PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 6 de maig del 2018

BARÇA EXCELS I MADRIT FRACASSAT. COSES QUE PASSEN A 18 PUNTS + L'EMPAT DE LA GLÒRIA




El FC Barcelona Molfort's és un equip excels, august i colossal. El curriculum culé creix en escreix i ofereix un repertori de victòries i empats descomunals i generosos. 5-1 davant del totpoderós Vila-Real de Vila-Real. El cas Barça és geniol. Comencem la crònica per la publicitat i més endavant parlem dels fets de la gespa i del fracàs absolut del Real Madrit de Madrit...




Dembélé és grandiós i marca tants gols com accents té el seu cognom geniol. No tenim paraules per descriure l'excepcional prestació del tandem-ganga format per Dembélé i Cutinyu: Bons, joves i barats! Sabem el que ens fem i som geniols en els despatxos, arran de gespa i en el cor de cada culé.


Anem de cara al sanatori: El Real Madrit augmenta el seu ridicul curriculum. Després del fracàs del seu ditxós 'clásico' amb un global de 5-2 favorable al nostre club, ara contemplem com arrossega la seva creu a divuit punts del Barça Moltfort's. És un cas com un cabàs de fracàs esportiu i social. El Madrit viu un dels punts més baixos de la seva història, toca fons i accedeix a una final fraudulenta de la suposada Xampinyons. Un cas que, per fortuna, ajuda al desenvolupament i el foment del gremi de la restauració. Els cambrers mundials així ho celebren. Oferim una gamma excelsa de la felicitat obrera cambrera: 











Barça 2 Madrit 2. Perfecte!


Cambrers bonics, cambrers empatadors, cambrers i més cambrers!






El Barça és perfectament bogardista i geniolment molfort! 2-2. Empat tucán davant de CR155     Bogardisme absolut! 


L'esperit d'Helenio Herrera en tota regla: "Amb deu jugadors es juga millor". Som un passadís i puntu.



Zoido, De Vigo, Soraya, Rajoy i Dastis ens fan el passadís!






El palco de can Barça està ple de Puigdemonts i Artadis. Fantàstic!




El Madrid pateix i tenim filmets molt extremats que mostren com regalima la llet blanca. 







71 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Voleu que digui el que penso?

Joan Patateta també Williams ha dit...

Campions d'entrada s'ha de dir.
M'interessa i m'intriga el que vol dir el senyor Fàstic.
Torno a dir: Campions!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Diré el que he de dir quan em sembli oportú i espero que no hagi de dir més coses de les que ara diria.

Esclop Romesco Sklop Bordils Acció Botero ha dit...

Parla nen, parla!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Zasca a la bitera buida!
Pillat en xapa! Ni na-de-na del partit i mogollón de scratche a las fotos gif.
Mola el partit però a vosaltres el que mola és la frontera
sou antics com el antiguo testamento en hebreu de curset per correspondència.

Facundo vuelta al mundo, pillat in pilates cinta mòbil a mansalva.
Ridicul plasma de plasta a la xapa de hardware robinat i del software ja no veas.
Observo i triumfo con mirada mirilla al vacío, el tema de la llet us ha quedat de zasca però amb marxa atrás i frenada amb doble caiguda.

Esteu de patrioterilla frontera i mirant sempre al passat.
Jo munto en un Concorde i faig fotos d'estudi des de l'aire, veig passar l'antiguedad.

fracàs pubillero

Hard mod ha dit...

Quines basques de sentir tanta prepotència i soberbia i ufanada habitual , realment en fàstic es fastigós, en res vindrà la nàusea de l'observatori , que es qui realment parla pel curt de lletra del tedi , tediós, i el gomets d'en benzinera.
dit això i apartada la fullaraca del que realment és al que anem a can bogarde, el passadís fou sublim i realment, els cambrers, ho regalen tot.
Aviat a alguns els farem una paret com la de l'institut de sant Andreu, el palau bogarde per poder pintar als 155 del blog, estaran encantats amb la presa de protagonisme que això comportarà.
Anem de Pet al gampert que es jugarà al camp nou de les corts de sarrià de Barcelona, ciutats secundaries per dir-ne una a l'atzar com Mataró queden excloses de partits de primera, i on mai celebrarem pas res serà a la plaça Artos, a diferencia dels comuns i panfletistes de cornellà-splau.
No estem per chop suey's.
Postulem comuna jipi a tereuel per la patuleia de progres sobrevinguts al blog.
Aquesta temporada el Barça ho ha fet prou be, ens ha regalat futbol del bó , no com la policia espanyola i la bancada que li ha aplaudit les gracietes, una colla d'adoctrinats de menjadora de pinso per a panxa-contentes.
A l'estiu tota cuca viu , i ara que som a la primavera pluja que cau , adeu siau.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Vaig anar al Nou Camp amd dues amigues de la ciutat de Mataró. Varem anar per l'autopista des de la ciutat de Mataró i a cada costat de l'autopista es veien pobles bruts i amb les finestres tancades entrava el ferum pestilent dels poblots bruts. Quan vaig arribar a l'estadi estava millor. Les meves amigues estaven marejades. Les tres juntes vam animar l'equip i de tornada gràcies a la foscor de la nit els poblots bruts no es veien prou clars i el cel es va obrir de llum quan varem veure Laia L'Arquera donant la benvinguda a la ciutat de Mataró.
No us perdonaré mai les plantades que em vau fer, sobretot la del cotolengo Man, dit Conrad maleducat.

