PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 3 de febrer del 2020

Robatoris, xiulets, mala maror...però les vaques ja pasturen millor

 ROBATORI A SAN MAMES


Un Barça definitivament heroic, lluitador, triangulador, ziga-zaguenc i geniol, resisteix a la mala maror mediàtica i administrativa i dóna la cara davant d'un Athletic de Bilbao dur com una pedra de tartera. Anem a pams: El monstre de la llotja, Nobita Bartomeu, ha de plegar i deixar d'incordiar amb les seves ocurrències burocràtiques i el seu perfil baix i pusil·lànime. No cal dir que Monsieur Abidal ha de ser sancionat per emmerdar el vestidor. I amb aquest context calamitòs, toca dir amb veu ben alta que el FC Barcelona va fer un magnífic partit, va rebre un enorme robatori arbitral i, tot sigui dit, tampoc cal fotre més llenya al foc: La copa borbònica és el que és i el nostre país passa per hores baixes de pactes, genuflexions i poca barricada.




Dit això, celebrem la derrota del Podrit. Un equip borbònic que aspirava a ser més borbònic i a rebre el borbó amb aplaudiments, somriures i abraçades. Ara apostem per una Reial Societat guanyadora i per una xiulada basca en tota regla per quan vingui la final. Per tot això, cambrers a la madrilenya!





Escac i mat. Quico S'Entén carbura i les vaques ja pasturen millor. 2-1 front un virtuós Llevant de València. Primer de tot, la gespa: Vaques. Arreu vaques i el pastor està content.(imatge de l'escalfament abans del partit)
Tema Fati. Observeu la fotografia. Blanc i Negre impecable. Ansu Fati presenta el seu grup de Soul Ansu & The Ansunettes. Ell canta i el cor femení empeny a tota veu. Un cas de nen prodigi comparable als inicis Motown de Wonder, Gaye i Jackson. Soul per un tub!

Tanquem amb el tema més recurrent: Tota la gent del Golden Corner és Sergi Robert(o). Menys un senyor, el gran senyor, el seu manager virtuós Jordi Rovelló, que exhibeix un somriure de satisfacció.
 

78 comentaris:

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

potser si que anirà tot bé

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Venancio Molina me bablaba, versando en rima telescópica, de lo que significa el desamor. Venancio insisitía en que el amor era un sinsentido y que la eficacia dubitatiba se terciaba mucho mejor constatando el fulgor del desamor. Esos destellos de declinación que sugiere la pérdida, el dolor y el olvido. Pero el desamor reactiva entrañas que otrora semejan el vacio ¡¡¡ No, no, jamás !!! El vacio es un espejismo sinpar y una más de las atrocidades de la religión del autoconocimiento pautado. No existe el vacío, empero, lo que subyace es la plenitud, la copa dorada, el sarmiento, el trabajo del duelo y la ponderación que requiere el mero hecho de abrir y ojear la madriguera.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Només que deixessiu de donar la tabarra amb els presos, jo podria dir que el web va millorant i fa menys barreja. Encara us queda molt per rectificar i fer humor de futbol, consells no us en falten.

penyabogarde ha dit...

Llegit el comentari anterior, convenim a dir que potser la web serà millor quan el senyor Bonada deixi d'incordiar.

Per la part que ens correspon, ja ho hem dit en altres ocasions, no censurarem comentaris. Preferim que la gent es retrati i que s'exposi a les rèpliques, objeccions o aplaudiments del públic en general.

Bogardisme i llibertat, sempre!

Ja Junta

Hard mod ha dit...

Ted berrigan, Sr. fastigós , només que te'n anessis de meuques i fotessis un clau , potser que ens estalviaríem la teva opinió de merda, fes un puto blog a la teva puta mida i hi ens deixes opinar aquí el que ens dongui la puta gana ... ara ja vas pillant que es això de la meuca... molt bé. Si cal et fem un diagrama de flux i et passem un arxiu google maps per que arribis al puticlub. No cerc que la astrid, per mes marranota que sigui te la vulgui xarrupar, fas fàstic i ho entenem.

