PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 15 de gener del 2018

Parc temàtic taronja en el A POR ELLOS SHOW de Cornellà-El Prat.L'article 19 desmunta el 155 i el Barça peta tots els registres de la llibertat

Això acabarà al tribunal internacional d'Estrasburg. El parc temàtic de color taronja de Cornellà-El Prat exhibeix una pancarta gegant amb 'A por ellos', la colla crida el crit de l'odi, l'estanquera circula per les grades i les males arts es practiquen arran de gespa. Res de bo. Ni un pam de net.
Un derbi català no és derbi quan el Girona no hi juga. La setmana vinent, més, més i més. Ja tenim parlament, president Torrent i ganes de gresca!
Mireu com gasta els calers el RCD ESPAÑOL:


ARA PARLEM DE COSES BONES...





L'article 155 ja és història. La llei de transició jurídica atorga una nova legalitat republicana i l'aplicació del nou article 19 marca el camí de la distància definitiva.
Imatges del tribunal bogardista amb el jutge Vermaelen impartint legalitat i dignitat.
Saludem el nou soci anglès. Un bogardista de cap a peus. Amb tots vosaltres, al costat de Winston Bogarde, us presentem l'amic Andrew Halford.
Primer de tot, imatge retrospectiva, cambrers d'arreu del món (començant pel nostre trident habitual) celebren la nova legalitat. L'article 19 ja és una realitat. La crisi blanca desferma l'alegria del gremi mundial de cambrers.


2-4 a l'estadi olimpic d'Anoeta. El fortí de Donosti. La crònica del partit passa per la sala principal del Golden Corner. Xavier Cugat dirigeix el Mambo-19 en companyia de Pep Albert Corassó Boig. Mireu-los.

Messi s'estrena com a president del Parlament de Catalunya. Tenim les imatges del nou president, un digne successor de la molt Honorable Carme Forcadell. Messi ja està instal·lat a la mesa. Article 10 a tota pastilla.
Jerry Mina escalfa motors sopant en el Golden Corner i aquí el tenim a la porta de Can Francisquet passant el protocol de benvinguda. Anem estrictament MF's. Molfort's!
L'Esperit d'Esnaola presenta la candidatura de la primera olimpiada naval de les Illes Medes. Va molt fort i ens presenta les seves mascotes, alegres i valentes (celebrant l'article 19).


46 comentaris:

NNNNN Niàgara Nigèria Nubiola Ponderosa Öbs ha dit...

Glòria i honor al bogardisme!
La Ponderosa ho veu i anota el que enregistra.
Us necessito al meu costat per enfustar el fred.
Danke
Öbs
Neubaten
Holz

gudulermi Faust de Vic ha dit...

Quan fareu la pancarta del Gudulermi?
és el que falta per la perfecció.
Som de Vic i ja m'enteneu.

Pirino d'Ocata, Oliver enfadat ha dit...

Ara ja ho veig, prohibiran el Barça.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

La vida té episodis molt bonics i mistics com aquest dels 19 punts alegres i simpàtics que fan de l'esport una maca cosa d'ajut per aguantar una vida a vegades dolenta i poc agraciada per temes de salut o feina, que tot sigui així de bell i arreglat que anirà bé per ser més bones persones en aquest món que a vegades fa pena de veure tanta tristesa
*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ estimats bogardes

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Epistemològicament sumat (+),
el que més (+) m'agrada del futbol
és llegir la taula de classificació en dejú.

Menjo més (+) sumant (+) que menjant.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
si ho mireu en vertical provoca vertigen.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

És molt banal i fàcil de fer quan es tracta només de fer un Polonia amb letres i fotos que us deixen secs d'imaginació. Recorrer a la politica per dir que el Barça guanya és més vist que la cara del vostre president fugat. Millor serà que feu una mica de massatge cerebral i feu humor amb originalitat i en sortireu guanyant, que ho dic per ajudar i acostumo a recordar que tot el que us escric quan us llegeixo és per ajudar, el meu verb preferit és AJUDAR.

