PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 26 d’octubre del 2020

EMPAT, EMPAT, EMPAT ! + TORINO ÉS UNA FESTA. DIMISSIONS I FOC NOU + CREIX LA MÉS GRAN DE LES INDIGNACIONS. TOT EL PLANETA HO VEU, HO SAP I ES MANIFESTA.

 

 
El passat cap de setmana es va materialitzar un nou empat blaugrana (1-1 front el potent Alavès), la qual cosa confirma que les essències del bogardisme segueixen per camins de glòria i de recuperació esportiva. 

 


Koeman treballa amb perspectiva de futur i ara adoba la gespa de sang nova i el millor és la successió d'empats a la lliga i una bona prestació europea. Pobre del candidat aspirant a la presidència que faci mal a Koeman. Pobre d'ell. Pobre! Estan advertits! Pobre d'ell! Pobre!


Torino és una festa, en fem un parell, tenim neoDembélé, Messi somriu i pica de mans. El koemanisme és el gran projecte. La canalla remena la bimba. Preparats per alçar la copa xampiona. Això és meravellós i no necessitem president. Cas contrari, si es convoquen eleccions, la proposta Bogarde-Creixell ja va prenent forma. El foc nou renova les nostres vides i proclama la glòria eterna.

 -------------------------------------------------------------


Comunicat extremadament urgent de la junta directiva permanent de la Penya Bogarde.

El foc nou ha de ser nou!

1) Celebrem la dimissió de Bar/Var/Tomeu i de la seva juntota. Tard, però millor que mai. La tardor apreta i la massa blaugrana ja no pot més. Prou!

2) El foc nou ha de ser nou. De la directiva dimissionària només salvarem el llegat koemanista i la consolidació de l'equip femení. Poca broma. Destriar el blat de la palla és un noble exercici en temps de voltors i oportunistes en mode impacient.

3) El bogardisme, assabentat de les intencions de Winston Bogarde, romandrà a l'expectativa. Arriben bones notícies de la reunió celebrada a la fonda de Collsuspina entre WB i el nou propietari del club Jaume Creixell. El ticket electoral s'escalfa a base de cansalada, seques, botifarra, Terra Alta i ratafia.

4) Koeman no es toca.

 5) El foc nou ha de ser nou!

 




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 

                          Prou! Prou! Prou!

No parlarem de futbol. 
El frau és enorme i el VAR arriba a extrems d'escàndol internacional. Tot el món en lluita!

Els carrers, les places, les avingudes, els bars....Tot es desconfina i ara ja es desferma la més gran de les indignacions. Totes les pancartes només porten una petita frase exclamativa. Gent blaugrana i bogardista. Tots amb la cara descoberta. Molts amb els nostres colors i anhels. Arreu del món la pancarta i el crit és unànime: PROU!
 
Comencem per la plaça Sant Jaume:
Seguim a Canaletes:
Seguim a Montserrat:
Seguim al Golden Corner:
Seguim a La Cisa:
Seguim a Amsterdam:
Seguim a Paris:
Seguim a Nova York:
Seguim a Londres:
Seguim a Alaska:
Seguim a la Patagònia:
Seguim al Nepal:
Seguim a la Gran Muralla Xina:
Seguim a Mercadona:
Seguim a la Plaça Roja de Moscú:
Seguim a Tokyo :
Seguim i seguim! 
 

165 comentaris:

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

antologia del disbarat i de la barreja. Us heu passat una vegada mes. Es el meu consell que millorar humor va be per millorar penya. Ajudo?

Mariona Talavera ha dit...

Berrigan tens la sensibilitat conyera dins de l'aixella

Fernando Atienza ha dit...

No me esquives Hardozio, no esquives mi comentario objección hacia tu autocensura y canguelo adicional, solo debes regresar a la fase final de los comentarios del pasado artículo, esconderse es de niñatos, eres de quita y pon como quien atrozmente substituye un texto por otro para invadir deseos de venganza. Regresa al hilo anterior HARDOZIO regresa y ayunarás de por vida, so sapo como eres.

Joan Estruch ha dit...

Estic xalant de valent llegint el text i observant les fotografies que acompanyen aquest article del tot pistonut.

Ja heu llegit el meu llibre?
Us el recomano, doncs es pot ser seriós davant de la vida i si la vida inclou les aventures d'en Bogarde, també es pot ser divertit i mostrar la millor cara.
Per si no ho heu vist i us interessa, heus aquí el meu llibre:

https://periscopi.cat/llibre/antipoda/gent-normal

Joan Estruch ha dit...

Dispenseu el link erroni. El meu llibre no és altre llibre que el molt ben editat com CREC RECORDAR. Dispenseu el lapsus telemàtic.

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

ESTRUCHI-TO TE CREES EL REY DEL MAMBO CHINO EN UN MERCADO CON MALABARES GRIEGOS AL AIRE LIBRE. NO ME VENGAS CON LA MONSERGA DE TU LIBRO BOBO Y ATIENDE A MI DOCTA MIRADA PARA APLAUDIR AL REAL MADRID QUE ES AL FUTBOL LO QUE CERVANTES ES A LA LITERATURA. JODER DE JERIFALTES DE LA NADA. SALUDEN AL SUPER CAMPEON Y HAGAN EL FAVOR DE ACUDIR A UN CURSO DE MORREO A CARGO DE BIBI ANDERSEN. BOBOS. RESPETO AL CAMPEON DE CAMPEONES.

BANZAI JERARQUÍA

marga bosch i el seu verb ha dit...

què en treieu barbaritzant les coses més serioses en uns temps que caldria estar més centrats amb la pandèmia i aquí escriviu coses greus que són de broma però de broma macabra com parlar en el mateix article de que la gent es desconfina i es treu la mascara per dir Prou. Prou a què? Costa molt entendre el vostre humor i ara tireu de la rifeta per les dificultats que tenim de fer la web que us varem dir i que potser haurem de suplir amb un blog per excepció tècnica.

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Marga no els donis més pistes que la gràcia de LA IDEA és el seu pla minuciós de creixement bogarderista per arribar a un punt que els que ara detempten el nom de Penya Bogarde es quedin en minoria marginal. Mira el darrer fil de whats de la Cuadrilla-Colla.

Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...

Nobita fa com la Cuadrilla: viu una realitat al marge de la realitat.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Amadeu ara l'has cagat, ho dic amb tot el respecte per un ofici com el de poeta.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

I si proveu de fer l'amor .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
i no pas la guerra? .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Proveu de fer molt més del que el cor us demana .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Trobareu el barcelonisme millor .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Els d'en Bogarde fan amor i humor.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Aquesta banda d'amargats de la cuadrilla no saben res d'amor
.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Hard mod ha dit...

Crida l'atenció que en berrigan acostumi a ser el primer del fil ... mola.

MUhahahahahhaha , ens pixem de riure veient la descoordinacio d'una colla de babaus que necessiten ser aqui per estar allà ....Muhahahahahahah Es que mes patetic no pot ser, nomes ho superen les copers d'europa en balnc i negre del MadriT. Muhahahahahah La OJE fa topall.

Aqui hi ha molta aixella ... Muhahahahaha, sembla que molts tenen la caixa de pandora a l'aixella....Muahahahahahah coincidim en opinio amb la sra Talavera.

Anònim Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...
Nobita fa com la Cuadrilla: viu una realitat al marge de la realitat.

Pero son finalistes, la seva realitat es construeix en finalitats, on el finalisme acaba sernt la constitucio de la seva realitat .... Nomes la IDEA explicaria la OJE. Aristotil mana.
Ens agrada poder pentionar al tòtil de torn, Hard Mod supera el sistema Llongueras, per sistema, la melena en moviment.

Veiem rabiosets al fil ... ens agrada, genera entrades, caixa cobri.
Amic santxo , borden, doncs cavalquem, que no es del quixot , babaus.
Muahahhaahahahahah

Hard mod ha dit...

Anònim Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...
I si proveu de fer l'amor .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
i no pas la guerra? .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Proveu de fer molt més del que el cor us demana .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Trobareu el barcelonisme millor .*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Els d'en Bogarde fan amor i humor.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Aquesta banda d'amargats de la cuadrilla no saben res d'amor

Es pot dir mes alt, pero no mes clar, i puntu. no en saben.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Crida l'atenció, crida l'atenció, crida l'atenció, diu HARD que crida l'atenció i que crida l'atenció però el que crida l'atenció és que HARD es cregui defensor del pueblo llano sense que ningú li demani ni consell ni ajuda, però si que si que molt si que crida l'atenció.

Bah! Estas perdent oportunitats de ser el que ets realment omplint de capes de disfressa el que era i ets quan a Premià de Mar et reconeixem com tiu afable.