Per altra banda i passat el rasclet, felicitem novament una crònica a la Asturiana, això és amb vaques a la gespa, que ens ha fet força gracia, que es del que es tracta, malgrat que l'estil del segle d'or castellà intenti pertorbar l'humor intel·ligent, amb un sedant infumable en forma de mots enganxats, per dir-ho d'alguna manera i altres herbes de la serrallada litoral. que sembla mes fabada asturiana ( Litoral) , dit de pas, per la de flatulències que provoca.
Seguim moltfort's i pendents del GamperT, i tema sanjat.

Javi Lidon Mingorance EL CLOT ha dit...

Harmod: ¿Puedes terciar sin recurrir a lo blasfemo?

astrid barriada ha dit...

Queda clar que estas difamant, Hard?

Joan Patateta ha dit...

tinc la raonable teoria que els provocadors fatxendes ens volen fer un parany. Ma al foc que Astrid es ultra, Rierol pasma i Lidon es militar

Joan Patateta ha dit...

i Berrigan dic que es legionario

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Patatteta no responc per altres pero jo no tinc res de legionario i em mou la idea de ser un ajudant de webs que van a pinyó amb el fanatisme i sempre vull ajudar i aportar sentit de l'humor

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard mira bé de no posar meuques en el meu entorn i de cuidar la teva salut com fan totes les persones que s'estimen viure de manera sana

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

No soy militar por razones harto imperiosas. Mi vocación mundana me abruma perentoriamente y no encaja en tareas marciales. Pero no soy un quisquilloso agente del pacifismo floreal y siempre he observado con ojo avizor el papel de los ejércitos en la historia de la humanidad. Los hay fatuos, los hay graves y los hay exquisitos. Debo repetir que ¡¡¡¡¡ verbogracia !!!!! mi sino no es el de un porfiado militar, pese a reconocer ciertas simpatías por los uniformes de gala.

Hard mod ha dit...

Puto jipi de merda, ras i curt.
Aixo si , amb amics arreu , com sempre de boquilla. Muhhahahahah
Astrid, vas entrar aquí per assistir a la perruqueria i pentinada en surts, de que et queixes, meuca.
Berrigan, actues amb un intim lligam de meuques en el teu entorn ... àdhuc el mes intim, fantasma.

S'enten te una setmana mes de coll al barça i qui partit passa , lliga empeny. Mentre arribem prou frescos al GamperT , Rai.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, va fes-ho bé, va!
L'etapa Viriato era guapa i des d'aleshores feies transformacions brutals com la de l'arbre del pati de Laura. Jo no necessito remuntar-me a les sortides a muntanya, però de tot sempre hem quedaré amb el Viriato i la cara que feia el Font, si has fet mil transformisme com per parar un tren, el teu ultim rol és el menys adequat a tu, no sé pas que no sé pas. Fins i tot el de l'arbre al pati de Laura al costat del que ara ens fas era millor i aixo que feia posar vermell de veure l'arbre, però ara que vols que et digui? Vas a tota gardela amb el personal.
Quan garles aixi reconec que em deixes gall dindi de sorpresa.
No sé dir el que vull dir pero també puc explicar-te que quan entro per aqui en mode ajudant de millora no va per tu, però de rebot estas tu i et veig que nececcites una empenta per canviar de disfressa, que en saps un munt i potser la gent de per aqui estaria encantada amb la sorpresa de que els facis un Viriato.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

No vull baralles ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
però si us baralleu aniré amb els culés
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥LOVE LOVE LOVE DEL GUAPO
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Necessito ser jove ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
jove ♥`*.¸.*´ ♥

necessito ser jove ♥`*.¸.*´ ♥
i forta ♥`*.¸.*´ ♥

barça ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥

♥`*.¸.*´ ♥

Olaf Pons, fabulador de Tamariu ha dit...


Gràcies a l'Esperit d'Esnaola per fer-me entrar en el diorama mental de la Penya Bogarde.

Mi querer garrapinyada!

