explicar que feu, perqwue sense explicar-ho aqui no val res .... per fotre't de bescollades des de l'Espinaler fins al Sopena .

_ I tu com saps que les meves tetes son operades , eh?
_ Per que amb aquesta faldilla se't veu el rabuT Paco , se't veu el rabu.

La IDEA , és així.

Astrid Barriada ha dit...

Trapero mola i Puigdemont no mola, Llei al carrer i als estadis. Un home legal i un president fugat. Igual que aqui, La Idea es llei i la harderia es negar La Idea i renyar injustament

Canyameres ha dit...

Astrid digues aixo a la meva cara!!!!!!!!

Catalunya llibertat i prou.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Catalunya i prou, astrid No

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Trapero mola i Puigdemont no mola, Llei al carrer i als estadis. Un home legal i un president fugat. Igual que aqui, La Idea es llei i la harderia es negar La Idea i renyar injustament.

Esperem que l'atac foribund de tots aquells que tan i tan s'omplen la boca en la " barreja", esperem que destroneu a Astrid ....
Astrid, sembla que coneguis a Trapero de tota la vida, com si haguessis compartit pupitre amb ell, pis d'estudiants... bestial !!!.
Al president Puigdemont , no ... curiós.
Suposo que havent llegit les regles de la guàrdia civil ( amb tanta por com ho has fet ... impostora) Perez de los cobos et deu resultar de la família, t'escau.
I per que et quedi clar, dir que Puigdemont esta fugat es tècnicament fals, esta a disposició de la justícia belga, una justícia , no una simple judicatura, sabem que no apreciaràs el detall, tenim antecedents de la teva escassa capacitat comprensiva, i es que llegir i no entendre, es com no haver llegit, lerda.

I ara torna a escriure Batxe. Un altre filoleg de llengua catalana morirà.

Els merdosos de politics als que votesd mai faran per tu elñ que puigdemont pels seus, se'n diu compromis, cosa que a tu et sona a xinès, es clar. Rabenta-catres.



Astrid Barriada ha dit...

Hard, ai Hard, ai ai ai Hard, fas penuria i fereixes. La barreja que tu dius la fas tu i els teus amics de web que jo justament desbarrejo quan separo professional Trapero de politic Puigdemont i que tu ets el barrejant per reficarlos en el mateix sac. Bah! Et vols fer portar la roda al teu molín i no tens cuidadín. No convens amb el teu argument ni crec que puguis ser convincent amb altres artimanyas

Tio Canyameres no veig en el teu comentari res més que fundamentalisme

Hard mod ha dit...

Cuidadín cuidadin , plores i reses davant la farmaciola, poligonara , ai ai ai , balles com una lluna a l'aigua, de xarrup t'engoleix l'estultícia i desapareix el reflex sepentejant, consells vens que per tu no tens. Pel que sembla també passeges el quisso.
Quan et refereixis a professional Trapero , potser fes-ho al major dels mossos, Josep Lluis Trapero i Alvarez, es una coincidencia, de res. Aixi pues buenu , pues vale , pues adiós. ( sic).
Tant de bo tu i els medis us haguéssiu recordat de la intendenta Teresa Laplana i Còcera, però com que es dona, ni piu, i ha estat inculpada tant o mes injustament encara que el major.
Els teus i tu que tan voleu trincar a Puigdemont, cal dir que el que voleu és alk president de la Generalitat , igual que volieu al Major, per ser qui es i que representa, igual que Carme Forcadell, presidenta del parlament, els jordis i tants altres .... Tenim per tu una cel.la, podràs compartir pati amb Mari pepi... i llegeix-te el vot particular d'Espejel .... ñorda. Que no et lligues un cromo.



Hard mod ha dit...

per cert convenç es amb ç trencada, quelcom lluny del teu entorn mes Ñ, de Ñorda.

marga bosch i el seu verb ha dit...

La pandèmia del mantra, sin novedad en el front brut.