Però vinga a dilapidar el que ets i amagues amb una ferotge imatge de duríssim que no té massa utilitat o potser si que la té per fer del teu rol agressiu una mena de taparabos per tapar vergonyes que tampoc entenc que necessitis trasquitllar com si la Palmera no en tingués prou amb un okiss d'ocasió, sense necessitat de fer cantonada cada dia ara que limiten horaris de nit.

No sé pas, crida l'atenció que em diguis que et crida l'atenció que jo ventili el primer comentari quan tu saps perfectament que si la Palmera proveeix del xandall Adidas i el percing cau per l'orella de la X ai que no dic el nom de la rossa que bota el pas quan camina, ai las las ! Si tenim el cas Palmera i el OKISS de tota la concurrència ja dic que ni de fer Viriato cal parlar que amb la Palmera certificada ja sabem sobradament el que es pot ser i el que ets, saps que ets estimat joshhhhh!

La Penzia? Aleshores per què? Per què allargar l'ombra del projectil amorf que has muntat amb el teu aka-alies Hard si això et delata davant els Mirilla i el Pau? O potser no ho notaves al Psycho Anxova?

Bahhh la gripa! Ara que torna la possiblilitat de ser el que ets i amagues, el gran XX de la zona triangular Moragues, plaça nova i sant pau, pur Premià antic epsala epsala que de bolets encara s'en troben i es poden pillar fora d'hores confinades. Només matinar a les 6 i fins a les 10 del vespre.

Parlem del Armanduel de les sessions de cafeta?

Hard mod ha dit...

Anònim MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...
ESTRUCHI-TO TE CREES EL REY DEL MAMBO CHINO

BNZY, NO SAPS LLEGIUR EN CATALA ... SENSE MES PREGUNTES SENYORIA. IMPOSTURA MAXIM EXPONENT.
MAMPOSTERIA DE GUIX REMULLAT.

Hard mod ha dit...

ALS MES PALLASS@S DEL BLOG:

Recomanem llegir article 169 i SS. LLO 10/95 de 23 de Novembre.

El saber, permet luxe. I ha doctrines i adoctrinats.
I deixeu de dinamitar la IDEA... vale?

Muahahahahahahahahahaha

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Armanduel del cafeta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hòstia brother!!!!!!!!!!!!!
TOT PILLAT all pillety.

Ja el tenim encerclat
el círculo ardiente
pregonero pregonero

Mirando al mar THE LOOK OF THE SEA

Hard mod ha dit...

Marga Bosch , marranota , necessites fer un Cuní.

Muhahahahahah

Hard mod ha dit...

La crònica , un cop més , espaterrant !!! a casa, a l'hospital, al bar, al parc de bombers, a la oficina i a la farmàcia, hem rigut com mai.

Ens agrada el foment del consum de gasos pirètics d'origen vegetal a la canalla.
Sublim.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Marra...què? Em dius marranota? Tú, Hard Mod? Em dius marranota? A mi?
Però si tu ets a més de marrà, un porc, un tossino, un garrí, un cotxino, un fuet, una llangonissa, un pernil, un chopet, un llom, un llomillo, una galta. Tot el que pugui sortir del gènere porcí i de qualsevol granja industrial ni que sigui ecològica, de tota la producció porcina. M'entens? Brut, terrible, insultador, poblorot, enemic de l'higiene, mai dutxat, sempre suat, sempre malparlat, maleducat, des de sempre i impunement protegit per les autoritats que fomenten el corral d'aquest blog de porcs i tossinada garrinaire. Vés a la dutxa que necessites un tunel del rentat de cotxes per passar tot el teu cos de tapir, de porc senglar, de porc tossino i de poblorotenc brut sense llar ni cotxe.

Però jo soc poc rencorosa i tens LA DARRERA OPORTUNITAT de perdó si fas tres coses:
Primer una dutxa de cotxe.
Segon una petició de perdó.
Tercer un reconeixement de que el que volem fer amb LA IDEA és només una bona intenció de fer paus.

I ara tens 24 hores per dutxar-te en un tren de rentat de cotxes i per madurar les dues altres condicions.

I la pau serà possible.


Tinc un bri incentessimal de bona esperança per educació que he rebut de pares, avis i mestres.

Mataró !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Astrid Barriada ha dit...

És inutil, Marga, és inútil. Una paret sorda com una tàpia, això és el que ès el xulo Hard. Com una tàpia.

Hard mod ha dit...


marga bosch i el seu verb ha dit...
Però jo soc poc rencorosa i tens LA DARRERA OPORTUNITAT de perdó si fas tres coses:


Les perdonavides de merda i llefiscoses com tu ens la suen soberanamnet , imbecil.
Au ves a perdonar als toxicomans del teu barri , merdosa.
Muhahahahahhaha

Anònim Astrid Barriada ha dit...
És inutil, Marga, és inútil. Una paret sorda com una tàpia, això és el que ès el xulo Hard. Com una tàpia.

Tu de xulos n'entens massa .... meuca.

Hard mod ha dit...

Anònim PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...
Armanduel del cafeta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hòstia brother!!!!!!!!!!!!!
TOT PILLAT all pillety.

Pauet ... que si no saps ni conjugar un verb ... matat.
Com deia Butanito , pablo pablito pablete , si no sabes pa que te metes.
Encara te'n sortiras mes arrisat que un pel de cony.
Muhahahahahahahha

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Marra...què? Em dius marranota? Tú, Hard Mod? Em dius marranota? A mi?
Tinc un bri incentessimal de bona esperança per educació que he rebut de pares, avis i mestres.

Serà infinitasimal, so lerda. si no en saps, no ho escriguis , tonta de la fava.
Quina putissima merda d'educació que et varen donar pares , mestres avis i toxicomans varis .... només has estat entrant aquí a menys preuar els pobles d'altri, porca de merda. En kikorro té el word ple de les teves referències a premià com a poble brut. Pallassa.

No et perdonem ni ho farem, però tens un minut per disculpar-te, greixosa.
hauries d'anar porta a porta per tot premia a dir que no ho faràs més ... i ara va i ho penges al whatssap. carronyaire!!!

Hard mod ha dit...

Berrigan , t'empatolles tant que avorreixes sobiranament i fins i tot al jussà també ... au menja'm el rave , nen, quin escrit mes infumable, no he passat de la tercera ratlla.... Mingarrancieges.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ i ZZZ

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

com et fot que et recordin segons quines coses. Lo de l'Armanduel t'ha noquejat i encara tremoles. Vés aprofita la indefensa Marga per no badar amb Armanduel.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin bretol més insuportable que ets Hard i la sort que vai tenir de no coincidir amb tu al Zurich

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Amb les noies potser t'atreveixes manso!
okam okam però amb un Radar com el meu
i la Pursang ni a l'escondite, xivite!
blasidomto! Armanduel a destajo que viene el lobo.

penyabogarde ha dit...

Això s'esvera molt i s'embala com mai. Una secta que es diu La Idea ens vol esborrar i no podrà.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días,

Hay algo de la canciòn Mediterraneo de Joan Manuel Serrat que siempre me encanta y que viene a colación que ni al dedillo. Es esa alusión delicada al aroma del mar cuando la letra de la canción narra "...perfumadita de brea".

Sin duda el perfume que desprende la brea en términos marineros nos puede ayudar a fomentar una amistad segura. Lo advertí y lo requeteadvierto sin demorar en el intento: Lo que aparenta odio o enemistad es el reverso triste de algo muy grande y luminoso que es la propia amistad.

A fuerza de suplantar amor con aparente odio lo que se adquiere es el fulgor destellante de la amistad.

Las palabras más duras de HardM. conllevan al mismo tiempo amor sin caracter fátuo y rotundamente derivan en AMISTAD.

Acepto cualquier insulto como el reverso de un solo mensaje sellado por la amistad entre seres humanos.

Esto es solo como en la vieja película CANDILEJAS.

Tirad de filmoteca o de moderno You-Tube, seguro que la hallareis.


Un abrazo

Javi

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

El penal no (-) era penal
i el gol no (-) era gol
el Barça va guanyar (+).
Opino com a alfanumerologista expert en futbol.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

llegeixo de JaviLidónMingorance el concepte BREA.

