PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 16 de setembre del 2018

LIDERS ABSOLUTS EN TOTS ELS TERRENYS MUNDIALS. JUGUEM MASSA BÉ, SOM LIDERS, EMPALMEM UN GAMPERT AMB UN ALTRE GAMPERT I FEM DE LA TEMPORADA UN AGRADABLE VIA CRUCIS PER CADA RIVAL


 BARÇA 4, PSV 0 ... I EUROPUNTU!


Cop de puny damunt la taula europea. El FC Barcelona de Barcelona la clava i etziba un 4-0 davant d'un poderós PSV Eindhoven d'Eindhoven. Breument direm que anem de pet cap al Gampert 2019 amb il·lusió i capteniment. 



Ara bé, tenim algunes revoltes pendents: No volem anar a Maiami Bitx, no volem la futura samarreta de quadres vermells i blaus (som verticalment ratllats en blau i grana) i ha arribat l'hora de dir les coses clares: Ricard Torquemada a debat.



Torquemada és el gran inquisidor del sistema mediàtic barcelonista. Aquest aprenent de bruixot cavalca la seva xerrameca impartint ciències para-esportives que abonen el dogma d'un Barça estilitzat, hores d'ara ja del tot superat en escreix: Liders estatals i europeus, 18 gols a favor, 3 gols en contra, 5 partits guanyats, 5 partits jugats i puntu!




I ara parlem d'història: Nicus Nubiola, l'home de les dues N, el nostre amic de les arts, adverteix que la figura d'Otto Von Birsmarck serà una referència del bogardisme. Ens ho ha comunicat per escrit i ho ressenyem a plaer. Esperem els fets anunciats. L'amic Otto ens saluda, mireu-lo:




Som massa bons. Juguem geniOlment. Fem les coses molt ben fetes. Tenim projecte. Guanyem el Gampert i esperem un altre Gampert. La via del mig és aquesta: La Lliga, la Xampions i si ens vé de gust ens petem la Copa i les supercopes que calgui. GENIOL esponsoritza l'equip i es nota:

REIAL SOCIETAT DONOSTIARRA DE DONOSTI 1, 
FC BARCELONA DE BARCELONA 2. 

Escac, mat i blat lligat. Dembélé i Dental Suárez les claven i puntu. Més ben dit: Tres puntus. Dembélé és el nostre home i més puntu. Mireu-lo, ara toca la bateria per ajustar els cargols del peu.


Tenim més coses a dir: Aamer Anwar fitxa in-extremis i amplia el planter culé. Ja el tenim a Can Francisquet ben vestit del Barça amb la seva estimada amiga Clara Ponsatí i l'agent Xanxels, les dues ben vestides!


Esperant el retorn de la Xampions, tanquem aquesta modesta crònica amb el nostre cambrer ocatí Joan Patateta, ja totalment recuperat de l'operació per recuperar la seva cara original.


I és que el Madrit ja cau en picat gràcies al tàndem botifler Lopetegui-Zeladez. Us oferim la trista imatge d'aquest parell de toreros de la banda:


51 comentaris:

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

SUPONGO QUE CON ESTO DE LOPETEGUI Y CELADES SE TRATA DE JUGAR A BUENOS Y MALOS.
OS JODE LA MARRANA QUE DOS EX-BARCELONISTAS OPTEN POR LA GRANDEZA DEL MÁS GRANDE.
PERO MIRA QUE SOIS BOBOS Y MIRA QUE JUGAIS MAL CON GANAS.
SERÉ BREVE PARA DECIR QUE ESTA TEMPORADA ESTOY ENVEJECIENDO MUY BIEN Y COMO EL BUEN RIOJA, O SEA QUE PREPARAOS PARA MIS PALABRAS FUTURAS Y PRESENTES.

BANZAI CATEGORÍA Y QUIÉN SEPA MORREAR QUE LO HAGA, YO SOY UNA TENAZA CON MI LENGUA

Godblessaretha ha dit...

