PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 15 d’abril del 2018

Perfecció blaugrana i perspectiva bavaresa

PREPARATIUS DE LA FINAL 
DE LA KOPA DEL XIULET

El bogardisme ha arribat a un acord amb l'empresa de Parcs i Jardins de Sant Esteve de les Roures i la junta del At. de Madrid per canviar la gespa del Wanda Metropolitano per una catifa groga de colza natural i no-transgènica. El resultat està a la vista en aquest reportatge. La final ja està servida.

 .......................................................

Empat Tucán amb el Celta. 2-2

 

Un dels nostres empats més estimats. El doble 2. Meravellós. Milers de partits sense perdre. Som geniols. Celta de Vigo no és el mateix que Méndez de Vigo. 2-2, repetim 2-2. Geniols, perfectes, invencibles i esperem el dissabte. Recordem que el proper partit es disputa a l'Audiencia Nacional. Serà la copa del xiu....let!


 

Geniols! Això és la Penya Bogarde. Això és barcelonisme. Estem a Catalunya i als Països Catalans. Estimem el football. El rei del mambo bogardista Pep Albert  ho té clar:

Ara us oferim les imatges de les grades de can Barça,Vallecas i Júpiter reivindicant la memòria d'en Guillem Agulló. Dempeus!




Som geniols. No ho podem dir tot. Ens tancarien a la gàbia. Però ja ens entenem. Som el Comitè de Defensa del Bogardisme (CDB) i demanem LLIBERTAT!


Matx mediterrani. FC Barcelona de Barcelona 2, València CF de València 1. Partit ben trabat, vistós, alegre, educat, organitzat, facturat i empaquetat. No perdem mai. Som així i ens agrada. Felicitem l'home que torna a mossegar: Suárez Dental
Felicitem Black Dynamite Umtiti, el golejador defensiu de la jornada. Juguem massa bé i puntu.
Notícies des del cor d'Europa. Sorteig enverinat de la Xampinyons. Fort moviment de cerveses a la Baviera. Catalunya i el seu president, molt honorable i sempre legítim Puigdemont, preparen el matx de l'any. Bayern München-Real Llaredrit. Un partit que mereix el tractament previ. Desfermem imatges per escalfar l'ambient per trencar el gel, fer bullir l'olla, trencar dos ous i esperar l'esdeveniment. Cervesa, cervesa i més cervesa! Mireu els nostres amics bavaresos, fins i tot semblen del Barça! Cares conegudes: el noi de Santpedor, el mestre Van Gaal, Puigdemont, Gabriel...

70 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI TRASHUMANCIA ha dit...

SABEIS QUE LA CAGAIS
SABEIS SABEIS
IROS A LA MIERDA
CON PUCHEROPUCHEMON
CON CACA


BANZAI ESPERMA

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

els recursos imaginatius de la penya estan secs i es nota només obrir la pantallota

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'agrada Puigdemont i no m'agraden els poblots bruts. Va ser alcalde de a ciutat de Girona, ha viscut a Barcelona, a Brusseles i ara a Berlin, ciutats. Em consta que al poble natal d'Amer la gent admira les ciutats i els carrers estan nets per la raó d'admirar les ciutats netes i això els pueblerinos de la penya bogarde que no gosen posar peu a la ciutat de Mataró ho haurien de tenir present en els seus moment de pensament si és que penseu.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Ara ja no podem seguir així i heu de parlar del Gudulermi, per Tutatis!

Hard mod ha dit...

Els gossos borden i des de primera hora del matí ... anem bé. La redacció ho clava. el 155 treu escuma per la boca i la bromera s'escampa.
Fer volar coloms es el que té.
Hi ha critiques que son autèntics elogis i marxamo de qualitat.
I recordeu que el paper higienic , es blanc.
Nomes cal veure la Vanguardia d'avui per enmirallar la tendència actual cap el moltfortisme més cel.lebrat.
750K, anem moltfort's, som imparables .... i punt1.
Benzinera transumancia mes churra que merina, benvolgut o no , això de iros a la mierda , hauria de ser MIERD-ITA MADRIDISTA-ITA I CAGARADETA-ITA DE COLOMÍ-ITO.
Que te la xarrupin que et vessa.
La lliga és a tocar i Guardiola ja la ha guanyat i amb llacet.
Manresa - 1
Colmenar viejo - 0

Joan Patateta també Williams OCATA ha dit...

