PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 29 d’octubre del 2011

Mesmerisme 50% + Metafísica 50% = Maneta còsmica i Messi "Deu-lo-feu" 100%


Fotografia superior:
Van Gaal i Van Gala
, a la Praga kafkiana, celebrant l'euromessi 2011-2012.

Senzillament cervesa!
Quatre litrones de Pilsen ben repartides: tres d'en Messi i una d'en Francisquet d'Arenys de Mar. Anem molt bé. El pabelló del campió d'Europa oneja als quatre vents.
Pilsen 0- Barça 4.





DARRERA HORA


Onofre Ramentol entra en escena. No n'hi ha prou amb Jeroni Talarn, el mesmerista bogarder. Ara és el doctor Ramentol qui s'uneix a la Penya Bogarde i ens ofereix els seus serveis com a expert sintonitzador de madridisme viral. El mini-clip ens mostra Ramentol en plena acció propulsant els seus enginys i descobrint "in fraganti" a dues seguidores i un seguidor del Real Madrid que escoltaven darrera de la porta del despatx de la Penya Bogarde. Observeu l'andròmina que propulsa Onofre Ramentol i el casc magnètic que encapçala la seva testa. EL CUCURUTXO ANTIMADRIDISTA. Coses de la dimensió desconeguda. Anem molt forts!


...i ara ANEM PER FEINA:

Abans d'entrar en matèria de pilota i xut, us oferim el gravat de l'esquerra on es pot veure al mesmerista doctor Jeroni Talarn practicant una de les seves mítiques sessions i operant damunt de les àures dels jugadors del FC Barcelona. Les noves arts de la dimensió desconeguda estan proveïnt de nous contorns als seguidors del bogardisme i del moviments dels indigbogadians. El mesmerisme està de moda gràcies al mestre Talarn i no falla mai. Ara estem d'acord, estem d'acord, Talarn és com la carn!



El tenebrisme ens afecta d'allò més. Foscor lluminosa! Les tenebres aporten llum. Pot ser una paradoxa, però mola. Tenebres a dojo, llum pels descosits. Barça 5, Mallorca 0. Llamps i trons al Nou Camp.


Un Barça de campanetes ha atiat el foc i ha cuinat maneta a la brassa. Una nova maneta, en aquest cas una cosmomaneta, ha arribat i el Messies Messi ha tapat les boques de l'odi florentí i del seu bunker atapeït de gargamelles irritades.


Menció especial: El nou producte sortit del nostre laboratori: Isaac Conca. El nou valor blaugrana ha nascut gràcies a la minuciosa tasca del doctor William Sbobet que ha extret el reietó d'una incubadora termodinàmica. Tenim les fotografies de l'extracció sbobetiana...El rei de les bandes, el "golafre" del gol! El profeta Isaac!


El Mallorca, la víctima de la jornada, ens cau bé. L'entrenador dels illencs és un clàssic de les pantalles i ens cau molt i molt bé. El doctor Michael "Caparrós" Keaton ens agrada. Avui, però, tocava maneta i s'havia de justificar tot l'esforç d'una setmana de mesmerisme intensiu i d'anades i vingudes a la dimensió desconeguda. Dit i fet. Escac i mat.


VIDEO CLIP BOGARDE NEWS PRESS: Les sessions de mesmerisme executades per l'il·lustre Jeroni Talarn han anat de perles. Observeu ara el següent micro-clip de dalt on apareix el doctor Talarn etzibant uns pessics mesmèrics al petit jugador Deulofeu.


Afegirem que l'efecte Xucrut ha superat les previsions. El terreny de joc ha vist com de manera inusitada debutaven tres jugadors:


En
Tintín Deu-Lo-Feu (traducció: "Messi-el-va-fer") arriba i guanya com un tità i, atenció, a la fí han trepitjat la gespa els germans Xucrut.


Els Xucrut, units en el cos, han estrenat la samarreta del primer equip i han desorbitat el joc amb els seus mesurats tocs de precisió saturnal. Al sac i ben lligat. Maneta còsmica i hat-trick messiànic. Que callin els mesquins! Nova era a la vista!

I en temps d'esports de risc i sobredosi química, ara ens arriba una imatge impagable del nostre soci xinès, el remer Xuang Xili Xino-Xano, en plena acció naval. Recordem que Xili és un dels nostres milicians en permanència i que ha estat dispensat de rebre una sessió mesmerista per poder enfortir la vigilància marítima del bogardisme insurgent.