B (borinot)
R (ratllat)
E (espanyolista)
A (asfixiat)

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Quin bretol més insuportable que ets Hard i la sort que vai tenir de no coincidir amb tu al Zurich

A veure pava anormal, que estàs fora de norma, per sistema.
Jo MAI, he quedat amb tu ni al zurich ni enlloc, so boba, que tu quedis amb tu al zurich es cosa teva, i només per venir-ho a plorar aquí.... i enlloc més , lerda, que se t'ha explicat ja mil vegades que vol dir quedar amb algú ... que és cosa de dos, no unilateralment, marcofa, que no ets mes garrina i curta de gambals , per que ja no queda marge.
A tu et varen plantar el dia que repartien matèria gris. si es que ets mes tonta que un mos al rave. Cansina.

Hard mod ha dit...

Anònim PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...
Amb les noies potser t'atreveixes manso!


Juntament amb l'almendro, el lobo, quin gran torró, tu tornes a casa oi pauet? ... Platz, platz. senya la poteta, jau,... passa dreta.

Tros de quoniam .... aixó de escondite es un barbarisme ñordo inacceptable , vols dir a fet i amagar .... mira que ets analfabet noi ... Au passa a buscar la paperina de dog chow. platz platz.
George, treu el quisso , que es tira de la moto.

Nen d'efecte doppler , no tens tampoc mitja fava, le petit pois. Muahahahahah

Hard mod ha dit...

Prou !!!
Aquí sobra caspa.

I puntu.

Muahahahahahahaahahah

Mat Cluny ha dit...

calli Hard Mod, vos sou un error vital

Francesc ha dit...

Gravetat definitiva alerta Hardmod mastega kinoa

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

jo soc nou al web i ni estic amb Von Hard ni estic amb Cuadrilla. Sembleu unioneros i separatas a la grenya. Hi ha pau i vida sense els dos pesats bandos.

la cuadrilla i la colla de La Idea ha dit...

Dient aixo Colmenero salva Hard i ens deixa en boles, peto tambe es quedacen boles Hard si salva la nostra colla. Defineix millor Washington., va!

Graells sense Alsina ha dit...

Plega Nobita Bartomeu i s'emporta el seu sicari Hardmiod, ara m'estreno aqui i aguanto tot xafec que vingui

mariona talavera ha dit...

Ets un autobus en fallida mecanica xavalet Graells de la borda Aldina

Graells sense Alsina ha dit...

Una borda Aldina? Ara perdo el fil.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El que cal és saber sumar i en sé d'una família que es diu Alsina-Graells.
Sumar (+). Dos (2) cognoms.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Merder final a la directiva barto-meuca. Medes desconfinades.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Repasso el comunicat i el vull signar des de la Zodiac!

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
calli Hard Mod, vos sou un error vital

Posa't a la cua ....

Anònim Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...
jo soc nou al web i ni estic amb Von Hard ni estic amb Cuadrilla. Sembleu unioneros i separatas a la grenya. Hi ha pau i vida sense els dos pesats bandos.

Doncs res , esta clar que sobres. tal com has vingut, no tornis. Van Damm. Mediterraniament. que bonita es Badalona,nen. Ves a fer anís, Guaperas, Mono.

Anònim Graells sense Alsina ha dit...
Plega Nobita Bartomeu i s'emporta el seu sicari Hardmiod, ara m'estreno aqui i aguanto tot xafec que vingui

Et felicitem noi. Pero aqwui no hi ha home del temps , hi ha " assamblea de majaras" i ha decidit Demà sol i bon temps. Preefereixes elnnet o sistema llongueras ?


Anònim Graells sense Alsina ha dit...
Una borda Aldina? Ara perdo el fil.

Et tornem a felicitar, estàs en la línia OJE ... a la primera de canvi la neurona s' us perd en la immensitat cranial, especialment a la Plantufada, que és de Mataró.
Només ho reblonaria que tu fossis de sant pol. Excel.lent!!

Sr Graells o no , Entrant així , ja quasi que vagi plegant , ha obert un VAR en ple confinament. On vas, xalat!!!


Bartu Plega, Siau!!!




Joan Estruch ha dit...

Admirable la capacitat de reacció i bon ofici que acredita aquesta penya per fer cròniques pistonudes i un comunicat de sagacitat i elaboració diàfana, de caràcter molt delicat i del tot reeixit de manera pistonuda.

Enhorabona pistobogardians!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Senyor Estruch:
Vos sou, com a mínim, un excel·lent contramestre.
Segueixi a peu de coberta. En sap.

Joan Patateta també Williams ha dit...

sotasigno el comunicat amb tres birres gegantines take away de la Calandria masnovina!

Hard mod ha dit...

Hem d'agraïr a Paquirrín que ens hagi passat altruistament el seu Word, es per aixó que adjuntem llista de participants que trobem a faltar, tots son " anonims " ves per on i alguns canten com una cloïssa d'una setmana al sol.

Només ressaltar que qui més ha canviat de nom, precisament és Poco paquete, ell que afirma dir-se paquirrín, pero cada tres poosts, es canvia ell mateix el nom i es queixa de que altres no es refereixin a ell de forma diferent que no sigui Francesc ... el LSD ha deixat emprempta pregona en aquest jovent. En fi ... Gracies 6Q, ben automamtitzat.

Anònim Fernando Atienza ha dit...
Anònim Pimpinela sense Duo ha dit...
Anònim Roy's Motel La Camillera ha dit...
Anònim Amadeu Jordà ha dit...
Anònim Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...
Anònim jersey ha dit...
Anònim Amadeu Jordà ha dit...
Anònim Manel Sala Blanco ha dit...
Anònim Piilar B. ha dit...
Anònim Segador ha dit...
Anònim Nikita Zix ha dit...
Anònim Balaustrada Santiveri (Sagunt, País Valencià) ha dit...
Anònim Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

Anem de cara a Barraca.


L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Guirigall a la xarxa internet o a la xarxa de pesca?

curiós ha dit...

I si Francesc és bon noi, què?

marga bosch i el seu verb ha dit...

De petita cantavem "Arturín, mil zapatos Arturín".

Unes sabatetes d'infants que mai s'embrutaven com pensaven les mares. Però no eren les sabatetes les que mai s'embrutaven sinó que eren els carrers nets de la meva ciutat els que no embrutaven les sabatetes. Quan vaig anar de colònies a Argentona, em vaig adonar que les meves sabatetes Arturín s'embrutaven inesperadament i em va venir al cap LA IDEA de cercar una solució: El problema no eren les sabatetes sinó el lloc per on aquestes es desplaçaven. I la solució va prendre forma d'idea i em vaig ajuntar amb gent que tenia la mateixa percepció del que li passaven a les sabatetes Arturín. És el mateix que passa quan m'ajunto amb gent que veu el que passa a Bogarde Blog. Ara afegeixo la por que passo quan observo amb preocupació el comportament inquisidor de Hard fent llistes negres de dolents i bons segons li passa per un cap que exposa a la brutor ambiental. La llegenda de les sabatetes Arturín em fa pensar en que tot retorna al mateix lloc i no és la sabateta X la que s'embruta sinó la terra X i la mala gent X la que embruten la sabateta. I surto al carrer ben preparada mentre canto a viva veu la cançó de les meves sabatetes:

"Arturín, mil zapatos Arturín"

Francesc ha dit...

Paquirrin? Això tú H.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Francesc jo parlo de les sabatetes ARTURÍN i no pas de les sabates PAQUIRRÍN. Llegeix amb cura que podria resultar que no has captat LA IDEA.

Francesc ha dit...

El Hard difama

Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...

no en el meu nom

marga bosch i el seu verb ha dit...

no accepto el crater que vol muntar el difamador

marga bosch i el seu verb ha dit...

"Arturín, mil zapatos Arturín"

Francesc ha dit...

Operació sabatetes brutes de la mà del fiscal Hard

marga bosch i el seu verb ha dit...

Què et passa Francesc? Ja no ets de LA IDEA?

Hard mod ha dit...

Anònim curiós ha dit...
I si Francesc és bon noi, què?

aquest no sortia en cap post. Lamentem haver de corretgir-lo.

Apostem que d'aquí a dos mesos sortirà el vostre a la llista.

marga bosch i el seu verb ha dit...
Què et passa Francesc? Ja no ets de LA IDEA?

Paquirrín no es Rexona, i puntu.


Anònim Francesc ha dit...
Paquirrin? Això tú H.

Pacoo ,paquito ... home , que el nivell que has estat demostrant es 100% paquirrín. Aixó ho saben a les millors sabateries del mon, i passa't per whatsap, hi ha novetats per tu.
Som la bomba H. i puntu.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Rexona? Per favor, tú que diantres em pots dir de Rexona! De neteja! De cosmètica! De vida sana! Res de res. No passes del terme de la meva ciutat i si ho fas truco a la brigada de neteja. Rexona, Rexona, què saps tú de Rexona! Moltes Santes i Caps Grossos has de viure encara i menjar xurros del nostre xurrero i anar al Blinco, i haver viscut el cine Serras i el Niño Cocodrilo, i anar als Pastorets a la sala Cabanyes. què saps tú de Rexona!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Anonymus a destajo
pillat
pillaty
pilleeeety
bovila
sinalefa
El hombre duro ahora se tuerce como la serpiente
Hard Anonymus 100% Lasaña

Pillat Hardonymus
spatxurrat busca busca busca

Ahir et vas muntar un Take Away al Marina, so Marek Okiss!

