PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 9 d’agost del 2011

MARTÍ FILOSÍA TORNA AL BARÇA I ECLIPSA L'ARRIBADA DE "FRANCISQUITO"


HORES FRENÈTIQUES
ALS DESPATXOS DE CAN BARÇA


Palagrugell i Arenys de Mar estan de festa. Francisquito -malgrat les manifestacions en contra- vol triomfar al costat de Martí Filosia. L'un i l'altre pensen obrir una era de grans exits triangulant amb Eric Cantona. La dissidència bogardenca espera que el gest condescendent de Francisquito sigui un pas endavant i un acte de contricció i redempció. Estarem "al loro".

Martí Filosia ja llueix l'uniforme blaugrana
i sua la cansalada només arribar al Nou Camp.
(foto Pérez de Rozas)


L'arribada de Narcís Martí Filosia ha estat fulgurant. Professional de cap a peus, el crack de Palafrugell ha visitat la capella del club i, acte seguit, ha saludat tots els membres de l'staff tècnic començant per Tito Vilanova.


Filosia ha estat especialment atent amb els treballadors del club. Des de les dones de la neteja fins als transportistes, la totalitat dels obrers del FC Barcelona han estat saludats pel nou empleat (així li agrada ser conegut, com un més dels treballadors amb els quals haurà de compartir nòmina). Martí Filosia s'ha interessat per la situació laboral dels ascensoristes, venedors de salsitxes i jardiners del club.





El davanter, reputat sindicalista que va encapçalar nombroses lluites als Estats Units, s'ha mostrat molt coneixedor de la situació que viu el proletariat català. Filosia, afiliat a la federació d'esportistes i artistes de la CNT, ja ha deixat clar que no es pensa limitar a escalfar la banqueta, jugar i dutxar-se.




Francisquito i Cesca,
una parella aparenment senzilla,
festeja les primeres hores blaugranes.
(Foto d'estudi Aniceto)


Hores després del periple inicial de Marti Filosia per les dependències i rodalies del Nou Camp, un altre jugador ha fet la seva aparició. Es tracta del nano Francesc Fàbregas, natural d'Arenys de Mar, de cabell negre com el carbó, dents blanquíssimes i accent anglès. Degut a les seves mai desmentides relacions amb el Real Madrid, l'apel·latiu de "Francisquito" li ha quedat fet a mida. Francisquito espera recuperar el diminutiu català de "Cesc" en homenatge al gran ninotàrie que va marcar una època de la premsa humorística catalana.

El primer que ha declarat el nou aprenent blaugrana, arribat per cames des de l'olla de foc londinenca, ha estat:


!!! I'm proud. My master, Martí Filosia, is a great footballer and very-very well man !!!

Francisquito ha quedat per sopar amb Martí Filosia, en un gest que l'honora. L'apat tindrà lloc aquest cap de setmana al popular xiringuito La Salsa Picante de S'Agaró. Francisquito és un pirat de les gambes a la menta i un consumat bebedor de Marfil d'Alella. Seguirem amatents a les primeres passes de l'aprenent Francisquito.

Ara, però, és festa grossa a cada passa que marca el gran davanter empordanès Narcís Martí Filosia.


Esperem que un i altre, Filosia i Francisquito, esdevinguin col·legues i còmplices de l'altre gran tresor que espera el debut: Eric Cantona.


Francisquito canta: ¿A donde voy sin MARTÍ FILOSÍA?

youtube.com3 min - 16 Oct 2007 - Subido por juanca299
Francisco, otro de los cantantes españoles cuyo timbre de voz me encanta. Que tendran estos españoles que poseian unas voces ...




El twitter d'en Dyango:

"Fúria Feliu, des d'una barricada londinenca, gran estratega com és, ha declarat: "Barreja de bous, escudella de porcs". La dama roja i negra ha catapultat el cocktail de la revolta. Hooligans, Supporters, proletaris, ètnies de tota mena i bobbies s'han congregat en un gran aplec de foc"



  1. The 2011 London Riots - Tottenham

    youtube.com4 min - hace 2 días - Subido por BenRobertBronx
    The 2011 London riots are a series of ongoing public disturbances and lootings in London which began initially in Tottenham ...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


ESPECIAL
NOU BARÇA 2011-2012

N
A R C Í S

M A R T Í

F I L O S Í A





(ANTONI BASSAS, TV3. WASHINGTON)

A LA MATINADA DEL DIMARTS / DIMECRES,
DEL 9/10 D'AGOST DE 2011,

HA TORNAT A BARCELONA
PROCEDENT DELS ESTATS UNITS

EL NOU I RECUPERAT GOLEJADOR
MARTÍ FILOSÍA.

El president i el secretari de la Penya Bogarde presenten el crack de Palafrugell en una multitudinàra roda de premsa que s'ha fet coincidir amb la presentació del flamant Eric Cantona, fitxat anteriorment durant els dies de la festa major de Premià de Mar.


Filosía i Cantona injecten esperança entre l'afició i el barcelonisme revolucionari recupera la passió per els colors de sempre.