I els Mourinhets no poden fer més d'un gol a una Real Sociedad dopada amb xacolí bord envassat per Pérez Enterprises. Mireu que són dolents els blancs que avui ni tongant la Real han pogut passar d'un trist gol antiestètic.
Mereixen un video -el video!- de l'amic DELFÍN:

DELFIN QUISHPE ¡¡EL BAILE MAS ESCANDALOSO DEL MUNDO ...

www.youtube.com/watch?v=z0NVEVKzAIc21 Mar 2009 - 4 min - Subido por carlospower001
Borracho bailando como nunca música de banda en Quito Ecuador.

105 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Ni mesmerisme, ni metafísica, ni hòsties... Ha tornat Messi!

http://www.youtube.com/watch?v=Olg-rhIwAtU

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

però en Messi està per damunt dels altres i aquests necessiten vibrar i rebre una estirada d'orelles elèctrica.

penyabogarde ha dit...

Barça fase II en marxa i amb els pels de punta a tota vela, deu-lo-feu, messi, germans xucrut supersession!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

L'espiral meatfísica us ha funcionat bandits!

I no només heu aconseguit superar el temporal, sinó que l'heu traslladat a les nostres costes.

Però cap problema. El pla segueix. Ara de nou us toca mirar-vos el melic: què bons que som, Messi Messias, Al-Guardiola la nostra llum i tota la pesca. Així baixareu la guàrdia de nou. I puntet a puntet, empat a empat, agafarem distància.

Nosaltrs mentres, amb el temporal batent fort contra les nostres escolleres, a aprofitar les ones per fer bon surf...

Salut i bones ones!

Joan Estruch ha dit...

Ramis, Ramis, Ramis,
Ramis!!!!!!!!!!!!!!!
Escrius pistonudament com un pistó...però és increïble que siguis del Madrid...podries ser dels històrics del Manacor, de l'Inca, del mateix Mallorca de Michael Keaton, fins i tot podries ser del Montuïri...o d'un equip que tens a les costes de davant com ara el Barça, el Premià, l'Hospitalet, l'Europa, el València, l'Hercules, el Llevant-blaugrana, l'Elx...l'USAP de Perpinyà, el Villareal, el Nastic, el Castelló...
però, res de res, tú piques blat espigat i la teva gracieta es diu Madrid, mira que casa poc amb un surfista. Ja m'imagino el Ramis fotent-li a les ones del Jarama, als pipelines del Manzanares i als corrents salvatges de l'estany del Parque del Retiro...incomprensible: ets bon tiu, enginyós, tens un món per triar i has triat la cosa més fastigosa del planeta.
Encara hi ets a temps, fins i tot et puc presentar la meva nova companya Núria Feliu i et pot convencer de que augmentis el teu radi. Fem un vermut?
Serà pistonut, pis///to///nut///

i a la meva nova companya Feliueta també li sgrada pentinar les ones damunt d'una peça plana i estilitzadamennt pistonuda.

Bosón de Higgs ha dit...

Felicidades una vez más a Messi y a ese hat-trick que nos tiene acostumbrados.Felicidades a Guardiola que sigue con la filosofía blaugrana y da cabida a jóvenes de la cantera,jóvenes con ilusión y que sienten los colores y que no les falta calidad,por supuesto.Hoy apoyaremos al Levante para que al Real Madrid no se le suba a la cabeza el liderato.Força Barça bogardianos.

MADRIDISTA SAMBA ha dit...

VAMOS A VER TRUHANES ESTAFADORES,
SI EL BARCELONI-TA VA MAL Y NO MARCA SOLO SE ATRIBUYE A DESLICES PERO SI EL REAL MADRID MACHACA A TODO EL MUNDO CON TORMENTAS GOLEADORAS LUEGO TODOS CALLAN I HABLAN CUANDO SOLO SE MARCA UN GOL, PERO QUE GOL DE ORO CON TRES PUNTOS QUE LO ELEVAN UNA SEMANA MÁS POR ENCIMA DEL IRREGULAR BARCELONI-TA DE GUARDIOLI-TA Y OJOVIRULÉ VILANOVA.

ME RÍO DE JANEIRO.

