PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 19 d’abril del 2015

BARRETINA ROJA. BOGARDISME DIATÒNIC, BOGARDISME CAMPIÓ, BOGARDISME INSURGENT, BOGARDISME ADMINISTRATIU

SIS PINTALLAVIS AL GETAFF
Anem massa bé. Massa. 6-0.


Visita turística i 2 golets al cabasset.

PRIMERA ETAPA: CORNELLÀ.


SEGONA ETAPA: EL PRAT.




 Barça 2, Pariset Santet-Germanet 0.
Barretina i ratafia!

 





Escac i mac. Exhibició. Administració. Bogardisme.
Som massa bons. Ho sentim molt per gent com el botifler Ernest Folch (anti-Lluís Enric i amic dels Ciudadanos, com demostra la foto Gomelsky, el primer per la dreta).


Pep Hucha ja tremola. Aquest Barça encara és millor que el Dream Team i que el Barça de Santpedor. Anem molt forts. Massa forts. De barretina! Som la barretina definitiva. Dedicat a Syd Barretina.


Imatge descomunal del barretinisme bogardià fent pinya amb l'equip.



Un partit de petó aromàtic. Un partit Coma Style. Heus aquí la prestació bucal de na Coma. Pintallavis color barretina!




Gran Barça!

Quan el bogardisme sap el que vol, sap el que cal i sap el que cal fer. Bogardisme Diatònic. Les coses clares. Expedició bogardiana al Tarambana de Cardedeu per celebrar la doble alegria d'un liderat consolidat i de l'estrena mundial del llibre-disc del faroner de les tecles manxades, Carles Belda. Rodejat de trabucaires, el nostre acordionista ens saluda des d'aquesta simpàtica fotografia al costat del maresmenc Ferran Martinis.




Escac i mat del bogardisme judicial: Cop definitiu a la parella Rato-Florentónguez. El duet letal, detingut per la Zepo Bogardiana, ens mostra una imatge física totalment deplorable . La justícia bogardiana penalitza el cas Bankia i el cas Castor amb sentència irrevocable. Bola i cadena.



Dossier Cuauhtemoc Zamudio.

Sessió d'art seriós i escultòric. Nico Nubiola ens presenta el nou bogarder mexicà, Cuauhtemoc Zamudio, en una visita-llampec al Golden Corner. Els dos escultors ens visiten. Tenim el plaer de gaudir d'una de les obres de Zamudio, especialista en animalets de pedra. L'escola mexicana entra amb força en el bogardisme.  


També tenim ben retratada la trobada Zamudio-Salva Hammer. El mexicà i el pinetenc mexicanista comparteixen somriures , samarreta i barrets mariatxosos.

    Telex administratiu del matx de la sobretaula

Barça 2, València 0. Campions! La voracitat controlada de Suárez i Messi passa per un nou partit administratiu i calculat. Simetria perfecta entre el minut 1 i el minut 90. Campions. Els jugadors van amb bata escolar i fant els deures.

"El saque" d'honor a càrrec del nostre soci de Bordils: Esclop Romesco!


Un partit tàctic i covat en el buró tecnològic de l'assessor tècnic del FC Barcelona, Segimon Cantallops. Mireu la foto del mestre Cantallops preparant la simetria del partit de la tarda. Cal estalviar recursos. Prestació eficaç i administrativa del quadre d'en Lluís Enric davant del València de València. L'equip de València, el València.



94 comentaris:

Joan Patateta ha dit...

Veig un despatx i ensumo marro
barça gran

Joan Estruch ha dit...

pistonut ut ut campionut!

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

QUE YO SEPA EL BARCELONI-TA ES UNA MIERDA.
UNA MIERDA.
LA MIERDA.
MIERDA.

BANZAI.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Mexicans a la vista!
Mon besavi va anar a Puebla a fer fortuna i va treballar en una fabriqueta de conserves. Era lo iao Quimet.

nnNICo Nu-bi-o-la ha dit...

Correcte. Prestació seriosa i primera pantalla al servei del Cuautemoc.
La peça que porta a les mans és prou preuada. Futbol res. El meu col·lega mexicà si que és home de xuts i patades.
Correcte. Sistac, com a mínim. I qui sap si també, marfaula.

penyabogarde ha dit...

informació.

hem rebut un privat de facebook que diu això:

hola!! sóc la Laia Tudel de Catalunya Ràdio. Estic preparant una cosa de Bogarde per aquesta nit i he vist que la vostra penya bOgarde encara està en actiu i que a més celebreu coses amb un càntic de Bogarde. M'agradaria parlar amb algú de vosaltres que m'ho expliqués. Què podria ser? Merci

Laura Llompart de Bunyola ha dit...

famosos! us estim !