Vampir Bayo "El fakir de Vallvidrera" ๑†A ๑۩۞۩๑†๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

Celebro la vostra guapa sangonosa ๑۩۞۩๑† versió dels fets i crec que hauriem de fotre una festa de sang i globuls rojos ๑۩۞۩๑†๑۩۞۩๑†

El senyor escandalo Berrigan Bonada no està convidat, sang dolenta per cateto a estribor, ๑۩۞۩๑† per malhumorat amb regust de convent de l'Opus Dei sang casposa, ๑۩۞۩๑† per narcís destentat amb sang a les genives ๑۩۞۩๑† i per poca categoria facial de la crosta que perd sang de poca qualitat ๑۩۞۩๑†

Cada dia soc més de la Penya Bogarde, Bogarde és sang ๑۩۞۩๑†๑۩۞۩๑†๑۩۞۩๑†

marga bosch i el seu verb ha dit...

Menysprear Mataró des de la penya impostora em toca d'aprop i em dol molt.
oinx oinx diuen les jovenetes d'ara, jo dic només que no m'agrada el tracte.
Jo galdosa em poso per defensar-vos de les ofenses de Ted Berrigan i en canvi la Penya no reconeix que Mataró té local obert i us espera sempre per tal de coneixer la verdadera entitat bogardista més neta que bruta i que no planta gent, feu el favor de fer les paus.

Marga

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Ted Rajoy Bonada, va per tu, xicotet torracollons,
per si no saps lo president no està fugat com dius sinó que està exiliat per no ser empresonat o és que per la teva berriganada mala llet és el que voldries. Lo seu és que portser com als teus vos fot la trilla de tanta boleta capicua.
Ai meu carro no tragina tanta oliva vella!

Ted Berrigan Fàstic Bonada Anti-talibans ha dit...

ai ai ai ja han sortit els talibans de la barretina ai ai ai quina rapidesa per fer callar la veu d'un que no és fanàtic de res més que de la llibertat d'expressió ai ai ai que cou de veure que sou vosaltres els que busqueu enemics ai ai ai com mola dir coses sense pensar ai ai ai buscant enemics ai ai ai i jo que vull ser amic ai ai ai s'ha disparat el talibanisme amb un plis-plas ai ai ai que de futbol poca cosa ai ai ai que tot va de tapadera per talibanitzar ai ai ai que la sopa està calenta ai ai ai quina pot un país dirigit per gent com vosaltres, ai ai ai que el senyor d'Amposta em desafia per no pensar com ell ai ai ai que el vampiro m'insulta amb creus i escuts de ordre satànica ai ai ai quin jardí que teniu per seguir buscant enemics amb pretext de fer conyeta barcelonista ai ai ai que els dies del vostre president es fan llargs mentres menja musclos a Belgica i fa turisme ai ai ai quina porteu de cap ai ai ai la capsa està buida com el cervell ai ai ai talibans catalans que us penseu que el món s'acaba a la muntanya dels pastorets ai ai ai pena pena pena ai ai ai president fugat i per aqui es parla d'exili ai ai ai plumero plumero

penyabogarde ha dit...

Ets de pell fina Berrigan i tens poc sentit de l'humor, això és el que et passa, aprenent de Boadella i poc sensible a la gresca i a les justes reivindicacions davant de la injusticia que propugnen els teus amics de les medalles i els estancs. Nosaltres som de la tradició del Be Negre i del Xut, vestim Molfort's i Meyba, cantem el Virolai i ens agraden els punks, l'escolania, el Cugat i els flabiolaires del terreny.

La Junta

Joan Patateta Williams ha dit...

Aquest Teddy Berrigan diria que és la cara minuscula del Banzai de les majuscules.
Tanto monta, monta tanto, Berrigan como Banzai al canto.