Se t'espera banzai. Som solidaris i macos i aquí tindràs una espatlla sobre la que plorar , perquè deu de fer molt mal que et vegin pel retrovisor i no ser capaços de guanyar tot just començant la lliga.

Joan Patateta també Williams ha dit...

em sento molt orgullós de ser el que soc en aquesta vida gràcies al bogardisme. Jo era una ànima en pena i va arribar el bogardisme i ara em sento com superman. He canviat com a persona i reconec que vaig perdre el seny operant-me estèticament i fent creixer la boca de manera monstruosa però ha estat l'alt preu que he pagat per penitència en el meu camí eixorg de pel·legrí perdut sense creu ni veu, soc un modest cambrer però tinc facultats de maitre i sé cuinar millor que el fantasmot Ferran Adrià i em comprometo davant de la creu de Jesucrist amb biblia oberta i corona d'espines a preparar una fideuà i unes sardines a la patateta brava que us xuclareu els dits de les mans i dels peus. Estic fet un superhome i he passat de ser un patètic esser abandonat com un gos pels carrers d'Ocata a ser un home orgullós de viure tot mercès a la Penya Bogarde, amb el canvi de torn vindré a veure un partit a Premià de Mar i us convidaré més endavant a la fideuà i a les sardines amb patatetes, per això em diuen PATATETA per les meves sardines amb patates braves inimitables. Avui estic escrivint el missatge més llarg que mai he fet i no tinc més paraules per agrair de tot cor que soc qui soc ara i aqui gracies a l'acció humanitaria de la Penya Bogarde. Eternament gracies i mercès amics meus i més gracies per haver restituit el meu rostre després de passar per els mil caprixos de la cirugia estètica que la moda a convertit en una manera de ser esclau de la imatge. Ja no no tinc els llavis de la deesa Jolie però millor tenir-los fins i prims per tastar plats de bona cuina i fer petons delicats, ara busco novia. Soc també Williams per amor a Serena i Venus, les meves dues estimades tennistes.

Gràcies Bogardes

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

PATATI-TA ERES COMO TIP Y COLL EN UN SOLO PAQUETE, ME DAS PENA

BANZAI PENA

penyabogarde ha dit...

Joan Patateta:
Ens has emocionat amb el teu comentari. Si la Penya ha fet de tu una persona digne, ens sentim més que satisfets. T'esperem sempre que et vagi bé a la nostra seu de la plaça de l'Ajuntament i tant de bo fem un dia l'apat que ens anuncies. Gràcies a tu!!!!!!

Banzai:
Podries fer alguna altra cosa a la vida a banda d'insultar la gent?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Pensava innocenment que canviaria alguna cosa del bogardisme xungot per aquesta temporada però el de sempre i multiplicat per cent

Sayonara

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Pillatys Pillatys lo de los toreros canta a eskarni identity a menys bits més hardware rovinat, no planta careto mister Hardware lider de la secta? Frontiers i frontiers is the sense of bogardilandia

spolier new serial: la vida de los fanáticos en seis temporadas.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo vull coneixer en Patateta i abans que faci el mal pas, li diré que Mataró és la capital de la comarca i és la seu segura de la Penya Bogardhe. Ocata està bruta com Premià i la ciutat de Mataró té un casc antic immaculat, can Patuel garanteix la neteja i brilla

Galdosa estic de rebre Patateta

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Mataró net?
Només entrar-hi et topes amb fums i restes de greix, encara sort que si vaig en cotxe passo de llarg i prenc l'autopista fins Arenys

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Vols deixar d'incordiar Marga!?

Soc de poble i passo de tu

Vilassar de Mar, tenim estadi XEVI RAMON, equip i som bogardins

marga bosch i el seu verb ha dit...

