PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 20 de gener del 2020

EIVISSA ENS AGRADA, IBIZA NO PAS. LA VACA QUE RIU, JA RIU I GUANYA.

Eivissa mola. 
Ibiza no pas. 
1-2

Podria ser la gran conclusió del gran matx de la copa borbònica i carbònica del dimecres. Anem a pams: S'Entén ho entén i la clava per segona vegada. Dos partits, dues victòries. En aquest cas, el triomf blaugrana ha estat excels. Al davant teniem al millor equip d'Eivissa. Un equip amb nom de cotxe i de dificil pronunciació: Ibiza. 



Ambient hostil amb grades plenes de militants de Vox, funcionaris de l'estat i estanqueres al vent. Ni així. El Barça ha superat una prova complicada damunt la gespa sintètica i ho ha fet amb perfecció tàctica i gran concentració. El temible equip eivissenc ha estat batut en escreix gràcies al dispositiu ofensiu, la intensitat i les bones maneres del flamant entrenador S'Entén. Afegim la consolidació del bigoleador Grissmà com un dels grans jugadors del present i del futur. Feina feta i discoteca nocturna. Ballem, cantem i fem la 'noche loca'. Salut i força!







Escac i mat. Quico S'Entén no perdona. 1-0 davant del poderós Granada de Granada. Ziga-zagues, rondos, malabarismes, connexions, pilotes dividides, recuperacions, possessió superlativa, pressing, eficàcia golejadora, capacitat de resistència al vent, força física...Tot! D'entrada, tenim imatges que esperonen la nova etapa dins de la ja prou excelsa singladura reiniciada per Vallverd, el jubilat d'or. Heus aquí Vallverd, mode jubilat, guarnit com un iaio més, jugant una partida d'escacs a la plaça.Boina,i bona vida.
Dels jubilats passem als nadons. Mireu quin bé de déu de nado.Riqui Puig, un cop acabat el partit,dirigint-se a la sala de premsa.

I ara, per damunt de totes les coses, el nostre home, Quico S'Entén: El tenim retratat de vàries maneres. Amb barretina, fent parella amb l'Arcadi Alibés a la Cursa Moritz, davant de Can Francisquet fent la presentació al costat del soci Oriol Sort Serra i a Montserrat al costat de la Moreneta
No ens quedem aquí i tenim imatges d'allò més: 

1/ Quico S'Entén ens mostra unes precioses vaques cantábriques. (fotografia gentilesa del reporter Ramonet)
2/ Quico S'Entén passeja per Premià de Mar dirigint un ramat de vaques precioses.
3/ Quico S'Entén al costat de la nostra excelsa presidenta d'honor, Núria Feliu.



73 comentaris:

Albert Sinderes ha dit...

Em sembla digne de petúnies i petúnies. Però jo vull sortir a la web i fa temps que no surto.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

nova etapa? doncs em sembla que la barreja segueix igual o pitjor, vinga a barrejar barça i política. En treieu alguna cosa de profit? Res. us deixaré aviat.

Hard mod ha dit...

Nova etapa per que tu ja no hi surts mari pepi ... que no t'en lligues ni un de cromo, al de l'autobús del teu poble li hem passat 50 pavus i una foto teva. I tot per que el del camió de les escombraries en demanava 70 per recollir-te.

Ens agrada veure que Vallverd gasta Boina i descansa.

Astrid Barriada ha dit...

patètic nens, Núria Feliu aquí? Patètic.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...


Si no lo digo me quedo en seco. Hartmod sigues con el insulto infectando por doquier pero yo te respondo con CULTURA CULTURA Y MÁS CULTURA.

Oda respetuosa para HARTMOD

Me regodeo con Hartmod, veo en el sujeto un apretón de dientes único en el mundo.
Me calaveriza las entrañas, su manera de ser y su decrepitud felina de urogallo.
Desprende azucar el muy soñador, con su mole de palabrería parangonable al honor.
Me siento batiscafo navegando por aguas submarinas preñadas de su lengua rabiosa.
Suerte tengo, empero, de ser un ser tolerante, no me inmuto, solo aspiro al Edén.
Hartmod se tercia en un renacuajo colibrí pero destella lo que deviene un albarán.