El "nostre" Martí Filosía al costat dels seus ex-companys del Cosmos , Franz Beckenbauer i O Rei Pelé ...

Narcís Martí Filosía deixa un bon record del seu pas per el mitic club multinacional del Cosmos de
Nova York després de quaranta anys en la primera
línia de foc del "soccer" yankee.


Ambdós fitxatges ja han passat la revisió mèdica sota la mirada dels doctors Caparrós i William Sbobet. Caparrós ha declarat que no li preocupa l'edat del davanter empordanès (66 anys). Els escasos 45 anys de Cantona aporten carn fresca i un físic extraordinari.





Primeres declaracions del reforç 2011-2012. Martí Filosia arriba amb forces renovades al club dels seus amors. "Gamper o mort, aquesta és la divisa"


Tot i l'arribada "in extremis" del cepat i llargarut golejador de Palafrugell, Narcís Martí Filosia, hem constatat un augment de la tensió a la banqueta. Ja és un secret a veus. Tito Vilanova ja n'està fart i encara hem de començar la temporada màgica. Voldriem aclamar en Pepet "Banc Sabadell" Guardiola. No ho podem fer. Vilanova sap el que ha de fer i el nen de Santpedor li posa serradures a la màquina. Hem de creure en el que diuen les Sagrades Escriptures i, per tant, el que ara és un clam i un "baliga-balaga", demà podrà ser un "faixa-caixa-sac-ben lligat i al lloro". Tito ja no pot més i avui ha plantat cara al nen de la guardiola rovellada.

El resultat de la desprestigiada Copa Catalunya planteja alguns dilemes:

Quins jugadors del RCD EspaÑol de Cornellà han abusat dels barbiturics de la factoria Conserves Dani?


Quins criteris empra la federació "regional" per fer la selecció de les miccions genitals dels jugadors post-matx? El 3-0 és sospitós i punt. Ara bé, parlem a fons.


Qué està fent en Pepet "Banc Sabadell" davant de l'ostracisme que pateix el fitxatge estrella de la temporada, ERIC CANTONA?

Ens hem begut l'enteniment? Rosell barra el pas al torpediner franco-britànic! Cantona és el detonant i el refresc ideal que pot esborrar la nefasta samarreta petrograna que esponsoritza el botxí del golf Pèrsic. Per la mare que ens va parir, Pepet, fes el favor de col·locar el Cantona a la canxa, coi! O, potser, hem d'esperar que la seva incorporació s'adapti a l'aclimatació de Martí Filosía, arribat dels Estats Units, després de quaranta anys defensant els colors del Cosmos de Nova York?


Anem a la revolta. Ja heu vist la que està liant la delegació indibogardiana britànica? Els carrers i les places de Londres, Birmingham, Liverpool, Leeds, Nottingham, Bristol i moltes més, estan totalment volcats a la causa bogardiana. Feliu i Dyango s'han desplaçat al cor dels disturbis i alcen banderes blaugranes. Ja sabeu que no pararem fins que es suprimeixi la pèrfida samarreta lletja, el putu sponsor tirà, el bluff del Francisquito i les anades i vingudes del Rosell S.L.



Tenim novetats des de Madrid. Jordi Basté ha fitxat per l'staff informatiu del Real Madrid i, junt amb Pichi Alonso, dirigiran les relacions entre el club blanc i la premsa. El Madrid culmina la seva "opa" hostil contra els baixos fondos ex-blaugranes. Tot s'hi val per aquest curs 2011-2012.


Joan "Karloff" Estruch, Òscar i el Missatger han estat interceptats a les rodalies de Mataró intentant empaitar un cotxe amb roulotte que traslladava les senyores Watts, Laura-Elena i Ariadna Gil. Les tres dames -vestides amb els colors del Mataró- havien decidit abandonar als fins ara amants i, actualment, flamants solters d'or.




DOSSIER GRÀFIC :
EL RETORN D'EN

N A R C Í S M A R T Í F I L O S Í A




"A LA EXPECTATIVA"...






MOSTRA FOTOGRÀFICA DE
LES PRIMERES HORES
A BARCELONA DEL FLAMANT
I (RE)NOU DAVANTER
MARTI FILOSIA.



Filosia té estil britànic en el vestir...



EN FILOSIA JA ESTÀ REBENT CONDECORACIONS
I RECORDS DE LA GENT SENSIBLE.






ELS "MARTIFILOSIES" DE LA VIDA
PORTARAN SORPRESES...



DARRERA HORA DES DE NOVA YORK.

Tanquem la redacció amb un despatx d'agenda en que Antoni Bassas informa de la detenció de Louis de Funes a l'aeroport JFK de New York. El popular gendarme intentava traginar dins del seu equipatge al nou objectiu esportiu de la Penya Bogarde, l'incombustible Martí Filosía. Tot ha anat sobre rodes. Martí Filosía, amb els documents en regla, torna al primer equip del FC Barcelona. De Funes s'havia precipitat només de pensar en la possibilitat que hagués estat l'home que acompanyava Filosia per les escales mecàniques del Prat.