Què és el gudulermi?

marga bosch i el seu verb ha dit...

jo també vull un Gudulermi si és de Vic que és ciutat capital de comarca, si és de poblot plantador i infecciós ja es pot estalviar la tramesa

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Set (7) punts i tot lligat de la lliga lligada.
A la copa no hi aniria però la vitrina és la vitrina. vinotresn'hi ha (vi+3+sí)

Em conec totes les paraules de tots els idiomes i formes dialectals del món:

No sé el vol dir Gudulermi. Serà d'un altre planeta?

Resposta, si us plau.

Mariona Se'Sa'So' Breda culé sempre ha dit...

rarara ja toca la pisia que ja soc vostre i admiro la penya de tot cor, rararara la tisia de la penya floretes i melucs que la canya s'estira i la bogarde és com la torreta de fajolera que no em porta recordatori de la meva sinalefa tisia tisia tisia que la bogarde rararararar la tisia que dirá si però li cantarà birla rarararararararara la tisia!

Observatori sense fronteres. AM. ha dit...

la Penya Bogarde és un front que va de guais però es dedica a parlar de bons catalans i de mals catalans, teniu una rancunia contra els comuns molt bestial i ja es va demostrar linxant a Coscubiela per haver dit veritats com a punys, però tot el que foteu és disfressar de barcelonisme una trama anti-els-que-no-són-com-la-vostra-ideologia de la barretina i la bandera estelada.

Hard mod ha dit...

155 , la resta fullaraca , en coscu es un miserable , com a polític i tira molt curt com a persona , com a sindicalista molt pobre. Aqui qui va de guais es qui aprofita el blog de la penya per abocar el que la covardia no li deixa dir en un altre lloc. alguns el que teniu rancúnia es cap a Aribau.
Munteu-vos una comuna i perdeu-vos-hi. quina pudor a espanyuletu de curta tirada. Farum , molta farum a TED. tediós, of course.

Observatori sense fronteres. AM. ha dit...

Harid Mod estas el el bucle contra les idees de progrés i llibertat en nom de la teva patria però Coscu et pot donar moltes lliçons de catalanisme respectuós i de justicia social, a més es veu clarament el tarannà infaust de la Penya Bogarde, només els hem de mirar des dels vidres quan practiquen els seus mitings davant de la televisió en els partits, no sé si ets de Premià HaridMod però jo els repasso a diari per internet i en persona mirant com la canten setmanalment. No tenen res més que dir que adorar la senyera i de la pobresa res de res, nanai del Paraguai.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

C.O.S.C.U.B.I.E.L.A.
+
F.R.O.N.T.E.R.A.
=
C.O.S.C.U.T.E.R.A.

Coscutera + constitució = Coscuteració.

Constitució és Felipe VI.F
Felipe VI és frontera espanyola

COSCUTERACIÓ S'ESCRIU AMB LA LLETRA Ñ

BARÇA S'ESCRIU AMB LA LLETRA Ç



Observatori sense fronteres. AM. ha dit...

Canaló ets un peó a sou dels de la senyera contra Coscubiela que et pot donar lliçons per tota la vida de coherència.

Hard mod ha dit...