Gerard Zarza ha dit...

Catalunya radio bogardiana
Catalunya lliure bogardiana
Catalunya culé amb molamenta
Mola la mola de tantes moles molades de la lliga molada de la mola moladora

El Buzo ha dit...

guanyarem tot el que juguem per que tenim Déu nostro senyor dins de la plantilla amb el número 10

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'agraden les escultures, i em sap greu que les persones de poca sensibilitat amb la neteja siguin precisament els que més en parlen. Ja sabeu de que parlo, pobles bruts, gent bruta. A Mataró ens trobem de manera més neta i mirem els partits de futbol amb gràcia i ens ho passem millor. Potser que les escultures estiguin en més bones mans i que les mans estiguin netes i no pas brutes del greix de poble brut. Una gent que deixa plantades a les persones de bona fe, em sembla que no mereixen altra cosa que l'enuig i el menyspreu. No tota la gent de poble és bruta però vosaltres hem sembrat el greix que l'embruta amb el mal comportament d'aquell dia a Mataró que em vareu deixar a l'estacada en una cantonada com a mostra de rebuig o de senzilla mala educació. Per això sou bruts i no mereixeu escultures.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Celebro a vida plena que tingueu la fortuna de ser una penya que arriba fins a terres mexicanes. Sabeu que Mexic va acollir l'exili català? I sabeu que la Comunitat Catalana de Mèxic fou una organització que aplegava als exiliats catalans de la guerra civil espanyola que s'havien establit a Mèxic des del 1939.
Hostia que aixo és molt important per qualsevol Bogardic. I que aquesta kubalada fou una de les que va donar suport més actiu al Consell Nacional de Catalunya a Londres, i la més nombrosa i xati pirul·li. El seu portaveu era el diari El Poble Català, una brutal experiència de diari de pebrots,publicat a París per Rafael Tasis i Marca i Jaume Miravitlles i Navarra. Estem parlant de noms molt besties, gent acollonidora, gent de pota negra, ja m'enteneu BOGARDE!!!! Moltes activitats eren organitzades al local de l'Orfeó Català de Mèxic. No SABEU prou bé el que és tenir BOGARDIANS MEXICANS cony! Sou la pera mexicana. Creixeu com abelles en zel, visca la Penya Bogarde de Mexic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albatros Pineda ha dit...

Mexico lindo

Esclop Romesco SKLOP ha dit...

emoció
excitació
passió
empordanització
caramelles
castellers
jocs florals
remences
timbalers
festes de primavera
cobla
gràcies gràcies gràcies per aquest detallàs del xut d'honor.
Un Esclop sempre pica amb força i un Romesco li afegeix el bon gustet de bones herbes.

Gràcies.

Maria Cabot ha dit...

massa pal cuerpu
bogarde guapo

Prados Fakiristic vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

no pensava pas que tot això acabés tant xati-bé i ara em sento més bé que mai de riure sang
๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Arnau Xarrampió ha dit...

cosa fina cosa aspirina

penyabogarde ha dit...






Marga,


estima i t'estimarem.


La Junta

Conrad Canaló Stewart ha dit...

2-0 vol dir 1+1 a 0+0
i 3 punts que vol dir 1+1+1

ara anem a Paris, que no és el mateix que anar a parir.

Bogarde és matemàtica.

***************************************************************************



Margarita Bosque y su Verbo: eres rencorosa, yo solo me equivoqué de día en ocasión de esa cita en Mataró. Pero ahora ya no hay tiempo que perder. Soy pareja estable de la señorita Marta Coma y compartimos felicidad.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ya que usted escribe en castellano le contesto en la lengua de Cervantes, Lope de Vega y Camilo José Cela.

Señor Conrado Canalón, olvídese de mi persona o pida disculpas.

Señor Bolframio Amadeo Mozart, sepa que en mi ciudad yo soy una mujer respetada.

Pase un buen día.

Apolo aquella nit Xispa ha dit...