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Consigna grupal: Contestem amb el codi grupal de Grup La Cuadrilla de La Idea-La Cola de La Idea. Així el Hard és mareja caçant mosques i es cansa. Consell magistral d Javi i nos vemos en el whats grupal a ful time.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

PRIMER CATALUNYA i ni una energia meva per fariseus

eL Top de la meva vida es resumeix en aquest simbol:

//*//

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

mega-fascio Canyemeressssssss!!!!
soci del hardety
pillety pillety
oteando oteando
sprite a la troncha
universos paralelos
ko...dac....chrome destajo
calles vacías
DESEO DE RETRATO ON THE BAR
Spoiler:
La noche de champions buscando searching lookin' for
a....HARDWARE SPATXURRAT on the street

gran via cantonada Fleming, va ok?

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Mirilla ets dels nostres!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

koincideixo amb algunes cosetes vostres però soc més punkarra

i sobretot mundial
the universal language of photomaton expres!

Jo and my friend amigo Radar som AUTOSUFICIENTS.

De totes maneres, Thank You Cuadrilla!

Hard mod ha dit...

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

La noche de champions buscando searching lookin' for
a....HARDWARE SPATXURRAT on the street

gran via cantonada Fleming, va ok?

Muhahahahahahah

Hard mod ha dit...


Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Jo and my friend amigo Radar som AUTOSUFICIENTS.

Els esquerdats s'esquerden .... muahhahahaahhaha.
Prepotent no és autosuficient sr pallasso. muahhahahaha
Au ves a fer cantonades , sembles en nuñez o la astrid .... muahahahahahahahahaha

Hard mod ha dit...

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
Mirilla ets dels nostres!

oh.... la oje es divideix !!! muahahahahahhahaha

Hard mod ha dit...

pillety pillety
oteando oteando
sprite a la troncha
universos paralelos
ko...dac....chrome destajo
calles vacías
DESEO DE RETRATO ON THE BAR
Spoiler:
La noche de champions buscando searching lookin' for
a....HARDWARE SPATXURRAT on the street


ñordetty ..... muhahahahaahahahahahahahahah

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
La pandèmia del mantra, sin novedad en el front brut.

No sabem si dirte mes porca o truja .... mira ni una ni l'altre, les dues i tots contents.

Hard mod ha dit...

Que ningu s'equivoqui a la >OJE , els carrers seran sempre nostres, la bogarde mai falla.

Out on the streets again
Looking for something
It just don't matter now I don't wanna care
I want to have some fun
Make a connection
I feel like a roller coaster
I don't wanna stop
Let's go somewhere, I don't know where lets go
Somewhere exciting
White lies and amber lighting
Try to seduce me
I don't wanna go there again
Don't wanna go, don't wanna go
But it's the only place to go oh oh
There's gonna be trouble I know oh oh
Don't wanna know don't wanna know oh oh

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ara Hard va de poeta, juas juas juas la matraca.
Surt la llum en el final del tunel.
Ni en els temps del Viriato, però ja veus la llum i de mica en mica s'omplirà la pica i tornaras, tornaras a ser el que realment ets.
Llàstima que tenim el Psycho Anxova tancat i que no estic per botellons.
Parlo amb la Mek i potser surt el tema xandall Adidas.
Vas camí de viriatitzar-te, ara comences a ser del meu agrat.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Azimuts a mansalva des de la conca del carrer més fred del món, el carrer de la Gelada de Vic, veniu que passareu fred fins i tot a l'estiu, jo hi visc i porto maniga llarga per l'agost, El millor ha de passar i serà potent quan SANTI ESPERT faci la més gran de totes i que ara em diu de comunicar-la a la Penyaaaaaaa Bogardeeeeeee: Santi Espert el surfista de riu ara vol fer surf des de les fonts de Cardener fins a Manresa i celebrar les noces d'argent del seu germà gran.
no sé com dir-ho només que ell quan té un repte el vol fer arribar a penyaaaa bogardeeeeeeeeee.

