PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 19 d’octubre del 2011

LIDERATGE BLAUGRANA... TONGO A L'EIX MEDITERRANI, SEVILLANES, MALAGUENYES, LA FESTA DE LA CERVESA I EL TRIOMF DE L'AMOR A PRIMERA VISTA


Blaugranes i liders. La lliga és blaugrana
i els blancs van a la deriva.



Màlaga.
Tarda de dissabte.


El tongo està de moda. Florentino Tónguez reparteix bitllets a tort i dret. Tónguez tongueja i liquida calers. Fer tongos és el modus operandi de cada dia a can Florentino Tònguez.
Tarda tonga a Màlaga. Pellegrini, degudament tongat, ordena al seu flamant Màlaga que obri files i es deixi penetrar quatre vegades. Dit i fet. Tongo acadèmic. L'exmadridista Van Nistel"tongo" tongueja i despista. Dit i fet. Caixa i faixa. Tongo, maleta, parada i fonda. La senyora Tong, la simpàtica dama de la foto, ha estat l'encarregada d'organitzar les maletes que prèviament ha preparat Tónguez.
No hi ha un pam de net a l'Eix Mediterrani. No vé d'un pam, no vé d'un pam, buehhhh!!!!


Barcelona.
Nit de dissabte.


Mireu com s'entrenen el gat Tonguete i el porter del Sevilla, Javi Varas conegut com "El Tongo de la Giralda", seguint les ordres de Florentino Tónguez.

Dues hores després de la tongada malaguenya, torna el tongo al Nou Camp. Tónguez destrossa la maleta i fa saltar la banca tonguitzant els sevillans amb sobredosis de motivació tonga. Resultat: Onze tongos convertits en onze nous rics gràcies a les arts tongals de Tónguez. Resultat: Zero a zero. El porter del Sevilla, Javi Varas, segons la revista financera Forbes, encapçala el llistat d'homes més rics de la terra, obté 200.000.000 d'euros i la totalitat dels diposits i jaciments de gas de la Líbia post-gadddafiana. Varas, tonguitzat per Florentino Tónguez ja té la fortuna més gran del planeta. Tónguez li va al darrera, encara és més ric.
I el video ens mostra com les gasta el Tónguez, cliqueu-lo:


Mundo Deportivo
  • Florentino: "Pero, ¿usted para qué está aquí?"

    ABC.es - hace 16 horas
    Llegaba tarde Florentino a su habitual reunión con las pequeñas blancas cuando un agente de seguridad no le abría la puerta paraacceder al hotel con su ...
    21 artículos relacionados

  • ----------------------------------------------------
    Agència comunal bogardiana informa:

    Primer de tot....la publicitat!



    Ja tenim esponsor! ACEITE SABROSÓN. El nou soci Delfín (consulteu els comentaris d'aquest post) ens ha lliurat l'alternativa a Qatar. Després que Helicopters Vilanova Coop hagi estat designat com esponsor de la secció de basket (futbol manual) del FC Barcelona, els serveis d'agitació i propaganda de la comuna bogardista han trobat una nova cooperativa que gaudirà de la seva vinculació al club. Presentem el video de promoció...aviat les samarretes!


    SPOT ACEITE SABROSÓN - DELFIN (2011).mp4 - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=DptkMB5ZWLQ3 Jun 2011 - 1 min - Subido por miguevepe
    ACEITE "SABROSON" CON DELFIN QUISHPEby rolomedina34199 views; Thumbnail 1:06. Add to. El comercial mas ...

    I ara més futbol...





    CHAMPIONS ESCUMOSA:
    LITRONA-BARÇA 2

    QUINTO-PILSEN 0



    Estava cantat. Cervesa estil Pilsen. L'estadi ha rebut la pluja fina de la cervesa divina. Fray Berengario ha il·luminat una nit de Champions aportant el que millor saben fer els clergues: Beguda de la bona!
    Barça 2, Pilsen 0. I a dormir la mona!







    La fermentació berengariana s'ha sumat a la festa i el FC Barcelona li ha endinyat dos gols al poderós equip de Pilsen. Un partit intens, molt intens! Joc brillant, fetge, sang, passió, dedicació, devoció i gols. Això del Pilsen no és com un Olympique Lionnais vingut a menys (i degudament "tongonitzat" a base d'accions de la banca florentina). Dit i fet. Barraca! El Futbol de categoria és això: Un Barça de gran nivell contra un Pilsen antològic. I hem guanyat. Això és Europa i aquí estem. Fent Història a tota vela. Amunt els de baix!



    Queda per les hemeroteques el moment en que l'alcaldessa bogardista -Gala- ha brindat amb l'alcaldessa de Pilsen -Clara Pletzy Glatz- i ho han fet amb berengaria birra a les respectives mans. Que bonic! Visca!



    Tendra imatge, doncs, la d'aquesta confraternització comunal entre el Bogardisme i el Pilsenisme. Que prenguin nota els politics del sistema! Els comuners bogardians sabem el que són les relacions internacionals.








    El tango s'apodera del bogardisme amb les aparicions constants dels nostres amics d'ultramar. L'emprenta dels Julio Boy's s'escampa i ara ja ballem la dança de La Plata. La foto mostra la sempre inquieta Roser Bots i Barrals en plena fase tanguista amb el nostre lider Winston Bogarde (la Roser espera formalitzar relacions amb els bogarders més lluitadors. Òscar: I si talles amb la Tori? Estruch: Tú si que pots!).












    El Puro Kalikenyo segueix embadalit del seu protegit Villa. El Maravilla avui l'ha clavat i el nostre Puro ho ha celebrat anant a passejar amb la seva nova acompanyant: La jove Scarlett. El nostre Puro s'ho té guanyat i ben guanyat!





    Darrerament tenim un nou bogarder que s'està prodigant com una mena de Capità Enciam o Robin Hood dels pobres. Estem parlant del comentarista que signa sota el molt inquietant nom de "El Pantera". Ens ha dit que va de groc. Nosaltres l'hem trobat i aquí el teniu.


















    El que està clar és que el bogardisme està adquirint nous horitzonts. La poesia llatinoamericana i les oracions d'un frare estan convertint el nostre blog en un domini geogràficament inabastable, ecumènic i bellugadís.
    Berengario i Julio Díaz-Escamilla s'han citat en un confessionari de la basilica de La Cisa. Llum a les tenebres. Missal-Messi i poesia-. Això no ho para ni la Moreneta.








    Acabarem el repertori per la concreció de la bardotada del cap de setmana: El Missatger ha estat capturat de pics-pards amb la BB. Inversemblant? Lògic? Senzillament Lynchià! És un cas de reminiscències sobrenaturals.