Ara veig el que volia veure, mi querer garrapinyada, L'hort va ple de zombies en vernús de cul estret i els bolingos es banyen a la sitja. Si no creus en les creus les pots capgirar i són "equis" d'aquelles de quiniela i et van bé per fer senyals a la sort que tindras. Es banyen a la sitja i molen la falòrnia, gent astuta, gent sideral com el sidral. Les figues cauen de la figuera i les trepitges com si merda de gosset bord es tractés. La meva sotana em tapa les vergonyes i la serp certifica el meu pecat embolicant-me el cos amb la seva llarga diadema. El plis-plas que executa el faroner anuncia que de l'horitzó en sortiran mandales muntades damunt de iots de luxe acompanyats d'un estol de barques de vela llatina que remuntaran la maregassa escumejant la calma de la badia.

Mi querer garrapinyada!

Gràcies a tothom per llegir-me i us saludo amb sincera joia.

Joan Estruch ha dit...

felicitats a la Penya Bogarde per fer una crònica rematadament pistonuda

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Olaf! estava convençut que xalaries gambes i musclos amb la Penya i ja veig que Tamariu et senta de perles. Quan vulguis anem a pescar amb la fragata.
La familia de l'Empordà va que puja amb la teva entrada.

Olaf Pons, fabulador de Tamariu ha dit...

Esperit, doncs tens ráo i m'agrada. Ara veurem si la gent de per aquí se sent bé amb les meves corrandes.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

2 a 1 vol dir dos a u.

També és podria dir, erròniament, 2.1 que és la fase ulterior del 2.0 en terminologia digital.
El criteri Canaló és que només que es guanyi per un (1) sol gol d'avantatge n'hi ha prou per obtenir 3 (tres) punts.


Teoria del criteri Canaló:

Per obtenir 3 (tres) punts cal guanyar amb 1 (un) gol d'avantatge davant del rival.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Bnevingut a la Penya, soci Olaf de Tamariu!
Estem ben contents de llegir les teves fabulacions i n'esperem moltes més.
Salutacions!


La Junta

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Trobo que el company Olaf és una bona i il·lustrada alternativa aborigen a la caspositat literària de l'Alférez Lidón Mingorance. Això progressa adequadament.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

zero és 0 i 2-1 és dos a ú i tres (3 punts)

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Un ex-presidente que se tercie debería acompañar su condición de un nombre y apellidos para evitar que uno, quien suscribe el comentario, se ande con cuidado y pueda eleborar un juicio no temerario en forma de balance de acusaciones que pugnan por aflorar en grado sumarísimo. Usted, sea quien sea, debe prescindir del antifaz y tomar nota de mis epítetos y enunciados: Me llamo Francisco Javier "Javi" Lidón Mingorance, vecino del barrio de El Clot, sito en Barcelona. Mi profesión es la docencia y mi inquietud se resume en leer y servir a quienes no leen.

Javi

penyabogarde ha dit...

Caram!

No sabem si llegim un comentari del senyor Lidón o del jutge Llarena.
Atentament,

Ja Junta

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Ingenio a usted, don Bogarde, no le falta ni un apice. Graciosidad, tampoco.

Empero deduzco que pretende insultar o merodear entorno de mis palabras usando una facilísima analogía que en este caso se presta a la mera carcajada olímpica, más por pena que por gloria.

Mi deseo de fortalecer lazos de amistad no está de ningún modo reñido con el tirón de orejas que plantea esta curiosa dicotomía de sesgada interpretación.

Vease su comentario como un resbalón contumaz habida cuenta de que el piso de la escalera de caracol que es su palacete presenta un inédito brillo a causa de un mal uso del detergente de suelos y paredes. So pena que se trate de un piso fatuo y tristemente suplantado por superficies de dudosa calidad o directamente sintéticos.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

lo más probable es que Don Harmod se esconda tras su comentario que, al parecer, abunda en un remitente colectivo de dudosa credibilidad.

penyabogarde ha dit...

Senyor Lidón:
Vostè és més Anacleto que no pas James Bond. Les seves investigacions entorn del "qui és qui" a la Penya tenen errades de sistema insalvables.
La Junta

Hard mod ha dit...

