PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 10 de maig del 2020

El retorn: Títol femení i Mascarada en tota regla!


Bones, bogardistes!

PRIMER DE TOT: JA SOM CAMPIONES!

Les jugadores del Barça arriben al Golden Corner i la celebració de la Lliga és colossal. Mireu-les! Les heroïnes de la gespa han tingut el detall de visitar les nostres instal·lacions, molt abans de fer el ritual oficial!
La redacció del blog de la Penya Bogarde treballa nit i dia. Oferim una imatge de la nostra redacció. Tothom emmascarat i treballant per oferir una informació geniol, massagran i del tot molforta:

Els nostres cambrers treballen de valent i degudament emmascarats. Tot preparat per celebrar les derrotes de l'enemic podrit.
Can Francisquet és l'escenari confinat i emmascarat de la presentació-recuperació del mític Mascherano. Torna el 'jefecito' de les màscares. Els socis Pau Plana i Santi Almenar oficien com a comitè emmascarat de recepció.
Us presentem la nova màscara Molfort's. Un model exclusiu destinat als gossos i gosses. Mireu l'anunci:
El nostre reconegut epidemiòleg bogardià, el Dr.Sbobet, està estudiant els possibles inicis de la COVI19 i aviat tindrem novetats !!!
Joan Gamper ens saluda, degudament emmascarat.
I finalment, Winston Bogarde, es mostra solidari i exhibeix mascareta blaugrana!

115 comentaris:

Astrid Barriada ha dit...

Cal fer broma amb la pandèmia?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quan deixareu de donar la llauna rovellada amb el llacet groc i el tema politics presos? No us adoneu que ja no té seguiment tot això? I per altra costat veig que li feu befa a les mesures de seguretat sanitaria, com adverteix ASTRID. Jo em pregunto el mateix per què? Potser el més positiu per optim de tot aquest mal moment que passem és que les insultants actitids del disfressat Hard ja no es fan i que potser ja ha recapacitat en el fracàs del seu personatge. Jo suspendria la lliga i la champions per considerar ingrat que es facin esports sense garanties de salut.

Observo que aquesta penya cau cap avall i si necessiteu ajuda, us dic que aquí segueixo com ja fa uns anys.

Joan Estruch ha dit...

Perdoneu per si goso de ser repetitiu. Però sou pistonuts i ja fa molt temps que us ho vaig dient. Sou deutors d'un exemplar del meu darrer llibre i amb dedicatòria signada. Us desitjo salut i benestar.

penyabogarde ha dit...

Moltes gràcies, benvolgut Joan!

Per nosaltres serà un honor de disposar del llibre que, ben segur, engrandirà la nostra biblioteca i arxiu, posant-lo a la disposició de la nostra massa social.
Afectuosament,

La Junta de la Penya Bogarde

penyabogarde ha dit...

No contestem els comentaris anteriors de la Barriada i del Berrigan. Ens curem en salut.

Hard mod ha dit...

unes setmanes combatent al virus de moda i el blog segueix infectat de oje 1936 i altres virus merdosos.
Berrigan tros de pell morta, no ets mes lluç ni cap de tró per que no entrenes, el llacet groc el retirarem quan entris a presó BTF (By the face). La teva corona sera de virus i sense llegenda, ni flors ni epitafi, titot. Aixi que ves a ajudar als milicians del requeté i deixa de donar la brasa, no tenim cap culpà de la teva situació farmacologica.

A astrid li farem una broma, tenim preparat un test ... no sabem si sera com allò del tren, on no saps si tirar-t'hi o fer-ho amb la maquinista, els tests son tests/os n'hi ha amb flors, també de covid19 i d'embaràs fins i tot, al lloro!!! Astrid floreta ... tens test.Muhahahahahaha

Un cop més felicitarem a la redacció per seguir fent bullir l'olla de can baogarde amb passió i encert, amb convenciment i actitud, com Salvador Espriu, un Maresmenc al que no renunciarem.

Ara digueu: "La ginesta floreix,
arreu als camps hi ha vermell de roselles.
Amb nova falç comencem a segar
el blat madur i amb ell, les males herbes."

Astrid, mala herba. Ara digueu.

Al puto radar de merda que parla mes com pot que no pas com vol, heus aci la gran diferencia, nomes dir-li que llegeixi espriu i que viatgi una mica, et cal nenet , et cal , que munteu concerts de terrat i us surt com el cul , pallassos. Muahahahaha Ara haurem d'explicar-li qui eren els beatles.... muahahahahah too hard , very Mod. El modernisme aborigen es irreductible, i puntu.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Però què et passa Hard? De debó, què et passa?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Pensava que un insecte com Hard s'havia evaporat gràcies al sol que fa.
No podem cantar victòria, és un insecte viric.
Desinfectem el web si us plau

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Buenas tardes,

Mi confesión cursada en el post anterior me libera de todo el pudor. Lo reconozco: Mi insistencia en la amistad, incluyendo a aquellos que pretenden insultarme, es un acto de pugna sincera en pro de una amistad que no excluye el duende, el fario,la proximidad a mi vera, a tu vera, a la vera de quienes no sentimos pudor por las relaciones francas, amatorias, sentimentales, compañerizas o carnales. Me siento muy bien en esta web y a todos os porfío amisosamente aflorando a la lejaníala grima y la opulencia exhibicionista.


Confieso que mi deseo de amistad no tiene límites y en esa renuencia se merodea la visita y las rondas pagadas que tendreis en el safari cuadrillero por ende las bodegas de Camp de l'Arpa, los baretos del Clot y una fugaz visita a Navas.


Pero para celebrar tal guisa, hay que esperar la fase 2 como mínimo.


Os saludo y os debo un abrazo a TODOS.


Javi

Pau Radar ha dit...

"Puto radar de merda" em diu Hard-Ware.
Veig que Observer-Mirilla es va quedar curt advertint del que realment ets Hard-Ware.
Pika pika raska raska.
Albiach mola i retrata com Mirilla en el esofago xungui

Yes future in Comunity

Hard mod ha dit...

