PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 7 de gener del 2020

DECLARACIÓ D'URGÈNCIA I EPIFANIA TRIOMFAL


DECLARACIÓ D'URGÈNCIA DAVANT DE L'ESTAT D'EXCEPCIÓ BLAUGRANA

Sorpresa. Nobita ens uneix. El molt miserable li fot les banyes a Vallverd i es vol marcar el farol electoral de portar-nos en Xavi. El bombonet que tots esperavem. El de Terrassa no vol ser reclam de votació i li diu que res de res (de moment). Els intocables Guardiola i Iniesta es caguen en Nobita (i amb raó) per un llit mal servit a Vallverd. La massa dissident, els media nostrats i els entorns dels entorns, després de reclamar des del primer dia el cap de Vallverd, ara que aquest ja rodola sangonós per terra, resulta que no els agrada la destitució. I amb aquestes que arriba QUICO S'ENTÉN disposat a pagar els plats o a ser la sorpresa inversemblant del triplet previst (i del Gamper-t)

En fi, que Nobita maltracta, que Nobita fot els peus a la galleda, que Nobita aconsegueix que, a aigua passada, es desperti un amor solidari per aquest Txingurri tan denostat i capat en orígen. Misèries d'un club mal dirigit, d'un club portat per voltors sense sang, gent aliena a l'esperit fundacional de Joan Gamper(t). Gent que ha convertit el trofeu més preuat que porta el nom del creador en un reclam turístic sense ànima. Però seguirem així, com sempre, respectant l'entrenador que toqui, sense matar-lo abans d'hora. I és que no en té cap culpa aquest Quico S'Entén. Com tampoc en Vallverd, com tampoc aquell Johann Cruyff dels darrers temps ja decadents, fart del Nobita del segle XX, aquell altre miserable conegut per José Luís Núñez.

Com sempre, tindrem un entorn oportunista, una mediocritat periodística i uns directius de pa-suca-amb-oli amb entrenadors a la deriva, entre la grandesa i la misèria; com ja va passar en els darrers dies de Cruyff, Reikjaard, Luís Enrique i, ara, amb el Vallverd de les dues lligues seguides i dels 16 punts d'avantatge davant del rival més exacrable. Però també recordarem aquell Vallverd de Roma i Liverpool, efectivament. I ara ens diran que la merda aquesta que s'ha jugat a Aràbia ha resultat ser la sentència final? Un trofeu fastigós que no s'havia d'haver jugat mai? Ah sí, el caler, el calers! Llei de vida.

Tanquem files amb la gespa i exhibim el cul a la llotja, a la tribuna i a la premsa més mesquina (la nostra i l'enemiga).

Visca el Barça i el football!
Ex-Presidència de la Penya Bogarde



 DIUMENGE 12 DE GENER 
A LES 7 DE LA TARDA. 

CAMPANYA 
"DUES HORES SENSE PARABÒLICA NI CONNEXIÓ". 
ORGANITZA: 
COMITÈ BOGARDE PRO-BOICOT A ARÀBIA I MADRIT.





Bona epifania! Els tres mags d'orient us saluden des de dalt del vaixell a la seva arribada a Premià:
Ansu Fati Baltasar, Melcior De Jong i Gaspart Joan Gaspar.
Les coses clares. No hi ha mes Derbi que la motocicleta Derbi pilotada per tot un president Torra amb el president KRLS de paquet i puntu!
Parlem de futbol. El FC Barcelona de Catalunya empata excelsament i perdonant-li la vida al rival de torn. El rival ha estat el Real Club Deportivo Español de España i els hem fotut enlaire la festa amb un empat-tucan a domicili 2-2 i els hem fotut un puntu que els acosta més i més a l'infern de segona. Altrament, el FC Barcelona de Catalunya consolida el seu lideratge amb un empat a punts per damunt del Real Madrid de España, equip pare i entitat mare del Real Club Deportivo Español de España. Oferim la bonica estampa de l'ajuntament de Premià de Mar atiborrat de tucans pura raça.
La cosa avança a tota vela. Mireu el trio de toreros Sánchez-Iglesias-Florentonguez acompanyats del borbó. És el destí d'una Espanya veïna que es debat entre aquests toreros i les restes del franquisme. El Real Madrit i la benemerita uneix les seves paraules de falsa concòrdia i pacte.
I ara toca Dakar. Enguany tenim una cursa a la terra de les mil democràcies: Aràbia! Les sorres del desert ja esperen la nostra Laia. l'estelada Laia, disposada a saltar per damunt de la sorra.
També cal recordar el duet espanyolista Fernandito Alonso i Marcos Coma. L'insigne pilot del règim comparteix Seat 600 amb el botifler Marcos Coma.Atenció al nou model de casc que estrena la parella: El tricorni de carboni!

114 comentaris:

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Torneu a las andadas? Em sembla trist per ni dir descerebrat

Joan Estruch ha dit...

Rebeu la meva afectuosa salutacio tot i ben acompanyada del millor adjectiu que pot adquirir tan magna cronica : Pistonut.

astrid barriada ha dit...

foteu la bola a aquesta birria de web?

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Deseo aportar algunas consideraciones a lo que ven mis ojos cuando los dirijo a esta web y de manera contumaz, cuando mis pupilas enferman leyendo lo atroz, pese a mi decidida voluntad de hallar algo cabal entre tanta bazofia.
Me parece estúpido el hecho de convertir en truco humorístico una retahila de berridos que mezclan lo deportivo con lo político y que saltan sin ton ni son desde la pelota hacia la motocicleta pasando por el funesto mundo de política. Mi consejo se acompaña de un deseo sincero de felicidad para el año nuevo, pero no cabalmente se aleja ese estado del alma si se acompaña de tales malas artes.

Hard mod ha dit...

Veig que m'heu trobat a faltar .... Muahahahahaha, hi ha qui te vacances i n'hi ha que no en poden fer, mala llet. Muhahahahahaha bocamolls...
Avui em escoltat el 652 i fent cagar el tió .... excels!!!
El drebi més bogardia s'ha consumat. anem bé, menys els boixos nazis, que els penjarem de l'escrot.
Anem bé , 2020 es un numero màgic i misteriós.
A sac pak.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bah, imitació de Viriato sense sortir de l'armari.
No sé si has llegit la muntanya bestial de comentaris no només meus advertint del lio que has convertit la teva Hard-Vida. Només has de mirar en el putu post anterior. Sort que ens coneixem de viriatades i dels esmorzars a l'Amistat, que la petxuga pica, recordes quan a les titis les salidavem amb "la petxuga pica"?
Ai Viriato Hard que no sé si aguantaré per desvetllar el secret de la teva personalitat de jugador de domino, aquelles tardes amb els vells a l'Amistat!

