PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 10 d’abril del 2010

LES ATROCITATS DE FLORENTINO NO IMPEDEIXEN UN PUNT D'OR A CORNELLÀ...SEGUIM SUMANT: BARÇA TRANKI 3, DEPOR 0 //// BRUTAL MADRIZ 0, CELESTIAL BARÇA 2










FLORENTINO COMPRA LA LLIGA,

ESCALFA LA TERRA

I CONTAMINA L'ESPAI AERI EUROPEU.

CRÒNICA D'UN DOBLE ATEMPTAT

FINANCER I ECOLÒGIC.


Florentino compra la lliga. Els jugadors del RCD ESPAÑOL DE MADRID van rebre una suma incalculable d'euros procedents dels comptes d'en Pérez. La combinació letal entre maletes, maletins, conserves Dani i substàncies al·lucinògenes, sumades a la hipnòsi filibustera que es respirava a la grada del camp de Cornellà, van ser els ingredients necessaris per presenciar el macro-tongo del segle.



Hores després la paella amistosa entre el Madrid i el FC Valencianomadrileny, presidida per la plana major de la trama del Bigotes i del finançament Gurtel, va completar una jornada de regals i impostures. Mai s'ha vist la cosa de tal manera: les tarjetes perdonades a Kameni i Albiol, la tarja psicotròpica a Alves, la follia de l'afició perica, les hòsties i insults dels madridistes de Cornellà, els pericos de TV3, tot!



(imatge de les graderies del camp de batalla del RCD ESPAÑOL de MADRID)

I per si encara no n'hi ha prou, la que ha armat en Pèrez amb l'espai aeri. Florentino subvenciona l'Inter de Milà, felicita Mourinho i anima Eto'o, però destina 500.000 mil·lions d'euros en provocar artificialment una erupció descomunal en un volcà d'Islàndia per tal de torpedinar el tràfic aeri de tot el continent europeu a fí i efecte d'impedir que el Barça pugui arribar a San Siro. Acollonant aquest Pérez. S'ha proposat d'alterar el curs del món per tal de salvar el coll del seu putu projecte mil·lionari. Aquest home no té limits.



La lliga està totalment comprada, era previsible, però ara s'ha superat amb la cancel·lació de 60.000 vols aeris a tota Europa i amb causar una catàstrofe ecològica de grans proporcions. És terrible. Tindrem feina. Molta feina. Tot està comprat, remenat i apanyat.

Total:

Espanyol de Madrid 0, Barça 0

Real Madrid 2, FC València de Madrid 0.



Atenció a les imatges: La Penya Bogarde es despulla i mostra les seves intimitats i la seva importància en el context de la vida associativa de la comarca del Maresme. La nostra Penya és possiblement l'entitat més important de la comarca. A nivell local, sort de la Penya, doncs gràcies a aquesta entitat podem afirmar que Premià de Mar no és un desert cultural i ciutadà.
Heus aquí una ínfima part dels penyistes creuant l'Abbey Road local, a la Nacional II, just davant de l'estació. Aquest memorable pas zebra, a partir d'ara, serà conegut com el Boggey Road.


A la fotografia superior, meravellosa imatge del poble tallant la terrible Nacional II. El Madrid ens va perfecte per combinar l'amor a uns colors i la reivindicació popular més justificada. No a la NII, fora peatges, fora laterals i Visca el FC Barcelona!


Atenció a la foto de dalt. El secretari organitza el tall de la NII. Uniformat amb la samarreta de gala, el nostre secretari observa el poble blaugrana en el precís moment de l'okupació de la maleïda carretera. El Barcelonisme bogardià s'ha convertit en un moviment de masses que dirigeix la vida local i que es compromet amb totes les causes justes. El secretari observa i dirigeixi l'acció amb la saviesa d'un expert activista i d'un noble dirigent esportiu.


A la foto superior queda clar que el president sap baixar del palco i compartir amb la massa social els grans moments. El president no vol fer com els encartonats presidents dels clubs que es tanquen a la llotja, que no criden i que es dediquen a fer exercicis d'absurda diplomàcia. Un bon president ha d'estar al costat del soci. Al costat del poble. Donant la cara.


Ambient d'eufòria en el segon gol del Barça. El Madrid està K.O. El penyistes exultants comparteixen alegries amb ciutadans arribats de tot el món. Destaquem el xicot llatinoamericà de la samarreta groga (l'equipació oficial del Barcelona de Guayaquil). El primer senyor de la dreta és un madridista trist. També paga la pena d'observar el famós piragüista Joan Carles al costat de l'esmentat equatorià i, sense puro a la boca, el gest d'absoluta alegria que mostra el soci Puro Kalikenyo, alçant els braços de felicitat.


CARTA OBERTA A JOAN LAPORTA.

Benvolgut president.

