PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 19 de març del 2018

INTERNACIONALITZANT EL BOGARDISME I PUNTU

 BOGARDISME INTERNACIONAL

La gira triomfal del bogardisme ho peta tot. Adjuntem el mapa amb les coordenades, fotografies i característiques de les figures del football català. Ho seguirem amb il·lusió. Visca el Barça, visca la República Catalana i visca l'Europa dels Pobles! 

CAMPIONS! CAMPIONS! CAMPIONS!













I ara entrem en el tema de la bimba molt forta de Can Barça. El FC Barcelona Molfort's de Barcelona derrota al Atlhetic Club de Bilbao de Bilbao en un matx amb dues cares. La primera cara, expeditiva i virtuosa, es tanca amb un resultat contundent: 2-0. La segona part esdevé un acte administratiu supervisat amb total tranquil·litat per André Gomes i tanquem barraca amb tres punts més. Ja no vé d'un pam. Som massagrans i no ens alimenten molles. Mireu l'André, tot ell és un trabucaire culer i s'ho fa amb categoria i elegància.
Notícies colaterals del madridisme més forasenyat. El nostre il·lustre amic Madridista Banzai s'ha retratat amb la plana major del Siglo de Oro de les lletres castellano-espanyoles. Banzai comparteix equipació blanca amb Miguel de Cervantes, Lope de Vega, Calderón de la Barca i el cavaller Ted Berrigan Fàstic Bonada. Quina fila!

Notícies des de Suïssa: KRLS vesteix els colors del Girona sota la bandera de la Confederació Helvètica.
Meritxell Serret i Anna Gabriel arriben a Ginebra, blaugrana al vent i es preparen per animar la fase internacional del procés.
Sorteig de la Champions a Nyon (Suïssa): CONRAD CANALÓ  presideix la gala del sorteig i escalfa les boles del bombo de semis. Impecable.

52 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI SIGLO DE ORO ha dit...

BERZAS, SE OS HA SECADO EL CEREBRO Y YA NO CUELA NADA DE NADA
CADA VEZ MÁS PENOSO PERO CR7 LOS METE DE CUATRO EN CUATRO

NADA, SOLO VEO BURLAS HACIA LA CULTURA Y ESO ME HUELE A UN FACHERÍO DE MIEDO POR VUESTRA PARTE.

BANZAI PASTEL

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Em van posar cloroform al nas i em vaig despertar a la seu de l'UEFA.
Positiu (+).

Sumo (+) i veig una final que multiplica (X)

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No em deixeu opció. Us denunciaré.
Ja en tinc les pilotes plenes de vosaltres.

Joan Patateta ha dit...

Mira que ets macarra, Ted Berrigan!
Xulo de cantonada!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Que no serveixi de precedent però em solidaritzo amb la part pueblerina de la Penya quan llegeixo els comentaris barbaros de Berrigan. Soc de ciutat i soc civilitzada. Aquest mal home és barroer.

Tsar Nicolau NN Nubiola que esmola ha dit...

Morgen
доброе утро
dobroye utro!

M'agrada la neu de Collserola que em fa pensar en els Urals. La fusta es mulla però quan resseca està cruixent i la de roure es posa com un centpeus estratificat i supí.
El recolliment dels dies de neu em tiba el rictus i em disposa a la gran obra. Ara estic fent una rèplica de fusta de roure i d'om de la catedral de Sant Basili de Moscú. És una feina molt dura i prona, però va per bon camí. Primer de tot s'ha de fer la maqueta previ croquis. Em comprometo a regalar-vos el croquis com a signe de verisme empàtic amb vosaltres.

He pensat vàries coses que poden ser de la vostra utilitat. Coneixeu el Vodka Vodka Beluga or Noble rus? Ideal per escriure i per gratar fusta com una termitat. Gratar-se la perfecció, buscant la puresa, així que produeix or de Vodka Beluga, només amb dues dades ja us deixo informats: l'activitat de la factoria del Beluga està lluny i a milers de quilòmetres de cap existent industrial central i la , a més a més, el filtratge de tot el procés té una durada de 30 dies, realitzant-lo amb el quars i natural dit Birch de carbó. Tot això hi he llegit de manera supina a l'embolcall que protegeix la magna botella.