Hartmod aprofito per dir que quan parles noto manca de dutxa

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Un missatge criptic o encriptat per amagar el pitjor?
Parlo del misteriós Tucán que ja sona a una nova trampa o una parida prescindible de la web prescindible d'una penya prescindible per xarlotada perpètua.
Ara parlo i a Hard li dic que ses paraules són espites de granada bombera.
Tens molt mala sang Hard i la tens i ho saps.
El tucán no fot punyetera gràcia i encara us caurà la cara de vergonya per bromejar amb un ocell sense cap sentit ni flauta d'esquimal despistat.
Amaga un insult el tucán? Cal insultar per dir que el Barça és bo?
Necessitem insultar per fer broma sana? Pecata minuta? No!
Ja he parlat una part del que he de parlar i la mosca la tinc al nas.

Albert Sinderes ha dit...

Els campions mereixen petúnies, petúnies

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Marga estas com una regadora amb la teva mania per tot el que no sigui de ciutat, com si Mataró fos la capital de la neteja; jo conec una micona la teva ciutat i si vas per La Llantia o per los Molinos la cosa té molt per desitjat en neteja.

Vilassar de Mar a'ho val.

Hard mod ha dit...

Marga , si notes poc dsabó ensuma't l'aixella, no sia que siguis tu mateixa i el teu poc apreci per la resta i apuntis malament el nas.
Bonada ... ruquet si encara et pensaras que estas al corte inglès ... mala sang? hahahah mala sang es enfotre't dels que son a la presó pel sistema repressiu que tu i uns quants sustenteu , i venir aquí a enfotre't-en , mala seng es poc, el vostre primer premi en concurs de filldeputisme es excels.
Si encara no saps que es el premi tucan es que realment aquí no hi pintes res , i en això coincidim , ja ho dius ben be tu, hi sobres , però com que el teu masoquisme merdós i afany de protagonisme d'un ego que no cap al bernabeu,t'impedeix girar cua, aquí estas i aquí seguiras per que ets un miserable pusil·lànime , que no sap plegar ni ades , ni ara, ni a temps, estas enganxat a la perruqueria. Almenys a mi em paguen per espai que escriviu , i ho faig a gust, pentinar impostures es gratificant, els fills de junqueras , rull i altres m'ho agrairan, com jo agraeixo als que varen lluitar per mi. cosa que tu nomes faries per diners i a temps parcial a sou de becari.
Us rabenta , doncs rebenteu , us ho mereixeu sobradament. que us aprofiti , i amb retard , però dona records a la mamà, sap que ho va intentar sense aconseguir fer de tu una persona a temps complet.
Visca el Barça i a pel Gampert , que es al que anem a can bogarde, amargats , plantats i forassenyats no cal que vingueu a destorbar les celebracions del doblet.
Visca el barça , visca Catalunya i sandruscu etxera, Acostament presos fiscals!!!!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard: Jo no sustento cap sistema represiu ni faig cap burla dels presos que jo tinc la llibertat de dir que no són presos politics sinó persones que van cometre un delicte com quan et passes de velocitat. Ets molt sever amb mi i jo soc molt respectuós amb tu. M'estas insultant amb una llengua molt llarga, no soc de cap partit pero si no fos per la constitució que es pot millorar, ni tu ni jo estariem parlant lliurement, ni la penya bogarde estaria vivita y coleando. Pren-te una sacarina que a mi no em donaras lliçons de democràcia que ja tinc les sopes menjades de fa temps i sé el que va costar obtenir la democracia que ara ens ajuda a poder dir el que diem i és normal tenir un marc legal que ens faci iguals davant de la llei o prefereixes conduir a la velocitat que et surti del peu i provocar accidents? Oi que no? Doncs el que han fet els politics presos és haver-se saltat el codi de circulació i per tant no són presos politics, son presos preventius que poden tornar a abusar del peu i correr més del que diu la senyal de limit de circulació, és la llei que ens fa iguals no nosaltres som iguals sense llei que bé es pot millorar però és la llei que emana d'una idea normal que és la d'evitar que els excesos de velocitat causin problemes als vianants, conductors o a les mateixes carreteres. Segurament amb aquest exemple ho has entes i ens podem posar d'acord, Hard.

Amablement, amic Hard, et dic bon dia.

Ted

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...




BUENOS DÍAS QUERIDOS BOGARDI-TOS Y ESPECIALMENTE PARA MI QUERIDO HARDI-TO:
这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页

VOY A HABLAR Y VERSAR SOBRE EL CLÁSICO.
OS MANDO UNOS SUPOSITORIOS BREVES Y SIN ÁNIMO DE BRONCA.
PURO CANDOR.

1) EL PENALTI A MARCELO ERA PENALTI
2) SERGIO ROBERTO AGREDE CONTUMAZMENTE A MARCELO, CUANDO MARCELO SE LIMITA A ROZARLO.
3) LA EXHIBICIÓN DEL REAL MADRID LLEGÓ A SU PUNTO MÁS ALTO EN ESA MEDIA HORA DE ALTA TENSIÓN OFENSIVA DE LA PRIMERA PARTE
4) EL SEGUNDO TIEMPO CONSISTIÓ EN UN REGODEO ENTRE EL COLEGIADO CLARAMENTE FAVORABLE A BARCELONI-TA Y UN REAL MADRID CONTROLANDO CON SERIEDAD TODOS LOS ÁNGULOS DEL CESPED.
5) PUESTOS A VERSAR SOBRE LO QUE ESTOY LEYENDO POR AQUÍ, VEO UN HARDI-TO DESPLOMADO EN SU MISERIA FANÁTICA INTENTANDO CONCULCAR LOS DERECHOS DE MI GENTE.
6) VEO UN BERRIGAN QUE PUGNA POR EXPRESAR SUS IDEAS CON DEMASIADA CONDESCENDENCIA, ADMIRO SU PACIENCIA ANTE LAS INFLAMADAS PEONZAS DE LOS FANÁTICOS BOGARDISTAS.
7) VEO MARGARI-TA EN SU LINEA HABITUAL DE CHAPA PERO ME MOLA QUE DIVIDE A LOS BOGARDI-TOS.
8) VEO UNA POCILGA CULERA
9) VEO LA CHAMPIONS
10) VEO QUE NO HAY NADA MÁS ASQUEROSO EN ESTA TIERRA QUE SER SEGUIDOR O MIEMBRO DEL BARCELONI-TA.
11) BARCELONI-TA ÉS UN PEDO EN LO MÁS BAJO DE LA CORTEZA TERRESTRE.