74 comentaris:

Arnau ha dit...

aquesta és la millor notícia possible, francament sou un pou de genialitat i bona gestió.

gràcies.

Presidència ha dit...

Com a president de la Penya, reconec que no és propi del meu càrrec haver d'intervenir en temes tècnics, però la magnitut del cas Martí Filosia, m'obliga a mullar-me i a suggerir que tota la penya aporti la seva valoració.

Davant de qualsevol consideració,és una aposta arriscada però valenta i si Tito Vilanova l'avala podem tenir un marge de confiança.

Marti Filosia aportarà molt perill en els darrers metres de l'atac blaugrana, sabem que és lent però en aquest sentit no ens trobem davant d'un cas Julio Salinas ja que Filosia obstrueix i construeix simultaniament i els seus dos metres quadrats d'acció estan en el punt del gol.

Les curses laterals d'Abidal o les assistències-cullera de Xavi tindran una connexió excel·lent amb Cantona que, a primer toc, o van a barraca o van directes a la bota-obús de Filosia.

Jo recordo un Barça-Elx a Altabix, de finals dels anys seixanta, en el qual en Narcís Martí Filosia va rebre una pilota boja de Gallego que, sense miraments, va impulsar a la mitja volta estàtica destrossant la porteria blanquiverda del mitic Honorato Comermena.

El problema que tenim ara rau en veure com resoldrà Vilanova la rancunia de Guardiola massa pendent de quedar bé amb Sandro Rosell.

Amb aquestes condicions no ha de sorprendre que Londres estigui en flames. Ahir vaig rebre un SMS de la meva cosina Chantal Hulot, de vacances a Londres i deia: TOT CREMA I LONDRES CLAMA PER EXPULSAR FRANCISQUITO A GIBRALTAR.

M'agradaria llegir el que pensa el meu estimat secretari Enric To Sea i, si no és demanar mot, espero una ponderada opinió del president d'honor Puro Kalikenyo. Amb aquest trident opinador podriem aportar una major consistència i disposar-nos a rebre les acotacions i esmenes que l'Adrià, l'Estruch, l'Òscar, el Missatger, la Maria i companyia, puguin emetre amb la saviesa que els caracteritza.

Moltes gràcies

penyabogarde ha dit...

Cal dir que estem fent un esforç triple de lluita al carrer, eficàcia periodística i atenció esportiva.

Anònim ha dit...

llegeixo l'escrit a peu de la foto del "hay que atarse la botas" i veig que el fotograf és Guardiola. Ha canviat de feina?

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Quan creus que ja s'acaba,
torna a començar,
i torna el temps dels monstres
que no són morts.
I contra d'ells la filosofia d'en Filosia.
-i el silenci fa niu en la vida,
fa niu en les coses-,
quan creus que ja s'acaba,
torna a començar.

Potser una nit
l'ascensor que sempre puja
es pararà al teu pis,
i tu i jo haurem d'obrir,
i el Madridista amb una Mou calenta i esbravada a la ma ens llençarà els gossos rabiuts.
aquesta vella, odiada nit.
Haurem d'obrir i no ho pots dir:
quan creus que ja s'acaba,
torna a començar.
Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

penyabogarde ha dit...

impresionant la celeritat del PuroPoumkalikenyo!

Marc ha dit...

Quina bona pensada xavalets! això si que és aire fresc d'estiu, ho celebro amb un cucurutxo de la geladeria, ja baixo a tota llet carrer Padilla avall a veure si el del carretó em ven un de vainilla

Valent ha dit...

Ja era hora que fitxessim un home fort com Cantona i un home llarg com Martí Filosia.
Amb tants petitons com Iniesta, Messi, Pedrito, Xavi i companyia, això ja començava a semblar un conte dels Barrufets.
A mi l'edat de Cantona i d'en Filosofia no em preocupa, l'experiència compta molt més i són jugadors que saben estar de peu en el lloc que els adjudica l'entrenador, si la revisió mèdica és positiva no hauriem de patir.

Joan Estruch ha dit...

si us pot servir, he trobat això:

http://martifilosia.blogspot.com/

jo recolzo aquest pistonut fitxatge de Martí Filosia com ja vaig fer en el seu moment amb el pistonut Eric Cantona.

La veu de Cardedeu ha dit...

Pobre Casillas !
Quan Cantona li foti un punxot a la bimba i quan en Martí-Filosía voli per alt i capbussi el crani a la bola directa a l'escaire !
Ja cal que cuidem aquest parell de genis !

Òscar Ghost ha dit...

Corregir l'edat de Martí Filosia, encara en té 65 i no 66. Encara li manquen gairebé dos anys per fer els 67 i jubilar-se o sigui que cap problema amb l'edat. A més d'aquí dos anys seguramant la jubilació ja estarà fixada als 70 o sigui que encara té molta corda. A l'espera encara de recuperar la meva forma humana he pres possessió temporal del cos de la Naomi Watts mentre fugia esperitada del meu fantasma. Absteniu-vos homenots de ma llarga que mossego!

Ultracatalanista ha dit...

