PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 25 d’abril del 2020

LLUM DE GAS FASE 2. BARCELONISME SEDICIÓS I REBEL.





Seguim confinats. Pero seguim abogardats.
Mantenim viu el fil de la resistència bogardista.Ens arriben notícies que afecten directament a la governança de l'entitat blaugrana. Ja ens hem pronunciat sobre els disbarats constants que caractetitzen l'agonia de Nobita. No som tontos ni ens xupem el dit. La història de la nostra entitat ha estat una constant d'equilibris entre el cor, l'esperit, el football, el futbol, el negoci i l'amor als colors. Venim d'un passat il·luminat per aquell prohom suïs i català universal, declaradament 'separatista' amb el nom de Joan Gamper. Nosaltres hem afegit la T al seu gloriòs cognom. El president Gampert ha estat i serà per sempre més el millor president de la nostra llarga història i puntu! El pas dels temps ens ha fet viure episodis de rara i delicada convivència entre la glòria i la misèria. Jugadors de primera línia, gent de pedrera i amanida al costat dels astres d'importació que més han arrelat en els nostres cors. Hem patit presidències infames com Núñez, Gaspar o el Nobita dels nostres dies. Però ara toca prendre partit i el bogardisme ja ha començat a organitzar el retorn de Jan Laporta. Sabem que les segones parts mai acostumen a ser bones. Però avui per avui, qualsevol opció amb un passat decent i divertit ens anirà sempre millor que aquest present vergonyant, vergonyós i esperpèntic. El nostre bogardisme es mulla i opta descaradament per una barcelonisme sediciós i rebel. Volem un poble barcelonista dempeus, un equip guanyador, una banqueta trufada de bon joc i uns despatxos farcits de gresca, senyera estelada, trempera, 'al loro' i sobretot llum de gas, molta llum de gas. El bogardisme apreta de dels seus confins i ja exhibeix muscul. Oferim imatges promotores de la candidatura LLUM DE GAS FASE 2.
 

I ara us aportem unes instantànies de traca i mocador. Imatges definitives preparant el retorn:

1) Roda de premsa de Laporta amb mascareta i estelada roja.


2) Laporta, Núria Feliu, Kubala, Joan Gamper(t) i Johan Cruyff, amb mascareta i l´equip de desinfecció reglamentari, ja són a Can Francisquet.
3) Bogardisme confinat. Mireu la penya davant del Golden, tots amb mascareta, punyeta!

44 comentaris:

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

S'ha de fer ja ja ja ???

la barreja més descarada que mai s'ha fet. Política i esport i a sobre us rieu de la pandèmia. De debó que mereixem això?

Joan Patateta ha dit...

poc sentit de l'humor té senyor Rierol, amargura sempre en les seves paraules

Joan Patateta ha dit...

perdoni, li he dit senyor i suposo que vos sou senyora

Joan Estruch ha dit...

Sou pistonuts. Amb tot el que ens està caient al damunt i manteniu viu el bon humor i el barcelonisme.
Felicitats i cuideu-vos força.

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Buen y feliz domingo, amigos,

Hoy he paseado con mi hija Carmen por las calles del barrio. De calle Valencia hemos continuado por Navas hasta la calle del Trinxant, ida y vuelta. Una actividad hermosa y que me ha permitido saludar a la debida distancia a seres amados y conocidos del barrio, Mi zona de vitalidad social es ese eje fantástico que une El Clot, Navas y Camp del Arpa que es mi mundo.

Pronto mi mundo será vuestro mundo y os tenderé la mano para pasear por esas calles y conocereis rincones bonitos que resisten el paso del tiempo. Lo deseo y por ello pugno en el afloramiento de nuevas relaciones de amistad. Me da grima el presente pandémico pero mi ilusión es el paseo por mis calles y mis plazas.

Cuento con tdos vosotros por lo tanto cuando derrotemos el virus nos emplazamos a compartir un garbeo en grupo bajo mi ayuda y con invitacion de ronda.


