PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 22 de gener del 2012

ENTRE LA PALLASSADA PERMANENT I EL TONGO ABSOLUT: El Barça brilla altiu i Guruceta imposa la seva llei a la lliga.


Bon dia a tothom,

Em presento, em dic Al Lewis. Em coneixen com l'avi Munster. Em sento molt culé. M'incorporo a la Penya Bogarde i saludo a tota la penya. Vull ser part dels vostres somnis i compartir amb vosaltres la llarga marxa del Barça bogarder. Espero coneixer ben aviat a Núria Feliu. De moment aquí em teniu, disposat a ajudar la revolució del poble senzill.



DARRERA HORA:

LA MILLOR RODA DE PREMSA DE MOURINHO.
GENIAL. ESPEREM QUE MAI ABANDONI EL REAL MADRID. MOURINHO T'ESTIMEM DE TOT COR.

FORZA MOURINHO. FORZA MOU!



LA PALLASSADA MOURINHISTA DE CADA DIA.




La lliga presenta una classificació enganyosa. Qui encapçala la llista és el Real Guruceta de sempre, un equip que -malgrat la seva nociva presència- requereix l'ajut permanent del sinistre col·legiat.


Horror Show a càrrec del nou massatgista blanc:
Aitor "Igor" Karanka
.


Fotografia Henrich Von Almarr: Aitor "Igor" Karanka, massatgista, amb el maletí agafat de la mà.

Les imatges han deixat clar el gurucetisme palmari que ha imposat penaltis i vista grossa enmig d'un festival de patades, empentes, escupinades agargallades, pentinats nefastos, gomines, blancor i deliri. El guió ja el sabem. Guruceta passeja d'una banda a l'altra del Santiago Bernabeu i maquilla el madridisme amb altes dosis de caspa. L'equip de TV3 repassa la xorrada i enalteix el seu Real Madrid. Com sempre. Pichi matxaca el football en nom del futbol. Nefast. Exacrable. Punt final.

Anem de cara a barraca. Parlem de F.O.O.T.B.A.L.L. Especial La Rosaleda. Màlaga. El triomf del football. Dos gentlemans a la banqueta: Pellegrini i Tito Vilanova (aquest darrer auxiliat a la banda per l'agent del Banc Sabadell, Pep Guardiola).


Abans de començar el partit, atenció, el "saque" d'honor a càrrec del molt jovial Al "Grandpa" Lewis -l'avi de la familia Munster- lluint la samarreta del FC Barcelona.


El partit, com sempre, un taller obert d'expressió al servei de l'art i la música. 4-1. Voladura sideral de Leo Messi amb el seu enèssim Hat-Trick. Alexis, l'altre golejador, consolida el factor Campió. Preparació en tota regla del segon "round" del suposat "clasico" de la tornada copera.


Més notícies: Anna, la cuinera oficial de la Penya Bogarde, reuneix davant dels fogons a tot el seu equip i prepara el Boggie Cake, el pastís del bogardisme. Els auxiliars de la chef Anna han estat el matemàtic Conrad Canaló, el Cigró de Tona, El Missatger, Joan Estruch, Kalikenyo Puro-Poum i l'Esperit d'Esnaola.
Celebrem l'arribada a la penya de la sagaç Anna, la nostra rotunda cuinera abogardada i rebel.


Novetats des de les muntanyes. Abella (Ripollès). El màquis d'Abella, coordinat per l'home fort del P.O.U.M. Puro Kalikenyo, pren posicions al Taga. Entretant a Sants, Núria Feliu telegrafia en totes direccions des de la seva cambra cuirassada. Marga Bosch emet un SOS des del seu bunquer de la Terra Alta.
Anacleto Agente Secreto
s'incorpora a les sessions de meditació dels caps pelats bogardians-gandhians de Ripoll i comparteix catifa amb Monica Bellucci i Monica Vitti, feligreses budistes recuperades en benefici de la causa bogardiana. Una causa de pau, amor, fraternitat i digna cooperació igualitària.




Per acabar, la dimensió desconeguda aporta un nou visitant:
El Correcaminos Bellugadís. Un rapidissim bogarder especialitzat en veure els partits des
de tots els angles de la sala, del carrer i de la plaça. Correcaminos Bellugadís promet tardes de glòria... el seguirem....

62 comentaris:

Bosón de Higgs ha dit...