GUARDIOLA DIMISSIÓ! SANDRO DIMISSIÓ! MESSI DIMISSIÓ! FILOSIA DIMISSIÓ!

CADA ANY HEM DE FOTRE EL RIDICUL AMB L'APAÑÓ AL TROFEU MÉS IMPORTANT DE L'ANY!!! NO HI HA MANERA DE GUANYAR LA REFOTUDA COPA CATALUNYA!!! PER QUÈ COLLONS HEM DE JUGAR AMB ELS JUVENILS I PERMETRE QUE L'APAÑÓ ENS RIDICULITZI!

ALGUN BOGARDIÀ EM POT RESPONDRE!?

presidència ha dit...

Estic d'acord amb el darrer comunicant i amb les dimissioms que reclama. Només discrepo en quan a demanar la dimissió de Martí Filosia. Crec que el davanter empordanès forma part de les solucions impulsades per el poble bogardenc i encara no pot assumir el desproposit viscut amb la copa Catalunya. Penso, però, que abans de regalar l'esmendada copa a un Espanyol, estaria millor no compareixer a fer el ridicul.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Òscar, m'agradaria que recuperessis la teva imatge habitual i que no fosis un ghost menjat per un gos. Torna a mostrar el teu rostre Waitsià (no de Watts, sinó de Waits).

El missatger ha dit...

La policia d’Scotch glass (la policía preferida de certs madridistes) i el president del país pijirrín Cameron han acusat a perillosos antisistema internacionals de promoure els aldarulls. Creuen que una activista que està contenta d’estar aquí amb gotes que cauen, anomenada la Fúria, i un cantant de raps fets en versió bolero tenen molt a veure amb els alçaments. Bogardisme internacionalista! El duet la Fúria-Dyandignado han cantat un tema de Camarón dedicat a Cameron: “Volando te vas, volando te largas, y por el camino, Murdoch te alcanza...” http://www.youtube.com/watch?v=o0-ED4e-r-U

Òscar i Naomi estan jugant amb el fang com a Ghost? I l’apunt sobre l’edat d’en Martí es clau per a comprendre la gran visió estratègica del bogardisme internacionalista kali-poum-nyera. En Basté ja tremola.

SOUNDA' ha dit...

Arshavin nova icona blaugrana:

http://www.mundodeportivo.com/20110810/el-internacional-ruso-arshavin-afirma-que-jamas-jugaria-en-el-real-madrid_54198415856.html

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Recupero la forma humana, és a dir, semihumana del Tom Waits. Cal fitxar l'Arshavin ara mateix! Fem una col·lecta a ca L'Enric si cal, no té pinta de ser gaire car. Ens cal un rus revolucionari amb sang blaugrana-londinenca-antimadridista!

Estic una mica d'acord amb el ultracatalanista, això de la Copa Catalunya ja fa pudor. No m'agrada gens que cada any contribuím a treure la pols a les vitrines dels espanyolets!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

grandiós el rus Arshavin, enorme bolxevic trotskista, amic dels llibertaris del soviet de Petrograd i de la resistència de Cronstadt.

caldrà filar prim i acollir l'estrella roja russa.

gràcies Stereo 2, la col·laboració dels melomans ajuda a bastir un equip de ferro forjat i de dieta agroecològica de comuna pagesa.

SECRETARI REVOLTAT ha dit...

En Martí Filosía va jugar al Cosmos al costat de !!! atenció !!!: O Rei Pelé, Cruyff, Beckenbauer, Chinagia, Eskandarian,Neeskens, Caszely, Bogicevic, Clemens etc... no tinc cap dubte de que aquest ha estat el fitxatge clau a la història recent del Barça i la seva reputada experiència al Cosmos farà anar de cul a totes les defenses contràries ja que ell sol té la capacitat de marcarse i desmarcarse en dècimes de segon ( un geni de l'àrea).

El tàndem Cantona-Martí tota una filosofía del nou futbol ...

Per cert, aquest Alexis qui és ???

MADRIDISTA SIENTE PENA ha dit...

SE SUPONE QUE LA SUPERCOPA OS ACOJONA HASTA EL EXTREMO DE QUE YA NO SABEIS DE QUE HABLAIS NI DE QUE VA ESTO DE LA VIDA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi pena también es por vosotros
guau
guau

penyabogarde ha dit...

Alexis? És un zar? Està relacionat amb el zar Alexandre? Malament rai! La Feliu haurà de posar en fila la guàrdia bolxevic per fer front a un membre de la tirania zarista.

penyabogarde ha dit...

Madriles i Tobías:
Ja sou conscients que la vostra guerra no ens importa gens ni mica?

MADRIDISTA NO SE ARRODILLA ha dit...

PERO

¿DE QUÉ VAS BOGARDI-TO DE LAS NARIZOTAS?

¿DE QUÉ CARAJO VAS MAROMO GRIS?

¿ME PIENSAS BORRAR DEL MAPA COMO YA INTESTASTE HACER CUANDO HABLÉ CLARO SOBRE LO QUE ES EL FARSANTE GUARDIOLI-TA?

