PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 21 de juny del 2012

El football és així...i el bogardisme també!


 DARRERA HORA. Football-Saloon 2012. 
 
El Barça guanya la Lliga de Football-Saloon gràcies al quadrat màgic integrat per Louis De Funes, el doble de De Funes-Sa Majestat Marc Carmona-, en Jordi de la Banyera i Tito Vilanova. L'equip entrenat per De Funes Carmona ha actuat de conillet d'indies en l'aplicació experimental en prova pilot de l'enigmàtic Codi Moreneta. 


Resultat exhuberant: 3-6.


 


DARRERÍSSIMA HORA 
A càrrec de Wishomé Fecúndez. Sant Pol de Mar.

El REAL MADRID ES QUEDA UN ANY MÉS 
SENSE OPCIONS PER ACCEDIR 
A LA FINAL DEL GAMPER.


Passen els anys i no hi ha manera que el Real Madrid aconsegueixi arribar a la final del trofeu Joan Gamper. Enguany tenim una final d'infart que ens portarà aromes de Wembley i Koeman. El Barça i la Sampdoria de Genova seran els finalistes del més gran dels trofeus. El Gamper és un somni impossible per la casa blanca. Cristiano i Mourinho ho atribueixen a la UEFA. "¿Por qué?"



 i ARA ANEM A FER SAFAREIG...



PRIMICIA ESPECIAL DEDICADA 
ALS SECRETS DEL CODI MORENETA


Primícia mundial: 

"El codi Moreneta", 
conegut també per Mètode Vilanova, 
promet ser la gran opció 2012-13.
Avancem en exclusiva la filtració
 del capítol dedicat a la preparació física
(fotos superiors) i la psíquica (imatges inferiors). Sincerament, tenim fam de football
i volem que comenci l'espectacle i que el Gamper es faci realitat. Gaudiu de la primicia.


TITO VILANOVA JA TREBALLA AMB ELS RESERVES I ELS MENTALITZA.
 

LA TEMIBLE MANETA VILANOVA... 


Crònica del reporter bogardià
 a l'Eurocopa, Vampir Bayo de Vallvidrera.


No ens volem perdre entre les trampes del "furbo" de la "roja" ni volem perdre el temps fent el joc a TV3 en la seva cursa de disbarats en favor d'un tal Cristifulano Ronalmengano.


 El football és així i el bogardisme té unes coordenades clarament orientades vers la conclusió insurgent del sacrifici històric que il·luminarà la matriu del nou naixement del cosmos. 


 

El bogardisme empeny al barcelonisme i el catapulta al zenit de la llibertat. Som així. Mireu el senyor de les anelles. És Dirk Bogarde, el pare blanc de Winston Bogarde.





El bogardisme aporta nous elements a la batalla de la dignitat i rescata figures memorables en un pacient treball de revolució, pilota, esvoranc, barricada, piscina i bones ones. Afegim el domini màgic i gòtic de les ciències de la sang: El vampirisme. Assistim alhora estorats i feliços a la descoberta del soterrani del palau de Vallvidrera on el Vampir Bayo practica es seus experiments de propulsió blaugrana power acompanyat del matemàtic Conrad Canaló, del nouvingut Jordi de la Banyera i d'un magnat dels cantirs que avui ens presenta el seu preuat catàleg "Cantireta". Ara ens dediquem a la terrissa del poble.



Mostrem algunes de les escenes més impactants dels treballs bogardians del gabinet del Vampir Bayo des de Vallvidrera estant. Entre aquestes imatges tenim el ball del vampir i diverses modalitats dels experiments maquinals i carnals realitzats en el laboratori de Bayo.


ESTRANYES ESCENES A LA MINA D'OR DEL PALAU DE VALLVIDRERA. LA LLAR DEL VAMPIR BAYO. LA SEU DEL LABORATORI DEL BOGARDISME MÉS EXPERIMENTAL.