SAMBA NEIMAR EN INVIERNO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau samba hueso guau

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

sembla ser que el canvi d'hora ens va bé, ens aixequem del llit propulsats per una molla elàstica que ens trasllada davant de la pantalla i...Bogarde matiner!!!
Quin gust de maneta i bon Messi. I si cal, ens anem a cal Talarn tots els insurrectes i l'armem grossa...per exemple: Hem de recuperar la vella Masia i demolir la nova ocurrència del sandrisme que és aquell panteó espantós que van inaugurar amb nocturnitat "alevosa". Ara que tornem a estar electritzats hauriem de preveure una bona assemblea bogardiana per fixar les nostres posicions a les comunes i establir una estratègia d'okupació de la vella Masia. Faig la proposta esmorzant panellets. Que consti en acta.

Fernando Atienza ha dit...

Andais mal de matemáticas, el Real es lider y falta el Levante, o sea que ustedes a la cola que pasa la ola.

"a la cola que pasa la ola"
(dedicado al chico del surf Pedro Ramis)

penyabogarde ha dit...

Bon dia germans i germanes:

aquest Barça fase II és un compendi multidisciplinar de talent, enginyeria genètica, esperit, messianisme, companyonia i treball en equip. Un Barça que concreta damunt la gespa allò que la directiva no sap fer en el palco. Un equip més atent a Vilanova, al bogardisme i el cosmos, que a les dèries d'un sandrisme florentinat i qataritzat.

Bones castanyes, bons panellets i bon moscatell a tothom!

Mori Halloween!
Visca la castanyada!

A la gola que passa la mola ha dit...

"A LA COLA QUE PASA LA OLA"
estarà content el Ramis, però a vegades les ones d'emporten tot el que tenen per davant...compte amb els tsunamis!

Alan Smithee ha dit...

nosaltres volem que ens facin una sessió de meresmisme i volem veure les estrelles enrrampats de corrent alterna...

Fernando Atienza ha dit...

La pregunta del millón:

¿pueden dos siameses jugar como un solo hombre? En caso afirmatico serà necesario un certificado médico. En caso negativo hay que impugnar el encuentro entre el Barcelona fc y el Real Mallorca.

Chamusquina asegurada. Huele mal.

Delfín Q ha dit...

palitroque estofao purga el vientre

saludos

Gallo George ha dit...

Deu-lo-feu, Deu-lo crea,Baba està amb nosaltres.
Massa Messi.
Arrels profundes.
Encademats al bon joc.
Visca els Xinos.

Josep Filgaira ha dit...

Alucino pastanagues amb aquest blog, us felicito de tot cor i visca el Barça.

Josep Filgaira

Reus

Gala ha dit...

Si es que obren la boca abans de veure el menjar...
Ja s'estaven fent un fart de parlar de crisis i arriva el nostre estimat Messi i es fa un fart de golejar...
A més dels dos altres... eixos de regal..

Respecte al madrid ni parlo.. a mi els blancs ni fu ni fa... que ara sols diuen que per guanyar hi ha que jugar.. i a més be.. que dic jo que ja els val...
Sols espere que el Levante els allargue l'angunia.. que un dia o altre els blanquitos petarán... que ja está dient el Mou que estan cansats... com si els blaugrana no jugaren a les mateixes competicions.. escuses i mes escuses... com sempre, cap novetat!!

En quan al ball que puc dir.. m'he fet un fart de riure... aquest paio no necessita lliçons de ball i si molt m'apretes parella tampoc...

Vinga penya... força barça i avant...

Petons desde el mediterrani.

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Veo los cambios de toda índole que el bogardismo está alentando en su comunicación y eso alegra a este lector. Que sigan los triunfos contundentes del Barsa. Un abrazo.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Visita de rigor a la Penya per transmetre dues notícies: una bona i una dolenta.

La bona és que Messi va fent progressos amb el seus reptes intel·lectuals i ja sap comptar fins a tres. La dolenta és que encara necessita fer-ho amb els ditets, pobre.

Bona nit des del lideratge, bandits!

Ah, i bones ones, que per Mallorca n'hem tingut de grosses i potents!

El Pantera ha dit...

Pedro Ramis:

Bandit seras tú, madridista d'aigua salada. No sou liders de res, és pura mafia dirigida per Al Capone, i ho saps molt bé. Ets còmplice del mal.

Ja has llepat.

maria cristina ha dit...