O SEA QUE SU SEÑORÍA PUEDE VOMITAR LO QUE SU ESPUMA ESPURIA BUCAL LE APETECE LARGAR PERO UN SERVIDOR SE TIENE QUE JODER COMO UN CIENPIÉS ALADO PARA CORTARSE LA LENGUA Y CAER EN LA CENSURA MÁS BRUTAL QUE SE RECUERDA DESDE LOS TIEMPOS DE ALEJANDRO MAGNO.

MIRA BARCELONI-TA BOGARDI-TA, LA SUPERCOPA METERÁ EN CINTURA A CADA UNO Y SE PRESENTA MUY OPORTUNA PARA CADÁVERES EN CIERNES.

NO TENGO NI REMATADA IDEA DE QUIEN ES EL VIEJO DELANTERI-TO QUE HABEÍS FICHADO PERO YA ME IMAGINO QUE SE CORRESPONDE A VUESTRO ENFERMIZO PLAN DE DISTRAER Y MAREAR PERDICES.

PATÉTICOS SOIS Y TÚ MAJETE EL PRIMERO DE TODOS.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau solo guau

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

parlem en el camp.

preneu nota de l'alineació de la supercopa:

PINTO

GENDARME ABIDAL
PUYOL
SHAKI PIQUÉ

CANTONA
XAVI
INIESTA

PEDRITO
ZAR ALEXIS
MARTI FILOSIA
MESSI

Arnau ha dit...

Parany nanos, parany!

Si tot va per on diuen el paquet de l'Arsenal, madridista de tota la vida, celles afaitades, dents massa blanques, pentinat de punta, Cesc, s'acosta i costa un ull de la cara.

Arsene Wenger en sap molt de vendre saldos i treure suc per ser recompensat posteriorment per l'emirat de torn.

recordem el fiasco del car Overmats, el pas pel Barça del Petit que va acabar amb insults, la irrellevància d'un decadent Sylvinho i ara el quasi segur Cesc Fagregas que és un paquet inflat.

Mireu xavals i xavales, el d'Arenys de Mar es va deixar estimar molt i molt per Florentino Pérez i això és pecat.

Em sembla lògic que no s'aturi el merder al carrer i que repasso ara el vostre bloc i veig que esteu impulsant una revolució.

La cosa del Cesc és un mal assumpte. Emirats àrabs al darrera, esponsors de Qatar, tot tira a l'or del petroli i als tejemanejes de Sandrusco.

Lluitem més i més o serem la riota de l'enemic.

a veure el Martí Filosia què tal va.

Golden Corner of Premià de Mar District ha dit...

el West Ham fa figa a la primera jornada a segona contra el Cardiff i a casa.

Cedim-los en Thiago!

SECRETARI PERQUE VULL ha dit...

ara que estem en temps de revoltes, li proposo al senyoret Francisquito Fabre i Coats, que, ja que d'aquí quatre díes no jugarà ni al Barça ni a l'Arsenal , creï la seva pròpia banda i deixi el món de la pilota pels que en saben més que ell... han nascut els !!! CESC PISTOLS !!!

penyabogarde ha dit...

Cesc Fabregas.

Francisquito Fabra & Coats.

Mireu bé, els empresaris textils catalanobritànics "Fabra" i "Coats" (s'ha de pronunciar "Couts") van fer una aliança per alimentar la malmesa indústria catalana dels segles XIX i XX. Va neixer el grup Fabra & Coats.

Ara resulta que els "catalans" i "anglesos" del FC Barcelona (sector Rosell) i de l'Arsenal, abandonen el teixit productiu i opten per lliurar la matraca al petrodolar.

El monstruós FC Barcelona-Qatar Foundation-Nike-Unicef acorda amb el no menys monstruós Arsenal-Fly Emirates, un fitxatge transaccional que afecta un xicot d'Arenys amb brillantina, dents massa blanques i celles rasurades (estil Gran Hermano).

Cesc, Francisquet, i -per tant- "Francisquito", ja va dir que el seu repte era el Barça però (memòria en tenim) no va dir "no" a la florentinada luxuria.

Francisquito passa a ser la morralla, el bacallà sec i la torna d'un negoci internacional que han ordit a quatre bandes els mecenes de Rosell, els arsenalicis brookers, els dels Emirates i els de Qatar (amb la propina Nike, nen trabada per el sandrisme).

Si això no incendia Londres i Barcelona, n'hi ha per llogar-hi cadires.

La tardor serà molt calenta!

Anònim ha dit...

avui els diaris demostren no entendre res del que passa al món i parlen dels esdeveniments d'Anglaterra sense saber quins son els motius que els han originat. Els seguidors del Tottenham s'han fet forts al seu barri per evitar que la follia gunner es propagui per la ciutat, els de l'arsenal volen CESC i els del Tottenham no volen ni CESC ni res de res. Això s'ha barrejat amb el cas dels infignats boggies que ja fa dies que han acampat a Camden i Núria Felou que és una gran estratega ha dit: "barreja de bous, escudella de porcs" i la dona ha castigat la gent amb un apocalipsi de foc i pedra

Ana Ma. García-Siñeriz ha dit...