En un indret indefinit de Sants, Núria Feliu es reuneix amb el comitè de les dones rebels bogardianes i dissenya una operació sense precedents que, en cas de reeixir, derrotarà el florentinisme i acabarà fulminanment amb el rescat immoral que ascendeix a 100.000.000.000 d'euros grecs. El comitè de dones rebels, presidit per Núria Feliu, està integrat per Julie Lescaut, Marga Bosch, Maria Cristina,  Montserrat Llagostera, Marta Coma i Mercè Sampietro. Elles saben el que es fan i han compartit seques, botifarres i porrons en una taberna clandestina de Sants.



Cimera de Montserrat. La monja Sor Teresa Forcades -marcadament anticapitalista i antifarmacèutica- i el dissenyador avantguaridsta Hermano Ramon, s'han reunit (vestits amb la nova equipació "uix!") del Barça a la basilica de Montserrat i, menjant un bon mató amb mel, han acordat les línies mestres de la pretemporada blaugrana i han treballat en l'esborrany del Codi Moreneta (El llibre secret del bogardisme tàctic de la temporada 2012-2013 amb el qual treballarà Tito Vilanova). Hermano Ramon serà el dissenyador del llibre i Sor Forcades redactarà els continguts. Una passada!




Cimera de Núria. El maquis del Ripollès capitanejat per la parella de germans Kalikenyo han organitzar un concert de guitarres destinat a recollir fons per la causa revolucionària. El concert ha tingut lloc davant del monestir de la Verge de Núria sota la benedicció dels esmentats Kalikenyo's i ha consistit en una actuació dels guitarristes-antiartistes Eduard Boix i Blai Poliestirè, acompanyats del banjo de Pete Seeger.



Cimera del Turó de l'Home. En aquest meravellós escenari del Vallès Oriental, s'han trobat el ninja-zen Alyebard, el sindic Josep, l'esperit d'Esnaola, John Wayne i el Capità Enciam amb el proposit d'estudiar les tàctiques militars bogardístiques inspirades per la no-violència violentada de Gandhi i Frank Sinatra. Quina trepa d'astres rebels!




I ara, a petició del blog d'en Jordi de la Banyera http://jordicasanovasangelet.blogspot.com/
lliurem el nostre poema i participem de la seva convocatòria:


Oda a la banyera d'en Banyeta
Banyeta, quin bany!
Blaugrana ets de banya i doll.
Banyeta, etzibes basarda,
consumeixes espelma i mel.
Banyeta, quin bany!
Menta, enciam, excels fonoll.
Banyeta, etzibes Bogarde,
esviaixes pilota i gel.
Banyeta, quin bany!
Banyera!

  
Finalment, la cimera de la Barceloneta. En una terrassa estiuenca s'han trobat el Missatger, Lord Demian, Joan Estruch, l'alcalde de Premià Sr. Buch, Òscar (i la seva nova esposa Tori Amos), i han dissenyat la pretemporada mediàtica en companyia de Sandro Rosell i Tito Vilanova.



218 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 218 de 218
ESTHER CELINE ha dit...

Gràcies a Déu vaig creure en el Dr. Alomio després de llegir tants testimoniatges sobre la seva feina i vaig decidir contactar amb ell. Estic escrivint el meu propi testimoni que mai vaig pensar que fos possible. Abans de conèixer a Dr. Alomio, sentia que tot això eren creences supersticioses i no s'havia demostrat científicament que l'encanteri fos cert, però aquest llançador d'encanteris em va fer creure el contrari. ELL ÉS UN BON HOME. Vaig recuperar al meu ex nuvi amb l'ajuda d'aquest home després d'1 any de intentar-ho, però no semblava que es notés cap mitjà possible. Si llegeix algun testimoni sobre el Dr. Alomio, és cert. El meu xicot em va deixar per més d'1 any i he volgut tenir-lo de tornada i vaig tractar de demanar-li que tornés a mi, però em va fer oïdes sordes i es va burlar de mi en públic. El Dr. Alomio m'ho va recomanar un amic meu a qui també va ajudar en el meu lloc de treball i li vaig dir que era supersticiós i un ximple per creure en coses tan fetitxistes. Però després de tant pensar-ho, em vaig connectar a Internet per buscar-ho i vaig decidir contactar-a través del seu correu electrònic. Aviat em va donar el seu número de mòbil i també parlem per passar una bona estona. Ell és el millor. Abans que el seu encanteri funcionés, ja tenia seguretat. En 2 dies, el meu ex nuvi després d'1 any de burlar de ser un home inútil, va venir a mi demanant-me aquesta vegada. No sabia el que va fer aquest home, però és molt bo per a mi. Li agraeixo a ell i al meu amic per conèixer-també tots els dies de la meva vida. Crec que ajudarà a qualsevol que se li acosti a contactar-(alomio@yandex.com) o WhatsApp a l'+2348069209149.