A gudulermi, nois i noies, a gudelermiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

JODER BERRIGANTE, NO ME DIGAS QUE TE VAS DE PICOS PARDOS CON HARDITO LINDO. TOMANDO TINTORRO, OLIENDO A PACHULI, ARREANDOLE AL SANDALO, NO TE VEO CON SEMEJANTE BOCAZAS. SI LLEGAS A AMISTOSEAR LE MANDAS UN HIPO EN FORMOL EMBOTELLADO DE MI PARTE. JODER, MAL ASUNTO ME HUELO. JODER...

¡¡¡¡¡¡ BERRIGANTE !!!!!!


BANZAI OJO PRECAUCION

Fernando Atienza ha dit...

Crisis crisis crisis crisis crisis crisis crisis crisis crisis lio grave entre Hards y un maquiavelo Berrigan Bonada. Os dejo unas semanas y esto duele a fraude traicionero. Borricos no me abandoneis solo, pero queda la duda apuntada por Banzai que sin duda es un pavazo fiable.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

No accepto acusacions de complot quan dic que si Hard Mod recupera la poesia vol dir que pot ser un pas per tornar a ser el que era. S 'ha d'haver viscut els bons temps quan el que ara es fa dir HardMod havia regnat Premià de Mar com el bon tiu que era i que ara amaga darrera de la careta agressiva. Per aquest motiu intento ser optimista i no pas per complot.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo no puc arribar a la mateixa conclusió que Ted, a diferència de Ted i de Hard jo no he tingut la mateixa desgràcia de viure a la bruta vilota de Premià de Mar i vosaltres sabreu si algú com el maleducat de cada dia va tenir un passat més civilitzat.

Ted amic, comprendràs que sigui desconfiada i gens optimista per l'evolució psiquica del pacient Hard.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia que de bo en té un munt i de dolent cap tou.
Amb la vènia i la vareta màgica del meu mentor EDUARD ANTIARTISTA DE REUS, flor del Teïna, el millor bar cultural del món, visiteu-lo quan s'acabi el tancament sanitari!!
Us adjunto el poema dels divendres i el dedico al clàssic.

Clàssic

El gol entra
el gol surt
la vida puja
la vida baixa
la boira marxa
el vent arriba
el gol pica porta
la picor a la clau
el joc comença
el joc acaba
el gol compta
el marcador ho diu
el que ho diu ja marca
el que marca ho celebra
el que no marca ho plora
el que soc jo no és pas l'altre
el clàssic només ho és si es guanya!


Passeu un cap de setmana normal.


Marc

Fernando Atienza ha dit...

Me huele a chamusquina que esto se convierta en un vertedero de poesía. Lo interpreto como una trampa para blanquear a Hard mOd si me baso en la teoría arriesgada de Ted Bonanda.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fernando: Comparteixo!

Mat Cluny ha dit...

Jo també comparteixo

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días amigos y amigas.

¿ Debo compartir mis dudas respecto a Hard/Mod con mis amistades ?
A ciencia cierta me inclino por mi teoría de que cuando más hostil es un comentario y más hostil es su comentarista, más enemistoso se muestra pero, perogrullo incluyente, me reafirmo en una norma universal de la dialéctica que en extremo oriente asiàtico se muestra como Ying y Yang pero que en territorios occidentales se tercia en positivo y negativo, ambos conceptos se incluyen y se influyen. Yo desconozco los motivos de la esperanza expresada por Ted Berrigan FB, pero en mi caso y por distancia acepto ciertos devaneos del alma que me hacen pensar que tal vez Hard/Mod incluya un rincón de amistad sobremanereante en su interior.

Me agarro cual clavo ardiendo a esa singular hipótesis de amistad pero, ojo avizor, prefiero compartir el sentir de mis amigos de LA CUADRILLA DE LA IDEA-LA COLLA DE LA IDEA y del denominado Fernando Atienza.