Tinc ganes de passar una estona amb els bogardes

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies

Albert Sinderes ha dit...

seinútep,seinútep

marga bosch i el seu verb ha dit...

No em sembla gaire bé que es vulguin fer encaixar les petúnies de jardí decent enmig d'un estercolero pestilente com el d'un poblot brut i més que brut, fetidament irritant.

Martín Solanas (Oaxaca) ha dit...

Siguiendo la huella y el rastro apasionante de la obra y de la figura de Cuauhtemoc Zamudio, uno se frota los ojos con pupilas y corneas alteradas tras ver que este gran amigo de venturas, desventuras y aventuras se nos antoja como navegante en la red y amigo del deporte. Me llega como algo nebuloso una plática en el Magallanes Bar de Mexico DF a razón de una polémica sobre exposiciones no merecidas y bien sufragadas de erario público de cuates de bajo prestigio como los escultores Jorge Campillo y Diego "Buey-trotón" Heredia. En esas pláticas el muy padre Cuauhtemoc Zamudio solía derrotar a sus oponentes como en el ring en boxeo, lo que los españoles denominan barrer y noquear derivado del Knock Out gringo. En las cortas distancias el cuate se pavoneaba como el genio que es y nadie rechistaba ni soltaba lana para vilipendiar, nadie de nadie. Nuestro cuate un padre de armas tomar. Y el circo hasta la bandera. Pero debo informar que el corazoncito pelotero de el cuate Zamudio siempre ha porfiado para Puebla. Puebla es su escuadrón peleón, lo puedo atestar, Puebla acaricia el balón y es el equipo escuadra de nuestros amores. Ni Cruz Azul, ni Atlas, ni Guadalajara, ni el coqueto Toluca.
Cuauhtemoc Zamudio, geniazo padre el muy buey, escultor, balonero, sabedor del buen gusto. Y ahora anda libre y jovial en estos de Pen-ya Bogararnte.
Sorpresa i abrazotes.
Será un pasaje padre.

Martín Solanas (Oaxaca) ha dit...

¿Os apetece mi plática?

penyabogarde ha dit...

bienvenido Martin Solanas estas en tu casa hermano , Mexico ha entrado de lleno en nuestra peña y nos gusta.

adelante con el Puebla !!!

Martín Solanas ha dit...

Besos sabrosos ven mis ojos, muy padre.

Joan Farregarde ha dit...

flaires de campions d'Europa

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes. ha dit...

quina boca pintada més vermelleta, sembla treta de la rebotiga de la nostra ferreteria secreta.

Marta Coma ha dit...

Per un dia faig propaganda de DIOR. Però el meu pintallavis de cada dia és el més nocturn de tots: BOURGOIS ROUGE D'AMOUR, CALIBRE 44, brillant, pastós, marcador i eficaç. Smax smax smax i segellant les boquetes i les galtetes del meu Conrad. Ara que hi penso, quan em vau fer la sessió fotogràfica per DIOR? Em vaig despistar i encara no he cobrat els roialtis. Smack petó.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ernest Folch amb Albert Rivera, mare de Déu del puny! Quina bafarada de rojigualda. I semblava eixerit en xicotet. Igual és de poble com vosaltres.

syd byrrytyny ha dit...

Imagino que tot va dedicat per el menda. Tindreu recompensa, Money. Money. Money.

penyabogarde ha dit...

Clar que sí, Syd!
Les barretines van dedicades al mestre de les barretines que ets tú.
Visca el Barça i Visca la Barretina!

Joan Farregarde ha dit...

Ernest Folch Ciudadanos, molt interessant, molt interessant. Persona non grata al Masnou.

Sod Borrotono ha dit...

no havia pillat que les barretines tenen color sexy a lo Sofia Loren
Relics, Relics, Orangutan flassada de be ermilla i alabastre microfonero que canto com el Waters

MADRIDISTA PITONISO ha dit...

PORRA CACHIPORRA

REAL MADRID 5
ATLÉTICO MIERDICA 0

SORTEO ALBÓNDIGA UEFA:

BAYERUCHO GUARDIOLOTERO 0
REAL MADRID 5

REAL MADRID 5
BAYERUCHO GUARDIOLATERO 0

BARCELONI-TA 0
JUVENTUS 3

JUVENTUS 2
BARCELONI-TA 0


FINAL EN BERLÍN
LA UNDÉCIMA

REAL MADRID 4
JUVENTUS 0

CR7 MÁXIMO GOLEADOR DEL TORNEO
MÁXIMO GOLEADOR DE LA LIGA
SUMANDO BALÓN DE ORO

UNDÉCIMA

OS JODE MUCHO
OS JODE MUCHÍSIMO BOBOS

BERZAS

CROMAÑONES DE OREJA CARCOMIDA

Esclop Romesco SKLOP ha dit...

