PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 8 de gener del 2012

NOTÍCIES: BOIRA PAMPLONENCA, HOMENATGE BOGARDENC A MAXWEL /////// F.P. L'imperi de l'hampa domina el present mundial i posa en perill l'epifania


ESPECIAL FOOT-BOIRA A PAMPLONA

Enviem el video del partit de foot-boira jugat a Pamplona. El Tito-Barça guanya per 1-2 a un Osasuna digne i espavilat. La boira ha estat la protagonista del matx. Nosaltres, quan Tito mana sense entrebancs del seu segon entrenador, podem guanyar sota qualsevol adversitat climàtica. Tenim un equip apte davant qualsevol contingència. Tito dedica el triomf a Maxwell Smart i la Penya entona el DA-BA-DA-BA-DÀ dues voltes i ben lligades. Balanç: Barcelona 6, Osasuna 1. Per cert, el tongo malagueny ha suposat un balanç diferent: Real Madrid 4, Màlaga 2. I ara torna el show dels ulls de vellut, la bronca, la tangana i la karankada dels clàssics pesats i reiteratius. Atenció a l'esperit de Guruceta. El rei del fora de joc torna...



HOMENATGE BOGARDENC
AL NOSTRE AGENT ESPECIAL
MAXWELL SMART 86

Mai hem estat oficialistes -som fidels a una cultura futbolística de cantonada i caliquenyo- i el nostre ideari insurgent comença per la pròpia casa i per això comdemnem l'acomiadament improcedent del gran MAXWELL SMART. El jugador ha estat víctima de la cursa financera per fer bossa i accelerar el fitxatge de Neymar. Qatar/Rosell no escolten Tito Vilanova i s'esfuma el gran Maxwell. La Penya ha celebrat un homenatge de masses amb participació del bo i millor del gremi de l'espionatge: Louis de Funes i tots els James Bonds de tots els temps s'han vestit d'etiqueta i han acompanyat l'astre Maxwell a la gran gala de la Penya Bogarde i, en acabar l'acte, junts s'han fet la foto amb la samarreta del crack ascendint als cels. Estimem Maxwell i així ho demostrem.

... I EL SHOW DELS MALETINS NO S'ATURA


AVUI PRESENTEM EN EXCLUSIVA
EL FENÒMEN DE CADA DIA. AMB TOTS VOSTÈS:
"EL TONGO ATIENZA Y SU SOMBRERO DE ORO".
EL FESTIVAL DE LES MALETES BLANQUES.
DOSSIER ESPECIAL D'EPIFANIA.

El tongo dels dimarts. La copa del reietó també passa per els plans previstos per F.P.
La foto mostra el venerable Pellegrini, bon jan, que planta cara al buidador d'ulls Mourinho.
De poc serveix la categoria del senyor Pellegrini. F.P. baixa als vestidors abans que ningú, reparteix els quartos entre els vailets del Màlaga i convida el trio arbitral a prendre un Málaga Virgen amb olives.


Objectiu assolit: El Real Madrid passa a quarts. F.P, es planteja de pagar a tot el Barça per aconseguir que es deixin guanyar al doble clàssic que s'espera. Stop.
La màquina de fer maletes no s'atura. El guió està escrit des de l'estiu. Plou sobre mullat. Stop.
La factoria de bitllets treballa nit i dia. El peix ja està venut. Punt i final. Barra lliure. Stop. Tongo a Màlaga.




Primer de tot i abans de parlar de coses desagradables, avui hem de parlar del millor jugador del globus terrestre, Messi. El felicitem i ens sumem a la festa que la Shakira Feliu ha oficiat al bellmig del llac Leman. Aquest és el camí. Visca!


********************************************


Atracament d'alta precisió i de sofisticada enginyeria. La terrible onada de tripijocs financers està saczejant el món. Enmig d'un cicle de trinxament social i de descomposició de l'economia productiva, s'accelera la perversa pràctica del despilfarrament de diner públic i privat i s'incrementen els robatoris en sèrie.


Assistim a l'apoteosi del robatori. Els gangsterisme augmenta i, com una plaga del vell Xicago, retorna amb tots els seus senyals de gran malifeta i desmesura. Les cantonades s'omplen de gangsters, metralladores, barrets, boques amb xiclet i corruptes. La llei de l'hampa domina el món.


La civilització amb tots els seus estrats i variables viu sotmesa a un infern de foc i cobdicia. El temible F.P. perpetra un robatori a gran escala i connecta el Llobregat amb el parque del Retiro gràcies a un canal de diner liquit i infinit.


El temible F.P. orquestra una involució social i històrica de dimensions descomunals. És tant desmesurat, voraç i ambiciós tot plegat, que el cel perd la claror de dia i es confon amb la més fosca de les nits. L'increment de les desigualtats socials no és obstacle per prosseguir amb una minuciosa tasca de calculada injecció financera cap a tots els estaments i associacions que es presten a seguir el projecte devastador de F.P.

El cap de setmana d'Epifania es tanca amb un dels atracaments més descomunals que es recorden des de la disputa d'Adam i Eva, el xoc de Caïm i Abel i el martiri de Sant Llorenç.


Els fets de Cornellà-El Prat es recordaran com el punt d'inflexió que obre el pas a l'encadenament de furts a gran escala més enorme que s'haurà donat mai.


Entretant, el màquis bogardià esten la seva resistència en blanc i negre. S'han detectat màquis a la zona d'Abella/Camprodon, a Olot, a Banyoles, a La Cisa, a Sant Mateu i a la Pobla de Mafumet. Núria Feliu, excitada i solemne, arenga la resistència des del seu bunker de Sants.



El poder del diner, el poder de F.P. és absolut en termes geoestratègics, financers, econòmics, socials, polítics, tecnològics i materials.

Fotografia Aniceto: L'hampa ocupa el món.

La resistència haurà de fer possible la vella tesi de "Front el pessimisme de la realitat, oposarem l'optimisme de la raó". El bogardisme s'ha d'obrir forat entre un mar de metralla i un allau de gangsterisme organitzat. L'imperi de l'hampa domina el present mundial i posa en perill l'epifania.

Fotografia Aniceto: El bogardisme resisteix i no es rendeix.

Vivim rodejats d'un espectacle obscè de maletes, maletins i carteres que circulen de manera impune malgrat la grandiositat d'una crisi a gran escala. El màquis escalfa motors. Començarem a la manera de Ghandi, després Núria Feliu farà balanç i el poble escoltarà la seva veu.