No em donis patria que no en tinc i es per això precisament per que esteu obsessionats amb aribau, en que tots en som a la primera de canvi poseu la vostra patria davant de tot, la de la mentida, la de la misèria, la de la impostura, la del tedi, la de la vergonya, la covarda , la de la impostura, la del populisme mes barat.
Barretina que us molesta... xarrupa, si no us agraden les barretines el problema és vostre, nosaltre no posem en evidencia cap altre barret i menys en el parlament davant una urna com en coscubiela , no fos que l'imputessin per demanar una republica.
Si no t'agrada la bogarde no entris, ningú t'ho ha demanat, ningú et trobara a faltar però no te'n estaràs.... t'escau mes nasty de plasti. i no cal que t'amaguis rera pseudònims. Menys amb aquest aire de ONG , mes impostura, tam,bé deus ser verd , ciutadà del mon i tots els sofismes habituals dels que necessiten fer comèdia i cortines de fum, ets espanyol i no pots mes. aquí ja veus, empatant dia a dia.

Hard mod ha dit...

ah si ... sempre amb les lliçons, els sociates & afegits ( anomenar la llarga llista de comuns es una missió quasi impossible), sempre amb la mateixa cantarella, amb 10 frases ho dieu sempre tot ... quan algu us critica, es que intenta donar una "lliçó" ... embeguts d'adoctrinament ... alié, esta clar, la resta en té tremendament paupèrrim . Deixa de donar lliçons de lliçons i canvia d'arguments que allò de la senyera i la cartera esta una mica passat.
Salut i peles... seguim empatant.

penyabogarde ha dit...

Senyor de l'Observatori Sense Fronteres:

Primer de tot li direm que vostè va justet de sentit de l'humor. Això és el bogardisme.

Segon de tot li direm que vostè pot tenir els sentiments i les idees polítiques que bonament desitgi. Només faltaria!

Tercer de tot li direm que el nostre ideari no requereix fronteres -els que defensen l'estat espanyol han d'assumir que aquell estat marca fronteres per l'estret de Gibraltar i quan s'escau omple de guàrdies el limit fronterer que ens separa de la Catalunya Nord.

Quart de tot: La república que volem no necessita fronteres ni les vol. Es conforma amb ser sobirana i oberta a tot aquell univers que la corona ens tanca.

Cinqué del tot: Sospitem sobre la seva identitat magnàmima i molt progressista. Ai, que ens pensem qui sou vos...

Sisè de tot: Tampoc com curts de gambals. Li pesi o no li pesi, unirem els destins esportius als del país que ens configura. És el bogardisme ideologia universal, catalanista i partidària de l'amor entre pobles de la terra, sense duanes ni línies de filferro.

Campions en estil, democràcia i bon humor!

Observatori sense fronteres. AM. ha dit...

Us heu rebotat eh?
Pillo tot el trauma que teniu.
Pillats i sense arguments, per sentit de l'humor el meu.
Pillats i escatimant en fase Flow.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...



Les Medes no tenen fronteres
i estem en aigues internacionals
i si és necessari oferim les fragates
per ajudar refugiats.
Paquebot de pau.
Amor català i barcelonisme.

A disposar TRIPLET NAVAL.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Flow? Hosti tiu, alies "el observador", que hipster que ets!
Igual saps el que és el Gudulermi. Flow, quina cosa més pedant, dir Flow.

KAISER NUBS SPIEGEL NICODEMUS ha dit...

Morgen.

Korruption" nennt Richter Llarena dennoch als Auslieferungsgrund im Rahmen des Europäischen Haftbefehls gegen Carles Puigdemont. Damit soll die Ausweisung erleichtert werden, obwohl die in Spanien angeklagten Verbrechen nicht denen des deutschen Strafgesetzbuches gleichwertig sind.


El proper missatge, en rus.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz



L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ho volem en rus, mireu-me bé, soc mariner estil rus!

Hard mod ha dit...

observatori del festival de l'humor.... que gran , melic observat , egocentrisme exacerbat ... carn de psicòleg. au que la iaia et moqui.
berriganisme patètic.

Hard mod ha dit...

Master en humor en 3, 2 , 1 .....

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard.Mod, no posis en boca meva el que digui el que es diu firmant Observatori sense Fronteres.
Hard.Mod, no suquis el teu melindro en la xocolata dels altres.
M'entens i saps que puc pensar parangonablement a les gens ofensives dites d'en Observatori.
Però no posis en boca meva el melindro dels altres, Hard.Mod!