    91 comentaris:

    xisco ha dit...

    Molt bo aquest post. Encara no he pogut aturar de riure.
    Salut ciutadans de la Penya.

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    En d'altres temps m'hagués distret amb tanta cervesa i tant d'escot municipal, però ja sabeu que sóc inseparable de la Tori i que també tinc una fixació amb el Messi (el millor jugador de tots els temps, passats, presents i futurs) i avui estic amoïnat. Com és possible que hagi realitzat les jugades inversemblants de sempre i no hagi marcat? Estarà en crisi? Haurà begut Pilsen Urquell abans del partit? En qualsevol cas això no és normal, i estic preocupat.

    He vist "El convidat" del Bojan i aquest noi definitivament em cau bé. Tenint-lo a ell no calien ni el Villa ni l'Alexis, i amb el que ens haguéssim estalviat no caldria Qatar ni hòsties. Vuelve, vuelve, primo Bojan!

    El Pantera ha dit...

    així amics, així, El Pantera està al vostre serveu antimadridista.

    moltes mercès.

    Joan Estruch ha dit...

    Espero que finalment jo pugui ser el marit de la Roser Bots. La cervesa estava bona i en punt just d'escuma.

    El missatger ha dit...

    Aquesta imatge amb la meva amiga BB em preocupa... esperem que no m’acabin convertint en un personatge del cor. Com ja sabeu, a Twin Peaks tots ens estimem i els llavis exigeixen ser besats, els cossos abraçats i els cors units. Això pel que fa als dies més físics, els dies més espirituals meditem amb en David Lynch o orem com a bons germans del fray bogardista. Per alguna raó som fidels de la deessa Tori Os Amo.

    A més, amb la BB sóc especialment amic perquè compartim el nostre respecte cap als animals. A Twin Peaks ja no queden granges industrials i bona part de la població és vegetariana!

    Pel que fa al Pantera, i tenint present que els taxis grocs circulen per Nova York, he trobat unes imatges seves ballant un tango amb el Madridista Golfista i el seu fidel millor amic:
    http://www.youtube.com/watch?v=lQkpes3dgzg

    Gala ha dit...

    a mi hem sembla que no soc digna de tants honors... que si hi ha que brindar... doncs es brinda, amb escot inclós!!
    Molt bon repás el vostre!... no se us escapa ni un..encara estic rient-me

    Bessets desde Bloggalada...

    PD: Clara es l'alcaldessa pilsen? aixó no m'ha quedat clar del tot, perque si no és que ja m'heu canviat el nom!!

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Fixeu-vos si heu anat fins amb aquest post que fins i tot a un madridista com jo m'ha fet riure.

    Del partit poca història. He sentit a la ràdio que Iniesta va estar molt bé i que Messi no va marcar.

    M'ha sobtat que fos una crònica tan breu, tan freda, tan de 2-0 contra un equip de tercera, acostumat com estic a les lascives llepades dels periodistes als rondos del Barça. Confeso que quan als estudis del Telediario apareix Sergio Sauca amb l'escut balugrana de fons, amb aquell somriure franc, i diu "Dios, Messias, espectacular, sin límites, tiki taka" tres vegades a cada frase, fins i tot jo sento una punxada d'exitació a l'entrecuix. Segueix així Sergio, un dia aconseguiràs trempar-me de veres i la meva companya de sofà pagarà els plats trencats.

    També vull deixar la meva crítica a la absoluta incultura geogràfica del nostre portugués-en-jefe que va dir desconéixer el pais del rivals "de algunos equipos". Home, Xosé!... increïble que et passi per alt que el rival de màxima entitat que va tenir ahir el Barça era d'un gran país anomenat... err.. Disneyland?

    penyabogarde ha dit...

    a) Xisco:
    Som una agència de risoteràpia gratuïta.

    b) Òscar:
    Si tant compromès et sents amb la Tori, hauries de ser conscient que la Tori també es salta el protocol i empaita xicots quan tú no hi ets... En quan al Bojan, efectivament, el recuperarem. L'estada a Roma està finançada per Helicopters Vilanova Coop. i els bogardencs li paguem l'escola. Senzillament esà fent un Erasmus a Roma i ja veurem si creix bé.

    c) Pantera, ja veues que tots t'estimem. Ja tenim videos teus en dança.


    d) Estruch:
    ja en fas de mèrits per obtenir la mà de la Roser. Hauries de concretar la proposta i nosaltres podem fer gestions.

    e) Missatger:
    no pateixis per la premsa del cor. Bardot té un lloc a Twin Peaks i sempre està igual de bé que a la fotografia escollida.

    f) Gala:
    naturalment que estava mal escrit i així ho hem corregit. Gala ets tú i Clara és la teva col·lega de Pilsen.
    Disculpa per si el nostre fotograf està fent fotos indiscretes. No hi males intencions. Som gent competent i seriosa.

    g) Pedro Ramis:
    realment ets l'artistocràcia del madridisme d'abans. Un cas exclusiu. Mournho és tonto.

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    Aquesta nit he tingut un malson terrible! La Tori empaitava el Messi que empaitava el Berengario que empaitava el Julio que empaitava la Gala que empaitava el Tito que empaitava el Bogarde que empaitava el Xisco que empaitava l'Audrey que empaitava el Missatger que empaitava
    la BB que empaitava el meu gat que empaitava el Tobias que empaitava l'Estruch que empaitava la Bellucci que empaitava Luis Aguilé que empaitava el madridista que empaitava Mou que empaitava Guardiola que empaitava Bojan que empaitava la seva gosseta (que mona!) que empaitava l'Àngel que empaitava Cantona que empaitava Filosia que empaitava la pilota...
    mentre jo m'ho mirava assegut al bar prenent una cervesa amb la Clara i la resta de bogardes,
    quan de sobte apareix El pantera, posa ordre i em desperto sobresaltat!

    Sisplau, no em torneu a dir que la Tori empaita altre nois!

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    El que més m'ha sobtat és que el Messi empaites el Berengario. Suposo que això deu tenir alguna explicació sobrenatural.

    El missatger ha dit...

    La Tori ens estima a tots (per alguna cosa és una deessa), però solament t’empaita a tu, gran sacerdot del seu culte...

    Direcció de la penya: no li feu aquestes coses al pobre Òscar, per caritat cristiana -no ronaldiana!

    Bosón de Higgs ha dit...

