PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 21 de juny de 2012

El football és així...i el bogardisme també!


 DARRERA HORA. Football-Saloon 2012. 
 
El Barça guanya la Lliga de Football-Saloon gràcies al quadrat màgic integrat per Louis De Funes, el doble de De Funes-Sa Majestat Marc Carmona-, en Jordi de la Banyera i Tito Vilanova. L'equip entrenat per De Funes Carmona ha actuat de conillet d'indies en l'aplicació experimental en prova pilot de l'enigmàtic Codi Moreneta. 


Resultat exhuberant: 3-6.


 


DARRERÍSSIMA HORA 
A càrrec de Wishomé Fecúndez. Sant Pol de Mar.

El REAL MADRID ES QUEDA UN ANY MÉS 
SENSE OPCIONS PER ACCEDIR 
A LA FINAL DEL GAMPER.


Passen els anys i no hi ha manera que el Real Madrid aconsegueixi arribar a la final del trofeu Joan Gamper. Enguany tenim una final d'infart que ens portarà aromes de Wembley i Koeman. El Barça i la Sampdoria de Genova seran els finalistes del més gran dels trofeus. El Gamper és un somni impossible per la casa blanca. Cristiano i Mourinho ho atribueixen a la UEFA. "¿Por qué?" i ARA ANEM A FER SAFAREIG...PRIMICIA ESPECIAL DEDICADA 
ALS SECRETS DEL CODI MORENETA


Primícia mundial: 

"El codi Moreneta", 
conegut també per Mètode Vilanova, 
promet ser la gran opció 2012-13.
Avancem en exclusiva la filtració
 del capítol dedicat a la preparació física
(fotos superiors) i la psíquica (imatges inferiors). Sincerament, tenim fam de football
i volem que comenci l'espectacle i que el Gamper es faci realitat. Gaudiu de la primicia.


TITO VILANOVA JA TREBALLA AMB ELS RESERVES I ELS MENTALITZA.
 

LA TEMIBLE MANETA VILANOVA... 


Crònica del reporter bogardià
 a l'Eurocopa, Vampir Bayo de Vallvidrera.


No ens volem perdre entre les trampes del "furbo" de la "roja" ni volem perdre el temps fent el joc a TV3 en la seva cursa de disbarats en favor d'un tal Cristifulano Ronalmengano.


 El football és així i el bogardisme té unes coordenades clarament orientades vers la conclusió insurgent del sacrifici històric que il·luminarà la matriu del nou naixement del cosmos. 


 

El bogardisme empeny al barcelonisme i el catapulta al zenit de la llibertat. Som així. Mireu el senyor de les anelles. És Dirk Bogarde, el pare blanc de Winston Bogarde.

El bogardisme aporta nous elements a la batalla de la dignitat i rescata figures memorables en un pacient treball de revolució, pilota, esvoranc, barricada, piscina i bones ones. Afegim el domini màgic i gòtic de les ciències de la sang: El vampirisme. Assistim alhora estorats i feliços a la descoberta del soterrani del palau de Vallvidrera on el Vampir Bayo practica es seus experiments de propulsió blaugrana power acompanyat del matemàtic Conrad Canaló, del nouvingut Jordi de la Banyera i d'un magnat dels cantirs que avui ens presenta el seu preuat catàleg "Cantireta". Ara ens dediquem a la terrissa del poble.Mostrem algunes de les escenes més impactants dels treballs bogardians del gabinet del Vampir Bayo des de Vallvidrera estant. Entre aquestes imatges tenim el ball del vampir i diverses modalitats dels experiments maquinals i carnals realitzats en el laboratori de Bayo.


ESTRANYES ESCENES A LA MINA D'OR DEL PALAU DE VALLVIDRERA. LA LLAR DEL VAMPIR BAYO. LA SEU DEL LABORATORI DEL BOGARDISME MÉS EXPERIMENTAL.En un indret indefinit de Sants, Núria Feliu es reuneix amb el comitè de les dones rebels bogardianes i dissenya una operació sense precedents que, en cas de reeixir, derrotarà el florentinisme i acabarà fulminanment amb el rescat immoral que ascendeix a 100.000.000.000 d'euros grecs. El comitè de dones rebels, presidit per Núria Feliu, està integrat per Julie Lescaut, Marga Bosch, Maria Cristina,  Montserrat Llagostera, Marta Coma i Mercè Sampietro. Elles saben el que es fan i han compartit seques, botifarres i porrons en una taberna clandestina de Sants.Cimera de Montserrat. La monja Sor Teresa Forcades -marcadament anticapitalista i antifarmacèutica- i el dissenyador avantguaridsta Hermano Ramon, s'han reunit (vestits amb la nova equipació "uix!") del Barça a la basilica de Montserrat i, menjant un bon mató amb mel, han acordat les línies mestres de la pretemporada blaugrana i han treballat en l'esborrany del Codi Moreneta (El llibre secret del bogardisme tàctic de la temporada 2012-2013 amb el qual treballarà Tito Vilanova). Hermano Ramon serà el dissenyador del llibre i Sor Forcades redactarà els continguts. Una passada!
Cimera de Núria. El maquis del Ripollès capitanejat per la parella de germans Kalikenyo han organitzar un concert de guitarres destinat a recollir fons per la causa revolucionària. El concert ha tingut lloc davant del monestir de la Verge de Núria sota la benedicció dels esmentats Kalikenyo's i ha consistit en una actuació dels guitarristes-antiartistes Eduard Boix i Blai Poliestirè, acompanyats del banjo de Pete Seeger.Cimera del Turó de l'Home. En aquest meravellós escenari del Vallès Oriental, s'han trobat el ninja-zen Alyebard, el sindic Josep, l'esperit d'Esnaola, John Wayne i el Capità Enciam amb el proposit d'estudiar les tàctiques militars bogardístiques inspirades per la no-violència violentada de Gandhi i Frank Sinatra. Quina trepa d'astres rebels!
I ara, a petició del blog d'en Jordi de la Banyera http://jordicasanovasangelet.blogspot.com/
lliurem el nostre poema i participem de la seva convocatòria:


Oda a la banyera d'en Banyeta
Banyeta, quin bany!
Blaugrana ets de banya i doll.
Banyeta, etzibes basarda,
consumeixes espelma i mel.
Banyeta, quin bany!
Menta, enciam, excels fonoll.
Banyeta, etzibes Bogarde,
esviaixes pilota i gel.
Banyeta, quin bany!
Banyera!

  
Finalment, la cimera de la Barceloneta. En una terrassa estiuenca s'han trobat el Missatger, Lord Demian, Joan Estruch, l'alcalde de Premià Sr. Buch, Òscar (i la seva nova esposa Tori Amos), i han dissenyat la pretemporada mediàtica en companyia de Sandro Rosell i Tito Vilanova.139 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Fem bona parella, eh? Guau!

Jordi ha dit...

Ostres amb el Dirk: faig més jove el pare que el fill! Crec que en veritat és el Michael Jackson, que no s'ha mort. De fet, porta mitjons blancs, si us hi fixeu. Hi ha un moment que se li veuen!

Per cert, ja sé que la Lita Claver "La Manya" està molt cascada, però segur que s'apunta al Moviment d'alliberant Bogardià de les dones! Feu-li la proposta. Com a poc us emportareu un ball de la vedette del Paral·lel!

Veig que la Catalunya bogardiana es mou. Això és bo! Junts contra en Flo segur que el derrotarem. Junts, he dit. Serà l'única manera!

Ah!! I al senyor Bachs li heu fet proposta??

Ohh!! Als vostres peus per la vostra participació a la proposta del bloc. La banyera us està eternament agraïda, us té en compte en les seves oracions abans d'anar a dormir i segur que somiarà amb algú de vosaltres. Però això ja m'ho guardo per mi, per si són humits. Aquesta poesia, segur, segur, serà digne d'anàlisi a la Selectivitat de l'any vinent. Gràcies per contribuir a que la cultura catalana vagi lluny!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
esteu en plena visionarilitat visionaria i heu descobert les entranyes del meu laboratori de Vallvidrera, vull dir qye soc feliç i molt feliç
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

maria cristina ha dit...