Chicos,estoy en desventaja, soy mucho más vaga que ustedes para trabajar en el blog, ustedes son incansables! Y tienen una gran imaginación para hacer montajes de película! Felicitaciones a todo el grupo, abrazo

Adell El comodor ha dit...

a mi em mola més el "madridista" i el seu faldiller Tobías que aquest Ramis. El madriles amb gos és tal com és i en canvi el Ramis juga a despistar i va de guais però recolza un equip que és tot el contrari del bon rollete que demostra el mateix Ramis. Un amica cinic. No ho contesto estil "pantera" per que no m'agrada l'agressivitat del pantera i que quediu clar. Visca el Barça i fora el cinisme!

penyabogarde ha dit...

No us enfadeu, deixem el cas Ramis en mans del doctor Onofre Ramentol...

Joan Estruch ha dit...

reconec que estava prendat el Jeroni Talarn i ja estava buscant pel facebbok la seva pista, però en veure el doctor Onofre Ramentol em sento doblement encuriosit. Si em deixo mesmeritzar per en Talarn i a continuació li encarrego a Ramentol que em proporcioni un exemplar del seu cucurutxo antimadridista crec que tindré tot el material necessari per viure millor però només faltarà un detall; creient com soc necessito l'ajut de Déu, i el bogardisme pot ser el millor camí per arribar a ÉLL, a MESSI.

Pistonut violes i romaní.

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

BRAVO COMO UN TORO COMPAÑERO PEDRO RAMIS, QUE DESDE LO ALTO DE LA TABLA SOLO SE PUEDE VER UN PAISAJE DE RESIDUOS DÓNE YACEN LAS VÍCTIMAS DEL MEJOR EQUIPO DE TODOS LOS TIEMPOS. DÍ QUE SÍ RAMIS, PUJA FUERTE QUE VAMOS QUE NOS VAMOS.

NADIE, NADA, NINGUNO PODRÁ BATIR AL MEJOR REAL MADRID DE TODAS LAS ÉPOCAS. Y MI CUERPO ME PIDE BARCELONI-TAS A LA SARTÉN DEL BERNABEU COMO POLLITOS FRITOS Y SE ACABÓ. EL BARCELONI-TA DEJARÁ DE EXISTIR.

SEGURO. JO JO JO. PUES SOY EL GOLFO APANDADOR MÁS FELIZ DEL GLOBO.

MARCHANDO UNA DE CAMARONES AL AJILLO DEL CAMPO DE CRIPTANA.

BOOOOMBA BOOOOOMBA BOMMMMBA KING AFRICA ME PONE Y ESE DELFÍN ES UN CAÑÓN.



ÀNIMOS RAMIS QUE LOS FASCIDEROSOS DEL BOGARDE NO PODRÁN CON NOSOTROS NI CON RUBALCABA.

VIVA RUBALCABA Y VIVA LA CASA BLANCA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guuuuuuaaaa uuuu me gusta rubalcaba y me pone el madrid

guau

Sal de fruita ENO ha dit...

liders en delictes...aquesta colla de blanc

The Young Ones ha dit...

ostima tiuuuuus el senyor Ramentol quin flah!!!!

Arnau ha dit...

Estimat Ramentol,

m'agradaria tenir un catxirul·lo antimadridista com el que mostres al video clip.

està a amazon.com o a i.bay?

es pot comprar a les botigues?

on cordills el puc adquirir?

gràcies.

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

MUY BUENAS.

HOY ES EL DÍA DE LOS MUERTOS.
JAJAJAJA.
EL DÍA DEL BARCELONI-TA.
JAJAJAJA.

NO DIGO MÁS. VOY A POR FLORES PARA DECORAR VUESTRA TUMBA.

SOY MUY GOLFO.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau
muchos huesos en las tumbas
guau buen manjar para un perrito hambriento

penyabogarde ha dit...

messi messi messi en trio!

Anònim ha dit...

la Gala i el Va Gaal, enginyós!


Joan T.

Joan Estruch ha dit...

onofre ramentol,
jeroni talarns,
germans xucrut,
isaac conca,
deulofeu...

està bé, molt bé, però quan vam començar la lliga es va fitxar el cantona i el martí filosia.

On estan aquest parell de torpedos?

un parell de pistons pistonuts

o no?

El Pantera ha dit...

Lyon viu en primera persona el tongo blanc amb un partit comprat a saldo

plash plash pum!

Marta Coma ha dit...

Xisco, Pedro Ramis...