Unknown ha dit...

ENCANTITJES D'AMOR QUE FUNCIONEN
Comparteixo aquest testimoni als socis que pateixen en les seves relacions perquè hi ha una solució duradora. El meu marit ens va deixar a mi i als nostres dos fills per a una altra dona durant dos anys. Vaig intentar ser fort només pels meus fills, però no vaig poder controlar els dolors que em turmentaven el cor. Estava ferit i confós. Vaig necessitar ajuda, així que vaig investigar a Internet i vaig trobar un lloc on vaig veure que el Dr. Alomio, un encisador, pot ajudar a recuperar els amants. Vaig contactar amb ell i em va fer oracions i encanteris especials. Per sorpresa meva, després d’uns dies, el meu marit va tornar a casa. Va ser així com ens vam tornar a reunir i hi va haver molta alegria amorosa i pau a la família.

També podeu posar-vos en contacte amb el Dr. Alomio, un potent encriptador de solucions al seu contacte +2348069209149 o el seu correu electrònic (alomio@yandex.com)

També ajuda a:
* Control del teu amant
* Amant de tornada
* Loteria guanyadora
* Cura del VIH
* Cura de l'herpes

vrajitor ha dit...

El vostre marit / la vostra dona va dir de sobte que vol divorciar-se i que voleu que els dos torni a formar una família feliç? A continuació, deixeu de mirar, perquè el doctor White, el gran encisador, té una solució per a vosaltres. Sóc banquer de professió, quan el meu matrimoni de vuit anys es va esfondrar, això em va trencar el cor i fins i tot va afectar la meva feina, perquè sempre pensava i no em concentrava. M’encanta el meu marit, de manera que estic buscant maneres de recuperar-lo després de viure separat durant uns 7 mesos. Vaig trobar un testimoni sobre un home que va dir que va aconseguir promocionar la feina amb l'ajut del gran encisador Dr. White, així que vaig contactar amb ell, li vaig explicar els meus problemes matrimonials i em va assegurar que les coses anirien millor per a mi , però va dir algunes coses que cal fer per assolir el meu objectiu, vaig seguir les instruccions i avui visc feliç de nou amb el meu marit, és realment un home meravellós i beneït pels seus déus. Poseu-vos en contacte amb el metge blanc per qualsevol tipus de problema de vida al número de WhatsApp:
+17168691327
o per correu electrònic: wightmagicmaster@gmail.com, no us penedireu de conèixer-lo.

Judith Shehada ha dit...