LO DICHO DICHO ESTÁ Y YA DIGO: SIN ÁNIMO DE POLEMIZAR, NI DE ENEMISTAR, ESCRITO CON EL CORAZÓN Y CON TODOS MIS RESPETOS.



BANZAI URBANIDAD 这是一个消歧义页

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cesc Gorguy m'has ofès i no dic res més.

Als altres: deixeu-me fora de les vostres baralles.


Atentament, Marga.
La Ciutat de Mataró, maig de 2018.

Hard mod ha dit...

Ted ets un feixista del club del 78.

Hard mod ha dit...

Banzai , un full mes de gomets ... veus moltes coses i tanmateix no veus passadís... clar.
Res mes a afegir que el madrit de madrit es una claveguera

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Defensar una llei que ens permet ser persones que pensen diferent és tot el contrari del feixisme. Més aviat diria que vostè HARD parla com un veritable Sultà del golf persic i magnat del petroli.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Marga, jo sempre acceptaré la reconciliació amb un dinar o sopar a on em diguis.
No (-) soc rancuniós.

Analítica alfanumèrica del matx d'ahir:

2-2 (dos a dos) empatar és noble si jugues amb 10 jugadors (1,2,3,4,5,6,7,8,9 i 10).

Analítica alfanumèrica dels dos matx contra el Irreal Madrid (irreal, no és real i és no-res).

ANADA
IRREAL MADRID 0
BARÇA 3

TORNADA
BARÇA 2
IRREAL MADRID 2

TOTAL
BARÇA 5
IRREAL MADRID 2

JUGADORS DE L'IRREAL MADRID A LA PRIMERA VOLTA 11
JUGARDORS DEL BARÇA A LA PRIMERA VOLTA 11

JUGADORS DE L'IRREAL MADRID A LA SEGONA VOLTA 11
JUGADORS DEL BARÇA A LA SEGONA VOLTA 10

TOTAL JUGADORS DE L'IRREAL MADRID 22
TOTAL JUGADORS DEL BARÇA 21

ara descodifico el teorema
2-2-11-10-22-21

Poseu-vos unes bones ulleres o empreu una lupa d'alta definició:
2-2-11-10-22-21

{\displaystyle 0\in \mathbb {N} }
∀ n : ( n ∈ N ⇒ ∃ ! n ′ ∈ N )
{\displaystyle \forall n:(n\in \mathbb {N} \Rightarrow \exists !n'\in \mathbb {N} )} {\displaystyle \forall n:(n\in \mathbb {N} \Rightarrow \exists !n'\in \mathbb {N} )}
∀ n : ¬ ( n ′ = 0 )
{\displaystyle \forall n:\lnot (n'=0)} {\displaystyle \forall n:\lnot (n'=0)}
¬ ∃ ( m , n ) : m ′ = n ′ , ¬ m = n
{\displaystyle \lnot \exists (m,n):m'=n',\lnot m=n} {\displaystyle \lnot \exists (m,n):m'=n',\lnot m=n}
N = inf ( X : 0 ∈ X , ( ∀ n : n ∈ X ⇒ n ′ ∈ X ) )
{\displaystyle \mathbb {N} =\inf(X:0\in X,(\forall n:n\in X\Rightarrow n'\in X))} {\displaystyle \mathbb {N} =\inf(X:0\in X,(\forall n:n\in X\Rightarrow n'\in X))}

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...


Jo estic contenta per guanyar la lliga però em disgusta que serveixi per declarar la guerra sense pensar-ho, la manera de tocar l'humor de Canaló em mereix un respecte però el to general s'allunya de l'esportivitat i podria anar encaminat a fer més agradable la rivalitat
Es nota la influència de la premsa politica quan més necessitem una entesa més humana.

Iñaki Gabilondo ens recordava fa poc a la SER:

"Los errores a veces se explican por mira en una sola dirección sin tomar nota de los avisos laterales"

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Una gran temporada, visca el Barça i visca Valverde!

BANZAI FASE ARAÑA SOMOS DIOSES SOMOS PERFECTOS SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO INSACIABLE REAL MADRID MODO TELARAÑA FASE ARAÑA ha dit...

OYE CANALÓN PELUCÓN
LAS LETRAS MAYÚSCULAS SON SOLO MÍAS
LO SABES MÁS BIEN QUE MOCTEZUMA ANTE SU PALACIO

¿¿¿VALE???

SEGUIREMOS HABLANDO, PILTRAFA DE SANATORIO,
LADRÓN DE LETRAS Y SIGNOS.


BANZAI RESPETO
FASE ARAÑA

penyabogarde ha dit...

Banzai, ets monstruós.

Josep ha dit...

La glòria de l'empat on un ja no es jugava res, i l'altre no volia arriscar-se a les lesions per la final, és la glòria televisiva de l'àrbitre protagonista.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ CHUSEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LLEGAS A TIEMPO A LA FASE DECISIVA DE MI FASE ARAÑA.