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Rosaura soc i dedico els meus cors a tots
bon any nou bogarde!
´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Es podria començar l'any amb un xic d'armonia i oblidant velles baralles?
És el que demano a Hard i és el que recomano a qui faci aquest blog que reincideix en fer la barreja de temes de manera innecessària i contraprouent.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

titititititittitititititit
any nou i hardware sense reparar
vvvvvoooh!
si tens el hardware spatxurrat tens TWO SOLUTIONS:
REPARACIONES JIMÉNEZ
o MEDIA MARK Y UNO NUEVO
,,,,zaska
spoiler: EL RETORNO de Hardware será taquillera.

vine DIJOUS on Bar
face to face i planto cara
te lo debo

gobierno de izquierdas
triunfando

emoción com pleno derecho

NO FRONTIERS
NO BORDERS
FUCK FUCK GAMMERRITY BANDERITY

penyabogarde ha dit...

Antibogardistes de mena:
No teniu ganes de canviar de peli?

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

A lo sumo os podeis ahorrar las imágenes del Dakar por lo que conllevan de fatuo.
A ver quien debe cambiar. ¿Vosotros o la gente que se limita a opinar?

Joan Patateta també Williams ha dit...

Jo trenco llança a favor de Bogarde. Heu demostrat que no pareu i que no hi ha qui us pari, sempre esteu en el candeler, grans grans i més grans que sou i dic que no tinc perdó de Déu si enguany 2020 no em presento al vostre local bar per gaudir de la vostra presència i companyia, porto anys bogardistes i em sento molt i immemsament bogardista. Us he de visitar pels meus set sous, que sou el que necessito per plantar cara a la vida.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo sé escriure i vosaltres no!!!!!!!!!!!!!!!!!

El seu prim pinçanàs. Un fris lleu

Assenyala un fris lleu, dins la fosca.

Al seu recull de música els marges s’han dreçat:

Hi són per les nostres mans adormides.

El porpra de les mans que juguen

Cap al foc, l’escalfor, les mans, el creixement

Report this ad

Hi ha lloc al lloc que tens llogat?

Sobre la seva tomba estructurada:

Encara volen dir quelcom. Cap a la dansa,

Cap a l’arquitectura.

El teixit d’incidents

Podria ser-li malastruc

Som els fragments adormits del seu cel

El vent donant presència als fragments.

Estimada Margie, hola. Són les 5:15 a.m.

estimat Berrigan. Sols és

L’esqueix d’un llibre. Llegeixo

Que són les 8:30 p.m. a Nova York i he anat amunt i avall tot el dia

vell pòtol de corranda pels carrers. Sí, és ara,

Quant De Temps Podré Encara Habitar La Divinitat

i fa un dia gris clar que ja verdeja

femení portentós i dur

mirant com puja el sol al Port Naval

per escriure a cos de cel·lo en un quadern

m’he pres 17 i 1/2 mil·ligrams

Estimada Margie, hola. Són les 5:15 a.m.

Hem follat fins a les 7 ara arriba tard a la feina i jo en tinc

18 per això per què em tremolen les mans hauria de saber-ho

Joan Patateta també Williams ha dit...

Estas com una xota, Berrigan.
No anava per tu, sisplau fés el favor de renunciar a la meva amistat
i visca Bogarde!

ted berrigan fastic bonada ha dit...

Patateta si garles contra la meva cultura demostres que ets calanya inculta

joan patateta ha dit...

Teddy del meu cor, has de prendre molts Aromes de Montserrat per ser lucid i alka selzer per evadir llufes i pets. Pesat!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa vaig i galdosa vinc que us desitjo un feliç any nou i ja sabeu a on ens trobem a la Penya de Mataró, sota de can Xammar, al cafè de la Muralla, tots els partits a la ciutat neta i capital del Maresme.
Demano dos desitjos d'any nou:

Educació i sabó per la gent de poblot maleducat i brut.

marga bosch i el seu verb ha dit...

el nostre local el vertader local el local local local local de la vertadera PENYA:


https://www.facebook.com/pages/category/Coffee-Shop/CAF%C3%89-DE-MURALLA-129452933764812/

Nosferatu Enciam Ventosa (el monstre de l'estany de Banyoles) ha dit...

Interpreto que la senyora Bosch és com una dissident de la Penya. No ho veig massa fiable d'entrada i de sortida.

Hard mod ha dit...

Anem be .... i puntu.
Som On the grow, anem moltfort's i vent en popa i tota vela, empopada aquí, adés i ara, bon dia pops, ja és suficient.
Els mendicants segueixen en la impostura de pau i treva però donant consells en imperatiu, un estilàs, si senyor, Iceta way.
Tenim una caixa de tudor. 9 Volt. res mes a dir que del Barça soc supporter i sempre l'animaré , alé , alé alé.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, tinc la punta de la llengua inquieta per dir qui ets i em tallo, si el Viriato es va notar per novembre amb el Font confirmant, ara em surts amb "impostura de pau" i ja lliga tota la cansalada. Ets un crack del transformisme, recorda de que tens que pagar ronda al Golden, la darrera vegada la vas cagar amb un amago de sin-pa-gar. Epsia epsia la grady que aquells cordons liles a les Martens et queden fatal. La pirla la pirla i el Font a l'atac que un dia et regalo un poster ampliant la foto aquella de la viriatada desplaçada a Argentona. CAGUEN DENIA HARD. Passo del Barça ja saps, però l'excusa és perfecta i la web aquesta fot posar la pell de quadres de la vergonyeta. La Lupita i la Feka encara van amb faldilles yeyés.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bon (+) any, bons (+) 365 dies menys els 9 que ja hem liquidat.
Aquest 2020 us convido a venir a la Baltimore City College.

Dictaré la meva tesi doctoral intitulada:
ALFANUMEROLOGIA APLICADA I SOLUCIONS PER LA VIDA

Recordeu l'adreça de la Universitat i feu-vos amics de les nostres activitats:

https://www.facebook.com/BaltimoreCityCollege/

Amb números i lletres, sempre el Barça.

Conrad.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard acàs intentes fer veure que soc ignorant? Si et segueixo és per tot el Viriato que feiem no pas per les gracies culés.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

no vull enterbolir les vostres baralles però he parlat de Baltimore i us he fet una convidada sincera, torno amb l'adreça:



Dictaré la meva tesi doctoral intitulada:
ALFANUMEROLOGIA APLICADA I SOLUCIONS PER LA VIDA

Recordeu l'adreça de la Universitat i feu-vos amics de les nostres activitats:

https://www.facebook.com/BaltimoreCityCollege/

Amb números i lletres, sempre el Barça.

Conrad.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOLA BELLACOS, DEBO DECIR QUE DESEO QUE VUESTRO AÑO NUEVO SEA HORROROSO COMO DESEO QUE LO QUE VA DE AÑO YA LO SEA DESPUÉS DEL PINCHAZO ANTE EL RCD ESPAÑOL Y LO QUE OS ESPERA EN LA SUPERCOPA.

EL REAL MADRID BARRE AL VALENCIA ANTE LA MIRADA DE TODO EL MUNDO Y VIA SATELITE, NO TE JODE LA LOMBRIZ. LECHE DE CABRA PARA EL BODY.