Mitja tifa d'efecte doppler. De la yessi no tenim res en l'arxiu sonor, mes enllà de sorolls industrials de poligon, en aquest cas consulta a Astrid.
Pel que fa a la Janet , la que acompanya en tifes i pufos a la Ada Colauensis, tenim un incunable, i t'escau , plaska plaska. Com vas dir tu , que entraries al marina i plaska plaska ... , per cert, el poble en va ple del mosso que varen apallissar al mercat ... no estaries alli oi Radaret? Plaska plaska i tal ... brivall.
Bé com anavem dient de la janet tenim aquest incunable i us escau impagablement.

Yo soy rebelde porque el mundo me ha hecho así
Porque nadie me ha tratado con amor
Porque nadie me ha querido nunca oir

Yo soy rebelde porque siempre sin razón
Me negaron todo aquello que pedí
Y me dieron solamente incomprensión

Y quisiera ser como el niño aquel
Como el hombre aquel que es feliz
Y quisiera dar lo que hay en mí
Todo a cambio de una amistad

Y soñar y vivir
Y olvidar el rencor
Y cantar y reir
Y sentir sólo amor

Yo soy rebelde porque el mundo me ha hecho así
Porque nadie me ha tratado con amor
Porque nadie me ha querido nunca oir

Y quisiera ser como el niño aquel
Como el hombre aquel que es feliz
Y quisiera dar lo que hay en mí
Todo a cambio de una amistad

Y soñar y vivir
Y olvidar el rencor
Y cantar y reir
Y sentir sólo amor

En lidon segur que s'hi afegeix, tant friquisme es un iman massa irresistible.... muahahahah, pilletty.

Fins que no recitis ronda de mort a synera .... no passes de fase, Espriu imprescindible. Seguirem amb JV Foix en fase 2.

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Amigo Hard-Mod

tu virilidad me acerca más y más a tu manera de ser. Antes me refería a la amistad, pero ahora ya no tengo ataduras y soy más sincero de lo que ya era. Nuestro periplo por las bodegas será inmaculado, locuaz y divertido.

Eres un tío, permíteme usar el taco, cojonudo.

Javi

PAU RADAR ha dit...

Arggggggg Hardillo per culpa del teus ultraindepes Badalona es del PP

Pssss Albiol I Dolores Sabate son iguales de nacionaleros

Badalona lliure in Komu

Hard mod ha dit...

Pau , pauet, no et lligues un cromet, ni dins un bimbo.
Naltros no tenim res, ni que tu ens ho arroguis, heus aquí la teva misèria impostura i estupidesa.
A Badalona, altrament, governa el PP gràcies a l'esquerra ñorda com tu, atès que qui permet al PP governar son els que a madrit governen juntets amb un ñordisme pretès d'esquerres, enaltint àdhuc la casa real com a institució, heus aquí també la teva misèria, impostura i estupidesa novament, que no es que t'aflori gratuïtament sinó que rabassa en un allau incontingut.
Pau, pauet d'efecte doppler, ets un ñordu i tontet, molt tontet. No passes de llepa tites d'en mirilla i alli t'has quedat, pensant en la dolçor d'una piruleta, que es el que et penses que llepes, ets un llepes, fes-te un favor, si no saps d'alguna cosa o no tens nivell per discutir-ne fes cas al lidonistes , si no sabes manolete, pa que te metes. Que aixo amb el teu ñordisme galopant si ho entendràs, ñordisme per altra banda que comparteixes amb garcia albiol, so tonto del cul. Aixi que el teu nacionalisme espanyolista i ñordo, t'el confites, so tonto.
Plaska , plaska i tal .... no arribes ni a nivell Maripepià. i mira que ja és poca cosa. Acabaràs a la farmàcia com en Berrigan, cautiu i desarmat.

No has llegit a Espriu, pam pam al culet.

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

T'ho torno a preguntar, Hard. Què t'està passant? Fins quan has de fer aquest paper? Pensava que amb el confinament hauries amortitzat el rollo de 'tipo duro'.
No et demano el Viriato, ni que tornem als escoltes, ja ha plogut mogollón però una mica de vasselina i un rol més pacific et sentaria com de bé volem els que ja hem jugat i fet excursions amb tu de petits o que hem fet comparses i pirates per festa major, aquell Hard és el Hard que vull, o si no pot ser doncs el Hard servicial i caracteristic de la Trapella Okiss Palmera. La brama és la brama i tu vals molt i a vegades es troba a faltar gent aixi del pal Maresme Enrrolle

Pau Radar ha dit...

HhhhhardVOX HARDDDDDDDdddddddddddote machote!

M'estas flipant la dàlia, valens?

Skamotte EN comú tot preparat per IRRUPCIÓN IN THE BAR


eSPEREM la deskonfinada en FASE 2



El DAY que ens tornem a veure, uasss uasss, quines ganes de troncha


Portaré un didal a cada dit per fer efecto MAZiINGER puños fuera.



ESPERO INSTRUCCIONS BY OBSERVER MIRILLA


a mandar

Observatori Sense Fronteres Mirilla ha dit...

Pau
Ni cas a Hard
Seguim el nostre pla
Flipara MANDONGUILLES


No banderity
No Frontiers
El World primer

Astrid Barriada ha dit...

Hi havia ana SUPER-MACA-SERENOR de feia dies i ha sortit l'escorpí del cau per:

difamar, insultar, vexar, amenaçar, blasfemar, cridar, torturar, maltractar, assetjar, humilar, befar i martitirzar l gent.

Això és el que em fa pensar aquest salvatge Hard.


El més greu és que la Penya no li esborra els seus crims verbals.

Javii Lidon Mingorance ha dit...

Buenas

Reitero mi amistad entendida como un lazo entre hombres y mujeres, entre mujeres y mujeres, entre hombres y hombres. Em mi caso porfio por ir de bodegas con todos, con Harmodt y con Bogarde

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia en el meu nom i sobretot en nom del meu mentor i guia, el gran poeta, rapsoda i ànima del Teïna, que és l'EDUARD.

Us faig avinent el poema del divendres.



DIVENDRES GRADA


La grada del divendres
és del tot de cendres
i si un ocell el gol vol
no tingueu por del dol
que no serà pas un gol
de l'enemic ni un sol.

