PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 18 de gener del 2021

Cornellà, nit de glòria, nit de copa borbònica i carbònica + Carnisseria Marcelino i triomf blaugrana a la supercopa!

Cornellà

 Nit de glòria a la copa borbònica i carbònica.


Cornellà. Una fortalesa inexpugnable per als de Simeone. Una plaça conquerida per Koeman i el seu equip geniol. 0-2. Barry White i Dembogol culminen un matx de gran intensitat. Condicions adverses: Gespa de plàstic, manca d'il·luminació en la zona de corners, hostilitat a la banqueta local, un gran porter rival amb casc atòmic i tot precedit d'un ambient tribunero a xarxes i publicacions. Però som massagrans, geniols, molfort's i valents. El nostre Barça derrota a domicili al primer equip de la ciutat. Assaltem la copa del Borbó!

 

 

Per si un cas, recordem que el gremi de la restauració, sector cambrers, emet senyals de represa professional...Alcoi marca el camí a seguir.

 

 

Nota informativa. Anem esborrant fotos dels represaliats: Tamara i Adri ja no hi són:



Triomf blaugrana a la supercopa. Jaume Creixell ens recorda el que és el football i ens felicita les festes a posteriori. Millor tard que mai!

 

Griezmann ja és un crack i etziba dues barraques amb barretina. El resultat és contundent: Un explicit Barça 2 / Carnisseria Marcelino 0. La no compareixença del rival de Bilbao s'explica en aquests termes: Es tractava d'un partit de football i el rival de l'equip de Koeman jugava un altre esport. Conclusió: Títol blaugrana a la butxaca i puntu!

Carnisseria Marcelino i girem full. Absurda competició i absurda final entre un equip de futbol/football com és el FC Barcelona i una sucursal de la cadena d'Indústries Càrniques Simeone (ICS) denominada Athletic de Bilbao. Els matalassers de Bilbao no juguen a football i practiquen el manual dels matalassers de Madrid. Pura carnisseria. Us presentem el local de la Carnisseria Marcelino. Una horrible botiga de carns caducades en el bell mig d'un poligon.

 Marcelino Pan y Vino



Anem a pams. L'antitesi del bogardisme és aquest paio. Marcelino. Sorgit d'una pel·li de postguerra, només veure el seu aspecte ja ens queda clar davant de quin cas ens trobem. El retorn del NO-DO. Us presentem en un blanc i negre envellit la trista imatge d'aquest personatge amb boina, got de vi i barra de pa. Agenollat davant de la creu. Un prodigi de la caspa.

Volem destacar dos noms de la represa blaugrana: Mireu-los. Messi treu muscul, el tenim marcant estil, vestit de boxejador i al crit de :

"No suporto els hipsters!".

Griezmann pletòric golejador ens mostra les seves dues botes d'or davant de Can Francisquet.


145 comentaris:

Hard mod ha dit...

Infaust partit, aixó de l vérmela. Leo ho diu tot, l’arbitro es de la OJE, mirilla el va trucar .
#STOP carnisseria .

Hard mod ha dit...

Estem d’acord amb Mariona Talavera , respecte el que fa a Banzi. Te una afectació neuronal clara. #stop merengues.

Francesc, SÍ, SÍ SÍ Francesc T. el que vigila Hard ha dit...

Tu Hard què collons saps del futbol si només tens criteri per donar la tabarra a la gent i fer mal, molt mal, ets de cabina telefònica glaçada cap i pota escumosa amb dents de mandoquia! Au pasta fang amb dits de didal i caga les vaines del caperutxet vermell masclot que ets cada dia

Francesc ha dit...

oblidava el trending topic de

#stophard

disculpeu amics de La Idea

Hard mod ha dit...

Pakirrin ... desvarieges i ja et veiem fent cua a la farmàcia . Ens agrada . De futbol sé el que tu posis les pilotes , que te les xuto jo, guapi.
Muhahahahahha #Stop convergents , que jo no m’ho deixo Muhahahahahha

grup COLLA LA CUADRILLA LA IDEA ha dit...

Hard carrega contra Francesc i la victima es una bona persona i membre de La Idea. Ens veiem obligats a sortir en defensa de tots i cada un dels membres de La Idea. Per sort el hagstad ja es fa cada vegada més viral.

#stophard

Hard mod ha dit...

Bieeeennnnnn !!!!! Ja li heu fet el carnet de membre? Te descomptes en comerços del clot ? El de la biblioteca no cal que li feu , i al tanto que aquest es dels del 3% , de res .
Paquirrin nenassa , que t’han de venir a treure les castanyes del foc , mitja tifa !!!
#Stop Paquirrin , el mes llestot de la OJE.
Muhahahahahahahahaha

Hard mod ha dit...

SOM MOLTS I ENS ESTIMEM I ESTIMANT-NOS MOLT PODEM ESTIMAR A TOT EL MÓN MENYS AL MÓN MADRIDISTA QUE NO ÉS

Per que no tothom pot ser de la bogarde. La IDEA ho confirma .
#stop falsificacions #Stop cu-cuts. Perquè alguns diuen ser bogardistes , i no en son, al loro !!!
Muhahahahhahahahaahahahahah

Mat Cluny ha dit...

Rata!
Gossa!
Donut, so Donut!
Plumier!
Satanas!
Mula muahhhh!
Calla
Calla
Calla
Calla
Calla
Calla
Calla
Calla
Vacot de lletota de llenya!
Camprubillo!
Ratot boscós!

Calla stopeja

Stopeja tot per sempre


Mes que mai

#stophard

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Bogarde sempre ajuda i ara veig molt bo el resultat de la supercopa.

m'esteu alegrant la vida, visca!

marga bosch i el seu verb ha dit...

