PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 16 de desembre del 2019

EMPATANT AMB MOTORITZACIÓ DIESEL I LIDERANT LA CURSA SENSE PIETAT

Empat excels a zero enmig de l'estat d'excepció. Lideratge ferm i consolidat. Som així. Som el FC Barcelona. Som aquell equip que encadena 7 clàssics sense perdre ni un sol partit. 
Mirem-ho bé i mirem el drama madridista que consisteix en la contemplació del seu trist equip 'penja-pilotes' a l'àrea blaugrana sense ordre ni concert. Mirem-ho bé i mirem un Barça amo de la pilota arran de gespa i condicionat per una situació d'alerta màxima davant les amenaces de la temible organització terrorista del Tsunami Globustàtic. D'entrada, mireu el paisatge de la ciutat abans i després del matx o pregunteu-vos si és possible jugar a futbol en un context de màxima violència urbana...










Dit això passem a l'ofensiva: Cal que plegui Nobita i tota la directiva. Què és això de confiscar entrepans nuclears, botifarres atòmiques i paperots de colors per part dels segurates de can Barça?
I que plegui el conseller d'interior, punyeta! Què es això de rodejar el nostre estadi amb robots rabiosos pegant a tort i dret? Punyeta!






Tal dit, tal fet. Empatem excelsament a Donosti, etzibem un tucan, presenciem la rara xiulada de l'afició d'Euskadi cap a un equip que quan juga al Camp Nou mai rep la xiulada catalana. Els equips bascos són respectats a Can Barça. Serà la simptomatologia envejosa del lehendakari Urkullu? i poca cosa més. Afegirem que els malvats segueixen sense tenir imaginació i "ells" no poden ser menys i empaten a can València i en el darrer minut dels habituals maxi-temps-afegits organitzats des del Palacio de la Moncloa (darrer segon del minut 150'). En fí, anem pactant...


Però bàsicament anem molfort's i el nostre és un motor Diesel incontaminador. Parlem del Diesel amb coneixement de causa: Heus aquí el regal-envelop-projecte-nadala que ens ha enviat el soci Nubiola. No tenim paraules per expressar el més sincer i SERIÓS agraïment. No us perdeu, en atenta lectura, les meravelles del nostre fidel amic i soci d'honor: Tot és sensacional, geniol i massagran:




64 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ QUÉ ES ESTO ???????????????????????????
SE ME ANTOJA ATROZ.

BANZAI DUDOSO 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页

Artiach La Llagosta ha dit...

He fet l'esforç i puc dir que des d'avui soc una persona més instruida per la vida, gràcies.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Quiero felicitar someramente a quien haya escrito el texto correspondiente a esta crónica. Me parece harto dionisíaco todo lo que narra el autor. Veo y releo en el doguier extremo de esa historia algo que me mueve a creer en semejante pugna literaria.

Mi felicitación es además una muestra de empatía hacia ustedes y de respeto conllevante en contraste hacia quienes me insultan cuando se trata de hacer lo parangonable y me limito a trazar palabras o a rememorar las frases célebres de Baltasar Gracián.

Por el mero hecho de felicitar a quien escribe, yo merezo el mismo trato.

NicoNubiola Glück Glück Glück ha dit...

Morgen,

Accepto cap cot el que els meus ulls processen i registren en la membrana pensant del meu cervell d'antilop llest.

M'ha agradat que la recepció del meu present nadalenc s'hagi plasmat en un reportatge que considero d'una austeritat només comparable a la dels venedors de pastissos del mercat central de Mannheim que és una ciutat d'Alemanya que pertany a l'estat de Baden-Württemberg.

Si us plau, ho prego, ho reclamo i ho suplico: No vull rialles, ni riures, ni somriures.

Això d'ara és només un petit present, un privilegi com el d'aquells jubilats que gaudeixen d'un balneari a la Baviera.