Chicos, cómo han trabajado, ya me parecía mucho el tiempo desde el último post, es que estaban cocinando este a fuego lento y con todos los ingredientes! Gracias por incluirme en sus entradas, somos un grupo de mujeres bravas! Un abrazo para todos

Conrad Canaló ha dit...

tot m'agrada molt i suma (+) com mai
i dic que quan entro a internet cada dia el primer de tot és això: "penyabogarde"

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

un honor grumets, un H.O.N.O.R.

cantireta ha dit...

Guai!! Ric sempre, i sóc feliç amb tanta creativitat! :))

cantireta ha dit...

Us prendré una afoto per fer-ne un relat, fale? Me suggereixen coses molt fondes ;)

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

ja pots fer el que calgui, excel·lentissim rei dels cantirs.
Recorda que nosaltres tenim la nostra seu a Premià de Mar: a 11 Km d'Argentona, la capital mundial del cantir!

La Junta

Joan Estruch ha dit...

m'intriga el codi Moreneta i la personalitat del senyor que apareix en el cartell de Leonardo Da Vinci

qui és?
publicareu els continguts dle codi Moreneta?

d'entrada és pistonut, gràcies tingueu.

Anònim ha dit...

I EL GUDULERMI ON està?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

HOLA BERZAS

¿A QUÉ DUELE VER A CRISTIANO RONALDO CAMPEONANDO A PLENO PULMÓN EN LA SELECCIÓN LUSITANA?

¿Y A PEPE? ¿Y A COINTCTRIAU?

DUELE MUCHO.

Y DUELE QUE LA SELECCIÓN ESPAÑOLA NO BRILLE A CAUSA DEL MAL JUEGO DE SUS AZULGRANAS.

JODE BASTANTE LA DESIDIA DE XAVI

SEÑOR JORDI BAÑERA, USTED ES EL CLÁSICO JOVEN HOOLIGAN DE PAN CON TORTILLA...CONTESTE DON JORDI...

OIGA ¿ESTÁ AHÍ?

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau OSCAR te amo guau guau

Jordi ha dit...

Apreciado MADRIDISTA BANZAI! Se lo voy a decir en castellano para que lo entienda todo el mundo #lacompetenciadixit

Ustez se ha planteado o plantease una hipotética semifinal o semifinalase entre Portugal con CR7 al mando campeonando y el carnicero entre carniceros Pepe, què pasaría por la cabeza de este? A quin le zurraría? A Xabi Alonso? A Iniesta?? Oh!, que gran y maravilloso dilema!

Sí, soy el clásico Hooligan, però de pan con jamón jabugo, a poder ser!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

VAYA VAYA CON EL ADOLESCENTE CLUERO JORDI
VAYA VAYA QUE SE ATREVE A TOSER A TODO UN MADRIDISTA BREGADO EN MIL BATALLAS Y QUE SE SUMA AL CORO DE DIFAMADORES PROFESIONALES DE LA PEÑA BOGARDE


PUES SEPAN USTEDES QUE YO HE PARTICIPADO EN EL CONCURSO DE POESÍA DE DON JORDI

VISITEN LA WEB DE DON JORDI DE LA BAÑERA USTEDES MISMOS Y VERÁN COMO LO CORTÉS NO QUITA LO VALIENTE

MENUDO SUJETO ESTE JORDI
YO APUESTO POR PORTUGAL, PUES LA ROJA APESTA A BARCELONI-TA PESE A ALONSO, SERGIO RAMOS Y EL GRAN DEL BOSQUE

el PerrO TOBÍAS ha dit...

oscar guau

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

Jordi no et deixis provocar per aquest gosset ni pel seu amo

Jordi ha dit...

Sepa pues, merengue de pro, que si poética ha sido contraatacada con poética, como no podía ser de otra manera!! PENYA BOGARDE FINS A L'INFINIT I MÉS ENLLÀ!!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Tobias, la Tori i jo estem pensant en adoptar-te, alliberant-te també així de les urpes del Madridista. Et va bé?
Cas que així sigui has de deixar de bordar les coses que ell digui i començar a bordar les meves. Guau fet?

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

DELEZNABLE OSCAR, MI TOBÍAS "GUAUGÜERARÁ" CUANDO YO QUIERA Y CUANDO EL DE ACUERDO CONMIGO QUIERA Y PUEDA.
JUEGAS CON FUEGO HOMBRECITO, PUES ESTÁS TOCANDO MI POMADA, MI SER ERRANTE, MI ALCAHUETE CANINO, MI ROBINSON CRUSOE DE MANTILLAS, MI ÁCIDO MONTARAZ.

OSCAR: ¡¡¡¡ CALLA !!!!
¿BANZAI? CLARO QUE SI, BANZAI PEGAMENTO IMEDIO Y SAL DE LA TIERRA COSTA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

OSC...guau...CAR

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CHORDI,

MIS POESÍAS SON DE TU AGRADO AGRADABLE
¿ VERDAD ?

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

g....u...a........u

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

jo estic agrumetat amb els futbols europeus i vaig amb frança però està el benzema que és tenebrós com un pou de por

Julie Lescaut ha dit...

Emoció de cap a peus de que estigui rodejada de bones amigues amb les carabines i winchesters preparades per el cop de timó de les dones bogardiquines

gràcies

marga bosch i el seu verb ha dit...

quan vaig prendre el fusell primer em vaig espantar per la patxoca que fa però després vaig entendre que només el faria servir en defensa personal o davant de les injusticies i semrpe començo per la no-violencia i no la deixo mai, encara no he premut el fusell però el porto a la bossa per que mai pots estar tranquileta del tot amb el xafec que cau en el món

marga bosch i el seu verb ha dit...

madridista dolent, admeto que a vegades ets com un geni però en comptades ocasions com ara en que has inventat un verb i ja saps que jo a més de dir-me Marga Bosch acompanyo el meu nom i cognom de l'alies "i el seu verb", llavorens et felicito per que has inventat el verb:

"guaugüear" que és com el bordar dels gossos però a partir del mot/verb guau que el teu gos xuxo Tobías Karanka sap dir i fer.

penyabogarde ha dit...

tot anirà bé ja que en Tito és superior al Pep...o és ho dubteu?

Josep ha dit...

M'agrada veure que hi ha un blog futbolero que aquests dies no parla de Sara Carbonero. Un detall que és d'agrair.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

quina grapa de xuclada!
quin xute de sang, eh?
entremaliat soc des del fons de Vallvidrera que deso sang sota l'aixella i omplo el CANTIR amb globus rojos i blancs.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

això fa patxoca
(en castellá "tiene empaque").
gràcies per recorrer al meu turó com a casa de cites.
Us agrada el turó, eh!
i a mi més.

m'agrada mejar el turró al turó mirant el poster d'en Thuram.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics.
Mercés per la vostre visita en el meu blog.
Avui he posat en el meu facebook LA SARDANA DEL BARÇA, PER LA COBLA LA PRINCIPAL DE TERRASSA, ES UNA PASADA.
Una abraçada, Montserrat

Eduard ha dit...