Hola amigos,

sinceramente me sorprende la gran imaginación que estais larvando a base de encadenar anécdotas deportivas con acontecimientos de la sociedad. El mérito reside en no pisar la línea que podría significar lo indecoroso y esto en periodismo es dificilísimo. Me parece gracioso el trato dedicado al apartado amoroso con actrices de Hollywood incluidas.

Os deseu que sigais proporcionando unos ratos de cálida diversión.

Gemma, la catalana que tenemos en redacción, sigue insistiéndome en que frecuente vuestro blog/web.

Hasta la vista.


Ana

Arnau ha dit...

Una pregunta:

Sabeu si en Pep donarà minuts de joc a Martí Filosia i Cantona de cara al matx amb el real podrit?

Òscar Roig i Carrera ha dit...

El Thiago no es toca! El Thiago és el millor! Thiago president, Catalunya independent!

Trobo que en feu un gra massa amb en Cesc. Tinc simpatia per Arenys de Mar!

penyabogarde ha dit...

Senyora Siñériz, ja li vam dir en una ocasió que la seva elegància i fina distinció ens mereix un gran orgull i que qualsevol comentari seu ja despren un perfum extraordinari (francès?). A més, la seva cabellera és maquíssima i vostè ens pentina amb molta classe. Ja no parlem de la veu...quina veu i quins llavis per articular la paraula davant del micro. Vos sou del millor que hi ha. Als matins de CNN+ ereu la senyera de les ones.

Torni a la tele!


Benvolgut Òscar,
toca dir que del cas FRANCISQUITO el que menys compta és el propi nano, víctima del mercadeig petrodoraquenc. El nano pot entrar a l'equip, però haurà de fer mèrits.
També hem de dir que en principi Arenys de Mar i la seva riera ens cauen dignament bé.

penyabogarde ha dit...

"barreja de bous, escudella de porcs!"

el nou crit de la grada bogardiana, a estrenar el proper diumenge al Golden Corner...

tots davant la tele!

Anònim ha dit...

calma cavall!!!! sohhhhhh!!!!!!

genet A ha dit...

calma sooooooohhhh!!!
cavall!!!!!!!!!!!!!!!
el gos no ens deixa veure el camí.
soooooohhhhhhhhhhhhh!
calma!!!!!!!!!!!!!!!!

genet B ha dit...

sooooh!
quiet cavall, quiet!

genet C ha dit...

para cavall, para, soooohhhh!

genet D ha dit...

sooohhhhhhhh cavall!

para ja, sooooooo!!!


tiberi llest, soooh!

Llorenç //// Sant Pol de Mar i Barça ha dit...

Entro per primera vegada i estic estorat i esmaperdut de riure i rascar-me la gargamella metàl·lica que el metge Alfred m'ha receptat per suportar les grips d'estiu.
Us dedico uns versots de collita santpolenca:


EL VOSTRE BLOG ÉS UNA ESPERANÇA



El vostre blog és un tast del que pot ser el món quan els esturions i les pomes s'aparellin.

El vostre blog ja anticipa el que passarà quan els trens i les maduixes ballin la polka dalt d'un talaiot.

El vostre blog deixa la porta oberta al futur de les festes majors d'un món feliç on les postals i els lliris poden refer el correu amatori.

El vostre blog presenta les credencials d'un futur brillant com el metall Zist-K del qual n'està feta la sang dels esquirols.

El vostre blog és la cambra que precedeix la suite nupcial de la boda més esperada: La dels ocells i el quitrà.

El vostre blog és l'avís d'un món que vindrà per quedar-se. Un món habitat per didals i propietaris de palafits.

El vostre blog és l'esquella que anuncia l'adveniment de les baules adobades de petúnies i flors de timbal.

El vostre blog és el dring que fa la campana del judici final.

El missatger ha dit...

Vatua, entre la molt admirada senyora García Siñeriz i el poeta Llorenç creix fins a nivells de Pulitzer el nivell d’aquest diari bogardista amb la veritable realitat. En Winston pot estar molt satisfet.

L’altre dia vaig anar a veure L’origen del planeta del simis. Pensava que era un documental on s’explicava els tripijocs de Wall Street, el club Bildeberg, i el sandrinisme tot en un, amb anàlisi de les malifetes de ACS Pérez, Julito Iglesias, en Sandro, Milton Friedman, Xaquetes Sala i Martín, Trichet, Rubalcoy (o Rajalcaba), Felip Puig, Cuní & Basté... però no, es tractava d’una pel•lícula de ficció. Per quan el veritable origen del planeta dels simis explicat pel bogardisme? La veritat reclama un periodisme d’investigació veraç.

I un missatge especial per a la senyora García Siñeriz. Si qualsevol dia el seu marit no pot fer-li de partenaire a les festes de l’ambaixador, jo em proposo com a substitut per acompanyar-la. M’agraden molt els Ferrero Roche i les festes a ca la Preysler.

penyabogarde ha dit...

Senyor Missatger,

vos heu tocat temes sensibles.

Anem a pams.