No entenc dues coses, que Hard encara existeixi quan porta anys sense dutxar-se i que quin mani en aquest web no el tregui per higiene. De la seva manera d'escriure i del que diu ja no tinc forces per opinar i m'he quedat seca. I del plantament ja ni insinuar-lo, només dir Bar Zuric dos anys fa.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

RECORDO AIXÒ //*// CATALUNYA //*// BARÇA SI CATALUNYA TAMBÉ //*//

Jo penso del cas HarsMod:

Penso això de clar:
Un bretol fa anar de corcoll a tota la gent de bona fe. Un bretol que insulta, escarneix i provoca malestar. Hardmod surt guanyador a cada pas que avança i la seva manera de fer rep el vist i plau o la indiferència del webmaster de la web i es veu que fins i tot apareix un grup de comentaris que han de prendre mesures d'autodefensa. Em sembla molt inacceptable i totalment greu que sigui una manera de fer que resta impune. Algú pot actuar de manera responsable? I fer que s'acabi aquest martiri?

Ara ja puc insistir en el meu lema: Mentre no siguem lliures el futbol només ens servirà per distreure i marejar la perdiu.

//*// CATALUNYA LLIURE PER DAMUNT DE QUALASEVOL IDEOLOGIA I ESPORT //*//


Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

#stophard més que mai, gràcies per la teva benintencionada aportació amic i company Edmond Canyameres.

Tothom que vulgui dir la seva serà ben rebut i si afegiu el hagstad amb #stophard millor encara i que sigui viral en gran.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

He cregut oportú comentar-ho i ara em reafirmo en el meu missatge fonamental:
//*// CATALUNYA //*// BARÇA SI CATALUNYA TAMBÉ //*//

Hard mod ha dit...

Biiieeeeennnnn !!!!! Clap, clap , clap!!!!! Looping!!! Sant tornem-hi!!! Muhahahahahahahahah dos anys essent la mateixa llefiscosa !!! #stopllefiscosos

Hard mod ha dit...

ZZZZZZZZZZZZZZ avorreixes . Ningú t’ha cridat a dir res sobre la nostra persona , com la resta te I’m perruqueria apunt . Si no t’agrada no entesos a la grenya , molts altres ho fan. Easy man . Muhahahahahahahhaahhahhaahhaa

Hard mod ha dit...

Estem d’acord phil parranda #Stophard i no s’en parli mes , photomatón & halterophilia boys mode on.
Muhahahahahahahhaahahahhaahha
Estem encantats !!!!

Hard mod ha dit...

T’has deixat Can Francisquet , imperdonable , la petjada bogardista es té no es té. De res.
Muhahahahahhaahhaahahah

Hard mod ha dit...

Desde Hard & Mod volem llençar un repte per nostrats i aliens , voldríem superar les vegades que s’ha explicat , esmentat o referenciat el tema ee can Rafart , les plantades de na Margarida del cul brut i ela histerismes d’Àstrid . Així que animem a tothom a escriure tan com es pugui #Stophard, s’ha dit poc i ha de competir amb el ja esmentat. Animeu-vos , es gratis!!!
Muhahahahahahahahahhaahah #Stop Hard !!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

No fas ni un gram de gràcia.

Fas una tonelada de pena.

#stophard

Hard mod ha dit...

Si no et fem gracia a ti es que anem Bé , Ploramiques!! #Stop Zúrich !!! Muhahahahahahah plantada . El teu verb es De verbigracia.... quina risilla !!! Muhahahahahah .

Hard mod ha dit...

Per cert només un #stophard , o ets molt gandula o ets molt gandula. #Stop ganduls , mes #Stophard . Trending plantada. Muhahhahahahahahhahhahahahvhahha

marga bosch i el seu verb ha dit...

Carta dedicada a Hard Mod i fet amb tot el respecte i temps necessari per la seva redacció que m'ha costat lo seu i per rebre una lectura atenta per si es creu que pot incorrer en alguna cosa incorrecta.

Molt idiotitzat com estas, que no idiota, hard, potser tens solució però que tens la barra barruda de parlar en plural en nom de ningú més que tú i et fas portaveu de res quan no tens ningú que et rigui les pressumptes gràcies que surten de la teva boca al teclat. Ets un miserable que fa de portaveu de ningú i té la barra barruda de parlar en primera persona del plural quan el que ets és un idiota singular que no estima els colors, que vas per la vida difamant, que plantes gent seguint la pauta del Canaló i que pixes fora de test tot el sant dia amb la teva insolència cretina. Avui estic molt disposada a tot i vull deixar negre sobre blanc que la brutor d'un brut no passarà per damunt de la meva netedad personal i d'esperit. El que està fent el Hard és molt greu i gravissim, estic molt preocupada de veure que un singular es faci plural per retre garrotades a la resta dels humans i que tingui cobertura total i complice de la gent o la màquina que generi la direcció o supervisió d'aquest web i que no considerin oportú com s'ha dit varies vegades que sigui esborrat del tot i per sempre. Jo com altres estavem bé aportant coses i idees, ajudant a la gresca sana, manteniem una relació cordial i en el meu cas vaig tenir decepció que puc perdonar per no tenir rencor en el cas de Canaló que em va plantar a Mataró o del mateix grup que en fa d'anys, però el rencor no forma part de la meva manera de ser i actuar. Ara el cas de HARD em resulta més delicat i em fa por en justa mesura per raons visibles en cada un dels seus incendiaris comentaris de cada dia, nit i dia, atestant gent que només mostra ganes de ser bogarderista de manera diferent de la del propi Hard que es veu molt obstaculitzador de la que podria ser una penya amable i de gent diversa però unida per prendre el Barça com una excusa per la diversió i la broma respectuosa. Nosaltres tres amigues hem fet un bon intent de tenir un espai de trobada diferent a Mataró, primer al Cafè Bar Tur a la Riera, i ara estem esperant de tornar al bar de la Muralla Vella que ja haviem assajat prou bé abans de la covid19, esperem tornar a la xerinola i saludem gent que s'hi afegia com el company d'Arenys de Mar en Segarra i amics de les meves amigues. Tornarem a fer trobada amb TV amb la millora del covid19 i no descartem de refer la relació amb Premià de Mar si queda clar i català que Premià es desmarca de Hard Mod i de tot el que ens fa cada dia.