Francesc ha dit...

mola el concepte Hard Anonymus i Marga NO PROBLEM segueixo amb colla/cuadrilla

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

pràctiques de rastreig a la turca
M O D A L I T Y
O F
H A R D W A R E
S P A T X U R R A T
A N O N Y M U S - H A R D W A R E
Astrakan a la palmera!
Okiss a l'Adidas!
Pillat Pillety
Take Away reloaded on the bar.

Another order, mister Mirilla?

A mandar jefe!

Komando En Komú

Anònim ha dit...

Madanga Hardanga

El meu nom es Aniol Onim i Nim

marga bosch i el seu verb ha dit...

Aniol si vols pots ser part de la idea abans que "ell" cruspeixi el teu desig de netedat i vida sana.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

TRES GOLES ANULADOS A MORATA Y DICEN QUE EL BARCELONI-TA JUEGA UN PARTIDAZO.
ESTO ES DE LOCOS BOBOS Y SOBONES.

BANZAI MIRAFLORES

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

juguem com en els temps del Dream Team
però ara primer CATALUNYA LLIURE //*//
Després ja vindrà la champions, ara //*// Catalunya i res més!

Hard mod ha dit...

BENZINERA LOW COST, QUE ANEU DARRERS DE GRUP, LLEPATIFES.

Plantufada, fots pinta de careto de Netol. Rexona t'abandona, i puntu. Menja't uns grisines .

Fas pudor.

La cançó de la mandanga ja la varem posar recentment, alguns es repeteixen mes que l'all tot i ser el primer cop que entren ... tot un rècord.

Anem a Torí cap i casal de la Fabrica Italiana Automobili Torino. La OJE té la SEAT , peró.
Agrair per últim , l'avís de radar i avis de revisió de CCTV de l'Ajuntament, a veure qui fica el nas a la plaça.

Alguns tenen el tarro amoratat ... Muhahahahahahah o amoratat-ito. castanyada a la vista i castanyot al Merdabeu.




PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Tu bla bla bla
nosaltres za za za
radeando la zona
pringamenta zotal

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

"ellos dijeron bla pero nosotros za"
cantant a l'Anxova?
A vegades passses per davant i la compinxada de Hard (?) canta Asturias patria querida empinant el codo, no és mala idea per mantenir la tradició palmera.
Ara amb baretos tancats com a molt el take away

penyabogarde ha dit...

Juventus 0 Barça 2
Borussia Flors de Bach 2 Real Madrit 2

Lider del seu grup Barça
Colista del seu grup Madrit

I puntu!

La Junta

Hard mod ha dit...

Panxa fastigosa, aquí l'intoxicat ets tu, no ens enganyem, aqui el trencat ets tu, tros d'anormal, au deixa el consum de substàncies, que et veiem cada cop mes perjudicat, segueixo?
Tu l'anxova , ja no saps si es saladeta, si es una ametlleta o el rabu del negre del Whatsapp que es el que es porta a la cuadrilla mandonguilla del clot. Segueixo?
Ja no saps si passa servidora , el tren o un TIR per la nacional, i saps que no es un tema d'oculista, segueixo?
A tu et va el licor 43 ... i el cremat tan popular entre pescadors romantics. Segueixo?
Ets un trinxa negocis, segueixo?
La palmera no et deixa veure el desert, Segueixo?
No tens corbata verda, ni en tindras, Seguixo?

Au ves a perseguir fantasmes a cuarto milenio, capullo. Muahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Anònim PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...
Tu bla bla bla
nosaltres za za za
radeando la zona
pringamenta zotal

Pauet posa en on el radar, et sortiran deu mil russos.

Muahahahahahaha

Plantada aqui el nen d'efecte doppler te zotal per tu, marrana.
Desinfectety.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Comunicado y llamada número 1:

A menudo se menoscabe e infravalora el sentido real de la paciencia como virtud basada en la pausada observación de una resolución o de algún tipo de desenlace.

Se huele, se tercia i se siente en el latir del corazón que algo muy grande va a pasar.

Paciencia, amigos y amigas. Aguardando que es gerundio.

En breve mucho más...


JAVI

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

que jo ni Lidón ni lidonero i qye jo ni hard ni part. No em veig amb espelma en aquest enterrament, ni entenc el trinxerisme que es despren de tanta farlònia entre uns i els altres. Pendol va pendol vé, com qui es dedica a buscar la bauxita i el wolframi perdut en una mina abandonada. La meva discreta opinió ja l'he insinuat altres vegades quan dic i afirmo que per fer dos bandols ja en tenim prou amb la política de blocs que ens gela el cor com les dues espanyes de la cançó de la postguerra.
Faig una parada en el camí per demanar que us repenseu els uns als altres, jobar!
I ara si ja heu llegit el meu missatge dir-vos que de res em sento un seriós i que si cal fer barrila, soc el primer en riure i explicar acudits verds, del Madrid, de cinema, d'ascensors o de cues del supermercat, no tinc rival a l'hora de riure i que quedi molt clar.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Comunicado y llamada número 2.

Lo grande se materializa en forma de web. Nuestro equipo técnico está puliendo el aspecto general de la página y los últimos flecos técnicos, pura minucia, están en fase de conclusión.

La Idea incluye más apartados. La WEB será únicamente uno de les fulgurantes destellos de algo muy grande que está por llegar.

Se huele, se tercia i se siente en el latir del corazón que algo muy grande va a pasar.

Paciencia, amigos y amigas. Aguardando que es gerundio.

En breve mucho más...




JAVI

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Comunicadoy llamada número 3.

Apostilla para W.Colmenero: No te precipites en los juicios de valor excesivamente temerarios. Aguarda unos días más.


JAVI

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

tic tac

F.O.S. PATRONAT minerva ha dit...

Hard cau en picat i no hi ha mes a dir que fer una sotana a la capa de la sepia que la caca delnoi es penja de la cama llarga i no pas de la cama curta

penyabogarde ha dit...


Avís:

Per molta "IDEA" que es desfermi i per moltes advertències alienes a aquesta penya que hi hagin, de Penya Bogarde només n'hi ha una.

No hi ha pàgina més ufana sota la llum del sol que la del blog que teniu a les mans i que ens representa de manera bogardista. La resta de temptatives es fan al marge dels dominis de la Penya Bogarde.

I de Penya Bogarde, repetim una vegada més: Només n'hi ha una.

La Junta

Hard mod ha dit...

Anònim F.O.S. PATRONAT minerva ha dit...
Hard cau en picat i no hi ha mes a dir que fer una sotana a la capa de la sepia que la caca delnoi es penja de la cama llarga i no pas de la cama curta

Minerva era la deessa de la saviesa i de les arts en la religió romana. Els orígens del seu culte semblen haver estat a Etrúria des d'on va ser introduït a Roma en temps del rei Numa Pompili. Posteriorment va ser identificada amb Atena de la mitologia grega.

Aixi doncs , no t'escau el pseudonim ,....Muahahahahha

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
tic tac

Mari pepi ..... Ara fas de Peter Pan ? Muahahahahha
tic -tac el que us queda venir per aquí.... muhahahahahahahahaha Tenim per tu un hotel a valadoivostok Hotel Gulag. preciós, amb encant, si més no. T'escau.

Mingarrancia, ens encanta que vinguis aquí a publicitar la teva WEB, admetre tal fracàs abans de que neixi ens reconforta i per ser tu, amistat mediante i de bon rotlluT, i és que si la féssiu per vosaltres, no vindrieu aquí a explicar res, la faríeu i prou, ara.... dos posts seguits a tal efecte .... ens pixem de riure, sincerament , ruc .... ah si , verbigraciamente i sin minucias, aquí en diem pel broc gro , al teu poble deu ser el pito del botijo .... Brindem amb 10 K glopets de ratafia Russet a la salut del ñordisme , el verbigracianisme , la OJE, la Cuadrilla Mandonguilla, el Mono de badalona i l'estomacal Bonet. Ben complit, ras i curt, o no.