Teniu nocions molt equivocades del que és el respecte

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Marga si necessites ajuda em tens a mi al costat que som dones del barça i estem per damunt del que diguin aquests homes en el fons poc barcelonistes i bruts en les maneres i en les escriptures que fan. Iñaki Gabilondo és neutral en les baralles i basa les seves idees en frases senzilles que ajuden a mirar les coses amb prisma obert, seva és la frase "A menudo una sola palabra desencaja el conjunto de una frase y altera su sentido", és el que passa cada vegada que una paraula de més fanatitzada trenca el que podria ser una broma agradable. Només hem de repassar les bajanades d'un tal Hardt que pel que es veu ha convertit la seva vida en un espectacle de rancunia escrita

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

Joder amb els madridistes i les seves amistats de Mataró!

Albert Sinderes ha dit...

petúnies petúnies per la nova etapa

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

FLIPANDO LA LECHE CON EL CURRICULUM DE MARGARITI-TA BOSCHI-TA

https://www.blogger.com/profile/15535874415254890310

President Moltal ha dit...

Esta clar que aquí hi ha molt energumen tan masculí com femení que nomes entra a criticar i a crear mala maroor entre els mes bogardistes, preguem s'abstinguin de comentaris negatius i antiesportius, gracies.

Hard mod ha dit...

Gracies Mari Pepi , no esperàvem menys de tu. Ets molt Jar , Mari pepi, et veig de paquet en una 84 amb un 81, sabem que ets mes de 88, això si.

Australipitecus Quotidià ha dit...

Jo abans estava perdut, bevia sense solta ni volta, em drogava sense propòsit ni rerefons. Gràcies al bogardisme la meua vida té un sentit, ara faig igual però sé que tot forma part d'un pla vedat i arcà als mortals, i que només l'hàbit de la bogardianitat ens ajuda a desvelar i assumir no des del fatum, sinó des de l'actio. Surar entre empat i empat fins a l'escac final, Bogarde ens guia la drecera per faent camins dubtosos per la mar, però camins al cap i a la fi.

Australipitecus Quotidià ha dit...

Jo abans estava perdut, bevia sense solta ni volta, em drogava sense propòsit ni rerefons. Gràcies al bogardisme la meua vida té un sentit, ara faig igual però sé que tot forma part d'un pla vedat i arcà als mortals, i que només l'hàbit de la bogardianitat ens ajuda a desvelar i assumir no des del fatum, sinó des de l'actio. Surar entre empat i empat fins a l'escac final, Bogarde ens guia la drecera per faent camins dubtosos per la mar, però camins al cap i a la fi.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard, perds una nova ocasió per ser amical amb les persones

Otto Von Birsmarck però Nico preferència Nubiola ha dit...

Morgen,

Dues asseveracions relatives al projecte OTTO VON BIRSMARK

Banzai ets la peste bubònica que va arrelar en les planúries de Renània-Palatinat en el segle XVIII. Les aus mortes s'acumulaven damunt dels cadavers dels pagesos amb bigoti i forca noval.
Aquella peste va ser esmicolada amb energia teutònica i tot el poble va ressucitar.

Amb aquesta prèvia dedicada a la peste bubònica, dic i redic que que faré el que AFIRMATIVAMENT heu vist-i-plauritzat amb ferma decisió seriosa i gens imbècil.

He de recordar que els engordanys, les marfaules i un parell de sistacs faran de l'ermot inicial del panegíric un pessebre de lletres i signes de puntuació.

Tingueu paciència. La impaciència és com el riure, una imbecilitat supina i la vida s'ha d'encara en posició prona que ja tenim una edat de pedra i més d'una pedra al ronyó.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Com mola l'Otto Nubiola amb la peste bubònica del banzai
m'estic petant i els volcans de la Garrotxa ja fa erupció
ho veig des de Vic ara que plou i el cel negrot s'encen amb color de foc

a gudulermi

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard et demano respecte i serà la última vegada que t'ho demano amicalment.
A la propera et sorprendrà com puc actuar. Tens la oportunitat de ser un amic potencial o un esser misserable i em dic M-A-R-I-A J-O-S-E-P ja n'estic molt cansada de que em diguis Mari Pepi amb despectiva gracieta

Hard mod ha dit...