Simó Estelada Radar Sitges ha dit...

Què és FLOW ?

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

IROS A COMER CENTOLLO EN EL BURLADERO DE BERLÍN, ESE TEATRO DE MARIONETAS PARA UN CLUB HORRIBLE Y PARA EL TURISTA PUCHEMÓN. ESO ES TODO Y TODI-TO. LA CACA DE LA VACA ES COMO EL AJEDREZ DE BOBALICONERA BOBA QUE SERPENTEA LA BOA DE LA CULEBRA MANDARINA.
SOIS ENTUERTOS DE MALIGNIDAD DEMOCHORRA DE LA MARRANI-TA BOBA

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ACASO ALGUIEN DUDA A QUIÉN PERTENECE EL CETRO DEL FUTBOL Y DEL DEPORTE MUNDIAL????????????????????????????

SIGAN CON LA POLÍTICA BELLAQUINES DE POSTAL FOSFORITA
TAPANDO FRACASOS Y DESPILFARRO EN FICHAJES


BANZAI HELICÓPTERO

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Soc culé peró no soc de la fantasia i la meva opinió em fa dir que a vegades la superbia no és bona amiga i potser millor serà que per no fer passar el Barça com un prepotent, guanyi la lliga el Atlétic de Madrid

no m'insulteu però prefereixo un Barça amb cara agraciada que no el rostre d'un equip en mans de la brusca que fot el fanàtic

jo m'ho faria mirar aquest potencionero de saca pecho a la boquilla d'una web que mira que queda bé de no donar la cara sacapecho

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

a mi no em posa el melindro d'un altre en boca propia o m'enfado i no responc al que pugui passar, jo demano el respecte que us tinc i que sapigueu que el meu barcelonisme és sincer però no és més que per simpatia en el terreny de joc

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El fanatisme és l'apassionament del fanàtic. És una forma d'intolerància extrema que empeny a la repressió de l'alteritat sota totes les seves formes. És una actitud o activitat que es manifesta amb passió exagerada, desmesurada, irracional i tenaç en defensa de una idea, teoria, cultura, estil de vida, etc.

El terme fanàtic designa també la persona que en nom d'una fe, és capaç de fer qualsevol cosa per fer-la triomfar, i s'entusiasme o es preocupa cegament per alguna cosa.

Psicològicament, la persona fanàtica manifesta una apassionada i incondicional adhesió a una causa, un entusiasme desmesurat i/o monomania persistent cap a determinats temes, de manera obstinat, algunes vegades fins indiscriminat i violent.[1]

El psicòleg de la religió Tonu Lehtsaar ha definit el terme "fanatisme" com la recerca o la defensa d'alguna cosa d'una manera extrema i apassionat que

va més enllà de la normalitat. El fanatisme religiós es defineix per la fe cega, la persecució de la dissidència i l'absència de la realitat.[2]

El fanatisme es refereix a les creences d'una persona o grup. En casos extrems en els quals el fanatisme supera la racionalitat, la ceguesa que produeix aquest apassionament pot portar al fet que la persona fanàtica es comporti, en ocasions, de manera irracional i / o extrems perillosos, com matar éssers humans o empresonar-los, amb el fi aparent o manifest de mantenir aquesta creença, considerada pel fanàtic o fanàtics com l'única veritat.

Hi ha el cas del fanatisme positiu (no en contra d'alguna cosa o algú). Per parlar-ne primer hem de definir un altre terme, pres de l'anglès: "fan". Un fan o fanàtic, simpatitzant, aficionat, seguidor, admirador és una persona que sent gust i entusiasme per una altra persona o per cert objecte. El terme s'utilitza en particular en l'esport i l'art, per referir-se a admiradors d'una persona o grup de persones.

Aquest terme va ser tractat per Voltaire, que sosté que la filosofia és l'únic remei al fanatisme: «El fanatisme és a la superstició el que el transport és a la febre, el que la ràbia és a la còlera. El qui té èxtasis, visions, que pren els somnis com a realitats, i les seves imaginacions com a profecies, és un entusiasta; el que sosté la seva bogeria per l'homicidi, és un fanàtic.»