I la curiositat que el corrau ... en fi Ñordisme en essència. Contumaz, .... i recalcitrant. ZZZZZZZ mes avorrit que lohengrin.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Señores Harmod y Bogarde:
¿Debo distinguir entre un caso u otro?

Esperaba un porfiar más ecuánime viniendo de un supuesto Bogarde que parece esconder ases en la manga. Tal vez, más que ases, hablemos de comodines. Harmod es comodín de la baraja bogardera. Me apetece jugar y terciar, pese a la sosez y la grima añadida.
Harmod me insulta sobremanera pero me sorprende que Bogarde se sume al corro de las desgracias y aflore en él ese talentoso destello de la pugna. Me resulta lamentable que se alimenten mutuamente, so pena que se trate del mismo personaje.

En el caso de Bogarde, usted tercia con moderación pero se ensaña en comparanzas entre agentes de dispar trayectoria profesional

¡¡¡¡ Vervigracia, la suya, Penya Bogarde !!!!

Pero lo que me parece sin parangón posible es la neurasténica obsesión de Harmod en terciar succionando mi léxico que por no ser de su agrado a mi me parece cordial.


¿¿¿¿ Qué tal si procedemos a los garabatos de los tiempos más risueños ????
Creo que nosotros tres vamos a entablar nuevos mimbres para nuestra amistad.


Un detalle nada común: El Camp del Arpa existe una hornacina incrustada en la fachada de un inmueble que versa en estos términos " A la vista de Santa Engracia ".
La figura de la santa está algo deteriorada. Creo que obra en ese lugar desde la década de los años cuarenta del siglo XX.


¿¿¿ Vamos a depositar flores a esa hornacina urbana ???

Pau Radar ha dit...

fokin fokin us feu l'harakiri, si necessiteu més mal a la jeta, jo poso els punys, dijous hi ha partit i us faig visita cara a cara, on no arriba Observer Mirilla, arribo jo i el meu puny electric


ridiculs barretinos

Hard mod ha dit...

Muhahahahah dona records a rouquier.

Pau Radar ha dit...

Amb una escopinada a les teves tristes botes en toinc prou, hardete hardete.
Dijous em planto al bar i xaka xaka

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Ustedes se pelean mientras yo espero respuesta a mi propuesta relativa a la visita a la hornacina de Santa Engracia

Pau Radar ha dit...

Qui pebrots ets tu Lidón de la pebrotada, que no saps que jo passo de bogardes?
Jo el que vull és deixar clar que no em representen i que estic fins als collons de la barretinada bolinga

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Señor Radar:

No pienso atender ninguna de sus peticiones y ya le aviso con ojo avizor y letra fatua de que usted y yo no vamos a tener ningún tipo de relación.

Atentamente le saluda por última vez,

Javi

Hard mod ha dit...

Meeeeessssiiiiiii meeeeeesssiiiiiii , meeeeeesiiiiii

Javi Lidon Mingirance El CLOT ha dit...

No comprendo el alarido de harmod pero se me antoja como el aullido de un chimpance en su senectud esperando la noche de su defuncion o el dia de autos. Harmod me interesa como amigo preferente y mi ideal reside en obtener su corazon mal herido en bandeja de plata para reubicarlo en la hornacilla de santa engracia sita en Camp del Arpa, a cuatro zancadas de El Clot

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

No entenc Mingorance

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOY BARCELONI-TA CAERÁ ANTE EL ATHLETIC DE BILBAO Y SERÁ LA ESPOLETA QUE DESATASCA LA BOMBA FINAL DE UN CLUB, DE UNA ENTIDAD Y DE UN EQUIPO. SE PALPA QUE BARCELONI-TA SE VA DE CABEZA AL INFIERNO. LÓGICAMENTE MI ANO SE VA A PARTIR DEL GUSTO. ESTOY EN TRANCE DE PLACER PERO ME FALTA LA FIESTA DE ESTA COPA REL REY TERMINAL PARA BARCELONI-TA.

