PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 10 de febrer del 2020

Betis Sociedad 3, Barça 13


Balanç geniol d'una jornada colossal en un cap-molfor't de setmana-molforta. El Barça n'etziba 13 i només n'encaixa 3. Un resultat digne de ser desglossat. 



Anem a pams: Les xicotes de Can Barça fulminen la Real Sociedad de Santa Sebastiana a base de doble maneta i un solitari gol en contra. Tenim imatges del matx. Elsa Artadi es reivindica i les clava una rere l'altra. Gran fitxatge.
Tenim més imatges memorables de les nostres abarretinades jugadores, fent de tot i força en clau atacant i mesurant les forces.

La segona fase del tsunami blaugrana ens arriba des del Benito Villamarín amb un equip reconstituit a base de llet de vaca cantàbrica i reforçat amb cares noves. Al costat de Messi veiem com toca la bimba la flamant davantera del primer equip Jennifer Hermoso, la Jenny. Voliem un "nou" i ja tenim una "nova". Tres barraques més i dues en contra. Geniol i genial.
També oferim la foto oficial del quintet ofensiu del nou Barça format per  Suarez, Messi, Grisman, Ansu Fati i Hermoso.
 

111 comentaris:

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Plaegatin reconchichin
fracassety aneu de feministes i no ho sou
kaputt a la greña
per ser feministes heu d'arriar banderity
xungueros
xungueros
No ADMISSION LESSONS


Pena fotieu in the Bar
Hardware atontat a la TV


NO TENIU VALENTIA

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Mirilla, si fossis educat primer diries "Bon dia".

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

De què vas esclop? Posa una sabata al peu
que et retrato
Kodachrome total

bing bang boing

a la xupixupi enfant terrible

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Yo me dirijo a ustedes con el buenos días preceptivo ¿¿¿ De acuerdo ???

Ahora seré breve ¡¡¡ bueno, breve, dos veces bueno !!! Por el azar de la verbigracia observo que se tiende a idolatrar los lugares comunes de la llamada paridad que retumban como un ciclón en lo alto de la nadería pensadora del alabastro mental que se cuece en el cenáculo de la gente supuestamente lista. Me parece de buen calado que se fomente el ingreso del mundo femenino en el deporte y que se acabe una injusta ausencia pero, pero de perogrullo y empero me parece sesgado que se manipulen imágenes de hombres y de mujeres para albatrear sin hígado en materia de paridades forzadas en verticuetos del pensamiento oblicuo que esconde nuevas fogosidades en forma de corrección moral.

La sandez de esta peña tal vez estriba en sus excesos de politización que demoran la culminación de lo fatuo. Me sabe mal ¡¡¡ Me sabe mal !!! Por enésima verbigracia lo digo y lo repito ¡¡¡ Me sabe mal !!! Como el melocotón en trance de caducidad o como esas laringes irritadas a causa de los resfriados inesperados.


Pero ante todo debo celebrar la derrota de HARMOD que se certifica y se verifica por su celebrada ausencia en esta crónica y por la exhibición cual despliegue militar de comentarios despreciando su horrendo carácter.


Lo mío ¡¡¡¡ Siempre !!!! desde el más profundo respeto y amistad. Ustedes son mis amigos y HARMOD lo tenco en buena estima.


¡¡¡¡ Grima o destajo, esa es la elección !!!!


Javi

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No sé com Javi Lidón té tanta paciència amb aquesta gent pesada que no accepta consells de ningú. Jo ja no espero res de Bogarde però tinc la moral alta i penso entrar a dir el que penso sempre que en tingui ganes i no em censurin

L'Airet i l'Enramada ha dit...

em sento impermeable al que passa aquí i dic visca el Barça de nois i de noies, soc nou per aquest blog i si vinc aqui es gracies a Faust Puig de Vic

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

VEO VEO OTRO NUEVO BOBALICÓN AIRETE-TE ENRAMADE-TE
¿ DESEAS ALIMENTAR LA BOBADA DE ESTA GENTE BOBA ?
ME PRESENTO, SOY BANZAI EL MADRIDISTA Y CONMIGO NO TE ANDES DE ROSITAS.
SALUDA AL CAMPEÓN Y YA SABES.
AIRE-TE ENRAMADE-TE, VAYA NOMBRE TIENES PEDAZO DE BOBO.

SOMOS LÍDERES DE CABO A RABO.


BANZAI URBANIDAD

L'Airet i l'Enramada ha dit...

Em fas por

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Debo terciar en un asunto, el pasado fin de semana tuve el placer de presenciar con mi aparato de televisión EL LADRÓN DE BAGDAD. Lo digo por si las moscas, las musarañas o las sartenes sin aceite merodean por mi morada acechando amenaza o trueque vil como en las viejas ataduras fílmicas de cartón piedra. ¡¡¡ Cinegracia más que verbigracia !!!

La Llompart (de Bunyola) ha dit...

Cada volta flip més sens manco de llegir es Lidón de la Mingorança.
Per serena ni menuda em cal dir adios i no m'en faig cas que vull s'escala de sa vida al costat des naps buffs de Penya i de Bogarde flipa

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Llompart, eres natural o residente de Mallorca?

Joan Estruch ha dit...

Una vegada més ho heu fet de manera pistonuda. M'agrada l'article.

laura llompart / Bunyola ha dit...

Lidón, no et puc contestar ses intimitats. No hi ha res com semblar badoques del tot, passar per capdefava amb orelles i sabre-ho tot. Si sa fortor fos boira… no hi voriem ni en parlar de sa vida.Sou mes xafarderes que ses bugaderes. Amb respecte:
Que saps tú de munyir trutjes si lo més redó que has vist es un meló ! Que bones en surten ses vetes des calçons blancs des foraviler que va fer es clot on se va plantar sa figuera on se va penjar en Judes es Dijous Sant !

Resti respectat Dom Lidón en Mingorança i per amistat tota

penyabogarde ha dit...

