PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 21 de juny del 2012

El football és així...i el bogardisme també!


 DARRERA HORA. Football-Saloon 2012. 
 
El Barça guanya la Lliga de Football-Saloon gràcies al quadrat màgic integrat per Louis De Funes, el doble de De Funes-Sa Majestat Marc Carmona-, en Jordi de la Banyera i Tito Vilanova. L'equip entrenat per De Funes Carmona ha actuat de conillet d'indies en l'aplicació experimental en prova pilot de l'enigmàtic Codi Moreneta. 


Resultat exhuberant: 3-6.


 


DARRERÍSSIMA HORA 
A càrrec de Wishomé Fecúndez. Sant Pol de Mar.

El REAL MADRID ES QUEDA UN ANY MÉS 
SENSE OPCIONS PER ACCEDIR 
A LA FINAL DEL GAMPER.


Passen els anys i no hi ha manera que el Real Madrid aconsegueixi arribar a la final del trofeu Joan Gamper. Enguany tenim una final d'infart que ens portarà aromes de Wembley i Koeman. El Barça i la Sampdoria de Genova seran els finalistes del més gran dels trofeus. El Gamper és un somni impossible per la casa blanca. Cristiano i Mourinho ho atribueixen a la UEFA. "¿Por qué?"



 i ARA ANEM A FER SAFAREIG...



PRIMICIA ESPECIAL DEDICADA 
ALS SECRETS DEL CODI MORENETA


Primícia mundial: 

"El codi Moreneta", 
conegut també per Mètode Vilanova, 
promet ser la gran opció 2012-13.
Avancem en exclusiva la filtració
 del capítol dedicat a la preparació física
(fotos superiors) i la psíquica (imatges inferiors). Sincerament, tenim fam de football
i volem que comenci l'espectacle i que el Gamper es faci realitat. Gaudiu de la primicia.


TITO VILANOVA JA TREBALLA AMB ELS RESERVES I ELS MENTALITZA.
 

LA TEMIBLE MANETA VILANOVA... 


Crònica del reporter bogardià
 a l'Eurocopa, Vampir Bayo de Vallvidrera.


No ens volem perdre entre les trampes del "furbo" de la "roja" ni volem perdre el temps fent el joc a TV3 en la seva cursa de disbarats en favor d'un tal Cristifulano Ronalmengano.


 El football és així i el bogardisme té unes coordenades clarament orientades vers la conclusió insurgent del sacrifici històric que il·luminarà la matriu del nou naixement del cosmos. 


 

El bogardisme empeny al barcelonisme i el catapulta al zenit de la llibertat. Som així. Mireu el senyor de les anelles. És Dirk Bogarde, el pare blanc de Winston Bogarde.





El bogardisme aporta nous elements a la batalla de la dignitat i rescata figures memorables en un pacient treball de revolució, pilota, esvoranc, barricada, piscina i bones ones. Afegim el domini màgic i gòtic de les ciències de la sang: El vampirisme. Assistim alhora estorats i feliços a la descoberta del soterrani del palau de Vallvidrera on el Vampir Bayo practica es seus experiments de propulsió blaugrana power acompanyat del matemàtic Conrad Canaló, del nouvingut Jordi de la Banyera i d'un magnat dels cantirs que avui ens presenta el seu preuat catàleg "Cantireta". Ara ens dediquem a la terrissa del poble.



Mostrem algunes de les escenes més impactants dels treballs bogardians del gabinet del Vampir Bayo des de Vallvidrera estant. Entre aquestes imatges tenim el ball del vampir i diverses modalitats dels experiments maquinals i carnals realitzats en el laboratori de Bayo.


ESTRANYES ESCENES A LA MINA D'OR DEL PALAU DE VALLVIDRERA. LA LLAR DEL VAMPIR BAYO. LA SEU DEL LABORATORI DEL BOGARDISME MÉS EXPERIMENTAL.



En un indret indefinit de Sants, Núria Feliu es reuneix amb el comitè de les dones rebels bogardianes i dissenya una operació sense precedents que, en cas de reeixir, derrotarà el florentinisme i acabarà fulminanment amb el rescat immoral que ascendeix a 100.000.000.000 d'euros grecs. El comitè de dones rebels, presidit per Núria Feliu, està integrat per Julie Lescaut, Marga Bosch, Maria Cristina,  Montserrat Llagostera, Marta Coma i Mercè Sampietro. Elles saben el que es fan i han compartit seques, botifarres i porrons en una taberna clandestina de Sants.



Cimera de Montserrat. La monja Sor Teresa Forcades -marcadament anticapitalista i antifarmacèutica- i el dissenyador avantguaridsta Hermano Ramon, s'han reunit (vestits amb la nova equipació "uix!") del Barça a la basilica de Montserrat i, menjant un bon mató amb mel, han acordat les línies mestres de la pretemporada blaugrana i han treballat en l'esborrany del Codi Moreneta (El llibre secret del bogardisme tàctic de la temporada 2012-2013 amb el qual treballarà Tito Vilanova). Hermano Ramon serà el dissenyador del llibre i Sor Forcades redactarà els continguts. Una passada!




Cimera de Núria. El maquis del Ripollès capitanejat per la parella de germans Kalikenyo han organitzar un concert de guitarres destinat a recollir fons per la causa revolucionària. El concert ha tingut lloc davant del monestir de la Verge de Núria sota la benedicció dels esmentats Kalikenyo's i ha consistit en una actuació dels guitarristes-antiartistes Eduard Boix i Blai Poliestirè, acompanyats del banjo de Pete Seeger.



Cimera del Turó de l'Home. En aquest meravellós escenari del Vallès Oriental, s'han trobat el ninja-zen Alyebard, el sindic Josep, l'esperit d'Esnaola, John Wayne i el Capità Enciam amb el proposit d'estudiar les tàctiques militars bogardístiques inspirades per la no-violència violentada de Gandhi i Frank Sinatra. Quina trepa d'astres rebels!




I ara, a petició del blog d'en Jordi de la Banyera http://jordicasanovasangelet.blogspot.com/
lliurem el nostre poema i participem de la seva convocatòria:


Oda a la banyera d'en Banyeta
Banyeta, quin bany!
Blaugrana ets de banya i doll.
Banyeta, etzibes basarda,
consumeixes espelma i mel.
Banyeta, quin bany!
Menta, enciam, excels fonoll.
Banyeta, etzibes Bogarde,
esviaixes pilota i gel.
Banyeta, quin bany!
Banyera!

  
Finalment, la cimera de la Barceloneta. En una terrassa estiuenca s'han trobat el Missatger, Lord Demian, Joan Estruch, l'alcalde de Premià Sr. Buch, Òscar (i la seva nova esposa Tori Amos), i han dissenyat la pretemporada mediàtica en companyia de Sandro Rosell i Tito Vilanova.



218 comentaris:

1 – 200 de 218   Més nou›   El més recent»
Òscar Roig i Carrera ha dit...

Fem bona parella, eh? Guau!

Jordi ha dit...

Ostres amb el Dirk: faig més jove el pare que el fill! Crec que en veritat és el Michael Jackson, que no s'ha mort. De fet, porta mitjons blancs, si us hi fixeu. Hi ha un moment que se li veuen!

Per cert, ja sé que la Lita Claver "La Manya" està molt cascada, però segur que s'apunta al Moviment d'alliberant Bogardià de les dones! Feu-li la proposta. Com a poc us emportareu un ball de la vedette del Paral·lel!

Veig que la Catalunya bogardiana es mou. Això és bo! Junts contra en Flo segur que el derrotarem. Junts, he dit. Serà l'única manera!

Ah!! I al senyor Bachs li heu fet proposta??

Ohh!! Als vostres peus per la vostra participació a la proposta del bloc. La banyera us està eternament agraïda, us té en compte en les seves oracions abans d'anar a dormir i segur que somiarà amb algú de vosaltres. Però això ja m'ho guardo per mi, per si són humits. Aquesta poesia, segur, segur, serà digne d'anàlisi a la Selectivitat de l'any vinent. Gràcies per contribuir a que la cultura catalana vagi lluny!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
esteu en plena visionarilitat visionaria i heu descobert les entranyes del meu laboratori de Vallvidrera, vull dir qye soc feliç i molt feliç
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

maria cristina ha dit...

Chicos, cómo han trabajado, ya me parecía mucho el tiempo desde el último post, es que estaban cocinando este a fuego lento y con todos los ingredientes! Gracias por incluirme en sus entradas, somos un grupo de mujeres bravas! Un abrazo para todos

Conrad Canaló Stewart ha dit...

tot m'agrada molt i suma (+) com mai
i dic que quan entro a internet cada dia el primer de tot és això: "penyabogarde"

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

un honor grumets, un H.O.N.O.R.

cantireta ha dit...

Guai!! Ric sempre, i sóc feliç amb tanta creativitat! :))

cantireta ha dit...

Us prendré una afoto per fer-ne un relat, fale? Me suggereixen coses molt fondes ;)

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

ja pots fer el que calgui, excel·lentissim rei dels cantirs.
Recorda que nosaltres tenim la nostra seu a Premià de Mar: a 11 Km d'Argentona, la capital mundial del cantir!

La Junta

Joan Estruch ha dit...

m'intriga el codi Moreneta i la personalitat del senyor que apareix en el cartell de Leonardo Da Vinci

qui és?
publicareu els continguts dle codi Moreneta?

d'entrada és pistonut, gràcies tingueu.

Anònim ha dit...

I EL GUDULERMI ON està?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

HOLA BERZAS

¿A QUÉ DUELE VER A CRISTIANO RONALDO CAMPEONANDO A PLENO PULMÓN EN LA SELECCIÓN LUSITANA?

¿Y A PEPE? ¿Y A COINTCTRIAU?

DUELE MUCHO.

Y DUELE QUE LA SELECCIÓN ESPAÑOLA NO BRILLE A CAUSA DEL MAL JUEGO DE SUS AZULGRANAS.

JODE BASTANTE LA DESIDIA DE XAVI

SEÑOR JORDI BAÑERA, USTED ES EL CLÁSICO JOVEN HOOLIGAN DE PAN CON TORTILLA...CONTESTE DON JORDI...

OIGA ¿ESTÁ AHÍ?

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau OSCAR te amo guau guau

Jordi ha dit...

Apreciado MADRIDISTA BANZAI! Se lo voy a decir en castellano para que lo entienda todo el mundo #lacompetenciadixit

Ustez se ha planteado o plantease una hipotética semifinal o semifinalase entre Portugal con CR7 al mando campeonando y el carnicero entre carniceros Pepe, què pasaría por la cabeza de este? A quin le zurraría? A Xabi Alonso? A Iniesta?? Oh!, que gran y maravilloso dilema!

Sí, soy el clásico Hooligan, però de pan con jamón jabugo, a poder ser!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

VAYA VAYA CON EL ADOLESCENTE CLUERO JORDI
VAYA VAYA QUE SE ATREVE A TOSER A TODO UN MADRIDISTA BREGADO EN MIL BATALLAS Y QUE SE SUMA AL CORO DE DIFAMADORES PROFESIONALES DE LA PEÑA BOGARDE


PUES SEPAN USTEDES QUE YO HE PARTICIPADO EN EL CONCURSO DE POESÍA DE DON JORDI

VISITEN LA WEB DE DON JORDI DE LA BAÑERA USTEDES MISMOS Y VERÁN COMO LO CORTÉS NO QUITA LO VALIENTE

MENUDO SUJETO ESTE JORDI
YO APUESTO POR PORTUGAL, PUES LA ROJA APESTA A BARCELONI-TA PESE A ALONSO, SERGIO RAMOS Y EL GRAN DEL BOSQUE

el PerrO TOBÍAS ha dit...

oscar guau

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

Jordi no et deixis provocar per aquest gosset ni pel seu amo

Jordi ha dit...

Sepa pues, merengue de pro, que si poética ha sido contraatacada con poética, como no podía ser de otra manera!! PENYA BOGARDE FINS A L'INFINIT I MÉS ENLLÀ!!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Tobias, la Tori i jo estem pensant en adoptar-te, alliberant-te també així de les urpes del Madridista. Et va bé?
Cas que així sigui has de deixar de bordar les coses que ell digui i començar a bordar les meves. Guau fet?

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

DELEZNABLE OSCAR, MI TOBÍAS "GUAUGÜERARÁ" CUANDO YO QUIERA Y CUANDO EL DE ACUERDO CONMIGO QUIERA Y PUEDA.
JUEGAS CON FUEGO HOMBRECITO, PUES ESTÁS TOCANDO MI POMADA, MI SER ERRANTE, MI ALCAHUETE CANINO, MI ROBINSON CRUSOE DE MANTILLAS, MI ÁCIDO MONTARAZ.

OSCAR: ¡¡¡¡ CALLA !!!!
¿BANZAI? CLARO QUE SI, BANZAI PEGAMENTO IMEDIO Y SAL DE LA TIERRA COSTA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

OSC...guau...CAR

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CHORDI,

MIS POESÍAS SON DE TU AGRADO AGRADABLE
¿ VERDAD ?

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

g....u...a........u

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

jo estic agrumetat amb els futbols europeus i vaig amb frança però està el benzema que és tenebrós com un pou de por

Julie Lescaut ha dit...

Emoció de cap a peus de que estigui rodejada de bones amigues amb les carabines i winchesters preparades per el cop de timó de les dones bogardiquines

gràcies

marga bosch i el seu verb ha dit...

quan vaig prendre el fusell primer em vaig espantar per la patxoca que fa però després vaig entendre que només el faria servir en defensa personal o davant de les injusticies i semrpe començo per la no-violencia i no la deixo mai, encara no he premut el fusell però el porto a la bossa per que mai pots estar tranquileta del tot amb el xafec que cau en el món

marga bosch i el seu verb ha dit...

madridista dolent, admeto que a vegades ets com un geni però en comptades ocasions com ara en que has inventat un verb i ja saps que jo a més de dir-me Marga Bosch acompanyo el meu nom i cognom de l'alies "i el seu verb", llavorens et felicito per que has inventat el verb:

"guaugüear" que és com el bordar dels gossos però a partir del mot/verb guau que el teu gos xuxo Tobías Karanka sap dir i fer.

penyabogarde ha dit...

tot anirà bé ja que en Tito és superior al Pep...o és ho dubteu?

Josep ha dit...

M'agrada veure que hi ha un blog futbolero que aquests dies no parla de Sara Carbonero. Un detall que és d'agrair.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

quina grapa de xuclada!
quin xute de sang, eh?
entremaliat soc des del fons de Vallvidrera que deso sang sota l'aixella i omplo el CANTIR amb globus rojos i blancs.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

això fa patxoca
(en castellá "tiene empaque").
gràcies per recorrer al meu turó com a casa de cites.
Us agrada el turó, eh!
i a mi més.

m'agrada mejar el turró al turó mirant el poster d'en Thuram.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics.
Mercés per la vostre visita en el meu blog.
Avui he posat en el meu facebook LA SARDANA DEL BARÇA, PER LA COBLA LA PRINCIPAL DE TERRASSA, ES UNA PASADA.
Una abraçada, Montserrat

Eduard ha dit...

Magnífic reportatge del recorregut bogardista pels cims espirituals del nostre país petit (però eixerit).
Ara que s'acosta l'onomàstica del meu Sant Patró, no podia deixar de convidar el gran Sant Peter Seeger. Un honor irrepetible!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

RENIEGO DE MUCHAS COSAS PERO NUNCA RENEGARÉ DE LO QUE OS VOY A CONTAR:

MI VIDA ES UNA MIERDA
EL MUNDO ES UNA MIERDA
PERO EL REAL MADRID ES MI VIAJE ASTRAL
A TRAVES DE LOS FIRMAMENTOS Y NO QUIERO SABER NADA DE MANGANTES, PERROFLAUTAS BOGARDEROS, CIENTIFICOS IMPOSTORES Y MONTAÑITAS LLENAS DE GUITARRISTAS TONTOS

BANZAI HALA MADRID

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

eso guau sinceridad que emociona guau guau pero que muy guau y oscar tiene una esposa guau-guaupísima guau

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

madridista, si la vida és una merda, compte que no et facis mal, però si et fas mal i surt SANG, jo soc el vampir Bayo amb servei a domicili

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes,

a mi me sabe mal que mi colega madridista diga que la vida es una "mierda", me sabe muy mal y estoy dispuesto a disipar su problema, pero aún estoy dispuesto a decir más: si eres del Real Madrid no puedes decir que la vida sea así pues en ella reside ni más ni menos que el REAL MADRID y eso es la fuente de la felicidad con ese juego que vuelve a brillar en todas las linieas.

Madridista, amigo, mira la eurocopa, todos los grandes estan teñidos por el blanco: portugal, alemania, francia, españa...y por que no juega Brasil con Kaka, vamos hombre hay que amar la vida que es blanca como la pasta de dientes y el yogurt griego que se zamparon los madridistas de Alemania Ozil y Khediera que marco un gol demoledor.

pero hay que ver como las mete Cristiano y como juega Cointrhao, y Benzema.

Y como mantiene la roja el buen juego de Xabi Alonso, Iker, Sergio Ramos,

venga a ser feliz en esta vida

un abrazo y hala Madrid.


¿dónde demonios anda mi amigo PEDRO RAMIS?

¡¡¡¡¡ PEDRO RAMIS !!!!

F.A.

Fray Berengario ha dit...

Feligreses, pido disculpas por mi ausencia de muchos días. Orando lejos de casa y sin ordenador ya veo que me va a costar mucho adaptarme a las novedades del blog y de entrada ya veo que el calibre de los fusiles indica que vamos a tener ajetreo. Oraré por la paz y la justicia que merece el bogardismo. Tambien me percato del ascenso del vampirismo y aquí como comprendereis me turba la mirada el mero hecho de que esto significa la posibilidad de que yo entable contacto con el vampiro Bayo por si las moscas nos deparan con algún servicio de anticristo. Tiene si gracia, ahora que me percato en eso de que el anticristo puede estar relacionado con el del chupete Cristiano, el anticristiano.
Ya veo que me estais rodeando de temas espinosos a ver que tal se desenvuelve vuestro humilde fraire. Aprovecho la ocasión para celebrar que en vuestros santuarios figure Montserrat, conozco algunos frailes y puedo testificar que abrazan el barcelonismo sin rechistar y que sus aficiones terrenales los acercan a un concepto similar al vuestro.

Bueno, en fin, que intento actualizar mi bogardismo de monasterio. Tres hurras y tres oraciones por la buena causa de la peña Bogarde.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ME HACE MUCHA GRACIA DON CHUSEP HACIENDOSE EL CIEGO Y EL SORDO ANTE EL PODERÍO DEL REAL MADRID EN LA EUROCOPA

DOS GOLAZOS DE XABI ALONSO
CRISTIANO MEGAJUGADOR
OZIL RASURANDO EL BALÓN
KHEDIRA IMPERIAL

DEMASIÉ

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau oscar guau

Josep ha dit...

Benvolgut Madridista Banzai:
dubtava si posar-me la samarreta vermella o la blava, però fa molta calor, així que aniré amb el tors nu.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CHUSEP,
TUS DUDAS SON MIS CERTEZAS Y TE RECOMIENDO QUE TE QUITES ESA VENDA DE TUS OJOS QUE A BUEN SEGURO SON DE UN LINDO QUE HECHIZA LAS DAMAS.

JAJAJAJAJAJA
SOY UN GOLFO Y AGRADEZCO LOS CUIDADOS DE FERNANDO ATIENZA PERO INSISTO QUE PESE AL REAL MADRID Y A SU GLORIA, MI VIDA ES INA MIERDA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau verbenita de san Juan con perritos a mansalva guau oscar guau

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

madridista: necessites suport i atenció especial?
diuen que el femení d'atenció és "atienza"
necessites A-tien-CIÓ
si vols turró vine al Turó!

penyabogarde ha dit...

