PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 4 de març del 2018

Lleida certifica el títol més important del barcelonisme. André Gomes lidera un Barça de somni que va embalat cap al triplet.


El FC Barcelona Molfort's de Barcelona derrota el RCDÑCeP i suma un títol excels. Fins i tot sabem guanyar per penals! La Supercopa Catalana brilla a la vitrina blaugrana en una nova sessió de virtuosisme a càrrec del biciclista André Gomes.



Lleida ha estat l'escenari d'un doble succés revolucionari. El títol més preuat i la inauguració de l'exposició de la dignitat per la llibertat dels presos polítics. L'alcalde Ros-155 s'empassa l'embat.




**********************************

Primer de tot: El soci Francesc Txauni ens presenta les armes secretes del bogardisme. 
 
Un repertori de productes que il·luminen la nostra existència:

 André Gomes lidera un Barça de somni que va embalat cap al triplet. 1-0 amb gol messiànic i un equip teletransportat per l'as de l'estratègia i del domini del joc: André Gomes
Un Barça Molfort's de Barcelona que ha deixat les coses més clares que mai, davant d'un Atlético de Madrid de Madrid.
El Golden Corner ha estat una festa. Tothom és André Gomes: Tothom! 
El matx d'André Gomes ha tingut una visita d'excepció. El matalasser Raul Barea, bogardista sempre, ha felicitat a l'astre portugués pel seu gran partit. 
La cosa no queda aquí. André Gomes ha col·lapsat Barcelona. A Canaletes, tothom és André Gomes. Tothom!
L'efecte André Gomes ha petat la història de Rússia i d'Alemanya. Tenim una imatge extraordinària. André Gomes, Nico Nubiola, el Tsar Nicolau II i el crack etern del futbol comunista, Anatoliy Byshovets.Tots junts formant amb l'antiga selecció CCCP. Formidable: Tsarisme + comunisme + escultura + André Gomes = Bogardisme transversal!
Per acabar-ho de clavar, el Real Madrit està a "-155" punts de distància del Barça de Barcelona. Tebas vestit de guàrdia civil mostra el número "-155". Un grup de cambrers s'ho mira amb convicció.

61 comentaris:

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Heu fet un treball insuperable, sou la pera de bons!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

practiqueu l'escarni a un jugador? O es l'enèssim intent de ser graciosos a costa de la gent que us adula? Falleu una vegada més.

Calsapeu ha dit...

Berriga's ets un paio amargat!
El Barça és d'or i el bogardisme és dolç!

доброе утро NICOLAU II morgen NUB-I-OLA доброе утро ha dit...

Morgen, доброе утро !

Aclariment amb roure: Segueixo essent més teutó que no pas rus, però sé de l'amistat que tenia el meu tsar Nicolau II amb tot el sentiment més noble de la vella Prússia, només cal verificar que Rússia i Prússia sonen parangonalment i mai es poden confondre amb Murcia.

No he rigut, car no soc imbècil, però he sentit satisfacció quan he vist que els meus missatges supins arriben al moll del roure de la gent de la Penya d'en Bogarde i capteu el sentit de les meves paraules.

Heu fet bé en relació a l'Anatoly Biszovets i la gran força irònica que despren la vivor d'una imatge ciclopèdica de ciclop a on comparteix una samarreta tremendament comunista malgrat la seva condició de monarca imperial de barba tancada.

Cerco un nou idioma que uneixi els vells imperis del rigor seriós i la suma russa i teutònica pot salvar la humanitat, per això us desitjo un bon dia serios estrenant el nou idioma de la saviesa i de la llibertat.


Dankesiev
Öbsteniev
Neubateniev
Holzeniev

Albert Sinderes ha dit...

Berrigan no mereix ni petúnies, ni petúnies.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Tractament simpatic del jugador Gomes i un bon nivell que s'esmicola quan llegeixes més coses que separen més que uneixen. Penseu que tothom és independentista i no és així.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

PERO MIRA QUE SOIS BOBOS Y GLOTONES. VI EL RESUMEN DEL PARTIDO DEL BARCELONI-TA Y LOS COLCHONEROS INDIOS. EL SABOR A MIERDA ERA ASFIXIANTE COMO QUIEN SE METE EN EL ESTERCOLERO PROVINCIAL DE SAN PANCRACIO. NO TE JODE LA MARRANA. QUE ASCO DE PARTIDO Y QUE NIVEL MÁS BAJO Y CONTUMAZ EL EL JUEGO. ME PREGUNTO SI AMBOS EQUIPOS SABEN SI EL BALÓN ES ESFÉRICO.
VAYA MIERDA DE PARTIDO.