Que gran que ets, Laura Llompart!

astrid barriada ha dit...

defenses els insults, Bogarde?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

sense Hard es viu millor

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

la mallorquina es pensa que fa riure i alimenta la pitjor escola Hard

Astrid Barriada ha dit...

Maria Josep! Hem vençut a Hard!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Satisfaction for the Body!
las chicas Astrid & Maria Josep
cepillando a Hardware
SPATXURRAT
por de sortir del bar

Ante My Mirada
My Camera!


offfffff side total!


The declive of banderity the flag
identity en TRAPO


el futbol es así


kalputt spoller sin flow

Hard mod ha dit...

Ni 12 hores de post i ja ens trobeu a faltar.... excel·lent.

A bunyola hi ha criteri, no com a d'altres espais.

L'arrapafanals de la kodachrome no accepta lliçons ni de Magoo, esta clar que per alguns la vida son lliçons, ajudes indesitjades que tan gratuïtament aspiren a revelar, la maripepi , i companyia en son sòlids aspirants, tot i que sense opcions, fracassen estrepitosament, i sabem perquè ...
Ni radars ni mirilles ni lliçons, com el sistema Biosca no hi ha res, un sistema bogardia de recerca i localització de l'espai, incunables i arxius quadrofenics , stereo 2 resulta una progressió aritmetca de base 4. on 5 ja seria 11 i tindríem l'alineació perfecta.

Un cop més alguns reparteixen carnets, d'això i d'allò, enveja pura, la bogarde mai falla i això comporta tenir tots els carnets, i puntu.

La OJE rabia, natural. La bromera bucal s'escampa descontroladament i fins i tot a Mallorca ho saben , en canvi una lliçó mes de mingarancia i els seus escrits dignes de morfeu , distingeixen aborigenismes, i es que ser un colon dels de Puig i fent atenció a l'absència d'accent, comporta aquestes impostures supremacistes impresentables a l'etil mirillenc , que a mes de tenir urticària a les barretines va de lolailazo de barri .... només cal recordar una frase d'un insigne xarneguet de medalla pròpia que va dir allò de que alguns com,panys de professió pensaven que la marginació , habitaven el seu barri , quina il·lusió.

Algú amb un primperan a ma a la sala? , es que son una mica fastigosos, i això que no hem abordat el tema berrigan.

13 Gols , son molts gols, i couen a la merengada.

Mari pepi... fas pudor.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Deixa d'existir Hard! No et dic que et moris, soc respectuosa. Només vull que no existeixis, que siguis un buit emmig de l'univers i ja està. Per darrera vegada et pregunto si ets conscient de la terrible manera de viure i de maltractar que tens en el teu oremus perdut? Per darrera vegada!

Astrid Barriada ha dit...

D'entrada no es pot entendre quasi res del que escriu en Hard, si és que es tracta d'escriptura que ni tan sols m'interessa però em quedo amb el to que gasta i li pillo un aire de molta mala llet sense cuento, potser no cal que deixi d'existir com suggereix la Maria Joseo i potser pot ser guai que es pugui llegir el que pensa i que tot el món li pilli la mala sang que gasta. No sé que és millor però també estaria millor que qui porti aquesta web el fulmini per respecte al sentit d'una web que preten fer riure a costa del futbol, crec jo.

Es pot arreglar aquest cas? Pregunto.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Quina alegria acadèmica!

Estic molt satisfet positivament (+)
per comprovar que practiqueu bé la alfanumerologia
(1-11)+ 2-3)= 3-13).
Pur exercici Canaló.
M'energolleixo dels meus deixebles!
Sou alfanumèricament positius (+).

Nota alta, amics Bogardes!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

CONRADI-TO ERES LO MÁS CUTRAZO QUE CONOZCO, CON EL PERMISO DE DON CHUSEP Y DEL HOMBRE LÉSBICO HARDI-TO. SO BRIBÓN ¿ABANDONARÁS ALGÚN DÍA TU RIDÍCULA CÁTEDRA DE BOBERÍA?

BANZAI QUESO

Joan Patateta també Williams ha dit...

La última vegada que vaig escoltar el concepte BRIBÓN va ser en boca de Ruiz-Mateos o llegint aquest vocable en el nom del vaixell del Borbó emèrit.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenas tengan, damas y caballeros.

Se me antoja que Banzai i Patateta o Williams (¡¡Menudo nombre y apellido!!) han entrado en los recovetos más ansiados de mi ajetreo mental ¡¡¡Por fin se habla de los usos del lenguaje!!! Me siento halagado de ver como va haciendo mella en la buena gente el sano ejercicio de porfiar entorno a una palabra o construcción gramatical. El caso a fin de cuentas es que Banzai ha escrito el concepto Bribón y que este forma parte de las correrías míticas de la literatura pre-romancera, de cuando Lazarillo y el costumbrismo impregnaban las página con contumaces incursiones en lo pastoril y en los hermosos pasajes del bandolerismo de antaño. Los bribones, los golfos, los cerriles, los párrocos, los edecanes sin vara, los serenos, los glotones, los zánganos, los labriegos o los doctos bachilleres ¡¡¡Todo un mundo de hazañas de campo, muralla y bosque!!!

Os felicito por esta sana incursión en algo que me motiva de por vida.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

me interesa, empero, de manera persistente, la figura de Conrad Canaló.
Todo lo docto me atrae.

¿¿¿ Me oye, me lee, don Conrad ???

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¿¿¿¿ Don Conrad ????

Hard mod ha dit...