Un favor: vosaltres que esteu per les Illes, on està el meu amor Estruch?
No el trobo i tinc por de sentir-me sola i despintada.

Marta C.

xisco ha dit...

Marta, jo no l'he vist per aqui. Però tu tranquil·la que deu estar bé, o millor dit, com sol dir ell, pistonut.

Fray Berengario ha dit...

Me parece que el sesgo metafísico de esta tribuna puede plantear algún conflicto entre creyentes y ateos mezclado con la mera inclinación que tenemos los humanos por lo oculto e inverosímil, pero pero pero yo desde mi genufletorio oraré a todo tren para que EL RACING gane, EL BARÇA triunfe y para que JULIO DÍAZ-ESCAMILLA sea el...Preeeemio Nóbel de Literatura del 2012.

antimadridistes ha dit...

ELECCIONS 20.N


vota antimadridistes
vota bogarde

passa-la...

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Bon dia i bona hora!

Messi s'ha recuperat. Ja goleja. Fins i tot contra el MagicPilsen amb un home menys. Qui dubte que és el millor del món? No el més intel·ligent, és clar, però sí el millor.

Huxley ho va anunciar: els homes-alfa tindràn a la seva disposició homes menys desenvolupats intel·lectualment, però forts i hàbils en la seva feina. Messi és un avançat al seu temps. Un còs sense cervell, però ben programat per jugar al fútbol. Una meravella més d'aquest Barça multinacional, petroler i demo(qatar)ic.

Esper que això us faci pujar els ànims. Veig molt d'antimadridisme als comentaristes de la penya. Detecto dificultats per adequar-se a la nova situació a la Lliga. No us desepereu. Invertiu el temps en evangelitzar a tot ésser vivent sobre el tiki-taka, el guardiolisme, les Massies 2.0 i tota la pesca.

Seguiu, seguiu...

Nosaltres el madridistes ja sabem a on acaba aquest camí. I esperam no tornar-lo a recórrer ;-)

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Una dada estadística diu que el porter més batut per Messi és Casillas amb un total de 13 dianes. Només aquest fet ja demostra la seva intel·ligència superior. Segur que la xifra s'incrementarà notablement de nou aquest any.

Josep Filgaira ha dit...

el comentari del senyor Ramis-madridista-tobías és lamentable i tant injust que tomba d'esquenes el sentit comú. Acaba d'insultar de manera estrident a un geni com Messi després d'inventar-se les seves suposades limitacions mentals. Però s'equivoca i insulta amb molt mala làbia. El senyor Ramis-madridista-tobías no enten que per ser un gran jugador amb els peus és necessari tenir un bon cap i dons del cap un bon cervell que el fa virtuós. El senyor Ramis-madridista-tobías acaba d'inventar una calumnia consistent en desvincular cos i ment de manera barruera com feien els antics col·leccionistes d'humans. Un plantejament perillós i altament arenglerat a les tesis de la dissecció i la manipulació de sers humans. Gent molt perillosa al llarg dels temps, defensant aquestes teories, han escampat el pitjor que es coneix de la llarga història de la humanitat.

L'has cagat molt, Ramis-madridista-tobías. L'home dels tres noms o dels quatre si afegim el possible origen del apòcrif Fernando Atienza.

Forta abraçada a tothom, fins i tot a Pedro i el seu gosset Tobías.

des de Reus,
Josep Filgaira

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Estimat Òscar, bona aportació estadística. El que no acabo d'entendre és la relació causa-efecte. Vols dir que no és agosarat relacionar intel·ligència amb capacitat golejadora? Si això és així Cristiano Ronaldo hauria de ser Doctor Honoris Causa per Harvard i el pobre quasi no sap escriure ni el seu nom... No, no quadra. Revisa la teva hipòtesi.

Estimat Josep. La teva càustica enrabiada es filtra per la pantalla del meu ordinador. Crec que no ens hem entès.

No us hauria d'avergonyir el fet que Messi sigui un nen amb necessitats educatives especials. De fet, jo sempre havia pensat que Messi, ell en sí mateix, era un projecte d'integració sociolaboral d'Unicef.

Però ara que Unicef ha passat a un segon pla del vostre ideari i us heu decantat pels règims totalitaris de l'Orient Mitjà, ja ho començo a dubtar.