Mari pepi , les amenaces et fan flac favor. Molta supèrbia gastes , adés i ara, quan a més et consideres persona.
Ja em vares preguntar si et tenia por, no me'n fas.
Se me la dessua com puguis actuar, ates que no me'n faré responsable en cap cas ... llesteta.
Tu tampoc has après a escriure hard mod .. però a mi me la pela , saps? Mari pepi?.
Anem davant, anem empatant i anem moltfort's.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard, tu t'has guanyat el que t'espera i vindré al teu bar bogarde per exigir el respecte que necessito, només he de fer els 3 kilometres que van de Vilassar de Dalt a Premià i et podré veure amb esperança que no perdo de ser persones que es respecten i no tiro la tovallola que no seré violenta però els teus amics del bar veuran com penso i les raons que tinc per dir que t'has passat amb mi

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Tens toxines Maria Josep i les vols fer empassar al bogardisme, coneixes el Gudulermi?

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillat retratat el guru identity Hardware, claro que ès hardware per ser maquinari sense software, maquina que no pensa, jujujuju mola més ju ju ju que ja ja ja

fracasao en spoiler de subidón modo FLOW, flou pa los amigos.

Llegeix Kant colegui Hardware i botonera de oro en el Invicta del 66.

Curt corto de bambalines en Ford Scort tunejat

Level Zero el teu level d'academy of flags amb frontiers!

Joan Farregarde ha dit...

Super Barça europeu amb 4-0 i tot preparat per la glòria
calleu madridistes i gamberros feixistes disfressats de güais.

Hard mod ha dit...

Mar ameba quins gola asos !!!

Tenim Var i Bar, tenim amics de bar i de Var, sangüis i franfurs, càmeres i ulls de falcó, i tema sanjat.
Mariajo , ves on vulguis, fins i tota prendre vent, ets violenta, ets amenaçadora, però ves per on no marques pauta, fes-te fotre, no seràs tu qui decideixi ni on, ni quan, ni encara menys com, per que sempre has pensat que aquest era el teu poder, i no, mari pepi, ni en saps ni pots, serà per això que no fas por , HU HO.
Au , ves a la piscina i fes l'enessim planxassu de la temporada.

Miravet de mirilla , pallasso, abans de recomanar lectures , que tal si aprens a parlar i escriure ? llegir Kant o Engels, es una activitat recomanada a posteries d'adolescència o primera joventut, i en el teu cas, qualsevol nen de cinc o sis anys, parla millor que tu, sabem que vas per la vida de repartidor de carnets d'esquerres, ara de recomanador de lectures de patries d'ideològiques, el teu dia de la banderita... Muhahahaha, compra't un calippo, i xarrupa.
Per altra banda i en el proper fascicle publicarem la teva taula particular de muntatge de missatges, en tres parts, es tan i tan fàcil que fins i tot tu ho fas.
Salut , visca el barça i Meyba del 84.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Hardware igualito que Aznar
quin casualitero que veig, pillo semblants, Hardware és Aznar
els dos sou SIEMPRE EN RAZÓN
The World és d'Aznar i de Hardware, pillats, la resta de mortals estem K.O.

IGUALITO HARDWARE AZNAR CONTEMPLATY

Nicodemus & Otto que és Otto i jo que soc Nico ha dit...

Tag!
Ullant la pantalla celebro que Otto ha estat rebut correctament i felicito la persona que hagi publicat el magnànim video del gran Otto treient i entaforant casc de punxa.
Amb aquest vist i plau la resta del que pugui passar ja és cosa seriosa, meva i declarada.
Tindreu notícies amb temps, una canya i un sabre.