Lidon que et dius ser del clot pero atufes a la manxa... ets gran. Amic.
Volkhov us queda ve per nom de la WEB , peña Volkhov. Muahahhahahahaha
Biba la metequerita !!!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Querida Junta:
Me asombro ante este aviso. LA IDEA es un proyecto variopinto destinado a mecer el bogarderismo de manera acorde con los tiempos actuales y se plantea como una apuesta saludable para animar a todo el mundo a que se incorpore al verdadero bogarderismo. Ustedes tiene sus derechos para obrar del modo que crean oportuno pero esto no es lance alguno para sellar una prohibición injusta e impossible.
LA IDEA se fundamenta en la amistad entre todos nosotros y ustedes deben acordar el ritmo cardíaco con el sentir espiritual de cualquier persona cuerda y docta.
LA IDEA lo que hace es prodigar en el empeño. No es de recibo que FRANCESC, MAT, MARGA Y UN SERVIDOR reciban críticas injustas y maceradas en aceite ardiendo. Añado la bonanza que representa el mero hecho de que ASTRID y FERNANDO se sumen a nuestra iniciativa y de que MARGA incremente su radio de acción en Mataró, sita en un bar altamente confortable y ahora cerrado a causa del COVID19.
No acudamos al prejuicio y al soslayo de aquello que se desconoce y mantengámonos en la más rigurosa espera ya que vamos a hacer algo muy grande.

Con toda la amistad les saluda,

JAVI, uno más de la Cuadrilla de La Idea - La Colla de La Idea.

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Baralla sense cap i sense peus.
PRIMER CATALUNYA //*//
ho voleu tornar a sentir?
//*// //*// //*// PRIMER: CAAAA TAAAA LUNNN YAAAAA !!!!

MARC GALí dels divendres: Serafí. ha dit...

Bon dia i de part del meu mentor exclusiu i privilegiat Eduard l'Antiartista número 1 del país, i el més gran dels poetes de Reus, Paris i Londres, que us ofereixo disciplinadament el poema dels divendres.

Nota sanitària per dir que malgrat l'horari confinat us lliuro poema i besada.


GOL CAFRE

Sense fredada no hi ha fre
i el gol és cafre a la selva
del meu cor només la tenda
i del teu bes, la llengua.





Passeu un cap de setmana meravellós.


Marc

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo no goso ser millor poeta que el senyor Marc,
però puc aportar una tesi alfanumèrica formidable
sobre els gols de la champions league:

Un (1) gol europeu és un (1) gol que es fa amb el peu

Era necessària aquesta analítica.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Que n'ets de bo Conrad!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Els anys d'estudi i dedicació acrediten el meu prestigi. Mai he sortit de festa ni he perdut el temps mirant telenovel·les i sèries de moda. Només miro programes científics i partits del Barça sense so.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

neng canalony, baixa els fums que ets IDENTITY a destajo.
Prepotenty pal mono xavalón canalón
ANOTHER MAN OF THE HARDWARE SPATXURRAT TEAM

Castigats sense TV i bareto only take away

Hard mod ha dit...

Mingarrancia fot el seu totxo habitual ... seguim en la mateixa línia de la gota malaia ... estupenduT.

A veure minguilla... lidopn o el que sigui, ves a fotre la bronca a una altra banda ... amb els de la OJE o sense o el que et plagui, però deixa de donar la brada¡sa ala bogarde, i puntu .... No sia que a mes de la idea t'endrapis quelcom mes. I si els bars estan tancats. Tenim el VAR a punt.

Fin de la cita, ho pilles ? amistosament catalana d'occident.
Tot, tot i tot.

Volem felicitar a tota la colla mandonguilla per l'exit que ha arrassat amb la connexió russa.
aixo sembla cosa d'en berrigan i carlos jesús , els seus deu mil milions de volts i les naus extraterrestres, efectivament d'uci.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Hard amigo, yo no te puedo retorcer el pescuezo por una única razón que me frena moralmente ante tal arrabato: Te considero amigo y tu dedicación me resulta fogosa y a menudo ardiente. Ese ardor y su correlativo fuego me confirman el poder de la amistad. O sea que na da de retorcer pescuezos y mucho pero que muy mucho de mantener el fuego fatuo que nos eleva de lo profano a lo inalcanzable.

El motor de nuestra vida es el fuego fatuo y lo fatuo que como sabes es aquello falto de razón o de entendimiento y plagado Lleno de presunción o vanidad ridícula, se nos presenta como una sinrazón razonable ¡¡¡Albricias!!! ¡¡¡Sinrazón razonable!!!

Te mando un enlace-regalo que sin duda nos marcará el antes y después de nuestra experiencia común.


Menea el dedo y coloca este enlace en el cursor. Hallarás la clave de lo que nos espera como preámbulo de algo muy grande que llegará de la mano de LA CUADRILLA DE LA IDEA- LA COLLA DE LA IDEA.


https://vimeo.com/69500106

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Positives (+) gràcies a Joan Patateta dit també Williams.

Negatives (-) desgràcies a Mirilla Superior, nom rar el teu, que has ofès la meva persona.

Polarització positiva (+) i negativa (-) en format diagrama que també es pot elocubrar desxifrant la fòrmula Canaló infalible que us proposo a continuació.

M (H2) = 2 . M (H) = 2 . 1 u = 2 u

M (O2) = 2 . M (O) = 2 . 16 u = 32 u

M (H2O) = 2 . M (H) + 1 . M (O) = 2 . 2 u + 1 . 16 u = 18 u


Avui el cap m'esclata de números però si el meu públic bogardista ho reclama no tinc més solució que continuar per aquesta via:


Hv(ξ)=(2ξ)v−v(v−1)(2ξ)v−2+v(v−1)(v−2)(v−3)2(2ξ)v−4+....


Em quedo amb aquesta −hDJ2(J+1)2 que és la base de la distorsió centrífuga.


Conrad Canaló Stewart ha dit...

Per si algú no ha captat la enorme càrrega propulsiva de la darrer aseveració alfanumèrica, la deslligo del format correlatiu i la simplifico per facilitar la màxima comprensió:

−hDJ2(J+1)2

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Mireu que us dic: diuen que el cap de setmana cal estar tancat a casa.
Us poso deures a tots, va!


Si a ⋅ u = 0 ⇒ {\displaystyle {\mathit {a}}\cdot \mathbf {u} =\mathbf {0} \Rightarrow } \mathit{a} \cdot \mathbf{u} = \mathbf{0} \Rightarrow a = 0 ∨ u = 0 . {\displaystyle {\mathit {a}}={\mathit {0}}\quad \lor \quad \mathbf {u} =\mathbf {0} .} {\displaystyle {\mathit {a}}={\mathit {0}}\quad \lor \quad \mathbf {u} =\mathbf {0} .}

Si a = 0 , {\displaystyle a_{}^{}=0,} a_{}^{}=0, es cierto.
Si a ≠ 0 , {\displaystyle a\neq 0,} a \neq 0 , entonces:

∃ ! a − 1 ∈ K : {\displaystyle \exists !\;a^{-1}\in K:} \exists ! \; a^{-1} \in K : a − 1 a = 1 ⇒ {\displaystyle a^{-1}a=1\Rightarrow } a^{-1}a=1 \Rightarrow u = {\displaystyle u=} u= 1 u = {\displaystyle 1u=} 1u= ( a − 1 a ) u = {\displaystyle (a^{-1}a)u=} (a^{-1}a)u= a − 1 ( a u ) = {\displaystyle a^{-1}(au)=} a^{-1}(au)= a − 1 0 = 0 ⇒ {\displaystyle a^{-1}0=0\Rightarrow } a^{-1}0=0 \Rightarrow u = 0. {\displaystyle u_{}^{}=0.} u_{}^{}=0.

Notació

− a u = − ( a u ) {\displaystyle -au=-(au)\,} -au=-(au) \,.

