PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 1 de gener del 2012

QUATRE MISSILS A L'OSASUNA I COMENÇA L'ANY 2012 AMB UN CLAR LIDERATGE A CÀRREC DE NÚRIA FELIU








Ell és gran i ja està. El senyor Messi les engalta com vol i imparteix magisteri (dedicat a tota la gent bogardista d'Argentina que segueix aquest blog i, especialment, una abraçada a
Julio Díaz-Escamilla). Avui el Golden Corner ha viscut una nit messiànica i els de l'Osasuna (club estimat) s'han endut
una maneta de quatre dits.

Video clip de l'estudi Aniceto. El nou caixer de Florentino Pérez Enterprises
reparteix diners al vestidor del Màlaga. Resultat lògic i la vida segueix el seu curs ordinari.

Cal dir que el tongo florentinàrie va experimentar un nou capítol d'extremada mediocritat en el patètic encontre realitzar per el Real.M. davant del Màlaga dirigit per un molt il·lustre cavaller de nom italià i nacionalitat xilena, Pellegrini (3-2 i per pels, per maletes i per befa esportiva). Tonteries de casinet i poca teca... Plou sobre mullat i llisca sobre gelat.

Més coses: Volem un estadi que faci olor de tabac. Ens agrada el fum. La Núria Feliu i el soci Puro Kalikenyo ja han dit la seva des del marcador electrònic.


Atenció bogardistes: Volem dir amb veu ben alta que la nostra admiració per la cantant Núria Feliu és una de les millors mostres que podem oferir del que anomenem cultura popular i proletària. Sants és l'orígen de la fase II del bogardisme. La Penya Bogarde va començar la seva singladura com un col·lectiu de futbol-bar, més endavant -com passa amb el Barça- ja erem més que una penya. El bogardisme no podia tancar els ulls davant de l'impacte social que tenia entre els seus adeptes. Ens teniem que mullar.

La realitat mostra el camí social del bogardisme i ens hem llençat a tomba oberta per camins de revolució i combat. La comuna de Sants va ser la guspira que ho va encencre tot. Núria Feliu estava al peu del canó (repasseu els articles del període maig/setembre 2011) i el bogardisme s'ha fet seu el missatge de la la diva. Núria Feliu il·lumina el bogardisme.


Ara, passada la primera etapa de les revoltes i amb l'augment de la repressió fruit de l'aliança entre Qatar-Rosell-Florentino i Pichi Alonso, hem decidit impulsar una nova tàctica:
EL MÀQUIS WINSTON.
Ens anem a les muntanyes!


Noves i molt noves novetats noves: El Bogardisme ja té himne i avui s'ha estrenat al Golden Corner quan
la grada jove de la Penya Bogarde ha entonat el nou càntic, el "Da-ba-da-ba-dà". Ara ja estem preparats per rebre la visita de la senyora Marga Bosch.

  1. L'himne de la Penya Bogarde: Da-ba-da-ba-dà! Un hombre y una mujer Claude Lelouch - YouTube...CLIQUEU AQUÍ!!!!!!

    www.youtube.com/watch?v=G-z2DvGBRQc4 Feb 2008 - 3 min - Subido por eaj1es
    Un homme et une femme Claude Lelouch Dir. Cantan: Nicole Croisille Pierre Barouh.

VISTA PANORÀMICA
DEL CAMP D'ENTRENAMENT
DELS BOGARDIANS A ABELLA (RIPOLLÈS)



El bogardisme escalfa motors a tota vela. Estiraments i planxes musculars en tota regla des del balneari d'Abella (Ripollès). Es pot fer esport i fumar com també es pot volar i ser peix...El bogardisme va a per totes. Guanyarem l'adversari blanc i el corrupte capital. Som-hi!


Comencem bé. Heus aquí la primera fotografia de l'any. Un gran amic, el Belda, ens ha fet arribar aquesta meravellosa i memorable instantània: La nostra pubilla insurgent Núria "Fúria" Feliu acompanyada de l'insigne trobador Bru Pujols (conegut per Bruno Lomas). El document recull el dia en que Grècia va acollir l'esperit de Sants. Moltes gràcies.





TV3 MENTEIX. PICHI ALONSO I ELS SEUS SEGUEIXEN TERGIVERSANT LA NOSTRA HISTÒRIA. FEM CAS DEL QUE DIU FELIU X
(JUSTAMENT EL QUE DÈIA MALCOLM X EN TEMPS DE PLOM I SOFRE)



Posdata:
Podeu seguir festejant les atiborrades
festes enviant comentaris a l'article anterior.


L'aplec s'ho val...

Aquest any, més!



86 comentaris:

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si estenc els sumatoris i passo la vista veig que ja hem canviat l'any i us puc desitjar que sigui venturós. Perdoneu que sempre em surti la vena matenàtica però si mireu bé les coses veureu que el futbol es mesura numèricament i el BARÇA no para de sumar-ne.
Jòia matematica i que mengeu molts canalons però que cap sigui el que porta de nom Conrad que soc jo i no vull viure dins de les vostres tripes.
Feliç 2012 sumat i multiplicat amb una pila d'arrels quadrades i tot el tractad de Fernet relligat amb fil i folrat de cel·lofana vella.

Lucrecia Borgia ha dit...

Mis mejores deseos de un
¡Feliz y Próspero Año 2012 a la Penya Bogarde !!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

al fil fil de la Feliu li segueix el fil dels campions de la doble lliga, contra els poderosos del caler i a favor dels que toquen la bimba, és el repte funambulista de la penya del poble. La Bogarde rau en un domini angonal d'un corner de la vila. Ara que el poder ens ha foragitat la vella germanor obrera del carrer Sant Antoni, ha arribat l'hora del maquis del Marina. Llarga vida al Golden Corner del bar Marina i molta llum al far de Sants. La Feliu és la gran faronera de la cantonada insurrecte. Cantem i ballem! Visca el Barçaliu!

maria cristina ha dit...