Abans de que vostè deixi la presidència del FC Barcelona, la Penya Barcelonista Winston Bogarde li vol reclamar un 50 % de la fitxa del jugador Pedrito. Nosaltres, només nosaltres, sempre varem confiar amb aquest vailet canari. Les nits de glòria a l'Amistat van portar el nom de Pedrito. El canari és cosa nostra. Ningú crèia en Pedrito. La nostra aposta va ser ferma i ara li reclamem una suma d'euros totalment justificada. Nosaltres som els responsables del fenomen Pedrito. Demanem el que és nostre. El seu gol davant del Deportivo és cosa nostra i prou. La resta de la jornada, 3-0, pur tràmit esperant la golejada a l'equip de Cornellà. I ara, senyor president Laporta, faci el favor de dipositar un xec a nom de Penya Bogarde al compte corrent 34.456.345-003-2456 de la Banca Ambrosiana, sucursal d'Alella.

Atentament.

Presidència i secretaria de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar


DARRERA HORA.

L'exfutbolista Cristiano Ronaldo abandona el Real Madrid i presenta el seu nou disc. La fotografia d'Europa Press mostra la portada del CD. Ronaldo, transformat de dalt a baix, es dedicarà a la canço-protesta i ha declarat a TV3:
"El món necessita uns valors basats en la justicia, la senzillesa i la distribució de la riquesa entre tots els essers humans. És injust que es destinin diners excesius a pagar futbolistes de manera desorbitada. Accepto el nou repte".



Atenció a aquesta imatge.
El Real Madrid encara està desorientat. Quin mareig!



Les nits de terror han tornat als cementiris madrilenys. Observeu la fantasmada de la darrera imatge. Corren mals temps. Terror, por i tristesa generalitzada a la capital de l'antic regne.


PASSI-HO BÉ I PASSI-HO BÉ I MOLTES GRÀCIES!!!!
ADEU REAL MADRID!!!!




CIAO FIORENTINO MIO!




GOOD BYE PIPITA!




ADIEU BENZEMA !



L'ARMA SECRETA DEL FC BARCELONA A MADRID VA SER WINSTON BOGARDE INFILTRAT A L'HOTEL DEL REAL MADRID. TENIM LES PROVES.



UNA INVESTIGACIÓ IMPECABLE DE MAXWELL SMART SUPER AGENT 86. EL NOSTRE AGENT VA FER MOLT BÉ LA FEINA AL CAMP I EN EL CENTRE DEL CONFLICTE. AQUESTA ÉS LA CARA OCULTA DEL MATX.
QUÈ VA PASSAR EN AQUELL HOTEL?
LA RESPOSTA LA TENIM NOSALTRES.



ENCARA BUSQUEN LA PRIMERA PILOTA

ENCARA BUSQUEN LA SEGONA PILOTA


EL REAL MADRID CONVERTIT EN UN CADÀVER, SURT A PASSEJAR I ESCOLTA LA C.O.P.E PER PODER COMPROBAR QUE TOT EL QUE ESTÀ SUCCEINT ÉS CERT I IRREVERSIBLE. EL MADRID ÉS MATERIAL DE CEMENTIRI. ELLS SOLETS S'HO HAN BUSCAT I L'ENTERRADOR TÉ UN NOM (I EL SAP TOTHOM): BARÇA, BARÇA, BARÇA!


OBSERVEU FIXAMENT AQUESTES FOTOGRAFIES ARTICULADES I ANIMADES. HEUS AQUÍ LES IMATGES DEL FUNERAL BLANC DE 2010. UN ESDEVENIMENT LUCTUÓS. UN DOCUMENTAL DE PRIMERA CLASSE DEL PERIODISME ESPORTIU I DE L'ARXIVÍSTICA FUNERÀRIA MÉS AGOSARADA. MIREU...I NO PERDEU DETALL !

Anem directes al centre de l'univers. El BARÇA és un epifenomen fulgurant que perdura en els registres incandescents de les coordenades més remotes de l'espai-temps. Anys i anys d'investigació sense trobar l'orígen del cosmos, l'orígen de la vida, els forats negres, els esclats de les constel·lacions i, vés per on, que tot estava condensat en una forma de vida superlativa anomenada FC BARCELONA. És així i no s'hi pot fer més.

Vist el que acabem d'escriure, francament, posar-se a parlar de futbol és un exercici infantil. Però ho farem. El Cosmobarça ha derrotat enèssimament a un vulgar xapapote llefiscós conegut per Real Madrid. Aquest sparring de pa sucat amb oli ha volgut fer mal. Molt mal. Però els genis del Cosmobarça estan fets de fibres parasensorials i estan a prova de malifetes.


El Brutal Madrid ha mostrat un catàleg infecte de patades, cops, punxades, insults, empentes i garrotades amb el suport del col·legiat. Els paràmetres habituals s'han produït: Violència, males maneres, xul·leria i poca cosa més.


La nau ha estat pilotada per el gran Henry des de la seva catifa voladora planant damunt la gespa sense gastar energies. Guardiola ha fet de bon gestor. Pedrito ha estat el colossal Pedrito dels grans moments. Messi com sempre ha estat massa. Valdés és el coronel de les porteries.