marga bosch i el seu verb ha dit...

segona part per Hard


Si no hi ha desmarcament crec que queda massa clar que la pinya entre qui ho tolera i el mateix simi Hard ens demostra que no hi ha remei. Vull pensar que estaré contenta ben aviat i que la raó més senzilla podrà fer canviar la linia de mala maror instaurada per hard Mod i la seva singular mentida de creure que té un plural al darrere. Es molt perfid veure com un sol home es creu que parla en nom de més homes i això el fa entrar en una autoenganyamenta lesiva per la salut mental i això no pot ser de cap manera. Ma'agradaria acabar dient que de part meva i de les persones que fan la colla de La idea, dels que fi ns fa poc ens trobavem a lA mURALLA vella per veure partits i per gent que passa per aqui i rep insults i amnencaces, per tots nosaltres no serà i serem del tot gent que parla igual missatge per missatge en nom propi singular i en coincidir molts també en plural. Això és el que hauria de fer Hard de trobar amics i complices que donint la cara com fem nosastres, com fa Astrid, francesc, Mat, Maria Josep o el sorprenent per afable i aglutinador generós que és javi. Amb Javi hem cohesionat gent i la resposta senpre és positiva davant del mal persistent de hARD.


No és banal que diguem #stophard


Ja m'he quedat descansada i satisfeta i amb el pap buidat per ser sincera davant de la injusta rebuda que tinc per Hard, i per la mala sanya que aquest hard li promou a cada una de les persones que discrepen amb el seu mal fer.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Marga, ets valenta i em representes!
Estic amb tu a totes totes.

#stophard

Hard mod ha dit...

ZZZZZZZZZZZZZZZ si esperes que em llegeixo tota aquesta çuta merda vas llesta . Que llarg!!!!

Hard mod ha dit...

Eeeeecs !!!! Quin comentari
més fastigós!!!! # stop fastigosos.
#stop hard.
Muhahahahahhaahhaahhaahha

Mat Cluny ha dit...

frase per frase Marga entra a fons en tota la maldat de Hard amb detalls de gran valor processal. Val la pena llegir les aportacions que fa marga i que ens obre detalls desconeguts

#stophard

El dandy del Roy's Motel ha dit...

el Barça va millor del que diu la tele

Hard mod ha dit...

Així mateix la Bogarde va molt millor del que dou la pandilla basurilla. . Foc nou i amb empenta.
Muhahahahhaahhahaah

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo em limito a recordar-li, senyor Hard, que les meves dues intervencions inclouen frases que el poden comprometre singularment pel sol fet de parlar en plural. Si repassa el que li dic trobarà, vostè, les recomanacions més sinceres que li puc oferir i al mateix temps podrà copsar com en molts moments vostè s'ha convertit en un temerari funambulista. Ho hem comentat a La Idea i ja vé de lluny a les sobretaules del Bar Tur i després a la Vella Muralla. El que li recomano, senyor Hard, és que repassi detalls comprometedors dels dos textos que li he dedicat amb delicadesa. Senyor Hard.

Hard mod ha dit...

Ui , Quin canvi de to , ara pel que sembla ens hem posat seriosos i rigorosos, fins i tot es tracta al personal de vostè, una estratègia que sentim dir-li que no li funcionarà , per que ens la pela.
Igual que se’ns la pela sobiranament el que facis a les barres de bar , putiferis o afters, ens la dessua igual.
Així mateix el que consideris que ens compromet ens ho passem per la quilla de l’engonal, així de ras i curt per que no et vinguis a equívocs o tragiversacions interessades a les que tan acostumats ens tens, mes enllà de les teves mentides manifestes.
Tu ja venies amargada , ufanosa i superba, sense conversions , ditectament de casa, ja t’hem dit per activa i per passiva que vagis a fotre la brasa a qualsevol altre racó. Això es l bogarde , no el teu o extensivament el vostre pati, es lamentable la usurpació que intenteu fer de quelcom que no es ni vostre ni hi pertanyeu. Ningú us obliga a entrar aquí ni a llegir res , així que bon vent i Barca nova , si sou una colla d’arreplegats, amargats i miserables es quelcom que heu d’aguantar-vos vosaltres , no el blog de la bogarde.
Així que posis vostè les piles, i al costat se la platja al seu poble , hi ha prou via per que hi cagui abundosament.
Això es l bogarde i els ploramiques hi sobren.
I mai, mai, mai ,.... mai falla.
Muhahahahhahahaahahhaah

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡ Buenos días amigos y amigas !!!