PERO LO BUENO ESTÁ POR LLEGAR CON LA GOLEADA BLANCA EN PARÍS Y ESA CHAMPIONS QUE REGRESA AL MUSEO BLANCO.


JOCOSO SOY QUE ME PARTO EL ANO CON VUESTRAS BOBADAS.

BANZAI PAPEL

这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页

ESTAIS MUY MAL, BOBOS.

Hard mod ha dit...

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
EL GARRI QUAN NO LES POT HAVER DIU QUE SON BLANQUES .

Hard mod ha dit...

吸我辣根甜味的生活
Sight i mi mae'r haulog yn melysu bywyd
Sūkāt mani, mārrutks nomierina dzīvi
SUKAT ÄMB OLI.

Hard mod ha dit...

Banzai a tu el KK t'el peten els del equip juvenil del rayo vallecano. i tu be que el pares. Lladregot!!!!Que no guanyes per bidons de mantega, com el brando a paris ...
Per cert el madrit ja esta en zona de descens , no ? es tan avallq ue no el veiem.
JOJOJOJOJOJOJOJ i JO

Josep ha dit...

M'ho sembla a mi, o els mitjans de comunicació habituals ja han dit que la lliga no val res i el que és realment important és la Xampinyons Lic?

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


HARDMODI-TO Y CHUSEPI-TO
SOIS LO MISMO Y SOIS LAS DOS CARAS DE SARDINA BOBA.

VEO VEO CHUSEPI-TO Y HARDMODI-TO TANTO MONTA TANTO A LA LEGUA SE NOTA
SOIS EL MISMO TÍO, EL MISMO TIPARRACO, EL MISMO ESTILO, LA MISMA SAÑA.
NO TE JODE QUE SOIS BOBAMENTE GEMELOS DEL COPÓN PERO DE MANERA AGUDA,
PERDÓN QUIERO DECIR LLANA, PERDÓN QUIERO DIR ESDRÚJULA, PERDÓN QUIERO DECIR
SOBREESDRÚJULA SIN BRÚJULA PERO CON CARA DE BRUJA PERO EN ROLLO MACHO BRUJO.
PERO ME DIGO Y ME PREGUNTO SI SOIS BOBOS O INDEPENDENPOLLAS O SIMPLES CEROS.

SOIS LERDOS QUE INSULTAN A QUIÉN SOLO INSULTA CUANDO ES MALTRATADO,
LO SABEIS A LO GRANDE, SOIS HORRIBLEMENTE BOBOS LOS DOS Y LOS DOS SOIS LA MISMA SINALEFA.

MIRA HARDMODI-TO COMO ERES CHUSEPI-TO Y MIRA CHUSEPI-TO COMO ERES HARDMODI-TO.
LA BOBERÍA MAYOR ES LA DE JUGAR A CANTAR SIN COSER Y ESO ES LO VUESTRO,
PERO LA SOBERANA PARTERA QUE BESA CACAHUETES, SABE DEL ASUNTO Y OS VE EMBROLLADOS
EN VUESTRA TRAMPA DE LIGNITO, COMO SEGURO SOIS DE LOS QUE BERREAN EN FALSO LOS DOS.

SOIS TROQUELADORES DEL MAL VIVIR. SOIS GEMELOS. LOS DOS SOIS UNO Y CON CARA DE SARTÉN.
ESA CINTI-TA MIEDICA, CHUSEPI-TO, HARMODI-TO, BERZAS QUE BERREAN EN INSULTO DE BULTO.

HARDMODI-TO Y CHUSEPI-TO
SOIS LO MISMO Y SOIS LAS DOS CARAS DE SARDINA BOBA.


BANZAI MI INTELIGENCIA
个消歧义页

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Quan s'excedeix en el tamany d'una lletra, el món perd oxigen
LLETRA GRAN ataca lletra petita.
LL/GR contra ll/pe
El bon (+) amic suma (+)
i l'enemic (-) resta (-)

També (bé=positiu=+) observo russos i m'agrada (+).
Rússia suma (+).