Estos plebeyos de Mourinho están muy bien enseñados,no son capaces de hacerle la cama a un impresentable.El miedo hace correr mucho y si además el espectro de Guruceta pulula por el Bernabéu entonces la cosa se pone fea feísima.Nosotros a lo nuestro y a ver quien gana este pulso.Abrazos a todos los bogardianos.

penyabogarde ha dit...

Bosón, eres el más puntual y preciso de los bogardianos..."o rei Bosón".

MADRIDISTA FROTANDOSE MANOS ha dit...

MANDA JO...DERSE. EL REAL MADRID GOLEA A UN MEGA-BILBAO PERO VOSOTROS COMO SIEMPRE DANDO PALOS A MOURINHO, EL BARCELONI-TA SE ENCUENTRA UN DÓCIL MALAGUI-TA DE PELLEGRINI-TI EL BICHO QUE FRACASÓ EN EL REAL. PERO MIRA QUE SOIS ENVIDIOSOS CON NUESTROS CINCO PUNTOS DE VENTAJA Y VOSOTROS MATRACA MATRACA CON PAYASOS Y DIBUJITOS.

LA COPA ES COSA DE LOS DOS GOLES QUE OS MARCARÁ CRISTIANO A DOMICILIO.
LA LIGA YA ESTÁ SENTENCIADA CON EL MUNDO DE PUNTOS QUE SACAMOS.

SEMANA GRANDE CON LÁGRIMAS DE LAGARTO, LAGARTO DEL BARCELONI-TA.

ESTO SE PONE DE CHUPETÓN.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mola madrid guau

penyabogarde ha dit...

Guriceta regna i caldrà lluitar contra les inclemències del temps i les turbulències bursatils...

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Parlem-ne bé de tot i ens posem d'acord en que volen donar al madrid la lliga i li omplen la bossa amb or en pepites i m'enfado molt degut a que les bosses han de servir per fer coses diferents i més sanes.

Joan Estruch ha dit...

Messi pistonut i fortissim, no cal parlar més, és el millor de tots els temps i el seu pistonutisme va per dalt de tot

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Sumem i sumem:

1) els quatre gols de barça i el gol del malaga constitueixen una equació legal i perfectament equiparable a un diagrama de Ven amb quatre fletxes a dreta i una fletxa a esquerra. Cada conjunt presenta sengles "x" que es lliguen diagramàticament en una operació legal.

2) els quatre gols del madrid i el gol del bilbao trenquen el diagrama lògic en la mesura que l'operació ha estat determinada per un tercer conjunt aliè al joc. El tercer conjunt és el col·legi d'arbitres i l'executor o senyal refractària de coordenada desviada amb marge d'error del 98 % ha estat finiquitat donada la natura morta del conjunt buit o Guru-conjunt que s'allotja en el llindar de la corona circular de la doble conjucció errònia plantejada fora de les coordenades de Ven.

maria cristina ha dit...

Hola chicos, acá sigo tras de ustedes! Un abrazo!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

la dimensió gastronòmica del bogardisme obre noves perspectives molt interessants

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Desprès del lamentable partit de dimecres, recuperem el joc i l'autoestima i guanyem 4-1 als lleons de Bilbao, mantenim l'avantatge de 5 punts i acabem líders la primera volta del campionat.

A Can bogarde es desfermen els nervis. Prova d'això és que la penya més elegant del millor club del món, de tots els temps, el que ha posat pica a Qatar, ha guanyat tot el que ha jugat (excepte una Copa del Rei), casa-cuna del millor jugador viu, guardià de la identitat d'un poble, exèrcit pacífic d'una nació engabiada dins una altra... ha de tirar de naftalina, llibres d'història, blanc i negre, No-Do i Gurucetas.

Això em tranquilitza. Quelcom bé estem fent al Madrid si a Can Bogarde ressuciteu vells àrbitres amb uniformes negres rossegats pel temps.

Ai dimecres si no apareix San Messi...

----

Bon humor desprès d'un cap de setmana d'ones que ençata una setmana d'ones que acaba en un altre cap de setmana... d'ONES!

El bruixot de Kibor ha dit...

Què feu de bo, Ramis?
Mourinho, Pepe, Florentino...
però si darrerament no us recolza ni el Marca.
Només teniu el suport de TV3!
Guruceta? nosaltres el veiem per totes les cantonades de la vila.
Naftalina? i tant! va bé per conservar els records i aprendre història.

El missatger ha dit...