Em va agradar molt el tracte rebut per vostès en el cas ANATOLY BISHZOVETS i aquella URSS que va seguir els camins del FUSSBALL prussià per fer d'aquest esport aparenment estupit, una vertadera manera de fer art sobre gespa.

Capteu l'analogia PRÚSSIA-RÚSSIA? No és casual, més aviat és piramidal i l'emparenta amb EGIPTE i no per les mòmies tàrtares, sinó per la perfeccíó dels monuments piramidals coneguts turistica i imbècilament com Piramides. Aquella dèria marsupilàmica dels turistes fent fotos com vulgars llimacs en zel.

El croquis serà del vostre agrat. Em sento bé, que no vol dir imbècil rialler, en el paper privilegiat de ser el vostre Tsar, el Tsar Nicolau II.

Una abraçada que en rus és обнять pronunciat obnyat'.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tsar Nicolau,
Moscú és ciutat.
No sé si està neta.
Però estic interessada en el que dius.

Atentament, Marga de la Penya Bogarde única que és la de Mataró.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No em tallo res del que dic, heu traspassat totes les línies de l'insult i heu deixat de ser una web esportiva humorística per passar a ser la viva imatge de la merda que domina totes les informacions de cada dia amb fanatismes polítics.

No em fareu callar ni que m'esborreu, sempre que vulgui us llegiré i els insults tindran resposta proporcionada.

Joan Patateta Williams ha dit...

Hòstia! Aquest BERRIGAN està fet un CIUDADANO que no veas!

penyabogarde ha dit...

Senyor Berrigan:
No l'esborrarem. Ens agrada veure de quin peu es calça.

Senyora Marga:
Gràcies per tot el suport.

Senyor Tsar Nicolau:
Com sempre, a disposar.

Senyor Canaló:
Esperem que no estigui molest per tot això del cloroform.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Bona tarda a tothom

fa molts dies que em mossego la llengua i ara ha tocat l'hora de deixar que la llengua faci tombarelles damunt del teclat del meu ordinador màgic que n'està més tip de tot que jo mateix. El meu estimat ordinador està cansat del senyor Bonada i del maleducat crònic Madriles Banzai i el meu cos que està al costat de l'ordinador està com una olla a pressió d'aguantar aquestes males malignititats que desprenen aquest parell de fiscals madridistes de la merda seca. Em semblen uns cagadors de vides i ja no puc més.

Senyors Banzai Madriles i Bonada Berrigant no sé que no sé quantos!
La tosferina de vaca sorda que emet el vostre conjunt traquial i pulmonar té un limit i jo vinc una vegada a la setmana a aquest web per disfrutat del que veuen els meus ulls, però quan veig les gilipollades gilipolòndiques i cantinflaires que vostès emeten com un serafí corcat de vesc de porc salvatge, em diuen que prou i que prou.

Quina barra que tenen, sempre renegant, sempre cagant per la boca, quan no és un ara és l'altre com un parell de soques deformes d'olivera somorta!

Volen fotre el favor de deixar la vida dels altres en puta pau!

Prou, Prou i Prou!

Tsar Nicolau NN Nubiola que esmola ha dit...

Hallo Hallo юсъ большой іотированный
No sé si el meu missatge matinal ha estat rebut. Només he vist un comentari taxativament positiu però lacònic a càrrec de la junta d'aquesta entitat.
Esperava més gent amb actitud de positivització del que dic i ofeixo.
O no és important que Prússia i Rússia ballin juntes al vella pilota fusballística?
I el croquis del meu obrot, gran obra, obra grossa, de doble fusta entre om i roure?
No espera el poble seriós que el croquis sigui el compromís previ a la irrupció sensible de l'escultura més ambiciosa mai feta en fusta? La catedral de Sant Basili, la de Moscú!

En diuen alguns:
Сформирован предварительный план реализации Послания Президента Федеральному Собранию от 1 марта 2018 года Сформирован предварительный план реализации Послания Президента Федеральному Собранию от 1 марта 2018 года !

Altres en diuen:
Truita d'esturió amb rajolí de Vodka!

Jo en dic:
Видеозапись 431 заседания будет доступна по его завершении

Que vol dir, 431 prestatges de fusta atiborrats de botelles de Vordka



Dankeniev
Öbseniev
Neubateniev
Holzeniev

Bonanza, no oblido Bonanza.
Mai.