Danke
Öbs
Neubate
Holz

NN

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Te l'estas buscant HARD
Jo ofereixo amistat i seguir pensant diferent, mai he insultat ni faltat al respecte
Estic segur de que no ets conscient del que escrius
Jo no em dic Mari Pepi
Potser ets bebedor o estas nerviós per coses personals, aleshores el meu respecte per tu serà total, però digues que és per aquests motius i segellem pau

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El senyor Mirilla Observador ho ha dit més clar que l'aigua que el senyor Hard's és com Aznar i que els dos veuen el món igual dividit entre la seva persona i la resta de mortals.
Hard's tens un putu problema i has convertit aquest web en un estercoler per on escampes el teu aznarisme, els administradors del web hauries d'esborrar la teva verborra que ets Aznar en persona. Per quin motiu cada vegada que algú que discrepa però és també culé i vol ajudar a tenir un web més obert ha de rebre els teus improperis? Gangster Aznar Hards! Fas amb la Maria Josep el mateix que has fet des de fa molt temps amb mi, ens blasmes per ser culés que volem una Penya més oberta i un web que remunti en qualitat, ets Aznar Hard's

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OJO AL DATO
EL REAL MADRID VAPULEA AL VERDUGO ROMANO DEL BARCELONI-TA
GOLEADA BLANCA A LA ROMA
NO TE JODE LA RABIA QUE OS DA
HABLAMOS EN EL CAMPO
VOSOTROS HABLAIS CON LA BOCA LLENA DE BILIS
SIEMPRE CON EL INSULTO EN LOS LABIOS
SIEMPRE DE LOS SIEMPRES SEREIS UNOA BANDA DE INDECENTES
BANZAI AMABILIDAD
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
这是一个消歧义页
CAMPEONES DE EUROPA ANTE EL VERDUGO ROMANO DEL PÉSIMO BARCELONI-TA
这是一个消歧义页

Esclop Romesco Sklop Bordils Acció Botero ha dit...

la masovera s'en va al mercat i nosaltres campions de carrer
vull sortir molt més i més en la web sagrada bogardiana
Bordils terra d'escudella

Hard mod ha dit...

Mari pepi, no vagi a ser que aquí surti amb les piles posades siguis tu, ni sigui que qui acabi enduent-se el corprès no vagi a ser jo ... les advertencietes te les guardes pels trinxeraires del barri tipus berrigan, panxa contenta mort de gana, i no vagi a ser que les oportunitats les estiguis perdent tu, el teu maccarrranisme de tres al quart em peten de riure, i no saps com , Mari Pepi , paraula de jart mot... has been a hard day's night.
I assistim al monòleg imperterrit de l'imbècil oficial del blog. Res de nou, avui fa un any .
Ens veiem al Golden corner.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Gent perillosa: Banzai i Berrigan.
Gent demagògica: Mirilla.
Gent amb doble moral: Maria Josep.
Un estol de gent coordinada per C's.

La Junta

President Montal ha dit...

A la junta li puc dir que mai asepterem aquest tipus de hooligan al palcu.
La reventa i l'accés fraudulent a les nostres instal·lacions ha estat sempre un fenomenu desagradable però real.
L'equip de seguretat i control d'accessos esta al tantu d'aquestes incidències.
En un curt espai de tems es pendran desisions al respecta.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El que faltava llegir ja ha arribat aquí: LA JUNTA SANCIONA ALS QUE NO PENSEN COM VOSALTRES.

Aquest escrit signat per "la junta" m'ha decebut molt i demano una rectificació. Com es pot fer aquesta llista de calificatius? Quina manera de liquidar per sempre més la Penya que jo segueixo i d'infectar una web que va començar molt bé! Els meus consells incials van a 'saco roto' però a més ara em poseu l'adjectiu de GENT PERILLOSA. Però qui us penseu que soc jo? He de repetir que soc seguidor del Barça però no de la vostra bajanada política? He de repetir que l'humor pot ser enginyós i respectuós i també divertit? He de tastar el fang de les vostres ires i fanatismes encoberts en una banderota que no representa l'esport? Però en quin punt heu carcomitzat com termites el moble que vareu fundar?