Hartmod es cabo,
es sargento,
es teniente,
es capitán,
es alférez,
es mayor,
es comandante,
es coronel,
es teniente corones,
es general,
es capitán general,
es monarca,
es generalísimo.


Hartmod es el titán de la sartén que depara linimento.


Por favor Hartmod, lee y piensa mucho en ello.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

oi que està boig el senyor Javi Lidón Mingorance?

Hard mod ha dit...

nah , es gilipolles només. imparteix cultura i dona classes magistrals de misèria, intent de supremacisme cultural a cop de roc , ruc de provinica de secà, és un "colono" més. Necessita una colonoscòpia, i puntu.

Per altra banda la imbecil que es mofa de Nuria Feliu, passi pel marina que li explicarem en clau de sol.

Javi Lidon Mingorance EL CLOT Y EL CAMP DE L'ARPA ha dit...

Hartmod te ofrezco todos los cargos de la nomenclatura militar pero no me das ni las gracias. Das pena por desagradecido y me recuerdas el Cristo apocrifo de Cuernavaca que negaba segun la leyenda que los clavos causaran sangre so pena que fueran de plomo, mientras que sus venas derramaban miel de abeja manchega. Debes respetar mis frases ya que obedecen al fario venial de quien ilustra a gentes de amatoria sincronia y deseo comunicacional ¿Comprendes, amigo?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

El Lidon diu coses dificils pero es respectuos. Hard diu coses senzilles per maltracta. Ve t'ho aqui la diferencia entre un que pot semblar massa exagerat i un altre que s'ha convertit en un perill i que gaudeix del benaplacid de la Penya. El punt criminal hi es present

Joan Estruch ha dit...

No entro en baralles pero si que opino sobre la cronica: Es maxipistonuda i teniu un cor molt gran amb el nou entrenador. Bona acollida.

astrid barriada ha dit...

Vull censura al barbar Hard

astrid barriada ha dit...

defenseu a Nuria Feliu, tipica catalanitera, feu tanta pena

Maria Josep Rierol Altamirada VILASSAR DE DALT ha dit...

A veure si el que vol Hard es fer-me culpable del temporal de vent i aigua, merda de Hard, ara ja parlo aixi doncs dir merda a un bocabruta es trobar la paraula justa.

La Junta de la Penya ha dit...

insultar Nuria Feliu es insultar Penya Bogarde

Hard mod ha dit...

i puntu.

Hard mod ha dit...

astrid barriada ha dit...
Vull censura al barbar Hard

Muhahahahahahaha tenim un stedler HB per tu.

Javi Lidon Mingorance EL CLOT ha dit...

Debo resaltar dos extremos harto destellantes de todo cuanto leo en este breviario epistolar de ataques y contraataques parangonables a rebuznos y relinches. Sois del reino animal irracional. Mi cosmologia particular irrumpe en la angosta atrocidad verbal de Hartmod y me hace pensar cuan privilegiado soy de poseer un horizonte amable que me difiere de las penurias mentales de los duendes del fanatismo. Leyendo a Hartmod me siento felizmente motivado para porfiar en la pugna sin llegar al insulto, por ello me tomo mis comentarios como un doble ejercicio de fatuidad sin torbellino que me sirve de gimnasia mental y de utensilio gramatical. Francamente AGRADEZCO A HARTMOD que aflore en su verbo mi respuesta verbigracial que ejecuta mis recursos dialecticos. Hartmod lanza pedos verbales y yo respondo con FLORERO Y ESTILETE a la manera de BALTASAR GRACIAN cuando este, escritor supremo, deja negro sobre blanco mi frase predilecta que ahora arguyo con teson en LAS NARICES DE HARTMOD "La loma solitaria que se vislumbra desde mi ventana, tras visillos de algodon envejecido, no es mas que la prueba perentoria y pavorosa de un mundo lejano por conocer. Yo urdo mi deseo de conocerlo. Entretanto, Rebeca de Lezama, siente sus senos maternos en esa pugna por aflorar desde lo alto de un muro almenado e inexpugnable, pese a la susodicha pugna mamaria". Espero que ustedes disfruten de mi texto y que HARTMOD madure con su atenta lectura.
Un abrazo desde EL CLOT, avistando una jornada de lluvia, ventisca y alboroto.