Chicos MUY FELIZ 2012 para todos los penyabogardistas!!!!!!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Bon bogarde any nou! En el terreny del Barça no em fa por demanar: amb guanyar-ho tot em conformo!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja porto unes horetes de 2012 i em surt la salivera de pensar en les rebaixes a les botigues. Buidaré totes les botigues que trobi entre el Robafaves i l'estació passant per el carrer Sant Josep i baixant per la Riera i quan arribi a can Serras em compraré una bata de ratlles i un corbatí per quan faci ralet-ralet a la samfaines de la meva neboda la dels cromos.

Bon any engordanys de la meva bossa i ara puc dir a tota petxina que començo l'any al mil per cent de bogàrdica/

marga bosch i el seu verb ha dit...

aiaiaiaiai m'oblidava un detall dels de lupa de vidre gros i és que el meu crit de guerra amb la bossa a la mà és aquest:
Grumolls 2012 i cansalada segle XXI

i ara si que m'en vaig al matalàs que demà faig biceps a les rebaixes del tot Mataró la gran botiga de la costa, vale, vale que ho torno a dir i que no sigui dit:

Grumolls 2012 i cansalada segle XXI

penyabogarde ha dit...

S'anima la canalla. Apa, som-hi, que aquesta setmana tornem als estadis, als bars, als fumaderos i a les ones. Benvinguda a tota la gent que ens escriu i ens estima i felicitat per aquest anyet que acabem d'encetar.

MADRIDISTA COMILÓN ha dit...

EL PENSAMIENTO BOGARDE ENTRA EN FASE DE EMERGENCIA CON ESTA ABSURDA FOTOGRAFÍA. TAL VEZ SE TRATE DE TIRAR LA TOALLA Y ACEPTAR QUE HEMOS ENTRADO EN LA ERA BLANCA.

2012 LIGA, COPA, CHAMPIONS, SUPERCOPA DE EUROPA Y SUPERCOPA DE ESPAÑA TODAS DEL REAL MADRID DE UNA TAJADA Y ASÍ PARA EL RESTO DE AÑOS DEL SIGLO EN CORSO.

FELIZ AÑO BLANCO Y NUEVO BOGARDI-TOS

SOY MUY GOLFO Y OS MANDO UN AVISO DE QUE SE ACABÓ LA DIETA Y REGRESO CON KILOS DE MÁS Y HAMBRE INSAVIABLE DE TAPAS Y FRITADA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau huesos para mi para poder engordar tambien guau guau

Anònim ha dit...

madridista i gosset annex: sempre esteu de mal humor, oi? No sabeu què fer per canviar el rictus i la posició de les celles i dels ulls? Em sap greu per el pobre Tobias que al cap i a la fí és un animalet encadenat a un golfo. Perdona Madridista però això de que ets un golfo no és un insult ja que a tú mateix t'agrada dir que ho ets.

Kali POUM Kenyo ha dit...

Lo de "la nueva era blanca" ho deus dir per la pasta que ens quedarà a la butxaca després de les estrebades divergents d'aqui i les que des d'allí ens faran passades les eleccions a Andalusia oi ??

"Sin blanca es la era blanca"...

Per que , referint-te al futbol cada anys dius el mateix i cada any et veig més petit i més petitet que no se't veu el caperronet, amagat sota una col que sembles un rave pel color de vergonya...

MADRIDISTA SEGURO ha dit...

ESTOY HASTA LAS PERDICES DE EL ANÓNIMO QUE NO DA LA CARA Y SE METE CONMIGO Y MI PERRO.

ESTOY HASTA LA MEDULA DE ESTE OTRO CALIMOCHOCALIQUEÑOPUMPUMFUEGO QUE OSA JUGAR A LAS PALABRITAS CON LO DEL BLANCO Y LA BLANCA. A VER SI ENTERAS CALIPUROMOCHOTOCOMOCHOCATAPUM DE QUE EL REAL MADRID VISTE DE BLANCO Y ESTO ES LO CUENTA A TODOS LOS EFECTOS Y SI YO DIGO QUE VAMOS A GANARLO TODO ESTE AÑO ES POR CONOCIMIENTO DE CAUSA Y POR EFECTO DELATOR METIDO A UNIVERSIDAD DEL SABER QUE ES LO QUE TENGO EN MI PRIVILEGIADO CEREBRO DE PERSONA SOBRADAMENTE PREPARADA QUE TE DA MIL VUELTAS EN CULTURA Y SABER.

CALIMAMARRACHOPUMPUMPUM

DAS PENA PUES GLORIA NO TIENES.

Y ESE ANÓNIMO QUE SE ANDE CON PRECAUCIÓN PUES LE ARREO POR LA PARTE PUNITIVA VIA TRIBUNALES.

AVISADOS.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau no se metan con mi amo y guau guau quiero ser el perrito de doble amo. Con mi madridista guau guau y con Lucrecia Borgia la de la foto también.