AHORA OS VOY A PERCATAR DE MI LISTA DE ODIOS MÁXIMOS.

VENGA LA CLASIFICACIÓN:

1. HARDITO
2. CHUSEP
3. BOGARDE PEÑA
4. CONRADI-TO
5. ARTIACHI-TO
6. GORGUI-TO
7. EL MARINERO ESNALOLI-TA
8. FAUSTI-TO
9. ROSAURI-TA
10. MARGUI-TA


LOS METO EN EL SACO DE DIEZ ODIOS PERO A PESAR DEL ORDEN DE LA LISTA LOS ODIO A TODOS COMO QUIEN ODIA UNA SOPA BOBA CUANDO NO TIENE GANAS DE COMER.



ME PARTO EL ANO VIENDO VUESTRAS CARAS DE ASOMBRO.


BANZAI ODIANTE
这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页V这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页VVV这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页

¡¡¡¡¡¡ 这是一个消歧义页 !!!!!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Veig que Banzai em situa en quarta posició com a persona odiada per ell.
És un honor però em costa d'admetre que sigui el número 4. Jo vull ser el primer!

Syd Barretina ha dit...

Jo també vull ser el primer dels més odiats per Banzai !!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

NADIE VA A SUPERAR A HARDI-TO EN LA HAZAÑA DE SER LA PERSONA O EL SUJETO MÁS ODIADO EN LO QUE LLEVO DE VIDA. O SEA QUE AMIGOTES ODIADOS, SI QUEREIS SUPERAR A ESE ENJENDRO BABOSO, LO QUE SE IMPONE ES QUE PRESENTEIS UNAS CREDENCIALES ODIOSAMENTE INSUPERABLES.

BANZAI ME PARTO DE LA RISA

Javi Lidon Mingorance EL CLOT BARNA ha dit...

Banzai, me resulta harto fatuo que quienes denostamos el tratamiento de shock del supuesto humor bogardista, tengamos que ceder a sus maneras inquisitoriales. Me abruma sobremanera la languidez pectoral de un grupo de jerifaltes que facilitan una retahila de insultos entre bambalinas y visillos en aras a quebrar esa nubosidad variable que implanta una calma que se mantiene avozarada y en ajustada precariedad ambiental. Pensemos en ello.

Javi Lidon Mingorance EL CLOT BARNA ha dit...

es mi consejo, amigo Banzai, estas aves nacieron para quemar ilusiones. Te comprendo con mi maxima y vigorosa disposicion de animarte.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOY DESAYUNO CON RIOJA GRAN RESERVA Y CAVIAR DEL COMODORO IVANOV.
ME PARTO EL ANO POR EL RIDICULO CULER-RO EN LA SUPERCOPA.
ESTO SE PONE FASCINANTE.
LA MUERTE ANUNCIADA DEL BARCELONI-TA.
BANZAI FUEGO LENTO.

HOY DESAYUNO CON RIOJA GRAN RESERVA Y CAVIAR DEL COMODORO IVANOV.
ME PARTO EL ANO POR EL RIDICULO CULER-RO EN LA SUPERCOPA.
ESTO SE PONE FASCINANTE.
LA MUERTE ANUNCIADA DEL BARCELONI-TA.
BANZAI FUEGO LENTO.

HOY DESAYUNO CON RIOJA GRAN RESERVA Y CAVIAR DEL COMODORO IVANOV.
ME PARTO EL ANO POR EL RIDICULO CULER-RO EN LA SUPERCOPA.
ESTO SE PONE FASCINANTE.
LA MUERTE ANUNCIADA DEL BARCELONI-TA.
BANZAI FUEGO LENTO.


HOY DESAYUNO CON RIOJA GRAN RESERVA Y CAVIAR DEL COMODORO IVANOV.
ME PARTO EL ANO POR EL RIDICULO CULER-RO EN LA SUPERCOPA.
ESTO SE PONE FASCINANTE.
LA MUERTE ANUNCIADA DEL BARCELONI-TA.
BANZAI FUEGO LENTO.


HOY DESAYUNO CON RIOJA GRAN RESERVA Y CAVIAR DEL COMODORO IVANOV.
ME PARTO EL ANO POR EL RIDICULO CULER-RO EN LA SUPERCOPA.
ESTO SE PONE FASCINANTE.
LA MUERTE ANUNCIADA DEL BARCELONI-TA.
BANZAI FUEGO LENTO.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

+ Barça
- Rioja
+ Priorat
- Caviar

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb las llambregada amatòria del meu mestre i mentor EDUARD ANTIARTISTA de Reus i flor del Teïna, el nostre bar literari per excel·lència, us signo el poema del divendres.


MOLT GOL

Molt gol el que si surt el sol
es fa com un puny i prem el rol
de la flor continua el meu dol
per si les mosques tenen bon vol
no sigui pas que el camí faci revolt
i les orenelles siguin parpelles, elles,
del meu cor i de les meves serralleres.
Bon gol de sentinella, ella, ella
la més bonica, endreçada jugadora, ella!


Dedicat al futbol femení



Passeu bon cap de setmana i l'Eduard m'obliga a dir-vos: Sigueu amants!

Hard mod ha dit...

Anem bé, ser odiat amb escreix sobre el següent de la llista es un honor, sens dubte ..... Gracies Banzai sushi maki, només un imbècil com tu podia entronar a servidora de tal manera, perquè els merdaseques com tu teniu això, sou idiotes de rematada. Matat exponencial, mitja piula de verbena de finals de setembre, olé tú i el teu putu florentonguez. A tu en canvi et tenim a la posició avant-penúltima, que si be es de les darreres , per tal de no donar-te rellevància, ens ho estalviem, no ets ningú, ves per on. Felicitas sagal!! i ara anem pel bacallà un cop pentinada la macarrada habitual.

Frisosos estan els del xiringuitu de l'estadi porta 19 per que bocaberrigan , faci la boca tan gran que a més de jonas s'empassi tota la fanfarroneria barata, inòpia supina, bocamollisme de saldo del tontulcul de fastigós fàstic Bonada berrigan d'abocador metropolità. desvetlla a viriat et demanem per l'amort de deus. no xerris tant i desfés aital camí de creus feixugues .... amén.
Ens congratulem d'absències ja no gaire sonades, però si encara semi-presents en l'imaginari mes hardià. Anem molt fortsd , som Tsunami i passarem per sobre com un remolí enfurismat a tota aquesta deixalla que pobla el blog ... Winston no perdona.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Nomès llegint a Hard ja queda retratat el rostre de la violència. Es comença així i passa com sempre ha passat amb el fanatisme, de recordar els holigants anglesos o els de VOX al costat del fanàtics nostrats, uns i altres comencen insultant i acaba tot amb cops i ganivets. Per avisar que no sigui i per responsabilitat ho faig.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Viriato Hard: Sobreactues massa i et delata. Mira en Font com ho peta!
Saps la Mone? Encara ens recorda la que vam fer aquell dia als billars!
Ni cas, Hard, ni cas que la palmera ens parla sola amb el seu Okiss Okiss de cada cap de setmana i aquell percing, ajaaaa!

