PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 9 de desembre del 2019

UNA PLANIFICACIÓ IMPECABLE, UN PRESENT GENIOL I UN FUTUR MASSAGRAN. DES DELS TEMPS D'EN KUBALA QUE NO JUGAVEM COM ARA

UNA PLANIFICACIÓ IMPECABLE, 
UN PRESENT GENIOL 
I UN FUTUR MASSAGRAN I GENIOL.

Seguim el camí de Laszi Kubala!




El FC Barcelona de Barcelona culmina la lligueta europea amb nota excelsa i excel·lent, ultrapassa registres i ens presenta un present molt ben presentat i directament enfocat cap al futur. Hòstia juvenil a Milà. 1-2 a tot un Inter!




La ment brillant de l'entrenador Vallverd cristallitza en un fons d'armari juvenil de gran volada. La relació entre planter, primer equip i internacionalització blaugrana ens aporta noves dades: Es confirma Ansumessi, Charly Pérez, el baró d'Argentona Carles Aleñ/y/à, el porter més net de tots, en Neto, i aquesta meravella occitana, vinguda des de Tolosa de Llenguadoc que respon al nom de Todibo, que és "Tot" i és molt "Bo". 






Escac i mat. Des dels temps d'en Kubala que no jugavem com ara. Bé, geniol. taniol, sensacional, massagran, molfortament bé. Només cal veure el triplet messià, la cursa lateral del gran Grismà i la retroxutada del gran Suárez Dental. La resta, ja sabeu: 5-2 front el millor equip de les Illes Balears i Pitiüses. Lideratge a la Lliga i lideratge europeu. I les dones, els futbolsalers i companyia, liderant com cal en tots els terrenys, D'entrada oferim una imatge futurista meravellosa. Observeu un ancià Messi, rondant els 80 anys, equipat amb la samarreta blaugrana, mireu-lo damunt de l'herba mostrant les seves 50 pilotes d'or. Tota una vida dedicada al nostre club. Les meravelles de la tècnica futurista bogardiana fan possible aquesta visió real del futur culé.
Oferim noves i reveladores imatges del nostre bogardisme de pedra picada: Els carrers de Premià de Mar demostren que ara s'ha posat de moda ser Grismà. Tota la gent ha passat per la secció dermoestètica Sbobet i ara vé Nadal i cal tenir la cara del gran golejador gavatx. El món ha embogit.



Tenim les proves de l'afer Sergi Roberto. El jugador que tot ho peta, segueix la seva línia ascendent i el seu manager Rovelló el passeja per tot el país. El descapotable passeja jugador i manager enmig del pesebre de la plaça de Sant Jaume de Barcelona.
Des del costat fosc observem Ted Berrigan Fàstic Bonada, Madridista Banzai i Florentino Pérez   al costat del president xinès de l'EspaÑol. Necessiten reforços: El RCD EspaÑol és el cuer de les lligues masculines i femenines. La pancarta és prou clara: SALVEMOS AL RCD ESPAÑOL. SALVEMOS A ESPAÑA.

81 comentaris:

astrid barriada ha dit...

quina broma mes tonta de fer burla de l'espanyol

ted berrigan fastic bonada ha dit...

Deixeu en pau en Kubala i no malmeteu la historia del club. Esteu caducats, agressius i no us deixeu aconsellar per mi i auxili que jugueu la meva cara sense sentit

Blai Voltas ha dit...

mola un munt

Hard mod ha dit...

Està clar que només amb els comentaris d' astrid i tontulcul Bonada, podem certificar que la crònica és no només bona, sinó excelsa, i puntu.

Ted Berrigan Fastic Bonada, et passo mandala, al meu Viriato Hard ha dit...

Hard, ja no saps que fer per camuflar el joc callejero, el Viriato, els moments Gardel que imitaves el cantant fet un tanguista pero el teu nou paperot perdonavides es de globus d'or i grammy, ai ai reketeai.

Nnnnici enfadat ha dit...

Morgen.
Res?
Es escandalos el servei de correus. Prefereixo el Pony Expres o la Wells Fargo.
Segur que a correus riuen i son inbecils per riure.

D
O
N
H

La Junta ha dit...

Esperem sense por, Nico

Joan Estruch ha dit...

Pistonut, sense cap mena de dubte ni objecció

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Me huele a chamusquina.
Cariacontecido me delelto en vuestros devaneos entre lo fatuo y lo divino. Me siento como pez en pecera arborescente y diluyo mi mirada en esta nefanda obstinación que me ofreceis en forma de malas narraciones de lo real convertido en irrealidad. Mi verbo puede traer equivocos y verbogracia pero no es mi intención terciar en vuestros dislates cuando de lo que se trata es de aportar granito de arena a la bellacada que os justifica a diario.
Me parece que voy a tirar de mi cómoda biblioteca accesible y me ahorro porfiar en pugna atroz como esas ubres que pugnan por aflorar desde un gallinero o desde una casa de citas a la sazón, verdadera.
¿Qué os parece una de Baltasar Gracián?
Pues sin más, os deleito con una de Baltasar Gracián de su monumental EL CRITICÓN.