guau guau Lucrecia. Guau espinas y holaldre.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Acabo de dinar de gust i no vull perdre el bon alè acostant-me als gossos i als amos que destil·len verí entre la gent maca d'aquest blog que m'està convertint en una dona feliç de ser-ho i encantada de coneixer la ciència bogarda.
Voldria xerinol·lar algunes coses amb la Penya. Massa abusar del tema de la bossa i potser ens perdem en un detall que al cap i a la fi és part dels meus costums. Jo soc de les que quan juga a cara descoberta ho fai amb tots els riscos. Per això vull que mireu atentament la meva fotografia i que entenguen vàries coses interessantíssimes que us ajudaran a fe run bon judici de valor sobre les coses que millor puc aportar a la penya boggarde. Si mireu bé, tinc classe, mireu la camisa que és de llí del bo, fresc i comprat a una cotoneria de les bones. Mireu el meu cabell, mitja meleneta, suau, per l'edat és quasi de joveneta, l'enserrello damunt el front. El tema pell no em queixo doncs la tinc fina i no faig massa cosa per cuidar-la, tret de l'aigua de l'aixeta quan em llevo i una crema hidratant molt discreta que em manté desperta. M'agrada anar a botiguetes nem endreçades mentres el meu marit que també surt a la foto es distreu amb els embotits i la vianda. Ja que parlo del marit he de dir que és com si no en tingués i no li va el futbol ni tampoc es cuida ni de la meva manera senzilla. Tant de bo a la penya boggarde hi hagi un princep blau que em somiqui a l'orella un "on ets Marga Bosch?". Ja seria bo de veres, mot bo. A la fi m'he deixar el tema ulls, i els que els tinc petits però emmarcats per una escletxa quasi oriental que em converteix en molt interessant i això no ho dic jo que seria pressumptuós en escreix i doncs que qui ho diu es un llibreter que conec o sigui un que tém talent.
Aquest any sent de Mataro jo voldria venir algun dia al vostre bar i estar amb vosaltres veient futbol. Ja em direu com i quan us quedeu d'acord per anar-hi i miraré de venir però ja us he dit que quedareu entusiasmats de com soc i de que amb ben poca cosa soc molt atractiva per l'edat que tinc que ratlla els 45.

va bé així ?

Bosón de Higgs ha dit...

Empieza el 2012 y el Barça viento en popa y a toda vela mientras otros van remando a golpe de latigazos.Força Barça,bogardianos.

penyabogarde ha dit...

estimada Marga Bosch , dimecres serem al Golden Corner de Premià ( el Bar Marina) comencem la temporada i ,si vols venir, posiblement trobis el teu "príncep blau.

tenim servei de "guardabosses" ...

maria ha dit...

Molt bon any nanos i a veure si podem anar per més copes!

penyabogarde ha dit...

salutacions Maria, bentrobada a la dimensió bogardiana!

mercè ha dit...

Ondia si es descobreixen blocs i gent fantàstica per aquest món virtual!. gràcies al teu comentari (crec que ets dona)he descobert una penya que doneu enveja!. Aix...si fossiu més a prop segur ens veuriem!. Feliç 2012, a vosaltres, al BarÇA I a Catalunya!

penyabogarde ha dit...

hola Mercè.

No som una dona, som una penya d'homes i dones que té la Núria Feliu per pubilla i el Barça per forquilla, esperem que vinguis ben sovint doncs estaras molt bé d'estar entre nosaltres i nosaltres d'estar amb tú.

D'on ets?

Laura Llompart ha dit...

des del peu de sa serra una abraçadota amb tot el poble de Bunyola a les mans pe dir bon any

Joan Estruch ha dit...

Pistonuda i fermosa guerrillera Feliu Fúriosa que alça el fusell i diu que tanquem la tele i amb raó. Ja capto la moraleja, any nou fúria nova, capto i capto pistonudament l'any nou a tota sal.

Fernando Atienza ha dit...

Esto es como el coloso en llamas. Lo que pasa es que en el fondo del asunto sois el Titanic que se hunde presionado por el lider Real Madrid. Pero yo soy más cortés que los alumnos del colegio de San Ildefonso y os deseo feliz año nuevo menos en futbol.

Saludos a Pedro Ramis, ese si que sabe lo que es vivir bien entre los mares y sus olas.

El Cigró de Tona ha dit...

Ves per on que no pareu de tenir noves ocurrències i és que aquesta de la Núria Feliu ja n'arriba a ser de bona.

desitjos de bon any i moltes copes.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si que esteu imaginadors, grumets a estribor i visca el Barça!

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics/gues:
Desde Valencia
¡FELIÇ ANY I FORÇA BARÇA!.
HURRA PER LA NURIA FELIU!!!!
Una abraçada, Montserrat

Sandra Figueroa ha dit...

Hola, paso a desear lo mejor para este nuevo año. Un placer leer. Les dejo un beso, cuidense amigos.

Unknown ha dit...

Bom dia
Agradeço a tua visita e retribuo os votos de feliz ano de 2012.

Existe uma frase que não deve passar despercebida. É muito importante.

As manobras da comunicação conseguem transformar em maus os agredidos e os agressores em pessoas de bem.

Esta inversão de valores é constante nos nossos dias e todas as guerras nunca serão boas nem justas.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Bon Any a tots els bogardistes!

Comecem l'any com el vàrem acabar: líders de la Lliga però amb una mosca darrera l'orella: el vostre estimat Qatar Team.

Patim i patirem fins al final a la lliga, a la Champions i a la Copa del Borbó.

Però sempre és millor tenir la mosca darrera l'orella que tenir-la graciosament posada damunt del nas. Això és així.

Una abraçada forta del vostre bogardomadridista preferit.

-----

Les ones vingueren a despedir l'any a les nostres costes, però Huey deu estar de ressaca perquè al nou any no es veu moviment per enlloc.

Però no dubteu que en arribar, hi serem.

SALUT!

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Bueno amigos, Feliz año nuevo.
Espero poder tener mi blog cerrado para poder trabajar el libro que deseo publicar en breve.
Os dejo mi ternura
Sor.Cecilia.

Arxiu de Salamanca ha dit...

Senyoritu Ramis: la seva manera de dir les coses en plan simpatic no amaga del tot el mal raïm o sigui "la mala uva".
Quan vostè diu "Qatar Team" preten ficar el dit a l'ull com faria en Mourinho però nosaltres li podem contestar amb una bateria d'exemples de qui i què és el Real Madrid. Ho farem.
Però ara comencem a parlar de mosques.
Miri jove: Ja portem una colla d'anys davant de tot, pujant al podium, passejant per el Bernabeu, guanyant. Per exemple, a la Champions vam deixar la mosca blanca darrera d'altres mosques com el Manchester. Vostè de matemàtiques no està fi, haurem de dir-li al nou amic Canaló que diu que és matemàtic per veure si li imparteix un curs d'hivern.