Hard mod ha dit...

Tenim ja dos steadler HB. seguim.

JAVI Lidón Mingorance del Clot ha dit...

Amigo mío ¿Puedes traducir tu raro e indescifrable mensaje? Mis conocimientos en cultura clásica no se corresponden con el joven estilo que practicas, preñado como anda de palabras y letras o siglas harto complejas para mi comprensión.


Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¡¡¡ Hartmod, amigo mío !!!
¿¿¿ Me oyes ??? ¿¿¿ Me lees ???

Astrid Barriada ha dit...

Javi ni li diguis amic que et farà l'abraçada del OSO. És un gangster tal com parla, tal com amenaça i tal com ens vol engatussar. Miserables com Hard n'he vist pocs i de tan aprop com ell encara menys, el veig a la xarxa i no em vull imaginar com pot ser en persona i davant meu en un carrer fosc.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Te comprendo, Astrid, pero el lenguaje de Hartmod no me impide expresar mi condición humana y lo considero un amigo a menos que el susodicho me lo impida o presente queja debido a la licencia que me he tomado.

Hard mod ha dit...

No m'imagino veure una esperpèntica figura d'astrid en un carrer fosc... segur que ha de fer angunia fastigosa, i en tot cas que sigui, si us plau, amb la digestió feta.
Tranquila astrid, els callus com tu no criden l'atenció ni en un putu carreró fosc, ni tajats de birra, per això entres al blog, per que ningú et veu el caretu.
No sabeu ni que es un trist Steadler HB ... quin nivellàs.
us ho posaré fàcil, fàcil , mes curtets per que no entreneu :

- https://www.google.es , easy rider.

Astrid Barriada ha dit...

Palurdo Hard, ets pitjor que VOX

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

TRITIITITITIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiittttt

mega pillat
super pillat
Hardware Spatxurrat

te delatas te delatas
fascista

te delatas te delatas

identity HORROR

MAXIMO PELIGRO

Astrid la clava voxero voxero voxero


PENYA BOGARDE COMPLICE DE ENCOBRIR HARDWARE SPATXURRAT



EL MAL

LA BANDERA

POPULISTA

NEFANDO

KAKA




GRAVE

Hard mod ha dit...

si de llauna en tens el cap Fotoprix, chaplin's pillat. The great dictator. MUhahahahahahahaahah
com deia en jan, que n'aprenguin.

https://llengua.gencat.cat/ca/serveis/informacio_i_difusio/publicacions_en_linia/classific_temes/temes_opuscles_divulgatius/parla.cat/

Titiritit, que vas flipat.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Se me requiere para responder a mis usos del término "amigo" al ver que los aplico a Hartmod. Procuro no emitir juicios antes del alba para no incurrir en prejuicio o suposición sobremanera dudosa. Me gusta tratar a todo el mundo como amigo. Antes de llegar a las manos, hay un trecho a recorrer y la amistad innata puede transformarse en enemistad o pérdida. Me voy a perpetuar en la fase amistosa so pena que el duende Hartmod me obstruya la tendencia y me vea obligado a porfiar por una disminución de la afectividad, cosa que ni en situación de perogrullo no quiero vivir, ni dudando a doquier. Hartmod vocifera, eso es evidente. Hartmod crispa el ambiente, sin dudar Alvear. Pero quiero que estas proclamas se desvanezcan en la medida que sean relativizadas, como deseo que se moderen porfiando en beneficio de una duda que me asalta: ¿Serà Hartmod el espejo del alma de un barcelonismo epidérmico? Ante esta pregunta que me hago al vuelo, me dispongo a abastecer de nuevos argumentos relacionales a toda la Peña y especialmente a Hartmod. Se me antoja, sin sosa degustación, entrar en el trapo de lo que realmente es arena de costal fatuo en la medida que la grima me desata un pudor insospechado y me apetece emprender la senda del maltrecho destino hacia la fraternidad siempre amenazada por gestos dotados de engaño y que esconden una pena en el alma o una alma en pena. Quiero pensar que Hartmod no es alma en pena ¡¡¡Lo quiero pensar!!! La buenaventura se dobla como una tija de hinojo cuando se sopla en dirección contraria ¿VAS ENTENDIENDO, SEGURO, HARTMOD? Y esos estruendos fatuos me dan un margen para cerciorar entre lo mundano y lo agreste. HARTMOD ERES AGRESTE y ahí, tal vez, resida tu exceso de verbo endurecido y tu SAGACIDAD para responder a ASTRID. Tal vez muestres vehemencia con brotes de insulto, cuando a la vera de tu camisa surge una alma normal y corriente.