Ans el gol-gol és teu i meu
i ben segur que a fè de Déu
que ja bull a les entranyes
i lluny d'aquelles espanyes
i d'un cel i l'astre més viu
que ja xutem al bell voraviu.



Passeu un bon cap de setmana i cuideu-vos els uns als altres.

Marc

Hard mod ha dit...

bon cap de setmana i recordeu , que si es pot , es pot pagar la despesa dels erto's de les multinacionals que tenen filials a paradisos fiscals gracies a inepresentables com mirilla i pau pauet big foot small head duwletronics que es passen de llarg the bar superdesfassats que ho recolzen via iglesias, amen.
We are de woldr we are the killako's. Left wanker people. Plaska plaska .
Berrigan ... deixa el poppers , home !!!

Astrid ... pira't.

Pau Radar ha dit...

hARD

menteixes amb els ERTOS com menteix tot el que està contra Iglesias.

El govern funciona amb disciplinat de vot i si hi ha mes ministres del psoe que dels nostres som minoria


però,,,,què faig? ESTIC KONTESTANT A UN HARD-VOX

No mererces explicaciones BEIBI


Observatori sense fronteres Mirilla photopress ha dit...

Hardware by Nothing

Ves a onejar flags amb pijos ANC com pijos barrio salamanca

tots iguals unos estelaos y otros rojigualdos

Uiiiii quan ens veiem ON THE BARETO


Per Flow el meu

Okiss Palmera Xandall Adidas
Kodachrome a Full

Francesc ha dit...

Es tanca el cercle i Hard es un cactus

Astrid Barriada ha dit...

Francesc, potser millor que Hard no sigui res mes que un sota zero caducat als prestatges de la recepcio de la casa de l'horror de Cercs, antiga fabrica amb torre cilindrica concava a la carretera del Cadi pujant a ma esquerra.

Hard es una especie de piconadora de persones i es la discordia perenne dels camalics de Satan.

Pau Radar ha dit...

Hard si poses "helecho" en el google trobaras la millor definició del que ets

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo prefereixo posar en el google VIRIATO i surt el que Hard era quan era un geni de les disfresses i a més de ser bona persona ho semblava. Era i és molt estimat a Premià però amb el paperot actual no va bé.

G O O G L E

Viriat, en llatí Viriathus o Viriatus, (180 aC -139 aC) va ser el principal cabdill de la tribu lusitana que va fer front a l'expansió de Roma en bona part dels territoris dels actuals d'Extremadura (Espanya) i Portugal, entre les conques del Tejo i el Guadiana. Viriat va conduir l'exèrcit tribal cap a nombroses victòries sobre els romans entre els anys 147 aC i 139 aC, abans que fos traït i assassinat per alguns dels seus soldats, que es van vendre als romans. En català, l'anomenem Viriat; en portuguès, en gallec, en castellà i en italià es coneix com a Viriato; en francès s'anomena Viriatus; i en llatí, Viriathus.


Soc super apolitic i ajudo la penya Bogarde encara que no m'escoltin

Francesc ha dit...

sense futbol el mal dels que volen fer mal es mes gran i fa mes mal. HARD recapacita que el Covid19 no es cap broma.

JAVI Lidón Mingorance del Clot ha dit...

Buenos días

Voy a economizar mis palabras y la resumiré en pocas líneas: Mi constante apelación a la amistad no es otra cosa más que el deseo de superar vaivenes emocionales. Soy un adicto de los blogs, pero este blog en concreto me gusta especialmente. Soy amigo de todo el mundo y por verbigracia siento que aquellos que simulan odiar son los mejores receptores del sentido amistoso. Sinceramente, la frontera entre amistad y amor se diluye y me parecen perfectamente amistosos y amadores aquellos que son hombres y aquellas que son mujeres.

Sin más, especialmente para Bogarde, Harmod y Astrit, os recuerdo que el garbeo bodeguero por el Clot, Camp del Arpa y un pedazo de Navss, será de lo primero que nos espera tras el confinamiento.

Una abrazo queridos amigos.


Javi

Nico Bundesnubiola Danke Amics ha dit...

Morgen

Bundesliga

Hoffenheim 0
Hertha Berlin 3

Sense public
Sense riure
Sence imbecils

La felicitat arriba als estadis

Alemanya exemplar

Danke O. N. Holz

penyabogarde ha dit...

Salutacions Herr Nico!

Felicitats per aquest resultat i prenem nota dels beneficis de la porta tancada dels estadis. Esperem retrobar-nos, però en persona i amb ganes d'intercanviar experiències esportives i artístiques.
Amb el desig de que gaudeixis de bona salut.
Serem el que ens demanes: Gent seriosa i recta.

Una abraçada amb distània sanitària.

La Junta de la Penya Bogarde

penyabogarde ha dit...

Lidón, això no és una casa de cites, però en cas de que vulguis seguir amb les teves intencions intenta mantenir la distància recomamada per les autoritats sanitàries i fer un bon ús de les mascaretes, el sabó a les mans i el desinfectant ben proveït.
I sobretot els guants!

La Junta de la Penya Bogarde

MADRIDISTA BANZAI SIN MÁSCARAS NI BOBADAS. BANZAI PELO EN PECHO ha dit...

BOBOS SE MECE LA CUENTA ATRÁS PARA LA LIGA Y LA CHAMPIONS BLANCA COMO LA DENTADURA DE JOSÉ VÉLEZ

BANZAI PISUERGA

Joan Patateta ha dit...

que poca cosa ets Banzai

MADRIDISTA BANZAI ANTI COVID19 ha dit...

QUE TE PARTA UN RAYO PATATI-TA Y QUE SEAS PASTO CARROÑERO DE CAZADORES CANIBALES EN CELO TASMANO

BANZAI HAMBRE

Fernando Atienza ha dit...

Mala broma con Mascherano

Mariona Talavera ha dit...

Sí és cert.
El que diu en molt bon senyor Atienza és correcte.
Feu bromes macabres.