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies i no surto mai com abans en el web

Hard mod ha dit...

Fastigés, nom i cognoms i apoder ser DNI, i puntu , la resta improperis de mal pagador i d'escorre bulto per por al ridícul, veiem tedi, veiem terror, cagacalces.Bocamoll.
Nomes llegint a Mari Pepi venen basques. tufillo .
Els caps de setmana també son festius... pels que a boca plena em troben a faltar i no tenen no vacances no festius ni on caure morts o ni tan sols cansats . Au a avorrir guiris.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Me planteo deshojando la margarita si debo o no debo pugnar en el guante que nos lanza Hardtmod. Me voy a singnificar sin perogrullo y con avidez incondicional. Creo de manera somera y definitiva que Hartmod se consagra como cosa. Es una cosificaciòn lejos de ser material pertrecho en mozuelidad y esa cosificación eleva el radio de su contumaz denoste al grado de fosilización. Hartmod pasa de persona, a ser, de ser pasa a vegetal y oscila entre lo gaseoso y lo líquido pero lo más perogrullante es que una vez culmina su transformaciòn elemental deviene cosa, cadaver y simple fosil.

Entiendo que puede resultar altanero y sofisticado pero el desparpajo inhumano que exhibe Hartmod se porfía en lo más fatuo y funesto de la condición humana. Una cosa que ya es fosil se tercia en despreciar, insultar, vociferar y calibrar por lo barruento.

Si Hartmnod no me quiere comprender lo invito a que se limite a pensar desde su situación fetal fosicilizada y que convenga conmigo en que es UN PROVOCADOR nada original pero denuedadamente PELIGROSO.

En estos comentarios advierto gentES de buena voluntad que no merece tales amenazas eb boca de un fosil en actitud desafiante y MANDONGUILLEANTE.



Javi EL CLOT

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

Bones tardes, em presento com el que soc: Walter Fogatta, soc un heroi de la guerra i del joc del futbol.

Visc a Martorelles i conec la història de la Derbi per raons evidents.

Si entro per aquestes terres vostres és per accionar la meva saviesa i empaitar merengues.

Es parlarà molt de mi.

astrid barriada ha dit...

joder Fogatta!!!

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

He vingut per quedar-me

aixo de la Derbi m'ha robat el cor

l'orgull de Martorelles.

Hard mod ha dit...

Nomes veure l'estil al·literat de mingarancia un veu el baix perfil que demostra, i no en te altre que un personatge ben tediós, caspós, atrotinat i absolutament anacrònic, fora de'espai i temps ... au ves a pelar-te-la rera la porta dels vestidors de curneyà, que es com t'escau escriure. el clot ... el clot no es cap polígon industrial decadent, t'has equivocat de lloc inclús en la residència. Pallasso.
Per altra banda volem que el 600 de Fernando Alonso desafií a la coulau cirulant per Barcelona un feiner de 07 a 20 Hores.... la cara d'estupor d'Ada pagaria la pena d'un fumet .
Per altra banda trobem a faltar el DNI que Tedi barriganT fastigós ens proporcionarà del tal viriato, cal que neixin acudits a cada instant.
Ens anima molt veure com companys de Martorelles entren al blog sense contemplacions ni eufemismes de mig pèl, en que tants incorren i perpetren. a sac, pak. Be rude stay rebel.
Els derivats de la bicicleta ens esperonen. Pedalem moltfort's.

Sobre el recanvi del Mister, en podem parlar al marina, cal un directe i en viu, els enllaunats potser per un vermut d'escopinyes i potser patates rosses.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

tataaaaaaaa
pillat
pillat
fraganti
fraga fraga fraga iribarne ganti fraganti
delatado total
el razas
el anti Colau
el invicto HARDWARE
ANTI COLAU
CACA CACA DE LA VACA IDENTITY
delatading
carrossa
caca caca
spoiler de primera:
surt una flor i apareix el fascio.
flow a megatones
curtain

violet power
ets matxo
matxisim

vox hardware epatxurrat


llegeix Pikety

aprenderás a vivir el el paraiso fiscal indepe


no touch a Colau


ok ok ok

comoda vida de lombriz

a la legua


pillat

NO BORDERS
NO FRONTIERS
NO IDENTITY
NO FLAG



THE WORLD IS MINE

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

Veig que hi ha malestar entre comentaris, m'agrada aquest sistema de replica contra replica, de moment veig un lidon Mingorantze rollet cervantino i una bona carregada de Hard Mod i pregunto a Mirilla si aquest estil que tens és propi d'una persona o d'una maquina tragaperras.

Ja he dit abans que he vingut per quedar-me aqui.

Hard mod ha dit...

<En mirilla es un boot iniciat a espanyistan en un 386 a mitjans del 80's, i segueix igual amb un sistema de 8 bits i un diccionari de 56 paraules, fixa't que sempre escriu el mateix recombinant mots. va de víctima xarnegueta per justificar-se i alhora intentar encolomar prejudicis propis a altri, molt espanyistaní. un personatge mal resolt del vibora, diuen que fa fotos i de tan en quan s'abraona en atacs epilectics de valanteria de rera escriptori ... en fi un sr cuesta de aquí no hay quien viva.
Ja fa 20 anys que som al segle 21 i n'hi ha que encara els en queden uns altres tants 20 per concloure'l.
Salut , peles i barça . ens veiem al gol nord, un dia de partit.

Hard mod ha dit...

The woldr is mine , només cal evocar a Chaplin en el gran dictador per veure realment que hi ha darrera mirilla, no hi ha mes preguntes senyoria.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

okisss palmera xati
que saps tu de Chaplin!
fatxenvoxhardware!


retira lo dicho

kaputt flag

Hard mod ha dit...

Muhahahahahaha

Javi Lidon Mingorance EL CLOT VIVE ha dit...

Ya sea por mero afan o por deseo de evitar un exceso de grima supletoria, voy a terciar por quienes aceptan que el cetro del futbol europeo va a pasar de manos liverpulenses a manos blancas. Duele para quienes adhieren su mente al pasado remoto y sobrevalorado del Barcelona. La realidad es esta y verbigracia hallo en la histeria de hartmod cuando el susodicho pierde los nervios, jadea y escupe bilis pavorosa. Lamento el mal fario que vapulea esta web pero debo reconocer que me encanta ser alguien capaz de contrapuntear en un marco hostil. Por mi, sea dicho, les digo que esto me motiva y me encanta arrear lecciones para gentes necesitadas de nutricion cerebral. Me dispongo a hacer de Hartmmod y Walter Fogata un par de caballeros en sus cabales y renacidos de sus miserias. Solo por este porfiar ya pugno por aflore de ubres saltarinas que amamanten a ambos futuros caballeros. Lo voy a conseguir. Doy gracias a Dios y a Astrid por haber dado con el paradero de edta graciosa peña. Lo dicho, Walter y Hartmod vais a ser caballeros a merced de mis inclinaciones. No callare hasta que se alumbre la mente de este par de provocadores en manos de sus mentecatos jerifaltes Bogarde. Estoy aqui para hacer el bien u una vez al dia me percato de las potentes posibilidades que me brinda esta peñs.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?
BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

BARCELONI-TA SE HUNDE SIN VALVERDI-TO SIN XAVI-TO SIN NADA DE NADA Y MADRID A FUEGO 100 MACHACANDO LAS ESTADÍSTICAS.

