PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 14 d’agost del 2011

Costellada tràgica al Bernabeu




MADRID PLORA INTENSAMENT

Bona nit bogardistes. Em dic Ana Maria i avui m'estreno com a corresponsal informativa de la Penya Bogarde desplaçada a la capital de la Pell de Brau. Espero superar la prova i assolir una plaça fixa a l'staff informatiu d'aquesta penya. Moltes gràcies per la comprensió.


Anem a la pomada. Nit calurosa a l'estadi Santi Bernabeu. Després de seixanta dies de gran concentració i de mitings motivadors per part de Florentino Pérez i l'ascendit Mourinho, el Real Madrid ha fracassat estrepitosament en el seu enèssim intent d'acabar amb l'hegemonia blaugrana.


Un Barça fluix, poc entrenat, amb moltes baixes i una banqueta de gala escalfada pels culs de l'Eric Cantona i en Narcís Martí Filosia, ha estat pràctic i serè.



El joc blaugrana, clarament destinat a la preparació del Gamper 2011, no ha brillat (ni ganes) però ha espatllat el castell de focs que Pérez i Mourinho havien promès a una afició cada vegada més rabiosa i enmetzinada. Jugant a mig gas, els nanos de Tito Vilanova han aixafat la guitarra desafinada dels blancs amb un parell de gols del Villa i del Messi.


Apuntem algunes novetats:

Alexis serà letal, Thiago pot ser una bomba (si no es distreu amb Naomi Watts) i la seguretat que inspiren des de la banqueta els veterans Cantona i Martí Filosia pot catapultar el nou projecte de Tito Vilanova a una dimensió descomunalment desconeguda. Ens temem el més gruixut: Si sense ganes, desmuntem el Bernabeu, què passarà quan anem a mil per hora?


Mare de Deu! Això serà la fí del món i l'espetec de porc multidimensional que redefinirà la textura de la clau de volta celestial del planeta dels simis en versió estereofònica sunsorrònica sistema Bulldozer Dyango. Temps al temps. Penya!


Algunes acotacions ambientals.

Des del Golden Corner, seu maresmenca de la Penya Bogarde, els socis han assistit a un assaig general del nou ambient. Pancartes en suport i benvinguda de Martí Filosia, samarretes del Barça i del West Ham, puro descomunal del soci Kalikenyo, disfuncions horàries i un ritual que tot just comença i que encercla el bo i millor del barcelonisme de cul pelat i traca encesa.




Volem avisar abans que sigui tard. La temporada anterior ja vam fotre el crit al cel per haver d'aguantar (i pagar) a l'staff (des)informatiu de tv3, el cas d'aquest Madrid-Barça ha estat una provocació superlativa. Pichi i parella són uns madridistes consumats i no s'amaguen de les seves malifetes. Senyora Mònica Terribes, fins quan ha de durar aquesta tortura televisiva?


No ens volem centrar en temes menors. Cal recordar que portem un estiu de frenètica revolta i que els carrers i places d'arreu del planeta multipliquen el bogardisme militant a la manera dels clàssics: barricades, saquejos, foc, vidres, gas, punxes, espines, còlera, amor, resistència, heroïcitat, companyonia i emoció. Res d'aquest moment històric del bogardisme internacional tindria sentit sense l'afany lluitador dels que lideren la revolució.

El nostre més fervorós reconeixement a la tasca memorable de la Joan d'Arc de la sublevació popular: Núria Feliu, la patrullera de la comuna de Sants.


Tornant al partit, unes notes sobre la roda de premsa posterior. Guardiola com sempre, avorrit i massa fred (per quan en Tito Vilanova davant dels micros?). El millor va ser Karanka. Tobías Karanka, per ser exactes. La veu del seu amo. Fascinant. Un empleat del club amb gran personalitat.


Per cert, m'oblidava del resultat: Empat a dos. Fantàstic!