TEMA SIMIS:

Ens balla pel cap que això dels simis podria ser el gran tema a tractar de cara al dia després del Gamper. Pinta bé i, orangutans mal girbats com som, podrem aportar dades esferidores sobre l'orígen de la nostra espècie i el punt just en que el bogardisme es bifurca per fructificar en ètnia d'aiguabarreig cel·lular. En parlarem.

TEMA ANA MARIA GARCÍA-SIÑERIZ.

a)

Ep! No tornem a acaparar el que ja està ocupat. La dama fa temps que ens tira els trastos i ens escampa el perfum. També és cert que la seva cabellera és molt inquietant i atractiva. Més encara, ens agrada notar el moviment capitar de la dama quan llisca per tots els rostres de la junta directiva. Del perfum ja no en parlem. Ensumar aquelles carísssimes essències és privilegi de quatre escollits (oi, Enric, secretari amic i ponderat home de l'amor?).

b)

Aviat passarem a l'ofensiva i la dama-Ana ens perfumarà les rodes de premsa. Arriba tard, amable Missatger...però és que la senyora García-Siñeriz ens pertany...anys després de que el gran cinèfil Figueres l'acompanyés a Cannes i Los Angeles, ella ja era una consumada bogardera.

penyabogarde ha dit...

per cert, felicitats senyor poeta Llorenç i visca sant Pol!

MADRIDISTA SE TRONCHA ha dit...

ESTE MARTIN FILOSOFÍA Y LETRAS PARECE SALIDO DE UNA PELICULA DE MARTINEZ-SORIA, PERO LO DE VUESTRO CESC YA PARECE EL CORRAL DE LA PACHECA

QUE OS HUNDA UN BUEY

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuu más carne para morder guauuuuuu
sangre joven de cesc y sangre caliente del filòsofo

guauuuuuuuu

Anònim ha dit...

gran video de Francisquito

Marta ha dit...

Sou uns grans periodistes i mereixeu la condecoració MANOLO VÁZQUEZ MONTALBÁN a la millor premsa esportiva per la rapidesa redactant noticies. Enhorabona.

maria ha dit...

Bé, ja està fet.Ara sembla que sí que ja és del Barça.Ja era hora perquè tot plegat se'm feia una mica pesadet^-^.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Benvingut, Cesc! Tens raó Maria, el culebrot més avorrit de l'estiu! Tranquil Sisquito (proposso rebatejar-lo provisionalment amb aquest nom en el nou període de transició que s'obre per ell entre els aplaudiments i els xiulets) que sempre hi seràs a temps de fitxar pel Madrid seguint les passes dels Schuster, Ronaldo, Figo, Celades, etc. etc. Tot i que d'aquí uns anys segurament allò serà un solar arruïnat per Mou i Florentino si el Barça segueix el ritme previst de títols... Nosaltres podríem fitxar també el gos Tobías que té pinta de ser un bon defensa...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Amable Secretari i fotograf oficial de la penya Bogarde:

Aquest material del Martí Filosia i en "Sisquito" em sembla d'una gran perfecció estètica.

Confeso que he plorat de riure veient les imatges...

penyabogarde ha dit...

I si anem a la bauma sagrada de Solsona i untem els dits amb el sofre de les grans ocasions?

Segur que al metafisic Òscar li plau una saczejada còsmica a Solsona, segur!

I tú? Àngel Soulbizarre? Pots venir a Solsona amb la Siñeriz i el maromo secretari de carabina forçada.

Maria, no creguies que s'ha tancat el colebrot del Cesc. No pas.

Joan Estruch ha dit...

veure el veterà Martí i Filosia rodejat de dones de la neteja i de vendedors de carn de porc a la planxa m'ha agradat tant i tant que ja m'agradaria veure aquesta sensibilitat en altres jugadors que el primer que fan es ensenyar el cotxe de luxe, i això passa a can barça i al palau dels dolents madridistes també

esteu d'un PISTONUT molt pujat o bo

xisco ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
xisco ha dit...

Content d'haver conegut l'existència de la Penya Bogarde. Visca el Barça. Seguiré les vostres passes.

penyabogarde ha dit...

Xisco, abans ja ereu un home, ara sou un gran home.

Bemvingut a la Mothership Bogarde!

penyabogarde ha dit...

aviat en aquestes pantalles, el casament de l'any...

l'estat i l'esglesia dels Sants Martirs del barcelonisme autoritzen l'enllaç-trio entre el president de la penya, el secretari de la penya i la periodista García-Siñeriz.

EL triple enllaç s'anunciarà en rods de premsa ben aviat, després de la costellada del Bernabeu.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Felicitats als cònjuges, però sobretot a mi no m'hi afegiu a aquesta boda que aquesta senyora i el president i el secretari no són el meu tipus... Com deu ser la nòvia d'en Thiago? Mmm...

Anònim ha dit...

el que cou molt al senyor OSCAR es que la boda inclou les senyores watts i laura/elena com a escolanetes i assistentes nocturnes del trio de moda.

