PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 25 de gener de 2021

GENIOL ! GUANYEM MÉS PARTITS DEL QUE HEM PREVIST.

GENIOL, GENIOL, GENIOL I GOL!

MANS, DISTÀNCIA, MASCARETA  I TEMPERATURA BOGARDISTA. 
Guanyem massa. Guanyem més partits dels que hem previst. Ara, sense voler fer mal, li etzibem un 1-2 a l'equip més bonic de Madrid. El Raig Vallecà planta cara i el Barça perdona. Només dos gols a favor i un en contra. Som massagrans i massa-generosos. Guanyem massa. GENIOLS!

 

 


 
Primer de tot, el partit al camp de l'Elx ens demostra que som invencibles. 0-2 amb gols del Tulipà Ros i del senyor Riqui Puig. Koeman rebla el clau i transforma l'infant de Matadepera en un homenot com cal. Mireu l'aspecte del nou Riqui: Alt, cepat, i rialler!

Can Francisquet esdevé un bar ecumènic i rendeix culte a la Dama d'Elx i a la Moreneta. Una botiga que es transforma en funció de la situació sanitària i esportiva. Imaginació i emprenedoria contrastades.

Victor Font i Antoni Bassas enxampats en un sopar conspiratiu a Segovia. Ni més ni menys que Font, Bassas, Florentino Pérez i Salvador Illa comparteixen taula i planifiquen l'aliança letal que vol convertir el Barça en una societat anònima amb accionariat de les empreses de Florentónguez.

José María García i Domingo Balmaña amb uniforme de camuflatge protegeixen el Golden Corner. Banderes blaugranes i pancarta al·lusiva: "Salvem el Barça!".

Fernandito Alonso demana caritat davant de l'Ajuntament de Premià de Mar. El retol és contundent "España necesita mi retorno a la F1". Un captaire, amb aspecte de captaire madridista, recull calerons per sufragar el nou Renault-5.195 comentaris:

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

quina manera de saltar de tema deixant tallat el fil tremendo de comentaris anteriors que comdemnen a Hard per sempre més. Ara hem de tornar al post anterior i comprobar la monstruositat escrita per Hard i deixar clar per sempre que és una malíssima persona, una cosa insuportable i malament concebuda.

#hardfora

Hard mod ha dit...

Ploramiques !!!!!
Muhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahshahahahhaahahahahh

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

hard. Tu vés dient ploramiques però el que has deixar escrit ha rebut moltes respostes en el post anterior i sembla ser que te l'estas jugant. També surt mal parat aquest blog que encobreix males pràctiques i paraulotes teves. Et convindria repassar el que està augmentant la teva barbaritat sobre la cal viva.

penyabogarde ha dit...

Repetim el que hem deixat escrit en els comentaris de l'article anterior.

Nosaltres només ens podem fer responsables del que apareix a la crònica.
Els comentaris són responsabilitat exclusiva dels propis comentaristes i formen part del contrast d'opinions que en funció de les temàtiques acostumen a pujar o baixar el to com acostuma a passar a les tertúlies i premsa esportiva en general.

Cordialment i amb tota l'atenció deguda:

La Junta

Joan Patateta també Williams ha dit...

La taula de comensals del Victor Font és una virgueria i posa de manifest que és el pitjor candidat que hi haVull que acabi el covid19 per venir a visitar bogards!

Mat Cluny ha dit...

el missate del compte oficial de Penya Bogarde és la prova del cotó que demostra la tolerència que tenen alguns amb el monstre de les galetes i del mal que és el Hard.

#hardfora

Joan Estruch ha dit...

Article pistonut com sempre.

Hard mod ha dit...

Et convidaria a que et fotessis certes amenaces on et càpiguen ... es que no podem parar de riure, sas? Potser hauries de repassar cara setembre, hi ha assignatures que et queden per aprovar. Photomatón 2.0.
Si no teniu els jutges del vostre costat, no sou ningú , d’aquí la insistència al web màster . PLORAMIQUES!!!
#patoWC desinfecta colles.
Muhahahahahahahahhahahaahhaahahahahahhahahahhhahahahaahaha

Hard mod ha dit...

Hard mod no es fa responsable de les opinions de Hard mod ni de les de la part contractant , ni de la part contractant de la part contractant. I si no agraden aquests principis, en tenim uns altres.
Demanem ferventment a la junta,que deixo seguir participant a aquesta colla d’abraça- fanals i llepa-tifes. Llogar-los seria caríssim on el catxet per un Paquirrin qualsevol està pels núvols . Ja voldria Tele5 un pom com aquest. Frikisme gratuït !!!
#Frikisme enllaunat.
Muhahahahahahahahahahahahahha

Mariona Talavera ha dit...

Ben dit Hard!!!
Jo com tu a sac amb la bocamolleria basurilla. Pero jo soc mes dura,, crec que son una banda de porcs i porques, meuques i gigolos, fills bords de mare gossa Jo no abaixo la guardia amb Opus Dei Rierol, Esvastic Francesc, caganer Cluny, Comuneti Mirilla, Radar Fascio, Banzai cabron, Berrigante xupaverga, Astrid Bragafluixa.

A mi em posen calenta de ganes de fotre pals i esquellots.

Hard mod ha dit...

Colla de fleumes!!! Muhahahahhaah

mariona talavera ha dit...

amor canibal Love in Love Hard

Moles molt per viril

Mat Cluny ha dit...

Mariona i Hardoto parella? Quin horror unir la pitjor gent en un sol nucli!

Hard mod ha dit...

Exactament el que heu fet a la pandilla
Basurilla. Excel·lent, un cop mes demostreu la projecció d’alló propi en altri. Inconmensurables i incorregibles , McCluny ets així de miserable, marxam inconfusible per partanyer a la OJE. Carnet de soci garantit, al sosi no sal pot anganyà!!! Piltrafilla.
Muhahahahahahhaahahahhaahhahahahaah

Mat Cluny ha dit...

Quan un miserable diu a un que no coneix que és miserable el que queda clar és que el psicopata declarat que és Hard, ha de demanar perdó, disculpes i acotar el cap. La fòrmula infalible per començar a tractar la patologia és aquesta:
El cap cot, agenollat davant del crucifix i a dormir a les 9 del vespre.

Hard mod ha dit...

Que ufanós george , que ufanos amb el teu quisso , la teva boca grossa i el teu raonament esquifit. Com sempre amb la por a deu... OJE pura .... ensoprlegamt amb el rosari. Muhahahahahahahah
#Stop pixa quissos.

Hard mod ha dit...

A tu la postura ideal George es que amb el cap tan pla que tens , mentre reses el pare nostre al reclinatori ens aguantis el Manhattan amb el cap i ens el sacsegis mentre ens menges el rave.... míser .
Muhahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahah xarrupa que et vessa borgonyès o Gavatx d’on vulgui que sies, Mr culotte.

Benet fan absolut del Capote Arenys de Mar tapeo ha dit...

un incís enmig de la baralla fratricida.
A mi m'agrada l'automobilisme.
Per què us fiqueu amb Fernando Alonso?
Pregunto, pregunto.

Bé que seguim les curses de motor amb pantalla gran quan es pot,
i si torna Alonso sempre és de felicitar.

Per exemple al Capote d'Arenys de Mar bé que mirem tele gran quan es pot fer.

Ariato Puigcerdà ha dit...

Ai Benet del meu cor! Alonso és més merengue que la llet merengada de la meva orxatera favorita

Mat Cluny ha dit...

Hardot cucanya tens la canya que t'escanya.