Mari pepi, saps que aquí sobres tu i els teus acòlits, els que han promès ambulància i xaca xaca ... els teus, vaja, la OJE.
Per naltros si com et mors, quelcom que arriba a tothom, personalment no et trobarem a faltar, és més, pots afegir-hi la teva secuaç astrid, que si tu tens a astrid, banzai te a lidon i mirilla a radar, us heu buscat a algú que us fes la claca i ves per on per tres vegades, us ha sortit el tret per la culata, per que son cagats i pastats a l'original. Manca d'estratègia absoluta i absolutista, no us absolvem, a galeres.
Es una pena immensa que després d'arrossegar-vos tan i tan i seguir intentant vendre un impostura de cordialitat amb la junta, va i novament la espifieu, pel que sembla no us en sortiu, i es que s'us veu el plomall d'una hora lluny i càndidament, gasteu mes lliri que la heraldica franca.
Mari pepi , ets una friki de curt recorregut i electrograma neuronal pla. O sigui, per que fins i tot ho entenguis tu i la Astrid l'espallofa-canyes aquesta, ets tonta i ens ho demostres a cada intervenció que fas, estalvia-t'ho, tu pots, no escriguis més aquí, no cal ni a tu ni a naltros, defora hi ha un mon curull de rucs per que en gaudeixis, i amb una mica de sort, si son ben distrets, et faran la rosca. Au salut i tapa't, idiota, així que crida ben fort, Hostia Pilotes, que en son de bones, M'encanten. i que no et decaigui el somriure, bonica.

Hard mod ha dit...

Al mingarancia no li fot putu cas ni deu ... muahahahahahah ni el periquito, Quevedo, Quevedo!! i ni li respon.
si es que es un no parar l'humor subjacent en aquest blog, la meta comunicació aquí es una selva curulla a xarrupa-vessar impagable, el pom que configuren els de la OJE es certament d'un frikisme impagable, crec que trucaré al departament de salut mental del clínic, aquí tenen material d'estudi en quantitat, i gratis.



Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ets superes Hard que el Viriato va posar el llistó molt alt, però el teu nou personatge, mira mira que si no puc contenir la boca encara et delataré i potser millor que es mulli en Font com va fer aquell inoblidable dia de Besalú després de la marxeta que ens vam donar a peu des l'Olot i encara quedava Banyoles. Ni el Viriato havies fet que ja practicaves el transformisme. Encara acabaré dient que el teu nou paper el fas bé, més que res per la persistència i la capacitat de reproducció sense esmenar la teva propia plana. Res que el Viriato va ser poca cosa i ens pensavem que era el no va més del transformisme. No et queixis del Radar i el Mirilla, tu et vas buscar el que ara et retreuen per fer el xulet amb les idees de bombero i la pinta que els ofereixes a la vila. Va que no vull dir més detalls que encara sortiran noms i ui la pirmenia i la xacra dels gats. hosti els gats ara si que l'he cagat amb el tema dels gats com dels remolins eh? Si tot déu sap allò dels gats i dels remolins xavalín que me mossego la llengua.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡Harmod!!!

No me digas estas cosas ¡¡¡No es de menester!!!

Tratemos de enderezar el entuerto y si cabe alguna duda, relancemos nuestras palabras por el mero placer de escribir y aprender los unos de los otros hasta culminar la verbigracia que es verbal y puede ser graciosa.

No hurguemos en lo fetén y porfiemos para tejer un manto de palabras compartidas con las que aprender y mejorar como escritores.

Esta web me resulta contumaz y así me reitero en modo visitante, por el placer de la relación escrita. No es la única web que visito, ni el blog único de mi vida, por placer lo hago en tribunas literarias y en páginas de viajes y de historia.

Es un placer en este caso, ya que Bogarde me permite terciar entorno a la devaluación del lenguaje en ambientes futbolísticos.

Pero tengo que realizar una crítica personal hacia mi mismo: Aún debo mejorar en el trato del tema deportivo y tal vez me he excedido en lo formal y morfológico, me personareis habida cuenta de que se trata de una deformación profesional acumulada, pero me comprometo a versar sobre futbol y a ponderar los temas que sugieren los artículos debidamente presentados en esta página maravillosa.

Un abrazo a todos y si he faltado al respeto DISCULPAS, TOCAYO HARDMOD.


Javi

Fermí Cagadubtes (l'Arboç del Penedès) ha dit...

Si Lidón no va de farol cal dir que és una peça de museu escolàstic.
Si Lidón va de farol, es tracta d'un robot termonuclear construit a la Charanga del tío Honorio.

Pius Serradell i Gimpera. Calldetenes. Osona. Catalunya ha dit...

ja m'agrada la literatura però això del Javi Loidón em supera per tots els angles del cos.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

ja ho veig Javi Lidón. Què vols exactament?
Sumar, restar, dividir o multiplicar?
O prefereixes les lletres?
Tú diras.

Mariona Talavera ha dit...

Jo només puc dir que soc la tia més desmesurada del món i estic fins als ovaris de Lidons, Banzais, Mariajoseps i Astritetes. Aneu a menjar carcanades d'anec bord!

GoicoecheaCatalàAmericó Vilassar de Dalt ha dit...

no em crec res del que pugui dir un pavo que va de maestrillo de la división azul

penyabogarde ha dit...

una pregunta a Lidón:

El servei d'investigació bogardista ha detectat que vostè té relació amb el RCD EspaÑol dels anys 60. Ho sabem, Mingorance. És així, oi, senyor Lidón?

Ho sabem.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Leo insultos pero los admito ya que tengo un escudo protector que me aisla de lo banal. Debo comunicar que mi caso es notoriamente reservado y que no voy a jugar a descodificar vuestras tretas, trucos y amasijos entorno a mi personalidad. Estoy suficientemente aflorado de mi mismo que la pugna me resbala cual canica camino de su agujero de destino. Me he criado de rodillas, jugando con lo banal y terciando sin bocas que alimentar. Sigan con su juego de los despropósitos que nada me ahuyentará de mi deber magistral y del compromiso que os debo para con vuestras lagunas gramaticales. Lo bello si breve dos veces bello. Lo bellaco, son embargo y a perogrullo, peor si se tercia en una sola vez. Esa vez solitaria del desarraigo. Sigan husmeando mi morada, yo continuaré con mi ardua tarea dedicada a elevar el nivel cultural de cada uno de ustedes. Sin esperar ni propinas, ni pagos, ni intercambios.


Javi

Joan Patateta també Williams ha dit...