HARDI-TO SE CUBRIRÁ CON LA CAPA DEL DEMONIO Y ACOMPAÑARÁ A SU EQUIPI-TO A LOS INFIERNOS.


EL FRACASO ES COMO UNA LOSA HELADA QUE CUBRE LA TUMBA DE BARCELONI-TA.


ME PARTO EL ANO Y SOY UN GOLFO APANDADOR.

HOY HE DESAYUNADO OVIPARAMENTE CON CEBOLLETAS AL GRATÉN, MUSLOS DE POLLO AL AJILLO, TOSTADAS DE PAN A LA GALLEGA, GUACAMOLE CON PISCO, BOTELLA DE TINTO DE RUEDA Y UN CAFÉ SOBRECARGADO CON PONCHE CABALLERO.

SOY DE BUENA VIDA Y ME PLACE LA BARRIGA ORONDA.



BANZAI FELICIDAD

Hard mod ha dit...


Ojo avizor i letra fàtua pel barretina hater .... impresionat el quillisme friki que ronda per aquí, el contenidor gris no dona abast. això ja es al nivell de la munta-pollus.
Al Golden corner hui hi ha haka.

KA MATE! KA MATE!

We're going to die! We're going to die!
We were at war


KA ORA, KA ORA!
We're going to live! We're going to live!
But now there is peace.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ffffffffitttttttttttt!!!!
Banzai eres mi ídolo!!!!!
zasca zasca mayúscula
boing boing por la troncha.

Con la capa y con corona, eres el Gahan!

piyiyiyiyyiyiyiyiyiyiy
pillat avui no t'amaguis HARD HARD HARD

Radar and Me...kapando Hard


Barretiny K.O.


Mariona Talavera ha dit...

Banzai tu madridista i jo barcelonista i Tora, Tora, Tora!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Harmod, querido amigo

¿Acaso te concierne el mero hecho de actuar como corrector de textos?
Mis aseveraciones entorno a lo fatuo no son antojos desprovistos de un empeño mayor. Te precipitas cuando tercias sin ton ni son para advertirme de tu animadversión hacia mis usos del concepto ojo avizor.

Tal vez ignores como todo un Miguel Delibes en sus fantásticos relatos de "Mi vida al aire libre" usaba el verbo avizorar con pulcritud narrativa. Lo digo con sana intención pedagógica, amigo Hard, ya que el ojo avizor es algo más que un ejercicio ocular prosaico.

Cuando usas el modo ojo avizor significa que la magnitud de las miras humanas trasciende lo fatuo y deviene prospectivo e infinito. Habida cuenta de los malos usos de la expresión, a veces se abusa del verbo avizorar como quien otea o ojea.

Dios mediante, voy a versar sobre los falsos parangones y las débiles analogías entre.

AVIZORAR
OTEAR
OJEAR

El primer caso se relacina directamente con el concepto tratado anteriormente y se asemeja al efecto telescópico habida cuenta de su profundidad de miras.

Otear, como verbo me gusta habida cuenta de su succión polivalente, ya que oteas hacia el horizonte pero necesitas un mirador, un "belvedere", una azotea o un dispositivo elevado.

El mero hecho de ojear es literalmente el de la clásica ojeada sin atención, a no confundir con hojear hojas de un periódico que, como bien sabes amigo HARMOD, no es más que hojear-pasar hojas sin ojear visualmente.

ESPERO HABER AYUDADO A ELEVAR LA CULTURA BÁSICA DEL RESPETABLE.

Hard mod ha dit...

ZZZZZ de la mar el mero i de la tierra el cordero , anem moltfortissim's.
Mirilla ... cardes puta pena. Fantasma.

penyabogarde ha dit...

Si s'escau, avui dia de matx, les forces bogardistes protegiran el Golden Corner de tota mena de riscos i amenaces.

Dit això, cal reconeixer que Mingorance és un pou, però no sabem si de saviesa o de tanta saviesa perduda que ja no té fons.