    Felicidades al Barça por la victoria y al Pilsen por dar la cara y salir a quitar el balón aunque eso sea misión imposible.
    Yo también me quedaba brindando una y otra vez con esas dos alcaldesas ya que veo a la Roser muy bien acompañada con el líder bogardiano.
    Força Barça y este fin de semana a por los palanganas del Sevilla y que llore Del Nido.Un abrazo borgardiano.

    Anònim ha dit...

    ¡Son espectaculares en sus publicaciones! Nos hemos reído de tanto gozo y los felicitamos. Nuestra alcaldesa Gala ha estado impresionante y nuestro Fray Berengario dándonos fuerza para seguir con la literatura apoyando al gran Barsa.
    Miles de batucados abrazos.

    penyabogarde ha dit...

    Òscar,

    les anades i vingudes de la Tori només són rumors i intuicions de Maxwell Smart. No pateixis i, si cal, avisem El Pantera i zas!

    El Missatger té raó, la Tori és merescudament "dama Òscar".

    Bosón,
    què és un "bosón"? i...gràcies per la teva fidelbogarditzada presència!

    Julio,
    "qué decir de tu apoyo, de tu calor, de tu papel fundamental en el desarrollo del bogardismo mundial allende los mares. No te puedes imaginar cual es el valor de tu determinante altavoz de los valores messistas".

    penyabogarde ha dit...

    Secretari Enric:

    Quan puguis, saluda a tota la gent que espera el teu missatge de pau i fraternitat des d'Euskadi.


    Salutacions presidencials.

    MADRIDISTA CIENTÍFICO ha dit...

    LA FRIOLERA DE GENIALIDAD DEL REAL MADRID ES PROPORCIONAL AL DESHIELO DEL ICEBERG AZULGRANA QUE VA A LA DERIVA POR LO LARGO Y ANCHO DEL CASQUETE POLAR.

    JA JA JA, SOY GOLFO Y ADEMÁS CIENTÍFICO O SEA LISTO PERO QUE MUY LISTO.

    MUY GOLFO


    APOSTILLA BLANCA:
    QUERIDO RAMIS, NO CAIGAS EN LA PUÑETERA TRAMPA DE TRAZAR AMISTADES PELIGROSAS Y PERMANECE FIEL AL ORGULLO BLANCO.

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    guau si barceloni-ta es un helado, guau me lo como. guau.

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Amic Madridista-Científico... Ens uneixen els colors del nostre gran equip i som agosarats per entrar en terra hostil i fer trossos de l'equip que fou fundat per un Suís pedal perdut.

    Però no és el mateix diseccionar amb bisturí que fer-ho amb el trinxant de Rambo. Això és així.

    Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

    Amigos bogardianos hay un premio para todos ustedes en A VIVA VOZ en la siguiente dirección: www.juliodiaz-escamilla.blogspot.com
    Otro abrazo.

    penyabogarde ha dit...

    Gracias maestro Julio. Lo nuestro es un servicio al balón y a la revolución de las almas.

    penyabogarde ha dit...

    Ramis,

    sabem distingir entre les maneres surfistes del madridisme de mar i les formes grolleres de la parella amo/gos que ens lliura espasmes a diari.


    La Junta.

    El Pantera ha dit...

    Pedro Ramis vull parlar am tú, sembles un madridista amable.

    Fernando Atienza ha dit...

    Mes sorprende ver un chulo piscinas junto a mi querida Scarlett.
    Lo que no me sorprende es el alto rendimieto del Real Madrid que suma a su contrataque un juego colectivo, mordedor e invencible. Huelo muchas copas.

    VICTOR SERGE ha dit...

    M'agradaria veure la cara que posa el molt bon noi, Puro Kalikenyo, quan un insolent barcelonifòbic Atienza li etziba l'apel·latiu de "xulo-piscines"...
    Quina barra aquest Atienza!
    El Kalikenyo -en soc testimoni- és un compendi de brillantor, bonhomia i superlativitat còsmica.

    Atienza, l'has cagat! Has llepat! Aniras a l'infern! Amb els Poumistes no s'hi juga així com així.

    Salut Kalikenyo!

    Delfín Q ha dit...

    Exhuberante Bardot. Lascivo el Fraile Volador. Despampanante Bogarde luciendo artes del tango con dama Rosario. Vigoroso el señor de camisa brillante junto a Scarlata Johansen. Macizo Bosón de Higgs que no enseña su rostro pero posee verbo veloz.

    Un saludo a todos y me sumo a este jogorio de verbena y buen fario.

    Delfín.

    Dato gráfico, aquí me teneis:

    http://www.google.es/search?pq=delf%C3%ADn&hl=es&sugexp=kjrmc&cp=8&gs_id=7&xhr=t&q=delf%C3%ADn+quishpe&client=firefox-a&hs=oer&rls=org.mozilla:es-ES:official&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1261&bih=670&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

    penyabogarde ha dit...

    Atienza,

    ja veus com t'ha deixat el Víctor, hauries de ser conscient que amb el Kalikienyo no s'hi juga fent trampes. Li tens enveja.

    Delfín,

    "pulsando el enlace se nos ha puesto la carne de gallina y la piel de pato...eres un mito y serás recompensado debidamente en este blog que ya es tuyo"

    KaliKenyo "perque vull" ha dit...

    Dedicat a Fernado Atienza

    “”Heus aquí: jo he guardat fusta al moll.
    Fernando, tu no saps què es guardar fusta al moll.
    (De fet tu no en saps res).
    Però jo he vist la pluja a barrals sobre els bots,
    I dessota els taulons arraulir-se el preu de l’angoixa….””

    (“Nocturn per Acordió” , del gran llibre de poemes Óssa Menor, de Joan Salvat Papasseit)

    Jo no ballo el xotis ni soc un xulo que camina per Madriz.
    Soc un proletari i sé què es tractar una dona amb respecte i admiració.
    Amb mans plenes de nafres se acaronar pell fina.
    I per això quan tenim ganes de revolta, la compartim i ens rebolquem
    I amb la meva apreciada Scarlett hem ballat tangos d’en Gardel per clavar-te al teu morro un veritable Match Point.

    Per cert, dos apunts:
    1- el final de Blade Runer no és altre cosa que la escenificació d’aquest meravellós poema.
    2- al inici del poema del gran poeta en hi ha una velada al•lusió a la nostra estimada Roser Bots i Barrals.