Mariona Se'Sa'So' Breda culé sempre ha dit...

M'ho passo de fira de bo que és veure gent maca dient coses maques i passo un be negre de la gent dolenta que diu coses dolentes banzaieres i bonaderes, salam aleikun!

Porto uns dies de safareig i em sento bogardista, apuuuu! guapus!

Soc nova i m'agradaria venir més.

Mariona

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...



MARIONI-TA

ME RETUMBA EL ESTERNÓN SOLO CON PENSAT QUE ALGUIEN COMO TU ESTAMPA SE ATREVE A DESLIZAR EL TORAX POR ESTE ESTERCOLERO DE NOMBRE INFUMABLE DE UN TAL BOGARDI-TO.
UN CONSEJO DE AMIGO: SI TE SIENTES INSULTADA, ESTE QUE TE HABLA SIEMPRE ESTARÁ DE TU LADO, PERO NO CAIGAS EN LA TRAMPA DEL BOGARDERISMI-TO ATROZ. ERES CULERA PERO TE VEO INOCENTE.


BANZAI GENEROSIDAD

Hard mod ha dit...

Massa perdonavidisme per comentar res.
Bon dia , fa sol, visca el Barça i merda per l'espanyol.

Hard mod ha dit...

Mariona , benvinguda seràs al bogardisme net d'esperit, els que venen a malmetre el nostre tarannà empatador , en surten socarrats, escuats i esmaperduts, per que els miserables son impostors i la impostura es pentina. Passem la liandrera de tant en tant.
Aixi mateix el bogardisme sincer es agermanador , solidari i mai falla.
Bon dia, fa sol ...

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...


Gràcies Hard Mod! Hola Mariona!

Justament pensavem respondre la Mariona i fer-li l'acollida amable que mereix. T'has anticipat amb bona lletra. Bon servei, company. Benvinguda Mariona i volem que estiguis a gust amb nosaltres: El que es fa dir Madridista Banzai només és una expressió lamentable de la migradesa moral de l'espanyolisme madridista més indigne. Mariona, estas a casa teva. Hard Mod, una vegada més: moltes gràcies per la col·laboració i Visca el Barça!

La Junta

Mariona Se'Sa'So' Breda culé sempre ha dit...

D'antuvi ja m'ha semblat que el pallús d'abans era un troll carpetobetónico passat de voltes, així que també us agraeixo l'atenció i la bonica rebuda,
estaré encantada de ser part de tot això del Bogarde

Breda culé!
Se Sa So

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MIRA HARDI-TO
ME TIENES HASTA LAS AGALLAS
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿QUIÉN TE DA VELA EN ESTE ENTIERRO???????????
ME DIRIJO A LA SEÑORITA MARIONA Y ME SALES CON TU CONTUMANCIA DE BOQUERÓN EN SALSA.
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ME OYES HARDI-TO??????
ESTOY HABLANDO CON LA SEÑORITA Y NO QUIERO QUE TE METAS EN NUESTROS ASUNTOS.

MIRA QUERIDA MARIONA
DEBES ACUÑAR UNA IDEA EN TU CORAZÓN
Y ESA IDEA ES DE QUE PUEDES SER BARCELONISTA Y SER PERSONA FIABLE.
SI NO TE DEJAS COMER EL TARRO POR GENTUZA COMO HARDI-TO LO TIENES MUCHO MEJOR.
NO LE HAGAS CASO NI EN PINTURA.

TE DESEO LO MEJOR.

M.B.A.C.
BANZAI RESPETO

J G G ha dit...

Valentia madridista amagada darrere d'un banzai i amagant que ets el tiu d'internet que fot barrila a la Penya, bord!

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Tot el suport dels gudulermis a la Mariona

Laura Llompart / Bunyola ha dit...