No podia faltar l'espionatge. El clima de desconfiança i foc creuat porta aquestes coses. El Golden Corner ha rebut la visita dels espies més tenebrosos de la zona i la intimidació s'ha convertit en un dels trets definidors del clima advers que pateix el poble bogarder.



Al mateix temps, Marga Bosch, brilla per la seva absència o es limita a observar des del seu amagatall i no compareix. Maxwell Smart necessita ajut i arriba a un acord amb Anacleto Agente Secreto que destapa el dossier sobre la conspiració blanca encapçalada per F.P.


Real Club Deportivo Español-F.P. 1, FC Barcelona 1.
El retorn de Guruceta.

89 comentaris:

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Seré el primer en comentar.

Aquest cop la mà de déu no fou la de Messi, fou la de Raúl Rodríguez, un home amb nom ilustre que posà justícia a un partit que el Barça havia de perdre per 3-1 sense cap dubte.

No us centreu en el gangsterisme, ni en el Villarato a l'enrevés. Penseu en les ocasions de gol del pericos... I feu acte de contricció post-epifania.

No sevirà de res queixar-se, això nosaltres ho sabem. I so ho voleu fer, al menys feu-ho amb la fórmula màgica de les preguntes retòriques: POOOR QUÉEEE? (sí, sí, aquella denúncia que tanta gràcia us va fer)

Està clar que la història és cíclica i que per fi els errors arbitrals es tornen a repartir equitativament.

Salut!

--------

A nosaltres l'Epifania ens ha portat ones de classe mundial. Serà que ens hem portat bé!

Fernando Atienza ha dit...

Eso se pone de caramelo. El Espanyol destruye el mito con pies de barro del barcelona y pedro Ramis es un genio con quien quiero ir de copas para celebrar copas. francamente soy feliz y vuestra rabia ha escrito un texto que puede pasar por los tribunales con suma facilidad port lo punitivo y lo grave de su contenido.

El Madrid tiene media liga en el bolsillo y el Espanyol merece todo el cariño por su sana personalidad y buen oficio.

marga bosch i el seu verb ha dit...

disculpeu-me doncs la casa plena de visites inoportunes i poc temps tenia per anar al tren i no vaig poder vindre però ja quedarem per un altre dia ben aviat i de la mateixa manera que vaig dir que ho faria. Estic d'acord en que això és com les pelicules de Chicago i em preocupa el derramament de sang

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets, jo sento pena per com es mata l'esport amb xecs de banc

MADRIDISTA CAMPEÓN ha dit...

MI FELICIDAD ES TAN ABSOLUTA QUE DELEGO MIS PALABRAS EN MI FIEL TOBÍAS.

el perro Tobías ha dit...

guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau
guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guauguau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau
guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau guau

un placer mi amo guau guau y yo quiero conocer los perritos de Pedro y Fernando para ir de huesos pardos por la calle

guau

Joan Estruch ha dit...

Ramis perd pistonada i passa a ser del montón, la pistonada pistonuda és que avui em sento fort i optimista i que el Barça ho guanyarà tot per molt que el crim organitzat segueixi fent fumarola

pistonut 2012

El Cigró de Tona ha dit...

teniu raó el madrid empastifa de diners el que vol i l'espanyol és la seva delegació, jo per si un cas ja he set previsor i deso quilos de llegum per quan requisin el menjar

Adell el comodor ha dit...

amb el penal no xiulat jo plego i m'en vaig a Andorra a comprar sucre

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Dissidents del FCCB no ens faran renunciar la recerca de la justícia:
mans, fores de joc, patadetes i altres subterfugis no son suficients.

Però sabem on hem fallat: hem cregut que la justícia existeix.. i això és un gran error. No cal rondinar, cal reveure la història i convèncer-nos que no existeix ni justícia ni suport al treball honrat.
Corregim el nostre greu error i escopim a la closca pelada dels cretins.

Des d'el maquis d'Abella, racó inabastable dels de la meseta i de la plana de Cornellà, la resistència continua.

penyabogarde ha dit...

Amunt bogarders de la terra!

Bombón Montesinos ha dit...

¿Marga no tubiste narices de ir a ese bar? si NO TE ESPAVILAS quien va a ir a ese bar seré yo.

Adell El comodor ha dit...

havia de passar i tots la caspa tenia que tornar amb en Rajoy. Torna la caspa blanca i la pela és la pela.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Guruzeta, els maquis, Floren Capone, ara Rajoy... No ho entenc: l'equip del món que més es mira el melic, ara dirigeix la mirada per tot menys a on ho hauria de fer.

Accepteu-ho: l'Espanyol va ser millor que el Barça ergo el Barça va mereixer perdre. Doneu gràcies del punt que aconseguireu i veureu la vida d'una altra manera. Apliqueu el wishful thinking del vostre admirat Guardiola. Deixeu-vos embaucar pel seu coaching i lideratge d'equips de manual de recursos humans i contracteu una assegurança amb el Banc Sabadell. Recordeu: pensament uniforme, pensament uniforme, pensament uniforme...

Al-Guardiola tancarà un cicle al Barça, el millor de la seva història, però l'orgull i el mirameliquisme impediran que deixi l'equip per a que un altre entrenedor triomfi. Al-Guardiola marxarà quan el Barça estigui desfet. Temps al temps amics bogardians.

Tot i els 5 punts, jo no veig la lluita acabada. Per una vegada aplicarem també el vostre seny i no anirem a Cibeles massa prest...

Salut i ànims!!

penyabogarde ha dit...

Senyor Ramis, vostè no té la més remota idea del que persegueix el bogardisme i de quins ideals defensem. No som guardiolistes, ni qataristes, ni del banc de Sabadell, ni de res del que vostè ens adjudica. Sorpren el seu contrasentit: vostè parla com un barcelonista de saló a l'estil Marius Carol, Magda Oranich, Pilar Rahola, el rexonxo Espadaler i tot el reguitzell de tertulians professionals que volen estar en tot i a totes. Miri, nosaltres no estem per correccions polítiques ni per falsos madridistes que es vesteixen de barcelonistes d'acadèmia com vostè. Senyor Ramis, el seu llenguatge posa al descobert una evidència: VOSTÈ ÉS EL TÍPIC CULÉ.