NOTA INFORMATIVA.
ESTRENEM
CORRESPONSALIA
A MADRID.


Sortint al pas dels rumors que apuntaven a un casament a tres bandes entre el secretari de la penya Bogarde, el president de la penya Bogarde i la selecta periodista Ana-María García Siñériz, els sotasignants ens limitem a desmentir aquest enllaç i a confirmar que la bellíssima locutora ha signat un contracte amb la nostra penya com a portaveu destacada i corresponsal del bogardisme a Madrid. Ben aviat podreu seguir les seves cròniques des de l'eix del mal. La fotografia mostra el moment en que el secretari, la flamant corresponsal a Madrid i el president, compareixen davant dels mitjans informatius barcelonins.

Enric To Sea, secretari de la Penya Bogarde
Àngel Moore, president de la Penya Bogarde

Premià de Mar, El Maresme, 14 d'agost de 2011.


36 comentaris:

penyabogarde ha dit...

EXTRACTES DEL DEBAT SOBRE MEMÒRIA HISTÒRICA BLAUGRANA, HORES ABANS DE LA COSTELLADA DEL BERNABEU D'AVUI 14 D'AGOST:

a) memorial FILOSIA ha dit...

El dilema està al vestidor. Em consta que Titot Vilanova vol alinear el trident MESSI, MARTÍ FILOSÍA i THIAGO.
Per contra Guardiola s'inclina per el classic MESSI, VILLA i PEDRITO.
La cosa es complica més a la mitja, doncs Tito aposta per CANTONA-XAVI-INIESTA i el de Santpedor per XAVI-INIESTA-KEITA.
Jo suspiro per un hat trick del Marti Filosia a pilota parada ja que no està per grans moviments, ja som prou sabedors de que en Narcís necessita joc lent però ressolutiu, però el seu xut és molt potent.
I si algú dubta de la potència del xut del Filosia que ho preguntin als grans porters com BANKS, RUDAKOV, DINO ZOFF, MAIER, IRIBAR, PESUDO o els entrenaments amb SADURNÍ i VALENTÍ MORA.



b) Museu de la Penya Bogarde ha dit...
hemeroteca
"qui perd els orígens perd la identitat".
12-08-73 . AMISTOSO:
ROYAL AMBERS-BARCELONA 0-2

Royal Ambers: Trappeniera, Van der Wee, Velzer, Geens, Caars, Van Riej (Desseyere), Vermeyen, Eglund, Lund, Van Gool I, Van Gool II.

Barcelona: Sadurní, Rife, Gallego, De la Cruz (Laredo), Juan Carlos, Costas, Juanito (Marcial), Marti Filosia, Cos (Barrios), Zabalza, Rexach.

Goles: Marti Filosia 2.

c) Anònim socis amb memòria ha dit...
si en Filosia juga com va jugar l'any 1973 contra l'Amberes, avui s'enfonzarà el Bernabeu!!!!!



d) Blogger Òscar Roig i Carrera ha dit...
Van Gool I i Van Gool II? De veritat que es deien així? Madridista, mojaté: 8-0 o 10-0? Les porres són una cosa molt concreta, no valen especulacions!


e) Junta directiva respon:
Company Òscar, les alineacions que apareixen en aquest arxiu són rigurosament certes i pertanyen a l'arxiu del club.
Els esmentats "amberencs" Van Gool (I i II) no és cap broma, és pura realitat, només cal mirar el google...

MADRIDISTA MOJA FUERTE ha dit...

YA VEO QUE QUEREIS JODER EL VERMUTILLO DE UN MADRIDISTA QUE AGUARDA LA VICTORIA MÁS CONTUNDENTE DE TODOS LOS TIEMPOS ENTRE UN MEGA-REAL MADRID DESCOJONANTE Y UN MEDIOCRE BARCELONI-TA HUNDIDO EN SUS PROPIOS BARROS DE CORRUPTA CONTRAINFORMACIÓN Y TEJE-MANEJE PERPETUO EN LOS MEDIOS.