Versa en este sentido y literalidad:

“Participa el hablar de lo necesario y de lo gustoso, que siempre atendió la sabia naturaleza a hermanar ambas cosas en todas las funciones de la vida.”
Baltasar Gracián

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

¡¡¡¡com molasssss Mingorance!!!!!
i pilles el catxo de la VENGANZA
com un pulmó carregat de polenta
zzzzzz
bbbbbb

pillat el Hardware: APRENDE CHAVALÍN, APRENDE DE LIDÓN.

En eso estamos: progresismo o atalaya banderity!

Queda na de na de na para acabar con el flag glag world estrecho

CITIZENS OF THE WORLD UNITY UNITY

Globo terraqueo VS Hardware Spatxurrat

VIVA LIDÓN
VIVA BALTASAR GRACIÁN


VIVA JACK KEROUAC

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Gracias tenga usted, señor Observatori Mirilla, bonito y curioso nombre y apellido conlindante. Su respuesta merece un regalo y obra en mi poder la facultad de facilitarle un fragmento, tal vez el mejor, de EL CRITICÓN. Lo dedico a Hartmod pero mediante su promontoria ayuda de primer receptor:

Baltasar Gracián

El Criticón (fragmento)

"-¡Oh vida, no habías de comenzar, pero ya que comenzaste no habías de acabar! No hay cosa más deseada ni más frágil que tú eres, y el que una vez te pierde, tarde te recupera: desde hoy te estimaría como a perdida. Madrastra se mostró la naturaleza con el hombre, pues lo que le quitó de conocimiento al nacer le restituye al morir: allí porque no se perciban los bienes que se reciben, y aquí porque se sientan los males que se conjuran. ¡Oh tirano mil veces de todo el ser humano aquel primero que con escandalosa temeridad fió su vida en un frágil leño al inconstante elemento! Vestido dicen que tuvo el pecho de aceros, mas yo digo que revestido de yerros. En vano la superior atención separó las naciones con los montes y los mares si la audacia de los hombres halló puentes para trasegar su malicia. Todo cuanto inventó la industria humana ha sido perniciosamente fatal y en daño de sí misma: la pólvora es un horrible estrago de las vidas, instrumento de su mayor ruina, y una nave no es otro que un ataúd anticipado. Parecíale a la muerte teatro angosto de sus tragedias la tierra y buscó modo cómo triunfar en los mares, para que en todos elementos se muriese. ¿Qué otra grada le queda a un desdichado para perecer, después que pisa la tabla de un bajel, cadahalso merecido de su atrevimiento? Con razón censuraba el Catón aun de sí mismo entre las tres necedades de su vida el haberse embarcado por la mayor. ¡Oh suerte oh cielo oh fortuna!, aun creería que soy algo, pues así me persigues; y cuando comienzas no paras hasta que apuras: válgame en esta ocasión el valer nada para repetir de eterno. "


ESTO ES LITERATURA, ES HERMOSURA Y ESPERO QUE GRACIAS A LA VERBIGRACIA DE MIRILLA LLEGUE A LAS NARICES DE HARTMOD.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Xalupa a babor, Zodiac a estribor. I la meva gran fragata entre les dues naus auxiliars. Ja soc davant de la costa del vostre Premià de Mar.
Si sortiu a la platja em veureu davant de l'estació.
Tot de senyals medenques i navegant a poca velocitat.
Onades o ones, betes i fils, a la maregassa salada i emotiva!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Querido marinero,

Soy de los que repasan en sus horas lúgubres aquello que obedece a una respuesta y creo acertar sin dudas fatuas a mi intercambio epistolar so pena que el respondón es marinero y ello obstaculiza el contacto con tuerra firme, más creo decir verdad si lo que apunto es mencionable y viene a segura colación: Observo que tu comentario está claramente relacionado con una de las frases de Baltasar Gracián que en aportación anterior teneis más hacia arriba de estas letras. Te afecta con seguridad el tramo de mi aportación, cuando EL CRITICÓN menciona el oficio del marinero y sus naves:

"............Todo cuanto inventó la industria humana ha sido perniciosamente fatal y en daño de sí misma: la pólvora es un horrible estrago de las vidas, instrumento de su mayor ruina, y una nave no es otro que un ataúd anticipado."

(Baltasar Gracián, El Criticón)

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Xavi Llidó Minguranc:
Em pots fer la versió catalana de tot el que has escrit?
Només parlo català i les variants de les llengues malaio-sumbawanenques. Les meves rutes marines van de la Mediterrània a Malàisia I Sumatra.
Gràcies tingueu.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillety pillety Esperit Esnaola reservoir language
ETS FATXA MANO, MOLT FATXA.
Identity sublime Hardware School!
Quin comentari més putrefacte!
Ningú es creu que parles això i que no saps castellà!
delatado

,,,,,spoiler,,,,,,LA VIDA DE UN MARINERO ANALFABETO


kAPUTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FALTA Flow

falta mucho Flow!

Gas gas, embrague !


Vaya vaya con el marinero



IDENTITY FLAG IN THE SEA.