Sento interrompre aquesta nova resurrecció del madridisme florentinià, una més als darrers anys (bipolarisme entre l’eufòria quan no ha de jugar contra el Barça i la depressió quan perd de nou) per donar un missatge a la penya bogarde:
http://www.youtube.com/watch?v=1hsfocVhqog
L’immortal poema m’ha arribat al cor d’ésser oníric. El bogardisme és la solució! Com diu l’únic estatut seriós parit a aquestes contrades, som molts i ens estimem. Un dia el bogardisme serà entès com la primera pedra que va enderrocar la presó del pensament únic totalitari guruceto-florentino-sandrinista neoliberal.
Salut!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

aquest Missatger es digne de la meva visita urgent a Premià

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Hola Pedro,
He llegit i rellegit el teu escrit diverses vegades, per que en hi havia un "no se que" que no encaixa... un estrany reconeixement que no sabia captar a primer cop de lectura...
D'entrada torno a creure que estàs en el bàndol equivocat... que ets com un nadó segrestat que no sap la naturalesa dels seus gens...Sí ja se que no ho reconeixeràs... de fet tan és, no t'hi capfiquis es la meva opinió... però el que més m'ha sobtat és que no negues la certesa del passat... tan sols ho consideres inadequat o in-apropiat... i és aquí... és això!! és aquest el punt clau!!!

NO HO NEGUES !!! per tant reconeixes... i això ens porta a reafirmar que el vostre passat és tan vergonyós que no us el podeu empassar, no en voleu ni parlar... .. i quan ho feu... aleshores , com un clau roent, us inventeu, tots solets, la parafernalia del "senyorio" que no us la creieu ni vosaltres mateixos.

I aquesta es la qüestió.. nosaltres no estem nerviosos... estem exitats!!! radiants !!! esplendorosos!!! i convençuts del nostre talent. Recorda que venim d'un obligat silenci, antic i molt llarg i que quan l'hem sabut honorar ens ha permès cridar que som el millor equip de la història i ara.... ara... us heu de retrobar amb les vostres foscors mediatico-gurucetanienques... per que ja no us queda cap altre argument, ni els fitxatges, ni les maletes, ni la propaganda política (bronques mediàtiques) ni les falsedats (falses acusacions de dopatge) ni res han pogut amb nosaltres...

Potser guanyareu la lliga, però no recuperareu la honradesa... per que no es pot recuperar allò que no s'ha tingut mai.

========
Des de el maquis d'Abella una salutació als maquis del Bierzo.

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

PEDRO RAMIS, PEDRO NUESTRO,

NO TE DEJES LLEVAR POR ESTA BANDA DE CLOTILDES Y NO TE ARRODILLES ANTE ESTA GENTE QUE MIENTE EN BROMA Y MIENTE EN SERIO PERO MIENTE BELLACAMENTE.

PEDRO RAMIS, PEDRO PEDRO PEDRO,

LA GENTE DEL BOGARDITI-TO ESTÁ DROGADA DE CHULAPÓN SUBIDO Y NO APORTA ARGUMENTOS CONVINCENTES DE SU SOBREVALORADA RACHA DE TÍTULOS GANADOS CON AYUDAS, ESCÀNDALOS, FAVORES Y TRAMAS.

PEDRO, PEDRO RAMIS, VAMOS QUE NOS VAMOS Y QUE SE MERIENDEN SU TONTERÍA DE CUATRO CUARTOS QUE NOSOTROS TENEMOS UN MUSEO DESBORDADO DE COPAS E INALCANZABLE.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau amo guau así se habla maestro guau

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Mestre Kali-Poum-Kenyo, jo li dono al Gurucetisme el mateix valor que li dono al Villarato... és a dir, cap ni un.

Això de culpar als àrbitres és tan antic com el fútbol i sempre m'ha semblat una idiotesa, tan quan ho feia el vostre President Gaspart als anys esplendorosos de la Madriditis com quan ho va fer el nostre Mourinho amb el seu cacarejat "¿Pooor qué?"

O sigui que ni Gurucetas, ni Villaratos, ni pamplines...

Una abraçada!

Bierzo Azulgrana ha dit...

Se agradece que con el mal fario de los pitadores de penalties falsos se pueda leer este blogazo y entender bastante bien lo que es un canto al barcelonismo con el color del buen rollete y de una fiesta que es para chuparse los dedos; sinceramente lo de Mourinho en la rueda de prensa suena a urraca sin gracia.
Saludos fuertes desde Ponferrada.

Nosotros nos reunimos en el bar JR de Ponferrada y tambien festejamos los triunfos con alegría.

Un saludo afectuoso.