HOY SE VA A SELLAR EN EL BERNABEU LA CUMBRE DEL MOURINHISMO CON UN SEVERO CORRECTIVO A LA PREPOTENCIA Y A LA BOSTEZAL MANERA DE ENTENDER EL DEPORTE QUE TIENE EL PEDANTE GUARDIOLA.

NATURALMENTE QUE ME MOJO:

REAL MADRID 8
BARCELONI-TA 0

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

mi amo guauuuu
guauuuu

yo me mojo con más precaución con un 4-1

pero con mordiscos a porrillo


guauuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

El missatger ha dit...

Gran notícia la de la corresponsalia de la senyora García-Sinariz. El bogardisme creix i és imparable. Trichet tremola al seu tron del Banc Central Europeu.

Magnifica la imatge: no és veu més que el buit blanc, suposo que per tal que arribem al satori zen, o potser com a al·legoria de l'equip del madridista: un buit blanc.
Per cert, sabem el que ha bordat en Tobies. Ara bé, sabem el que pensa?: Guau Real Mourinho 1 Guau Barça 2 Guau. Una nova decepció per a don Floren-Tino Corleone.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Si juga el Thiago, guanyarem. Si no juga el Thiago, la veritat és que em temo el pitjor. Tampoc pot anar malament que jugui el Messi. Cantona i Filosia poden ser l'element sorpresa des de la banqueta.

Zelig, el gat ha dit...

La meva porra: 1-4. Gol del Madrid de Villa en pròpia porta i gols del Barça d'Abidal, Keita i 2 de Thiago.
Mort a l'imperi dels gossos! Mèu, mèu, meu!!!

xisco ha dit...

Jo apostaria perquè en Cantona posàs a ratlla al Pepe, a veure si li fugen les ganes de donar branca.
Esper que el blanc de la foto no sigui un mal presagi.
Salut des de la Mallorca Bogardiana.

Joan Estruch ha dit...

Jo em trec el nas de lloc i em moco els mocs i crido un 0-4

i el més meritori és que sembla que Martí Filosia no compta en els plans de Guardiola.

si juga Cantona com a mínim tenim vuit madridistes al quirofan per molèsties al torax.

BOGARDE ha dit...

Germans Bogarders!!!

Sou moooolt grans!!Gràcies per la insistència, últimament estem un pel desconnectats preparant el nostre retorn als escenaris....

Des de la facció penedesenca del Bogardisme, apostem per la reincorporació immediata del Christanval i de l'Amunike.

Algun dia haurem de muntar un acte formal d'agermanament i liar-la ben grossa, no?

Salut!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Em sento orgullós de ser part de la gran família intercomarcal de la Penya Bogarde. Barcelona, pobles del Maresme, de les Illes, del Penedès... arreu creixen les estalagmites de la cova del drac bogardià i arreu romanen els valors més genuïns del football proletari que la mala gent ens ha volgut manllevar amb talonaris i tempestes bancàries.

Visca el Barça i la comuna de Sants!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Tres coses, Villa és el millor, sempre ho he dit. Villa, Villa, Villa, Villa maravilla!!! Segon ilegalització del Pepe, de tots dos. 3:Se m'ha oblidat el punt tres, només saludar al madridista i al seu gos, esto es todo lo que sabeis haser???

Zelig, el gat ha dit...

Golàs de Villa al "me sacan de mis Casillas", això volia dir abans, eh? Tomaaaaaaaaaaa Tobias... Messiiii, Messiiiiii, Messiiiii...

penyabogarde ha dit...

Ja ha arribat l'hora de la veritat. Escac i mat. Mocador a la mà. Ballesta al braç. Fletxes als dits. L'armada Vilanova ha plantat el campament al bellmig del cementiri de Chamartín. Ja hi tornem a ser. Silenci a la sala...Arriba en Kubala.