Amor total més o manco com talveix per na Mariona

Unknown ha dit...

préstec! préstec!! préstec!!!Busques una empresa de renom i acreditats préstec privat que ofereix préstecs per a la vida oportunitat.Oferim tot tipus de préstecs en un molt ràpida i fàcil manera, préstecs personals, préstecs per a automòbils, préstecs hipotecaris, préstecs per a estudiants, préstecs comercials, préstecs d'inversió, consolidació de deute i molt més.Han estat rebutjades pels bancs i altres institucions financeres?Necessita un préstec de consolidació o una hipoteca? DAo no veu més com estem aquí per fer tots els seus problemes financers d'una cosa del passat.Podem donar fons a particulars i empreses que necessiten ajuda financera a un ritme del 2%.Cap número de la seguretat social necessari i cap comprovació de crèdit exigida, 100% garantit.Vull utilitzar aquest mitjà per informar-vos que oferim assistència fiable i de suport i estarem encantats d'oferir un préstec.Envia'ns un correu electrònic a: (mariannelson2012@gmail.com) a demanar un préstec

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE VICTORI-TA EMMANUELI-TA
TE METES LA PUBLICIDAD EN EL SOBACO
AQUÍ ESTOY YO CON MI DECORO MARCANDO EL VIENTRE DE LA FARSA BARSA.

BANZAI ALMENDRA

Nic'o de Tsar Nicolau II Nubiola en Holz ha dit...


Hallo Hallo юсъ большой іотированный

Ja estic del tot plegat de cap davant la fusta, el croquis està fotocopiat i l'original serà vostre.

Per tot això us passo el darrer escrit del Tsar Nicolau II

Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?


En el benentès que no ho llegiu us resumeixo el seu pensament amb una síntesi lleocàdica:

Diu Nicolau II, el Tsar que és Tsar:

Aniré més enllà, encuriosit, i el que em sorprèn tot seguit és la fantasia. Homes que es mouen amb una aparent normalitat entre fantàstiques possibilitats, de les quals treuen partit sense meravellar-se’n. Sembla que diguin: “La veritat? Deu ésser la veritat oficial, o la veritat vulgar, la veritat lògica, racional...” Ells en tenen una altra. Són éssers creats per mitjà d’un poeta, quasi criatures indirectes de Déu. He de rectificar, doncs, la primera impressió: hi ha quelcom més que humor, i àdhuc que sàtira, en tot això. L’esperit,
El Gust per la Lectura potser, resta al fons, per tal de donar el to, el color, el sosteniment de la superfície primera, per la qual
passa el lector a submergir-se. Cal saber, doncs, de quin esperit es tracta: ¿versàtil, fantasiaire, iconoclasta, banal, filosòfic, transcendent, tràgic, ocultista? ¿Cal fiar-se de tant de treball llis, segur, arquitecturat,
perfecte?

Dankeriev
Öbsteniev
Neubateniev
Holzeniev

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE NICOTI-TO
A VER SI DEJAS DE BERREAR MIEL MOSCOVITA
ES QUE ME MOLESTAS Y DISTRAES AL PERSONAL CON TU GAITA

¿¿¿VALE???

NICOTI-TO: LO TUYO NO INTERESA A NADIE.

¿¿¿VALE???

¿O PREFIERES IR DE PICOS PARDOS CON HARDI-TO Y SU ESPOSA MARGATI-TA?

¡¡¡¡ CALLA RUSO, CALLA !!!!





BANZAI MAZAPÁN

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Aquesta setmana santa en Gomes menjarà melindros d'Arenys de Mar i es guarirà de gust

Aquesta setmana santa en Messi farà abstinència i després menjarà melindris d'Arenys de Mar per ser més bo del que ja és.

Oi que tinc idees brillants?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Més que brillants les tens de bombero, nen!
Jo he sortit del meu armari de fer el bon home i ja no perdono cap comentari d'aquest blog i tots fan el mateix tuf de mal estil i de falta total de respecte, ara et toca a tú Segarreta, demà a un altre, com abans el hardimod o abans el cregut Nicolau, tots breguen en la mateixa direcció remant la barca de la mala llet i del fals humor.
Us ho vaig dir mil vegades, ho feieu bé, era humor i tenia el seu punt, us ajudava i em fomeu grenya fins que m'he dit: Ja no en deixo passar ni una i m'en fot si és d'un madridista o d'un graciós d'Arenys. El fotomatón fotomuntatge no fa riure i em deixeu fet una cagarada. Pagareu amb bulto.
Ja està dit.

Hard mod ha dit...