¿ HARDI-TO LINDO ?
¿ YA NO SACAS PECHO, SO BOBO ?

Hard mod ha dit...

Un cop mes , la penya no falla. La junta s'hi pot posar fulles.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Regresamos. Hacía cuatro o cinco años de nuestra ausencia.

¡¡¡¡ regresamos a la Bogarde !!!!

El Madrid tiene serios problemas en el vestuario pero los culés nos hemos de dedicar a lo nuestro que es ganar, jugar, disfrutar y no dejar que los malos espíritus acudan a nuestro juego, Los buitres ya formatearán la carroña del rival. No nos incumbre.
A rey muerto, rey puesto y bienvendido sea don Quique Setién.

No son maneras lo de Bartomeu.

Madrid tiembla, viva el Bierzo libre de León y libre de Castilla.

Estamos con vosotros barcelonistas y catalanes.

Saludos desde el JR de Ponferrada

penyabogarde ha dit...

Hola amics, sí que feia temps, bentrobats!
Visca el Barça, el Bierzo i Catalunya! Salutacions a tots i seguim en contacte.
La Junta

Bierzo Azulgrana ha dit...

Un gustazo compañeros

Hard mod ha dit...

OKB . la junta directiva del barça entra en estat d'alarma, S'enten . Tot plegat serà a la postre mes entenedora, simplement del Barça soc upporter, sempre l'animaré. albirem una immediata creació de la Copa Winston Bogarde i un Open Golden Corner, dues competicions que vindrien a completar el GamperT. Donarem l'oportunitat a S'Enten d'empatar mes títols que guardiola.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Vull felicitat amb molta sinceritat a Hard. Avui el fins ara desagradable Hard s'ha limitat a fer una opinió constructiva relacionada amb l'esport sense fer la barreja. Veig que he aconseguit de moment un dels meus objectius de fer-vos reflexionar sobre el mal camí que marcaven els comentaris més lesius i especialment aquells que feien la barreja esport i política i que donaven peu a insults desafortunats. Em sento molt agraída amb Hard i desitjo un any nou tal com ara es nota que vol dir en pau.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Amb una mica de sort el Viriato torna a ser el que vam coneixer els amics, veus Hard!
T'ho ha de dir aquesta dama per que et facis la idea de que allò d'en Banús anava de veres? Ara si que ets tu.

Astrid Barriada ha dit...

Què ha passat per trobar-nos el màxim insultador convertit en amable paio?
Jo ho interpreto com una victòria dels que anavem advertint.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ho pots ben dir, Astric. Hem vençut el mal que portava Hard dins del cos i l'hem rehabilitat com a persona. Em sento satisfeta per haver insisitit com gota malaia de que no es podia seguir amb la barreja i ha funcionat.

Fernando Atienza ha dit...

Esto huele a pacto

El Cigro de Tona ha dit...

gradacio mica felina de sucs en vidre no gens ferotge el cabut gemega lloques

el cigro de tona ha dit...

cuquet de bony de la malvasia i la grenya que grata un pou de sabres, el doctor Forn i el pis follador del carrer Blai. Us demano atencio al que veig des de la plana.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...


RESPUESTA A CIGRO TONA Y ATOLLADERO VERBIGRACIA PARA HARD MOD, ESO MISMO, HARD MOD.

Me basto a mi mismo para porfiar en un sentido tangencialmente ajejado de lo que propone Cigro de Tona. Apuesto una muela a que Cigro pretende demostrar un fario singular en su rara literatura de bisoñez visible. Amigo Cigro, me gusta que lo intentes pero el surrealismo vivió sus mejores días cuando andaba anclado en ese limbo cultural de entreguerras. Lo que ahora intentas demostrar es aquello que corroe el mundo de la cultura a diario, ese proceder superficial que ignora el sustrato mitológico de cualquier tensiòn literaria, cosa que brilla ausentemente en tus dos textos cuyo retén mental me permite zozobrarlos como instantaneas de telegrama fetén. Tal vez te convendría, amigo Cigro, dar un garbeo peatonal por Sevilla para sondear los ecos de Maese Pérez organista sevillano encumbrado por Béquer. Pero me limito a indicar que lo que mejor puede reactivar las mieles culturales de vuestra a buen seguro generación de acné perpetuo sea sin lugar a dudas BALTASAR GRACIÁN, con su majestuoso CRITICÓN. En las antípodas de sujetos de mal comer como el caso del ahora rendido HARD MOD.

Acepto réplicas y agradecimientos.

Javi

Fernando ha dit...

Me parece que algo va a mejorar en esta Web Por lo pronto se ve una calma hermosa y el arrepentimiento del ogro Hard

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

Em costa entrar en joc però a mida que visito el web més ganes tinc de mullar-me en el bassal, observo un Lidón Mingirance que em recorda un capellà de l'Opus Dei, per la qual cosa em poso en guàrdia. El que promet és el tal Hard, que pel que es veu és l'ase de tots els cops.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

no et precipitois Walter i abans de prendre part mira d'informar-te millor i veuras que no tot és com sembla. Et recomano que segueixis els meus consells.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo crec que coneixent Hard per temes juvenils, ell ja sap de que parlo que parlo del Viriato o de la disfressa de Carnestoltes de quan els dos ens varem vestir de vampirs, ai que m'en vaig de la llengua, perdona Hard, però aquella nit de carnestoltes a l'Amistat encara cueja, aixo que coneixent la bona pasta de Hard no crec que vulgui totnar a ser el maligne aka que gasta darrerament que fins i tot em fa rumiar a mi mateix de que no sigui un cas de autentica transformaciò i canvi, més grosses s'han vist amb el transformisme i si no mireu els politics quan canvien de jaqueta en un plis plas.

Esperem.

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Voleu dir que en Viriato era un personatge d'interés?
En parleu molt però ara em plantejo si no serà un futbolista de quan ereu ganàpies?

Mariona Talavera ha dit...