Som la penya Bogarde i anem de blog en blog gràcies al Jordi de la Banyera, us fem particeps del nostre nou poema complementari "en temps de banyera II".

EN TEMPS DE BANYERA II (o de quan la clau de volta reflexava el vaivé de l'escuma de la banyera d'en Banyeta).

Banyera ferma i ben parada
en el temps, en el cristall maragda.
Una riba es despren del llac estany,
solca el sostre i s'entabana.
Solitud del banyador de fons,
entremaliat i saltimbanqui,
arlequí i hipofosfat pirat.
Banyera ferma i ben parada
en el temos, en el cristall maragda.
Aturem els rellotges, fascinats,
enraulits per la bruixola,
cavant fonaments d'altri.
Quina banyera, la d'en Banyeta,
la que des de la mort plàcida i sana
ens saluda i del cor en fa la calma!

(esperem que us hagi agradat, ara es tracta que visiteu el nostre blog com a penyora, hi trobareu gent que coneixeu i podreu dançar en el seu absurd i resolutiu plantejament...visiteu-nos, deixeu comentaris...som la Penya Bogarde.
la nostra adreça còsmica: penyabogarde.blogspot.com )

Gràcies.

Elfreelang ha dit...

Hola penya Bogarde , felicitats per la imaginació desbordant..Dick Bogarde un gran actor però no s'assembla gaire a Wilson
ah les poesies de la banyera molt bé !!

Laura Llompart ha dit...

a mi el codi Moreneta m'ha tocat la fibra
Esper que el feu més públic i es pugui llegir sota el parasol a la platja,
com diu l'amic Estruch: qui és el nin que apareix dins del dibuix del codi?

abraçades des de Sa Tramuntana

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

impresionant repertori de tàctica física invencible i no diguem ja el tema de la hipnosis

visca el codi Moreneta!

cantireta ha dit...

Ehem...la cantireta és una sinyora, per tant, si voleu, reina dels càntirs!
Ole vosaltres, quin poema més reeixit.
A veure si a l'agost puc venir a Argentona, i mos coneixem.

El missatger ha dit...

M'entusiasmeu amb els nous fronts que avanceu:
1- Cada cop és més evident la bona parella que formen el senyor Waits i la seva deessa.
2- El capità Esnaola té tan bon gust fotogràfic com triant bàndol en la lluita còsmica entre els zombies i els rebels humoristes.
3- Que Sor Forcades s'uneixi al bogardisme feliuenc era previsible. Ella té la força rebel d'un autèntic bogardià.
4- El gronxador de papà Bogarde és magnífic.
5- Gràcies al madridista Banzai constatem una evidència: el caspós madridisme-rojista canvia de colors i passa a defensar a Cristiano Ronaldo.
Visca els incompresos bogardistes! Visca!

penyabogarde ha dit...

Amiga cantireta,

sens dubte anar a Argentona a la fira del cantir ha de ser la màxima aspiració de qualsevol ser humà o cosa que s'identifiqui amb el pall de paller de la terrissa popular del nostre país.

Nosaltres tenim la seu central del bogardisme a Premià de Mar i tenim la bona sort d'estar a només 9 km de la capital mundial del cantir i de la cantireta.

Una bona ocasió, la fira, per fer més ferma la xarxa del bogardisme insurgent.

L'estiu crema i fa suar, el cantir ajuda a recuperar la frescor, la cantireta deu ser paraules majors.

Salut i seguim dia a dia abogardant la vida.

penyabogarde ha dit...

Missatger!!!!
a nosaltres ens entusiasma el teu entusiasme i celebrem la teva redoblada adhesió a la causa...esperem aquell correu de paper a la nostra seu...tenies que dir quelcom íntim...

bar marina
plaça de l'ajuntament
08330 premià de mar
a l'atenció de la penya bogarde

arriba segur al seu destí i sense filtres!

Recomenzar ha dit...

Muy buenas imagenes
un abrazo

penyabogarde ha dit...

muchas gracias Señora o Señorita Recomenzante o Recomenzadora o simplemente Recomenzar. Esperamos que sea el primer paso para una larga y próspera etapa en clave Bogarde. Seguiremos atentos a nuevas visitas de "Recomenzar".

Visca el Barça i visca Recomenzar!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HOLA BERZAS.

¿QUÉ TAL LO DE LA EUROCOPA?
SIN DUDA ES TAN GRANDE EL RESPLANDOR QUE EMITE CRISTIANO RONALDO QUE HASTA LA ROJA SE REDUCE A POQUITA COSA. HABLANDO DE LA ROJA ESTÁ CLARO QUE ESTA SELECCIÓN NO TIENE FUELLE Y SE NOTA EL EXCESO DE JUGADORES DEL BARCELONI-TA DEMASIADO INFLUIDOS POR ESE BERZAS TRAMPOSO Y CHULO LLAMADO GUARDIOLI-TA.
¿QUIÉN SACÓ LAS CASTAÑAS DEL FUEGO A LA ROJA?
XAAAAAAABI ALONSO. TOMA Y DACA.

A LO QUE ÍBAMOS, DON CRISTIANO RONALDO ES LA MEGAESTRELLA DE ESTE TORNEO.

¿SUFREN?
¿TIEMBLAN?
JAJAJAJAJAJAJA

YO SI QUE TENGO GANAS DE VER EL RIDICULO DE TI-TI-TI-TÍN VILANOVI-TA
ES QUE ME PARTO EL ANO DE RISA A SANGRE

SUERTE DE TODO LO QUE ME DA EL REAL MADRID PUES LA VIDA ES UNA MIERDA.

CON TODAS LAS LETRAS:

MI VIDA ES UNA MIERDA

¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo guau te quiero ayudar guau y decir a oscar que me ayude y nos ayude guau guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hola bona nit senyor Banzai-Madridista

jo em considero positiu (+) i puc aportar o sumar (+) algunes receptes per ajudar (+) a desllorigar el problema que tens i que relaciona la "merda" amb "la vida". Em sap greu (-) ja que no és la meva especialitat el fons de la ment.

Intentaré aportar alguns suggeriments que puguin ajudar (+) a sortir del clot i ho faré per on jo puc fer-ho, per la ciència.

Teorema de la pèrdua o resta esviaixada:
H d'home dividid (:) per 2 (dos vertex cerebrals) = gas H3p100.
és una solució extrema però acaba amb tot, tant amb la pròpia vida com amb la merda que despren aquesta.


Equació del retrat o divisoria 56/65
és pura simetria en estat evanescent. el 56 projecte el seu mirall en 65 i deixa un marge per la corona circular de dues interseccions contornades que dilaten el segment 65/56 o 56/65 depen de la inclinació de l'esquadra.

Tesi de Wallace (*).
Les divergències entre cervell i coll explicades a la cartesiana o C/2 del doble pabelló cortex. Diu Wallace Dow que la C/2 despren tres (3) capes de cortex i pot isolar la corona circular referida a la Equació del retrat o divisoria 65/56 abans descrita.

Conclusió en sintesi.
ja sigui a la pissarra o directament a l'ordinador podem unir el teorema de la pèrdua (a) amb l'Equació del retrat (b) i amb la tesi de Wallace. Observarem una serialització d'alta resolució:

gas H3p100(65/56)+ C/2

Madridista: no t'ho pensis dos cops i salva la teva vida o almenys treu-li el mal sentit que la converteix segons tú en una merda.

Afectuosament,

Conrad Canaló
Nobel com el tabac

Òscar Roig i Carrera ha dit...

La Tori i jo volem felicitar amb una mica de retard Lionel Messi, que ahir diumenge 24 era el seu 25 aniversari. Per molts anys de continuar sent el millor futbolista, el més ric i el més guapo!

Tot desitjant, emperò, que Cristiano Ronaldo continuï sent la mega estrella de la Eurocopa. El futbol és així. Malgrat certs personatges, sempre he sigut una pessoa una mica lusitanista...

I ara me'n vaig al psicoanalista.

Salutacions al Tobi!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Com que la penyabogarde va al seu propi ritme, en la seva pròpia dimensió atemporal, veig que encara ha arribat la felicitació en la data del dia d'ahir. Guau!

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

Oscar:

segur que la teva tendència cristianista s'enten com una manera de fer la pilota al gos Tobías, altrament es pot ser seguidor de Pessoa, Lobo Antunes i amant dels fados sense haver d'admirar al molt impresentable rei de la gomina.

i naturalment...felicitats LEO MESSI.

LA JUNTA

marga bosch i el seu verb ha dit...

segueixo contenta amb la carabina però només en defensa propia que soc de la floreta en el casc

madridista, per què dius que la teva vida és una merda?

Em commou molt el teu estat dual, estas content pel madrid i trist per la vida.

et puc ajudar?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CANALÓN Y MARGA.

NADIE HA PEDIDO QUE OS METAIS CON LA MIERDA DE VIDA QUE TENGO.

PERo HABLAR DE FUTBOL ES GUAPO POR SU BLANCURA TOTAL EN TODOS LOS FRENTES.

MI VIDA ES UNA MIERDA PERO EL REAL MADRID ES UNA GOZADA.

Y CUIDADÍN CON HABLAR DE MI MIERDA DE VIDA PUES ES SOLO MÍA.

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau no comment mi amo guau

l'home del turó ha dit...

el fitxatge de la Teresa Forcades és un encert. Forcades i Feliu poden ser la DOBLE F bogardiana.
Assegurem exits esportius i socials segurs. Des del Turé, abraçades a tothom.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola a toda la peña Bogarde

tras días de ajetreo regresamos para saludaros y ponernos al día de las novedades. Varios temas se nos escapan pero damos crédito a cualquier atisbo de vampirismo y ciencias ocultas si para ello don Tito piensa en lo mejor para el equipo. Informamos de que estos días se produce un curioso fenómeno entre la hinchada madridista en relación a la selección, es notorio que se está desacreditando al cuadro de Del Bosque por tener un estilo Barça y la gente se dedica a hablar mal de cesc, iniesta, xavi, pedrito y sobretodo el gran gerard piqué.
Un vecino de Ponferrada madridista hasta la médula irrumpió en un bar al grito de "mejor cristiano que la roja que se parece al barcelona".

Cosas veredes.

Un abrazo y PRADA A TOPE, vino tinto de viña Mencia

Juliet Lescaut ha dit...

gracies per tornar a comptar amb mi, soc grandeta però investigo de conya

Joan Balcells / LLançà ha dit...

molt innovador l'entrenament del codi Moreneta: força en el cos a cos, equilibri a les altures, flexibilitat a la cadira voladora, concentració mental i obssessió per la maneta.


Anem per bon camí i de moment només ho coneixen els suplents.

felicitats per aquest magnific blog que veig de tant en tant i que sorpren sempre

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

no hauria pensat que el meu ofici fos tant ben vist a la penya del Boagarde


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Proclamo l'orgull vampirià

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

compteu amb mi que jo us deixo el meu soterrani per fer de tot i força

penyabogarde ha dit...

prenem nota de la proposta de l'home del turó: encarragarem un logotip amb les cares de la DOBLE F

penyabogarde ha dit...

Balcells, Lescaut, Bierzo, Bayo...comptem amb tothom.

Canaló, ara ja estas en un nivell superlatiu, l'ha tornada a dir de la copa d'un pi!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

soc l'Esperit d'Esnaola, ja ho sabeu, he visitat la nova grumeta senyora RECOMENZAR i li proposo un viatge dalt de la meva fragat russa des de Barcelona a Odessa passant per Marsella, Genova, El Pireu, Esrambul i via endins del mar Negre.

penyabogarde ha dit...

Ramis? Ramis? Ramis?

Fernando Atienza ha dit...

Bogadistas,

debo reconocer que el frente madridista del bogardismo adolece de dos problemas que trato de paliar con mis comentarios testimoniales.

Observo un extraño comportamiento en el Madridista amo de Tobías que no conjuga la felicidad que produce el sobresaliente éxio del Real Madrid con el estado personal y anímico del propio madridista. Estas insisrtencias en que su vida es literalmente una mierda me parecen sinceras pero algo injustas si nos atenemos a un caso como el suyo que podría hallar en el juego blanco un sustento para el alma.
Me sabe mal.

El caso de Ramis me parece algo más analizable. Echo de menos a mi surfista preferido y ahora podría surcar los mares por la cresta de todas las olas.

De estas auscencias se deriva mi insistencia en llenar el vacio de un caso y de otro.

Me gusta la selección, disfruto con Cristiano pero como os pasa a vosotros, necesito competición liguera y a seguir por esta senda de éxito que el renacido Mourinho nos ha regalado desde que la mesura se ha adueñado de su propio magisterio.

Buenas tardes tengais y mi deseo de ver al madridista en paz consigo mismo y con el mundo y a un Pedro Ramis feliz y fresco saltando de una ola a otra con alegría de campeón.

Joan Estruch ha dit...

estic confús de totes les coses que surten al blog de la Marga Bosch, ets fantàstica i alhora misteriosa.
Pistonuda diria jo!

SECRETARI DEL BIERZO ha dit...

Amigos del Bierzo un placer volver a veros por este vuestro blog también , el curioso fenómeno entre la hinchada madridita tiene un nombre " barcelonitis aguda en fase crónica" ya no saben que quieren , que si gane la selección pero hay demasiado virus culé, que gane Portugal i le den el balón de oro al cristianito menganito ( la campaña de la caverna mediática es patética) en fin allá ellos con sus dilemas, nosotros ya notamos el efecto Vilanova , liga ACB en toda regla.

un abrazo i a disfrutar con el Viña Mencia !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hi ha dies que el meu blog apareix en el perfil i hi ha dies que desapareix, el senyor Joan Estruch sembla que l'ha pogut percatar, el canvi hi ha amigues meves que no poden i em preocupa. I sigui m'explico que tinc dos blogs que faig bé i que un parla de bosses i l'altre modestosament de Barça i de Jennifer Beals Flashdance que era el que jo volia ser de joveneta. La cosa està com així, si l'Estruchs ha pogut guipar el meu blog altres no poden, demano que premeu damunt la meva foto a veure si us dirigeix al perfil i podeu veure els blogs. Jo agraeeixo que algú em pugui dir si ha aconseguit guipar-los o si les imatges no es guipen. Per els que no ho poden guipar dic que el blog de la bossa mostra bosses grans i de coloraines i ara n'he penjat una del Barça dedicada a BOGARDE, despres tinc el blog més de futbol que he fet un homenatge am meu barcelonista de la joventut que era en Simonsen i el comparo amb un jugador del Cordoba que es deia Simonet i que corria per casa enganxat com cromo a la porta del frigorific Fagor o Kelvinator ara no recordo prou de bé. La cosa és que demano ajut i collaboració de gent que hagi pogut guipar els blogs com li ha passar al amic Ajoan Estruch que fins i tot manega el verb divertit de pistonut com si fos un volant de cotxe de bolido de carreres del ferrari del Alonso que va guanyar a valència amb una cursa diuen que estelar.
La cosa esta que vull confirmacio de que guipeu els meus blogs o no els guipeu i aixi puc ajustar els perfils per poder oferir-vos els dos blogs i aixi podré tenir com vosaltres un bon i llarg ramat d'amics i amigues comentant el que faig i el que escric i el que fotografio o retrato. Però si us va bé eh?
moltes mercès a tots i petons,

Marga

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Marga, ets una grumeta encantadora amb blog o sense blog però amb el verb sempre per bandera. Vull deixar de ser un navegant solitari. La meva fragata té els canons automatitzats i la puc portar a bon port sense problemes. El meu camarot és un niu d'amor.
Ai, que m'estic enamorant i per això he hagut d'eliminar el comentari anterior que potser anava massa embalat com el meu cor que fa un dring de campaneta que no puc vigilar.

Vine!

penyabogarde ha dit...

Felicitats senyor Louis Carmona de Funes i Vilanova.
Felicitats Jordi de la Banyera.
I felicitats a tot el bogardisme per aquest triomf i per que un any més el Real Madrid no guanyarà el Gamper. Avui han presentat el rival de la finalíssima del Gamper 2012: La molt enyorada Sampdoria de Wembley!!!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─

MI VIDA ES UNA MIERDA PERO EL FUTBOL SALA ES UN FUTBOLIN PARA CONSOLAR DERROTADOS JA JA JA

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau mi amo guau eres valiente guau

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Campions una vegada més i enhorabona als bloggaires que fan aquest espectacular blog de fantasia

Kristall Magnusson ha dit...

birdiera isna dalibasa ol de rondsia pio de xo dat choulis um dir sa gon holik golsa in bigjta japi des linousa insoura berla in sonderes

Barça!

penyabogarde ha dit...

Kristall: ets finlandès o finès?

Kristall Magnusson ha dit...

asj dar jjokin finland!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

meravella del saló!

les mides dels camps grans estriben de 100/110 x 50/60

les mides dels salons estriben
de 50/60 x 25/30

són quadrilaters i en aquest format sigui la mida que sigui el Barça sempre és el millor.

Per més consultes, aqui estic.

penyabogarde ha dit...

Estimat Canaló, cada vegada ets més genial en les teves estimacions. Ara ens toca a nosaltres fer números i dediquem aquests càlculs a la teva persona:

el bogardisme trenca estadístiques, aquí teniu els números que demostren la vertiginosa ascensió de l'audiència d'aquest blog:
Visualitzacions de pàgina avui al migdia)
37
Visualitzacions de pàgina ahir
131
Visualitzacions de pàgina l'últim mes
2.726
Historial de totes les visualitzacions de pàgina
54.866
més de 10.000 visites anuals!

Fray Berengario ha dit...

Buena medianoche

Acabo mis oraciones alzando la mirada hacia el techo de mi oratorio y aspiro aire oxigenado. Veo, veo. Veo un chulo piscinas convertido en plástico humano o en humano de plástico. Se llama Cristiano (¡¡ Dios mío !!) y de se apellida Ronaldo. Yo no pujo por las selecciones, me causan varices y acaban sobresaliendo entre el tejido de mi hábito, pero esta vez siento repulsión al ver semejante mamarracho de goma conduciendo un balón hasta que un modesto defensa le arrebata por narices.
Mi forma de ver el futbol me impide aguantar ciertos personajes y eso me situa en un dilema moral y espiritual: ¿Necesito de un confesor? ¿Estoy en pecado? ¿És pecado odiar a alguien odioso? Son preguntas que baten en mi interior. Ya sabeis que lo mío es el Racing de Santander y luego el Barcelona. En ambos casos hay defectos, virtudes, alegrías y tristezas, pero no incluyen el odio. El odio es algo tenebroso y de difícil modulación. Tal vez el odio a este ser de plástico sea el reverso penal de una cara decorosa. El bien está relacionado con su reverso. El caso de Cristiano Ronaldo rompe cualquier consideración a ciencia cierta y vislumbro una cara mala y una cara peor.

Quizás me estoy excediendo. Pido disculpas por mi vehemencia, nunca había experimentado algo semejante.

Gustavo ha dit...

Hola Penaybogarde que tal. De nuevo por aca. En este blog. Con el Barca. Vamos la azulgrana!
Un abrazo y exelente las entradas como siempre.

Jordi ha dit...

No sabeu com me n'alegro (i congratulo) que finalment la meva ajuda (en forma de costat del quadrat màgic) va poder servir per fer possible alçar l'enèsim títol del Barça aquesta temporada. Sí, el Codi Moreneta finalment funciona! El pacient ha respòs en l'aplicació del mateix i ara crec que ja estem en disposició d'aplicar-ho de forma permanent la temporada vinent, no?

Oh! He quedat molt bé a la foto. Sisplau, quina manera d'afavorir a la gent!