Boli y Edgar

Servei de premsa de la P.Bogarde ha dit...

La Peña Barcelonista El Bierzo de Ponferrada (León) celebró el pasado día 15 la cena de su 26 Aniversario en el restaurante Embajadores de la población. El FC Barcelona estuvo representado por Joan Fonollosa, directivo de la Comisión Social (área institucional).

Se dieron cita unas cien personas, incluyendo delegaciones de las Peñas Barcelonistas de Villabalter, La Bañeza, Astorga, Santa María del Páramo, Culé La Asunción de León, Bierzo Alto de Bembibre y Boñar, todas ellas de la provincia de León.

El nuevo presidente de la peña anfitriona, Santiago Vidal, pronunció unas palabras agradeciendo la asistencia de todos los presentes. Uno de los momentos más emotivos fue un homenaje póstumo que se dedicó al socio fallecido Claudio Álvarez Miranda.

Ante de la cena se visitó el nuevo local social, Bar J.R.

Adell El comodor ha dit...

Ramis,
et queda molta sopa per menjar abans que puguis captar la mentida del mourinho i el mal joc absolut del Real Madrid.Però gotttttta a gota a gottttta expira el temps de dir siau siau siau que ja no hi ha minuts de senyorio i avatars per qui ja no ho por dissimular,

Ramis,
coneixer bé el ralet-ralet-salta-paret mallorquí, segur que hi jugaves de petit i ara voldries tornar-hi i no pots

MADRIDISTA YA LO ENTIENDE ha dit...

YA ESTÁ, AHORA YA LO TENGO CLARO, SOIS ZOMBIS Y NO OS ENTERAIS DE NADA, CLARO CLARO CLARO LOZ ZOMBIS NO SABEN LEER NÚMEROS,CLARO PRECLARO QUE CINCO PUNTOS DUELEN PERO LOS ZOMBIS NO SE ENTERAN, CLARO CLARO CLARO AHORA YA ENTIENDO CLARO CLARO CLAROS SOIS UNOS ZOMBIS CLARO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo: ¿tienen huesos los zombies? guau quiero huesos de zombi guau guau

Esteve Baqué ha dit...

per si les mosques vaig a fer un cafè que els crits em molesten.

F.O.G. ha dit...

aquest blog fa venir gana i jo soc un dels seguidors habituals del blog de l'Anna, que consti.

penyabogarde ha dit...

hem de reactivar el front de Sants, enllaçar els maquis i recuperar la plaça de Catalunya. La samarreta prevista per l'any vinent encara és més lletja que la d'enguany i contiunarà portant el fatídic nom de l'emirat dictatorial de Qatar.

Es convoquen assemblees indigbogardianes a totes les contrades per després del partit amb el Madrid.

Florentino. Rosell, Qatar, Banc Mundial, Caja Madrid i Mourinho: responsables!

El Cigró de Tona ha dit...

gràcies amics gràcies mil gràcies per retratar-me a la millor de les cuines que es fan i es desfan, no us fallaré i tindreu una cigronada inoblidable, visca el barça!

Joan Estruch ha dit...

Hostia! només volia menjar i em feu cuiner

ho trobo molt pistonut a lo gran.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

em sento sumat en un conjunt de cuiners amb una cuinera que en sap un rato //// no m'imaginava pas que jo acabaria davant dels fogons però aquesta cheffa Anna tal vegada m'ensenyi a ser gran entre grans i plat rera plat els sumatoris augmentin amb exponencialitat en cercles expansius de plats i olles //// M'en alegro de ser del bogardià i del ambient que us curreu com xalambos //// Arrels quadrades a mansalva. Si fos Nadal diria Bon Nadal però per mi sempre és festa especial i hem de cuinar un gall dindi farcit de pinyons i orellanes //// així que visqui el Barça i totes les festes que es pugui menjar bé i amb finura

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Hola estimada gent Bogarde:

primer de tot sou molt ferms!

Totes les rues i comparses del Baix Empordà s'exhibeixen davant de la tribuna de Platja d'Aro,

Aquest és un lloc de privilegi per gaudir de tota la llum, color i disbauxa del Carnaval

Per-què, aneu entrant en ambient!

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

http://www.fempais.tv

ens haviem oblidat de la web, mireu-la que és de bon gaudir

El bruixot de Kibor ha dit...