    I acabo amb tres coses més:

    1-Transcriure un fragment del darrer poema del nostre il•lustre Julio:
    “bailamos tango en cada encuentro
    y repetimos la oración
    que fray berengario en su encierro
    nos ofrece con su amor”

    2- La camisa blau brillant que porto a la festa, és un regal del Grup de Revolta de la Ruta de la Seda (GRRS). Era adequada com a complement BLAU GRANA del preciós vestit que llueix la Escarlett

    3- I finalment, agrair els ànims d’un personatge immortal. Victor Serge, revolucionari honest, lluitador implacable, llum de la coherència i la lleialtat als nostres ideals.
    El seu escrit m’honora potser amb excés. Gràcies company.

    Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

    Coi! El Serge, el Kalikenyo i Scarlett! Això és tot un podium!
    Felicitats.

    Arnau ha dit...

    "FC Barcelona-Aceite Sabrosón", em sembla una bona alternativa a l'emirat de Qatar.

    Aplaudiments.

    Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

    Dies sense visitar la web bogardy.

    valtros aneu a lo de sempre, ara no entenc però entendré si repasso al dedillo.

    Brigitte Bardot està preciosa a la foto amb el gegant de Tuin Piks

    quan era un nen petit anava al cinema a veure la Brigitte en pelis tontes però ella era maca i sant tornem-hi ara amb aquesta penya que ressusita el passat a tort i a dret com una màquina del temps


    Barça màgic com valtros

    xisco ha dit...

    Quin personatge aquest Delfín. Demanau-li si sap jugar a futbol. Crec que faria bona parella de ball amb el Messi.

    Delfín Q ha dit...

    Gracias gracias gracias gracias por dar difusión a mi video pero tengo muchos más y los dedico a todos ustedes. Cariñosamente,

    Delfín Q

    MADRIDISTA = TODO NUESTRO ha dit...

    RÍNDANSE TONTOS
    RÍNDANSE TONTORRONES
    PUES EL REAL MADRID ESTÁ SENTENCIANDO LA LIGA CON UN VENDAVAL DE DEPORTE-REY EN LA ROSALEDA.

    MÁLAGA ASISTE A LA CONSUMACIÓN DE LA BOMBA DE NEUTRONES.

    NO HAY NI HABRÁ JAMÁS UN EQUIPO QUE PUEDA HACER SOMBRA AL REAL MADRID CAMPEONÍSIMO QUE ARRASA RIVALES SIN PIEDAD EN UNA TEMPORADA 2011-2012 ABSOLUTAMENTE BLANCA.

    TODO EL FUTBOL DEL MUNDO Y PARA TODA LA VIDA SERÁ BLANCO PUES EL REAL MADRID DECIDE DE POR VIDA EL CURSO DE LAS GALAXIAS Y DE LA VIDA

    EL MADRID LO ES TODO
    LOS MADRIDISTAS SOMOS TODO
    YO SOY TODO

    USTEDES CON SON NADIE
    TODOS LOS QUE NO SON MADRIDISTAS SON NADIE


    HA COMENZADO LA NUEVA ERA BLANCA Y EL MUNDO ESTÁ DOMINADO EN TODA SU TOTALIDAD POR EL REAL MADRID


    SOMOS LO MÁS GRANDE Y SOMOS LO ÚNICO QUE VALE LA PENA DE LA VIDA DE TODOS Y DE LOS QUE VENDRÁN

    EL ORIGEN, EL PRESENTE Y EL FUTURO DE LA HUMANIDAD SE LLAMA:

    R E A L M A D R I D

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    todo guauuu todo es hueso y muerdo guau todo

    MADRIDISTA CAMPEONÍSIMO ha dit...

    OEOEOEOEOEOE

    CAMPEONES DE POR VIDA


    OEOEOEOEOEOEOE

    CIBELES A TOPE



    CAMPEONES PARA SIEMPRE

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    guau.peones, guau.peones, oe oé oé,
    guau.peones a la Cibeles mi amo.

    Fernando Atienza ha dit...

    Sinceramente lo de saber encajar malas noticias no es precisamente lo que mejor lleva esta Peña.

    El Real Madrid ya domina con autoridad el campeonato y dificilmente perderá esa condición de campeón de facto.

    Me parece muy histérica la reacción del señor Calikeño por la alusión a que me parece un dandy de piscina.

    Arnau ha dit...

    El futbol sempre ha estat un puntet pesat amb tot el tema barça.madrid, però l'arribada de Florentino Pérez ha estat la clau per organitzar un marron financer lleig i cutre amb els seus galactivs i modelitos de pastilina.

    el barça de rosell no em fa el pss.
    però al costat del pavo dels maletins seria com un escolanet modoset.

    el madrid d'ara em fa fastic, el d'abans el considerava un rivsl i prou, però ara és un tema lleig

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, i Messi tornarà a fer gols al proper partit, segur. Penseu que encara hem de jugar els dos partits contra el Madrid, que són 6 punts segurs. Cal ser esportius i el que va fer ahir el Varas aquest va ser espectacular, esperem que faci el mateix contra els altre blancs.

    Joan Estruch ha dit...

    Varas recopensarà Florentino i quan tingui el Real Madrid sal seu davant serà un "colador" de gols.
    Trepitgem merda i plou sobre mullat.

    Anònim ha dit...

    el comentari del Madridista és pur feixisme.

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Desprès de sentir a la ràdio (un té els seus vicis i si el futbol no es televisa segueix fidel als clàssics) el desenvolupament de la victoriosa tarda del Real Madrid, em disposo a seguir el partit del Barça-Sevilla.

    Tal com comença preveeixo un rondo al mig del camp, avorridíssim, que un tal Messi s'encarregarà de desfer amb una correguda de bon nen que corre darrera la pilota (recorda Leo, mai ho facis si passen cotxes - li ho hem de recordar constantment, pobre)

    Però resulta que no... bé, sí que és un rondo avorridíssim, pero esdevé un entretingut exercici de pim pam pum contra un ninot de fira transformat en un portent baix els pals... ja ho saps Barça, "no se metan en camisa de once Varas" Oh, yeah!

    Quan tot assembla dat i beneït, apareix un altre portent, l'àrbitre entre els àrbitres, la nèmesis de l'elegant Referee britànic, un lleig i menut homenet que ara deu conduïr un Porsche Cayenne, convidat per l'amic Rosell.

    Pisciniesta de mi vidaaa!! clamen els blaugranes. Ningú es tira a l'àrea com tu, amb aquest estil, amb aquesta mirada... I el Porsche Cayenne guardat al parking del Nou Camp, esperant a l'amic Iturralde, quina estampa.

    Els jugadors del Sevilla s'ho miren incrèduls... això és així? sempre?

    Doncs sí amics... és així.

