PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 21 d’abril del 2018

DIGNITAT BLAUGRANA


LA DIGNITAT BLAUGRANA: 
LA SEVA GENT!







Sembla futbol però no ho és. És dignitat i respecte. La història a contrapel. Dempeus i el que vindrà. Ens posarem seriosos. Aquesta foto és preciosa, probablement una de les més boniques de la història del nostre club. La dignitat per damunt de tot. Tots els detalls de la imatge despleguen el significat del barcelonisme de base, la fidelitat històrica, l'arrelament en el país i la magnitud de la causa general contra el dret d'autodeterminació i les llibertats democràtiques. És el relat d'un barcelonisme que arrenca amb Joan Gamper, passa pel president martir Sunyol i ens recorda els moments estelars d'un club que, massa sovint, ha estat dirigit per males mans, males carteres i personatges aliens al binomi esport-país. Una idea encara més necessària en temps de repressió i llarga nit. La gent blaugrana mereix uns altres dirigents, un altre projecte i, sobretot, el sentit elemental de representar quelcom més que una colla de professionals tocant la bimba. El Barça, la gent blaugrana, davant de tot un règim. No és futbol, però: És una petita part de tot el que està passant i, lamentablement, del que vindrà.

 ::::::::::::::::::::::::::::
ESPAÑA 0, BARÇA 5


Escac i mat en tota regla. Malgrat les prohibicions i les censures, el FC Barcelona Molfort's n'etziba 155 a la selección española en un matx geniol, intens, massagran i formidable. Malgrat el setge de tots els aparells d'estat, el quadre català es planta a can Wanda i proclama la república amb cent cinquanta-cinc gols ben trabats i eixerits.
Primer de tot, la justícia: Mireu-los: El jutge Jasper Cillessen i l'advocat Cuevillas -amb perruca professional i uniforme blaugrana- imparteixen bon joc i encaren el triomf de la causa republicana. Som molt bona gent.



Un mar infinit de culers passeja per les places i carrers de Madrit amb un clam de llibertat i barcelonisme. Davant de tots: Carles Puigdemont, el president de la Generalitat de Catalunya. La llibertat!



Andreu Iniesta abandona el Barça i s'incorpora a la delegació catalana de l'exili a Ginebra. Mireu-lo -davant la seu de les Nacions Unides-en companyia de les jugadores del Barça femení Gabriel i Rovira.

Festa grossa a Sant Esteve de les Roures. La Penya Bogarde en pes, es retrata davant de les institucions de la gran capital catalana.



Nico Nubiola -en nom de l'ambaixada alemanya- lliura el trofeu de la copa al capità Andreu Iniesta. Banderes alemanyes i catalanes a tot vent.



Zoido vesteix el color de La Roja i el ball de llàgrimes és considerable.

69 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ho dic amb franquesa per dir que sento vergonya aliena mirant el vostre reportatge, se us ha secat la imaginació per sempre més

Goliat Valls Tarzan dels micos ha dit...

jO el que dic amb franquesa és que en Bonada està tocat de l'ala i és un amargat de la vida a més de ser un perdonavides insportable i pesat, que vingui a Ocata, que vingui.

Mantis Forner (Amposta) ha dit...

Ted Berrigan, ets clarament lo torracollons i lo peta-ovaris del Zoo madridista

Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Jo m'ho he passat molt bé, i soc anti-copa de sempre, però el gustasso de fer-ho a Madrit i donant espectacle no té preu,

veig un tiu suelto per aquests comentaris que o és de l'Arrimadas o està perdut en una bola de drac invetida de tres parells de fetges.

La vam liar parda de gust a la Calandria

Hard mod ha dit...

Berrigan , mira la porta de casa , t'hi trobaràs coses .
Reblonada de luxe en la crònica bogardista , realment no acabem d'empatar pero si sabem el que volem no controlem el vestidor.

BANZAI CON HARDI-TO ha dit...



HARDI-TO, A LA ESPERA DE QUE MONSEÑOR BERRIGAN TE RESPONDA, YO ME ANTICIPO CON AMOR LOCO DE ATAR. ESTOY LOCO POR TI. VAMOS A HABLAR DE AMOR, CHATO.

HARDI-TO ERES ZAFÍO COMO UN ASTRACÁN EN CELO
LO SABES DE MENUDENCIA PERO INSISTES EN HACERTE EL GRACIOSO
ERES EL TALISMAN DEL MAL Y LO SABES SOMERAMENTE
DIGO LO QUE DIGO PORFIANDO EN METROSEXUALIDAD SIN ATISBO DE FRENILLO.