TU MANERA DE INSULTAR ES SIBILINA
PERO YO NO SOY BOBO Y ENTIENDO TU MENSAJE.
ERES EL BOBO DE LA CINTA ROJA PERO TIENES UN PROBLEMA:
ESTAS EMPATADO A BOBERÍA CON HARDI-TO.

A PARTIR DE HOY ASISTIMOS AL DESEMPATE ENTRE HARDI-TO Y CHUSEPI-TO.
EL GRITÓN DEL TOCOMOCHO EMPATA CON CHUSEP EL HOMBRE DE LOS OJOS QUE NO VEN.

OS DETESTO A LOS DOS PERO QUIERO QUE UNO DE VOSOTROS SEA EL MÁS DETESTABLE.

APROVECHO EN MEDIO PARA MANDAR CHITÓN A BOGARDE QUE ME LLAMA MONSTRUOSO.
EN MI TIERRA DECIR QUE ERES UN MONSTRUO ES UN PIROPO DE CRACK.

LO DICHO: HARDI-TO Y CHUSEP, ESTAIS EMPATADOS A INSULTOS, LOS DOS TENEIS MUY MALA BOCA.


ESPERO EL DESENLACE.


BANZAI RESPETO 个消歧义页个消歧义页个消歧义页
BANZAI FASE ARAÑA 个消歧义页个消歧义页个消歧义页

Hard mod ha dit...

BENZINERA ETS UN MORT DE GANA.

BANZAI FASE ARAÑA SOMOS DIOSES SOMOS PERFECTOS SOMOS UN ATOLÓN DE ISLAS RICAS SOMOS UN EQUIPO GLOTÓN QUE LO QUIERE TODO INSACIABLE REAL MADRID MODO TELARAÑA FASE ARAÑA ha dit...

HARDI-TO
TE LO TENOGO DICHO:
LAS MAÝUSCULAS SON MÍAS

BANZAI PREDICADO
BANZAI SUJETO
BANZAI SINTAGMA

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Em sento admirat positivament (+) per Banzai.
L'alfanumerologia inversa converteix els insults en felicitacions.

0-3 + 2-2
Barça 5 Banzai 2

Sayonara Banzai Sol Naixent

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Abans que m'insulteu us demano un xic d'atenció al que us vull narrar a continuació.
M'enrecordo del Lluís que em dèia "Maria Josep, mira la penya bogarde que tenen una web interessant" i jo com curiosa que soc que m'hi atanso i ric veient fotos que em semblen inofensives i que formen part de la broma innocent i poca cosa més, de futbol del barça i una mica xica de la ironia sobre l'actualitat de la politica o de la premsa del cor, però quan menys esperava entro en els comentaris i llegeixo una altisonància entre comentaris grollers, histerisme propi de gent energúmena, insultadors a mansalva i manca total de respecte per persones que només deien que no seguien la doctrina oficial i era el cas de Ted Berrigan que per lo vist volia opinar de manera distinta pero sense alçar el to, fins que escamadament li reprimendaven amb insults de mala baba fins fer-lo explotar com un globus, i en Banzai que no és el meu estil ni sant de la meva devoció però que podia passar com el necessari contrapunt madridista en un espai selecte reservat als culés. Fins aquí tot era més que previsible i cada vegada es linxava amb més penuria a Ted Berrigan i a Banzai com si el sentit de l'humor hagués caigut en un pou sense fons, i una servidora a la que ningú li pot discutir que soc barcelonista he decidit seguir llegint i ponderar el que acaba com mar de llàgrimes, fins que Obsevatori posa les coses al seu lloc amb imparcialitat en l'agressió però amb barcelonisme com se suposa en el cas i també és victima del mateix tracte que als altres, i a mi déu que m'hi pica que encara quedo parada de que també em posen en el mateix sac per molt que digui el que dic i de manera continguda. No entenc tota aquesta persecució a les idees que no són les mateixes dels altres i que acostumen a expressar-se amb mesura, crec que el mateix Banzai va començar fent broma i dient les seves coses fins que amb justificació ell ha perdut el to i contraataca com passa en els casos que algú es sent part i centre de totes les agressions.
No crec que la penya Bogarde necessiti aquest guirigall de cua del supermecado per ser un lloc web interessant com em recomanava temps abans en Lluís.

Jo soc molt seguidora de la SER i per això a vegades us enllaço una frase de Iñaki Gabilondo que m'agrada pel to pacificador i seriós que té com a periodista i ara en tallo i enganxo una de novembre passat.

"En lo más profundo de un conflicto hallamos luces que a veces se apagan mientras otras de una manera mágica tienden a iluminar otros rincones de la sinrazón que residen en el mismo marco y es en ellas donde reside una esperanza"

Iñaki Gabilondo

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Arg, Maria Josep, arg!
Necessites un Gudulermi!

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Iñaki Gabilondo és futbolista o matemàtic?
Ho dic per la capacitat que demostra tenir per posar-se en el punt mig d'un problema matemàtic.

A // B
A / GABILONDO / B
per tant:
GABILONDO és neutral d'A però afí a B
o en cas contrari
GABILONDO és neutral de N però afí a A.

..................................................................Soc un esser superdotat.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

zasca Out!
pillats a la red
més proves de la birria On Fire que salpica la pubilleria
més datos-system pillats per bits a destajo:

La penya és el zoologic ilógico que es veu quan canta gol
pillats, mirilla, On Fire Cochise pilla Pony Expres.