I ara anem a la llista comparativa.

El Barça és el Qatar Team? Només serà per la samarreta, doncs per tocar la bimba no necessitem petroli.

Però el Real Madrid, amb el pas dels anys si que merexi apel·latius de ttoa mena i que han estat necessaris per tocar la bimba:

Franquista Team
Aznar Team
Regimen Team
Guruceta Team
Rigo Team
Pelotazo Team
Botín Team
Central Lechers Team
Moncloa Team
Zarzuela Team
Valle de los Caidos Team
Alzamiento nacional Team
Pito del sereno Team
No-Do Team
Tricornio Team

Visca el Barça!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Arxiu de Salamanca...

La Madriditis, una enfermetat que mai cura del tot.

Una abraçada!

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Bon dia gent!

Ja som aquí i us portem el desig d'any nou corull de victòries i de salut.

Mireu que hem pensat en un plat que pot anar prou bé entre festes: El plat d'en Magí.

Especial de Solsona, el Magí és un estofat que inclou els tradicionals talls de vedella adobats amb pesols, pastanaga, orellanes i prumes amb un toc diferent que el converteix en un plat especial; La mel escampada damunt de la carn sense que es barregi amb els complements i damunt dels complements el pebre moderat, fulls de llaurer i pinyons. Per tal de no barrejar la vedella a la mel amb els condiments i els complements, isolar la mateixa vedella amb bastonets de pà estobats.

Us ho passareu d'allò més.

Feliç any nou que ja portem tres dies.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostra invitació!
Ací em tindreu per recolzar-vos amics!
BON ANY 2012!
Una nova "BOGARDISTA"!!!
ARA LI PASSE EL BLOG AL MEU MARIT TAMBÉ!!!
BESOS!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

ja m'agrada que quan es tenen dubtes es faci un bon ús de la ciència i molt en especial de la matemàtica i això per la part que em toca com a matemàtic em fa pensar en que encara es pot arribar a creure que les ciències ben aplicades poden ajudar a escatir i fer brillar la raó com també les bones humanitats més immortals i clàssiques. A mi em preocupa el tema de la burla a la ciència i trobo que quan es parla de futbol això creix en escreix i es poden dir coses sense solta no volta com les del senyor Pedro quan parla de la mosca a l'orella i qui va primer o qui va segon. Un principi de la matemàtica és aquell que parla de la part i del tot. Una cosa són els sumatoris, l'altra cosa és la suma i l'altra cosa és la part de cada suma sense entendre la serialització sumatòria. L'error del senyor Pedro rau en el sumatori sense sumes que fa veure una part com un tot sense per la suma serial procedent del temps de competició i sense entendre que els sumatoris lliguers no funcionen amb una temporalitat anual sinó estacional. No existeix una Lliga 2011 sinó una lliga 2011-2012 i no representa res un primer i un segon tocats per l'inflexió del canvi d'any que no és el canvi serialitzat i trans-moleculitzat que representa el temps estacional o el temps temporalitzat. Aquest humil servidor de perruca barroca i cognom d'uralita i pasta farcida el que preten fer és ajudar i assessorar aquesta penya de bona gent i de la meva part sempre tindreu el quebrat, l'arrel, el logaritme, l'algebra, les quatre regles, el diagrama i el teorema i escatirem junts qualsevol dubte que pugui enterbolir la trajectòria numèrica del FC Barcelona.

Afectuosament,

Conrad

Anònim ha dit...

TENIU UN BLOG XULÍSSIM!!!!
GRÀCIES!

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

Amics estic acojinat de llegir tot el que llegeixo i mirar per tot arreu i m'ha sorprés la foto del superagente ochenta y seis que em porta records de quan estudiava per ser intevestigador privat. El superagente ochentaiseis era el que s'estimbava contra les portes i empaitava los agentes de Kaos que eren com una mena de servei del teló d'acer. Si repasso bé no veig massa per on casa el superagente cochentayseis amb el barcelonisme però segur que té alguna explicació. Ja em direu si vaig errat.
Coses del gremi pues jo també em dedico a investigar i surto a moltes revistes juvenils i encara estic actiu & felicito el web que teniu que em tronxa de riure i ja anirem venint per aqui a pas de tortuga endavant però segur//

Conrad Canaló Stewart ha dit...

HOLA REMEI
BON DIA DE CEL BLAU I FRESQUETA SANA.

Hola, soc el matemàtic que vol assessorar a la Penya Bogarde i veig que has gaudit del blog i que seguiras sent una visitantcom jo matrix que per poc que puc m'hi poso de cap i ho passo de melmelada i mitja. Aprofito per dir que el teu blog l'he visitat i que m'agrada i especialment m'ha frapat que comenci amb una frase de l'Arthur Clarke que refereix la terra a un oceà de la mateixa manera que ens suggereix Tarkovski en el cinema i Estanislav Lem en la literatura en descriure i afrontar la massa del planeta ignot de Solaris.
Jo no tinc blog, però tinc imatge i nom, i la meva residència internáutica està sovint entre la gent dels comentaris de molts blogs de Barcelona, de Terrassa, alguns de fora del país i darrerament entre aquest gent maca del la penya Bogarde a on si et sembla bé i no és de molestar ens hi trobarem plegats i alegres.

Bona troballa Remei i als amics del món mundial dels astres i els logarítmes, una fora abraçada i una mica de cava ben regat amb un terrós de sucre per fer més efecte.