Observació

− a u = ( − a ) u = a ( − u ) {\displaystyle -au=(-a)u=a(-u)\,} -au=(-a)u=a(-u) \,

Si a u + a ( − u ) = a ( u − u ) = a 0 = 0 ⇒ {\displaystyle au+a(-u)=a(u-u)=a0=0\Rightarrow } au+a(-u)=a(u-u)=a0=0 \Rightarrow a ( − u ) = − a u {\displaystyle a(-u)=-au\,} a(-u)=-au \,
Si a u + ( − a ) u = ( a − a ) u = 0 u = 0 ⇒ {\displaystyle au+(-a)u=(a-a)u=0u=0\Rightarrow } au+(-a)u=(a-a)u=0u=0 \Rightarrow ( − a ) u = − a u {\displaystyle (-a)u=-au\,} (-a)u=-au \,

Primer exemple

prova que R 2 {\displaystyle \mathbb {R} ^{2}} \mathbb {R} ^{2} es un espai vectorial sobre R {\displaystyle \mathbb {R} } \mathbb{R}

Si R 2 {\displaystyle \mathbb {R} ^{2}} \mathbb {R} ^{2} de V {\displaystyle V\;} V \; y R {\displaystyle \mathbb {R} } \mathbb{R} el de K {\displaystyle K\;} K \;:

ELEMENTS

u ∈ V = R 2 = R × R {\displaystyle \mathbf {u} \in V=\mathbb {R} ^{2}=\mathbb {R} \times {}\mathbb {R} } \mathbf{u} \in V = \mathbb{R}^2 = \mathbb{R} \times{}\mathbb{R}

generalitats de BOGARDE

u = ( u x , u y ) {\displaystyle \mathbf {u} =(u_{x},u_{y})} \mathbf{u} =(u_x,u_y)



En V {\displaystyle V\;} V \; operació suma:

+ : V × V ⟶ V ( u , v ) ↦ w = u + v {\displaystyle {\begin{array}{ccll}+:&{V\times {}V}&\longrightarrow {}&{V}\\&(\mathbf {u} ,\mathbf {v} )&\mapsto &\mathbf {w} =\mathbf {u} +\mathbf {v} \end{array}}} \begin{array}{ccll} +: & {V \times{} V} & \longrightarrow{} & {V} \\ & (\mathbf{u},\mathbf{v}) & \mapsto & \mathbf{w}= \mathbf{u} + \mathbf{v} \end{array}

a on:

u = ( u x , u y ) {\displaystyle \mathbf {u} =(u_{x},u_{y})} \mathbf{u} = (u_x, u_y)
v = ( v x , v y ) {\displaystyle \mathbf {v} =(v_{x},v_{y})} \mathbf{v} = (v_x, v_y)
w = ( w x , w y ) {\displaystyle \mathbf {w} =(w_{x},w_{y})} \mathbf{w} = (w_x, w_y)

i la suma de u y v serà:

u + v = ( u x , u y ) + ( v x , v y ) = ( u x + v x , u y + v y ) = ( w x , w y ) = w {\displaystyle \mathbf {u} +\mathbf {v} =(u_{x},u_{y})+(v_{x},v_{y})=(u_{x}+v_{x},u_{y}+v_{y})=(w_{x},w_{y})=\mathbf {w} }

Hard mod ha dit...

Resumint , guanyem el gamperT , oi?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

espero haver estat d'utilitat i ara ja teniu deures per tot el cap de setmana dins del marc que indiquen les autoritats sanitàries.

Hard mod ha dit...

Javi lidon igual que tu sent tan retorçat no retorces ni retorceries cap coll, jo tampoc et fotria dos trets per que no tinc cap arma de foc ... la resta de les teves pamplindes ens suen la polla. amistosament i verbigraciamente, sin acritud Hard & mod.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

No sé si em poso en un camp de mines negatiu (-) però el que diu Javi Mingo + Rance pot tenir relaciò amb el darrer exercici proposat des de la meva càtedra:


u + v = ( u x , u y ) + ( v x , v y ) = ( u x + v x , u y + v y ) = ( w x , w y ) = w {\displaystyle \mathbf {u} +\mathbf {v} =(u_{x},u_{y})+(v_{x},v_{y})=(u_{x}+v_{x},u_{y}+v_{y})=(w_{x},w_{y})=\mathbf {w} }

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Una pregunta pràctica al mestre Conrad.

La meva Zodiac perd aire sense estar deteriorada.
Pregunto si és un problema físic o químic i si en una o altra possibilitat es pot resoldre emprant alguna estratagema.

Gràcies.

Mat Cluny ha dit...

Alguns de la mala bogarde esteu molt malament del cap

Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap

Necessiteu LA IDEA

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Estimat Esnaola Espiritual.

La teva pregunta té una solució molt senzilla, has de preparar boligraf i llibreta i copiar el que et dic sense pauses i aplicar-ho a la teva Zodiac.
Agraeixo molt que em facis aquesta pregunta.

Els plans d'acció damunt la zodiac són = 3x+6y-6z+6=0 y = -4x-8y+8z-8=0 i per tant son:

Incidents en una recta!

Només cal aplicar-los amb BOSTIK o resina fresca.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

A la tarda ho miro de fer, ara es gira tramuntana.
Et dono moltíssimes gràcies.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

La pregunta del senyor H /Hard de M /Mod relaciona el formulari adjunt amb el trofeu Joan Gamper i m'interpel·la preguntant si el guanyarem, entenc que es refereix a si el guanyarà el FC Barcelona.

La resposta va per triplicat (3)

Sí.
Positiu.
+.

Totament agraït de la seva pregunta que té més (+) valor que una resposta.

Fernando Atienza ha dit...

Me temía lo peor pero algunos se superan en el mal fario.
¡¡¡Cerrad esta página web de loquero!!!

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Alguns de la mala bogarde esteu molt malament del cap

Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap
Esteu molt malament del cap

Necessiteu LA IDEA


No t'ho pots treure del cap .... però son la resta que estan fatal , perquè tu, tu estàs bé eh? estas bé.

Hard mod ha dit...

Anònim Fernando Atienza ha dit...
Me temía lo peor pero algunos se superan en el mal fario.
¡¡¡Cerrad esta página web de loquero!!!

Atienza ... nenet, no aguantes ni la pressió d'una esbufegada .... au tanca't a casa no t'encostipis, llença la clau, això si.
Ah, si... i xapa el wifi. no hi ha prou farmacia per tu.

Amistosament, cercle d'amics, coneguts i saludats del clot.

Francesc ha dit...

bona nit hardot que vius a l'infern

Francesc ha dit...

Bon dia hardot infernal

Francesc ha dit...

Bona tarda dimoni Hard

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

VEO VEO EL CEMENTERIO CULERI QUE VA A CAER EN PUESTOS DE DESCENSO... JODER QUE PLACER HARDITO LINDO

BANZAI ABISMO

Francesc ha dit...

cal evitar euforia i podria ser el castic de la arrogancia molt habitual a bogarde blog

Popeye Pardero ha dit...

Broma barata celebrar Barça quan Barça fa pena

Fernando Atienza ha dit...

dejame en paz hardoman

Hard mod ha dit...

Sabem
Empatar.
Altres no .

Hard mod ha dit...

Sabem
Empatar.
Altres no .

Fernando Atienza ha dit...

Ahora hablas de deporte y me parece curioso por no decir sangrante. Te dedicas a hardear malos modales y te metes con la vida de las personas pero ahora vas de modosito aficionado al futbol

Conrad Canaló Stewart ha dit...

heu fet els deures que us vaig pasar per aquest cap de setmana passat?
Si confinen més sovint, més sovint tindreu deures.

Visca la Penya Bogarde!

Hard mod ha dit...

El confinament ens el confitarem, posa deures.
Tot i que els que mes en necessiten ja han marxat , j serà hora , pesats !!

Empats a dojo ,Nobita is dead .
No era punk .

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mira que ets prepotentista Hard, com DAMOCLES vius damunt de l'espasa i sempre inclines cap al costat dolent, també com el mite de la balança que va per aquí, de si un cas pots anar a costura que és com en deia la meva àvia al fet d'anar a escola.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

us doneu lliçons els uns als altres i el que feu és orniquejar amb una banalitat que és el futbol, que ni Marga ni Hard"Mod fan bé en separar bandos

Valentina Rius Petits Green ha dit...

Penso EX-AC-TA-MENT com diu Washington Colmenero, per cert un nom i un cognom de categoria i uns alies molt cor presos com Zombie de Halloween, Guaperes de guapo i Badalona com el mono de l'anís i el Joventut de basquetbol.

marga bosch i el seu verb ha dit...

A mi no em poses en cap bandol, Valentineta! Ja et dutxes abans de crear divisions entre essers humans? Jo només soc d'un bandol, el bandol net i si n'hi ha un de brut aquell no és ni serà mai el meu. Llegeix!

marga bosch i el seu verb ha dit...

El mateix li dic a Washington Colmenero

Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...

m'agrada Ronald Koeman i m'agrada aquest nou Barça

Valentina Rius Petits Green ha dit...

Probablement, no no, segurament, no has llegit mai un sol llibre Margarita! Ni crec que hagi fet el mateix l'altra HrdMod, si fan bandos és per dividir el món en blocs d'ignorància

marga bosch i el seu verb ha dit...

Una curiositat per Valentina:
Jugues amb el cognom d'una amiga de la Cuadrilla de la Idea- Colla de La Idea?
Em fa basarda llegir Rius Petits a continuació del valent nom de Valentina. Escarneixes a una amiga meva de cognom Rierol? Fas escratx també? Ets emissària de Hard? Xamusquina! Xamusquina molt bruta!