Debo afirmar que no domino al instante el arte de entender palabras y reconozco haver errado en el concepto del lapicero Staedler HB. por esta razón que no es sinrazón, ni es baladí, te agradezo, AMIGO, que me ilustres en lo conptemporaneo del hablar y en las denominaciones técnica de un simple lapicero al cual no resto su calidad, si nos basamos en el número de ventas que desprende tal producto de escritorio.

Debo insistir en el vocablo AMIGO, con el margen de corrección que pueda deparar algún devaneo en forma de falta de respeto hacia mi persona. Soy de los que encajan con fuelle, aplomo y amabilidad palaciega. Hablo de palacios pero confirmo que mi palacio es el mundo, mi pequeño apartamento, modesto, acojedor y repleto de libros y enseñanzas.

Te debía esta explicación, HARTMOD, para reincidir en mis usos del vocablo amigo y para mostra mi total disposición a seguir este diálogo sin tretas, sin trampas y con toda la sinceridad que intento transmitir.


Gracias por la atención, amigo HARTMOD.



Javi (El Clot)

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

TENGO LA FELIZ SENSACIÓN DE QUE ESTA NOCHE SERÁ UNA GRAN NOCHE DE COPA DEL REY.
VATICINO LA ELIMINACIÓN DEL BARCELONI-TA EN MANOS DEL IBIZA.


¡ TOMEN NOTA BOBOS !


BANZAI PRONÓSTICO

Hard mod ha dit...

Alguns van amb seat ... stupendu.

Javi Lidon Mingorance EL CLOT ha dit...

pero Hartmod ¿amigos?

astrid barriada ha dit...

Hard segur que es dels que prenen masses drogues, nomes aixi puc entendre que es passi cada vegada mes en la seva monstruositat tolerada amb complicitat per la Penya

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

EL REAL MADRID GANA POR 1-3 Y BARCELONI-TA SUFRE CON SU RIDÍCULO JUEGO Y LA LECHE QUE TIENE PARA MARCAR DOS GOLES FRENTE AL GOL DE IBIZA QUE LE CAUSA CANGUELO TOTAL.

SOMOS MEJORES ¡CLARO!

VEO QUE SIGUE EL FESTÍN DE HARDI-TO, SUS INSULTOS NO SON NADA SI PENSAMOS EN LO QUE YO PUEDO HACER CON ESTE INSECTO SOLO PISANDO MODERADAMENTE CON MI BOTA IZQUIERDA.


BANZAI ES LO QUE HAY, BANZAI

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Hawaii Banzai Bombay Banzai es lo que no hay.
Lo que no hay de malo, malísimo.
Banzai és molt dolent, dolentíssim.
No fa gràcia ni a un de Gràcia.

Hard mod ha dit...

Veig que amb l'ampliació del tema amb la desempatada a Eivissa , us heu superat, he rigut moooolt a gust. Hahahahahaha , que bo!!!!!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿ACASO, CACATUA HARDITA, LAS PALABRAS SE MECEN MEJOR REPIDIENDO LETRAS SIN TON NI SON COMO DELATAS EN TU ABSURDO COMENTARIO REMENDÓN?

ERES BOBALICÓN PERO DE MUCHA BOBERÍA Y LO SABES.

LO SABES MUCHO, SO BOBO.