Arnau ha dit...

per mi la nova periodista ha aprovat amb nota alta, bona crònica.

Caifàs, animador de sinagogues ha dit...

el madrid deu ser molt dolent doncs si avui ha estat el seu gran moment i davant tenia un barça de circunstàncies això vol dir que naufraguen i salta el mourinho abans dels torrons

MADRIDISTA TRANQUILÍSIMO ha dit...

MIS VACACIONES ME PERMITEN HACER CHORRADAS DE PEROGRULLO.

LA CHORRADA DE ESTA MADRUGADA ES VISITAR ESTA POCILGA PARA LEER UNA ESTUPIDEZ QUE CHIRRÍA POR LOS CUATRO PUNTOS CARDINALES.

MI PRIMERA RESERVA SERÍA LA DE PENSAR QUE SI OS CRITICO ENTRO EN EL JUEGO Y ME METO EN VUESTRO JARDÍN DE RICA MIEL.

ME DEJO DE PERDIGONADAS DE BARATIJA Y SALFUMÁN POTABLE.

¿YA ESTAIS DE LOS NERVIOS?

¿QUÉ DIRÁ VUESTRO QUERIDO Y PESADO MADRIDISTA?

¿VERDAD?

ME SUELTO A LA YUGULAR.
HOY EL MADRID HA MARCADO EL PARTIDO Y HA PUESTO EL FUTBOL. EL BARCELONI-TA SE HA MONTADO EN EL GUIONCETE DE GUARDIOLI-TA PARA IR DE VÍCTIMA CON PORRÓN DE PRETEXTOS DE PRETEMPORADA MUNDIAL.

¡¡¡¡ COMO SI EL REAL MADRID NO HUBIERA TENIDO QUE SALPAR POR LOS MARES PARA COCER UNA PRETEMPORADA PARA ENMARCAR !!!!! ¡¡¡ JODER !!!

HE VISTO UN REALAZO MADRID DE LO MÁS OFENSIVO, EN LA FENOMENAL LÍNEA DEL TRAMO FINAL DE LA LIGA DE LOS 101 GOLES (CIENTO UN GOLES, LO DELETREO POR SI LAS MOSCAS).

EL BARCELONI-TA ME HA CAUSADO UNA LAMENTABLE SENSACIÓN: BRUSCO, TORPE, SIN IDEAS, SUCIO, DESARBOLADO, BAJO UNA CONDESCENDENCIA DEL COLEGIADO PARA CAGARSE, RUDO, ÀSPERO Y INDIGNO DE LUCIR UNA CHAMPIONS SOBRADAMENTE INMERECIDA A TODAS LUCES.

¿LOS GOLES? NO HAY BASE PARA COMPARACIONES. EL GLOBO DE VILLA SALIÓ COMO LA FLAUTA QUE SUENA A ALGUIEN QUE NO ES FLAUTISTA. EL GOL DE MESSI TIRANDO A TROMPICONES Y SIN DEMASIADA ESTÉTICA. LOS GOLES BLANCOS, ARENA DE OTRO COSTAL, MERIDIANOS, TURBADORES Y DE RODILLO...ESAS MANGAS BLANCAS QUE SE MUEVEN COMO ALAS DE CAZA BOMBARDERO Y MOLINOS DE VIENTO GIGANTES DE PARQUE EÓLICO.

LA CRONIQUITA MALA, MALA Y MALA. VUESTRA OFICINISTA NO TECLEA A SU ANTOJO, SE NOTA QUE ES LA VOZ DE SU AMO O COMO DICE EL MALEDUCADO DE GUARDIOLI-TA, DE SU PUTO AMO.