Hardmod, Maria Josep, Bogarde, Patateta, todos, no sigo nombrando gentes, no quiero excluir a nadie.

Ya falta menos.


Cuidaos mucho.


Javi

Pau Radar ha dit...

Kina moska ha pikat al somines Lidon?
piiiiseiiiiiiiii
la xuma
la pètia
ke s'en vagi de parranda amb Hard
jo enxufo radar
i espero el gran dia de es hosties

gudulermi Faust Puig de Vic ha dit...

Quin idioma utilitzes, Pau del Radar?

Estic fent un curset per internet sobre idiomes, llengua, dialèctes i parlars perduts.

Gràcies.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

la barreja més barreja de les barrejes és aquest article que us heu tret de la teulada barrejant barreja de manera barrejadora com mai s'ha barrejat i ara trieu el candidat perfecte per fer la barreja que és el barrejador Laporta per barrejar i enfrontar l'afició com un joc de mans que comença de broma i acaba a les mans.

De debó que és de rebut haver de creure que la broma de la barreja ajuda a fer més suportable el confinament?

És així com sou? Barrejant futbol i política amb la persona que més perill pot portar al club amb un barrejador confés com Laporta.


La barreja, la barreja



Pau Radar ha dit...

Gudu-tontu
gudu tontolaba
escric com em rota

deixa la meva vida, panoli


komando en komu la panotxa frita

MADRIDISTA BANZAI ADVIERTE QUE LA DESCONFINADA PADRE SERÁ BLANCA ha dit...

DE PENA GORRINA LO DE ESTE POST LOCO DE LOQUERO
LA PENA TOPE PENOSA QUE OS INVADE Y CORROE
BOBOS BOBALICONES BOBAZOS GENTES DE LA BOBERÍA
SOIS UNOS CAGONES BOBOS QUE SE COMPORTAN COMO BOBOS BABOSOS BOBEANDO LA BOBERÍA.

CUANDO LA PELOTA VUELVA A LA CANCHA OS VAMOS A DAR UN REPASO.

LA LIGA SERÁ SOLO BLANCA

LA CHAMPIONS TAMBIÉN

LA VIDA TAMBIÉN


TODO SERÁ BLANCO


BRIBONES BOBOS COMO BAZOFIA BOBA


BOBOS BOBOS BOBOS Y MÁS BOBOS


SOIS MUY BOBOS


LOS MÁS BOBOS



BOBOS








BANZAI CUCAÑA

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Querido Lidón, acepto la invitación que me has ofrecido pero solo puedo venir a tu barrio y cita si tengo garantias de queno vendrá Hard. Me sabe mal pero leo en la invitación el nombre de semejante ogro y me da pánico.

Me encantaría asistir

Francesc que us veu el plumero ha dit...

Si Laporta es el vostre ideal ja queda clar tot. Miro les fotos d'aquest paio borratxo i escalfabraguetes, un personatge depravat i penso que és el millor model per aquesta Penya de potols.
Queda molt clar que Dios los crea y ellos se juntan. El Laporta és ideal per vosaltres, mamón, xulo piscines i espadatxin.

ja us podeu posar el Laporta a on us entri. No sou més que la veu del vostre amo que és ell, el Laporta vividor i noctambul.

Quina merda de penya


Cabrils

Astrid Barriada ha dit...

Estic totalment d'acord amb Francesc

Astrid Barriada ha dit...

Hard i Laporta són la mateixa persona ¡¡¡ Fijo !!!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Ergo si Laporta és Hard, Hard és banderity
és frontier, és border i jo sempre observo
retrato, fotografio i faig EXPO del problema:

Barbaritat spatxurrada
sindrome aspirina
cuerpo joven

las bodas del Tirol


on the bar spherical fight!!!