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja no sé qui triar, si els madridistes sincers que no enganyen o els barcelonistes que enganyen vestits de savis. Entre Banzai i Canaló hi ha una diferència important, el primer no el conec i el segon el conec i em va plantar a Mataró. El primer no el descarto encara que em sembli groller, però en Canaló em va fer molt mal amb la plantada que mai oblidaré quan tenia un sopar pagat i un compromís que es va saltar i no em va justificar res ni em va demanar disculpes, com tampoc va fer el gruix de la penya de poblot quan la meva convidada va ser oberta a tothom per visitar Mataró. Va ser una oportunitat perduda per ser una penya més gran i unida, per això no em canso d'explicar els dos casos per si entra gent nova en aquesta web i es troba confusa, de moment si no hi res que ho faci variar, ens trobem a la TUR Cafereria per veure partits en grup sempre que volem i està quasi al costat de l'ajuntament de Mataró a la mateixa Riera.

Hard mod ha dit...

La cantarella repipi d'en benzinera cridanera es pròpia de P-3 , els improperis son en la mateixa lleixa , posarem mes gomets sobre la taula i que no en manqun, ah, i un llapis , que als menys espavilats de sempre que se'ls n'ofereix un.
Sembla talment que rapegi, mes aviat que repapieji. en fi, que l'enveja és traïdora i els punts son els que son , i com que de porc i de senyor se'n ve de mena, cavalquem, que el Madrit ejsta cassi a segona... no te joe.
Encefalograma pla, dona discurs pla. Madridistes .... esteu perdent GAS hahahahahah
Oli ja no els en queda, els del juvenil del Rayo ... tu ja m'entens, lladregot!!! que t'agrada mes parar el bul que a un tonto un llapis.
NI HAO.

Hard mod ha dit...

Marga , sabem de sobra la teva historia de desengany , tan la sabem que hi ha qui se n'ha cansat de sentir-la , per això es rumoreja de que ets bastant pesada, i al final fins i tot els mes comprensius estan pensant que realement ets tediosa i feixuga, però personalment crec que pots explicar-ho unes disset-mil tres-centes cinquanta-quatre vegades mes, i no sé exactament per que no ho fas amb un retalla i enganxa, com la majoria de mortals , veig que tu ho brodes amb sanefa embastada i corretgida policroimada i redefinida, una obra d'art en tota la seva dimensió prosistica.
Crec que has de provar de convidar als de sant pol, a veure a quina hora es presenten, potser alleugerirà el sentiment de culpa del pobre noi que veient-te venir et va fer la cobra.
Marga, tenim alguna novetat de cel-obert? ens tens desinformats i desencoratjats, nomes umtiti ens mante desperts i messi en la gloria. Pero tu i el teu recalcitrant discurs ens confon , no seras eternament al dia de la marmota? Podriem recatar-te ? Et podem salvar l'anima abans que d'un rampell de suffle et facis del Girona?
Marga , apreciada Marga Bosch , " in primis capitibus magnis" , sabata gran no fa peu net.
Una abraçada eterna , ets molt simpàtica.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard: Et sembla bé que quedem un dia, el que diguis i quan vulguis?
M'interessa el teu punt de vista i podem tenir un canvi d'impresions fructifer.
Et va bé venir a Mataró? Espero resposta, noi.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard! No és pas una broma ni una trampa.

Tsar Nicolau NN Nubiola que esmola ha dit...

Morgen, доброе утро !


Les baralles que teniu per aquest món de pilotes i gols no són res si les comparem amb les que es van dur a terme en temps del Tsar Nicolau II. La neu va canviar el color blanc per un vermell intens de sang.


Dankeriev
Öbsteriev
Neubateniev
Holzeniev

Hard mod ha dit...