    Messi es disposa a enxufar el seu enèssim gol i tornar l'statu quo a la lliga. Però vet aquí que l'amic Cesc, cegat per la gelosia, es fica a una picabaralla amb Kanouté, que li treu un còs i l'acollona de valent, i aconsegueix desconcentrar al crack blaugrana.

    I Messi falla.

    I el camp queda mut. I Cesc somriu per dintre. I Varas és un heroi. I el Real Madrid és líder provisional. I Rossell s'ho mira estorat, atònit.

    Una hora més tard, pertinentment dutxat i endreçat, un homenet petit i lleig anomenat Iturralde González surt per la porta del pàrkig de l'Estadi amb un Cayenne nou de trinca i saluda amb la mà a l'amic Rossell: "Lo prometido es deuda Rossell, yo he cumplido."

    Amics Bogardians, aquest no és el Barça que esperàvem... torna el Gaspartisme?

    penyabogarde ha dit...

    Una interessant crònica del subgènere del periodisme-ficció madridista. Distorsió pura deguda a un perniciós efecte-mirall on l'autor veu el que vol gràcies a canviar el nom dels protagonistes. On apareix la florentinada, l'autor -surfista illenc- hi veu rosellinada, on l'autor diu Messi la realitat hi sitúa Cristiano. L'efecte mirall invertit ens mostra la pronunciada deformació sensorial que pateix el surfista. El problema d'aquesta patologia és que acaba redundant en el pacient. Penseu que molts esdeveniments històrics han estat esviaixats a causa de l'efecte mirall invertit. Els bons passen a ser dolents, la palla del teu ull d'impedeix veure la biga de l'ull aliè, on hi ha pau l'altre hi troba guerra, etc.
    L'efecte mirall invertit acostuma a distorsionar parelles, famílies i colles. Sabut és allò de que quan un no està en pau amb si mateix es projecta la guerra envers els altres. Futbolísticament, és a dir políticament, el que passa és que la magnitut del verí madridista és tant i tant gran que un acaba pensant que el barcelonisme és igualment madridista. La saviesa popular resumeix l'efecte mirall invertit amb allò de "las barbas del vecino".

    La Penya Bogarde agraeeix l'esforç descriptiu del senyor Ramis, per la qual cosa li tornem la bola amb aquesta sessió gratuïta de psicol·logia amable i portatil.

    Salutacions.

    Informe Maxwell Smart ha dit...

    El madridisme té ben repartits els papers:

    a) "madridista" i el "perro tobías" són la parella hooligan versió merengue del colchonero Torrente.

    b) "fernando atienza" és el "letrado" mesetario de "cafelito", "bollería" i "señorío".

    c) "ramis" és el que fa la guitza des de casa i com que és un xicot astut i llegit, va molt bé. I cau bé.

    Florentino els paga bé. Als tres.

    Maxwell Smart (2) ha dit...

    pregunta al senyor RAMIS:

    Vosté comparteix el que diu el madridista? Francament, fa vergonya aliena. És el que algú ha descrit com a "feixisme". O no?

    posdata.

    Tinc moltes ganes de jugar i en Guardiola no vol...

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Jajajaja! Sou un cracks, de veritat. M'ha encantat la vostra resposta, tan afinada i subtil com de costum. Agraeixo profundament el diagnòstic de la Penya. El Síndrome del Mirall és conegut i està ben descrit pels amics Bogardians, però malauradament no ho explica tot.

    És la punxada al vostre interior la que us fa respondre d'aquesta manera. La punxada que, vist el que heu vist al minut 94, us fa posar en dubte molta de la legitimitat dels triomfs aconseguits al passat.

    Quan es mostra amb tanta claretat (recordem: minut 94 i vol lliure de Pisciniesta) qualsevol ésser racional (i em consta que ho sou) posa a funcionar l'esperit crític i es demana: ho necessitem això? seríem qui som sense aquestes coses? poor qué?... poor qué?... poor qué? ;-)

    Que un empat no us faci perdre el bon humor, amics! Amunt els Bogardians, no us vingueu abaix tan aviat!

    Bones ones!

    Arnau ha dit...

    nosaltres rodejats de Scarlett, Bardot, Bellucci, Feliu, Coma, Bots, l'alcadessa Gala i tanta bellesa i...ara ens posarem a predre el temps amb madridistes.

    "pues va a ser que no"

    penyabogarde ha dit...

    senyor Ramis:

    l'agent Smart ha dit alguna cosa interessant.

    segueix sense resposta la pregunta sobre el feixisme que practica "madridista-tobías".

    No es vol desmacar?

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    PenyaBogarde... No erreu el camí.

    Hom només es responsable dels propis arguments. A mi em podeu demanar totes les explicacions que vulgueu del que jo escric. El que fans els altres és problema seu.

    Per millor enteniment, un paral·lelisme: imagineu-vos que jo us demano si esteu d'acord amb les polítiques econòmiques de Zapatero només perquè ell també és barcelonista. Sembla ridícul, no?

    Doncs això.

    Bones ones i a rcuperar l'humor, que prest us torneu a enfrontar amb l'equipàs aquell de Disneylandia. ;-)

    penyabogarde ha dit...

    Benvolgut Ramis, surfista estimat, rei de les ones, amable amic de rivals i timbals:

    Nosaltres en termes de conya no ens guanya ni la Charanga del Tío Honorio enxufada a un Sound System sobre rodes impulsat per Fray Berengario.

    El nostre bon humor està a prova de bombes, fins i tot podem dir que el nostre secretari ha anat a Euskadi -I no és broma- i només posar els peus a aquella terra ha esclatat la pau.

    Però de la mateixa manera que nosaltres anem a totes, també som uns antifeixistes consumats i quan senyalem els mals del Barça acostumem a dir-ho clar i utilitzant una autocrítica que ens fa virtuosos i espavilats:
    No ens agrada Qatar,
    no ens agrada la samarreta,
    no ens agrada Rosell,
    no ens agrada la nova Masia,
    no ens agraden els fatxes disfressats de culés amb banderes integristes i, com ja s'ha demostrat, quan convé seguem cadenes i fem caure espigues d'or...

    Ho hem fet a Sants, a Petrograt, a les comunes del Guinardó, a les places okupades de Montuïri i Ariany i a la campanya internacional contra el capital.

    Ja que som autocritics i no volem les castes elitistes pseudobarcelonistes que maneguen caler llarg...doncs, senzillament li demanem a vostè, alegre surfista i beach boy de ses Illes:

    No li molesta que en nom del seu estimat Real Madrid, un madridista amb gos, proclami el totalitatisme feixista i es quedi tant ample?