HARDI-TO ME CAES FATAL PERO NO DESCARTO UN ALMUERZO CON TU ESTAMPA,
ERES UN BATRACIO TURCO PERO ME ATREVO CON CUALQUIER ENTE ANIMAL,
YO HE CENADO CON VACAS Y VENADOS, CON PITONES Y CON BOAS,
NO POR ESO VOY A DEJAR DE PORFIAR UNA CENA O UN ALMUERZO PITANZOSO CONTIGO.

HARDI-TO ERES TIBIO Y ERES PERONÉ DE TERCER GRADO,
ME ALIMENTO CON TU TOS DE RENACUAJO RESFRIADO.
PERO ERES MI OBJETIVO BÁSICO NÚMERO UNO.
INSTINTO BÁSICO, MONADA, BÁSICO.

HARDI-TO NO AGUANTO MÁS Y DESEO FIRMEMENTE COMPARTIR CONTIGO UN SETO DE FICUS PARA ADORNAR EL JARDÍN DE NUESTRA FUTURA MORADA, NO DESCARTO IRME A VIVIR CONTIGO.

ERES INSOPORTABLE PERO ME ADAPTO HASTA A UN PEZ MANTA EN CELO,
PUESTOS A VIVIR EN PAREJA, RETO MI VIDA A UNA SOLA CARTA Y VAS A SER MI PAREJA DE BAILE Y DE TARDES DE BIZCOCHOS Y CAFÉ CON LECHE ENTRE VISILLOS.

SABES QUE ME ENCANTA LA VIDA HOGAREÑA Y NO HAY NADA MÁS GUAPO QUE LAS TARDES DE OTOÑO ENTRE VISILLOS VIENDO LAS HORAS PASAR AL FARIO DE UNA CHIMENEA QUE DA LUMBRE A NUESTRAS HORAS.

HARDI-TO, NOS ESPERA UNA VIDA DE PAREJA.

ENTRE VISILLOS NOS MORREAREMOS COMO AMANTES LOCOS.

INTERCAMBIAREMOS NUESTROS FLUJOS BABOSOS.




BANZAI AMOR

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Madridista no necessito el teu ajut i només em toca respondre a Hardmod dient que s'ha begut el senderi d'una tirada quan m'amenaça i acusa.

mariona ecs.ucs ha dit...

A mi em diu això el BANZAI i corro directament espantada de veure essers com aquest fent cantonades, quin trangol de paio!

Nigeria Nicus Nubi Tsar Nicolau Alemanya Rússia ha dit...

Morgen,

la bandera d'Alemanya té una franja groga.


Recordin vostès que a més de ser germanòfil, tinc linia ascendent russa.


Recordin vostès que a més de ser russòfil, tinc pendent un croquis en primicia.


Recordin vostès que el croquis de la catedral russa de Sant Basili serà lliurat en breu.



Danke
Öbs
Neubaten
Holz

MADRIDISTA MORREADOR EN FASE ARAÑA ha dit...

NO ME QUIERO REPETIR PERO COMO HE ABUNDADO MÁS ARRIBA, ME CONSIDERO UN POTENCIAL AMANTE DE HARDIMOD

ESTOY EN FASE ARAÑA

BANZAI GARRA

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

"Fase Araña", quina por!

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

La Fase Araña és el títol d'alguna pel·li de terror o és un estat d'ànim previ a la mossegada rabiosa

//*//

penyabogarde ha dit...

Observem amb preocupació i curiositat el contingut de la FASE ARAÑA.
Quina una en porta de cap aquest Banzai?
Tremolem o festegem?

Hard mod ha dit...

Bnezinera low cost .. AMB TANT D'AMOR ME LA POTS ANAR XARRUPANT 0-5. XARRUPA QUE VESSA
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

AU XATÓ DE ROMESCO VES CANTANT EL LOLO LO LOLO I SA PUTA MAR, DE PUTA MERDA D'ESPAÑA QUE JO ET PITO EL PUTO HIMNE I AIXI FEM PARELLA QUE AVUI ES SANT JORDI I ES DIA D'ENAMORATS ... AU CARINYU , QUE TE L'ENDINYO , I LA CAMAMNETA ET REPICA , PREPARAO I SUBDIT TOTHALORA, ARROSEGA'T DAVANT EL CAMPIO DE COPA DE LA PUTA ESPAÑA.
I PARLA AMB EL TONTU DE VOX QUE AFUSELLA AMB MOLT DE CARINYU .
ARAÑA Vs ESPAÑA , M'en ric de Spiderman de com aquests pugen amunt amunt amb els masters , nanu!!!
Banzai jo també t'estimo , mes a que a Urruti.
Als 155 istes els recomano l'article de l'impresentable de Xavier Sardà al periodico dedicat a llarena . per parlar de tot una mica.
Visca Sant Esteve dels Roures !!!! d'amunt , clar.