Per contra, el bogardisme és l'essència de les clavagueres, la carn picada, el germen de la dignitat, la viva mostra del sentiment dels de baix. Som gent autodidàctica, ens agrada la cervesa i la nitroglicerina clàssica. Som gent lligada al fil roig i negre del Noi del Sucre, de l'Andreu Nin, de la Núria Feliu, de l'avi Quim, d'en Jan i en Trencapins, d'en Jep i en Fidel. Som els cavalls forts de la gatzara i el flaviol. Som el tortell de reïs, som la daga de llauna afilada, som el carquinyoli, la taberna, l'estaca de fòrmica, el sofà de vellut, l'espelma que crema. Som gent diferent a vostès, els acadèmics que omplen programes de ràdio fent-se gent de poble que parla de coses del poble, però, no, no, vostès els ramistes formen part d'aquell barcelonisme d'antifaç que combatim a cara descoberta. VOSTÈ, RAMIS, ÉS EL CULÉ DE SEMPRE. EL CULÉ CORRECTE I EDUCAT QUE SI CAL ES FA EL MADRIDISTA. Vostè, distingit Pedro Ramis, sou l'exponent clàssic, arquetípic i paradigmàtic del culé que nosaltres no serem mai.

El seu Barça no és el nostre.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Llegeixo i observo i com que soc matemàric repasso, sumo, resto, divideixo, multiplico i si cal desfaig incògnites i traço diagrames i amb fletxes els relaciono per establir relacions de pertanyença, propietat, intersecció o conjunt buit. Amb aquest instrumental vull anar directe a la polèmica que vostès estan tenint i que amb l'ajut de les ciències podré resoldre en el pla teòric reforçat per alguna experiència empírica i palpable.
Aniré per parts i trams, primer passarem l'esborrador per la pissarra i deixarem l'encerat verd ben lluent i sense restes dels exercicis logaritimics que els estudiants nocturns han deixar a mitges amb l'excusa de que ja tenien ganes d'anar a sopar o ganes d'anar a fer parranda amb els Erasmus italians que ens visiten darrerament i que acostumen a forçar uns costums de nocturnitat massa exagerats per el comú mitjà d'un estudiant català més o menys standart. Així que em la pissarra neta, la pols escurada, el guix a la paperera i la lluentor del verd encerat que ara passo a descriure el que veig que passa en aquest xoc entre modestos açulgranes i barcelonistes amadrinyelats de trajo de sastre, perfum varonil Hugo Boss i costums de bronzo dalt d'una fusta eixuta que salta ones gràcies a l'impuls més o menys saltimbanqui i dissimuladament lleuger dels seus usuaris. Passa que veig un home amb poder fort que des del Castell de Bellver pren Martini amb gel escartxat i pica olives gregues amb minuciosa educació amb posat de cannotier sense barret de palla premsada però amb un fisic que mostra braços bruns d'ones, celles rasurades, samarreta de ratlles que per ser matemàticament aproximat oscil·la entre les 26 i les 32 ratlles blaves i blanques alternades i coronades per un coll rodó amb ribetejat daurat a conjunt amb l'inevitable collaret de crom amb capa sòlida d'or que estimablement costarà uns 1950 euros segons el preu actual de Joieria Fogars. Veig aquest barcelonista model que podria respondre al que és el senyor Pedro que per raons diplolàtiques pot bescambiar els papers i adaptar-se als salons més desternillans del medi madridista on es substitueix el Martini per el Viña Tondonia que marcaria un cert empaque de cara a l'exportació vinicola espanyola. Per contra veig estrats pobres que com a molt i segons els meus càlculs matemàtics sumen un poder asquisitiu mitjà de 300 euros entre aturats, contractats brossa i jubilats amb pensió mínima. Tenint en compte els meus càlculs matemàtics podria dir que aquests barcelonistes pobres i de poc afaitat venen a ser apendix d'unes tristes botelles quinto de cervesa Estrella Dorada que no toquen ni a mitja per persona i per tant el que passa és que el ric del barret de canotirer de palla premsada i trajo de sastre estaria molt distant de ser objectiu del que poden estar els desdentats culés de poc poder adquisitiu i pudor de cervesa a la boca que comparteixen tabac i taules olioses. El sumatori no quadra i el que resta és el Pedro que comptat i quadrat podria guanyar en escreix uns 15.000 euros setmanals i que destina unes dotze hores diàries a l'assaig de fer prediccions sobre l'impossible buit del prisma. La geometria ajuda però a destriar i verifica allò que el número refreda i el prisma del que esteu discutint em fa pensar en que tots sou del Barça i que Pedro Ramis és tant barcelonista com Joan Estruch i que Joan Estruch és identicament blaugrana que el senyor Bombón o que el perro Thobias. Calculo, trec arrel i plasmo l'esquadra damunt de l'encerat i amb el guix ressegueixo les arestes obtenint el resultat esperat i és que tots vostè són barcelonistes des d'angles i vertex diferents i que tinguin bona nit.

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

sou uns plastes Canaló, Ramis i Madriles, aneu a fer el peixeter a la Boqueria.

VISCA

EL

BARÇA

us dono gracies per haver fet homenatge al meu pare Anacleto I, mestre meu i el millor Anacleto que mai ha existit, el segon soc jo.


VISCA

EL

BARÇA

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Felicitats a MESSI, el millor jugador de tots els temps, passats, presents i futurs, sempre ho he dit, ni Pele, ni Maradona, ni Cruyff, ni Bogarde (amb perdó), ni hòsties, li haurien d'estar donant al MESSI la Pilota d'or automàticament cada any fins que es jubili, no del futbol, sinó fins els 65 anys, o encara més enllà, fins que la dinyi, o encara més postumament fins el més enllà, o fins l'apocalipsi o encara més enllà. També moltes felicitats a Tito (Pep ha dit que anava per ell), com a millor entrenador del món. Tenim els millors i el Madrid què té? El bueno (Ronaldo), el feo (Pepe) i el malo (Mou). Bé, això de bueno perquè s'ho diu ell mateix, és clar, que no hi ha jugador més sobrevalorat al món que aquesta toia que desapareix a tots els partits importants. El de casa amb el Madrid està guanyat, recordeu, només són dos puntets! I no sempre trobaran un filial com l'Apaño que els hi faci la feina bruta! (Però potser podríem començar a pensar en primar el Mallorca.) Salutacions bogardes, i força Barça!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

PenyaBogarde... tot i que sé que us agradaria, no, no sóc culé. No m'agraden els equips de falsa modèstia, de correcció política i pensament únic.