BANZAI PAZ

Hard mod ha dit...

i ara amb l'afegitó del staedler HB 3.0 encara més Muaghahahahahahahahahahah

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenas les de Dios, recapitulemos a ciencia cierta. Hartmod se desencaja y bate su retirada con aleteo singular de pubis y craneo. Digamos que es lo que procede cuando un ser o un objeto entra en crisis consigo mismo en aras a una metedura de pata constante. Hartmod supera con creces el estereotipo del mentón salido de cara, como el caso de Roberto Alcázar, el jefe de Pedrín. Los más viejos del lugar recordarán que de perfil Roberto Alcázar mentoneaba por la saliente o, dicho en docto saber, exhibia un mentón sobresalido del rostro y le caracterizaba como el sagaz detective que conocimos entre pañales.

El cobre se bate, como el huevo de la tortilla, como el guacamole, pero lo que se bate en angosta retirada es la reducida y menguante figura del derrotado. Hartmod viene a ser el HOMBRE MENGUANTE. Las musarañas atienden con su mirada a quien las mira sin sentido, pero si Hartmod mira musarañas lo que no sabe es que estas son más listas que el mirón de marras, por lo tanto la grima y la sosez atribuida a Hartmod solo es la antesala de su eclipse mental y humano. Porfiando a oscura no se descubre la luz y ese inutil porfiar es aquello que cunde en el fracaso HUMANO de HARTRMOD.


Sigo tendiendo la mano a mi AMIGO, sí, AMIGO HARTMOD.
Amistad que se puede convertir en fraternidad, ya que comprendo la amargura del susocdicho.

Así las cosas, pugno por transformar la amistad en fraternidad y al AMIGO por HERMANO.


Hartmod, AMIGO, tal vez serás como un HERMANO. Se trata de superar el trauma que te confina en lo más desagradable del estado depresivo que percibo en tu decaida estampa.


Quiero ser tu HERMANO.





Javi

Hard mod ha dit...

astrid.... m'injecto gasolina 98 a la vena.... tu mateixa, en canvi tu hi has de dur orxata del Mercadona. Finfles.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Pese a ver como tratas a las damas, me reafirmo en ser AMIGO tuyo y pugno para ser HERMANO. Tienes solución, como el transistor de tía Casilda.

Mariona Talavera ha dit...

Jo també prefereixo Sanders i no soc porca com tu,
Banzai de merda, xorisso, cabronàs mal home.
Deixa que la gent sana bogarda sigui lliure del teu torment, capullo!
Ets un xungo i a mi no em deixes tonta i em planto davant teu orgullosa!

Hard mod ha dit...

Superfan de Mariona, estil i actitud.

Mariona Talavera ha dit...

Gràcies nano, és que el meu cos ja no pot més amb aquest cabró nascut sota la parra d'un caserío del que no em fio, em té distreta el fill bord de mare gossa que és aquest Banzai que ja porta massa temps esquitxant la pantalla amb les seves pixades putrefactes. Gràcies nano, gràcies que també em tens contenta però en sentit contrari de com en té aquest bobalicó cagador de mocs Banzai.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Mariona:
Deixes mal parada la teva condició de dona. Et poses a l'altura dels pitjors del web i em fas pensar en Hard en versió femenina i repeteixo que deixes la condició de dona per terra amb aquesta manera de parlar. Pensava que ja en teniem prou amb Hard i les seves impertinències i la mateixa Penya que de tan barrejar i fer barreja em recorda constanment la barreja feta entre politica i jocs davant de la canalla al parc de Can Rafart quan vaig veure clarament que si es barreja segons quines coses passat el pitjor, no us podeu imaginar el que és veure energumens dels llaços i energuumens contra els llaços cridant i insultant davant la canalla que estava als tobogans. Sort que tot això dels llaços i dels no llaços ja va de baixa i que encara tenim parts del barcelonisme que no es deixen influir per la barreja.

Mariona, pensa i escriu com a dona i faran un favor i un servei a nosaltres, a totes les dones.

Astrid Barriada ha dit...

Em fa vergonya aliena llegir a Mariona Talavera

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

jo em sento immune recordant el parell de gols de Griezman contra Ibiza La Nuit.