Tot el que passa és greu i no mereix bromes.
Totils.

mariona talavera ha dit...

pero les bromes macabres m'agraden i ser totila tambe mola i em cago amb Atienza, per si no ho ha pillat soc la reina de la ironia i el meu ventre sense birra es com un cotxe sense oli i grinyola

Astrid Barriada ha dit...

Nena, estas feta un lio, mira Mariona, o estas del respecte o estas del diable. Una cosa mes si et dius Mariona ets en diminutiu Marioneta. La Marioneta del malvat Hardtmod

Fernando Atienza ha dit...

Me parece que la estais cagandp

gudulermi Faust Puig de Vic ha dit...

Feia dies que no us donava notícies del gudulermi. Ara en dic alguna de gruixuda com un zepelí. Santi Espert ja entrena als cingles de Tavertet i fa capbussades en zona angosta del Ter. Santi Espert serà aviat el primer surfista de riu integral, l'home gudulermi que es farà tot el Ter des de l'Ull de Ter del Ripollès fins a la costa empordanenca. Ningú hi ha fet mai. ell ho farè aense baixar de la taula surfera.

A gudulermi.

MADRIDISTA BANZAI ADVIERTE QUE LA DESCONFINADA PADRE SERÁ BLANCA ha dit...

FAUSTI-TO ERES MUY BERZAS
INTENTAS COLAR UN ROLLETE DE INGENIO
PERO ERES UNO MÁS DE LA CALAÑA QUE INSULTA.

¡¡¡¡ ESTOY HARTO DE VUESTROS INSULTOS !!!

BANZAI CANDADO

Joan Patateta ha dit...

pobre banzai

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia i com sempre en nom meu i en nom del meu mentor i cap espiritual, flor del Teïna, prohom de les lletres de Reus, el mag de la poesia antiartista: EDUARD.

Us faig avinent el poema dels divendres.


CONFÍ

Confuci, futbolista xinès,
acarona l'esfèrica ardent
i del pes en treu gol près.

Confuci confinat juga bé
i del gol en fa el que té
però és així ben valent.

Confí de Confuci, la Xina,
el gol exasperat cosa fina
no cal dir res més. Golina!



Passeu el cap de setmana de la millor de les maneres possibles.


Marc

La Junta de la Penya Bogatde ha dit...

Marc, un gran poema!

Observatori solidari mirilla ha dit...

Hardware estava a la mani de cotxes de HardVOX

Astrid Barriada ha dit...

No ho descarto es el lloc perfecte per Hard

Francesc ha dit...

Buquibucsbuqui buiquibugsbuqui rauuuu
cantava la iaia Doloretes i ben contenta que n'estava
ara miro el que fa el bogarde i no sé si riure o plorar

Mat Fidel Cluny. ha dit...

parlo clar per dir que hem derrotat el coronavirus i sixo es gracies al treball de Sanchez i Iglesias. Ara mantindrem compas d'espera pero ja esta derrotat i ens veurem tots per juliol lamentant les victimes i dient ben alt que hem derrotat el virus.

Si ho hem fet be ara apliquem amb el futbol.

Penya heu de fer bona imatge.

La pandemia ha perdut i ja ha acabat el mal temps.

Hem derrotat el Covid19

Joan Patateta ha dit...

Fidel Cluny:


Vos esteu malament del cap.
Vos sou el representant del Gobierno a la terra.
Vos sou el llepaculs del poder.

Mat Fidel Cluny ha dit...

Molesto?
O he de dir el que vosaltres us agrada?
Jo dic el que penso i hem derrotat el virus.
Sense Sánchez i Iglesias hauria estat impossible.

Hem derrotat el virus.

Artiach la Llagosta ha dit...

Mat Fidel et paga el gobierno

Astrid Barriada ha dit...

Mat Fidel jo no opino igual doncs crec que el virus encara no esta totalment derrotat pero el que APLAUDEIXO es la teva VALENTIA de dir el que penses. Si un dia et sents ESCARNIT per l'home lesbic HARD EL FATXA aleshores sigues fort i ni cas, no li facis el joc, si cal t'ajudo i poso la cara per tu. Encantada de coneixer-te. *Ets valent*

Astrid Barriada ha dit...

Patateta no respecta Mat Fidel

Astrid Barriada ha dit...

Artiach no respecta Mat Fidel

Mat Fidel Cluny ha dit...

Em voleu deixar en pau? Hem derrotat el Covid19 i reconeixer que Sanchez i Iglesias ho han fet MOLT BE es bona noticia com la carn, la verdura, els snaks i sobretot la disciplina que ara ens deixara veure el futbol i el teatre. HEM DERROTAT EL VIRUS JUNTS AMB LES AUTORITATS.

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia en nom del meu mentor i mestre EDUARD antiartista de Reus.

El poema més curt de la meva és el d'aquest divendres de glòria.


GOL

Fase 1

Val



Passeu un gran cap de setmana, amics

Mat Fidel Cluny ha dit...

Un dia com avui el virus mes derrotat. Sanchez ho fa be i si ho fa be es logic dir gracies. Iglesias ajuda els pobres i dic visca Iglesias. Hem guanyat al Virus Covid19!!!!!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Hard, no et veiem el careto ON THE BAR... estas canviant el rol Hard? Tornaras com ets realment?

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Mat Fidel quan et paguen per escriure això?
i pregunto si té relació amb el Barça.

Joan Farregarde Ocata Salvatge ha dit...

No siguis sadic MatFidelCluny. Com pots restar impune de dir bestieses com aquesta i xacrar la pirlona per fer la rosca pilosa a un bobet presidentillo i a un requetebobeto vicepresidentillo amb la cua de la cabellera fastigosament plena de caspa i polls!!!!! El que xales amb aquests politicots de borinotada vida encefalopetica salsitxa de celler talmudia es la guitza del femur discol que camina a la gara gara en sofregida vida.


Fas pensar en Gastxa la puteta de la Moncloa.

Mat Fidel Cluny ha dit...

Joan Farresgarde

No sé si és procedent que m'insultis i em masseguis de la manera que has fet.

Et recomano un viroll de tosta.