Pel que llegeixo reiteradament a les vostres respostes a vosaltres tampoc us agrada.

Doncs cony! feu-vos del Poblense o del Montuïri o del Binissalem i no seguiu fent com ara, pessigant amb una mà i acaronant amb l'altra.

Quan critico Al-Guardiola, el pensament uniforme, les campanyes del Banc Sabadell, la persecució del discordant, la falsa modèstia, el grip no grip, etc. no us estic criticant vosaltres.

O si?

No serà que en el fons els colors irreflexius us estiren més que la raò i com diuen en castellà "con razón o sin ella, pero siempre con los míos"?

M'agradeu més quan el Barça guanya. Es perdre dos puntets i ja perdeu les ganes de riure!

Això no pot ser... penseu que aquest any en perdreu algún més de puntet... i alguna copa també.

És llei de vida.

penyabogarde ha dit...

reiterem a Ramis que nosaltres coincidim amb ell en criticar un seguit d'aspectes de la tribuna blaugrana que detestem en primera persona del plural (es guanyi o es perdi). Ramis burxa la palla de l'ull (quina fixació amb els ulls dels altres) i no diu el que ha de dir sobre la mare de totes les farses que és el Madrid.
Nosaltres volem un futbol alliberat de les falses modèsties blaugranes, del banc de Sabadell, de Qatar i de Rosell, per això seguim la veu de Núria Feliu, però també volem un futbol alliberat de Mourinho, FP, Cristiano i el llegat franquista del Real Madrid. La nostra critica a la grandiloquència oficial del Barça ens autoritza a criticar les malifetes de la casa blanca.
Ramis, si afegim l'anàlisi del matemàtic Canaló obtindrem conslusions similars: vostè és bogardenc, no necessàriament barcelonista, però està clar que no encaixa en els paràmetres blancs.

Abraçada bogardiana.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ah, se m'oblidava... una salutació per a Conrad Canalò. Sento un profund respecte per les persones que apunten un QI per damunt (molt per damunt) de la mitjana.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Criticar també al Madrid? I és clar, home. No m'agrada tenir un malalt mental a l'eix de la defensa. No m'agrada tenir un egoïsta corrent per banda esquerra. No m'agrada que un crack con Esteban Granero hagi d'aguantar amb estoicitat la banqueta, no m'agrada que el nostre entrenador es queixi per sistema, no m'agraden les cares que veig a la zona noble del Bernabeu, no m'agrada que el patrimoni de jugadors del filial triomfi a altres equips i nosaltres importem jugadors, per bons que siguin... No m'agraden moltes coses.

Jo sóc madridista de cor i he gaudit molt amb els discordants. Era un Michelista convençut. Era, sóc i seré un Gutista fidel. M'agraden les persones que donen la nota, que no obeeixen cegament, que tiren pel seu propi camí. I des de que el varem fitxar sóc un Benzemista total. Un home ha de ser així, ha de tenir un costat original, dolent, obscur i dubtòs que equilibri el seu geni.

Recordeu Ibra, Etoo, Bojan...? Doncs això.

I fins aquí la teràpia.

Ja sabeu una mica més sobre el bogardomadridisme.

SALUT!!

penyabogarde ha dit...

Bones credencials senyor Ramis,

una triple esmena final:

Bojan està fent un curs de llatí a Roma.

Eto'o és un col·leccinista de cotxes de luxe compulsiu.

Ibramovic tenia el cap ple de pardals i el nas massa llarg.

Els tres casos van rebre un tracte exquisit d'aquesta penya (miri l'hemeroteca).

Però no eren jugadors d'equip com altres (Bogarde, els siamesos De Boer i Zenden -el clan holandès-Cristanval, Dugarry, Dutruel i Giuly -el clan francès-).

El bogardisme -com el surrealisme- és transversal entre totes les avantguardes. Celebrem que vostè sigui bogardista. Tard o d'hora haurà de fer amb el Madrid el que nosaltres fem amb el Barça: animar la insurrecció dels discordants!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo puc fer de mediadora mitjancera entre aquest surfista Pedro i el sentir general del penyisme que escriu.
Confeso una cosa que m'està ballant pel caparró i és que Pedro em sembla interessantissim com a home i com a esportista fins que quasi li sento l'olor fresc del massatge facial.
Pedro: tú també hi cas al bar dels d'en Boggarde? Jo vaig fallar el dia del partit ultim però em vull reservar un dia que pugui fer diana i conexier la gent bogarda i si es un dia que també hi ets aprofito per la mediació i l'olor que ja imagino i ara m0en vaig a sacquejar botigues de rebaixes amb carromat de bosses.

Adell el Comodor ha dit...

va bé de posar GHANDI pues els altres mostren violencia i els de Fliu serien d'entrada no violents

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

S ha dit...

MI MAS SINCERO APOYO AL VALIENTE PEDRO RAMIS QUE TIENE QUE SUFRIR LAS ANDANADAS DE ESTE MONTÓN DE ESCOMBROS AZULGRANAS QUE SE ERIGE EN TRIBUNAL DE LA INQUISICIÓN.

LO QUE MÁS ME REMUEVE LAS TRIPAS ES QUE OS QUERAIS CAMELAR A RAMIS CON VUESTRAS TRIQUIÑUELAS SENTIMENTALES Y CON VUESTRO INVENTO DEL BOGARDERISMO QUE APARECE COMO TRAMPA PARA INTEGRAR A PEDRO RAMIS Y LUBOTIZAR SU CEREBRO PARA FINES FRANKESTENIANTES DE MANIPULACIÓN MENTAL COMO LOS QUE MOSTRAIS A DIARIO.

RAMIS ES DEL MADRID, COMO LO SOY YO, COMO LO ES MI FIEL TOBÍAS, COMO LO DEMUESTRA DON FERNANDO ATIENZA, COMO TANTOS MILES DE MERENGUES QUE ATENDEMOS A LA LLAMADA MUSICAL DE PLÁCIDO DOMINGO Y LOS MOTOTES DE FERNANDO ALONSO Y A LOS RAQUETAZOS DE RAFA NADAL, COMO TANTOS HOMBRES Y MUJERES DE BUENA VOLUNTAD QUE RESPETAMOS EL MEJOR FUTBOL Y QUE NO TRAGAMOS CON LA FALSA MODESTIA DENUNCIADA POR RAMIS Y PROTAGONIZADA POR LA INMUNDICIA QUE RIGE EL BARCELONI-TA.