Pillat forever pillat

Hardware kaputt spatxurrat

Kodachrome ABSOLUT




BARRIENDO EL FLOW

Pau Radar ha dit...

m'enkanta la consigna de BARRIENDO EL FLOW.

quan a nem kara a kara contra la xusmeta bogarda
els podem cantar el Barriento el Flow


Ets gran, Observatori Mirilla, ets el meu idol.

Kuan diguis ja agafo escombra anti FLOW


Komando en Comú

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Bon dia:

En Santi Espert, el surfista de riu m'anuncia que a partir del desconfinament esportiu tornarà a fer activitat exterior i que te molt clar que el repte de baixar en surf en Ter es farà realitat abans de Nadal.

Ara us regalo un relat de primavera closa:


SENTIMENT BOGARDIÀ

Les heures fan l'amor amb les falgueres i s'ajusten al dictat de la psicofonia nocturna del barri blau de Vic. Les psicofinies fan uh uh uh i tensen la corda golafre que s'empassa els residus de virolla i virus. En Lesán capta la garantia de la salut professional i està babilitat per fer un brot de raqueta sense pista de terra batuda. Fins quan la maledicció de la bomba rimbombant serà matèria de plat del dia? Em pregunto si la Marta Viladot de TV3 podrà aguantar més temps fent de corresponsal des de l'aparició de la Kim Bassinger de la tele catalana, l'Eva Pelegrí. La corresponsalia de la tele catalana aporta nous aires des de la capital de l'imperi. La tirania central impedirà les excel·lències d'Eva Pelegrí i no hi dubteu ni un gra de blat del Bages. Les ficades de pota del meu veí fan forat a la terra i avui tenim una plana de Vic que baixa dia a dia la seva altura damunt del nivell del mar i es conerteix en un forat gris sota la semiplanuria de Tona. En Tomàs de la Sitja és el burgmestre de Collsuspina i ha obert un restaurant bengalí a la banda de la gasolinera. Inauguració per l'agost amb banda de cornetes i cops de simbomba amb castanyola acuàtica. Però ningú com Maties Espert, el pare d'en Santi Espert, inductor dels riscos esportius del seu fill que, està content. Sabeu el motiu de l'alegria d'en Santi Espert? Diu que el millor de la cacofonia del Virus és que es tanquen doscoteques i espais de merder de pots i potes. La greu siruació del mercat de Vic és més important que la maldestre pitangona del bum bum dels extasis de pastilla i els efluvis del tum tum tum barrejant Red Bull i esperits sense llavor. La pesca agonitza a Palamós. A Barcelona apareix un assassí en sèrie que pela sense-sostres de manera cruenta. Però a Barcelona no hi ha res a fer. La piràmide del Keops Comptal està en les males mans d'una taràntula que es creu Cleoptatra. No hi ha pams per netejar i s'imposa el retorn a Collsuspina i a les idees dels Espert. Dia vindrà que Antaviana serà el nom d'un cingle d'entrenament i apat. Penjat d'un cingle gros, el nostre Espert prepara la virollassa del seu pensament creatiu entaforat a la paret mestra. El més greu del confinament és aquest estol de cantants desafinats que ens atabalen amb els seus cançonots des de casa. No tenen vergonya de cantar malament i de proscriure les aranyes del televisor a una vida eterna criant trenyines. També és un drama que no hi hagin temporada castellera. Ens anem a prendre per la part del darrere de l'esquena, el cul es converteix en la penyora més diàfana del desastre confinat. I els ocells, què? I els mocadors de farcell? I en Ronaldinho sortint de la presó? I el bobet que viu del cuentu a la tele conduint i entrevistant famosets des d'un cotxe? El mundu està fet un sol de ponent sense filtre. Vull veure la guixeta dels Jocs de Toquio i veure els preus. El que em passa ara és que puc creure en Déu vestit de latex i el pollancre creix quan la polka es canta i no es balla. Globalment estem en una heura sumorta i tangencial i d'ella en penja un esser viu il·limitat de nom Winston i de cognom Bogarde.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Faust

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Bon dia:

En Santi Espert, el surfista de riu m'anuncia que a partir del desconfinament esportiu tornarà a fer activitat exterior i que te molt clar que el repte de baixar en surf en Ter es farà realitat abans de Nadal.