Pot ser teniu raó. Pot ser Messi és normal. Pot ser no és més que un noi del seu temps, fan de la música pumba-pumba, de les fotos de morritos del Feisbuc i de "Mujeres y hombres y viceversa"...

Sí, definitivament teniu raò.

I un darrer apunt. Pensar que Madridista-Tobías, Sr. Atienza i jo som la mateixa persona és original però errat. El meu diagnòstic no és de personalitat múltiple. El meu diagnòstic és de discordància, d'esperit de contradicció, de ser la veu que s'alça contra el pensament únic i teledirigit pels petrodòlars de Qatar.

Bones ones per a tothom!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ni petrodolars de Qatar ni pasta gansa de ACS Florentino... aquesta pot ser una bona divisia per la concòrdia madridista i barcelonista de base: màxima rivalitat en el camp i màxima unitat contra el capitalisme dels dirigents de tots els clubs.

Salut i anticapitalisme

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

BOTA DE ORO PARA CRISTIANO
CHITÓN MESSI-TO
DUERME Y CALLA NIÑITO

UN ABRAZO PARA PEDRO RAMIS, MI MÁS SINCERO APOYO POR TODAS LAS DIATRIBAS QUE TE INCORDIAN ESTOS OBTUSOS BOGARDI-TOS

PEDRO ERES LA SAL DEL MAR Y LA MENTE DEL ARTE QUE AYUDA A LA DIGNIDAD BLANCA

VIVA PEDRO RAMIS Y TODO EL APOYO PARA ÉS POR SER VICTIMA DE LA INTOLERANCIA CULERA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau un beso Pedro guau

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Una mica de blancor:

Els madridistes que escriuen en aquest blog tenen diferents tonalitats. El Ramis em sembla inspirat i dotat d'un cert esperit "abogardat" (que en versió blanca és com ser un fan de Celades, clar exemple de madridista fracassat a l'estil Bogarde).
La parella humano-canina ja em sembla una altra cosa. M'imagino un Torrente canviant els colors de l'Atlético per els del Real, acompanyat per un rottweiller petitó i brut.
El senyor Atienza, el veig com un home amb trajo gris i corbata rosa, brillantina capilar i sabates de xarol amb mitjons blancs. Atienza passeja amunt i avall del carrer Serrano, s'atura en un bar i pren "cafelito" amb "bollería" davant d'un exemplar de La Razón que llegeix amb passió. Atienza surt del bar i es queixa impartint discursos als vianants sobre "señorío" aplicat als costums, el futbol i la "nación". Un clàssic!

Conclusió: Són diferents entre si, però tenen un comú denominador singular. Els preocupa el Barça i per això visiten aquest meravellós blog. Una cosa que els allunya als uns dels altres és que Ramis ha captat el caràcter iconoclasta del blog, el passejador de gossos dispara com si això fos el Mundo Deportivo (ignorant que el bogardisme és antioficialista) i Don Fernando té la tendència a impartir el seu magisteri amb una aparent objectivitat eclipsada per una accentuada parcialitat oficialista blanca.

Però és indubtable que aquest blog provoca un magnetisme entre els seus seguidors madridistes.

Fray Berengario ha dit...

Julio Díaz-Escamilla:

Mi reclinatorio necesita ambiente literario. Tengo un atril y muestra el cancionero sacro de Vezelay, pero me gustaría incorporar alguna de tus obras.

Fray Berengario

Fernando Atienza ha dit...

Señor Angel o Angelete:

usted supone cosas que hay que demostrar. Se atreva a decir como me visto, como ando, que leo y que tomo en un bar.

Mire amiguito, yo uso ropa deportiva, tengo el pelo rizado y seco, no vivo en Madrid y además mi periódico es EL PAIS.

Soy del Real Madrid, residente en Catalunya y con la letra y".

Soy del Madrid a muerte pero naranjas de la China lo de que soy como usted me caricaturiza.

Buenas tenga usted y ustedes.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Amic Atienza, jo no asseguro que vostè sigui com dic, només m'imagino la possibilitat.

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

BUENO BUENO YA NOS HA SALIDO EL FISCAL DE LOS BOGARDES QUE DENOSTA MI FIGURA Y LA DE MI PERRO FIEL. LOS NERVIOS DEL BARCELONI-TA ESTÁS QUE SE SALEN.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau angelete guau te muerdo la nariz guau

KaliKenyo ha dit...