Vamos, que nos vamos, vamos a husmear desde la atalaya de la moral humana y tal vez, tal vez, se nos aparezca un rayo redentor.

Un abrazo amigos y amigas.

Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Ets bon noi, Javi.
Ho vas demostrar el dia de la ronda.
Però et veig massa condescendent.
Seguim units amb LA IDEA.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Res ni fu ni fa, ni carn ni peix, passo de qui mastega vides, res de res, Hard sí, Hard no, menta o romaní, zebra o jirafa, rata o ratolí, ni buit ni ple, ni cremat, ni fred, ni socarrat, ni congelat, ni bo ni dolen, ni soda ni tonica, ni garnatxa, ni HARD ni SOFT ni MOD ni MOC ni xocolata ni nata, jo estic fora de la cosa binaria.
No em mullo per una lluita que separa, mocs o papis, ungles o peus, dents o queixals.
Semafor vermell, verd o taronja, pit o cuixa, ni això ni allò.

NI AIXÒ NI ALLÒ

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

jo si que em mullo Colmenero.
A Hard només cagamenty de la vaka!
Zoom maquinety photo a sakety!
Som món, som THE WORLD.
Insultety Spatxurrat identity Hardware.
FRA KA SSE TY !
Acabose monserga.
Pillat pillety.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Tot el front maritim medenc està cobert de forces bogardianes:

Fragata Romario, Zodiac Bakero, Gol·leta Hristo, Portavions Gamper, Desembarcador Maxens i davant de tot la moto d'aigua d'un servidor de vostès L'Esperit d'Esnaola.

Recordeu que OLA vol dir ONA. Esnaola com Esnaona!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Tots cap a Can Fanga! Anem a derrotar el Madrit !
Comarques lluitadores per terra, per la mar i per tots els aires!

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Morgen,

en cas de triomf blaugrana, no ens apilonem:

Distància Entfernung
Mans Hände
Mascareta Maske

Com fa l'afició berlinesa. Hertha Berlin garanteix seguretat sanitària.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Nosaltres ens protegim amb mono integral de busseig

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

És una amenaça? Esperit Esnaola, esperit del mal?
Ets la banda protectora del Hard?
Segur, segur, el mateix porte prepotent.
T'estan parlant de seguretat i fots la nota fent broma.
Clar i tant que amenaces, fots gracieta fàcil.
No mereixem més pedra que la que heu tirat des de fa massa temps.
La Idea ha nascut per superar aquesta tibantor.
Bogarderisme coordinat des del Clot a Mataró i creixent cada dia i a cada pas.
La idea és LA IDEA.

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

cuadrilla o Vox, IGUALETS cuadrilleros que sou Vox

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Som apolitics senyor Segarra

Barometre Puigdellivol ha dit...

Apolitics? I un be negre!!!! Sou anticulers, antibogardians i anticatalans. Sou unionistes galoguencs de xarop ranci i cadira amb cul farcit de llimacs. Pero teniu el rostre de marbre de dir que sou apolitics. Feu golafreria espanyola supurant escames de La Legion i mentiu.

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

REALMADRIDREALMADRIDREALMADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD CAMPEONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNNNNNN MADRIDDDDDDDDD

SERGIOOOOOOOO RAMOSSSSSSDDDDD

CAMPEONNNNNNNNNNNNNNNNN


BOBOS SALUDAD AL CAMPEON BOBOS

Mat Cluny ha dit...

acceptem que el madrid ha estat superior. No passa res si abandonem fanatisme

Francesc ha dit...

no donguem culpa al VAR quan el contrari ens fa un bany

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

El millor des de fa dos dies es que el milhomes innombrable ara es el milmicrobis i ni es veu ni se sent. Biennnn!

Astrid Barriada ha dit...

Qualsevol minut i qualsevol centímetre de llibertat i aire que aguanyem sense ell és com un regal del cel i de Déu.