D'altra banda, al Madrid no el volem ni en pintura al Gamper. Bé, o sí, perquè com que el Gamper es juga sota les lleis de Can Barça, trencar-li una cama a l'innombrable podria significar que fes pujar tres gols directament al marcador blaugrana. Seria divertit!

La maneta Vilanova serà la que els caurà als merengues durant el partit de supercopa al Camp NOu. A per ells!!

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

Ah!! Señor Madridista Banzai, lo hemos pillado! Usted és más de aquí que de otro lado. En Madrid, Josep se pronuncia CHUSET!!!!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CHORDI:

NO DEBISTE CRUZAR EL MISSISSIPI AMIGO. HAS TRASPASADO LA LINEA ROJA. ¿SABES QUÉ TE DIGO AMIGO SACARINO?

¡¡¡¡ NOS VEMOS EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA Y TE CAE POR LO PUNITIVO QUE YA SE TU NOMBRE Y VEO TU CARA EN LA RED!!!!!

CON BANZAI NO SE JUEGA, MI VIDA ES UNA MIERDA Y EL MADRID ES LO QUE ME QUEDA.

CHORDI, COMO DICEN MIS AMIGOS DE REUS: "AMAGA'T SOTA LA PARRA QUE VENEN TRONS"

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo sabe lo que se dice guau

Jordi ha dit...

Amigo Banzai, yo doy la cara, siempre! Asin (con ene final) que vaya preparándome esa querella que la hecho en falta. El Bogardismo entero, la Moreneta, Núria Feliu i Josmar están conmigo! Nada me asusta!!

Joan Estruch ha dit...

a mi la roja me la porta fluixa però això de que el Piqué, el Pedrito, el Xavi, l'Iniesta, el Cesc, el Busquets i el jordi alba fotin el Cristiano de cara a la paret amb pam-i-pipa, xurro, mitjamànega i mangoter...em sembla PISTONUT.

Presidència ha dit...

a mi també m'en fot tres pitos i mig la selecció espanyola, però la sensació de veure el Xorriano Ronaldo amb un pam de nassos no deixa de ser un plaer. El Xorriano és tant xulo que volia tirar el darrer penal per poder dir que ell va portar Portugal a la final.
També m'ha agradat de veure com dos companys blancs com el Xabi Alonso i el Xorriano Ronaldo han tingut els xocs més bèsties. I que tingui que ser el Pedrito per la banda i el Cesc de penal els que facin la feina de la selecció ja té morbo.
Res, que quan tinguem la selecció andorrana ens posarem dalt de tot.
Ale...i només per un dia he volgut que la selecció guanyés...era com si fos una utòpica selecció de la unió de repúbliques confederades de l'ex-regne d'Espanya capital Barcelona contra la federació iberico-atlàntica de Portugal capitanejada per un pot de gomina amb potes de gall dindi.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS:

CONFIESO QUE HE SIDO UN TRAIDOR A LA ROJA. ESTABA HARTO DE VER EMPAÑADA LA ROJA POR EL JUEGO TORPE, ABURRIDO Y PASEANTE DEL GUARDIOLISMI-TO BALONERO. ODIO A INIESTA. XAVI ES UN ALONITKOSONA. PIQUÉ FALLA COMO UN CEPORRO.
CON ESTAS CREDENCIALES LLEGA PORTUGAL DIRIGIDO POR EL MEJOR JUGADOR DEL MUNDO CR7 Y ALENTADO POR GENIOS COMO PEPE Y COENTRAO. CON ESTAS PORTUGAL ES LO MEJOR DE LO MEJOR.

Y ESTA ROJA QUE PARECE UN BARCELONI-TA DISFRAZADO ME CAE MAL.

A MUERTE CON CRISTIANO Y ME JODE QUE EL MEJOR FUTBOLISTA DE LA TIERRA Y EL MEJOR EQUIPO DE LA EUROCOPA CAIGA ELIMINADO POR UNOS BERZAS QUE SE ENFUNDAN LA ROJA POR DINERO Y SIN SENTIR ESE COLOR.

ME JODE, OTRO MOTIVO MÁS PARA DECIR QUE MI VIDA ES UNA MIERDA.

PERO EL REAL MADRID ILUMINA LOS HUECOS DE MI DESGRACIA CON VALENTÍA Y GENIALIDAD


BANZAI

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau CR7 guau

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

en aquest campionat els papers estan canviats.

espanya catalaneja
portugal espanyoleja


jo recolzo l'andorra de Bojan
i demano una selecció nacional per Les Illes Medes que estan oprimides per Catalunya i per Espanya en partida doble.

També em cau bé Gibraltar.

Un triangular Medes/Andorra/Gibraltar pot ser aclaridor

sbobet camiller ha dit...

Artiach ets collonut amb el teu invent a veure si aquests de la bogarde ens fan la samarreta de la selecció de les ILLES MEDES lliures amb el logotip de Juegos Reunidos Geyper com a campions de l'eurocopa...

Adell El comodor ha dit...

l'eurocopa és com el carnaval i jo m'he posat la disfressa de la roja només per aplaudir els del barça i per fotre-li el plan al Cristiano que s'ha quedat de quadres en no poder fer res de res. I a més com diuen per aquí és tot un espectacle això de veure madridistes apallisant madridistes amb les samarretes de dues seleccions.

La proposta de LES MEDES com a selecció nacional recolzada per la penya Bogarde la trobo molt encertada.

Avui ja tenim una nova peça en el teler culé, sant Jordi Alba.
Serà un tret a "trenc d'alba". Guau Tobías borda, borda, que el teu amo està trist.


Visca Les Medes!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets!!!!!!!!
esteu parlant de les Illes Medes. Com podeu imaginar la gent naval tenim molt per dir en temes insulars. Jo aprovo aquesta idea de que Les Medes sigui la selecció del bogardisme, es podria apropar un portavions al costat de la Meda més gran i posar-li gespa artificial i allí es podrien jugar els partits de la selecció medenca. Jo puc convocar la flota d'Odessa i empalmar amb els de les Illes Balears i si cal amb la flota d'ultramar del meu avi quan se'n va anar a Cuba a bordo del català.

Aprovat grumets! Llarga vida a Les Medes!

penyabogarde ha dit...

prenem nota, doncs obrim un cicle al·lucinant amb noves adquisicions del bogardisme més radical i necessari...el proper article serà crucial...estigueu amatents!

Joan Balcells, de Llançà ha dit...

forcades, Feliu, Jordi de LA banyera, Eduard, Lucia la fotografista

esteu dalt del top ten

Conrad Canaló Stewart ha dit...

hola bon dia,ara que ja som més coneguts us passo l'enllaç a la publicació de la qual en soc membre, lògicament no utilitzo el nom amb el qual em coneixeu vosaltres.
Espero que sigui del vostre interés.

revistasuma.es/

Conrad Canaló Stewart ha dit...

en tot cas uns relaciono els membres del consell assessor de SUMA+ i només puc dir que jo en soc un d'aquests, per discreció obviament només dic que en soc un:




Equipo SUMA > Asesores
Asesores

Claudi Aguadé Bruix
Alberto Aizpún López
José Manuel Arranz San José
Carmen Azcárate Jiménez
Javier Bergasa Liberal
Mercedes Casals Colldecarrera
Abilio Corchete González
Juan Carlos Cortés López
Carlos Duque Gómez
Inmaculada Fernández Benito
Constantino de la Fuente Martínez
José María Gairín Sallán
Horacio Gutiérrez Álvarez
Fernando Hernández Guarch
Luis López García
Arturo Mandly Manso
Ángel Marín Martínez
Andrés Marcos García
Onofre Monzo del Olmo
José A. Mora Sánchez
Ricardo Moreno Castillo
Miguel Ángel Moreno Redondo
Mª Jesús Palacios de Burgos
Pascual Pérez Cuenca
Rafael Pérez Gómez
Joaquín Pérez Navarro
Antonio Pérez Sanz
Luis Puig Mosquera
Tomás Queralt LLopis
Encarnación Reyes Iglesias
Ismael Roldán Castro
Gabriel Sosa Felipe
Juan Antonio Trevejo Alonso
Ana M. Trujillo La Roche
Carlos Usón Villalba

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Caram Nobel Canaló, vos sou eminent de cap a peus!

SOUNDA' ha dit...

poseu música i tot anirà millor. Dyango, Núria Feliu, Tomeu Penya, Frank Dubé, Marina Rosell...n'hi ha per aturar un tren.

SELECCIONADOR Nacional de Les Illes Medes ha dit...

Italia? Espanya? Alemanya? Holanda? Portugal?....LES MEDES!!!!!!!!!!!!!

Xavi, Iniesta, Boquerón Esteban, DiStefano, Kubala, Ronaldinho?
........MARTÍ FILOSIA!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS

CUANDO YO ME DISPONGO A LANZAR UNA CRÍTICA PRIMERO ME MIRO EN EL ESPEJO Y ME SINCERO: MI VIDA ES UNA MIERDA

CON ESTE GIRO AHORA PUEDO DECIR QUE VOSOTROS HABEÍS ENLOQUECIDO PARA SIEMPRE CON ESTE BLOG PROPIO DE UN LOQUERO

PARECE LA PÁGINA WEB DEL COTOLENGO

Y DIGO BIEN ALTO QUE EL REAL MADRID TIENE FUELLE PARA VARIAS DECADAS Y QUE VAIS A MORDER TARDE O TEMPRANO EL DESCENSO A SEGUNDA DIVSIÓN

BERZAS:

¿QUIEN ES ESTE CHUSEP?

¿QUIEN ES ESTE CHORDI?

MENUDO PAR DE BERZAS SE HAN SUMADO AL CORO Y NO DIGAMOS EL CANALÓN QUE AHORA MIRO SU ENLACE Y ME HA SALIDO SABIO DE VERDAD. SABIO BERZAS

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI!!!!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Oscar guau quiero ser tu can

guau Oscar quiero ser tu dogo guau

guau Oscar quiero ser tu lobo

guau Oscar quiero ser tu animal de compañía


OSCAR
OSCAR
OSCAR
OSCAR


guau

Fernando Atienza ha dit...

colega madridista,
no te hagas mala sangre, déjalos con su surrealismo, por lo menos el madridismo ayuda a despertar la imaginacion de quienes ya no aportan en el campo lo que en sus días lograron. Tarde o temprano entraán en sus cabales y apreciaran con toda naturalidad la superioridad del Real Madrid. El futbol como las estaciones del año tiene sus ciclos y ahora estamos en un ciclo complicado para el FC Barcelona.

Se necesita un pelín de deportividad y luego todo el humor puede sanar el ambiente pero no solo en la dirección que ellos quieren.

Feliz fin de semana.

Anònim ha dit...

barbaritats i barbarismes això

Anònim ha dit...

barbars barbaritats barbes i barbarismes

Anònim ha dit...

barbaritats

Anònim ha dit...

barbarisme

Anònim ha dit...

barbes

Anònim ha dit...

barba de dos dies

Anònim ha dit...

barba barba barba barber barbados barba

Anònim ha dit...

bar-ba

Anònim ha dit...

barbara rey

Anònim ha dit...

barba de mig dia

Anònim ha dit...

barbarisme barbat

Anònim ha dit...

barbus barbing

Anònim ha dit...

barbababarbaraba

Anònim ha dit...

barbarise barbut

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

OYE BERZAS. A VER SI DEJAS LA BARBAS DEL VECINO EN PAZ Y PONES LAS TUYAS A REMOJAR.


¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

penyabogarde ha dit...

Estem molt interessats en saber de que va això de les barbes i els barbarismes. En podeu fer cinc centims o cinc barbes?

Moltes gràcies.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS

USTEDES SON CARNE DE JUZGADO Y MATERIA PUNITIVA DE PRIMER ORDEN

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau os guau car

fatima ha dit...

És Dr.EBHOSE vostè pot email ell si necessita la seva ajuda en la seva relació ,
prometen you.Your problemes es resolen immediatament. Després d'estar en
relació amb ell durant set anys , ell em va deixar , jo vaig fer tot
possible portar-ho de tornada enrere , però tot va ser en va . Jo volia que ell l'esquena
per l'amor que sento per ell , li va suplicar , però ell es va negar fins que
explicat el meu problema amb algú en línia i ella em va suggerir que hauria
més bé per correu un llançador d'encanteris que podrien ajudar-me a un encanteri que li portés
esquena , però jo sóc el tipus que mai creuen en encanteris , no vaig tenir més remei que
Prova-ho , vaig enviar el llançador d'encanteris , em va dir que no hi havia problema que
tot estarà bé abans de tres dies , que el meu ex es torna a mi
abans dels tres dies , ell va llançar l'encanteri i , sorprenentment , en el segon dia ,
això va ser al voltant de les 4:00 de la tarda . El meu ex em va trucar , jo estava tan sorpresa , em va contestar el
diuen i l'únic que va dir va ser que estava tan malament per tot el que va passar ,
que volia tornar a mi , que m'encanta tant . Jo estava tan feliç i
sorprès . Des de llavors , he fet una promesa que tots els que conec es
mai tenir un problema de relació , que em referiré a l'encanteri
llançador de ajudar-los. Qualsevol podria necessitar l'ajuda del bruixot , el seu
ebhodaghespell@gmail.com email
Ell també va llançar tants sortílega ,

(1 ) vol que el seu ex enrere .
( 2) Vostè sempre té malsons .
(3 ) Per ser promogut a la seva oficina
( 4) Vols un nen .
( 5) Vols ser ric .
(6 ) que vulgui mantenir el seu marit / dona sigui només seva per sempre .
( 7 ) la necessitat d'assistència financera .
8) Vols estar en control que el matrimoni
9) Vols que atrauran la gent
10) La falta de fills
11) NECESSITA UN MARIT / DONA
13 ) COM GUANYAR LA LOTERIA
14 ) PROMOCIÓ ENCANTERI
15 ) ENCANTERI DE PROTECCIÓ
16 ) ENCANTERI DE NEGOCI
17 ) ENCANTERI DE TREBALL BO
18 ) cura per a qualsevol malaltia / h.i.v.
Poseu-vos en contacte amb ell avui : ebhodaghespell@gmail.com

Anònim ha dit...

hola
CALIFORNIA terry'm Jennifer, Quan finalment vaig trobar evidència d'aquest encanteri llançador DR.musa com va ajudar a molta gent aconsegueix els seus amants i llars trencades enrere, em va contactar amb ell a través del seu correu electrònic drmusaspelltemple@gmail.com perquè estava absolutament desesperat per aconseguir el meu marit de tornada. La vida sense el meu marit va ser un desastre per a mi i els meus dos fills. Jo volia un canvi dramàtic i vaig pensar que la màgia podria ser la solució. Després de discutir la resolució amb DR. Muse, que em va donar l'esperança que el meu matrimoni serà restaurat. Em vaig sentir molt segur que el meu marit va a tornar a casa i ho va fer! És molt bo que aquest gran llançador de conjurs han fet per mi, la seva ajuda no té preu! Jo no sé el que hauria fet sense DR. musa, DR. Musa fa la seva feina tan bé que està organitzat i altament funcional, crec que és el millor llançador que puc comptar quan es tracta de qualsevol tipus d'encanteri, que es va quedar sense parla que els seus encanteris funcionaven, Si vostè necessita ajuda, si us plau poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic: drmusaspelltemple@gmail.com, o posar-se en contacte amb ell a través de la seva pàgina web: drmusaspelltemple@gmail.com
O bé, pot posar-se en contacte amb ell a través del seu telèfon mòbil: +2349033455855 i t'asseguro que les coses van a donar la volta per a vostè ....

Anònim ha dit...

Com el meu matrimoni trencat restaurada a través de l'ajuda d'encanteri Mèdic Un encanteri veritable taumaturg.
Jo sóc la senyora Margaret Durr, 38yrs d'edat, el seu passat sis mesos des que vaig trencar amb el meu marit, que omple un formulari de divorci, vam tenir un problema molt gran que estava més enllà del nostre control, hem arribat a descobrir que estava tenint una aventura amb una altra dona, així que es va quedar lluny de mi, perquè jo li vaig preguntar, em va acomiadar, després de molt suplicar i disculpes, es neguen a tornar a mi. He intentat tot el possible per fer-li creure que jo encara l'estimo, però em va dir que tot havia acabat entre nosaltres. així que vaig parlar amb un molt bon amic meu, consell que en el que ha de fer, ella em va dir que l'única manera que puc portar de tornada és visitar un metge encanteri llançador encanteri anomenat des de Nova Àfricai Així que sempre he sentit a parlar, però mai han de creure. així que vaig haver de visitar en realitat el mateix llançador que em va assegurar que vaig a aconseguir el meu marit de tornada després d'una setmana del seu llançament d'encanteris. i ella em va dir que pensava que tot estaria bé, sens dubte una vegada que ella havia acabat amb el seu treball que no sóc el primer a haver ajudat.
I això és com es lletreja i una setmana després es cola, jo estava tan sorprès de veure al meu ex-marit, que no he vist bé al costat de la casa del meu pare fa sis mesos, i demanar perdó. I aquesta és la forma en què tots dos vivíem una vida feliç de nou fins avui, la nostra relació és ara més forta del que era abans.
Gràcies a la gran metge Dr. Musa encanteri un home del nostre temps per ajudar-me a portar de tornada al meu ex marit de tornada El seu correu electrònic: Si us plau NOTA 21yrs drmusaspelltemple@gmail.com anteriorment són les persones que van ajudar a resoldre diferents tipus de problemes, si les qüestions el matrimoni, deixa de divorci, la bellesa encanteri, encanteri d'amor, diners encanteri, promoció / protecció encanteri, encanteri de treball, etc. Informar als altres, aquest home és tan amazing..for altres gràcies o invoquen +2349033455855 benefici

Unknown ha dit...

Hola amics,

Sé que aquest missatge es va trobar en la major sorpresa. No obstant això, jo només
Vull compartir la meva Testimoney, El meu nom és Frank. Soc de
Netherland. Un cop vaig ser separat del meu amor fa alguns anys, jo sé com
se sent i li fa mal separar d'algú a qui estimes. Si de veritat
estimar-lo i ho volen de tornada a vostè, que va a fer tot el possible per
tenir-lo de nou a la seva vida de nou, que era el meu cas, m'encanta la meva dona molt
Així que vaig fer tot el possible per tenir-la de volta i va venir de nou a mi
i ara estem vivint feliç com mai abans.

aquesta és la meva història: ... estat vivint a Holanda durant anys now.I Mai
cregut en tot llançament d'encanteris. i han estat estafats per molts diferents
people.I perdre l'esperança en them.My ex deixar me.I era devastated.I va perdre el meu job.My
millor amic va veure la meva difícil situació en la xarxa, i llavors ell em va presentar a DR.
Oduduwa través dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, em van dir que el seu treball és
free.Never creia fins que em vaig posar en contacte amb him.He va fer un encanteri per a mi. jo
recuperar tots els meus diners i el meu ex amant va tornar en menys de 75hrs.I era
recordat al meu lloc de work.Was fins i tot va promoure immediately.I no podia
creuen que hi ha un veritable bruixot per aquí que fa només lliure spells.I
pagat en agraïment després que l'encanteri tenia worked.He no cobra per diners
de ningú fins que l'encanteri té worked.You tot no han de ser enganyats que
encanteris no funcionen. DR. Oduduwa treball encanteri molt ràpid i no cobra
per dinero.Puede només pot pagar els articles que l'encanteri li worked.Try i
veure què sóc saying.These són les poques coses que fa també

* HE portar de tornada AMANTS LOST IN 24hrs.

* ESTÀS SOLA I VOSTÈ ESTÀ BUSCANT el soci adequat?

* És la seva relació complicada i necessita ajuda?

* CONTROL REMOT SOBRE ELS AMANTS.

* TOT TIPUS DE HECHIZO CASTING I TREBALLADOR vudú.

* GET PASSEIG DE QUALSEVOL BRUIXERIA, la mala sort i malediccions.