Hard mod ha dit...

tedi panxa-man , xip , xip . wifi al 100 percent . Churro mediamanga mangoentero , lo que te la han metido hasta el fondo en el culero. el selector esta trobant la combinació. gira dreta , gira esquerra , jau , passa fàstic passa . Remordiment, penediment , mal de panxa, mal de peus.

Hard mod ha dit...

SANT JORDI MATA L'ARANYA
Lo cavaller
Jordi guerrer
cuida avançar
per defensar
del rei la filla
on era el drac
tal premi n'hac:
molt poc après
ell ne fou pres
e fort batut;
dins en Barut
fou escorxat
per mig serrat.

Jaume Roig (1401-1478)

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Què li passa ara al Banzai que s'està enredant dins de l'aranya per sant Jordi?????
Un gudulermi per l'orella i solucionat segur

penyabogarde ha dit...

Banzai, no entrarem en les teves inclinacions sentimentals. Però ens preocupa la Fase Araña. Ho hem dit abans i ho tornem a repetir. Volem detalls al respecte.

penyabogarde ha dit...

Nico, hem llegit el teu missatge solidari i la referència entorn del croquis.
Agraïment infinit, una vegada més.
Ets gran!

Hard mod ha dit...

Hem de felicitar a tots els boigardistes de cor net i anima clara , les nenes també varen encaixar 5 gols al sevilla femení , això es molt boigardià i un empat amb el primer equip antològic, les coincidències no acostumen a passar, i ara tampoc , va ser un empat buscat , treballat i assolit, gracies noies .
El bogardisme no te aturador , desllorigador ni liquidador, anem endavant per que els ufanbosos i soberbis , queden enrere.
Aviat serà Juny , tinc la pedra i l'eina. Esmolem.
Banzai , vi -rei , passa, passa .... tinc una sorpresa que et faria perdre el cap.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No em sembla estrany que Madridista Banzai que és home de caràcter digui les coses que diu. No és el meu estil però em sembla veure una manera de respondra proporcionada a la quantitat d'insults que rep o potser estic equivocada. En quan al que miro en el web em sembla que la passada de frenada mesclant el prucess amb el futbol us fa maliciosos per la raó de que podrieu fer prou ironia amb els gols que es fan i no amb la parafernalia politica, clar que de gustos n'hi ha per tothom, també em sembla un berrinxe que si algú expressa opinions gais hagi de rebre befa en els temps que vivim que ja toleren aquestes maneres de veure el sexe i sinó passeu-vos un dia per Sitges i veureu millor de que parlo, que soc del Garraf i sé de que parlo amb coneixement de causa, el que es podria rectificar és en l'escalada d'insults per no fer el joc a una baralla entre dos bandols que es nota en la politica, em broma es pot semblar ben fet pero ja deixes obert el camp per si després passa el que passa i s'envalentonen els dos bandols per prejudici de la majoria de gent que no pertany a cap dels dos bandols.
Ho consigno com una recomenació i us brindo el servei per millorar la web amb idees diferents que heu de respectar.

Iñaki Gabilondo va dir un dia una frase que em serveix de guia:

"A veces las verdades quedan en segundo plano hasta que se resquebraja la mentida y emergen en forma de mensaje en la botella"

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Pillo el que escriu Maria Josep. Fijo que és el idem que jo penso a full time. Observo i pillo que te pillo i la reticula us ha deixat fundidos. Freno sec de bits a la piltra!

EN FASE ARAÑA MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO
AJOS COME QUIEN AJOS PICA
A LA VIRULÉ ME QUEDÉ EN SINGAPUR
PERO ME DIGO SI SINGAPUR PUEDE SER NUESTRO DESTINO DE LUNA DE MIEL, HARDI-TO TILÍN.

MIRA HARDI-TO
PESE A QUE LOS BUENOS CATALINOS DICEN QUE SAN JORGE ES SUYO, TE RECUERDO QUE ES EL ANIVERSARIO DE CERVANTES Y TE VAS A SOLUCIONAR UNA AUSENCIA EN TU ARCHIVO DE DATOS REGISTRANDO QUE POR MUY CATALINO QUE PAREZCA LO DEL AMOR ESTÁ PRIMERO Y TE MANDO UNA ROSA POTENTE, MORADA COMORRR EL COLOR DE PODEMOS QUE ES MI SEGUNDO PARTIDO FAVORITO TRAS EL PARTIDO SOCIALISTA.

MIRA HARDI-TO
NOS VEMOS EN EL PUENTE AEREO PARA PARTIR HACIA SINGAPUR VIA BARAJAS.

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ TE GUSTAN LAS BARAJAS ???????????
TENGO UNA BARAJA ESPAÑOLA APTA PARA LARGOS VUELOS
Y ENTRE MORREOS Y CARIÑITOS TAL VEZ SE PUEDEN JUGAR UNAS PARTIDAS DEL MUS.