Albert Brie defineix amb humor el fanàtic com «Heroi que, per al triomf dels seus prejudicis, està llest per fer el sacrifici de la seva vida».

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...



Hrd Mod mira quina casualitat mentres buskava a la wiki el fanatisme:

Un melindro és una pasta petita i allargada en forma de dit amb les puntes arrodonides, una mica tova i esponjosa, però amb una certa rigidesa. Els ingredients bàsics en la preparació són sucre, farina i ous.

Els melindros els van inventar a finals del segle XV a la cort del Duc de Savoia amb motiu d'una visita d'un rei de França. Els melindros, que són coneguts a Itàlia com savoiardi, es fan servir per a elaborar el tiramisú, sucats amb cafè i mesclats amb una crema de formatge mascarpone.

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Calla berrigan! Menja bacallà i respira smog

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Stop Banzai.
Stop Berrigan.
Stop Observatori.

La Junta

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Abans d'anar a la subhasta del peix em vé de gust cantar la Gavina

DEDICADA ALS QUE NO TENEN EDUCACIÓ I QUE NO RESPECTEN AL PROÏSME

Oh! Gavina voladora que volteges prop del mar
i al pas del vent, mar enfora, vas voltant fins a arribar
a la platja assolellada, platja de dolços records,
on dia i nit hi fa estada la nina dels meus amors...

Quan la vegis sola prop de la quieta onada,
dona-li la besada que li envio més fervent,
digues-li que sento dolça melangia
i que en ella penso en tot moment.

Oh! Si igual que tu, gavina, el mar pogués jo travessar
fins a arribar a la platja, on tan dolç és recordar
i veure la imatge bruna, en el seu bell despertar
de la nina que entre somnis és tan grat d'acariciar.


MARINA ROSSELL

Vampir Bayo "El fakir de Vallvidrera" ๑†A ๑۩۞۩๑†๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...


๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

deixeu que dormi damunt del malalàs de claus

๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

mequi-mequi el claxon al nas del madridista

๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

si des de casa vostra veieu el Tibidabo
mireu a l'altura de Vallvidrera amb prismatics
que estic jo fent becaina amb claus i vidres

๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

mequi-mequi la botzina del claxon i la sirena
espanta madridista mequi-mequi

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

No sé si fico la pota però el senyor Ted Bonada el veig molt entortillat amb el de l'observatori i no critiquen el Madridista que queda com impune amb les seves empidanes sortides de to.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

si no us va bé la Marina Rossell, madriles, us passo ara una havanera en castellà que la puguis entendre la mar salada de bé.

m'en vagi a la subhasta del peix.




El amor es un pájaro rebelde

El amor es un pájaro rebelde, que nadie puede dominar, y es vano llamarlo, si él prefiere rehusarse.

De nada sirve amenazar o suplicar. Uno habla bien, el otro se calla; y es al otro al que yo prefiero; no ha dicho nada pero me gusta.

Coro
¡El amor! ¡el amor! ¡el amor! ¡el amor!

El amor es un niño vagabundo, jamás, jamás ha conocido ley. Si tú no me amas, yo te amo; y si te amo, ¡Ten cuidado!

El pájaro al que creíste sorprender, batió sus alas y voló... El amor está lejos, puedes esperarlo; no lo esperas más ¡y ahí está!

A tu alrededor, rápido, rápido; viene, se va, luego regresa. Crees tenerlo, te evita; creíste evitarlo, y él te tiene.

Coro
¡El amor! ¡el amor! ¡el amor! ¡el amor!

Mariona Se'Sa'So' Breda culé sempre ha dit...