Us autoritzo, a tremp alçat i xiulet de pastor de vaques de Kiel, per que es faci un bon ús documental de tot el que disposeu a:
simposiums, congresos, xerrades, calçotades, conferències, cartelleres municipals o exposicions totalment respectuoses amb l'austeritat més germànica.

Per motius de la més irrellevant transcendència personal no acostumo a prodigar la meva presència en llocs públics, molt o poc concorreguts. Amb vosaltres podria fer una excepcio, però darrerament experimento la patologia de l'eremita i em conformo amb veure amb llargavistes el que m'afecta per bé o per mal.

Obreu en consequència pristina i si considereu que el món de la costra confiança us atorga la dèria de divulgar els meus presents, no us talleu ni un bri de pel del cap o de qualsevol dels vostres nassos.

Ara bé, res de riure.

Us desitjo un Nadal serrant les dents, tancant les portes i no deixant que el murmuri i el renou del món us malgasti la bobina del vostre fil daurat de justa felicitat seriosa i austera.

Glück, us desitjo Glück, Glück, Glück i més Glück.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard mod ha dit...

carda basca la merda que aboca al blog en mingarancia, sincerament el posturisme arriba a extrems fastigosos, on ratlla mes l'extrem de posar una paraula rimbombant mes enllà del seu significat que sens dubte es desconeix, no hi ha res mes poligoneru que anar de lletrat per la vida fotent el ridícul amb l'ecriptura, aparteu que arrojut.

Mari pepi ... cel.la.

El nostre suport incondicional a Bukaneros i un cop més, merda, moooolta merda i mes merda a les institucions espanyoles, espanyolasses i espanyoletes que foten cada cop mes pena i mes fàstic, Bonada apunta't-ho , son dels teus, espanyoleitors T-1000.
el Ñordisme es marca pròpia i actua com a tal, aquí son ben coneguts, amb marca blanca però la extensa pandilla basurilla i acòlits en son una bona mostra, així rebenteu com un botifarró en graella.

la Junta de la Penya ha dit...

Gracies Nico. Preservarem els teus escrits difonent-los amb total seriositat. Danke!

astrid barriadas ha dit...

Junta. I si fas callar a Hard?

maria josep rierol altamirada ha dit...

Hard saps que parles com un cruel botxi?

Joan Estruch ha dit...

Escrit ponderat i ben trabat. Pistonut.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El Barça és millor (+) que el Madrid (-)
per molts (!) motius i un (1) d'ells és que
portem una "C trencada" en el nom: Ç.
Ells: No!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...


Pressumpte "HARD"

M'en fot pel darrere i davant que quan vaig veure el Burking estomacant el Yablochy vaig pensar que aleshores Burking ja era invencicle. El problema era un altre ja que Yablochy previament havia estomacat Yablonovy i el combat intercontinental estava servit. Burking tenia la trista rèmora d'haver estomacat més del compte a Koko, Engaguen, Soco i Assulindo, eren combats menors del circuït dels estats del nord i el fred embalava els punys de Burquing i deixava KO a tot cristo. Em recordo tot això al cas de com MARIA JOSEP RIEROL, ASTRID BARRIADAS, LIDÓN MINGORRANCE es barallen com poden amb HARDMOD, a BOGARDE i a JOAN PATATETA.

És com tornar als jocs de boxa infantils quan jugavem a ser Burking, Yablonovy, Yablochy, Engaguen, Assulindo o Koko i Soco.

Si de petits jugavem a això amb el pressumpte "Hard Mod", més grandets varem inventar EL VIRIATO, i amb en Font anavem d'excursió i jugavem a fer com si ja fossim més grans del que erem. i així va passar el que més vermell li posa a Hard Mod que és la OVERNITE SENSATION de quan vam dir, ara de Viriato ens saltem a ser LOS DUEÑOS DE LA NOCHE i la resta millor que no digui res, eh Hard? Pressumpte "Hard", eh? eh?