Magnífic reportatge del recorregut bogardista pels cims espirituals del nostre país petit (però eixerit).
Ara que s'acosta l'onomàstica del meu Sant Patró, no podia deixar de convidar el gran Sant Peter Seeger. Un honor irrepetible!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

RENIEGO DE MUCHAS COSAS PERO NUNCA RENEGARÉ DE LO QUE OS VOY A CONTAR:

MI VIDA ES UNA MIERDA
EL MUNDO ES UNA MIERDA
PERO EL REAL MADRID ES MI VIAJE ASTRAL
A TRAVES DE LOS FIRMAMENTOS Y NO QUIERO SABER NADA DE MANGANTES, PERROFLAUTAS BOGARDEROS, CIENTIFICOS IMPOSTORES Y MONTAÑITAS LLENAS DE GUITARRISTAS TONTOS

BANZAI HALA MADRID

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

eso guau sinceridad que emociona guau guau pero que muy guau y oscar tiene una esposa guau-guaupísima guau

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

madridista, si la vida és una merda, compte que no et facis mal, però si et fas mal i surt SANG, jo soc el vampir Bayo amb servei a domicili

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes,

a mi me sabe mal que mi colega madridista diga que la vida es una "mierda", me sabe muy mal y estoy dispuesto a disipar su problema, pero aún estoy dispuesto a decir más: si eres del Real Madrid no puedes decir que la vida sea así pues en ella reside ni más ni menos que el REAL MADRID y eso es la fuente de la felicidad con ese juego que vuelve a brillar en todas las linieas.

Madridista, amigo, mira la eurocopa, todos los grandes estan teñidos por el blanco: portugal, alemania, francia, españa...y por que no juega Brasil con Kaka, vamos hombre hay que amar la vida que es blanca como la pasta de dientes y el yogurt griego que se zamparon los madridistas de Alemania Ozil y Khediera que marco un gol demoledor.

pero hay que ver como las mete Cristiano y como juega Cointrhao, y Benzema.

Y como mantiene la roja el buen juego de Xabi Alonso, Iker, Sergio Ramos,

venga a ser feliz en esta vida

un abrazo y hala Madrid.


¿dónde demonios anda mi amigo PEDRO RAMIS?

¡¡¡¡¡ PEDRO RAMIS !!!!

F.A.

Fray Berengario ha dit...

Feligreses, pido disculpas por mi ausencia de muchos días. Orando lejos de casa y sin ordenador ya veo que me va a costar mucho adaptarme a las novedades del blog y de entrada ya veo que el calibre de los fusiles indica que vamos a tener ajetreo. Oraré por la paz y la justicia que merece el bogardismo. Tambien me percato del ascenso del vampirismo y aquí como comprendereis me turba la mirada el mero hecho de que esto significa la posibilidad de que yo entable contacto con el vampiro Bayo por si las moscas nos deparan con algún servicio de anticristo. Tiene si gracia, ahora que me percato en eso de que el anticristo puede estar relacionado con el del chupete Cristiano, el anticristiano.
Ya veo que me estais rodeando de temas espinosos a ver que tal se desenvuelve vuestro humilde fraire. Aprovecho la ocasión para celebrar que en vuestros santuarios figure Montserrat, conozco algunos frailes y puedo testificar que abrazan el barcelonismo sin rechistar y que sus aficiones terrenales los acercan a un concepto similar al vuestro.

Bueno, en fin, que intento actualizar mi bogardismo de monasterio. Tres hurras y tres oraciones por la buena causa de la peña Bogarde.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ME HACE MUCHA GRACIA DON CHUSEP HACIENDOSE EL CIEGO Y EL SORDO ANTE EL PODERÍO DEL REAL MADRID EN LA EUROCOPA

DOS GOLAZOS DE XABI ALONSO
CRISTIANO MEGAJUGADOR
OZIL RASURANDO EL BALÓN
KHEDIRA IMPERIAL

DEMASIÉ

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau oscar guau

Josep ha dit...

Benvolgut Madridista Banzai:
dubtava si posar-me la samarreta vermella o la blava, però fa molta calor, així que aniré amb el tors nu.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CHUSEP,
TUS DUDAS SON MIS CERTEZAS Y TE RECOMIENDO QUE TE QUITES ESA VENDA DE TUS OJOS QUE A BUEN SEGURO SON DE UN LINDO QUE HECHIZA LAS DAMAS.

JAJAJAJAJAJA
SOY UN GOLFO Y AGRADEZCO LOS CUIDADOS DE FERNANDO ATIENZA PERO INSISTO QUE PESE AL REAL MADRID Y A SU GLORIA, MI VIDA ES INA MIERDA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau verbenita de san Juan con perritos a mansalva guau oscar guau

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

madridista: necessites suport i atenció especial?
diuen que el femení d'atenció és "atienza"
necessites A-tien-CIÓ
si vols turró vine al Turó!

penyabogarde ha dit...

Som la penya Bogarde i anem de blog en blog gràcies al Jordi de la Banyera, us fem particeps del nostre nou poema complementari "en temps de banyera II".

EN TEMPS DE BANYERA II (o de quan la clau de volta reflexava el vaivé de l'escuma de la banyera d'en Banyeta).

Banyera ferma i ben parada
en el temps, en el cristall maragda.
Una riba es despren del llac estany,
solca el sostre i s'entabana.
Solitud del banyador de fons,
entremaliat i saltimbanqui,
arlequí i hipofosfat pirat.
Banyera ferma i ben parada
en el temos, en el cristall maragda.
Aturem els rellotges, fascinats,
enraulits per la bruixola,
cavant fonaments d'altri.
Quina banyera, la d'en Banyeta,
la que des de la mort plàcida i sana
ens saluda i del cor en fa la calma!

(esperem que us hagi agradat, ara es tracta que visiteu el nostre blog com a penyora, hi trobareu gent que coneixeu i podreu dançar en el seu absurd i resolutiu plantejament...visiteu-nos, deixeu comentaris...som la Penya Bogarde.
la nostra adreça còsmica: penyabogarde.blogspot.com )

Gràcies.

Elfreelang ha dit...

Hola penya Bogarde , felicitats per la imaginació desbordant..Dick Bogarde un gran actor però no s'assembla gaire a Wilson
ah les poesies de la banyera molt bé !!

Laura Llompart ha dit...

a mi el codi Moreneta m'ha tocat la fibra
Esper que el feu més públic i es pugui llegir sota el parasol a la platja,
com diu l'amic Estruch: qui és el nin que apareix dins del dibuix del codi?

abraçades des de Sa Tramuntana

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

impresionant repertori de tàctica física invencible i no diguem ja el tema de la hipnosis

visca el codi Moreneta!

cantireta ha dit...

Ehem...la cantireta és una sinyora, per tant, si voleu, reina dels càntirs!
Ole vosaltres, quin poema més reeixit.
A veure si a l'agost puc venir a Argentona, i mos coneixem.

El missatger ha dit...

M'entusiasmeu amb els nous fronts que avanceu:
1- Cada cop és més evident la bona parella que formen el senyor Waits i la seva deessa.
2- El capità Esnaola té tan bon gust fotogràfic com triant bàndol en la lluita còsmica entre els zombies i els rebels humoristes.
3- Que Sor Forcades s'uneixi al bogardisme feliuenc era previsible. Ella té la força rebel d'un autèntic bogardià.
4- El gronxador de papà Bogarde és magnífic.
5- Gràcies al madridista Banzai constatem una evidència: el caspós madridisme-rojista canvia de colors i passa a defensar a Cristiano Ronaldo.
Visca els incompresos bogardistes! Visca!

penyabogarde ha dit...

Amiga cantireta,

sens dubte anar a Argentona a la fira del cantir ha de ser la màxima aspiració de qualsevol ser humà o cosa que s'identifiqui amb el pall de paller de la terrissa popular del nostre país.

Nosaltres tenim la seu central del bogardisme a Premià de Mar i tenim la bona sort d'estar a només 9 km de la capital mundial del cantir i de la cantireta.

Una bona ocasió, la fira, per fer més ferma la xarxa del bogardisme insurgent.

L'estiu crema i fa suar, el cantir ajuda a recuperar la frescor, la cantireta deu ser paraules majors.

Salut i seguim dia a dia abogardant la vida.

penyabogarde ha dit...

Missatger!!!!
a nosaltres ens entusiasma el teu entusiasme i celebrem la teva redoblada adhesió a la causa...esperem aquell correu de paper a la nostra seu...tenies que dir quelcom íntim...

bar marina
plaça de l'ajuntament
08330 premià de mar
a l'atenció de la penya bogarde

arriba segur al seu destí i sense filtres!

RECOMENZAR ha dit...