Hard mod ha dit...

Anònim Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...
Res ni fu ni fa,NI AIXÒ NI ALLÒ

Pero sempre aqui repentinat .... caixa cobri.

Hard mod ha dit...

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
És una amenaça? Esperit Esnaola, esperit del mal?
Ets la banda protectora del Hard?

A veure nen d'efecte doppler que t'has hagut de fer passar per un grup de no se sap ben be que perque esteu mes dividits que un trencat qualsevol, va i engaltes amenaces al primer que fa un comentari ....
Pero si no tens mitja fava. Carallot. Amenaçar-vos ? si no cal , i al contrario del que tant esteu abonats, si sou com sergio ramos , mes de sincronitzada que de hipica.... lerdut!!
Au anem per una nova cronica , i ja n'hi ha prou. Muhahahahahah
L'efecte Cuní està servit.

Francesc ha dit...

calla que callat ets més persona que parlat

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Qualsevol minut i qualsevol centímetre de llibertat i aire que aguanyem sense ell és com un regal del cel i de Déu.

Sempre que puguis venir aquí a explicar alló d'allí, amén.
Ara que, segons la tesi d'en superior i d'en pursang ... t'hauries de sentir amenaçada, potser hauries de mirar mes enrere quan vas pel carrer, potser hauries de revisar el teu extracte bancari, potser hauries de dur dues mascaretes, potser caldria que passessis per casa un detector d'efecte doppler, potser ... pero no, aixó nomes passa a les Medes.
Prefereixes Lledoners o puig de les basses?
Tampoc tens ni mitja fava.


Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
calla que callat ets més persona que parlat

Tu segueixes sent un word.

No hi ha mes qüestions.

Ni un quart de fava, en el teu cas pakito.

Hard mod ha dit...

Anònim MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...
REALMADRID

Estem cofois de la seccio de sincronitzada encapçalada per Sergio Ramos, xulo piscina .... Muahahahahah , no empatar es fer un lleig a la Bogarde i puntu.

Hard mod ha dit...

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
Som apolitics senyor Segarra

Mari pepi , menteixes.

Hard mod ha dit...

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
Som apolitics senyor Segarra

Mari pepi , menteixes.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Tu si que ets un efecte doppler que castiga per triplicat efecte tripplet i quintuplett sempre irremediablement i categoricament efecte del més efecte antihumà

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Em vaig fer infundades il·lusions de que tornaria el viriatisme que va fer de Hard el putu amo de la vida cultural de Premià de Mar, ara perd oportunitat sense cap sentit i tot per apretar els cargols de gent indefensa que no el coneix

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

COMUNICAT EN PLURAL

tot el que fa Hard ens sembla sagnant i el veiem totalment perdut i insaciable en el seu instint de fer mal per constant mal sense limits, és malaltia de mal segur i fix

Mat Cluny ha dit...

Aquesta de la Cuadrilla de La Idea, te l'envaines amb mermelada de caribú, toma esta hardot!

Francesc ha dit...

La hiena s'arrossega en un fangar fet de detritus de bovila mesclats amb excrements de cuc senglar el cuc que habita a les cames dels porcs senglars més durs de pelar de la vessant nord del maluc de la ventafocs atàvica de Santa Coloma. La hiena escup i nosaltres ens posem la mascara antibabositats sortides de la gola de la hiena derrotada i aixi guanya força LA IDEA

Hard mod ha dit...

Paquito, ens a emocionat, o mes ben dit commocionat, la teva capacitat creativa ... a saber de quin Word bord has fet copy paste d'aquest lamentable post, es que ni de P-3, Currito.

Paqui, la IDEA ha guanyat, 1-3 i per VAR, no rima amb OJE, pero tan se val. Resta demostrat qu eLA IDEA no es Bogardista, i per principi , ja falla, i la bogarde paco , la bogarde mai falla pakirrin , can francisquet es irreductible, pacorro.