MAT

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Hola amigos,

Los entendidos en paleontología acuden prestos a la jaula de ese berenjenal conocido por cárcel. Los presos de las cárceles pugnan por su aflore constante de visicitudes hasta tal punto que el COVID19 se mece como un rayo peleón en los costados de la vida lacrimal. Denuncio la falta de amistad. Yo soy homosexual pero esto no priva que mi amistad sea vericueto de entre aguas, so pena que alguien cuestione la inclinación sentimental o carnal de mi ser. Cuando hablo de amistad no quiero que crean algunos en que lo que busco es sexo homosexual. Ya advertí en su día que mi inclinación dios mediante no es freno para amar y amistosear sin adredes ni diretes.


Se me ha mal interpretado, yo solo quiero amistad y si alguien quiere intimar y porfiar, lo mejor es hablar claro y siempre podemos merodear en algún lugar acorde con lo que merece la sapienza sentimental.

Estamos de acuerdo.


gudulermi Faust Puig de Vic ha dit...

Javi: Beus molta morfina líquida, oi noi?

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Me gusta tu manerq de ser, amigo Faust. Haremos buenas migas.

gudulermi Faust Puig de Vic ha dit...

Javi: m'estas assetjant.

Hard mod ha dit...

bon dia .... anem a gudulermi !! i Puntu.

Hard mod ha dit...

Mirilla, tenim un box per tu . i ho saps. espatxurretty , muhahahahahahahaha.

Hard mod ha dit...

Als impresentables que afirmen que aixo del coronavirus s'ha vençut gracies a santxes i esglesies nomes cal dir que han estat els sanitaris... tros de pell morta, i potser amb uns ulls adossats. l'esquerra espanyolera fot molta pena. potser els trien a dit i els encomanen cartells a 17 mil pavus p'er anar-se passejant per la xarxa. ridicul apart, es clar.

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...
Hard, no et veiem el careto ON THE BAR... estas canviant el rol Hard? Tornaras com ets realment?
i tu que sabras ... ebri com vas tot el dia.

Hard mod ha dit...

Ens complau poder anunciar ufanosament que la OJE esta de retirada, ja era hora, serà que estan de mani pel barri de salamanca o a salamanca directament, ens la bufa el detall.
Tenim en mirilla al BOX, ates la lipotimia que li ha afectat la motricitat. e4s per aixo que sabem que la famosa foto de poca-pena a l'habitacio es realment un selfie, no obstant , veient la puta merda de cartell de 17 mil pavus i la politica de contractes a dit, es per que a un fotograf de la costa li agafi un telele ben gros, mes quan no ha estat a ella qui han mullat, untat o ensabonat ... Muhahahahha
Ens omple d'orgull i satisfaccio veure com en el BOX hi tenim aiximateix la denegacio de la comissió d'investigacio a la corona reial , un fet molt republica i de banderetty espagnoletta, de la mateixa manera que ... ui se'ns ha escapat Billy el niño .... Hooooo quinaaaa penaaaaa , repassarem comandes a nivell engros de sacs de cal viva, això fa tuf a a colgaments sospitosos i es que a la capital de la madre patria mirillista, radarista , de la oje i altres verbigracias hi ha molt de soroll de sabres, aixecament d'hostia consagrada imperturbable i tricornis exaltats . Un Made in Spain en tota regla.
Digne d'acabar al BOX.

Només volem recordar a Radar que contrariament al seu coneixament, que el
tenim certament per escàs, sabem perfectament que es una falguera, tu no, gripau, helecho del cul. aixi que ... au ves a llegir, que et cal i molt, tros d'ignorant. A veure si se't veu the careto a la biblioteca, un espai ple de llibres, pots trobar-ho a viquipedia.
Muhahahahahah

I finalment un record per Mari Pepi, que ens ha deixat, excel.lent !!!!

penyabogarde ha dit...

Després del dossier elaborat per Hard Mod, aquesta redacció només podem afegir el nostre agraïment al soci i autor signant per aquest desplegament analitic que certifica tots els "ets i uts" del continguent anti-bogardià.

La Junta

Mat Fidel Cluny ha dit...

Una pregunta a Penya Bogarde: Si existeix concomitància entre Penya Bogarde i Hard Mod només em queda fer la pregunta del milió que és si aquesta és la prova definitiva del que em va advertir Francesc sobre la roba bruta que amaga Penya Bogardte. Ho pregunto? Sí, ho pregunto: Penya és clara o és fosca?

penyabogarde ha dit...

Mat, et contestem amb una altra pregunta:

Si Mat Fidel és amic de Francesc i Francesc és dels que fan amistats amb anti-bogardes, això vol dir que Ma Fidel Cluny no és amic de la Penya?

La Junta

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Frivolitzar

FRIVOLETY
xingarra sobre el drama pandemik que tenim al damunt
Un komunicat marca de la casa Hard, el Hard Baby Ceritas va als auto choque
Cau pel seu propi pes i és pes de grupassa
Qui neix innocent un dia perd la pubertat innocent
companyies fètides EL BAR HO SAP TOT
i es fa pervers i perdut CON bolinga auto choque
i es fa gran i petit de CEREBRO
i quan es gran ja no pot tirar cap al passat
és una putada PERÒ ÉS UN PUTTTTTA PUTO
però és un nosferatu perdut i maleficical
NO VULL ESPERAR UN PARTIT PER LOOKAR LOOKING FOR EL ROSTRO DE HARD
No puc esperar més
ja no cantes els Toy Dolls? No No, que estassss VIEJO

L L E G E I X
C O N
S U M A
A T E N C I O N

la t.shirt de Nirvana no et queda okiss
et falta la palmera
el xanndall ja no
la amiga percing's ni en la sopa que ja no et mira mai
estas ONLY
Volies a la Percings AdidAS? anda que no ha passat TIME , xati viejo.
ets un tio Lost and Found

T O M A

N O T A

Hardware, a mi el Konfy m'ha donat IDEAS

PROJECTE WORK PHOTO FOBIC

Serie Oro

1000 personajes en analogico

TU APARECECES Y NO PIENSO PEDIR PERMISO

sinagoga de gitanos THE GYPSY TOpeeeeeeeeeeeeeeeeee !
ESTAS FOR SALE

EL CONFI TE SIENTA FATAL

A PIRATES TOT ESTÀ PARLAT I the Crew vota pringar Hardware.