M'agradaria dir-vos a tots que vaig poder posar fi al meu problema de divorci i restaurar el meu matrimoni de nou, perquè mai no volia que passés. no sé què li va ocórrer al meu marit que estava omplint de divorci, vaig intentar evitar-ho però ell no em va escoltar, no tenia altra opció que buscar ajuda en qualsevol lloc on pogués Penseu en això i vaig intentar posar-vos en contacte amb un llançador d’encanteris i ara m’alegro. Van passar gairebé 5 dies per la data del divorci, estàvem a punt d’anar al tribunal judicial i el meu marit estava ben preparat perquè tenia previst casar-se amb una altra noia. Perquè si no fos per l'ajuda del Dr. ALOMIO, hauria estat el divorci de la meva amorosa casa on veig els meus fills i el meu marit jugar amb felicitat. Vaig trucar a casa nostra (HOME OF JOY) Dr.ALOMIO Número de WhatsApp: +2348069209149 No sé què hauria esdevingut del meu matrimoni ara perquè estimava tant el meu marit que no podia suportar la pèrdua. L’encanteri va funcionar com a màgia amb la forma i la forma en què va canviar el meu marit i va començar a mostrar amor en lloc del divorci que planejava, que es produiria d’aquí a cinc dies i va dir que no vol divorciar-se de nou. Estic massa content que tot estigui al seu lloc per a mi i per a la meva família. M'agradaria recomanar l'ús d'encanteri a qualsevol persona que tingui problemes matrimonials i vull posar-hi fi per correu electrònic a Dr.ALOMIO mitjançant: (alomio@yandex.com) i va ser aquí on vaig obtenir l'ajuda per restaurar el meu matrimoni. El seu número de WhatsApp: +2348069209149

Anònim ha dit...

M'agradaria compartir la meva experiència sobre com vaig recuperar el meu amant i la pèrdua del meu aspecte financer i ho faré breu, no perdré el vostre temps.
Conèixer l'ex va ser un repte molt difícil moltes vegades quan la promesa va trencar amb mi. però després de llegir sobre l'encanteri d'amor Dr.Pellar, vaig decidir posar-me en contacte amb ell quan va respondre al meu correu electrònic. Em va resultar molt fàcil recuperar el meu promès en 48 hores amb l’encís de Dr.Pellar. si necessiteu ajuda en el següent aspecte, podeu posar-vos fàcilment en contacte amb el Dr.Pellar al seu correu electrònic drpellar@gmail.com
si necessiteu ajuda amb algun dels problemes següents, proveu de posar-vos en contacte amb el Dr.Pellar al seu correu electrònic immediatament.
1) Si voleu que el vostre ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
(3) Voleu que us promocionin al vostre despatx.
(4) Si vols un fill.
(5) Cures a base d'herbes
(6) Voleu ser ric.
(7) Voleu obligar el vostre marit / dona a ser vostre per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Deixeu que la gent obeeixi les vostres paraules i que desitgi
(10) Resolució de casos E.T.C.
Poseu-vos en contacte amb ells al vostre correu electrònic temple drpellar@gmail.com i solucioneu tots els vostres problemes

Anònim ha dit...