Anònim ha dit...

el que cou molt al senyor OSCAR es que la boda inclou les senyores watts i laura/elena com a escolanetes i assistentes nocturnes del trio de moda.

En Calsapeu de Mataró ha dit...

no sé a qui se lo pot ocorrer això de fitxar al martñi filosia i al cantona, un és gran i l'altre és fort pe`ro qui hagi pensat això mereix estar a la junta directiva oficial del Barça, en comptes del Andoni Zubizarreta remenant el mercat tontament i aqui teniu millors solucions i a bon preu.

qui diu que amb 66 tacos no es pot fer bon futbol?

enhorabona.

xisco ha dit...

M'ho estic passant molt bé llegint el bloc. Faig un tip de riure. M'estic familiaritzant amb tota la colla de personatges bogardians que hi ha. I demà, tornam a començar la temporada!!! Salut Juanta Directiva de la Penya i salut a tots els bogardians i a totes les bogardianes.

penyabogarde ha dit...

xisco,

ets aigua cristal·lina arribada des de ses iLLES i estem contentissims de rebre el teu contacte.


som imparables i ens ho passarem bomba...

som el proletariat blaugrana i anem molt forts!


seras feliç amb nosaltres i nosaltres amb tú.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Porra MADRID-BARÇA SUPERCOPA. 0-1, gol de Thiago. Goooooooooool, de Thiagoooooooooooooooooooooooooooo!!!

MADRIDISTA HAMBRIENTO DE SUPERCOPA ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJ

50.000 ALMAS PRESENCIARON KA SESIÓN DE ENTRENAMIENTO DEL REALLLLLL MADRID
Y TENEMOS LA GENTE MUY MOTIVADA

EL DILEMA DE LA SUPERCOPA ESTÁ EN SI SEREMOS CAPACES DE VENCER POR 8 O POR 10 GOLES DE DIFERENCIA


ES UN ABISMO LO QUE SEPARA EL ACTUAL REAL MADRID DE LOS 101 GOLES DE LA TEMPORADA PASADA CON SUPER CRISITIANO PICHICHI Y EL PEQUEÑO BARCELONI-TA QUE CONTÓ CON TODOS LOS ESTAMENTOS DEL FUTBOL PARA IR A LA CHAMPIÑONES.


POR CIERTO VEO QUE TENEIS UN XISCU ENSAIMADA EN EL AJO DE LA POMADA

ESTE XISCU VA A SABER LO QUE VALE UN PERRO MADRIDISTA


TODO TUYO TOBÍAS

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

xisco sabes a ensaimada como nunca


muerdo guauuuuuuu

sandre mallorquina me va me va me va

guauuuuuu un banquete de visceras


guau guau guau

penyabogarde ha dit...

aquests del madrid són molt poc educats, un nouvingut com en Xisco mereix una abraçada i no una mossegada salvatge d'un gos subordinat a un amo amb males herbes

xisco ha dit...

Ei, gràcies per la benvinguda i per l'abraçada. També gràcies per la benvinguda del Tobías i el seu amo. em sent com a casa. Només una cosa, si el Tobías menja molta ensaïmada pot ser tengui mal de panxa. M'agraden els gossos. Ens portarem bé. Una abraçada.

memorial FILOSIIA ha dit...

El dilema està al vestidor. Em consta que Titot Vilanova vol alinear el trident MESSI, MARTÍ FILOSÍA i THIAGO

Per contra Guardiola s'inclina per el classic MESSI, VILLA i PEDRITO


La cosa es complica més a la mitja, doncs Tito aposta per CANTONA-XAVI-INIESTA i el de Santpedor per XAVI-INIESTA-KEITA

Jo suspiro per un hat trick del Marti Filosia a pilota parada ja que no està per grans moviments, ja som prou sabedors de que en Narcís necessita joc lent però ressolutiu, però el seu xut és molt potent.

si algú dubta de la potència del xut del Filosia que ho preguntin als grans porters com BANKS, RUDAKOV, DINO ZOFF, MAIER, IRIBAR, PESUDO o els entrenaments amb SADURNÍ i VALENTÍ MORA.

Museu de la Penya Bogarde ha dit...

hemeroteca

"qui perd els orígens perd l'identitat"


12-08-73 . AMISTOSO

ROYAL AMBERS-BARCELONA 0-2

Royal Ambers: Trappeniera, Van der Wee, Velzer, Geens, Caars, Van Riej (Desseyere), Vermeyen, Eglund, Lund, Van Gool I, Van Gool II.

Barcelona: Sadurní, Rife, Gallego, De la Cruz (Laredo), Juan Carlos, Costas, Juanito (Marcial), Marti Filosia, Cos (Barrios), Zabalza, Rexach.

Goles: Marti Filosia 2.

socis amb memòria ha dit...

si en Filosia juga com va jugar l'any 1973 contra l'Amberes, avui s'enfonzarà el Bernabeu!!!!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Van Gool I i Van Gool II? De veritat que es deien així? Madridista, mojaté: 8-0 o 10-0? Les porres són una cosa molt concreta, no valen especulacions!

Anònim ha dit...

Trobo penós això, ell era un gran jugador