Algun problema amb els que som creients?
Hi ha gent creient tonta i n'hi ha de llesta.
Els descreguts també es divideixen en tontos i llestos.
Ara no em facis la gara gara i no em diguis com he de resar quan ho vull fer.
Tú si que necessites resar molt i fer jaculatòries i maltractar la teva esquena amb una daga davant del Sagrat Cor.
Tú necessites el favor del Sant Crist que et redreci els mals i que t'alliberi del diable que portes dins dels pulmons, del dimoni que habita en el teu cor i del maligne que circula per les teves entranyes.

L'anticrist vindrà a la teva morada.


#hardanticrist

Hard mod ha dit...

Su compra’t un rosari i perda’t amb ell.
Pelma.
Muhahahahhahahahahahaahha

grup COLLA LA CUADRILLA LA IDEA ha dit...

La Colla comprem el hagstad de Mat Cluny i la solucio es anticrist. Nova linia de LA IDEA.

#HARDANTICRIST

Hard mod ha dit...

Segur que la propera a reclutar pel la pandilla basurilla serà la nena de poltergeist o la del exorcista millor, * mira que esta fent la guarrra de la plantada!!! Muhahahahhaahahahah de traca !!!
#Stop paranormals.

grup COLLA LA CUADRILLA LA IDEA ha dit...

Ets Hard el Banyeta dels Pastorets i els que estem farts de tu som els escollits per un sentit comú que ens fa dir prou Hard, stop Hard i Va de Retro Hard, o sigui Exorcisme Hard.

#HARDEXORCISME

Hard mod ha dit...

No , si encara invocareu a Mn cinto Verdaguer ... Muhahahahah
#666 frikis united!!!!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Paraules anticrist:

zumalassa zumalassi kirilassa kirilassi Hard cendra, foc i vinagre, cau el crani, surt el cuc.

Dimoni tururut.


#hardexorcisme

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa a tope de veure com ens ho passem de rebé acabant amb els darrers signes vitals del Hard Brut. Fantàstica idea de LA IDEA per batre el malevol i fer-ho de manera imaginativa i divertida. Li queden un parell de telenotícies i la netedat tornarà a la terra. Boca bruta, diable amagat, surt la cua de Satanàs.

marga bosch i el seu verb ha dit...

#hardexorcisme oblidava la contrasenya viral

#hardexorcisme

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡¡Muy pero que muy buenos días a todos!!!!!
LA IDEA tiene capacidad de reinvención de rechupete y lo demuestra este azaroso ideario de conjuntar lo tenebroso con lo locuaz. Muy bien por la inspiración, hermanos y hermanas, LA IDEA marca el paso y arremolina sentimientos al unísono.
Hermanos y hermanas, esto se pone a ojo de buen cubero y el amigo amigo amigo amigo amigo amigo amigo amigo Hard lo va a agradecer. No todos los poseidos por el diablo pueden contar con nosotros para extirpar el mal de su cuerpo.
Hermanos y hermanas, lo estamos logrando.

¡¡¡Bendito el día ya lejano que realizamos la excursión por la bodegas de mi Clot, de Camp de l'Arpa y de Navas!!!

Hermanos y hermanas, la amistad cunde en forma de exorcismo para quienes padecen el intrusismo del dueño del averno.

Javi

Mat Cluny ha dit...

una passada La idea, brutal!

#hardexorcisme

Francesc, SÍ, SÍ SÍ Francesc T. el que vigila Hard ha dit...

Exorcisme com a solució final al problema Hard
#hardexorcisme

Astrid Barriada ha dit...

Whatsapp imperial!

Maria Josep, comparteixo les teves paraules, gràcies.

zumalassa zumalassi kirilassa kirilassi Hard cendra, foc i vinagre, cau el crani, surt el cuc.

Dimoni tururut.


#hardexorcisme

Hard mod ha dit...

Muhahahhahahahahahhahahahhhahahhaahhahahahaahhahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahgaahgagagag

Hard mod ha dit...

Pareu, Pareu , que per no plorar estem trencat-nos.
Esperem fervorosament un cops paste de gafaplasty i sector perryflowty. #Ozzy Osbourne rules. Muhahahhahahahahahaha
#Mari Pepi creepy show!!! Muhahahahahahahahahahahahahha

Hard mod ha dit...

Esperem us salteu el confinament per fer la trobadeta al sopena .... míting OJE !!!! Muhahahahahahahhaahhahahaabbahhaah
#Mingarrancia pacidén !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

El dimoni Cucarell se les fa de graciòs però la virolla que li estem pasant amb sabó desinfectant fa furor i ara ja l'hem enxampat el plena agonia disbòlica. Ara si que n'estic de galdosa i contenta del gran punt aportat per la colla de La Idea. Esborrem el brut Hard i de passada ens divertim mirant com es desfà dins del detergent de l'exorcista. Fem net a la brutor per la via més efectiva i no cal ni esperar plantada que el nou Hard serà una criatura neta i perfumada sortida del purgatori i disposada a anar a Mataró i també a la propera trobada de Barcelona. Estem fent el pas necessari per acabar amb el Hard Brut i obtenir el nou Hard Net i flamant. A sobre resulta que li fem un favor higiènic. Em trigat tres anys però ha pagat la pena. DIVERTIM-NOS AMB EL SABÓ DE L'EXORCISTA.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Què us passa amb els dimonis ?

A la mar salada tot flueix i ens entrenem per la lluita entre Les Illes Medes bogardistes i la illa madridista de Salvador Illa.

Tenim fragates lligades als norays de les nostres illes bogardistes.
En Salvador Illa no és cap illa, és un illot de goma.

MADRIDISTA HERMANO DEL BILBAO BANZAI MEROÑO ha dit...

CALLA SAPO MARINERO
GUARDA DISTANCIAS CON LA MASCARILLA
AGRADECE AL MINISTRO QUE ALGUIEN PROTEJE LA SALUD
SALUDA AL REAL MADRID QUE ESTÁ DELANTE VUESTRO

CALLA HARDI-TO QUE YA VES COMO LA GENTE TE SEÑALA HECHO UN DIABLO CON COLA.

CALLA PATATI-TA QUE ESTÁS FUERA DE JUEGO

¡¡¡ HALA MADRID Y AUPA ATLÉTICO DE MADRID !!!

EL RAYO OS VA A PARTIR I EL BILBAO OS DAÑARÁ LA CRISMA.

BANZAI INFIERNO DE DANTE

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Banzai: Pots activar el traductor? No t'entenc.

Mariona Talavera ha dit...

Ui la que vaig ara amb el Javi Lidón!
parla de "Hermanos y hermanas"
rollo secta.
Vade retro: els porcs i les porques tenen un lider sacerdotal rollo secta hermanos-hermanas.

Mal rollo molt mal rollo secta secta

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

Pillat el rodillo de Esnaola
O sea que no et mola el Salvador Illa?
O sea que el teu puchemón, la teva borrás, el teu aragonés i la teva sabater molen més?

et molesty molesty ALL TOGETHER que les esquerres pactem?

Doncs prepara per fer com els de Trump i a vore si ets capaç de impedir el govern de SALVADOR ILLA I JESSICA ALBIACH.

Ja era hora que es vegi la manera de sortir del fraude del procésssssssssss


PER ALUSIONES ALUSIONING

Mola com pillen a Hard les tietes i els tiets de La Idea
Semilla del Diablo a sako pako

spoiler pillety
compro cargamento de negatius per positivar photos del vostre rollete sectario

kodachrome instant a estribor


PACTO ILLA-ALBIACH i finish processy and the banderity

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

A les Illes Medes el Salvsdor Illa no és benvingut

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tinc sabó anti-dimonis.
Amics i amigues de La Idea.
Sabó anti-dimonis per fer la part 2 prevista whats's
no heu pensat en el sabó?
Ara en parlem, primer la neteja del que és brut i embruta.
M'ho passo grande! Vaig estar en solitari pregant per tot això i ara som molta gent que ha perdut la por. Ja el tenim enganxat pels cataplins i copiminequis.
La brutor té les hores comptades.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Aquí només hi ha una secta que sou els seguidors del Hard Brut

Mariona Talavera ha dit...

els que parleu de "germans i germanes" sou els ridiculs seguidors de la secta de La Idea. Mala peça sou per un teler habitat per sarna de convent carmelita sense calça!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin mal us ha fet Antoni Bassas?
Mereix l'escarni de la fotografia?
A mi m'agrada el periodista i em refio de Victor Font.
Es dutxen segur i els vostres de res de net queda descrit mirant per qui aposteu.
No escampeu la brutor en el Nou Camp.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mariona, de mala educada n'ets de mena

Hard mod ha dit...