Calla pesat, que la guerra civil queda lluny!

penyabogarde ha dit...

Ser bogardista surt a compte. Tenim l'acadèmia de les lletres Mingorance al nostre servei i de franc!

Joan Patateta també Williams ha dit...

si m'ho prenc com diu penya bogarde, accepto.

Joan Estruch ha dit...

Tot em resulta pistonut

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa accelarada. Aquesta és la meva manera de presenciar el que representa un espectacle dantesc de brutor de poblot convertint les paraules en llufes desagradables i sense cap tipus de sentit ni trellat.

De veritat algú pot pensar que estem davant d'una penya barcelonista?

Però tenim recorregut i ideals només cal venir els dies de partit al Cafè de la Muralla, sota can Xammar, Mataró té carrers nets i gent que sap riure sense fer l'orni.

Veniu a Mataró, veniu sempre que volgueu, als partits i a les celebracions que farem si fem la pinya de la victòria.



Veniu molt. Faci fred o faci calor.

Tot net, sempre net.

Per Catalunya i per Mataró.


Pel nostre FC Barcelona!

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

jo essent d'Arenys ho tinc bé per anar a Mataró, però vull garanties de que això no ens divideix en dos penyes paral·leles

marga bosch i el seu verb ha dit...

que bé, Antoni!

Ja pots estar ben tranquil que a Mataró no dividim i sempre acceptem amb hospitalitat. No com els altres que de tan plantar gent i de fer les ignoràncies s'han quedat en un niu brut sense saber que Bogarde som els de Mataró per merits propis.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Margarita:

Tens tot el dret a muntar pollastres i pollos a on vulguis. La seu oficial de la Penya, però, està a Premià de Mar sense que això sigui excloent d'altres opcions. El que no és lògic és que algú s'autoproclami com a Penya "per merits propis".

La Junta

Hard mod ha dit...

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...
yo continuaré con mi ardua tarea dedicada a elevar el nivel cultural de cada uno de ustedes. Sin esperar ni propinas, ni pagos, ni intercambios


No hi ha mes preguntes, anem d'un sobradet que folga una 6XL, de supremacista i d'un colonialista que es d'un ñordisme irrefutable. La OJE es el que té , energunmens en un pluralisme que va des del mirillisme , passa pel bonadisme i ve regat pel mari pepisme...
Mira tros de sobrat, el clot et ve gran, au torna al teu cau de la selva on has sortit i distreu-te a forocoches, que t'escau. esta clar que alguns son tan superbs i impostors que de fer-se tan el boca espardenya i de xerraires que es mostren com no voldrien, que fastigós, hidalguisme en estat pur, mingarrancia, neuronarancia, entorna't al putu poble, ignorant de merda.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Hardware pillat histeric
neurona colgando de un hilo
fuelle fuelle
muelle muelle
zoom total a destajo

Canguelo dominical IN THE BAR
Jo i Radar atenció exterior

hardware buscant calor humano o escudo humano
fent veure que no el pillem


nosaltres no entry in the bar

nosaltres explicar TOT TOT a gent del carrer

off side is very perfect zoom


retrataoooooooo


aspirina



culdina



fracassety


TOT HARDWARE ES POR
miedo

afraid on the bar


pánico

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Amigos míos:

Si alguien piensa que lo mío con ustedes obedece a terca decisión de marcar distancias con la plebe, le contaré que se trata de todo lo contrario.

Mi propósito sin enmienda versa sobre la pugna interna que uno tiene con sus palabrar y la necesidad factual de que estas se prodiguen entre un público respetable y hambriento de compartir voces y gestos. Me siento deudor de todos los que me enseñan cada día algo nuevo.

Eso es lo que me enseña para bien y para mal esta curiosa página blog. Ante tal verbigracia es lógico que proceda al intercambio que, insisto, se tercia en formato gratuito y sin no esperar nada más a cambio que la noble y grata recepción de comentarios empáticos o rechacistas.

Me atengo al vendaval de lo fatuo y puedo extraer racioncinio de cada invectiva que alguien como Harmod o Patateta me perpetra sin piedad.

Debo resaltar el comentario simple y llano de quien se dice Estruch que a ciencia cierta resulta harto tolerante con unos y comprensivo con los otros. Admiro la frialdad de quien lee, escucha, piensa y sabe resumir en tres o cuatro vocablos su adhesión a un modo comunicante que en mi caso roza la generosidad inmaculada, so pena que alguien crispe en exceso la sartén.

Pero lo dije y lo repito, me tomo las andanadas de Harmod como muestras de compleja amistat y estoy habitiado en otros blogs y webs para soportar devaneos y comprender que todo tiene su fondo humano.

Gracias por todo y sigo a vuestra disposición.

Javi

Joan Patateta també Williams ha dit...

Mingo: Per què utilitzes el meu nom sense demanar permís?

Hard mod ha dit...

Gracies mingarancia, estant a disposició com dius estar, no entris més , tanca la porta al sortir i ves a guinea ecuatorial un altre cop a civilitzar negrets o be a forocoches a evangelitzar ñordos.

Mandonguilla, a tu la foto te la ferem de front , perfil i mig oblicuo, amb testimoni de d'alçada i numero de registre, accessoris i marques. Complert. Guapo, guapo quedaras. rebonic. La resta paraules de xulopiscina de comunitat de veïns de tres al quart, que t'empassaries amb aigua clorada. VicksVaporub i primperan. au .... a disfrutar que és el teu, mentre ho acompanyes d'unes palmes. fratelli Cagaretty, che dall'ingresso non sei passato, mangia boogers.

Pau Radar ha dit...

Konectat el Radar
ja has dit tot el que havies de dir?
Hard, dia que passa més raó brother Mirilla.
Pago despeses per exposició fotogràfica sobre Hard El Hombre Lésbico.
Quina bona idea de dir Hombre Lésbico!

traca i Mokador

Kaputt Hardet

Hard mod ha dit...