Marga bosch , com que vaig bastant justet de temps ( els de sant pol col.laboren poc), podem quedar a Barcelona, per allò de que tot plegat faci prou farum i tinguem sutge cabal per allunyar qualsevol experiència sensitiva a poblot.
M'agrada tant el cafè com la cervesa, i altres beuratges tan alcohòlics com populars. Berenar a can boades es factible i tria excelsa per empatar una conversa o un col·loqui depenent de les quantitats consumides, sense mai semblar un tafurer, això si.
Aixó si, has de prometre solemnement no fer esment als passing shot, cobres, fintes, i altres penes del cor profund, ates que si escric com brivall escolto desficiosament per anar a temes mes concrets i empatadors.
Si es que ha de ser en cap de setmana , hauríem de tenir en compte que igual que la canalla de la gespa tinc el costum dels desplaçaments, i això fa que potser podíem fer un got a Bellver, Urtx o Alp. Per poder triar un terreny equidistant, això si , amb mes flaire d'aixafaterrossos i efluvis de borda i paller.
Ni les bromes ni les trampes , ni les emboscades em fan basarda, no tenen per que.
Tampoc tinc inconvenient en deixar assegut a taula fins i tot els mes propers o fins i tot entranyables , si cal o és menester.
Tampoc tinc rellotge quan estic a gust.
Aixi que, Marga , fadrina simpàtica, dona enutjada i víctima de la perfídia del malvat desempatador.
Que corrin els gin tònic.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard:

Et va bé divendres entre les 6 i les 8 de la tarda al Zuric de la plaça de Catalunya? Jo puc baixar a plaça Catalunya.

Si va bé m'ho confirmes i si no és possible, em proposes un altre hora i dia en el mateix lloc, d'acord Hard?


Marga

Guillem el coix ha dit...

Això sembla una casa de cites

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Hard Mod: Necessites guardaespatlles?

La Junta

marga bosch i el seu verb ha dit...

Demano a la Junta que no es fiqui enmig de les meves coses personals.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Solsament estic parlant amb Hard

Hard mod ha dit...

els divendres es mal dia atès que son preliminars d'entrenament a partit de cap de setmana. Tot i això aquest cap de setmana veig a l'agenda que no tinc partit.... si de cas podríem fer aquest divendres una KDD de bogardistes al Zurich.
Qui s'apunta??
Aixi mateix sempre pots deixar missatge al correu Pinasco2113@gmail.com, l'Emprersa no m'ho tindra en compte.
Gin tònic al canto.
Agraïr a la junta les facilitats ofertes pel que fa a l'expansió dels meus cercles socials.
Be rude , be rebel. Keep on the faith.

BANZAI MADRIDISTA ANTI-BOBOS ha dit...

MIENTRAS ESTAIS BOBEANDO EN LAS REDES, LO VEO VEO EN FACEBOOK Y AHORA LO VEO AQUÍ...
RESULTA QUE EL REAL MADRID DESTROZA AL SAN GERMAIN Y DEJA CLARO ANTE EL MUNDO QUIÉN SERÁ DE NUEVO, DE NUEVO, DE NUEVO, CAMPEÓN DE EUROPA SIN PALIATIVOS.
SIGAN BOBEANDO QUE PARA ESOS SOIS BOBOS, PARA BOBEAR. YO ME HE PASADO LA NOCHE DE MORREO, MIRA QUE COSAS TIENE LA VIDA.

BANZAI SULTÁN

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, no veig una resposta clara a la meva petició i estas parlant si mal no ho entenc de convocar una munió de persones quan jo he cursat una petició individual que ara mantinc en ferm, puc aprofitar per anar a la rambla de Catalunya per si trobo unes sabates de mig temps.
Galdosa espero concrecions. Ara per esperar la resposta canto la cançó de la sacarina, la coneixes Hard? Per si no la saps diu "saca saca sacarina quanta alegria hi ha la muntanyeta de la meva rodalia, tiro un i tiro dos, de les tres en surt el vesc"

Tsar Nicolau NN Nubiola que esmola ha dit...

Morgen, доброе утро !

he comès l'errada supina de mirar un televisor aparell maligne i he vist que un empresari alemany renegava de Catalunya.

He dit mil vegades que Alemanya és noble i seriosa i el senyor empresari no mereix ser alemany, ni mereix ser noble ni serà mai seriós.

Perdoneu que parli de banalitats supines sortides d'una caixa estúpida anomenada televisor.

Dankeniev
Öbsteniev
Neubateniev
Holzeniev

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Puc terciar en el tema sense rebre cops de puny verbals?
Jo crec que parlar dels empresaris alemanys sense coneixement de causa té el risc de caure en la propaganda que els denigra pel sol fer de no estar d'acord amb tota la politica una mica descebrada que es fa des d'una part de Catalunya per un tema delicat que millor serà deixar-lo de costat per evitar mals majors, i quan es toca el tema per enèssima vegada ha de sortir en aquest web que fot pudor de fanatisme com acostumo a advertir.