Calla bellac! Madridista mentider

Mossen Bramut ha dit...

el meu somni és això que veig quan veig els morrets brillants pintats, rat penat a la falguera.

penyabogarde ha dit...

Aquest blog parla de futbol, art, vianda, sexe, amor, humor, castellers, ratafia, lluita social, màgia, entreteniments, casoris, pintallavis, matemàtiques, lletres...

Per tant aquest blog no té previst de fer cap crònica sobre la conxorxa cretina esdevinguda a la deixalleria blanca de Florentino Pérez.

Aquest blog és un blog, un bon blog. Aquest blog no és un catàleg d'excrements.

Bona nit.

Espiadimonis de l'Ebre ha dit...

quina sorpresa més desagradable quan veig l'editor Folch fent bullir la caverna.
A partir d'ara vigilaré les editorials dels llibres que compro.
Sobretot en un dia com avui que és el patró Sant Jordi dia del llibre i de la rosa, no et fot!
I a partir d'ara mateix m'allistaré a la força de xoc bogardiana.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

He fitat la zodiac a terra ferma, he anat a la fira de l'Estartit, he comprat la rosa per regalar a la sirena que cada visita el meu illot, he comprat un llibre bonic i petit d'en Narcís Comadira que és bon gironí i amic dels bons amics. He trucat amb el mòbil a la tieta Neus i li he recomanat Mobby Dick que és un bon libre gros ben mariner. He tastat licor de regalesia que fa el pescador Pep Xicoy de l'Escala. He brindat per Magallanes que va fer la volta al continent americà. He recordat la Pinta, la Niña i la Santa María. He dedicat un glop de ginebra a la memòria de l'almirall Nelson de la flota de sa graciosa majestat la reina. He penjat un poster del Titanic al camarot del meu vaixell. He comprat un aparell de ràdio per escoltar el Barça en alta mar. He sentit dins del meu cor el sonar del submarí J-24-W. Ara pesco amb una canya a la ma i l'ordinador portatil a l'altra ma.
Ara dic ben fort: Si Catalunya no pot des de terra, podrà fer-ho des de la mar i en aquesta mar tant blava el poble català tindrà sempre preparat a aquest modest mariner Esnaola que us dirà "ola" sense "h" per que una "ola" en català és una "ona" i no pas un "hola". Soc Esnaola en esperit i en carn viva. Mai més Real Madrid.
Visca Sant Jordi, mata l'aranya, mata el dragó, mata el catxal·lot i mata el peix espasa. Sardineta a la graella i que floreixin algues a la roca més remota de l'illot més bonic de la Polinèsia.
M'agraden les barretines i m'agradaria portar barretina dalt del vaixell que alliberarà la meva estimada Catalunya.

Marta Coma ha dit...

Ara veig el que puc fer en el viatge de noces. Demano al mariner Esnaola que ens faci un creuer per tota la Mediterrània. Ja em veig mega-pintada amb luxuria fent-la petar amb el meu espòs Conrad Canaló per les aigues del Mare Nostrum. Semblarà el mar Roig. Litres i litres d'aigua salada tenyits de pintallavis. Conrad meu, el Zurich va ser més que un cafè imprevist i les gràcies bojes als Bogarde's Team per unir les nostres vides i ara a la mar si es presta Esnaola Espiritual.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Cap problema per passejar parelles per les aigües de la mar.
Tarifa plana.
Propines a banda.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

em deixo pintar i tot.

NiIiCcOo NnUuBbIiOoLlaA ha dit...

Sant Jordi m'agrada, però detesto les roses. Les trobo cursis i per tant imbècils com el riure dels tapirs. Ara bé, m'agrada el llibre. Llibre és més que llibreta. Les llibretes són un 'quiero y no puedo' que fa malastrugança de tant de prendre nota sense sentit ni esma.

Recomano que llegiu Séneca.
Per Sant Jordi, Séneca.

Manel Cuyàs ha dit...