Podria ser que aquests noms de boxeo et deixin més tocat que l'efecte Viriato.

I la Silvia, ejem ejem, en Font la va calar.

Hard mod ha dit...

Des que la poca pena de penya basurilla, reclama tant que se'm faci callar , veig mes clar que cal seguir denunciant i fent visible quanta misèria moral hi ha en ells. És cristal.lina la pretensió de que la feina els han de fer altres per incapacitat pròpia. Ineptes.

Fastigós, la farmàcia ja no és prou per tu, aquí tens una recomanació de bona voluntat, la de mala no cal que te la expliqui, ja tenim prou accidents:

http://www.salutmental.cat/recursos-al-maresme/centres-de-salut-mental.html

Google es meravellós, llàstima que no vulguis reconeixer la necessitat que en tens, però sol ser també part del problema, la maripepi t'ajudarà , n'està disposada i a mes n'és particep. Veig que no t'has mirat per res les recomanacions en materia lingüística .... berriganet , és boxa, no boxeo ... esteu espanyolitzats en escreix.

Coincideixo amb Canaló, el barça es un clam i un empat irreprotxable.

El tsunami serà sempre nostre i per cert, Tebas i tota la púrria llepaculs que s'han encarat a Bukaneros son tan merdes com la pandilla basurilla. uns merdes.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard!!!
Qualsevol sap que quan erem petits i jugavem a a boxa imaginativa abans de fer Viriato, fins i tot tu mateix deies BOXEO. Això és una llicència que tenim per recordar que de petits en deiem BOXEO però vas de pell fina amb el teu PRESSUMPTE HARD.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Anglès alfanumèric:
B.O.X (capso o capsa masculina)
B.O.X.A (Capsa femenina)
B.O.X.E.O (capsa masculina de Gibraltar. Suma (+) a BOX el clàssic andalús "EO")
B.O.X.E.A (capsa femenina d'Australia. Suma (+) a BOX la clàssica inicial "A")

Español:
V.O.X.E.O (Capsa masclista amb falta d'ortografia B per V i final gibraltareny en EO.
V.O.X (Capsa inutil sense tapa i amb falta d'ortografia a la V que és B i manca de lletra final

Amb tots vostès,
Conrad Canaló, doctor en alfanumerologia.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

CANALONCI-TO ¿¿¿¿CUÁNDO VAS A SALIR DEL PARVULARIO????
CANALONCI-TO ¿¿¿¿BERREAS O INSULTAS????

HARDI-TO ¡¡¡PEÑA BASURILLA SERÁ TU CUADRILLA!!! ¿¿¿VALE???

BERRIGANT: NO PIERDAS EL TIEMPO CON EL VERDUGO HARDI-TO, SOLO OBEDECE A SUS DUEÑOS.

NUBIOLI-TA: DEJA DE MALTRATAR AL GÉNERO HUMANO CON TUS DELEZNABLES Y GRAVES ESCRITURAS,

ARTIACHI-TO, MEJOR QUE COMAS TUS GALLETAS ARTIACH Y QUE DEJES DE EMULAR A HARDI-TO.



BANZAI REAL MADRID

Hard mod ha dit...

Banzai -ito ... menja-me-la, dicapacitat.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillatttttttttt
zis zis zis
zas zas zas
zaska zaska

Ara ets un Hard GORE GORE
i maltractes PEOPLE
tiuuuuuu tiuuuuu no pilles que has dit una brutality Word?
UTILIZANDO EL ADJETIVO 'DISCAPACITADO'
bessssstia bessstia

no flag
no vox
no hardvox


respect!!!!


Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

La baixesa moral de Hard es manifesta en la sola frase que ha escrit en el seu missatge més recent. Estic garratibada llegint una monstruositat doble com la que ha escrit com a porc masclista i com a monstre que escarneix gent amb dificultats físiques. A què espera Penya Bogarde per expulsar per sempre més a aquest barbar i esborrar tot el que vomita la seva llengua veninosa? Què més ha de dir Hard per seguir aixi de guais com si no passés res? Estic desolada i potser seré jo qui deixi aquesta web, sempre he volgut ajudar i mantenir l'humor com fer paus.