Muahahahahahahahah i ha .
paulus, fas mes pudor que mari pepi.

Hard mod ha dit...

Sistema Biosca , no falla.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Mis ojos no dan crédito a lo que leo. Semejante manera de rechazar un gesto de amistat se me antoja arduo agreste. Mi condición sosegada me impide cortar amarras y me reafirmo en el fomento de las buenas relaciones. Este blog me gusta mucho ¡¡¡Mucho!!!
No puedo aceptar tal menosprecio habida cuenta de que todo lo que transcurre en el devenir de la vida es totalmente flexible sin rozar la sensación fatua que causa enojo. Todo lo que vengo diciento se repite con mayor intensidad en la medida que tengo mis seguidores y en la mejor medida de que quienes parecen disentir son para mi verdaderos retos de concienciación y campo libre hacia un futuro mejor. No tengo motivos para el rencor y cuando leo palabras animadversoras, me reafirmo en el potencial de la literatura intercambiable.

Sigo con ustedes.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ofereixo tot l'arsenal en cas de conflicte naval.
Les Medes sempre hi són i mai han marxat de la pesca salada.
Si cal fer pesca humana, també i ben provista.

Mariona Talavera ha dit...

Pocasolta Lidón! Saps que deia ma mare quan empaitava els gats?
"Bestioles, marxeu de casa meva, que us penseu que sou lleones i sou una merda de gat".
Lidón ets un pelma, una espelma sense foc i un foc sense llenya.

Inutil, boca de bota, cap sense boca!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Amigos, antes del ágape del mediodía solo os brindo una curiosa adivinanza con respuesta incorporada:

¿Saben ustedes por qué me llaman abandonado?

Respuesta sencilla:

¡¡¡ Por qué no engraso los ejes !!!

Como han podido constatar en mi adivinanza o acertijo cabal, de lo que se trata es de un servidor sea crítico e ingenioso consigo mismo. La mejor de las manera de trazar una respuesta positiva a los ataques que percibo en lontananza.

¿¿¿ Os ha gustado ???

¡¡¡ Claro que sí !!!

No deja de ser un hermoso juego de palabras tras la senda del cantante Atahualpa Yupanqui. Siempre hay algo que aprender. Es mi intención.


¡¡¡ Regreso a mi morada para disfrutar del deleitoso almuerzo que me espera !!!

Javi

Mariona Talavera ha dit...

que et peti la sopa pesat mestre tites!!!!!!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Mariona ets molt impulsiva i ets de la calanya de Hard o obeeixes a Hard. Com a dona em fas vergonya aliena i com a persona ja no sé fins a quin punt puc dir que ho siguis. Et sumes a la barreja amb les pitjors maneres i no sé què pot passar amb aquesta escalada de retrets, a vegades veig que pot anar a més i que no es pegui la gent en un carrer. Aixi va comnençar l'episodi del parc de Can Rafart per llaços a favor i llaços en contra mentre la mainada jugava i veia gent gran donant un espectacle trist que marca de per vida.

Hard mod ha dit...

Mari pepi, ja relaciones tot amb nosaltres, estàs obsessionada, i no es nou d'antiuvi ja et varem advertir per visitar un professional de la salut, mes que res que això teu es greu, gravíssim i motiu de cesse.
Així mateix la teva actitud reiterativa-compulsiva amb can Rafart , també ens esperona a pensar que pateixes un trastorn psicocognitiu de pregon calat, Mari pepi, estàs malaltona, droga't, preocupats no ens tens, i si, estàs marcada de per vida, tampoc ens sap greu.
Benvolguda o més aviat no Mari pepi, entrar aquí i sortir-ne espellofada, no et convé, no sigui que afecti directa i proporcionalment a la dosi que et caldrà.
Aixi mateix , volem fer esment del suport que donem a Mariona, per que s'expressi lliurement.

A mingarrancia, ja no li dediquem ni tan sols una lectura en diagonal... ZZZZ directament i puntu.

Per altra banda, la flota medenca resta a l'aguait i això ens reconforta, peix al cove assegurat. Anem moltfort's i es nota. 13-3 n'és la prova feafent.


Can francisquet forevah.

Astrid Barriada ha dit...

Tu t'ho cuines i tu t'ho menges solet Hard. No respectes a ningú començant per la Penya que et creus representar. Jo veig gent que no m'agrada el que diuen pero que garlen amb respecte que si Artiach o Estruch o el d'Arenys, però tu HARD ets un desastre humà i a sobre et dediques a receptar salut a la gent com si res. No has pensat que tu necessites tot un departament de psiquiatria per tu solet?

Joan Farregarde El Masnou brutal ha dit...

El Getafe rebrà tres o quatre gols nostres i nosaltres no en rebrem cap d'ells

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pilletyyyyyy
pillastreesssss

SPOLIER A HARDWARE
"saben aquel de un sapo que sabe nada?
Pues eso digo, más que saber lo suyo es saper"

pillatttttt


pillatttttt

identity

Zoom Zoom
Kodachrome por la troncha


FITXAT XAVALIN


Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Somort de la mandanga i els liquens que vesteixen la torrada capciosa que cau del plat i embruta el terra.

No reconec cap averany quan es presenta altiu sense dir nom, ni senyal, ni cullera. El meu batiscaf m'endinsa en mar ocult d'abisal fauna i flora, no sigui que la llet que vaig mamar em condueixi en seqüència inaudita vers els pous d'una vida vista de potes enlaire, allí a on resideix la claca i el claquer, la tibia i el peronè, les sardines i els peus de porc.

La vida és menjar i oblidar, la casa és un casal parat als peus de la fam, de la gana, del desig i de la fabulació.

No em venc ni per dos rals, que dels rals en trec costura, més valuosa moneda antiga que plàstic de tarja bancària de Visa miraculosa. Soc la por en calçotets i camino amb jec de saldo i xiulet al pit.

Feu-me cas, amics BOGARDES que de Vic en soc i ho dic.