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

jo també amb l'equip i a tot pit

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard ets indecent i per més INRI animes i col·labores amb la Talavera a que sigui tan o més indedent que tu mateix. I el més indecent és que la Penya encobreix i protegeix els indecents que insulten i amenacen de la manera més esferidora de les maneres.
Ningú decent pot aturar tanta indecència? Per mi ets i sou i re-sou els apostols de la indecència que per més indecència no té aturador i es mostra insaciable. he conegut gent de pobles i ciutats, he visitat barris perillosos, he vist gent miserable, he tingut experiències dures a Amsterdam, Viena, Berlin, a la mateixa Barcelona i fins i tot en un poble del Pirineu com Gombreny, però mai mai mai mai mai he llegit d'aprop disbarats com els que multiplica la màquina d'insultar de Hard i la seva amiga que ara li treu brillo a la pell per veure si el supera en mots, paraules i renecs sense mida.

Hòstia quina gent sou Hard i Mariona, quina llàstima que sigueu tan poca cosa per tanta boca llarga.

Artiach La Llagosta ha dit...

podriem fer una quedada tots i ens aclarim i fem un armistici. Podria ser a lloc neutral. Per exemple a La Llagosta.

Dolors Martínez Vilavecchia (Sant Vicenç de Castellet) ha dit...

Jo m'apunto a la "quedada" de l'Artiach però dues coses objecto: Podria ser en un lloc més rustic que a La Llagosta i em pregunto si cal avisar previament als mossos per prevenir bastonada entre la penya i l'anti-penya.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia i amb la sempre noble ombra dle meu mentor Eduard, antiartista de Reus, flor dle Teïna, el bar dels miracles, us ofereixo el poema del divendres.


Moll


La molla salta
el cor també
el gol surt
del peu amb xut
la gràcia del cel
com el pot de mel
arrambant la daga
que sigui una besada
ni pas del tot
ni res del prat
com el gol de mel
res en surt millor
que el teu bes.



Passeu un formidable cap de setmana i records de l'Eduard.
El meu mestre Eduard belluga el meu braç i jo escric seguint el seu dictat.


Marc

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa em sento de pensar que algú vol reunir la gent tenint present que aquesta gent és plantadora de mena. Ho dic per experiència en carn pròpia, primer amb tota la penya per anar al Blinco de Mataró, mireu si en fa tmeps que ni el Blinco existeix ja. Després el maleducat Conrad Canaló, davant de Santa Anna, encara l'espero congelada i han passat quatre anys. Per no dir com em va donar esquinazo el més dur de tots aquest Hard que per sort meva em va plantar ja que d'ahaver vingut potser ara estaria impossibilitada físicament i afectada per la seva manera de ser agressiva.

A veure si Artiach té sort amb les seves cites, no no ho faria però si es fa em presento i arreglem malentesos. Siguem cauts que no faci basarda.

Astrid Barriada ha dit...

T'estranya que estiguis escamada Marga?
Qualsevol diria que alguns de per aquí tenen interés en el Barça o el futbol,
són fatxenderia catalanera i no poden aguantar que ara les coses s'arreglen parlant i no insuflant metralla verbal.
Hard agredeix i es queixa el nen es queixa es queixa i insulta,
pero jo veig mes a la defensiva a gent com el propi madridista o maria rierol,
es defensen quan ell només ell i sempre ell
Hard ataca i ataca sense respecte

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Tan dificil és censurar el que és maligne d'entrada. Senyor Bogarde, esborri per sempre a Hard i podrem parlar de futbol.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Artiach accepto anar a la cita si anem tota la gent i també es presenten els dolents i ens diem les coses cara a cara

Artiach La Llagosta ha dit...

Us va bé a la meva comarca però a un lloc més rustic com demana la Dolors?
Sant Miquel del Fai, pot anar bé? Si va bé comencem a cercar data

marga bosch i el seu verb ha dit...

jo si va Hard demano que hi vagi emmanillat

Mariona Talavera ha dit...

jo vinc sempre que vinguin els enemmics i li vull dedicar unes paraules a Banzai, seran paraules que poden acabar a hòsties, soc karateka vale?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo només hi aniré si els que fins ara m'han plantat hi van

Walter Fogatta, Martorelles ha dit...

jo des de Martorelles ho tinc fàcil per Sant Miquel del Fai però sembla ser que hi ha ambient carregadet. Soc nou en aquesta penya de fa quinze dies.

