PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 18 d’agost del 2019

Comencem molt bé!

 


Extenuats i esgotats, els bons jugadors del FC Barcelona arriben al primer matx de la lliga en condicions desfavorables però corulls de dignitat. Trencat Messi i marejats per la rumurologia neymaritzadora, el quadre de Vallverd broda un partit preciós i només perd per 1-0 davant d'una màquina de l'anti-futbol com és l'Ath. de Bilbao. 
Mireu els nostres homes totalment escanyolits. A la foto Jordi Alba i Grissmà.

Un incís: Ja dura massa la pebrotada d'un públic suposadament basc que xiula i xiula al nostre equip amb una inusitada remor mai dedicada al Madrit. Urkullu unionista, el bogardisme et té presa la mida. Primera imatge: el palco del nou San Mamés, Urkullu i Plàcid Diumenge vestits amb els seus colors celebrant el gol. Punyeta !!! 
Però el rovell de l'ou està en les tavernes. Hem enxampat abans del partit el sopar de negocis entre Grissmà, Jordi Alba, Puro Caliquenyo i Pep Albert. Ni més ni menys que en una abertzale Herriko Taberna. Punyeta!
També tenim imatges interiors del Golden amb un Caliquenyo del tot actiu animant Alba i Grissmà, en companyia de l'honorable company de taula Gabriel.
Sorpresa al passeig marítim de Premià, Fernandito Alonso ens presenta el seu patinet ,tot preparant-se per la propera temporada i acaba multat per la Guàrdia Urbana. Aquest noi no aixeca cap !!!
Ambient de festa a la clínica Sbobet. Orgia i bacanal entre Messi, Suárez Dental i l'equip facultatiu dirigit per s'eminència William Sbobet.
Per acabar la crònica, oferim la imatge de Cutinyo en plena festa de la cervesa, panxa grossa, barret bavarès i celebrant el seu nou destí.

11 comentaris:

MADRIDISTA JUGON ha dit...

EL REAL LIDER DE NARICES Y VOSOTROS BOBEANDO ENTRE RISITAS A LAS ORDENES DEL JAMONERO HARDITO

Josep ha dit...

Recordo el primer cop que, en ple mes d'agost vaig veure els anuncis de Ja tenim loteria de Nadal. Cada any comença abans la LFP.
Vés que no sigui cosa del canvi climàtic.

MADRIBANZAI ha dit...

CHHHUSEPPPP CHUSEP ERES UN BOBO QUE INSULTA EN VERANO DESDE EL FONDO DE UN TINTO DE VERANO, CALLA CINTITA ROJA ESCONDE ALMA

MADRIDISTA BANZAI VERANO AZUL ha dit...

CALLA CHUSEP NO VALES UN TENEDOR

astrid barriada ha dit...

ho trobo rarillo que es fiqui el panoplio indepe en aquest blog acas us preneu amfetas o mameu massa.

sklop romesco bordils estelada ha dit...

quina tipa mes cool aquesta Astrid pero salta a la capella que espanish xeiciig per tuberia

mirilla observer crisma cantando ha dit...

el duende hardwarw patxurrat es pika la crisma per frakassety barcelona fc i indepexunguis Divididos, petar la risa... mon ok patria no. open arms, ada guanya

BANZAI VERANO AZUL ha dit...

ME SUMO CON HONOR Y CAUSA A LA BUSQUEDA DE HARDITO, DESEO SU SALUD, SE HALLA EN BUENA MORADA, SUPONGO. O TAL VEZ HA SIDO PASTO DE AVISPAS, COTORRAS GRIEGAS O PITONES PERUANAS. OJAJA SEA UN RASGUÑO PUES ME DELEITO PORFIANDO CON TAL HIENA CULERA. BANZAI ARROZ.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

ni per asomo em crec res de bogarde grupet clausus que no sap de que va res del que passa

Antoni Segarra ha dit...

Ted, la cagues sempre

Josep ha dit...

I la crònica del partit d'ahir? Si us plau, que el país està fracturat entre els partidaris i els detractors de Neymar.