Maxwell ha fet el seu "pluriempleo" detectivesc i lateral. I la resta han fet el que correspon als Deus. En quan al Madrid, parlem-ne! El madridet segueix l'agonia dels peixos sense aigua. Florentino ha perdut el transmutador que va crear i finançar per tal de fer veure que el seu club existia. Els calers perduts li retornen als morros en forma de jugadors emigrats a Alemanya (Robben) i Itàla (Sneijder.)


Ronaldo és un trist grapat de laca i fixador amb cos de Madelman. Kakà ja no hi és. Pipita és això: una pipa petita (l'esclòvia de la pipeta tirada a terra per un infantó del carrer). Què més dir? La tarda començava amb una nova golejada al Madrid en un matx intrascendent de futbol manual ("baloncesto") que, francament, no sabem ni com es juga però que ben mirat fa patxoca i gràcia. La tarda premianenca ha vist el desplaçament de la Penya Bogarde a un dels bars més estratosfèrics de la freakilàndia local. Els penyistes han fet el seu passi per la Nacional II i, emulant The Beatles, han desfilat en fila india imitant la portada d'Abbey Road.


Cerveses, amor, olivetes, bufandes del blaugrana West Ham United, canalla, grans i petits, plaer, cançons de La Trinca i com a "colofón" la cantada unànime del "Passi-ho bé, passi-ho bé i moltes gràcies" dedicat als seguidors més responsables del Real Madrid que, abatuts, abandonaven les grades del Bernabeu.


Tanquem crònica amb una referència al NOSTRE nou estadi SANTIAGO BERNABEU. Aquest entranyable colisseu passa a ser el nostre camp i ben aviat hi anirem per jugar SENSE EL MADRID. Però això ja és una altra història i, com diu Guardiola, ara toca gaudir del dia a dia i pensar en el proper partit.

Bones festes a tots i tornem-hi!


55 comentaris:

Lo Pipita ha dit...

Jo vos hauria felicitat per elegàncoa però com que veig que el que foteu és insultar vos dedico un pefffff i un visca Inter de Milà.

KaliKenyo ha dit...

Una crònica memorable.
Un escrit quasi perfecte (deixem la perfecció total per el Barça).
Un gran escrit.
¡Felicitats!

Sr. Pipita: dir les veritats no es insultar. La seva intenció de felicitar ja està be, però vosté oblida el seus propis insults vuits de contingut, i aquests sí, plens de falsetats, com els dels mitjans més casposos que tergiversen la veritat.

Joan Estruch ha dit...

felicito la penya per superar el propi barça amb aquesta obra d'art del blog que feu

MADRIDISTA 7 PARTIDOS ESPERA ha dit...

SE ME ANTOJA UN FOROFISMO CUTRE POR VUESTRO LADO. ME PARECE QUE PUEDO ESCRIBIR VARIAS COSAS SOBRE LO DE AYER:

PRIMERA COSA: PARTIDO TOSCO CON UN BUEN PLANTEAMIENTO DE PELLEGRINI QUE SIPO AMARRAR EL CENTRO DEL CAMPO DEL BARCELONI-TA PARA QUE ESTE NO LUCIERA SU ABURRIDO RONDO.

SEGUNDA COSA: EL DESTELLO DE MESSI ES POCO SI PENSAMOS EN LA PROPAGANDA QUE HEMOS AGUANTADO ESTA SEMANA. PREGUNTO PUES ¿DÓNDE ESTÁ EL HAT TRICK?

TERCERA COSA: PODÍA GANAR CUALQUIERA DE LOS DOS CONTENDIENTES. GANÓ BARCELONI-TA PERO POR PELOS. MÁS OCASIONES BLANCAS SIN DUDA ALGUNA.

CUARTA COSA: ME MOLESTA EL FOROFISMO Y DE ESO EL BARCELONI-TA SABE UN RATO LARGO. EL MADRID TUVO SUS GENIALIDADES ANTE PUERTA PESE A VALDÉS QUE SIN DUDA ES UN BUEN GUARDAMETA EN RELACIÓN A IKER. EL IKER ES ARENA DE OTRO COSTAL.

QUINTA COSA: ME PARECE JUSTO QUE ALGUIEN SALGA GANADOR PERO ME PREGUNTO DE MANERA PAUSADA SI MERECE LA PENA MEZCLAR LA POLITICA CON EL DEPORTE. EL REAL MADRID LUCHÓ SIN CESAR Y PUSO LAS MEJORES OCASIONES, DESTAPÓ EL TARRO DE LAS ESENCIAS EN LA VELOCIDAD DE ALBIOL INTERCAMBIANDO PASILLOS CON CRISTIANO ALGO DESASISTIDO. TAL VEZ CON KAKÁ SE PODRÍA VISLUMBRAR UNA FLUIDEZ DE ESPACIOS.