NOSOTROS NO PARTICIPAMOS DE LA PORNOGRAFÍA TELEVISIVA PERPETRASA EN LA GALA DE LA FIFA CON ESE DESFILE ABYECTO DE SHAKIRA, EL POLIZÓN PIQUÉ COLADO EN LA CENA DE OTROS, Y ESE MESSI DE BUEN JUGAR Y MAL HABLAR. DE LA DOBLE CARA DE XAVI MEJOR NO HABLAR. LO DE GUARDIOLI-TA YA ES DE MORROCOTUDEZ PALMARIA CON SU MIRADA DE AUTOCUFICIENCIA QUE NO PUEDE DISIMULAR UNA BURLA Y UNA PREPOTENCIA SIN LÍMITES. MOURINHO ES PURO SENTIMIENTO, SIN TAPUJOS, SIN ELABORACIONES DE LABORATORIO, SIN CALCULOS NI MEDIAS TINTAS, LABORATORIO ES MÁS HUMANO, DIRECTO, INESPERADO Y DE ESTE MUNDO.

GUARDIOLI-TA ES PLÀSTICO MOLDEADO EN QATAR Y CON LLAVECITA EN LA ESPALDA COMO LOS GEIPERMAN DE MI NIÑEZ.

QUEREMOS FUTBOL DE GENTE EN CARNE Y HUESO Y NO ROBOTS DE SU AMO.

ADMIRO A RAMIS, ES LA VERSIÓN MÁS FIEL A UNA INSTITUCIÓN DE MUSEO AMPLIABLE A DIARIO CON TROFEOS QUE NO ENGAÑAN.


Y AHORA OS LANZO UN ÚLTIMO SUPOSITARIO DE ADRENALINA:

EN BALONCESTO MÁS DE LO MISMO. SOMOS LA LECHE.


PEDRO ERES EL MADRIDISMO EN TODA SU ESENCIA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

solo guau

maria ha dit...

No entenc com en Ronaldo ha pogut quedar abans que en Xavi. Aquestes votacions no són massa justes.

Joan Estruch ha dit...

Marga Bosch+Pedro Ramis= Shakira+Piqué

això s'anima, pistonut!

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics.
Desde Valencia¡FORÇA BARÇA!
Una abraçada per vosaltres i l´encantadora Nuria Feliu, Montserrat

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Amigo MADRIDISTA, quizá haya muchos que no lo vean, pero tus intervenciones son originales, divertidas y poseen un trasfondo de razón que demuestra que no son MAYÚSCULAS todo lo que reluce.

En esta ocasión, te doy un 10 por el fragmento: "GUARDIOLI-TA ES PLÀSTICO MOLDEADO EN QATAR Y CON LLAVECITA EN LA ESPALDA COMO LOS GEIPERMAN DE MI NIÑEZ."

Y creo que más de uno, madridista y barcelonista, habrá sonreído cómplice al leerlo.

Un abrazo y un huesito para Tobías.

penyabogarde ha dit...

Pedro:

molt decebedora la teva aliança amb el madridisme més caspós. Una sorpresa desagradable. La categoria d'un madridista abogardat com tú està en entredit després d'aquest conreu de les amistats perilloses.
Un punt perdut.
Sort que la teva magna obra encara pesa amb força a la banda positiva de la balança surfera.

El bogardisme abans pactaria amb el madridisme cavaller que amb le barcelonisme insolent.

Aquesta darrera declaració ajuda a entendre l'abast del terme "bogardisme".

Com sempre, bones ones i una abraçada Pedro.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

El problema és que us el preneu seriosament a l'amic MADRIDISTA i jo crec que té tanta o més conya com els diversos, múltiples, originals i imprevisibles habitants d'aquest bloc que ja va camí de ser mític.

Doneu-li una oportunitat al MADRIDISTA. No està bé barrar el pas a ningú sense conèixer-lo a fons.

Jo, per si de cas, el llegeixo amb un somriure i intent entendre el seu estil peculiar. A quin altre lloc del món trobaries un paio que escriu per boca pròpia i per boca d'un gós?

Una abraçada Penya!

penyabogarde ha dit...

la distància entre les costes mallorquines i les del Maresme impedeix un factor que el gran RAMIS desconeix: Resulta que nosaltres coneixem molt bé la personalitat i la identitat del madridista i sabem que no va de farol ni que és precisament el que al gran RAMIS pensa raonablement. El madridista que escriu en aquest blog és matèria reservada i gens recomanable per fer companyia del gran RAMIS. És un consell que dirigim de barcelobogardencs a un madribogardista.

Salut i més i més i més (messi) ones!

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

Senyor Kalipumenyo,
què diantres és això que expliqueu? La meva feina de furgar ombres em causa curiositat galvanitzadora i no puc parar quiet.

Alan Smithee ha dit...

Hola penya!

Primer de tot, moltes gràcies per el bell gest de la Penya Bogarde que s'ha sumat al projecte cultural FORA DE JOC II al costat de vàries entitats del circuït prohibit de Premià de Mar.

Els Amics d'Alan Smithee volem aprofitar aquest espai per convidar-vos a visitar el nostre blog i, per pura empatia militant, a presenciar els diversos actes que configuren el cicle FORA DE JOC II.

Veniu i gaudiu d'una proposta oberta a l'univers i que, ben segur, agradarà la bogardisme de base (ens consta l'adhesió de la junta directiva).

Us esperem amb comentaris de suport, admiració, respecte i amor en el nostre blog.

amicsalansmithee.blogspot.com

SECRETARI DR. SBOBET ha dit...

m'encanta veure els 3 madridites i el gos del blog patint de la mateixa malaltia , la coneguda com a Guardiolitis Faloide , i que es mostra en forma de grà al cul que els obliga a rascarse constanment i no els permet viure amb tranquilitat ...

de moment no hi ha un remei clar per aquesta alteració corporal però els recomano que aguantin, cosa que ja em consta que fan de fa molt de temps .

rebin una salutació ...

Bosón de Higgs ha dit...