Grup de pubilleo i adoració frontera bandera Stopping Lista de plasti

Zasca camarilla amalo-todo que si és català con poco de pasta basta

Zasca especial detectant fundamentalistas

TENIU AMOR A LES FRONTERES
A LA LEGUA SALTA I ZOOM AL FINISH

per què alça The Voice l'home H Alfa Hrd Mod?

pregunta the question of inspection Balalaika mirando observando rompiendo fronteras.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Per mi el que escriu Maria Josep Altamirada és cinisme i complex de superioritat, a més de demostrar una total absència de sentit de l'humor.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

calla ex-fantasma, que us pillo a tots des de fa inforgetable temps
rula que rula, no rules party!
On Fire desganyitant traquea i pulmó sec.

Deixeu en PAX ROMANA a la meva amiga girlfriend Miss Altamirada.

Nabuco canta coros com un almeja

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Ai que ja imagino amb facilitat qui ets, Mirilla, je je... A veure si un dia entres al Golden Corner i no et fas el longuis des del carrer, je je...

Joan Patateta també Williams ha dit...

Helenio Herrera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un referent indiscutible !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gràcies per refrescar la memòria!!!!!!!!!!!!!
Sempre amb 10 jugadors !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mentolat Mantis Forner Amposta Catxondeo ha dit...

Resposta bogardenca des d'AMPOSTA:
los banzais i los seus lacais me bufen la budellada!
Crispetes a la gola i a cantar amb Quico, el Célio i el Mut alé-jouuu!
Viaca el Barça sempre!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 FASE ARAÑA ESTÁ AQUÍ ha dit...



ME SIENTO LIBRE EN FASE ARAÑA, ME VAIS A CONOCER COMO NUNCA.

MALOS DÍAS TENGAN USTEDES, ESCORIAS VIVIENTES RESIDENTES EN UN ESCORIAL DE AGUAS PUTREFACTAS.
ME ENCANTA SOBREMANERA TODO EL ASCO QUE OS PRODUZCO, ESPERO DE TODO CORAZÓN QUE ESTA SENSACIÓN QUE EXPERIMENTAIS AYUDE A DESARROLLAR VUESTRA FLORA INDESTINAL Y A QUE EL APARATO EXCREMENTAL FUNCIONE CON SUMA AGILIDAD. ESTE ES MI DESEO FERVOROSO Y AMISTOSO.
PREPARADOS PARA ZAMPAR LIVERPOOLI-TO.

BANZAI CONTUMAZ
LA FASE ARAÑA YA ESTÁ AQUÍ
TEMBLANDO NENES, TEMBLANDO ESTAIS.

BANZAI TEJEMANEJE DIMES Y DIRETES.

Hard mod ha dit...

BANZAI FLAM ... MIRA QUE NO SIA QUE L'ALZHAIMER T'ESTIGUI AFECTANT I PENSIS QUE LES TREMOLINES NO SIGUIN LES TEVES , LA PALLASSADA QUE GASTES ENS SUA L'ESCROT ENORMEMENT, AIXI QUE DE TAN MADRIDISTA QUE ETS ET PASSES DE CHULAPO , MIRA NENET DEL LA PRIMERA BESCOLLADA T'AGENOLLARIES A LA MORENETA I DE L'ATERRISSADA ARRIBARIES ALS PEUS DEL TIMBALER DEL BRUC, MUNTANYA AVALL... QUE GUANYI O NO LA CHAMPINYONS EL MADRIT ES ALEATORI. I PROCURA QUE GUANYI, SINO SERAS LA RIOTA IN ETERNUM DE TOT L'UNIVERS BOGARDISTA.

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

Jo diria que si alguna persona es considera una aranya està en el seu dret de ser un insecte, canviar d'espècie animal com qui canvia de sexe o d'espardenyes, com també està en el seu dret qualsevol persona que vulgui utilitzar FLIT per netejar la casa o fer com Sant Jordi i matar l'aranya, el drac i el toro d'Osborne en escavetx.

Per si les aranyes i les mosques em despedeixo al crit de Visca Catalunya Lliure! //*//

Marta Coma ha dit...


Petons!
M'encanta la Penya Bogarde i fa temps que us dec uns petonets amb marca. Per la gent que no ho sap les meves credencials cosmètiques són del pintallavis BOURGEOIS Rouge d'Amou, calibre 44, pastós i brillant. Quan em pinto intento cardar-me el cabell amb fixador Studio Line que té un a textura similar a la rosada del matí a la muntanya i ofereix una sensació molt fresca acompanyada del seu inconfussible olor hipnotitzador. No us podeu imaginar el que és un petó llarg i lent que és una sensació molt bona per la persona que el rep i per la persona que té la sort que tinc jo de disposar de dos estris com els que us he presentat.
Si algú més vol més informació només m'ho heu de demanar. D'entrada em cauen bé HARD MOD, FRANCIS GOL i el FAUSTO de Vic.
Petons X X X

Joan Patateta també Williams ha dit...

Marta Coma: I jo no wr caig bé?

Arnau Xarrampió ha dit...

em poso a la cua Marta Comes, que jo vull ser dels teus !!!!!!!!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Benvolguda Marta,
abans de besar un xicot
pregunta-li si és de poble o de ciutat
i si és de poble recorda que són plantadors
i que venen d'una deixalleria.
Consell d'amiga i de barcelonista.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Lamento dir que ja no sé si és més greu el fanatisme habitual de la web o aquest intercanvi de carinyades superflues que estic contemplant i que treuen els colors de la vergonya aliena.
Ara ja penso directament que sou carn de psiquiatra amb alt risc d'ingrés en un centre de salut mental. Si us sembla exagerat el que dic us demano disculpes però crec que necessiteu ajuda psicològica, suport motriu i respiració assistida.