La Junta

Hard mod ha dit...

si no sabes manolete , pa que te metes... que diuen a ñordistan.

Faust P Gudulermis ha dit...

Hola Banzai...problemes? Real Sociedad

Hard mod ha dit...

La de mocs que s'haura em passat per sopar .... Muahahahahahahahhaahhahahahha, no hi ha com ser tan bocamoll imdespres empassar-te - les de canto hahahahhahahahahaha si es que no sé si es mes divertí veure com el Madrit palma o veure com a banzai se li fa el cul pepsicola. De genolls arreplegat muahahahahahhahahahahahah

Anònim ha dit...


Anònim MADRIDISTA MORREADOR ha dit...
.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID NO SE HA ZAMPADO A LOS INDIOS Y QUE SE HA COMIDO UN PINTXO DE MOIERDA COMN MOCOS MADRID-TA AGONIZA. BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.



SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.


SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID NO SE HA ZAMPADO A LOS INDIOS Y QUE SE HA COMIDO UN PINTXO DE MOIERDA COMN MOCOS MADRID-TA AGONIZA. BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.



SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.


SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID NO SE HA ZAMPADO A LOS INDIOS Y QUE SE HA COMIDO UN PINTXO DE MOIERDA COMN MOCOS MADRID-TA AGONIZA. BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.

SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.



SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.


SOLO DECIR QUE HOY EL REAL MADRID SE HA ZAMPADO UNA MIERDA ENTERA MAS GRANDE QUE LA PLAYA DE LA CONCHA Y QUE BARCELONI-TA SE PARTEN LA OLLA VIENDO COMO LA BILIS AHOGA A BARNZXAI-ITO . BANZAI A PLACER DEDICADO A HARDI-TO LINDO Y SUS MALECHORES BOGARDERI-TOS, LE HAN DEJADO EL CACA COMO UN BEBEDERO DE PATOS.


MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD
FELICITO A LO GRANDE AL ATLÉTICO DE BILBAO
BANZAI FELICIDAD

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...



EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS QUE PASE POR EL SANATORIO.


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS QUE PASE POR EL SANATORIO.


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS QUE PASE POR EL SANATORIO.


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS QUE PASE POR EL SANATORIO.


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS QUE PASE POR EL SANATORIO.

Anònim ha dit...

Anònim MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD


FELICITO A LO GRANDE A LA REAL SOCIEDAD
BANZAI FELICIDAD

Anònim ha dit...

Anònim MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .

EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .

EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .

EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .


EL BOBO QUE ME USURPA MIS LETRAS MAYÚSCULAS ME HA PETAO EL CACA .

Faust P Gudulermis ha dit...

Ens hem marcat un joc bo pero no hem guanyat

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1-0 (ú a zero)
gol pentinat per Busquets
No Gol.

Panalti clarissim C-L-A-R-I-S-S-I-M
No pitat

Pitar és bufar amb el pit.

Pius Serradell i Gimpera. Calldetenes. Osona. Catalunya ha dit...

centrem el cor en guanyar la lliga i la champions que anem per molt bon cami i crec que Setién és una bona notícia en si mateix. Però girem la vista al tonto del palco.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb la total amabilitat del meu mestre Eduard, antiartista de Reus i flor del Bar Teïna, us faig avinent que el meu poema dels divendres arriba puntual i senzill, curt i eficaç com un claçador de botes llargues.



GOLEJAR


Gol al món rodó
de pilota guerxa
i de cicló en xut
de força i verí
de la plana endins
del millor sentir.




Passeu un cap de setmana joiós.


Marc

Pau Radar ha dit...

Per ke no vau fer presencia al BAR?
JINYATS JINYATS
teniu por?
Panic?
Horror?
Canguelo?

a dos us dec unes caricies

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ajudem l'equip i fotem fora la directiva!
Jo poso Zodiac, corbeta, fragata i xalupa!

marga bosch i el seu verb ha dit...