Paraula de cuiner.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Tots contra la meva persona, molt bé. Tots a una contra la meva persona i es demostra que rebeu les ordres com una secta satànica. Molt bé i si no m'esborreu jo seguiré escrivint i si m'esborreu us seguiré observant i aconsellant

Aquest és el preu que ha de pagar qui us vol ajudar?
Teniu l'humor per sota dels peus i per terra.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics.
Visca el bon humor, el vostre blog i com no Visca el Barça!!!!

Una abraçada desde Valencia, Montserrat

penyabogarde ha dit...

Visca i ben retrobada, amiga Montserrat!
A reveure i ja saps a on està la gent bogardista!
Una forta abraçada, bon humor i Visca el Barça!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Mala maror per un pobre naufrag de nom Ted?

Si es pensa que no tinc bons sentiments, li ofereixo el salvavides i una estada a la Meda Gran a on hi tenim un sanatori d'ofegats ques es diu Clínica Titànic.

Encara estarà a temps de ser un home innocent, com un nadó sortit del ventre matern.

Tenim el bon psicòleg mariner Eliseu Noray que fa miracles i si no s'en surt sempre queda el psiquiatra Neptú Espigó.

Ted, estem a la teva disposició i la Clínica Titànic no et fallarà.

marga bosch i el seu verb ha dit...

A Mataró també tenim sanatori mental
i va bé per arreglar gent equivocada com Berrigans
o per guarir plantadors que no demanen perdó
i per netejar taques a la roba bruta dels desaprensius pueblerinos
Jo galdosa que vaig i ensenyo la lecheria i el negrito del parc o les olles de can Patuel.

marga bosch i el seu verb ha dit...

i això no vol dir que sigui amiga galdosa del mal home Berrigans

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Entreu en tromba com uns titelles sense personalitat, tots contra la meva persona i sense cap matisació ni manera bona de tractar persones ole ole seguiu retratant vos com les persones que no sou i feu fila repetida per blasmar qui no és com vosaltres talibans que sou talibans en idees i en maneres de fer talibans racials per que qui no és independentista no té dret a ser diferent talibans que comencen per barrejar politica en l'humor i acabeu com el que sou talibans talibans talibans

no penso deixar de fer observació i opinió i censureu les meves paraules sereu més talibans del que ja sou.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


HE VUELTO HE REGRESADO, OS MIRO Y CALLO PERO AHORA OS VEO Y HABLO
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ME EXTRAÑAIS POR ESTOS LARES????????????????


ACASO ME VOY A QUEDAR CON LOS BRAZOS CRUZADOS VIENDO EL LINCHAMIENTO LERENDO QUE LE JODE LA MARRANA A UNO QUE DEBE SER CULERO PERO QUE NO PASA POR VUESTRO ARO.
VEO VEO VEO UNA PALABRA QUE ME PRODUCE ORGASMO DE GUAPADA COMO LO ES, PUES ESE BONADA MI HEROE OS TRATA DE TALIBANES. ESTE ES EL VOCABLO MOLÓN, TALIBANES.
SOIS TALIBANES DE LO MÁS PEDORRERO.
¡¡¡¡¡ SIEMPRE INSULTANDO, TALIBANES !!!!!!
N0 ME PERCATARÉ NI POR DECORO MANSO CON LO QUE TRAMAIS CON ESE HEROE BONADA, PERO LO MÍO ES PURA HUMANIDAD, COSA QUE EN ESTE ANIMALIARIO TALIBÁN, FALTA Y DESATIENDE A MI LLAMADA ANTERIOR.

MI RETIRADA SIGUE EN PIE, PERO VEO EL LINCHAMIENTO Y MIS DEDOS SE PONEN CALIENTES PARA APORREAR EL TECLADO DE MI ORDENADOR, JODE MUCHO VER LA SAÑA DE ESTA PEÑA Y ESTOY A GUSTO, A GUSTÍN, AGUSTÓN, AGUSTÍN EN MI PAPEL DE VIGILANTE DE LA PLAYA BOBA.