Alumno privilegiado de Hardware Spatxurrando el bote marino.

Hard mod ha dit...

per fi assistim a la olorada de cul desenfrenada entre mirilla's i liron careto , en castellà, per suposat. com els gossets quan es fan amics s'han olorat l'esfínter i remenat la cueta, stupendo.
Fastigos pudent Bonada ... que estas flipat , nen que ja no toques ni quarts ni hores en saber dir de qui es tracten hard o mod. No saps prou com n'estàs de fent el pallasso. però rai , de mentre riem , i a gust, per que dels tontos com tu que ja d'entrada es presenten com a fàstic, es per gaudir-ne.
Per la resta poca cosa a afegir , potser una de casual, i una de T-1000 sisplau.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Eih Hard, abans de fer la reconversió mental recorda el que jo recordo de tu, el Viriato ens fotia molt feliços i no puc creure que aquesta sarta de crits ajudi a dissimular el que és un secret "a voces": Tu i jo ens muntavem un Viriato únic al món com el d'en Font i ja no parlo de la tònica Finley amb substancia oculta que ens fotiem aquella nit dalt del Ford Focus caminet de l'Odeón de Canet.
Ara si que t'he tocat la fibra, Hard, mira que aguanto el secret de la teva personalitat, la del Zoo amb el Font, la mirada que li feies a Carme (x) secret love!
I ara ja veus que vestit de Hard em recordes a cada paraula el que feies amb un boligraf i una llibreta quan del Viriato saltaves als premis de la Forca Blava per no dir el torronet d'Agramunt...Ai la nostàlgia !

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El que escriu Mirilla sobre mi és insolent i desconeix la meva dèria naval i el que significa per mi la llengua catalana. No em coneix prou aquest Mirilla, a la meva boca no hi tinc dents i en cada trau i porto una falç hi porto martell d'acer a la recàmera del meu veixell, el fatxa ets tu que a mi no em coneixes de res!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

No mereceis que os mande textos de Baltasar Gracián, pero lo que pretendía ser un regalo pasa a ser un favor. Os los mando para que mejore vuestra salud. No renuncio a la posibilidad de ver como vuestras almas renacen de las cenizas del lodazal inmundicio que os corroe. Pronto seleccionaré más gemas de la literatura de Gracián. Pura ayuda para gentes en desatino y tormento vital.
Felices Fiestas.

MADRIDISTA MORREANDO A CHARO LOPEZ ha dit...

VAYA MIERDA DE RIVALES PARA EUROPA BARCELONI-TA MAQUILLANDO MAL JUEGO... TENGO SUPER GANAS DE CLASICO

BANZAI OZONO

astrid barriada ha dit...

Mossega Banzai i que siguin humilds els fanatics

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Quina por que em feu! Voleu saber una cosa?
Les Medes són antifeixistes i inexpugnables.
No em coneixeu pas, jo sé el que és plantar fragates davant dels portavions.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Apesta el bombeo constante y la sinrazón fanatizante de quienes convierten una pelotita en un mundo de contrastes y polémicas.
El dulce pensar de Gracián me invade para insistir en la condición noble de ser criticones pero no buscones, tal vez más y mejor Gracián que un vetusto Quevedo mal interpretado. La pelea es lo vuestro pero lo mío es el pergamino que contiene el verbo magno. Estais muy decantados en un mundo cambiante y errante. Pensad en ello.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Foteu cagar i perdoneu l'expressió. Llepant cul als fanàtics, manipulant l'esport i fent de la Penya una secta emboirada que només separa gent i crea malestar entre comentaristes. Aquesta Penya no té solució i porto molt temps ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.

ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.vajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.
ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant i ajudant.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Què li passa al senyor Bonada?
Alteració cervical o desconnexió abdominal?

NN Nico Nubi Hola accentuant el cas Rudolf Christian Karl Diesel ha dit...

Morgen!
Res?
Es servei de correus és infame!
Danke
Öbs
Neubaten
Holz

penyabogarde ha dit...

Nico, amic, estem fent seguiment diari de la recepció del paquet i ben segur que en farem lectura i ressenya. Ho esperem de tot cor. Gràcies.

Faust P Gudulermis ha dit...

Visca Bogarde

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Quin femer de la garlanda viva d'un fetge de madridista penjat des d'un pal de bandera del palau de Mar és el que cal fer quan ens insulten sense treva aquesta bellacada infecta de males persones que casquen la piga fent paraulotes escrites en llengua rara i ulls de serp somorta lliscant per la paret del castell de Balsareny. Visca Catalunya Lliure!

observatori Mirilla ha dit...

jjjjjiiiii
pillat fraganri
Daytona is Hardware
o Dayrona is the MAYORDOMO de Hardware

mismo style
racing razas
identity
flag total

A PECHO DESCUBIERTO

Molara Asens latigo de flags




Sayonara Baby
Hardware and Daytona mismo PELAJE

Hard mod ha dit...

mirilla only politiquety speaking .... encefalograma pla. d'on no n'hi ha no en raja, i si no , tira milles i t'ho inventes.... això apesta a Bonada fastiguetty.
Muhahahahahahah
liron careto fracassety en literatura de TBO.
en fi , geniolment passegem empats per la gespa.
inversió inmersió lingüística fracassetty, muhahahahahah