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Per fi s'obre la porta del seny i es pot pensar que segurament ens farem una jornada de fraternitat bogardista. Jo fa molts anys que tonc pendent d'anar a Sant Miquel del Fai que de petit hi vaig anar amb els pares i un dia amb l'escola de Valldemia.

Per fi tindrem ocasió de coneixer les cares de cada bogarder, de fer amistats i de mirar de superar el que sembla una baralla inutil entre bogardes.

Per fi em sento animat de ser un més de la familia i mes endavant de la pàgina web per ser penya fisica que es pugui veure.

Per fi em declaro bogardisticament disponible per anar a Sant Miquel del Fai a fer una bona festa que podria tenir un dinar i una conversa tertulia entre tots i amb molta gracia, podriem convidar familiars i algun periodista de confiança per fer que penya bogarde arribi a la premsa que tants anys s'ho mereix per persistent.


Jo puc convidar gent de Vilassar de Mar, els veim al camp Xevi Ramon i en sé de tres que segueixen aquesta web.


Em doneu instruccions per la trobada, si us plau?

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Gent,
♥ ♥`*.¸.*´ ♥♥ ♥`*.¸.*´ ♥♥ ♥`*.¸.*´ ♥♥ ♥`*.¸.*´ ♥♥ ♥`*.¸.*´ ♥


no sé si sabeu que sant Miquel del Fai porta dos o tres anys tancat al public per obres. Jo aconselleria anar directament a Sant Feliu de Codines que hi ha la fonda Safaja, a la Carretera Barcelona, 8. És acollidor i també té el toc rustic i si es vol es pot anar a fer una passejada entorn de Sant Miquel del Fai sense entrar el el monestir.

Què us sembla? A mi m'encanta la idea i ja de pensar-la n'estic contenta.

Caldrà sixar un dia, què tal si el dissabte 8 de febrer? ♥ ♥`*.¸.*´ ♥♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Eloii Prats, de Gelida ha dit...

Esteu distrets pero el nostre equip es una merda

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI
LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI
LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI
LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI
LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI
LIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAILIDER BLANCO BANZAI BANZAI BANZAI

BANZAI RANGE ROVER NEGRO PREPARADO MADRIDISTA Y COJONUDO ha dit...

BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN
BOBO HARDI-TO SALUDA AL CAMPEÓN

Hard mod ha dit...

Banzai , menja'm la polla, directament i sense passar per la casella de sortida. dóna't per saludat i calla.
Bogarde mai falla. orxata per tutti i puntu.
Galdosa, calenta aniràs si vinc enmanillat , potser tu tornaries escaldada, i per dir-nos laes coses cara a cara, hauries de conservar-la.
Esta clar que mari pepi ataca de nou amb la censura, anyorant vells temps, el to de la OJE és palès, a més adduir a la condició de dona per opinar es tan rastrer que només podia ser marca Maripepi. l'estil mes ñordo del blog, llibre d'estil de Jiménez losantos.
Per acabar també saludarem a fastigós de mena.... mentre nbo aportis filiació viriata , pel be comú, calla, tens un deute amb tots i per ser tan boca-espardenya. puja a Gombrèn, fes meditació , que et cal, i torna l'any que ve.
Per fi la astrid.... tonta, amb això en tens prou per tota la setmana.

Fartons, molts fartons.
Seguim obrint paquets del tió de nadal. Un no parar de desembolicar.

Hard mod ha dit...