UN PARTIDO QUE DEMUESTRA LO QUE SE DIVISA A LA LEGUA, UN MADRID QUE COME GOLES Y ANUNCIA GOLEADAS Y JUEGO TOTAL, UN BARCELONI-TA BRONCO Y DECADENTE METIDO AL VICTIMISMO Y BUSCANDO PRETEXTOS DE FALTA DE RITMO PARA TAPAR SU IRREVERSIBLE CAIDA EN PICADO.

¿ALGO MÁS CRIATURAS BOGARDAS?

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

si mi amo dice algo más yo digo guau, guau, guau, guau y espero que me encargue un objectivo a morder.

Me interesa el mallorquín, sabe a ensaimada con hueso.


ggguauuuu ggguuauuuuu

¿dónde estas Xisco?

Joan Estruch ha dit...

La parelleta homocanina ens presenta un nou capítol del serial "¿Por qué?. Si no canvien de guió la baixada de la seva audiència serà una ruïna comercial i aniran directament a l'atur sense subsidi (el madridista) i la gossera municipal de Montmeló (el gosset Tobías).

El món està fotut. Ja ho dèia el meu amic de Mollet, en Manel de can Canyes.

Manel Bruña ha dit...

Todavía se oyen los ecos de las quejas de Mourinho sobre los árbitros, la UEFA y todo lo que huela a Barcelona de la temporada pasada. Ayer, esos lamentos pasron a ser alabanzas a un árbitro, Fernando Teixeira Vitienes que se convirtió en el mejor arma del Real Madrid de Mourinho. El cántabro pitaba su primer clásico y demostró que no está preparado para dirigir duelos de esta magnitud. Bueno, desde el punto de vista blanco está más que preparado, de hecho, seguro que ayer más de uno pensó en pedir que siempre arbitrara en el Bernabéu.

Muchos dirán que es un tópico recurrir al árbitro cuando un partido no sale como uno espera. Pero lo que hizo ayer Fernando Teixeira Vitienes fue de escándalo. Permitió el juego duro, violento de los de Mourinho que volvieron a repetir escenas de los clásicos de la Champions. Pepe le hizo una entrada a Alves muy parecida a la de anterior campaña que tanta polémica trajo. En aquella ocasión, vio la amarilla y fue expulsado. Ayer, falta y ni amarilla ni nada. Pero no se quedó ahí la cosa. Ni mucho menos, Marcelo, otro de los protagonistas de la pasada temporada, le dio un pisotón a Messi y le hizo una entrada sin balón a Alexis que tampoco fueron castigadas con tarjeta. Increíble pero cierto, Teixeira Vitienes se destendió completamente de estas acciones, pero sí que mostró una amarilla a Alexis por una mano y otra a Alves por quejarse. Sí, porque es más peligroso, darle al balón con la mano en el centro del campo o pedir justicia que hacer entradas durísimas.

En fin, cosas de un árbitro que le perdonó la expulsión a Khedira. El alemán no vio tarjeta por una patada a Abidal y sí por un agarrón a Iniesta poco después. Si hubiese existido justicia, Khedira tendría que haberse ido a los vestuarios en el minuto 31.

Lo que no pudo evitar Teixiera Vitienes es que el Barça deje encarrilada esta Supercopa. A pesar de todo el juego sucio blanco, el fútbol de los azulgrana acabó por ganar la partida, aunque eso sí, tuvieron que escuchar desde la grada aquello de 'Manos arriba, esto es un atraco'. No eran aficionados del Barça, eran madridistas.

Javier (Mundo Deportivo) ha dit...

Mientras Leo Messi sienta esa furia y esa motivación que en él son ya habituales cada vez que se enfrenta al Real Madrid, especialmente en el Santiago Bernabéu, el FC Barcelona tendrá mucho ganado cuando se enfrente al conjunto blanco. Ayer, el delantero argentino fue fiel a su casi eterna cita con el gol ante Iker Casillas y volvió a batir al portero madridista, que anoche, pese a estar despierto, volvió a sufrir otra pesadilla con Messi como protagonista. Porque otra vez, con la insistencia de la gota malaya, Leo volvió a golpear a Casillas y al Madrid con un gol marca de la casa en que, esquivando las tarascadas de Xabi Alonso, Pepe y Kedhira, volvió a quedarse sólo ante el portero del Madrid y volvió a batirle por bajo como hace casi siempre que lo encara. Porque, eso es indudable, Messi le tiene comida la moral a Casillas, que se descompone cada vez que el crack azulgrana le enfrenta cara a cara.