Em dic Osum, tinc 55 anys.
La vida pot ser complicada i creieu-me, la vida m’ha fet molts trucs, mai crec en el vudú ni en el càsting, tot i que n’he llegit uns quants llibres. Un home especial anomenat Dr.Sango em demostra que el llançament de vudú / encanteri és real i existeix. Tinc tres fills i un marit amorós. 12 bons mesos vaig estar deprimit perquè el meu marit es va despertar un matí i va sortir de casa amb alguna roba sense cap explicació, vaig esperar que tornés a casa aquell dia però no es trobava enlloc, vaig trucar i vaig dir que ja no li interessava en el nostre matrimoni, més que en els nens, em va refredar la pell i em vaig xocar perquè no recordo que tinguéssim cap problema, més tard vaig saber que estava amb una altra dona, tothom va parlar i l’esforç de forçar-lo a tornar a casa va ser un fracàs, es comporta com si mai no hagués estat amb mi, encara que no ho sabria. Vaig llegir diversos articles en un lloc quan vaig veure el testimoni d’una dona que afirma que la doctora Sango la va ajudar a resoldre problemes familiars i que va trencar el contacte. Vaig triar un contacte i vaig enviar un doctor d’ortografia Sango, li vaig explicar els seus problemes, em va dir que no m’hauria de preocupar que tot anés bé. Ho dubto, però vaig decidir fer-ho. Em van dir que alguns abocaven al matí, vaig sentir un cop a la porta, era el meu marit que estava fora, em va dir que no sabia el que feia i ni tan sols recordava el temps que feia que no passava a casa, estic molt content de recuperar el meu marit i, tot gràcies al doctor Sango, la bruixa de l’Encant, per haver-se posat en contacte amb ell, la meva vida va bé i vull que la gent que passa per la meva condició anterior tingui ajuda ràpida. Per tant, comparteixo el meu testimoni. Per tant, si teniu dificultats amb la vida, poseu-vos en contacte amb el Dr.Sango al seu correu electrònic
spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Estic molt content del que ha fet el Dr. Sango per mi. em dic Agim, vaig saber parlar del doctor Sango a través d’un amic que va ajudar a guanyar una demanda de divorci fa unes setmanes i, quan el vaig contactar, em va ajudar a conjurar la meva mare. una llei que realment preocupava la meva vida i el meu futur, mai no volia el meu progrés, cada vegada que tinc feina en una empresa, torno per culpa de la sogra de la meva bruixa, mai no sabia que la meva sogra fos la un que em va preocupar fins que un dia vaig demanar ajuda al doctor Sango i em va dir que la meva sogra estava preocupada per mi i em va ajudar a conjurar la mort. Estic content perquè el malvat ha mort i des de llavors la meva vida ha anat millorant. És bo per a mi i ara visc feliçment amb la meva família gràcies al doctor Sango. Recomano contactar amb el Dr.Sango. Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb ell al seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Val la pena compartir aquest testimoni amb el món. Aquí estic explicant al món les bones obres del doctor Pellar. El meu marit em va deixar a mi i als meus fills per una altra dona gran. No va ser tan fàcil per a mi. Vaig estimar molt el meu marit i no vaig perdre l’esperança, vaig seguir pregant i finalment Déu va respondre a les meves oracions. Buscava en línia una roda d’encanteri per unir-me a mi i al meu amor per sempre, i vaig veure tants testimonis com el doctor Pellar va ajudar a tanta gent en línia i vaig decidir fer-li un judici. Em vaig posar en contacte amb ell i li vaig explicar. Em va dir que no em preocupés que tornaria el meu marit en 24 hores. Va consultar els seus poders i em va assegurar que no em preocuparia. Va fer la seva feina i va encantar, i per a la meva major sorpresa, el meu marit va tornar el mateix dia demanant demanant plors, com va dir el doctor Pellar. Estem feliços i vivim junts com un sol. Poseu-vos en contacte amb el Dr.Pellar al seu correu electrònic drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola, em dic Dren. Vull compartir una experiència increïble amb l’editor d’encanteris més gran, el Dr.Pellar. El meu marit em va enganyar i quan vaig saber que ens trobàvem davant del que el va fer divorciar. Vaig plorar i em vaig posar malalt quan buscava cotitzacions d’amor en línia; vaig veure gent que parlava del doctor Pellar i de la seva gran obra, el cas del qual era similar al meu, van deixar la seva informació de contacte. Vaig contactar amb ell i li vaig llàgrimes i em va dir que no em preocupés que al cap de 48 hores el meu marit tornés, cancel·lés el divorci i tornés a buscar-me. Després de fer tot el que em va demanar per sorpresa, dos dies després del vespre, era el meu marit agenollat en oració per recuperar-lo i dubtava d'aquestes coses si alguna vegada funcionen, però aquí estic jo també en declaro. Gràcies de nou, doctor Pellar, realment sou una benedicció per a mi, també us pot ajudar a contactar amb: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Kjo është dëshmia ime për mirësinë e veprës Dr.Sango. Unë jam Benita Lewis nga Karolina e Veriut, SHBA. Më falni që e vendosa këtë në rrjet, por do të kem atë rrotën më të mirë të magjisë në këtë botë që riktheu të dashurën time, e cila më la për 3 vitet e fundit, përfundoi duke ma shpjeguar për atë burrë në faqja e blogut e postuar nga një prej ndihmësve, dhe ai më tregoi për rrotën magjike që kishte dëgjuar dhe më dha një email. një adresë emaili që mund t'i shkruaj një stilolapsi për të më treguar për problemet e mia. Në vetëm 1 ditë, e dashura ime u kthye tek unë. Unë thjesht dua të falënderoj këtë rreth të drejtë dhe të sinqertë të magjive, zotëri, gjithçka që më thatë ndodhi dhe ju falënderoj, zotëri. Ju lutem, dua t'ju them të gjithëve që kërkojnë ndonjë zgjidhje për problemin e tyre, ju këshilloj që me dashamirësi t'i drejtoheni kësaj rrote drejtshkrimore, është e sigurt, është e fuqishme dhe pavarësisht se çfarë do të thotë magjistari, çfarë do të ndodhë, sepse gjithçka që rrota e rrotullës më thotë të ndodhë. Ju mund ta kontaktoni me mirësi: emailin e tij. Adresa e emailit është spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Aquest és el meu testimoni de la bondat del treball del Dr.Sango. Sóc la Benita Lewis de Carolina del Nord, EUA. Ho sento haver posat això a la xarxa, però tindré que la millor roda d'encanteris d'aquest món que va portar de tornada la meva xicota, que em va deixar els últims 3 anys, m'ho va acabar explicant per aquell home de la blog publicat per un dels ajudants, i em va parlar de la roda màgica de la qual havia sentit parlar i em va enviar un correu electrònic. una adreça de correu electrònic que podria escriure a un bolígraf per explicar-me els meus problemes. En només 1 dia, la meva xicota va tornar a mi. Només vull donar les gràcies a aquest cercle just i sincer d'encanteris, senyor, tot el que em va dir va passar i gràcies, senyor. Si us plau, vull dir-li a tots els que busquen alguna solució al seu problema, us aconsello que feu servir amablement aquesta roda d'encanteris, és segur, és potent i no importa el que digui el conjurador, què passarà, perquè tot el que la roda de desplaçament em diu que passi. Pots contactar amb ell: el seu correu electrònic. L'adreça electrònica és spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

