PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 14 de setembre del 2008

onze armaris em(paquet)ats i transformats en dotze apostols i un crist (els onze armaris, el mister i el president)


No ens agafem seriosament el fet d'entrenar setmanalment. Relax a Sòria. Relax a Barcelona. Ni Numància ni Santander. I passa el que passa. D'acord: tenim el Gamper, som referència internacional i tenim un bon punt a la lliga. D'acord, entesos. Mireu-los, però, sortits del catàleg d'Ikea fa quatre dies i ara de bacanal amb l'entrenador i el president. El Sant Sopar de la Paciència. Què en pensa el secretari? Què en pensa el del Puro? Què en pensa el cridaner arqueòleg? On para l'expresident dels nassos, l'home de Palafrugell? Ferms i a totes. El Gamper, els armaris i el Sant Sopar ens acosten a una temporada de llums i ombres. Ferms i a totes, bogardians units i ara...l'altre trofeu menor que s'acosta, la pèrfida Champions, el jardí del R.Madrid. No ho oblidem i ara, com els onze armaris, l'entrenador poeta i el virtuós president Laporta...
Tanquem files!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

va va va va va va va va que així ens anem distreguen del que ha passat aquest 11 setembre multitutinari al carrer va va va va conyeta futbolera va va va va que els altres donguin la cara no????

Anònim ha dit...

En hi ha un espai en blanc aquí sobre que, com vaig dir fa temps, senzillament, es aixó: un espai en blanc.

Anem al gra. Si seguim així encara lluitarem per evitar el descens, o, en el millor dels casos, per una plaça a la uefa... Recony, a mi ja em sembla be, sempre i quan no haguesim deixat la feina a mitges. M'explico:

Primer: Si volem un equip sense tanta merda mediàtica acabem d'una vegada amb l'Etoo, Thierry i companyia. Les veritats a mitges no van enlloc i ens hem quedat, com sempre amb vaques sagrades que no donen ni llet.

Segona cosa: prohibició de participar en seleccions nacionals. S'acabat això de donar-ho tot a qui no paga. Boicot a les seleccions. Una clausula en els contractes deixant clar que qui vulgui jugar al primer equip ha de renunciar a la seva selecció. L'unica nació: la galaxia barcelonista. Mireu com tornen si no. Tanta fanfarria i viatgets amunt i avall i tanta tonteria.

Tercer: una queixa formal al arbitratge: la propera vegada que ens lesionin un jugador, res tots a fora del camp i si no hi ha vermella directa...a casa, perdre el partit, sanció i a pendre pel sac.

Finalment: prohibició radical d'anar fent el paparina saludant als jugadors contraris (millor dit: enemigs) que a sobre de fotre un joc destructor, d'anar amb patadetes i perdues de temps encara te el plastilina d'en Iniesta la tonteria d'anar saludant-los amb copets a l'esquena... ¡Pretent que el facin santet i un monument?? Per a mi aquesta semana una multa disciplinaria i exemplar a l'Iniesta per fer el paparina i fabricar iogur al camp nou.

Senyors ja en hi ha prou d'anar fent de ONG's.

Anònim ha dit...

El del pur rebentat d'abans soc jo, el del puro. Manca una O i això podría crear confusió.

Anònim ha dit...

indep: vols fer el favor d'anar a escola?!!!???!!!!

penyabogarde ha dit...

I Premi Blocs del Maresme

premi-blocs-maresme.jpgDiari Maresme, per celebrar el seu segon aniversari, organitza el "I Premi Blocs del Maresme", on els lectors poden escollir el millors weblogs de la comarca dividits en quatre categories. Tothom que vulgui pot votar, ja que no cal estar registrat. Es podrà votar un sol cop, en totes les categories.

Quatre categories

Hi hauran quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi ha cinc finalistes escollits per membres d'aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.

Fins l'1 d'octubre

Es podrà votar en aquesta pàgina fins a l'1 d'octubre. Els resultats seran secrets i els noms dels guanyadors es faran públics el dia de l'entrega de premis.

Dissabte 11 d'octubre

Dissabte 11, d'octubre, a les 18.30 hores, es celebrarà el segon aniversari a l'auditori de Can Comas, a Pineda de Mar. Durant el mateix acte, es faran públics els noms dels guanyadors i s'entregaran els premis. Intervindràn, entre d'altres, l'alcalde de la població, Xavier Amor; el president de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort; els editors del setmanari Cafèambllet, Marta Silbina i Albano Dante i el director de DiariMaresme, Albert Lladó.

Cultura
Cròniques Mataronines
El bloc de notes d’en Toni
Magnolia en mà
Espai Isidor
Ucronies

Esports
+ Bàsquet
Capità Waldo
Penya Bogarde
Tonikas99
El Sot

Societat
La Mirada dels Premianencs
Malgrat Confidencial
Tu ets cabrils
Sant Cebrià Info
Des del Castell

Política
El Bloc d’en Bernat Costas
La Riera 48
El Bloc d’en Ramon Bassas
Bloc sense fulls
Xavier Mir