Morint d’exit... plas , plas , plas, des que heu sortit amb alinecio de fer-vos auto-claca , ha quedat clar que cada dia aneu mes coixos, insegurs i desorientats , mingarrancia haurà trucat a Ferraz per rebre instruccions, com IZ . Un clamor.
#botiflers , ni aquí no enlloc.
#colons a colònia .
Muhahahahhahahahaahah

Hard mod ha dit...

El Alcoià , nen , el Alcoià .... Muhahahahahahahahahahahahahha i
Muhahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahhahaahhahahahahahah
Gaby , Fofó i Miliki !!! Muhahahahhahahaahahahahahahh

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

zoom in action beast the former komune
pillat
pillety
gran Mirilla
cerrando circulo Hard
monipatin TU i jo la PURSANG VINTAGE QUE TU ENVIDIES

Un quinto lindo
psycho anxova faros al cotxe

Hard ens veiem birra diumenge vermuteando de 13 a 15h

Donde siempre
mascarilla i valentia
ara et toca moure fitxa
chulapón INSULTETY

Albiach Crew

Hard mod ha dit...

Et veiem alineat amb les titetes ... orgullosos d’unir-se als convergents missaire a i OJE... muhahahahhaahhaahhaa totulcul!!! Pillety ... Muhahhaahhaahhahaahhash nobet pilletys ni un cromix gafaplastyx. Et caurà el cel sobre el cap .
Muhahahahahahahahahahhahhahahahhahaahahha

Hard mod ha dit...

Si tens sabó renta’t xona , guarra.
Muhahahhahahhahahaahahhha

Hard mod ha dit...

Si tenim whatsapp ... sas ?
Muhahahahhahahahahaah
Si que ets mes lerda .... marededeu!!!
Muhahahahahhahahahaah

PAU RADAR Pursang la motonuclear ha dit...

Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.
Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.
Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.
Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.
Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.
Jessica Albiach, la peliroja que guanyarà.

toma Hard, toma i daca!

I ara treu el monopatín de la meva vista
que dono GAS a la Pursang vintage envidia de tot Premià.

Pemmmmmmm Rommmmmmmmmgggggggg booooommmmmmmmm

Moto Cros sin piedad

Hard mod ha dit...

Encantat efecte dopletty , enllustra el clatell quet sortirà rebrillant, i porta els teus amics del clembuterol, et caldran.
Pixapins.
#Stop Coloma equidistants. #Stop Stops ... Muhahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaahahhaahhhahahah

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Hardware m'estas dirigint la paraula?
Pagaras els 25 euros del dia de la Festa Major de ja fa dos anys?
Ara em pilles eh?
ja he dit 13h/15h birra i kara a kara
psycho anxova carrer de la plaça i no et facis el longuis
Premià no és tan gran i si et fas el despistat google-maps i a sako pako

Jessica Albiach presidenta peliroja ZASCA

Hard mod ha dit...

25€ ..?? 25€?!!!!! Tas tu flipat o que!! Tu ves que no sigui que els de podemos et tanquin en una reserva per aborígens.
Au tira’t de la moto que vas mes cremat que la cafetera de John Wayne.
Muhahahahah #Stop pillettys.

Astrid Barriada ha dit...

Dimoni pelut Hard tururut

PAU RADAR Pursang Moto Komuna ha dit...

25 eurakos que espero de la samarreta del reggae, no et facis el pirat.
Al psycho anxova diumenge 13/15h


i a votar la peliroja Jessika

Mat Cluny ha dit...

No se de que parleu pero dedueixo que aquest Hard es un jetas. Dos anys fent un sinpa i que li diguin per internet ja canta lo deu. Mes galons per un diable.

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

HOY CAE MUERTO BARCELONI-TA

RAYO DA PALIZA

VIVA RAYO
HALA MADRID
ADELANTE ATLETICO
VIVA GETAFE
FUERZA LEGANES


LA COMUNIDAD DE MADRID DISPONE DE GRANDES CLUBS

BANZAI BOCATA CALAMARES

Hard mod ha dit...

Banzai socarraet i puntu. Alcoi mana , merengonas a la puta rue. Muhahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Si es que el món està ple de primos, passeja quissos i tietes per desvirgar.
#Stop 25€ !!!
Muhahahahahahahhahahahaahhahahahahaahhaahhaahhaahahahhhaah

Hard mod ha dit...

25 Pavus de l’ala .... Muhahahhahahahaha
Primoooooooooo!!!!!
Mes tonto no era motorilla ... Hahahahahahahahahahahhahaha.!!!
Aún es a la torta Mari Pepi t’en pinto una de samarreta.Muhahhahahahahahaha
Pero con ea pot servtaaaaan intaaaann LEEERDOOOOOOO!!!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahhahahhaahahhahhhahahahah

Francesc ha dit...

Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo... Diable, dimoni, banyeta, Hardeta. Paraules exorcistes per sucar sang i surt budell diablet.

Compte enrere per Hard.

#hardexorcisme

Hard mod ha dit...

Pakirrin , pero on vas ??? A tele 5 ???? Carlos Jesús Xii -Xiu ? ... CiU-CiU ?
Pakito !!!! Que vas perdut !!! Pela canyes !!!
Au llegeix l’Atlantida i parlem de Verdaguer . Ignot!!!
Muhahahahah !!!
#Stop Bruixots!!!

grup COLLA LA CUADRILLA LA IDEA ha dit...

Tu, Hard, ves fent brometa. Nosaltres et preparem una sorpresa desagradable amb banyes. Falta molt poc. Au a fer brometa pero el rellotge fa tic tac.


#SORPRESADESAGRADABLE

marga bosch i el seu verb ha dit...

El Hard Brut, EL BRUTUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No sap el que li espera amb La idea.
Galdosa com mai ja vaig a Can Patuel a comprar escombres, detergent, polaines, raspalls, cola, cordill d'estenedor, alcohol pur, sofre, pinces.
EL BRUTUS no sap el que li espera amb LA IDEA!!!!!!!

#SORPRESADESAGRADABLE

marga bosch i el seu verb ha dit...

i també
#hardexorcisme

Hard mod ha dit...

A tui et tenim una sorpreseta , de part del Barrufet bromista, faràs bromera .... tota la boca de bromera!!!! Un festival de bromera, la festa de la bromera!!!! Una bromera que no els bombers !!! Com que a Montserrat ho ha un altar!!!
#stop frikis.
Muhahahahahhaahhahahaahhahahha

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Aigua calenta per secta Idea, Medes preparades per defensar el bogardisme de l'atac de la secta Idea.

Hard mod ha dit...

Plantada , ves no ensopeguis tan carregada .
Fes dos viatges.
Muhahahahhahaahahab
#stop tietes de gardencenter.

Hard mod ha dit...

Les properes estades espirituals les han programat al palmar de troya. El papa cremen te els inspira .
#mes penjats que un fuet.
Muhahahahahahaahhaah

Francesc, SÍ, SÍ SÍ Francesc T. el que vigila Hard ha dit...

operació Brutus, repetim mots d'ordre:

Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo...
Compte enrere per Hard.