Em sembla gravissim que Hard campi a les seves com el rei del Mambo.

NNNICO diesel per tota la vida ha dit...

Morgen

Calleu i escolteu. L'any 2020 es l'any LUDWIG VAN BEETHOVEN.

Calleu i res de riure!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MIRA NICOTI-TO
LO DE BEETHOVEN TE LO METES EN LA SARTÉN PARA ARMAR LA TORTILLA.
LO QUE NO ADMITO ES QUE ME ROBES LAS LETRAS MAYÚSCULAS POR MUY GRANDE QUE SE TE ANTOJE ESE MÚSICO TRASNOCHADO.

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ VALE ??????????????????????????


BANZAI MELODÍA

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

TENGO LA FELIZ Y SEGURA SENSACIÓN DE ANTICIPAR MI ALEGRÍA POR LA SEGURA VICTORIA BLANCA EN EL CLASICO ¿¿¿JODE??? ¡¡¡ PUES CLARO QUE JODE !!!! MI DUDA RESIDE EN SI OS MANDAMOS UNA MANITA O UN CUATRO Y A DOMICILIO. SOY EL REY DE LA VIDA LOCA Y ME DECLARO EL ALEGRE HOMBRE SOMBRA. VAIS A MORDER MIERDA Y LLANTO ETERNO. JO JO JO.
BANZAI BETTY MISIEGO.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Un infeliç (-) resta i si és Banzai resta (-) encara més (+)
i no pot parlar de felicitat. Conjunt buit i zero (0)

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

No soy forofo, ni tampoco soy juligante. Debo decir, empero, que apuesto por mis colores y tengo mi corazón partido entre el Real Madrid, el Zaragoza y más cerquita de mi morada, por la Grama. Hoy porfiaré a favor del Real Madrid y, verbigracia, lo haré por pura coherencia con mis sentimientos. Nada ni nadie debe poner el tela de jucio lo que para mi es un derecho relacionado con el gusto y la transmisión familiar.
¡Nadie! ¡Nada! Nadie ni nada alterará mi convicción madridista y por ello deseo una victoria ejemplar en el clásico y a poder ser sin intromisión política ni depauperación del sentido correcto de lo que es el juego, la rivalidad y la deportividad. Me resulta desaflorante que la pugna transite por vericuetos políticos privando al público intercontinental de lo que debería ser un espectáculo deportivo sumamente interesante y ejemplar. Esto me fosfatea las entrañas cuando se aproxima la deleznabilidad socavante de quienes quieren convertir el juego en un combate político contumaz y desorbitado.

Debo reconocer que PEÑA BOGARDE ha contribuido al desaguisado de la intromisión política en el deporte, basta observar el lacito amarillo que abre los artículos en un ejercicio cansino de recordar algo que puede tener si lado humano pero que sin duda obedece al mero hecho de unos políticos que cometieron el grave error de prescindir del marco legislativo en sus acciones.


Deseo deporte, triunfo madridista y RESPETO TOTAL a mis ideas y sentimientos.
Es vuestra oportunidad de mostrar una cara tolerante i amable hacia quienes pensamos distinto de lo que subyace y aflora por esta red presuntamente deportiva.


Os mando y remito CUATRO FRASES DE BALTASAR GRACIÁN:

1 «Más vale un grano de cordura que arrobas de sutileza»
2 «Cada uno muestra lo que es en los amigos que tiene»
3 «Son los ímpetus de las pasiones deslizadores de la cordura, y allí es el riesgo de perderse»
4 «Muchas veces nace la enfermedad del mismo remedio»

Hard mod ha dit...

mirilla, tu també ets un discapacitat. això ho sap tothom.
mingarancia, pira't.