OS DEJO QUE TENGO HORA CON MI OFTALMÓLOGO, GAFAS NUEVAS PARA VER VUESTRO TURBANTE TALIBÁN DESDE MI DISTANCIA A REGAZO DE MARES Y MONTAÑAS.

UNA COSA, OTRA COSA MARIPOSA, TAMBIEN VEO VEO LO QUE HACEIS EN EL FACEBOOK
DE TONTO SOLO TENGO LA CREMALLERA DE MI PANTATÓN QUE ES DE LATÓN, PERO NO PIERDO DETALLE NI EN ESTA WEB NI EN VUESTRO FACEBOOK LOCO TALIBÁN

GRACIAS BERRIGAN POR MENEAR LA PALABRA TALIBÁN, CON ESTA PALABRA QUEDA CLARITO LO QUE ES CUALQUIER BOGARDI-TO


BANZAI ESTILOGRÁFICA
BANZAI TENEDOR

MARCHO DE AQUÍ CON LO DICHO Y LO DICHO, DICHO ESTÁ
消歧义页 BANZAI

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME OLVIDABA DE ALGO SUPREMO:
BARTOMEU-ITO ESTÁ UNTANDO COMO NUNCA A LA FEDERACIÓN.
EL REAL MADRID VIVE LA RESACA DE LOS ÉXITOS Y HA BAJADO LA GUARDIA.
PERO NO CHUPAMOS EL CHUPETE COMO OTROS.
ESTO HUELE A CHAMPIONS Y TENEMOS UN PROBLEMA QUE REQUIERE PRONTA SOLUCIÓN:
EL MUSEO DEL BERNABEU YA NO DISPONE DE MÁS ESPACIO PARA EXHIBIR TROFEOS.
PALANTE LA AMPLIACIÓN.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ADIÓS, MONIGOTES TALIBANES, VIVA BERRIGAN Y HALA MADRID !!!!!

OS ESPIO POR FACEBOOK, LERENDA MENDA LERENDO MENDO.

penyabogarde ha dit...

Banzai:
Ep, que crides massa. Tremola la terra i no és necessari.
No t'esborrem, és com el Valle de los Caidos, ens recorda que el règim està viu.
Apa-li i que et vagin bé les ulleres noves!

Hard mod ha dit...

en tres , dos , u ens agafa ploranera .marxem a mantxester .
Som estudiosos som talibans. l'accepció de totalitarista , inventada a la meseta no escau. Els tercios del gran capitan i els comptes luxuriosos de florentonguez cauen per si sols, enmig de la ventada anti-constitucionalista i els pagaments castorsos i a les medes entomen l'embat del fraking descontrolat, incloses les recuperacions de les millors cuixes del mon.
la guineu quan no les pot haver , pilota de carn d'olla.
La resta , la resta han estat , ells.
Ens espia per facebook, coi com el Club Natació Ilerda. hi ha qui fa olor de champinyó i de pecidén i acaba sent el saltimbanqui de la cort. pirlirim ixi pir qui ni ins intinguin.
si anem moltfort's i cou, que cogui , el tupi fa xup-xup. a foc lent com bull olla en forn , al bernabeu els escaldums escaldats hi son nodrits e feits, a joc de daus els compararé.
que no van zei , que van diazinueve. us bombin.

Hard mod ha dit...

el tedi aquest de nom d'osset... per que no plega?
tedi , no aportes res , no ajudes , ets un bocamoll.... plega si us plau , ens cal espai.
ningú t'ho agrairà i ho saps. però fineix. ja sabem qui i com som , la teva opinió ens la sua. plega.
ves a fotre la pallissa a deu. o als de l'opus , o als mormons.
ets tediós. plega.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hardmodillo Hardmodet
Mai he llegit tanta bilis talibana com la que escup el teu teclat infectat de mala manera, jo no soc com Banzai però m'agrada ser defensat com gens m'agrada que em facin punyalada com la teva que insultes de talibà sense frenillo

Hard mod ha dit...