He tornat amb el meu exmarit amb l'ajuda del Dr.Pellar, el millor lançador d'encanteris en línia, i recomano el Dr.Pellar a qualsevol persona que necessiti ajuda!... Vull donar testimoni de com vaig tornar amb el meu marit. després de trencar amb mi, fa 3 anys que estem junts, fa poc vaig saber que el meu marit tenia una aventura amb una altra dona, i quan el vaig enfrontar, va provocar baralles i finalment va trencar amb mi, ho vaig intentar tot. Vaig poder recuperar-lo, però va ser en vano fins que vaig veure una publicació en un fòrum de relacions sobre un encanteri que ajuda la gent a recuperar el seu amor perdut mitjançant l'encanteri d'amor, al principi ho vaig dubtar, però vaig decidir provar-ho quan vaig Va contactar amb aquest encanteri a través del seu correu electrònic i em va dir què havia de fer i ho vaig fer, després em va fer un encanteri d'amor. 24 hores després, el meu marit em va trucar i em va dir que em trobava molt a faltar, tan increïble!! Així va ser com va tornar aquell mateix dia, amb molt d'amor i alegria, i es va disculpar pel seu error i pel dolor que em va causar. Aleshores, des d'aquell dia, la nostra relació era més forta que abans, tot gràcies al Dr.Pellar. ell és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que l'encanteri real i poderós del Dr. Pellar sempre pregarà per viure molt de temps per ajudar els seus fills en el moment de problemes si esteu aquí i necessiteu el vostre ex o el vostre ex. el marit es va traslladar a una altra dona, no ploris més, contacta ara amb aquest poderós encanteri. Aquí teniu el seu contacte: envieu-li un correu electrònic a: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