El meu desig sincer d'una diada de Sant Jordi ben viscuda, amb bon temps, amor i aliments per la ment en forma de llibres.
Sou d'allò més, amb una Penya com aquesta no hi haurà adversitat possible que faci mal al país i a l'esport.
Feliç diada de Sant Jordi.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bona idea Marta!
Bona (+) positiva (+) sumadora (+) idea la de navegar amatoriament en una embarcació espirtualment Esnaola. Petons eterns i gràcies bogardistes per allò del Zurich i per l'orgull que llueixo de tenir la meva parella totalment prendada de la meva persona. Per Sant Jordi la flor de la rosa als llavis i les taules de multiplicar a l'americana.
2x3x4x7x8x999x98x345555x1x9x10
i així fins l'infinit centessimal.
Accepto la travessia barcal.

Eduard ha dit...

Visca Sant Jordi, i sobretot visca el drac!!!
Que el drac sigui una representació de l'etern femení, l'hàlit espiritual de la Mare Terra connectat via matriarcat, no ens priva de voler redimir el Sant Jordi guerrer i regalar-li la rosa de la sang que va vessar cegament perquè li neixi un llibre d'entre les mans.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Eduard, gran Eduard,
tú ets el gran bard!
Antiartista i finalista
del carrer i l'autopista!

1+2+3+4=5

Sebastià Sanabria. Piera ha dit...

Soc un home que voldria adquirir un pintallavis com el que esteu anunciant. No és que em senti senyora. Senzillament és per passejar per casa quan estic inspirat, visc sol i m'agrada tenir moments originals. Intentaré comprar-me un tub.

Albert Sinderes ha dit...

Per Sant Jordi jo no he fet com fa la massa que segueix les ordres de la tradició. Regalar roses? Per favor! Jo regalo petúnies.

Petúnies, petúnies.

ExPresident de la Penya ha dit...


FOLCH & GUARDIOLA: TREMOLEU!

El Bayern Munic és l'equip de l'Ernest Folch.
Em sap greu per Pep Hucha, però els bavaresos no arriben a la sola de la sabata del Barça.

El Madrid, com sempre apanyadet amb el sorteig li toca la Juve en decadència. Però les passarà magres. No arribaran a la final.

I a Berlin ens veurem les cares el culés i els spaguetti i celebrarem el triplet d'en Lluís Enric en tota regla.

MADRIDISTA UNDÉCIMO Y DUODÉCIMO Y CENTÉSIMO Y ETERNO CAMPEÓN DE TODO PARA SIEMPRE Y OS JODEIS COMO PÁJAROS BEODOS HACIENDO AUTO-STOP EN GUATELANA CON EL DEDO PULGAR SANGRIENTO ha dit...

EX PRESIDENTI-TO ¿QUÉ TE EMPATOLLAS, BERZAS? ¿¿¿¿ACASO SABES ALGO DE BALONES??? ERES UN BOBO. ERES UN ASNO. ERES UN INSECTO EXTRAIDO DE UNA LLANURA LACUSTRE SECA. ¿¿¿DE QUÉ HABLAS, NECIO???
PERO ME PREGUNTO ¿¿¿QUIÉN TE CREES QUE ERES, PARAMECIO DE MALA TELA???
VAMOS A VER, BOBO. VALOS A VER, BERZAS. ¿¿¿TÚ SABES ALGO DE LA VIDA??? ¿¿¿ERES DE ESTE MUNDO???
¿¿¿SABES LO QUE ES EL REAL MADRID??? O, TAL VEZ TE LO TENGO QUE REPETIR: ¿¿¿SABES QUÉ ES EL REAL MADRID??????????????

MIRA, BOBO. EL REAL MADRID ES EL MEJOR CLUB DEL MUNDO, EL MEJOR EQUIPO, LA MEJOR CREACIÓN DE ESTE PLANETA. ¿¿¿TE ENTERAS, BOBO???

O SEA QUE BORRA LA ESCORIA PUTREFACTA QUE HAS ESCRITO Y REZA MIL AVEMARÍAS, MIL PADRENUESTROS Y TE PRACTICAS UNOS AZOTES EN LA ESPALDA ROLLO JACULATORIA SACRIFICADA.

¿¿¿¿¿TE ENTERAS, BOBO?????

¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI, LA UNDÉCIMA!!!!!!

Salva Caballero ha dit...

el bon futbol serà el Barça-Bayern i el mal futbol de les patades serà Madrid-Juventus. Veig el Barça com a just campió.