SEXTA COSA: SIETE JORNADAS ES UN MUNDO. EL BARCELONI-TA TIENE UN RETO JODIDO ANTE EL DEPORTIVO Y EL PARTIDO ANTE EL ESPAÑOL SE PONE DE ALTO INTERÉS. EN ESTOS DOS PARTIDOS PERERÁ DOS O TRES PUNTOS. ME ATREVO A PRONOSTICAR UN EMPATE ANTE AMBOS RIVALES BLANQUIAZULES. LA LIGA ESTÁ ABIERTA.

SÉPTIMA COSA: EL TEMA EUROPEO ESTÁ COMPLICADO PARA EL BARCELONI-TA PUES EL INTER DE MILÁN NO ES PAN COMIDO. MOURINHO CONOCE AL DEDILLO EL BARCELONI-TA Y PASARÁ A LA OFENSIVA, NI QUE DECIR TIENE QUE ETO'O TIENE TODOS LOS NÚMEROS PARA DICTAR SENTENCIA CON SU GATILLO GOLEADOR.

OCTAVA COSA: ME PARECE QUE EL BLOG SE ESTÁ DEGRADANDO, DEL HUMOR INGENIOSO OS ESTAIS PASANDO A LA COSA FACILONGA Y HORTERA. LO DEL ESQUELETO SOLO PUEDE HACER REIR A UN CRETINO O A UN SEPULTURERO EN BERMUDAS.

NOVENA COSA: ACONSEJO RELAX. PODES TENER UN MOURINHODISGUSTO O UN COLAPSOETO'O. Y DEL SUSTO OS PASA POR ENCIMA EL CONJUNTO DE POCHETINO.

A VER QUIEN RIE ÚLTIMO. ME DESPIDO CON LA MÁXIMA PRUDENCIA DESPUÉS DE REVISAR POR LA TEVISIÓN UN PARTIDO REGULAR DEL REAL MADRID ANTE UN TORPE CENTRO DEL CAMPO DEL BARCELONI-TA Y ANTE UN MESSI QUE NO FUE LO QUE SE ANUNCIABA.

¿POR QUÉ SERÁ QUE MESSI NO MARCA CUATRO AL MADRID NI EFECTUA UN HAT TRICK ANTE EL CUADRO DE PELLEGRINI?

¿QUÉ PASA MESSI?

Óptica Cutret ha dit...

Hey Madridista, veig que l'esperança és el darrer que es perd...
Noi potser que comencis a treure't les palletes que portes als ulls, que més que palletes son vigues..
Deus tenir una conjuntivitis de campionat.

SECRETARI 0-2 ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA !!! GENIAL!!! el madridi-ta està que se surt tot solet, a veure quan fas un blog i ens pases l'adreça que ja en tenim ganes , aquestes "nueve cosas" que has escrit no tenen preu !!!.

Mejuto ha dit...

Hola bogardistas!
Supongo que disfrutasteis ayer con mi arbitraje. Sinceramente fue uno de los más imparciales. Creo que no teneis nada que decir al respecto. Espero y deseo que una vez finalizada mi carrera profesional sea propuesto para ser el nuevo Presidente de Honor del Real Madrid.
Un saludo culés y hala madrid

SECRETARI ARBITRAL ha dit...

!!! el jugador número 12 del madrit !!!

(però ni així son capaços de guanyar ...)

asturies PUXA ha dit...

abraçades amb sidra
visca el barça
molinón
quini
cabrales
luis enrique
abelardo
puxa asturies
barçaaaaaaaaaaaaaa

Desde Xile con Amor ha dit...

Amigo Pellegrini, vuelvete para Chile, que en Madrid nunca te han valorado, vale la pena un año en blanco en tu inmaculada carrera. Colo-Colo no levanta cabeza y hemos pensado en tí para tirar del carro, también hemos pensado que aportes el 75% del finiquito que te tendrá que pagar Don Floren para la reconstrucción de alguna comuna destruida por el terremoto.
Nosotros te queremos y ellos no.
Vuelve a casa y si es antes de Navidad, mejor.

P.D.
Grácias Barça por abrir las puertas del Bernabeu para que nuestro estimado Manuel pueda escapar de las garras del Madridismo casposo y derrochador.

MADRIDISTA EDUCADO ha dit...

INSULTAR ES DE POCA HOMBRÍA

Lo Pipita ha dit...

lo que veig és que us va salvar lo puto bogarde enverinant jugadors del Real a l'hotel.

Joc brut.

però queden set partits i l'espanyol os fotrà.

Mourinho i eto'o vos faran un set.

ejem, que encara guanyarà la lliga el Real sense apretar.

lo Pipita avisa.

Joan ha dit...

Llançà / joan diu:

els bons moments em fan tornar a visitar-vos, germans que som.
sou Collunuts

penyabogarde ha dit...

En Bogarde ha estat la clau màgica, excepcional document del diari SPORT amb l'informe del detectiu Maxwell Smart.