Tú lo has explicado perfectamente,estamos viviendo una nueva era,vuelven los años 20 y la ley seca,vuelve 'caracortada' y maletines cargados de dinero negro van y vienen porque no pueden dejar escapar más ligas.Si el madrid se queda otro año en blanco,su imperio se desmoronará para muchos años,marchará Mourinho con Cristiano de la mano y por la puerta de atrás,Esperanza Aguirre le pedirá a Florentino todos los euros prestados por caja madrid y el club blanco se proclamará en quiebra,por eso los maletines no descansan y marchan de un lado para otro como si tuvieran alas,pero esta época ya la conocemos en otrora y no olvidemos que ahora tenemos un presidente y unos ministros que otra cosa no sabrán hacer pero favorecer a la 'casa blanca' se les da de maravilla.Resistiremos y acabaremos llevándonos las copas un altre vegada.Un abrazo bogardianos.

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Sr Anacleto,
molt gustosament passo a donar-li resposta que de ben cert ajudarà les seves curoses investigacions.

La nostra història lamentablement arreu és més coneguda que no pas a casa nostra... Hauriem de ser-ne orgullosos però en general (i no es cap retret doncs també m'incloc en aquesta limitació) en som desconeixedors.
En primer lloc dir-li que les similituds o analogies entre abreviatures poden crear confusions ridícules. Tal seria el cas del POUM, l'autèntic i revolucionari Partit Obrer d'Unificació Marxista (Nin i Maurín entre d'altres eren els seus màxims exponents) i el POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal) ves quin mal gust per part dels politicastros tecnòcrates modernets!!!.

L'altre exemple es el cas del FCB (no crec que necessiti presentacions) i el FCCB (Federació Comunista Catalana Balear) un dels precedents, junt amb el BOC (Bloc Obrer i Camperol) del POUM.

Així doncs per una hipèrbole històrica he pogut enllaçar dues de les meves passions, la del FCB i la del POUM i FCCB. En aquest darrer cas quan parlo de dissidents balears, evidentment em refereixo al nostre company de blog Sr. Ramis a qui considero un rebel sense causa, probablement per que va més perdut i desorientat que un dofí sord.

Demano molt sincerament dispenseu les meves càbales però la resistència em va obligar a transmutar-me i de fumador KaliKenyo no podia fer altre cosa que reivindicar-me com a Kali-POUM-Kenyo.
per cert, continuo escopint a la closca pelada dels cretins...

Anna ha dit...

jajaja m'he quedat sense paraules amb un post tan contundent!! Em sap greu però us de contradir en una cosa: jo estic 100% a favor de que no es pugui fumar al camp... És clar que si la Núria Feliu fa campanya a favor de que es pugui fumar, potser m'ho repenso! jaja

Un petonet bogardistes, continueu donant-li canya al Florentino!!! :D

Anacleto el Agente Secreto ha dit...

Moltes mercès senyor Kalipoumpenyo, ja que estem desmemoriats i tenim el cervell com un formatge gruyere, agraeeixo tanta enciclopèdia de part seva i celebro aquest festival de revolucions que crema fort a la soca del bogardonisme. Ara puc espiar millor que el james bond 007.

Fernando Atienza ha dit...

Dos advertencias:

1) Me llamo Fernando Atienza, si se refieren a mi lo de tongo se lo guardan.

2) Mi estilo es otro.

Lucrecia Borgia ha dit...

Para quê quer Messi três Bolas de Ouro?
Por que não dar uma para seu amigo Ronaldo? ..

beijos

Sandra Figueroa ha dit...

Hola, interesante lo que compartes. Un placer leerte. Te dejo un beso a la distancia, cuidate.

MADRIDISTA EN LO MÁS ALTO ha dit...

DOÑA LUCRECIA ESTÁ GUAPÍSIMA Y TIENE RAZÓN CON CRISTIANO, BUENA CHICA BLANCA Y BRASILEÑA.

OJO CON TANTA INSIDIA, NOS VEMOS EN LOS CUARTOS DE FINAL Y OS PASAMOS POR LA SARTÉN POR PARTIDA DOBLE.

EL FIN DEL BARCELONI-TA Y DEL MUÑECO GUARDIOLI-TA

RAMIS Y LUCRECIA SUPERGUAPURA BLANCA

el PERRO TOBÍAS ha dit...

guau Lucrecia guau ¿tienes perrita para mi? guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Abans que res agraeeixo al senyor Pedro Ramis que em tingui present per les meves habilitats i els meus coneixements em fa creixer l'autoestima que a vegades va de capa caiguda. Però no tot és precisió empírica ja que Ramis és massa madridista per ser un dispositiu derivat o enllaçat amb les coordenades de Ven i la seva teoria diagramàtica. Per altra banda em preocupa la poca audiència que té entre el madridisme tot allò que ofereixen els treballs recollits a les tesis i fonaments del gran Fermat.

En quan a tot el que passa amb el Madrid afirmo que és transacció sequencial de caràcter exponencial i amb una tendència a la reproducció que obeeix al costum i a l'efecte "bucle" consistent en la repetició cíclica d'un format de fenomenologia dinàmica.

El carterisme o maletisme entraria en aquests casos.

Fernando Atienza ha dit...

Entiendo que lo del sombrero de oro se refiere a mi persona, pues vale. Me llamo Atienza, Fernando Atienza. Atiendo presto a vuestras peticiones y de futbol entiendo un poquito más que la media de quienes escriben en este blogg y lo hago con un respeto sin parangón alguno. No me gusta que se agite el fantasma de Pellegrini para denostar el presente invencible del Real Madrid. Apunto y cierro.

SOUNDA' ha dit...

Vostès estan convidats al cicle FORA DE JOC II en el qual, entre altres personalitats, comptarem amb la presència del col·legiat Guruceta.

Mirin:

amicsalansmithee.blogspot.com

marga bosch i el seu verb ha dit...

Senyor Canaló, vostè és un superdotat doncs ha escrit una cosa impresionant:


"En quan a tot el que passa amb el Madrid afirmo que és transacció sequencial de caràcter exponencial i amb una tendència a la reproducció que obeeix al costum i a l'efecte "bucle" consistent en la repetició cíclica d'un format de fenomenologia dinàmica.
El carterisme o maletisme entraria en aquests casos"

Vostè ni va per el bar dels boggardes?
espero que quan jo hi vagi ens trobem, qui sap, qui sap! amb vostè els comptes de la casa anirien rodons.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ramis maco!!!
Quina explicació mereix que el Cristiano Ronaldho es quedi sense pilotes d'or? poc parlo de troços de diari com aquest però ja que m'hi poso i que el Ramis està fet un polemic simpàtic a veure que tal en surt de la pregunta.