Has parit una banda HORRIBLE


Ara a pringar la sopa.


ELS TEUS MENSATGES SÓN DE DELITERY

Pringaras de lo lindo

PHOTO PHOTO PHOTO



Has caigut en la guindilla del Kermitt
Però quan passegis la morfa per casc ANTIC pringaras....FIJO

Frivolitzar

FRIVOLETY
xingarra sobre el drama pandemik que tenim al damunt
Un komunicat marca de la casa Hard, el Hard Baby Ceritas va als auto choque
Cau pel seu propi pes i és pes de grupassa
Qui neix innocent un dia perd la pubertat innocent
companyies fètides EL BAR HO SAP TOT
i es fa pervers i perdut CON bolinga auto choque
i es fa gran i petit de CEREBRO
i quan es gran ja no pot tirar cap al passat
és una putada PERÒ ÉS UN PUTTTTTA PUTO
però és un nosferatu perdut i maleficical
NO VULL ESPERAR UN PARTIT PER LOOKAR LOOKING FOR EL ROSTRO DE HARD
No puc esperar més
ja no cantes els Toy Dolls? No No, que estassss VIEJO

L L E G E I X
C O N
S U M A
A T E N C I O N

la t.shirt de Nirvana no et queda okiss
et falta la palmera
el xanndall ja no
la amiga percing's ni en la sopa que ja no et mira mai
estas ONLY
Volies a la Percings AdidAS? anda que no ha passat TIME , xati viejo.
ets un tio Lost and Found

T O M A

N O T A

Hardware, a mi el Konfy m'ha donat IDEAS

PROJECTE WORK PHOTO FOBIC

Serie Oro

1000 personajes en analogico

TU APARECECES Y NO PIENSO PEDIR PERMISO

sinagoga de gitanos THE GYPSY TOpeeeeeeeeeeeeeeeeee !
ESTAS FOR SALE

EL CONFI TE SIENTA FATAL

A PIRATES TOT ESTÀ PARLAT I the Crew vota pringar Hardware.

Has parit una banda HORRIBLE


Ara a pringar la sopa.


ELS TEUS MENSATGES SÓN DE DELITERY

Pringaras de lo lindo

PHOTO PHOTO PHOTO



Has caigut en la guindilla del Kermitt
Has caigut en la guindilla del Kermitt
Però quan passegis la morfa per casc ANTIC pringaras....FIJO
Però quan passegis la morfa per casc ANTIC pringaras....FIJO
LA MOPA LA MOPA


A P U N T A
E N
A G E N D A

FASE 3 PHOTO HARDWARE IN THE PRESS
Has caigut en la guindilla del Kermitt


h a r d w a r e

A P U N T A
E N
A G E N D A

FASE 3 PHOTO HARDWARE IN THE PRESS
Però quan passegis la morfa per casc ANTIC pringaras....FIJO

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Mirill-Observer:
A vore si ginyareu massa al Hard, jo em conformo amb esperar que la fase 3 el retorni al tiu maco que es pero que ara tapa amb la disfressa de 'echao pa lante'. Llastima que amb la suspensio de la festa major no tingui ocasio de vestir pirata que almenys feia contents als nens jogant al carrer Moragues

Hard mod ha dit...

blablabosos ...in te box.
El verb jugar es conjuga amb U . Això de Jogant acollona realment. els pallassos de la tele els de micolor i els de Mcdonalds ASA 400 , no.
Mirilla , aqui el pringat ets tu .. ninot. Muhahahahah verbigraciamente, es clar. Muhahahaha
Berrigan ... calla ja pesat!!! apunta't als hare krishna, tenen pastissets i galetones.
La Bogarde es infalible, i puntu, i el fil musical de can francisquet impecable.

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, no em crec que siguis dels que valoren la gent per les faltes d'ortografia que fan. Tu molt katalino però et podries dir Dur Mod i fas servir anglicismes per dir Hard Mod. Ai Viri Viri Viri Viriato.....o Viriatuuuuuu

Joan Patateta Williams ha dit...

Crec que Berrigan es un escorpi xipriota. Ahi lo dejo.

Hard mod ha dit...

berrigan ... que certes substàncies apolítiques et niolegin l'enteniment no fa en cap cas que servidores valorin a la gent pel seu absolut menyspreu per la norma ortogràfica de la llengua, heus aquí el teu concepte de fidalguia espanyola, d'on no arriba la mà hi arriba l'espasa, que per cert , la teva és claríssimament de Damòcles , puix no la veus.
Així doncs esperem que a partir d'ara no digui anglicismes sinó regneunitcismes o be britanismes que li escau més, per ridícul amb el concepte hard mod , que trobaràs a la viquipèdia mateix i que com ens ha fet palès, no s'ha llegit, així que essent nom propi, hard mod ho seguirà sent mal li pesi el no poder-ho brandar com a contrapunt dialèctic. Aquesta berri ... també te la enbeines, bi viriat , i es que de tan niolejat que estàs , el apoliticisme del que tan fanfarroneges i per impostor, et regalima per la comissura de la boca i t'aflora en forma de lixiviat. potser en patateta te raó , potser nomes es tracta d'un escorpí de verí caduc.
Unes galetones? teddy bear? si que fots tedi, tedi i maxuimum avorriment to the top.
Shout Up!!

Hard mod ha dit...

Per cert escriure mensatges ... te tela.

darrers:

jogar ( berrigan)
mensatges ( asa 400)
Helecho ( el nen de l'efecte doppler)

Sou uns quillacus i no us en podeu amagar, no son errors ortogràfics son lliscades mentals de ments llefiscoses.
I ara berrigan de merda ja pots dir que us adjectivo per com escriviu, que no es més que com penseu .... que vomiteu el que i com penseu, en catanyol de merda.

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia

Avui és divendres i ahir que era dijous vaig compartir unes seques abotifarrades amb el meu mentor Eduard, el célebre antiartista de Reus, ell us admira però té una rampa digital que li frena el desig de lliurar-vos poemes a dojo.