Sr. Fernando ,
La relació política/cultura/esport és molt més pregona del que certes mentalitats pseudoprogresistes, especialment les de caire nacionalsocialista, ens volen fer creure.

Potser a molts els hi sorprèn que a can Barça hi ha hagut de sempre corrents proletàries d’avantguarda. I es que la pressió mediàtica a l’hora de confondre barcelonisme amb la burgesia de tribuna és força estesa. I no és així.

Tal com vostè s’expressa (seria el cas de confondrem amb un xulo piscines, o de dirigir-se amb diminutiu ridiculitzant al Sr. Àngel) es fàcil confondre’l amb un altre estereotip del madridista. No tan estès, per que, la mateixa pressió mediàtica transfigura el poderós prepotent en un model de senyoriu i veritat catòlica que cal venerar com l’aigua que ens dona vida.
Canviï el seu discurs i veurà com , amb paciència , potser vostè canvi la imatge que irradia en aquest blog.

A la seva autodescripció només li falta afegir la barbeta per recordar-me a aquest model de neonacionalismeepanyolistaprogrepopulista que apareix avui a la insultant portada del ABC erigint-se en model democràtic i portador d’un model de llibertat que no se’l creu ni ell.

Per la meva part seguiré escopint a la closca pelada dels cretins. Sigui qui sigui, peti qui peti.
Per cert, per estalviar-li confusions el Sr. Àngel i jo no som la mateixa persona.

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

HABLAMOS EN EL CAMPO SOMOS LA RELECHE
7-1 AL OSASUNA SOMOS EL COLOSO Y VOSOTROS ESTAIS EN LLAMAS

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

SUPERIORES

MADRIDISTA 10 ha dit...

UNICOS

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

SUPER

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

IMPORTANTE

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

ENORME

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

ACOJONANTE

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

SUPREMO

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

ACOJONANTE 100

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

ACROBÀTICO

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

NOS VAMOS

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

GAS BLANCO

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

GAS

MADRIDISTA 10 ha dit...

TODO

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

GRANDE

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

EL MEJOR

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

UAUUUUUUUUUUUUUU

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

MADRIDISTA SOY YO Y GENIAL

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

MADRIDISTA SOY YO

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

ENORME

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

UUUUUUUUUUUUUUUUUU

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

MADRIDISTAS Y YO TAMBIÉN

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

CAMPEÓN

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

MADRE MÍA

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

MADRE MÍA

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

SOMOS INVENCIBLES

MADRIIDISTA SAMPER ha dit...

UAUAUAUAUA

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

MADRIDISMO FELIZ

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

MADRID SOLO MADRID

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

REAL

MADRIDISTA CON PEDRO RAMIS ha dit...

MADRID

MADRIIDISTA SAMPER ha dit...

REALLLLLLLLLLLL

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

MADRIDDDDDD

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

OOOOO



OOOOO





OOOOOOO 7-1

MADRIDISTA 10 ha dit...

7 A 1

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

SIETE

MADRIID ha dit...

SIETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MADRIIDISTA SAMPER ha dit...

7777777777777

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

GOL
GOL
GOL

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

MMAMAMAMAMAMA DRID DRIDDDDD



GOGOGOGOGOGOGOLLLLLL GOL

MADRIDISTA COLOSO ha dit...

CRISTIANO

MADRIDIS ha dit...

RONALDO

MADRIDISTA SEPULTURERO ha dit...

RONALDO GOL CR

MADRIIDISTA SAMPER ha dit...

BETANZOS PULPO GALLEGA GOL

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

GOLLLLLLL GOL

MADRIDISTA CAMPEONÍSIMO ha dit...

GOLGOLGOLGOL

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuuu campeón

SOUNDA' ha dit...

quina música més dolenta del madridista no?

Palafolls de Munt ha dit...

Felicitats bogardians pel vostre bloc! Des de Palafolls de Munt us desitjem un feliç Madrit-Barça i que poguem gaudir-lo com a mínim amb un 0-5! Fa temps que fem propaganda del vostre bloc, que és molt més objectiu i imparcial que l'As, el Marca o Intereconomia, encara que no ens petem tant de riure com en aquests mitjants messetaris.
Una salutació també de part del Casal d'Homes de Palafolls, el primer Casal d'Homes constituit legalment al món mundial, del qual ens enorgullim de ser fundadors i promotors. Us convidem a fer-vos amics del nostre bloc. Salut i Barça!