    Si el Madrid és un club senyor, els madridistes de bon cor -com vosté, surfista alegre i home de mar i calitxa- haurien de fer una mica de pinya per manllevar dels seus estadis i tribunes a personatges com el que ens ocupa.

    Catxondament, iconoclàsticament i cordialment,

    el saluda.

    LA JUNTA

    MADRIDISTA NO RECTIFICA ha dit...

    RAMISSS RAMISSSS QUE NO TE DEN POR EL TRASERO ESTOS MANGANTES DE LA BOGARDADA BOINA. NO RETIRO NI UN ÀPICE DE LO QUE ESCRIBO Y LO MULTIPLICO HASTA EL INFINITO. SOMOS TODO Y EL RESTO ES NADA.

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    guau si se enfada mi amo yo muerdo por él guau

    Arnau ha dit...

    Esteu en un bucle.
    si tenim scarlett, bardot, bellucci, nuria feliu, les noies de twin peaks, la Bagheera i l'Akela...
    no perdo temps en madridistes!

    Al lloro.

    MADRIDISTA A ARNAU EL NENE ha dit...

    ESTO PARECE UN FACEBOOK EN VIVO, ARNAUITO QUE NO TE VAS A IR CON NINGUNA DE TUS BELLEZAS NI HARTO DE VINO

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    guau señor yo me voy con la perrita Marilin, guau

    Alan Smithee ha dit...

    Una nit intensa a la Penya Bogarde!
    Arnau, tú vas a la bola directa i si fas diana seras el més afortunat.
    Madriles, estas molt alterat. Pren Optalidón. Tobias, ets molt faldero.
    Ramis, la teva entrada en escena és fantàstica, ens agradaria anar de copes amb tú i dialogar sobre la base de que ser madridista és raro.

    Boooogies! Quina nit en fora de joc!

    Fray Berengario ha dit...

    Oremos, oremos y oremos. Mi Racing de Santander cayó ante el RCD Español. Mi querido Barça no tuvo suerte y el demonio blanco tiene la ayuda de Lucifer ///// Stop: Julio, te espero en el confesionario y me mandas unos versos. A orar se ha dicho y por los mártires de Palenque.

    Joan Estruch ha dit...

    La boa gent som els pistonuts.
    Ser pistonut és riure bogardadament bé.
    Només veure que un doctor apocrif ens demana que riguem com li agrada a ell ja n'hi ha per llogar-hi cadires i riure, El doctor apocrif és el nou madridista trist el Pedro Ramis que amaga la tristor que passa fent gràcia i coleguisme i dient-nos si anem per bon camí o no hi anem.

    Fa riure que un madridista Ramis ens demani que anem per tal o qual camí.
    Aqui ja fa temps que lo pistonut va sense mare ni guardia i plim pikolin.

    Pwdro Ramis? què va! Sergio Ramos i al mirall a fer-se la clenxa i a posar-se colonia docce & gabanna per la disco pum-pum com al Polonia.

    Per pistonuts nosaltres que a més de pilota, tenim riure fàcil i hem aturat el país senser amb la nostra revolució boggy.

    a més, Ramos-Ramis, jo he lligat pels descosits.

    Pistonuts amunt.

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Estimada Penya, en resposta a la seva pregunta:

    "No li molesta que en nom del seu estimat Real Madrid, un madridista amb gos, proclami el totalitatisme feixista i es quedi tant ample? "

    Jo el que faig davant aquests elements que aprofiten el futbol per fer política de mira curta, per fer apologia de una cosa que ni entenen ni han viscut ni saben dimensionar plenament, el que faig és aplicar la norma següent:

    "A palabras elfas, oídos orcos!"

    Feu el mateix vosaltres. Bé, no cal que us ho digui, ja ho feu. A mi no m'agrada que al meu estimat club de futbol (recordem-ho: de FUTBOL, ni polític, ni social)el lliguin amb aquestes proclames de naftalina.

    Esper haver donat llum als vostres dubtes.

    SOUNDA' ha dit...

    un cas curiós aquest RAMIS, li dedicarem un programa de surf-music un dia no gaire llunyà...

    Delfín Q ha dit...

    Estoy como unas castañuelas de ver mi video en esta web, muchas gracias

    El Pantera ha dit...

    Si us sentiu agobiats per Ramis, ja sabeu...xiuleu i vinc a salvar-vos.

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    Pantera, porta'm les espardenyes!

    El Pantera ha dit...

    perdó, aquí tens Òscar:

    http://www.sangramerceria.cat/espardenyes.html

    penyabogarde ha dit...

    Bona resposta Surfer Ramis.
    Seguim en contacte i visca el Llevant!

    penyabogarde ha dit...

    les castanyoles són nostres i el gust també, estimat Dofí/Delfín.

    xisco ha dit...

    Hòstia puta. Me'n vaig uns dies per problemes de xarxa i veig que no vos avorriu amb el meu amic Ramis. Veig que tu tampoc t'avorreixes.
    Esper que no em torni a fallar la màquina de l'internetper poder seguir tot aquest debat.

    SECRETARI EUSKALDUN ha dit...

    Egun on amics bogarders desde Donostia (Euskal Herria) veig que l'ambient està més remogut que les aigües del Cantàbric, deixem que els madridites d'esbravin una mica pobrets, que porten tants anys passant gana que ara resulta que es troben enmig de 2 equips blaugranes (Llevant i Barça) .
    La nostra penya sempre estarà al servei de la creativitat i la imaginació de tots i que com diu el nostre himne ( del barça) "tant se val d'on venim".

    Salut a tothom i fins aviat ...

    AGUR !!!

    Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

    Estimat secretari:

    Ja té "miga" la cosa que just el dia en que vostè -secretari de la Penya Bogarde- arriba a Euskadi...esclata la pau. El bogardisme on va -com la cervesa- triomfa!

    Tema "entrepà" blaugrana:

    Si mireu la taula classificatòria...trobem el Madrid esclafat per dos equips blaugranes que li fan un entrepà en tota regla.
    Un entrepà indigest, tot sigui dit: Pa blaugrana amb pasta de dents blanca... però és un plaer!

    Blaugrana al vent!

    Bar-Llevant-celona
    Llevant-Barça amunt!

    penyabogarde ha dit...

    Blaugranes al vent! I el West Ham dalt de la segona anglesa...i el Crystal Palace pujant posicions...i a Guayaquil el Barcelona-Guayaquil a tot gas! I l'Steaua!
    i el Basilea!

    penyabogarde ha dit...

    tota la informació del brighton-west ham,

    clicant:

    penyabogarde-goldencorner.blogspot.com/

    Joan Estruch ha dit...