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard!!!!
no em puc creure que puguis mantenir el teu mantra quan si surts del nick resulta que tot són parabienes i empalmes amb Viriato sense manies possibles. Jo és que flipo cantiduby de que puguis mantenir la corda HardMod tantes vegades a la setmana i no diguis que ara és el moment de refer Viriato. El Font encara fliparia més ja que quan vas passar de Viriato a col·leccionar perfums podies mantenir el Viriato i sense tallar amb ell era tot igual de enginyós. Però ara en el teu nou rol flipo de veure que el vulguis mantenir quan en cada frase teva per molt Hard que sembli es despren Viriato. No sé si ha arribat l'hora de que surtis del teu personatge i que siguis com el de sempre rollo Viriato i ja no dic més que no passi l'armonezeng diot-no. Ara si que has quedat de pedra? Qui havia de dir que l'armonezeng diot-no apareixeria per aquesta contrada. Has quedat pedra, mira que si estiro el fil de l'armonezeng diot-no i salto del Viriato. Però en Font ahir mantenia la teoria de que ets el de sempre maquillat i vols fer-te el Peter Pann agressiu. Jo li vaig dir a en Font que no cal apretar massa la memòria i que tot anirà sortint poc a poc.

He començat amb el flipo cantiduby per recordar que som de la generació del mola cantiduby molt anterior al mola cacho d'ara, que ja pentinem canes, amic!


Amic? Sí, amic!

Marga Bosch i el seu Verb / Mataró ha dit...

Galdosa vaig que no crec res del que surt per aqui. Ahir estavem d'enhorabona amb el nou lloc per veure partits des de la capital de la Penya Bogarde a Mataró. Per si encara algú vol coneixer la Penya de veritat ens veiem quan donen partits per la tele en el Cafè del Mar, davant de la platja i a lliscar de l'estació.
Aquí no plantem la gent ni tenim rencor.
Avís als nous que esteu per aquí: A mi em van plantar dues vegades, la primera tota la colla per anar al Blinco i jo volia ensenyar la ciutat de Mataró. La segona va ser només el pesat Canaló, plantada individual sense perdó.
Després vaig estar un dia amb vosaltres, asseguda i sense més armes que la meva bossa, feieu soroll i em va semblar que no era el que jo volia. Després vau tenir la barra d'abusar de la meva foto del dia aquell. Però jo soc de zero rencor.
El que queda de tot és pobles bruts i una ciutat preparada per acollir bogardes sense rencor. Veniu.

Valen?

penyabogarde ha dit...

Sempre ens queden els gemecs de la Marga Bosch. Lamentem discrepar en profuditat, la Penya es troba en seu premianenca i si algú ho vol fer a Mataró no és problema però cal saber que la seu oficial no està a Mataró.

marga bosch i el seu verb ha dit...

ah nano, i tu qui ets per dir a on es troba la penya autentica?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

jo dic que 1-2 és millor que 2-1

Conrad Canaló Stewart ha dit...

i la senyora Bosch és una resentida

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Necessiteu fragata?
Necessiteu corbeta?
Necessiteu xalupa?
Necessiteu zodiac?
Teniu noray a port?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Per mi amb una pistola d'aigua ja en tinc prou per fotre canya a la senyora Marga.
Ho puc dir numèricament: 34343556677
i alfanumèricament: hjygjrfjejdejsss121212121
Avui el meu canaló dret s'està enfadant i fa fred!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Soy pasto de mi propio asombro cuando cansinamente ojeo las barbaridades de esta pandilla de sátrapas de corrido mejicano. De veras creo que hoy nuevamente se me antoja lo mejor de BALTASAR GRACIÁN en su formidable EL CRITICÓN cuando aparece esta tersa y zascarosa orgía de palabras dignas de galardón eterno: "-¡Oh vida, no habías de comenzar, pero ya que comenzaste no habías de acabar! No hay cosa más deseada ni más frágil que tú eres, y el que una vez te pierde, tarde te recupera: desde hoy te estimaría como a perdida. Madrastra se mostró la naturaleza con el hombre, pues lo que le quitó de conocimiento al nacer le restituye al morir: allí porque no se perciban los bienes que se reciben, y aquí porque se sientan los males que se conjuran. ¡Oh tirano mil veces de todo el ser humano aquel primero que con escandalosa temeridad fió su vida en un frágil leño al inconstante elemento! Vestido dicen que tuvo el pecho de aceros, mas yo digo que revestido de yerros. En vano la superior atención separó las naciones con los montes y los mares si la audacia de los hombres halló puentes para trasegar su malicia. Todo cuanto inventó la industria humana ha sido perniciosamente fatal y en daño de sí misma: la pólvora es un horrible estrago de las vidas, instrumento de su mayor ruina, y una nave no es otro que un ataúd anticipado. Parecíale a la muerte teatro angosto de sus tragedias la tierra y buscó modo cómo triunfar en los mares, para que en todos elementos se muriese. ¿Qué otra grada le queda a un desdichado para perecer, después que pisa la tabla de un bajel, cadahalso merecido de su atrevimiento? Con razón censuraba el Catón aun de sí mismo entre las tres necedades de su vida el haberse embarcado por la mayor. ¡Oh suerte oh cielo oh fortuna!, aun creería que soy algo, pues así me persigues; y cuando comienzas no paras hasta que apuras: válgame en esta ocasión el valer nada para repetir de eterno. "

ESPERO SOMERAMENTE QUE ESTO RECONDUZCA VUESTROS DESENCUENTROS Y QUE ESTE AVISPERO DE GENTES QUE SE ODIAN, VUELVA A SER REMANSO INMANENTE DE PAZ

Hard mod ha dit...