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

Familia pareu pareu que no dono l'abast mirant el blog que he anat als arxius antics i m'he topat amb el Torrebruno i amb el Gudjhonsen i amb el Dyango i l'Affelay i amb l'Onassis**** sou uns màquines jo ni recordava el ricatxó Onassis i vosaltres l'heu tornar a fer de carn i ossos i per l'arxiu de l'any 2011 m'he trobat cara a cara amb en Luís Aguilé ****** això és una mina d'or, torno a summergir-me i a investigar més que no paro de riure bergants! ****
stop**** algú ho havia de dir****
bergants! ****
això és com un porró ple de gas hilarant.
**** virtuosos ****

**** sou virtuosos ****

penyabogarde ha dit...

El comitè de recepció de la penya Bogarde vol donar la benvinguda a la gent nova que s'incorpora al bogardisme:
els darrers en venir sembla que ja porteu el bogardisme a l'ADN. Anacleto i Remei, benvinguts a l'escenari dels vostres somnis!

Remei, esperem que li agradi al teu marit i que sigui un bogardista més a la colla.

Anacleto, preguntes per la relació entre el super agent 86 i el Barça i et responem que està clar: Maxwell és el gran comodí de la banqueta de Vilanova i Guardiola i dedica hores d'esbarjo a viure sota la pell de Maxwell Smart Super Agent 86. Estem contents de tenir un nou agent entre nosaltres, Anacleto ens caus bé i ets benvingut.

marga bosch i el seu verb ha dit...

jo per si cau un calaix de l'armari ja he escrit el meu pensament dient bon any 2012 i cansalada segle XXI no sé si m'enteneu però també us vaig dir algna cosa sobre que vindré al vostre bar i ara ja em sento convidada però us faré una juguesca, vale?
jo vindré el dia de l'Espanyol a veure el partit però no m'heu posat l'adreça i la necessito per arribar-hi, però la juguesca serà que m'asseuré a prop vostre i no diré qui soc i a veure si m'indentifiqueu. No s'hi val a cridar, només s'ha d'acostar i dir suament "ets la Marga Bosch?", no sé pas si el bar és gran o petit, però jo ja us he dit que soc de bon veure i a mi em veureu per poc bon gust que tingueu, recordeu que mitja meleneta, pell sense arrugues, ulls amb entorn oriental, res de maquillatge i 45 anys ben portats. Vindré sola o amb una amiga que també us farà el pes que es diu Sara.

Recordeu de dir l'adreça exacta i si queda lluny de l'estació de la Renfe.

marga bosch i el seu verb ha dit...

faltava dir grumolls 2012 i cansalada segle XXI

penyabogarde ha dit...

estimada Marga, t'indiquem l'adreça del Golden Corner :
surts de l'estació de la Renfe a Premià i enfiles la Riera de Premià , de seguida gires el primer carrer a la dreta ( Angel Guimerà) al final d'aquest curt carrer gir a l'esquerra i tot seguit gir a la dreta per agafar el carrer Prat de la Riba , tornes a girar el primer carrer a l'esquerra (carrer de la Plaça) i tot dret arribes a la Plaça de l'Ajuntament ( 50 metres) allà trobaràs el Bar Marina i enfront mateix tens el Golden Corner (local acollidor amb entrepans d'autor i seu central del bogardisme)

comença la juguesca !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

prenc nota i li dic que m'ajudi el meu marit que té un g.p.s.

a veure si va bé, ell no vindrà ja us aviso. gràcies.

Anna ha dit...

jajjajaja massa genial el post, sóc una GRAN fan de la Núria Feliu!! Arribo a aquest blog per primera vegada i em trobo això, com voleu que no me'n faci seguidora i no continuï l'intercanvi de comentaris?! jaja

Doncs això, que em tindreu per aquí una estona ;) Un petonet!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

ja li he mirat el g.p.s. i és fàcil arribar-hi, jo estaré entre la gent i us miraré ara falta saber si a mi em identificareu però són els riscos de la juguesca i si no em reconeixeu qui riurà seré jo que s veuré per que suposo que feu gresca o sou dels que miren la tele de manera compungida?

Grumolls 2012 i cansalada segle XXI

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

****start que premo i conecto el meu telefon sota les estores***Anacleto no falla i Anacleto vol coneixer més coses del vostre Max-Well 86***Anacleto us felicita***start***convalescent de pinya amb moto***cap ferida greu***contusions esquena***rascada diposit benzina***trucant a la base pit pit pit***bon dia***l'alosa canta***start***tanco i tallo***

xisco ha dit...

Ei Anna, veig que t'has animat a passar per aquí. T'ho passaràs molt bé. Bona elecció.

penyabogarde ha dit...

Benvinguda Anna, sembla que tenim enllaç amb el marquès de Ses Illes, s'excel·lència Xisco. Bon contacte.

penyabogarde ha dit...

Hola Anacleto, ja aniras coneixent el bogardisme espiadimonis, i podria ser que aviat tinguis aparició al blog...

josep ha dit...

Hola amigoo, mucho sin saber de ti espero que sigas siendo un buen culé y no te hagas periquito(es broma) deseo que hallaspasadoo unas buenas fiestas y que el nuevo año nos de salud, felicidad y muchas satisfacciones con el Barça.
Un abrazo.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

No sé si entrar en temes derivats del diagrama de Ven. Però i si marquem les incògnites i els fem correr per el digit de tres? Això és el nostre Barça, la ciència exacta que només falla per la babda alta del sumatori i puja més del que hom pensa. Pilleu?

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

****guipat partit i disfrutat**anotat el 4***segueixo pista Maxwell ara que sé de que es tracta*** tarroq?*** A la vora de Premià estem els anaclets que som un grup d'agents***Secrets***secrets****agents.