Per fi aclarir una de les impostures de mes basarda i cronica del blog , cal desenmascarar urgentment a la Galdosa de Mataró, que rau en el racó esquerre del quadrilàter i contra les cordes.
Galdosa de merda, Margarita de can cap gros, ets una MENTIDERA, i ja cansa la teva merda de victimisme fastigós, estúpida, per quedar amb algú hi has de quedar d'acord, tu fas cites de caràcter unilateral i per després dir que t'han plantat i fer-te la interessant com a víctima, unes " cites" , "quedades" o trobades que muntes artificial i artificiosament per ni tan sols anar-hi, però deixar-ho tot escrit al blog .... cal aclarir-ho per tal de demostrar la teva estupidesa, i cal que es faci meridianament i pregonament sense equivocs. Un muntatge que a la postre et surt malament i contra tu, és el que teniu els mentiders, que s'us atrapa abans que a un coix, ets una merdosa que només persegueix el descrèdit d'altri amb muntatges Maquiavel.lics ... ja en tenim prou d'aquesta merda que tu fabriques i que llances a altres, empassa-te -la.
Compra't un test.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, penses posar limits a la teva barroera literatura?
Hard, em solidaritzo amb les dones que estas assetjant i maltractant.
Hard, per mi ets molt mala persona.
Hard, no pressuposis que faig muntatges i planto sense plantar que sempre soc de paraula no com tu: Bèstia immunda i malparlada, bruta com un poble i tonta com una boina.

marga bosch i el seu verb ha dit...

ets un mal home ets terible ets el pitjor que mai he conegut i tot per una barroera plantada al Zuric, els teus desaires són com crims de brutor, de mala educació, ets molt fastigós com les aigues putrefactes que surten de les rieres amb els dies de la tempesta, ets com el virus de la Xina i com tantes desgracies inhumanes, tot em resulta dificil de medir amb ulls tranquils, la teva brutor es ferotge perfica sense anima, insultant vilment fent sang i mal, escopint i fent escrements del cul brut de tanoca podrida, ets malvat malifet i poblotarie amb boina feta de pixats premsats i cristallitzats jo no sé que més puc dir sinó demanar a la penya: CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD,


Per favor, ho suplico, ho demano, per humanitat i rescpecte: CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD, CENSUREU HARD,CENSUREU HARD, CENSUREU HARD !!!!!!!!!!!!!

Hard mod ha dit...

la OJE mataronina ataca de 9 .... Guarra, marrana, so porca, pringosa, fètida, pudenta, truja, greixosa, bacona, sutza, ptrefacta, fangosa, bascosa, lixiviada, vomitiva, llardosa, saïmosa .... quedes censurada, per manca d'higiene, fas pudor, plantada, busca´t un hivernacle aquí a la comarca, plantat-hi i demana que t'adobin amb força fems, com a casa, no t'hi pòdras trobar millor, gata maula.
Plantada al Zuric ? hahahahah pallassa ..... al Zuric hi b¡vas quedar tu amb tu mateixa , tonta del bul, que no ets mes idiota per que no entrenes amb el madrit, Muhahahaha al Zuric ... queda-hi amb en mirilla mandonguilla photoshop. Muhahhahaha

apa , a cantar:

Olarí, olará,
olarí, olará,
con el paso marcial
canto así al caminar

El alegre cantar
del soñar y el velar.
Olarí, olará,
olarí, olará.

Vale quien sirve,
servir es un honor;
vale quien sirve
a España con amor.
Vale quien sirve
y esfuerza el corazón,
luchando siempre
con fe y tesón.

León rampante es mi canción,
luchando siempre con fe y tesón.

Muhahahaha

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

TITITITITIIIiiiiiiiiiiiiiii
por alusiones
HARD ET CAPAREM
nO amaguis més el cap quan et miro mirilleando by barra by street of Marina
cantas
cantas
veo tu sombra
vull parlar de hombre de hombre
de futbol
de pasión
de gobierno anti-facha podemos
vull moltes coses a la cara
i si no estas KONFORME

SPOILER

SPOILER


BAD PHOTO WITH YOU


Kodachrome a granel

FOTO PRESS 2010 FOR ME

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

2020 DIGO YO

Hard mod ha dit...

a mi em caparas , però tu quedaras retratat com el colador dels macarrons de can luigi's, capisci? accidental, of course.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ytitititititititit

caspat i kaputt


estas finalitzat


el dissabte portaves ARA sota el braç



jjijijijijijijijij