Berrigan , al font , com que no el conec li envies salutacions cordials i de pas , per tal de que quan em trobi per premià em pugui trencar la cara , li dius que m'he cagat en sa puta mare, riurem tots, del font i del pobre desgraciat que deies que feia de viriato o no se què, li fotran un ull de vellut gracies a tu. en fi que en mirilla mandonguilla li faci un retrat.
quina mandra llegir el totxo del mingarancia , passo de llegir taaaantissima merda. ZZZZZZZZZZZ cansinu. liron careto mingarrancia , avorreixes i puntu.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Com pots dir aixo d'en Font? La rabia del teu comentari es injusta amb el que dius. Si vols renunciar al teu passat de blat i Viriato, dret tens, Pero aquesta mala llet en el teu personatge de nou encuny em resulta incomode per maltractador i tu com Viriato oferies bon caracter. No t'entenc.

astrid barriada ha dit...

Rencilles entre amics disposats a guanyar batalletes. Jo aposto per Ted Berhigan que el veig mes de refiar

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Estimat i benvolgut Nico!
Bon dia i "Morgen"!

Hem rebut envelop encartolinat i ben envassat.
Farem el ritual protocolari amb recepció i lectura.
El publicarem en aquest blog.
Ara estem nerviosos esperant obrir el present.
La presentació de l'envelop és molt bonica.
Seguim en contacte.


LA JUNTA

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Me permito arrojar un mínimo de sensatez y de sentido común que ayude a restablecer un cierto margen de respeto y amistad en este hilo comentarista. Soy de los que opinan, verbigracia, que las zonas más ocultas del ser humano se desabrochan de su pudor original cuando de avecina la tormenta de una simple y llana controversia. Creo sinceramente que se trata de esto y voy a apelar a HARTMOD de entrada, para seguir con otros contendientes que se me antojan discolos ante el susodicho. Parece ser que el verbo fácil de HARTMOD eleva el tono de los demás y tal vez, tal vez, se caiga en el error de emitir justificada discrepancia en forma de exabrupto respondón.

Intento paliar el desaguisado referenciando a BALTASAR GRACIÁN, letrado y escriptor de estirpe barroca que reunió los parabienes de todo el elenco barroco y romántico del pensamiento filosófico de la edad más dorada del ensayo ontológico, sin llegar a mimbres metafísicos, Baltasar Gracián obtuvo su cumbre literaria con ese locuaz EL CRITICÓN y justamente ese texto crucial deviene mi máximo orgullo en el bolsillo ya que procuro andar y viajar con un ejemplar de la obra en mis bolsillos o bolsas de viaje o de excursión. En mis múltiples lecturas de EL CRITICÓN reside el empeño superlativo que me propongo para vivir en paz conmigo mismo y con los que me rodean. Yo anduve por las redes y accedí a PENYA BOGARDE, soy relativamente futbolero, pe gusta el juego limpio venga del Madrid o del Barcelona. Me inclino por el Valencia y tengo algo de perico. Mis simpatías se doquierizan, o sea que se desparraman por doquier, sin que ello signifique un problema para mi y conmigo mismo o por relación verbigracial con lugares de debate o de simple y llanamente de humor. ESO ME GUSTA DE PENYA BOGARDE.

Si porfiais en la pugna, lo acepto como humanamente cabal. Lo que se me antoja como fatuo es ese devaneo sin ton ni son por los umbrales del INSULTO. Por ello os relaciono una frase que debería obtener forma de tatuaje en cada insultante.

"No hay aura más fragante ni que más vivifique que la fama, que tan bien alienta el alma como el cuerpo…" (El Criticón, II, xi, p. 1205.


¿OS HA GUSTADO?

Observad este otro texto y proceded a la comparación con lo que sucede en PEÑA BOGARDE y con el eunuco, con perdón, HARTMOD.