S'ha de saber perdre i aplaudir als que gaunyen. Aquesta és una més de les difències entre la gent educada de ciutat neta i la gent maleducada de poblot brut i planta-persones educades.

marga bosch i el seu verb ha dit...

també vull dir que a Mataró no ens barallem com feu els bruts de poble que esteu tot el dia amenaçant-vos en aquesta web bruta i polsosa. Jo em puc enfadar però mantinc la meva manera de ser i galdosa n'estic de ser com soc i de no deixar que la gent em prengui el pel, també sé perdonar a la gent educada que rectifica però no ho heu fet i ja van cinc anys de Canaló i del grup el dia del Blinco. Heu de venir al café de la muralla, heu de venir si us plau, jo accepto i les meves amigues també.
La Dora Pujades em va dir que tot el que passa a Premià és degut a que no accepteu que sou un poble i teniu complexe d'inferioritat i ho deia amb coneixement de causa per haver tingut amics a Premià que anaven massa beguts i passava el que passava.
Ara la Dora i jo animem força bé al Barça i des que vam deixar el Tur Cafè per anar al nou de la Muralla, hem congeniat amb més amistats i tenim una pantalla gran.

Veniu sense rancunia a assaborir la penya autèntica de Mataró Bogarde

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ghghfhgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!
pillats
the radar man & the servidor compareciendo IN THE BAR

Semblava el desert de Mojave


plis plas
spoiler
volveremos


zizizizizizzi!!!

M'encanta merodear entre barretineros fracassetis

Harware més spatxurrat impossible



terminal como estació término



vaques grasses diu el Copimineiki


zaguan leche buena


Hardware EL HOMBRE LÉSBICO

No oblidem que algú va dir que HARDWARE ES EL HOMBRE LÉSBICO


Volveremos a plena vulva

Carrete analógico Kodachrome Super

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

La millor cosa que he llegit en aquesta penya ha estat quan Marga ens diu que "s'ah de saber perdre". Afegiria "perdre amb educació". Gràcies per la clarividència i el respecte que des d'aquestes dues premises es pot passar a fer broma, deixant clar el mur del respecte entre persones.

Mariona Talavera ha dit...

Maria Josep,

Vés a fegir esparrecs podrits amb marietes malaltes al damunt!
Ets més pelma que una espelma i més sòmines que les nómines!
Caga sola i tira la cadena!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Muy buenas.

PARA HARDMOD Y PARA QUIENES PASEN Y VEAN COMO LAS GASTA QUIEN FUERA NIÑO CODODRILO.

Les pido un favor consistente en que hagan una atenta lectura de lo que voy a versar a continuación. Me comprometo a trazar un escrito conciso sobre algunas cuestiones que me preocupan sobremanera y que pueden ser de su interés. Debo destacar que intuyo que mis textos son bien recibidos en esta peña ya que, verbigracia, tan solo reciben exclamaciones negativas en puño y letra de quien firma como Harmod. Debo entender que, por lo tanto, merezco la atención del resto de lectores y lo agradezco de todo corazón. Vayamos al grano con mi narración.

EL TESÓN EQUIPARA LO DIVINO Y LO TERRENAL


El tesón adquiere contumaz prescripción cuando un facultativo decide archivar el informe médico en aras a la superaciòn del trauma, de la lesión o del cuadro clínico subyacente. El tesón ruje en la bóveda del saber y tiempla el acero de lo divino en un estadio inocuo de pareceres y vestigios en pugna. Lo terrenal porfía a favor de lo divino y cataliza un saber fatuo que nos remite a ese dulce trasnochar entre helechos, musgos y malas hierbas. Ese sentir, ese saber, esa glorificación de lo terrenal, es gozosamente celebrado cuando lo mundano cede ante lo divino y dsaparece el mundo fetén de esa tenue frontera entre lo divino y lo terrenal. No es figuración, ni exceso epistemológico, como tampoco es ontología del mal saber, que un servidor redunde en la perplejidad que asoma en mi mente al ver como el mundo enfermizo y a veces subyacente se presta a separar la grandeza de lo divino y la bella materialidad de lo terrenal. El mundo, lo mundano, están al acecho para dirimir un combate a ciegas con lo divino y lo terrenal. Ahí reside el germen de las calamidades que ejemplifica la manera de contra-narrar que practica HARMOD.