**dues contusions esquena*** barra*** oval*** petjades i emprentes*** anoto i guipo *** barret abaixat**


B*A*R*Ç*A

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja veig que la meva juguesca segueix captant la vostra atenció i procuraré de venir al partit i estaré sense dir res mirant si sou fiables o tot és una comèdia, m'agafeu en mala hora però vindré amb cotxe que és tard i si vinc i em reconixeu llavors ens fem amics sense internet però voleu dir que no feu massa expectaciòn per el mer fer de que vingui a veure si us frustreu després de tot ei que vinc amb la idea de que sou tal com us he vist a les fotos com gent senzilla amb ganes de passar-ho bé i ara no em decepcioneu.

Fernando Atienza ha dit...

¿Es de menester que cada vez que hablais del Barcelona os metais con el Real Madrid? Teneis el sindrome de Estocolmo mezclado con la fiebre de Ceilán. Espero tener la paciencia y el decoro de mi colega de alegrías y blancura Pedro Ramis.

Hablando de Pedro Ramis.Me pregunto por el motivo de que os metais con él. Yo he visitado un par de veces su blog y solo capto valores guapos, deporte, proezas, buena sensibilidad y un estilo de lo más exquisito, pero vosotros le dais al cencerro con trazos de brocha gorda que suenan a sarten de bar. Seguro que lo de vuestro bar salchichero es de esos que dejan la ropa impregnada de mal olor a frito. No sois por lo tanto los más indicados para impartir magisterio de perfectos.
El Málaga no será obstáculo y nos vemos en la siguiente ronda, pero por lo menos ya tenemos algo que decir: La copa del Rey obra en nuestras manos, seguirá así y tiene todos los números para acompañar a la Champions y a la Liga. 2012 es buen número y pinta a era blanca por lo menos hasta el siglo XXII.

Con respeto, os saluda este parado que agradece a los Bogarde unas gotas de humor aunque últimamente insisto en decir que os estais obsesionando con el Real Madrid.

Saludos

Conrad Canaló Stewart ha dit...

la tàctica del màquis és arriscada però l'experiència ens ensenya que ben portada pot quatllar, jo us proposo que tinguem màquis interconectats a vàries comarques del Pirineu en sotaboscos on no hi hagin esquiadors ni boletaires i que tinguin telefons mòbils codificats per poder estar ben informats entre ells. Jo m'ho estic pensant i podria ser un bon màquis matemàtic i ja em veig amb la perruca barroca fotent-li al mosquetó i al mòbil des de una soca d'avet per la zona de la Serra del Cadí i trucant a la Núria Feliu que ens podria dirigir des del seu refugi atòmic de Sants. Què us sembla? Ja començo a entendre de que va tot això del bogarderisme i mola cotó!

Joan Estruch ha dit...

Això del màquis pot ser la darrera possibilitat de tornar a viure amb dignitat en un món atropellat per Florentino Pérez i els tirans de cada contrada. No sé com us ho fareu però de la meva part intentaré posar-hi el que sé d'història per ajudar-vos doncs ara ja tinc una cama que no està per enfilar-me per les pedres. Ahir em va agradar en Cesc i no n'heu parlat i el seu gol va ser de Màgic Andreu. Pistonut gol.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Sr. Fernando, gracias por los elogios. No soy digno, de verdad.

Brigadistes Bogardistes, deixeu-vos anar de maquis i lluita contra l'opressor, que això fa pudor de naftalina. Entenc que els herois romanguin a la memòria i s'hagin de revisitar freqünetment per no repetir la història. Això està bé.

Però el que tenim entre mans es FOOTBALL. Res més. I si d'opressió parlem, que me'n dieu de l'hegemònica dictadura futbolística del Barça dels petrodòlars? De l'equip de les burles, de les manetes, del grip no grip, ara no, ara sí, ara surto i te'n fico 2?

Repassant la història recent, som nosaltres els que hauríem de pujar a la Sierra amb escopetes cada vegada que veniu a Madrid.

El veritable pensament únic és a casa vostra. La discordància i l'originalitat es persegueixen sense clemència: Bojan, Ibra, Etoo... la llista és llarga.

Penseu-hi.

Actualitzeu-vos Bogardians. És la clau del futur.

----

Bones ones i una abraçada al Sr. Atienza. És un honor que visiti el meu blog, mestre.

penyabogarde ha dit...

Senyor amic Pedro.

Nosaltres no acatarem els seus suggeriments (o ordres).

Primer de tot, vostè encara no ha entès que els primers que lluitem contra la dictadura del petro-Qatar som nosaltres. El nostre barcelonisme no és oficialista i tenim el nostre propi discurs sobre el que no ens agrada del Barça i del seu entorn:

a) no ens agrada el delirium tremens de TV3 i el tracte sobrenatural que dedica aquesta televisió al club. No ens agrada el trio de tenors que porten els partits del Barça encapçalats per el madridista radical Pichi Alonso.

b) ens hem oposat a la tirania directiva de Rosell, al carrer de manera pacífica-Gandhiana i, quan ha estat necessari, amb els fusells i les barricades.

c) Aquesta actitut gens oficalista, molt heterodoxa i invectivament esportiva enllaça amb la tradició proletario-popular del FOOTBALL amb la qual mantenim llaços estrets gràcies a la nostra anglofilia històrica i de gran nivell documental.

Canviant de tema, amb Barça o sense Barça, el que nosaltres no podem compartir amb vostè és la percepció i la caracterització de la lluita dels màquis a la qual vostè li adjudica un caràcter de "nafatalina". Amb futbol o sense futbol, nosaltres tenim una certa consciència de ser part d'una avantguarda revolucionària molt decidida que no perd de vista els episodis més entranyables de la lluita antifeixista -com és el cas del maquis- i pensem seriosament en la transformació de les hipòtesis revolucionàries en realitats compartides a força de diàleg i apertura de mires transversals entre les classes subalternes, siguin madridistes, barcelonistes, arsenalistes, westhammistes, mallorquinistes o montuïristes.

Ja ho dèia el gran Samitier:

"Qui perd els origen, per la identitat"

Ja ho dèia Kubala:

"el món canviarà de base, és la internacional!