#hardexorcisme
#SORPRESADESAGRADABLE

Jo no em dic Paquirrin, ni Pakirrin: SOC FRANCESC T. EL QUE VIGILA.

Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo...
Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo...
Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo...
Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo...

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si la Penya Bogarde requereix els meus serveis contra aquesta colla de la Secta Idea, m'ho comuniqueu aquí i faig les tasques que encarregueu. Noray tibat.

Hard mod ha dit...

Pakirrin es fa segurata.
Muhahahhahahahaahhaahha
#Stop inteusisme professional.,
#stop tres percent

Hard mod ha dit...

Efectivament , la bogarde Mai falla.
Li agraïm l’oferiment. La idea ea una deixalla del règim . Fa pudor .
#Irreciclable #Stop detritus.
Muhahahahahahahahha

Francesc, SÍ, SÍ SÍ Francesc T. el que vigila Hard ha dit...

Aviat Hard no en riurà ni una.
Molt aviat!

Operació Brutus, repetim mots d'ordre:
Arsbarotu Arsbarata Ziuma Ziumo Bastuofa Bastuofo.
#hardexorcisme
#SORPRESADESAGRADABLE

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Carai Francesc, ets una fletxa. El primer en anunciar OPERACIÓ BRUTUS.
Exactament, OPERACIÓ BRUTUS i s'acaba la festa i sense nens al davant.

#hardexorcisme #SORPRESADESAGRADABLE

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Vull agrair a Marga que la diea de la operaciò Brutus és seva i que ella ho ha lligat molt bé amb el doble sentit de brut de brutícia i brut de brutal, brutus és perfecte i així ho hem acordat

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Obeeixo ordres

penyabogarde ha dit...

Nosaltres hem construit una torre de guaita i disposem d'un servei de seguiment telemàtic dels moviments que planteja aquesta batalla. En cas problemàtic podem aportar xarxa social i caliu bogardista.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Penya Bogarde còmplice dels que volen linxar la bona gent neta.
Lleig i greu a totes llums. Brutor extrema. Mataró no claudica.
Operació Brutus.

Hard mod ha dit...

Quina exuberància verbal marí Pepi estem Aclaparats, quin ingeni , eh , eh ?? Motiu se sesse !!!
Muhahahahahah
#Stop tietes de curset de macramé.
#La idea morint d’èxit, tant que so no ho escombren aquí no temen res .
Muhahahahahahah

Hard mod ha dit...

Pakirrin , a la plaça t’esperem. Tenim Brea i plomes per tu.
#carnaval ja es aquí .
#Stop 3%.
Muhahahahahahhaahahahahhaahahahhaahahahahhhahhhahhahahahahha

Hard mod ha dit...

La bogarde es Crisol , perquè mai falla.
Muhahahhaahhaahhaha

Hard mod ha dit...

Pallassa plantada , si això fos això fa dies que no escriurien no in sol comentari , poca pena .
🎶 acusica !!!
#Stop ploraneres -mentideres.
Muhahahahahahhaahahahhaahhaahahhahahahahahhaahhahahahhaahhaha
#fora tietes de garden center, ni aquí no enlloc.
# suplantant teresines.
Muhahahahahahhaahhahahahaha

marga bosch i el seu verb ha dit...

tic tac tic tac tic tac...

operació brutus


La desinfecció és un procés físic o químic que mata o inactiva agents patògens de bacteris, virus i protozous impedint la proliferació de microorganismes patògens en fase vegetativa que es troben en organismes vius. Els desinfectants són substàncies que s'apliquen a objectes per a destruir els microorganismes que hi visquin.[1] La desinfecció no necessàriament ha de matar tots els microorganismes, especialment les espores bacterianes no resistents; és menys efectiva que l'esterilització microbiològica, la qual mata tots els tipus de vida. Els desinfectants són diferents d'altres agents antimicrobians com els antibiòtics, els quals destrueixen els microorganismes dins del cos, i els antisèptics, els quals destrueixen els microorganismes en els teixits biològics. Els desinfectants són un tipus de biocida que tracta d'eliminar específicament els microorganismes. Els desinfectants lluny d'eliminar totalment la presència de microbis, redueixen els organismes nocius a un nivell que no afecten negativament la salut ni la qualitat dels béns peribles. Els "sanititzantsn" (sanitisers en anglès) són substàncies que alhora que netegen desinfecten.[2] Les endòspores bacterianes majoritàriament són resistents als desinfectants, però alguns virus i bacteris tenen alguna tolerància. Els desinfectants s'usen de manera freqüent en hospitals, cirurgia dental, la cuina, i les cambres de bany per matar organismes infecciosos.

Un desinfectant ideal hauria d'oferir una completa i total esterilització microbiològica, sense fer mal a altres formes de vida, ser de cost econòmic i no corrosiu. Però no existeix aquest desinfectant ideal. Molts desinfectants són de naturalesa perillosa pels humans i animals. Els bacteris en alguns casos poden crear resistència al producte que s'aplica per matar-los.

Francesc, SÍ, SÍ SÍ Francesc T. el que vigila Hard ha dit...

El que no sap el Hard és que el guió previst per la gran Operació Brutus es va inspirar en un espectacle que ens va explicar el Mat el dia de les bodegues.


“El meu amic Brutus” és un espectacle de carrer amb molt d’actors, músics i titelles. Té per protagonista en Brutus, un os bru de dos metres i mig d’alçada i 400 kg de pes, curiós, afable i divertit, a qui agrada abraçar la gent, ensumar el que mengen i gratar-se l’esquena als arbres i les parets. En Brutus acompanyat d’uns pagesos de la muntanya, alegres i esbojarrats, que baixen a la ciutat a vendre els seus productes. En aquesta cercavila veurem com ballen i juguen amb músiques d’acordió interpretades en directe, i com fan participar en les danses i els jocs tradicionals tots els infants que es troben pel camí.No vull oferir més pistes però aquestes pistes despisten i a HARD el poden deixar fet un saturn sense anells.

marga bosch i el seu verb ha dit...

em sento reconfortada del que fa anys era una batalla perduda que havia de fer sola davant del brutus i ara ja podeu imaginar el que representa tantes amistats fent costat del que vaig advertir. Gràcies sobretot a Javi que ho va coordinar molt bé, i a l que més en sap de coses perverses i greus de Premià de Mar que és en Ted B. Gràcies per tot i per haver fet un pas endavant i ser més amics i amigues: Mat, Francesc, Astrid i també alguns que miren i no escriuen, moltíssimes gràcies a tothom.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Gràcies especials com a dona a Maria Josep

Vampir / Fakir Prados de Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† de Vallvidrera ha dit...

Olor de sang fresca †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
jo vampir m'hi poso amb totes les xupetones †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
jo soc de pluriempleo i també fakir †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Conrad Canaló ha dit...

1.2 u a dos crec que estic en condicions de dir que anem molt bé (ok)
i positivament (+) i que no podem distreure garlamenta amb miseria "en comú".
L'equidistància resta (-) i el morro roig estelat suma (+)
com la penya bogarde sempre guapa feta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 dedefefefefegtyhujimbnjguj
Alfanumèricament campions!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡¡¡¡ Muy pero que muy buenos buenísimos días !!!!!!!
Altanería y truhanismo por lo grosero y soso. Tal vez esto es lo que a bote pronto me causa hedor de axila antes de tomar las riendas del comentario.

Hardmod es amigo por ser enemigo, es la ley de la duplicidad lo que los orientales denominan ying-yang y que se basa en que lo malo es bueno y lo aparente es menor cuando acontece lo real.