També vull terciar en si això ha de ser el lloc adequat per lligar com als murs i els instagrams de cites i megustas.

També vull tercirar en la manera que teniu d'alimentar la reacció justificada del madridista que respon a la seva manera que no és la meva però la comprenc quan tothom l'ataca.

gudulermis de Vic ha dit...

Terciar? Què et penses Bonada? Es nota que has set seguidor dels requetés i del Tercio de Flandes, mira que ets plasta i pocasolta. A Vic tenim el gudulermi i encara no el coneixes, cara d'esquellot rovellat!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quan dic terciar el que dic és opinar i vosaltres no em deixeu opinar o insulteu els meus mots com si fossiu la censura de la gestapo, parlem clar i no us amagueu més, si feu aquest web és per fotre política i prou, per primera vegada em permeto la llicència de dir alguna cosa altisonant: Sou uns censors i uns miserables.


Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Visca el Barça i fora Berrigan!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Escolta Cansalada de Patates! Ja no tinc més motius per mossegar-me la llengua, ja he patit prous insults i m'he empassat massa bilis fatxenda, des d'ara em conexiereu d'una manera que us deixarà de pasta de boniato.
He fet esforços per aturar els meus instints, us he aconsellat, us he respectat i sempre he dit que estava aquí des de fa molt temps per futbol i cada vegada que feieu broma sana estava al vostre costat i cada vegada ha pujat més el nivell de la merda política fins arribar a un limit molt insidiós que per això ara em planto i us dic que s'ha acabat aquest Ted Berrigan que heu conegut amb bones maneres, respecte i paciència. Si no m'esborreu res podreu llegir el que penso sense tallar-me ni un gram de pel. Us faré passar per la maroma i la sensatesa acabarà sortint a la llum i surarà damunt de la bassofia que barrunteu.

Ara teniu un gra al cul que serà el meu control i si estic aquí com a dos webs més és per denunciar la matringala de barrejar la politica i l'esport com uns corcons.

Esteu advertits.

Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Ted: Ara tinc un dubte, no sé si ets un monstre o ets monstruós.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bossa de patates, t'ho dic clarament?
Ets una bossa de patates i les patates es mengen i si no agraden s'escupen.
Vés a fer punyetes Williams!
No tornaré a ser aquell que fins ara us volia ajudar i ja ho deixar clar que no penso cedir a cap més presió.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No és de rebut que es demani la llibertat d'expressió i que s'increpi l'alcalde de Lleida.
Us ho haureu de fer mirar. De moment no em plantejo recorrer al llenguatge més contundent de Ted Berrigan, però el comprenc i encara porto poc temps per aquí. Us recomano els articles de Javier Marías i de Iñaki Gabilondo.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Trolls de Ciudadanos és el que veig si miro TED i MARIA JOSEP.
T'has saltat un detallet, Maria Josep:
Pot ser lleig que es faci callar un alcalde quan inaugura una exposició, però molt més lleig és que aquest alcalde sigui ferm partidari de les polítiques que fan que hi hagin presos polítics i exiliats, i encara és més lleig que aquest partidari del 155 tingui la barra de inaugurar una exposició com aquesta, quan el seu partit va valorar positivament que aquesta exposició es retirés del Salón ARCO.
Un detallet molt interessant, benvolguda Maria Josep.

Recomanes Javier Marías. M'agraden les seves novel·les i en el seu dia en vaig llegir quatre. Les seves opinions sobre la situació política són, tirant curt, molt ofensives envers l'independentisme.

Recomanes Gabilondo. Jo també et recomano Gabilondo, és força sensible amb el tema que et preocupa i no pas com tu voldries.

Apa, benvinguda al bogardisme, som de la broma.

///// Nota: Ted Berrigan, m'agrada el teu nou estil, el trobo més sincer i menys impostat.

Hard mod ha dit...

