PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 1 d’abril de 2010

ELS NENS DE LA MASIA 4 - ELS CADELLS DE LLEÓ 1

NOVA VICTÒRIA DEL BARÇA I AQUESTA VEGADA GRÀCIES A LES GENIALITATS DELS NENS DE LA CASA, JEFREN, BOJAN I MESSI, UNS PETITS DIABLES AMB LA PILOTA QUE TANTES HORES S'HAN PASSAT PELS CARRERS, AL PATI DEL COL.LEGI,


TRENCANT VIDRES D'ALGUN APARADOR O, SIMPLEMENT, IMITANT ALS SEUS IDOLS FENT EQUILIBRIS IMPOSIBLES AMB LA PILOTA. LA PENYA BOGARDE ELS VOL DEDICAR AQUESTES IMATGES .!!! SOM ELS LÍDERS INDISCUTIBLES !!!
----------------

THE GUNNERS 2 - ZLATAN BOND 2

L'AGENT DELS SERVEIS SECRETS DEL BARÇA ZLATAN ABBA 007 NO TÉ RIVAL TOT I ELS INTENTS DE LA IN TEL.LIGÈNCIA BRITÀNICA (MI6) D'ABATRE EL BARÇA A CANONADES. LA LLUITA HA ESTAT FEROTGE AMB BAIXES PER AMBDUES BANDES (PUYOL, PIQUÉ,CESC ,ARSHAVIN I GALLAS).

SEGONS INFORMACIONS D'ÚLTIMA HORA ELS AGENTS PUYOL I PIQUÉ NO PODRAN PARTICIPAR A LA PROPERA MISSIÓ , PERÒ ESTARAN A PUNT LES PROPERES SETMANES PER AJUDAR A L'AGENT ABBA 007 .

SEGUIREM INFORMANT ...

DARRERA HORA

LA SECCIÓ BLAUGRANA DE FUTBOL MANUAL SEGUEIX AMARGANT L'EXISTÈNCIA AL MADRIT I AVUI ELS HEM FOTUT 84 GOLS !!!
!!! A DISFRUTAR DE LES VACANCES !!!

14 comentaris:

KaliKenyo ha dit...

El futbol manual:
un altre projecte millionari d'en Florentí-no que agafa les maletes del ridícul.

El Barça , fidel a la setmana santa, perdona la vida als gunners.

I com no, els nostres nens, la cantera, domestiquen lleons.
El millor de tot es això: disfrutar de la cantera, nois de casa.

MADRIDISTA DE UN TRANQUILO TOTAL ha dit...

PUES QUE OS VOY A DECIR
EL BARCELONI-TA NO HA GANADO NINGÍN TÌTULETE Y YAYA JUGUETE TE DIRÉ

NINGÚN TITULETE PARA EL BARCELONI-TA

QUIÉN
LIDERA LA COSA COÑO?

EL BALANCE ES DE COJONES O ¿NO?

HABLAREMOS MUCHO Y LARGO Y TENDIDO

"Tati-Pagès-Soulbizarre" ha dit...

madridista, ets com una gota malaia, però espera, espera, que dimarts no estareu a la champions i dissabte IKEA obrirà una sucursal al Bernabeu, actuarà ABBA i la cosa promet festa a La Lió.
Ahhh!!!!!! quina meravella de vacances, tot va sobre rodes!

Anònim ha dit...

madriles toca callar

boca llarga com un pa torrat ha dit...

madriles toca callar

presidència tècnica ha dit...

kalikenyp, aquest blog està perfectament habilitat per escriure comentaris, només has de fer el acabo de fer: clico a "nom/url" i poso el meu nom a "nom", i feina feta

PRESIDÈNCIA A SECRETARI ha dit...

presidència felicita al secretari per les seva tasca com a president en funcions de setmana santa. Senyor Enric Belucci, espero que sigueu molt feliç en companyia de la dama italiana que li ha estat concedida en senyal de la seva competència.

"Tati-Pagès-Soulbizarre" ha dit...

No podem passar per alt un detall:
en el darrer programa del diumenge, el madridista PICHI ALONSO va lluir el nou look amb els cabells tenyits, ja no és el que era!!!!

Xuang a President ha dit...

Companys, companyes estic amb la grip, i avui espero un gran antibiòtic barça que en recuperi per disfrutar d'aquests dies de joïa.

PRESIDÈNCIA A XUANG ha dit...

amic Xuang, encara ets a temps de baixar la temperatura gripal i reviscolar la febrada blaugrana a base d'anticosos blancs de llet merengada caducada.

amic Xuang, anunciem que el dissabte -quan guanyem en el Bernabeu- ho celebrarem ben aprop de casa teva al bellmig del palau dels somnis, al porxo de la Lió.

amic Xuang, aquest president et demana una compareixença davant tots els penyistes, et mereixes un calurós homenatge de tota la familia bogardiana.

amic Xuang, ja ha arribat el moment de la teva sortida de l'armari anònim i t'has de fer de carn i ossos per saludar la teva gent i, especialment, el teu amable secretari Enric.

amic Xuang, senzillment, supera la grip i dança per els terrats i xemenèies en la teva cursa nocturna en direcció a la Lió.

perruquer Llongueras Culer ha dit...

atenció perill!!! pichi alonso, el madridista, s'ha tenyit les canes del cabell i dissimula la "blancor" merengada del seu pel.
ja l'heu vist amb el tenyit castany?

tevetrekkie ha dit...

pichi pìchi pichi
xavi torres xavi torres
patsy patsy patsy
quina colla!

"Tati-Pagès-Soulbizarre" ha dit...

compte amb TV3

penyabogarde ha dit...

cuidadu cuidaditu amb tv3, són del madrit i cal anar amb oju i cautela...