Tsunami passa per sobre de tanta porqueria.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Què ha d'escriure Hard per fer que la Junta de la Penya Bogarde i la redacciço de la web facin alguna cosa ?
Hem de seguir veien l'espectacle impune de qui insulta, brama i escarneix la condició humana?
Ha de seguir així tot plegat?
Per favor!
Per favor!
Ho suplico: Feu fora aquest degenerat!
O voleu que marxi jo i deixi d'ajudar a pensar?

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pilladissimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aniras al bar a veure el clàssic ?
Hardware hardware, quan et pilli EN VIVO Y EN DIRECTO
et faré immortal with my camera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hocico hocico
flag flag pa-na-de-na
La toto serà analògica
MY DUBTING IS KODACHROME O FUJI
a la cara
a la jeta
por la troncha

the point of view is CONTUNDENTE

Discapacity ?

Cabrony cabrony !!!

Azuuuuuuuuuu


Potting Potting


MAKE EXHIBITION WITH HARDWARE FILES & PHOTOGRAPHIC TALES



qUEDARA pasta de boniato

PASTING


SPOLIER: A LES 8 IN THE BAR DIRECTAMENT A LA TEVA JETA.



El teu insult és gravissimo gravissimo!


Saps que empaperen per delicte d'odi?


avui avui et dic et dic i et dic


avui avui avui


TODAY IN THE BAR

Ens pillem les cares


T'has passat compadre, t'has passat

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Sembla una peli del Far West. Hard amenaça, Observatori contesta i amenaça. Maria Josep fa de propietaria del saloon i posa ordre. Ted Berrigan rasca rasca. Banzai va de pitoniso i parla del clàssic.

Nosaltres...A Gudulermi!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

0 és zero

Observatori Mirilla Diplomacy ha dit...

a la merda Hard el fatxa

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

El clásico se inclina definitivamente por el lado blanco. Basta percatarse del asedio merengue al arco culé para porfiar en el asunto y para más verbigracia, ese resultado engañoso con gol anulado y exhibición ofensiva del conjunto de Zidane.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pilllllllllety

com t'amagages Hardware IN THE BAR


PILLLLETY

Em tens por


FEAR FEAR FEAR

MIEDO MIEDO MIEDO


Fracassety Tsunamitety

futbol cutre


govern progressista urgencia !


NO FRONTIERS

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard inhumà, fora del web!

Joan Estruch ha dit...

Un empat perfecte per preparar l'escudella, la carn d'olla, els pollastres, els torrons i el cava. Bon i pistonut Nadal tinguu amb moderat optimisme i celebrant que som un poble capaç de tot.

Pistonudes festes!

Hard mod ha dit...

per fi clar i català mari pepi es retira la careta del supremacisme mes canallesc i arrabaler. es creu que la seva missió divina al blog es fer-nos pensar .... pretensiós no, el següent , Mari pepi, que sobradeta que vas, pava, pensar no et va ni a tu , en tindràs per la resta, si es que d'on no n'hi ha no en raja. Lerda.
L'altre pretencios anormal i discapacitat de merda de mirilla treu pit en que li tenim por... per favor, amb tan baixa catadura moral , por de que ... pallasso si et creixen els nans del circ, imbecil , au compra't una T-casual i perdre't.
la verbigràcia de mingarancia té més de gracia que de verbi ... decantat per la gilipollada del dia es el que estan els madridistes... mirem la taula per on interessa... penós
per cert mirilla, el teu puto estat de merda acaba de fotre la gamba amb el primer món, misèries que sou uns misèries, jonqueres tenia immunitat... pilletty ... muhahahahahaha espanyoleitor T-1000. Muhahahahahaha handicapé.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

per què t'amagaves de mi ahir IN THE BAR ?
HARDWARE SPATXURRAT forever!
Ets fatxo fatxi fatxa
piiiiiii
yiiiiiii
iiiiiiii
hard jard jart
erre la xinga
la pirla

socrates sin libro


patetick style

Hard mod ha dit...