Muy buenas imagenes
un abrazo

penyabogarde ha dit...

muchas gracias Señora o Señorita Recomenzante o Recomenzadora o simplemente Recomenzar. Esperamos que sea el primer paso para una larga y próspera etapa en clave Bogarde. Seguiremos atentos a nuevas visitas de "Recomenzar".

Visca el Barça i visca Recomenzar!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HOLA BERZAS.

¿QUÉ TAL LO DE LA EUROCOPA?
SIN DUDA ES TAN GRANDE EL RESPLANDOR QUE EMITE CRISTIANO RONALDO QUE HASTA LA ROJA SE REDUCE A POQUITA COSA. HABLANDO DE LA ROJA ESTÁ CLARO QUE ESTA SELECCIÓN NO TIENE FUELLE Y SE NOTA EL EXCESO DE JUGADORES DEL BARCELONI-TA DEMASIADO INFLUIDOS POR ESE BERZAS TRAMPOSO Y CHULO LLAMADO GUARDIOLI-TA.
¿QUIÉN SACÓ LAS CASTAÑAS DEL FUEGO A LA ROJA?
XAAAAAAABI ALONSO. TOMA Y DACA.

A LO QUE ÍBAMOS, DON CRISTIANO RONALDO ES LA MEGAESTRELLA DE ESTE TORNEO.

¿SUFREN?
¿TIEMBLAN?
JAJAJAJAJAJAJA

YO SI QUE TENGO GANAS DE VER EL RIDICULO DE TI-TI-TI-TÍN VILANOVI-TA
ES QUE ME PARTO EL ANO DE RISA A SANGRE

SUERTE DE TODO LO QUE ME DA EL REAL MADRID PUES LA VIDA ES UNA MIERDA.

CON TODAS LAS LETRAS:

MI VIDA ES UNA MIERDA

¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo guau te quiero ayudar guau y decir a oscar que me ayude y nos ayude guau guau

Conrad Canaló ha dit...

Hola bona nit senyor Banzai-Madridista

jo em considero positiu (+) i puc aportar o sumar (+) algunes receptes per ajudar (+) a desllorigar el problema que tens i que relaciona la "merda" amb "la vida". Em sap greu (-) ja que no és la meva especialitat el fons de la ment.

Intentaré aportar alguns suggeriments que puguin ajudar (+) a sortir del clot i ho faré per on jo puc fer-ho, per la ciència.

Teorema de la pèrdua o resta esviaixada:
H d'home dividid (:) per 2 (dos vertex cerebrals) = gas H3p100.
és una solució extrema però acaba amb tot, tant amb la pròpia vida com amb la merda que despren aquesta.


Equació del retrat o divisoria 56/65
és pura simetria en estat evanescent. el 56 projecte el seu mirall en 65 i deixa un marge per la corona circular de dues interseccions contornades que dilaten el segment 65/56 o 56/65 depen de la inclinació de l'esquadra.

Tesi de Wallace (*).
Les divergències entre cervell i coll explicades a la cartesiana o C/2 del doble pabelló cortex. Diu Wallace Dow que la C/2 despren tres (3) capes de cortex i pot isolar la corona circular referida a la Equació del retrat o divisoria 65/56 abans descrita.

Conclusió en sintesi.
ja sigui a la pissarra o directament a l'ordinador podem unir el teorema de la pèrdua (a) amb l'Equació del retrat (b) i amb la tesi de Wallace. Observarem una serialització d'alta resolució:

gas H3p100(65/56)+ C/2

Madridista: no t'ho pensis dos cops i salva la teva vida o almenys treu-li el mal sentit que la converteix segons tú en una merda.

Afectuosament,

Conrad Canaló
Nobel com el tabac

Òscar Roig i Carrera ha dit...

La Tori i jo volem felicitar amb una mica de retard Lionel Messi, que ahir diumenge 24 era el seu 25 aniversari. Per molts anys de continuar sent el millor futbolista, el més ric i el més guapo!

Tot desitjant, emperò, que Cristiano Ronaldo continuï sent la mega estrella de la Eurocopa. El futbol és així. Malgrat certs personatges, sempre he sigut una pessoa una mica lusitanista...

I ara me'n vaig al psicoanalista.

Salutacions al Tobi!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Com que la penyabogarde va al seu propi ritme, en la seva pròpia dimensió atemporal, veig que encara ha arribat la felicitació en la data del dia d'ahir. Guau!

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

Oscar:

segur que la teva tendència cristianista s'enten com una manera de fer la pilota al gos Tobías, altrament es pot ser seguidor de Pessoa, Lobo Antunes i amant dels fados sense haver d'admirar al molt impresentable rei de la gomina.

i naturalment...felicitats LEO MESSI.

LA JUNTA

marga bosch i el seu verb ha dit...

segueixo contenta amb la carabina però només en defensa propia que soc de la floreta en el casc

madridista, per què dius que la teva vida és una merda?

Em commou molt el teu estat dual, estas content pel madrid i trist per la vida.

et puc ajudar?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CANALÓN Y MARGA.

NADIE HA PEDIDO QUE OS METAIS CON LA MIERDA DE VIDA QUE TENGO.

PERo HABLAR DE FUTBOL ES GUAPO POR SU BLANCURA TOTAL EN TODOS LOS FRENTES.

MI VIDA ES UNA MIERDA PERO EL REAL MADRID ES UNA GOZADA.

Y CUIDADÍN CON HABLAR DE MI MIERDA DE VIDA PUES ES SOLO MÍA.

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau no comment mi amo guau

l'home del turó ha dit...

el fitxatge de la Teresa Forcades és un encert. Forcades i Feliu poden ser la DOBLE F bogardiana.
Assegurem exits esportius i socials segurs. Des del Turé, abraçades a tothom.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola a toda la peña Bogarde

tras días de ajetreo regresamos para saludaros y ponernos al día de las novedades. Varios temas se nos escapan pero damos crédito a cualquier atisbo de vampirismo y ciencias ocultas si para ello don Tito piensa en lo mejor para el equipo. Informamos de que estos días se produce un curioso fenómeno entre la hinchada madridista en relación a la selección, es notorio que se está desacreditando al cuadro de Del Bosque por tener un estilo Barça y la gente se dedica a hablar mal de cesc, iniesta, xavi, pedrito y sobretodo el gran gerard piqué.
Un vecino de Ponferrada madridista hasta la médula irrumpió en un bar al grito de "mejor cristiano que la roja que se parece al barcelona".

Cosas veredes.

Un abrazo y PRADA A TOPE, vino tinto de viña Mencia

Juliet Lescaut ha dit...

gracies per tornar a comptar amb mi, soc grandeta però investigo de conya

Joan Balcells / LLançà ha dit...

molt innovador l'entrenament del codi Moreneta: força en el cos a cos, equilibri a les altures, flexibilitat a la cadira voladora, concentració mental i obssessió per la maneta.


Anem per bon camí i de moment només ho coneixen els suplents.

felicitats per aquest magnific blog que veig de tant en tant i que sorpren sempre

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

no hauria pensat que el meu ofici fos tant ben vist a la penya del Boagarde


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Proclamo l'orgull vampirià

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

compteu amb mi que jo us deixo el meu soterrani per fer de tot i força

penyabogarde ha dit...

prenem nota de la proposta de l'home del turó: encarragarem un logotip amb les cares de la DOBLE F

penyabogarde ha dit...

Balcells, Lescaut, Bierzo, Bayo...comptem amb tothom.

Canaló, ara ja estas en un nivell superlatiu, l'ha tornada a dir de la copa d'un pi!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

soc l'Esperit d'Esnaola, ja ho sabeu, he visitat la nova grumeta senyora RECOMENZAR i li proposo un viatge dalt de la meva fragat russa des de Barcelona a Odessa passant per Marsella, Genova, El Pireu, Esrambul i via endins del mar Negre.

penyabogarde ha dit...

Ramis? Ramis? Ramis?

Fernando Atienza ha dit...