AMIGO HARD:

Deseo terciar, empero, terciar a lo grande y encender la mecha que permite iluminar los desacuerdos en la oscuridad más rigurosa y nefanda. Mi tercio se mece entre el buen pensar de Marga y el buen discurrir de Hard. Nos preguntaremos por qué diantres pienso que Hard es hombre de amistad y de buen tercio. La respuesta se ubica en el mero hecho de que como ya advertí otrora resulta ser el eje de la doble cara complentaria entre lo aparentemente malo y lo sospechosamente bueno. Ambos matices incrustan una complementariedad que se basa en la superación del dilema entre AMISTAD y ENEMISTAD. Reside y permanece, por lo tanto, la amistad ante cualquiera de las contigencias fátuas. ESTO EN CUANTO A HARD, EL AMIGO HARD.

AMIGA MARGA:

Soy de tu parecer y no pretendo crear fisuras en el grupo cuadrilla de LA IDEA. Sintonizo con tus adentros y con las observaciones múltiples y minuciosas de tus epístolas dedicadas al amigo Hard. Empero, verbigracia, en tal adhesión a tu parecer reside mi convicción de que lo aparentemente malo o negativo de HARD es el reverso del bien que atesora en sus entrañas. HARD TIENE MARGEN DE MANIOBRA EN SU PROGRESO HACIA LA REDENCIÓN Y A SU CAMINO DE SUPERACIÓN DE LO FATUO. No quiero que pienses, Marga amiga, que me adhiero a Hard, solo tercio para que su actual ENEMISTAD se convierta en una sombra de lo que puede albergar lo positivo. LA IDEA VENCERÁ.

Cuando termine la fase perimetral de nuestro calvario COVID19, regresaremos a las bodegas y ampliaremos el grupo a poder ser con el concurso de un recuperado HARD.
Nos esperan los barrios barceloneses y superaremos el radio del Clot, Camp de l'Arpa y Navas. Nos espera GRACIA, GUINARDÓ, PUEBLO SECO Y EL TIBIDABO.


Saludos

Javi

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Us passo una proposta molt bona (+ positiva) i entenedora que representa la solució alfanumèrica a les coses que costen d'entendre de la Sinalefa

dede46dgfsj4tgfitj4eitrigjo4iruefj3p9ruewhfaw0r9g0gh0r'34fjw'2w

o sigui:

swd2e7uredrfkljqwerfawerfi8f78787568583 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Soc Conrad Canaló, soc savi, soc perfecte, estic a la vostra disposició.

S O C
U N A
S I N A L E F A

marga bosch i el seu verb ha dit...

Gracias Javi pues eres igual por escrito que en persona, manejas muy bien la comunicación y lo que se pierden los lectores es el gracejo que añades a cada palabra en vivo.
Debo pensar que Hard tiene un tono en vivo más duro pero no descarto que tengas razón por lo que dices de su doble cara.
De momento si nada lo desmiente veo a Hard muy lejos de lo que yo entiendo por amistad.
Saludos y espero otra ruta por Barna ciudad limpia.

Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...

Estovalles! A taula, nens! A taula!
Qui no vulgui Barça ja sap a on anar: A fer Madrid!
Estovalles! A pic-nic nens! A pic-nic!

Pic-nic i virolla
en saltar la tanca
pinta un Sorolla!!!!

Pistraus golafres!
Ara si que hem fet el cim
del ciment el cim: Cubata!

Cubata de Gordons!
La Leocàdia viu a l'Arcàdia!

Accent carresquer
la veína del cinqué!

Hard mod ha dit...

Hi ha qui és posar-se a escriure en castellà i deixar d’escriure #stop hard. Quanta indisciplina, per favorT!!!
Muhahahahahahahah

Francesc ha dit...

Hard muahhhhhh ets la mula Francis que vols obligar tothom a fer muahhhhhhhh amb les teves ordres de Hitler. Millor que reserviscel gas per l'estufa i no facis un disbarat amb el gas com van fer els seguidors del gran dictador. No juguis amb el gas ni el banalitzis.

Francesc ha dit...

#stophard clar que i #stopgas

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Esto es una pocilga en rollazo neurotico. Joder en mi periplo por blogspot me tropiezo con vuestro blog y aparco en doble fila con este post demente que mete en un tintero a los chonis presos,al jeta Messi y a Grizman. ¿Pero queeee coño es esto? Me parece que voy a ser cliente fijo de este Gore Show

Hard mod ha dit...

Mari Repapieges ... muhahahahahah

Hard mod ha dit...

#Stop 3%.

Hard mod ha dit...

Esgarriats i esma perduts , això ja sembla l’abocador de les escorrialles intergal·lactiques .... no fos gratis , la cosa aniria diferent .
Muhahahahahahahahahah

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

¿Y tu quien coño te crees que eres y que coño pretendes jodiendo mi opinión? Me descojono con este recibimento. Viendo la crisis de los

Max ha dit...

viendo la crisis de los blogs, queria decir, esta bienvenida me deja a cuadros

Hard mod ha dit...

OKB , repensa’t la teva , sempre els mes entesos nomes veieu la palla en ull alié. Ningú t’ha demanat que escriguessis res , aixi que això va pel teu compte i risc , com qualsevol altre , ves a jutjar als teus veïns el
Dia que tingueu reunió devpropietaris , nen . Entres aquí jutjant i vila pleitesia , au que et bombin , bocamoll.
Muhahahahahhaahahahhaahah clenxa i costa i costat.

Hard mod ha dit...

Pocilga es El teu puto cul i ja estàs traient-lo d’aquí, anormal.
Muhahhahahahahahaah

Hard mod ha dit...

Chonis diu , l’imbècil ,puto ñordo de merda . Típic de poligonero de xandall i pagueta social de ni-ni. #STOP que passa nen. Muhahahhaahahahahah

Max Rojas Botafumeiro Pulmonar ha dit...

Por Dios esto es el loquero de Cotolengo.
Amenzando solo entrar en contacto.

