PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 10 de maig del 2020

El retorn: Títol femení i Mascarada en tota regla!


Bones, bogardistes!

PRIMER DE TOT: JA SOM CAMPIONES!

Les jugadores del Barça arriben al Golden Corner i la celebració de la Lliga és colossal. Mireu-les! Les heroïnes de la gespa han tingut el detall de visitar les nostres instal·lacions, molt abans de fer el ritual oficial!
La redacció del blog de la Penya Bogarde treballa nit i dia. Oferim una imatge de la nostra redacció. Tothom emmascarat i treballant per oferir una informació geniol, massagran i del tot molforta:

Els nostres cambrers treballen de valent i degudament emmascarats. Tot preparat per celebrar les derrotes de l'enemic podrit.
Can Francisquet és l'escenari confinat i emmascarat de la presentació-recuperació del mític Mascherano. Torna el 'jefecito' de les màscares. Els socis Pau Plana i Santi Almenar oficien com a comitè emmascarat de recepció.
Us presentem la nova màscara Molfort's. Un model exclusiu destinat als gossos i gosses. Mireu l'anunci:
El nostre reconegut epidemiòleg bogardià, el Dr.Sbobet, està estudiant els possibles inicis de la COVI19 i aviat tindrem novetats !!!
Joan Gamper ens saluda, degudament emmascarat.
I finalment, Winston Bogarde, es mostra solidari i exhibeix mascareta blaugrana!