Això només té un nom que és DECEPCIÓ, decepció gran i que m'obliga a escriure més dle compte i m'ho he reservat en un recés del meu atiborrat dia de gestions al banc i lios amb la canalla i els sogres. La decepció és un sentiment negatiu que es produeix quan no s'acompleixen les expectatives sobre un afer com el que ara parlem per exemple Bogarde i es forma en unir dues emocions primàries: la sorpresa i la pena. La decepció, si perdura en el temps, pot esdevenir una frustració o ser un detonant de la depressió,ja que dificulta la projecció d'expectatives positives (l'esperança) que és un al·licient per a l'acció i l'equilibri psíquic.

Digueu-me perillós, potser el ladrón piensa que todos son de su condición, és el que passa, perillosos els de la Junta i perillossissim Hard sobre totes les coses la Junta i Hard.

Us seguiré per curiositat, a partir d'ara, amb més atenció per veure si sou capaços d'esdevenir nazistes o de mostrar simplement la locura que alimenta les vostres accions i paraules.

Rasqueu la tirallonga i trobareu el codi de barres, la de barra que teniu us converteix en una ombra del que vareu ser.

Us disculpareu algun dia i n'estic segur.

Visca el Barça i visca l'esport!

President montal ha dit...

Ted , vostè aburreix.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No tinc el plaer de coneixer a algú que es fa passar per un president Moltal de grat record.
De totes maneres diré que l'avorriment el respecto en la bona mesura que no el considero insultant. Hi ha gent més bèstia en aquest forum i per tot això he escrit el que heu llegit i que si convé al nas d'un ensumador poc afilat li puc repetir i ara li dic que gràcies per la seva respectable resposta senyor Montal i un consell final, no jugui amb el cognom d'un president que es va morir en pau.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

També s'ha d'escarnir a tot un president Montal? Era un bon home i un gran senyor. Per favor!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

He comprat un portahelicopters en una subhasta al port de Rotterdam.

Marc Galí amb la vènia de l'Eduard (antiartistes de Reus) ha dit...

Amb la vènia enorme del meu mentor i mestre antiartista Eduard de reus, com jo mateix, us lliuro un poema més dels poemes del divendres:


GOL O GEL

Gol que gela la rosada i entra en porta
com les guineus entren en gàbia i pispen
menjar de gol i col de llop que goleja
les entrnayes estranyes de les banyes
qui sap si la millor jugada és el gol
pero la vida està en el centre del camp
i el gol és part burra dels extrems
campem en el camp amb el gol vital



Passeu el millor cap de setmana de les vostres vides

Marc

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Pillo entre linies que POETILLA GALI ens ataca quan fica la part burra dels extrems

NENG, NENG , poetilla manso, si insultes al trapo tip tip tip bits a saco
i no camufleti dins poemety, vale valent valiente?

Un another sicarium of Hardware version poetry INDETITY

FRONTERES A MI nanai del caspai

pillat per mirilla nos vemos en el fora-bar el dia del partidu gironillo

hardware dona la cara al carrer davant del BAR

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

Hi ha una cosa pitjor que un madridista:
un grup de madridistes.

Hi ha una cosa pitjor que un feixista:
un grup de feixistes.

Calleu pesats!
//*//
Llibertat!
//*//

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Francis Golet Xunguito;
Ets el nou sicari de Hard?
Estas borratxo d'aromes de la mare de déu de la nimfa de montserrat?
Cobres per escriure el que escrius?
Foteu cagar i m'esteu fent perdre les formes

Si voleu grenya la tindreu. Una coseta més Francis ets Hard i com es va dir per aqui això comença a fer pudor.

Hard deixa de tirar merda utilitzant els teus lacais
Francis deixa de treballar a compte del teu amo
ets un vulgar sicari hacker de les xarxes

pudor molt gran i pudenta

francis Gol Picarol //*// ha dit...

oblida't de mi imbècil berri-polles!

//*// marxem de Ñ

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Picarol ets la rèplica macabra del teu amo Hard'More

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

HardMod o marxes de la meva vida o marxo jo de la teva

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

m'escoltes Hard?