Ara us regalo un relat de primavera closa:


SENTIMENT BOGARDIÀ

Les heures fan l'amor amb les falgueres i s'ajusten al dictat de la psicofonia nocturna del barri blau de Vic. Les psicofonies fan uh uh uh i tensen la corda golafre que s'empassa els residus de virolla i virus. En Lesán capta la garantia de la salut professional i està habilitat per fer un brot de raqueta sense pista de terra batuda. Fins quan la maledicció de la bomba rimbombant serà matèria de plat del dia? Em pregunto si la Marta Viladot de TV3 podrà aguantar més temps fent de corresponsal des de l'aparició de la Kim Bassinger de la tele catalana, l'Eva Pelegrí. La corresponsalia de la tele catalana aporta nous aires des de la capital de l'imperi. La tirania central impedirà les excel·lències d'Eva Pelegrí i no hi dubteu ni un gra de blat del Bages. Les ficades de pota del meu veí fan forat a la terra i avui tenim una plana de Vic que baixa dia a dia la seva altura damunt del nivell del mar i es conerteix en un forat gris sota la semiplanuria de Tona. En Tomàs de la Sitja és el burgmestre de Collsuspina i ha obert un restaurant bengalí a la banda de la gasolinera. Inauguració per l'agost amb banda de cornetes i cops de simbomba amb castanyola acuàtica. Però ningú com Maties Espert, el pare d'en Santi Espert, inductor dels riscos esportius del seu fill que, està content. Sabeu el motiu de l'alegria d'en Santi Espert? Diu que el millor de la cacofonia del Virus és que es tanquen doscoteques i espais de merder de pots i potes. La greu siruació del mercat de Vic és més important que la maldestre pitangona del bum bum dels extasis de pastilla i els efluvis del tum tum tum barrejant Red Bull i esperits sense llavor. La pesca agonitza a Palamós. A Barcelona apareix un assassí en sèrie que pela sense-sostres de manera cruenta. Però a Barcelona no hi ha res a fer. La piràmide del Keops Comptal està en les males mans d'una taràntula que es creu Cleoptatra. No hi ha pams per netejar i s'imposa el retorn a Collsuspina i a les idees dels Espert. Dia vindrà que Antaviana serà el nom d'un cingle d'entrenament i apat. Penjat d'un cingle gros, el nostre Espert prepara la virollassa del seu pensament creatiu entaforat a la paret mestra. El més greu del confinament és aquest estol de cantants desafinats que ens atabalen amb els seus cançonots des de casa. No tenen vergonya de cantar malament i de proscriure les aranyes del televisor a una vida eterna criant trenyines. També és un drama que no hi hagin temporada castellera. Ens anem a prendre per la part del darrere de l'esquena, el cul es converteix en la penyora més diàfana del desastre confinat. I els ocells, què? I els mocadors de farcell? I en Ronaldinho sortint de la presó? I el bobet que viu del cuentu a la tele conduint i entrevistant famosets des d'un cotxe? El mundu està fet un sol de ponent sense filtre. Vull veure la guixeta dels Jocs de Toquio i veure els preus. El que em passa ara és que puc creure en Déu vestit de latex i el pollancre creix quan la polka es canta i no es balla. Globalment estem en una heura sumorta i tangencial i d'ella en penja un esser viu il·limitat de nom Winston i de cognom Bogarde.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Faust

La Junta de la Penya ha dit...

Gràcies Faust!
És una peça impresionant i de gran valor literari.

La Junta

La Junta de la Penya ha dit...

Colla Mirilla & Cia:

No cedirem a les vostres demandes. El bogardisme no rectifica i menys encara si qui ho demana és l'enemic declarat.