Leo marcó su gol, el momentáneo 1-2, al filo del descanso. Media hora antes, en un episodio poco habitual en el fútbol, Leo Messi había sido involuntario protagonista por vomitar sobre el césped. Por lo visto, el delantero se sintió algo indispuesto y sólo pudo aliviarse expulsando parte de lo que había comido en la merienda. Pocos espectadores apreciaron la indisposición de Leo Messi, pero las imágenes de la retransmisión de TVE no dejaron lugar a la duda.

En cualquier caso, ese episodio quedó en mera anécdota y lo que realmente perdurará en la historia fue su gol, el que hace once en los catorce partidos en que se ha medido al Madrid. Un Messi que lleva cinco visitas al Bernabéu marcando de forma consecutiva (siete goles) y que ya iguala a Hristo Stoichkov como máximo goleador de la historia del FC Barcelona en la Supercopa de España. Como el búlgaro, Leo suma ya seis 'dianas' en esta competición. Sólo les supera en términos generales el ex madridista Raúl, que marcó siete vistiendo la camiseta blanca. Un registro que el '10' del Barça puede pulverizar, sin ir más lejos, el próximo miércoles cuando, de nuevo, tenga enfrente al Real Madrid y a Iker Casillas, en la vuelta de la Supercopa.

Pero antes de que Leo Messi sacase su furia para golpear de nuevo al equipo de Mourinho, David Villa había sacado un 'bazooka' made in Tuilla para reventar la red de la portería blanca. El tanto del delantero asturiano fue tan espectacular como inesperado y psicológico. Porque Villa, en esa acción suya tan característica, buscó el área entrando de fuera a dentro en la banda izquierda del ataque y, al borde de la misma y con Sergio Ramos delante, se sacó un disparo potente y colocado que, haciendo una curva casi perfecta se convirtió en un obús imparable para Iker Casillas.

La pelota rozó ligeramente en una bota de Ramos, pero eso no quita ni un ápice de mérito a la excelente acción técnica de Villa, un disparo pleno de potencia y colocación que significó el 1-1.

Con este tanto, el internacional español se reencuentra con el gol ante el Madrid. Toda una satisfacción para él dado que en los cuatro duelos consecutivos entre Barça y Real que se vivieron en los meses de abril y mayo Villa no pudo marcarle ni un gol al equipo blanco, al que sí había batido dos veces en el 5-0 de Liga del Camp Nou

Sub-Penya Tobías Karanka ha dit...

karanka show:

en karanka és com el Tobías (la veu del seu amo, ja, ja, ja!!!!!!!)


¿Por qué no sale el entrenador del Real Madrid?

Es una dinámica que utilizamos el año pasado. En Estados Unidos también salí yo. No hay ninguna razón especial.
¿Se va con sabor amargo?

El equipo ha demostrado el nivel de la pretemporada. Estamos muy contentos porque ha sido una secuencia de lo que viene trabajándose durante todo el mes. Nos quedamos con sabor agridulce. El equipo está mejor que el año pasado. Con eso nos quedamos.
¿Ha dejado escapar el Madrid al Barcelona vivo?

El resultado es el que es. Llevamos haciendo toda la pretemporada bien. Queda un partido allí, hay que seguir así.
¿Hablaron en el vestuario?

Hemos hablado sin más. Hemos mejorado respecto al año pasado. Nosotros seguimos trabajando, a lo nuestro.
¿Era una buena oportunidad para doblegar al Barça?