Ja ho dèia Menotti:

"vencer o morir"

Ja ho dèia Einstein:

"la nafalina d'alguns és la pedra filosofal dels desposseïts"

Ja ho deien els Beach Boys:

"El surf és una arma carregada de futur"

Ja ho diu en Brian Wilson, a les seves memòries:

"surfejar i lluitar són les dues cares de la moneda de la revolta esportiva i social"

penyabogarde ha dit...

Enmig d'aquesta diatriba sobre memòria històrica, demanem que hi fiqui cullerada el nostre soci del POUM i fumador, Sr. Puro Kalikenyo.

Senyor Kalikenyo: prodedeixi!

Arxiu de Salamanca ha dit...

El Ramis m'ha decebut. Quan veig que critica coses com la grip del Messi, de les manetes i tot això, francament lleig i molt parcial. I les burles de tot l'aparell franquista amb el dictador, Santiago Bernabeu i la Falange des del palco "bajo palio" en blanc i negre?
I ara em surt vostè amb la grip i la maneta. Memòria, vinga, memòria!

penyabogarde ha dit...

Senyor Kalilenyo: procedeixi!
Que se senti la veu del POUM i l'aroma del tabac.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

No es barallin amics i sumin, sempre sumar per poder multiplicar i mirin bé el que els dic: La bona suma inclou la mala herba i el Pedro Ramis es un madridista que té el cor fet de barcelonisme i això provoca la suma negativa que ve a ser com la resta positiva. Els matemàtics acostumem a plantejar taules d'operacions tancades i alguns com jo ens agrada efectuar la suma dels elements oberts. El resultat sempre és tangible i el que sembla restar acaba sumant i el que suma inclou la resta transformada en "inter partis" de doble efecte transitori. Això es pot aplicar al Pedro Ramis que vol fer de la resta de la suma barcelonista un factor de descomposició i no ho aconsegueix per que aquest element transita d'un conjunt a l'altre saltant-se el moment del conjunt buit. Els diagrames de Ven acostumen a plantejar-ho de manera més aclaridora i ajuden a escatir incògnites. Amb el futbol passa molt sovint i amb el que diu en Pedro passa sempre.

MADRIDISTA PEDRO-RAMISTA ha dit...

QUE FACILONGO ES APORREAR AL GRANDIOSO HEROE DE LAS ISLAS BALEARES, DON PEDRO RAMIS EL TITÁN DE LOS MARES, PRINCIPE DE LAS OLAS, MARISCAL DE LAS PLAYAS Y EDECÁN DE LAS CALAS.

CUANDO ALGUIEN INSTRUIDO Y PORTENTOSO COMO DON PEDRO RAMIS, METE EL DEDO EL A LLAGA INFECTADA DEL FANATISMO ABYECTO, ENTONCES SE DISPARAN TODOS LOS RESORTES BÉLICOS DE LA PEÑA MÁS ANTIMADRIDISTA DEL PLANETA Y TODO SE ENVUELVE EN UN HALO IRRESPIRABLE DE HEDOR PUTREFACTO.

DON PEDRO RAMIS, USTED ES LO QUE TODOS ASPIRAMOS A SER, UN MADRIDISTA ÍNTEGRO Y SEÑOR, RECIBA MI MÁS SENTIDO APOYO DE UN MADRIDISTA DE CABO A RABO QUE TIENE MUCHO QUE COMPARTIR CON SU FASCINANTE MANERA DE SER Y DE ENTENDER LA VIDA.

ESTOY LOCO POR CONECERLE Y ESTABLECER UNA AMISTAD LARGA, FECUNDA Y ORGULLOSA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau ojalá Pedro tenga perrita para ser mi amiguita guau guau

penyabogarde ha dit...

Nosaltres, senyoret madridista amb gosset, no posem en el mateix sac a l'amic Ramis, el xulapó Atienza i el que vostè i el seu faldiller representen. Bon any i que els reis d'orient li portin carbó.

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

**estic marejat davant del pispa de pasta que es belluga amb els diners del florentí peris****lupa***emprentes***armes***barret**xiu-xiu-xiu**

El Cigró de Tona ha dit...

Ahir ens vam cruspir els amics de l'Osa-suna, però hem de ser més discrets, que com diem per Oso-na, ai!!! batúa l'orri del caçador!!! Bon any patulèia!

Osa-suna, oso-na, os d'os dos ossos. Llagosta i cigronada, sense por, marisc i empedrat a tota vela amb la llegum més bona del món, el nostre cigró.

Vos desitjo 2012 gros i fester.

Hem set els més grans i encara en serem més.

Lucrecia Borgia ha dit...

Quem é que vai dar esses dólares em 2012, os árbitros?
Investir cada momento como se um milhão de dólares e perdeu um milhão de dólares de cada vez ...
a bogardista melhor cantora
é Concha Buika...;-)

abraço

Bosón de Higgs ha dit...

Bendita ficha,que sabría quien puso ese sello lo trascendental y mágico que iba a ser ese jugador en el futuro.Lo del Osasuna un partidazo,esto ya empieza un poco a aburrir,necesitamos jugar partidos potentes porque esto ya es un paseo militar y de no ser por el portero la goleada podría haber sido escandalosa.También vimos a un madrid deseando perder al principio para no tener que vérselas otra vez con el Barça pero Mourinho tuvo que amenazar a más de uno para que lograran ganar el partido,bochornoso.Un abrazo a todos los bogardianos.

Lapislazuli ha dit...

Muy buena y original como siempre, cuiden a Messi. Abrazo

penyabogarde ha dit...

certament, amiga Lucrecia, la cantant que proposes pot ser una bona embaixadora del bogardisme. La seva identitat afrollatina combinada amb el fet de tenir orígens mallorquins la sitúa en molt bones condicions per esdevenir un punt de referència del bogardisme internacional que, fins i tot, sumarà efectius a la base bogardista que s'ha constituit a Ses Illes. Prenem nota de CONCHA BUIKA.

