PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 26 d’agost del 2019

EL BARÇA ÉS EXTREMADAMENT PERFECTE


 


Efectivament. El FC Barcelona de Barcelona és extremadament perfecte i es menja tot un Betis de Sevilla a ritme de "confetti" . Mola i puntu. Un resultat brutal de 5-2 del tot abarracadament sublim i excels.

Menció especial al gran Grismà. Aquest xicot ha parlat damunt de la gespa i ha arribat a l'estadi en el seu cotxe privat conduit pel Kalikenyo, el seu apoderat i amic. També tenim imatges de Grismà fent "hores extres" a les Rambles de Barcelona.
 

La crònica no és una crònica sense esmentar el cas de cabàs dels joves de la casa  Carles Perez i Ansou Fati. Aquests nanos son els veritables fitxatges d'estiu. Deixem-nos de Neymar i altres bestieses. Mireu-los que macos.
 
Ens ho passarem molt bé. Vallverd en sap i avui ha demostrat, davant els membres de les Nacions Unides, que es poden fer alineacions antològiques sense Messi, Suárez i l'astre Dambal·lé.
 

5 comentaris:

Josep ha dit...

Sense Neymar les victòries tenen millor gust?

MADRIBANZAI ha dit...

CALLA HOT DOG CHUSEP BANZAI TOS.

Deiro Tiana ha dit...

juga be equip

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

DEIRITO ERES BOBITO Y OBEDECES A PAPITO HARDITO, PERO HARDITO ESCONDE LA PIRULA MINI Y NO DA LA CARITA EN TODO EL VERANITO DE MIERDITA. HARDITO CALLADITO MEJOR PARA EL MUNDITO. BANZAI MOJITO.

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies!