PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 26 d’octubre del 2020

EMPAT, EMPAT, EMPAT ! + TORINO ÉS UNA FESTA. DIMISSIONS I FOC NOU + CREIX LA MÉS GRAN DE LES INDIGNACIONS. TOT EL PLANETA HO VEU, HO SAP I ES MANIFESTA.

 

 
El passat cap de setmana es va materialitzar un nou empat blaugrana (1-1 front el potent Alavès), la qual cosa confirma que les essències del bogardisme segueixen per camins de glòria i de recuperació esportiva. 

 


Koeman treballa amb perspectiva de futur i ara adoba la gespa de sang nova i el millor és la successió d'empats a la lliga i una bona prestació europea. Pobre del candidat aspirant a la presidència que faci mal a Koeman. Pobre d'ell. Pobre! Estan advertits! Pobre d'ell! Pobre!


Torino és una festa, en fem un parell, tenim neoDembélé, Messi somriu i pica de mans. El koemanisme és el gran projecte. La canalla remena la bimba. Preparats per alçar la copa xampiona. Això és meravellós i no necessitem president. Cas contrari, si es convoquen eleccions, la proposta Bogarde-Creixell ja va prenent forma. El foc nou renova les nostres vides i proclama la glòria eterna.

 -------------------------------------------------------------


Comunicat extremadament urgent de la junta directiva permanent de la Penya Bogarde.

El foc nou ha de ser nou!

1) Celebrem la dimissió de Bar/Var/Tomeu i de la seva juntota. Tard, però millor que mai. La tardor apreta i la massa blaugrana ja no pot més. Prou!

2) El foc nou ha de ser nou. De la directiva dimissionària només salvarem el llegat koemanista i la consolidació de l'equip femení. Poca broma. Destriar el blat de la palla és un noble exercici en temps de voltors i oportunistes en mode impacient.

3) El bogardisme, assabentat de les intencions de Winston Bogarde, romandrà a l'expectativa. Arriben bones notícies de la reunió celebrada a la fonda de Collsuspina entre WB i el nou propietari del club Jaume Creixell. El ticket electoral s'escalfa a base de cansalada, seques, botifarra, Terra Alta i ratafia.

4) Koeman no es toca.

 5) El foc nou ha de ser nou!

 




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 

                          Prou! Prou! Prou!

No parlarem de futbol. 
El frau és enorme i el VAR arriba a extrems d'escàndol internacional. Tot el món en lluita!

Els carrers, les places, les avingudes, els bars....Tot es desconfina i ara ja es desferma la més gran de les indignacions. Totes les pancartes només porten una petita frase exclamativa. Gent blaugrana i bogardista. Tots amb la cara descoberta. Molts amb els nostres colors i anhels. Arreu del món la pancarta i el crit és unànime: PROU!
 
Comencem per la plaça Sant Jaume:
Seguim a Canaletes:
Seguim a Montserrat:
Seguim al Golden Corner:
Seguim a La Cisa:
Seguim a Amsterdam:
Seguim a Paris:
Seguim a Nova York:
Seguim a Londres:
Seguim a Alaska:
Seguim a la Patagònia:
Seguim al Nepal:
Seguim a la Gran Muralla Xina:
Seguim a Mercadona:
Seguim a la Plaça Roja de Moscú:
Seguim a Tokyo :
Seguim i seguim! 
 

dilluns, 19 d’octubre del 2020

Euromaneta en homenatge a Kubala i tot funciona correctament. Avancem amb tota normalitat i sense dubtar del que som i serem!

EUROMANETA BLAUGRANA EN HOMENATGE A LADISLAU KUBALA.

5-1 davant del Ferencvaros de Budapest!

 

 

Agermanant els pobles hongarès i català, fent possible l'espectacle del football europeu. Repassada història del FC Barcelona davant de l'històric, mític i poderós Ferencvaros de Budapest. Una euromaneta que desborda la premsa magiar. Mireu i gaudiu del que som i serem. El món hongarès es rendeix davant la maquinària koemanista! 5-1. Ulleu els diaris d'Hongria:

 







 

-------------------------------------------------------------



 
Avancem amb tota normalitat i sense dubtar del que som i serem! Ara estem orgullosos del resultat obtingut davant del Getafe. Perdre per un sol golet davant d'una màquina de fer mal, és senzillament un èxit. El palco del Getafe acredita el que passa. Tots ells són Abascals i puntu!