* EXPERT EN LA SANITAT DISTÀNCIA (curar qualsevol tipus de malaltia)

* CASOS JUDICIALS fins i tot si un és condemnat [SI HI HA UNA PROBABILITAT D'APEL·LACIÓ]

* ÉS UNA MICA DE COS Jealous amb la seva relació?

* Està sent la força en un divorci?

* HE PREVENIR MALA SORT I GELOSIA.

* ES POT DEIXAR DE ALGÚ interferir amb la seva relació.

* VOLS TENIR FILLS DEL SEU PROPI

* VOLS PROPOSTA Matrimoni?

* ES POT NETEJAR ELS CASAS, PROPIETATS NEGOCIS DE MALA SORT.

* NECESSITA POTÈNCIA SEXUAL EXCESSIVA I ereccions fortes.

Es pot arribar a necessitar-en el que alguns o compartir amb amics que tenen similars
problemes. aquest és el contacte DR.ODUDUWA correu electrònic:
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

contactar amb ell avui i tots els seus problemes s'han acabat.

TRY I COMPARTIR ELS SEUS TESTIMONIS PER A CADA UN DESPRÉS FUNCIONA, com a mi em
Estic fent ara, gràcies ... i bona sort.

Unknown ha dit...

Estimats amics en línia, em dic Ibolo, he de donar aquest testimoni miraculós, que és tan increïble fins ara. Vaig tenir un problema amb el meu marit Ex Fa 2 anys, que condueixen a la nostra ruptura. quan ell va acabar amb mi, jo no el meu jo estava de nou, em vaig sentir tan buit dins meu, el meu amor i la situació financera es va convertir en el pitjor, fins que un amic meu (Angela) em va parlar d'un llançador d'encanteris que el va ajudar en la mateixa problema també el seu nom és Dr. Ogbe.So vaig enviar ell theangelsofsolution@gmail.com el llançador d'encanteris i jo li vaig explicar el meu problema i jo vaig fer el que em demanava, per tallar la llarga història curta. Abans que sabés el que estava passant el meu marit em va donar una trucada i em va dir que havia de venir de nou a mi en tan sols 2 dies i era tan feliç de tenir-lo de nou a mi. Tenim dos nens junts i estem contents amb nosaltres mateixos. Gràcies al Dr. Ogbe per salvar la meva relació i per salvar a altres també són propietaris també. continuar el seu bon treball, si vostè està interessat en contacte amb ell i testificar aquest benediccions com jo. Si vostè va per la vida dura i necessita ajuda per a problemes com ara:

(1) Si vostè vol que el seu ex enrere
(2) si vostè sempre té malsons.
(3) Vols ser promogut a la seva oficina.
(4) Si vostè vol un fill.
(5) L'atenció a base de plantes
(6) Vols ser ric.
(7) Vols lligar el seu espòs / esposa a ser seu per sempre.
(8) Per obtenir ajuda financera.
(9) Que la gent obeeixi les teves paraules i fan el seu desig
(10) Cas resoldre E.T.C

INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ELL PER FER:

Nom complet_________
Nombre de contacte_________
Country & State_________
Data de naixement__________
Picture_________
Número de telèfon_________

Poseu-vos en contacte amb el correu electrònic de nou (theangelsofsolution@gmail.com) i ser beneïts ...

Mizi Margueron ha dit...

Hola sóc Mary Michael, estic aquí a spreed aquesta bona notícia a tot el món en com tenia amor meu marit i tornar. M'estava tornant boig quan el meu amor em va deixar per una altra noia el mes passat, però quan vaig conèixer un amic que em presentes a DrIgbinovia el gran Missatger, narrava el meu problema per DrIgbinovia sobre com el meu marit em va deixar i també com necessitava per aconseguir una feina en una empresa molt gran. Només em va dir que he arribat al lloc correcte eren estaré tenint el meu desig de cor sense cap efecte secundari. Em va dir el que he de fer, després que va ser fet, en els propers dies 2, amor meu em va trucar per telèfon i estava dient trist per a la vida em abans d'ara i també en la setmana que ve un després meu amor em va trucar per ser demanant perdó , Em van cridar per entrevista a la meva empresa desitjat era que havia de treballar com el supervisor. Sóc tan feliç i aclaparat que he de dir això a tot el món com ajudar a Drigbinovia em concedeix el meu desig de cor. Drigbinovia és especialista en tot tipus d'encanteri i màgia. Si necessites qualsevol tipus d'ajuda en contacte amb Drigbinovia a la següent adreça electrònica: doctorigbinovia93@gmail.com

Gràcies a mi més tard.

Anònim ha dit...

És el meu testimoni del bon treball d'un home que m'ha ajudat a la meva dona. El meu nom és JOHN i estic ubicat al Canadà. La meva vida ha tornat !!! Després de 8 anys de matrimoni, la meva dona em va deixar amb els meus tres fills. Vaig sentir que la meva vida arribava a la seva fi i que estava trencant. Gràcies al nom màgic Schamberc, jo estava en línia. Un dia fidel quan estava navegant per internet, buscava un bon problema d'ortografia que podria solucionar els meus problemes. Tinc un parell de comentaris sobre aquest encanteri concret. Alguns van demostrar que estava llançant la seva farina; alguns van reclamar restaurar l'assistent; alguns han demostrat que pot passar la màgia per aturar el xat i aconseguir-ho. El particular testimoni que vaig veure era que era una dona anomenada gelatina, que va demostrar que el Sacerdot retorna al seu ex marit durant menys de 72 hores, i el final del seu testimoni es va dirigir per correu electrònic. Després de llegir tot això, decideixo provar la llum del dia. Comuníquese amb ella per correu electrònic i expliqui el meu problema amb ella. Fa només 3 dies que vaig tornar a mi. Hem resolt els nostres problemes i fins i tot som més feliços que abans. Realment heu de posar una frontissa talentosa i dotada, i ho poso en un home imparable perquè és una persona meravellosa ... Si teniu un problema i esteu buscant un interruptor de correcció assegut i veritable per resoldre aquest problema. Descobreix el gran dia del dia; podria ser la resposta al vostre problema. Aquí teniu la vostra persona de contacte: correu electrònic chamberc564@yahoo.com
whatapp number +2348032199213

Anònim ha dit...

Finalment, el meu plaer és restaurat per un consell de participació anomenat professor Pellar. Sóc Aminat de Suècia. Vull que tots els membres d’aquest lloc o el fòrum es donin les gràcies al professor Pellar de (drpellar@gmail.com) pel que va fer per a mi i els meus fills. Vaig estar casada amb el meu marit durant 5 anys i vam estar junts feliçment aquest any fins que va viatjar a Brasil per a un viatge de negocis on va conèixer a aquesta prostituta que el va confondre per odiar-me i els nens i només estimar-la. Quan el meu marit va tornar del viatge que no va jugar és el paper del meu marit i es va convertir en un estrany. Va viatjar a Brasil cada mes. Estava tan confusa i estava buscant una manera de recuperar-lo. Un dia fidel que estava navegant al meu ordinador, vaig veure un testimoni d’aquest sacerdot vudú professor Pellar. El testimoni va destacar la seva poderosa màgia i el bé que pot fer. Segons el registre, cura el càncer, el VIH / SIDA, recuperarà el vostre préstec i el vostre diners orgullós. Em va sorprendre i em va preguntar "Com no arriba el món d'aquest sacerdot vudú", però jo estava desesperat, així que ho vaig provar. Em vaig posar en contacte amb ell a través de les dades de contacte que vaig veure al lloc. drpellar@gmail.com Va respondre quan el vaig contactar, li vaig explicar el meu patiment i em va assegurar que trobaria comoditat per la seva poderosa màgia. Li vaig donar endavant per començar a treballar i una setmana més tard el meu marit va venir del Brasil i va venir humilment a mi i va demanar perdó. Vaig quedar sense paraules una estona abans de donar-li un petó. Qui està interessat en contactar amb aquest sacerdot vudú amablement, no deixeu que el temor o el dubte us impedeixin. poseu-vos en contacte amb ell drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

El meu nom està tractant de jugar L'any passat necessitava ajuda per tornar el meu marit després de llegir excel·lents crítiques sobre el professor Pelar Lord i la seva grafia. Vaig tenir una situació en la qual necessitava desesperadament ajuda sobrenatural, tots els esforços físics fets per salvar el meu marit sempre han fracassat. El meu marit va deixar de estimar i tenir cura de mi i els nostres fills després de 7 anys de casa feliç. Em va fer mal tant, vaig conèixer tanta violència a la llar, es va convertir en un mentider professional i el pitjor de tot, va començar a utilitzar drogues i alcohol. Ja no podia portar la seva tortura quan volia divorciar-se. No em podia permetre el luxe de perdre el meu marit amb un esperit estrany, sabia que era un home amorós abans de casar-nos, però no sabia què passava.
L'ortografia del professor Pelar Lord era tan gran i poderosa que l'actitud del meu etern marit i la recerca del mal només van canviar les 24 hores després de la fi de la síl·laba. Els motius pels quals puc recomanar al professor Pelar Lord Spiritual Home a algú és, el seu encanteri és real i funciona, el professor Pelar Lord no llança l'ortografia contra el desig de ningú i el seu encanteri dura per a l'eternitat. He observat el comportament del meu marit des de MAIG 2019; segueix sent el mateix; mai no ha deixat de tornar a estimar-me; Professor Pelar. Per això, el puc recomanar a qualsevol, fins i tot al meu pitjor enemic, no només perquè pugui ajudar-te. envieu-li un missatge al seu correu electrònic; drpellar@gmail.com
també us pot ajudar amb aquesta situació següent
1) Promogut en el que facis
2) Guanya diners o guanya una loteria.
3) Assolir l'èxit en els negocis.
4) problemes espirituals.
5) Guanya el judici.
6) Troba el teu company de vida.
7) Obteniu un treball ben pagat.
8) Obteniu el control del vostre matrimoni.
9) Rebre el benefici i guanyar l’atracció de la gent.
10) recuperar els diners perduts.
(11) Et cura de totes les malalties. endurit i insalubre com el VIH / SIDA, el càncer, qualsevol cosa
(12) Resol els problemes d'embaràs i us beneeixen amb els nadons. Un cop més, envieu un correu electrònic a drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Testimoni de sort de Betty: "Com recuperar la teva ex parella?
Em dolia el cor i el meu cor es va trencar quan es va produir un problema important en el meu matrimoni amb el meu marit fa set mesos. tan terrible que va anar al jutjat per divorciar-se. va dir que mai no volia quedar-me amb mi i que ja no m’estimava. Així que es va mudar de casa i em va fer dolor i jo i els meus fills. Vaig intentar tots els mitjans possibles per recuperar-lo després de molta oració, però tot innecessàriament i em va confirmar que havia pres la seva decisió i que mai no volia tornar-me a veure. Així que una nit vaig tornar de la feina i vaig conèixer un vell amic que va demanar al meu marit. Així que li vaig explicar tot i em va dir que l’única manera de recuperar el meu marit és visitar un encanteri anomenat DR PELLAR perquè realment també funcionava per a ell. Tot i que mai vaig creure en ortografia, no vaig tenir més remei que seguir els seus consells. Després em va donar el correu electrònic de l’escriptor que estava visitant. Correu electrònic. Així que l’endemà al matí vaig enviar una carta a l’adreça que em van donar i l’escriptor em va assegurar que tornaria el meu marit en les properes 48 hores tan aviat com fes Quina meravellosa declaració !! No m’ho vaig creure mai. Així que em va parlar i em va dir tot el que necessitava. Llavors, treballant per a mi i 48 hores després, em va sorprendre el meu marit que no m’havia trucat durant els darrers 7 mesos em va trucar per avisar-me que tornava. Tan meravellós !! Així que va tornar aquell dia amb amor i alegria i es va disculpar pel seu error i pel dolor que va causar ell i els meus fills. A partir d’aquell dia, la nostra relació va ser més forta que abans amb l’ajuda del DR PELLAR. Així que us aconsello si teniu algun problema, poseu-vos en contacte i us garanteixo al 100% que us ajudarà.
Envieu-li un correu electrònic. Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

DR.Sango és l’escriptor i ajudant més senzill. Em dic Rose James. Tot i que sigui un encanteri, denuncieu aquest testimoni en privat. Vaig ser després d'altres escriptors, no vaig veure tots els resultats. Només volia que vingués abans, i ho vaig fer fora de la vista. El meu exmarit va desaparèixer i vaig ajudar altres escriptors a tot arreu, però no vaig tenir cap resultat fins que el meu amic em donés un correu electrònic de DR.Sango. Després d’un encanteri d’amor, finalment vaig rebre trucades d’ell. Els seus encanteris fan meravelles i el meu marit l’estima de nou. És un miracle! De cop i volta va tornar amb les flors dient que quan em perdonaria per la confitura, em va quedar desconcertat i commocionat quan el meu marit es va agenollar en la pregària i volia tornar .. Realment em falten paraules i alegria, ets un home enviat per Déu i tot el meu paper. models. I ara torno a ser una dona divertida. Moltes gràcies a Dr.Sango. Qualsevol persona que busqui un autèntic escriptor s’ha de posar en contacte amb Dr.Sango personal spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Loveth del Canadà.
Després de set anys de contactar amb ell, es va divorciar de mi. Vaig fer tot el possible per recuperar-ho, però va ser tot en va. El volia desesperadament per l’amor que tinc per ell i li va suplicar tot, va fer promeses, però ell es va negar. Vaig explicar el meu problema a algú en línia i em va suggerir que em posés en contacte amb l’escriptor Dr pellar, que podria ajudar-me a pronunciar l’encanteri per recuperar-lo, però sóc del tipus que mai va creure en l’ortografia, no vaig tenir més remei que provar-ho. Vaig enviar-li una ruixa d’encanteri i em va dir que no hi havia cap problema que tot estigués bé fa dos dies que el meu exmarit em tornaria a fer fa tres dies, va pronunciar l’encanteri i, sorprenentment, el segon dia era a les 16 hores. . El meu exmarit em va trucar i em va sorprendre tant que vaig respondre a la trucada i ell només va dir que tenia molta pena per tot el que havia passat, que volia que tornés a ell, que m’estimava tant. Vaig estar tan contenta i vaig anar a ell, i és per això que vam començar feliços des de sempre. Des d’aleshores, he promès a algú que conec que té problemes de relació, l’ajudaria assenyalant-lo a l’únic autèntic escriptor d’ortografia que m’ha ajudat a resoldre el meu problema i que és diferent de tots els infidels que hi ha. Qualsevol persona pot necessitar l’ajut d’un escriptor; Adreça de correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Florence de Londres.
Tenia greus problemes amb el meu marit i es va traduir en el trasllat a l'apartament amb els seus amics. Tot va empitjorar perquè va començar a anar a bars i discoteques sovint amb els seus amics, emborratxar-se i passar. Sempre em va amenaçar per telèfon cada vegada que el truco per tots els mals consells que els seus amics li estaven donant. L’estimo i vam estar junts vuit anys abans del canvi sobtat, no em podia quedar embarassada i vaig saber que és culpa meva. Vaig estar tan trist i frustrat fins que un dia vaig navegar per Internet i vaig veure una dama que compartia un testimoni sobre un poderós encanteri caster Dr.Sango, que la va ajudar a portar al seu xicot amb un encanteri, així que vaig decidir donar-lo. Prova també i em vaig posar en contacte amb l’encanteri Dr.Sango a través del correu electrònic a spellspecialistcaster937@gmail.com i li vaig explicar tots els meus problemes i el Dr.Sango em va dir que no m’hauria de preocupar, que ell m’ajudaria a resoldre els meus problemes, el marit tornarà a casa i el doctorSango també em va dir que també podria fer encantar l'embaràs. També em va dir que l’encanteri no és perjudicial per a mi ni és perjudicial per al meu marit. Vaig decidir provar i vaig fer tot el que em va dir que fes immediatament i em va fer l'encanteri. 2 dies després, el meu marit va tornar a casa i es va disculpar, dient que es sentia lamentable pel que m’havia costat i ara estem contents i convivint junts feliços. Dos mesos després, em vaig adonar que estava embarassada. Estic realment feliç ara perquè ja no sé què dir, però si esteu allà llegint això i teniu el mateix problema amb una relació o teniu dificultats per quedar-se amb marit o nòvio embarassat o amb problemes de qualsevol tipus, cosa que es troba fora de la potència mèdica, si us plau, poseu-vos en contacte amb Dr.Sango al seu correu electrònic és: spellspecialistcaster937@gmail.com

lilian nikky ha dit...

El meu nom és lilian N. Aquest és un dia molt alegre de la meva vida a causa de l’ajuda que el Dr.saguru m’ha prestat ajudant-me a recuperar el meu ex marit amb la seva màgia i encant. Vaig estar casat fa 6 anys i va ser tan terrible perquè el meu marit em va enganyar realment i buscava divorci, però quan vaig trobar un missatge de correu electrònic de Dr.saguru a Internet sobre com ha ajudat tanta gent a recuperar el seu ex. i ajudeu a arreglar la relació. i que la gent sigui feliç en la seva relació. Li vaig explicar la meva situació i després vaig buscar ajuda, però per a la meva sorpresa em va dir que m'ajudarà amb el meu cas i aquí estic celebrant perquè el meu marit ha canviat totalment per a bé. Sempre vol estar al meu costat i no pot fer res sense el meu present. Estic molt gaudint del meu matrimoni, quina gran celebració. Seguiré testimoniant a Internet perquè Dr.saguru és un autèntic escarpell. NECESSITEU D’AJUDAR-SE ENTRE DOCTOR DE CONTACTE SAGURU ARA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com o whatsapp +2349037545183 Ell és l’única resposta al vostre problema i us farà sentir feliços en la vostra relació. I també és perfecte en 1 AMOR ESPELL 2 WIN WIN BACK 3 FRUIT DE LA MULLER 4 PROMOCIÓ ESPELLIT 5 PROTECCIÓ ESPEL·LACIÓ 6 ESPECTACLE EMPRESARIAL 7 BON VELOCITAT DE TREBALL 8 LOTTERIA ESPORTIU I VOCALITZACIÓ DEL TREBALL.

Anònim ha dit...