KaliKenyo ha dit...

Poderoso CABALLERO es Don Dinero !!!

(Quan deu haver cobrat per deixar passar la pilota entre cuixes el porter del Màlaga ??)

NOTA: Caballero ( i no deu ser casual) és el nom del porter malagueny.

marga bosch i el seu verb ha dit...

calipuniyeno hola bonic, jo també vull dir una cosa del nom del porter del espanyol que es deia K Casilla i segur ue es va dopar amb fullaraca de la que no es veu

Joan Estruch ha dit...

m'agrada la foto dels cosins Merenga i que no es molesti el PEDRO que jo conec MONTUIRI de quan anava amb la Marta Coma que ara és la meva ex-nòvia

idea pistonuda

MADRIDISTA A PEDRO RAMIS ha dit...

DON PEDRO, ME PARECE QUE LOS BOAGARDEROS ESTÁN INTENTANDO REVELA MI IDENTIDAD Y SI VAN POR ESOS DERROTEROS PUEDE ACABAR TODO CON LA CHAMUSQUINA DEL DÍA DESPUÉS DEL INCENDIO.

CLARO QUE YO NO FAROLEO, BIEN SABEN LOS BOGARDEROS QUE SOY ASÍ DE HABLADOR, FESTIVALERO Y COMILÓN

PERO SABEN LOS JEFES BOGARDEROS QUE MI BUEN ROLLETE NO PRIVA QUE DIGA LAS COSAS POR SU NOMBRE PUES VIVIMOS EN UNA DICTADURA BARCELONI-TA Y YA SABEN USTEDES QUE A IZQUIERDAS NO ME GANA NI EL APUNTADOR.

YO APOSTÉ POR RUBALCABA A MUERTE, RAJOY GANÓ PERO SER MADRIDISTA Y SER DE IZQUIERDAS ES POSIBLE Y SANO.

AHORA ESTOY CON RUBALCABA A MUERTE Y SI GANA LAS PRIMARIAS TENDREMOS UN JEFE DE LA OPOSICIÓN MADRIDISTA Y DE IZQUIERDA Y SI SALE LA CHACÓN PUES TENDREMOS UNA CHICA CULERA DE JEFA DE LA OPOSICIÓN. PERO NO ME VENGAN USTEDES CON ESO DEL FRANQUISMO MADRIDISTA ¿VALE?

PEDRO, TU CONMIGO Y A BARRER LA CHUSMA CON ESTILO

el PeRRo TOBÍAS ha dit...

guau chacón no
guau rubalcaba si

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Estimat Madridista, si el rubalcaba i la chacón són d'esquerres, n'hi ha per llogar-hi cadires. La ideologia es demostra al carrer i avui per avui el referent i el lideratge del progrés mundial té nom de dona i és gent de barri: NÚRIA FELIU !

El missatger ha dit...

Confirmo que Girona bull amb multitud de maquis feliuencs que adapten els criteris dels satyagrahis gandhians a la Catalunya boletaire i còsmica.
N’he vist a Tortellà, a Ultramort sembla que un grup de zombies han decidit unir-se sota la bandera feliuenca, cruspint-se de pas a un parell de gàngsters amb maletins sospitosos, mentre que a Jafra satyagrahis feliuencs han iniciat una vaga de fam que no conclourà fins que els especuladors i els banquers no retornin els diners regalats pels diversos Bancs Centrals; és a dir, que la vaga pot prolongar-se molt.
Ha informat per a la Penya Bogarde el missatger.
Salut bogardencs!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Marga Bosch, Cristiano Ronaldo es queda sense pilotes d'or perquè les seves són de plom.

He dit.

;-)

Salut i bones ones, penyistes!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si el Missatger informa des de Girona, jo no deixo passar l'ocasió per passar-vos el corresponent esqueix des de Reus.

¨¨¨Tenim maquis a Ciurana, tres homes i tres dones amb mosquetons llençaflors i granades de xocolata

¨¨¨¨¨dos maquis juvenils al Mont Caro equipats amb matxet de fulla toba i rocs de pissarra per si no n'hi ha prou amb la no violència

¨¨ün maquis marí que porto jo solet amb la meva germana Esna-ola ella amb sostenidors de punxa i jo amb didals de metall a cada dit

ja sabeu grumets que això és el que es cou a les terres de Tarraco, la Imperial i romana terra del centurió Buenafuente

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

si les boles de Cristiano son de plom vol dir que pesen i ara s'enten per lo dolent que és jugant a futbol. Mal grumet Cristiano

penyabogarde ha dit...

Bona nit.

La junta directiva de la Penya Bogarde s'ha reunit amb caràcter d'urgència per tal de tractar el cas Maxwell.

Nosaltres estem molt enfadats i lògicament ens oposem al trasllat de l'astre Smart al Paris St Germain.

Estudiarem les accions que portarem a terme i ens comprometem a organitzar un acte d'homenatge a la figura del jugador més polivalent que mai ha vestit de blaugrana.

Aviat tindreu noticies i material gràfic.

MADRIDISTA ALMIRANTE ha dit...

MUY GRACIOSOS LOS INFORMES DE LAS TIERRAS GERUNDENSES Y TARRACONENSES, MIRAD SI ME PRODUCEN GRACIA QUE OS VOY A DESVELAR COMO NOS PREPARAMOS DESDE EL MADRIDISMO PARA RESPONDER A VUESTROS SOLDADITOS DE PLOMO:

AL CALIPUMOCHO LES RESPONDEMOS CON LA BOMBA ANTONIA FABRICADA CON NITRATO DE ZINC

A TODO EL BOGARDERISMO LES ESPARAMOS DESDE NUESTRA FLOTA NAVAL FORMADA POR CORBETAS, DESTRUCTORES, PORTAAVIONES Y SUBMARINOS ATÓMICOS

TENEMOS BOMBAS MUY BESTIAS Y UN EJÉRCITO DISCIPLINADO DE ALTO CALIBRE CON PRESUPUESTO PARA BARRER EL BOGARDISMO DE LA FAZ DEL MUNDO.

ESPERO HABER DISUADIDO VUESTRO PATÉTICO MAQUIS DE HIPPIES GANDIANOS CON TÚNICA DE LINO TIBETANO

LO NUESTRO ES ASÍ DE CLARO.

¿QUÉ TAL VA EL MIEDO?