Margarita , et vaifg deixar bústia de correu i no has escrit res de res ... impresciindible.
La resta segueix sent el mateix discurs 155ista i colonialista de sempre , berrigan manifesta el lloc de naixença dels teus pares, t'hi farem un raconet per que hi estiguis tranquil i sense maldecaps, i amb la melangia pròpia de la nostalgia .
Pel que fa al dret sobre la llibertat d'expressio de l'alcalde de Lleida sobre l'exposició dels presos polítics , mereix primer premi al filldeputisme il·lustrat, per que agradi o no , aquest senyor esta arrenglerat i amb els que han estat corrompent jutges que prevaricant mantenen injustament a aquelles persones a presó, on res mes hi ha d'antidemocràtic que tancar als opositors a la presó per que la política que fan no els convé , i saltant-se l'ordenament jurídic vigent, això es turquia o la selva de fer raconets tranquils, a mes tenit el cinisme de presentar-s'hi com si res , es d'un mal gust tan aberrant que es digne de reprovació, publica , privada i d'ultratomba. que aquest gest l'acompanyi en l'eternitat.
Recomanop el llibre Hambre de Martin Caparros , sobre la fam a l'africa, una reflexió que aposteriori, ens fa veure quanta demoagogia barata es gasta contra les medes. i es que hi ha ideologies LOW COST que es sustenten en ments LOW RANGE.
Salut i republica.

Joan Patateta també Williams OCATA BRUTAL ha dit...

TEDD: M'has tractat com una bossa i no respectes les patates
es confirma que ets molt mala persona
plego de tú

marga bosch i el seu verb ha dit...

no tinc correu electrònic actiu, senyor Hard, però demà veuré la meva filla i li demano si em deixa el seu. Però no és imprescindible si estàs d'acord amb una cosa, que dissabte estaré al Zurich a les 6 de la tarda i aprofito ocasió per anar a fer compres.
La meva foto de perfil no mostra la meva cara, però em reconeixeras per que aniré amb un anorak negre Geografic amb la bandera noruega, dels que ara estan de moda. Per si és poca pista portaré un exemplar de SPORT. Si vens acompanyat no és problema i més serem per parlar.

T'espero a les 6 com he dit

marga bosch i el seu verb ha dit...

em quedava per demanar-te una cosa més Hard, com et distingiré a tú?

Albert Sinderes ha dit...

Es veu d'una hora lluny llegint histerics ciudadanos que necessitatan calma
necessitaran petúnies petúnies

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Lo matusser Berrigan fot xucra de la pudor sentor que surt de la tassa del WC
La seva siamesa Maria Josep supera lo matusser Berrigan i surt per la clavaguera
Lo madridista banzai supera Berrigan i Maria Josep i la xucra surt del estercoler
Bogarde amunt!

Antoni Segarra ha dit...


Bona tarda, demano un fil d'atenció al que us explicaré:


Si algú com jo que soc nou de fa poc temps en el bogardisme, llegeix el que escriu el senyorot Berrigan Fàstic Bonada, amb tota seguretat pensarà que és una persona que no mereix ser persona per la senzilla raó de que no tracta a les persones com les persones que són i és per tant un impersonal despersonalitzat que personifica la personització de les males persones que es pensem ser bones però que són males persones com mala persona és ell mateix per no tractar bé a les persones i comportar-se com una mala persona que despersonalitza les persones que d'entrada ja són persones i que no mereixen ser despersonalitzades per algú que demostra no ser persona i que personalitza despersonalitzant les persones que en principi són bones persones fins que arriba ell i les despersonalitza amb maneres de mala persona que actua com una mina antipersona que fa mal a les persones com acostumen a fer les males persones que despersonalitzen persones fent que les persones bones semblin males persones de tant de despersonalitzar-les amb personificacions impersonals que fan feridura impersonal i deixen la persona humana en situació de despersonalització per mort de la persona que treu la bondat de la bona persona i la fa despersonalitzar i la converteix en una persona despersonalitzada i atacada en la seva qualitat de persona que perd la seva personalitat per culpa d'una personalitzada despersonalització provocada per una mala persona que es comporta com una mala persona i impersonalitza amb molt mal instint de poca persona i algú que demostra no ser persona i que personalitza despersonalitzant les persones que en principi són bones persones fins que arriba ell i les despersonalitza amb maneres de mala persona que actua com una mina antipersona que fa mal a les persones com acostumen a fer les males persones que despersonalitzen persones fent que les persones bones semblin males persones de tant de despersonalitzar-les amb personificacions impersonals que fan feridura impersonal i deixen la persona humana en situació de despersonalització per mort de la persona que treu la bondat de la bona persona i la fa despersonalitzar i la converteix en una persona despersonalitzada i atacada en la seva qualitat de persona que perd la seva personalitat per culpa d'una personalitzada la seva personalitat per culpa d'una personalitzada despersonalització provocada per una mala persona que es comporta com una mala persona i impersonalitza amb molt mal instint de poca persona i algú que demostra no ser persona i que personalitza despersonalitzant les persones que en principi són bones persones fins que arriba ell i fa que tot quedi fora del que és una...............
p.e.r.s.o.n.a.
h.u.m.a.n.a.