Hard mod ha dit...

No saps que es una amenaça , lerdo , aquí les amenaces son velades i les fa el photomatón, entorns’t-en a la teva cort de garrins . Lolalilo. Amb un Paquirrin ja fem . Curt de gambals . Muhahahahah .

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Me llamas lerfo y te quedas tan pancbo y aseado. ¡Joder maromo! Por ser de lo poco que queda en blogspot me parece raro que mantengais vivo este gallinero. Mejor gallinero que pocilga ¿No? Ni cuando vivia en Burdeos.

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

escribo lerfo pero la palabra exacta que me dedicas es LERDO. Sigo sin entender tu recibimiento.

Joan Patateta ha dit...

Alcoia 2 Madrid 1...Banzai?

Hard mod ha dit...

La OJE es polièdrica . així estan , desquiciats. Muhahahahah

marga bosch i el seu verb ha dit...

Apreciado Max:

Yo ya veo que eres nuevo en el lugar y no toda la gente es como este desgraciado Hardmod. Mereces un saludo y que sepas lo que significa LA IDEA. Somos un grupo de amigos y amigas que nos sentimos bogarderistas y que no aprovamos los insultos de quien te ha insultado solo verte entrar. Mucha gente ya conoce en sus carnes lo que es el incordio y el insulto de este sujeto.

Nuestro grupo ha creado un Hastag al respecto: #stophard

Hard mod ha dit...

Pescant a ñordistan !!! Muhahahahah que patetica plantada .... au a la city de por a que t’ho senta com a casa ... Muhahahahhahaahahah

Hard mod ha dit...

Mataró cort de porcs !!! Muhahahahahha

Hard mod ha dit...

Toc toc toc !!!!! Que hi es en Banzai ... de part d’un amic d’Alcoi !!!! Muhahahahahhaahahhahahahahahahahahhhhahahahahahahahahhhahaahhaahhahhahh
Que patetics !!!!!!! Muhahahahahahahahhhahhahhahhhhaahhhhhhhhhhhhhahahahhahhahahhahhahhahaha

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Tal vez sea cierto lo que dice quien firma como Marga Bosch. Yo me limito a saludar y a opinar pero ya veo por donde van los tiros en este blogspot.

Por cierto, campanas al vuelo no es hora antes de ver lo que suceda en Cornellá.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Max Rojas a qui no tinc el gust de coneixer em mola el toc surreal del seu apel·latiu amb això de Botafumeiro Pulmonar. No entenc massa com un botafumeiro gallec pot esdevenir pulmonar però la cosa dóna per un estudi d'art religiós del guapo
*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Marta Coma ha dit...

jo dic que les fèmines del BARÇA van fer un 7 a 0 a les del Rayo Vallecano.
Les dones ens pintem i marquem gols.
Jo vull besar més ara que mai. A qui beso, va?
Vaig com sempre amb lipstick Bourgois d'Amour, roig intens i pastós, calibre 44. Tub negre.

Amb qui? Amb Patateta, amb Hard Mod? Amb Francesc?

Amb qui?

Francesc ha dit...

MARTA per mi cap problema i serà un honor. No entenc que hi fot Hard en la teva llista de persones per besar. Compte que no et tornis atzavara.

#stophard

Hard mod ha dit...

Tú a la teva pocilga Que aquí estem per altra Feina . No enredis. Au passa dreta i jau.
Muhahahhahahahahaha

Hard mod ha dit...

Paquirrin del 3% , fàcil , no est tan lerda com tu. Tros de suro.
Muhahahahahahahahahahvaavavahah

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard
#stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard #stophard

Mariona Talavera ha dit...

Us faig dues preguntes normals i una pregunta guarra:

El muntatge aquest de #stophard és un pet de vaca?

Museu d'art contemporani de la llufa podrida de l'Escornalbou?

Sou budells de gossa espaterrats a la via pública?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ets molt mal educada Mariona. Versió femenina de Hard i potser sou carn i ungla i us aparelleu i marxeu juntets d'aquesta web.

Mariona Talavera ha dit...

Ja ha garlat Sor Rierol!

Et va guapo a l'Opus Dei?

Moca't el moc!

Hard mod ha dit...

T’hem de felicitar , ets l’unic@ que es oren seriosament el hashtag ... Quin colla d’impresentables a nivell individual els de la idea & assimilats !!!
#Stop Hard !!! # Stop al pas a nivell.

Muhahahahahhaahahabahah

Hard mod ha dit...

D’aquí i estàs mes tu fora que no pas Mariona o jo o d’altres .... tonta.
Muhahahhahaahhahaahah

Hard mod ha dit...

Juas!!!! Hahahaha hahahahah
Zasca !!!!
Muhahahahahhahaahahha

Mat Cluny ha dit...

Hard poligamo amb Mariona i Marta la besadora

patetica estampa

Hard mod ha dit...

Mat mcklonsky , aprengui català , en una frase tan curteta un barbarisme com “polígamo” queda molt de “polígono”... si cal farem una colecta de diners perque vagis a una whiskeria i fotos un clauet, que et cal. S’et nota i molt .

Au treu el quisso que ja tardes , #walkingthedog. Muhahahahahhaahhaahahahahhahhahahahhhahahhhhahhaahhahhhhhhhhhahhahahaha

Mat Cluny ha dit...

Folles amb les dues?
#stophard

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Rosaura se cachondea de mi botafumeiro y yo no me cachondeo de sus corazones

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia a tothom, fruit del mestratge del meu mentor EDUARD antiartista de Reus, flor del bar Teïna i ara alçaprem del castell de les lletres turgents, us adreço el meu poema habitual de tots els divendres.