Bogadistas,

debo reconocer que el frente madridista del bogardismo adolece de dos problemas que trato de paliar con mis comentarios testimoniales.

Observo un extraño comportamiento en el Madridista amo de Tobías que no conjuga la felicidad que produce el sobresaliente éxio del Real Madrid con el estado personal y anímico del propio madridista. Estas insisrtencias en que su vida es literalmente una mierda me parecen sinceras pero algo injustas si nos atenemos a un caso como el suyo que podría hallar en el juego blanco un sustento para el alma.
Me sabe mal.

El caso de Ramis me parece algo más analizable. Echo de menos a mi surfista preferido y ahora podría surcar los mares por la cresta de todas las olas.

De estas auscencias se deriva mi insistencia en llenar el vacio de un caso y de otro.

Me gusta la selección, disfruto con Cristiano pero como os pasa a vosotros, necesito competición liguera y a seguir por esta senda de éxito que el renacido Mourinho nos ha regalado desde que la mesura se ha adueñado de su propio magisterio.

Buenas tardes tengais y mi deseo de ver al madridista en paz consigo mismo y con el mundo y a un Pedro Ramis feliz y fresco saltando de una ola a otra con alegría de campeón.

Joan Estruch ha dit...

estic confús de totes les coses que surten al blog de la Marga Bosch, ets fantàstica i alhora misteriosa.
Pistonuda diria jo!

SECRETARI DEL BIERZO ha dit...

Amigos del Bierzo un placer volver a veros por este vuestro blog también , el curioso fenómeno entre la hinchada madridita tiene un nombre " barcelonitis aguda en fase crónica" ya no saben que quieren , que si gane la selección pero hay demasiado virus culé, que gane Portugal i le den el balón de oro al cristianito menganito ( la campaña de la caverna mediática es patética) en fin allá ellos con sus dilemas, nosotros ya notamos el efecto Vilanova , liga ACB en toda regla.

un abrazo i a disfrutar con el Viña Mencia !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hi ha dies que el meu blog apareix en el perfil i hi ha dies que desapareix, el senyor Joan Estruch sembla que l'ha pogut percatar, el canvi hi ha amigues meves que no poden i em preocupa. I sigui m'explico que tinc dos blogs que faig bé i que un parla de bosses i l'altre modestosament de Barça i de Jennifer Beals Flashdance que era el que jo volia ser de joveneta. La cosa està com així, si l'Estruchs ha pogut guipar el meu blog altres no poden, demano que premeu damunt la meva foto a veure si us dirigeix al perfil i podeu veure els blogs. Jo agraeeixo que algú em pugui dir si ha aconseguit guipar-los o si les imatges no es guipen. Per els que no ho poden guipar dic que el blog de la bossa mostra bosses grans i de coloraines i ara n'he penjat una del Barça dedicada a BOGARDE, despres tinc el blog més de futbol que he fet un homenatge am meu barcelonista de la joventut que era en Simonsen i el comparo amb un jugador del Cordoba que es deia Simonet i que corria per casa enganxat com cromo a la porta del frigorific Fagor o Kelvinator ara no recordo prou de bé. La cosa és que demano ajut i collaboració de gent que hagi pogut guipar els blogs com li ha passar al amic Ajoan Estruch que fins i tot manega el verb divertit de pistonut com si fos un volant de cotxe de bolido de carreres del ferrari del Alonso que va guanyar a valència amb una cursa diuen que estelar.
La cosa esta que vull confirmacio de que guipeu els meus blogs o no els guipeu i aixi puc ajustar els perfils per poder oferir-vos els dos blogs i aixi podré tenir com vosaltres un bon i llarg ramat d'amics i amigues comentant el que faig i el que escric i el que fotografio o retrato. Però si us va bé eh?
moltes mercès a tots i petons,

Marga

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Marga, ets una grumeta encantadora amb blog o sense blog però amb el verb sempre per bandera. Vull deixar de ser un navegant solitari. La meva fragata té els canons automatitzats i la puc portar a bon port sense problemes. El meu camarot és un niu d'amor.
Ai, que m'estic enamorant i per això he hagut d'eliminar el comentari anterior que potser anava massa embalat com el meu cor que fa un dring de campaneta que no puc vigilar.

Vine!

penyabogarde ha dit...

Felicitats senyor Louis Carmona de Funes i Vilanova.
Felicitats Jordi de la Banyera.
I felicitats a tot el bogardisme per aquest triomf i per que un any més el Real Madrid no guanyarà el Gamper. Avui han presentat el rival de la finalíssima del Gamper 2012: La molt enyorada Sampdoria de Wembley!!!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─

MI VIDA ES UNA MIERDA PERO EL FUTBOL SALA ES UN FUTBOLIN PARA CONSOLAR DERROTADOS JA JA JA

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau mi amo guau eres valiente guau

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Campions una vegada més i enhorabona als bloggaires que fan aquest espectacular blog de fantasia

Kristall Magnusson ha dit...

birdiera isna dalibasa ol de rondsia pio de xo dat choulis um dir sa gon holik golsa in bigjta japi des linousa insoura berla in sonderes

Barça!

penyabogarde ha dit...

Kristall: ets finlandès o finès?

Kristall Magnusson ha dit...

asj dar jjokin finland!

Conrad Canaló ha dit...

meravella del saló!

les mides dels camps grans estriben de 100/110 x 50/60

les mides dels salons estriben
de 50/60 x 25/30

són quadrilaters i en aquest format sigui la mida que sigui el Barça sempre és el millor.

Per més consultes, aqui estic.

penyabogarde ha dit...

Estimat Canaló, cada vegada ets més genial en les teves estimacions. Ara ens toca a nosaltres fer números i dediquem aquests càlculs a la teva persona:

el bogardisme trenca estadístiques, aquí teniu els números que demostren la vertiginosa ascensió de l'audiència d'aquest blog:
Visualitzacions de pàgina avui al migdia)
37
Visualitzacions de pàgina ahir
131
Visualitzacions de pàgina l'últim mes
2.726
Historial de totes les visualitzacions de pàgina
54.866
més de 10.000 visites anuals!

Fray Berengario ha dit...

Buena medianoche

Acabo mis oraciones alzando la mirada hacia el techo de mi oratorio y aspiro aire oxigenado. Veo, veo. Veo un chulo piscinas convertido en plástico humano o en humano de plástico. Se llama Cristiano (¡¡ Dios mío !!) y de se apellida Ronaldo. Yo no pujo por las selecciones, me causan varices y acaban sobresaliendo entre el tejido de mi hábito, pero esta vez siento repulsión al ver semejante mamarracho de goma conduciendo un balón hasta que un modesto defensa le arrebata por narices.
Mi forma de ver el futbol me impide aguantar ciertos personajes y eso me situa en un dilema moral y espiritual: ¿Necesito de un confesor? ¿Estoy en pecado? ¿És pecado odiar a alguien odioso? Son preguntas que baten en mi interior. Ya sabeis que lo mío es el Racing de Santander y luego el Barcelona. En ambos casos hay defectos, virtudes, alegrías y tristezas, pero no incluyen el odio. El odio es algo tenebroso y de difícil modulación. Tal vez el odio a este ser de plástico sea el reverso penal de una cara decorosa. El bien está relacionado con su reverso. El caso de Cristiano Ronaldo rompe cualquier consideración a ciencia cierta y vislumbro una cara mala y una cara peor.

Quizás me estoy excediendo. Pido disculpas por mi vehemencia, nunca había experimentado algo semejante.

Gustavo ha dit...

Hola Penaybogarde que tal. De nuevo por aca. En este blog. Con el Barca. Vamos la azulgrana!
Un abrazo y exelente las entradas como siempre.

Jordi ha dit...

No sabeu com me n'alegro (i congratulo) que finalment la meva ajuda (en forma de costat del quadrat màgic) va poder servir per fer possible alçar l'enèsim títol del Barça aquesta temporada. Sí, el Codi Moreneta finalment funciona! El pacient ha respòs en l'aplicació del mateix i ara crec que ja estem en disposició d'aplicar-ho de forma permanent la temporada vinent, no?