Bombón Montesinos ha dit...

Cuando me conozcais olviadareis a Marga Bosch.

Bombón Montesinos

Fray Berengario ha dit...

¡¡Hola buenas gentes!!
Ya sabeis que lo mío es orar a destajo y como buen fraile dedicar algunas horas muertas a menear el alambique para elaborar cervezas de monasterio, pero también es notoria mi dedicación a prestar atención a mis equipos de futbol preferidos como el Racing de Santander y el Barca. En vistas a que el club que amamos todos ya cuenta con Dios entre sus filas encarnado en este portento argentino-catalán Messi, voy a dejar de orar por el equipo para poder centrar mis maitines y verpertinas en la abolición del mal que atenaza a la paz espiritual y que responde a los nombres de Satán Pérez, Jose Vacíaojos y Anticristo Ronaldo. Este es mi plan para el nuevo año y ya os lo anticipo con tiempo de por medio.

Fray Berengario es el ANTICRISTO y voy a poner en un apuro al triángulo satánico.

Muchas gracias por vuestra atención.

Fray Berengario

Bombón Montesinos ha dit...

Sentencio: Soy del Barça por todo lo alto y lo defiendo a capa y espada desde territorio comanche en Zaragoza, pero bajo a menudo a Barcelona y el catalán lo leo de un tirón.

¿Vale Marga Bosch?

penyabogarde ha dit...

Sembla ser que la Penya haurà de fer un treball de mediació sentimental entre Marga Bosch i la flamant Bombón Montesinos. A disposar.

Amic Berengario, l'epifania t'ha transformat i has fet una bona elecció, ja parlarem amb la redacció del blog per tractar a fons la dimensió antisatànica de la teva nova ocupació.

Bombón Montesinos ha dit...

No necesito intermediarios pues cuando me visto de buzo aguanto cualquier torpedo, así pues ¿Cómo voy a temer a doña Margarita?

marga bosch i el seu verb ha dit...

S'escampen els nervis per la penya boggarde com s'escampen les sardines dins de la meva foto i llavorens fan mala olor

Jo m'he ofert a la juguesca i sento nervis o gelosies de la senyoreta o senyora Montesinos

De bones maneres jo ja he dit que vull anar a veure el partit amb l'Espanyol i entrar al vostre bar amb discreció, prendre seient mirar i esperar que algu de vosaltres miri i en reconeixsqui per confraternitzar i coneixernos però no vull fer competicions amb ningu per motiu de que vinc a veure el partit i a disfrutar de la penya que només conec de la web

La bombón deu ser coneguda vostra i ja li dieu que vinc de mataró a fer el que he dit i no pas a rivallitzar res de res

si no hi ha una força major que ho privi ens veiem diumente

Marga

penyabogarde ha dit...

Bon dia Marga i bon dia a tota la gent que ens envolta i que ja suma més de 37.000 visites.
Nosaltres no coneixem a "Bombón Montesinos" tret del que el/la mateix/mateixa "Bombón" ens diu i el que deixa clar és que és de Saragossa i que va sovint a Barcelona. Si el/la "Bombón" es vol sumar a la festa, per nosaltres cap problema, sigui per correu, sigui amb comentaris o sigui presencialment. La suposada rivalitat que planteja el/la "Bombón" si arriba a incomodar a gent de la penya i gent simpatitzant, lògicament hauriem de prendre mesures de mediació però de moment ens cenyirem al que estem llegint i poc més podem aportar. En cas extrem ja tenim el super-agent Maxwell Smart per investigar i el comisari Louis de Funes per si cal posar-ho en mans de la gendarmeria i, posteriorment, en coneixement de la justicia francesca.

En tot cas, el que queda clar és aquest Espanyol-Barça de diumenge serà més que un Derby.

Cordialment.

Servei d'atenció personalitzada de la Penya Bogarde de Premià de Mar.

Rui Pires - Olhar d'Ouro ha dit...

Interessante blog! Gostei imenso assim como também gosto muito de Barcelona, uma cidade maravilhosa!

Abraços

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

***és necessari el meu ajut per frenar el Bombón?****llenguatge dur****no casa massa amb penya simpàtica****molt dur el bombón***o és una bombona? **
coordenades 120 + X.2a *** si e necessiteu Anacleto vé ràpidament al lloc del succés***

**anacleto*

Esteve Baqué ha dit...

es pot?
Soc perico i crido ben fort VISCA L'ESPANYOL!

porra:

2-2

Kali POUM Kenyo ha dit...

L'únic camí viable, el de les col·lectivitzacions, començarà per ocupar la tribuna i organitzar una fumada col·lectiva.

Massa arnes al camp de treball com per oblidar la naftalina, hem revitalitzat la FCCB amb l'amic Maurín.
Se'ns gira feina, cal quedi clar el veritable significat del les sigles FCCB, curiosa simbiosi amb FCB... En seguirem parlant, mentre lluitem amb coratge i que no s'arronsi l'espatlla contra els mitjans de comunicació.

Atenció al servei d'espionatge, també teniu feina per lliurar-nos de traïdors.

Anònim ha dit...

Enèssim robatori al Bernabeu, un indigne Granada ha sucumbit als calers de Florentino Pérez que ha posat milers d'euros a les sabates dels jugadors granadins i com era d'esperar s'han deixar perdre. El Florentino és una font de diners que no para de rajar ni de "rajar".

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja he pogut fer la combinació per venir i organitzar una micona el tema del marit, us confirmo que estaré al vostre bar aquesta tarda, busqueu-me i deixeu que jo us observi i ja veurem si sou com em impagino i no em decepcioneu. Les oques ban descalces i els anecs també.