Per què no esborreu els comentaris d'aquest energumen madridista?

ExPresident de la Penya ha dit...

No m'afecta el deliri del senyor Madridista. Repeteixo el que he escrit. Efectivament soc "bobo" és a dir BOn BOgarde. BB com la Bardot de joveneta.

Martín Solanas (Oaxaca) ha dit...

Con pausa y a pequeños tragos leo el catalán con respeto, lo entiendo bastante o sea que padrazo.

Un abrazo fraternal desde Oaxaca para decir que os veo campeones europeos y no sufran por el Real Madrid, oigan mis cuates que ese Real Madrid tiene mala prensa en Mexico, que es como la peste y una estampida de ratas.
A vivir una vida padre que para eso está la alegría.

Guindilla en la garganta y aguardiente en el corazón.

¡ Que fuera gringos y madridistas!

penyabogarde ha dit...

salutacions als mexicans bogardians

Alfons de la SERP MANDANGA ha dit...

aquesta idea del pintallavis color barretina no us podeu imaginar el que m'arriba a agradar. Prenc la idea per parlar-ne amb la colla de la Serp Mandanga que avui ens trobem a Manresa.

Esclop Romesco ha dit...

bona pensada els dos videos de les fires de cornellà i del prat. Apuntat a l'agenda per quan surti de l'Empordà. Per cert abans d'anar al Baix Llobregat entraré a la secció de perfumeria del Corte Inglés a comprar el pintallavis barretina.

Joan Estruch ha dit...

pistonut als pericos dos gols vom sols

nICo NuBioLA NNu bi ha dit...

Ferms!
El Llobregat està tocat de mort per contaminació nuclear i per presència d'un equip de futbol. El futbol és un error, l'Espanyol és un horror.
Ferms!
Riure és imbecilitat marsupilàmica.
El darrer mamut és el més gran i camina lentament cap al fons de la ranura.
Què us sembla el nostre amic mexicà?
Un amic que sap tractar la pedra sense forçar el rictus imbècil del rialler descerebrat.

cesc gorgui fortuny ha dit...

Antuvi pensava en la millor esquena d'un fong que és la nitri d'un palmell. Catalunya és delicada i la gent que la malmet és ronca com una soprano irritada després de malmetre Turandot.
Antuvi jo era avorrit, era una piltrafa, ara soc dels Bogardes i em sento muntant un cavall blanc a la porta d'un castell amb pont llevadís.
Mare de Déu quin pressec el que no menjo per por a empassar-me el pinyol.
Antuvi era un insensat i ara soc bogardià de grat.

El Pirino (Joan Oliver) ha dit...

m'ho passo bé a Bogarde i mirant com el barça camina cap als titols tots.

Arnau Xarrampió ha dit...

jo es que el pintallavis aquest de la barretina em posa com un encenedor Zipo cremant la flama d'un metre d'altura. Espero que el torneu a mostrar, per mi és foc i foguera

Sergi Gou ha dit...

azpañó 0
barretina 2
xati de xati

Alfons de la SERP MANDANGA ha dit...

Manresa serp mandanga!

Syd ha dit...

GRÀCIES
Grecees
griciis
grocoos
grucuus
gracaas
barretina
berretene
borrotono
birrotini
burrutunu

Laura Llompart de Bunyola ha dit...

M'apunt al clan del pintallavis, m'ha convençut mñes que manco l'anunci i ja cal que es prepari sa gent, puix jo de bon costum em crepo sa cabellera amb fixador Studio Line que fa un cante que embriaga. Sa serena a mos carrers i parres.

Mossen Bramut ha dit...

tota cuca viu i el barça és cuca, rats penats.

Alfons de la SERP MANDANGA ha dit...

manresa saluda bramut i et dic allò que vaig dir-te el dia d'en Roger, ja m'entens.

de la SERP MANDANGA.

Cuauhtémoc Zamudio ha dit...

Mis saludos se acompañan de una pregunta muy concreta: ¿Os gusta Octavio Paz y su obra literaria? Hay algo en la prosa de Paz que me invita a pensar que tal vez el deporte y la buena ecritura tienen puntos de contacto.

"Mis pasos, lentos y minuciosos, yacen en un raro descando. El atleta que descansa y el embaucador de diletantes se asemeja a un extremo zurdo que divide en dos partes el paso del balón"

(Octavio Paz, escritos peridísticos).