"Abriéronse las inmortales puertas para que entrase un cierto héroe […]. Al entrar éste, salió una fragrancia tan extraordinaria, un olor tan celestial, que les confortó las cabezas y les dio alientos para desear y diligenciar la entrada en la inmortal estancia. Quedó por mucho rato bañado de tan suave fragrancia el hemisferio, y decíales su inmortal:
—¿De dónde pensáis que sale este tan precioso y regalado olor? ¿Acaso de los jardines de Chipre tan nombrados, de los pensiles de Babilonia?, ¿de los guantes de ámbar de los cortesanos, de las cazoletas de los camarines, de las lamparillas de aceite de jazmín? ¡Que no, por cierto! No sale sino del sudor de los héroes, de la sobaquina de los mosqueteros, del aceite de los desvelados escritores. Y creedme que no fue encarecimiento ni lisonja, sino verdad cierta, que olía bien el sudor de Alejandro Magno". (El Criticón, III, xii, p. 1504)

ESTÁ CLARÍSIMO.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Ostres, Lidón, llegint el darrer fragment de Gracián acabo d'entendre el motiu de que existeixi un sabó o gel de bany que es diu Magno.

Però jo prefereixo el Geniol.

Artiach La Llagosta ha dit...

Zaska total al Lidón. Bona croqueta en la mandibula, exPresidència!

Hard mod ha dit...

Magno es nom de brandy barat i fastigós... potser en bonada en consumeix quantitats ingents, si prenguessin ratafia, un altre gall els cantaria.
Quina avorrimenta de pallissa pesada del mingarancia, per favor. que pesadet i caspós.
Un poco de magno es mucho ... massa, és massa. i puntu.

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...
Com pots dir aixo d'en Font? La rabia del teu comentari es injusta amb el que dius. Si vols renunciar al teu passat de blat i Viriato, dret tens, Pero aquesta mala llet en el teu personatge de nou encuny em resulta incomode per maltractador i tu com Viriato oferies bon caracter. No t'entenc.

11 de desembre de 2019 a les 11:52

tu que t'has d'entendre, drogaadicte. que estas flipat. Muhahahahahahah

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard: Com a molt els canutos que passavem de ma en ma a casa la Lidia. Ara si penses que jo em flipo vas errat ja que a part de la Voll Damm del diumenge ultimament poca cosa. Però per què em fas aquest paper? Que ho facis a la penya té un pase però que sapiguen el que hem fet junts des de joves no és massa pirulo que em tractis com si res hagués estat. Repeteixo sense problema No T'entenc, Hard, no.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

No esperaba a ciencia INCIERTA nada de positivo llegado desde la pluma de Hartmodero, pero estoy convencido que mis escritos ayudan a reglar la buena luna estre los bogardistas.

Gracias por leer mis escritos de intención consejera. Los habrá más y más. A sobremanera y encantado de colaborar.

NN Nico Nubi Hola accentuant el cas Rudolf Christian Karl Diesel ha dit...

Morgen

Esperant que sigui del vostre "agratt".
Reclamo que en feu una bona recepció amb reportatge.
Espero que tot sigui fruit del bon rictus facial excloent riures i somriures.
El meu esforç és previ al més definiu esforç, però fer el sumari i el guió que us ofereixo és més tèrbol que programar el temple d'Abu Simbel. Quedi clar que mai he simpatitzat amb Egipte i les seves errades arquitectòniques de garrafal proporció.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Benvolgut Nico,
els teus desitjos seran respectats fil per randa.
Moltes gràcies per comptar de nou amb la nostra confiança i privilegi.
Atentament,

La Junta

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO

HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO

HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO

HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO

HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO


HARDI-TO TE TENGO OLVIDADI-TO POR PEREZA PEREZOSA. VEO VEO QUE LIDÓN TE IMPARTE CULTURA Y QUE DOÑA MARIA JOSEP TE PONE DE LOS NERVIOS. TE LO HAS BUSCADO TU SOLITO.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA CARCAJADA OLIMPICA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA HAMBRIENTO ESTOY DE CLÁSICO
HARDI-TO PEONZA HARDI-TO ORONDO BOBO HARDI-TO TIERNO INFANTE SIN CULTURA
BANZAI LOBO

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

m'agrada que allò que no m'atreveixo a dir jo mateixa per pudor personal, algú com Banzai sigui capaç de dir sense manies. Jo encara no ho faig però la paciència per els maltractaments m'empeny cap a dir el que mai he dit.

astrid barriada ha dit...

Jo em sento com Maria Josep pero ja no ho aguanto mes. Hard es qui mes mal fa a tots i li envio una escopinada amb gust d'all

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Em queda el consol de pensar que ens veurem aviat Hard i jo, riurem del putxineli que estas fet i aixecarem copa cava recordant Viriato i la nit de Wembley a Gracia. El paper de cabroncete el fas be pero ja saps el que penso i et delates cada vegada amb una viriatada

Joan Patateta també Williams ha dit...

Si voleu us convido a unes cerveses a La Calandria. Just a la frontera entre el Masnou i l'Ocata Lliure. Feu les paus: Hard Mod, Berrigan i les senyores Barriada i Rierol, per parelles. El Banzai i el Lidón ja tenen tot l'exercit espanyol per fer la guerra.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE PATATI-TA RENACUAJO INSOLENTE:
SI PRERENDES HACER TUS GRACIAS CON LO DEL EJÉRCITO
TE CONTESTO QUE PARA MI NO HAY ARMADA QUE NECESITE
MIS IDEAS SON LIBRES EN UN MUNDO LIBRE
Y MI EQUIPO VA A POR TODAS EN EL CLASICO
O SEA QUE PATATI-TA MENDA LERENDA, TE TOMAS UN CAMPO VIEJO
A LA SALUD DE TU BOBERÍA MENTAL Y POR SUPUESTO:
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ CALLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



BANZAI HIERBABUENA

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb l'encàrrec delicat del meu mestre Eduard, l'antiartista que ara està al meu costat, us lliuro el poema dels divendres.