    Al senyor Caliuquenyo:

    Li puc demanar un favor? Resulta que la senyoreta Scarlett és pistonuda i habitualment la gent pistonuda m'agrada o sigui que sisplau li demano que la deixi que jo la vull. Està d'acord amb mi, senyor PurCaliiquenyo?

    Alejandro //// Rosario (Argentina) ha dit...

    Bisagra de papel como un junco
    donde late el corazón del balón
    y arde

    Entorno de flores como un jardín
    donde el cuadro pinta el duende
    y vive

    Espuela de plata como la mata
    donde el gaucho bolea la hiel
    y pasta

    letras internacionales Kafka ha dit...

    Muy bueno Alejandro, pura escuela argentina siguiendo la estela de Julio Díaz-Escamilla.
    Se espera la opinión de Julio...

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    Pantera, posa música!

    El Pantera ha dit...

    això està fet company Òscar:

    banda sonora per anar amb espardenyes, la lletra és massa...

    http://www.youtube.com/watch?v=r7WW4vCrzvI

    KaliKenyo per que vull ha dit...

    Sr. Fernando Atienza:

    Atienda bien sr, Atienza,

    Vosté no ha de tergiversar les seves paraule NI LES MEVES.
    Vosté em tracta de xulo i punt. Però en qualsevol cas les coses son com son, i vostè intenta rectificar però no ho fa.
    Ja dorm tranquil amb la seva consciència?
    Vosté em recorda el típic còmic de cultura castiza, que es pensen que son el centre del moon, que fan gràcia tirant-se pets, que poden dir el que volen i que els hi cou que altres se n'enfotin d'ells.
    I com que fa anys que foteu pena... així aneu.
    Però Sr. Atienza. NO OBLIDI QUE SUGA A CAMP CONTRARI.
    Ara be, ANY RERE ANY LA MATEIXA HISTÒRIA, HAURIEU DE CONSULTAR LA HEMEROTECA DEL BLOG I VEURE QUANS RETROVISSORS ES VA HAVER D'EMPASSAR EL NOSTRE AMIC AMO DE GOS...
    ARA PER ARA VOSTÉS NO HAN GUANYAT ABSOLUTAMENT RES LEGALMENT, EN LES DARRERES TEMPORADES (be, de legal diria que res en la seva marrullera història)I ELS HO HI DIC TAL COM HO VAIG ANTICIPAR EL DARRER ANY :
    US FOTAREU UN ALTRE CLATELLOT I D'AQUESTA JA NO US PODRÀ RESCATAR NI EL VOSTRE SOCI DEL BBVA.

    KaliKenyo per que vull ha dit...

    SR. Ramis,
    li dic algo semblant,
    vosté juga a camp contrari, hi te el dret però no oblidi on és.
    Per que el més important és no tergiversar i aquesta clau de volta graciosa no hauria de clavar falsetats.
    Potser lluitessim un al costat de l'altre si mai haguessim de lliberar Barcelona, Madrid o Mallorca del capital, però no ho enfonsi tot, amagant la realitat.
    Li ho diu un KaliKenyo que és més antimadridista que barcelonista.

    PERO SR. RAMIS, RECONEGUI QUE EL PUBLIC DEL CAMP NOU, CONTRARIAMENT AL QUE ENS TE HABITUAT PER LA SEVA FREDOR ARISTOCRÀTICA, DESPRÉS DE FALLAR EL PENALTI (per cert claríssim comés sobre Iniesta) NO FA ALTRE COSA QUE APLAUDIR AMB SICERITAT ANIMOSA I COREJAR EL NOM DE MESSI.

    No enganyi ni s'enganyi avui per avui el millor futbol sabem on és i no es juga precisament a can BernaPeu on un criminal (hauria d'estar empresonat) com el Pepe es aclamat com un heroi....

    I és que a mi "la música militar nunca me supo levantar".
    I no he caigut a la trampa del caramel del poderós, donant llaminadures per fer-vos equivocar d'enemic.
    Soc qui soc, per que vull.
    I si a les illes o al PAIS valencià en sou molt de madridistes serà per que us han fet veure i oblidar que de camperols, milicians i proletaris; revolucionaris Blau-Grana en som molts més dels que ells volen i diuen.

    KaliKenyo ballaor ha dit...

    Sr,
    Joan,
    en parlarem quan acabi el Tango que estic ballant amb ella....
    I crec que an hi ha per estona...

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Sr. Kalikenyo, amic... Això que es prèn abans d'escriure, és legal?

    Si ho és potser no n'hauria de prendre tant i si no ho és... doncs, que rul·li ;-)

    Del que diu sobre el partit dos apunts: (1) certament el públic aclamà Messi desprès de fallar (això es coneix com reforç positiu i està indicat per persones amb..., per persones com Messi) i (2) això de "fredor aristocràtica" deu anar per les rebudes que es brindaren a Figo i Laudrup suposo ;-)

    Respecte als temes de naftalina política: a mí això no m'interessa, gràcies, no tornin a trucar.

    Òscar Roig i Carrera ha dit...

    Pantera, recorda'm que no et torni a demanar que posis música!

    Pedro Ramis, per megatonto el guapo, rico y buen jugador. I vostè mateix, a estones. Queixar-se que ens assenyalessin a favor el primer penal a favor de la lliga (just, i que a sobre no va entrar), després de robar-nos-en d'incontables..., ni el duet Mou-Tobías supera la seva visió esbiaixada de la realitat! Força Llevant, força Villarreal i força Barça!

    penyabogarde ha dit...

    controvèrsia Kalikenyo/Ramis.

    La junta aposta per la calma i el bon humor.

    a) caldrà distingir entre el madriles amb gos i el Ramis Surfer, són dues maneres de fer i dir, diferenciades i necessàriament puntualitzables.

    b) efectivament, si el soci Kalikenyo pren substàncies psicotròpiques, que ho digui... farem un aplec lisèrgic.

    c) només fariem una objecció al Ramis en quan al que ell anomena "naftalina" política. Els bogarders no som de la corda xovinista, ni de la dreta nacional, som gent que aposta per revoltes contra l'ordre existent i que sap distingir el blat de la palla. Per això no ens agraden ni en Sandro ni el Pérez. No és "naftalina" evocar el POUM o la CNT dels quals valencians, balears i principatencs en tenim història comuna i no precissment naftalínica.

    d) dit això... que segueixi la gatzara, la xerinol·la, la rebentada i la revolta de pilota i manta.

    Feu les paus!

    penyabogarde ha dit...

    Òscar té raó, la banda musical triada per El Pantera és per dir "no hi tornis"

    Arnau ha dit...