Es paupèrrim veure com ser empleat subaltern del REPSOL apuja la garlera de la penya alarmantment.
Agalles i cocotxes t'en manquen per arreu per això només ets capaç de dirigirte a nosaltres per aquest mitja, això et converteix en un miserable covard al reguitzell de virtuts amb el que ens tens ja tan i tan regalats.
Ets un 1/2 tifa pela-canyes i pela-tites de rera porta, i de mentre subjectes un calendari de butxaca d'anunci d'oli d'automoció, amb pubilla mostrant els càntirs generosos.
Aqui resulta que l'escena és privada amb la companya Mariona... Buarrggghhhh quina merda d'argument. Contumancia de boqueron en salsa .... això si es ser mestre en gai saber.... tu a quin polígon vius , lletraferit?
Fots fàstic xaval , fàstic. I pudor... dutxa't, i respallat les dents amb biodiesel, atufes tot d'halitosi pudenta. i si escau un Wynn's. a vacil·lar , als yonquis del teu barri, aquí hi ha senyors , senyores i persones de bon estar. au perda't per tabarnia o l'abocador, no hi fa res.
Bon dia, fa sol .... Visca el Barça i fot-li a l'espanyol.
Mr. coffieur.

BANZAI A HARDMIODI-TO HARDI-TO JARDÍN EN ESCABECE, HARDI-TO, GALIFANTE, BOBI-TO. ha dit...

JODER LA MATRACA QUE SOLO SALIR A TOMAR EL AIRE DE MI ISLA Y AHORA ME REGODEO VIENDO AL SALFUMÁN HARDI-TO EN SU PAPEL DE PUBLICISTA DE REPSOL, SERÁ UN LEOCADIO O UN BIZNIETO DEL JEFE DE LA VIEJA CAMPSA, ESTE HARDI-TO ME ARQUEA EL PERONÉ Y ME JODE.

HARDI-TO:
ABANDONAS ESTO ¿¿¿ VALE ???
HAZ EL RECOCHINEANTE FAVOR DE DEJAR DE MOLESTAR AL RESPETABLE.

YO ME APAÑO CON ESCRIBIR UNA VEZ AL DÍA Y HOY ME HAS OBLIGADO A SUPERAR LA CUOTA.

HARDI-TO: DEJA A LOS SERES HUMANOS EN PAZ.


¿¿¿ VALE ???

BANZAI TERCIOPELO

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo parlo sense tenir present les opinions de Banzai.
Tinc criteri propi i ho dic aquí:

M'estas carregant les boles Hardimod!


Ja no soc el bon conseller que era, he esgotat tota la paciència.

Hard mod ha dit...

Ted veste'n a advertir a la meretriu que et va infantar, que de la primera bescollada els calçotets et toquen la campaneta de la gola però per dins i des d'abaix per dins.
Repsolbanzai Tu ets un tros de ristra de kebab caigut per mal tallat, una escurrialla, un trops d'escaldum... que dius abandona .... i si no que ,,, valent ,,, que fer-te el gallet se t'ha acabat. que has acabat enclenxinat , sobrepassat i esmaperdut, que anaves passant per la vida pensant que podies anar de sobrat amb els catalans, els barcelonistes i els bogardistes , i t'ha sortit gripau. ara que vols, bones paraules i bones maneres ara que sents el peu al coll .... ara clemència , ara treva... relaxa't. no sigui que la llepeta d'en teddy boy t'acabi també a la llengua.
Que la supèrbia que et queda i que escups i dessues per arreu et fongui l'existència, que et dissolguis en la teva bilis.
Vale , et vale el vale?, xulopiscines?
CLENXINADA 2.0 COFFIEUR MODE ON.

MADRIDISTA DE LA DEMOCRACIA ha dit...

PERO QUE VEO, VEO, VEO
ESE HARDI-TO HARDI-TO
TE PARECES A UN SOBERANISTI-TA MENDIGANDO ANTE LAS CORTES.
¿¿¿ ERES DE ESOS, NO ???
NO TE JODE LA MANDALA, NENE.
COMO TE DIGO QUE ESTO YA HUELE A ESCABECHE CADUCADO EN POSICIÓN ZOMBIE.

¿¿¿ DE VERAS QUE ESTAIS CON TODO EL ESPECTÁCULO DEL INDEPENDENTISMO ???

¿¿¿ O ES PARA ESCONDER EL TEMOR A OTRA CHAMPIONS BLANCA ???

MENUDO CIRCO OS LLEVAIS CON EL COLORETE AMARULLI-TO

¡¡¡¡ BOBOS !!!!