Havaneres, em fa ilu.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

si no us haguesiu ficat en la embotellada de politica i esport potser no tindrueu ara aquestes liades de fils de comentar amb atacs que resulten una fatiga, és el que alguna vegada he advertit quan he escrit el que penso que no toqui que la bona idea de fer comèdia acabi sent el contrari del que es vol aconseguir

fixar-se com diu Iñaki Gabilondo de << Sin rechistar se puede llegar a buen puerto ya que el último en hablar sabe rematar con la razón armada de paciencia >>

No serà que una no avisa i Gabilondo no és moco de pavo

Observatori sense fronteres. AM. ha dit...



Molesta que digui FLOW, al·lucino com un sofista a la platja de Cancun.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...



Molesta que digui FLOW però potser no hauria d'al·lucinar sinó sentir llàstima per el nivell baix que ccrre per aquí, em pregunto si mai us heu parat un ratet davant d'una veleta per entendre el corrent d'aire

FLOW xavalins, Flow i respecte per la gent que no és com mana el motllo que us clona.

I no gasteu energies en fer la burla barata d'un que ha rebut les burles de la vostra corda, Coscu no ha caigut en les trampes fàcils.

Flow

expresident de la Penya ha dit...

No entenc res del que és aquest Observatori del Flow i no sé res del Flow, mira soc del poble i tot això em queda lluny. Vaig estudiar als Hermanos i el meu nivell és justet.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

No et facis el zombie que ja pilles fijo de que va el Flow

Joan Patateta també Williams quan neva ha dit...

m'agrada el 2-2

Joan Patateta també Williams quan neva ha dit...

Què és un empat tucán?

Hard mod ha dit...

qui diu flow diu Groove .
Maria josep , si jugues a caniques i no mires cap amunt, mai veuràs el cel . igual que quan t'assenyalen la lluna et mires el dit, i si el mes romàntic que has tingut mai ha estat una caixa de galetes de camprodon pensa que maduixes i cava son una altra opció, potser insospitada , però que sàpigues que els del 155 varen afusellar al president del Barça per un empat... no volien pas mesclar política i futbol.
I als republicans de pacotilla , amics d'en coscu i piltrafilles varis... que sapigueu que la colau ha desallotjat la plaça Catalunya ... del sense sostre , per esport.

penyabogarde ha dit...

L'amic Patateta ens pregunta el significat de l'empat TUCÁN.
Aprofitem l'avinentesa per informar d'aquest factor al conjunt de bogardistes que no van coneixer l'arribada del concepte Tucán en els inicis de la nostra singladura informàtica.

Un soci argentí, bogardista d'ultramar, ens va oferir comentaris en el seu dia relatius a la bellesa dels tucans, els seus colors i la seva prestació voladora. La Junta, maresmenca tropical, va definir el 2-2 com l'empat Tucán en homenatge al soci amic dels tucans, coincidint amb un 2-2 dels temps de Ronaldinho.

penyabogarde ha dit...

En relació al concepte "flow", ens reafirmem en la nostra condició de rotunda incultura en matèria hipster o, dit d'una altra manera, en derivades del postureig que impera en els escenaris de la superficialitat moral dels que es creuen superiors en temes ètico-morals-polítics i estètics. No ens interessa el "flow", més aviat la llenya, el fetge, el fang, la sang i la cervesa, això sí: en termes esportius i civilitzats.

John Little Chip (Joan Patateta) ha dit...

Gràcies, Winston!
Visca el Tucan i mori el Flow!

Hard mod ha dit...

HI HA POSTUREIGS INACCEPTABLES I ACTITUDS MENYSPREABLES.

Observatori sense fronteres a la mirilla ha dit...

Les espines de la corona que apreta el cap del que es fa la victima sense sentit el que que provoquen és un desordre neuronal que pot pillar els bits sense megas i la colilla del peta s'apaga per no deixar flow a la virulé

Tots contra mi? Mantri mandri que la xispa pilla bits de patxanga. Rula por ahí que esteu de loquero i jo als que m'ho canten els dic que no té capacitat que no pilla ni rula si no tens rally.

Tots contra mi? el video no porta rules que fa falta un software més perfeccionat.