Oh! He quedat molt bé a la foto. Sisplau, quina manera d'afavorir a la gent!

D'altra banda, al Madrid no el volem ni en pintura al Gamper. Bé, o sí, perquè com que el Gamper es juga sota les lleis de Can Barça, trencar-li una cama a l'innombrable podria significar que fes pujar tres gols directament al marcador blaugrana. Seria divertit!

La maneta Vilanova serà la que els caurà als merengues durant el partit de supercopa al Camp NOu. A per ells!!

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

Ah!! Señor Madridista Banzai, lo hemos pillado! Usted és más de aquí que de otro lado. En Madrid, Josep se pronuncia CHUSET!!!!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CHORDI:

NO DEBISTE CRUZAR EL MISSISSIPI AMIGO. HAS TRASPASADO LA LINEA ROJA. ¿SABES QUÉ TE DIGO AMIGO SACARINO?

¡¡¡¡ NOS VEMOS EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA Y TE CAE POR LO PUNITIVO QUE YA SE TU NOMBRE Y VEO TU CARA EN LA RED!!!!!

CON BANZAI NO SE JUEGA, MI VIDA ES UNA MIERDA Y EL MADRID ES LO QUE ME QUEDA.

CHORDI, COMO DICEN MIS AMIGOS DE REUS: "AMAGA'T SOTA LA PARRA QUE VENEN TRONS"

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo sabe lo que se dice guau

Jordi ha dit...

Amigo Banzai, yo doy la cara, siempre! Asin (con ene final) que vaya preparándome esa querella que la hecho en falta. El Bogardismo entero, la Moreneta, Núria Feliu i Josmar están conmigo! Nada me asusta!!

Joan Estruch ha dit...

a mi la roja me la porta fluixa però això de que el Piqué, el Pedrito, el Xavi, l'Iniesta, el Cesc, el Busquets i el jordi alba fotin el Cristiano de cara a la paret amb pam-i-pipa, xurro, mitjamànega i mangoter...em sembla PISTONUT.

Presidència ha dit...

a mi també m'en fot tres pitos i mig la selecció espanyola, però la sensació de veure el Xorriano Ronaldo amb un pam de nassos no deixa de ser un plaer. El Xorriano és tant xulo que volia tirar el darrer penal per poder dir que ell va portar Portugal a la final.
També m'ha agradat de veure com dos companys blancs com el Xabi Alonso i el Xorriano Ronaldo han tingut els xocs més bèsties. I que tingui que ser el Pedrito per la banda i el Cesc de penal els que facin la feina de la selecció ja té morbo.
Res, que quan tinguem la selecció andorrana ens posarem dalt de tot.
Ale...i només per un dia he volgut que la selecció guanyés...era com si fos una utòpica selecció de la unió de repúbliques confederades de l'ex-regne d'Espanya capital Barcelona contra la federació iberico-atlàntica de Portugal capitanejada per un pot de gomina amb potes de gall dindi.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS:

CONFIESO QUE HE SIDO UN TRAIDOR A LA ROJA. ESTABA HARTO DE VER EMPAÑADA LA ROJA POR EL JUEGO TORPE, ABURRIDO Y PASEANTE DEL GUARDIOLISMI-TO BALONERO. ODIO A INIESTA. XAVI ES UN ALONITKOSONA. PIQUÉ FALLA COMO UN CEPORRO.
CON ESTAS CREDENCIALES LLEGA PORTUGAL DIRIGIDO POR EL MEJOR JUGADOR DEL MUNDO CR7 Y ALENTADO POR GENIOS COMO PEPE Y COENTRAO. CON ESTAS PORTUGAL ES LO MEJOR DE LO MEJOR.

Y ESTA ROJA QUE PARECE UN BARCELONI-TA DISFRAZADO ME CAE MAL.

A MUERTE CON CRISTIANO Y ME JODE QUE EL MEJOR FUTBOLISTA DE LA TIERRA Y EL MEJOR EQUIPO DE LA EUROCOPA CAIGA ELIMINADO POR UNOS BERZAS QUE SE ENFUNDAN LA ROJA POR DINERO Y SIN SENTIR ESE COLOR.

ME JODE, OTRO MOTIVO MÁS PARA DECIR QUE MI VIDA ES UNA MIERDA.

PERO EL REAL MADRID ILUMINA LOS HUECOS DE MI DESGRACIA CON VALENTÍA Y GENIALIDAD


BANZAI

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau CR7 guau

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

en aquest campionat els papers estan canviats.

espanya catalaneja
portugal espanyoleja


jo recolzo l'andorra de Bojan
i demano una selecció nacional per Les Illes Medes que estan oprimides per Catalunya i per Espanya en partida doble.

També em cau bé Gibraltar.

Un triangular Medes/Andorra/Gibraltar pot ser aclaridor

sbobet camiller ha dit...

Artiach ets collonut amb el teu invent a veure si aquests de la bogarde ens fan la samarreta de la selecció de les ILLES MEDES lliures amb el logotip de Juegos Reunidos Geyper com a campions de l'eurocopa...

Adell El comodor ha dit...

l'eurocopa és com el carnaval i jo m'he posat la disfressa de la roja només per aplaudir els del barça i per fotre-li el plan al Cristiano que s'ha quedat de quadres en no poder fer res de res. I a més com diuen per aquí és tot un espectacle això de veure madridistes apallisant madridistes amb les samarretes de dues seleccions.

La proposta de LES MEDES com a selecció nacional recolzada per la penya Bogarde la trobo molt encertada.

Avui ja tenim una nova peça en el teler culé, sant Jordi Alba.
Serà un tret a "trenc d'alba". Guau Tobías borda, borda, que el teu amo està trist.


Visca Les Medes!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets!!!!!!!!
esteu parlant de les Illes Medes. Com podeu imaginar la gent naval tenim molt per dir en temes insulars. Jo aprovo aquesta idea de que Les Medes sigui la selecció del bogardisme, es podria apropar un portavions al costat de la Meda més gran i posar-li gespa artificial i allí es podrien jugar els partits de la selecció medenca. Jo puc convocar la flota d'Odessa i empalmar amb els de les Illes Balears i si cal amb la flota d'ultramar del meu avi quan se'n va anar a Cuba a bordo del català.

Aprovat grumets! Llarga vida a Les Medes!

penyabogarde ha dit...

prenem nota, doncs obrim un cicle al·lucinant amb noves adquisicions del bogardisme més radical i necessari...el proper article serà crucial...estigueu amatents!

Joan Balcells, de Llançà ha dit...

forcades, Feliu, Jordi de LA banyera, Eduard, Lucia la fotografista

esteu dalt del top ten

Conrad Canaló ha dit...

hola bon dia,ara que ja som més coneguts us passo l'enllaç a la publicació de la qual en soc membre, lògicament no utilitzo el nom amb el qual em coneixeu vosaltres.
Espero que sigui del vostre interés.

revistasuma.es/

Conrad Canaló ha dit...

en tot cas uns relaciono els membres del consell assessor de SUMA+ i només puc dir que jo en soc un d'aquests, per discreció obviament només dic que en soc un:
Equipo SUMA > Asesores
Asesores

Claudi Aguadé Bruix
Alberto Aizpún López
José Manuel Arranz San José
Carmen Azcárate Jiménez
Javier Bergasa Liberal
Mercedes Casals Colldecarrera
Abilio Corchete González
Juan Carlos Cortés López
Carlos Duque Gómez
Inmaculada Fernández Benito
Constantino de la Fuente Martínez
José María Gairín Sallán
Horacio Gutiérrez Álvarez
Fernando Hernández Guarch
Luis López García
Arturo Mandly Manso
Ángel Marín Martínez
Andrés Marcos García
Onofre Monzo del Olmo
José A. Mora Sánchez
Ricardo Moreno Castillo
Miguel Ángel Moreno Redondo
Mª Jesús Palacios de Burgos
Pascual Pérez Cuenca
Rafael Pérez Gómez
Joaquín Pérez Navarro
Antonio Pérez Sanz
Luis Puig Mosquera
Tomás Queralt LLopis
Encarnación Reyes Iglesias
Ismael Roldán Castro
Gabriel Sosa Felipe
Juan Antonio Trevejo Alonso
Ana M. Trujillo La Roche
Carlos Usón Villalba

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Caram Nobel Canaló, vos sou eminent de cap a peus!