MADRIDISTA CON TENEDOR ha dit...

OS ESTÁ QUEDANDO UNA PÁGINA WEB DE LO MÁS INFANTIL Y CHORRA QUE UNO PUEDE IMAGINAR.

HACE UN CIERTO TIEMPO QUE NO OS HABLO DE GASTRONOMÍA.

LO MÍO CON LA PITANZA VA EN SERIO.
CAMARONES, BERBERECHOS, PAPAS BRAVAS AL AJILLO SEVILLANO, ACEITUNAS GRANDES COMO UNA BOLA DE PETANCA, FINO CRISTALINO, ANCHOAS DEL SUR, MEJILLONES DEL ABUELO ROMÁN, ANGULAS DEL GUADALETE, PINCHOS A LA JIENENSE, ALMENDRAS SALADAS DE CÓRDOBA Y CENTOLLO DE ALMERÍA.


PERO VOSOTROS NO PODEIS COMER NADA DE ESTO YA QUE VUESTROS INFANTILES DIBUJITOS OS DELATAN COMO LO QUE SOIS:

UNA PANDILLA DE MENORES DE EDAD

Llopdelblues ha dit...

Potser l'Inter pugui eliminar al Barça a semifinals, però crec que es tot un exit que el nostre equip hagi estat a semifinals quatre vegades en els cinc ultims anys, no com uns altres que no passen de vuitens des de fa la tira d'anys.
Potser no va ser el millor partit del Messi, pero es que el Cristiano ni la va tocar.

penyabogarde ha dit...

hola Llop de Blues, ets molt benvingut a aquest blog festiu i pluscuanperfecte com la vida més absoluta que no és altra cosa que l'univers culé on viuen els Deus i les Deeses més grans del món més mundial de l'univers més universalt i així de collonut fins sempre!

Xuang Xino Xano fins l'infinit ha dit...

Ho vaig dir al anterior post i ho repeteixo.
Humilitat madridista, humilitat lo pichita, et repeteixes constantment i mai l'encertes.
Humilitat i humiliats sortireu del Bernabé.
Aquest Barça és la Bíblia, el Coràn, el llibre roig de Mào i l'hòstia consagrada, i com deia Ben-Hur, t'equivoques Mesala.

MADRIDISTA NO SE RINDE ha dit...

SE HUELE LA BOMBONERA DE CORNELLÁ VESTIDA DE BLANCO PARA MACHACAR AL BARCELONI-TA...PERO OJO AL DEPOR...
A VER, A VER, QUIÉN SERÀ EL LIDER CUANDO CULMINE LA JORNADA LIGUERA DEL FIN DE SEMANA


DENTADURAS A TODO GAS
ESTAIS DE LOS NERVIOS

CREK CREK CREK CREK CREK

penyabogarde ha dit...

ja tens profiden per la caries, madriles?

Marc ha dit...

acollonant amics, acollonant del tot, magistral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cooperativista vol carn de bou ha dit...

espero que no canvieu ràpidament el post i que pugui estar molt dies perquè és digne del premi nobel de literatura i del premi nobel de fofografia

etzibamaletes ha dit...

preció preciós preciós

MADRIDISTA QUIERE SIESTA, COÑO ha dit...

PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO

PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO
PONCHE CABALLERO

penyabogarde ha dit...

home, madridista, jo de tú prendria
AROMES DE MONTSERRAT
AROMES DE NONTSERRAT
i ho pots escriure 1.000.000 de vegades i en majúscules

Marc ha dit...

Jo al madriles li recomano coses més bones per poder passar les penes:

BICARBONATO
TRICARBONATO
POLICARBONATO
MEGACARBONATO
ULTRACARBONATO
SUPRACARBONATO

i el culet treurà a caca.

Joan Estruch ha dit...

al madrilongo li diria que desprès de prendre la sobredosi de Ponche Caballero estaria bé que es fotés un bidó de llexiu Conill

Joan ha dit...

i si li donem una sacarina xina?
coneixeu la sacarina xina?
per si no ho sabeu, la sacarina xina és un projectil groc de tamany d'un pebrot estil zepel·lí que es posa al culet amb polvos talco i es disolt amb a dins, provoca eufòria i posa la pell groga com la d'un mandarín. A més la sacarina xina es pot barrejar amb Ponche Caballero i causa una floració de cactus dins del NAS, provocant l'efecte Pere Botero.

Josep H ha dit...

una tònica SUEPS i a fer el rotet madrixungui

Anònim ha dit...

Espanyol!

Lo Pipita ha dit...

L'Espanyol vos fotrà i fort

silenci

Lo saturat de tanta pipa ha dit...

Hola esperpentic Pipita:

ets un fracassat com el teu tocàio Lo Cartanyà que no es va menjar un rosco a la TV3 amb la seva xunga sèrie. Serà per això que Lo Caranyà i Lo Pipita compartiu fracasos i l'article "Lo".