Ես իմ նախկին ամուսնու հետ հետ եմ եկել Dr.Pellar- ի օգնությամբ, առցանց լավագույն ուղղագրության կադրերը առցանց, եւ ես բարձր եմ խորհուրդ տալիս օգնության կարիք ունեցող ցանկացած մեկին: .. ես ուզում եմ վկայել իմ ամուսնուն Ինձ հետ կոտրվելուց հետո մենք 3 տարի միասին ենք եղել, վերջերս իմ ամուսինը կապ ուներ մեկ այլ կնոջ հետ, եւ երբ ես դիմակայում էի նրան, ես ամեն ինչի դիմակայեցի ինձ հետ Ես կարող էի նրան հետ բերել, բայց բոլորս անօգուտ, քանի դեռ չեմ տեսել հարաբերական ֆորումի հետագա ֆորումի մասին, ուղղագրական սաստականի մասին, որը կօգնի այն, երբ ես որոշեցի փորձել Կապվեց այս ուղղագրության հետ նրա էլփոստի միջոցով, եւ նա ասաց ինձ, թե ինչ անել եւ ես դա արել եմ, նա սիրո հմայքն արեց ինձ համար: 24 ժամ անց ամուսինս իսկապես ինձ կանչեց եւ ասաց ինձ, որ ինքը շատ է կարոտում ինձ, այնքան զարմանալի !! Այնպես որ, այդպես էր նա վերադարձավ նույն օրը, շատ սիրով եւ ուրախությամբ, եւ նա ներողություն խնդրեց իր սխալի համար, եւ ցավի համար նա ինձ պատճառեց: Այնուհետեւ այդ օրվանից մեր հարաբերությունն այժմ ավելի ուժեղ էր, քան նախկինում էր, բոլորը շնորհիվ դոկտորպելարի: Նա այնքան հզոր է, եւ ես որոշեցի պատմել իմ պատմությունը ինտերնետում Ամուսինը տեղափոխվեց մեկ այլ կին, այլեւս մի լացիր, հիմա դիմեք այս հզոր ուղղագրության կաստերի հետ: Ահա նրա կոնտակտը. Ուղարկեք նրան. Drpellar@gmail.com

Adamsscott ha dit...

Estic aquí per testimoniar el que el gran Dr, Assan. ha fet per mi a la meva vida. abans em faltaven diners, des del dia que vaig conèixer el doctor Assan. la meva vida ha canviat i ell és l'home més gran que he vist mai contactar amb ell per WhatsApp +2348133784342 o per correu electrònic a assanbaseru@gmail.com. Pot resoldre tot tipus de problemes físics i espirituals com ara:.
1 CONCURSO D'AMOR
2 GUANYA EX TORNAR
3 FRUIT DE L'ÚTER
4 ENCORSO DE PROMOCIÓ
5 CONCURSO DE PROTECCIÓ
6 ENTORNI DE NEGOCIS
7 BONA FEINA
8 VIH SIDA
9 ENCURSO DE LOTERIA,
10 LLEGRIA DE CASS DEL CORT
qualsevol problema pel qual estigueu passant a la vida no us oblideu de contactar amb el Dr. Assan. el gran home allà on estiguis al món, envia-li un missatge de WhatsApp +2348133784342 o un correu electrònic a assanbaseru@gmail.com.

Anònim ha dit...