Es lamentable sin ciencia ni certitud que alguien ose verbalizar el odio so pena que esté en posesión de un cerebro algo deficitario y que los conductos neuronales que abastecen los sentimientos se hallen obturados de la peor manera posible.

Hay que regresar, empero, al concepto de tesón. Ahí reside la posibilidad de emancipar lo fatuo de lo nimio y tal vez, tal vez, sea el punto fuerte de la superación del abismo que separa a gentes mundanas de lo terrenal y, por supuesto, de lo divino.

Ahí entre en juego HARMOD, ya que siendo mundano, puede recuperar fuelle y aspirar a reconocerse como caballero terrenal y aspira a lo divino.

El tesón es el recurso imprescindible para dar el gran salto.

Por ello proceso la amistad como sistema de desajenación y esperanza.

Confío en HARMOD.

Me siento inclinado a no perder la esperanza en ver un mundo mejor para mis hijos.





Javi

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Això del tesón m'ha arribat al cor

Astrid Barriada ha dit...

M'encanta que Javi sigui com es veu un tiu culte que té recursos sarcastics que deixen en evidència la diferència de categoria en que juga Javi i Hard. Javi està a la NBA i Hard no passa de jugar a petanca al barri més tirat del Besós. Més que sarcastic ja dic sardònic, intel·ligent i una màquina de fer zaskas.

Pau Radar ha dit...

Mola uauuuuu
Astrid em posa
cccccccanya
Mingorance The Best
Partit contra Betis TV bar
estic preparat per kapar a un

capullitos

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillando automatic connection radar and me
Radar & My Mirilla
punys, raons & arguments
Kodachrome A Full Time
Flow total
kaos en la red
Biruji

In the bar marcaje a Hardware

Spatxurrando a destajo

Armonezendiotno

Ricard ha dit...

fatxes mirilla radar

Joan Patateta Williams ha dit...

jo tambe penso que Mirilla i el Radar semblen fatxes i el Lidon es el sumo sacerdote de la caspa

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No comprenc els missatges codificats de mirilla i radar pero si veig que alguns es dediquen a fer mala sang amb Javi Lidon i aquest com a minim es elegant i per aixo es rebota com un toro rabios el Hard que no oblidem que es va dir que es macho lesbico

astrid barriada ha dit...

macho lesbic i ara toro rabios. Hard es de museo etnologic, especie unica

Pere Escalante ha dit...

qui es aquest Hard que tanta mala historia causa a la gent?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

jo nomes se que Hard es una mala persona que insulta i que pel que diuen es mascle lesbic i toro amb rabia. Pero veig que ens estem fent fortes i ens desempallaguem del pitjor mai vist.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LIDERES DE CALLE Y A JODERSE TOCAN LOS BARCELONI-TAS
LIDERES DE CALLE Y A JODERSE TOCAN LOS BARCELONI-TAS
LIDERES DE CALLE Y A JODERSE TOCAN LOS BARCELONI-TAS


HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO

HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO
HAMBRE DE BERNABEU, HAMBRE DE CLÁSICO

BANZAI GOLOSO Y GLOTÓN

Hard mod ha dit...

Ben sabut es que el menjafaves oficial del blog , avidament reclama carn en barra, classica.
D'altra banda, agrair tot el temps dedicat per altres a la nostra persona, curulls d'admiració, ens reten homenatge i prometen vassallatge etern, gracies colla d'arrossegats de la vida.

Als macarres ja habituals del blog, us esperonem a seguir visitant els voltants i instal·lacions del Golden corner, també passarem per casa vostra a retornar-vos la visita, no voldríem passar per desagraïts i és que noblesa obliga. novem at voluntatem foraminis et memoriam animi, que va dir asterix a juli cesar.

Per altra banda i a la diguem l'altra mitja, 10 gols son una excepcionalitat, gens bogardista, així i tot felicitem al barça , i mes allí on el madrit mes patina... Campiones !!!!