Apa, que la boira de l'Urgell et faci perdre a tú, a la teva pipa i al teu madridisme pesat i "empipat"

I pensar que ets de la Terra Ferma !!!!
Quin saldo, quina mandra i quanta tonteria portes entre mans, Lo Pallissa.

Lo saturat de tanta pipa ha dit...

Lo Cartanyà i Lo Pipita : dos fracassats a la tele, un mal actor i un madridista despistat.

MADRIDISTA CONVENCIDO ha dit...

OS TENEMOS AGARRAOS POR EL RABO, A TRES PUNTOS Y CON EL ESPAÑOL AL ACECHO,


JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJA
AJAJAJAJ

JAJAJAJAJAJA


EL HAZMEREIR QUE HABRÁ CON EL ADELANTO A QUINCE DÍAS ...

PRONTO VOLVEMOS A TENER RETROVISOR


JOJOJOJOJO

KaliKenyo ha dit...

Sr. Madridista... i Sr. Pipita
mira que dependre d'un filial per sommiar amb la lliga...
Penós i lamentable.

Mentrestant nosaltres a disfrutar i vosaltres a patir i a enfonsr-vos al fang.

Lo Pipita ha dit...

Vos empassareu els gols de circ un rera l'altre fins la punta del culet culerot que teniu.
El Madrid pot guanyar la lliga i no perderà cap partit mentres que el vostro Barça punxarà amb l'Espanyol i no podrà amb el Sevilla o el Villareal i ai l'eto'o que vos foradarà la xarxa dos vegades a san siro i una al nou camp i vosaltros en blanc i a zero.
I mira que mira com al final només el Madrid serà que tingui un titol al sarronet.
i es despedeix amb educació, aquest servidor que aguanta tots els vostres insults i vos diu. Adeu adeu.

matxucats quedeu ben aviat. Lo Pipita avisa amb educació

fan de florentino ha dit...

conclusió: em declaro fan de Florentino ja que és perfecte per el Barça

què serà que madridistes i espanyolistes van agafats de la maneta a tot arreu, i amb el València ben agafadet del llacet?

aquesta suma de caspa, patriotisme espanyol, odi, enveja, anti-futbol, maletins, cope, losantos, florentino, aguiluchos i banderes de l'estanc.

una sola cosa els uneix: anar contra el fc barcelona i poca cosa més.

lo pipita és un exemple del que no sap quin peu calça o de que la boira del Segre li tanca els ulls i no li deixa respirar ni quatre gotes d'amor.

el derby només ñés derby per l'espanyol, el bará té altres fites, però si insisteixen...

kameni, albiol perdonats...
maletins i maletins dels més grans.

a veure quan diner desenbutzacarà Pèrez.
Avui anuncien que ofereixen 101 mil·lions al Manchester per Roney, ja veueu com la mamella raja i raja i passi el que passi el madrid dissimula el seu deliri dient que la culpa és del pobre Pellegrini.

ojalà segueixi Florentino molts anys, ens porta sort i no para de gastar (en villaratos, arbitres, galactics i xuleries).

em declaro fan de Florentino, és perfecte per el Barça.

MADRIDISTA SE PARTE DE RISA ha dit...

RIDICULO CULEROTE EN CORNELLÀ
EL ESPAÑOL BORRA EL BARCELONI-TA DEL MAPA
EL MADRID SE PONE A HUEVO.

ME PERMITEN UNA PALABRA:

ALIRÓN
ALIRÓN
ALIRÓN

JAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJA
JO
JO
JE
JI
JA JU JE JI JO


ALIRÓN
ALIRÓN


ADIOS MUCHACHOS
EL MADRID SE VA A LLEVAR LA LIGA DE CALLE

EN DOS SEMANITAS YA ESTAMOS EN LO ALTO Y LO MEJOR DE TODO ES LO DEL INTER QUE OS MACHACARÁ CON MOURINHO Y ETO'O BAILANDO SOBRE VUESTRA DEFECACIÓN

PREPOTENTES SOIS
ME PARTO DE RISA

EL BALANCE ESTÁ CANTADO:

CERO TITULOS PARA BARCELONI-TA
CERO CERO CERO

GUINDILLA
AZUFRE
LENTEJA
TORPEDO
MANTA
SOFLAMA
ESTADIO
COLMENA
LAGARTO


LAGARTO LAGARTO LAGARTO

SOY MÁS FELIZ QUE LOLA Y EL NIÑO DE LA COLA

JAJAJAJAJAJA

LAGARTO
LAGARTO
LAGARTO



LAGARTO

LA-GAR-TO
LAAAAAAAAA
GAAAAAAAAARRRRRRR
TOOOOOOOOOOO

EL LAGARTO ESTÁ DE POSTÍN


LAGARTO
LAGARTO

MADRIDISTA DICE ¿DÓNDE ESTAIS? ha dit...