NO MIRES LAS AZAFATAS, SOY CELOSO EN EL VUELO.


EL EFECTO SAN JORGE ME DESATA EL APETITO.

LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ.


BANZAI BARAJAS

Hard mod ha dit...

0-5 que malament ho paeixes sociata ajos piede ajos repicant , a tu t'ha picat un jalapeño, hahahaha ... has llegit el pravda socialista de cronicas marcianes ? ... dejalo y trata de arrancarlo ... hahahahah.
bla . bla . bla quin as de bastos que us han futut , aeropuerto Adolfo suarez , que no et pilles un cromo. pallasso.
Raid los mata bien muertos , ssshshhhshhshhshhsh.
per molt espanyoleitor que siguis , per ser tan hispano cateto , et quedes sense rosa. un llibre et provocaria un esquinçament neuronal, nomes un , una neurona un esquinç.
mes vaselina? en tenim de sobra. Iniesta ens la porta de xina a bon preu.
hahahahah

PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP
PPIIIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP

COM ET PITA LA MELSA , LA BILIAR I EL CUL S'ET FA PEPSICOLA, NO SIGUI QUE PERDEU LA XAMINYONS I ET FOTRAS LA POLLA QUE BRANDES PEL CUL . AMB AMOR, EH ? QUE CERVANTES ERA MOLT DE PUTICLUB. BARAJAS ... JAJAJAJAJAJAJ SUAREZ-ITO ... COM ES POT SER DEL MADRIT SUCIATA I TAN I TAN IGNORANT . HAHAHAHAHAHAHA APOYARÉ LA POLLA EN EL BIDÉ. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Hard mod ha dit...

maria josep , ets ben ben partidista , ellita't amb banzai te la seminal que li peta ... pel que sembla no se t'ha ocorregut pensar que qui respon son altres .... tu que ets sociata tu que ets 155 ista , et compremen.
Procés i no prucess procés es el mot despectiu dels mes espanyoleitors ... tu ho fas expressament o es que ets així de patosa? et deixarem l'avantatge del dubrte.
Gracies per fer tirades llargues en la resposta , si vols parlar d0'economia , esport , política internacional o be llegir-nos l'horòscop o repassar l'apartat de societat , també va bé , total l'anunciant paga per paraula.
sobre Sitges també t'en deixem la crònica , alguns ens limitem a no prendre pel cul , a altres els 0-5 , els bomben be , pitada inclosa.
Gracies per ensenyar-nos de nou la posveritat , ho deixem per la posteritat.
Saps que passa rierol , que els lletraferits ja no acoten el cap en aquesta terra ja massa trillada , vexada i rebolcada ... ens hem erigit contra la imfamia, la impostura i la tirania , sigui verbalment o d'altra manera , però tu sota el síndrome d'Estocolm encara pensaras que son ells qui es defensen ... avui a tu t'escau mes un lliri que una rosa . i si, alguns som expeditiusi anem de groc.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No penso entrar en repliques als crits que fas, Hart Mod, però et puntualitzo que no soc sociata com dius i que em confonguis amb el Banzai que diu que ho és i ho diu cridant a desgrat de que repetiré sempre: No és el meu estil. Jo no tinc secrets de vot, a vegades fa temps votava el PSC i últimament he votat Doménech, o sigui que ja estas informat i no entro en insults i contra-rèpliques, la sinceritat és el primer de tot.

EN FASE ARAÑA MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME GUSTA COMO ESCURRES EL BULTO HARDI-TO
PERO EL EFECTO DE LA FASE ARAÑA YA ES IMPARABLE
Y ES ALGO DE PEROGRULLO. LO SABES I ME AMAS.

VAMOS A VER, HARDI-TO, TE DIGO QUE ME PONE LEERTE.

POR CIERTO, POBRECITO BAYERMUNIQUI-TO.


SALUDA AL CAMPEÓN ETERNO DE EUROPA.


BANZAI RAQUETA

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo soc del Barça, equip de ciutat que admiro des de la ciutat de Mataró i tinc la sort de passar de llarg de tots els poblots bruts si vull anar d'una ciutat a l'altra.

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Jo soc del Barça i soc d'Amposta. Quin problema tens Marga?

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ah ! Marxando una de bolinga !
Bits a mansalva, fortunate puntillo !
Pillats in situ amb la rebanada anti left anti Colau que porteu.
No li dic res del tatoo que deixa klass al femur !
La bolinga patriot sou epis !
Us perdeu el concert d'Arcade Fire, vamosss que nos vamosss

Fronteres mentals no van okiss per queixals

Hard mod ha dit...

Be, com que veig que ja podeu anar fent sols avui no pentinarem ningú. coiffeur barrat.