Hard mod ha dit...

Marta té una prosa molt poètica i lluny d'ensabonar-la per que soni bé a la orella cal esmentar el bon contingut , però voldria destacar amb més emfasi la forma, que sona millor que no la d'altres patans illetrats, la dignitat del mot es sempre benvinguda en el bogardisme , tropical o tucà, per que qui sap acaronar la prosa a mètrica amb dignitat té aquí casa seva.
Els jutges alliçonadors amb ansia de jurista , sobren i mes en el moment que perpetren una intromissió en el camp de la salut, impresentable.
d'aquí a res serem a 20 punts del madrit de madrit , els punts de sutura son una altra cosa i els reservem per l'esfínter mes blanc del blog, no sia que li petin.
Amunt els cors.

Marta Coma ha dit...

Llegida la fina resposta diré que la meva primera besada serà per Hard'Mod' i partir d'aquí cosa privada serà i no un aparador de la més delicada intimitat.

X X X

marga bosch i el seu verb ha dit...

Vigila Marta per si es cola algú de poble

Hard mod ha dit...

Tots venim de poble , i inclús malgrat en Gabilondo i la patuleia que venen despres, en som un .

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MÁS MADERA PARA LA FASE ARAÑA

SE HUELE UNA CASA DE CITAS EN ESTA PEÑA
LO QUE FALTABA PARA FAGOCITAR ENTUERTOS
Y LO QUE FALTABA PARA DISTRAER LO MÁS GRANDE
QUE ÉS LA CHAMPIONS BLANCA

BANZAI CAMPEÓN EN FASE ARAÑA

Nico-Nicolau-Tsar-Element bustial-empirodestinació supina ha dit...

Morgen,

sense posar més fusta el foc, la necessito per fer escultures, diré que a Alemanya les coses s'estan fent prou bé:

Bundesregierung will nicht ermitteln, welche spanischen Geheimdienste den früheren (und baldigen?) katalanischen Ministerpräsidenten #Puigdemont in Berlin bespitzeln.

Ich erstatte deshalb Anzeige bei der @PolizeiBerlin.

Recordeu que el croquis de la catedral de Sant Basili serà privilegi bogardià, Ho considero com una obra potent que interpreta amb visió futurista la trajetòria d'un monument capital per al millor restabliment de la sensatesa humana en uns moments de pèrdua supina de la condició bàsica del que haurien de ser les persones.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Strogoff Golf Vallromanes ha dit...

Tremendu tremendu la penya es posa X
Ja estic davant del mirall posant-me corbata i surto a lligar
Vull anar de copitxuelas amb valtros mura mura!

Meetic sant esteve de les Roures ha dit...

Ja hem trobat maromu a la vista per la marta, un pim pam.

Observatori sense fronteres ha dit...

És incomprensible com es passa de fotre la pota amb la política i s'acaba de sex marrullero masclista pillat amb gas a fondo, pecata minuta no creo no creo?
La que us heu liat faltats de bits que el hardware xungueja com una cafetera,
xapeu la penya, heu cascat la robina amb el nacionalismy i ara a partir pera amb el sex-shop matxo matxote.
Ara més cafre que abans i frontera superior home-dona. Apañaos estamos machotes.

Joan Estruch ha dit...

pistonut tot

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...




¿¿¿¿¿¿¿¿ QUÉ ES LA FASE ARAÑA ???????

AHORA OS LO CUENTO:
COMUNICO AL MUNDO ENTERO QUE EN ESTA PÁGINA ME SIENTO COMO EL PUTO AMO Y ESTOY MÁS A GUSTO QUE AGUSTÍN EN UN SOFÁ.

COMUNICO QUE ESTOY RENUNCIANDO A MI PALABRA EN OTRAS TRIBUNAS EN ARAS A CONCENTRAR MIS FUERZAS MENTALES EN EL OBJETIVO PRECISO EN TRES PÁGINAS BLOG O WEBS QUE ME RESPETAN.

ECONOMIZANDO MIS CABALES ME DECLARO COMO UN PATRICIO DE LA PALABRA.

AHORA VAIS A SABER LO QUE SIGNIFICA FINURA GRAMATICAL.

ANDO SUELTO, PASO DE MI PESO, SOY GLOTÓN.

PERO PERO PERO, SOY UN CABALLERO QUE SABE DE QUE HABLA.

DESDE YA OS AUGURO UN SUFRIMIENTO SOBREMANERA LEYENDO MIS COMENTARIOS.

A VER QUIÉN SE ATREVE A BORRAR MI HUELLA.

A VER.

A VER.

A VER.

ME PUEDO MOVER DE OTROS MEDIOS, PERO PERO PERO PERO YO SOY QUIÉN DICTA SENTENCIA
Y ESTE BLOG ES UNO ENTRE TRES DE LOS QUE MÁS ME INTERESAN.


SI NADIE ME EXPULSA LO VAIS A SABER BIEN.


NO MARCHARÉ DE AQUÍ.


ANTES DESAPARACERÁ LA PEÑI-TA.

FIJO Y ESTAMPADO.

ESTO ES LA FASE ARAÑA, FASE PUNZANTE EN POLICARBONATO DE SODIO


BANZAI FERROCARRIL YO SOY UN MUNDO PARA FACUNDO

penyabogarde ha dit...

Mira Banzai, estem temptats d'esborrar les teves històries. Més d'un soci ho demana i ho reclama. No ho farem. Et retrates i ho confirmes. Tot el que dius és la prova de que anem moltfor'ts, som geniols i anem massagrans. Sabem que el teu alter-ego ha abandonat el facebook. Raó de més i de pes per seguir admirant la teva educada literatura.