Acabeu amb els fatxendes, digui Llidóns, orenetes, banssais, barriades o rierols!
Que la sal del mar unti les llesques i que l'oli de motor empastifi arengades!

Abraçats ja n'esteu per aquest Faust que fuig del moll i us dedica el seu cant.

A gudulermi!

penyabogarde ha dit...

Hem quedat bocabadats llegint aquest savi escrit del nostre amic de Vic, que també rima. Moltes grácies, Faust. I un dia ens mostres el famós gudulermi, que ja és hora de saber-ne el sentit de la paraula.

La Junta

BANZAI RANGE ROVER NEGRO PREPARADO MADRIDISTA Y COJONUDO ha dit...

ESO DE FAUSTI-TO ES COMO IR AL WC Y TIRAR DE LA CADENA.
COMO VER UN PARTIDO DEL BARCELONI-TA Y SALIR CORRIENDO DE ASCO.
ESO DE FAUSTI-TO ES COMO IR AL WC Y TIRAR DE LA CADENA.
COMO VER UN PARTIDO DEL BARCELONI-TA Y SALIR CORRIENDO DE ASCO.
ESO DE FAUSTI-TO ES COMO IR AL WC Y TIRAR DE LA CADENA.
COMO VER UN PARTIDO DEL BARCELONI-TA Y SALIR CORRIENDO DE ASCO.

BANZAI OIDO COCINA

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Calla Madridista, que no veus que estem garratibats?

penyabogarde ha dit...

"Que la sal del mar unti les llesques i que l'oli de motor empastifi arengades!"

Aquest fragment uneix el millor Ruyra per la branca marinera amb un Maiakovski futurista reivindicant motors i lubricants en homenatge a la fabricació en sèrie.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pppppppppppillats pillatsssssssss
Faust és etnic
no frontier
no borders
identity como nunca
pillats
tots a la spatxurrety

dissabte partit ENTRO SEGUR ON THE BAR


On fire a mega flow


Hardware y su gente : SPATXURRAOS I FOTOGRAFIADOS EN ZOOM

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Pese a las alusiones desagradables a mi persona, emparentadas a otros casos que se perciben en el escrito de Faust. Debo felicitar al poeta del Gullilermi, so pena que ustedes crean que yo puedo terciar en barbecho sin narrar lo sagaz que denota ese escrito, sin dudar Alvear, bien estructurado.

Creo que me siento en condiciones de afirmar que mi modesta contribución a esta web ya adquiere sus frutos y el esmero de quien usa literatura se plasma en este curioso alambique de sonetos inacabados.

Debo dejar constancia de que no domino los vericuetos de la lengua catalana pero mi brújula mental me ayuda a seguir con máxima atención cualquier atisbo de cultura y de ahí que refiero mu aplauso y asentimiento, como es el caso que nos ocupa gratamente, a excepción de la mención desagradable ya citada hacia mi persona. Pero hay que recordar que yo soy amigo de todo el mundo y que para mi quien me insulta es un amigo en potencia, pues tiempo habrá para la conllevancia sincera.

Hard mod ha dit...

Al marina hi ha airbag, i no hi ha mirilla millor com pilota de tennis McEnroe's en frontó, com mes fort piques abans torna. Efecte mirillaboomrang, Yo-yo, com una molla, vaja, i els peus i el ñordisme palmero per endavant.

Par altra banda les paraules de benzinera on fire tenen fàcil resposta, les seves paraules petgen com fer-te una ganyola sobre una samarreta del Madrit, no es nota, com diria mingarrancia verbigràcia "sin contorno en negro sobre blanco". i ojut, que se tercia,(que aquí en diem fer mitjanes), on the bar .... pels mes cursis que creuen saber pronunciar NIKE. ... oju que entra!!!! McEnroe esta a l'aguait.
L'alcaldessa de vic ha tingut unes boniques paraules per la jovenalla de la OJE. li agraïm. I es que a Vic, darrerament ho peten.

Pau Radar ha dit...

de ke vas pirat?
de la pirlilla ai que si ai que no.
Et farem un Bronceado entre Mister Mirilla i el Dandy.
Jo només miraré les kares.
Cita del dissabte GETAFE i a rendir cuentas

Hard mod ha dit...

Paulindus , això ho has de fer a la caixa sota el lema " parlem". Valentot!!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Afluixa Hard i sigues Viriato que ja et prenen el truco i no cola. Va, Hard, canvia de personatge aprofitant Carnaval

Mariona Talavera ha dit...

Em comprometo en enviar a la nerda a tots els antibogardes i a fer picadillo amb les restes. Vaig molt provocadora? Em declaro megafan de Hardmod i estic molt musculada

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

què pretens Talavera? Sembles una CALAVERA i no una Talavera. Agressiva i maleducada, amiga dels que fan mal. Es pot ser pitjor?

Astrid Barriada ha dit...

Molt bona aquesta Maria Josep!!!!!!!!!!!!!!!
La millor defensa és un bon atac!!!!!!!!!!!!

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon divendres a tothom de part meva i del meu mentor i tutor Eduard, l'antiartista de Reus, la flor màxima del Bar Teïna, l'orgull de REUS.
Religiosament us lliuro el poema dels divendres. Tots els divendres que puc ho faig i em sento orgullós de fer-ho per vosaltres i que l'Eduard ho repassi i em digui que li agrada o que m'ajudi a millorar, un mestre és un mestre i jo tinc el millor dels mestres.



GOL SOL

Sol davant portada
la lleixa plana
i el gol proclama
de les vides, canta,
la grada eterna
i del foc en ben surt
de la proclama el crit.




Passeu un bon cap de setmana.



Marc

penyabogarde ha dit...

Marc, com en Faust, sou la viva realitat d'un bogardisme il·lustrat i sensible. Front el madridisme i els atacs, què millor que els vostres poemes!

Hard mod ha dit...

Ens agraden els poetes , els rapsodes i els trobadors. i puntu.