LA VIDA ES ASÍ DE CRUEL Y EL BARCELONI-TA SE IRÁ DE LA TEMPORADA SIN TÍTULOS

LAGARTO LAGARTO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO BALAUSTRADA CON GATO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO BALAUSTRADA CON GATO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO BALAUSTRADA CON GATO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO LAGARTO
LAGARTO BALAUSTRADA CON GATO

LA-GAR-TO Y BA-US-TRA-DA CON GA-TO

ESPANYOL BUENA GENTE
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ

Y VOSOTROS SIN DAR LA CARA

COBARDES
GALLINAS
NIÑOS DE LA ASPIRINA

COMO CANTABA MI ABUELA


PUES HOY BOQUERONAZOS CON FINO
A VUESTRA SALUD...

JA JA JA
LEO EL PERIÓDICO Y ME SALE QUE OS CORTAN
EL TRÁNSITO AÉREO

JAJAJAJA


A MILAN EN CARRO

JAJAJAJAJAJA


ETO'O JE VOUS APPELLE ETO'O
ETO'O SUPER

MOU MOU MOU MOU MOURINHO


LAGARTO LAGARTO

MADRIDISTA ESPERA RESPUESTA ha dit...

LAGARTO LAGARTO

¿NO RESPIRAIS? MADRIDISTA SÍ ha dit...

NUEVO INTENTO.


¿ VAIS A DAR LA CARA ?

JAJAJA


ESTAIS DE CALZONCILLOS MOJADOS

O

QUIZÁS.... ¿ ESTAIS ETO'O JIÑADOS?

QUIZÁS.... ¿ ESTAIS MOURINHO ACOJONADETES ?


QUIZÁS.... ¿ ESTAIS DE SÍNDROME ESPANYOL ?


POR FIN SE VIÓ EL MONTAJE PERIODISTICO DE UN
BARCELONI-TA RAMPLÓN Y RENQUEANTE ANTE UN MODESTO CLUB COMO EL ESPAÑOL


EL BARCELONI-TA ES UN CASTILLO DE NAIPES Y EL SOLO ALIENTO DEL MADRID A UN TRISTE PUNTITO DE DIFERENCIA OS ESTÁ MAREANDO


Y LA PREPOTENCIA DEL CHULO GUARDIOLA SE HA DISUELTO COMO UN AZUCARILLO EN UN VASO DE AGUA


Y LAPORTI-TA ME PREGUNTÓ... ¿ HA DORMIDO ESTA NOCHE ?


ESTO ES UN CASTIGO EJEMPLAR POR VUESTRA CHULERÍA, PREPOTENCIA, POR MANIPULAR LA TELEVISIÓN, POR PAGAR PERIODISTAS, POR CREAR IMAGEN DE ALGO QUE ES UN ESPEJISMO.


LLEGA LA HORA DE LA VERDAD.

LA LIGA BLANCA
LA CHAMPIONS DEL INTER


TOTAL: CERO TÍTULOS PARA VOSOTROS
LIGA BLANCA


LAGARTO LAGARTO

A VER SI DAIS LA CARA QUE YA TENGO GANAS DE VER COMO EXPLICAIS EL DESASTRE DE CORNELLÁ

LAGARTO LAGARTO

MÁS QUE NUNCA:

LAGARTO LAGARTO
BALAUSTRADA CON GATO

Mirèia T. ha dit...

Madridista,

ets un maleducat.

també ets un feixista. Saps per què ets un feixista?

doncs els feixistes quan fan bromes entre ells utilitzen l'expressió "lagarto lagarto".

Igual et penses que aquest blog només el llegeixen quatre gats?

et faig saber que jo el miro una vegada a la setmana des que vaig trobar la seva adreça al portal de maresme.noticies quan es fa fer el nomenament dels blogs de la comarca.

En fa gràcia el blog i vinc a vegades.


Ara adverteixo i aviso de manera seriosa de que el dit "madridista" fins ara era un graciós però ara en veure el "lagarto lagarto", la cosa està diferent.

Per si vostès no ho saben, aquest madridista és i parla com un feixista.

Mirèia T.

anti-luís garcía "l'home-odi" ha dit...

Jo a la meva manera vaig a dir la meva, no entraré en el que diu la Mirèia perquè és molt important i pot trastocar al personal afectat.

Jo vaig veure com l'Espanyol és una equip mediocre totalment mentalitzat per fer molt mal sense jugar a futbol. Els de l'Espanyol, seguidors i jugafors, són possiblement l'únic cas mundial d'aquip que no juga per cap objectiu propi, només pensa en derrotar el Barça i en acomplir les ordres del seu club propietari que és el real madrid. Possiblement hi ha un altre equip que s'assembla a l'espanyol i és el València.

Curiosament les maletes de florentino han fet l'eix transversal valència-cornellà.

patades, males maneres, luís garcía (l'home de l'odi).

moreneta express ha dit...

Luís García és l'home-odi

KaliKenyo ha dit...

QUINA FARSA!!!!!