07 teddy , ja ho has dit tot , plega. Fas pudor.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hardmodet maleducat i ja et vaig dir el que penso.
Jo soc del Barça i ho sabeu i volia guanyar a l'Espanyol.
Ara pregunto si s'ha de fer politica també amb un partit de futbol.
Es pot tenir deportivitat, dir que s'ha perdut i després fer una remuntada.
Però, no, no com sempre donant la nota i fent la barreja politica.
Segueixo amb ganes d'ajudar i millorar per fer que aquest web sigui divertit i respectuós.

John Little Chip (Joan Patateta) ha dit...

A la tornada cinc golets als pericos i s'acaba el pic-nic

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bossa de patates, et dic el mateix que al harmodet i et recomano un humor més senzill que es pot guanyar sense burlar

BANZAI MADRIDISTA QUE OS QUIERE BOBOS ha dit...

SABER PERDER
SABER GANAR
SABER JUGAR
SABER PEGAR
SABER CANTAR
¿¿¿¿PERO PERO QUE VEO VEO VEO????
MENUDO RAPAPOLVO ALBRICIAS DE MENEO,
EL DEL ESPAÑOL,
MACHACANDO Y NINGUNEANDO AL FARSA.

YO ES QUE FLIPANDO VOY CON LOS DE FLORES.
UN PAR DE BOLONES ENTRE PIERNAS PARA LOS FIERAS DEL ESPAÑOL.
AZOTE A LA MISERIA CULERA.
LECCIÓN DE FUERZA Y ORGULLO.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BYE BYE BARCELONI-TA, CRISIS EN PICADO !!!!!!!

SACARINOS MÍOS OS ADELANTO EL PARTE DE GUERRA:

ELIMINADOS EN COPA
EL CHELSEA OS BARRERÁ EN EUROPA
CRISIS EN EL BANQUILLO Y PÉRDIDA DE PUNTOS EN LIGA
EL REAL MADRID REMONTARÁ
CON UN PARTIDO MENOS, LOS 19 SON 16
PERO
PERO
PERO
MI EXPERIENCIA ES INFALIBLE
A LA QUE BARCELONI-TA PIERDE COMO PASA ANTE EL ESPAÑOL,
SE MUEVE EL MORBO
EL VESTUARIO ARDE
SE PIERDEN PUNTOS
EL COGOTE QUEDA OBTURADO POR EL ALIENTO BLANCO
Y CAE LA RENTA

CERO TÍTULOS BARCELONI-TA
Y CUIDADÍN CON INSULTAR

BANZAI MEJILLÓN

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Mecasum Dena amb lo Bonada i lo Madridista, ànimes bessones o lo mateix personatge bifurcat com la llengua d'una serp, tot lo sant dia controlant com una Gestapo a la gent més bona

penyabogarde ha dit...

Bonada & Banzai:
sembleu de la mateixa brigada.
Mala peça al teler.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Veig molt gandhiana la Penya, massa pacifisme mentres els violents insulten i vigilen com uns sicaris del mal.
I si estrenem el Gudulermi?

Marc Galí ha dit...

Bona tarda, no és divendres però ensumo l'aire carregat i enrarit. Amb la vènia de l'Eduard, antiartista, monument humà del bar Teïna i pare mentor de les meves lletres, us avanço el ritual divendresí.

LLEGIU-ME, SI US PLAU, LLETRA PER LLETRA, COM UNA FACTURA DEL GAS.

Poema de les aspirines

Calmar la ment
sentir el vent
foragitar el cap calent
reviure el bosc
callar el corc
apagar el pas del foc porc

Qui va guanyar no m’estimava,
ho vaig anar sabent de mica en mica,
vaig sentir-me abandonat perquè
qui va guanyar no era el meu equip,
no estimava la nova herba que creixia
en camp erm de poca gespa, amor.