Setien em cau bé però la gambada del Bartomeu amb Valverde ha estat de frenopatic

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

...............................pillattttttt
en clamor
en horror
...............................pillattttttt
la xapa, la pirla
okiss palmera
percing kaputt
HARDWARE SPATXURRAT PIJO INDEPE
O SEA...PRO-VOX
...............................pillattttttt
spoiler: peli repe peli repe
flow vol dir viure millor
millor the best life is IZQUIERDA GOBIERNO Y NO VOX

...............................pillattttttt

Okis palmera KODACHROME
INSTANT PHOTO
...............................pìllattttttt

diumenge cara nova xati cara nova PERCING NEW


The Wolrd is of the citizens


GANES DE HARDWARE PER PARLAR KLAR

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estaré el dia que s'agenolli als meus peus el Hard brut que no respecta la gent de ciutat neta. Com encara espero de Canaló brut que no respecta la gent de ciutat neta i planta dues vegades a una servidora i ho explico per la gent nova: Vaig convidar la penya a fer un tomb per Mataró i anar al Blinco quan abans de que el tanquessin, vam fer cita i no va ser més que una plantada. Canaló Brut i jo vam quedar per fer anecdotes de Bogarde, per mi no era res capciós i encara l'espero a Santa Anna.

I encara ja és demanar molt si recordo la ineptitud de Hard el dia que encara recordo de plantada màxima al davant de Zuric de Barcelona, no hi ha dret. Per això no puc compartir perdonavides i compresions molt forçades com les que vai llegint ara i que em deixen de pedra: Com es pot dir que alguna cosa del mal està canviant si no tenim proves més que un comentari mal escrit sobre un canvi d'entrenadors sense més!

No precipitem les correccions de qui no rectifica en public!

Hard mod ha dit...

Muhahahahhaha

The Great dictator. On fire.

S'Enten tot prou bé ,S'enten ho Empatarà Bogardisticament i un dia de partit al gol Nord vaig anar.

Fastigós, DNI o silenci.

Mari Pepi, ests un triomfadora, assistim a la resurrecció i epifania del consultori d'Elena Francis, tan casposa que ni el zinc pyrithione ho tapa. Consells en blanc i negre i patètics, aguanta, la misèria et bressolarà fins al final de les teves intervencions, tenim un diploma de basurilla a la teva disposició, pots pasar a recollir-lo pel departament de medi ambient de l'ajuntament de premia de marx, lliure i tropical. Deixa de recomanar, advertir i aconsellar .... fica´t el teclat al cul. ras i curt.

Astrid, no et vulguis fer passar per gitaneta, ja paya, que no sia que de passar per lumi t'amorris a la pestanyí. Ramoneta

Finalment cal concloure que Banzai i mingarancia editen en la mateixa premsa rància empolsegada i cavernaria del segle d'or castellà .... quina mandra, i quina xirigotada gaditana.

Pit i collons i la resta son farinetes.

un dia de partit, al gol nord vaig anar, nomes entrar a la grada em vaig enamorar.el cor em bategava , no preguntis perquè, del barça soc supporter i sempre l'animaré, alé , alé alé, alé alé alé. i puntu.

Hard mod ha dit...

M'he deixat de comentar la parida de la galdosa del blog ... passo tu , a la guarra aquesta que la bombin.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Però, però, però....què és tanta violència! Déu meu! M'en faig creus de llegir tanta violència feta amb un odi dificil de contenir. Jo no he vist mai res igual.
Ningú pensa esborrar tanta violència d'aquests comentaris? Ningú? Tanta bruticia, tanta populatxada bruta!!! Ningú ho vol aturar? Sento por i em sento amenaçada.

penyabogarde ha dit...

Nosaltres no censurem.
Deixem que rodi la roda i que es vegi la magnitud de la tragèdia i la dimensió coral del bogardisme de totes les tendències.
No podem fer de censors, ni és la nostra intenció.

La Junta

Fray Berengario ha dit...

Hola, los más veteranos del lugar tal vez me recuerdan de cuando estaba muy activo en este apartado de la PBogarde. A primera vista se nota tensión. Un saludo y me reincorporo al grito de Visca el Barça!

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

No facis un drama Marga,
no facis drama que sempre ets tu
la qui demana que la gent es renti.
A Gudulermi,

penyabogarde ha dit...

Ostres Fray Berengario! Molt de temps sense notícies teves. Ens alegrem de que tornis per aquí. Potser fa més de cinc anys que no et seguiem per aquí.
Bentrobat amic Berengario!

La Junta

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

Setien em sorpren dient que Riqui Puig puja al prjmer equip, bé

Hard mod ha dit...

Galdosa , violència es una altra cosa... dir-te guarra no es violent, és la descripció d'una realitat de dona bruta. Violència és que m'arribi a Mataró i et creui la cara, això seria violent, però fer-te evident la teva realitat, la que tan exportes a pobles sencers, no n'és pas, el que és de pena de merda es que et permetis el luxe de fer-ho tu i vagis acusant a altres de violències que tu plantifiques abans que ningú, d'això se'n diu ser IDIOTA. Galdosa, ets idiota. No m'extranya gens que et deixin més plantada que un ficus. So porca.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Potser si que hauria d'haver restricció de comentaris. Jo no demano censura sense més, però el senyor Hard Mod podria manifestar les seves opinions sense escarnir la gent. El que demano és una mica senzill i mereix un toc d'atenció per la gravetat de les seves paraules.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

ara a la censura en dius "RESTRICCIÓ DE COMENTARIS", estimada Maria Josep ?

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...


ESTO ES INSOPORTABLE.

A menudo se me antoja que debemos ser más flexibles hacia aquellos que son duros de pelar o díscolos en relación a lo que pensamos y decimos. Pero se me plantea harto difícil de merendar el mero hecho de flexibilizar y pormenorizar ante lo que es un ataque sin escrúpulos por parte de HarT. Esa bombona de nitrógeno con patas de gallo, como lo que es. Una bomba letal a merced de la su palabrería. Al fario del crimen más fatuo que se trama en una mente loca de atar.

Hartmod pertrecha su eslora mental con minuciosa verborrea que se situa en las antípodas de la sana, sensata y cabal verbigracia que alienta mi pensar, mi escribir y mi manera de vivir. Habida cuenta de lo que considero un sulfato de ataque sin piedad, creo que NADIE debe ceder bajo ningún sinsentido de falsa ética o pacifismo inutil ante la sarta de barbaridades escritas por HARTMOD.

Lamento decir que es NECESARIA LA CENSURA, so pena que vayamos a urdir un auténtico atolladero desalmado destinado a la más cruel de las tendencias al martirio cornucópico. Hartmod es una verdadera cornucopia enderezada en un hornacilla singula frente al templo del mal.

proclamo QUE HARtmod SE MECE A LO BESTIA COMO UN PERSONAJE DE RARA FATUIDAD Y INMISERICORDE PRÁCTICA destinada a hacer daño. La manera de tratar a la gente como gentuza y especialmente a las mujeres como Maria Josep, Astrid y Marga Verb me parece de un MACHISMO hiperbólico y fatuo.

Lo verdaderamente cejijunto del mal proceder de este insecto gaseoso es que se trata de un ser inhumano, un gas tóxico y una levita andante sin cuerpo ni alma.

Me jode lo que hago de destinar meramente mi vida, mis ratos de asueto, a formatear este disparate mundano sin solución que obedece al nombre de HARTMOD.