    Ramiiiiisssssss!!!!!
    No ens deixis per un caliquenyo!!!
    Necessitem ones i contrastos.
    Ets pistonut.

    SOUNDA' ha dit...

    Per banda sonora d'unes espardenyes, nosaltres que som disc-jockey's en tenim una...

    http://www.tv3.cat/videos/204052842

    salut Òscar!

    MADRIDISTA A RAMIS+OSCAR ha dit...

    ME ENCANTA SOMERAMENTE QUE EL GALLINERO BOGARDISTA SE ROMPA EN AÑICOS COMO UN JARRÓN CHINO CATAPUM.

    UN BUEN MADRIDISTA COMO R.A.M.I.S. ENTRA DE PUNTITAS EN VUESTRA CASA Y RECIBE UN TRATO ATROZ POR PARTE DE UN ENDIABLADO FUMADOR DE PUROS.
    POR SI FUERA POCO EL MISMO R.A.M.I.S. ES PROYECTADO AL VACÍO CÓSMICO DE UN PUNTAPIÉ POR UN ÓSCAR ROIG CARRERA, COMO SI DE UN SACO DE RESIDUO NUCLEAR SE TRATARA.
    LUEGO APARECE DON BOGARDE EMULANDO LOS MEDIADORES DE EUSKADI Y QUIERE PAZ EN LA TIERRA. MÁS TARDE EL SEÑOR ROIG CARRERA SE PICA CON UN CABALLERO DE NOMBRE FEMENINO QUE RESPONDE AL ANIMALARIO DE "EL PANTERA" Y ESTE LE LANZA UN VIDEO DE SKINES FASCINEROSOS.

    PERO ESTO TIENE SOLUCIÒN, LO DIJE EN VERANO Y SE LLAMA R.U.B.A.L.C.A.B.A.

    SER DEL MADRID ES UN LUJO. ES PRESENTE, ES FUTURO Y ES ETERNO.

    EL PERRO TOBÍAS ha dit...

    guau ru-bal-ca-ba no se acaba guau

    Joan Estruch ha dit...

    Kaliquenyu, tinc pressa per rebre la meva Scarleta

    Celdoni Bogarnoll. Poeta bogardià. ha dit...

    L'AMOR

    Poema desesperat dedicat als que necessiten estimar i ser estimats.

    "dona't per què tot recomenci,
    ordit en flors de gran ribatge"
    Carles Riba. Salvatge cor.


    Bogardar sense estimar és un calfred.
    Petúnies i margarides, roses i clavells.
    Finestres que uneixen amants i amors.
    El bes, la besada, els llavis.
    Voler, demanar, exigir.
    Besar i ser besats, cantar i ser cant.
    Honoris causa, honor! La causa!

    La glória del bes és la daga del pres.
    La bola que llisca és gol si es vol,
    les cartes que llences són atzar i prou.
    Lliri, edelweiss i glisinia plena,
    com l'art, com la part, com tot.
    Voler, demanar, exigir.
    Ardent consol de bes tornat i pagat.

    I arribarà el metà i farà del seu gas
    l'horror dels que no estimen.
    Pensem-hi, de les Illes als alts cims.
    Prematurs, arrelem les males herbes:
    Vidre brut, gota freda.

    KaliKenyo amb Tramadol ha dit...

    Sr. RAMIS
    Li estenc la ma en senyal de respecte i sincera admiració.
    I en tot cas de sinceres disculpes si he estat ofensiu.
    Mantindrem les nostres diferències però aixó no treu que hagi de ser jo qui doni el primer pas en mostrar-li el meu humil respecte.
    Vosté presenta i representa una qualitat del "saber fer" que no és fàcil de trobar.
    LLuny de la meva modesta intenció ofendre'l.

    A casa ja m'ho diuen ja que m'estic convertint en un vell rondinaire...

    Estic investigant a veure qui collons m'ha fotut "tramadol" a la barreja amb la que em faig els puros.

    Vull també recordar a tothom que els caliquenyos son puros purament de gent modesta. Potser jo no ho sigui, però el puro sí que ho és. i ara feste fotre que l'any vinent no ens deixeran fumar al camp. Ara be. les tonteries no les prohibiran oi?.
    Se m'en refoten les aristocràcies de tribuna, manera de fer que ha contaminat llargament el nostre club, així doncs la meva expressió era una expressió crítica i no precisament d'enlairament de la classe que convergeig unida a la tribuna.

    De totes maneres Sr. Ramis, convindrà amb mí que son més perilloses les ampolles que els caps de porc.

    Sr. ARNAU:
    Com deia fa poc el Sr. Ramis,en parlar del madridista, ell respon per les seves intervencions.
    Jo faig el mateix per les meves i espero que he ontengui be i de bon rollo ... però jo no soc un "caliqueño" qualsevol soc "el KaliKenyo" poumero, rondinaire i potser de pell massa fina.
    Jo espero que si algun dia el Sr. Ramis ja es cansa de la seva presencia no hagi esta un servidor el causant.

    Sr. JOAN ESTRUCH:
    Aviat ens desliurigarem i podrà vosté ballar tangos , sardanes o el que li plagui amb la nostra estimada Escarlett i , es clar, sempre que a ella li plagui, que no serè jo que hagi de donar permís de res. Li recomano faci vosté un poema i prepari un bon ram de margarides (li encanten)
    Li ho aseguro, es un encant de dona o millor dit de SENYORA.

    Sr. MADRIDISTA and Gosset falder:
    No perdré ni un sol minut amb vosté, tan sols un petit comentari: aquí de porcelana res de res. Aquí ceràmica, pura i dura de "La Bisbal"

    STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

    Sr. Kalikenyo, Sr. arnau, membres de la Junta i resta de socis, amics i simpatizants de la Penya:

    És un honor per mi ser la veu discordant en aquest etern debat. L'estil de la Penya m'ha agradat des del primer dia. Hom podria fer el que jo faig als fòrums del Marca, de l'Sport o del Mundo Deportivo, però seria perdre el temps i córrer un alt risc de patir alguna malaltia psicològica.

    Aquí en canvi les rèpliques són refinades, ingenioses i divertides i són un repte constant a la intel·ligència.

    És un plaer contradir, punxar, argumentar amb rivals de la vostra entitat.

    Està clar que alguns es pixen fora de test, però això també forma part de la diversió.

    Només puc més que estar-vos agraït i reconéixer que no sóc digne de la rebuda i benvinguda que m'heu dispensat.

    I a partir d'aquí, comencen de nou les hostilitats, que un és sensible fins a un límit.