PEDRO RAMIS
MADRIDISTA & TOBÍAS
FERNANDO ATIENZA


Si després de llegir això que surt a EL PAÍS seguiu pensant igual... teniu un problema:

http://www.elpais.com/articulo/deportes/dilema/Mourinho/elpepidep/20120124elpepidep_2/Tes

Adell el Comodor ha dit...

llegeixin madridistes, llegeixin el que acaba de penjar el Kibor, jo ja he fet la lectura i esteu atrapats fins al coll

llegeixin madridistes, llegeixin

Bierzo Azulgrana ha dit...

El Madrid tiene serios problemas en el vestuario pero los culés nos hemos de dedicar a lo nuestro que es ganar, jugar, disfrutar y no dejar que los malos espíritus acudan a nuestro juego, Los buitres ya formatearán la carroña del rival. No nos incumbre.

Saludos desde el JR de Ponferrada

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

dimecres estareu al bar?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

m'ha agradat que aparegui un nou sumatori que és aquest massatgista Igor Karanka, crec que anirà de perles per sumar en fals////La suma en falsa és la que resta i si es resta al total del que queda del Madrid ens podem trobar amb un Madrid en negatiu, restat, disminuit, enpetitit, minoritzar, minimitzat, reduit i esquifit//// d'això en el gremi en diem La Reducció de Wheeland, coneguda en castellà per "Angular decreciente"////

SECRETARI AFECTUOS ha dit...

estimada Marga Bosch, a veure si deixes les compres per un dia i et presentes al Golden Corner que ja et toca ...

Conrad Canaló Stewart ha dit...

a mi si que m'agradaria estar amb vosaltres al vostre bar pero vaig on suma més gent i estaré s l'estadi ////// ja ho heu sentot? a l'estadi amb cent mil veus sumades.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

=======PORRA==========

BARÇA 3 REAL MADRID 2
======================
LA PORRA DEL CANALÓ

Anna ha dit...

Ai nois...

No hi ha un honor més gran per a mi que ser la cuinera oficial de la penya!!! jaja Bé, ja em veieu amb la llagrimeta quan he llegit això de sagaç i rotunda... jajaj Sou uns cracks!!!

Un petonàs! :D

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Jajajaja! Bruixot, has caigut al parany com quasi tots els culés quan el criticat és Mourinho.

El Grup PRISA i els seus interessos t'han utilitzat per evangelitzar gratuitament. Em sembla que et creus tot el que llegeixes, sense filtre, sense ull crític.

Jo estic cansat de llegir bajanades del Diego Torres a El País, sempre amb això de "según el vestuario" com si s'anés al llit amb la mateixa Sara Carbonero... ainsss... que li poseu molt fàcil al pensament únic, home! Que sou xais camí de l'escorxador!!!

Llegiu això en resposta i, com a mínim, tingueu en compte que les monedes sempre tenen dues cares i que és important conèixer-les per esbrinar el seu valor real: http://www.diariosdefutbol.com/2011/08/29/el-pais-demolicion-de-un-modelo-de-periodismo-deportivo/

No, no em doneu les gràcies. Va de franc.

----

Bones ones, com les d'avui horabaixa al meu estimat Mediterrani.

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

i tan! que es una bona payasada i divertida.
Gracias per la vostre visita
Sor. Cecilia

servei de premsa PWBPM ha dit...

Ramis, estas perdent carisma amb la teva defensa del Madrid dels nostres dies.

Anònim ha dit...

Un detall, Sara Carbonero és culé...

penyabogarde ha dit...

Visca sor Cecilia!

Fray Berengario ha dit...

lo mismo digo pues por razones gremiales estoy muy contento de la presencia de Sor Cecilia entre los bogarderos.

Aprovecho para hacer una llamada a Julio Escamilla que hace tiempo que no te prodigas por este espacio.

fray Berengario ha dit...

por cierto bellacos, se os olvidó de citarme a la cocina de doña Ana y yo puedo aportar mi experiencia en cervezas de abadía con alta graduación, fermentación doble y devoción artesana

Edgar ha dit...

jo passava per aquí i m'he trobat amb això per tant demano que em feu cas quan us dic que estic boig per la Martina Klein.

Joan Estruch ha dit...

porreta pistonuda per aquesta nit:

barça 2
real madrid 2

però amb merder arbitral a destaj

Xuang Porra ha dit...

3 a 1 per no dir 5 a 0

Edgar ha dit...

segueixo pensant que la Martina Klein és la millor i ho deixo escrit per segona vegada

Joan Estruch ha dit...

la Klein?

no sé però em sembla que hauràs de fer cúa que jo estic buscant parella per culpa de la Coma juganera que em va plantar a Montuïri. Pistonuda la Klein

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Hola gent - us confirmo que vinc a veure el partit arribaré justeta de temps i no diré res i a veure si em trobeu pues jo segur que us veuré.



esteu a la plaça de l'esglesia o a la plaça de l'ajuntament?