Jo escric sota la seva ionfluència magistral i us ofereixo amb puntualitat catalana el poema dels divendres.


ATZAVARA


Punxa com una mala cosa,
ella, l'atzavara.
Cucaña és futbolista mexicà,
fa gols com sols.
Punxa la bola i fa gol,
com a mexicà sap el que val,
tenir atzavares a les botes.

Gran gol el del senyor
Cucaña, que mai enganya.



Passeu un bonic cap de setmana i bonic sigui el juny present.

Marc

Mat Fidel Cluny ha dit...

No entenc tanta batalleta de Hard Mod
soc nou i reclamo explicacions i futbol sense mal rotllo identitari

Maria Josep Rierol Altamirada PRECAUCIO ha dit...

Hola a la gent de fiar i zero hola a Hard.

Nomes dir que em passa pel cap l'alarma del fet de que Hard Home Lesbic passi a Fase 2. Si ara escup i propaga Covid19 em pregunto si els escups que faci en fase 2 seran damunt la gent, els cotxes, les linies alta tensio o els bancs d'aliments. I el meu panic que hauria de causar alerta mundana de quan en la fase 3 es faci el llest i passi de escopir a llepar gent sense to ni so causant el rebrot gros de Covid19 i acompanyant de colera difteria tetanos lepra ebola malaria grisha molirofa tosferina xarrampio EM34 calisania i la terrible aufiria o copofrafia de les aus.

Tot el mon ha de prendre mesures per un rebrot multiple causat per la maldat del maxim blasfemador de la terra.

Llegint el terrible comentari doble de Hard es confirma el que semblava un rumor callat per confinament.

HARD ES EL MAXIM ENEMIC I EL MES CRUEL DELS PERILLS PANDEMICS.


hola i salut a la resta de boggards, a HARD mai.

Mat Fidel Cluny ha dit...

Maria,
ara entenc el mal ull que fa aquest senyor amb les seves intervencions agressives
gràcies per aclarir coses que van bé de saber per evitar mals majors i tallar d'arrel el que poden ser trampes.

MADRIDISTA BANZAI MASCARILLA BLANCA ha dit...

BERZAS ME PARTO EL ANO MESSI-TO YA NO ANDA DE LAS PIERNAS, ENVEJEVIDO SE INVENTA LESIONES PARA SIMULAR PROBLEMILLA.


LA REALIDAD ES QUE MESSI SE ACABA Y OS JODE LA GAITA.



PERO NI FALTA QUE OS HACE.

MI POTENCIA MENTAL ALUMBRA EL FUTURO INMEDIADO Y REAL MADRID CHAMPIONS Y LIGA ATADAS A PLACER


CAMPEONES NOSOTROS


BOBOS VOSOTROS

marga bosch i el seu verb ha dit...

He observar i callat per respecte. Des del confinament que no he piulat xarxes i mira que en tinc moltes. He restingit el telefon a gent de Mataró per evitar contagis de poblot brut. Ara no puc més i he seguit els disbarats i la mala gent que suma les seves ires a les ires inhumanes de Hard i puc dir que si sempre he temut per el que escampava la hiena, ara més i més. Hauriem de posar mascareta als comentaris del mal home que planta gent , que difama, que insulta i que riu sarcàsticament.

Mireu que em consta que Mataró ha tingut proporcionalment menys contagis que els poblot bruts del Maresme i aixo que tenim un hospital generós que humanitariament atent tots els casos vinguin d'on vinguin.

Demostrat està que a poble més brut, més risc de coronavirus.


Ja torno a ser aqui per dir que o salvem el web entre tots o l'enterrarem per infecció.

Joan Patateta ha dit...

Que en fa de temps que no tastava el flaire pudent de la senyora Bosch!

Gautier des Leandres (av de Roma, Premia de Mar) ha dit...

PATATETA no es massa elegant respondre a una persona de la manera que has fet. Estic en estat de shock.

Pau Radar ha dit...

Gautier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TU PER AKÍ
privando el aumento del nucleo comu.

Molando molando derrota pa Hard

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Us aprofiteu que no puc passar de l'Empordà a la vostra comarca i així feu guerra bruta madridista. Però tinc un secret: Estreno el submarí ESPERIT i vinc a la vostra costa a lliurar-vos dels madridistes.

Observatori Sense Frontered Mirilla Kodachrome Instant Photo Press ha dit...

uiiiijjjj

loz patriotaz katalanz se subblevan la leche

iugggg quina por

uiggggg okiss palmera

uigggg adidas


uiggggg percing nasal



uiggggg identity


uigggg flag flag no flag



uiggggggggg amenazan fer un katalanski


uiggg ja venim els very



uigggg Em moro de ganed per tocar el careto de mister Hardware spatxurrat

uigggggg pandemia esnaola



uiggg el bar transformety in New Circus nacionality stelat


uiiggg. Up the World No Frontier


Multi millor que only patriot



Nos vemos Hard in the Bar


la Lliga ja esta aqui


et veure kara a kara

Francesc ha dit...

Quanta mes canxa doneu a Hard el salvatge es creix molt mes. Ignoreu el fariseu!

Gautier des Leandres (Av Roma de 08330 Premiademar ha dit...

Canxa no dono, jo miro i estic informat

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Fidel Cluny ha dit...
No entenc tanta batalleta de Hard Mod
soc nou i reclamo explicacions i futbol sense mal rotllo identitari

aquest tipus de reclamacions les podrà fer a la senyora Albiach alies yessi, i la seva trepa d'espanyolots equidistants, potser el seu becari, un tal Iceta li ompli el formulari. En cap dels casos pretengui per part nostra cap tipus d'explicaciò tendent, a la que es creu vostè en dret, de cap tipus d'explicació, mes que res per que no n'estem obligats i molt menys en hi sentim, miri, es que és molt simple, no entri , no ecrigui i dediquis per exemple a fer pa, que amb aixó del coronavirus es porta molt i si no li ve de gust, col.leccioni rootlles de paper de water que també esta molt de moda; i sobretot, sobretot, no incordii que ja a prou pidolaires aguantem.