La Junta

Marga Bosch i el seu Verb ha dit...

Galdosa que em pensava que ja no feieu el blog i us veig pitjor ara que abans del confinament, Mataro fa exemple i compleix bé mesures, capital som i som exemple a seguir.

Anònim ha dit...

Ja no portes la bosseta, Margona?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.
La barreja, la barreja, la barreja, la barreja ¡, la barreja que us perd com a Penya i com a humoristes.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ets superior gran amic Berrigan, estic amb tú
Si s'ha de prevenir la pandèmia COVID19 és com el que vaig intentar fer advertint que la Penya podria ser un problema i ara ja no te solució, ho vaig dir molt abans que ningú

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Gràcies Maria Josep, només tracto de fer el que em sembla el meu deure i alertar del disbarat d'aquesta web i d'aquesta penya que no ha volgut atendre consells.

ARTIACH La LLagosta bogarda ha dit...

Bon dia

a mi si que m'agrada el blog i aquesta Penya.


Seguiu endavant

Observatori solidari mirilla ha dit...

ja hem iniciat la fase BARRIENDO EL FLOW
ens hem reunit els dos herois

us espera la fi de la penya

Pau Radar ha dit...

recibido telex Mirilla
ok al mensaje
Barriendo el Flow.
Repasando guión:
primer objectiu retratat en zoom a Hardware (foto Mirilla)
segon objectiu un tanto de Lambrusco per Fontalba (li dic a Beni)
tercer objectiu per menda: flow bouncing, estil meu, ja saps colegui: komandando in Komu

Marc Galí / Reus antiartista i amb pensament vostre de l'Eduard ha dit...

De part meva i de part del meu mentor EDUARD ANTIARTISTA DE REUS
El poema dels divendres.


GOL INVISIBLE

Si no hi ha públic
elgol no es veu
només és d'ells
dels jugadors
que poden fer
de voltors
i no pot ser
certificat cat cat
per la gent que
no ho veu



Passeu el millor cap de setmana possible i abraçada de l'Eduard.


Marc

MADRIDISTA BANZAI ADVIERTE QUE LA DESCONFINADA PADRE SERÁ BLANCA ha dit...

GALI-TO MARQUI-TO ESTAS COMO UN BOBI-TO
SUPERAS A HARDI-TO PERO LO GRAVE ES QUE ESRES UN CHORLI-TO

¿¿¿¿ POR QUÉ NO HACES COMO HARDI-TO Y TE MENEAS UN MUTIS POR EL FORO ????

¿¿¿¿¿¿ POR QUÉ ME INSULTAS CON TU BOBADA POETICO-BOBA ??????



BANZAI CAMA

Joan Patateta ha dit...

Calla Banzai de la xingada!

Pau Radar ha dit...

Mirilla, una cosa:


iniciem el tema?


BARRIENDO EL FLOW


I CACAO MARAVILLAO + HARDWARE SPATXURRAO.

Observatori solidari mirilla ha dit...

Radar, colegui, falta poc per Barriendo el Flow
no impacientis,
Pobre Hardware Spatxurrat!


Pobre tiu, el Hardware DOWN


DOWN


DOWN

Pau Radar ha dit...

Mirilla has vist que ens deixa el Rockdelux?

estaran kontents els kumbas bogardos

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ells amb les seves sardanes

jo jo jo que xungueti

banderity

no frontiers


de pena identity

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

M'alegro de la derrota total de Hard, ja no crida ni piula.

Una bona lliçó, amics Radars i Observators.

Astrid Barriada ha dit...

Em sento lliure i molt distant de totes les barbaritats que hem suportat en varis mesos.
Si tot va com va ara, aviat podrem dir que aquest web està DESINFECTADA del virus HARDIV19

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

astrid, no pensis que tot està solucionat però per la part que crec em penso precavidament que Hard s'està replantejant de tornar a ser qui era abans de que el personatge que va crear es mengi el que queda de la seva verdadera persona. Abans feia disfresses que li resultaven més comodes i que creaven simpaties amb la gent, a vegades us he parlat de quean feia el Viriato, sigui aixi o no, crec que el seu canvi pot ser en positiu i beneficiarà a la web

Artiach, La Llagosta ha dit...