MOLL DE COLL I RIPOLL

El fred fa blanca la gespa
i no és color del Real
doncs és senyal de neu
i de les pastilles La Breu.

El moll del coll que baixa
des del titler a Ripoll
i les galtes vermelloses
de rebre pilotada i foc moll.

La destral i el queixal
l'heura boja fa de punyal
i les boques closes canten
com el millor i fresc orinal.

Canta, gol de neu, floc
del gol que és matoll i boc
expiatori i callat de res
ja som dins del no i del res.




Passeu un cap de setmana gentil i rebeu cop d'esquena de part del meu mestre i mentor Eduard, flor del Teïna, home de lletra i sal de cristall damunt del bacallà.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Admiro quienes a ciencia cierta usan el verbo y el poema para expresar ideas o sentimientos. Quiero hacer un reconocimiento al señor Gali por haber dado en el clavo. Disiento de su idea exageradamente futbolística pero el acervo mostrado me indica que este camino cultural pondera mejor a quienes piensan de manera distinta. Esto me anima a continuar con la divulgación de EL CRITICÓN de Baltasar Gracián, ya que el libro y el autor aportan con reificación barroca aquello que permanece en el fondo de la historia y que subyace en los rincones ocultos de lo humano.

¡Solo pretendo que sigamos discrepando pero que lo hagamos de manera elegante como Gali!

Apuestamente Gracián diría:

"—Ésta debe ser la causa —ponderó Critilo— que oyen tan pocas verdades los que más
debrían: ellas amargan, y como ellos las escuchan con el paladar, o no se las dicen, o no tragan
alguna; y la que acierta a pasar les hace tan mal estómago, que no la pueden digerir"-.

Os interpela ¿Verdad?

Postdata realmente innecesaria: Yo no tengo más ejército que mi propia vida. Lo digo a Patateta a la sazón de lo que me dedica en su comentario.

Joan Patateta també Williams ha dit...

La que he liat !!!
Em moro de riure !!!

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Ahir vaig anar a Premià de Mar per fer-me unes ulleres a la Cotett de la Granvia. En baixar vaig visitar els santuaris bogardistes, aquella plaça municipal, el bar a on es reuneix la plana major i em vaig sentir com aquells turistes que fan la ruta d'en Gaudí o els excursionistes aquells que recorren camins de Verdaguer.

És important el que us dic i em penso que molta gent no acava d'entendre que la Penya Bogarde és un cas unic al món. Si mireu amb atenció els articles, com jo faig setmana rere setmana, des que Syd Barretina va venir a fer un bolo a Vilassar de Mar i en va parlar, és quan veus la singularitat del bogardisme.

Un cas excepcional de penya dedicada a un futbolista misteriós que ha acabar essent una penya que reuneix poetes, gent que fa romanticisme i es tira els trastos, gent que odia el bogardisme, gent que escriu sobre literatura clàssica o el cas de qui us envia paraules en alemany. La Penya té aixó, quan arriba el dilluns obro ordinador i guipo article segur i es mira el futbol des d'angles inedits sense caure en la cronica pesada o en els neguits innecessaris i l'humor està ben posat.

Lo del Geniol em sembla brutal, com lo de Núria Feliu que és monumental, i el cas dels molts musics que teniu i també el detall de pensar en els problemes de Catalunya i embolcallar-lo en un estol de bon humor i jo miro de posar-hi el meu gra de sorra quan us parlo del meu sentiment amb el Vilassar de Mar, les anades de diumenge al camp d'esports Xevi Ramon i la mala sang que em fa de veure els germans Sánchez Llibre intentant vincular la pilota vilassarenca amb el seu Espanyol, quina creu de germans! i les seves conserves Dani, de pena!

Vé tot això al que penso després de caminar per la Granvia i anar als santuaris bogardians.

Per molts anys!

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Cesc,

Ens emociona el que escrius i ens anima a seguir fent més bogardisme.

Moltes gràcies.

LA JUNTA

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Tiiiiiiiiiiiit
pillats en concordancia total
els bits us mouen la guilla
spoiler PREMIOS GOYA
Señor Hardware la lía PARDA
DE PICOS PARDOS con ARROZ
Identity
Spatxurrety
NO FLAGS
NO FRONTIERS
NO BORDERS


Hardware vol un Check Point a l'Ebre!

zoom total bombastic!


Govern progressista i borrón con cuenta nueva.

Kodakchrome pulsado en ON


URGENTE

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Es va enriquint el llenguatge i la comunicació del web però de res servirà si no som sincers i si no som capaços de separar la barreja. Mireu la que preparen per un barça-madrid com si la culpa fos del futbol si dos no s'entenen. És el que sempre he advertit de fer barreja esport i politica que es comença amb coses petites com aquesta penya i acabes amb un desastre que no arribes a temps d'empenedir-se. De debó que necessitem més dolor? i jOAN pATATeta no em sadisfà la broma fàcil de fer parelles de circunstancies.