EL MEU NOM ÉS UNA JACK, M’AGRADARÀ COMPARTIR EL MEU TESTIMONI SOBRE COM TORNAR LA MEVA DONA DESPRÉS DE LA DIVORÇ
la vostra ajuda, Dr.Pellar, ha canviat la meva vida realment. Des que vaig contactar amb ell per restaurar la meva dona i fer que la meva casa estigués tranquil·la, tot ha canviat a causa del vostre encanteri d’Amor, ara trobo felicitat i tranquil·litat. em vas donar l’esperança i em vas tornar a somriure a la cara quan vaig pensar que tot estava perdut. Em vaig posar en contacte amb drpellar@gmail.com a Internet per ajudar-me perquè la meva casa es va ensorrar realment i la meva dona ja no m'interessava. Vaig decidir buscar ajuda i vaig contactar amb el Dr.Pella
a Internet quan vaig conèixer aquest meravellós encanteri d’amor. em va dir què havia de fer i les coses que tenia per assegurar-me que pogués funcionar per a mi, es va posar tot el lloc i després em va assegurar que li donaria dos dies, que definitivament tornaria i tornaria el segon dia. quan em va dir i em va sorprendre el seu poder de control llançant un encanteri d’amor. gràcies, Dr.Pellar
la meva dona es divorciarà. Vam discutir i discutir sense interrupcions des del dia que vam concebre el nostre primer fill, sense amor i confiança, així que es va divorciar de mi. I tots aquests intents, vaig intentar diversos mitjans per recuperar-lo, també vaig provar diversos altres bruixots als Estats Units, però cap d'ells va poder restaurar la meva Julieta. Només fins que vaig contactar amb Dr.Pella em va garantir 48 hores urgents de repartiment i em va assegurar que la meva dona tornarà a estar amb mi. Us escric per agrair i profund agraïment per complir les nostres promeses i per haver utilitzat els meus superdotats i grans poders per portar-lo a casa. Em va emocionar saber que sou especialistes en connectar Lovers. Gràcies, Senyor, per l’ajuda en els pitjors moments de la meva vida, per haver estat un encantador encantador i per haver-me donat un encanteri d’amor que em va provocar tanta alegria en el meu matrimoni. La meva dona ha tornat i em promet que no em deixarà mai més. Si dubtes de la seva capacitat, confia en mi. Hauríeu d’assumir el risc. Et paga d’una manera que ni tan sols t’imagines. Si ara hi sou i necessiteu un poderós i urgent encanteri d’amor per restaurar el vostre antic contacte educat, Dr.Pella a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Chizobam, sóc de Mèxic, vull enviar informació important a tothom que estigui llegint ara, compte amb falsos encanteris, estic buscant ajuda des de fa més de 7 anys, ningú va poder ajudar-me. La meva dona em va deixar i vaig marxar amb un altre home, vaig estar 7 anys sola, fa uns dies vaig voler dir el testimoni d’una altra dama aquí a Internet que parla del Dr.Sango va dir que aquest home és un fantàstic encantador, així que jo Va tenir coratge i va contactar amb el Dr.Sango per obtenir ajuda i va ser tan amable que em va respondre immediatament i em va explicar els meus problemes i em va dir que no em preocupés, va dir que em portaria a la meva dona en 24 hores, em va sorprendre. i esperava abans, al cap i a la fi, he d’informar a tothom que va passar com un miracle que va trucar la meva dona i em va demanar que ho perdonés ... Ho perdono de seguida i li vaig dir al Dr.Sango que comparteixo el seu nom aquí a Internet i a les emissores de ràdio, per això ho faig ara, així que si algun de vosaltres necessita ajuda en la vostra relació, matrimoni o algun problema humà, poseu-vos en contacte amb ell per obtenir una solució. Us asseguro amb la meva vida que aquest home, Dr.Sango, és real i poderós. Poseu-vos en contacte amb ell: Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Sóc el senyor James de nom del CANADA i em sento tan beneït de nou en el meu matrimoni després que el doctor Peter tornés a la meva dona que es va separar amb mi durant dos anys. Tot i que tinc la boca per tot el cos, no n’hi haurà prou d’agrair al Dr. Pelar per la seva ajuda a la meva vida. El meu marit es va separar de mi durant dos anys i ha tingut dolor i agonia sense ella. Per tant, vaig buscar ajuda a tot arreu, però res no va funcionar fins que no volia dir que el doctor Pelar va contactar amb ell en línia. Li vaig explicar la meva situació i em va prometre que la meva dona tornaria a les meves 48 hores fins que el meu cor encara em bategés. Vaig creure en ell i em va preparar un encanteri i la meva dona em va trucar exactament quan va dir el doctor Pelar. Ella va plorar i va dir que em necessita de tornada i ara estem vivint feliços de nou durant els últims 9 mesos. Tothom que llegeixi el meu article que necessiti ajuda hauria de contactar amb Dr.Pellar
a través del correu electrònic drpellar@gmail.com Si sou allà que passa algun d'aquests problemes que s'enumeren a continuació, també és perfecte
(1) Vols que la teva ex torni?
(2) Sempre tens mals somnis?
(3) Vols ser promocionat a la teva oficina?
(4) Voleu que les dones / homes corrin després de vosaltres?
(5) Vols un fill?
(6) Voleu ser ric?
(7) Voleu que el vostre marit / esposa sigui vostre per sempre?
(8) Necessiteu ajuda econòmica?
(9) Has estat estafat i vols recuperar els diners perduts?
(10) Curació del càncer, infeccions sexuals, herpes i tot tipus de malalties (11) Voleu aturar els problemes de matrimoni i divorciats
(12) Rodament infantil
(13) Curs de trencament de generació
(14) Obtenir feina
15) Protecció espiritual
(16) Cura d’herbes
(17) L'encanteri de divorcis
(18) encanteri de matrimoni
(19) encanteri de ruptura
(20) encanteri de diners
(21) encanteri d’amor
(22) quedar-se embarassada
(23) Protecció empresarial
(24) Encanteri per problemes familiars
(25) Problemes del cas judicial Si necessiteu o voleu informació sobre encanteris o encanteris de diners, podeu resoldre aquest problema avui a Temple Spell Of Solution, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del següent correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

M’AGRADARÀ DE COMPARTIR LA MEVA EXPERIÈNCIA SOBRE COM TORNAR LA MEVA ESFERIDA DESPRÉS DE L’ACOLLIDA.
Estic molt feliç de compartir la meva experiència i testimoni de com vaig rebre ajuda de Dr.Sango. Sóc Mr.Paul d’Espanya. Vaig tenir una bonica família després del meu matrimoni; Vaig estar casat durant 6 anys amb la meva dona i de sobte va venir un altre home que em va estimar abans de començar a demanar disputes amb mi, va ser tan abusiu que quan intento dir-li la veritat sobre com se sent i sent. el que fa no és adequat per a la família, s’enfada molt i em colpeja amb tot el que veu al seu voltant. però encara la vaig estimar de tot cor, malgrat tot el que em va fer i la volia a qualsevol preu. Després es va presentar per divorciar-me tota la vida va ser destrossada i no sabia què fer, es va mudar de casa i em va abandonar a mi i als nens de 3 anys. Així que un amic meu molt proper em va parlar de l'encanteri d'amor de Dr.Sango per recuperar la meva dona, també va utilitzar l'encanteri d'amor de Dr.Sango per recuperar el seu antic nòvio que la va deixar abans. I em va dir que ara estan molt contents de la relació. I ella em va presentar la caixa d’encanteri, al principi vaig quedar sorpresa i espantada, així que vaig decidir provar. Tot i que no vaig creure en totes aquestes coses, quan va fer oracions especials i va emetre l'encanteri, vaig quedar tan sorprès que, després de 24 hores, la meva dona va tornar i em va demanar perdó, es va adonar dels seus errors, simplement no ho podia creure, de totes maneres tornem a estar junts i ara som de nou una gran família feliç com abans. Hem arribat a un acord amb Dr.Sango per informar la gent sobre la seva bona feina, per la qual cosa, si necessiteu ajuda, us aconsellem que us poseu en contacte amb el correu electrònic de Dr.Sango: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Juana, sóc de Mèxic
Estic molt agraït amb el Dr.Pellar per la gran tasca que ha fet per a mi i la meva família. Vaig estar casat durant 19 anys abans que una dona arribés i destruís el meu matrimoni i la meva família. Els darrers anys han estat tristos per a mi sense marit. Estic molt agraït i agraït amb el doctor Pelar perquè va fer la feina per a mi, el meu marit va tornar a mi i els nostres fills ens van demanar que el perdonéssim. Fins a la feina del Dr.Pellar, el meu marit em detestava. Estava molt molesta, frustrada i sola abans de tornar al meu marit. Sempre hi havia obstacles per a una altra dona. El doctor Pellar em va revelar que aquesta dona no permetia al meu marit i fins i tot em va posar malalt. Vaig trobar un metge per recomanació d’un amic, per al doctorPellar. al principi no estava segura perquè dubtava sobre el càsting ortogràfic. Aquella dama del meu marit només el protegia per mi. 2 dies després que el Dr.Pellar emetés l'encanteri, el meu marit estava amb mi. El meu marit em diu i em mostra quant m’estima i agraeixo al Dr.Pellar. La meva vida, vaig pensar, es va acabar, ara una vida feliç amb el meu marit i els nostres fills. Si us plau, si teniu problemes majors com jo, o fins i tot el divorci, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar immediatament. Ell canviarà la teva vida per sempre, i el millor de tot, les seves obres no fan mal a ningú. Contacteu immediatament per correu electrònic. Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

M'encantarà compartir la meva experiència amb vosaltres. Per tal de que pugueu aprendre i utilitzar-lo per resoldre el vostre problema, el meu nom és Verónica de Los Angelis.
Em dolia el cor i el meu cor es va trencar quan va sorgir un problema important en el meu matrimoni amb el meu marit fa set mesos. tan terrible que va anar al jutjat per divorciar-se. va dir que mai no volia quedar-me amb mi i que ja no m’estimava. Així que es va mudar de casa i em va fer dolor i jo i els meus fills. Vaig intentar tots els mitjans possibles per recuperar-lo després de molta pregària, però tot innecessàriament i em va confirmar que havia pres la seva decisió i que mai no volia tornar-me a veure. Així que una nit vaig tornar de la feina i vaig conèixer un vell amic que va demanar al meu marit. Així que li vaig explicar cada cosa i em va dir que l’única manera de recuperar el meu marit és visitar un encanteri anomenat Dr.Pellar perquè realment també funcionava per a ell. Tot i que mai vaig creure en ortografia, no vaig tenir més remei que seguir els seus consells. Després em va donar el correu electrònic de l’escriptor que estava visitant. Correu electrònic. Així, l’endemà al matí vaig enviar una carta a l’adreça que em van donar i l’escriptor em va assegurar que tornaria al meu marit en les properes 48 hores tan aviat com ho fes. Quina meravellosa declaració !! No m’ho vaig creure mai. Llavors, em va parlar i em va dir tot el que havia de fer. Aleshores, treballant per a mi i 48 hores després, em va sorprendre el meu marit, que no m’havia trucat durant els darrers set mesos, em va trucar per avisar-me que tornaria. Tan meravellós !! Així que va tornar aquell dia amb amor i alegria, demanant disculpes pel seu error i pel dolor que ell i els meus fills li havien causat. A partir d’aquell dia, la nostra relació va ser més forta del que havia estat abans amb l’ajuda del doctor Dr. Pelar. Així que us aconsello si teniu algun problema, poseu-vos en contacte i us garanteixo al 100% que us ajudarà.
Envieu-li un correu electrònic. Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Margarita, sóc d'Albània
El meu marit i jo ens casem ara des de fa uns 15 anys. Ens vam casar feliçment amb quatre fills, dos nois i dues noies. Fa 12 mesos vaig començar a notar el seu estrany comportament i unes setmanes després vaig saber que el meu marit estava veient alguna cosa. Va començar a tornar a casa tard a la feina, gairebé no es preocupava ni per mi ni per als nens. De vegades se’n surt i ni tan sols arriba a casa durant uns 2-3 dies. Vaig fer tot el possible per corregir aquest problema, però tot innecessàriament. Estava molt emocionat i necessitava ajuda. Un dia mentre navegava per Internet, vaig trobar un lloc web que em suggeria que el doctor Sango podia ajudar a resoldre problemes matrimonials, a restaurar relacions trencades i similars. Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va fer un encanteri. Dos dies després, el meu marit es va acostar a mi i es va disculpar pels errors que va cometre i va prometre que no ho tornaria a fer mai més. Des de llavors, tot ha tornat a la normalitat. tornem a viure junts feliços. Si necessiteu un canviador d’ortografia que pugui pronunciar un encanteri que funcioni realment, us recomano que contacteu amb ell. No us decebrà. Aquest és el seu correu electrònic. spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Amb molt de gust compartiré el meu testimoni aquí. Em dic Alejandraė. Sóc de kosovo. Em vaig casar amb el meu marit fa uns set anys, quan té problemes a casa, quan deixa de dormir al mateix llit, lluita amb petites coses, sempre arriba a casa tard a la nit, beguda massa i dorm amb altres dones, tret d’ell. . ell és el pare del meu fill i no vull perdre’l perquè hem treballat tant junts per convertir-nos en el que som avui. Fa unes setmanes, ara va decidir deixar-me a mi i als meus fills i estar amb un solter i ser dona és difícil. de vegades i així no tinc ningú a qui acudir i vaig tenir un cor de cor. Vaig trucar al meu millor amic i li vaig explicar totes les coses, i el meu amic em va parlar sobre el Dr.Sango, com la va ajudar a resoldre el problema entre ella i la seva pell. van estar entre ells tots aquests anys i va ser com un miracle com es van arribar els uns als altres. Em van dirigir al Dr.Sango i li vaig explicar tot a través del seu correu electrònic, de manera que em promet no preocupar-me que emetrà un encanteri i que tot torni a tornar a enamorar-nos i que el meu home fos governat per un altre. esperit femení, em va dir que el meu problema es resoldrà d’aquí a dos dies si crec que ho deia bé, així que em va parlar i dos dies després el meu amor va tornar demanant perdó que ara estic tan feliç. així que vaig decidir compartir la meva experiència amb totes les institucions que tenen aquest problema, per contactar amb el gran escriptor Dr.Sango al seu correu electrònic. spellspecialistcaster937@gmail.com

Teddy ha dit...

Necessiteu un préstec per pagar les factures de lloguer / pagament, iniciar una empresa o finançar un projecte? Podeu posar-vos en contacte amb aquest finançament del préstec on jo i el meu soci hem obtingut el nostre préstec (Steven Ryan Loan Finance) Correu electrònic: Stevenryanfinance@gmail.com o whatsapp: +1 (480)993-7165

Anònim ha dit...

El 12 de novembre de 2019, vaig rebre una carta de divorci de la meva dona per la meva infidelitat al nostre matrimoni durant els darrers 6 mesos. Vaig viure dues setmanes en desesperació i confusió fins que Alejandro Martínez em va presentar al Dr.Pellar després d’explicar-me la meva situació. El doctor Pellar em va fer entendre que quan hi ha vida hi ha esperança i la meva esperança de recuperar la meva dona va tornar a la vida. El doctorPellar em va preparar per a un poderós encanteri d’amor després que vaig contactar amb ell. I en 24 hores, la meva dona va tornar a casa i em va demanar que l’acceptés i vaig rebre una trucada del meu advocat per informar-me que la meva dona havia retirat el cas del divorci. Em va sorprendre i no m’ho podia creure. No és un miracle? Ajudeu-me a donar les gràcies a Dr.Pellar per la seva tremenda ajuda i per a aquells que necessiten ajuda no heu de dubtar a contactar amb Dr.Pellar a través del correu electrònic drpellar@gmail.com perquè us resoldrà el problema. Transmetre.
Com reconstruir la confiança trencada
Com superar el passat
Com tractar amb "No t'estimo"
Com arreglar el vostre matrimoni
Com arruïnar la seva aventura
Com evitar una separació
Com tornar a connectar amb la teva parella
Com perdonar i ser perdonat
Com canviar la vostra parella
A més de 5 avaluacions matrimonials
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
(3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) Cures d’herbes
(6) Voleu ser ric.
(7) Voleu que el vostre marit / dona sigui el vostre per sempre.
(8) Si necessita ajuda econòmica.
(9) Deixa que la gent obeeixi les teves paraules i compleixi el seu desig (10) Resolució de casos E.T.C
Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb Dr.pellar per trobar la millor solució als vostres problemes, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Gairebé vaig perdre la vida quan vaig descobrir que el meu marit estava veient una altra dona perquè no podia donar-li un fill durant 9 anys del nostre matrimoni. Em va trencar el cor i vaig començar a navegar per Internet per trobar una solució i vaig descobrir el doctor Pellar en un article escrit per (Elizabeth). Vaig contactar amb el doctor Pellar a través del correu electrònic a drpellar@gmail.com i li vaig dir tot el meu dolor. El doctor Pellar em va dir la seva paraula que el meu marit tornarà en 24 hores i que estaré embarassada d’aquí a un mes quan torni el meu marit. No crec en l'encanteri, però només ho intento i vaig obtenir el resultat tal i com ho va dir i avui, el meu marit i jo tornem a ser irrompibles amb la nostra noia a qui anomenem (JOY). És possible que estiguis passant per l'infern ara, però et dic que no durarà per sempre perquè el doctor Pellar està aquí per ajudar-nos a tots. Podeu xerrar amb ell al seu correu electrònic drpellar@gmail.com per obtenir una solució permanent.

Anònim ha dit...

la meva història és molt especial i única, no és com els molts anuncis que sempre veieu a Internet, també vull ser 100% honesta i sincera per a vosaltres que mai no hi pugui haver cap encanteri a Internet que ajudi a recuperar la vostra COMPLETA. TU, tret del doctor Sango, perquè només és 100% eficient, dinàmic i molt fiable perquè el 99,9% de la resta de rodes ortogràfiques no són reals i mai no us poden ajudar a resoldre els vostres problemes, sinó que complicaran el vostre estat actual D'acord. i poseu-vos en contacte amb Doctor Sango. EL MEU PROPIA ARTICLE / EXPERIÈNCIA HA DE SER: Em dic Niko Dominic. Voldria compartir el meu testimoni amb el gran públic sobre el que aquest home es deia Doctor Sango, acabat de fer per mi, aquest home acaba de tornar-me la meva perduda Ex WIFE amb el seu gran encanteri. Em vaig casar amb aquesta dona Julie, perquè portem més de quatre anys junts i ens estimem, però no em podia quedar embarassada i també donar-li tot el que necessitava. Ella em va deixar i va dir que ja no podia continuar. Ara estava buscant maneres de recuperar-lo fins que el meu amic em parlava d’aquest home i em donés un correu electrònic de contacte. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com PODEU UTILITAR ALGUNS PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELL O NO CREU. Quan vaig contactar amb aquest home sobre els seus problemes, va preparar aquest encanteri i em va portar Juillet i un mes després es va quedar embarassada de mi

Anònim ha dit...

Si us plau, llegiu i poseu-vos en contacte amb el doctor Sango si necessiteu un fort encanteri d’amor per resoldre una relació trencada.
Quan tenia sis mesos d’embaràs amb el meu segon fill, em vaig divorciar del meu marit. Des que el nostre bebè va quedar embarassada, estàvem en desacord i discutint, ella ja no tenia cap amor ni confiança en ell, així que es va divorciar de mi. I amb tots aquests xiulets, vaig intentar tots els mitjans diferents per recuperar-lo i també vaig provar unes rodes màgiques diferents al meu país, però cap d'ells va poder tornar a mi. Només el doctor Sango va garantir una recollida urgent de 48 hores de màgia i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair i agrair-vos per complir la promesa i per utilitzar el vostre talent i gran força per portar-lo a casa. Em va encantar saber que vostè està especialitzat en vincle d’amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un mag màgic tan gran i per haver-me donat la màgia de l’amor que em va provocar tanta alegria durant el meu matrimoni. El meu marit ha tornat i em va prometre que no em deixaria mai més. Si teniu dubtes de les seves capacitats, creieu-me. Hauríeu de ser capaç de fer-ho. Es fa bonificador de formes que ni tan sols podríeu imaginar. Si ara ets més fort i necessites una relació amorosa forta i urgent per tornar l’amable contacte amb el doctor Sango és l’única resposta per restaurar una relació o matrimoni trencats. contactar amb Doctor Sango mitjançant aquest correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

woodman ferdick ha dit...

Hola,
Donem tot tipus de préstecs. Vostè o la seva empresa necessiten cap tipus de préstec comercial, agrícola, d’inversió, hipoteca, projecte o negoci? En cas afirmatiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic per obtenir més detalls: ferdickwoodmanhelpfunds101@outlook.com

Anònim ha dit...