No crec pas que les cridories de Berrigan, Barriada i Rierol, ens puguin distreure del nostre repte.

VISCA LA PENYA BOGARDE !

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon dia, Eduard està cansat dels confins. Jo també, però amb el seu suport i l'alenada d'aire telemàtic que em fa arribar us envio el poema dels divendres.

SERENOR

La porta del porter
és la porteria de la via
la que porta al tren
al viaducte i a la pira

crema gent de mal encaix i crit
per no ser pas gens mal escrit
que no vegis el teu astre pit
amatòriament fem el millor bé
i el que no vol no s'hi avé.


Serenor a porta el gol.
Ja vindrà el dia del sol
i direm goooooooooooooooool !


Passeu el millor dels caps de setmana possibles


Marc

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Amigo Marc, me gustas, me incitas al merodeo de la letra y del relato oblicuo y apoyo esa bosquejante marea de la búsqueda de ozono desinfectante pero también de capa que nos cubre con lentejuela lunar y compromiso solar. Mira si eres amigo mio, querido Marc, que ahora ya cunde en mi seno el despiadado sentimiento de tocar lo conjunto con ácidos no berreantes y sobremanera locuaces. Me gustas en tu estilo, en tu estricta medida de confinamiento y de adaptaciòn a las nuevasmedidas del mandamás de turno. Yo soy un loco del cine lésbico, rázon por la cual estoy impaciente de ver con mis ojos la película CAROL de la maja y despampanante Blanchett con esa efeba criautura de joven mirada. Me gusta el amor casual y debo confesar que me gustaría porfiar contigo, Marc. Eres poeta, yo tambien y auguro que TE ADORO.


MARC yo te adoro. Te adoro mucho, quiero conocer tu verso hecho carne y te deseo, ahora ya no hay armario que me encierre.

Marc Galí: ¿SABES LO QUE SIGNIFICA QUE ALGUIEN INSULTE MI VIDA POR SER HOMOSEXUAL?

Eso es lo que denosta de mi condición aquel que me insulta pese a que su insulto es amistad invertida.


Marc TE ADORO Hard TE ADORO PORTU CONTUMAZ VIRILIDAD.


Hoy he decidido dejar mis rodeos para el pasado: VOY A TODO GAS CON LOS HOMBRES QUE ME APETECEN.


Este soy yo en lo más íntimo de mi ser.


Nos veremos en el Clot, Navas y Camp de l'Arpa.



JAVI

Joan Patateta també Williams. Ocata canibal. ha dit...

He quedat de pedra llegint a Lidón, un senyor molt valent

ARTIACH La LLagosta bogarda ha dit...

Jo respecto la homosexualitat de Lidón però no em sembla bé que demani amistats a tothom des de fa temps i que al final tot era una qüestió de sexe.

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Amigos,
debo confesar que el motivo de mi reincidencia en esta web és la búsqueda de amistad. Debo considerar que me ha gustado la plàtica de Marc Galí y que su relato me ha encandilado más de una vez . Cuando ayer decidí exponer mi sexualidad no lo hice con vocación mamporrera sino para mostrar sin tapujos mi sensibiidad y el deseo de crecer en amistades.

Seguiré con vosotros, os invitaré y lo recordaré sucesivamente.

Soy amante del futbol pero al Barcelona lo respeto por ser de mi ciudad de adopción, pero ya dije que Español, Madrid y la Grama son mis preferencias.

Pero la amistad es lo primero y por eso quiero ser anfitrión de vuestra futura rulada por Camp del Arpa, Navas y el Clot.


Para Hard, todo lo mío es respeto, deseo de amistad y movida sana.


Javi