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau perritos con fusil guau

Alan Smithee ha dit...

jo crec que a vostès, madridistes del sector violent, els convindria una mica de festa i documental, per això els convidem a visitar el nostre blog i a coneixer el projecte FORA DE JOC II que compta amb el suport de la Penya Bogarde i de gent noble, alegre i amatòria. Vinguin a coneixer el nostre projecte. I vinguin els altres, tots, la gent de bona voluntat... aquí estem.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

rarament parlo amb militars però avui ho faré per dir que els militars madridistes em fan cangueli i amb això jo soc fina i no estic per exercits que no és el mateix que uns guerrillers defensius portats sota la bandera de la na Núria.

Bruixot de Kibor ha dit...

Bona nit i tapat que dira la iaia

un blog molt divertit i dificilment comparable amb altres.

Felicitats tingueu i passiu bé fins ben aviat que tornaré a veure com va tot.

Fray Berengario ha dit...

MAXWELL eres un genio y oro por tu éxito en la vida

presidència ha dit...

ahir vaig anar a la gala bogardiana pro-Maxwell i entre els comensals es parlava molt del que significa el bogardisme. Som del barça però no compartim tot el que el poder decideix en nom d'un club que estimem des de la base i no des de l'altura. El sopar va derivar en una rica tertulia i un dels temes era això de que Ramis escriu quan sembla que tots els culés som fidels a la directiva. Ja ens agradaria que el Real Madrid tingués bogardisme intern i extern i que gent noble com Ramis fossin els seus portaveus.

Maxwell forever.
Tito Vilanova power.
Sandro out.

Joan Estruch ha dit...

Maxwell geni i figura

pistonut

Fernando Atienza ha dit...

La expulsión de Maxwell es un paso más en la carrera de sanguijuela de don Sandro Rosell y luego ustedes se recrean en Florentino Pérez y me otorgan el papel de tongo con sombrero.

¿Esto es el estilo Bogarde?

penyabogarde ha dit...

som bogardistes, és a dir, gent de baix de tot que mira endavant i no està per romanços de pa sucat amb oli.

Coma ha dit...

maxwell t'estimo i em pinto els llavis per ser besada a cau de la teva boca maca.

marta coma soc i torno forta aquí.

Joan Estruch ha dit...

carambes Marta ara va per en Maxwell
a veure si encara seras pistonuda

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Observo l'encerat i em quadren els números igual que els vostres i per tant us felicito per les sumes i els sumatoris que heu aplicat en les comparatives sobre les variables resultants dels encontres de copa corresponents als aparellaments d'octaus de final protagonitzats per Real Madrid, Malaga, Barça i Osasuna- Em sembla un exercici brillant i d'alta punteria precisa i científica i qui sap si el mestre Fermat hauria tingut present aquesta exactitut.
Us envio una felicitació per l'escreix de les resolucions i el reeiximent de comptes.

Anònim ha dit...

desconcertant l'estil de l'Osasuna

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Crec que tindrem un bon resultat amb la suma de tantes idees que desglossen un sumatori intens. Els arbitres son cientifics que han de fer interpretacions complexes resulta d'una ràpida avaluació de sequències i ho han de fer sense rebre l'influx dels elements exteriors que poden desviar l'encert. Alguns aplicavan el tractat de Fermat, altres tiraven per el mètode gràfic dels conjunts amb diagrames de Ven i finalment els més agosarats calculen resultats amb taules logarítmiques combinades amb funcions i fins i tot observant figures geomètriques irregulats. Quasi segur que els dos barça-madrid seran 1-1 al Bernabeu i 2-1 al Nou Cam.

La meva pissarra no acostuma a fallar menys en els temes de l'amor o de l'excursionisme.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Heu quedat d'alguna manera per veure el partit del diumenge?

Coma ha dit...

m'he adonat que la foto de la nuria feliu/gandhi la gran cantant porta els llavis molt pintats de vermell, això vol dir que ha captat el meu missatge

Marta Coma

El missatger ha dit...

Vaja. Veig que tenim un aprenent de general MacArthur o de general Patton com a comentarista. Va acompanyat per un gos i es fan de Rubalcaba. M’han arribat tres imatges seves: en la primera es fa dir Major Kong i cavalca bombes atòmiques: http://www.youtube.com/watch?v=JlSQAZEp3PA
A la segona proposa una sessió de surf en estranyes circumstàncies:
http://www.youtube.com/watch?v=KLvGl32GzdQ
Per acabar el veiem entre madridistes com ell instruïts pel seu entrenador.
http://www.youtube.com/watch?v=gMupGyc7sDk

SECRETARI RESPON ha dit...

estimada Marga Bosch, diumenge com sempre al Golden Corner de Premià (Bar Marina) mitja hora abans del partit i no cal que portis bosses ni el marit ...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Missatger, els videos que has presentat mereixen una acurada atenció visual!!!
Seguim el maquis-gandhi...

Anònim ha dit...

Torna Guruceta, estiguem al lloro.

MADRIDISTA ASÍ DE CHULO ha dit...

ME ACUESTO CON LA FRIOLERA DE 8 PUNTOS SOBRE EL BARCELONI-TA.

POBRE POBRACHO EL CUTRILLO MALLORCA, NOS LO HEMOS COMIDO EN 15 MUNUTOS DE ELECTRICIDAD Y ZAMBOMNAZO NUCLEAR.

LIDERES TOTALES Y ARRASANDO.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

ocho guaus

guau guau guau guau guau guau guau guau

ocho puntos guaus sobre el barssssa guau

penyabogarde ha dit...

ha tornat l'espectre del col·legiat Guruceta que es passeja per tots els camps de futbol on juga el Real Madrid.

Torna amb força el gurucetisme!

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

MADRIDISTA; no tens vergonya !!,

es a dir, sense vergonya : que en català encara és més suau:
POCAVERGONYA que vol dir que encara te'n queda una mica, però potser et serà més clarificador SINVERGÜENZA, en ta llengua mare, que, en aquest cas, és més contundent.

És clar que l'espectre Guruzeta torna inexorablement... era el darrer recurs que els hi quedava...

Per cert Sr. Ramis... ¿No tindries pas el cor dividit??? ¿Tu també consideres pobracho i cutrillo el Mallorca ?? La FCCB espera amb impaciència la teva opinió...

penyabogarde ha dit...

gu-ru-ce-ta, gu-ru-ce-ta
torna el crit de guerra de les grades insurgents del proletariat!