Sofregit.

Les estores i les catifes
volen a Pèrsia i es pleguen
del tot en paratge molt sec
i les tenores filen balada
del meu gos la tralla guanya
dle gol en surt alta benzina
i dels cors, la gran copa
que dels mestres n'aprenc molt
si esguardo ull pres la pissarra
ara és l'amor qui em diu gol
i ell és el que entra amb el sol.


Passeu un magnífic cap de setmana.





Marc

Hard mod ha dit...

Tot el que no ho fas tu , mort de gana ... Muhahahahahahahahhaahahahhahaah

Hard mod ha dit...

Tu entres com en una cort de porcs i tens el que t’has buscat , au pira’t, que ets sobrer , no cal .
I no busquis explicacions que no mereixes no se’t deuen ... a cascar-la !!!
Muhahahahahahahahahahvahahhaah

Hard mod ha dit...

Bon cap de setmana !!!! Ventós i rúfol , en traurem el millor , perquè ça Bogarde , Mai, mai , mai .... Mai falla.

Muhahahahhaahahhaahahahahhaah

Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...

Marc: Entre col·legues, et vaig comentar que fariem algun intercanvi líric per aquestes finestres i avui m'he decidit. Tiro per la directa:

ARRECADES DE DESIG, POEMA ESPORTIU

Paella d'Amposta que rondina a taula grega
i es resisteix a ser cruspida pel golafre bord.

Situació complicada vora la malla de la porteria
quan surt l'abella cap al gruix del seu babord.

La conya marinera cau sense el remar del bon remer
i transborda fondejant la rada a tot un sant Milord.

Jo soc insigne rapsoda de la santa i digna barbacoa
i meu el cor de boix quan del tot guillo cap al Nord.




Collonut blog col·lega Marc!
Mola el teu poema!
El meu també!

penyabogarde ha dit...

Avui més que mai, felicitem els nostres poetes!

Joan Patateta també Williams ha dit...

Manoi quina frase la del senyor Amadeu!

Diu:

"Jo soc insigne rapsoda de la santa i digna barbacoa".

És una frase enorme com el campanar de l'esglesia de Teià!

Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...

Gràcies per tot el que representeu dins de la meva vida.

Hard mod ha dit...

Tapa de pernil i gasosa .
Carbòniques Marcelino .
Cornellà no ens treu el son i Alcoi tampoc.
Quines absències mes sonades .... ho ha silencis ensordidors , muts i a la gàbia. Geniol !!!!
muhahahahahahahahahahahahahha

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

Ara el Hardware intenta fer lite lite lite literaturahhhh
muahhhhhhhhh
spatxurrat
tiko tiku tike tika
la furgona pillada
fraganti virulé
voilà dos horaris bareto:
horari matinero 6 a 9.30 boccattety i cafe
horari migdiero 13 a 15.30 dinar tapeo o birrety

TU DIUS HORARI I MENDA MÉS RADAR VENIM

i jo photo in ristre
radar maleta en mano

I certifiquem THE FINAL CUT of Hardware


cita sin ciegas macho

PHOTOPRESS 2021

Hard mod ha dit...

Muhahahahhhahhahhahhah infinit Gafaplasty, tant de control ens maravella!!! Morint d’èxit Mr Mandonguilla!!! Muhahahahahahahahahahahahahha hahahah res home a can clatellot a tres quarts de fusta i mig tauló Muahahahahahahahhahahahah photomatón , pallasso!!!!! Muhahahahahahahahhaahhaahhahhhhaahahah

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

A vore tiuuuuuu
ets una mula o una ruca amb el muahhhhhhhhh
mira que ets tontet de la capa planety
vine a una de les dues propostes horaries
enkaixem unes birres i et faig THE PHOTO

No oblidis la burra mula

identity estelady
catalanineski de tunning

vine guapo muaaaahhhh


EL REPORTATGE DE LA MEVA VIDA
FLASH PHOTO FLASH


FLASH PILLETY





FLASH

Joan E. ha dit...

Segueixo amb gran atenció les vostres cròniques i reportatges.
Només puc fer que reiterar-vos el meu reconeixement a una tasca que és benvinguda de part meva en totes les seves trameses. L'adjectiu "pistonut" em sembla el més apropiat a l'hora de valorar-ne la inventiva i el capteniment invertit.

Una franca, enome i intensa abraçada,

Joan E.

Nota: De debó que em fareU feliç si llegiu el meu llibre de memòries

http://www.fragmenta.cat/ca/cataleg/assaig/1141969

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

senyor Joan, vos sou repectuós i teniu una opinió noble.

El que no és de rebut en tot cas és que es faci un homenatge a un blog que no manté les mínimes precaucions necessàries per evitar l'escarni, el maltractament i l'insult. Si els articles presentats són del gust lliure dels lectors o dels autors, no entrarem en dir si són bons o dolents, el que no és de rebut és passar de llarg de les atrocitats que apareixen en els comentaris signats sobretot per HarsdMod. Alguna gent intentem alertar del seu perill potencial i només rebem el silenci del webmaster i recorrim a escriure defenses i manifestem ganes de fer paus.

No crec que aquest blog sigui tan suposadament pistonut com vos dieu i el millor és sobretot que algunes persones intentem demostrar que es pot fer humor i esport de parts iguals sense l'escarni de cada dia que rep l'accent salvatge de HardMod.

Entenc la seva gentilesa però no podem amagar coses que fan feridura i destrossen el minim necessari per viure en pau. Quins comentaris més greus, cada dia de la vida!

Maria Josep

Hard mod ha dit...