Hardmod nos necesita y su furor se desvanece ante la posibilidad de que el averno que impera en su tórax deje de ser el habitáculo de sus seres endemoniados. Brillante idea LA IDA de proceder al clásico desalojo de ocupas diabólicos que moran en el interior del amigo Hard.

Agradezco las palabras de MARGA BOSCH.

Hermanos y hermanas, esto es justamente lo que vislumbramos en el ruedo bodeguero que sin duda repetiremos multuplicado y aumentado. Cuando se desvanezca el confinamiento perimetral NOS VAMOS A CITAR LOS DE LA PRIMERA VEZ Y MUCHOS MÁS DESDE ESTE ESTRADO DE INTERNET. HARDMOD SERÁ MUY PERO QUE MUY BIENVENIDO.


Abrazos hermanos y hermanas, seguimos en lo alto, el el "top" de la amistad sin fatuidad añadida y fisgona.


Javi

Hard mod ha dit...

Mingarrancia , ens complau que ens reafirmos les conviccions🔝.
Segueixes amb els teus relats soporífers i nyonyos🔚. El teu estil barroc avorreix.🔙. Els boixos nois tenen una panera per tu, te la porten a casa 🔜. Felicitats .
#Stop picoletos
Muhahahahahhahaahhahaahahahhahaha

Francesc psicoleg FREUD DOMINICAL al divan ha dit...

Hard tu salta de les advertencied que aixo es cosa de 48 hores naxim#BRUTUSSTOP

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Hola Hard Walpurgis Transilvania Hombre Lobo

Kina jauja estas liant amb la kolla Idea!!!

M'ho passo xaxi piruli

Et vull fer una foto


avui toca inici campanya


Jessica Albiach La Pelkroja que mola

Vols papereta de vot?

Hard mod ha dit...

Ara a mes tenim data límit , OKB. Paquirrin agafa aire .
Muhahahahhahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Agraïm l’oferiment però tenim paper de cel·lulosa de sobra.
Que estàs obsessionat amb ina foto de H&M es mes que notori, pregunta al teu psicòleg, a Naltros ens la dessua .
Ves trucant a C’s i a Vox , us calen un cop mes els seus vots.
Ñordistan es aixó . I puntu.
Esperem et guardis del Covid en Mitings i seus electorals. Et cal. De res .
Esperem segueixes gaudint dels teus companys de la OJE, podries pagar-los un vermut, tinyós. Que t’estires menys que una mojama. Almenys el pringat del teu acollit d’efecte doppler es paga una samarra.
Muhahhaahhaab

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Ho dius pels 25 euros que tot cristo sap que no has pagat, oi?

classic catala barretina tacanyo.

Com diu la cancion vieja,


Toma chocolate i paga lo que debes


Not Flags!

Pau Radar ha dit...

els 25 € més famosos des que va acabar la pesseta ///////// Bar Pirates Psycho Anxova al davant festa major 2019 samarreta reggae. Klarissimooooo!

Pilar GARABATOS ha dit...

¿HARD MOD, TE GUSTA EL FUTBOL? no lo parece por lo que leo

Hard mod ha dit...

Ens sap pilarin pero no tenim Perruquería per tu , el número de ñordos als que contestem está ja complert. Es que ens mandra .
Au ves a fer retòriques a la iaia . De res
Muhahahahhaahhaahahabhaha

Pilar GARABATOS ha dit...

Confirmado NO TE GUSTA EL FUTBOL. Yo no me pierdo ni un partido del Barca y sintonizo por internet te lo recomiendo el hesgoal.com funciona bien. Lo tuyo es mas de pelea con todos segun veo

Mat Cluny ha dit...

Pilar:
Ándate con cuidado con el matón Hard Mod.
Es un consejo sincero.
Creo que eres nueva por aquí y mejor prevenir que curar.

Conrad Canaló ha dit...

Puc trobar Canaló Solutions per tot el que sigui necessari.
Només cal combinar números (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10) i lletres vocals (a,e,i,o,u).
Les consonants i els diagrames numèrics els deso per casos extrems.

MARC GALí dels divendres: Serafí. ha dit...

Bon dia,

des de Reus, confinats i creatius, seguim el mestratge i la guia eminent del doctor lletraferit i antiartista Eduard.

Us lliuro el poema del divendres.


CONFIT

Confitura confinada
del gol, la carcanada.
Dels confins cargolats
cauen tres gols extremats.
Donzella d'aspre i dolç petó,
de la morsa, un rondinat mugró.
Beceroles davant la porteria,
el gol que sempre tot ho tria!Bon cap de setmana.

Marc

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard:

Encara no vols que ja digui el teu nom cognoms i aspecte singular? Et respecto per evitar que tú no facis el mateix amb mi en la línia de la darrera conversa a la plaça.

Entesos senyor, entesos i no en parlem més. Ara m'escoltes: T'estas fent mal amb la teva insistència en potenciar un personatge insolent que amaga les teves etapes glorioses des del grup literari, als pirates, la super ocurrència del Viriato o tot el que vas saber frenar en ocasió del cas Adidas-xandall que jo pensava que era la part més xunga de l'okiss palmera i va resultar que tenies raó amb percing-adidas-xandall-ulls blaus-caminar rollo bouncing.

Les virtuts que tens les fots de potes enlaire amb el rollo Hard. No tindria massa sentit que jo t'advertís d'una cosa que no deixa de ser semi-anònima però t'han pillat els Comuns, la grupeta del Psycho Anxova i alguna cosa has fet mal amb la teva disfressa que per molt que escarrassis et delata com el Viriato però en sentit contrari que de la simpatia per una disfressa collonuda passes a una que no et cobreix del tot i que deixa anar mala vibració al personal i el més fotut és que t'han pillat els Comuns, amb el Mirilla i el Radar, vaja quin parell aquests dos, que els hi dones carnassa.

No va servir de gaire el tema de conversa a la plaça i ja veus que surten amb tota la seva artilleria. Per ajudar jo sempre però de veritat que no entenc que encaparris amb el concepte de Hard Mod si no et tapa la identitat que alguna frase teva no sé quina, ha delatat.

De totes maneres, Hard, o sigui XXX ja ens entenem, mantinc el pols amb la idea de que quan vas fer Viriato vas arrassar i petar l'entorn Dálmata, ai perdó ha sortit l'entorn Dálmata, pero no cal preocupar-se que aquell entorn queda molt lluny de tot això de la Penya Bogarde. A veure si tornem a fer cants al bar però amb els nostres noms i cognoms.

Per mi sempre seras el Viriato culé i sobretot el rei de la festa major i un dels grans de la moguda de Pirates i Premianencs.

Aviso rollo amic. Què en penses?

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Uiiiiiiiiiiiiiiii la kosa té miga.
pillety absolutety.
reportatge grande grande
esgotar les existencies analògiques de KODACHROME
photopress king size i banderola

komando en Komú
a pinyó Jessica Albiach
Peliroja power!

Hard mod ha dit...

Ti fastigós , cada dia mes flipat, muntant la teva història psicodromica.... au deixa els estupefaents, mai has estat a Mart amb un patí català , potser encara estàs a la lluna.
Desenganxa’t.
I fes in favor a tots aquests miserables acòlits als que has fet creure que les teves al·lucinacions psicodromiques son reals i deixa de vendre que saps qui son H&M, sabem que no tens altre motiu per donar-te rellevància , no aquí al blog ni a premia, però això no ens incumbeix, quan l’enemic s’equivoca , no facis res perquè ea distregui. O no , potser que ens en fotem un mica ... una mica només , eh? Muhahahahahahahhahaahahvaahahvahahaahahah
#fastigos ets un pringat.
#Stop psicodromics.

PAU RADAR Pursang la moto DEL SIGLO XX ha dit...