La Junta

Hard mod ha dit...

OBSERVATORI ,,, SENSE APROFUNDIR, RAS I CURT , FOLLES POC I HO SAPS.
BENZINERA REPSOL LUNNIS, QUE HAS MARXAT BY THE FACE ? HAHAHAHAHAHHAHAHAHA I HA , LES AMENACES TE LES UNTES EN VASELINA I ET FAS UN RECTAL PROFUND.
Colomet-a VOLA VOLA TU QUE FUMES FARIGOLA.
A VEURE SI T'ESBORREN L'EMPREMTA I EL ZERO DUODENAL. FISTRE DE MINISTRE. CAIGUDETA DE ROMA I VINITO ASPANYOL PER BRINDAR AL REPSOL AMB LA PATULEIA ADHESIVA, ELS QUE UNA GRANDE Y LIBRE UNIDA Y PEGADA, MOLT PEGADA PARA SER UNIDA, FAN D'ORNI-TOLEGS DE PRIMERA FILA.
A 18 PUNTS , NO ET MAREIGIS... 18, NO SE SI ARRIBES A COMPTAR FINS 12 ... QUE ET PERDS UN COP SE'T ACABEN ELS DITS DE LES MANS ... 18. NEN !!! ... 18 ... SUTURA GASTROINTESTINAL.
LA RUA DE CAMBRERS FA LA VOLTA AL CAMP NOU I HI RESTARA FINS AL GAMPERT.
SPIDERMAN , ENS HAS DECEPCIONAT.
VISCA EL BARÇA , VISQUIN LES MEDES I EL VILAREAL QUE SON MES SENYORS QUE MIL REALPUDRITS.
PASSADIS I DE GROC, SENSE COMPLEXOS.
CATALANS DEL BARÇA I DIGNES , SENSE COMPLEXOS.
L'ATLANTIDA JA VA FER LA CRONICA, GRACIES CINTO.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO TE LO TENGO DICHO QUE LAS LETRAS MAYÚSCULAS SON SOLO MÍAS
HARDI-TO ERES PEONZA TRUHÁN PERO DE ARMAS TOMAR
¿¿¿ CONOCES EL RESTAURANTE CASA DARÍO ???
DETRÁS DE LA UNIVERSIDAD CENTRAL DE BARCELONA
¿¿¿ LO CONOCES ???
CUANDO VOY A LA CIUDAD CONDAL ACOSTUMBRO A ZAMPARME UN ÁGAPE DIARIO EN ESE RESTAURANTE, GALLEGO PARA MÁS SEÑAS, MUY RESPETUOSO CON LOS MADRIDISTA Y EDUCADO EN EL RESPETO A LAS IDEAS AJENAS.

LO DIGO CLARAMENTE: QUIERO PITANZAR CONTIGO, HARDI-TO.
HOY NO RESPONDERÉ NADA DE LO QUE NARRAS EN TU COMENTARIO ALTISONANTE, PERO ME RESERVO PARA EL CAREO CON PITANZA DE POR MEDIO.

VISITO CON FRECUENCIA LA BARCELONA QUE EN SU DÍA ME VIÓ RESIDIR.
SIEMPRE TENGO ALGUN CABO SUELTO QUE ATENDER Y PORFÍO EN VISITAR AMISTADES.

LO DICHO, RESTAURANTE CASA DARÍO.

MÁS SEÑAS:

RESTAURANTE CASA DARÍO
Restaurante Casa Darío, clásico por excelencia de la cocina marinera gallega en Barcelona

Dirección: Carrer del Consell de Cent, 256 (Barcelona). Entre Aribau y Enric Granados.
Zona: Eixample Esquerre, Centro.
Precio: Más de 45 Euros (Precio medio 50 €)
Teléfono de reservas: 931 770 751
Comida: De mercado, Marinera, Pescados, Arroces, Gallega, Marisquería
Horario: De martes a sábado de 13-16h y de 20-23:30h. Domingo y festivos de 13-16h.
Cerrado: Lunes. Domingo noche.

Comentario: El restaurante Casa Darío es un clásico de la cocina marinera gallega que cuenta con vivero propio y ofrece pescado y marisco fresco que recibe a diario por vía aérea desde Galicia. De ambiente tradicional, el restaurante presenta una carta de calidad cuyos platos se sirven en copiosas raciones.

Platos: Pulpo 'a feira'. Canelones de marisco con salsa de erizos. Caldo gallego. Almejas a la marinera. Navajas a la plancha. Vieiras al horno. Centollo de la ría. Cigalas de Marín. Langosta del Cantábrico. Merluza de Celeiro. Lubina salvaje. Lacón con grelos y chorizo gallego. Chuletón de ternera rubia gallega.

Ambiente: Emblemático, Tradicional, Clásico.
Características: Video, Amantes del vino, Acceso movilidad reducida, Mesas redondas.
Menú: Menú Sant Joan, Menú mediodía, Menú para grupos, Menú noche.

Hard mod ha dit...