Valentina Rius Petits Green ha dit...

I a tu que t'importa la meva família, Marga?

Francesc ha dit...

Hard ha aocnseguit que això en comptes de ser un espai de comentaris i opionions sigui un perecipici moral a on la gent destil·la odi, enuig, merder i mal exemple per la canalla. En certa manera el monstre està guanyant la partida i LA IDEA és urgent abans que el monstre sigui el putu amo de la web actual

Astrid Barriada ha dit...

ben dit Francesc

Valentina Rius Petits Green ha dit...

Jo no jugo i vaig molt seriosament en el meu convenciment de que no soc dona fàcil de reblar. Sou uns bèsties que busqueu el xoc i res més que el xoc.

Hard mod ha dit...

L'estratègia Gresines funciona, palet a palet.
El cel es conquereix núvol a núvol, i hi deixem estela.

Ja és aquí ja arriba Arale ...

Florentrumpez is dead, la OJE es tanca a l'Hogar, StupenduT.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
A mi no em poses en cap bandol,

A tu et posem al contenidor de rebuig , ets irreciclable.

Ja és aquí ja arriba Arale.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Mira que ets prepotentista Hard,

Plantada de plantufada, voldries dir prepotent.

Ens agraden les teves aportacions que no fan mes que evidenciar el que tan lerda ets.
Podríem dir que fessis el favor de no fer-ho més, com d'altres vegades, però canviem de parer i t'animem a que segueixis en aquesta línia de deixar ben alt el nivell cultural de Mataró, de la OJE i de la pandilla basurilla del clot, sou molt grans i un immens acudit tenir-vos d'amics, perquè com l'amistat no hi ha res. Sou molt amics i fins i tot , cunyats.

Muhahahahahahahahahah. Pakirrin, apunta al word.

Hard mod ha dit...

Ja és aquí , ja arriba Aralé.

marga bosch i el seu verb ha dit...

que empatolles amb Arale, un altre dels teus esta a carregant la bocassa, qui es aquest ?


PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

El repartidor d'hòsties ja està aquí
YOUR NAME IS HARD MOD
Pillety!
No tens res més IN THE AZOTEA que hostiar PEOPLE
Tens mono de bareto?
Tens mono de Psycho Anxova bar?
Tens mono de plaça axuntamenty?
Pillem el mono frenadol de Hard que consisteix en NO PERCING,
NO ADIDAS, NO PALMERA, NO OKISS

fracassety!

Aktivado komando en Komú

Francesc ha dit...

Una nova droga això de l'Aralé????????????
A què jugues ara amb els teus abracadabres???????
codi de nou insult com a mínim.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días,

No me parece adecuado el mal proceder de aportar productos tóxicos en un debate entre amigos. Sin lugar a dudas lo que fluye sin intermediarios es aquello que nos enriquece como personas. Seguro estoy de que Hard M procede sin malas intenciones, ya que en caso de que estas sean notorias, no alteran mi teoría del eje amor-odio que funde ambos extremos en el sentido de la amistad como manera de terciar.

Lo mío es afàn, nada fatuo, muy lacustre como el lago de la vida. Caso contrario entramos en lo fetén, en lo soso, en lo que produce grima y en esa pugna que se tuerce en el tramo final de la verbigracia sin gracia.

No hay más cera que la que arde.

Javi

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

M'encanta Radar!
Ets una fletxa abans que jo apunti ja vas directe al mig de l'objectiu.
el hardware està més spatxurrat que mai!
doing doing puass puass puass puass la cleda i el ramat!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fa temps que no tins al dia el meu blog personal però ara tinc ganes que el conegueu i així podem ser més propers i transparents.

Si us plau, m'encantarà que visiteu el meu espai d'internet. Prometo posar-lo al dia.

És un blog net.

http://margaboschverb.blogspot.com/

Mat Cluny ha dit...

Marga, vist en un no res veig que hi tens penjats uns versos molt interessants.

marga bosch i el seu verb ha dit...

No m'agrada massa parlar de mi mateixa però avui reviscolant el meu blog de l'antigor estic galdosa de bé.

Mat Cluny, suposo que et refereixes als versos que faig públics a continuació i que extrec del meu antic blog:

Les quatre corones del meu regne.

I
El mulato em mira l'aixella,
el cranc va a missa de dotze,
la clariana dels cotxes treu fum
i les idees van i venen com coets.


II
El xofer porta prismatics foscos,
l'arrecada m'estira l'orella dreta,
l'or em cega la vista i l'esguard
i el crater del volcà treu foc fogós.


III
El carrer puja a munt i cansa,
les escales baixen massa i cansen,
les pindoles guareixen la grip
i els esparadraps tapenla nafra.



IV
El gat miau miau apunta fort,
el gos bub bub manega l'alosa,
la meuca, aggg, quin prat de blat!
I la bossa plena és el meu signe.


Marga Bosch, agost del 2012

Mariona Talavera ha dit...

Soberbia poesia oh dama tonta!!!!!

Mat Cluny ha dit...

que gran, que bona, que fantàstica, ets cada dia més única Marga
ara si que no hi ha qui pugui discutir els motius de la teva victoria del joc de les endevinalles a la la bodega aquella del Clot

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mariona de tu només m'agrada el teu nom que és el de la meva neboda. El teu comentari és digne d'una holigant de Hard o d'una carxofa de les que sobren del mercadillo quan s'embruten els carrers de nit i en el teu poblot brut no passen l'escombra

Hard mod ha dit...

Anònim PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...
El repartidor d'hòsties ja està aquí

Pa d'angel, nen, pots marxar en pau, pau .... agafa el doppler.

Margarita plantadi-ita al teu poblot si que no hi passen l'escombra, com a la teva figa no hi passa un cogombre.
Au ves a cascarla so idiota. Ens la pela com es digui la teva puta neboda, no veus que som amics amb el terciario? no veus que ja es aquí ja arriba Arale ? No veus que pakirrin ha tret disc nou i ara en Kiko no pot parar d'escoltar-lo? .... infrahumana, no tens pietat!!! però quin putíssima merda de poesies que fas!!!! quin fàstic, quina nyonyada!!! au ves a arrojar a una altra banda ... quina falsa modèstia ....no m'agrada parlar de mi ..... Muhahahahahahah quanta impostura!!! que imbècil pava!!! Ni mi igridi pirlir di mi .... Muhahahahahah hi
Ja és aqui ..... ja arriba arale.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
que empatolles amb Arale, un altre dels teus esta a carregant la bocassa, qui es aquest ?

No saps qui es arale .... stupendoT.

Ja està aquí, ja arriba Arale
Tin ti tin... Oh, ¡que bé!
Poder jugar al cel, això és un amor
I sentir el porc grunyir fort
¡Això ja no, quin horror!
En la ciutat de pingüí anirem contents
Aplegats a jugar, i per a fer invents
Ens divertirem tots més si és junt al Doctor Slump
Ja és aquí, ja arriba Arale
Hi ha que veure lo espinguet que ella és: tota una revolució!
Amb el cap o sense el cap, un cicló
En la gran ciutat Pingüí hi han coses a fer
Preguntar-ho tot tu podràs a l'inventor doctor Slump
És tot un geni, aquest senyor, ho pots comprovar
Sempre pensant està en quelcom a fer
Ens divertirem molt amb l'Slump i l'Arale
Ja està aquí, ja arriba Arale
Tin-ti-tin-tin-tin-tin-tin, ti-qui-ti-qui-tin-ten-ten
Tin-qui-tin-qui-tin, Gat-chan, oh, que bé!
Amb els meus amics, jo soc molt feliç aquí
Som un grup de cinc, i amb mi sis; fantàstic, molt divertit!
A la gran ciutat de Pingüí hi anirem contents
Aplegats a jugar, i per a fer invents
Ens divertirem tots més, si és junt al doctor Slump
A la gran ciutat de Pingüí hi ha molt per fer
Si vols aprendre bé, tatxa en començant
Preguntant tot el que vulguis al bon doctor Slump

Paquitín , tros d'anormal , au apunta al word no et deixis el Tin-ti-tin-tin-tin-tin-tin, ti-qui-ti-qui-tin-ten-ten
Tin-qui-tin-qui-tin, Gat-chan, oh, que bé! , sobretot.


Muhahahahahahahahahaahahah

Marga Bosch i el seu Verb ha dit...

Més greu és impossible, la meva neboda també ha de rebre del sanguinari?