Mai vaig creure en una relació amorosa fins que vaig conèixer una amiga que em va explicar tot sobre el doctor Pelar que va venir amb el seu exnòvio, fins i tot quan em va dir que no la creia perquè pensava que també tindria la mateixa bici falsa. per treure’m els diners. Tot i que li vaig donar l’oportunitat d’explicar tot el que ha de dir sobre el Dr.Pellar, li vaig dir que hi ha molts enganyadors que volen agafar-nos els diners i mai no els faré víctima, tot i que el meu promès s’hauria de casar amb mi. a mi a pocs mesos, vaig esperar amb paciència un altre noi, però el vaig estimar molt. Ella em va dir que aquest Dr.Pellar no és fals que tingui raó i que ha ajudat molts a recuperar el seu amor, li pregunto com funciona aquesta ortografia i quins requisits he de fer per poder llançar el meu amor. jo? Ella em va dir que l’enviaria per correu electrònic a drpellar@gmail.com i que li havia de dir què vull. En realitat el vaig enviar i li vaig dir que necessitava de nou l'ex-noi i li vaig dir que era el meu amic qui em guiava cap a ell, per què dubto de la seva feina? Va dir que la seva feina és 100% segura i assegura que ningú mai va venir al seu temple i és el mateix. Em deia les paraules de les seves paraules, em va dir, i se’m va ocórrer una idea de com sé això de tot el que vam parlar abans. Va dir abans que em pogués trepitjar que havia de creure i confiar en ell i deixar altres escacs ortogràfics i que em esperaven amb paciència que, si puc dir que faci tot això, tornaré al meu bebè en 72 hores. Vaig dir que està bé, em vaig comprometre a treballar només amb vosaltres, després em va donar el formulari per omplir com ho vaig fer i l’enviava amb les meves fotos i imatges del meu antic amant. Em va contestar 30 minuts més tard i em va dir que els seus déus necessitaven alguna cosa per escriure'm i el meu problema és molt fàcil si puc oferir aquestes coses. Quan li vaig preguntar com puc aconseguir això i com puc enviar-lo a llançar el joc d’amor, em va dir que no m’hauria de preocupar del fet que el venedor estigués al meu propi país. obté-ho per mi. Aleshores, li pregunto quant costa comprar tots aquests productes? Em va dir el que li vaig enviar amb plena confiança. Al cap d'una hora després em va trucar i em va dir que el meu problema es va resoldre, així que vaig esperar 72 hores perquè el meu amor pregués per mi, com vaig fer segons les seves paraules quan eren cap a les 6 dels tres dies següents, el meu marit em va trucar i va dir que és a casa que vol veure’m ràpidament. Li vaig dir que esperava que tot fos bo que va dir que sí, quan li vaig dir que podia venir, el meu anterior va tornar a mi i li va demanar perdó que sabia què passava sobre ell. Ara estic tan contenta que he recuperat el meu amant de nou i planifiquem la nostra lluna de mel aviat, vaig trucar al Dr.Pellar i li vaig agrair molt i li vaig preguntar què ha de fer per ell com a gràcies, em va dir que oblidés i guardés la meva els diners que no estan després de diners, sinó per ajudar a la gent que necessita ajuda per allà, tot el que ha de fer és donar més testimonis sobre ell, de manera que les persones que hi hagi necessitat, també li enviaran el motiu pel qual un dia em donarà el meu testimoni. Que el vostre bon cavaller continuï beneint-lo i donant-li llarga vida i saviesa. AQUEST ÉS L'adreça de correu electrònic de Dr.Pellar drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

És amb molta alegria al cor que vull explicar aquest món sobre el doctor Pellar, que em va ajudar a recuperar el meu amant amb el meu poderós encanteri, el meu ex i jo quan vaig tenir malentesos que van provocar la nostra separació tot i que el demanava. diverses vegades per demanar perdó i portar-me enrere perquè sé que he estat ofès, però cada vegada que hi vaig sempre sento un dolor i un sofriment més profunds perquè sempre em camina cap a mi i no escoltaré el que he de dir, però jo, Un dia fidel, mentre navegava, vaig rebre un testimoni d’una dona que el problema no només era el meu, sinó també el del doctor Pellar. El doctor Pellarr la va ajudar amb l'encanteri que jo estava contenta i també vaig contactar amb el correu electrònic d'ajuda del doctor Pellar i després li va explicar la seva història, però l'únic que va dir va ser que et vaig esborrar amb les llàgrimes que vaig tenir la sort de tenir-te bé mentre ell promès i ara he recuperat el meu promès i tots dos vivim feliços sempre després. el doctor Pellarcan no té res a veure amb el seu encanteri i, només prometent-me, continuaré testimoniant en línia com el doctor Pellar m’ha ajudat. Si el vostre problema és més gran que el meu o menys, us garanteixo al 100% que el Dr.Pellare ho farà eventualment, poseu-vos en contacte amb el doctor Pellar per posar-vos en contacte amb ell sense haver de fer-li un correu electrònic. Enviar correu electrònic a drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

HA DE LLEGIR:
Hola, sóc Michael Traversa Després de 3 anys amb Helena, es va separar amb mi, vaig fer tot el possible per portar-la de nou, però tot es va malgastar. La volia tant per l’amor que tinc per ella, li vaig suplicar i li vaig prometre, però es va negar. Vaig explicar el meu problema al meu amic i em va suggerir que hauria de contactar més aviat amb un ruixador d’encanteri que podria ajudar-me a emetre un encanteri per recuperar-lo, però jo sóc del tipus que mai creia en encanteris abans, no vaig tenir més remei que Doneu-li una prova, vaig contactar amb la màquina ortogràfica al seu correu electrònic i em va dir que no hi havia cap problema, que tot estaria bé a les 24 hores, que el meu ex tornaria a mi en 24 hores després de llançar l'encanteri. encanteri i, sorprenentment, en 24 hores era al voltant de les 16.00 del 07.02.2020. Em va trucar Helena (la meva ex), em va sorprendre tant que vaig agafar el telèfon i només va dir que tenia molta pena per tot, i va acceptar tornar a viure amb mi. Vaig estar molt contenta i vaig anar a ella, així que vam tornar a viure junts feliços. Des d’aleshores, he promès que qualsevol persona que conec que té un problema de relació ajudarà a aquesta persona dirigint-los a l’únic encanteri real i poderós del càsting que m’ha ajudat amb el meu problema. Poseu-vos en contacte amb el doctor Sango al seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

"La meva vida ha tornat !!! Després de 14 anys de matrimoni trencat, el meu marit em va deixar i els nostres dos bessons. Vaig sentir que la meva vida s'acabava, em vaig suïcidar gairebé, em vaig deprimir emocionalment durant molt de temps. Però gràcies a el càlcul d’encanteri Doctor Sango, a qui vaig conèixer en línia un dia fidel mentre navegava per Internet buscant un bon càlcul ortogràfic que pogués resoldre els meus problemes, vaig trobar molts testimonis sobre aquest càsting ortogràfic particular. Alguns van testificar que havia restablert el seu amant Ex, altres van testificar que restablí l’úter, guarí l’herpes i altres malalties, d’altres van testificar que podia llançar un encanteri per aturar el divorci, etc. També vaig trobar un testimoni especial que va tractar a una dona anomenada Sonia, que va testificar sobre com va portar el doctor Sango. el seu amant Ex en menys de 7 dies va revertir els efectes del càncer dels seus nois i, al final del testimoni, vaig deixar l’adreça de correu electrònic del doctor Sango, després de llegir-los tots, vaig decidir provar el doctor Sangon.i li vaig explicar el meu problema. En només 3 dies el meu marit va tornar a mi i vam solucionar els nostres problemes, i som encara més feliços que abans. El doctor Sango és un home realment amb talent i no deixaré de publicar-lo perquè és un home meravellós ... Si tens un problema i estàs buscant un autèntic encanteri de càsting que resoldria tots els teus problemes. Proveu el doctor Sango en qualsevol moment, pot ser la resposta als vostres problemes. Aquí teniu el seu contacte spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

"La meva vida ha tornat !!! Després de 14 anys de matrimoni trencat, el meu marit em va deixar i els nostres dos bessons. Vaig sentir que la meva vida s'acabava, em vaig suïcidar gairebé, em vaig deprimir emocionalment durant molt de temps. Però gràcies a el càlcul d’encanteri Doctor Sango, a qui vaig conèixer en línia un dia fidel mentre navegava per Internet buscant un bon càlcul ortogràfic que pogués resoldre els meus problemes, vaig trobar molts testimonis sobre aquest càsting ortogràfic particular. Alguns van testificar que havia restablert el seu amant Ex, altres van testificar que restablí l’úter, guarí l’herpes i altres malalties, d’altres van testificar que podia llançar un encanteri per aturar el divorci, etc. També vaig trobar un testimoni especial que va tractar a una dona anomenada Sonia, que va testificar sobre com va portar el doctor Sango. el seu amant Ex en menys de 7 dies va revertir els efectes del càncer dels seus nois i, al final del testimoni, vaig deixar l’adreça de correu electrònic del doctor Sango, després de llegir-los tots, vaig decidir provar el doctor Sangon.i li vaig explicar el meu problema. En només 3 dies el meu marit va tornar a mi i vam solucionar els nostres problemes, i som encara més feliços que abans. El doctor Sango és un home realment amb talent i no deixaré de publicar-lo perquè és un home meravellós ... Si tens un problema i estàs buscant un autèntic encanteri de càsting que resoldria tots els teus problemes. Proveu el doctor Sango en qualsevol moment, pot ser la resposta als vostres problemes. Aquí teniu el seu contacte spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola a tothom!
Em dic Chris del Canadà. Estic aquí per testificar en nom d’aquest gran home que va aportar felicitat a la meva família després que l’amant Kim em deixés tres anys per un altre home i em va encantar molt Kim perquè va ser el primer amor que vaig intentar tot el que estava a punt de tornar-la a Kim. la meva vida, però la gent que vaig conèixer em va amagar i mentir. Així que normalment surto el dissabte a tallar-me els cabells a la barbacoa i obtenir alguna cosa. a la botiga quan escolten la ràdio, el programa (mentre tornava a la meva ex) i la gent va començar a parlar molt sobre el doctor Pelar sobre com aquest home va ajudar molta gent a portar un amant, així que de seguida vaig anar a l’home, que vaig conèixer al saló i li vaig explicar, va dir que hauria d’intentar contactar amb el doctor Pelar que parlava de la ciutat, i la gent es va posar en contacte amb ell, vam cercar immediatament a Internet i vam llegir coses fantàstiques sobre el doctor. .Pellar i una setmana em poso en contacte amb el Dr.Pellar immediatament, Dr.Pellar pellar va respondre al meu missatge per correu electrònic que vaig rebre a la trucada del Dr.Pellar i vaig compartir el meu problema amb ell, només em va dir, així que no he de preocupar-me que Estaria contenta que només em digués que li enviés alguns detalls que vaig fer i després em va comunicar que tot estaria bé a les 36 hores. Vaig estar tan contenta que el Dr.Pellar va fer la seva feina i no em va decebre, el meu amant. Kim em va venir amb llàgrimes i em va demanar disculpes perquè té l’esquí que em va fer patir profundament durant 3 anys, així que va decidir per demostrar que no torni a fer-ho mai, no em deixarà per cap motiu per tenir accés al meu compte i fer del parent per tota la seva voluntat. El més perfecte és que no pot passar ni un minut sense veure’m o cridar-me, estic molt agraït amb el doctor Pelar per tornar la sort que em faltava des de feia anys. Si us plau, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar per obtenir ajuda amb un home de confiança al seu correu electrònic drpellar@gmail.com
(1) Si vols que el teu ex torni.
(2) si sempre teniu mals somnis.
(3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Vols que les dones / homes corrin per tu?
(5) Si vols un nadó.
(6) [Voleu ser ric.
(7) Vol que el teu marit i la teva dona siguin teus per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Si voleu aturar el divorci.
10) Ajudeu la gent a sortir de la presó.
(11) Encants de casament
(12) Els encanteris miraculosos
(13) encanteris de bellesa
(14) DROGA DE PROFECCIÓ
(15) Màgia d’atracció
(16) Els encanteris del mal.
(17) Beso encanteri
(18) Elimineu els encanteris de nàusees.
(19) ESPORTS ESPECIALS GRATU FREETS.
(20) ÈXIT EN PROVES. (
21) L’encanteri per aconseguir aquells que t’estimen.
Si teniu algun problema, poseu-vos en contacte amb el metge al seu correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Estic molt emocionat que el meu matrimoni trencat s'ha restablert i la meva dona tornava després que ella i els meus dos fills m'haguessin deixat per un altre home. Després de 10 anys de matrimoni, la meva dona i jo vam estar en una baralla o l’altra fins que finalment em va deixar i es va mudar a Espanya per estar amb un altre home. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure la seva mare. Vaig intentar ser fort només pels nens, però no vaig poder controlar els dolors que turmentaven el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava molt enamorada de la meva dona. Cada dia i cada nit, penso en ella i sempre vull que torni a mi, estava molt molest i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc web que em va suggerir que el Dr.Pellar pogués ajudar a trobar la seva ex ràpidament. Així que vaig sentir com si ho hagués de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer i em va fer un (encanteri d’amor). 28 hores després, la meva dona em va trucar realment, va ser una sorpresa, com un miracle i va dir que em troba a faltar tant i als nens, tan increïble !! Així va tornar el mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i es va disculpar pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d’aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort que abans, tot gràcies a la doctora Pelar. Ell és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que el Dr. Casella real i potent potser, sempre pregaré molt temps per ajudar els seus fills en moments de dificultat, si esteu aquí i necessiteu el vostre ex o el vostre marit. s'ha traslladat a una altra dona o a la teva xicota potser és la teva dona, no ploris més, posa't en contacte ara amb aquest poderós caster. Aquí teniu el seu contacte: envieu-li un correu electrònic a drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Com va restaurar el meu matrimoni trencat amb l'ajuda del Dr.Sango Spell Un autèntic fabricant d'encanteris.
Sóc Mr.Leo, passen sis mesos des que em vaig separar amb la meva dona, emplenava un formulari de divorci, teníem un problema molt gran que estava fora del nostre control, vam arribar a esbrinar que tenia una relació amb un altre home. , així que es va allunyar de mi perquè la vaig preguntar, em va acomiadar, després de moltes disculpes i disculpes, em va deixar i es va negar a tornar-me. Vaig fer tot el possible per fer-la creure que encara l'estimo, però em va dir que era tot plegat entre nosaltres. així que vaig parlar amb un molt bon amic meu, un consell sobre què fer, em va dir que l’única manera com puc tornar-la és visitar un metge d’encanteri d’encanvisió anomenat Dr.Sango, així que sempre he sentit, però he de sentir-ho mai creure. de manera que vaig haver de contactar realment amb el mateix Dr.Sango, que em va assegurar que tornaria a la meva dona després d’una setmana del seu repartiment d’encanteri. i ella em va dir que pensava que tot aniria bé, sens dubte, un cop acabat el seu treball, jo no sóc el primer que he ajudat.
I així és com s’escriu i una setmana després s’envaeix, vaig quedar tan xocat veure la meva ex-dona, i disculpar-me. I és així com tots dos vam viure una vida feliç fins avui, la nostra relació és ara més forta del que abans.
Gràcies al gran Dr.Sango deletreja un home del nostre temps per ajudar-me a portar la meva ex-dona de tornada a casa.
Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb el Dr.Sango a través del seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Després de mantenir-me en relació amb ella durant nou mesos, va acabar amb mi, vaig fer tot el possible per portar-la de nou, però tot en va, la vaig voler
per tornar tant per l’amor que sento per ella, vaig suplicar amb tots, vaig fer promeses, però ella es va negar. Vaig explicar el meu problema a algú en línia i em va suggerir que es posés en contacte amb un encanteri en lloc de pitcher que em podia ajudar a un encanteri per tornar-lo a viure, però sóc l’home que mai va creure en l’encanteri, no vaig tenir més remei que provar, He enviat un correu electrònic a
i em va dir que no hi havia cap problema que tot anirà bé abans dels quatre dies, que el meu ex tornarà a mi abans dels quatre dies,
emetre l'encanteri i sorprenentment el segon dia era cap a les 16 hores. La meva ex em va trucar, em va sorprendre, vaig respondre a la trucada i tot el que va dir era que estava tan malament per tot el que va passar, que volia que tornés per mi perquè m’estima tant. Vaig estar tan feliç i la vaig acollir amb l’alegria d’esquinçar els ulls, qui va ser la manera com vam començar a viure junts i feliços de nou. Des de llavors, ho he fet
Promet que ningú que conec tingui cap problema de relació, ho seria
Ajudeu aquesta persona a ell o ella a fer referència a l'únic autèntic i potent poderós lletreig, Dr.Sango, que em va ajudar amb el meu propi problema i és diferent de tots els falsos que hi ha. Qualsevol persona podria necessitar l’ajuda del llançador d’encanteri, el seu correu electrònic és spellspecialistcaster937@gmail.com pot enviar-li un missatge de correu electrònic si necessita la seva ajuda en la seva relació o qualsevol cosa que emeti diferents encanteris fins que, com
(1) Si vols que el teu ex torni.
(2) si sempre tens malsons.
(3) Voleu ser ascendit a la vostra oficina.
(4) Voleu dones / homes que corrin després vostre.
(5) Si vols un fill.
(6) Voleu ser ric.
(7) Vols lligar la teva parella
teu per sempre.
(8) Si necessita ajuda econòmica.
(9) Cures d’herbes
(10) Si és possible que pugui satisfer el desig sexual de la seva dona a causa d'una erecció inferior.
(11) si la menstruació es nega a venir
el dia en què
suposem o més dels fluxos.
(12) si la seva feina es nega a pagar la seva gent,
dret?
(13) resoldre un problema del terreny i recuperar-lo.
(14) La teva família us enyora
no?
(15) Que la gent obeeixi les meves paraules i faci el meu.
(16) Teniu un baix nombre d’espermatozoides?
(17) Cas resolt E.T.C
Si necessiteu ajuda per algun d'aquests problemes, poseu-vos en contacte amb ell mitjançant el seu correu electrònic
spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Història REAL:
Em dic Mary, sóc d’Àustria, vull explicar al món com vaig obtenir ajuda d’aquest gran caster d’encanteri que em va trucar per tornar el meu marit i el meu encanteri per ser promogut al meu despatx i avui estic content amb el meu marit i la meva vida és fantàstica, el meu marit té 11 anys i estava amb una altra dona mentre jo patia la solitud, quina pena. Avui, ara sóc el gerent de la meva pròpia empresa i el meu exmarit em va tornar a demanar-me que ho perdonés per Dr.Sango, vaig obtenir les seves dades de contacte en línia d'una altra dona que també va compartir el seu testimoni. Vaig a compartir el meu bon treball a Internet per explicar la història de la ràdio, així que ara ho faig. Ell el va portar al meu marit que va deixar 11 anys en menys de 24 hores, és 100% real i honest. Així que si algun de vosaltres necessita ajuda de qualsevol tipus, crec i sé que Dr.Sango pot ajudar-vos a resoldre-ho al 100% i tornar a ser feliç com jo. spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola, em dic Grace, vull presenciar el gran que el Dr.Sango ha fet per mi. Mai vaig aprendre que podia tornar a l'amor després de viure bé durant 4 anys, navegant per la xarxa quan vaig veure una dona testificar sobre com m'havia ajudat amb el Dr.Sango. Al principi, la vaig veure com el que veia abans perquè em vaig posar en contacte. amb molts encanteris en línia que van acabar amb els meus diners, així que estava convençut que no tornaria a connectar-me. Ho vaig veure durant els dos dies següents veient la televisió, quan vaig veure que un home anomenat Harry estava donant un testimoni a la televisió sobre com fins i tot aquest Dr.Sango l'estava ajudant, així que quan vaig veure això, no tinc cap dubte que vaig contactar amb ell. de nou de seguida i li vaig explicar com el meu amant em va deixar 4 anys, així que em va dir que no es preocupés que el meu amor tornés a la setmana que ve i em digués tot el que necessitàvem per fer de seguida, que no el dubtava d’ell. en absolut perquè vaig veure l’evidència que aquest home era ell el gran que era com que havia d’esperar fins a les hores que em va dir, just després de final de setmana vaig rebre una trucada d’un número estrany, primer vaig ignorar la Truca però volia tornar a veure-ho és un missatge de text del mateix número, així que vaig haver de llegir-lo quan el vaig obrir, no puc creure l’aire en el que vaig veure, el text era del meu amor i vaig deixar els meus 4 anys dient que em sap greu haver de provar a triar la seva trucada perquè tornés a trucar, així que el vaig recollir plorava per telèfon demanant-li que li perdonés que ara està de nou Ady per quedar-me amb sempre, que està molt trist pel que m’ha fet. Vaig quedar tan sorprès i silenciós, així que li vaig dir que el perdonés, així que va venir a casa meva en les tres hores següents des del moment en què em va veure, va caure de genolls, pregant que li ho digués bé, així que vaig agafar. l’amant i el més sorprenent em va donar accés al seu compte bancari i ara em va comprar un nou Toyota Camry (cotxe) i estem planificant el meu casament ara estic feliç i tots dos estem contents ara gràcies a Dr.Sango per tot el seu Ajuda i demano a Déu que el mantingui viu per tu, de manera que sempre en el repòs cardíac us hauria d’ajudar, ja que vaig ajudar. Si voleu contactar amb ell per retornar la felicitat a la vostra des que va fer la meva, podeu contactar amb Dr.Sango a través del següent adreça de correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