Artiach La Llagosta ha dit...

sis puntets i campions.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ESAS MAÝUSCULAS QUE SON SOLO MÍAS, HARDI-TO
SOLO MÍAS.

ME IMITAS POR ADMIRACIÓN HARDI-TO.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ OYE HARDI-TO !!!!!!!!!

¿ ME AMAS, HARDI-TO ?
¿ ME QUIERES, VERDAD ?
¿ INSINUAS QUE QUIERES MI CARIÑO, HARDI-TO ?

LO QUE HAY QUE VER Y LO QUE HAY QUE LEER
UN HARDI-TO ENAMORADO DE MI ESTAMPA
PERO VAYA SORPRESA ME HAS DADO, HARDI-TO

AHORA RESULTA QUE ME AMAS
Y TE TOMAS LA LICENCIA SIN PERMISO DE BERREAR CON MIS MAYÚSCULAS.

ME HAS PARTIDO EL CORAZÓN, HARDI-TO

ERES UN AMANTE MUY ESPECIAL


ME AMAS

ME QUIERES

ME IMITAS

ME ADMIRAS

ME COPIAS



ESTO SE PONE BÁRBARO, HARDI-TO





BANZAI CALAMBRE 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页

Hard mod ha dit...

QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH
QUE ET BOMBIN AMB UNA CANYA ESQUERDADA ... HAHAH
RABENTA HAHAH

TONTURCÚ STYLE BANZA WAY.

Hard mod ha dit...

alies i bits , bates i xips , pills and byts, bonades i tricks, wifis i nips, receptes i pics , injuriies and grips, escopinyes i rosses xips.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Agressivitat, només tinc una paraula per descriure el que observo amb els comentaris del senyor o senyora hard mod: Agressivitat.

Mariona Se'Sa'So' Breda culé sempre ha dit...

No hi ha dret!
Estic farta de Banzai i del seu club de seguidors cutres com la Maria Josep Rierol, el del Observatori Coscubiela, el Fastic Bonada, quina gent més pesada i quines ganes de molestar per molestar i sense gràcia, semblen espies o potser ho són

Nic'o de Tsar Nicolau II Nubiola en Holz ha dit...

Morgen,

en alemany es diu: beruhige dich.

en rus es diu: спокойствие.

en català es diu: calma.

Visca el president Berg Von Oben.

Berg Von Oben en català és Puigdemont.




Danke
Öbs
Neubaten
Holz

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Nico: Ets excels, august i geniol!

Hard mod ha dit...

Maria josep rierol , efectivament soc molt agressiu, l'has reblonat per que hi ha gent com tu que te opinions que cal combatre, els que violentament i amb pell de xai rebregueu a la resta, efectivament jo no vaig de noieta benpensant com tu, jo soc Hard Mod... i no, no ets millor que jo, que és el que intentes vendre, la teva impostura demana contundencia, alló que a tu et palau descriure com agressiu.Deixa de dir que hem de fer i de dir, el teu violentament de la llibertat es infinitament pitjor i covarda. A tu a la que et fan front t'agredeixen, tu ets jipi oi?.
Augmenta el teu ventall de conceptes i lèxic , potser arribaras mes enllà de només poder escriure agressivitat.
I si us plau , fes escrits mes llargs que a mi em paguen per paraula que escriviu al respecte.
Gracies.

Joan Patateta ha dit...

m'agrada el camp en groc
ara ho prohibiran segur

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Jo no he comés cap impostura ni he estat mancada de respectuositat, només he dit que observo agressivitat que no vol dir en cap instant de la meva vida que això impliqui atacar al senyor o senyora Hrd Mod de que sigui agressiu. El que observo és agressivitat i que podria ser que el senyor o senyora Hart Mod estigui practicant aquesta agressivitat sense ser agressiu en el caràcter que podria incorrer-ho però és com si jo digués que una cosa dolça no m'agrada i per aquesta raó passo a ser amarga i no és cert. SAenyor saenyora Hart Mod.

Marc Galí ha dit...

Amb la vènia del meu mestre Eduard, antiartista de Reus, providencial rapsoda i home de gran relleu a la vila i al bar Teïna.