Mari Pepi ets taaaaan bona jutgessa que et proposarem pel TSJC a veure quan podem fer eleccions. Benediccions .
Muhahahahahahhahahahahhahah

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Gos i mala bèstia! Ja no puc més amb tú! Ets el pitjor que m'ha passat en anys i ja portes un parell o tres d'anys fent-me la vida insuportable. Oblida totalment qui soc i reflexiona seriosament per si et servei de cara a recuperar la teva condició humana, si és que la vas adquirir de naixement.

Prou gos, prou!

#stophard per sempre

Astrid Barriada ha dit...

Maria Josep no et desesperis i jo estic amb tu i molts mes

#stophard

Hard mod ha dit...

En aquest cas cal ser molt imbècil per seguir entrant al blog , ionqui.
Muhahahhaahahahahah

Hard mod ha dit...

Jo estic amb Àstrid , #Stop Hard !!!
Alhora creiem que el darrer missatge a Mari Pepi seria extensiu a Àstrid , la Psicologa de mercadillo.
#Stop Hard #Stop psicòlegs de tres al quart.
Muhahahahahahahahahhahhahahahahashhahahaahhashahhhahhhaahah

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Fes-te fonedis fins al mai mes

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Gracies Astrid. Ho trobo esferidor cada dia molt mes

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No aguanto mes! Miserable maleducat! Respira un segon i pensa si aixo que fas mereix ser considerat com la vida.

Hard mod ha dit...

Adeuuuuuu Marí Pepi Adeeeeeeuuuuuu .
Muhahahahah

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Qui ha de dir adéu és Hard

Hard mod ha dit...

Ja t’he dit adéu .... que no ho veus? Muhahahahhaahahhahaahah
Si es que mes tontalcul no pots ser.
Muhahahhahahahahahahahahah
Adeeeeuuuuuuuuuuu #Stop Hard.
Mod Rules. Can Francisaquet Mana.
Muhahahahahahahahahahvaa

grup COLLA LA CUADRILLA LA IDEA ha dit...

Acord de la trobada whats LA IDEA. Estrenem nou hatsgat.

#hardprou

Mat Cluny ha dit...

segueixo fil

#hardprou

Hard mod ha dit...

# stop hard Molava mes ....
muhahahahahahahah

Francesc ha dit...

Doncs et poses fulles a l'anus i a aguantar el #hardprou

Astrid Barriada ha dit...

ja falta menys per esgotar la bestia parda. S'apaga solet.
#hardprou

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Me quedo a cuadros con mis primeros cinco jornadas visitando el blogger. Me pregunto quienes coñazos sois para tanta pavoneria, este HardmoD arrea la leche para cagarse en los cataplines. HarfmoD reparte estopa sin ton ni son por lo visto

Hard mod ha dit...

Sabien que et quedaries , Dones el perfil de Xulo meuques adeqüat. Només et recomanem una repassada als ruaix i vinyet, et cal . De res .
Muhahahahahahahahahahahahahhaahahahahha

Hard mod ha dit...

Si , ens haurem de fer un grup de whats per aguantar l’embestida del #stop Hard que ara es # prou Hard i la setmana que ve pots contar.... estem encantats amb la costa atenció, això reclama un sopena d’alt nivell.
Muhahahahahahha Àstrid que pringa feta ets , cunyada i tieta.
Muhahahahahahhaahahhaahahhahahahhahahhaahahhahahahaahhahaa

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Don Hard Mod. No entiendo absolutamente nada de lo que me dices. Ni una palabra. Yo solo veo que hablas cabreado.

Hard mod ha dit...

Muhahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahshahahahhhaahahahahhahaahhaahahhahhahahh
Sr Pocilga !! Muhahahahahahahaha

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Te las tomas conmigo, yo que soy recien llegado?

Don Hard Mod ¡Por favor!

Francesc ha dit...

Max, lo que te ocurre a ti nos ha pasado a unas cuantas personas. Mi consejo no es otro que ser precavido ya que la mala leche de Hard no tiene limites

Hard mod ha dit...

O sigui , que el primer que escrius a l’entrar es que aixó es una cort de Porcs i exigeixes respecte ? Tu ets idiota o que .... serà que que , no ets.
Dones exactament el mateix perfil egocèntrica i supremacista d’aquesta colla d’impresentables de la pandilla basurilla , au , passa’tboel seu whatsapp i a disfrutar que son dos dies .
Quan de gilipolles pel córner espai , mate de deu !!! Senyor....
Muhahahahahahahahahhaahahahbaahahahahahhaahhahahaahhaavhaah

Hard mod ha dit...

Tu 3% , súbdit , ens encanta que escriguis en castellà , tu que ets tan de puigdemont .... lacai, pallasso.
Muhahahahahahahahahahahha #stop trespersén.

Hard mod ha dit...

Boques, a tu t’ha passat el que t’has buscat. #substitut.
Muhahahahahahahahahahahahahha

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

poahhhhh
pillety
classical komentari suprematonic hardware spatxurrat

14F jessica albiach

la resta de pena com Hard

PAU RADAR & PIRLONA CREW ha dit...

La millor es Jessica the Best

ni uns ni altres


La peliroja mola

Max Rojas Botafumeiro Pulmonar ha dit...

Veo buenas coincidencias con los dos comentarios anteriores. A mi Jessica Albiach per parece una candidata muy interesante por su manera de hablar, su aspecto y el buen programa de su partido. Dicho sea de paso muestro mis credenciales politicas sin antes afirmar que veo con simpatia al Barcelona pero sin entrar en ser un seguidor y mi equipo me lo reservo para mis adentros no sea que el jilguero que anda suelto me suelte un picotazo el muy aprehensivo Hard de quien nada más entrar ya me ha marcado con su cruz.