En plena restricció del gremi de la restauració, els cambrers han sortit al carrer i han encerclat el Golden Corner i el Centre l'Amistat Obrera. Les dues seus del bogardisme del carrer Sant Antoni reben amb satisfacció els cambrers que celebren la derrota madridista.Cal fer esment que el Molt Honorable President KRLS Puigdemont, en una nova jugada mestra, torna d'incògnit de l'exili i , disfressat de cambrer, s'apunta a la festa, fantàstic !!!.

Can Francisquet: Ramon Usall ja és el president d'honor de la Penya i comparteix el seu títol al costat de la ja presidenta d'honor Núria Feliu. L'historiador lleidatà ha estat proclamat per majoria absoluta dels nostres associats. Un home i una dona comparteixen presidència honorífica. Absoluta paritat. Mireu-los al costat del president d'honor de la mercería Can Francisquet, el soci Oriol Sort.

I ara toca...Xampions!

dilluns, 5 d’octubre del 2020

NOBITA NO TÉ LIMITS...SORT QUE L'EQUIP EMPATA.

 Darrera hora i ara va molt seriosament.

Nobita està arribant al paroxisme i etziba feixistades a dojo arran de la reeixida moció de censura. El cap de la llotja està en mode Neró-incendiant-Roma i vol morir matant. Ara tira de franquisme, porta els discrepants davant dels tricornis i no té aturador. El poble barcelonista necessita la ferma arribada d'un bogardisme insurgent en tots els camps, a tot vent, a mar oberta i a cel encès. Ja no podem més. Tenim la imatge de la nova llotja amb orgia desconfinada i insuportable.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anem a pams: Empat! El primer empat virtuós a càrrec dels nens d'en Koeman. Tot perfecte! Set punts en tres partits que inclouen el sempre valuós punt de l'empat. El puntu de l'empat. La glòria bogardista. El seu autor, l'autor de la barraca, ha estat el recuperat Coutinyo. Mireu-lo. Coutinyo ja llueix la barretina sideral i visita el Fossar de la Moreres acompanyat de l'expresident Torra. Un més a la pomada rupturista!

Mercat de fitxatges. Can Francisquet s'anticipa a totes les transaccions dels darrers moments de la cursa d'altes i baixes i reuneix davant de la seva seu, en un brindis a base de cava català, a les persones directament afectades per aquest ball de noms i cognoms. Uns surten, altres arriben i uns tercers aspiren a donar la nota tot el sant dia: Oriol Sort, el recepcionista de la nostra merceria de capçalera, reuneix Memphis Depay, Eric García i Dembélé. Junts acorden els seus futurs respectius.

L'Amistat Obrera de Premià de Mar és el testimoni de la trobada fraternal entre Sergi Roberto, Sergiño Dest i el representant dels dos Sergis: Jordi Rovelló. Ambient de cordialitat extrema.

Us oferim una novetat per als temps del COVID19. Foto de grup del bogardisme davant de la nova seu del bogardisme de Premià de Mar. Mireu-los, agermanats davant de la façana de la històrica Amistat Obrera. El moviment obrer bogardista recupera el local que en el seu dia va veure nèixer la Penya Bogarde.

Eleccions nord-americanes. El yankee blaugrana Konrad de la Fuente anuncia el seu ticket electoral a la Casa Blanca. L'era de Trump arriba al seu final. Bogardisme a Washington.

Acabem amb una nova incursió gastronómica. El cartell ho diu ben clar VAR CASA PACO. Els reunits són Florentónguez, Francisco Franco, el rei emèrit i el diputat Carrizosa. Junts dissenyen la temporada blanca.

I ara ens toca descansar per culpa de la maleïda "selección".