WE INSIST !!!! BROTA !!!
els 25 € més famosos des que va acabar la pesseta /////////
Bar Pirates Psycho Anxova al davant festa major 2019 samarreta reggae.
Klarissimooooo!
WE INSIST !!!! BROTA !!!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Equivocat jo?
no em facis xerrar més del compte.
Okiss Palmera era un autentic ateneu d'amics i ja hem crescut,
Mira el Mirilla, mira el Radar.
Només falta el Marek.
Disculpes si em passo de la ratlla,
però només falta el Marek.

Hard mod ha dit...

🔝Muhahahahhahaahhahahahahahahhahahahaahahhahahahhahahaha
La albiach & company acaben d’acordar que el castor de florentonguez s’indemnitzi ... polítiques progressistes i merengues Muhahahahahahhahahaahhaahahah

Hard mod ha dit...

Fastigós a mes ets in bocamoll covard . Aquí i a Beijing. Pallasso!!!
Muhahahahhahaahahabhahahaahhaahahahahahahahahahahhaahhaahahhahahahhaah
#Stop ionquis.

Hard mod ha dit...

25€ ? No tals pots parmití!!!
Muhahahahahahahhaahha
Au tira’t de la moto, desmarrat. Agafa un llibre que et cal llegir alguna cosa.
Tu et brota la ignorància i la creditat del pamfil. Ruc!!!
Muhahahahahahahahahahaha
25 pavus diu el pidolaire !!! 25 pavus ee l’ala, s’ha de ser PRI
O per anar comprant samarres a la penya del poble BTF. FCK U pringuetty!!! Muhahahahahahhahahaahhahaahhaahhaahah

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

PAGA LO QUE DEBES
TOMA CHOCOLATE
HARD MOROSO
Evasió fiscal també?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Viriato ara Hard: Digues que soc discret o que callo coses, però no em diguis covard ni bocamoll. Mesuro les paraules per evitar confusions i sobretot, ajudo.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...


ZASCA CULTURAL PARA HARDWARE SPATXURRAT

FOTOGRAFS AL POWER !

JESSICA ALBIACH SAP DEL QUE PARLO I PER AIXÒ VOTO JESSICA EN COMÚ.

Jéssica Albiach Satorres es una periodista y fotógrafa que ha trabajado para el festival internacional de artes escénicas Tanec Praha del Ministerio de Cultura, y en Amnistía Internacional. Diplomada en Fotografía por Revelarte/Espacio de arte Fotográfico, y titulada en Ciencias de la Comunicación (Periodismo) en la Universidad Cardenal Herrera-CEU. Ganó una Beca Erasmus para el Instituto Supérieur de Formation Sociales et de Communication (Bruselas) y una Beca Leonardo a VUSTE ENVIS (Praga).


ZASCA CULTURAL PARA HARDWARE SPATXURRAT

Hard mod ha dit...

Pringat!!!! So primaveres!!!! Muhahahahahahahahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Bocamoll, que ets un pobre bocamoll, ni ajudes , ni en saps , ni pots , que dius bocaxancla!!! No passes de fastigós poca pena , so flipat!!!
Muhahahahhahahaahhaahha

Hard mod ha dit...

Amb un currículum així quasi millor que l’haguessis amagat ... muhahahahahahahah
Com algú et posi el de Junqueras mateix et cauen els pantalons .... pallasso!!! Minvat mental. Mes tontodelcul i poses el currículum d’IZ .... bailongoooooooo!!!!!
Muhahahahahahahahahahahahahab
#Stop Monguis!!!

Pau Radar ha dit...

Tu al Primavera Sound no entres amb la banderata esteladeta pesada

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Hardware ara delates la merdeta:

junqueras, sabater, borrás, el trio kalavera INDEPE hedor a desodorante de autopista

nosaltres ada, jessica i asens, trio dorado i vencedor 14 f

PELIROJA POWER

marga bosch i el seu verb ha dit...

Rodolí net i electoral:

Jo vull netedat i voto al pe-de-cat
Jo vull netedat i voto al pe-de-cat
Jo vull netedat i voto al pe-de-cat
Jo vull netedat i voto al pe-de-cat


la candidata Àngels Chacón em cau bé i es dutxa.
És guapa i emprenedora. Amb curriculum no se la guanya mai:

Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona, es va formar a més, a més en Comerç Internacional, i parla català, castellà, anglès i alemany. Va començar la seva trajectòria professional fent traduccions d'alemany en el sector industrial. En especialitzar-se en comerç internacional, acaba sent directora d'exportacions dels mercats d'Orient Mitjà i Europa de l'Est, en empreses relacionades amb el sector del paper del 1995 al 2002. Per motius personals deixa aquesta responsabilitat i passa a treballar en una botiga de sabates del centre d'Igualada.

Del 2008 al 2011 esdevé gerent de la Unió Empresarial de l'Anoia. A partir del 2009 passa a ser codirectora del Centre d'Innovació en Simulació per la Seguretat del pacient 4D Health, a més de coordinadora del projecte europeu Urbact 'Retailink', un projecte per a potenciar el comerç en ciutats mitjanes, a través del treball conjunt i l'intercanvi d'experiències entre deu municipis d'arreu d'Europa, entre els quals Igualada.

marga bosch i el seu verb ha dit...

i no vull parlar de politica per evitar una baralla inutil

Hard mod ha dit...

T’has deixat a Valls , muhahhahahahahahahahHahahaHahhaahshhaahahahhaahahah #Fantasma.

Astrid Barriada ha dit...

Marga valenta per dir el que votes i no seguir el corrent més de moda. Jo no puc anar a votar per estar enfadada amb el Procicat i per les perdues de la botiga, pero ets valenta i per això et respecto. La Idea és respecte

Hard mod ha dit...

Si plantada per això NO , repetim NO , has dot a qui votaras ... val se tieta !!!
Tu no es que siguis tonta , es que vas mes enllà.
Aixo no ho supera ni Paco Martínez Sòria .
Muhahahahahahahahahahahhaahahabahahahahahahabbahahh
#Stop Frikis.

Hard mod ha dit...

Vindrem a comprar !!!
Muhahahahahhahaahahahahhaahahhahahahaahahhaahahah!!!!
#Stop procicat!!

Hard mod ha dit...

Mirilla , en el teu sector hi tens ina colla de caga-calces que fa fredar, un Perry - Fluty com tu al costat d’aquesta colla de Ex -convergents i pujulerus ... Muhahahahahahahahahahahahhabaahhahaahhahahahaha i els picoletos , clar.
#A por ellos !!! Muhahahahahhaahhaahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahhahahahhahahha

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pere Déu, Hard! Deixa de fer escarni, de fer martiri, de fer mal, de causar malestar, deixa de maltractar, deixa de ser la taca que embruta la vida de la gent que no és com tú, deixa d'incordiar, de fuetejar, deixa la teva mosntruosa maleducació per un dia a la teva penosa vida.

Administrador o responsable o qui sigui del Blog Web, encobreixes sempre aquest monstre que no fa altra cosa que insultar des de fa tres anys o més o més o més!

No puc més, ho veieu que no puc més?

La Idea és el que em fa veure clar que encara queda humanitat però Hard és mostruós, quina creu d'home, quins desastre! Sempre igual amb insults i mai rectifica. No puc més!


No puc més, he de plegar de tot això, vull viure en pau i tranquilitat, no puc més, cada dia que passa em fa mal el Hard, cada dia de la vida des de fa tres anys o més.

què he fet jo de mal?

So mereixedora del més absolut despreci per part de la Penya Bogarde falsa?

Jo no tenia necesitat de muntar el grup del Cafè de la Muralla i va passar per sort el tema de La Idea i la unió feta per Javi, no estic sola, no estic sola però jo no puc més de Hard.

SÍ, VOTO PDCAT sí!