Երկու տարվա խզված ամուսնությունից հետո ամուսինս ինձ թողեց երկու երեխաների հետ։ Ես զգում էի, որ կյանքս ավարտվելու է, ես քիչ մնաց ինքս ինձ սպանեմ, և ես շատ երկար ժամանակ էմոցիոնալ վիճակում էի: Dr.Pellar կոչվող ուղղագրության շնորհիվ ես հանդիպեցի առցանց: Ինտերնետում ճամփորդելու մի հավատարիմ օր ես գտա բազմաթիվ վկայություններ այս հատուկ կախարդական անիվի մասին: Ոմանք պնդում էին, որ նա հետ է բերել իր նախկին սիրեկանին, ոմանք պնդում էին, որ նա վերականգնում է արգանդը, բուժում է քաղցկեղը և այլ հիվանդություններ, ոմանք պնդում էին, որ նա կարող է հմայել ամուսնալուծությունը դադարեցնելու համար և այլն: կինը զանգահարել է Լինդա, նա ցուցմունք է տվել, թե ինչպես է նա հետ բերել իր նախկին սիրեկանին 2 օրից պակաս ժամանակում, իսկ ցուցմունքի ավարտից հետո նա բաց է թողել բժիշկ Փելարի էլեկտրոնային փոստի հասցեն: Այս ամենը կարդալուց հետո որոշեցի փորձել։ Ես կապվել եմ նրա հետ էլեկտրոնային փոստով: Ես նամակ գրեցի նրան և բացատրեցի իմ խնդիրը: Ընդամենը 48 ժամում ամուսինս վերադարձավ ինձ մոտ։ Մենք լուծել ենք մեր հարցերը և ավելի երջանիկ ենք, քան նախկինում։ Dr.Pellar-ը իսկապես շնորհալի մարդ է, և ես չեմ դադարի նրան տեղադրել, քանի որ նա հիանալի մարդ է... Եթե խնդիրներ ունեք և փնտրում եք իրական և իրական ուղղագրության անիվ՝ ձեր բոլոր խնդիրները լուծելու համար, կապվեք Dr.Pellar-ի հետ էլ. drpellar@gmail.com հասցեով

Anònim ha dit...

Necessites un préstec d'emergència per pagar el teu deute o un préstec de capital per millorar el teu negoci? Has estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de préstecs o una hipoteca? No busquis més, perquè estem aquí per deixar enrere tots els teus problemes financers. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: {larrybright424@gmail.com Oferim préstecs a les parts interessades a un tipus d'interès raonable del 2%. El rang va des dels 5.000,00 euros fins als 100.000.000,00 euros

Anònim ha dit...

Em dic Jesica i estic aquí per donar les gràcies al Dr.Pellar per ajudar a salvar la meva relació. El meu xicot em va deixar perquè em vaig enamorar ràpidament i em vaig barallar amb ell diverses vegades a causa de les meves inseguretats quan el vaig veure apropar-se a qualsevol altra dona. No vaig trobar una millor manera de fer-lo tornar a mi i el Dr. Pellar em va ajudar. Quan em vaig posar en contacte amb ell, em va dir tot el que necessitava saber sobre com restaurar l'amor i el vincle entre jo i el meu marit. Vaig complir i va fer la feina sense dubtar-ho, no va ser fins 48 hores després que el meu xicot em va trucar. Estic feliç i plena de vida per l'amabilitat del Dr.Pella. Animo a qualsevol persona que tingui un problema a contactar amb ell ara i segur que us ajudarà. Correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

HE TORNAT EL MEU EX AMB LA SOLUCIÓ DE DR DAWN
Em vaig posar en contacte amb DR DAWN mitjançant un testimoni escrit sobre ell i també vaig trobar molts testimonis sobre com ajuda els altres amb les seves vides. Tornar amb un ex és un dels sentiments més íntims que a molta gent li agradaria experimentar, sobretot perquè aquests records amb el nostre ex sempre ens ennuvolen la ment quan algú altre fa algunes d'aquestes coses que solia fer el nostre ex. Fa gairebé 6 anys que sóc pare solter i tot i que el meu exmarit estava lluny dels meus fills, encara m'agradaria que tornés a veure'm algun dia. Aquest encanteri que vaig conèixer conegut com DR DAWN em va ajudar amb els meus desitjos i estic encantat de dir que he tornat amb el meu exmarit. El resultat es va manifestar després de 48 hores, quan em va assegurar, i l'amor i la connexió que vam compartir es van restaurar increïblement. Si vols tornar amb èxit amb el teu ex,
*Si vols concebre.
*Si necessites complir el teu desig.
contacteu amb aquest gran metge de l'amor per WhatsApp: +2349046229159
Correu electrònic ( dawnacuna314@gmail.com)

«El més antic ‹Més antic   201 – 218 de 218   Més nou› El més recent»