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
Hard inhumà, fora del web!

la desesperació s'apodera de la il·luminada del blog. Carn de divan de psiquiatra a 30 pavus l'hora.
Cel.la, jonqueres en deixa una de lliure.

Hard mod ha dit...

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...
per què t'amagaves de mi ahir IN THE BAR ?

DE TU ??? Hahahahahahahha va home va.... si no em dures ni la bromera d'una gerra de cervesa... matat!! Buff , quin xuloputerisme de piscina de càmping de tercera. Muahahahahahahhahahaha

La caverna embogeix. excels!!!

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La barreja portada a l'extrem és el que ha passat amb el fracàs del Tsunami que ha embrutat el partit. El mateix que passo amb la barreja aplicada a la Penya Bogarde que quan més es barreja, més et fas un lio i passa el que passa: gent que s'emprenya, gent que insulta i el cas de Hard que menteix i la gent es creu que Hard és Hard quan és ... punts suspensius que poso ... per evitar que surti el secret que jo sé i que Hard també sap sobre la seva identitat real...Sort tinc que vaig deduir el toc Viriato en varies de les entrades de comentaris i Hard no és Hard com alguns pensen, però el paper d'artista tope agressiu li surt de perilles, com un Harvey Keitel amb tocs de l'Al Pacino. La barreja ha fallat i el tsunami ha quedat cascat.

Hard, el teu paper d'enfant terrible es pot fer sense matxacar senyores indefenses.

Per Nadal un Viriato a taula i ens treiem les màscares de dolent i que vingui l'alegria de les festes.


Ted

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Debo pensar y es de menester hacer lo propio, que Hartmod intenta monopolizar la sartén y ser tortilla, utensilio y fogón al mismo tiempo. Lo de emprender cruzadas para totalizar los espacios grupales es una manera de turquerizar la vida y en este caso es una manera de laminar la respiración de los contendientes de este hilo de comentarios. Se me antoja una frase de Baltasar Gracián de las que hacen historia, parece ser que Gracián era un vidente o simple y llanamente era alguien capaz de traspasar el tunel temporal para aterrizar en este grupo y definir los términos de tanta verbidesgracia a despecho de la verbigracia que más necesita el presente. Es asombroso lo que dice Gracián y el primero que debe tomar nota y formatear el mensaje es el mismísimo Hard o Hart. Más aún, tras los mensajes escalonados anteriores, preñados de mordacidad maltratadora, Gracián abunda en ello y acierta:

"A los veinte años un hombre es un pavo real; a los treinta, un león; a los cuarenta, un camello; a los cincuenta, una serpiente; a los sesenta, un perro; a los setenta, un mono; a los ochenta, nada"


Sencillamente exquisito y remendón, como el zapatero de Torrijos o como el labrador referido en los textos de Miguel Delibes sobre la vida al aire libre.
Estos diálogos precedidos de virulencia verbidesgraciada me apasionan y pugna en mi ser el deseo de que aflore mi biblioteca ambulante.

Somos amigos pese a todo lo que se columpia desde el lado obstinado de la vida chata y respingante.

Ricard Us del Trell ha dit...

Soc la persona més llesta del món i el món ha de respectar la meva intel·ligència

Ricard Us del Trell ha dit...

Lidón:
No ets més que una partícula del món
i tot el món està per sota de la meva intel·ligència.
Estas avisat del tot i per sempre.