I ara em despedeixo per sempre i us seguiré des del silenci per veure els moviments de la meva gent de LA IDEA.

No puc més No puc més No puc més No puc més

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Marga Bosch som tots com tú.
Tots som Marga Bosch. La Idea segueix i tenim el nou pla preparat per diumenge a la tarda i "ell" no s'en sortirà.

#totssommarga

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

ho he de dir, Marga, que m'has emocionat

#totssomarga

marga bosch i el seu verb ha dit...

Gràcies i el que he dit, dit està

Hard mod ha dit...

A-Marga-da , no entris , ho fas perquè vols !!! Xorres que ets una xorres 3%. Bocamolla , impostora. Muhahahahahahahahahahahahahha
#plantada no entris!! Jau passa dreta!!!
Muhahahahahahhahahahaahahhahahah

Mariona Talavera ha dit...

No marxaves pesada marcofa de pa amb tomaquet i cafè amb llet ?

Ets pesada com tu sola i a mi m'avorreixes fins extenuar-me.

Soc victima de la teva pesadesa i em sento en condicions de dir que soc una tia més tia que tú, fantasmota amb verb i bossa de plastic!

Hard mod ha dit...

🔝

Hard mod ha dit...

Menteixes ... escriuràs en 24-48 hores com a màxim ... ionqui.
Muhahahahahhahahahahaaahh
#Margabruta pira’t

Hard mod ha dit...

A set del fil anterior .... $$$!!!
Mu@h@h@h@h@h@

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Les enquestes les carrega el diable i Albiach s'obre pas entre la merda dels indepes i dels socialistes, la gent sap que aixo no s'arregla fent dos bandos.


Hardware Spatxurrat

Konflictiu forever

Mariona Talavera ha dit...

Que pesats esteu amb la toia de la Jessica Albiach!

Jo estic farta de la tietada de La Idea i dels comuns tambe.

Hostia!

Joan Farregarde ha dit...

Avui entrenem i diumenge nyam nyam al bilbao

Hard mod ha dit...

Els merdes dels indepes ja tenen tercer grau atès que els fills de puta dels carcellers , tot i que es presentin a les eleccions s’estan menjant un gui, tot i que el seu braç lletrat hagi convocat de facto les eleccions i segueixin jugant brut i anti democràticament , però dels ñordos que més se’n por esperar , una foto ? ... Muhahahahahahahahahah
La ginesta floreix. #Stop ñordos.

Hard mod ha dit...

Per altra banda hem d’anunciar que la nostra candidata gaudeix segons el CEPB, ceo i el CIS del 99% d’intenció de vot amb un 1% restant d’indecisos que rauria en un grupuscle minoritari cagadubtes situat entorn del bar del mig, en contraposició del Marina on el suport és del 100%.
De can Rafart, Mataró i certa botiga de premia, juntament amb altres tietes, no hi ha dades al respecte, com tampoc s’ha inclòs el clot, camp de l’arpa ni Sagrera per la irrellevància de l’opinió que puguin tenir aquells sense opció a vot.
Hi ha qui té ereccions davant unes previsions tan afalagadores i alhora contundents .
La bogarde no farà ni un pas entere.
Xanxels to the Top!!!
#Stop 1%.

Angel Pages ha dit...

Els del Bar del Mig som bogardistes Informo de primera ma

Angel Pages ha dit...

informo per motius familiars

Hard mod ha dit...

Ho sabem !!! Igual que sabem que al Sopena del clot, O a no n’hi ha ni un . Ni al bar de la bruta del blog.
En fi .... estem convençuts que l’u percent despistat acabarà entenent que la millor opció es la nostra candidata , ni al loro, ni Freixes ni pa sucat amb oli.
Sabem el que volem i per això mai, mai , mai ... Mai fallem.
Muhahhaah

Àngel ha dit...

el bar del mig pertany a la meva familia i no tenen dubtes amb el bogardisme, fins i tot dic que tot el seu personal es 100% bogardista i que aixo dels indecisos amb Xanxels mes aviat ho trobem en la resta de bars de Premià.

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

com canta ara el Del Mig bareto amb estelada, fama indepe ui

Another bar identity

Jo vull privar birra sense que em posin estelada

catxis identity

bars indepes NUNCA MAIS

la priva sense fronteres


xungui banderity

PAU RADAR i la PIRLONA CREW ha dit...

a premia hi ha bars not frontiers com Psycho Anxova i Anec Groc.

I bars banderity com Marina, el Mig i Amistat.

Jo vull bareto neutral.


Stop processsss!

Francesc ha dit...

Uns volem joc clar i net mentre el fals bogarderisme agrupa bars del poble per atacar La Idea i seguir la crida satanica de Hard

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Mes que una penya aquests del Marina, de l'Amistat i del bar Mig semblen una societat alcoholica presidida per un diable de nom Hard

Astrid Barriada ha dit...

Menys bars i mes llibres de bona efucacio, vale Hard?

Astrid Barriada ha dit...

educacio Hard, educacio. Els vots no es busquen en els bars i millor que es busquin amb la cara a cara dialogada i no de cervesa a la ma ni al Marina, ni als pakis, ni al del Mig, ni Anec Groc, ni Marina, ni Pirates, ni Mayka, ni japos, ni bar estacio.

Mat Cluny ha dit...

Que Hard faci campanya de bar en bar es la prova del algodon de quina parranda vol per recuperar la penya i el club, li dic que prengui aigua del Carme que la tenen farmacies de guardia

Hard mod ha dit...

Entesos!!!

Hard mod ha dit...

No si encara pretendras ensenyar-nos a llegir ... mare de deu senyor !!!

Hard mod ha dit...

Si no t’agrada enyrorna’t-en al pueblo, allí podràs contar impunement el a por ellos, comprar cal viva i tenir subsidi.
OKB
Muhahahahahahahahahahahha

Hard mod ha dit...

Ens agrada l’aigua del Carme amb sucret tant com a tu les metamfetamina, barbiturics , i altres merdes que t’hi despatxen .
Sabem que allo del quisso i el passeig es pura excusa .
Muhahahahahahahahah

Àngel ha dit...

Com ha de ser, company

Hard mod ha dit...

I ti que sabràs , pagafantes.
Muhahahahahahahahahah

Francesc ha dit...

Borratxera perpetua per Hard y sus muchachos, quan tanquen bars feu botellon amb cervesa i ginebra dels pakis. Fijo. Quina merda sou que sabeu fer res sense mamar.

Hard mod ha dit...

A madrit a mea de neu ara hi ha hagut Llevantada .
Muhahahahahahahah
#Stop canvi climàtic .

Mat Cluny ha dit...

Ja entenc el aguante de Hard que es el alcohol.

Borratxo!

Hard mod ha dit...

Barça 4 MardiT 1
Fi de la cita.
Muhahahahahahahahahahabahahahababahabahababhabhahhahhbhhahahahahahah
Banziiiiiiii , banziiiiiiii amagat banzi !!!! Muhahahahahahahahahahahahahahababah.
#stop castor

Hard mod ha dit...

A tu el formol , carcamal .
Muhahahahahahah

Observatori solidari mirilla ha dit...

Eskivando psicho anxova la cagues Hard.
El postureo indepe passa de llarg de Pirates Psycho Anxova i tu en ginyes
per los dels 25 euracos.


Vens a fer una partida de dardos?


igual guanyes i tornes la pasta.


Toma chocolate y paga lo que debes, mamporro Spatxurrety.


JESSICA HO PETA
LA PELIROJA AL PODER

Power Comú

Astrid Barriada ha dit...

Podeu fer humor esportiu sense apologia de l'alcohol per l'alcohol? Em sembla be que es begui amb mesura pero alardejar de mamar per dir qui es mes bogarde, no se no se.