La mala educació per si algú no ho sap està resumida en els missatges de HardMod.
La mala llet per si algú no ho sap està resumida en els missatges de HardMod.

La pitjor cosa que es pot ser en aquest món és formar part del cos i de la ment del especimen que resumeix la mala educaciò i la mala llet.

I escrius "figa, idiota, puta neboda, putissima merda, imbecil". No dono credit al que veuen els meus ulls. Insultar sense pietat ni esma ni control. Per què?

Per què? Per què tanta tolerància amb aquest maleant?

Per què!!!!!!!!!!!!

No hi ha res, ni ningú, ni cap lloc que sigui més perillós que el mal educat i mal lletat que escriu escopint residus de mala educació i mala llet.

No mereixem aquest tracte ni la complicitat inhumana del webmaster d'aquest blog amb el pitjor esser, cosa i res de la terra que és el innombrable insultador.


Quan s'acabarà la permisivitat amb això ?


Vull que esborrin tot el que ha malmès.

Llastima ara se m'escatxarra el gmail. És igual que ho firmo igualment per no aguantar més.

mariona talavera ha dit...

Ara et dic jo que tu, Marga, ets una burra pesadissima!

Hard mod ha dit...


Anònim Marga Bosch i el seu Verb ha dit...
Vull que esborrin tot el que ha malmès.

Marga tros de guarra del cul, aquest es el teu puto problema de merda, que et creus que aqui i alli les coses han de ser com tu vols, tros de carn amb potes.
Creus que pots tractar de brut a tothom i ah... quan reps tu es una injusticia, i el mateix per la resta de companys de la teva merda de colla .... aixó si, ha de ser censurat, per que tu ho dius... et busques l'excusa perfecta a tal efecte, i es que deu es amb tu. excel.lent. merdosa.
Vens aquí a parlar de tu i/o els teus, això es la bogarde ,aquí es parla d'en Winston i si no t'agrada, no entris, que ni hi estàs obligada ni tan sols se t'ha demanat ... so tontaina. No pots, no en saps, et bombin asquerosa.

I si esta clar que per la teva figa no hi passa ni un cogombre des de fa temps, se't nota, vas mal apariada.

Ets molt cansina , pesadeta i egocentrica, au ves a escombrar Mataró, no sigui que acabem dient-te que el tens brut.

Mala llet la teva .... que us vestiu de xai , de victimes .... quin refastic que foteu. vomitius. Puta OJE.

En tenim mes marga , au contesta que tenim un reguitzell d'improperis per tu. preciosa.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Responsable o responsables d'aquest blog:

Esborreu immediatament tot el que escriu el perillós element que signa com a Hard Mod.

Jo soc de bona pasta i el meu blogspot ho demostra sense secretisme.

Em trobareu en aquest indret de la xarxa NETA:

http://margaboschverb.blogspot.com/

marga bosch i el seu verb ha dit...


No tinc secrets.

El que determina la meva manera d'entendre el món està detallat en el meu perfil personal i el trobareu en aquest LINK net, net i molt net:

https://www.blogger.com/profile/15535874415254890310

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mariona Talavera,
ets la parella calavera del Hard de la hardalera!
insultes com el teu maromo.
Bruta necessitada de rentar mans i boca amb Nenuco, Anaïs, Moussel, Lux i Goya.
Al mercat de la Plaça de Cuba i al colmado del negritu del parque ho trobaras segur.
També a l'aparador de rebaixes de Can Patuel, carrer amunt de l'avinguda Isern.
Mataró ciutat desinfectada.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Observeu el que he retrobat cercant les mil calumnies rebudes en aquest blog.
Us faig avinent un comentari meu de quan Hard em va fer mal directe i de com aquest blog em va fer burla directa:

LLEGIU SI US PLAU de 11 de març de 2018 a les 17:02

Què és això que veig????????
Com es pot caure tant baix???
Quedo amb Hard i no arriba Hard i ara per escarni d'armadura em feu un fotomuntatge que no se si prendre com una broma innocente o com una atacada salvatge.
El que passa amb la foto trucada és problema bogarde però el que no passo de cap manera és amb la cara de quadros que encara tinc esperant Hard,
i això que ara diré és molt meu, quan us vai visitar a Premià i no em vau dir res per passar desapercebuda finalment em vau fer la retratada traidora i jo em vaig enfadar i ara resulta que estaveu avistats però m'heu castigat en el respecte que us demanava,
i qui castiga a qui ?
Jo castigo bogarde, però jo he de castigar a Hard, mentre que encara espero que Hard em digui algo, i no se ara a que ve que jo aparegui en una foto trucada amb un tiu que no conec ni amb sopa de sobre,
potser és el complot anti-Mataró?
I torno a dir si HaRD no es presenta per què em feu la broma de foto i amb un altre senyor que no és Hard i li canvieu el nom?
Demano explicacions o m'enfadaré com va passar amb Canaló i amb el grup sencer els dies de les altres plantades.
Una hora de plante i HARD res de res pero teniu la idea eralinistia de posar un altre fake en comptes de Hard o és que Hard és fantasma?

Vull explicacions per hora perduda i després vaig anar a comprar per no perdre el temps, però abans que m'enfadi per sempre la meva persona es mereix explicacions de Hard i disculpes dels que fan foto FAKE.

O Hard no és hard, o bogarde enganya o entre tots m'heu volgut fer una mala passada.

(ha passat molt temps d'això que està signat en data de 11 de març de 2018 a les 17:02 )

marga bosch i el seu verb ha dit...

Doncs encara espero disculpes, explicacions i respecte i fa més de dos anys de la mala passada

Joan Estruch ha dit...

De moment m'esmerço en llegir el perfil profil de Marga Bosch i em sembla inofensiva i inquieta. D'entrada sembla una bona persona amb gustos mesurats:

Sexe FEMALE
Sector Consultoria
Ocupació faig artesania (bosses i mocadors)
Ubicació mataró, el maresme, Bahrain
Introducció jordi tardà, el punt, manel cuyàs
Interessos musica, artesania, catalunya, barça, mataró, iluro, laietana, sant simó, magatzem serras, ferreteria pinyol, poble sec de cerdanyola, d'ara, mataró parc, carrer sant josep, robafaves, xurreria, tranvia, parque, molins, plaça de cuba, callao
Pel·lícules preferides arde parís, cocoon, alfie, titanic
Música preferida manel, beatles, aute, manolo garcía, serrat, ray connif, glen miller, amaral
Llibres preferits hamlet, pedra de tartera, etica para Amador, la catedral del mar, sexus, tripico de cancer, la sonrisa etrusca, gargantua y pantagruel

Joan Patateta també Williams ha dit...

Marga Bosch tens un ego més gran que la piràmide de Keops!
Cinc intervencions seguides per ventar-te de les teves grandeses humanes!
Mai has dit ni MU de futbol i estas aquí per fer-te un forat entre les celebrities mundials? Creguda com tú n'hi ha poques.
Egomarga Egobosch i el seu Egoverb.
Si et sents molestada per això que et dic, passes per la Calandria del Masnou quan tanquin el confi i ens fotem unes birres litigant a sac i a veure qui guanya.
Egowoman!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Patateta, Chips petitones, ralet, ralet!

Goses dir el que ningú mai s'ha atrevit a dir de mi? Això et fa més sincer que els que insulten sense dir el que pensen de mi, per això aceptaré anar al lloc a on em dius quan es pugui i espero que ho comuniquis amb dia i hora aquí mateix. No et vull donar contacte personal per por a ser escarnida per la màquina escarnidora habitual. M'interessa la teva sinceritat encara que em reservo de dir-te la realitat cara a cara quan vingui el dia. Ara podria dir que et comportes com un alfil de Hard i una peça més de la seva bruta companyia del dia d'ahir aquesta hiena embrutida de la Talavera Calavera Hardera.

Ja no em tallo gens per dir les coses com surten.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Vés que no fem ralet ralet...

PAU RADAR Pursang la moto meva I NO TEVA ha dit...

Patata ojo ojo que la vibora et vol fer ENGATUSSASA
Patata no la cagues
que et quedes sense OKISS
warning
warning
a la virulé
KOMANDO EN KOMÚ sempre Help a los amigos

Hard mod ha dit...

Phil parranda .

Hard mod ha dit...

Pauet d'efecte doppler, estas inquiet :

I can't seem to face up to the facts
I'm tense and nervous and I can't relax
I can't sleep 'cause my bed's on fire
Don't touch me I'm a real live wire
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
Fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-far better
Run, run, run, run, run, run, run away oh oh
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
Fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-far better
Run, run, run, run, run, run, run away oh oh oh oh
Yeah yeah yeah yeah!

Muahahahahah