Es estrepitosamente grave lo que escribe y es una odisea del maltrato, de la rémora mental, de la decrepitud inhumana, jamás he leido tanta putrefacción verbal y contumaz como en los insultos proferidos por Hartmod en sus ultimas y lamentables frases comentadas.

POR SUPUESTO QUE HAY QUE CENSURAR A ESTE PERSONAJE SALVAJE, FETÉN Y PELIGROSO.

Me recuerda a Chechu, el carterista borracho del Clot y del Camp de l'Arpa.

Fernando Atienza ha dit...

Comprensión total por las palabras de Javi

Fray Berengario ha dit...

¡Carambolas! El oleaje está que moja con tanta frase.
Este Lidón me recuerda los de VOX.
Os tengo demasiado abandonados a la buena de Dios.
¡¡¡ Visca el Barça !!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Només llegir el frare Berengario parlant de l'onatge que mulla ja estic motivat per dir, visca el Barça i si cal estic més que preparat per carregar les fragates i zodiacs de l'arsenal medenc i faig forat a la Meda Gran per començar la singladura alliberadora de feixistes com Lidón i els seus pocasoltes de mar dolça.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

repito repito y repito:

Es estrepitosamente grave lo que escribe y es una odisea del maltrato, de la rémora mental, de la decrepitud inhumana, jamás he leido tanta putrefacción verbal y contumaz como en los insultos proferidos por Hartmod en sus ultimas y lamentables frases comentadas.

POR SUPUESTO QUE HAY QUE CENSURAR A ESTE PERSONAJE SALVAJE, FETÉN Y PELIGROSO.

Me recuerda a Chechu, el carterista borracho del Clot y del Camp de l'Arpa.

YO NO SOY FASCISTA, SOY UN SER HUMANO QUE RECLAMA RESPETO A LOS QUE NO SOMOS SEGUIDORES DEL BARCELONA Y DE LA VIOLENCIA

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Gràcies Javi per donar-me ànims i suport

Astrid Barriada ha dit...

Amigo Lidón, eres valiente y se agradece.
Yo no caminaría tranquila por la calle con ese personaje suelto.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo no he rebut mai una muntanya bruta d'insults del tamany de la que em llença Hard.
El que em preocupa més de tot ha estat de que ara em sento molt perseguida.
Un perill inquietant que d'una plantada passa a una mentida i d'una mentida passa a un insult i d'un insult passa a una amenaça.

No demano, exigeixo, que la Penya per molt falsa que sigui, esborri tot el que escriu aquest home perillós.


Per pietat, ho demano.

Hard mod ha dit...

que us bombin, mes falses que un duro sevillano .... Mingarancia , au... pira't , pallasso.

Astrid .... em congratula dir-te que tinc llibertat total per anar pel carrer i d'altres indrets públics i privats. i deixa de plorar-la, que fots tuf. i mi mi fi pir inir pil cirrir .... plasta.

astrid barriada ha dit...

Hard esta a mig cami entre l'horror carcamal i l'holocaust canibal

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Jo modestament sento el comentari de Hard com un crim.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bones, avui potser és més necessari que altres vegades el plaer de llegir poesia feta poema. Tanta baralla requereix un estat de pau espiritual. Amb el suport i l'alenada interna del meu mentor Eduard, Antiartista com jo, de Reus com jo i amic del Bar Teïna, com jo...Us lliuro el poema del divendres.


XUT

Si no hi ha xut
el gol no brot
del meu sentit
un gos ja mut
i no és sumort
de ventre clar
i mirar brut
de tan de mar
ara que l'aigua
bruta de fems
en treu un prat.





Passeu, si us plau, un bon cap de setmana.
Amb l'alenada constant del mentor i mestre Eduard, que sempre observa i ordena el meu poema de modest aprenent de bona lletra.


Marc

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard: Quanta mala sang omplenant les teves venes!

Bogarde: Esteu fent el joc a un desquiciat que agredeix. Esborreu-lo del mapa!

Astrid i Maria Josep: Un honor compartir amb vosaltres el bando de les perseguides.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Senyora Bosch,

no volem activar la censura. Cada comentarista és responsable dels seus textos i tothom té dret a replicar i a contrareplicar.


La Junta

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días, mi paladar no se secará escaqueando mi presencia en este hilo comentarial. Debo obedecer a aquello que me ordena mi mente y sigo en este meollo a merced de lo que dicta mi mollera. Sinceramente, esperaba terciar en asuntos relacionados con el futbol y porfiar por mis equipos y mis clubes, entiéndase por el Real Madrid, la Gramanet, la selección y sin ser de mi predilección por el Español que merece un empujón. Sinceramente yo me bogardicé para esto. Para defender colores y versar discrepando con el bogardismo que has hace poco me sugería cierta fantasía en forma de sonrisas, humoradas y algún destello de buen hacer. Pero la total absorción del bogardismo en las tareas de tolerar lo intolerable me redoblan el seguimiento de esta web y, verbigracia, me siento como pez en el agua acudiendo al rescate de quienes padecen malas prácticas dialécticas. Soy de estirpe tranquila, de alzar poco la voz salvo en caso de necesidad imperiosa y de no polemizar sobremanera. Creo que es menester de mi asueto que me prodigue en situaciones que parsimoniosamente pueden quemar lo que parecía un encuentro de grata amistad con ciertos desajustes. Esa es mi tarea. Me gusta hablar claro y aportar algo de mis saberes que, dicho sea sin petulancia, obedecen a un puro y cristalino aprendizaje autodidacta. No esperen de mi nada de paternalismos ni de excesos verbales. Se me antoja este papel que me auto-otorgo como algo que me produce un placer simpático, Entrando a fuelle, diré que lo soez sobra, básicamente sobra. Dislates y priuetas gramáticales al margen, debo convenir con ustedes que el clima que se percibe en los últimos comentarios me preocupa y me turba en algunas ocasiones.

No es secreto ni de recibo que debo reconocer que siento una fijación preocupante por HARTMOD y que esta sensación me tienta a disciplinar mis palabras, a no pronunciar exbruptos y a terciar en aras a lo que yo entiendo por cordura.

Creo que HARTMOD debe recapacitar y tal vez puede pormenorizar el tratamiento barruntal para seguir opinando como le plazca sin recurrir a léxico fetén. Es un CONSEJO.

En cuanto a Mariajosep, Astrid y Marga, mujeres las tres, me siento doblemente preocupado ya que tal vez sea su condición femenina aquello que produce más regodeo perseverante en las invectivas de Hartmod. Doble problema. De acuerdo que podemos deducir que Banzai o mi persona somos hombres y que también recibimos los garrotazos del susodicho, pero observo suma facilidad y una celeridad pasmosa en el trato de HARTMOD hacia las damas, lo que aumenta su carácter como mínimo hombrío.