Mari pepi , es pot ser molt pitjor que naltros, fins i tot es pot ser TU, ser mari pepi es d'un xungo indescriptible, ets molt xunga mari pepi, xunguissima. Astrid encara no t'arriba a la sola de la sabata, tot i que s'hi esmerça tossudament, però li manca el flow.
La resta de la OJE , tampoc arriben a ser com tu, son lliristes francs, atès que dient que vindran al Golden, serà amb les calces de sa mare de passamuntanyes, encara regalimant. Pobrets, els tenim una pancarta de promoció de Bacallà d'Islàndia, així arrodonim tots els sentits de tan infame visita que diuen estar expectant. Bravo!!!

Berrigan, au plega xato. ja t'has llegit " rimes y leyendas" ? mira que restaras fora de la OJE per manca d'evangelització .

Recorda fastigós :

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...
yo continuaré con mi ardua tarea dedicada a elevar el nivel cultural de cada uno de ustedes. Sin esperar ni propinas, ni pagos, ni intercambios



BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

VENGA VA, AHORA NO ME VENGAIS CON LA MONSERGA DE LA RIMA Y EL POETA.
ESTO NUESTRO CONSISTE EN JUGAR CON EL BALÓN Y GANAR A LO GRANDE.
JUSTAMENTE SE TRATA DE VENERAR LO QUE REPRESENTA EL DEPORTE REY.
¡¡¡¡COJONES DE BODRIO VUESTRO!!!!!
SI OS MOLESTA QUE EL REAL MADRID LIDERE LA TABLA, OS DAIS UN GARBEO POR CASA DEL HERRERO Y DEL DOCTOR. PERO NO ME VENGAIS CON RIMAS, VERSITOS Y PALABREJAS.

BANZAI CUCAÑA是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页是一个消歧义页

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿OS GUSTA LA POESÍA JAPONESA???????????
OS PLANTO UN BANZAI EN EL ANO, VENGA ESAS GAFAS: TODO EL MUNDO A LEER MIS VERSOS

POESÍA BANZAI

是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页
是一个消歧义页
是一个消歧义页
是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页是一个消歧义页
是一个消歧义页

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ 是一个消歧义页 !!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LAS LETRAS MAYÚSCULAS ME PERTENECEN,
TE LO ADVIERTO HARDI-TO, TE LO ADVIERTO.

Pius Serradell i Gimpera. Calldetenes. Osona. Catalunya ha dit...

Què en treus Banzai de fer burla sempre?

Hard mod ha dit...

BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI
BANZAI ACHANTA LA MUI


Apuja el teu nivell cultural fimfla

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...
yo continuaré con mi ardua tarea dedicada a elevar el nivel cultural de cada uno de ustedes. Sin esperar ni propinas, ni pagos, ni intercambios

QUE LA OJE T'ACOMPANYI.

Hard mod ha dit...


BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL
BANZAI ESCAS NIVELL CULTURAL

Mariona Talavera ha dit...

Maria Josep no et pensis que no m'he adonat del teu fastigós comentari contra la meva persona i la meva família. Els Talavera no som els Calavera que dius i et dic clarament que em sento destinada a fer de tu una vibora trepitjada per un bulldozer. Ets més falsa que una forquilla de plastic. Et dic que més amunt de la merda no estaras millor i que fas molta pena, bruixa que fa pets.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LAS MAYUSCULAS SON MÍAS, SOLO MÍAS, HARDI-TO ÁNDATE CON PRECAUCIÓN.
AHORA ME VOY DE ROSITAS QUE ME ESPERA UN ALMUERZO DE PESCADO ACOJONANTE.
NO TE VOY A INVITAR, HARDI-TO LINDO, TE LO TIENES QUE CURRAR PARA ALMORZAR CONMIGO.

BANZAI MAYUSCULAS

GoicoecheaCatalàAmericó Vilassar de Dalt ha dit...

Si us serveix de consol el putu Madrit fitxarà Lautaro

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días,
"Lo bueno si breve, dos veces bueno". Elemental "querido Watson". Voy a terciar en breve i en formato hornacilla: Nada de lo que conlleva cultura es rechazable, so pena que sea barbaridad en trance de barbarie. Solo me motiva el fluir compartido de enseñanzas, aprendizajes y dudas. Es mi razón de ser y de estar en esta Web. Por más que sea factual, prefiero el devenir calmado antes que aplicar rara morada para mis adentros. Me gusta arrojar luz sobre la oscuridad y me sorprende el rechazo de alguien hacia mi buena intención discursiva. Entiendo que el resto de gentes que aparecen por aquí me aceptan como soy y como escribo. HARMOD debe recapacitar.

penyabogarde ha dit...

Senyor Lidón, vosté faci i el poble decidirá.

penyabogarde ha dit...

Estimat amic, benvolgut Marc Galí.

Li demanem si ens permet compilar els seus poemes dels divendres per fer-ne una edició en format gazeta, fanzine o butlletí?

Esperem llur resposta.


Atentament,


La Junta

Hard mod ha dit...

Lidon-cito Mingarrancia, ets com un gelat dracula, un helado oscuro, tu no aportes llum ni a la gola del llop, apunta't a un curset de primers endolls a fecsa a veure si enrampant-te una mica se't posa cara de gusi-luz, estil don andrés.
Cal gastar superbia per escriure tanta deixalla verbal, escorrialla mental i brutícia digital.
En fi que despres de tants anys d'acollida encara no distingim tercio de mitjana. I diran que es el mateix, pero evidenment amb matisos, on una verge es una mare de deu... es taranna, la qual cosa fa inextrapolable el matís. Ser de la OJE, no es ser de cap esplai.
I aixi estem , que la alcaldessa de vic ens demana que us parlem en català, per algún motiu serà , que encara aneu repartint fanalets..... il.luminats, de la vida i de la foto, on foto, hauria de ser llum i no puta miseria kodachrome, com és aqui.

Esperem avidament aquest recull poetic.

Astrid Barriada ha dit...

Com a model del que no ha de ser una persona crec que Hard supera el model i ja està.