Hard mod ha dit...

Gràcies pocilga -man!!! Muhahahahahahahhahahaahahahahbaahah

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Hard Mod me pregunto si tambien eres simpatizante de Jessica

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

la pelirroja va a ganar muchos escaños

Joan Patateta també Williams ha dit...

Has vingut a fer campanya electoral? Max, ets un oportunista i un manipulador com la teva pel-roja VISCA EL BARÇA!

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

¿Os las habeis tomado conmigo?
Me pregunto y os pregunto si es normal que alguien entre en un blogspot.com y reciba broncas a la mínima de un respiro.

Max Rojas "Botafumeiro Pulmonar" ha dit...

Me pregunto, me pregunto, me pregunto y os pregunto

Francesc ha dit...

Max te lo vas a pasar mal si sigues la bola de Hard,
pero aquí tambien hay buena gente y nuestro nuevo hagstag es este:

#hardfora

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...



Nova etapa de LA IDEA

#HARDFORA o #hardfora

segons el programari i el soft, en majuscules o minuscules

Hard mod ha dit...

Sou un colla de softs de sofà, reeixits, escurats i pallaringues d’escaldum reescalfat.
#Hard fora es molt Hard !!! Ens agrada i molt , farem samarretes !!!! No teniu coratge de fer-ne amb el lema Hard no aquí ni enlloc ,
# Hard serà sempre nostre!!!! Muhahahahahahahahahahahahahha

Hard mod ha dit...

Incluso n’hi hay ca hablan castellanu en tal de haserse el simpaticuT.... lacai, sipai, arrossegat , Muhahahahahahahahahahahahahha

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días,

lo bueno si breve dos veces bueno.

Brevedad número 1: Max, no estas solo.
Brevedad número 2: Hardmod, sigues en racha amistosa.
Brevedad número 3: Cuando se produzca el cambio de fase perimetral del COVID19 lanzaré un plan de urgente paseo bodeguero ampliado y convocado en abierto para todo el bogarderismo.

Un abrazo.

Javi

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

y por supuesto me sumo al trending topic de #hardfora.
Es mi manera de procesar la amistad hacia alguien que para mi es amigo a partir de una declarada enemistad que retroatrae como un ying-yang para ser amistad en el reverso de la moneda que lo integra todo. De estas cosas se habla a menudo en LA IDEA y la fórmula consiste en desmenuzar lo fatuo y lo alteragado y captar en su máxima intensidad el fondo amistoso de toda relación aparentemente adversa. Nos ayudamos unos a otros en franca relación y os invitamos a ser parte de LA IDEA.

Abrazo,

Javi

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Ai, quina una que penso!

Si Javi escriu això de "...........la fórmula consiste en desmenuzar lo fatuo y lo alteragado y captar en su máxima intensidad el fondo amistoso de toda relación aparentemente adversa. Nos ayudamos unos a otros en franca relación y os invitamos a ser parte de LA IDEA......".

Es una secta, perill!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Aquí no hi ha més secta que els encobridors de HARD que són el webmaster i els que callen i sín complices del mal parit que ens insulta tots els dies des de fa anys.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

#hardfora

Hard mod ha dit...

Encantats , no esperàvem menys d’un ñordo com tu!!!! Biieeeeeennnn!!!!
#Mingarrancia desenmascarat #Stop picoletos .
#Amicspersempre.
Muhahahahahahahah hahahaha ah
#Stop OJE # Impostura ni aquí ni enlloc
# les monedes de tres euros no existeixen #duros Sevillaos .
Muhahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Que et follin , et cal.
Muhahahahhaahahahahabahah

Hard mod ha dit...

Mari Pepi , no tens prou cal viva .
#maripepi.
Muhahahahahahahahhahaahhaahhaahahha

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

T'has passat moltissim ara!

Dius "Cal viva" i et quedes tan ample?

Webmaster, Penya o qui m'escolti:

Esborreu aquest salvatge d'una vegada per sempre.

Escriu frases gravissimis com el mateix que es diu quan es vol enterrar algú de manera radical i espantosa.

És terrible.

#hardfora

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

i si em tornes i retornes a dir Mari Pepi ja et dic no que et dic Hardineti Hitlereti Modeti

Mat Cluny ha dit...

Suport total i humà per Maria Josep, cada dia empitjora més el Hard.
#hardfora

penyabogarde ha dit...

Nosaltres només ens podem fer responsables del que apareix a la crònica. Els comentaris són responsabilitat exclusiva dels propis comentaristes i formen part del contrast d'opinions que en funció de les temàtiques acostumen a pujar o baixar el to com acostuma a passar a les tertúlies i premsa esportiva en general.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Penya sou encobridors de Hard ara amb el que heu escrit amb perfil oficial ja queda clar i repulsiu!
Jo dic que Hard és Viriato però ell no vol tornar a Viriato i s'equivoca amb el desastre que ha creat.
Bri d'esperança de tornar a ser Viriato? No sé encara si podrà tornar-hi, les coses estan fora de mare.
#hardfora

Astrid Barriada ha dit...

El compte oficial de la Penya Bogarde convertit en la societat protectora d'animals. La manera de protegir a Hard ho demostra.

#hardfora

Mat Cluny ha dit...

Això és un martiri tolerat per irresponsables

#hardfora

Astrid Barriada ha dit...

és un degenerat sense humanitat
un bestia que fa anar la cal viva com si es tractés d'un acudit

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

i el més inhumà està en que el Penya Bogarde salta de post per censurar el que estem indicant ara i aquí