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Però que recollons és la fase Aranya?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

A les Medes tenim peixos Aranya, però qui sap si un madridista en sap d'aquestes coses de la natura, més encara si el Madridista és de mala taula.

És un peix de primera categoria a la Costa Brava!

Aranya

Nom científic
Trachinus draco (Linnaeus, 1758)
Traduccions
ES Escorpión FR Grande vive EN Greater weever
Sinònims en català
Aranya blanca Aranya monja Dragó
Descripció
Cos allargat i una mica aplanat lateralment. Cap petit, musell curt i boca obliqua. Darrere el cap, una gran espina connectada amb una glàndula verinosa. La primera aleta dorsal -de color negre- amb espines potents que també connecten amb una glàndula de verí. Dors de color marró verdós amb taques fosques al cap. Costats groguencs, amb nombroses línies marrons, blaves i grogues obliqües. Ventre blanc.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Sempre és millor rebre informació de peixos que no pas rebre info info de banderes, pillats en doble bit i capacitat 1800 mb

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Se li veu la gaita a aquest agent de l'Observatori. Molta fòrmula i molta informàtica!
Potser una sessió de Gudulermi i tot serà un festival.

EN FASE ARAÑA MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO
NO ME GUSTA QUE DELEGUES TUS RESPONSABILIDADES EN EL POPULACHO,
LAS MANDONGUILLAS VERBALES DE FAUSTI-TO, ESNAOLI-TA, PIRINI-TO, AMPOSTI-TA Y DOÑA MARGARITI-TA ME PARECEN PEROGRULLOS DE PITÓN SIN RABO.

HARDI-TO EL AMOR ES ALGO MÁS SERIO QUE TODO ESO.
EL AMOR MERECE UN TRATO EXQUISITO Y TE LO DIGO YO QUE DE PROTOCOLOS ANDO CUERDO.
MIRA HARDI-TO, HOY HE COMIDO A LO BESTIA, SOY CAPAZ DE CITAR MI SEBO ANTE TU SEBO Y COMER LO QUE TE VOY A CONTAR AHORA, PURAMENTE FASE ARAÑA:

AZAFRAN AL PESTO CON LUBRIJAS
CALDO DE GARDESA A LA LEONESA
ESPIGAS MATOSAS A LA MIEL LECHERA
RÁBANOS CON PIÑONES A LA PLANCHA
ARENQUE FILAMENTOSOS CON AGALLAS Y LLUVIA DE CAVIAR IRANÍ
LIONESAS DEL CONDE SANTIAGO CON REGADO DE COTO IMAZ DULCE
VINO TINTO VIÑA POMAR
CAFÉ PERUANO SOL Y SOMBRA
MONTECRISTO ALBATROS
COPA DE TEQUILA REPOSADO ALFIL DE SISTIAGA

Y LUEGO, YA SABES, AL CATRE.



¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ VALE, VALEROSO ?????????????????????????

NOS VEMOS CIELO LINDO

BANZAI BETANZOS FASE ARAÑA

Ferran Osuna Taka-TakaTerrassa Bogardista ha dit...

He llegit les coses maques de la Penya Bogarde i ara llegeixo les coses horribles que escriu en Banzai i veig que vivim en móns diferents i un d'ells és una enorme bassa de pixats de mal ventre.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies grogues, petúnies grogues!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quina mala llet que té aquesta penya! L'he respectada sempre i ja no l'aguanto més, per molt que l'he volgut ajudar ara està enfangada en inventar noticies i en seguir el que mana la merda de TV3 amb el prucesss i mira que sempre he col·laborat per millorar per ajudar i que a mi no em discuteix ni Déu el que soc de barcelonista, però això això apaga-vámonos padre mío señor mío de pena penita pena i per postres el repartidor d'hòsties HardiMod per cagar via vamos, que ja he perdut el llenguatge controlat que jo tenia, estic fins a les costelles de tot au va a la virulé aneu pensant en Nadal i Cap d'Any que la primavera us senta com un xarop de rata

xarop de rata

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

No t'esforcis Ted, no veus que van curtets de bits els bogardins, els falla la latitud 2 com el tercer fimety del Sorguen, quan el Bill tira del matasanos i mira el kiss de la parella boombaster, el tipic Necronomicon per passada de frenada en multiplataforma

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

l'assumptillo Hard Mod és un cas d'anar a full de multiespejo, no està en la clave cardio

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

He entrat per dalt del web i em pregunto si s'ha de plorar llegint el megatexto que parla de la dignitat blaugrana. Ho veig com una petorrada per nens asmàtics o és que hem de plorar tota la gent per les samarretes grogues? Ara s'ha de ser groc per ser d'aquest equip? Us passa la frenada cada dia. Voleu fer riure sense ton ni son i quan la torca demana posar-se serio sur una parrafada lacrimogena per infants i nadons afectats del llacrimal. Quanta baba autobaba diria per ser més agulla, autobaba bogardada. Autobaba o autobogardebaba?
Molaria una mica més de coli coli per petar l'autobaba de la penya autista autobogarda.
No us fiqueu amb Bonada que sempre va amb bones i li poseu les males.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...