Nos vamos un poco mosqueados. Cuando haces todo lo posible y no consigues el resultado, no te vas satisfecho. Nos vamos a Barcelona con ganas.
¿Siguen con el mismo discurso de que los arbitrajes le perjudican?

El Madrid ha mejorado respecto al año pasado. Las cosas no han cambiado.
¿Usted también ha aprendido a no decir las verdades, como Mourinho?

Si él lo dice es lo que compartimos todos. El que conoce al míster, sabe que no va a cambiar.
¿Está la plantilla cerrada?

La plantilla es la misma, con la misma dinámica de trabajo y luego hay chicos como Morata que llevan un año más de experiencia.
¿Ha cambiado el Madrid su estilo?

El planteamiento que se ha hecho hoy (por ayer) es el que vimos en los últimos partidos de la pretemporada. Los del año pasado se quedaron ahí.
¿Qué dijo Mourinho?

Casi siempre habla con los jugadores. Como siempre. El ambiente está bien y ha sido un gran partido...

Anònim ha dit...

Molt bona la del Tobías Karanka!

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Aquests del Madriz, no tenen res a pelar...
Tot un mes preparant el partit d'ahir i... com sempre... joc violent i grolleries. Son uns buscarraons, rondinaires, ploramiques i mal perdedors.

Només els hi faltava ara la ridícula cacatua aquesta d'en
Callejón sense sortida...
amb un pentinat de gomina ultradretana ¡¡Que ridícul !!! puaffff.
I aquest tipeju d'en sopa sense cabra concentrada (Concentrao) que ràpidament aprèn la lliçó de la barroeria madridista de tots els temps.
Son la mostra de la impotència.

Normalment soc bastant tranquil, però es que quan veig aquesta colla de criminals malcriats i especialment aquest boig energumen d'en PePe ... quan escolto la tergiversació informativa (fins i tot dels cadellets de la Terribes...)donen ganes de deixar la nostra compostura, sortir al camp i fer diana a més d'un blanc.

Sort en tenen que reservo energies per la lluita a les barricades.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Quina llàstima que fa el Karanka-Tobías aquest! Bé, em quedo amb el Tobías! No m'estranya que el Messi vomités, aquell ambient de l'actual Madrid està ple de males vibracions. El Pepe aquest i potser algun altre com el Marcelo haurien d'estar detinguts a la comissaria més propera després d'algunes de les entrades que protagonitzen als duels contra el Barça.

Això del Messi és sobrenatural. Per mi és el millor jugador de la història del futbol, així de clar. El Thiago encara ha de treballar molt per acostar-s'hi!

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

amic Xisco !!! benvingut a la Penya!!! quedes anomenat el nostre representant de la Mallorca Bogardiana i agermanem els aires mariners de Ses Illes amb el nostre estimat Maresme ...

Ja ets dels nostres !!!

Marc ha dit...

una frase inquietant ***** Això serà la fí del món i l'espetec de porc multidimensional que redefinirà la textura de la clau de volta celestial del planeta dels simis en versió estereofònica sunsorrònica sistema Bulldozer Dyango. *****

digne per estudiar

MADRIDISTA SE APEA DE ESTE BLOC ha dit...

YO ESTOY TOTALMENTE HARTO DE USTEDES, SABEN QUE LES DIGO, PUES QUE ME PIRO CASIMIRO Y QUE OS DEN MORCILLA

LO VAMOS A GANAR A LA VUELTA Y SE ACABO.

YO ESTOY HARTO DE TODOS USTEDES Y ME PIRO CASIMIRO PARA NO VOLVER A VERLOS JAMAS DE LOS JAMASES.

QUE OS ZURZE EL PEZ ESPADA DE LA RIA DE BETANZOS

TOBIAS, SALUDA A LA MALA GENTE QUE INSULTA SIEMPRE Y LES DICES ADIOS MUY BUENAS EN EL IDIOMA DE LOS PERROS.