MADRIDISTA OS DICES BERZAS POR BOBOS ha dit...

ME PARTO EL ANO.
O SEA QUE TRIPLETE, JA JA JA.
ANO AL DESCUBIERTO.
AYER EL REAL MADRID NOQUEÓ AL CELTA A LO GRANDE CON UN 2-4 PARA LA HISTORIA.
EL REAL MADRID SE COMERÁ A LA JUVENTUS Y DESTROZARÁ POR SEGUNDA VEZ AL BAYERNI-TO MUNIQUI-TO DE GUARDIOLI-TA QUE ANTES SE HABRÁ MERENDADO AL BERZAS DEL BARCELONI-TA.
PERO VOSOTROS ERRE QUE ERRE CON EL PINTAMONAS MARIQUITA DE QUE AHORA TODOS LOS HOMBRECI-TOS DE LA PEÑI-TA BOGARDI-TA SE QUIEREN EMBADURNAR LOS MORRITOS COMO NIÑAS DE MUÑECAS FAMOSA.

AHORA A PINTARSE LAS BOQUITAS, LOS MACHOS DE BOGARDE, NO TE DIGO.

BERZAS
BANZAI
BOBOS
MUY BOBOS
DE LA BOBERÍA DE SAN TADEO CON LA CARA DE COHETE DE FERIA SIN PRESUPUESTO Y CON CONFETI SE SERRÍN.


BOBOS. PINTAMONAS. TORTILLEROS.
BANZAI.

niCo NuBIoLa ha dit...

Madridista com et diguis:
La seriositat és equidistant amb les dues imbecilitats més grans.
Imbecilitat 1: EL RIURE
Imbecilitat 2: L'INSULT
El mamut definitiu serà clamorós.
Punt i ratlla.
Martell a la pedra.
Bub, bub, canta el gos de marbre.

el cigró de tona ha dit...

Veig que tot llisca bé per la plana web bogarde, portava un temps allunyat i he fet una batuda per tots els articles recents i m'he posat al dia de tot.
Vull pintar-me els llavis. Sense por, com si m'els voleu pintar valtros.

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes ha dit...

A mesura que avança tot ens plantejem, per què no hem de ser menys que els altres? També volem ser usuaris del pintallavis color barretina, el trobem convincent i es pot vendre en el nostre negoci.

Alfons de la SERP MANDANGA ha dit...

Jo no em pinto ni harto de vino, però si ho fa la novia...

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Una cosa abans que res. Vam guanyar als pericus i això mereix un clap-clap-clap aplaudiment i salutació amb confetti.
I ara vaig de cara al merder aquest del pintallavis, ja sabeu que un pintallavis és un cosmètic que s'utilitza per als llavis, amb més textura i color que la purpurina i que serveix per a donar color als llavis. Ah Bogarderos, ah ah ah!!! i què? Molts pintallavis són vermells o vermellosos, per a simular l'aparença que dóna l'excitació sexual, que incrementa el reg sanguini dels llavis en persones de pell pàl·lida, ara si que vaig de cara al gra, i fa que la persona que es pinta els llavis sigui sexualment més atractiva. Mireu bé que diu la persona i no la dona, per tant el pintallavis pot ser masculinet bogardet, ja ja jalapia!!!!!!!!!!! Tanmateix, en l'actualitat és possible trobar pintallavis en gairebé qualsevol color però mola VERMELL BARRETINA.
Quin doll de coses xules s'apren a Bogarderi!

Fernando Atienza en son de paz y amistad ha dit...

Buenas tardes,

me estoy cerciorando de una curiosa mutación de este otrora gran blog. El que fuera ingenioso blog, de cuando se gozaba de un humor sencillo pero aceptable, ahora es algo brusco y de trazos afeados por pepitas de humor más que objetable. Resulta poco jocoso, con franqueza.
Pero el perogrullo de mi pero, me deja asombrado al comprobar que del humor aceptable se pasa al humor sin humor y que ahora se pasa del futbol a la cosmética en un alarde de machismo, memez, horterismo y galvanizante electricidad mofletuda.

¿És lo más en boga esto de los pintalabios? ¿En boga bogarde?

Me apeo unos días y os deseo la máxima fortuna en vuestras travestidas vidas de lagarternas y drag-queens de Carnaval gaditano.