Us passo el POEMA DEL DIVENDRES



Aigua de font freda és vida de nimfa


Gol de nimfa
si aigua viva
de font freda
quan xuta aire
i cau barrila


Gol de font
si llisca bé
de la bala
la bola i gol
sense llençol


calavera viva
marcador viu
resultat bo
barretada gran


si de Gràcia
no ets
Lluís tampoc,
car de Gràcia
són com són
lluïsos
d'escola
i bon gol



Feliç cap de setmana

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...



这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页V这是一个消歧义页

VOY DE CARA AL GRANO QUE TENGO LA MESA LLENA DE MOSTAZA BIRMANA Y CALAMAR ZÍNGARO.

VEO UN POETA BOBO QUE SE LLAMA GALI-NO
VEO UN HARDI-TO QUE SE METE CON MARIA JOSEP
VEO UN PATATI-TA LOCO DE ATAR CON SU AMARILLI-TO
VEO QUE SOIS UNA BOBADA


QUIERO DEJAR CLARO QUE NUNCA HE DISIPADO DE MI MENTE EL PENSAMIENTO QUE ME INVADE LA MEMBRANA CEREBRAL CONSISTENTE EN IDEAR LA MANERA QUE TODO EL COSMOS SE ENTERE DE UNA VEZ POR TODAS DE QUE LA PEÑATI-TA BOGARDE-TI-TA ES UNA BERREADA DE MIEL CADUCADA CON INSECTOS EN CELO.

MI RANQUING DE ABOMINABLES ES ESTE:

1 ) CHUSEP
2 ) HARDI-TO
3 ) BOGARDI-TO
4 ) PATATI-TA
5 ) EL MARINERI-TO
6 ) EL PELUCÓN CANALONCI-TO
7 ) ARTIACHI-TI-TO LANGOSTA
8 ) MARGUI-TA BOSCHI-TA
9 ) ROMESQUI-TO
10) TODOS TODI-TOS



BANZAI INVENTO
BANZAI ESPERMÍN
BANZAI ZÓCALO

这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页

Observatori sense fronteres ha dit...

Periscopi que mira i xasti, que pilla el bit i veu que anem fatal de megas. La broma del camp groc té una mica de ja ja ja, però em pregunto si sou capaços de fer alguna cosa una mica més intel·ligent i em repregunto si el vostre encefalograma ja ha quedat pla com un plat de ceràmica?

No esteu tarats? Ho dic amb respecte. Bits en falten, i sona a pillo que te pillo en escafandra. Urdiales.

Anònim ha dit...

Banzai , 0-5 , agenolli's.

BANZAI MADRIDISTA HARTO DE HARDI-TO ha dit...

RIDICULO LO DE LAS ESTELADAS
NO SE SI SABEIS QUE HACEIS EL RIDICULO
SOLO VEO UNA CHORRADA
PERO NOSOTROS OTRA CHAMPIONS

BANZAI PERLA

Hard mod ha dit...

BLA , BLA ,BLA Y REBLA ..
0-5 i amb el marcador queda clar que Barcelona de Barcelona jugará fora de casa , no com el Sevilla ...BANZAI ET MENJARAS LES TEVES BRUTES PARAULES , I ALLO DE LA CIGALA ET SORTIRA CAR COM ARA LA TEVA FUGIDA ENDAVANT , SUBDIT , TENIM LA VOSTRA COPA , PERDIU DUI DUI . LA VOSTRA ROJIGUALDA , LLARENAS I ORNIS TOLEGS VARIS NO FAN POR NI A LA MAINADA DE SANT ESTEVE DELS ROURES . INIESTA APLAUDIT MES QUE EL PALLASSO QUE TENIU AL MADRIT I A L AEROPORT TORT.
FAS PENA BANZAI FES-TE SOCI DEL CLUB DE PETANCA .

Josep ha dit...

Avui juga el Barça contra un equip que porta samarreta groga. Ja veig el Llarena patint un atac de feridura.