Hard mod ha dit...

mari pepi , et tenim la cel.la preparada.

naria josep rierol altamirada ha dit...

ets un sadic, hard, un veritable sadic i un salvatge sense escrupols. Ningu pensa esborrar les porqueries del mes maleducat mai vist?

astrid barriada ha dit...

jo veig Hard com un perturbat que de moment xerra pero si passa als fets pot ser un problema

Pere Ordeig /////////////////// Cambrils Sang Cule //*// ha dit...

Qui i de que redimonis es i va aquest provocador Lidon?

Joan Patateta ha dit...

per mi Lidon es un capella dels escolapis de sarria donant classes de lite espanyola

Javi Lidon Mingorance ha dit...

No soy cura. Soy simple y llanamente una persona que tiene su modesta cultura. Seamos respetuosos. Gracias.

Gemma ha dit...

La gent que escarneix una persona que parla de cultura es gent ignorant i si Lidon es atacat per escriure de literatura classica cal que els atacants vagin amb precaucio ja que fer befa de la cultura es nazi

Artiach-La Llagosta ha dit...

Una altra que veu visions defensant la xapa mingorancista i fotent els nazis pel mig. Gemma, sembles la darrera militant de Cs o la cosineta de Cayetana la rubia sadica del PP

Hard mod ha dit...

Gemma, entrar aquí anar dient nazi a la penya sense solta ni volta si es demostrar una ignorància ben pregona, es mes, la TEVA cultura clàssica, potser no n'és tant ... no sigui que el teu comentari caigui en el supremacisme que gasten alguns per aquí. relaxa't guapetona, no vagi a ser que qui en realitat hagi plantat cara als teus " nazis" no siguin els que menys et pensessis.

Per fi la Maripepi s'ha definit quirúrgicament i amb cirurgia fina... ets una sadica, nena, una altra cosa es que amb tant d'àlbum no et lliguis un cromo, que el teu perfil , ja ho té això , Mari pepit.

El madrit i en banzai no tenen la minmima vergonya, un per fotre's la llengua al cul ben endins i els altres per imitar la tàctica mes bogardiana de l'empat. Així no.

Dimecres tenim el clàssic i no em refereixo al derbi, som tsunami i passarem per sobre de minguerancies i impostures ja també pseudo-classiques, però sobretot molt avorrides, puta mania de voler confondre fent passar (o intentant-ho) a la bogarde pel que no és, això no es un blog de literatura , pallassos. però la impostura ho vol fer creure, mes personalisme barat i ego ultra-jipi, aneu a la gossera que la flauta ja la porteu de sèrie al cul.

Aquesta temporada , també anem moltfort's.
cròniques de nivell. per que la bogarde, mai falla.

Hard mod ha dit...

zozulya es un nazi i puntu.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, al final acabaré veient allò que es diu de que el pesonatge és menja l'actor. Està palmari que quan més actues de Hard més acabes sent part del monstre que has creat. Quan feiem viriatos, sabiem separar realitat i ficció però començo a estar alarmat. Tú no ets així!!!!!!!!!!!! Però potser el hardmod que has creat et menjarà la personalitat. I les tardes jogant a la botifarra a L'Amistat? Ui com estas ara!!!!!

Hard mod ha dit...

Fastigós mira't be el cola-cao que es on t'hi colen l'estupefacient, esnifes mes que Maradona i ciudagramo's junts.
Mai millor dit, ves a consolar i a salvar als ionquis de la teva escala , tens veïns de sobres, tens fusta de sister of mercy i el llagrimal prou humit.
Et recomanaria un ruaix i vinyet a més del llibret de les conjugacions dels verbs en català, crec recordar que el Jugar hi surt complert de res.
els mètodes Kandinski , decididament no son el teu fort, de teatre nomes en saps el de Mourinho, que es el que participes. i ara fes veure que has llegit. busca a google qualsevol parida de literatura rància en castellà, al mingarancia li funciona, tan que fins i tot algunes mullen les calcetes només de pensar-hi.

google tot ho pot .

Viriat, en llatí Viriathus o Viriatus, (180 aC -139 aC) va ser el principal cabdill de la tribu lusitana que va fer front a l'expansió de Roma en bona part dels territoris dels actuals d'Extremadura (Espanya) i Portugal, entre les conques del Tejo i el Guadiana. Viriat va conduir l'exèrcit tribal cap a nombroses victòries sobre els romans entre els anys 147 aC i 139 aC, abans que fos traït i assassinat per alguns dels seus soldats, que es van vendre als romans. En català, l'anomenem Viriat; en portuguès, en gallec, en castellà i en italià es coneix com a Viriato; en francès s'anomena Viriatus; i en llatí, Viriathus.

( viquipedia)


Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard, Com es pot ser d'aquesta manera?
Estas molt agressiu i l'agressivitat és dolenta per la salut.
Ajudo? Segur que sí.