Malos tiempos para el humor.

En cuanto al futbol solo decir que once copas de Europa requieren ampliar los estantes.

Y la Liga blanca no la descarteis.

Sean buenos y sean consecuentes con la condición femenina o pasareis a la historia como unas locas de la noche loca.

Fernando A.

penyabogarde ha dit...

Res per dir a Atienza. Seguirem.

Al company Cuauhtémoc, dir-li:
querido Cuauhtémoc Zamudio, conocemos la prosa de Octavio Paz, gran escritor. México aporta maravillas al mundo como el propio Octavio, el defensa Márquez, el actor Cantinflas, el subcomandante Marcos, el cantante Jorge Negrete y por supuesto la escuela de pintores de murales con Diego Rivera al frente.

Joan Estruch ha dit...

pistonut sis gols pistonuts

Marta Coma ha dit...

Un honor que tots els homes vulguin pintar-se com una servidora, estic esmaperduda d'orgull a lo grande

Joan Patateta ha dit...

Ja no puc més, em pinto!!!!!!!
i em pinto damunt del que ja porto pintat.
Cada vegada em sento més aspre i guapo, hòstia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Queda clar que hauré de fer extraperlo nocturn amb barques carregades de pintallavis. De fet no és que ho entengui massa però dedueixo que aquesta és la nova arma bogardiana. Jo com sempre a la disposició naval de la Penya i ja proclamo el carmí Medenc.

Martín Solanas (Oaxaca) ha dit...

Gozada con ustedes, ¡¡Pero que padre és!! Y al César lo que es del César como en las filmaciones de romanos. Messi cruza el charco con goles. Goles de beso amor.
Ustedes son muy graciosos emparentando el deporte y el amor.
¡¡A la carga cuates!!

Mi ciudad de Oaxaca tiene casa para ustedes a lo padre. Les remito un sortilegio de postales para que se decidan a venir.

https://www.google.es/search?q=oaxaca&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QXdAVYXTOc7jaInKgJAD&ved=0CAgQ_AUoAg&biw=1280&bih=899#tbm=isch&q=ciudad+de+oaxaca&revid=1578760209

Alfons de la SERP MANDANGA ha dit...

Visca el Barça del segle!
Sis golassos de cabriola!

Un més de la SERP MANDANGA.

Salva Caballero ha dit...

Juga aquest equip com mai ha jugat el barça en la seva història

Mossen Bramut ha dit...

En Guardiola té un problema i es diu FC Barcelona.
El Madrid en té un altre i es diu Juventus.
Visca! Rats Penats a manta!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estic de veure un equip de ciutat jugant com un bé de Déu. Ja m'agradaria a mi que un poblot tingués el gust necessari per empenyer una piloteta per la gespa, va que no que no ho faran els poblots que amb tanta merda acumulada en els carrers poc roda la piloteta, gens ni mica.

I ara què passa amb els pintallavis?
O sigui pintallavis de poble i en boca d'homes! Quin desfet de temps.

Jo quan tinc coses per fer ben fetes i surto de nit em poso els guans negres de pell fina, el collaret de perles blanques, vestit negre, m'arreglo una miqueta amb un regalim de perfum a les aixelles i sota orella, una ratlleta negre al contorn dels ulls i em pinto sense passar-me.

Què? Us dono enveja? Poblorots!
Catapultes d'aldea.

LO PIPITA Lleida Ferma ha dit...



Qui es pinta és per tapar defectes i tares.

Lo Pipita avisa.
Visca Bayern
Visca Lleida
Visca Girona
Visca Espanyol
Visca Real Madrid

a català no em guanya ni cristo
però odio la dictadura culé.

Lo Pipita ha vingut aquí per quedar-se.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

L'avi Quimet va estar a Mexic en fabriqueta de llaunes de conserva que ja us ho vaig dir. Per això soc conservador i estic amb el Barça i li dic a Lu Pipitu que s'ha de ser provocador per posar al mateix sac el Lleida i el Girona al costat del Madrid.
Conserves Avi Quimet!
Gorguis a tope!
Barça!

SAD BARRATANA ha dit...

Prou xanxullos, el Real Madrid va rebre favor arbitral contra l'Almeria.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Repeteixo que l'avi Quimet a mÈXIC TReballava en una fàbrica de llaunes de conserves

Joan Farregarde ha dit...

vull ser winston bogarde