PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 16 de setembre del 2008

Europa i Xina ja saluden el campió !


Els tancs de Pepe Hucha ja marquen el pas marcial de la passejada europea. Això no té aturador. Després del Sant Sopar -anunciat al darrer post- les files del club estan tancades i la pinya mostra un colossal desplegament d'enunciats, discursos i pràctiques virtuoses. El club funciona, l'entrenador funciona, els jugadors funcionen, la penya Bogarde funciona i tot el poble blaugrana funciona. Esgotades les existències de bandera blaugrana, les botigues no paren de fer noves comandes. Es respira l'ambient dels campions. El Barça -flamant guanyador del trofeu Joan Gamper 2008- ja exhibeix la seva credencial guanyadora a Europa. El Barça de Pedrito ja és el segur guanyador de la Champinyons d'enguany. Canviant de tema, tornant a la Penya Bogarde, recordem la seriosa i verificada noticia de que hem estat nominats entre els aspirants a Millor Blog Esportiu del Maresme. Aviat, doncs, aquesta Penya omplirà carrers i places amb la triple corona esportiva: Gamper, Champions i Millor Blog Esportiu.
La il·lustració mostra una instantània
de Pedrito ensenyant Football als xinesos (segle VII
)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ok. I found an information here that i want to look for.

Anònim ha dit...

Aquest Blog cada vegada es més internacional.
Aviat serem una referència mundial de com ha de ser un blog seriós i ple de suggeriments constructius a favor d'un mon esportiu sense seleccions nacionals.

Anònim ha dit...

Con estos directivos que teneis yo no se si sereis internacionales, pero vuestro Marti Sala en un articulo de La Vanguardia, escribe que el peor dia en la vida de una persona es cuando su vecino se compra un BMW, entonces como debeis de estar vosotros que solo aspirais al Gamper cuando veis todo nuestro historial.

Y este año la decima, que eso es como si el vecino se compra un Ferrari

Anònim ha dit...

el sr. del puro sense fumar l'ha tornat a clavar, jo diría més, ja no hi ha qui ens pari i al final ens hauran d'escoltar ( el descobriment del Pedrito, la nominació als Oscar's del Maresme ,les tonteries del Sr.Hugo ,etc.).

fins aviat .....

Anònim ha dit...

senyor Hugo, vos sou pols

Anònim ha dit...

Mundo Deporivo 19/09/08, ultima pagina........... BOGARDE PIENSA DEDICARSE AL POQUER COMO JUGADOR PROFESIONAL........ vosotros os convertireis en trileros ????????