OTRO HACHAZO EN MODO FASE ARAÑA PARA HARDI-TO

VEO VEO QUE SE ABREN LAS MENTES A MI PASO
CADA DÍA GOZO MÁS Y MÁS AL VER QUE OTROS COMENTARISTAS ME LLENAN DE HALAGOS O ME RESPETAN.
NO ES QUE SE TRATE DE HALAGOS DIRECTOS HACIA MI PERSONA, PERÒ DEBO CONVENIR QUE SE TRATA DE COMENTARIOS QUE ENGRANDECEN MIS DEMANDAS DE RESPETO.
POR TODO ELLO MIS MÁS SINCERAS FELICITACIONES Y AGRADECIMIENTOS SOBREMANERAMENTE A MARIA JOSEP, OBSERVATORI MIRILLA, TED BERRIGAN Y LOS QUE AÚN NO SE ATREVEN A OPINAR POR MIEDO A SER AVASALLADOS A CAUSA DEL BOBERÍO DE LOS CONTUMACES PEÑADORES BOGARDORI-TOS DE MARRAS Y ARMAS TOMAR.


LO QUE TAMBIÉN ESTÁ CLARO Y DIVINO ES QUE HARDI-TO SE HA EVAPORADO Y YO SOY EL GANADOR DE LA PARTIDA.

ME OLVIDABA DE UN TEMA SAGRADO:

BAYERNI-TO MUNIQUI-TO 1
REAL MADRID 2


BANZAI TERCIOPELO

Manel Rhodesia Capitost de la Serralada dels Diamants ha dit...

Soc nou a la casa i casco claus amb aquest del Madrid

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 FASE ARAÑA ha dit...

MANUELI-TO RHODESI-TO YO NO HABLO CONTIGO
MIS PALABRAS SON VOLANTES COMO LA VOLADURA DE UN VOLCÁN
YO HABLO DE MANERA CONTUMAZ PENSANDO EN HARDI-TO
MI NOVIA ERA UN VOLCÁN PERO AHORA SOY TODO TERRENO COMO UN LADA NIVA DEL OCHENTA Y NUEVE.


BANZAI FASE ARAÑA

Hard mod ha dit...

quanta biliiisssss quanta bilis
m'encanta, esteu rebonics i llustrosos , s'us infla la vena. com couen les veritats.
Maria josep el destape era mes propi de la segona meitat dels 70's ... i ets tan cutre com aquells dies postfranquistes. Et destapes sense el més mínim sex appel, sembles una puritana de l'opus marcant mamella. una pepa .
qui ve a plorar aquí ets tu , a plorar esgrimint victimisme alié ... quina impostura.
Au ensaboneu al majúscul impostor de falsa modèstia de guardia.
En canvi l'afer observatori , es propi de catacumba catecumena i pedra rosetta, això si , arriscant visita a perry mason . La virolla esperpèntica vertida es polièdrica i plasmada en paper comú , també en guardia majúscula, referencia d'escàndol de màxima rellevància, en el popular lèxic.
bilis , molta bilis , anem moltfort's , anem bé.
La copa és nostra.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Hards
pots suprimir la referència als comuns que la trobo posada amb calçador i malintencionada % clarillo que te pillo que el teu cas ni bits, ni Arcade Fire, ni flotador Manila, sol passar quan la faixa apreta el hardware xapat per estilazo casteller i abús d'espardenya
Menda lerenda calça New Balance i els megas fan el cliky per proletas abans que montserrateros, si no te va comuns, play station colequi i a ballar sardanes que és lo teu, menda lerenda sense fronteres es viu a passione totality t'ho perds zingaro.

insulta en català ha dit...

Observo l'observatori i veig un tanoca que sembla capsigrany i és perfecte talòs del nivell d'un sapastre.

Hard mod ha dit...

ya veus ubsarvatori , ca som tots da piju arreplegats i da ciutadans dal món, lerendilla, que el llautó el tens tabernari, ca da barri da prloletas numes en tens al fumetas. au arrplagat ca da varenu en tens ple el pap.

BANZAI FASE ARAÑA SOMOS DIOSES SOMOS PERFECTOS SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO INSACIABLE REAL MADRID MODO TELARAÑA FASE ARAÑA ha dit...