Mirilla, abans que em puguis tocar la cara tindras el cul fet pepsicola. Muahahahahaha Zero -Zero pepsimax...Muahahahahahah que valet ets rera una pantalla ... pero recorda que un dia de partit al gol nord vaig anar. La Oje del Ojete no amedranta ni assa 120. Muahahahahaha

Mat Fidel Cluny ha dit...

He dit alguna cosa greu com per rebre resposta agressiva?

Observatori Mirilla No Frontier ha dit...

Fijo Hardware ets el nou Hitler i pillaras percing okiss palmera i xandall com per 2005 que ja pillaves i kaputejaves off the bar

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Fidel Cluny ha dit...
He dit alguna cosa greu com per rebre resposta agressiva?

ETS AGRESSIU, VIOLENT I INSULTANT. FORA!!!

Mirilla , venint de tu que tens per banderetty l'acta d'entrada a preso de jordi cuixart , és tot un honor. Killacu. I recorda, el repte pepsicola és teu , et veig fent saltirons, tap de bassa.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

hardware soc més alt que tu i ho saps de quan okiss palmera.
Tap de bassa seras tu, pigmeo.

Hard mod ha dit...

Muhahahah ara has barriganejat, Muhahahahaha palmeritis on fire, .... altrament conegudes com ulleres, només cal anar a can Lloveras i comprovar-ho, unes ulleres que com a berrigan et calen .... nan. Vas mancat en molts aspectes. muhahahahahah no arribes killaketti.
Saltiretti de saltimbanqui, el cul t'atufa a ran de terra i a pepsicola, que et sona com a Schschscschweppes. La tonica. Muhahahahaha The caret'O emulsiona'O. Pandemita. tap de bassa i cul de got, brut com el cul d'olla, apestes, guarro perroflauta i bordes fatal Muhahahahahahah

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

mIRA HARDware que jo a can Lloveras no compro res des que X X X

Lo mío és GRANIER


DEIXA LA PIRLA

pau radar ha dit...

ara Hard Vox ens diu a on hem de comprar el pa. Mes xungo tirano es impossible

Hard mod ha dit...

Nenet d'efecte doppler , tens el dog chow a la menjadora, que dius del pa i on adquirir-lo, au passa a dreta i jau!!!

Pau Radar ha dit...

ets totalitari i dius el que hem de fer i a on hem de comprar

insultes com una BAD THING


Mirilla tenia raó i es va quedar KURT

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia amb el suport i l'alenada d'aire fresc el meu mentor i mestre EDUARD ANTIARTISTA DE REUS. Flor del bar Teïna i persona grata a la meva mirada.

Us faig avinent el poema dels divendres:


Misteri

la grada buida
la gespa humida
la porteria amb tres pals
el gol al davant
el triomf sense abraçada
el nostre Barça
i nosaltres
els que en sabem
i ens respectem
en un lloc formós
de nom Penya
i de cognom
Bogarde!





Passeu un cap de setmana ben fet i ben pensat


Marc

Hard mod ha dit...

Tu si ets kurt da gamwals , doppler. mes curt i et quedes fons.
Vés, compra't una de 1/4 i fes-te un Bukata da Kantimpalu ka has da kreixer, i aprèn a escriure, que ja cansa haver fer-ho tan malament per que et pillis un cromo.
Si vas de wanker busca't un rera una porta i aquest estiu de pas pots anar de colonies amb la OJE, munten un a Campamento OJE Cataluña - Del 2 al 13 de Julio - La Riba (Tarragona), ho trobaràs a la xarxa. Mirilla et fa la foto carnet per la inscripció i el permís patern t'el expediran a la cooperativa de pares del calipso de Cabrera. Sempre els pots fer una demostració de com registres un excès de velocitat amb el radar o un ensuma K-9 de farlopa ñordista , t'escau, de regal un collaret anti parasits.
Viu l'estiu radar. Ets un insult amb potes.

Pau Radar ha dit...

Adolf Hard mira la peli EL HUNDIMIENTO es el teu fuck desti... auto muerte

Hard mod ha dit...

Blog spot

Pau Radar ha dit...

Blog no pot, prova amb EL GRAND DICTADOR de Charles Chaplin

Modo Nosferatu agudo anti-gas

esperem la teva PRESENCE front the pantalla Barça

uau uau puños fuera Mazinger Z

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Buenos dias A M I G O S

¿Puedo terciar?

Mis amigos Hartmod Radar i los que lo deseen se enquistan en una rara montontonera de acusaciones y servidor se lo mira cabizbajo inhalando el humo de un Marlboro de escandaloso precio y se me corta el placer fumador oteando los garabatos efectuados por las columnas de humo disparadas hasta lo alto del techo de mi comedor.

Me pregunto si es de perogrullo este torneo del horror verbal entre amigos.

Os lo adverti al decir que mi condicion de homosexual confeso me permite terciar a mi antojo, sin grima ni desprecio en vuestras platicas de agrio enfado.

Estoy convencido de que sois y somos amigos.

Esto no es nada, solo caricias y mordiscos de niño, al lado de los negativos y nefandos achaques de meollo intolerante de otros blogs que visito a menudo.

Vuestro blog es un placer y junto con el de Josep Home que Mai Riu es de lo mas saludable.

Os recomiendo el blog de Josep, lo descubri gracias a sus escuetas intervenciones en este blog.

Saludos y su amistad

Mantis Forner. Amposta ha dit...

vull lo titol

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

EL REAL MADRID FC OS VA A DAR UNA LECCIÓN DE FUTBOL PARA QUE OS ENTEREIS
¡¡¡¡¡¡¡ BERZAS, HARDITOS Y MANTISTI-TO !!!!!!!!!

IROS A MORREAR FAROLAS Y VIRUS SUELTOS

BANZAI CULEBRA

Astrid B ha dit...

Feu el joc a Fhurer Hard

Hard mod ha dit...

Muahahhahahahaha

Hard mod ha dit...

Necessitem cronica de la darrera jornada, on es reflexi que volem la OJE fora de premia de mar, no a les patrulles ciutadanes de Radar i Mirilla brandant punys i ampolles de vidre.