LA MEVA CAMÍ DE VIDA TORNEM A LA NORMAL DESPRÉS QUE ENS CONTACTE AMB EL CASTER D’HORT
Hola a tots els que esteu aquí en aquest grup, em dic Eliza, sóc de Verona, vull compartir la meva història de vida aquí a Internet perquè la gent pugui entendre com vaig rebre ajuda del Dr.Pellar que em va portar una gran màgia. El marit de l'ex marit em va venir en 24 hores. El meu marit em va deixar per una altra dona durant més de 8 anys i l’estimo molt, busco ajuda a tot el món, però altres persones m’estan enganyant i ningú m’està ajudant, però la setmana passada vaig veure que una altra dona parlava. Dr.Pellar a Internet. així que vaig contactar ràpidament amb ell per demanar-li ajuda, la primera paraula que em va dir va ser que t’ajudaria amb els teus problemes. Vaig estar tan feliç dins de les 24 hores, el meu marit em va trucar per telèfon i em va demanar que li perdonés tot el dolor que em causava, avui he estat tan feliç i avui junts de nou. Li vaig dir al Dr.Pellar que compartiria el seu nom i informació de contacte a Internet per tal que la gent pogués aprendre més sobre ell, així que ho faig ara, per als que teniu el mateix problema o algun altre problema, contacteu amb el Dr. .Pel·leu avui i prendrà una decisió 100% al respecte. aquí teniu la seva informació de contacte Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Us heu trobat a faltar amor de la vostra parella o ex i que els voleu tornar? O, actualment, estàs divorciant i vols que la teva parella torni a tu? És possible cercar un encanteri espiritual o un avenç financer i familiar? Cal deixar de banda la meitat desitjada? Impacte per donar-li una oportunitat. Et sents atrapat per un company o un cap arrogant a l’oficina? Els influeix per donar-vos el control. Amb el llançament d'aquest encanteri, se li donarà el poder d'influir sobre la gent. Gairebé tota la gent! Si ho és, actualment pot influir en la cerca de feina per a l'entrevistador. Gairebé qualsevol situació es pot veure afectada. Una vegada que la màgia comenci a manifestar-se, es pot canviar la persona serà una intenció. No s’ha de fer res d’especial que espereu donar orientacions sobre com utilitzar la màgia. Pot passar immediatament o pot trigar una mica més, però aviat veureu que la gent començarà a veure les vostres coses. El Vudú Dr.Pellar deletifica els santuaris ancestrals del Dr.Pellar per assegurar el vostre futur.
Mentre tots aquests testimonis han estat realitzats per tota la gent d’aquí, no sóc una cosa mercantil.
(1) Si voleu que el vostre ex tornés.
(2) Per cuidar el VIH / SIDA o una malaltia similar
(3) Vull ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Vols que les dones / homes et segueixin?
(5) Si vols un fill.
(6) Ets empresari i vols guanyar contractes?
(7) Voleu que em vinculi amb la vostra parella
teu per sempre.
(8) Si necessita ajuda espiritual.
(9) Com us han enganyat i voleu recuperar els diners perduts.
(10) Aturar el divorci
11. Els encanteris de loteria / loteria guanyadors
12. Ortografia infantil
13. encanteri d’embaràs
14. Llibertat d’ortografia
15. L’amor a l’ortografia
16, encanteri desapareixent
17. encanteri humà invisible
18. Ortografia successora
19. encanteri de matrimoni
20. Venjança ortogràfica
21. encanteri de popularitat
22. Matar encanteri
Càncer 23. encanteri
24. Poder ortogràfic sobrenatural
25. encanteri de bogeria
26. Ortografia de préstecs de cases gratuïtes
27. Producció d’ortografia de pel·lícules i pel·lícules
28. Tuberculosi ortogràfica
29. Soltura de pes i ortografia corporal
Tingueu en compte que us enviem aquest encanteri
Ho hem llençat per a ús personal.
El que necessiteu és el vostre nom i aniversari.
Si teniu cap pregunta, ajudeu-vos o no dubteu a escriure l'adreça de correu electrònic de Doctor pellar: drpellar@gmail.com
Si us plau, heu d’esperar de 2 a 3 dies perquè completem la vostra màgia.

LANLAZAR MARCUS ha dit...

Hola,

Necessiteu un préstec urgent per solucionar les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs de 2.000,00 a 100.000.000,00, som fiables, potents, ràpids i dinàmics, sense cap xec de crèdit i oferim una garantia del 100% de préstecs exteriors durant el període d’aquesta transferència.

També hem emès un préstec tota la moneda amb un tipus d’interès del 3% per a tots els préstecs .... Si esteu interessats, torneu-nos a nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic de l’empresa.

Aquest correu electrònic: si us plau, torna-nos-hi, si t’interessa, a través de: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



Salutacions,

Senyor Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

Anònim ha dit...

El meu marit i jo hem estat casats des de fa uns 10 anys. Ens vam casar feliçment amb dos fills, un noi i una noia. Fa 6 mesos vaig començar a notar el seu estrany comportament i unes setmanes després vaig saber que el meu marit estava veient alguna cosa. Va començar a venir a casa tard a la feina, amb prou feines en tenia cura de mi o dels nens. De vegades se’n va i ni tan sols torna a casa durant uns 2-3 dies. Vaig fer tot el que vaig poder per solucionar el problema, però tot això innecessàriament. Em feia molta il·lusió i necessitava ajuda. Un dia mentre navegava per Internet, em vaig trobar amb un lloc que em va suggerir que Dr.Pellar podria ajudar a resoldre problemes matrimonials, a reconstruir una relació trencada i similars. Així, vaig sentir com si ho hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va fer un encanteri. Dos dies després, el meu marit es va apropar a mi i es va disculpar pels errors que va cometre i em va prometre no tornar-me a deixar mai més. Des de llavors, tot ha tornat a la normalitat. La meva família i jo tornem a viure feliços junts. Gràcies, Dr.Pellar. Si necessiteu un canviador d’ortografia que pugui pronunciar una ortografia que funcioni realment, us recomano que contacteu amb ell. No us decebrà. Aquest és el seu correu electrònic. Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Si us plau, llegiu com se sentia de vegades
He llegit tots els comentaris des del 2015. i una mica realment alleujats quan ningú que hi ha al voltant no experimenta res com aquest, de vegades sembla que en vareu experimentar un completament a tot el món, però aquí es mostren les experiències humanes reals i reals. t’adones que totes les emocions, les llàgrimes, el dolor, etc. - procés normal després de la separació, fins i tot si es triga molt de temps. És molt difícil posar-se d’acord quan ella te deixa sense cap motiu seriós, fins i tot la separació va acabar amb un simple petó als llavis, així que ni tan sols puc deixar de pensar en ell després de 4 mesos, deixar de pensar per què ho necessitava . Fins ara em desperto i me'n vaig a dormir pensant només en ella, per descomptat, hi ha dies en què tinc ganes de recuperar-me i tinc força per deixar anar tots els pensaments, però després ve l'endemà i tot s'acaba una altra vegada no puc deixar de seguir-la a l’espai social i allà sempre la veig viatjant després de iv. país, passant una bona estona amb els amics, etc., després em vaig emprenyar amb el pensament que era capaç de deixar-me anar i gaudir de la vida, i estic atrapat i no avanço si faig alguna cosa, realment no En experimentar plenament aquell moment, els meus pensaments es traslladen a un altre lloc. Estic sincerament contenta que ho vagi bé, no li desitjo res dolent i no li desitjaria mai res, però encara continua el "botó d'autocompassió", encara visc amb l'esperança que algun dia escrigui a jo i em pregunto, com faig, però semblen buides. , perquè no ens comuniquem completament després de la separació. Algú vol parlar, compartir pensaments o fins i tot intercanviar-los, però els amics que no han experimentat alguna cosa com aquesta no volen carregar constantment els membres de la família.
finalment, la meva xicota després va tornar a mi i m’estima més fins i tot millor que abans, però només és un home espiritual que m’ajuda i, si necessiteu alguna ajuda, no dubteu en contactar amb Dr.Pellar i contactar amb ell mitjançant aquest correu electrònic, drpellar @ gmail.com

Anònim ha dit...

Dr.Sango QUE ME VA AJUDAR A GUARDAR LA MEVA RELACIÓ.
Vull donar testimoni d’un gran i potent poderós castor que la meva dona em va deixar i els meus fills durant dos anys quan la vaig trucar, ens va deixar per una altra dona i quan la vaig trucar va dir que volia divorciar-me, que estava trist que vaig plorar. tota la nit vaig estar tan sola buscant alguna cosa en línia quan vaig trobar un assistent anomenat Dr.Sango, que va ajudar a molta gent a tractar els seus problemes, així que el vaig contactar sobre els seus problemes, em va dir que trigaria 24 hores i la meva dona. em tornaria. Vaig fer tot el que em va dir que fes. L’endemà, la meva dona va tornar de genolls i va suplicar que anul·lés el divorci que ara gaudim junts. Si necessiteu ajuda, podeu contactar amb l’assistent que m’ajuda a través del seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Bon dia per a vostres espectadors, em dic David, estic aquí per publicar un gran treball d'un encantador encantador que m'ajudarà a tornar a la meva xicota dins de les 24 hores. La meva xicota em va deixar per culpa d’un altre home i la necessitava tan enrere perquè l’estimo, tot em preocupava que no em podia concentrar en el treball. Estava buscant ajuda d’amics i familiars, però ningú va poder obtenir una resposta al meu problema fins que el meu veí no pensés en presentar-me aquest Doctor. Vaig contactar amb ell i li vaig obrir tot i em va donar paraules d’esperança i em va prometre que la meva xicota tornaria a mi en 3 dies. Vaig seguir totes les instruccions que em va donar i vaig veure que la meva xicota m’havia tornat als dos dies, ja que el metge li havia promès, la meva xicota era tan lleial, dolça i sincera. He de dir que és un miracle perquè mai no he tingut res, i realment em va funcionar. Els espectadors que busquen ajuda poden recórrer a l’home que m’ajuda. podeu posar-vos en contacte amb ell mitjançant el seu correu electrònic en qualsevol moment que necessiteu de la seva ajuda
aquest és el correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Mr.Paul, del Canadà.
Estava tan deprimida quan el meu amant em va deixar per un altre home després que feia 8 mesos que sortíem, vaig intentar demanar-li que tornés a mi, ella es va negar només perquè aquell nou home és molt ric que jo i recentment va comprar un nou El Toyota Camry 2020, aquest va ser el motiu pel qual la meva xicota em va deixar i seguir l’home només per culpa dels diners, què passa amb la excavadora d’or i va dir que ja no tenia cap sensació per mi. Al cap i a la fi, es va convertir en un home trist després de tot l’amor que compartíem en el passat, no podia imaginar la meva vida sense ella, perquè el meu amor per ella no tenia preu per comerciar per qualsevol motiu un dia mentre navegava per internet, Vaig veure un comentari al respecte amb el poder de tornar a un amant i vaig decidir provar-me a mi mateix contactant amb ell i de seguida vaig respondre i vaig explicar el que estava passant i vaig dir que l'altre noi utilitzava l'encanteri de vudú a. ella, així que em va deixar per ell malgrat la meva cura per ella i em va prometre que m'ajudaria a recuperar el meu amant i, a més, m'ajudaria a donar-li un encanteri mort perquè no pogués lluitar-me en el futur i després del 4 dies que la meva xicota m’esperava per tornar de la feina i, quan vaig arribar a casa aquell dia, va començar a demanar que va dir que sentia que no sentia mai què li havia passat i és com un miracle i una màgia. gràcies, doctora, ara estic contenta amb la meva xicota i ara tot va bé. Si necessiteu ajuda del metge que m'ajudi a recuperar la meva nòvia, poseu-vos en contacte amb ell mitjançant el seu correu electrònic
drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Jerry, sóc d'Espanya al continent europeu
La meva dona es va trencar amb mi fa 3 mesos i em va obligar a signar papers de divorci, i tenia un cor completament trencat. I no podia tornar a cap forma emocionalment. Gràcies a Déu per aquest meravellós i brillant encanteri que ha arribat al meu rescat. Uau! Aquest encanteri em va ajudar molt i em va garantir un repartiment urgent de l'encanteri durant 24 hores, que vaig acceptar. Xocant! Aquest mes, l’1 de juny de 2020, la meva dona em va trucar amb moltes disculpes després de 48 hores, cosa que em va tranquil·litzar, i va fer tot el possible per retirar els papers de divorci que ja havien estat en marxa amb el poder d’aquest miracle treballador de la màgia. Algunes persones van testificar que aquest ruixador de l'encanteri va tornar a portar al seu amant Ex, altres van testificar que restaura l'úter, cura el càncer, el virus de l'herpes simple i altres malalties, moltes gràcies, Senyor, pels vostres poderosos encanteris. les expressions no són suficients per agrair. Si necessiteu ajuda, no dubteu en contactar amb el metge a través del seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Carl des de Mèxic
La meva xicota es va trencar amb mi fa 5 mesos perquè sentia com si estigués enganyant amb la seva amiga, vaig provar tot el que podia explicar-li, però ella va pagar les orelles sordes, em vaig emocionar emocionalment perquè la vaig estimar realment fins que vaig veure una publiqueu a Internet sobre l’home de Déu, que ajuda la gent a recuperar l’amant perdut, en un primer moment vaig dubtar que fos real perquè mai vaig creure en una cosa així, però vaig decidir provar-ho, vaig contactar amb ell i li vaig dir, què hauria de fer? fes, i ho vaig fer, després va fer un encanteri per a mi. El procés d’encanteri per unir els amants és molt senzill i funciona desinteressadament a la gent de la mateixa manera que va restablir la meva relació en 48 hores i la meva xicota em va trucar ahir i em va suplicar de nou si necessita ajudeu a solucionar la vostra relació o problema de matrimoni. Heus aquí l’home de Déu a través del seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Mary Gab ha dit...

La meva dona i jo estem casats els últims 15 anys i tenim una bella filla de 12 anys. Al llarg de tot ha estat una història amorosa i realment no estimo a ningú més al món que a mi.

Al començament vam tenir una vida dura amb problemes financers, però ara ens passen els problemes i vivim una vida molt còmoda durant els darrers 5 anys. Passem molt de temps junts i realment vam tenir zero problemes fins fa un any.

El juliol passat, vam anar a un hotel un cap de setmana i quan vam tornar, la meva dona em va confessar plorant que havia començat a fumar. Vaig reaccionar molt malament (ara me n’adono) i vaig intentar empènyer-la a deixar-ho, sempre perquè m’importa. L’últim any vam tenir 6 incidents on vam tenir grans baralles sempre pel mateix motiu. Com que no fumava a la casa, fumava a la feina. Els caps de setmana visitava una xicota que viu al costat de casa on aniria mitja hora a fumar.

Els nostres caps de setmana es van estressar a causa del seu hàbit neW i fa un mes va recollir les seves coses, va llogar un pis i es va traslladar. Estava fora amb la meva filla quan això va passar i quan vaig arribar a casa i vaig veure que li faltaven les coses, bàsicament vaig caure. Durant 2-3 setmanes vaig cometre tots els errors de suplicar i plorar, però el seu cor es va endurir que no em va poder creure com em tractava.

La setmana passada vaig decidir anar de vacances amb la meva filla. La meva dona no es va posar en contacte amb mi durant aquesta darrera setmana, però es posa en contacte amb la nostra filla al matí i a la nit fent-li missatges de text, vaig fer tot el que vaig poder per recuperar-la, però sé de forma correcta. una dona que comparteix algunes notícies sobre un home poderós que l'ajuda a portar pau a casa seva, vaig quedar tan impressionat amb el testimoni i vaig decidir provar-ho. Explico tot el meu problema al doctor ALAM ... ell promet ajudar jo i ho vam fer com va prometre, heus vist que la meva dona torna a suplicar, fins i tot ha deixat de fumar .. pot ser lloat el seu nom. gmail.com o truca al whatsap + 2348115720823.gràcies per compartir la meva història.
correu electrònic dralahalah@gmail.com trucar o whatsapp: +2348115720823

Mary Gab ha dit...

ESTÀ EXCIT DE QUE EL MEU matrimoni fratern ha estat restaurat, el meu marit ex torna enrere després que em deixi i els meus dos fills, per a una altra dona, vaig ser molt feliç de reunir DRAM ALAM, com va ajudar moltes persones per portar la pau a casa seva LI VA CONTACTAR PER AJUDAR, AIXIS ÉS COM M’AJUDARÀ A PORTAR PAU A LA MEVA CASA PODEU FER EL SEU NOM QUE PAGUI I HONORI .. MOLTES GRÀCIES PER EL QUE MÉS, MAI MAI PENSARÀ QUE LA MEVA MARE VOLS TORNAR A MÍ TAN RÀPIDAMENT. EL MÉS GRAN DEL MÓN.I SI ESTÀ AQUÍ TENIU AQUEST TIPUS DE PROBLEMA, VOLS QUE LA SEVA EXPEDIENT POR TORNAR A VOLTAR-SE DEIXAR DE CRITAR ANYMORE LA SOLUCIÓ ESTÀ AQUÍ CONTACTE DRAMAM EMAIL dralahalah@gmail.com o truqui o whatsapp + 2348115720823 gràcies.

carlos oscar ha dit...

Sabeu que podeu guanyar beneficis diaris, setmanals o mensuals amb la comoditat de casa vostra? CARLOS INVESTMENT està aquí per realitzar el vostre somni de convertir-se en milionari de bitcoin, aquesta empresa implementa les millors pràctiques de negociació i guany al mercat de divises i també ofereix plans d'inversió adequats per a aquells que vulguin participar en aquest.


Aquí teniu els plans d’inversió

Invertiu 300 $ Guanya 3000 $ en 7 dies
Invertiu 500 dòlars Guanya 5000 dòlars en 7 dies
Invertiu 1000 dòlars Guanyeu 10000 dòlars en 7 dies
Invertiu 2000 $ Guanya 20000 $ en 7 dies
Invertiu 5.000 dòlars Guanyeu 50000 dòlars en 7 dies


Si esteu interessats en aquesta oferta d’inversió, només cal que contacteu al correu electrònic: tradewithcarlos2156@gmail.com o al text +15022064419

Anònim ha dit...