EL SILENCIO DE LOS CORDERO CORNUDOS PARECE SER ¿¿¿¿ NO ????
BAYERNI-TO MUNIQUI-TO 1 REAL MADRID 2
SE ME ANTOJA QUE LA CHAMPIONS YA ES ETERNAMENTE DEL MEJOR EQUIPO DEL MUNDO

SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 FASE ARAÑA ha dit...

SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA
SOMOS DIOSES
SOMOS PERFECTOS
SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS
SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO
INSACIABLE REAL MADRID
MODO TELARAÑA
FASE ARAÑA

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Aquest banzai està malalt però que molt malalt de la teulada

Marc Galí amb la vènia de l'Eduard (antiartistes de Reus) ha dit...

Amb la vènia alta i estimada del meu mestre mentor Eduard, antiartista de Reus i oracle del Bar Teïna, presento el poema puntual dels divendres.

FLOR DE GOL

SÓC EL MÉS BONIC

Ben lluny del riu de l'aigua de gol i pura
clamo a l'orat que em digui millor del gol el meu destí
cerco combat retrunyen les espases del gol
de tots els mals del gol

Enllà del gol tambors de festa i gols aclamen
el meu pas lleu i l'hora es torna com gol dura
i dic que gol el món més ric i prim de porteria
i sense embulls ni patades

Després del gol vé silenci sóc dels astres
ben dibuixats davanters de foc i fil
els vostres morts són llum de golejada nova
als defallents del gol

Tan lluny de la porteria que et dic la meva golejada
sóc las al gol i espero passar d'hores
de flams vermells voltat el gol, la testa
m'he coronat com campió i golejador

El Gripau Blau de Centellles ha dit...

Grifa, nectar, colònia, perfum!
Aire fresc llegint el poema del senyor Galí.
Haver de suportar la cacofonia del Banzai,
però ara arriba l'art d'en Galí com una rosa en el jardí del parnàs.
Galí, ets un guaridor de malalties i nafres!
Sojorn rimat i elixir begut.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 FASE ARAÑA ha dit...



OS PRESENTO MI FASE ARAÑA EN ESTADO PURO Y LIÉBANO.

BAYONETAS A MÍ.

ESTOY DISPUESTO A DAR MI PECHO A PARTIR POR MI REAL MADRID.
O SEA QUE EL GRIPAUI-TO DE CENTELLI-TAS ME JODE LA MARRANA Y LO MANDO CALLAR.
HARTO COMO UN CAIMÁN EN CELO QUE ME LLEVA ESTE POETI-TA GALI-TO MENEANDO INSULTOS EN RIMA.

PERO HARTO ESTOY DE HARDI-TO LOCUAZ COMO SOY QUE HARTO Y HARDI-TO ES COMO HARDO DE HARTI-TO.

MI CORAZÓN ESTÁ LOCO DE ATAR Y PAREZCO EL JESUCRISTO DE LOS PUÑALES.

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ OS PENSAIS QUE SOI DE METAL ??????????

BANZAI JESUCRISTO MINGORANCE ABISMAL

Manel Rhodesia Capitost de la Serralada dels Diamants ha dit...


Què és un mingorance abismal?

Hard mod ha dit...

BANZAI - ITO , POR QU ETU MADRIT-ITO HAYA HECHO UN GOL-ITO NO TE HACE A TI MAS BONITO-ITO NI MAS ARAÑITO-ITO .
ABISMAL , PERO LI SOBRA LA M INICIAL.
Anem bé en benzinera cridanera treu mes bilis que un ós punxat , se li escap la bilirubina i la testosterona li aplaca la sinapsi neuronal. res de nou sota la capa del cel.
Anem moltfort's de copa i dignitat, alguns tenen copa , a d'altres se'ls hi suposa, hi ha qui te un master i d'altres un hamster, però a madrit més.
Farem una de xupitos d'escàndol, un per cadascun dels punts que traguem al madrit de madrit.
La marga diu que com que es de ciutat i barri de categoria , que es pagarà uns gin-tònics a can boadas , que fa molt fino.
Felicitem a la espanyolada i acolits, per la darrera sentencia de la manada , així s'us atrevessi la justícia espanyola, us ho mereixeu.
Barcelonistes , bogardistes, anem de cara a un futur geniol.
Volem empatar tant com puguem, per que ho podem fer.

Observatori sense fronteres ha dit...


La cosita es posa fundamentalista per un alarde de tubo Hard de Mod, condemor!