No me despido sin antes recordar a mi querido Baltasar Gracián, escritor de cabecera que nutre mis cuatro bases sobre las que construyo mis conocimientos. Gracián no se andaba por las ramas en EL CRITICÓN cuando versaba en estos términos:


He procurado juntar lo seco de la filosofía con lo entretenido de la invención, lo picante de la sátira con lo dulce de la épica (...) En cada uno de los autores de buen genio he atendido a imitar lo que siempre me agradó: las alegorías de Homero, las ficciones de Esopo, lo doctrinal de Séneca, lo juicioso de Luciano, las descripciones de Apuleyo, las moralidades de Plutarco, los empeños de Heliodoro, las suspensiones del Ariosto, las crisis del Boquelino10​ y las mordacidades de Barclayo.


Este texto de Gracián que figura en su introducción de EL CRITICÓN me parece muy clara pues solo dejando que las influenxias más doctas entren en los poros de mi piel, solo así, puedo discernir acerca de tantas fatalidades que, verbigracia, ahuyentan a buenas gentes que desean DISFRUTAR DE ESTA BUENA WEB.


Estoy a vuestra disposición.


Javi​

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Garjola garjola per aquesta trepa de feixistes que marren marrando rampanxino la pirla! Que fotin al talego a Lidón! Banzai a Soto del Real! Horrot madridista!

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

A mi el Lidón Mingorance em recorda un hermano de La Salle

Hard mod ha dit...

un hermanu en tota regla, restarem amaments a que no li dioni per tocar infants. i ja que resta a la nostra disposició, com comenta , demanem s'exilií eternament.

coincideixo amb Bordils bogardista i hi afegiria una Mari Pepi de torna.
Marga plantada, tenim una goma Milan per tu. i un bidó que posa H2SO4, per que facis ablucions per fer net, especialmente a la boca.
Astrid ... compra't un gos llepafigues, et cal.

varem disfrutar del sopar al vía veneto. s'enten en sap.
bona cuina.

astrid barriada ha dit...

Mes cafre i mes miserable que Hard, res. M'has tractat de molt mala manera i aixo acabara molt malament

maria josep rierol altamirada ha dit...

Hard criminal

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

nomes criminal? podria ser doncs el paper que interpreta el clava, pero Viriato i els Escoltes li sentaven millor, va Hard, que Premia flipa amb tu.

Observer Mirilla Sin Perdon ha dit...

piii>ttttttttti>ii>
ho pillo tot
diumenge entrare IN THE BAR
directe a Hardware

Et desemmaskare davant THE PEOPLE


Basta ya Spatxurrat

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

ja el tenim al sac, Hard tornara a fer Viriato

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Vas tenir por del vent ahir? Hard? Quan feies Viriato normalment tenies pinta de ser més valent. Encara espero la teva presència, no vaig fer més que entrar i sortir del teu perímetre i res. Era una bona ocasió i jo t'hauria salvat de les amenaces de Mirilla, lo cortés no quita lo valiente i en alguns casos es pot ajudar a un amic d'infantesa.

Hard mod ha dit...

Nens i nenes , si , se puede... au a cascarla, aneu a amenaçar als ionquis del barri, morts de gana, al que mai m'aixequi la mà li tenim un carnet de CEDADE al seu nom, a la plaça de la vila no hi passen Taxis així que no teniu excusa.
Fastigos, ja tardes en donar aquell numero de carnet d'identitat de merda que tens guardat, aquella fotocopia de viriato retratat en DNI blau i el pollastrot impertèrrit, o es que et manca coratge, si, t'en manca, ets un covard i no t'atreveixes a donar noms, cognoms, dni's i talla de braguero. cagadet. Molta boca, com tots al blog i molta merda enganxada al calçotet.
Tu no tens ni Valiente , ni cortés, tu no tens ni una etiqueta d'anís del mono ni un coi de cromo de bony ni de tigretón.
M'ha agradat això de Hard Criminal ... es tan esperpèntic i caspós que només podia venir de la bocassa de mari pepi ... pepi ... casposa.
Anem moltfort's anem molt hard's. i puntu

It's been a hard day's night, and I've been working like a dog
It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I'll find the things that you do
Will make me feel alright

You know I work all day to get you money to buy you things
And it's worth it just to hear you say you're going to give me everything
So why on earth should I moan, 'cause when I get you alone
You know I feel ok

When I'm home everything seems to be right
When I'm home feeling you holding me tight, tight, yeah

It's been a hard day's night, and I've been working like a dog
It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I'll find the things that you do
Will make me feel alright, oww

So why on earth should I…

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

no em vull fer la pesada però per raons humanitàries cal censurar o esborrar tot el que escriu el maleducat Hard.

Pel bé de la Penya Bogarde.

Josep ha dit...

Senyores i senyors, el nyunyisme s'ha fet fort. Els tribunerus, els boixos nois, els directius, ex-directius i aspirants a directius estan retornant el Futbol Club Barcelona a la grisor dels anys 80.
Sort que tenim el futbol femení, el rugbi i la petanca.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

CHUSEPPPPPPPP CHUSEPPPPPPPP CHUSSSEPPPPPP
PERO AMIGOTE MÍO, CUANTO TE QUIERO ¡¡¡¡¡ QUANTO !!!!!
Y AHORA ME ZOZOBRAS INSULTANDO PARAPETADO TRAS UNA CINTA ROJA EN LOS OJOS.
ERES BOBO ERGO ERES CULERO.
ERES FÁCIL DE VER, ERES REPETITIVO COMO UN CROMO DEL TIGRETÓN.

ANTE TODO SALUDA AL REAL MADRID QUE LO VA A HACER GRANDE Y TE COMES A TU AMIGO SETIÉN.


CHUSEPPPPPP CHUSEPPPPPPP CHUSEPPPPPP
CASI EMPATAS CON HARD MOD A PEONZA POR PUNTOS.
LOS DOS ME CAEIS FATAL.



BANZAI ARMONENGIODNO

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO LINDO
HARDI-TO LINDO


¿¿¿¿ AHORA SABES INGLÉS O ERES EL OPISPO DE GIBRALTAR ????

MIRA QUE ERES BOBO, HARDI-TO, MUY BOBO.






BANZAI BOBERÍA

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Oda respetuosa para HARTMOD

Me regodeo con Hartmod, veo en el sujeto un apretón de dientes único en el mundo.
Me calaveriza las entrañas, su manera de ser y su decrepitud felina de urogallo.
Desprende azucar el muy soñador, con su mole de palabrería parangonable al honor.
Me siento batiscafo navegando por aguas submarinas preñadas de su lengua rabiosa.
Suerte tengo, empero, de ser un ser tolerante, no me inmuto, solo aspiro al Edén.
Hartmod se tercia en un renacuajo colibrí pero destella lo que deviene un albarán.

Hartmod es cabo,
es sargento,
es teniente,
es capitán,
es alférez,
es mayor,
es comandante,
es coronel,
es teniente corones,
es general,
es capitán general,
es monarca,
es generalísimo.


Hartmod es el titán de la sartén que depara linimento.


Por favor Hartmod, lee y piensa mucho en ello.



JAVI