He vist 10 minuts del Madris València, el segon gol.
NI UNA FALTA !! El Madrid jugant contra uns escolanets.
Ahir no pasaba ni 2 minuts que ja tenies la patadeta del filial del Madrid.
El València una titella, sense sang ni ganes. l'Espanyol, com uns militars feixistes a tota hostia pura i dura antiesportiva.

UNA FARSA!!! TOTS A FACILITAR LA VICTORIA BLANCA.

I per més INRI avui han tancat els aeroports perque el Barça no pogués anar amb avió a Milà. Tan sols han reobert l'espai aeri quan els nostres herois havien ja decidit marxar amb autocar.

TOT PLEGAT UNA GRAN FARSA.

Però, malgrat tot som 1 punt per damunt i tenim opcions a la xampinyons.

MADRIDISTA A PLENO PULMÓN ha dit...

OEOEOEOE OEOEOEOEO
LAGARTO LAGARTO
CAMPEONES

SEÑORITA MIREIA:
SI NO RETRACTA DE LOS INSULTOS,
LA LLEVO ANTE LOS TRIBUNALES CON
CONSECUENCIAS PUNITIVAS

PERO, AHORA NO, AHORA SOLO PUEDO DECIR:

OEOEOEOEOEOE
OEOEOEOEOEOE
CAMPEONES

CAMPEONES
CAMPEONES

RABIA RABIÑA PARA CALIQUEÑO MAL PERDEDOR
QUE VE LA PAJA EN EL OJO AJENO

Y EL MARTES: ETO'O COMME S'APPELLE ETO'O
GOL
GOL
GOL

Y EL MADRID CAMPEÓN DE LIGA

LAGARTO
LAGARTO
BALAUSTRADA SIN GATO

Anònim ha dit...

florentino i dani amanyen la lliga

KaliKenyo ha dit...

Eiii Madridista...Si portes la Mireia als tribunals, pasaràn 3 anys i encara no hi haurà sentència. Aleshores ja no tidrà sentit perquè el Bernabeu de "tus amores" serà una plaça de braus...

La premsa d'avui:
"L’equip de Pellegrini va guanyar contra un rival que a penes va oferir resistència"

FARSA!!!I TONGO!!!

I no és "rabia rabiña" és rabia "RAPINYA",
la colla de RAPINYAIRES que us heu conxorxat per fer-nos la guitza...

però senyor, ¡¡si encara aneu segons!! malgrat tots els maletins i caspa mediàtica que li foteu al tema!!!
Per cert, ¿contra quí jugueu a la xampinyons??

Lo Pipita ha dit...

Lo Pipita que soc jo està emprenyat amb la mala manera de dir les coese d'aquest blog mentider.

Lo Pipita que soc jo m'estic frotant les mans de molta alegria per verue que la lliga serà del Real.

Lo Pipita diu clar que soc dels convençuts de que ningú axuda el madrid


però jo no soc del lagarto lagarto,
soc català, republicà i madridista sense por del que diran els dictadors del barça i de la televisió tv3

Joan Balcells ha dit...

Jo crec que està tot comprat i que aquesta lliga portarà tongo. Les patades del madrid i de l'espanyol no es penalitzen. les tarjetes del madrid i de l'espanyol es perdonen i les insignicancies de l'Alves es castiguen.

està més clar que l'aigua

Marta ha dit...

només faltava aquesta del volcà d'islàndia eruptat per flornetino i tota per impedir un viatge a Milà.

SECRETARI SEMIFINALISTA ha dit...

et veig molt nerviós i alterat xavalet madridita i ja saps que no et convé per la teva salut, en el fons ja saps que ens acostem al bernabeu i això per tu i tots els madridites serà insuportable, de moment us hem portat l'Orelluda de l'any passat perquè us la mireu una estoneta , us la deixem veure fins el 22 de maig, després vindrem i ens l'emportarem cap a casa nostra que ja se sap que les copes, a Madrid es rovellen. tot això ho podràs veure per la tele.

nosaltres a jugar una nova semifinal de Champions i a un punt per sobre a la LLiga , que més volem ?

que dormis bé xavalet ...

MADRIDISTA EL LA GLORIA ha dit...

ESTAIS BORRADOS DE LA LIGA Y NERVIOSOS
ESTAIS CASI FUERA DE CHAMPIONS POR ETO'O
Y ME VIENE USTED CON LA MONSERGA DE PUNTITO.

ME PARECE QUE VAIS A SUFRIR CON EL JEREZ EL DOMINGO PUES LA MORAL OS CAERÁ ANTE MOURINHO

POR CIERTO DE FACHA NADA DE NADA Y REPITO
LAGARTO LAGARTO
BALAUSTRADA CON GATO

Aleta de Tauró menja perico ha dit...

llangardaix llangardaix el barça guanyarà!

Gómez ha dit...

predicció.

el barça guanya la lliga
el barça guanya la champions
el madrid es queda més blanc que la samarreta

l'espanyol baixa a segona divisió perdent dps partits