PAU RADAR i la PIRLONA CREW ha dit...

25 eurakos
25 money
25 cash
25 jetas
25 pavos
25 debit
25 hosties

Hard passa per caixa
Per juliol ja passaran 2 years del t shirt reggae molador

Hard mod ha dit...

Mira que cal ser primo i caga-neules per anar pagant samarretes a la penya.
De sempre ens has semblat curtet però això es boníssim !!! I ames en fas apologia ... la samarra que te la pagui Pujol!!! Muhahahahahahahahahah
Primooooooooooo!!!! Psico-idiota. Muhahahahahahahahahahahahahha
#Stop Primos!!!

Hard mod ha dit...

Molt bo el pastrami i a cal pirates!!!
Muhahahahhahahahahahahahaha

Hard mod ha dit...

Au renta’t mans que hi ha molt de Covid solt pel món . Pamfila.
Muhahahahahahah
#Stop abstemis & mans brutes

Mat Cluny ha dit...

Coma etilic no estaria presentable Hard, el bicarbonat va ok per excesos. Clinica desintoxicacio millor. Nosaltres a la ruta de les bodegues ho feiem amb got petit savorejant i no com tu que beus per beure sense apreciar el que prens, En diuen del que fas: borrachera.

marga bosch i el seu verb ha dit...

A la gent com Hard la meva mare en deia CAFRES, gent que abusava de les begudes alcohóliques i que causava malestar. Els cafres com Hard tenien també el defecte de la bruticia i no es dutxaven ni es rentaven les dents i la boca. La boca bruta serveix per insultar i Hard respon a aquest tipus de personatge essent el clàssic CAFRE.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Harrrrrd haaaaaard!!!!!!
Ja no et demano que siguis Viriato ni que tornis a ser el putu amo de la comissió de festa major, només et demano que no arruïnis la teva reputació fent aquestes gràcies sense to ni so. Va que ajudo, ajudo i ajudo. Ets a temps de situar-te entre el que vas ser i el que semblava que volies ser, no veus? No veus que l'estas cagant i fiques la pota i fots la gamba sense to ni so, a la brava?
He estat mutis uns dies per veure si t'afectaven els comentaris de la colla que et marca i veig que res de res. No et demano Viriato, només et demano que siguis qui saps que ets i cap ben alt sense camuflatge

Hard mod ha dit...

A tu et passa el mateix amb les polles , te les menges sense assaborir-les.
Muhahahahhahahaha
#Stop xarrupaires.

Hard mod ha dit...

A l’escòria com tu en diem escòria , no havies marxat un altre cop ? Quantes vegades diràs que marxes i no ho fas ? Pesdeta.
Muhahahahahahahah
#Stop tietes pesadetes

Hard mod ha dit...

Et falta coratge fastigós , ets un covard i intentes dissimular-ho, no tens prou praderia per pecar. Per no tenir, ni tan sols tens 25€ per una samarreta, arrossegat!!!!
Només entres a escriure bagenades , fullaraca de sòmines . Estàs tocant fons, rabenta negocis.
Efectivament el que millor pots fer es un Muts i a la Gàbia , com els pericos. Mira en banzi com amb la cua entre cames s’atxanta la mui. No deixarem florentonguez amb cap . Au ves a garlar-ho al psico anxova i menja’t un pastrami que fots mala cara i tot quan creues la plaça. El tontopolles de radar paga la tapa, no li ve de 25€.
Muhahahahahahah
#Stop flipats. #Stop perdonavides.#Stop pagafantes.

Mat Cluny ha dit...

suposo que el que dius és una broma, encara que sigui una broma macabra, però una broma fruit del cap ple de rovell fruit de l'alcohol. Suposo, suposo i suposo, fins que ja no suposo ni suposo per dir que afirmo.

marga bosch i el seu verb ha dit...

escolta Hard:
(..........................................................
...........................................................
...........................................................
...........................................................
...........................................................
...........................................................)

Ho has escoltat? Saps què és?

És l'aire net de la meva ciutat de Mataró. Una ciutat desinfectada de la teva llunyana pudor!

PAU RADAR Pursang la moto eterna ha dit...

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

25 eurakos 25 money VEINTICINCO TOCA TEJA

25 cash 25 jetas 25 pavos 25 debit 25 hosties

AL COMPTAT A TOKA TEJA

Si marxes de la zona euro pots pagar en DOLARES o LIBRA ESTERLINA
PERÒ SUMEN 25 EURAKOS

Moroso moroso moroso Psycho Anxova Crew T.SHIRT.


JESSICA ALBIACH BARRE RIVALES

Hard mod ha dit...

Parles desde un pot de formol . Afirmem i confirmem. Cagabandurries carcamal.
Muhahahahhaahahahahabahah
#Stop suposats

Hard mod ha dit...

Si si 25€ nen 25!!!!! Primooooooooooooooooooooooooolooooooo#QUE PAGUI PUJOL !!!!! Muhahahahahahahahahahahahhaahahahhaah
Pots quedar amb la plantada al zurich a veure si et dona 25 pafies !!! Muhahahahahahahahahahahahahaha
#el 25 de desembre fum, fum, fum , 25 esfumats !!! Muhahahahahahahahahahah
#Stop psicho samarreta.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard no es neteja i és lliure de no fer-ho sempre que marqui distàncies.
Hard planta com al Penya i no és pas lliure de fer-ho quan perjudica als que esperen.
Hard no paga deutes i no és lliure de no pagar-los.
Hard insulta i és lliure de fer-ho si no provoca molesties cosa que dubto.
Conducta horrible en tots els seus actes.

Hard mod ha dit...

T’has deixat que hard va matar a kennedy!!
Muhahahahahahahahahah
#Stop mentideres.
#Compleix les teves promeses.

Hard mod ha dit...

Plantada mataronina mentidera !!!
Marga ha dit :

No puc més, ho veieu que no puc més?
La Idea és el que em fa veure clar que encara queda humanitat però Hard és mostruós, quina creu d'home, quins desastre! Sempre igual amb insults i mai rectifica. No puc més!

Muhahahahahahahah
Quanta impostura , quant víctimisme barat!!
#plantada plega. #Stop Mentideres.#inpostures ni aquí ni enlloc.#la honestedat serà sempre nostra.
Muhahahahahahahahahahahah

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tinc tot el dret del món a dir que no puc més.
I tú no tens cap dret a parlar d'honestedat.
Els una serp verinosa.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Et suplico una cosa Hard: Ara estic atabalada amb un tema personal i no puc respondre. M'agradaria fixar un dia per parlar cara a cara i veure si ens estem equivocant en el tracte. Jo avui ja no et puc seguir amb l'atenciò que requereix el que m'arribes a dir i m'altera molt i crec qye hauria de treure els accesos del web Bogarde del meu mòbil que cada vegada estas tú increpant. I si en comptes d'això ens trobem i ho deixem clar sense amenaces? Jo estic disposada.

Astrid Barriada ha dit...

Marga ets valenta

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No ho facis, si us plau, ho trobo arriscat amb un element que ha deixat prou escrit del que és capaç. Marga, pensa-t'ho molt bé abans de jugar-te-la.

Hard mod ha dit...

Trio tietes !!!! OKB!!!
Muhahahahahahahah
#whatsapp funciona

Hard mod ha dit...

Gracies a Thor i Odín , no et debem res.
Muhahahahahahahah
#sense perdó.
#Stop Tietisme.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, acceptes?

Mariona Talavera ha dit...

Hard Mod, queda amb la pesada i li fots crochet a la galta i adiós muy buenas però que pagui ella la consumició que és molt neta la valenta aquesta de la xirigota atontada i cregudeta la pava.

marga bosch i el seu verb ha dit...

prenc nota de la barbaritat dita per Talavera