SOBRAT-ITO EL QUE DIGUIS O COM HO DIGUIS NI RES DE RES , DE RES D'AQUI ES TEU, LA SOBERBIA I EL COLONIALISME QUE GASTES SERVIRA PER LA PANDILLA ADHESIVA PERO NO PER ELS DIGNES, NO SABRIES COM SOC D'ARMAS TOMAR O TOMADAS.... QUI SAP HE?, BENZINER-ITO, QUE L'OBSERVATORI T'HO CERQUI ENTRE BITS QUE EL BONADA T'HO GARLI ENTRE CRITS.
RES QUE A SANT PAU NO PUGUIS RESOLDRE, PER QUE A CAL TRACTORET HI TROBES EL QUE ET MANCA A PALAU.
MISERIES, QUE ETS UN MISERIES, I AMB PORCS NO HI MENJO, FASTIC BONADA TED BERRIGAN DE CANTONADA. AQUI TINDRAS UN BON COMENSAL SI AL CUL ET VOLS FER MAL.
AU, QUE EN GAUDEUIXI, GUDULEUMI.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hardy

a mi no em fiquis en el mateix sac que BANZAI i si vols faig de mediador i la vida sigue igual. Tinc personalitat pròpia i viva com un reiseñor.

Ted

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Sonar Sonar sonando sonar pillando onda On Fire
Captada senyal agressivitat banda alta de 1999 ww
Hard Mot banda perill frequencia 199 ww capur in manos en la masa
pujada se sismografo bits crater volcan
erupció publllera intolerància
sobre-liquació atmosfera Gralings

Histèria a nivell 278 escala Stevens
Machacando al discrepante método Pilar Rahola

Control remoto en aproximación Gualtieri Caramenta 34343

Hardiot Mod Mot OUT FIRE.

Consum excesiu d'estelada
diagnosi 1 sobre 10 escala Rahola

Conclusió: Alerta 100

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LO DICHO, RESTAURANTE CASA DARÍO.

MÁS SEÑAS:

RESTAURANTE CASA DARÍO
Restaurante Casa Darío, clásico por excelencia de la cocina marinera gallega en Barcelona

Dirección: Carrer del Consell de Cent, 256 (Barcelona). Entre Aribau y Enric Granados.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!
He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!

He llegit l'oferiment d'oscul a càrrec de Marta Coma, accepto i quedem!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...







RESTAURANTE CASA DARÍO

Hard mod ha dit...

Fabra , observatori, ara si que ben bé entre magnituds t'has perdut, nivell tontuculisme exacerbat, foramida i fora magnitud, celíac de mena i espanyolàs per vocació, ornitòleg de segona mà, encobridor i complice.
T'ha saltat el magnetotermic, ja ni quarts ni hores.
Hi ha blogs especialitzats tan en ornitologia, com en informàtica i electrònica. Allí t'hi perdràs millor i si no mira, en benzinera repsol t'ofereix un àpat a can dario on diuen que molt cuina marinera però la meitat de la carta es porc.
Nivell Q . sobrataula i galetetes que sempre adornaras amb gomets, que més vols... , per tu un extasi, festival de cubell i pala a la sorra.
La radiola deixala en pau , no sigui que com ahir al polonia descobreixi que et dius Martinez i ja l'hagis cagat, observatori, tu que ets guduleumi, tu que fas excursions a aguas tuertas i denuncies adoctrinaments a sant Andreu de la barca i que tens vacances a la menorquina de Menorca, a tu que el seprona et va rescatar de les urpes reptilscat. observadet , nina dels ulls d'en millo tu que escoltes Loquillo i detestes l'amarillo, tu que ets un wanker upstaradet ... a can dario nen, can dario!!!
Endarrera aquesta gent tan ufana i tan superba, bon cop on fire,... te sube la bilirubina observah, man . te explota , te explota te explo , te explota explota el ordenador.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Nen Hard, jo t'he insultat com per mereixer aquest Mars Attack en sèrie de part teva, melindro melindro, a la legua salta que escrius Down Fire seguint dictats de la república de les nimfes eletrobotàniques de Berlin rollete GPS pubilla.

Nen Hard, pillat en resorte obtusional i fatiga tàrtara que és el mateix fijo que fumar mentolat i deixar la centra damunt del Hardware pilles hardware és el teu nom.

Nen Hard, hardware que ets i jo soc suau Soft software sense fronteres i a diferència teva no segueixo cap diktatt i parlo en primera persona PERSON 100.

Nen Hard, harware que no insulto ni disparo bilis biònica. sonar pit pit sonar sonar, edició en curs, sonar, sonar, electroshock.

Meapiles jo no no no no.

Tinc un secret familiar que no em permet dir el que resumeixo en clau Alpha:

Coneixes un altre continent, bola mundial, pillat en xapa on fire ??

Marc Galí ha dit...

Amb la vènia saberuda i encestral del meu mestre i mag de les nits del Teïna de la molt distingida ciutat de Reus, el meu admirat Eduard de les faules i les estrelles.

Us faig avinent el poema del divendres.


FARONER SENSE FAR
DAVANTER SENSE GOL

La truita fresca de riu sec
no val la sardina calenta
de mar fred i fresc.

faroner mirant les ones
sense far ni porteria
del mar, acuàtica!

davanter en punta
com la llum despunta
i el fa, el gol, el fa.

Ribot que llesca panet
de les xutades, bolet,
quin remeu, si és net.



Feliç cap de setmana
amics i amigues


Molts records de l'Eduard, antiartista que ens anima i us recorda.


Marc

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No entenc el malestar del senyor HardMod's. Cada dia empeny la barca cap al precipici.
cada dia, cada sant dia, cada dia dels sants dies i el que passa és que la barca de la intolerència es converteix en la barca de la misèria humana i tot per culpa de convertir el futbol en un espectacle politic impropi del que ha de ser la relació entre gent educada, amb humor i partidaria de la sindria.

Maria Josep Altamirada Rierol ha dit...

Quin problema teniu amb Iñaki Gabilondo, ell va dir "Los vencedores y los vencidos deben sellar la paz".

Hard mod ha dit...

aquí tothom te problemes , aneu a escampar al boira !!! puntu