EL PERRO TOBIAS ha dit...

digo guau y me voy donde ordene mi amo guau

Joan Estruch ha dit...

si vostes dos ens han de donar magisteri educatiu millor que marxin amb els seus mocadors de farcells plens de rabia, penaltis, arbitres, por que, pudor i satrapia



jo estic com un peix al cova amb Alexis i la senyora feliu fent metralla

Adeu siau madriles i gosset ha dit...

madriles i gosset falder,
mourinho i tobias karankilla,
tanto monta monta tanto,
sea madriles o sea tobías,
sea mourinho o sea karanka,

així que abandoneu l'olla de cols que vosaltres dos heu escalfat?

sou la repera, gent de tirar la pedra i amagar la maneta.

sou més vistos que el TBO
i esteu més repetits que els segells del Rei.

i vinga a inflar el tema del arbitres, del Villar, de la persecució.

mai haiva existit una paranòia com la que es porta el madridisme, si l'eminent intel·lectual Mourinho i el seu criat, seguint ordres del fakir Pérez, diuen "malditos colegiados", vosaltres a pinyó i sense pensar-ho dos cops: Si Bwanna!

"A sus pies eminencia florentina, usted siempre tienen razón, es dulcem amable, educado, sensible, perfecto, bueno, comedido, leal, safrificado, urbano, humilde, modesto, bellísima persona".

"es cierto don Mourinho, usted es bueno, amable, muy listo, experto en futbol, simpático, enrollado y guapo"

" y usted don Karanka, es puro arrodillarse y obedecer a la muy buena gente que les paga"

Molt bé, madriles i gosset Tobías, aneu a pastar fang de pantà, sou uns incompresos.

Us trobarem a faltar, o no!

Anònim ha dit...

estarem molt bé sense la parella xunga

Frank Fabregas ha dit...

bye bye mister madridista and your dog (hot dog tobias), on the rocks!

i'am Frank Fabregas of Arenys de Mar!

Arnau ha dit...

madrilongo, ja no ens estimes?


trobarem a faltar el teu somriure
trobarem a faltar el guau-guau del teu gos


quin mal t'ha fet un trist empat al bernabeu, si arribeu a perdre. i mira que el barça encara no està fi.

torna torna torna vull la teva veu de mestre i el cantar del gosset fidel que aniaa la mainada

Anònim ha dit...

Jo, Titus Vilabona
Pels meus estimats admiradors bogardistes donaré algunes claus estratègiques i tàctiques per explicar en quin moment de la temporada ens trobem.
L’equip ara mateix està passant de tercera a quarta, situant-se al camp, recordant com s’acarona la pilota, recuperant les amistats que l’estiu havia distanciat, tornant a saber com les gasten els de blanc, els seus capos, els destralers que tenen com a jugadors i els seus seguidors i animals de companyia.
Un cop aquesta fase es compleixi, ja podrem per passar de quarta a cinquena, però serà progressiu i en cinquena no estarem fins a l’octubre. Mentre tant, dos supercopes al sarró. Perquè som així de grans, així de simpàtics, bogardistes de tot cor.
Paraula d'en Titus.

xisco ha dit...

Des de Formentera, on estic uns dies de vacances, vos enviï Salut i força per aquesta nit. Som-hi!!!!! Només queden 90 minuts.

BOGARDE ha dit...

Avís urgent!!! La facció penedesenca del Bogardisme, reclama la re-instauració immediata de l'esperit dels Almogàvers, a fi i efecte de reduir, immobilitzar i ultratjar la figura de la rata portuguesa que s'ha atrevit a intentar eliminar la gran visió del Titus Vilanovenis fotent-li el dit a l'ull al més pur estil barroer!!
Així quedi dit!!!
La costellada estival és nostra!!!!
Bogardisme al poder!!!