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Les eczemes que guarneixen el meu rostre es posen en estat d'alerta quan detecten un seguidor del Real Madrid i em resulta bicorsal que tot sigui degut a la meva alèrgia atàvica al Tedeum mental que ens sotmet el Bernabeu i totes les estampes de marcians alergics al pa de blat madur i que prefereixen menjar serp en almibar abans que picar l'escuradents damun d'una oliveta senzilla i modesta de l'estil arbequina. M'xplico amb detalls per evitar males interpretacions.

Realment volia copsar el sentit de la traidoria maldestra que presenten els essers nocius quan entren en aquest web per mitigar estils i fideus sense csp mena de rebuig a la mala sang dels capitans. El cas d'en Magí era prou eloquent, jugava la pilota amb categoria i la feia rodar com una parella adossada al peu, era el més gran del Vilassar de Mar i era la fortuna del camp Xevi Ramon. Total per què?

Penseu en el futbol base i veureu l'errada dels que passa.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ara que tinc temps i que la meva cosina em rellava a la botiga vaig a fer probablement el mes llarg i necessari dels meus escrits dedicats a pensar i repensar el cas Bogarde.

Veig que cada vegada hi ha mes gent nova fent comentaris favorables o contraris, la majoria ofensius i alguns que fragmenten el senderi comú més elemental i que posen els pels de punta per la seva magnicitat agressiva.


Per la gent més nova dic que jo vaig ser originalment molt amiga de Penya Bogarde, ho seguia amb satisfacció de veure que una penya trencava amb els discursos abrandats de les penyes de sempre i feia un humor que em recordava Jordi LP i Jordi Culé, graciós i per a tots els públics.


Després vaig intentar de contactar amb aquesta colla que no sé si ara és la mateixa i vaig fer una cita al Blinco de Mataró d'abans que el tanquessin, no va venir ningú i mira que uns quants deien que vindrien, encara espero.

Després vaig tenir un intercanvi de missatges prou educat amb Conrad Canaló i finalment vaig convidar-lo a visitar Mataró, encara espero.

Després vaig venir un dia al bar que us reuniu i em va semblar que l'ambient estava molt arrauxat, vaig entrar sense comentar res ni dir qui era ni presentar-me però quan us ho vaig dir l'endemà en els comentaris, vareu deduir que jo era la que us vareu pensar i em vau retratar entre vosaltres més com escarni que com a reconixement, cap disculpa. Encara espero.

un dia, abans de que tot anés a més violència, inocent de mi vaig dir a Hardmod ai volia anar al Zuric de plaça Catalunya, que jo si es tracta d'anar de ciutat en ciutat, cap problema, aprofito per anar a comprar i em desplaço. Encara espero.

Molts dies he aguantat malament insults. Cap disculpa, encara espero.


Jo mig en serio i mig en broma parlava dels poble bruts i de les ciutats netes com Mataró. Ara ho dic només en serio. Només cal veure el que tenim i els records de la capital del Maresme: el parque, el niño cocodrilo, ricardo coraxón de león, el llanero solitario, el negrito del parc, el callao, sant simó, la xurreria, el frankfurt, santa anna, can patuel, el velodrom, el tramvia, emoció que us vull compartir.


Després ens vam reunir amigues al bar cafeteria Tur de la Riera i vam muntar la VERITABLE PENYA BOGARDE DEL PAÍS, la de Mataró i sempre oberta a tothom. Encara espero.


Despés fa poc ens hem traslladat al bar de la Muralla nova al costat de l'hospital vell de sant jaume i ara estem sempre oberts a més gent i només dir que la pantalla és bona i l'ambient i cada dia de partit sempre hi ha algú o totes o menys pero hi som. Encara espero.


Ara veig més i més brossa insultadora a la web. Anuncio que aviar hi haurà una web oficial de veritat per dir als quatre vents que SOM LA VERITABLE PENYA BOGARDE.


Ciutat de Mataró, febrer de 2020

astrid barriada ha dit...

felicito Marga per la claretat del seu pensament que ens dona un exemple de respecte i de dir la seva experiencia

Joaquim Ramallo ha dit...

Marga Bosch jo no combrego massa amb la idea de fer una altra penya bogarde pero et dic que el teu missatge em fa creure que la teva insistencia pot ser llavot de mes enteniments

Faust P Gudulermis ha dit...

Ramallo, o jugues amb Marga o jugues amb Penyabogarde. No es pot fer doble cara.

Joaquim Ramallo ha dit...

Un dia que a mes de llegir us escric i ja em feu amenaces? Doncs que us bombin, aneu a cagar a la via��

Faust P Gudulermis ha dit...

no cal ser aixi de prim mirat, Ramallo

Joaquim Ramallo ha dit...

Prim mirat? entro i ni bon dia pero la bronca segura!

Faust P Gudulermis ha dit...

calma i camamilla, Ramallo

astrid barriada ha dit...

el mes malevol es Hard pero esta ginyat. Hem guanyat.

BANZAI AMANTE DE LA CAZALLA ha dit...

EL MÍO ES EL PARECER MÁS JUSTO Y DICE....PEFFFFFFFFFF BOBOS BOBOS Y MÁS BOBOS.
HARDI-TO YACE EN SU LECHO DE LECHE Y YO ME PARTO EL ANO DE LA RISA SUELTA.
REAL MADRID HUELE A TODOS LOS TROFEOS Y OS DEJO CON VUESTRAS ENTRAÑAS BAÑADAS EN PUS.

BANZAI BUENAS TARDES TENGAN.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Divendres vaig fer un esforç titànic per explicar coses que sento i estimo.
Espero respostes i així podem ser més amicals.

Carlos Soler ha dit...

En la historia centenaria de Barcelona, ​​ha ganado muchos trofeos de campeonato y es el club que ha ganado más trofeos de campeonato en España. En 1929, ganó la primera Liga Española de Fútbol y los siguientes 26 campeonatos de liga, 30 campeonatos de la Copa del Rey de España.