Pakirrin, no escriguis més, com més escrius mes t'ofega la merda.
Aixi que si no en saps, no t'hi posis, manolete.

Engreixa el Word, copy paste .-.... muahahahahahahahahahaahahahahaha

Hard mod ha dit...

La cuadrilla es nom Ñordo de colla de tauromaquia, i a catalunya som antitaurins ... s'us esberla la denominacio d'origen, i no es de pedrolo. quin desgavell de paraorganització que ni per fer un blog no té recursos.... colla de mancats!!! Muahahahahahhah

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Aquesta de la Cuadrilla de La Idea, te l'envaines amb mermelada de caribú, toma esta hardot!

ui si , quina envainada nen !!! , en paquito no dorm a les nits pensant-hi .... Tu també estas creatiu , amb melmelada de Karibú , que no en tens ni puta idea del que és pero tu a alló teu i en fas melmelada ... xarrupa que et vessa la ignorancia. Inuit.
Muhahahahahah au passeja el quisso george.

Hard mod ha dit...

La Pandilla Cuadrilla, nens i nenes, mereix un confinament exemplar, i puntu.
No sortiu de casa .... tenim VAR.
Muhahahahahahahahhaahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahahahaha

marga bosch i el seu verb ha dit...

Què més necessitem per iniciar la denúncia?
El dossier Hard és una carpeta que ja necessita el carpetazo final davant del jutge.
La part que no es diu de LA IDEA va en aquesta direcció i és justament a on no voldriem arribar. Esperem que Orus, el gos, bordi tres voltes a mitja nit?
Jo ho deixaria en dues, amics de la Cuadrilla Colla La Idea. Apliquem cada pas seguint guió previst. Ara creixem de gent per altres llocs.
JA NO NECESSITEM MÉS DADES.

Mat Cluny ha dit...

d'acord Marga però no li donguis més pistes al sàtrapa

Mat Cluny ha dit...

el whats millor, Marga

Mat Cluny ha dit...

Orus...

marga bosch i el seu verb ha dit...

de fet és dificil denunciar quan també té dret a la llibertat d'expressió per molt que Orus bordi dues o tres vegades o que la carpeta vagi plena de comentaris. Això ho dic per rectificar abans que ens equivoquem. Soc partidària de que Hard faci el que sap fer i així el món sapiga que és el verí que l'alimenta i aixi tampoc hem de caure en la judicialització de la paraula per bruta que sigui aquesta. El whats en tot cas Mat pot servir per el que vam dir i aquí donem constància de que a tantes bajanades de la boca de Hard tantes respostes des de les nostres boques. I de la boca bruta d'un esser el que és de rebut són respostes de boca neta dels altres que som nosaltres i que som més nets, més decidits i més bogarderistes.

marga bosch i el seu verb ha dit...

i si Orus borda sempre és de rebut fer cas del seu udol

Francesc ha dit...

Jo no em complicaria amb jutges quan le més just i el millor dels tribunals és el públic que llegeix i veu la magnitud de les barbaritats que emet H. Tens encert en la teva correcció Marga i és millor així que el senyal del mal tingui per tribunal la seva propia estampa

jo sempre soc Francesc i per molt que H em digui paquito, pakito o el que lo roti, jo com la vida mateixa orelles en fonedís i el tràlaga em surt i entra com entra i em surt, matahari palestra engordany i santes pasques florides i seques.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

uS VEIG preocupetys i Hard es retrata AUTOKODACHROME
el auto-insult
el auto de negativos
pur spoiler
pilla segur FIJO
mira el Foyer AFRONS!!!!!
PILLAT ON THE BANNER

Ja no compta res
zero pattatteroty

FINISH THE HARD

Fernando Atienza ha dit...

la auto-negatividad de Hard Mod como manera de vivir. La suto-positividad de Hard Mod como sinrazon del no vivir.

Es puro Unamuno