Hard mod ha dit...

hahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Fred Teddy bear .... tu les barreges i els sol y sombra te'ls fot per litres amb el cafè amb llet matiner, i se't nota.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

venen festes de NADAL i som liders ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
venen festes d'alegria i som liders ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
venen festes de cap d'any i som liders ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
venen festes de reis i som liders ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥v ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥vv ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ding dang dong
ding dang dong
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ding dang dong ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥vv ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ding dang dong
ding dang dong
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ding dang dong ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥vv ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ding dang dong
ding dang dong
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ding dang dong ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥vv ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ding dang dong
ding dang dong
♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ding dang dong ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿¿¿¿¿¿ HAY ALGÚN PUTO SER HUMANO QUE SE PRECIE DE SERLO Y QUE SE ATREVA A VOCALIZAR CONMIGO LA FRASE "EL REAL MADRID BAILÓ AL BARCELONI-TA EN PLENA AGONÍA DE MESSI-TO ??????

EL CLÁSICO ES NUESTRO, COMO LA LIGA, LA COPA Y LA CHAMPIONS. BENZEMA ES MEJOR QUE MESSI-TO Y ESTOY HASTA LAS PAREDES DEL ESCROTO DE VUESTRA MONSERGA BOBA Y ENFERMIZA. DEJAD DE INCORDIAR. SOY UN LOCO DE LA REPOSTERÍA Y DEL COCINERISMO, CUANDO COMO CARNE DE BUEY, TAMBIÉN COMO OSTRAS DE VIVANCOS, ME LO BEBO CON RIOJA, FUMO HABANOS, BEBO CHUPITOS DE ORUJO Y TORTAS DE SANTA ISABEL. SOY FELIZ DE LOS COJONES.

ESTOY HARTO DE VUESTRA JODIDA EXISTENCIA. SOIS LA MIERDA TOTAL. IROS A LA ESCORIA DEL RETRETE Y OS DAIS UN BAÑO DE ORINA Y DE SANGRE DE LAGARTO MALTÉS EN CELO.

BANZAI SUBIDÓN

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb l'amor reenviat del meu mentor Eduard, el poema del divendres només tindrà tres paraules:


Gol
sol
vol



I passeu un bon cap de setmana, records de l'Eduard antiartista de Reus

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Banzai, jo et defenso a vegades però les teves idees es defensarien millor sense recorrer a paraules grolleres. Que consti que a vegades diria coses gruixudes per respondre a Hard, però no vull caure en el seu parany i evitarem el martiri, el maltractament i la seva horrible manera de tractar tot el que no és com ell vol.
Gràcies.

Astrid Barriada ha dit...

Més o menys diria el que diu l'amiga Maria Josep

penyabogarde ha dit...

No enviarem a ningú als tribunals, ens mola la llibertat d'expressió, però tenim molt clar que Banzai i la seva escola aporten la cara més fosca i sinistra del futbol i la política.

Hard mod ha dit...

Uiiiiii , al banzi li estan posant les piles .... Hahahahahahah Mari astrid rierol barriada en comunió . venen corbes. Hahahahahahah

I a tots els fills de la gran puta ... deixeu anar a Junqueras, no mes segrestos polítics.

I tu mirilla de merda, el primer, que per que vagis repartint almoina en forma de carnets de partit d'esquerres no t'en salves, merdaseca. També et tenmim cel.la.

El madrit per altra banda cau en picat en una crisi absoluta en qualsevol aspecte esportiu, d'entitat, i social, el madrit es trenca, s'albira una baixada a segonma per la temporada que ve. Diesel gustazo.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No tens ni un moment de treva, amic Hard!
Acabo de fer una captació que delata el teu Viriato. Mira bé el que escrius per no donar pistes del teu Viriato. Has deixat anar una frase misteriosa que només la puc entendre jo quan escrius " repartint almoina" que és justament el que deiem amb la colla en els dies Viriato quan ens aseiem al banc de pedra de davant de la parròquia i es feia la broma dels feligresos que escaquejaven de passar per la caixa, recordes eh? Que bo, sutilment surten els llenguatges dels dies de Viriato.