BANZAI DEMOCRACIA
BANZAI CHAMPIONS
BANZAI RESPETO

Conrad Canaló Stewart ha dit...



b.a.n.z.a.i.

Ets miserable
exacrable
deplorable

de tot menys (-)
amable


El meu avi diria: Feixista!

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

HAY UNA PERIODISTI-LLA QUE SE LLAMA TALEGÓN,
PERO NO ME GUSTA
PERO PERO PERO PERO LES SALVO EL APELLIDO:

TALEGÓN ES UN TALEGO PERO GRANDE GRANDE
EL TALEGÓN DE PUCHEMÓN


ALBRICIAS EN FASE MADURA
INSULINA DE LA BUENA
BARBECHO PARA PÁJAROS
BILLAR PARA ADULTOS


ME PARTO EN TRES Y SOY EL GRAN BANZAI


BANZAI CEBO DE PESCAR
BANZAI CAÑA DE PESCAR
BANZAI PESCA Y DETENCIÓN


REAL MADRID CAMPEÓN Y OS DOY UN CONSEJO DE CONEJO:

MORREAR, MORREAR MALDITOS, A MORREAR CON AMOR DE MADRE.

A MORREAR

BANZAI AMOR

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Miserable, cabró i analfabet!
Banzai zero (0)!
Banzai pudor

BANZAI MADRIDISTA PACIFISTA ha dit...


A MI NO ME INSULTES PELUCÓN

YO HABLO DE FUTBOL

HABLO DEL REAL MADRID

TENGO IDEAS PROPIAS

DESEO LA PAZ

PERO ESTAIS COMO CENCERROS

BANZAI LA LEY

BANZAI LA PAZ

BANZAI EDUCACIÓN

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...

fEIXISTA, fastigós, cabró, mal nascut
ETS un esser repugnant
un enorme cabró
des de la lluna t'envio una enorme escupinada

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Madridista Banzai: ets el número zero (0)

Nic Tsar Biola Nub Nubiola Tsar ha dit...

Morgen

"Keine Auslieferung von Carles #Puigdemont an den Spanischen Staat durch die deutschen Behörden!" 18h HBF #Kiel Freiheit für die katalanischen politischen Gefangenen! Kampf dem Post-Franquismus - visca la República Catalana! http://www.antifa-kiel.org/index.php/aktuell/events/kiel-kundgebung-keine-auslieferung-von-carles-puigdemont-an-den-spanischen-staat-durch-die-deutschen-behoerden-hbf.html … #Antifa


Visca Puigdemont i visca la cultura i l'art de fusta!

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...



Madridista Banzai.

No esborrarem els teus comentaris. Volem que tot el món conegui la teva monstruosa literatura de l'odi i de la revenja.

Ets un personatge immoral.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS
RETORN DEL EXILIATS
PUIGDEMONT PRESIDENT
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!


La Junta

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

TODA VUESTRA CHAPA ES PARA TAPAR EL PROBLEMA QUE OS CORROE EL CORAZÓN
Y ESE PROBLEMA ES QUE LA CHAMPIONS SERÀ BLANCA

ESO ES LO QUE PASA
Y MIENTRAS LE DAIS A LA MATRACA CON PUCHEMONT Y LA REPÚBLICA DE CELOFÁN Y PEGAMENTO DE COLORINES.

ESO ES LO QUE PASA.

USAIS LA POLITICA PARA TAPAR EL TIFÓN BLANCO QUE AZOTA EUROPA CON SU COPA DE EUROPA



BANZAI TONTOS, IROS A MORREAR A LA ESTATUA DE LA LIBERTAD

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

BOGARDI-TO SUELTA LAS MAYÚSCULAS QUE SON SOLO MÍAS
SOLO MÍAS
SOLO SOLO MÍAS

Antoni Segarra ha dit...

Aquest porc està molt malament.
Visca Catalunya, els presos politics, exiliats i el president Carles!

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

HARDI-TO
SEGARRI-TA
ASTRONAUTI-TO
CANALONCI-TO

ESCONDEIS CON MIERDA POLITICA EL PROBLEMA MÉS FUERTE: EL REAL MADRID SERÁ EL CAMPEÓN DE EUROPA.

Y ME DAIS LA MATRACA CON PUCHEMON Y CON LA ESTELADI-TA

BOBOS

Hard mod ha dit...