Repassant lletra per lletra la comunicació de Hard de Mod ja no tinc més billo-billy que dir que t'he pillat en pilotes comportant-te com un bit en descarga. A la legua pimpollera se pilla el despiste que li provoca un hardware pesat i un software antiquat pos la xapeta ventilador posant Espanya sencera dins de la trituratora Braun és la cosa més vista de la premsa amarilla que segur que marca la formació de l'autor de tanta bravuconada, ja m'agradaria veure els jutges molt catalans que farien potser el mateix o pitjor eh somilery? Barrilando en onda suave mi sargento Garabato el Barretinas, no et sona de la peli dels Apellidos Vascos? Alibabá saltant la corda a la cova com el Hard de Mod sortint en tromba per barretxa, barretxa d'un tema amb un altres per embolicar la tralla, cister o mester juglaría que és lo de menys en cada cas, delatat quedes com el barrexa-barrexa del totus omnibus daytona-Le Mans en palmera que mira i atrapa a barullo. Tipical nacionalisting a mansalva i t'he pillat curt de bits. A la virolla embrague i 500 CV de potència fiscal.

Ai Hard de Mod, condemor. Pradera pradera, oli en llum arregla hardware i el soft ho peta millor. Piltra i descanso.

Neutral sense fronteres, mirilla i pillat in fraganti.

Observatori sense fronteres ha dit...

raretityyyy piqui piquiiii tititititi 00000 pillat
barra pillat hardemod condemor comodoru pillat catalpesia en membrana de pocs bits
hardware robinado fundamentalista pillat pillat

Dia que passa dia que flipes mandarino stop en frenada parda
hard de mod tipycal product of catalonia hiperpureta
i no pilles que es pot anar de nutria i ser lliure sense barretina astracanada

Pilla hard de mod en software lliure
tens skype i surt estelada fijo
a la legua el pal de dir que un és pura sang catalinska

hard de mod especialista rotllete senyera
de futbol nanai del paraguai
de senyera molta molta
que no pilles bits del xinos
point free de la ventosa en el frigorific

tens entrades per la Mercè al BAM
Un dia a l'any sense frontiers
tu hard de mod ets aduanero amb fuet de Vic

fijo que es nota i es pilla a la legua

Lo +plus
pilla diario.es?
pilla pilla que et posaras vermell tomaquet
de veure ridicul sobiranety

que hi ha dos bandos i cap mola ni un bit

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No entenc tot el que diu però el senyor Sense Fronteres és una bona noticia per aquesta decrèpita penya. Ja feia temps que calia un Observador que posi el dit a la llaga

gràcies per la buferada d'aire fresc

Rabí Isaac de la Guilla ha dit...

התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה
i si no m'enteneu us hi poseu fulles!
התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה
Barça i Catalunya juntes i fora observadors de la guilla!
התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה התחיל במסע שלו ברחבי הארץ. מזהים איפה
La Guilla és meva i pentina foques.

Fèlix Simpàtic, Badalona ha dit...

Darrerament es veuen comentaris coordinats de caràcter satànic.
Un BANZAI, un Berrigan, la Maria Josep, l'Observatori sense Fronteres.
Jo passo per aquí des de fot un parell d'anys i miro la sopa sense ficar cullerada.
Ara faré cullerada per dir que el més bonic de la Penya Bogarde és tot el que diu la Penya Bogarde menys quan diuen coses aquesta colla de satànics de frenopàtic.
Soc nou en els comentaris però una mica gat vell com a seguidor de Bogarde News.
Sou tremendos i sucosos, m'agrada molt la Penya!

Hard mod ha dit...

Piii que se't atravessa el biiiit , que la wifįiiiiii t'han fet el lliiiit i has palmat com un cabriiiiit.
Prova la 6/49 Hahahaha

Observatori sense fronteres ha dit...

Et pillo a la legua Hard Mod, a la legua que se't nota la pirla barrada i a la legua tipycal castellers, faixa i pubillety, català racial pura cepa a la legua

Josep ha dit...

Veig poc entusiasme amb el doblet. Com si ens semblés poca cosa.

Hard mod ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Hard mod ha dit...

Perplex he quedat com , els que tan s'omplen la boca i tan argumenten amb mes o menys turbulències dialectals de tota mena , s'han afanyat a parlar de la consecució del títol de lliga per part del Barça.
Un cop mes el postureig dels impostors aflora com un esclat de primavera .
Espero que sigueu mes diligents alhora de felicitar el gampert , i puntu.
Els Albigesos seguirem dempeus.
Felicitats a tot el
Barcelonisme .

Hard mod ha dit...

Observador de l'Observatori , deixi de fer el
Núñez amb els xamfrans , que de pòquer ja n'hem vist prou i ja ratlla el ridícul d'en tedy tediós. Que no sigui que vulguis arribar al nivell Safareig o celobert d'altres concursants.
Això t'ho paguen be o vas de favor ?
Per que ho es flac o sobrevalorat.

Hard mod ha dit...

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/marcats-per-nunez-40-anys-de-larribada-a-la-presidencia-del-barca/video/5760766/