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Us explicaré una historieta vinculada a la vida juvenil de Vilassar de Mar dels any 80 de quan Pere Bas, Marc Roda i Elena Fitó van muntar un equip de futbol sala mixt que es jugava amb tres persones i que proposava una nova modalitat del futbol mixt i minimalista per trios de dos homes i una dona, dos dones i un home etc.
En Pere era culé, en Marc era perioo i l'Elena només era del Vilassar de Mar, es trobaven a l'Atlàntida a fer tertulietes de futbol i altres coses com els bolets i la idea va ser lluminosa i va tirar endavant. Quan tot estava lligat van portar el projecte de futbol-3 a la federació catalana i d'aquí a l'espanyola, només dir que la sorpresa va ser la negativa a homologar aquell invent per part de la FEC al·legant textualment que "no estamos por bromas y menos aún por bromas de catalanes que pierden el tiempo en proponer modalidades que alteran el sentido del futbol".

Què us sembla tot això? No es fa pensar que ja va sent hora de cardar el dos de la dictadura espanyola? Que no em vinguin ara amb que politica i esport no van juntes.

Hóstia de Madridista i de Bonada, merdosos!

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Visca el President de la Generalitat de Catalunya
Honorable Senyor Carles Puigdemont i Casamajó!

Artiach La Llagosta ha dit...

Visca!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillllllllattsssss

sou de dreta xunga


pillattttssssssss

puchemoneros carcazas


quatre anys sense fer res a favor del poble treballador


això és el processsss processsss


i el festival de exili dorado DORADO DORADO

SPOILER.
Tinc flow de veure com el zaska ataca la culebra

pillo pillo carajillo
hardware spatxurrat ORGANIZANDO COMANDITOS PUIGDEMONTS


Ridicul


reaccionaris


UP THE WORLD
THE WORLD IS MY COUNTRY


Lelos amb barretina


el món és més gran que Catalunya en miniatura


NO RULES


NO FLAGS


Anarchy!
Anarchy!
Anarchy!


GOVERN JA I ACABEM AMB ELS QUE TAPEN PROBLEMES AMB LA BANDERA

Faust P Gudulermis ha dit...

Tinc un dubte, Mirilla es fatxa o nazi?

Observatori sense fronteres Mirilla Photo Pillant ha dit...

Pillllllat Faust!
Ets BORDE
si vols flow quedem i et fikes el nazisme in the anus

MADRIDISTA BANZAI OS DESEA LO PEOR ha dit...

MI MAS SINCERO DESEO DE QUE PASEN UNA MIERDA DE NAVIDAD, UN HORRIBLE FIN DE AÑO, QUE LOS MAGOS TRAIGAN CARBON BOBO Y QUE 2020 SEA EL AÑO DEL FIN PARA BARCELONI-TA Y QUE LA COMIDA OS CAUSE UN DOLOR ESOFAGAL SIN TREGUA.

MALDITO AÑO NUEVO
MALAS FIESTAS
IROS A LA MIERDA


BANZAI ME TOCA EL GORDO

Faust P Gudulermis ha dit...

ets un criminal banzai

Dora ha dit...

salvatge banzai, un exemple del mes greu que mai s'ha escrit

penyabogarde ha dit...

T'has passat molt, Banzai, però el nostre Nadal està avalat per un lideratge amb 47 gols, damunt dels 33 del Madrit, per un passi a octaus de xampions i per ser finalistes del Gampertttt!!!!!

BANZAI NAVIDAD LA POLLA ha dit...

BIGARDE ERES SICARIO DE HARDITO Y MEAS PILAS DE POTRO LERIDANO. ERES CABRON Y HARDITO ES MACHO CABRIO QUE DISLATA LA LATA. VETE A LA MISA DEL GALLO BIZCO DE GERONA. BOBOS.
BANZAI MIERDA DE NAVIDAD TENGAIS

maria josep rierol altamirada ha dit...

Veieu? Tots els seguidors de secta Hard i Bogarde ataquen i insulten i Banzai s'enfada. Qui inicia la brega?