Coi Benzinera ... com abarques i eixamples la llepeta. Estas adoctrinat, com t'inculquen, no entens mes enllà. La bundeslliga us donarà un bany que semblarà que un elefant us la ficat fins la gargamella.
Gaudeix-ne , no passa cada dia.
Au deixa de donar la bronca amb el florentonguez, que avorreixes. puliguneru monocromàtic.
Com amagues la manca de lletra. gomets.

BANZAI MADRIDISTA HARTO DE HARDI-TO ha dit...

MIRA HARDI-TO
ESTOY HASTA LA PUNTA DEL PELO MÁS LARGO DE MI PESTAÑA DERECHA DE TU PRESENCIA EN MI VIDA.

MI VIDA, HARDI-TO, ES SOLO MÍA Y NO TE VOY A DEJAR JAMÁS DE LOS JAMASES QUE TE MENEES LA LOMBRIZ TUERTA ANTE MI PRESENCIA.

HARDI-TO: NO QUIERO QUE TENGAS RELACIÓN POSIBLE CONMIGO.

¿¿¿ VALE ???

VETE A CHUPAR PUS DE VACA LOCA


¿¿¿ VALE ???


BANZAI BOLÍGRAFO

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

HARDI-TO HARDI-TO
HARDI-TO HARDI-TO
HARDI-TO HARDI-TO

HAY UNA FRASE MUY GUAPA DE LA PELÍCULA PATTON EN BOCA DEL GRAN ACTOR QUE ENCARNA AL GRAN MILITAR PATTON. ESE ACTOR SE LLAMABA SCOTT Y DICE:

"SOIS LA ESCORIA DE LA TIERRA"

PUES ESO, SIMPLEMENTE ESO:

LA ESCORIA DE LA TIERRA.

TU ERES ESCORIA HARDI-TO
Y TU PEÑI-TA TAMBIÉN.


PUEDES TENER LAS IDEAS BOBAS POLÍTICAS QUE TE PASEN POR LOS CATAPLINES, ÉROP USAS LA MIERDA DEL PROCESSSS PARA TAPAR EL PUTO FENÓMENO ESTRATOSFÉRICO QUE ES EL REAL MADRID, SUS COPAS, SUS LIGAS, SUS CHAMPIONS, SUS FIGURAS COMO DiESTEFANO Y CRISTIANO, ESO, ES LA VERDAD QUE OS JODE LA MARRANA.

SOIS LA ESCORIA DE LA TIERRA POR TODO ESO Y POR USAR LA POCILGA POLITICA PARA TAPAR Y ESCONDER EL GRAN TEMA DE TODA LA HUMANIDAD DEPORTIVA:

OS JODE EL REAL MADRID.

TAL VEZ DEBES MORREAR MÁS Y SI NO SABES TE LO CUENTO: PARA MORREAR HAY QUE METER LA LENGUA, GIRAR EL MÚSCULO Y BABEAR EN LENGUA AJENA. Y A GOZAR, CAPULLO, A GOZAR.

BANZAI OZONO
BANZAI CULTURA

Mentolat Mantis Forner Amposta Catxondeo ha dit...

Banzai: Ets de Ciudadanos.

Conrad Canaló Stewart ha dit...



M.A.D.R.I.D.I.S.T.A.

155

B.A.D.
P.E.R.S.O.N.

Hard mod ha dit...

Banzai molt mediocre .

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

HARDI-TO ERES COMO CHUSEP
POCAS PALABRAS Y MUY NECIAS
SABES QUE ERES BOBO
LO SABES
LO ERES.

TE PROPONGO UN DUELO SACAPUNTAS.
YO ME ZAMPO OCHO SAPOS PRODRIDOS,
LOS VIERTO EN TU TRAQUEA,
TE CRÍAN SAPOS DE TIERNA PIEL,
ESOS SAPOS SE CRECEN EN TU SENO,
VAS AL W.C. Y CAGAS SAPOS, SAPI-TOS

YO VEO VEO Y VEO HARDI-TO
SAPEANDO
CAGANDO
ESO


¿¿¿ TE SIENTES SAPO ???

¿¿¿ QUÉ TE PARECE, HARDI-TO ???

YO MORREO SAPOS Y TU LOS AMAMANTAS CON TU SUDOR PESTILENTE.


BANZAI AMOR