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Porra surfista:

FCB 1 - RMA 2

Tensa pròrroga... Pepe expulsat... Messi lesionat... Alves esbojarrat... Xabi Alonso amb respiració assistida... Cristiano Ronaldo despentinat... Al-Guardiola telefonant a Banc Sabadell y a Hugo Boss... Mourinho cercant un ull lliure per posar el dit...

Gol d'Iniesta a 5 minuts del final... l'estadi cau, literalment. S'han de rescatar centeras de culés i un cap de porc rostit... apoteosi...

Però queden cinc minuts... Alves segueix esbojarrat i persegueix Callejón pel carril dret... entren a l'àrea... Alves amb el ulls vermells d'ira es diu a sí mateix: por Pep, por el Barssa y por Catalonia... i fa un penal de llibre.

Minut 127 de partit. Cristiano Ronaldo la posa a l'esquadra des del punt de penal. L'estadi torna a caure, centenar de rescats... i així.

Resultat final FCB 2 - RMA 3

Triomfa el pensament lliure, esbojarrat, dispers, ridícul, contradictori, obscur...

Triomfa la discordancia i l'originalitat.

A Qatar els Imans repiquen missa negra.

-----------

I fins aquí la teràpia de porres esportives d'avui! Com l'encerti vull una medalla daurada amb l'efígie de Winston Bogarde ;-)

Bones ones que venen de nou el cap de setmana! El Mediterrani IS ON FIRE!

premsa bogarde ha dit...

Ramis:

és incompatible "el pensament lliure" amb el Madrid. Total, un desproposit més del nou-Pedro Ramis que s'allunya en un horitzó de males ones. Qui ho havia de dir!
L'esperança blanca opta per el mourinhisme en comptes d'apostar per la renovació.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Servei de premsa... vosaltres també ho veieu viable?

No convertiu el clàssic en un duel de bons contra dolents. Això és la vida real, home! Aquí de bons no en queden! Tot fa pudor de diners i corrupció!

No perdeu el sentit de l'humor! Aquest Mourinho us porta de cap escrivint editorials, articles a El País i obituaris a l'ABC... hahahaha... Festa!!!

M'agrada el partit d'avui perquè no hi tenim res a perdre, que ja ho perderem fa una setmanaaa!!!

Frantxi ha dit...

Bona tarda, em dic Francesc i voldria contactar amb la PenyaBogarde. Sol.licito un correu electrònic per contactar-hi. El meu és frantxi@gmail.com Porto la pàgina de fans de Núria Feliu al facebook: https://www.facebook.com/groups/nuriafeliu/ i la pròpia Núria Feliu segueix el vostre blog i m'ha demanat de contactar amb vosaltres ja que està encantada amb tot el que hi poseu i voldria coneixer-vos personalment. Per això sol.licito puguin contactar amb mi directament. El meu telf. 678658172. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Can add to the beauty of the landscape when used correctly.
Place organic kitchen waste, as well as yard waste such as grass clippings,
leaves, and the like into a compost bin. Sure, you had your occasional exception that
stupidly borrowed from the local loan shark, but most learned to
live on less.

Look into my blog post; mulching

Anònim ha dit...

These were referred to as Linotype and Intertype machines.
Your local newspapers are dynamic ways to boost your business in more far-reaching local coverage in your
city. As a whole the paper has some major drawbacks, there
are no pictures, essentially no world news and the front page
contained a spelling error. But Punjabi news paper has the
upper hand because almost population speaks Punjabi, the official language
of Punjab. Newspapers internationally are becoming more than ever like a
television network providing current breaking news stories.



Here is my homepage: click here

Anònim ha dit...

And while investigators say the murder victim is linked to a "feud," they are not sharing
the details about that part of the investigation.

If a hairline crack in concrete has
turned into a large crack, it will need to be cleaned out before
the patching and repairing process. And when we would
cut for the plumbing work, I had to patch around that and make
it solid.

Anònim ha dit...

There are so many ways to use brick, block, slabs, rocks, gravel and
other stone formations. Jundee brought up US$400 million
of gold property alone, while Bronzewing, at this time owned by Navigator Strategies Ltd.
Data mining is mostly a relatively
new term that represents the process by that predictive patterns are made from information.