Em dic Marian Philip, vinc de Polònia i la comparteixo amb la base mundial de la meva història de la vida real, vull que el món conegui el doctor Pellar, un gran home poderós i honest, vaig tenir problemes amb el meu marit i es va divorciar de mi, només perquè no tenia fills per a ell després de nou anys de matrimoni, i busco ajuda a tot arreu, sé que algú em pot ajudar i vaig veure un anunci a Internet que la senyora va compartir quan Vaig parlar del Dr.Pellar sobre com va obtenir ajuda d'ell en 24 hores, vaig contactar ràpidament amb el DrPellar i em va dir que m'ajudaria amb el meu problema en 24 hores, no estava segur de les seves paraules fins que va portar el meu marit va tornar en menys de 24 hores i des que va tornar el meu marit, sóc la dona més feliç del món, ara sóc un nen embarassat, avui declaro perquè li vaig dir al doctor Pellar que informaria del món sobre ell i fins i tot aquells que necessiteu una solució als problemes de la vostra vida, poseu-vos en contacte amb ell avui mateix i prepareu la vostra pròpia solució a través de: drpellar@gmail.c om

Anònim ha dit...

Prometo compartir aquest testimoni a tot el món tan aviat com el meu amic torni a mi, i avui voldria agrair al doctor Sango amb tot el respecte per haver portat alegria i felicitat a la meva relació i a la meva família. Vull informar-vos que hi ha un encanteri màgic que és real i real. Mai no vaig creure en cap d’aquestes coses fins que no vaig perdre el meu amic. Vaig necessitar ajuda fins que vaig trobar un encanteri fantàstic en un encanteri. I em va conjurar un encanteri d’amor i em va assegurar a RedHat que recuperaria el meu amic dins dels dos dies posteriors a l’alliberament de l’encanteri. Tres dies més tard, em va sonar el telèfon i, de manera sorprenent, va ser el meu amic que no m’havia trucat durant els darrers 6 anys, que es va disculpar per haver-me trencat el cor i em va dir que estava preparat per ser la meva columna vertebral durant la resta de la seva vida. jo. El doctor Sango el va alliberar per saber quant l’estimo i el vull. I va obrir els ulls per imaginar quant compartíem. Quan escric aquest testimoni, sóc la noia més feliç del món i el meu amic i jo vivim una vida feliç i el nostre amor ara és més fort que abans de la ruptura. Per això vaig prometre compartir el meu testimoni a tot l’univers. Gràcies al Dr. Sango per l’excessiva feina que va fer per mi. A continuació es mostra l'adreça de correu electrònic de cada situació que travesseu, pot ser un desànim i us asseguro que, tal com va fer per mi, definitivament us ajudarà. correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Sóc Angela Castor. Tinc 43 anys i em vaig casar als 25 anys. Només tinc dos fills i visc feliç. Després de cinc anys de matrimoni, el comportament del meu marit s’ha tornat tan estrany que no entenc molt el que va passar. Va fer maletes de casa en casa d’una altra dona i l’estimo tant que jo també
Mai vaig somiar amb perdre’l. Vaig fer tot el possible per assegurar-me que el meu marit tornés a buscar-me, però en va, vaig plorar i plorar i vaig buscar ajuda. Ho vaig parlar amb la meva millor amiga Alison i em va dir que em podria ajudar. Ella em va parlar d’un home anomenat Dr.Sango, em va dir que era un home molt gran i un home real en el qual es podia confiar i que no hi havia res d’ell que tingués relació amb l’amor i l’embaràs que no pogués resoldre. jo com va ajudar-la i infinitat de persones a reconstruir la seva relació. Vaig contactar ràpidament amb la seva adreça de correu electrònic, li vaig explicar tots els meus problemes i em va dir que no hauria de tenir por que tots els meus problemes estiguessin bé. De moment, estic molt content d’haver recuperat el meu marit amb l’ajut del doctor Sango i vivim feliços amb tant d’amor. Sincerament, un home és molt bo i si busca ajuda per restaurar el vostre matrimoni o relació, poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

El meu exnòvio em va abandonar fa 6 mesos després que l’acusés de veure algú altre i d’insultar-lo. Vull que torni a la meva vida, però es nega a contactar amb mi. Estava tan confós i no sabia què fer, el meu amic em va obsequiar amb un encanteri d’amor de l’ÀRAB, el doctor Pella, que va llançar un encanteri d’amor per reunir relacions trencades i matrimonis, al principi va dubtar si era cert, però va decidir provar-ho. quan em poso en contacte amb aquest llançador d’encanteri a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com, em vaig llançar un encanteri que va restaurar el meu ex en un termini de 24 hores, ens vam tornar a reunir, contactem amb aquest llançador d’encanteri per tenir problemes matrimonials o de relació, contacteu amb ell per obtenir una millor comprensió. a través del correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

El meu exnòvio em va abandonar fa 6 mesos després que l’acusés de veure algú altre i d’insultar-lo. Vull que torni a la meva vida, però es nega a contactar amb mi. Estava tan confós i no sabia què fer, el meu amic em va obsequiar amb un encanteri d’amor de l’ÀRAB, el doctor Pella, que va llançar un encanteri d’amor per reunir relacions trencades i matrimonis, al principi va dubtar si era cert, però va decidir provar-ho. quan em poso en contacte amb aquest llançador d’encanteri a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com, em vaig llançar un encanteri que va restaurar el meu ex en un termini de 24 hores, ens vam tornar a reunir, contactem amb aquest llançador d’encanteri per tenir problemes matrimonials o de relació, contacteu amb ell per obtenir una millor comprensió. a través del correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Em dic Lucie Florence, mai crec que la meva relació amb un ésser estimat es resoldrà mai. el meu amant, anomenat James, em va fer fora de casa i va portar una altra dama que creia que era la millor per a ell ara. fins que un dia em va trucar un amic de la ciutat que el meu marit anava a una cita amb una altra dona de la ciutat, li vaig dir que també em va sorprendre perquè des que James em va deixar, gairebé no em pensa i em crida. Al cap de pocs dies, la meva xicota que va trucar a Married em va trucar i em va dir que havia trobat un home molt poderós i que era un gran herbolari de l'àrab, segur que tots sabem que l'àrab està beneït amb tants poders herbaris que utilitzen ajuden a molta gent, de manera que em va dir que l'home es diu DR Pellar, de manera que em reenviava el seu correu electrònic. adreça de correu electrònic perquè pugui contactar amb ell per obtenir ajuda, de manera que realment em va enviar un correu electrònic de DR Pellar. de correu electrònic i em vaig posar en contacte amb ell aquell dia fidel. al cap d’un temps em va enviar una carta per dir-me que el meu marit em tornaria si només cregués en la seva feina, així que al cap de 48 hores em va trucar James i em va demanar que el perdonés per tot el que em va fer ... em va suplicar que m'hagués trencat el cor i prometés no deixar-me anar mai. ara jo i James ara tenim previst casar-nos el més aviat possible. ens torna amb un poderós encantament d'amor i enlluernats per l'encanteri de Jaume, ens alegrem i ens alegrem. poseu-vos en contacte amb el Dr.Pellar per aquest correu electrònic. drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

El meu nom és Maria Lock, vull compartir els meus testimonis amb el públic en general sobre el que aquest home va anomenar el Dr. Pellar, que acaba de fer per mi, aquest home acaba de portar el meu exmarit perdut amb el seu gran encanteri en 48 hores.
Estava casat amb el meu marit Micheal simpàtic, portem molt de temps junts i ens estimem però quan fa 2 anys que no puc donar-li un fill em va deixar per una altra dona i em va dir que ja no pot. continuar. Va dir omg, estava frustrat i sense esperança, llavors vaig començar a buscar la manera de recuperar-lo fins que un amic meu em va parlar d’aquest home i de com va ajudar a persones de tot el món amb diferents problemes, al principi no Vaig pensar, ho vaig ensenyar durant dos dies fins que vaig decidir provar-ho.
Vaig contactar amb aquest home i li vaig dir tots els meus problemes i el que volia que fes per mi, em va dir que els meus problemes es resoldrien en 48 hores i que es compliria tot el meu desig, era escèptic, però aquí està dins de 48 Aquest home no només va denunciar el meu marit perdut en 48 hores, sinó que també vaig perdre el període després d’un mes i vaig anar a fer una prova i el resultat va ser que vaig demostrar que estava embarassada. Estic feliç avui com a mare d’un fill, gràcies una vegada més al gran doctor Dr.Pellar pel que va fer per mi.
Si esteu passant per algun d’aquests problemes o teniu problemes de VIH a la vostra vida o per qualsevol tipus de malaltia, poseu-vos en contacte amb ell per obtenir ajuda, al seu correu electrònic privat: drpellar@gmail.com
.

Anònim ha dit...

El meu marit va marxar de casa per instal·lar-se amb una altra senyora que va conèixer al supermercat i va tenir una aventura amb ella. Em va enviar els papers de divorci. No vaig acceptar el divorci perquè l’estimo molt. No vull que la meva família es trenqui. Sospitava que la dama feia servir un encanteri per lligar el meu marit perquè no pogués tornar a la seva família. Buscava consells sobre com salvar el meu matrimoni del divorci. Em vaig trobar amb un comentari que diu que la doctora Sango la va ajudar a recuperar el seu marit després de diversos mesos de ruptura ”i vaig agafar el correu electrònic que es presentava al comentari. Ens vam comunicar i em van ajudar tot i que no va ser tan fàcil. El meu marit va tornar sol i va cancel·lar el divorci que va presentar i és encara més amorós i afectuós que abans. Tot gràcies al Dr.Sango si necessiteu ajuda del Dr.Sango, poseu-vos en contacte amb ell al seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

fatima ha dit...

Com vaig tornar al meu ex marit amb l'ajut d'un encanteri real i eficaç de la Dra. Sunny Em dic Olivia Alax, mai vaig pensar que tornaré a somriure, el meu marit em va deixar amb dos fills durant un any, van fracassar tots els esforços per recuperar-lo. Vaig pensar que no el tornaré a veure fins que no vaig conèixer una senyora que es deia Maria, que em va parlar d’una llançadora d’encanteris que es deia la doctora Sunny, em va donar la seva adreça de correu electrònic i el seu número de mòbil i vaig contactar amb ell i em va assegurar que dins 48 hores el meu marit tornarà a mi, en menys de 48 hores el meu marit va tornar a demanar perdó dient que és el treball dels diables, de manera que fins ara estic sorprès d’aquest miracle, no ho podia concebre però tan aviat a mesura que es va llançar l'encanteri, em vaig quedar embarassada i vaig donar a llum al meu tercer fill, si necessiteu ajuda per a ell, podeu posar-vos en contacte amb ell a través del correu electrònic: drsunnydsolution1@gmail.com o WhatsApp o trucar-lo ara: +2348082943805
El doctor Sunny també cura:
1. VIH / SIDA
2. HERPES 1/2
3. CÀNCER
4. ELA (malaltia de Lou Gehrig)
5. Hepatitis B
6, embarassada

Anònim ha dit...

Përshëndetje Emri im është 'Muhammed Salah' thjesht dua të ndaj përvojën time me botën se si unë e ktheva dashurinë time dhe e shpëtova martesën time ... Unë isha i martuar për 7 vjet me 2 fëmijë dhe ne jetuam të lumtur derisa gjërat filluan të bëhen të shëmtuara dhe ne u përleshëm dhe argumente pothuajse çdo herë… u përkeqësua në një moment që ajo bëri kërkesë për divorc ... Unë u përpoqa më të mirën time për ta bërë atë të ndryshojë mendjen e saj dhe të qëndrojë me mua, sepse unë e doja atë me gjithë zemrën time dhe nuk doja ta lija, por gjithçka thjesht nuk punoi… ajo u zhvendos nga shtëpia dhe akoma shkoi përpara për të bërë kërkesë për divorc… Unë u përgjërova dhe provova gjithçka, por gjithsesi asgjë nuk funksionoi. Përparimi erdhi kur dikush më prezantoi me këtë magjepsës të mrekullueshëm, të madh që më ndihmoi përfundimisht… Unë kurrë nuk kam qenë adhurues i gjërave si kjo, por thjesht vendosa të provoja pa dëshirë sepse isha i dëshpëruar dhe nuk lashë asnjë zgjedhje… Ai bëri lutje të veçanta dhe përdori rrënjë dhe barëra ... Brenda 7 ditësh ajo më thirri dhe më erdhi keq për gjithë traumën emocionale që më kishte kushtuar, u zhvendos përsëri në shtëpi dhe ne vazhdojmë të jetojmë të lumtur, edhe fëmijët janë të lumtur dhe ne po presim fëmijën tonë të tretë. Unë e kam prezantuar atë me shumë çifte me probleme në të gjithë botën dhe ata kanë pasur një lajm të mirë… Thjesht mendova se duhet të ndaja përvojën time, sepse besoj shumë se dikush atje ka nevojë it Mund ta dërgoni me email përmes tij (drpellar@gmail.com) Mos u dorëzo akoma, ndryshimi midis 'Zakonshëm' dhe 'Jashtëzakonshëm' është 'Jashtëzakonisht' kështu që bëj përpjekje shtesë për të shpëtuar martesën / lidhjen tënde.

Anònim ha dit...

Hola, el meu nom és "Muhammed Salah", només vull compartir la meva experiència amb el món sobre com vaig recuperar el meu amor i vaig salvar el meu matrimoni ... Vaig estar casat durant 7 anys amb 2 nens i vam viure feliços fins que les coses van començar a ser lletges i vam tenir baralles i arguments gairebé cada vegada ... va empitjorar en un moment en què va sol·licitar el divorci ... Vaig fer tot el possible per fer-la canviar d'opinió i quedar-se amb mi perquè l'estimava de tot cor i no volia perdre-la, però tot només no va funcionar ... es va mudar de casa i, tot i així, va continuar demanant el divorci ... Vaig pledar i ho vaig intentar tot, però res no va funcionar. L’avenç es va produir quan algú em va presentar aquest meravellós i fantàstic llançador d’encanteris que finalment em va ajudar ... Mai no he estat fanàtic d’aquestes coses, sinó que vaig decidir provar a contracor perquè estava desesperat i no em vaig quedar amb més remei ... Va fer oracions especials. i va utilitzar arrels i herbes ... Al cap de 7 dies em va trucar i es va lamentar de tots els traumes emocionals que m'havia costat, es va tornar a casa i continuem vivint feliços, els nens també estan contents i esperem el nostre tercer fill. L'he presentat a moltes parelles amb problemes a tot el món i han tingut bones notícies ... Només he pensat que hauria de compartir la meva experiència perquè crec que algú ho necessita ... Podeu enviar-lo per correu electrònic a través de (drpellar@gmail.com) No us rendeixi, la diferència entre "Ordinari" i "Extraordinari" és "Extra", així que feu un esforç addicional per salvar el vostre matrimoni / relació.

Andrew Elizabeth ha dit...

TESTIMONY OF HOW I GOT MY LOAN AT 1% FROM ( FEDERAL CREDIT UNION) +14357764622

Compliment of the day to everyone here, My name is Andrew Elizabeth, without booking, I would recommend working with "federal credit union" for any kind of loan without booking, I was in financial crisis and needed a loan of € 45,000, I tried all the banks and some other lending company and i could not get approval, then i decided to try again, i contacted "federal credit union" for help, i could say they are the type of person i could trust to help make the best decision for me and my family, fortunately for me I was given a loan successfully, even with or without security, but without credit check and their services are fast, reliable and trustworthy.

Do you find it difficult to obtain capital services from local banks and other financial institutions? Are you having a little trouble with unpaid bills and do not know which way to go or where to return? What about finding a reputable debt consolidation company that can help you reduce your monthly installment so that you have affordable repayment options as well as room to breathe when the end of the month arrives and the bills have to be paid? "Mitch Fast Loans" is the answer, they offer loans with a very affordable interest rate of 1%, interested person should contact them via E-mail: federalcreditunion90@gmail.com WhatsApp: +14357764622

Anònim ha dit...

Com puc explicar això al món que hi ha un home que es diu Quan finalment vaig trobar testimonis d’aquest bruixot Dr. Sango, com moltes persones que ajudaven a recuperar els meus amants i es van trencar a casa, vaig contactar-hi perquè la meva xicota, a qui estimo de debò amb tot el cor, de sobte canvia i em gira d’esquena i m’odia sense cap motiu quan va sortir de casa i després va sentir que vivia amb un altre home, un comportament tan estrany com si la manipulessin, em bloquejava a tots les seves xarxes socials i jo no podia comunicar-me amb ella. Tenia moltes ganes de recuperar la meva xicota. Busco ajuda dels seus amics i familiars propers, però no puc tornar. Després de parlar amb el doctor Sango, em va dir les coses necessàries que havia de fer i, després de 2 dies, per sorpresa meva, vaig seguir les seves instruccions, la meva xicota em va trucar per portar-lo a casa i des de llavors vivim tranquil·lament, contacta amb el gran espiritual home Dr.Sangoon seu. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com
intenteu contactar amb el metge espiritual si teniu alguna dificultat al lloc de treball o a la vostra família. gràcies
Em dic Anthonio

Anònim ha dit...

Esteu aquí i necessiteu ajuda per mantenir la vostra relació i recuperar l’antic amant? contacte: el doctor Pellar és sens dubte un dels millors llançadors d’encanteris d’Internet i el resultat és una garantia del 100%.
Em dic Loveth. Després de cinc anys de matrimoni, el meu marit i jo vam tenir una o altra baralla abans que finalment em deixés i es traslladés a viure amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida havia acabat i els meus fills pensaven que no tornarien a veure el seu pare. Vaig intentar ser fort només per als nens, però no vaig poder controlar els dolors que turmentaven el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava realment enamorat del meu marit. Cada dia i cada nit penso en ell i sempre vull que torni a mi, estava molt disgustat i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc que suggeria que el doctor Pellar podria ajudar-me a tornar. ràpid. Per tant, vaig sentir que hauria de provar-ho. Vaig contactar amb ell i em va dir què havia de fer i ho vaig fer llavors em va fer un encanteri d’amor. Després de 24 hores, el meu marit em va trucar realment i em va dir que m'enyorava tant a mi com als nens, així que era increïble !! Així que va tornar el mateix dia amb molt d’amor i alegria i es va disculpar pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d’aquest dia, el nostre matrimoni ja era més fort del que solia ser. Gràcies al doctor Pellar, és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història aquí en línia que el doctor Pellar és real i poderós, per la qual sempre pregaré. visca per ajudar els seus fills en moments de problemes, si ets aquí i necessites el teu ex-agent o marit, contacta ara amb aquest poderós creador d’encanteris. Aquí teniu el seu contacte al correu electrònic: drpellar@gmail.com ja no ploreu.

Anònim ha dit...

Amic meu, em dic Tie de Canadà i fa més de 3 anys que tinc una cita i, tot i que teníem tanta controvèrsia, mai no hem pensat en la separació. Un dia em va trucar per telèfon i em va dir que estava cansat de la relació i de cap lloc per veure a què anàvem. Han passat mesos i el meu xicot ja no s’ha posat en contacte amb mi i ja no he sabut res d’ell i el seu telèfon mòbil ha estat desconnectat. Sabia que havia de buscar ajuda perquè l’estimava molt. Em vaig acostar a aquest gran erudit d’ortografia perquè no m’havia acostat mai a ningú i vaig dir que després d’una setmana de contacte em va trucar un home i em va demanar que em veiés en 48 hores. Va fer la meva feina per reconciliar-me amb el meu marit. portava un anell al dit. Estic molt content de convertir-me aviat en una noia casada per ajudar a aquest gran escriptor d’ortografia. Em vaig comprometre a mostrar a tothom la meva feina i si us plau poseu-vos en contacte amb aquest home per ajudar-vos
aquest és el correu electrònic del Dr.Pellar que m’ajuda a recuperar el meu exnòvio
drpellar@gmail.com

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 218   Més nou› El més recent»