Stereo 2 ha dit...

poseu música i tot anirà millor. Dyango, Núria Feliu, Tomeu Penya, Frank Dubé, Marina Rosell...n'hi ha per aturar un tren.

SELECCIONADOR Nacional de Les Illes Medes ha dit...

Italia? Espanya? Alemanya? Holanda? Portugal?....LES MEDES!!!!!!!!!!!!!

Xavi, Iniesta, Boquerón Esteban, DiStefano, Kubala, Ronaldinho?
........MARTÍ FILOSIA!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS

CUANDO YO ME DISPONGO A LANZAR UNA CRÍTICA PRIMERO ME MIRO EN EL ESPEJO Y ME SINCERO: MI VIDA ES UNA MIERDA

CON ESTE GIRO AHORA PUEDO DECIR QUE VOSOTROS HABEÍS ENLOQUECIDO PARA SIEMPRE CON ESTE BLOG PROPIO DE UN LOQUERO

PARECE LA PÁGINA WEB DEL COTOLENGO

Y DIGO BIEN ALTO QUE EL REAL MADRID TIENE FUELLE PARA VARIAS DECADAS Y QUE VAIS A MORDER TARDE O TEMPRANO EL DESCENSO A SEGUNDA DIVSIÓN

BERZAS:

¿QUIEN ES ESTE CHUSEP?

¿QUIEN ES ESTE CHORDI?

MENUDO PAR DE BERZAS SE HAN SUMADO AL CORO Y NO DIGAMOS EL CANALÓN QUE AHORA MIRO SU ENLACE Y ME HA SALIDO SABIO DE VERDAD. SABIO BERZAS

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI!!!!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Oscar guau quiero ser tu can

guau Oscar quiero ser tu dogo guau

guau Oscar quiero ser tu lobo

guau Oscar quiero ser tu animal de compañía


OSCAR
OSCAR
OSCAR
OSCAR


guau

Fernando Atienza ha dit...

colega madridista,
no te hagas mala sangre, déjalos con su surrealismo, por lo menos el madridismo ayuda a despertar la imaginacion de quienes ya no aportan en el campo lo que en sus días lograron. Tarde o temprano entraán en sus cabales y apreciaran con toda naturalidad la superioridad del Real Madrid. El futbol como las estaciones del año tiene sus ciclos y ahora estamos en un ciclo complicado para el FC Barcelona.

Se necesita un pelín de deportividad y luego todo el humor puede sanar el ambiente pero no solo en la dirección que ellos quieren.

Feliz fin de semana.

Anònim ha dit...

barbaritats i barbarismes això

Anònim ha dit...

barbars barbaritats barbes i barbarismes

Anònim ha dit...

barbaritats

Anònim ha dit...

barbarisme

Anònim ha dit...

barbes

Anònim ha dit...

barba de dos dies

Anònim ha dit...

barba barba barba barber barbados barba

Anònim ha dit...

bar-ba

Anònim ha dit...

barbara rey

Anònim ha dit...

barba de mig dia

Anònim ha dit...

barbarisme barbat

Anònim ha dit...

barbus barbing

Anònim ha dit...

barbababarbaraba

Anònim ha dit...

barbarise barbut

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

OYE BERZAS. A VER SI DEJAS LA BARBAS DEL VECINO EN PAZ Y PONES LAS TUYAS A REMOJAR.


¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

penyabogarde ha dit...

Estem molt interessats en saber de que va això de les barbes i els barbarismes. En podeu fer cinc centims o cinc barbes?

Moltes gràcies.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS

USTEDES SON CARNE DE JUZGADO Y MATERIA PUNITIVA DE PRIMER ORDEN

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau os guau car

miss fatima ha dit...

És Dr.EBHOSE vostè pot email ell si necessita la seva ajuda en la seva relació ,
prometen you.Your problemes es resolen immediatament. Després d'estar en
relació amb ell durant set anys , ell em va deixar , jo vaig fer tot
possible portar-ho de tornada enrere , però tot va ser en va . Jo volia que ell l'esquena
per l'amor que sento per ell , li va suplicar , però ell es va negar fins que
explicat el meu problema amb algú en línia i ella em va suggerir que hauria
més bé per correu un llançador d'encanteris que podrien ajudar-me a un encanteri que li portés
esquena , però jo sóc el tipus que mai creuen en encanteris , no vaig tenir més remei que
Prova-ho , vaig enviar el llançador d'encanteris , em va dir que no hi havia problema que
tot estarà bé abans de tres dies , que el meu ex es torna a mi
abans dels tres dies , ell va llançar l'encanteri i , sorprenentment , en el segon dia ,
això va ser al voltant de les 4:00 de la tarda . El meu ex em va trucar , jo estava tan sorpresa , em va contestar el
diuen i l'únic que va dir va ser que estava tan malament per tot el que va passar ,
que volia tornar a mi , que m'encanta tant . Jo estava tan feliç i
sorprès . Des de llavors , he fet una promesa que tots els que conec es
mai tenir un problema de relació , que em referiré a l'encanteri
llançador de ajudar-los. Qualsevol podria necessitar l'ajuda del bruixot , el seu
ebhodaghespell@gmail.com email
Ell també va llançar tants sortílega ,

(1 ) vol que el seu ex enrere .
( 2) Vostè sempre té malsons .
(3 ) Per ser promogut a la seva oficina
( 4) Vols un nen .
( 5) Vols ser ric .
(6 ) que vulgui mantenir el seu marit / dona sigui només seva per sempre .
( 7 ) la necessitat d'assistència financera .
8) Vols estar en control que el matrimoni
9) Vols que atrauran la gent
10) La falta de fills
11) NECESSITA UN MARIT / DONA
13 ) COM GUANYAR LA LOTERIA
14 ) PROMOCIÓ ENCANTERI
15 ) ENCANTERI DE PROTECCIÓ
16 ) ENCANTERI DE NEGOCI
17 ) ENCANTERI DE TREBALL BO
18 ) cura per a qualsevol malaltia / h.i.v.
Poseu-vos en contacte amb ell avui : ebhodaghespell@gmail.com

Anònim ha dit...

hola
CALIFORNIA terry'm Jennifer, Quan finalment vaig trobar evidència d'aquest encanteri llançador DR.musa com va ajudar a molta gent aconsegueix els seus amants i llars trencades enrere, em va contactar amb ell a través del seu correu electrònic drmusaspelltemple@gmail.com perquè estava absolutament desesperat per aconseguir el meu marit de tornada. La vida sense el meu marit va ser un desastre per a mi i els meus dos fills. Jo volia un canvi dramàtic i vaig pensar que la màgia podria ser la solució. Després de discutir la resolució amb DR. Muse, que em va donar l'esperança que el meu matrimoni serà restaurat. Em vaig sentir molt segur que el meu marit va a tornar a casa i ho va fer! És molt bo que aquest gran llançador de conjurs han fet per mi, la seva ajuda no té preu! Jo no sé el que hauria fet sense DR. musa, DR. Musa fa la seva feina tan bé que està organitzat i altament funcional, crec que és el millor llançador que puc comptar quan es tracta de qualsevol tipus d'encanteri, que es va quedar sense parla que els seus encanteris funcionaven, Si vostè necessita ajuda, si us plau poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic: drmusaspelltemple@gmail.com, o posar-se en contacte amb ell a través de la seva pàgina web: drmusaspelltemple@gmail.com
O bé, pot posar-se en contacte amb ell a través del seu telèfon mòbil: +2349033455855 i t'asseguro que les coses van a donar la volta per a vostè ....