Antoni d'Arenys de Mar

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

t'has quedat descansat Segarra?
Em sembla que per dir que ets nou per aquesta pàgina, et saps molt bé la lliçó del monoleg rallat de la penya i desbarres com un fanàtic més. Et paguen bé? Jo he seguit el corrent tant bé com he pogut però ja vaig dir que ahir el limit es va passar i ara ja no penso ajudar més i faré el que vulgui i diré el que vulgui i que si em censuren quedareu retratats

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Avui ja he recollit a primer cop d'ull uns quants insultadors com Sinderes, Forner d'Amposta i una volta més el de les patates fregides Patatetu Patateti.
Suma y sigue a la virolla.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Ted: Ets masclista i es nota molt.
Avui és un dia especial per dir que no volem més matxos supremacistes com tú!

♥`*.¸.*´ ♥ vés a molestar al planeta plutó

Marc Galí amb la vènia de l'Eduard (antiartistes de Reus) ha dit...

Amb la vènia i el coratge del meu mentor Eduard, antiartista i Déu del Teïna de Reus, us ofereixo el fidel poema dels divendres.

LLOCTINENT PILOTA

Les arcades de tribuna
mostre bola i és una,
simple jugadeta
escola poc neta
de la dèria de la nau,
de bon joc hi escau
graciosa gespa verda
obra mestra jardinera
que el del xiulet canta
de tanta falta, mandra.


Moltes gràcies per l'atenció i us desitjo un bon cap de setmana.

Marc (sota l'ombra fundadora de l'Eduard, mestre i bard)

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

quin goig de llegir bells poemes enmig de tanta insolència de banzais, bonades i mariajoseps inquisitorials! Gràcies Marc!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard ja estic preparada per demà, les instruccions estan clares més amunt i dites ahir mateix amb detalls important per l'encontre.
HARD?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard? Estas aquí?

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Si la trobada ha de ser un ball de bastons, avisarem la ZEPO. Volem un encontre de gala.
La Junta

Hard mod ha dit...

Esta be , DISSABTE A LES SIS / BAR si el temps i l'autoritat no ho impedeixen . Bastons no n'hi ha, ara bé ser hard es molt hard.
Els curiosos seran identificats.

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Quina una en porteu de cap?
La Marga en persona és com un privilegi estelar,
ara recordo Nevada Smith i també recordo i Ermessenda
a la lluna tenim DVD i sabem cine

Hard mod ha dit...

Margarita Imprescindible E-Mail. Sense E-Mail no hi ha gintònic.

Hard mod ha dit...

Sense Gin tònic no sabras qui soc.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja està, un altre cara girada? Hard!
Per què aquesta falta de confiança?
M'estas dient que tot dependrà d'un e.mail i d'un gin tònic?
Com si tot hagi de passar per una pantalla i una beguda?
Jo puc passar de moltes coses i ser persona física i beure aigua mineralo coca-cola.
Ara m'has desmuntat el dia, m'he organitzat per anar al Zurick a les 6, deixo la nena a casa els avis, no sé si m'entens.
Jo estaré a les sis com un rellotge i tu vindras.
I tant que vindras Hard, és una cuestió de coneixement i de parlar amb paraules i de fer amistat i que puguis coneixer com es veu el Barça des de la manera de veure que el veiem a Mataró i això pot servir per establar amistat i fer que hi hagi més enteniment entre la nostra gent que es sent bogarde.

A les sis al zurik

marga bosch i el seu verb ha dit...

Portaré una capsa de Can Patuel

marga bosch i el seu verb ha dit...

Recorda, portaré l'anorak amb bandera noruega i l'SPORT.

penyabogarde ha dit...

Com us ha anat la trobada-cita-encontre bosch/hardmod?