Calma, calmada calma
tèbia revenja insana
caurà la llum clara
i la pastilla al got
aspirina aspiradora
de germens i ministres

Calma que ja tinc
en butxaca eixorta
l'aspirina prima

Amor, amor desmesurat
ens amaguem callats
entre murs i cortines
mesurat si cal no tot
a la Generalitat
la general llar de l'or
que el mal ens furta


Marc Galí
Reus, amb la vènia indomable de l'Eduard, mestre perenne.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo crec que es pot ser del Barça com jo soc i al mateix temps tenir respecte per l'Espanyol i practicar el que en diuen Far Play

Demanar això a la Penya Bogarde imagino que és inutil, ho dic per ajudar a millorar en nivell

Albert Sinderes ha dit...

Ted bonic, de part meva ho tens justet per rebre petúnies, petúnies.

NICNU Niàgara Nigèria ha dit...



Morgen,

Fusta, fusta i fusta.

Ho estic dient tot i el que no ho vulgui entendre és de vidre.
Hom sap el que es diu i jo també.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Esclop Romesco Sklop ha dit...

El més molón de la Penya és veure com es prenen la vida els enemics de la penya.
Ja ja ja jabalí, amargats de la vida que no riuen, ja ja ja jabalí.
a Bordils per festes, quan surt el seguici manàire, el crit de gresca és
Ja ja ja jabalí, és una castellanada però mola dir-ho així pensant en els senglars catalans que mereixen un respecte honorable

penyabogarde ha dit...


Esclop,
gràcies per la teva lliçó filològica.

Niàgara-Nigèria Nico,
entenem que la fusta ho és tot. Gràcies, també.

Ted Berrigan,
no podem agraïr el que ens recomanes, vivim en móns paral·lels.

Marc Galí,
el que escrius ens omple d'alegria i donem un pas més en l'aprenentatge de cada dia. Envia una salutació al teu mentor Eduard, doncs fa temps que no el tenim per aquestes pantalles.

Faust de Vic:
Què més voldriem nosaltres que saber el que és un Gudulermi. Mira que ho hem buscat per google!

Banzai,
ja no sabem com dir-ho: Canses molt, però contribueixes a aclarir davant del món l'estampa grollera del madridisme més ultra dels que es fan i es desfan.

Bon cap de setmana a tothom.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La paciència té un limit i no sé que puc acabar fent en vistes al que m'esteu incoant, o entrem en un merder innecessari i d'ajudar-vos puc passar a un cabreig o a fer un greu cara a cara desagradable
Feu el favor!!!

penyabogarde ha dit...

És una amenaça, Ted?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Per què em xulejeu?

Hard mod ha dit...

Fàcil , per que al cole ja et fotien de clatellots fins i tot al carnet de la piscina, per que demanes el que no dones, per la manca de talla moral , i intel·lectual , per que ... massa per que , sempre demanant que la resta es justifiquin, ploramiques, arramba carnets, escura platillos, que la prepotència t'estimbi a l'inframón on en bilis et banyes.
A tu no et xulejem mort de gana, encara et fem la caritat d'escriure't, tan sols per que tens forma humana, no fos que et curessis i t'haguéssim de treure del veterinari.
Relaxa't, i si no en tens prou, plega.
Aquí seguirem fent la cerveseta i picarem alguna tapa.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Retratat queda senyor Hard

Blat madur de Manresa ha dit...

A mi em fa pena que un tiu avorrit de nom Ted ens vulgui avorrir a tots amb el seu ploramiquisme de llàgrimeta perdonavides

Hard mod ha dit...

Hi ha qui queda com va entrar , retardat. Au a casacarla , ploramiques.
I senyor i hard, efectivament força mes que tu, llepa tribunes.
ves a arrosegar-te davant els brigades blanciblaves , lacai.
Tens la cua de palla i la pell fina.
Au apunta't a un curs de ganxet, macramé o punt de creu, i a triomfar.
I deixa d'avorrir. retratat diu ... a megapixel. hahahah