Anònim ha dit...

Com el meu matrimoni trencat restaurada a través de l'ajuda d'encanteri Mèdic Un encanteri veritable taumaturg.
Jo sóc la senyora Margaret Durr, 38yrs d'edat, el seu passat sis mesos des que vaig trencar amb el meu marit, que omple un formulari de divorci, vam tenir un problema molt gran que estava més enllà del nostre control, hem arribat a descobrir que estava tenint una aventura amb una altra dona, així que es va quedar lluny de mi, perquè jo li vaig preguntar, em va acomiadar, després de molt suplicar i disculpes, es neguen a tornar a mi. He intentat tot el possible per fer-li creure que jo encara l'estimo, però em va dir que tot havia acabat entre nosaltres. així que vaig parlar amb un molt bon amic meu, consell que en el que ha de fer, ella em va dir que l'única manera que puc portar de tornada és visitar un metge encanteri llançador encanteri anomenat des de Nova Àfricai Així que sempre he sentit a parlar, però mai han de creure. així que vaig haver de visitar en realitat el mateix llançador que em va assegurar que vaig a aconseguir el meu marit de tornada després d'una setmana del seu llançament d'encanteris. i ella em va dir que pensava que tot estaria bé, sens dubte una vegada que ella havia acabat amb el seu treball que no sóc el primer a haver ajudat.
I això és com es lletreja i una setmana després es cola, jo estava tan sorprès de veure al meu ex-marit, que no he vist bé al costat de la casa del meu pare fa sis mesos, i demanar perdó. I aquesta és la forma en què tots dos vivíem una vida feliç de nou fins avui, la nostra relació és ara més forta del que era abans.
Gràcies a la gran metge Dr. Musa encanteri un home del nostre temps per ajudar-me a portar de tornada al meu ex marit de tornada El seu correu electrònic: Si us plau NOTA 21yrs drmusaspelltemple@gmail.com anteriorment són les persones que van ajudar a resoldre diferents tipus de problemes, si les qüestions el matrimoni, deixa de divorci, la bellesa encanteri, encanteri d'amor, diners encanteri, promoció / protecció encanteri, encanteri de treball, etc. Informar als altres, aquest home és tan amazing..for altres gràcies o invoquen +2349033455855 benefici

Judaic Oiboh ha dit...

Hola amics,

Sé que aquest missatge es va trobar en la major sorpresa. No obstant això, jo només
Vull compartir la meva Testimoney, El meu nom és Frank. Soc de
Netherland. Un cop vaig ser separat del meu amor fa alguns anys, jo sé com
se sent i li fa mal separar d'algú a qui estimes. Si de veritat
estimar-lo i ho volen de tornada a vostè, que va a fer tot el possible per
tenir-lo de nou a la seva vida de nou, que era el meu cas, m'encanta la meva dona molt
Així que vaig fer tot el possible per tenir-la de volta i va venir de nou a mi
i ara estem vivint feliç com mai abans.

aquesta és la meva història: ... estat vivint a Holanda durant anys now.I Mai
cregut en tot llançament d'encanteris. i han estat estafats per molts diferents
people.I perdre l'esperança en them.My ex deixar me.I era devastated.I va perdre el meu job.My
millor amic va veure la meva difícil situació en la xarxa, i llavors ell em va presentar a DR.
Oduduwa través dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, em van dir que el seu treball és
free.Never creia fins que em vaig posar en contacte amb him.He va fer un encanteri per a mi. jo
recuperar tots els meus diners i el meu ex amant va tornar en menys de 75hrs.I era
recordat al meu lloc de work.Was fins i tot va promoure immediately.I no podia
creuen que hi ha un veritable bruixot per aquí que fa només lliure spells.I
pagat en agraïment després que l'encanteri tenia worked.He no cobra per diners
de ningú fins que l'encanteri té worked.You tot no han de ser enganyats que
encanteris no funcionen. DR. Oduduwa treball encanteri molt ràpid i no cobra
per dinero.Puede només pot pagar els articles que l'encanteri li worked.Try i
veure què sóc saying.These són les poques coses que fa també

* HE portar de tornada AMANTS LOST IN 24hrs.

* ESTÀS SOLA I VOSTÈ ESTÀ BUSCANT el soci adequat?

* És la seva relació complicada i necessita ajuda?

* CONTROL REMOT SOBRE ELS AMANTS.

* TOT TIPUS DE HECHIZO CASTING I TREBALLADOR vudú.

* GET PASSEIG DE QUALSEVOL BRUIXERIA, la mala sort i malediccions.

* EXPERT EN LA SANITAT DISTÀNCIA (curar qualsevol tipus de malaltia)

* CASOS JUDICIALS fins i tot si un és condemnat [SI HI HA UNA PROBABILITAT D'APEL·LACIÓ]

* ÉS UNA MICA DE COS Jealous amb la seva relació?

* Està sent la força en un divorci?

* HE PREVENIR MALA SORT I GELOSIA.

* ES POT DEIXAR DE ALGÚ interferir amb la seva relació.

* VOLS TENIR FILLS DEL SEU PROPI

* VOLS PROPOSTA Matrimoni?

* ES POT NETEJAR ELS CASAS, PROPIETATS NEGOCIS DE MALA SORT.

* NECESSITA POTÈNCIA SEXUAL EXCESSIVA I ereccions fortes.

Es pot arribar a necessitar-en el que alguns o compartir amb amics que tenen similars
problemes. aquest és el contacte DR.ODUDUWA correu electrònic:
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

contactar amb ell avui i tots els seus problemes s'han acabat.

TRY I COMPARTIR ELS SEUS TESTIMONIS PER A CADA UN DESPRÉS FUNCIONA, com a mi em
Estic fent ara, gràcies ... i bona sort.

Dr. Bravo ha dit...

Estimats amics en línia, em dic Ibolo, he de donar aquest testimoni miraculós, que és tan increïble fins ara. Vaig tenir un problema amb el meu marit Ex Fa 2 anys, que condueixen a la nostra ruptura. quan ell va acabar amb mi, jo no el meu jo estava de nou, em vaig sentir tan buit dins meu, el meu amor i la situació financera es va convertir en el pitjor, fins que un amic meu (Angela) em va parlar d'un llançador d'encanteris que el va ajudar en la mateixa problema també el seu nom és Dr. Ogbe.So vaig enviar ell theangelsofsolution@gmail.com el llançador d'encanteris i jo li vaig explicar el meu problema i jo vaig fer el que em demanava, per tallar la llarga història curta. Abans que sabés el que estava passant el meu marit em va donar una trucada i em va dir que havia de venir de nou a mi en tan sols 2 dies i era tan feliç de tenir-lo de nou a mi. Tenim dos nens junts i estem contents amb nosaltres mateixos. Gràcies al Dr. Ogbe per salvar la meva relació i per salvar a altres també són propietaris també. continuar el seu bon treball, si vostè està interessat en contacte amb ell i testificar aquest benediccions com jo. Si vostè va per la vida dura i necessita ajuda per a problemes com ara:

(1) Si vostè vol que el seu ex enrere
(2) si vostè sempre té malsons.
(3) Vols ser promogut a la seva oficina.
(4) Si vostè vol un fill.
(5) L'atenció a base de plantes
(6) Vols ser ric.
(7) Vols lligar el seu espòs / esposa a ser seu per sempre.
(8) Per obtenir ajuda financera.
(9) Que la gent obeeixi les teves paraules i fan el seu desig
(10) Cas resoldre E.T.C

INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ELL PER FER:

Nom complet_________
Nombre de contacte_________
Country & State_________
Data de naixement__________
Picture_________
Número de telèfon_________

Poseu-vos en contacte amb el correu electrònic de nou (theangelsofsolution@gmail.com) i ser beneïts ...

Blogger ha dit...

SuperPayMe is a very popular get-paid-to site.